Også Morrison beskriver demonene slik han ser dem; ingen menneskelige øyne, fra James Morrison - musikkvideo Demons: https://www.youtube.com/watch?v=qYlsyHVjEO0

Hva er demoner og hvem er de?

1.6K visninger
4 minutter lesetid
34
Artikkel-forfatter

For å bli kjent med det som tildrar seg i verdenen, er det viktig å ha de riktige språklige instrumenter til disposisjon. Det er en sann lettelse å ha det riktige begrep parat, når et tilsynelatende uforståelig fenomen opptrer. Demoner er et slikt fenomen. Vi mennesker har demonlignende vesen som fotfølger oss. James Morrison forteller slik han ser dem i sin musikkvideo, se vedlaget foto og musikkvideo. Men de kan også komme utenfra, skapt av andre omkring oss.

Et kjennetegn er at de mobber, latterliggjør og bruker hersketeknikk, mens de samtidig har helt klare målsettinger som de alltid holder skjult,  de kan kalles maktdemoner av mindre rang, ufarlige, vel og merke hvis du overser dem; men pass på; hvis du blir lokket til å ta opp kontakt med dem, kan det snu seg. Det finnes også større og mektigere demoner, noen av dem er sogar farlige for helsen. Og så finnes de riktig ondskapsfulle. De bør vi mennesker holdes oss unna; får vi øye på dem, bør vi snu og gå dem av veien. Men marxistene har blendet oss, flere av oss kan ikke lenger se dem, og det er ikke lett; derfor bør vi trene og øve oss opp til å bli flinkere. Her skriver Hege Fredriksen om det hun opplever som demoner:


Om demonen Even

av Hege Fredriksen

Min beste venn Even, er en demon. Han sa ingenting om det (hvorfor skulle han det??), – men jeg fant det ut senere, da jeg fersket ham mens han stod og beundret de sorte vingene sine, – en natt han sov over, og glemte å låse baderoms- døren. Senere enn det igjen, oppdaget jeg at demoner virkelig liker meg. De flokker seg rundt meg, og de lytter til og med til meg, når jeg snakker. Det virker som om at de føler seg trygge i mitt nærvær. Nå er jeg altså ingen fordømmende person (folk må få være som de er, er mitt motto) men i tillegg til det, synes jeg å ha en slags beskytter- ting ved meg.

Demoner blir vennlige i mitt nærvær, -til og med snille.  Selv om de prøver å angripe, erte og latterliggjøre meg, – og også prøver å få meg til å skamme meg, eller føle skyldfølelse, lar jeg dem aldri vinne. Jeg lar dem få gjøre hva de vil (unntatt å servere meg dårlige vitser, for jeg har null toleranse for stupiditet), – og fordi jeg ikke er redd dem, kjeder de seg fort, og begynner faktisk å oppføre seg.  Dette får meg til å lure; – er jeg verdens første (og eneste?) Demon- Hvisker? Vet ikke. Men kanskje. Jeg tror også at demoner er ganske retarderte; – de trenger virkelig opplæring, selv om noen av dem faktisk er “lærere” i det virkelige liv (!).

De har også et nivå av skadefryd, som er sjeldent, – og veldig intenst. Så intenst at det skremmer selv dem. De fleste demoner er veldig redde for sitt eget nivå av ondskap (jeg vedder på at du ikke visste det!),- som sikkert er grunnen til at de føler seg trygge rundt meg. Demoner er nesten som små barn, – bare SÅ mye verre! Demoner er på konstant jakt etter en far, – men de leter pa alle de gale stedene. De er trengende, grådige og veldig brysomme. De sliter deg ut, hvis du lar dem, – som er grunnen til at jeg, når jeg er VIRKELIG dritalei dem og deres evinnelige idioti, – må kaste dem på dør. Dette respekterer de, – men bare en liten stund (med ettertrykk på liten). Jeg tror deres oppfattelse av tid er veldig forskrudd, – fordi hva som må synes å være flere evigheter borte fra meg, i realiteten bare er etpar minutter, i min- tid. De liker å se deg feile, – og hvis de er årsaken, liker de det enda mer. Iallefall til de får det igjen, som de alltid gjør.

Hos Morrison har demonene ingen menneskelige øyne, fra James Morrisons musikkvideo, Demons, fra Youtube, her.

Men de kommer seg fort, og er ikke kompetente til å forstå sammenhengen mellom årsak og virkning. Som er grunnen til at de kommer etter deg igjen og igjen,og igjen og igjen. Demoner må leve de kjedeligste livene i hele eksistensen, for de slutter aldri helt å plage deg. Kanskje er deres egentlige habitat en slags spirituell fengsels- celle, – og det kan jeg forstå er noe som de raskt kjeder seg i. Demoner er full-tids, – uten noe bedre å foreta seg, i livet. De lever for ødeleggelse, – og de dediserer all sin tid, energi, fokus og oppmerksomhet til dette, og til å ødelegge målskivene sine. Har du en demon etter deg, er det enten dem, eller deg.

De gjør alt i sin makt, for å drepe deg. Noen ganger glemmer de at de er demoner, og kan begyne å snakke fornuft, – ja, selv visdom. Overvinn demonene dine.”, sies det. Nei til det, sier jeg. Den eneste måten å håndtere demoner på, (dine egne, og andres), er å elske dem til de blir små engler. Når alt kommer til alt, er det alt de vil (å gå tilbake til det de var), – de vil bare ikke at du skal vite det! Jeg tror de skammer seg over at de ønsker å gå tilbake til å være det de var. Dette er imidlertid deres skam, – ikke din! Demoner er tiltrukket av Lyset i deg, fordi de selv pleide å være Lys. De vil ha det tilbake, men de prøver å stjele det, – fordi de ikke er villige til å transformere seg selv tilbake til det de var.

De er ikke villige til å ta det nødvendige ansvaret for sine handlinger, og med det gå igjennom og forløse smerten det medfører. Derfor prøver de istedet å stjele ditt Lys. I tillegg til dette: ALDRI, ALDRI synes synd på en demon! De synes synd på seg selv, og det til gangs. Men hvis du ikke deltar i synes synd på – en deres (ved å grine sammen med dem), hopper de raskt over på en av sine andre tilstander, – og så er det på’an igjen! Det alle demoner egentlig vil og trenger, – er god gammeldags disiplin og skikkelig oppdragelse. Demoner trenger en fast hånd. De trenger å bli holdt ansvarlige for hver eneste lille dritt-ting de sier og gjør. De kommer ikke til å like det, men du gjør, – og det er alt som betyr noe, når alt kommer til alt!


Fra “All you need to know about demons.” H/F- 22. (Alt du trenger å vite om demoner”).

