Har Chuck Baldwin rett? Hva er det egentlig Israel holder på med i Gaza: Flere omtaler konflikten i Gaza som et folkemord. Men hva gjør egentlig Norge? Se og hør Baldwin: https://www.youtube.com/watch?v=wiukT8SG2p8

– Folkemordet i Gaza er ulovlig, uforståelig, utilgivelig, infernalsk, umenneskelig og ubotelig – og de evangelisk-kristne er ansvarlige

942 visninger
1 minutt lesetid
40

Skrevet av Jakob Nilsen

Pastor slår fast:

  • Folkemordet i Gaza er ulovlig, uforståelig, utilgivelig, infernalsk, umenneskelig og ubotelig – og de evangeliske er ansvarlige

Det kom fram på nettsiden til den amerikanske pastoren Chuck Baldwin i slutten av januar.

Link her: 09/ID/4488/The-Genocide-In-Gaza-Is-Illegal-Incomprehensible-Inexcusable-Infernal-Inhumane-And-IrredeemableAnd-Evangelicals-Are-Responsible.aspx

I artikkelen sparer han ikke på kruttet:

KRITISK: Pastor Chuck Baldwin kaller en spade for en spade. Hva sier kristen-sionistene til det?

-Israel kjemper ikke en selvforsvarskrig i Gaza; det fører en krig med etnisk rensing, utryddelse og folkemord. -Det som gjør denne ufattelige redselen så forferdelig er at den kan ende over natten – hvis USAs evangeliske pastorer og kirker ville stå opp med en høyt, forent stemme og si, “STOPP SLAKTINGEN!”

Han peker på israelernes ufølsomhet for palestinske liv og at dette går igjen hos de evangeliske i USA – tross Kristi lære.

  • Dette betyr at de mer enn 25 000 palestinske dødsfallene – mange av dem kristne palestinere – ligger rett utenfor dørstokkene til USAs evangeliske pastorer, predikanter og kirker.
  • Så langt er det bare houthiene som har kommet til Gazas forsvar. Og selvfølgelig kjører USA og Storbritannia forstyrrelser for Israel mot jemenittene med missilangrep – alt i dekke av juks og bedrag. Resten av den arabiske verden har så langt satt seg tilbake på sin indolente bakside og sett sine medarabere bli forbrent, fornøyd med å hive inn blodpengene fra Washington D.C.
  • Igjen, all denne torturen, sulten, etnisk rensing og folkemord er resultatet av den entusiastiske medvirkningen fra USAs evangeliske. Og all den entusiastiske medvirkningen til de evangeliske kommer fra de falske profetidoktrinene oppfunnet av John Darby og Cyrus Scofield kjent som Prophetic Dispensationalism, a la kristen-sionismen.

Pastoren avrunder:

  • For nykommerne gir jeg igjen lenkene til Israel- og profetipakkene jeg har levert som avslører de djevelske doktrinene om kristen-sionisme og som opphøyer sannheten om Kristi nye pakt, som inkluderer å forstå sannheten om det bibelske Israel og sannheten om bibelsk eskatologi.

Hva sier pastorene i Norge? Den som lever får se. Det kan være på sin plass å merke seg at dommen fra Den internasjonal domstolen (IJC) har kommet:

“ICJ beordret Israel til å ta seks provisoriske tiltak for å forhindre folkemord, tiltak som vil være svært vanskelige om ikke umulige å oppfylle hvis Israel fortsetter sin teppebombing av Gaza og massive ødeleggelse av vital infrastruktur.” https://steigan.no/2024/01/det-kan-vaere-folkemord-men-det-vil-ikke-bli-stoppet/

En vurdering er: «Dommen fra Den internasjonale domstolen var en juridisk seier for Sør-Afrika og palestinerne, men den vil ikke stoppe slaktingen.»


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

4.5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
eee
eee
Anonym
2 måneder siden

Havana Syndrome evidence suggests who may be responsible for mysterious brain injuries

S Vang
S Vang
Anonym
2 måneder siden

Vi står snart foran en helt ny verden der dagens Khazarmafia klan i Israel er blitt fjernet.Jeg skrev tidligere i en kommentar til artikkelen “Bedrag,løgn og falsk flagg er deres kjennetegn” dette:Israels dager i nåværene form er talte-de kommer til å bli plukket ned som overmodne epler fra treet-derfor har de dårlig tid-svært dårlig tid.”Derfor må de hasteinnføre deres Greater Israel Project før Trump inntar kontoret igjen.Netanyahu og hans regime og tilhengere står for fall og panikken har nådd dem.Nettavisen skrev 02.04.24:”Trump sjokkerte Israelske journalister-Problematisk budskap-sår tvil om Trumps støtte til Israel.”Trumps utenrikspolitikk er uforutsigbar,påpeker USA ekspert.Denne såkalte eksperten er Hilmar Mjelde sier at Trump ikke har en fasttømret utenrikspolitkk.Jeg sier:Trumps utenrikspolitikk er langt mer forutsigbar en den til politikerne og globalistene til det kriminelle syndikatet.De er nettopp de som er uforutsigbare med sine prosjekter for styrt faenskap gjennom Nato,Eu,Wef,Who,Fn osv.Den globale militære alliansen som jobber bak kulissene på verdenscenens står for global fred,gjennopprettelse av geopolitisk,økonomisk og helsefremmende orden og balanse som vil skape trygghet og harmoni blant alle verdens innbyggere.Trump,patriotene i kongressen og Pentagon er en del av denne alliansen.Jeg må derfor si at det står svært dårlig til med ekspertisen her til lands.Dette viser at vi i Norge har USA eksperter som tilsynelatende gjør narr av og håner USAs fremtidige President som ikke vil gi støtte til massemorder`- terrorstaten Israel.Denne såkalte eksperten bør snarest gå av og la seg omskolere! Det blir ikke bruk for slike som han i fremtiden!

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
2 måneder siden

De Røde Kvigene er tilbake igjen. Steigan om hvordan røde kviger fra Texas fikk Hamas til å angripe. Asken bra brennofferet må være nok til å rense alle jødene. Når jødene er rene kan de innta tempelet. Da kan de erobre tempelhøyden og bygge sitt tempel. Før det har de ikke adgang. Så dette skal ha trigget Hamas/Mossad til å angripe med hangglidere.

utifra dette kan man lese at de er nære verdensdominans. De kunne ha gjort dette tidligere, men de ønsker å reise tempelet på samme tid som de kan kontrollere verden fra tempelet i Israel. De røde krigene er ganske sikkert fra Hator. Det var sju Hator. Hun var rød og hårete, og hun var en ku. Solen mellom hornene og en rød dress. Hun var også mor til Horus. Hun var Sirius. Så når stjernene i Orions belte er på rett linje med Sirius blir Horus født. Det er ved jul. Sirius fant også Salomo i Davids Hus. Det er det samme.

David kriget og gjorde fredsavtale med Kongen av Tyre(Baal). I Tyre har de Baals tempel med sannsynligvis det som var Hators idol.

Moses-historien er veldig lik Akenaten. Etter Akenaten gikk Egypterne tilbake til Hator/Isis. Den røde hårete kua med Ras øye.
Moses gikk ut fra Egypt med kanskje noe fra Akenaten, men Israelittene vendte tilbake til å tilbe en jomfru ku. Egentlig må de rense seg ved å forkaste Hator. Manna og Guds brød får man daglig, sa Moses og Jesus. Ikke spis av fariseernes surdeigsbrød. Det som har blitt spist av gjennom tradisjon og gamle ritualer. Da renser man kroppens tempel. Alt annet er BS eller cow poop.

