Imran Nazar Hosein (born 1942) is a Trinidadian and Tobagonian Islamic preacher, se og hør hans kommentar til zionistenes kjøkken, her: https://www.youtube.com/watch?v=E1pGR5WK5W0

Hvem er mektigere enn Benjamin Netanyahu?

946 visninger
2 minutter lesetid
2
Dr. John Magufuli, (29. oktober 1959 – 17. mars 2021) tidl. statsminister av Tanzania, omkom under merkelige omstendigheter, også kalt Covid19-død, var det Mossad? «Straks han var valgt, delte han statsminister-lønnen i fire, noe som gjorde ham til den lavest betalte  statsleder  i Afrika, han reduserte offentlige utgifter drastisk, avlyste unødvendige seremonier som altfor kostbare, og for å statuere et eksempel tok han til å feie gatene i Dar-Es-Salam.» (foto og artikkel, her).

Også den muhammedanske lærer Sheikh Imran Hosein i Islamabad har kikket Netanyahu i kortene. Han innså tidlig at dette forferdens bedrag hadde blitt blandet i sammen i sionistenes laboratorium. Han mente det samme som Tanzanias tidigere statsminister John Magufuli. Velsignet være Magufulis mot og sans for humor. Han fant Covid19-virus i både geiter, frukt og motorolje og med ett slag (!) latterliggjorde han hele WHO, FN og sionistenes spill. La oss alltid ære ham for det. Men hans fiender var mektigere enn ham og de delte ikke hans sans for humor. Jeg håper ikke at han måtte gå i døden forgjeves; kunne det vært Netanyahus Mossad som sto bak dette?

Sheikh Imran Hosein sa det ganske enkelt slik om det å drikke den samme gift som man har tilberedt andre, 5. mai 2021 (se Youtube-video, 22:46, her):

«Jeg fikk akkurat enda en inspirasjon og jeg håper at også sionistene lytter. Og når dere hører hva jeg har å si, kan dere ta det og stappe det i pipen og røyke det. Dere husker kanskje at den russiske president Putin engang sa at den som vil snikmyrde noen med en giftblanding i en drikk, vil en dag måtte drikke den samme giften de har blandet sammen for andre. Det er mye sannhet i de ordene, fordi det er nøyaktig det som skal komme til å skje med dette viruset.

For dette viruset kom fra sionistenes eget kjøkken…

Så når dere bruker dette virus som et biologisk våpen, ikke glem at Allah kan snu sverdspissen mot dere selv; dreper dere andre med en giftblanding, må dere en dag drikke den samme giften selv.»


Netanyahu og hans bakmenn sionistene, spiller et farlig høyt spill. De har hatt planene om koronaviruset lenge i skuffen, slik de hadde med 911 i New York i 2001. Kanskje er det slik at de tok den ut før det egentlig planlagte tidspunkt, som kan ha vært, slik den tyske advokat Dr. Füllmich beskrev det i et intervju, omkring 2050. Det var kanskje derfor utførelsen av dette tidenes største bedrag ble beheftet med så mange feil og svakheter. Ekstremsionistene arbeider langsiktig. Forberedelsene og oppbyggingen av Ethiopias for dem viktigste parti, Tedros Adhanoms Tigrayan People’s Liberation Front (TPLF), terrorpartiet, ble etter min mening gjort av Mossad. En avlegger av Menachem Begins Irgun kan bare oppdra i sin egen ånd; av terror kommer kun terror.


Netanyahu er ansiktet utad. Bak ham finnes et sentrum av ekstremsionister som regjerer med en psykopatisk iskald brutalitet og nådeløshet. De beordrer Netanyahu. De fleste av dem sogner til USA og har sine tentakler høyt oppe i US regjeringsapparat, men også i WHO og FN. Men også familien Wallenberg i Sverige står sentralt i dette. Kanskje også sentrale personligheter fra Norge og Danmark, for vi vet at verden av idag styres fra de nordiske land av folk som skyver blandt andre også den aldrende arbeiderpartidronningen foran seg. Det er folk som vil virke, men ikke synes.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

3 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Tarud
Tarud
Anonym
3 måneder siden

Imponerende! Det er lenge siden jeg har lest en slik TULL.

« Forrige artikkel

Terror og vold, frykt og redsel og angst

Neste artikkel »

En bønn til Halloween av Hege Fredriksen

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x