Åpent brev til Statsministeren om en smule fred og frihet

3.8K visninger
5 minutter lesetid
20

Jens; Jeg har på min facebook side og i en kommentar på Nyhetsspeilet tidligere invitert Statsministeren til gjerne å invitere meg til en samtale om dissidenters og annerledestenkendes vilkår i menneskerettslandet, og hvordan du kan hjelpe oss å få disse ugudelige ateister, humanister, kommunister og andre som hater vår virksomhet, bort fra andres og min sin rygg.

Jeg vil gjerne bidra til å hjelpe, å rådgi om forhold i Kongeriket du kanskje ikke er klar over effekten av.

Det er mange som har mye å si i vårt samfunn Jens, men vi må bare se i øynene at de ikke kommer frem med sitt budskap. Deres opponenter har fribillett. Der er stort raseri på facebook og andre sosiale medier, om politiske saker og ting som folk gjerne vil ha ut og frem, men det samfunn vi i fellesskap har bygget gir ikke utløp for dem. Jeg vil i vårt møte på det sterkeste anbefale at vi ikke skaper noen ‘trykkokereffekt’ Jens. Det vil være svært uheldig, for oss alle.

Jeg vil gjerne drøfte pressestøtten med deg, og hvilken krav du skal stille til den om objektiv rapportering og mulighet til å komme med tilsvar for lumske angrep, samt at de skal etterstrebe åpenhet og at alle saker skal frem under mottoet at ærlighet lønner seg best i lengden. Vi ønsker ikke urett skal begås, hverken du eller jeg, for vi kjenner alle helt fra Abrahams tid, at rett belønnes, og urett fordømmes, av en slags usynlig mektig kraft, eller som den budhistiske karma, som enhver kan gi det navn en vil. Rettvishet har reist samfunn til de høyeste høyder, og urett har lagt dem i grus. Det vel vi alt om, både fra Bibelhistorien og fra de sekulære historiebøker.

Jeg har selv personlig erfaring som jeg vet mange sliter med, og kanskje kan min erfaring hjelpe andre (?); Jeg mobbes fra nett av disse ugudelige røde horder! Hva er dette for slags demokrati? Pøbelvelde, er det hva vi skal ha?

Nå må vi se å få orden på dette Jens. Nå må du vise lederskap.

Du sender signaler om at de bare skal stå på med mobbingen, med din oppfordring om ‘digitale nabokjerringer’, og disse imbesiler tolker det til at det skal være om ALT som de personlig ikke liker, innklusivt min kristne overbevisning, alternativ tenkning, vaksiner som mange er skeptisk til, skole- og helsepolitikk, familiepolitikk som ser ut som går mest ut på på å ødelegge flest mulig familier anmasse (det sosialistiske gode; kontroll over produksjonsmidlene, statlig omsorg), det biologiske prerogativ, i det hele tatt det meste fritenkende individer i et samfunn tillater seg å tenke og dele med sine medmennesker. Alt sammen, er nå dette selvoppnevnte tankepolitiet på jakt etter. Beklage ditt, og beklage datt, har blitt omkvedet.

Du må konkretisere bedre hva du mener de skal se etter, eller de kommer til å glefse etter ALT de personlig ikke liker, og det er mye; det skal jeg love deg.

De tar deg på ord ditt Jens, de er svært autoritetstro og lydig som dresserte bikkjer bruker å være, og tror det er deres egne idiotiske overbevisninger de skal implementere i ‘nabokjerring-virksomheten’ og følge med på, MEN DET VAR TERRORISTER DE SKAL SE ETTER, ikke alle andre religiøse og alternativt tenkede, og politisk bevisste tenkende medborgere, som gjerne vil bidra til demokratiets utvikling (?).

Kan dere ikke høre hva deres leder sier engang. Tunghørt? Jævla idioter!” – NN
:)

Du må ta tak i dette problemet Jens, og få oppdradd denne ugudelige generasjon. Viser til Miljøminister Erik Solheims observasjon nylig:

Erik Solheim: Gud er tilbake
“Gud spiller en stadig større rolle i samfunnet, mener miljø- og utviklingsministeren.”
http://www.vl.no/samfunn/erik-solheim-gud-er-tilbake/

Bare harsellas og hån fra ‘Lenins’ fotsoldater. Disse må siviliseres og Statsministeren må komme med KLARE utsagn om at deres ufinheter IKKE kan aksepteres, at de får oppføre seg som folk, være høflig og korrekt også ovenfor religiøse minoriteter og alternativt tenkende, og ikke bare ovenfor sine egne, som alle andre normalt oppdradde er.