Først og fremst symboliserer de røde kvigene globalistenes tro på et nærliggende verdensherredømme. Så de kan plassere et tempel og deres leder i det. Gjerne gjennom en krigsherre slik som David. Deretter en verdensreligion eller fred mellom religionene,
kvigene og tempelet kunne vært det for lenge siden, men tempelridderne har ikke hatt kontroll over alle land i verden ennå. De virker veldig desperate og går for fort frem.

S Vang
S Vang
Anonym
2 måneder siden

Et av hovedmålene med Russlands aksjoner I Ukraina er nettopp det å forhindre en reprise på det som skjedde i landet etter 1918 og fremover i tid til Stalins død og en tid etterpå. (det som Solsjenitsyn beskriver).

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  S Vang
2 måneder siden

Alle disse landene er enige om globale mål(17) agenda 2030 og videre. Ukraina skal bli et av de mest “moderne” landene på vei til de globale målene. https://www.weforum.org/agenda/2024/02/even-as-the-war-persists-ukraine-is-rebuilding-heres-how/
Spør hvordan det kunne være mulig uten hjelp fra Putin. Ukraina er et annen failed state. Build Back Better er hva som gjelder og de planene var der før krigen. Både Russland og WEF tjener på dette. Russland har forpliktet seg til agenda 2030. Modellen vil være Ukraina. Netanyahu la ut planer for nye Israel. Man kan tydelig se at bombingen skal ødelegge alt av bygninger og konstruksjoner der. Build Back Better. I USA har jøder allerede blitt tilbudt tomter der. Lahaina ble lagt i aske. Like før ble det lagt ut planer for nye Lahaina. Build Back Better. I USA ser vi en ødeleggelse av landet. Alt blir lagt ned eller står tomt. Build Back Betyer. 15 min cities. Det vil være total overvåkning og politi i gatene. Først kaos og deretter totalitær kontroll. Biometric entry exit visa som Trump kaller det. Du må forstå at antipoliti politikk gjør at Trump får alle til å skrike om mer politi og overvåkning. Fordi grensene er åpne og kriminaliteten skyter i været. Trenden som var med at det blir mindre og mindre kriminalitet er snudd på hodet. Overalt er det Build Back Better mens vi går i fella og prøver å forstå hvordan de snille tyrannene tenker og forsvarer deres idioti.
Vi vil få er Ukraina med checkpoints og kontroll slik som i Israel. Et delt land i konstant trussel fra terrorisme som hjelper lederne til å innføre udemokratiske tiltak. Våpenindustrien klapper i hendene. Kontrakter for å gjenoppbygge landet signeres av land som støtter dem. Demonisk agenda ligger bak dette. Det handler om manipulasjon av massene. En psykose og Matrix som gjør folk blinde. Det er bare et roll med mange hodet. Et av dem er Putin et annet er Bide, Trump, Netanyahu og det tilsammen blir det agenda 2030, 2050 og verdensherredømme. Kast alt av den agendaen i søpla.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
2 måneder siden

vi må tenke på et oppgjør etter krig og annen kriminalitet. Rettferdighet for palestinere. De må få hus og luksus. De kriminelle må gjøre opp for seg. De skyldige må tas og de må få sjansen til å gjøre opp for seg. Om de kaller seg jøder, kristne, sionister eller hva som helst annet er uinteressant. Det eneste interessante er hvem som er skyldig. Nordmann eller israelere må dømmes likt etter loven. Øye for øye, tann for tann. Det betyr rettferdig. Det må ofrene uttale seg om. Gjelden i svette og tårer betales til ofrene og ikke andre. De vil være palestinernes slaver inntil de tilgir dem. Slik var de ekte jødenes lov. Israelittene var de som søkte fred.
Ikke til private fengsel ihvertfall.

Globale selskaper eller fond som BlackRock og Vanguard står bak CoreCivic inc. Selskap som driver fengsel i USA. De har mye virksomhet knyttet til ulovlig innvandring også. Millioner av migranter tar seg inn i USA og BlackRock tjener selvfølgelig på det også. Sør Amerika tømmer sine fengsler og frakter dem til USA. God business i USA. Først lager de gangster-hype med penger og rap-influensere og deretter tjener de på kriminalitet. Privatisering av politi og vaktselskap skaper enda mer. USA = shithole country.

S Vang
S Vang
Anonym
2 måneder siden

En kan være helt trygg på at de som nå har avslørt seg selv i Midt Østen har nådd bunnen av den menneskelige fordervelse! Dette er resultatet av ILLUMINATI og deres agenda NEW WORLD ORDER i de over 200 siste år har vært en selvutnevnt verdensregjering som har fått lov til å herje fritt,vilt og helt uten hemninger over hele kloden med lokale marionetter som støttespillere,der deres forbrytelser overgår den villeste fantasi,og at vi i vesten har stått stille å sett på,både vitende og uvitende! Sitat fra Alexander Solsjenitsyn: “Vi kan ikke påstå at alle jøder er kommunister men uten jødene ville kommunismen aldri eksistert.For en jøde er intet mer fornærmende enn sannheten.Jødiske terrorister,gale av blodlyst,har myrdet sekstiseks (66) millioner i Russland fra 1918-1957.”Det faktum at storparten av verden er uvitende og ikke bryr seg om denne enorme forbrytelsen er bevis på at det globale media er i hendene på gjerningsmennene (jødene).” Sitat slutt. Når en først forstår dette bør det være overkommelig for de fleste som er i stand til å tenke selv hvorfor vi nå ser det som skjer i Palestina og hvorfor Putin og Russland gjør som de gjør!

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
2 måneder siden

Flere ganger i Bibelen fordømmes Israel og lærerne/prestestyret for å ha ledet folket på feil vei med vranglære. Israel i dag er selvfølgelig ikke det samme som da. De sier at dagens Israel har rett til å eksistere, men jeg finner ikke det noe sted. Etter de siste hendelsene kan jeg ihvertfall ikke se det. Etter Israels riksdagsbrann i oktober som ga den nye krystallnatten og holocaust av palestinere. Israel er et avsluttet kapittel for meg. Eksisterer ikke.

En annen ting jeg har tenkt på i det siste og som er et avsluttet kapittel er Åpenbaringsboken. Alle snakker om den nå. Det viktigste fra Jesus og Moses jeg har tatt med meg er at Gud finnes i alt og alle. Brødet er spirituelt og det brødet skal ikke samles for neste dag. Det åndelige brødet kommer hver dag. Det daglige brød. Man skal ikke lete etter surdeigsbrød fra generasjoner. Om man skal bruke tekster og bøker så vil man finne forståelsen selv i hverdagen. Ikke gjennom andres forståelse. Jeg kan finne en rød tråd gjennom Bibelen som den er skrevet. Både det gamle og nye. Men Åpenbaringsboken har ikke samme “språk”. Det er liksom ikke de samme lignelser og parabler. Det er ikke like dypt.

Hele veien har jeg sett hvordan de religiøse tekstene er inspirert av andre kulturer. Jona har Dagon og Baal. Kristendommen har også det med pavens fiskehatt og Baals soldyrkelse. Og det er mye, mye annet. Samson er solens sønn.
Kranglet man bare om hvem som er sønn av Baal? Israelittene gikk aldri inn i landet som kalles Jerusalem, Sion eller Israel. Fordi det handler om et spirituelt rike. Et sted man kan leve i fred. Et sted hvor bare det spirituelle regjerer og det eneste stedet et virkelig anarki kan eksistere. Der man elsker sin neste som seg selv. Nestekjærlighet og den gylne regel.
Israel var aldri et sted for bare jøder. Det var et sted der alle stammene levde i fred. Men så kom splittelsen og bare fred kan samle og gjenoppbygge Israel fordi Israel betyr fred. Hitlernasjonen som Netanyahu representerer er jo alt annet. Det er anti, ikke sant? Et forferdelig sted med et forferdelig styre og presteskap.

