/

Klimabløffen når nye høyder: Nå må du drikke mindre kaffe

721 visninger
1 minutt lesetid
8

Først var det kjøtt de ønsket fjernet, nå er det kaffe. World Economic Forum klarer ikke å la være å fortelle oss hvordan vi skal leve på grunn av CO2. Alternativet de foreslår? Labprodusert kaffe selvsagt. Sikkert like sunt og er gode nyheter også for alle fattige kaffeproduserende kaffebønder verden over.

Problemet er at tallene de kommer med på langt nær stemmer og benyttes åpenlyst som ren propaganda for å programmere massene. I tillegg; CO2 har intet med klimaendringene å gjøre – som forøvrig også er ekstremt overdrevet.

Se videoen ovenfor for korrekte klimadata og hvor lett man kan avsløre at tallene WEF og våre egne korrupte politikere og begredelige journalister kommer med ikke er basert på noe annet enn en kynisk politisk agenda.

Her er noen av de faktabaserte grafene som blir presentert i Redacted-innslaget for referanse:

Hvor er den store globale oppvarmingen?

På tross av klimahysteri blant politikere og journazister, klimakriser er på vei nedover for de siste 20 årene.
Flere dør av kulde enn av varme. Det er kanskje en grunn til at vi migrerer til varmere strøk når vi skal ha ferie fremfor en tur til Svalbard (som forøvrig kan anbefales, dog ikke på grunn av varmen).

Kilde: Get ready! Now the WEF is coming for your COFFEE! av Redacted med Natali og Clayton Morris

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 4 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Anarchapulco
Abonnent
4 måneder siden

Vi har hatt kalde vintre, men det har vært mindre snø. Det verste for planter er halde vintre uten snø. Bønder må legge på duk for å verne planter. Værmanipulasjonen som foregår ser ut til å ha dette formålet. Å gjøre det vanskelig å drive med landbruk. Slik at landet deres selges billig. Norge ønsker å legge ned landbruket. Sp er det land som kan drive landbruk effektivt og bærekraftig. Sånn som Ukraina. Steigan melder at USA ønsker 55 millioner hektar med solcellepanel. Passer vel bra at Texas brenner da. Store områder med kveg kan omgjøres til solcellepark.

5-6 ganger har været snudd fra ekstrem kulde til varmt vær i løpet av få timer. Det verste som Jan skje for naturen. HAARP-anlegg varmer opp områder i atmosfæren. Blokkerer kald/varm luft. Værsystemer blokkeres eller transporteres. Partikler fra fly kan ta fuktighet bort fra et område til et annet. Vi har et slør av partikler på himmelen. Fra flystriper som vokser til et lag som blokkerer solen. Naturen sliter med å ta seg igjen og plutselig kommer varmen brått. Også mennesker sliter med den overgangen.
https://climateviewer.com/
https://climateviewer.org/
se Sarah Westall med James Lee.
https://rumble.com/v4jgx4z-how-they-are-using-geoengineering-as-a-weapon-of-war-w-james-lee.html
Mens milliardærer kjøper opp landbruksjord og dyrkbar mark, legges Gazas land ut for salg. Dette er områder som verdsettes på nivå med Lahaina på Maui. Der kjendiser som Oprah Winfrey har investert i. Norge ser ut til å gi bort kraft til batteriproduksjon og teknologi. Grønn gass og grønn olje. Fisken i havet og mærer prøver de også å få kontroll på. Det blir søksmål for miljøkriminalitet mens nedbrenning av husdyr og land er tillatt. Værmanipulasjon som dreper folk, dyr og natur er grønt og bare bra. Krig er ikke miljøkriminalitet, selvfølgelig.

Anarchapulco
Abonnent
4 måneder siden

Mat er alle avhengig av. Derfor vil de bruke klimabløffen til å legge ned all produksjon av mat som ikke er “bærekraftig”. Slik at storkapitalen kan komme inn med den nye industrielle revolusjonen. Store effektive maskiner som produserer gmo mat. Ingen bønder og ingen husdyr. De ønsker ikke engang å la folk ha katter og hunder. Mange vil få godt betalt for sine gårdsbruk og land.
Folk vil miste sin kontakt med naturen. Det blir bare ressurser og ingen tilhørighet til natur. Ingen spirituell tilknytning, med deres modell.