Jeg er drittlei av at dem blander seg i MITT liv og min kommunikasjon med mine trofaste lesere! Ødelegger enhver saklig debatt.

Vi kan ikke ha dette slik Jens. Du MÅ ta grep.

Hvor har foreldrene til disse vært i oppveksten? For opptatt med Marx sosiale eksperimenter til å oppdra sine barn?

Jens; du er vel endelig MIN statsminister også, og ikke bare din egen ateistiske religions statsminister;’Human Etikerne’, sionister og andre verdslige avgudsdyrkere fra den røde horde?

Jeg vil ha et møte, og fremlegge mine bekymringer for samfunnsutviklingen, som rett er i et demokrati, som betyr at alle skal bli hørt og tatt hensyn til. Om ikke får jeg sikkert finne på noe mer å skrive om, mer disclosure, og jeg skal love at den neste jeg har på lager vil overstige alle de disclosure jeg har gjort så langt. Den vil sitte enormt langt inne for mange; knockout deluxe. Det er ikke en trussel, selv om det høres sånn ut, bare informerer om mitt neste steg fordi jeg tror på åpenhet og ærlighet, transparancy.

Jeg tror at ærlighet, sannhet, kjærlighet, åpenhet, har sin egen belønnning, før eller siden, og at motsatte ikke lønner seg, også før eller siden (karma – ‘en høster som en sår’).

Det er ikke farlig for liv og helse det jeg skal skrive, – bare for omdømme, og det har ikke noe med ‘Rikets Sikkerhet’ å gjøre. Riket består nok om noen enkeltpersoner faller fra av et tapt omdømme, som de så godt de kan har prestert å ødelegge selv. Kanskje til og med Riket består ennå bedre av den grunn.

Jeg avventer invitasjon og tilsendt billett på statens regning, idet jeg skal hjelpe deg og staten å organisere seg bedre, og ivareta religiøse minoriteters, fritenkeres, kunstneres og dissidenters rettigheter (jeg regner ikke sionister som kristne, så sionister og ateister og humanister er flertallet tilsammen).

Kan du Jens ha jevnlige møter med Røkke & Co, så kan du vel ta et møte med meg også for å få min mening om hvordan vi best bør organisere dette samfunn, for det er vel endelig MITT land også (min far var født her, mine bestefedre, mine oldefedre, mine tippoldefedre, mine tipp-tippoldefedre, osv ~), et kristent land, hvor jeg fremdeles kan skrive om hva jeg vil, uten at all slags pøbel skal forfølge meg med sine hatefulle mantra?

Jeg lurer på om Vepsen kommer til å ta dem med i sin ‘Hatrapport 2012’, og jeg vil gjerne vite om staten på noe vis finansierer en slik ensidig rapport, skrevet av inkompetente mennesker som denne artikkel av Jahn Magnus Eriksson viser. Vi kan rett og slett ikke la inkompetente få lov å være ekspertise Jens, da har dette land utviklet seg til proletariatets paradis og hvor gatas parlament råder.

Jeg vil avslutningsvis dele en fin sang fra vi var barn og ungdom du og jeg, og jeg vil spørre deg på møtet; Tror noen politikere på denne drømmen lenger? Kanskje den kunne utgjøre et godt tverrpolitisk manifest? Tror noen at fred på jord kan oppnås med å bombe andre land og folk? Ikke glem den drømmen du og andre politikere som for eksempel Anna Lindh delte som ung.

Dette er ting vi gjerne kan snakke om du og jeg. Jeg ser frem til det.

PST; Vennligst videresend min oppfordring til Statsministeren, siden jeg ikke tør å sende brev idet det kan bli oppfattet som ‘truende’, og vi ønsker jo ikke å skremme noen som har eventuelt blitt litt skvetten.