Palestina som vi kjenner det som i dag var en gang veldig inspirert av andre kulturer. Det er jo jordens navle og mye handel går gjennom der. Hellenistisk og inspirert av Hellas bla. Så derfor finner jeg at Åpenbaringen til Johannes av Patmos er inspirert av gresk mytologi. Der han som bærer lammet er han som blir konge. Så er det noen som vil slakte påskelam, selvfølgelig. Kongenes konge. De 4 rytterne på hestene er også fra der. Så var det slutten på den hellenistiske tiden? Jeg bare spør. Det er et sammensurium som brukes i dag for å villede folk til å løpe feil ærend. Noen tror faktisk at det skal komme et lam med sverd eller jernstav for å banke opp og drepe de dom ikke trodde på lammet. Det er sprøtt, men slik er hjernevask og hypnose.

Tenk på kuben som bygges i Saudi Arabia nå. Tenk om du vokste opp der inne og ikke visste noe annet enn det du ble fortalt der. Du ville aldri forstå at det er en verden utenfor. Slik er også den hypnosen som har skapt vårt Matrix. Falske guder og løgnaktige profetier som godtroende og naive mennesker faller for.

Israel er død Leve Israel! Går det an å si det sånn? Kan fred gjenoppstå etter et helvetes tyranni i Palestina? Jeg kommet aldri til å anerkjenne Israel som en stat, men som en tilstand av fred og det riket vil strekke seg over hele jorden, når alle stammer og folk er samlet i fred. Israel er ikke noen stat og vil aldri bli det.
Fortsatt God Påske!

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
2 måneder siden

israhell er zoonistisk ondskapsfulle misdannelse stappet av besatte judar.
Disse psykopatene observerer barneslakting gjennom kikkerter som en satanistisk forestilling de får fornøyelse av.
Jesus’ offer var forgjeves.
Demonens avkom er uhelbredelig.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
2 måneder siden

Jeg må bare legge til at Jesus sa at 2 sverd var nok. Selg kappen betyr å legge vekk troen. Det er det man gjør i Passover. Det vil være i trengselens tid og man gjør det som skal til for å overleve inntil ondskapen har passert. Så Jesus var forfulgt av fariseere og saddukeerne. De ville ha han død. Han var en trussel mot presteskap og elite. Da selger man troen og kjøper sverd. To er nok for å bli arrestert av romere. Det ble sagt ord som såret romerens øre. Jesus roet og helet øret. Han ble brakt inn for opprør, men romerne ville ikke dømme han og fariseerne insisterte på at han måtte få dødsstraff. Jesus var en frontfigur og leder av en tro som var en trussel mot jødisk elite. Opprøret måtte slås ned. Peter fornektet, det var lov. Glem det som du har lært. Ta frem gammelt brød. Ikke gå imot presteskapet. La ondskapen passere og behold livet. Pek ut Jesus for romerne slik at han reddes fra fariseerne og eliten. Så vil stormen stilne. Dette er Exodus og dette er Nineveh. Det er det det handler om. Å vente til ondskapen har passert og ta opp troen etterpå.

Apokalypse betyr åpenbaring. Opprykkelsen blir da forståelsen og sannheten. Ordet fra Gud(sverdet) vil ikke ha fred. Sannheten vil ikke gjøre avtale med løgnen. Det blir ikke kompromiss. Det betyr ikke at Jesus kommer med AR 15 og dreper alle som ikke er enig. Det betyr at sannheten vil såre mange som har feil tro.
Først vil det åpenbares at liv finnes etter døden. Deretter kommer frykten for hva som vil skje etter døden. For Jesus sa at vi måtte løse det som var bundet på jorden ellers så vil det forbli bundet hos Gud. Hvis man ikke har gjort opp mot sin bror vil man dømmes på samme vis. Tilgi og bli tilgitt. Mange vil ønske at det ikke var et liv etter dette. Andre vil gjøre opp for seg og søke fred, slik som læren har fortalt oss hele tiden. Å fremskynde messias er ikke bra. Det er bare demoner som vil få folk til å gjøre det enda mer jævlig før folk tar til vettet og skaper fred. Man kan gjerne lyve og si at man er vaksinert. Man kan gjerne vise at man tror på narrativet til despoten. Deretter vil sannheten komme. Nå ser det lysere ut. Det var ganske bekmørkt under Plandemien. Vi kan tydelig se vårtegn. Slik som den ekte profetien varslet. Når mørket passerer vil vi se tegn på samme måte som varsel på våren og sommeren. Da vet vi at vi vil få overflod og stor innhøsting.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
2 måneder siden

Skille gjerne ha redigert denne. Det jeg ville legge til var en kommentar etter en anbefaling om å se Trygdekontoret Spesial – Praying For Armageddon.
Så klarte jeg å slette noe av kommentaren.
Men det var ikke så viktig. Bra dokumentar og fin debatt og dialog etterpå.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
2 måneder siden

Lubavitcher Rebbe, Schneerson mente Netanyahu ville bli den siste statsminister før messias. After Bibi comes the Messiah. Det er mange ulike meninger om messias. Så herjingene i Gaza er på en måte profeti. Slik som David car den siste krigsherren før freden regjerte. Messias er ofte tolket til å være messiansk tid, en tid med fred og opplysning. Augustus gikk i strid og senere kom Pax Romana.
Når Rebbe Schneerson sa at Netanyahu måtte fremskynde messias så var det nok dette han mente.
Netanyahu er ikke veldig religiøs, men å styre verden med jernstav eller septer er nok enhver sionists drøm. I en forvrengt verden er kanskje han en helt? Men i denne massakren verre enn noen annen terrorhandling står verdenssamfunnet og bare ser på. Med Mileikowskys historie og det nye familienavnet som de ga seg så kan det tyde på at Rebbe Schneisson hadde mer enn spekulasjoner og profetiske tanker. Hva ned ren og skjær svindel?
Hva med å tjene to herrer? Schneerson delte ut penger. Var ikke det bare for å vise hvor snill han ønsket å bli sett som? Fariseer-hykler.
Dette har de planlagt i lang tid.
Disse er som Egypts førstefødte. Å drepe en førstefødt(leder) trenger ikke bety blod. Det er nok at folket snur ryggen til de og velger nye førstefødte. De velsigner de som ikke er så glade i blod, men som er imøtekommende og har menneskelige egenskaper. En “dødspest” vil ramme globalistenes førstefødte.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
2 måneder siden

Judar i israhell tenker ikke å snu ryggen tii bibi satan-jahva, tvert imot, de ser på bestialsk slakting av palestinere som prøver å redde sine barn fra usa-støttet genocide i Gaza
med DYP TILFREDSHET
som denne judiske journalisten forteller:

Jesus har sagt at judanes far er djevel og løgner. Men så jewropeere og amerikanere har samme far.
Likevel prøver helvetes USA å distansere seg fra judanes bestialske krigsforbrytelser for å unngå straff på denne og den andre sider.
For første gang har ikke usa lagt veto på resolusjon som fordømmer israhell i fake “sikkerhet råd”

