Demonstrasjon mot en falsk Pandemi på Eidsvolls Plass: https://bullotidende.wordpress.com/2021/06/07/folkets-koronakommisjon-ber-eu-stortinget-og-regjeringen-stoppe-vaksine-apartheid/

Dette er ingen vanlig bil, men en overvåknings-sentral

1.8K visninger
2 minutter lesetid
8
Sikkerhetspolitiet (PST) overvåker fredelige demonstranter

Politimester Brian Skotnes var nok nøye instruert (fra POD) da han kalte de festkledde flaggviftende kvinner, menn og barn på 17. mai i Karl Johan for høyrevridde konspirasjons-teoretikere. Merkelig å se at voksne politifolk faktisk tror at de ser konspirasjons-teoretikere og høyreekstreme, etter det jeg kunne iaktta vekket det faktisk engstelse og bekymring i dem, er det ikke det som går under navnet hjernevask (foto, her, Svein Østvik-intervju 17. maitog 2020, VG, her)?
En av PSTs overvåkningssentral på hjul, tatt rett ovenfor Eidsvolls plass den 10. april 2020 (privat foto). De liker ikke å bli avbildet.

PST vil gjerne vite hvem som er med på demonstrasjonene mot pandemi, vaksinepass og tvangsvaksinering foran Stortinget. I denne bilens bakrom, dekket av mørklagte ruter, sitter en sivilkledd sikkerhetspolitimann (PST) foran en stor monitor som fanger opp alle telefonsignaler og forvandler dem til et rødt punkt på et kart av Eidsvolls plass. Han snakket lavt inn i en mikrofon med en kollega.

Kollegaen sto ved brogelenderet foran Stortinget med en kikkert og godt kamera for å fotografere vedkommende demonstrant de i bilen kunne se telefonnummeret på;

En oppmerksom demonstrant tittet inn igjennom frontruten på bilen, så den sivilkledte tjenestemann foran sin store skjermen med de mange røde prikker, og fotograferte bilen.

PST har gjerne BMW X5, men de har også hvite kassevogner. Vi ser tre statstjenestemenn i bilen som bruker av sin livstid på å skrive opp navn og telefonnummer på det de kaller “høyreekstreme” og “konspirasjonsteoretikere” (?), på å mistenkeliggjøre folk folk som er glade i sitt lands språk og kultur, som er samfunnsengasjerte, som går i kirken på søndag, som har høner hjemme og går på tur i fjellet sommer og vinter med barn og  svigerforeldre (privat foto)…spørsmålet er om tjenestemennene virkelig har dømmekraften på stell?

Interessant at helsespørsmål har fått en slik vektlegging, at de stiller opp med et tyvetalls bevoktende politimenn i helseøyemed? At de stiller opp med anonymt kledde fotografer med de beste kameraer? Hva kan det skyldes? At det hele er en falsk-flagg aksjon? At det er derfor de er nervøse??

En lørdag opptrådte sortkledte også terrorpolitiavdelingen med skarp bevæpning. De hadde omringet St. Olavs Plass, kanskje 25 mann. Skulle de true? Skape angst? Eller hadde de mere på hjertet?

For det er tydelig at noen føler seg truet, et par av dem sitter i politidirektoratet (POD), vil jeg tro. Men dronningen er den som trekker i trådene, hun er et helt inn i knoklene engstelig menneske. Ikke skal det være enkelt. Men hva er det de føler seg truet av?? Av omkring 400-500 barn, unge og eldre samfunnsengasjerte mennesker. Av folk som synes det er galt at eldre skal behandles dårlig på statlige institusjoner, pleiehjem og sykehus under en bedragerisk pandemi? At det utøves et stort press til å ta u-testede og skadelige vaksiner, hvor det egentlig skulle være valgfrihet og informert samtykke som rådde? Dette føler ledende statstjenestemenn og en pensjonert AP-rikspolitiker som en trussel? Merkelig, spør du meg. Hvorfor er dette så ømfindtlig?


Kan det være at dekkhistorien om pandemi er en konstruert løgn? Balanserer de derfor langs en skarp knivsegg som er så tynn at det fort kan glippe og så skarp at man fort kan skjære seg blodig??


 

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Møt opp :
https://bullotidende.wordpress.com/2021/10/05/ny-verdensomspennende-demo-for-frihet-den-20-november/

Mediter 20 min hver dag, morgen og kveld.

Be om hjelp fra Master Jesus, Gud.

Hjelpen vil komme

Vi må bare finne oss selv, og våkne opp fra tekno-dvalen, og MÅ BARE HA DET egoet.

Se dere rundt, se om der er noen som kan trenge din ” støtte til ett eller annet “, vis neste-kjærlighet.
Så enkle handlinger skaper positiv energi i moder-jords-atmosfære.

Når vi begynner å tenke positivt, så går dette slik vi ønsker at det skal gå.
Når våre handlinger står i stil med våre ønsker.