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

34 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
1 år siden

Da er det ikke lenge igjen til neste heksefest,
Halloween.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Sentrale rabbinere er frimurere. Israel ble skapt av frimurerne.
https://iconnectfx.com/view/8ad22bf7-362b-ed11-996a-0050568299de/en
Målsettingen for Zelensky vil logisk være å sikre et bra utkomme for frimurerne, før han stikker av fra Ukraina. Pengene til Ukraina går ikke til den ukrainske hæren. Dagbladet kan snakke så mye de vil om “supervåpen” … det dreier seg om å skjule at pengene ikke går til den ukrainske hæren, men blir skummet vekk til eliten (samme oppskrift som i Irak).
Det er interessant.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Topp at dere drar demoner frem i lyset. En trist og spennende historie rundt dette er forholdet mellom satanisten Anton Lavey og skjønnheten Jayne Mansfield. En skjønnheten og udyret-historie som Mansfield brukte for å få oppmerksomhet. Det ble sagt at Lavey mislikte Jaynes kjæreste, Sam Brody. Satanisten skal ha brukt trolldom og hekseri på Brody, men forbannelsen så ut til å treffe Jayne og hennes barn. Lavey hadde en løve i kjelleren og Jaynes sønn ble livstruende skadd av en løve. Så kom alle bilulykkene. Jeg tror det var 7? I den siste krasjen døde Mansfield og Brody. Samtidig klipte Lavey ut en artikkel om seg selv fra avisen med en saks. Han så på baksiden av utklippet at han hadde klippet halsen av på Jayne Mansfield som var avbildet i en annen artikkel. Jeg vet ikke om historien er sann, men bilkrasj har også forfulgt meg. Alt etter at jeg takket nei til et meget lukrativt tilbud. Alt var veldig bra frem til den dagen. Så snudde alt og mørknet.

Jeg fant ut at det var noe som påvirket oss mennesker. Noe fra en usynlig dimensjon. Spesielt hvis folk var fulle. Ettersom jeg gikk imot og nektet det som var tilbudt, snudde alt til hat. Så fulle folk hatet meg, veldig ofte. Det kom lettere igjennom fulle folk. De ville slåss, helt uprovosert. Først lurte jeg på om det var en gruppe mennesker som var ute etter meg. Deretter fant jeg ut at om jeg skulle vinne over disse vesenene, så gjorde jeg det ved å ikke la meg provosere. Livet mitt hadde blitt som en Ninja Warrior-løype. Daglig var det noe som traff meg som skulle få meg ut av balanse. Så det å holde balanse i alle aspekt i livet ble viktig. Aldri la seg styre utifra hat, grådighet, frykt, redsel, aggresjon og dårlige emosjonelle følelser. Om noe så måtte det være å gjøre motsatt. Et godt eksempel er jo jødene. Det oppleves som om alle vil ha meg til å hate jøder. Derfor vil jeg aldri bli med på noe negativt om dem. Man kan ikke tro på noe bare fordi alle sier det. Demonene ønsker å sette oss opp mot hverandre. De dårlige emosjonene er som tråder på en marionette. Derfor må vi kutte disse trådene som styrer menneskene til å gi makten over verdenen til disse vesenene. Når man tenker på det, er det også oppskriften i Bibelen. Hvis man holder pakten med Gud, vil ikke disse demonene klare å styre verden gjennom oss. Budene er guidelines. Det er en naturlov. Man får ikke frihet ved å utfordre tyngdekraften. Det blir det samme.

Anton Lavey-satanistene var kanskje ikke demon-tilbedere. De ville frigjøre sex og synd. Alt av måtehold skulle bort. Men blir livet bra av den grunn? Det er jo bare Babylon, Sodom og Gomorra på nytt. Det blir kaos og tyranny. Man tror at det er fri vilje, men man gir altså sin frihet til demonene som trekker i trådene. Sex, porno, penger og grådighet, hat, vold, frykt, løgner og alt av synd styrer verden i dag. Hvis det ikke var frykt, var det umulig å gjennomføre en plandemi, og få zombier til å gå rundt med masker på ansiktet. Det er det som skjer når vi mister det åndelige i livet. Mennesket blir til et dyr og handler på følelser og instinkt. Det rasjonelle er ikke å finne.

Så var det bilulykkene da. En liten irritasjon kan påvirke en sjåfør til å ta dårlige avgjørelser bak rattet. Man kan legge seg ut og ta en farlig forbikjøring. Samtidig kan oppmerksomheten tas bort hos den møtende. Slik er det også med sløret. Når demonskaren er sterk kan de holde informasjon bort fra folket. De demon-infiserte politikerne og journalistene kan publisere sine tegn til underkastelse og offer åpent. Men så når demonene blir svake vil sannheten komme frem. Ofte når jeg har blitt utsatt for noe som skulle få meg ut av balanse, så jeg først tallene 666 eller 6666. Også i den siste ulykken i vinter. Først så jeg et tre som noen hadde hengt masse regnbuer i. For meg er det pakten etter floden. Jeg så tallene 6666 og undret meg over hva som ville komme. Det var etter den smellen at jeg forstod Passover. Det kommer en ulykke, men man blir beskyttet av Hånden mens ondskapen passerer. Men kanskje var det jeg som hadde tråkket feil og satte meg selv i den situasjonen. Hvis man holder seg på den tynne stien, vil man ikke havne i slike situasjoner, vil jeg tro. Men det var verdifull lærdom. Jeg er glad det skjedde, men der og da var det bare ekkelt. Noen ganger havner man i en “perfekt storm”. Hvis man holder budene og pakten har man gjort hva man kan. Da kan man møte hindringer og ta utfordringer på strak arm. Helt til når turen kommer til ende. Man vil innse at demonene bare kan gjøre oss sterke og styre oss inn på riktig vei. Vi må være smartere og av og til gjøre motsatt av hva som er forventet. Elske der det er forventet hat. Man må gå vekk der man forventer konfrontasjon. Elske sine fiender. Trenger ikke være bestevenner, men i hvert fall ikke skape hat og ufred.

Vi kjenner igjen disse som Nephilim i Bibelen. De havnet bak vår verden i en usynlig dimensjon. De kan ikke dra videre. De er bundet der. De kan bare leve gjennom oss og våre valg. Om vi får opplyst om disse og alle lærer seg nøklene til å frigjøre seg fra de negative trådene, vil vi oppleve “snille” demoner? At de bare kan delta i vår verden ved å gjøre godt? Det er bare tanker jeg har hatt. Jeg vil aldri stole på hverken engler eller demoner. Det er mine valg som er viktig. De er bare messengers. De har ikke frihet. Så jeg lurer på om de kan frigjøre seg som de døde i Ringenes Herre-filmen gjorde ved å gjøre noe godt. Hvis vi stanser all krig og deler jordens ressurser med hverandre i fred, da har ikke de noe formål. Men de har gjort alt for å bygge en perfekt verden. Ved å gjøre motsatt av det de vil og ved å la dem gjøre oss sterke og kloke.