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
2 måneder siden

Jeg hører fra noen evangelisk-kristne i USA snakke om 3 days of darkness. Vi nærmer oss påske – Pesach – Passover. Jødisk påske er senere. Jeg ønsker uansett alle en god påske.
vi i Norge vet hva 3 days of darkness betyr. Det er toppen/bunnen av mørketiden. Da vet vi at lyset snart kommer tilbake. Også månen har sine 3 dager med fullmåne. Det er ikke mørkt, men noe mørkt foregår. Evangelisk-kristne mener Bibelen kan tolkes til at dette kan være 3 dager med Internett nede. Eller strømstans og blackout for 3 dager. Eller at børsen stenges.
Men de 3 dagene er altså når ting snur. Når det ser mørkest ut vil ting snu. Det er det påsken handler om. Det var det i Nineveh og det var det under gjenoppstandelsen også i Kristendommen. Bunnen er nådd og lyset returnerer. Man lar disse dagene passere og så ser vi etter våren. Alt om Jesus handlet om Passover. Da disiplene var ute for å fiske var det også Passover. Fisket er mye bedre i dagene etter fullmåne. Ved fullmåne skjer ofte uhell. Vi er forsiktige på fullmåne, men hiver du etter Passover får du mye fisk.

Så fisken var symbol på de tapte sjeler som var i syndefloden. Arken/båten med fiskerne som fisket etter disse. Fisher of Men. Arken/båten/kurven er pakten og de som holder den. De som vandrer for å finne det gode livet. Der folk er snille og greie med hverandre. Israelittene holdt aldri pakten. De Evangelisk-kristne i USA er veldig sterke i troen. Veldig godt å se at de trosset diktaturet for å stemme på sin kandidat. De kan være litt på kant med budene. Vi vet at vi ikke skal drepe mens disse gjerne dreper i Guds navn. De er misledet, men om man får disse fiskene oppi båten vil de være trofaste venner av deg, helt sikkert. Den åndelige bevisstheten til disse er nære bunnen av sjøen, men de er gode på bunnen og det er veldig fascinerende å se den sterke troen de har. De har fulgt korrupte lærere.
They call it Paradise, I don’t know why – last Resort – Eagles.

vi feirer påske ved vårjevndøgn første søndag etter fullmåne. Når bordet flipper og lyset tar mer og mer av dagen. Vi har hatt en tøff vinter med falske virus og mye svindel. Mye frykt og kaos. Vi har passert bunnen og vi har passert vårjevndøgn. Bordet har snudd og fisket etter tapte sjeler tar seg opp. Exodus ut av Matrix er godt i gang. Et hvert påfunn av ondskap fra tyranniet vekker opp flere og flere. Ut av manipulasjon og opp på tørt land.

3 days of darkness er et godt tegn. Vi ser allerede våren. Påsken/passover er ikke knyttet til dato eller kalender. Det er når ondskapen har nådd bunnen eller skal man si toppen? Det neste som skjer er at folk snur og går bort fra Matrix. Det er ikke noe lesser God. Det var kun et falsk matrix tredd ned over øyne og ører på oss. Moses lærte oss ikke monoteisme. Han lærte oss at Gud/skaperen var i alt og alle. En oneness og ikke en utenforstående Gud. Det blir et idol. Idoldyrking er ikke bra. Manna og brød fra i går skal man ikke ha. Gud lever og det åndelige brødet finnes hver dag. Vi skal ikke finne Gud i bøker og gamle historier. Vi skal finne Gud hvor vi alle er i ett. Når vi kommer nærmere i åndelig bevissthet.

Du har kanskje sett 28 days of a turtle’s back? 13 måner og 28 dager i rutene på skilpaddene skall.

God Påske!
og skitt fiske! Fisken vandrer ved vårjevndøgn og etter fullmånen vil man fange fisk. Men man må la fullmånetiden passere. Jesus flipped tables. Er det ikke morsomt at det er matt 21:12? Det er også datoen for 3 days of darkness. Når solen snur og lyset vender tilbake. Må man ha solkalender når man har årstidene og solverv? Kan man ikke ha 13 x 28 og solvervene? Og I’m ikke solen snur, så snur ihvertfall lengden på dagslys.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Anarchapulco
2 måneder siden

Bra skrevet, men det er ikke så lett at 3 dager i mørke er noe som skjer hvert år. Sola blir svart og månen rød, et enormt jordskjelv ryster hele verden mm.

Rev 3.12 There was a great earthquake. The sun turned black like sackcloth made of goat hair, the whole moon turned blood red, and the stars in the sky fell to earth, as figs drop from a fig tree when shaken by a strong wind.

Det bibel snakker om er et polskifte og det kommer snart. polene flytter seg i akselererende tempo og magnetfeltet svekkes drastisk … noe folk vil merke allerede i natt når X smellene kommer.

Det er litt artig å se hvordan profetiene nå utfolder seg foran øynene våre.
Som jeg sa så ville vi få en enorme terror hendelse på 44 års dagen for George Guide Stones med sine redusering av folk ned til 500 mill og Satans 10 bud.

Det er det som skal skje i MØ, når krigen der brer om seg så vil de skylde på religion og forby religion og innføre den nye dyrkingen av Mother Earth som en Gud som vi allerede har sett i økende grad i mange år nå.

Hendelsen i Moskva 22.3 vil nok bli husket som hendelsen som satte i gang WW3 for alvor. Den kom ikke bare 44 år på dagen etter GG steinene som er Satans nr. Dette inntreffer så klart 13 dager før den bibelske hendelsen i USA der en solformørkelse danner et kors som beskrevet i skriften.
13 er også Satans tall. 1+3=4.
Rart så all NWO terror skjer på fredager og til spesielle datoer.
8.4 er også bursdagen til Anticrist og den 216 dagen i året som er 6x6x6 som som er den 44 presidents bursdag, nemlig Obama som alle vet holder i trådene til Biden.

Vi har også djevelkometen som er på vei mot oss … noen tror den er fjellet som skal havne i havet, ikke vet jeg, men det er mye rart og okkult med den. Om noen dager kan en se den med egne øyner.

Alt av tegn viser at nå er Anticrist i ferd med å reise seg og at verden er på ei inn i et mørke vi aldri før har sett.

Det har vært noen klarsynte som har sett store folkemasser som bare faller sammen som om de skrur seg av den 25. mars 3 dager etter Moskva hendelsen. Er det tilfeldig at dette skal inntreffe samtidig som flere kraftige sol stormer treffer oss ? Om noen timer får vi svaret.

MÅNE- OG SOLFORMØRKELSE, DEVIL’S COMET, JØDENES VERDENSOVERTAKELSE OG ISRAHELL-OPPFYLLENDE PROFETI Å BRINGE

https://www.bitchute.com/video/60mnwS8EWRdD/

jfgjgjfjfj
Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  smurfen
2 måneder siden

Du har rett i at det ikke skjer hvert år. Mørket er ondskapen som man aldri har sett før. Når alt ser mørkest ut ondskapsmessig vil lyset vende. Folket vil snu. Hvis du ønsker å legge Bibelen til grunn så må du ta med at Jesus sa du bare vil få se Jona-tegnet. Etter 3 dager i mørket da ondskapen herjet i byen Nineveh som verst var Jona i fiskens mave. Da han ble spyttet på land hadde folket snudd. Det var siste advarsel og dommedag. Jesus ville gjøre det samme på 3 dager. Tempelet i folket ble gjenreist på 3 dager. Folket snudde og gjorde godt etter 3 dager.