Jeg vil bare advare om en ny film som fremmer deres agenda. Igjen blir folks religion og tro brukt til manipulasjon.
Nå vil de forsøke å få folk til å tro at Jesus var veganer. De bruker DNT til å få folk bort fra kjøtt.
men husk a Jesus er ordet og brødet/kjeksen som kristne spiser er hans legeme. De spiser ordet, det daglige brød. Jesus ga oss det daglige brød. For han sa selv at disiplene i båten hadde svak tro, da de tenkte på brødet de burde ha tatt med. De trengte ikke brød fordi Jesus er brødet.

Han var fiskeren som dro disiplene/fiskene opp fra vannet. Ut av synd. Bort fra syndefloden.
Fisken ble brukt som talisman mot det onde øyet. Dette trengte man ikke med den nye troen, men disiplene var redde og hadde ikke sterk nok tro. Jesus snakket aldri om brød, men kalte ordet fra Gud for det daglige brød. Moses fikk beskjed om å spise manna, brødet fra himmelen, hver dag. De skulle ikke samle. Nytt ville komme. Slik som fuglene også ikke går og samler. Derfor er både muntlig og skriftlig nedskriving av Guds ord ikke egentlig tillatt. Vi skal lære selv hver dag.

Jesus spiste antakelig det samme som alle andre på den tiden. Vannet som han viste til var det som ga evig liv. Brødet som han viste til mettet de som søkte Guds manna.
Når det kommer til hva vi skal fylle magene med så sier han ikke så mye om det. Han sier bare at loven gjelder. Moseloven tillater folk å spise kjøtt. Det er ikke noe kontroversielt han har å si der. Det er det spirituelle som er i fokus. Folk må lære seg å ha respekt for naturen. Være takknemlig for hva den gir. Den nye religionen som baseres på klimabløffen får folk bort fra naturen. Planter som er genmanipulert og gjort til ressurser for industri er vel ikke bedre det enn å spise industrikjøtt masseprodusert uten respekt og kjærlighet, men for McDonalds? Veganer zombier som sitter i byen og tror de kan bestemme hva andre skal spise mens naturen blir genmanipulert og rasert av storkapital og psykopater som skal kontrollere hele verden. Satan er grønn.
Denne filmen er Bibelsk møkk. Et forsøk på å manipulere kristne naive og godtroende til å følge globalist-agenda.
alt er hellig. Ikke bare kua. Ikke bare Palestina. Det er liksom greit å bombe helliglandet og folket der da? En hellig krig? Både mennesker og dyr blir bombet verden over, men de grønne jævlene bryr seg om hva du spiser. Gjerne utrydde alle dyr fordi de fiser og spise gmo og insektprotein. Klimabløffen er den nye religionen og dommen for menneskets synd kommer snart. Er det 2029 nå?

ken
ken
Anonym
Svar til  Frank
5 måneder siden

“Å dyrke dine egne grønnsaker forårsaker «global oppvarming» og må forbys”: https://derimot.no/forskere-advarer-a-dyrke-dine-egne-gronnsaker-forarsaker-global-oppvarming-og-ma-forbys/

“Først Isbjørnen, så The Great Barrier Reef – Begge store klimaløgner og svindel!”: https://derimot.no/forst-pastar-de-at-klimaet-skaper-krise-isbjorner-og-the-great-barrier-reef-nar-det-ikke-stemmer-blir-det-helt-stille/

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Frank
3 måneder siden

Lukashenko er den eneste statslederen med sunn fornuft i jewropa.
Han minner oss at vi har bare denne planeten som vi dreper med umettelig begjær og kriger:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 måneder siden

Skjendig Vest vil aldri oversette dette intervju der Lukashenko nokout’erer billige jude-britiske journalisyen,
til jewropeiske språk.
Han setter speil foran deres motbydelige tryne:

Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 måneder siden

Jeg kan ikke russisk, men gjetter bla, bla, bla?
Lukashenko er frimurer og går rundt med hidden hand. Hva disse såkalte statsledere er fullstendig uinteressant. De setter opp folk mot folk. De taler om en ting mens den skjulte hånden gjør noe annet. Denne “fredens mann” gir Putin et solid masonic handshake og setter hånden inn i jakken. Snakker om fred og inviterer Putins atomvåpen inn mot grensen. På den andre losjesiden inviterer Polen USAs våpen inn. Er det slik man leder sitt folk mot fred? Losjevennene i Sverige har også invitert Nato nå. Svenske brodere som startet losjen i Kina, men de er jo på den andre siden, er de ikke? India har brorlosjer og Sør Afrika har. Kim jong-Un gikk skole i Sveits. Losjer er overalt der folk kriger.