Jeg startet tidlig på 2000-tallet. Jeg trodde ikke på noe. Jeg var nysgjerrig på om det var noe sannhet bak kanaliseringer, gjenferd, healing og religion. Jeg har møtt de mest kjente i Norge. Jeg har blitt plukket ut i seanser i salen. Jeg har opplevd så utrolig mye. Jeg har snakket med transmedium og clear voyance-personer. Da jeg “forsket” på de forskjellige tingene fikk jeg negative reaksjoner fra folk som innbilte seg ting. Har spådommer blitt sanne? Nei, men det har ikke vært fra fantasi. Har kanaliseringer vært sanne? Nei, men det er ikke oppspinn. Har det ledet til noe? Nei, men de viser at det er en skjult dimensjon. Ateister som trodde de visste hva jeg gjorde og drev med? De tok feil av absolutt alt, men jeg brukte ikke tid og energi på dem. Nære slektninger og venner. Det var mye som skjedde. Jeg har spurt meg selv om det var noe positivt i alt sammen. Jeg vet i hvert fall at det er en skjult dimensjon. At ateister er på jordet. Men jeg anbefaler å ikke oppsøke kontakt med noe av dette underjordiske. De har vært veldig fysisk mot meg, men aldri farlig. Det er når disse jobber sammen at de blir et beist av mennesker. De gir makt til sine utvalgte. Det er rike og maktsyke personer som har latt seg styre til de posisjonene. Det er nephilimene som ønsker storhet. Det er de som er det onde øyet. Globalistene som får sin makt gjennom disse er vår tids Goliat. Den enøyde kjempen. Så vi fyrer av vårt skudd mot øyet i pannen på kjempen. Vi nedkjemper det onde øyet som har gitt globalistene makt. Det gjør vi ved å kutte strengene som leder oss i krig, hat, grådighet, frykt og dårlige vibber.

Morsomt at Hege beskriver demoner som uskikkelige barn. Det er også beskrivelsen fra Bibelen. Det er barn som ønsker å være som voksne, men som ikke har tid til å vokse opp. Som en arbeider som ønsker å være sjef, men ikke gidder å arbeide. Å være guder, men ikke ofre seg selv. Barn som faller når de skal reise seg for å gå. Det er slik de falne er. De faller fordi de ikke har lært seg å gå. Demoner er ikke verdige til å leve her. De er bare redskap i godt og ondt. De skiller klinten fra hveten. De skiller geitene og sauene. De gjør menn og kvinner klare til innhøsting. Handler kun om våre valg. Det er hvordan Gud former mennesker i leiren inntil vi er skapt i Guds bilde. De bygger virkelig Guds tempel. De gjør oss til gode mennesker og de gir oss kunnskap om godt/ondt. De får oss til å vende om og ønske fred.

Så det er perfekt at folk setter lys på disse mørke sjelene. Slik at vi kan kutte bånd. At vi ikke handler etter negative følelser. Det er å skape balanse i kropp og sinn. Når det blir ubalanse faller tempelet sammen og det blir ufred. Demoner vil gjøre alt for å få oss i ubalanse, men til slutt har våre tempel blitt så sterke at ingenting er i stand til å påvirke. Da har demoner ikke lenger noe formål. De vil gjerne få oss til å møte feil partner. Gode følelser er også en mulighet. Men hvis vi tar våre valg etter sanne verdier blir vi ikke lurt. Man må passe seg i disse dager for å bli lurt inn i to leire. Begge leirene vil være styrt av det negative. Vi ser folk som Clay Clark snakke i vei om 666 og globalistene. Det kan skapes en falsk illusjon om det gode mot det onde. Men demoner gir energi til begge leire. Vi må snu ryggen til alt som skaper splittelse og ufred. De gjør hva de kan for å skape situasjoner fra akopalypsen. De ønsker krig, men vi ønsker fred.

Beklager at det ble så langt. Det er midt i blinken akkurat nå. Jeg har skrevet mye om dette tidligere. Jeg undres over den demonen på badet. Mener Hege at demoner lever i vår verden? At de ser ut som mennesker, men er et annet vesen? Jeg ser ikke slike vesener selv, men jeg kan se hvordan mennesker blir tatt over av noe og oppfører seg deretter. De snakker mot seg selv og lyver. De blir sinte og gjør dumme ting. Det går en jævel i de. Men det alvorligste er at de påvirker mennesker til å følge penger, makt og berømmelse. Det er ikke menneskers natur. Vi har ikke behov for å herske over andre. Vi er ikke små og trenger ikke vise oss som giganter. Vi finner skatter og verdier i livet og naturen rundt oss. Om man har demon på badet. Har man da latt seg forelske i den vakre illusjonen? Jeg vet ikke. Demoner og engler er messengers. Du må ikke være redd for latterliggjøring, men heller skaffe bedre venner. Den som ler sist ler best, vet du. Hvis man vet sannheten trenger man ikke sensurere eller frykte motargument. Man vil høste frukter en gang i fremtiden. Jeg opplever også demoner som svake. De kan ha vært sterke ved å jobbe sammen gjennom mange mennesker, men energien er borte. De påvirker oss ikke til til å velge krig og raseri. Jeg tror vi er lei av ufred og ser hvordan både mennesker og demoner ønsker vår verden i ubalanse. Vi ser hvordan vi er blitt lurt opp gjennom historien. Hvordan de har sittet på alle sider i en konflikt og lurt oss ut i elendighet. Vi ser løgnene til journalister og politikere. Når man først har lært det, vil de aldri bli gitt tillit til igjen. Saueflokken har våknet. Det har også åndeligheten. Alt av krig er planlagt. Høye strømpriser og matmangel er virkemidler som disse bastardene i makt og elite bruker for å skape deres tyranniske våte drømmer, men vi vil ta lærdom og skape fred i stedet. Vi må få demonene ut av journalister, politikere og makthavere. De er som bortskjemte og uoppdragne barn. Det er ikke menneskelig å fråtse og meske seg mens barn lever i nød og fattigdom i store deler av verden. Man kan ikke hylle og tilbe slikt utyske og skam som Musk og Gates står for. Rothschild og og deres kopier kan da umulig ha gode liv? Men Bibelen sier i hvert fall at det vil snu. Gode ting vil skje de gode og de urettferdige vil høste fra sine ugjerninger. Det er verdt å holde ut til etter deres fall. Men jeg er enig med Hege. Demoner dreper man ikke, men man balanserer de. Vi høster lærdom av deres natur og bygger en verden i fred. Vi kan snu det negative til noe positivt. Kanskje vil de frigis fra forbannelsen etter freden er gjenopprettet. Hva vet jeg? Jeg ser de som et verktøy for Gud. Som leiren som har formet meg til et bedre menneske. Jeg takker alt det onde og utfordringene jeg har fått som har gitt meg lærdom og visdom. Mine grenser har blitt flyttet gang på gang. Jeg frykter ikke og påvirkes ikke lenger av ting som var store utfordringer tidligere. Det har en mening. Når flere kan se det verdifulle i sine prøvelser og motgang og slutte å forbanne motgangen, men i stedet høste fra den, vil vi ta store byks sammen på stigen. Det handler bare om oss. Alt av new age som skal løfte individet til guddommelighet er demonisk tull. Vi er til for hverandre og er ikke sterkere enn det svakeste ledd. Vi blir formet til ekte mennesker i Guds bilde. Demoner må temmes og aldri få herske over oss. Helt enig!

