/

Klimabløffen når nye høyder: Nå må du drikke mindre kaffe

586 visninger
1 minutt lesetid
2

Først var det kjøtt de ønsket fjernet, nå er det kaffe. World Economic Forum klarer ikke å la være å fortelle oss hvordan vi skal leve på grunn av CO2. Alternativet de foreslår? Labprodusert kaffe selvsagt. Sikkert like sunt og er gode nyheter også for alle fattige kaffeproduserende kaffebønder verden over.

Problemet er at tallene de kommer med på langt nær stemmer og benyttes åpenlyst som ren propaganda for å programmere massene. I tillegg; CO2 har intet med klimaendringene å gjøre – som forøvrig også er ekstremt overdrevet.

Se videoen ovenfor for korrekte klimadata og hvor lett man kan avsløre at tallene WEF og våre egne korrupte politikere og begredelige journalister kommer med ikke er basert på noe annet enn en kynisk politisk agenda.

Her er noen av de faktabaserte grafene som blir presentert i Redacted-innslaget for referanse:

Hvor er den store globale oppvarmingen?

På tross av klimahysteri blant politikere og journazister, klimakriser er på vei nedover for de siste 20 årene.
Flere dør av kulde enn av varme. Det er kanskje en grunn til at vi migrerer til varmere strøk når vi skal ha ferie fremfor en tur til Svalbard (som forøvrig kan anbefales, dog ikke på grunn av varmen).

Kilde: Get ready! Now the WEF is coming for your COFFEE! av Redacted med Natali og Clayton Morris

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 4 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
Svar til  Frank Aune
1 måned siden

“Å dyrke dine egne grønnsaker forårsaker «global oppvarming» og må forbys”: https://derimot.no/forskere-advarer-a-dyrke-dine-egne-gronnsaker-forarsaker-global-oppvarming-og-ma-forbys/

“Først Isbjørnen, så The Great Barrier Reef – Begge store klimaløgner og svindel!”: https://derimot.no/forst-pastar-de-at-klimaet-skaper-krise-isbjorner-og-the-great-barrier-reef-nar-det-ikke-stemmer-blir-det-helt-stille/

« Forrige artikkel

-Israel finansierer Hamas, sier EU-topp

Neste artikkel »

– Folkemordet i Gaza er ulovlig, uforståelig, utilgivelig, infernalsk, umenneskelig og ubotelig – og de evangelisk-kristne er ansvarlige

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x