Så de kan stå der og være enige om verdens undergang med Co2 og klimabløffen mens himlene er sprøytet med kjemikalier for værmanipulasjon som de sier er bra, men som de innrømmer vil skape naturkatastrofer, tørke, hungersnød og sykdom. Så værmanipulasjonen de gjør er hva de prøver å forhindre, liksom.
En fag er det jøder. En dag er det koreanere. En dag er det de stygge russerne. En dag er det de farlige muslimene, men de er alle brødre i forskjellige losjer.

Marx er selvfølgelig skutt ut av ræva på frimureriet. All slik ideologi og religion tjener de på. Kommunisme vs kapitalisme. Pek på jødene og ta på frimurermasken. Ta bort alt av fokus fra magikerens hånd. Det er alltid de andre. Snakk om fred og sett folket i atomtrusselberedskap. Kaller seg statsleder, men er en foræder av folket. Zelensky er frimurergutt selvfølgelig.

Jeg tenkte på frimurere her om dagen. Da broen i Baltimore ble knust. Navnet på broen var Francis Scott Key. Han som skrev nasjonalsangen. Tuller de med oss? Lara slogan skrev Mason Dixon Line. Det franske sør. Er det fransk losje mot skotsk losje? Key er jo også tone. Dixie- linjen heter altså Mason Dixon. Mason og Dixon har ikke noe med dixie å gjøre, men kong Charles og Frankrike var med. Det er veldig frimurersk altså. Det er nesten latterlig. En bro ble bygget. Hele DC er jo også masonic. De har selvfølgelig et Salomo tempel der. Og frimurer hjørnesteiner overalt., Det er jo dette Israel og tempelridderne handler om.

Frimurerne verden over er sionister. De vil ha et tempel for Baal i Jerusalem. Denne gangen fra en kong Charles og en ny lord, ikke Balfour, men Baltimore. Slavetid og senere krig og fred med en tone og en bro. Charles Mason hadde mange slaver og var veldig imot slaveri. Litt som imot krig og våpen, men veldig for å sette inn russisk atomvåpen. Typisk hidden hand. Men er det ikke rart hvordan århundrer går og mason, lord, Baal og fred med Salomos tempel dukker opp?
Det er et Matrix. Et skuespill. Losje mot losje. Bror mot bror. Så fred. Mens deres nyttige idioter står og peker på jødene, muslimene, koreanerne, kineserne, russerne og alt annet som de legger opp til. Etterkommere av slaver skal skylde på hvithudede nå mens eliten og de skjulte brorskap trekker i alle trådene. Danskene er kjent for frimureri i kongefamilie og adel. Det sies å være satanisme. Jeg aner ikke hva de holder på med. Britene det samme. Den norske kommer jo fra samme slekt de også. Svenskene er samme slekt. Det er et skjult brorskap, men argumentet er at det ikke finnes bevis offentlig. Slik som mot Rothschild familien. Men federal notes fra federal reserves og alt det bankster styret er fullt av frimurersymbolikk. USA er en frimurerstat. Israel er en frimurerstat og kongelige og eliter har den samme symbolikken.
De skaper religion, klimabløff, alle sider i krig og vi peker på hverandre. Det er på tide å rette søkelyset på de som kaller seg selv helter og statsledere. Lukashenko, Putin, Trump, Biden, kongene, statslederne. De er alle hoder og kroner på det samme beistet. Noen angriper trollets ene hode det andre og testen av tiden tramper det på folket. Sier en ting og gjør noe helt annet.

« Forrige artikkel

-Israel finansierer Hamas, sier EU-topp

Neste artikkel »

– Folkemordet i Gaza er ulovlig, uforståelig, utilgivelig, infernalsk, umenneskelig og ubotelig – og de evangelisk-kristne er ansvarlige

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x