Man skal aldri ta tegn på himmelen som noe negativt og vi skal ikke frykte dem. Det er ondskapen som skal frykte dem. De er som fugleskremsel, sier Jeremia. Er du redd fugleskremsel så er du sikkert også redd en blodmåne. Det er bare en total måneformørkelse. Ikke noe mer enn det. Ellers handler profetiene om ondskapen som rår før lyset vender tilbake og snur. Slik som da Jona og solen gikk fra øst til vest og ble spyttet tilbake på land i byen Nineveh i øst.
Skaperen av alt plasserte alt du finner på himmelen. Hvis media kaller kometen djevelkomet så er det sannsynligvis et godt tegn for menneskeheten. Var 3 dagers mørke et dårlig tegn for Nineveh? Det er bare fugleskremsel.
solverv markerer festdager. Vi fester fordi våren kommer og med den kommer rikdom og overflod. Når de mørkeste av de mørke dagene passerer vil vi leve i overflod. Vær positiv. Om det kommer polskifte skal vi ihvertfall være fornøyde. Det er absolutt ikke noe å frykte. Det viser bare til en ny tid etter mørketid.

The Bur-Sagale eclipse occurred over the Assyrian capital city of Nineveh in the middle of the reign of Jeroboam II, who ruled Israel from 786 to 746 B.C. According to 2 Kings 14:25, the prophet Jonah lived and prophesied in Jeroboam’s reign. The biblical scholar Donald Wiseman has speculated that the eclipse took place around when Jonah arrived in Nineveh and urged the people to repent, otherwise the city would be destroyed. This would explain the dramatic repentance of the people of Nineveh as described in the Book of Jonah. Ancient cultures, including Assyria, viewed eclipses as omens of imminent destruction, and the empire was in chaos at this time, struggling with revolts, famines and two separate outbreaks of plague.[4][5][6]
This eclipse is also mentioned by the prophet Amos. Amos was also preaching during the reign of Jeroboam II and refers to the eclipse in Amos5:8 & 8:5,9.[7] In these passages Amos uses the eclipse as a prophecy of doom, but also exhorts Judeans to repentance.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Assyrian_eclipse

Jeremia 10
Herren og avgudene
1 Hør ordet som Herren taler til dere, Israels hus. 2 Så sier Herren:

Dere skal ikke lære dere å gå folkeslagenes veier
og ikke frykte tegnene på himmelen
selv om folkeslagene frykter dem.
3 For folkenes skikker er tomme.
De hugger et tre i skogen,
en håndverker lager det til med øks,
4 de pynter det med sølv og gull,
de fester det med nagler og hammer
så det står støtt.
5 De er som fugleskremslene på en agurkmark,
ikke kan de snakke,
og de må bæres, for de kan ikke gå.
Vær ikke redd dem!
De gjør ikke noen skade,
men de kan heller ikke gjøre noe godt.

Litt merkelig er det at myndighetene flere steder i USA advarer mot solformørkelsen.
Men de gikk også bananas når et falsk virus herjet i TV og aviser. Var det farlig? Nei!
https://www.fox10phoenix.com/news/2024-total-solar-eclipse-why-some-states-have-issued-warnings-ahead-of-celestial-event.amp

Når solen, månen og stjernene ikke kaster lys så er det mørkt som i ondskap. Skjelvene er folk i frykt. Det er tempelet som skjelver. Om vi blir onde har tempelet kollapset. Om kirken skjelver i grunnvollene er det troen som brister. Om vi faller i ondskap faller stjernene. Slik som Satan/Lucifer.
Det har skjedd mange måne- og solformørkelser, men aldri har vi sett maken til ondskap som nå. Det vil snu nå.
Det er de onde som ser etter tegn og deres dager er snart omme og det gjør dem desperate. Smurfer skal være trygge, hvis jeg kjenner dem rett.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  smurfen
2 måneder siden

Det skjedde ihvertfall en brokollaps på blodmåne-tiden.
Historien rundt broen er veldig spesiell. Francis Scott Key broen er oppkalt etter mannen som skrev nasjonalsangen. Inspirert av engelskmennenes angrep på havnen i 1814. Engelske krigsskip angrep havnen i Baltimore der Francis Scott Key befant seg. Mer om krigen her: Da britene brant Washington.
Lara Logan kaller det et cyber attack.
Man må huske at cyber attack og digital id er det neste som er planlagt. Kanskje vil det vise seg etterhvert at noen hacket skipet? Vi husker White Lion fra filmen “Leave The World Behind”:

De autonome Teslaene som plutselig ble hacket. Vi husker også Ever Given. Skipet til Evergreen i Suez: https://youtu.be/cDrTEEs7sxs?feature=shared
Autonome skip og skip som kan styres fra land. Disse skipene har nødaggregat og vil aldri miste styringen. Vi ser at Dali spyr ut svart røyk, slik skip gjør når de gir gass. Den går på autopilot og vil ikke svinge slik uten at noen overstyrer. Mulig den settes i revers.

Dali som skipet heter linkes til Salvador Dalis
“The Broken Bridge And The Dream”.

Det har blitt sagt i lang tid at USA er angrepet. Matforsyningen i verden bryter sammen. Branner herjer. Matfabrikket brennes ned.
https://www.bitchute.com/video/KLWzuBDJkUEJ/
Bidens slogan er Build Back Better.
Endetidstegnene florerer og Trump blir satt opp som redningsmann.

veldig mange blir linket til pedofili nå. Prins Harry er nevnt nå når Sean Combs – PDiddy blir tatt ut slik Epstein ble. Så det vil komme en PDiddy liste som artister har blitt fanget i. Slik at artister og kjendiser har blitt presset etter å ha blitt filmet med “sex” med barn. Kan vel ikke kalles sex, kan det?

Har du sett klipp fra filmen 300? Da budbringeren kommer ridende med alle jongekronene… Likner ikke det på globalister? Kongene må tas ned hvis man skal ha global kommunisme. Antikrister som rir på dødens hest. Det er ikke rart at mange frykter Trump. Men er han en redningsmann?
Eller skal han bare fortsette etter Build Back Better mottoet? Og hva med Elon Musk?
Er ikke disse bare et skritt på veien til Matrix 2.0?

Det er opplagt at endetiden blir lagt ut for evangelisk kristne. Fires, famine, drought og alt av søppel fra Sodom. Så vil man ta alt dette senere. LGBTQ og alt som er fritt nå vil håndteres med hard hånd. Trump har lansert en God Bless USA- bibel nå. KJV versjon som disse er så opptatt av.

Trump som hevneren han som skal rydde opp etter Epstein, pDiddy og all korrupsjon og umoral? Han som skal fremme digital id og biometric exit entry visum tracking system Roper om dødsstraff mens han viser 666 med hånden:

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Anarchapulco
2 måneder siden

Veldig bra Anarchapulco, Flink du er. :) 

Det brøt også ut borgerkrig i USA etter solformørkelsen sist og det store slaget ved Baltimore.

Ser man filmen av bro kollisjonen så ser man at strømmen forsvinner og kommer tilbake flere ganger så alt tyder på at det ble hacket. 

Port Of Baltimore Paralyzed After Container Ship Strike Collapses Bridge, Ongoing Recovery Operation

Men alt tyder på at mørke vil senke seg over verden under solformørkelsen og ikke bare i USA. 