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Jeg tror du kan ha rett Terje, kanskje vil de frigis in the end. Jeg ser litt på de som trollene fra eventyrene. De enten sprekker av kjærlighetens lys eller de transformeres :)

Har du hatt flere trafikkulykker? Jeg hørte om ei dame en gang som var “forfulgt” av båtulykker/havet som ville sluke henne. Snedige greier. Kan det være noe med the law of atraction?

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Trollene i eventyrene handler om ubegrunnet frykt. Steinen var alltid en stein, men i mørket ser den ut som et troll. For et par år siden var jeg ut på en lang, lang tur. Jeg var nok sliten og litt uklar fordi jeg var ganske sikker på at jeg hadde en bjørn foran meg. Det var bare en trerot. I eventyrene er det ofte en gutt som må overvinne frykten for å få sin prinsesse. Den frykten kan være større enn troll og djevler. Men målet kan være motivasjon til å overvinne de største farer. De kan være reelle. På eventyrenes tid var det barn og familie som var det viktigste i livet. Ikke alt annet grums av falskhet som har kommet via TV og kjendiser. Folk hadde nærhet til natur og reelle verdier den gangen.

Nå snakker jeg stort sett om å snu det negative til noe positivt. Så jeg forstår ikke helt hva det har med law of attraction å gjøre. Kan du forklare hvordan du kom frem til det utifra hva jeg har skrevet?
Når det er sagt så ble law of attraction lagt frem for meg i 2007. Jeg så på det som tull allerede da. De som trodde på dette da, har det ikke gått særlig godt med. Før dette takket jeg altså nei til jobbing og rikdom i Middelhavet på yachter blant folk som var rikere enn noen andre jeg hadde hørt om. Dette var før Nyhetsspeilet og alternativ media var kjent. Så jeg ble introdusert på en helt annen måte enn konspirasjonsteorier. I dag vet vi godt at det finnes rikere familier enn de som nevnes i media. På åndelig sett var det som om de vennlige englene plutselig ble til demoner. Bare fordi jeg ikke så de samme verdiene. Aldri i livet om jeg vil være en av dem. Så jeg fant noe helt annet å gjøre og tok en vanlig jobb med dårlig betaling. Jeg mottok til og med drapstrussel via politiet. Det var en som forfulgte meg og prøvde å kjøre meg ned. Gang på gang. Men senere var det ulykker. Jeg har forklart hvor lite som skal til av irritasjon. Jeg har aldri blitt skadet. Jeg kjører hver dag og langt. Jeg er aldri redd. Jeg tenker aldri negativt. Først et tre med masse regnbuepynt. Har gått forbi treet hundrevis av ganger sikkert. Den dagen så jeg at det var regnbuer som hang der. Jeg satt meg i bilen. Jeg så et bilskilt med 6666. Først et varsel om at alt blir bra og deretter smalt det etter 500 meter. Jeg fikk bra betalt for bilen. Den nye er mye bedre. Jeg var litt øm her og der, men jeg er i kjempeform. Law of Attraction er 100% tull og tøys. Det er noe amerikansk BS som ble kjent gjennom The Secret. Men å tenke negativt er ikke bra. Hvis man fokuserer på sykdom og ulykke, så sliter man med å se de gode tingene etterhvert. Da må man komme seg litt i naturen og se på magien der. Plukke litt blåbær og bruke kroppen skikkelig. Å tenke sykdom kan også være helseskadelig for egen kropp. Placebo er viktig. Pandemien var ubegrunnet frykt. Trollet fikk folk til å løpe inn i armene på en riktig djevel, Big Pharma. Så ubalanse får negative konsekvenser. Det positive med plandemi og klimabløff er at folk våkner og ser løgnene til myndigheter og media. Hadde det ikke vært for min åndelige oppvåkning så hadde jeg også kanskje blitt lurt trill rundt til å ta biovåpen-vaksinen? Hadde aldri trodd folk var så lettlurt og dumme. Mine beste venner brettet stolt opp armen for å vise frem sin dumhet. Var sjokkert da jeg sa at jeg aldri brukte maske og foretrakk frisk luft. Men de har sittet tett til TVn og fått hjernevasket hjernen med frykt. Også law of attraction folket. Sitter med alvorlige helseplager og tar mer og mer gift. Happy? Men venner er venner.

Det er ikke det at jeg tror at demoner blir frie. Jeg ser på de mer som et program. Som sagt er de der for å forme oss mennesker slik at vi blir som det første. Det er grunnleggende i all åndelig lære at man vil få tilbud som skal lede oss på ville veier. Jeg tenkte ikke på dette den gangen, men leste mye om det etterpå. Jeg hadde gjort riktig. Jeg var bare ydmyk i forhold til det spennende jeg fikk oppleve. Var redd for å miste det jeg hadde. Jeg hadde tredd inn i en ny verden og aldri i livet om jeg ville gå tilbake. Jesus sa at det er vanskeligere for en rik mann å se Guds Rike enn for en kamel å gå gjennom et nåløye. Jeg ville absolutt ikke ha byttet bort det jeg har opplevd mot alle penger i verden. Jeg tar heller bilulykker som bare har materielle skader og gjør meg sterk og uredd. Jeg trenger ikke gjemme meg bak høye gjerder og være alene i store båter, eller øde øyer.
Jeg er også trygg på dommens dag. Frykter ingen. Det eneste å frykte er Gud, men bare hvis man gjør ondskap. Å frykte Gud er å hate ondskap. Men det er også menneskelig å være god. Trenger ikke å frykte konsekvenser av ondskap for å være god. Vi må bare finne tilbake til det opprinnelige mennesket. Det som var skapt i Guds bilde.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Jeg tror så sannelig at jeg hørte en gang at Jesus skal ha påpekt ( i klage) noe med at “De” hatet sterkere enn de elsket. Som det blir når man velger det fokus å hate “synd”. Morsom type han der :) Hvis det ikke fantes en slags form for law of atraction så var også bønn unødvendig. Jeg har testet det og fått bevis på at det er noe i det. Kamelen kommer seg lett gjennom nåløyet om den endrer form ;)