På forhånd takk.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

20 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

“Ape-kvinner gir deg samlivsråd – Slik får dere… MER SEX” er hovedsaken vg klarte å etterforske seg fram til og presentere idag 24. juni 2012

* http://i46.tinypic.com/156fvpy.jpg

Bl.a. NAV trenger slike kvinner som arbeidssøkere med kompetanseområde sex og politikk. I går var dette temaet: Norsk dagspresse 23 juni 2012, løgner, svik, galgenromantikk, falsk propaganda

Jeg antar at temaet sex og politikk er eller umiddelbart blir inkludert i arbeiderpartiets partiprogram og blir en av nazi-marx frontsakene i kommende valgkamp

Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888 + extra * 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/ * **** Cirkus mullah Krekar & co **** http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8146 + extra * The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=201#M8133 + extra

Direkte referanser,
Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda

* 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/ * **** Cirkus mullah Krekar & co ****

* The New Age – (The Enemy Of Christ Exposed) – For Witnesses [Viewer Discretion is Advised] http://www.youtube.com/watch?v=UMKW2DVcAqo&list=PL694DFCB99EAEDB95&feature=plpp_play_all

Illusions
Illusions
Abonnent
12 år siden

“Jeg vil ha et møte, og fremlegge mine bekymringer for samfunnsutviklingen, som rett er i et demokrati, som betyr at alle skal bli hørt og tatt hensyn til. Om ikke får jeg sikkert finne på noe mer å skrive om, mer disclosure, og jeg skal love at den neste jeg har på lager vil overstige alle de disclosure jeg har gjort så langt. Den vil sitte enormt langt inne for mange; knockout deluxe.”

Nå venter jeg spent på fortsettelsen ;.)

trackback
12 år siden

[…] have not received any invitation from the Prime Minister yet to meet to discuss my concerns as requested in the article i artikkelen; ‘Open letter to the Prime Minister about a little Peace and […]

trackback
12 år siden

[…] ikke fått noen invitasjon fra Statsministeren ennå om møte for å drøfte mine bekymringer, som anmodet om her i artikkelen; ‘Åpen brev til Statsministeren om en smule Fred og […]

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Takk for initiativet J Johansen

Holder på å gå gjennom vedlagt presentasjon i detalj, og legger inn lenker for utvalgte detaljer som nevnes i presentasjonen. Bl.a. er det her en særdeles god beskrivelse av hegelian dialectic anvendt praksis, Ordo ab Chao – Deus Meum Que Jus, som går som en rød tråd gjennom alt som bl.a. Fabian Society planlegger og foretar seg, eksempelvis etablering av rase- og religions-motsetninger, som vi ser blir mye blir brukt og lett blir et irritasjonsmoment for veldig mange

* Observer * Nøytraliser frimureriets Ordo ab Chao-strategi. Ikke la dere lure til å fyre opp under denne strategien som legger opp til strid i ett og alt og kun for egen vinning og alles tap. Velg samarbeid og planmessig utvikling i stedet for å delta i tvister som bl.a. massemedia, myndigheter, politiske partier og interesseorganisasjoner legger opp til. Vis de naive eller svikefulle stridshisserne ryggen, og fortell dem gjerne hvorfor

Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888

Her har vi potensielt to Ordo ab Chao-fronter som arbeider aktivt for etablering av Chao: http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-2/#comment-81295

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Ephesians 6:11-12 11 Put on the full armor of God, so that you can take your stand against the devil’s schemes. 12 For our struggle is not against flesh and blood, but against the rulers, against the authorities, against the powers of this dark world and against the spiritual forces of evil in the heavenly realms http://www.biblegateway.com/passage/?search=Ephesians+6%3A11-12&version=NIV

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

1 John 5:19 We know that we are of God, and that the whole world lies in the power of the evil one. Revelation 12:9 And the great dragon was thrown down, the serpent of old who is called the devil and Satan, who deceives the whole [a]world; he was thrown down to the earth, and his angels were thrown down with him http://www.biblegateway.com/passage/?search=1+John+5%3A19%2CRevelation+12%3A9&version=NASB

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Is Asbjørn Dyrendal a sceptic?
Asbjørn Dyrendal: – Konspirasjonsteorier gir et fattig verdenskart

Ref. http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/apent-brev-til-statsministeren-om-en-smule-fred-og-frihet/comment-page-2/#comment-81364

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Prime Minister Stephen Harper: Zeitgeist Movement Exposed – Glenn Beck On the The Fabian Society http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/zeitgeist-iii-er-ute/comment-page-3/#comment-81383

trackback
12 år siden

[…] under solen. Enkelte ting endrer seg aldri. Mobben som leder verden (gresk: demo-crazy, mobbstyre). Cesar pleaser mobben, for å få sitte med […]

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Put the politicians on minmum wage and watch how fast things change

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

Bare for å ha sagt det, så var ikke dette min drøm men fin var den likevel.