På 44 års dagen til Georgia Guidestones så startet det opp CERN. ( LHC, Allice, Atlas ) som åpner en portal til helvete så ekle demon skapninger kan strømme inn til vår verden. 
Midt under solformørkelsen så vil de kjøre den opp til full styrke. Anticrist vil reise seg og verdens folk vil knele for han…. eller som Obama sa : Politikere sin jobb var å skape så mye idiopolitikk og hat mot seg at folk vil akseptere en global diktator. Også beskrevet i Zions Vise i oppskriften på verdensherredømme. Vår kjære folkevalgte på Løvebakken ( Reptilbakken ) har utført den jobben til punkt og prikke.
.
CERN Fires Up During The Eclipse On April 8th, Begins Delivering Anti-Protons on Start of Passover

Det 4 hestene fr apocalypsen er begynt å ri. Pandemi, krig, inflasjon og hungersnød og hver enste ting er skapt av satanistene i makteliten. 

https://steigan.no/2024/03/forvent-en-finanskrise-i-europa-med-frankrike-i-episenteret/

https://steigan.no/2024/03/europa-forbereder-seg-pa-matkrise/

Så det er all grunn til å hamstre popcorn og sette seg i sofaen og kose seg mens en ser på at verden går under :)

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  smurfen
2 måneder siden

Vet ikke om det er bekreftet noen sted, men jeg har hørt at broen var stengt pga reparasjoner av asfalthull. Ofrene var veiarbeidere. Det var fullmåne og høyvann. Ever Given grunnstøtte også ved supermåne btw. Media sier at trafikken ble stoppet etter at båten varslet mayday. Nødaggregat gjør at fartøyet har strøm, men bare der det er mest nødvendig. Ikke alt av lys er borte.
Cyber attacks kommer for å innføre track & trace China style. Total overvåkning av Internett og ellers alt gode borgere gjør. Millioner av kamera opp for å følge uskyldige og flotte mennesker mens kriminelle kan operere fritt i globalt diktatur og tyranni.

Rart at de bruker så mange milliarder på LHC. Basert på Crowley og historien rundt disse psykopatene ser det ut som om de vil bryte inn i en annen dimensjon. Der “gudene” deres finnes. Demoner eller Nephilim som man har hørt om. Selv om de skylder på kald krig så ser det ut til å være en grunn til at de også bombet verdensrommet. Operasjon Fishbowl, og Dominic I og Dominic II. Dominic eller Dominicus betyr Lord. Operasjon Lord altså. Så de vil knuse glassbollen.
Så dette er hva som kalles aliens, men er hva historien sier er demoner og Nephilim. De vil slippe løs Satan og totalt mørke her på jorda, ser det ut til. Fordi demoner opererer gjennom dem. Man skulle tro det ikke var sant, men det er mange som Crowley, Hunbard, Werner von Braun, Parsons.

Så jeg tror ikke de vil ødelegge jorda, men sikre seg total kontroll og slaveri. Dette har de fått til gjennom kommunikasjon med “aliens” og gjennom spiritisme. De tillater i sataniske ritualer at onde spirits tar over kroppene. Dette gjør dem til guder og herskere over menneskene.

Jeg er absolutt ikke redd for noe av dette. Ingenting vil komme ut av dette bortsett fra deres eget fall. Så desperat de ser ut til å være. Tikk takk tikk takk. Jeg gleder meg til både 8. og 22. april. Det vil bli en fornøyelse å se dem gå ned.

ken
ken
Anonym
Svar til  Anarchapulco
2 måneder siden

Satanisk symbolikk skjult i denne hendelsen? 
https://nononsensenews.org/2024/03/28/terror-i-usa-broen-som-falt-ned-var-et-nytt-9-11-denne-gang-til-sjos/
Nancy Pelosi – fødselsdag 26. mars. Hmm…

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
2 måneder siden

Israel skaper mye hat. Scofield-Bibelen har misledet mange amerikanere. “Israel er antikrist-land”. Ja, antikrist betyr egentlig “isteden for messias”. Messias er Guds førstefødte. Førstefødte betyr velsignet til å lede Guds nasjon. Altså å være Guds gjeter blant Guds flokk. En utvalgt leder altså. En person som er mest likt Guds bilde. Altså slik Gud ønsker at “barna” skal være. Mest lik Guds vilje. Jeg så et klipp i Kompani Lauritsen der Dag Otto kalte en aspirant for “min sønn”. Den som viser samme innstilling, holdning, integritet og videre. En potensiell førstefødt leder. En som kan føre arven videre. Samme med Abrahams førstefødte.
I USA er Trump sett på som en sånn leder. Evangelisk kristne ser på han som Guds utvalgte leder for USA og verden. Men Trump gjør som Mao gjorde. Han inviterer alle potensielle førstefødte ledere, intellektuelle og opposisjon til diktaturet og får de registrert og kastet i fengsel (Jan 6th) eller Twitter purge. Digitale registre fra tankepolitiet.

Israel har et Hexagram/Heksagram i sitt flagg.
som i heks og linket til tallet seks. 6 triangler, punkter og 6 sider. Derfor 666 og link til det som kalles det onde øyet. Israels flagg har Rothschilds hexagram som var opprinnelig rødt. Heksekunst er witchcraft. Det er frimurernes craft. Man må elske sine fiender for hvis man hater får man hat tilbake. Frimurernes craft får folk til å hate og motta hat. De har scapegoats og syndebukker som får folk til å hate. Slik styrer de 666 energien som witchcraft. Vi skal ikke elske de slik sett, men se på de som tapte sønner som kan vende om. Fordi jorda vil få en godhjertet aura.

inne i heksagrammet er et heksagon som er et heksagedron. Så inne i det Israelske heksagrammet er en kube.
Man kan se enkelte jøder med Tefillin på pannen og armen. Et 666 merke på pannen og armen altså. Det er en mørk kult på jorden som er veldig fiksert på en spesiell svart kube. Jødene, muslimene og også kristne er fiksert på kuben som det aller helligste. Åpenbaringsboken forteller om det nye Jerusalem som en kube. Muslimene har kuben i Mekka og Dome of the Rock. St Peter betyr det samme og er hjørnesteinen i kirken. I finansverden har vi BlackRock, Blackstone og Vanguard. Den hvite løven av Babylon er den som trampet ned folket. Den var laget av svart stein den også. Black Rock City er hvor Burning Man holdes.

Saturn, Saturnalia og Sabbath kjenner vi igjen i heksekunst og craft. Frimurere ser på steinen og kuben som det fysiske i vår verden. Kuben pakkes ut ig blir til et kors. Når frimureren har bestått og er gjennom transformasjonen gjennom korset blir han til Kristus representant på jorden. Det betyr ikke annet enn istedenfor Guds utvalgte leder eller “min sønn” i samme betydning som Dag Ottos. De har satt seg selv som Guds ledere og førstefødte uten noen åndelig velsignelse. Det er det som er antikrist.

Kubekulten representerer antikrist.
De som bevisst manipulerer folket for å skape rikdom og goder til seg selv.
Vi må ikke la oss manipulere til å skape hat og frykt som rammet oss selv. Vi må skape kjærlighet og gi jorden en godhjertet aura. Våre styresmakter vil ha oss til å hate russere, kinesere, koreanere, muslimer, jøder, kristne og alt mulig som gir dårlig aura. Vi må skape samhold og forbrødring.

steinen som fundament er en svart meteoritt. Det er liksom en fallen stjerne. En som var lys og falt ned på jorden og ble mørk. Lucifer/Satan som fallen engel/stjerne. En talisman for hekser/frimurere. Det onde øyet er hva dette gjelder. Opprinnelig så hadde man talismaner eller beskyttelse mot sjalusi, misunnelse, hat og onde ønsker. Gjennom onde ånder. Så hvis man underkastet seg demoner ville man få beskyttelse. Så det er viktig å sende gode tanker og gode ønsker og man må avstå fra det onde.
Da blir det til en gyllen regel i stedet for. Det gode – Jerusalem – fredens by – Salomos tid.
David gjorde avtale med Tyre. Baals folk. Arkitekten var av Babylon, frimurernes Hiram Abiff fra Tyres Baal. Dagan eller Dagon kulten med fisken. Baal var solen og lederen var Baals sønn. Baal var sønn av fisken. Nineveh folket tilba Baal og Fisken Dagon. Derfor har paven fiskehatt. Samme kubekult. Disiplene ville ha slik beskyttelse for å reise over vannet. Men Jesus sa som Moses at man ikke trengte noen ting fra gårdsdagens manna. Trenger bringe noe. Man husker også Salomos ring i fiskens mave.