Jepp, det er litt som program som kjemper mot hverandre/kampes om plassen.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Tror ikke Jesus er et godt eksempel på law of attraction. Følgerne ble advart med at de ville bli forfulgt og drept bare fordi de fulgte han.
Law of attraction er heksekunst. Jeg kalte selv The Secret for svarteboken. Vil ikke ha noe å gjøre med det der. Det er strengt forbudt med slikt i Bibelen. Det er en synd som ikke tillates i Guds Rike. Heller ikke kommunikasjon med gjenferd, døde eller spådom. Mulig man får en kamel gjennom nåløyet med heksekunst, men man får ikke se Guds Rike. Det er det ingen tvil om hvis man leser Bibelen. Så å vise til den vil ikke hjelpe.
Å hate ondskap er å frykte Gud er fra Salomo. Man kan hate gjerninger, men å hate mennesker er ikke greit. De kan vende om. Man bør la ånder og døde få være i fred. Jeg har vært nysgjerrig på alt dette og har kommet til samme konklusjon. Det er ikke bra.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Ja, Jesus har vist seg for meg i syn flere ganger og mer til. Hans budbringer gav meg også en beskjed om det. Det jeg ble satt for, deler av det var på grunn av han/hans navn. Bibelen er infisert av de onde, den sanne loven en lagt ned i hjertene på de utvalgte. De rette førere av Jesus. Den katolske kirke liker ikke den sanne Jesus, de har gjort alt de kan for å drepe han og twiste på ordene hans.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

At the heart of witchcraft is the desire to know the future and control events that are not ours to control. Those abilities belong only to the Lord. This desire has its roots in Satan’s first temptation to Eve: “You can be like God”

Det er i Mosebøkene. Jesus underviste i dem, Toraen. Men Jesus skulle settes til side, fordi ordene kom fra Gud. Så hvorfor skulle han vise seg i syn? Det artikkelen her sier noe om er demoner som utgir seg for å være noe annet enn de er. Det er demoner som kommer i Jesus navn. Det er fra den new age-bevegelsen om de 7 oppståtte mestere. Alle begynte plutselig å snakke om Sananda og Maitreya. Sananda var inkarnert i alle. St Germain og Metatron. Masse forskjellig tøv. Folk hadde dem i syn. Det er demoner. Det du ser er demoner. De kan vise seg som bestemor eller Jesus. Farao eller engel. Hva som helst. Heksekunster er avskyelig i Guds øyne.

9 Når du kommer til det landet Herren din Gud gir deg, skal du ikke ta etter all den styggedom som folkene der driver med. 10 Hos deg må det ikke finnes noen som lar sin sønn eller datter gå gjennom ilden, ingen som tar varsler, ingen tegntyder, spåmann eller trollmann. 11 Ingen må drive med besvergelser, spørre gjenferd og spådomsånder til råds eller søke råd hos de døde. 12 For alle som gjør slikt, har Herren avsky for, og det er på grunn av slik styggedom Herren din Gud driver folkene bort fra deg. 13 Helhjertet skal du være i forholdet til Herren din Gud. 14 Disse folkene som du skal drive ut, hører på tegntydere og spåmenn. Men deg har Herren din Gud ikke gitt lov til slikt.
15 Av ditt eget folk, av dine landsmenn, vil Herren din Gud la det fremstå blant dere en profet som meg. Ham skal dere høre på. 16 Det var dette du bad Herren din Gud om ved Horeb den dagen dere var samlet der. Du sa: «Jeg kan ikke lenger høre på Herren min Guds røst, og denne veldige ilden kan jeg ikke lenger se på; for da må jeg dø.»
17 Da sa Herren til meg: De har rett i det de sier. 18 Av deres landsmenn vil jeg la det fremstå en profet som deg iblant dem. Jeg vil legge mine ord i hans munn, og han skal tale til dem alt det jeg byr ham. 19 Den som ikke hører på de ord han taler i mitt navn, ham vil jeg kreve til regnskap. 20 Men våger en profet å tale noe i mitt navn som jeg ikke har befalt ham, eller taler han i andre guders navn, da skal den profeten dø. 21 Dersom du tenker med deg selv: «Hvordan kan vi vite om et ord kommer fra Herren?» – da skal du huske: 22 Når en profet taler i Herrens navn, og det han sier, ikke skjer og ikke går i oppfyllelse, da er det ikke et ord fra Herren. Det er profeten selv som har vært frekk nok til å tale, og da skal du ikke være redd for ham
5. Mosebok 18 Falsk og sann profeti.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Ja, Jesus har vist seg for meg i syn flere ganger og mer til. Hans budbringer gav meg også en beskjed om det. Det jeg ble satt for, deler av det var på grunn av han/hans navn. Bibelen er infisert av de onde, den sanne loven en lagt ned i hjertene på de utvalgte. De rette førere av Jesus. Den katolske kirke liker ikke den sanne Jesus, de har gjort alt de kan for å drepe han og twiste på ordene hans.

Ps. Jesus sa selv at vi skal bli som englene og at vi er som guder. Og at vi skal kunne gjøre større mirakel enn han.

Ordene dine har en lav frekvens Terje. De bærer harme. Du ville aldri kjent igjen Jesus, det er jeg ganske sikker på. Jeg kan sniffe frem demoner på avstand. OG kjenne igjen Jesus når jeg har med han å gjøre.
Just saying ;)

ps. “THEY SHALL BE EXPOSED; THEYR TRUE ORIGIN”

Dette fikk jeg når det gjelder min sak og hva som jeg ble utsatt for. Det er vitner der ute. Det er de som vet sannheten. Og den skal komme frem.

Jeg ser mye mer enn jeg sier, også hva som foregår her inne.

e
e
Anonym
Svar til  e
1 år siden

… “He was in the millitary, they changed him”

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Du tar feil. Ordene som er hentet fra Bibelen skal hjelpe deg bort fra demonene. Det er ikke harme i det hele tatt. Du fantaserer. Du vet ingenting om meg, men tror du vet alt. Igjen nevner du katolsk kirke, men jeg viser til GT. Det som Jesus fulgte. Han sa at ikke et eneste punktum eller bokstav skulle tas bort. Så svart magi og heksekunster er også forbudt i følge han. Det å være ett med Gud betyr ikke at man er gud. Guds barn lever i følge Guds vilje. I fred. Han sa også at man ikke kan bli større enn sin egen lærer. De som følger ha gjør det fordi de spiser hans brød, det betyr den åndelige føden, og ikke av tegn. Man kjenner Jesus ved læren og ikke av syn. Flesh hører til i Babylon som også witchraft og svartmaling gjør. Der vil mennesker søke å bli guddommelig, men mennesker dør. Gud lever.

