Ante noen allerede tidlig at alle nasjoner på vår jord skulle samles til ett rike? Her verdenskongen fra Telemark, foto: Kirsti carr, Telemark avis. Kanskje er det også tungt for en Netanyahu å bære på alle disse betydningsløse medaljer og falmede æresbånd? Var ikke kommunistene helt fra begynnelsen av glade i medaljer, utmerkelser og glansbilder?

Hvilken tyrann sitter med voldsmakten?

1.3K visninger
4 minutter lesetid

Verdenskongen fra Telemark, Thor Willy Nystrand, døde ifjor 76 år gammel (1944-2020). Han hadde ofret sitt voksne liv på å være en levende latterliggjøring av den kommende verdensherskeren. Kanskje ante han i dypet av sin sjel hva som skulle komme til å skje? At noen skulle bestrebe seg på å bli en virkelig verdenskonge, basert på brutalitet, forakt og hån. At denne vedkommende trengte å møte sitt motbillede? Thor Willy var ikke en skuespiller som tok av seg kostyme og scene-sminke etter opptreden, slik som Charlie Chaplin i sine dager, men var en levende latterliggjøring av en kommende verdenskonge gjennom hele sitt voksne liv. Ingen av de tusener som har hatt den glede å ha møtt ham, glemmer det. Hvilket offer, hvilken storsinnet bragd, han satset alt på ett kort som først skulle bli en synlig sannhet etter hans død, i fremtiden!


Verdenskongen Benjamin Netanyahu og Wladimir Jabotinsky, terrorens disipler
Likuds helt og forbilde Wladimir Jabotinsky 1880-1940, hans sekretær var den polske khazarjøde, far til Benjamin Netanyahu, Benzion Mileikowski.

Istedenfor omsorg og tjeneste for sine undersåtter går Netanyahu den motsatte vei. Netanyahu har valgt å undertrykke sine med brutalitet, trusler og hån. Hvor han enn går vekker han frykt og redsel. Han synes å smile over forhandlingsbordet, mens under bordkanten er han full av sjalusi, er hevngjerrig og ondskapsfull; en merkelig politisk skuespiller som har blitt et forbilde for andre. Han står over loven, den gjelder ikke for ham. Og han leder et politisk parti under navnet Likud, hvis grunnlegger, Menachem Begin, skrøt av at hans terrorister i Irgun hadde drept og lemlestet ca 200 mennesker under bombesprengningen av Kong David Hotel i Jerusalem i 1946. Han skrøt offentlig, i et intervju i 1974 av terrorhandlingene hans folk i Irgun hadde stått for, men også terrorhandlinger de skulle stå for i fremtiden. Lurer på om ikke Kong David Hotell ble sprengt med samme “hjemmelagde” sprengstoff som Regjeringsbygget/Utøya, men også Oklahoma City?

Netanyahu, født av den polske khazarjødes familie Benzion Mileikowski, hvorfor lot han seg bli et ondskapens redskap?

Journalisten Russell Warren Howe fortalte fra et intervju med Begin i januar 1974: «Det røde lyset lyste under linsen. Uten forberedelser, vendte jeg meg direkte til Menachem Begin og spurte: ’Hvordan føles det, i lys av alt som skjer, å være far til terrorismen i Midtøsten? Bare i Midtøsten (?), skrøt Begin i sin tykke polsk-jiddisk-engelske-aksent: Nei, over hele verden!’» Er det ikke despoti og brutalitet, ødeleggelse og tilintetgjørelse som er den egentlige kommunisme; hva slags virkelighet lever disse folkene i? Kanskje er snart tiden inne til å ta dette alvorlig (se Chr Bollyn, her)?

Både Begin og Natanyahu bygger sine slott på voldsideologien til Wladimir Jabotinsky (1880-1940), den militante ekstremsionist som også har inspirert Meir Kahanes (om Kahane, se rense.com, her) og Baruch Goldsteins (her) voldseksesser. Wladimir Jabotinsky er idag en helt i Likuds Israel på linje med Leon Trotskij, han har et eget minnested i Israel. Folkene står nært hverandre: Far til Benjamin Netanyahu, Benzion Mileikowski (1910-2012), var Jabotinskys personlige sekretær.


Var vår egen Nattens dronning, hun som i høy alder lot seg hylle på AP’s årsmøte for noen år siden, allerede i lang tid en del av Netanyahus’ åndelige familie, voldsideologiens fellesskap, de som hersker ved brutalitet og redsel. Ser vi det bekreftet da Dr. Anthony Fauci’s rolle ble utbrettet i all offentlighet? Men han var et helt ordinært styremedlem under dronningens ledelse, en gruppe som bestemmer hvilken vei Verdens helseorganisasjon skal gå. Vår egen tidligere statsminister var Dr. Faucis sjef. Aner vi at hun kan ha vært en del av et ondskapens miljø, at hun i bakgrunnene har opptrått som en slags edderkopp, som forsiktig og langsomt har trukket i fangtrådene?

Fra artikkelen “Was passiert wenn es eng wird” av Barbara Tóth, 12.05.2020, avisen Falter (se oversettelse i tekst). Originalartikkelen ligger bak betalingsmur (falter. at) eller kan lastes ned som pdf-fil, gitt som en gave fra Falter i Wien, her.

Har hun ikke dekket seg bak et djevelsk bedrag, og faktisk arrangert en falsk-flagg-pandemi, og bak en skjult utryddelsesagenda tatt livet av tusenvis av mennesker? Var det hun som sto øverst oppe i ondskapen hierarki, de som så gjerne ofret andre menneskers liv for å oppnå egen makt?

Men hvem hadde skrevet agendaen? Opptrådte ikke også Bill Gates med sine beryktede trusler om å vaksinere hele verdens befolkning med sine giftampuller på de samme folks vegne? Var ikke han også en dødens budbærer som dekket seg bak velgjørenhetens reklameskilt?

Var det noen andre som sto bak det hele? Opptrådte ikke også vår egen pensjonerte minister bak sine bedrags- og løgnkonstruksjoner GAVI og CEPI som marionett for noen? Som hittil ikke hadde vist sine ansikt, som var ukjente?

Åpner ikke de følgende opplysninger dørene til de mørklagte bakrom (?): Den 9. mars 2020 innkalte Netanyahu til en video- og telefonkonferanse. Han beordret følgende sentralt virkende personligheter til å delta: Bundeskanzlerin Angela Merkel fra Tyskland, Bundeskanzler Sebastian Kurz fra Østerrike, antaglig ministerpresident Guiseppe Conte fra Italia, men også  statsminister Erna Solberg fra Norge (Om Solbergs deltagelse, deltok hun ikke 9. mars, men 7. mai 2020, se pressemelding, fra Netanyahus pressekontor, kom meg ihende den 18/6-21, her).


Sto ikke Benjamin Netanyaho over alle Europas statministre?? Våre øverste ledere av alle nasjoner?? Ble de ledet av Benjamin Netanyahu?? Er Benjamin Netanyahu, volds- og terrormannen, den egentlige diktator? Europas hersker? Er alle Europas statministre bare marionetter? Blir de alle holdt i tømme ved hjelp av frykt og trussel om terror?


Klipp om Verdenskongen fra NRK, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Folkets koronakommisjon: Covid-19 er et bedrageri

Neste artikkel »

Terror og vold, frykt og redsel og angst

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x