Er det ikke rart å se alle de svarte kubene over hele verden? Lucifer, den falne. Hva med Mukaab?

Hva representerer kuben som globalistene og milliardærene sikler på ?

Metatrons kube

Hvem er Metatron? Er det demonen som utgir seg som den gode?

Russia Today
Russia Today
Abonnent
3 måneder siden

Т.о.м.judar begynner tregt å innse at de blir stilt til ansvar i begge verdener for genocide i Palestina og all sin faenskap på Jorden.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 måneder siden

Judar skriver på plakater:
“Ikke i vårt navn”
I judeisk tradisjon legger de sine synder på en syndebukk og jager den vekk
med judiske synder for å spre sine ansvar og straff på andre.
Jewropeere og andre hvitinger forstår ikke at judar legger kommende straff for sine ugjerninger over på dem som finansierer, leverer våpen og gir rettslig dekning til israhells genocide i Palestina.

Valget er deres. Judar har fraskrevet sitt ansvar. De sier:”Bare fortsett å drepe og rense land til judisk utallige avkom, men ikke i judanes navn”.

Nyttige idioter står i kø.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 måneder siden

Jeg kan vise deg to videoer. Rabbinere fra to forskjellige retninger innen jødenes tro. Den første er lik det vi kjenner fra Jesus. Nestekjærlighet. Hun bekrefter det som har ligget i kortene hele veien. Folket vil snu. Palestinere, jøder hva enn de kaller seg vil se sannheten om Israel-staten. Da er det slutt.

Den andre er fra en ekstrem jøde. Stygg som et uvær. De vi kjenner som fariseere. Fullstendig på bærtur.

Disse leser den samme boken, men tolker den totalt forskjellig. Slik var det også på den tiden bevegelsen og opprøret som vi kjenner fra fortellingene om Jesus. Tusenvis fulgte i den nye bevegelsen. Samtidig var det fariseere og de som tjente på å være venner med regimet. De hadde overklassen, prestestyret og staten i mot seg. Fariseere som viste seg i synagoger og tempel for å vise sin dyd.

Les Lukas 6:37.
ikke døm mennesker utifra det du ser på tv. Israel er verdens største propaganda-maskin. Netanyahu var veldig upopulær før 7. oktober. Han har ingenting å miste. Han tjener på jødehat. Så lenge jøder er truet kan han (og vennene) tilby beskyttelse med sine bomber. Så amerikanere kan fylle sine lommer med blodrød dollar. Han er kriminell og blir beskyttet så lenge han sitter. Oktober 7. skulle vel snu det for han, men har motsatt effekt. Det er mange som tjener på krig. Ikke bare amerikanere. Nordmenn og mange andre. Spørs om det er så kult i lengden? Hvert trekk de gjør er ett nærmere sjakkmatt.

Nasjonen som Bibelen snakker om er selvfølgelig folket som har troen på det gode. Alle utenfor er gentiles og goyim. Det betyr utlendinger. Bibelen sier at alt annet en Guds nasjon skal forsvinne. Det betyr ikke at noen skal drepes. Det gode dreper ikke. Men de som velger det onde kan snu og velge det gode i stedet for. Det er slik det er. Alt utenfor skal tilintetgjøres, men ved at folket snur. Når folket snur er de onde nasjonene borte. Så kristendom, Islam og Jødedom kan være både utenfor og i nasjonen. Det er hva som bor i hjerte som teller. Et ondt tre bærer ikke god frukt. Et godt tre bærer ikke ond frukt. Hat er eksempel på ond frukt. Nestekjærlighet et eksempel på god frukt.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
3 måneder siden

Trikset er at romerne ga landet Judea navnet Palestina. Hvis ikke ville palestinere blitt kalt jøder eller kanskje judar som RT sier. Da ville polakken som styrer det okkuperte landet hete Mileikowsky, ikke Netanyahu og barna som blir slaktet ville være jøder. Da ville kanskje de kristne ha reagert? Men så skal jo dette få frem messias da. Så kanskje er det derfor de støtter Satans herjinger mot disse som er folkene som har røtter fra Judea. De har jødiske gener. Det kan man se fra forskningen derfra. Palestina etter filisterne, men det stemmer ikke. Det var Judea eller Judas stamme eller region og Israel før det ble splittet. Kanaans land. Samme det – de er nærmere å være jøder og ha tilhørighet enn Mileikowsky og Rothschild.
Det er jo bare en trojaner som har vokst og blitt til et land fullt av falske jøder. Hverken spirituell eller geografisk tilknytning. King James Bibelen kalte disse palestinerne for Jews. 
Jeg har lest Zohar og kjenner ikke til det sitatet. Er det her? Er det dette som er 2:33a? https://www.zohar.com/zohar/Bereshit%20B/chapters/9
Det er greit at disse falske Israelerne ofrer til Satan, men tekstene tillater ikke slikt. Det er helt 100% feil. Det er jo det som er Satanisme. Å gjøre motsatt. Sabatean Frankism. Det er derfor du skal spise insekter. Fordi det ikke er tillatt i tekstene. Ikke tillatt fordi de bærer på sykdom. De er åtseletere og blir kalt urene. Samme var det med grisen. De spiser insekter og bærer på sykdom og parasitter. Disse frankistene bør ikke få stelle med vår helse. De lurer oss til å krige og drepe hverandre. De skaper sult og tørke. De sprer sykdom. De vil gjerne at vi tar de valgene selv, men manipulerer gjerne frem våre valg. De skal gjøre det motsatte av Guds vilje. Så de vil forbanne tekstene og kalle det gode for det onde og det onde for det gode. Husk det.
Jeg tror ikke at det som skjer i Jemen hjelper barna i Gaza. Jeg tror ikke sanksjonene mot Russland gagner vesten. Tvert imot. 
Tviler på at Biden har klart å mumle sammen noe om farger og brann. Det er nok fake. Ikke en god en heller. Se opp for deepfakes. Dette gagner ikke vår sak. Biden sleiker iskrem han. Han er kjent som pedo Joe. Skal like både sjokolade og vanilje. Jeg vet ikke om det stemmer, men mannen er fullstendig borte vekk. Men mulig at blått er utenfor frekvensen til lasere da. Blått og fiolett er vel det mest høyfrekvente og intense av farger. Det er vel vibrasjoner som vi oppfatter som farger. Så er det derfor det skulle gjøre forskjell? Interessant om det var fiolett eller lilla, men ikke blått. Det må være at de ikke kommer opp i en resonans på en måte. Tror det må være å treffe materialets egenresonans og vil da blåmaling være nok til å hindre det? Har ingen aning. EMP- våpen. Tesla teknologi. Finne resonans og til og med lage jordskjelv.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
4 måneder siden

Bare pell ut, dere jewropeere og judar er problemet.