Jesaja
Jeg vil binde inn vitnesbyrdet
og forsegle loven hos disiplene mine.

17 Så vil jeg vente på Herren,
som skjuler ansiktet for Jakobs hus,
og sette mitt håp til ham.

18 Se, jeg og barna som Herren har gitt meg,
er tegn og varsler i Israel
fra Herren over hærskarene,
han som bor på Sion-fjellet.

19 Men når de sier til dere:
«Spør gjenferd og spådomsånder til råds,
slike som hvisker og mumler!
Skal ikke et folk spørre sine guder,
spørre de døde til råds for de levende

20 om lov og om vitnesbyrd?»
Sannelig, for dem som sier slikt,
går ikke solen opp mer!

21 Forkommen og sulten skal han dra omkring.
Når han sulter, blir han harm
og forbanner sin konge og sin Gud.
Enten han vender seg mot det høye

22 eller ser utover jorden,
er det nød og natt, trengsel og mørke.
I mørket er han jaget ut.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

“Proclame the gosphel of peace”

Sniff sniff, jo jeg har kjent lukta av deg før ;)

ps. Du er lett å trekke opp Terje. Morsomt å trekke deg i flettene. Her får du en suss på nesen i tillegg.
*susser på nesen*

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Nei, det har du ikke. Du kjenner ikke meg og du oppfører deg creepy. Vennligst slutt med det der. Du vet ingenting uansett hva stemmene sier.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

LOL. Creepy? Blir du redd av varme? Hvilke stemmer? jeg tror du misforstår. Men men, ikke annet å vente.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Tenkte på Smaug. Sniff, sniff I smell you! Creepy as hell!

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

LOL. jeg synes de er søte, er bare å kile de under haka :) Sorry, jeg har ikke fått med meg det der tidligere.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Håper du vender bort fra det. Alle forstår at hvis man bruker svartmagi til å skaffe seg noe så vil det smerte andre. De vil jo miste det de har fortjent i kjærlighet eller materiell. Det er bud 9 og 10. man skal ikke begjære det som tilhører andre. Det påfører smerte på dem. Ville du like å bli påført smerte fra andre? Den gylne regel?

Jeg tillater i hvert fall ikke heksekunst og witchcraft . Jeg vil la Guds vilje skje. Ingen andre «guder».
Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand.
Dette er det største og første bud. Men et annet er like stort: Du skal elske din neste som deg selv.
På disse to bud hviler hele loven og profetene.

Ikke gjør mot andre det du ikke vil at andre skal gjøre mot deg. Elsk din neste som deg selv. Ikke begjær hva som tilhører din neste.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

JEG HAR ALDRI BRUKT SVART MAGI ELLER HEKSEKRAFT. Det er hårreisende forkastelig at du uttaler deg slik. Jeg følger Jesus. Du bør skamme deg over din fordømmelse og den falske påstand. DU SKAL IKKE DØMME ANDRE FOR DA VIL DU SELV BLI DØMT.

Jeg bruker bønn i alt jeg gjør, og jeg bruker Jesus. Det burde være fengsel for slike falske påstander du kommer med. Det er slike med en holding som dette som gjør verden farlig, folk med den holdingen der fyker rundt å dreper folk, det gjer ikke de som følger Jesus. De dømmer alt til å være demonisk bare Forde de ikke har evne til å forstå.

DE sanne bud er lagt ned i hjertene på de utvalgte, og det er det eneste jeg lytter til. Ikke menneskenes falske bud. Kjærlighetens bud er det man skal følge, og de seirer over alt.

“Du skulle bare visst”

Og joda, jeg vet ;)

Ps.

“They faulter”

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Jeg er ikke redd for å bli dømt. Du er ikke utvalgt og du farer med løgn. Du vet somsagt ingenting. Og du prøver late som om du er en Gud. Hvem sier sniff, sniff og du skulle bare visst og joda, jeg vet. Du er besatt av noe. Du trenger hjelp.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Jeg har ikke sakt at jeg er utvalgt, igjen lyver du. Djevelens barn gjør det ;)

Ja, jeg trenger en advokat og et etterforsker, så ja jeg trenger hjelp.

Det er slike med holdning som du har som drepte Jesus.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

ps. en liten hilsen fra the Messenger of the lord (Not me)

“They knew it was him”
“That changed it”
“Your charakter in the book”

“He is the one that got you arrested for fraud”
(His tru name?) “You allready have it on your list”

“He named her as a suspect”
“Its connected”

“The killers name”
“He thought it was him”
“No joke”

“His computers are all connected”
(Dette minnet meg på noe, en av de på min mistenkt liste den gang jeg ble utsatt for overgrep (Ja det er faktisk et overgrep å chippe noen uten deres samtykke) Så linket den ene på lista meg til hans pc slik at jeg skulle se på filmer. (Action osv, IKKE porno) ADVARSEL: Aldri la noen som helst linke seg til din pc med mindre de er der for å passe på deg og jobber i Jesus teamet.

IGJEN:

Alle kan gjøre feil, men der noen med overlegg planter ting for å skade noen, ja som sakt før, det er ikke greit.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Det er jo bare creepy se hva du har skrevet da. Hvordan skal du bli til en gud da? Skal du bli større enn Jesus? Det er ikke innhold i det du skriver. Ingen sammenheng. Hvem snakker du med? Det er bare babel. Når profetien ikke forteller sannhet er det ikke fra Gud. Bare creepy alt sammen. Law of attraction er motsatt av Guds vilje. Det er avskyelig witchcraft. Du sa selv at det virket. Du prøver å skaffe info om ting du ikke har noe med. Det er selvfølgelig handlingen som er avskyelig. Du er bare et menneske du også. Vi blir aldri guder, selv om vi blir ett med Gud. Du blir ikke Havet fordi om du hopper ut og blir ett med det. New age crap om guder og manifestering gjennom hekseri er ondskap. Det er Babylonlære. Slutt med det! Du har ingen business i å snoke rundt og mene å vite. Du vet nada.

ken
ken
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Til e/Terje Engen – Kan dere være så snille å lese følgende? For så å ha en rolig og saklig dialog etterpå? It blowed my mind years ago! Tror det gagner oss alle :-) Les alt før evnt kommentar!!! https://themythofreligion.blogspot.com/

NB! Tøm tankene deres. fjern alle følelsesmessige reaksjoner og ha et åpent sinn…

e
e
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

Yepp Kennyboy; All we need is love! Derfor min Jesus er så kul :) Så mye jævelskap som har kommet og fremdeles kommer utav religion. Den sanne Jesus er ikke en religion. Love is for all creatures. Mer looove Ken!

ken
ken
Anonym
Svar til  e
1 år siden

e- Har du ikke tålmodighet til å lese hele artikkelen? Her får du artikkelen i kortversjon satt på spissen: George Carlin-Religion is Bullshit-

PS! Les hele artikkelen, standhaftige loppe (godt ment :-) )

e
e
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

Nei, ikke mye tålmodighet her i gården. Jeg er ukristelig utålmodig ;)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
1 år siden

Linken TheMythOfReligion — link “Religion VS Atheism”

video 3:35
“The Bible is not evidence. It is not a history book”

Det påståes at indere / kinesere har samme guder som europeerne (???).
Nei. Bibelen handler om jøder, Egypt og Midt-Østen, ikke Kina og India.