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

Eller kanskje Ateistene med fler ikke skjønner, som her :

Jeg hadde en drøm en natt hvor jeg gikk sammen med Herren på en strand. Foran øynene mine så jeg hele livet mitt, og for hver scene så jeg to par fotavtrykk i sanden som tilhørte meg og Herren. Når jeg så den siste scene fare forbi oppdaget jeg at det bare var et fotspor på stranden. Jeg la også merke til at det var mange ganger det bare var et fotspor bak meg. Til min store forundring så jeg at dette falt sammen med de gangene jeg hadde vært langt nede og i problemer. Dette bekymret meg, og jeg spurte Herren om dette.

”Herre” sa jeg, ”den gangen jeg bestemte meg for å følge deg sa du at du alltid skulle gå sammen med meg, side ved side. Men jeg har lagt merke til at gjennom de vanskeligste periodene i mitt liv så er det bare et fotspor der vi skulle gått sammen. Jeg forstår ikke det at når jeg trengte deg mest var du ikke der for meg, men du hadde forlatt meg.”

Herren svarte: ”Å mitt kjære, kjære barn, jeg elsker deg som det mennesket du er og jeg kunne aldri tenke meg å forlate deg på noe tidspunkt. I de stundene som du har hatt problemer og har lidd og kun har sett et fotspor i sanden, det er da jeg bar deg.”

Terje
Terje
Abonnent
12 år siden

Er det ikke bare å ta det direkte opp med gud? Nytter ikke å gå via Statsministerens kontor;-) Eller kanskje Ateistene har rett i at det ikke nytter
å lite på skybert?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

Tenker jo på min egen “åndelige” reise når jeg leser svaret(vitsen) din. Fra å bli skremt bort fra åndelig næring i store deler av mitt liv til å faktisk forstå hva f.eks. Moses mente når han så Gud i alt og alle. Fra å tenke at det er for mye elendighet til at det kan finnes en gud, til å forstå at vi selv sitter med nøklene og finne veien ut av en ugudelig og manipulert verden. Jeg kunne nok også komme med slike vitser tidligere, men nå blir jeg bare trist når jeg kjenner meg igjen i slikt, og skulle ønske jeg kunne tenne en åndelig gnist i mørket for andre. Jeg vet ikke hva jeg legger i ordet Gud, men har forstått at vi er koblet til hverandre på et vis og at alt vi gjør gir åndelig erfaring og har en mening. At man står på forskjellige steder, har egentlig lite betydning for meg. Bare man finner glede i å være til og være sammen med andre mennesker og naturen rundt seg. Tror det er viktigst i tiden fremover, da penger, makt, ære og berømmelse er på vei ut :-) Nestekjærighet, glede, lek og morro og finne tilbake til barnet i seg selv er det som gjelder. Må ikke forveksles med en “gladkristen” eller hippie :-) Er livet verdt å leve uten drømmen om overflod?

Må jo benytte anledningen til å rette karma mot J. Johansen som er en fantastisk sannhetsøker som ikke henger seg fast og løfter hver stein for å fortsette å utvikle seg mens han forsøker å dra andre opp av hengemyra :-)
En glede å være enig og uenig med J.J. gjennom hans enorme arbeide.
Det virker på meg som om åndeligheten er i ferd med å ta over for fullt, selv om det kommer en og annen kommentar slengende. :-)

Til mitt tidligere og døde jeg, og Terje S.
Faith no mores versjon av I started a joke
http://www.youtube.com/watch?v=9RY7mvOJqrY

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Veldig bra, håper virkelig du kunne fått til et møte med Jens, men jeg må nok innrømme at jeg har veldig liten tro på at du får det, ikke pga deg, men pga Jens.

Liker at du kaller han Jens og ikke Herr Statsminister eller lignende.

Er veldig slitsomt med slike folk du refererer til her, så det er en veldig god sak.

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

Takk for din klagesang JJ. Du er ikke aleine, dette stikker svært dypt i mange sin psyke. Desverre har ikke adressaten mulighet til å etterkomme dine ønsker pga programmering.
Encoded DNA Memory
http://www.youtube.com/watch?v=ARvN2FEXB4E&feature=related

« Forrige artikkel

Moses Mordecai Marx Levy; Jødenes messias?

Neste artikkel »

Orden utav kaos

20
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x