S Vang
S Vang
Anonym
4 måneder siden

FORBINDELSEN ER SLIK: Satan-Talmud-Zions Vise Protokoller-sionisme-Dagens Israel-Askenazi Jødene-Dagens Israel-Agenter-Medier-Spioner-Aipac lobbyister-og hele Vestens onde maktstruktur som f eks-Deler av Pentagon-Cia-Nsa-M15-M16-Mossad-korrupte rettsvesen-og de store våpenprodusenter-er alle skyldige i en Global forbrytelse mot menneskeheten som muligens mangler sidestykke i vår lille krok av galaksen.Det finns ikke pr idag straffetiltak tilstede som står i forhold til omfanget av de forbrytelser som er påført hundrevis av millioner mennesker bare de siste 200 år.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 måneder siden

Slapp av, deres rettsvesen blir rettet opp radikalt trass i deres håp om deres evig ustraffet faenskap.
Og det mye tidligere enn dere tror.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 måneder siden

Da jeg samlet brødskalker til fugler, mumlet jeg for meg selv at judar bomber siste brøsmuler fra palestinske barn for så å kaste brød i søppel i Norge.
Ei gammel norsk dame hørte det og sa:” vi kan ikke sende brød ti palestinske barn”.
Jeg: “men dere kan sende norske bomber til judar”.
Dame:”det er bissnes, vi må selge gamle våpen for å ha penger til pensjoner”.
Ikke fortell meg igjen om naive blåøyde nordmenn og øvrige jewropeere hjernevasket av propaganda.
Nei! De velger bevisst og mener at deres gamle hvite skinn er mere verdt enn liv til titusener av uskyldige barn.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
3 måneder siden

Disse skurkene er i absolutt mindretall, men seieren er demmes per idag.
Fordi såkalt gode muslimer, judar og jewropeere holder kjeft.
Taushet betyr samtykke til all faenskap, inkl. bestialske masse-barnedrap i Palestina.
Zoonister i israhell, usa, jewropa, dvs. NATO-banda prøver å dra hele planeten inn i siste krig. Business.

Hvis noen idioter tror at de har et sikkert skjulested for å redde sine jævla skinn, så tar de stor feil, og Lukashenko har advart dem:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
3 måneder siden

Helvetes vest gjør et intetforstående gjeitetryne og snur seg vekk fra sultedød som rammer titusener av palestinske barn
og fortsetter å forsyne judiske krigsforbrytere med drapsvåpen
Mens Jemens khusiter senker satans ship etter ship ned til helvete

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Russia Today
3 måneder siden

Satans disipler.

sfshfshsh
Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  smurfen
3 måneder siden

Trikset er at romerne ga landet Judea navnet Palestina. Hvis ikke ville palestinere blitt kalt jøder eller kanskje judar som RT sier. Da ville polakken som styrer det okkuperte landet hete Mileikowsky, ikke Netanyahu og barna som blir slaktet ville være jøder. Da ville kanskje de kristne ha reagert? Men så skal jo dette få frem messias da. Så kanskje er det derfor de støtter Satans herjinger mot disse som er folkene som har røtter fra Judea. De har jødiske gener. Det kan man se fra forskningen derfra. Palestina etter filisterne, men det stemmer ikke. Det var Judea eller Judas stamme eller region og Israel før det ble splittet. Kanaans land. Samme det – de er nærmere å være jøder og ha tilhørighet enn Mileikowsky og Rothschild.
Det er jo bare en trojaner som har vokst og blitt til et land fullt av falske jøder. Hverken spirituell eller geografisk tilknytning. King James Bibelen kalte disse palestinerne for Jews.

Jeg har lest Zohar og kjenner ikke til det sitatet. Er det her? Er det dette som er 2:33a? https://www.zohar.com/zohar/Bereshit%20B/chapters/9
Det er greit at disse falske Israelerne ofrer til Satan, men tekstene tillater ikke slikt. Det er helt 100% feil. Det er jo det som er Satanisme. Å gjøre motsatt. Sabatean Frankism. Det er derfor du skal spise insekter. Fordi det ikke er tillatt i tekstene. Ikke tillatt fordi de bærer på sykdom. De er åtseletere og blir kalt urene. Samme var det med grisen. De spiser insekter og bærer på sykdom og parasitter. Disse frankistene bør ikke få stelle med vår helse. De lurer oss til å krige og drepe hverandre. De skaper sult og tørke. De sprer sykdom. De vil gjerne at vi tar de valgene selv, men manipulerer gjerne frem våre valg. De skal gjøre det motsatte av Guds vilje. Så de vil forbanne tekstene og kalle det gode for det onde og det onde for det gode. Husk det.

Jeg tror ikke at det som skjer i Jemen hjelper barna i Gaza. Jeg tror ikke sanksjonene mot Russland gagner vesten. Tvert imot.

Tviler på at Biden har klart å mumle sammen noe om farger og brann. Det er nok fake. Ikke en god en heller. Se opp for deepfakes. Dette gagner ikke vår sak. Biden sleiker iskrem han. Han er kjent som pedo Joe. Skal like både sjokolade og vanilje. Jeg vet ikke om det stemmer, men mannen er fullstendig borte vekk. Men mulig at blått er utenfor frekvensen til lasere da. Blått og fiolett er vel det mest høyfrekvente og intense av farger. Det er vel vibrasjoner som vi oppfatter som farger. Så er det derfor det skulle gjøre forskjell? Interessant om det var fiolett eller lilla, men ikke blått. Det må være at de ikke kommer opp i en resonans på en måte. Tror det må være å treffe materialets egenresonans og vil da blåmaling være nok til å hindre det? Har ingen aning. EMP- våpen. Tesla teknologi. Finne resonans og til og med lage jordskjelv.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
3 måneder siden

Så finn veien tilbake til deres levende sjeler, bevis til judar at de ikke har klart å drepe den. Våkn opp:

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 måneder siden

Jeg skal ikke kommentere her inne. Bare lese deres. Ga et tips om å sjekke kilder. Folk som leser vil sjekke at det stemmer og da blir Nyhetsspeilet kanskje mindre troverdig? Søker du opp Nyhetsspeilet popper ordet troverdig opp. Google vil at leserne skal sette det spørsmålet og da gjør de litt research. Ellers synes jeg alt er interessant. Man bør kanskje være forsiktig med å dømme folk slik. Det er vel lett å se at bleikansiktene i styre og stell ikke er judar. Judar er arabere. Mileikowsky er polakk. Hva med Vatikanet? Tror du ikke Roma, Italia og Vatikanet har noe ned det å gjøre? Hva er sionister? USA og Vatikanet er som det gamle Roma. Det er frimureri, tempelriddere og katolikker. Finnes det rike familier i Italia? Hva med Britania? Er det bare judar som herjer? Må nesten dømme etter hvem som er skyldige. Biden sier at man ikke trenger å være jøde for å være sionist. Nei, de er ikke judar. De har djevelen til far. Satans synagoge. De har jo prøvd å rydde landet tidligere. Jesus og alt det styret der var jo et jødisk opprør mot okkupasjon. Hva er replacement migration?
Det var alt jeg hadde på hjerte.
sjekk Anarchapulco. Kanskje det blir tur neste år? Spennende!

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
3 måneder siden

Kjære Smurfen, her kommer en riktig god nyhet: judar er dømt av høyere makter i Høyeste rett til likvidering fra Jordas overflate for alle demmes ugjerninger:

« Forrige artikkel

Klimabløffen når nye høyder: Nå må du drikke mindre kaffe

Neste artikkel »

Det Putin ikke sa til Tucker Carlson

40
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x