Denne linken har en helt annen holdning til skriftene … som ikke snakker om en “Gud” slik vi lærer det

“This Should Make you Stop and Think
Dead Sea Scrolls have some very bizarre descriptions on how the angels arrived to earth.”

https://www.patreon.com/posts/this-should-make-71436959

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

Hei Ken
Om du er interessert i å vite noe om hva jeg mener, så les dette:
Jeg tilhører ingen religion. Det er kun veiledning fra Bibelen, for å leve et godt og moralsk riktig liv sammen med andre. Det handler om å bygge fred og fredelige nasjoner. De 10 bud er viktig, Det handler bare om å forstå hvordan skaperen ønsker at vi skal bygge en bedre verden. Siden jeg ikke følger en religion har jeg heller ikke knyttet følelser til det. Jeg må ha et åpent sinn. Det kan være konstruktivt å diskutere. Jeg diskuterer ofte. Det som nevnes i bloggen er jeg enig i. At alt er likt i religioner, på forskjellige språk, er fordi det kom fra Babylon. Så Gud ødela Babylon og lagde språkene for at det ikke skulle være verdensherskere. Det betyr bare at Skaperen ikke vil at noen få skal ha makt over jorden. Alle er like viktige. Man skal ikke ta alt bokstavelig i Bibelen. Det er Babylon som gjør det. For eksempel står det at alle hekser skal steines. Det er i konflikt med de ti bud. Det er ikke tillat med vold og drap. Det er bare sterke ord. Hvis hekser skal steines må man slutte å være heks. Man skal ikke drive med slikt. Man må bare slutte. Vende om. Vi er ikke guder og kan ikke ta liv, men vi kan skape et samfunn der man ikke driver med slikt.

Det blir litt rart å snakke om saklighet i en artikkel om demoner. Jeg synes det er rart, men jeg har på en måte vært innom det meste. Jeg har bare konkludert etter flere år at det ikke er bra. Det er visdommen rundt Toraen som jeg har en pakt med. Den visdommen er den rene. Babylonlæren er en uren hore. Toralæren er den rene jomfruen. Så en som oversetter Toraen uten feil er sønn/datter av jomfruen. Det er den kvinnen vi ønsker å ekte. Læren er ikke tolkning, men en oversetting av Guds vilje. Man må være ydmyk i forhold til sannheten. Den må gis til oss av den vakre og rene kvinnen. Vi ønsker ikke dogmer og usannheter. Vi vil ha en oversettelse. Så det snakkes om en messiansk tid der Toraen er oversatt. Ikke fortolket. Da snakker læren/bruden verden inn i fred. Det er kunnskapen og visdommen som man søker, uansett hva det måtte gjøre med egen tro. Det handler ikke om tro, men en kunnskap og visdom som skal åpenbare seg. Slik at alle forstår hva som står i Bibelen. Ikke religion eller tolkning. Bevisstheten som loven er skrevet i skal også vi få. Det er å klatre stigen. Med den åndelige bevisstheten vil vi skape fred og vite Guds vilje. «Gud» er jo bare et ord for skaperen. Vi evner ikke å forstå skaperen, men vi kan beskrive hva vi mener i ord. Å sette et navn er å lage idol. Vi kan si skaperen, Herren, Lord og den allmektige, men vi vet ikke. Så når jeg sier Gud så er ikke det en gammel mann med skjegg. Men en gammel mann med skjegg er ofte klok og kan tale om livet, moral og oversette Guds vilje. Man blir roligere og klokere med alderen. En mester må være gift, ha barn, ha grått og langt skjegg. Men vi snakker livserfaring og et liv med mye lærdom.

Jeg er veldig rolig. Selv om e påstår noe annet. Det er ikke første gang jeg diskuterer new age gudene, babylonlære og kanaliseringer. Det er bare å se tilbake på alt som er spådd og alle som påstår at de snakker med Jesus. Men særlig saklig kan det ikke bli. Jeg har alltid nytte av diskusjoner. Det er i de siste årene jeg har forstått hvor alvorlig vranglære new age bevegelsen er. Har deltatt på masse selv og hørt på alle slags medium og profetier. Man må bruke de virkemidler og verktøy man har. Kanskje vil det synke inn for flere enn meg. Det var vel Zeitgeist-filmen som sa mye av det samme som bloggen du linket til. Jeg så ikke alt. Jeg må holde et åpent sinn. Jeg har gjort det og fulgt alt mulig siden rundt 2000. Blitt spådd. Snakket med transmedium som ikke husket noe av det hun sa. Alt av Åndenes makt Norge og Sverige. Spökjakten på Discovery. Lisa Williams og alt mulig av kjendismedium. Snakket med de mest kjente healere. Det har gitt meg lærdom. Men jeg ser ikke noe godt i å kanalisere fra døde og oppsøke demoner. Men det har tatt tid å konkludere. Men så er også Bibelen klar på det. Det er ikke bra. Hvis du ser på Spökjakten og ser hvordan demonene går inn og forandrer personene, så er det også slikt jeg har sett. De blir sinte og gledes over andres ulykke. Jeg mener det er tydelig beskjed on å holde seg unna. Jeg vet at andre trenger tid til å finne ut av ting, men jeg ønsker å få dem til å stoppe opp og tenke over hva godt det er for. Jeg har ikke sett noe positivt.
Men jeg har kritisert Sacha Stone, Icke, Musk og mange andre. Det er for å få til noe konstruktivt i debatt. Jeg er absolutt ikke berørt av motbør. Jeg ønsker å skape debatt. Ikke alle som vet om new age. Blavatsky, Crowley, Bohemian Grove og alle som praktiserer heksekunst og babylonlære. Da er det jo ingen som stopper det heller. Greit å se hva e står for da. Mye jeg ikke visste. Men jeg hadde et ønske om å distansere meg fra det. Jeg har behov for å sette en strek. Jeg vil ikke ha noe med slikt å gjøre. Vender ryggen til slikt. Ikke noe harme eller pitbull som e sier. Det er ikke riktig. Jeg har tidligere prøvd å distansere meg og ønsket ikke svar fra e. Men det ble egentlig interessant. Kan være enig med mange om vaksiner og politikk, men nå har jeg fått fokus på åndelighet. Da skilles våre veier. Da kan vi bli motstandere i debatt, men ikke mer enn det. Lett å trekke opp, sier e. Det er jo bare vås og fjas. Jeg vil jo ha diskusjon og distansere meg! Saklig diskusjon med «Jesus-teamet»? Som snakker med Jesus? Nei, men akkurat hva man forventer i en artikkel om demoner. Tror det ble en god diskusjon, selv om jeg egentlig ikke ville ha den oppmerksomheten. Mange som hevder å kjenne Jesus, men det vi leter etter er den rette oversettelsen av Tora og svar på alle spørsmål. Da har vi messiansk tid. Da vet du nok til å se falske profeter.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

LOL. Tullebukk. Aldri hatt behov for å bli Gud eller Jesus. Jeg skal gi deg et nytt navn: Pitbull Terje ;)
Snoke rundt? Jeg stikker nesen min i det jeg vil skal jeg si deg.

