Fra ødeleggelsene av King David Hotel, Jerusalem 1946, https://no.pinterest.com/pin/433893745332987650/visual-search/?x=15&y=14&w=470&h=466&cropSource=6

Terror og vold, frykt og redsel og angst

792 visninger
3 minutter lesetid
1
Det israelske politiske parti Likuds helt og forbilde, volds-romantikeren, Wladimir Jabotinsky, 1880-1940

Går vi inn i en tidsepoke med utstrakt bruk av terror og vold? Er det dette som er språket til Den nye verdensorden? Brutalitet skjult bak bedrag og løgn? Falsk-flagg operasjoner for å presse politikere til beslutninger de egentlig ikke vil ta? Raketter med mini-atomært sprenghode som eksploderer, mens det skulle se ut som en eksplosiv brann i et havnelager som tilfeldigvis tok livet av over 200 mennesker, såret og lemlestet over 6500 og ødela deres boliger? Er dette Benjamin Netanyahu, Menachem Begin og Jabotinsky i et nøtteskall?? Er dette de nye verdensherskeres ansikt utad?


Hvem kommanderer våre statsministre?
Benjamin Netanyahu, født av den polske khazarjødes familie Benzion Mileikowski, hvorfor lot han seg bli et ondskapens redskap?

De var ialt syv deltagere på telefonmøtet med Benjamin Netanyahu (døpt Benzion Mileikowsky i Polen). Ifølge de tyske forfatter Gerhard Wisnewski i hans Annerledes årbok 2021 fortalte Netanyahu at nå var pandemien kommet i en bakevje. Nå måtte statssjefene begynne å ta tak, mente han, for dette skulle være livsfarlig og alvorlig, og dette var ingen lek. Statssjefene skulle kunne opptre som “smart movers”, skriver nettavisen. Fra den østerrikske nettavis Falter, 12. mai 2020: “Statsminister Kurz, for eksempel, lyttet til Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Det var først på en telefonkonferanse med ham og flere EU-statsministre 9. mars at Netanyahu tok ham i nakkeskinnet og lot ham få vite om alvoret i Corona-krisen. Det var Netanyahu som senere i konferansen berømmet statsministrene og kalte dem “Smart Movers” i saker om Corona-pandemien.


Statlig pressemelding fra Israel 9. mars 2020 (kom meg ihende den 18/6-21) om video, “conference with European leaders and discussed with them the challenges,” her.


Sebastian Kurz fortalte i etterkant av konferansen med Benjamin Netanyahu: “Jeg husker at vi hadde telefonsamtaler i mars (2020) hvor han sa at dere tar ikke pandemien alvorlig nok i Europa, særlig i Østerrike, og det måtte det bli en forandring på, mente Netanyahu. Det var en slags oppvåkning for meg, fortalte Kurz, for etter denne kraftige påminnelsen, kunne han ta den særdeles vanskelige beslutning. ”

Fra artikkelen «Was passiert wenn es eng wird» av Barbara Tóth, 12.05.2020, avisen Falter (se oversettelse i tekst). Originalartikkelen ligger bak betalingsmur (falter. at) eller kan lastes ned som pdf-fil, gitt som en gave fra online avisen Falter i Wien, her.

Videre skriver Wisnewski: “Etter disse utsagn å dømme, kan vi betrakte Netanyahu som opprinnelsen til hele pandemi-galskapen. For etter den første telefonkonferansen, den neste dag 10. mars ble alle statsjefene i hele Europa innkalt til et nytt videomøte og da ble covid19-viruset erklært til å være statssjefenes hovedsak. Nå skulle det hete at det gjaldt å beskytte befolkningen mot dette ekstremt farlige virus, ‘Eindämmung der Gefahr, die von dem Coronavirus ausgeht’, fortalte Angela Merkel på en pressekonferanse den 11. mars 2020. ”

Det var på den samme pressekonferanse at den tyske helseminister Jens Spahn uttalte at man dessverre fra nå av måtte forby store arrangement med over 1000 deltagere, og fotballkamper måtte heretter finne sted uten tilskuere. Man måtte rett og slett gi avkall på den vanlige hverdag, for å beskytte andre (“auf ein Stück Alltag verzichten, um andere zu Schützen”). Kjenner vi ikke dette igjen også fra Norge? Var det ikke akkurat de samme ordtak? Var ikke statsminister Erna Solberg, Helseminister Høie og Helsedirektoratets leder Bjørn Guldvåg hakk i hæl på tyske Angela Merkel, var de ikke alle klare for nedstengning i Norge allerede den 12. mars 2020?

Norske riksavisers fryktporno, står sionistene bak dette også??

Vet vi ikke hva dette har kostet den norske nasjon? Alle konkursene? Alle arbeidsledige? Alle som ble lovet hjelp av statsminister Solbers tomme løfter? Alle ensomme og forlatte? Alle selvmord? Alle de gamle som ble stuet vekk og satt på palliativ neddopning og palliativ død? Alle livsnødvendige operasjoner som ble utsatt, fordi sykehusene ble nedstengte for vanlige folk?

Skjedde ikke det hele for ingenting, var det ikke et rent påfunn, og helt unødvendig?

Døde de alle fordi fordi vi alle ble lurt til å tro på et bedrag? Et bedrag som NRK, TV2, Aftenposten, VG og Dagbladet lot få de feteste og største overskrifter, dag etter dag, kveld etter kveld, måned etter måned? Ble vi alle narret av Netanyahu og hans folk?? Kan vi noen gang igjen tro på NRK og riksavisene? Kan vi noen gang igjen tro på rikspolitikerne, på ministre og statsledere som alle blåste i det samme hornet?


Om eksplosjonene i Beirut havn den 4. august 2020, her. «En grunnleggende sannhet kan brukes som grunnlag for et fjell av løgn, og hvis vi graver oss dypt nok ned i fjellet av løgn, og får frem den ene sannhet, for siden å sette den på toppen av det samme fjellet; vil hele løgnfjellet smuldre under vekten av den ene sannhet…» fra boken Behold A Pale Horse av Milton William Cooper som kan lastes ned, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hermis
Hermis
Abonnent
2 år siden

Ja, hvorfor skjer alt dette? Israel har ingenting med å instruere andre lands ledere for hva de skal foreta seg av drakoniske tiltak. Netanyahu er kjent for å være korrupt og mange hater han i Israel. I tillegg er myndighetene der ekstra ivrige på å presse sin egen befolkning til å ta minst 3-4 farlige og ubrukelige vaksiner. Tror egentlig at BN er en tjener for andre aktører som står bak han, og at han er av en personlighet som er mest interessert i å tjene seg selv og derfor lar han seg bruke til å presse andre. Han har nok av svin på skogen. Derfor er han også en meget farlig mann.

« Forrige artikkel

Hvilken tyrann sitter med voldsmakten?

Neste artikkel »

Hvem er mektigere enn Benjamin Netanyahu?

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x