Hvis du elsker havet så kan det oppleves som å vær ett med det når du bader. Jeg anbefaler deg å elske/nyte Guds vakre natur, da trenger du ikke noen kjærtegn fra en kvinne eller mann. Vannet er som de vakreste kjærtegn. Jeg tror du trenger det så sur som du er ;)

Jeg kaller det for Jesus law of atraction siden det ikke er ordinær law of atraction, fordi det handler om bønn og Jesus kilden. Jeg anbefaler det på det sterkeste. Det handler om at du får det du ber om på ordentlig. Fra det høyeste hjertet. Ikke jordisk godt derfra, men åndelig rikdom for å dele. Du må ikke være redd for begreper Terje.

MEN, HVIS jeg nå hadde lyst til å rulle meg i Babylon lære så er det ingens rett å legge seg oppi det. Dog er det Not my cup of tea. Skal du ha noe bort fra noe som er feil eller ikke bra, så er det bare å inspirere til endring via love. LOVE baby ;)

Jeg liker det likevel når du bruker ordene “slutt med det” det trigger meg på en morsom måte. Grrrrrr ;)
Creepy? LOL.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Jeg hører ikke stemmer, jeg kommer til å anmelde deg dersom du fortsetter med falske påstander.
Det er ekstremt alvorlig å forsøke å stemple diagnose og falsk diagnose på folk. Men jeg tenker du vet mye om akkurat dette. Hint hint.

Ps. Så oppfør deg din suring, ellers blir det ris.

ps 2.
Å snakke med Jesus er ikke det samme som å høre stemmer. Og være klarsynt er heller ikke det samme som å høre stemmer som du kaller det. Du virker til å være svært glad i å lyve og etter ut falske rykter.
Du oppfører deg som en fjøsnisse, skjerp deg!

Du kan avstå fra å svare, jeg kommer til å ignorer deg blankt fremover siden du er så negativ.

ps 3. Tygg på denne kosegutt ;)

ken
ken
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Innertier! ” Alt av new age som skal løfte individet til guddommelighet er demonisk tull.”

Dr. Carl Raschke, professor i religionsstudier ved University of Denver beskriver New Age-praksis som “den åndelige versjonen av AIDS, hvilket ødelegger menneskers evne til å mestre og fungere.” Han beskriver det som “i hovedsak markedsføringsenden på den politiske innpakningen av okkultisme, en grobunn for en ny amerikansk form for fascisme.”

New World Order: “Etter hvert som Vannmannens tidsalder utfolder seg, vil en ny tidsalder utvikle seg. Dette vil være en utopi der det er en verdensregjering og slutt på kriger, sykdom, sult, forurensning og fattigdom. Kjønn, rase, religion og andre former for diskriminering vil opphøre. Folks troskap til sin stamme eller nasjon vil bli erstattet av omtanke for hele verden og dens folk. You will own nothing and you will be happy!”

Det er nettopp forbannelsen ved den onde gjerning… At den alltid må avle nye onde gjerninger.
Å bli kvitt religion ville være en god start, ikke sant? Det ser ut til å forårsake mye kaos. “Kaos” som i “New World Order”…
Uten “New World Order”, intet helvete. Tanken om “helvete” må være oppstått i kalde kirker… LOL

Ondskapen sjøl (J.S.) i sin tale på Rådhusplassen i Oslo etter angrepet på Regjeringskvartalet og tragedien på Utøya 22. juli 2011: “Ondskap kan drepe et menneske, men aldri beseire et helt folk.” Det der, kom fra rett kjeft… Neppe!

Det levner vel ingen tvil om at at det onde i verden bare skjer fordi de gode tillater det!!!
ONDSKAPEN FORBAUSER MEG. DUMHETEN FORARGER MEG. DET BURDE VÆRE OMVENDT!

e
e
Anonym
Svar til  ken
1 år siden

LOL så kreativt :)

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Hei, Terje, og takk for interessant innlegg! Beklager sent svar. Om jeg mener at demoner lever i vår verden? Da må jeg nesten spørre hva vår “verden” er. Om vi lever i en virkelighet der vår menneskekropp’s sanser kun har mulighet til å oppfatte ting innenfor et visst spektrum, så kan man tenke seg at der kan være en tilstedeværelse av andre former, som vi ikke kan sanse.

Så ja; demoner kan absolutt “leve” i vår verden, eller i det minste komme seg “til og fra”, frekvens- messig, dersom de har noe å “transporteres” i (som forøvrig er “formålet” med satanistiske ritualer).

Om selve demonen Even; han er dessverre ren fiksjon! (Beklager! Hahhhah). Men at demoner påvirker oss, kan det vel være liten tvil om, – og at de “fester” seg til mennesker som konsumerer alkohol (og annen type stimuli), er også et velkjent fenomen. Kanhende gjør de det, fordi menneskets vett og vilje tar en pause, under inn- FLYTELSEN av alkohol (!), og annet.

Det beste man kan gjøre med demoner, og andre som ikke vil oss vel, er å vende det annet kinn til, slik Jesus skal ha sagt. Dog ikke i betydningen de kristne legger i dette, – men ved å ganske enkelt gå sin vei, fra dem. (Som visstnok skal ha vært det Jesus virkelig mente, med dette utsagnet).

Essensielt for håndtering av alle slags vesener – mennesker inkludert – er å sørge for å slippe ut egne reaksjoner på dem (i privaten), slik at man kan forholde seg til dem fra et nøytralt ståsted; – slik du også selv er inne på. Derfra blir det bare å observere dem. Å bli bevisst på ting er jo igrunnen alt som trengs, her i livet. Lykke til!
Mvh Hege Fredriksen. :)

« Forrige artikkel

Massemord gjennom vaksinasjon, Spanskesyken

Neste artikkel »

Ødelegg kjernefamilien

34
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x