Går du i Oslos gater, og ser noen som “bor på gata”, så snakk med de og oppmuntre de, ikke gjør forskjell på “dem” og “oss”. De har sin oppgave i vår verden, og ” du ” har din oppgave.

Det er ingen forskjell, så ikke lag noen forskjell.

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Vi er 99%, og levende mann og kvinne :
https://brandnewtube.com/v/wBSlkm

Øyvind
Øyvind
Anonym
2 år siden

Det Sven Inge her skriver er helt essensielt viktig i hele debatten. Vi har her Polititjenestemenn som med å faktisk bære dødelig våpen, holder befolkningen i sjakk og bryter sin egen terrorlovgivning. Å være en eller annen terrorist og true en befolkning med dødelig våpen i hånd, belte eller hengende over skulderen, det har akkurat samme effekt. Politiet har en egen forsikringsordning og uten den forsikringen kan ingen norsk Polititjenestemann arbeide. Vi må sørge for å informere om disse lovbruddene direkte til forsikringsselskapet hver gang Polititjenestemenn tvinger oss til å godta brudd på våre menneskerettigheter, når de er bevæpnet med dødelige våpen. Et typisk eksempel er påtvungen testing på div grensestasjoner og flyplasser. De har ingen rett til å kreve at vi skal akseptere fremmedlegemer stukket inn i vår kropp. En Polititjenestemann og en yrkesmilitær har begge sverget å beskytte befolkningen mot fare fra utland OG INNLAND. Å true en befolkning som nevnt ovenfor er de facto faktisk et landssvik og det er strafferammer for slike handlinger.
Vi ser alle at den “NYE HELSEMINISTEREN” kommer til å følge opp den avgåtte helseminister med nedstengnings trusler som dessverre faktisk ligger an til å bli en realitet. Alt er fullstendig snudd på hodet og selv Legemiddelverket er nå i full sensur. Les disse viktige artikler her:
https://steigan.no/2021/10/17-180-meldinger-om-bivirkninger-ikke-behandlet-legemiddelverket-onsker-neppe-a-bli-a-jour/
https://steigan.no/2021/10/covid-19-vaksinerte-smitter-like-mye-som-uvaksinerte/
https://steigan.no/2021/10/vitnemal-fra-vaksineskadde-i-israel/
Politiets forsikringsselskap:
https://www.pfforsikring.no/
Mens vi ser at alle varer og også mat har en fullstendig nedbrutt forsyningskjede advarer Yara sjefen og Dagens Næringsliv om en global matvarekrise:
https://www.dn.no/bors/yara/svein-tore-holsether/oslo-bors/yara-sjefen-om-et-av-gjodselgigantens-mest-spesielle-kvartaler-en-stor-test-for-systemet-vart/2-1-1085152
Yaras toppsjef Svein Tore Holsether er bekymret for konsekvensene av de skyhøye gassprisene og frykter en global matkrise.
https://www.dn.no/utenriks/koronaviruset/mat/fattigdom/ekstraordinar-matvarekrise-truer-verden-jeg-kan-ikke-forestille-meg-hvor-ille-dette-kommer-til-a-bli/2-1-808628 DN sin artikkel er hentet fra denne artikkelen hos Wall Street Journal. https://www.wsj.com/articles/coronavirus-global-food-crisis-shortages-11589385615
Og oppå det hele hackes Coop butikker i Sverige og nå sist, bensinstasjoner i IRAN.
Vi venter bare på at ABB “hackes” (med vilje skrur av), styringen av trafostasjoner og diverse infrastruktur i de land de styrer dette.
Wallenberg familien er en vesentlig eier og deres slekt har mye historie sammen med andre elite slekter vi ser i dag.
Det ultimate kaos er varslet:
https://www.weforum.org/projects/cyber-polygon
På tide å kjøpe ekstra mat som kan lagres og fylle vann på kanner som lagres frostfritt, samt fyll opp med ved, parafin, dieselaggregat og full dieseltank. Komme seg vekk fra by er helt essensielt.
Som Joe Biden og andre sier. It is coming a DARK WINTER!

kjell108
Abonnent
Svar til  Øyvind
2 år siden

Den tradisjonelle måten å overleve vinter på i arktiske strøk er
1. Vedovn 2. Trange boforhold
Jeg oversetter det til noe mer bekvemt ved strømbrudd:
1. Oppvarming med gass (100 kr per døgn)
2. Ett-to godt isolerte rom.
Jo mindre som skal varmes opp jo mindre oppvarming kreves.
Fortsatt vil man være uten strøm.
10 W konstant strøm (10 * 20 = 200 KWh) – nok til lys og en iPad – kan forsynes med bilbatteriet.
Jeg ser noen hyttefolk bruker aggregat hele natta (10 liter bensin for 10 timer. Det er en bakvendt måte å produsere varme på)

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Rettelse:
(10 * 20 = 200 Wh)
0,2 Wh * 365 = 73 kWH
Et kjøleskap trenger 150+ kWh

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Øyvind
2 år siden

Høye brensel-priser er kunstig skapt som neste skritt (etter nedstenginger) med målet å knuse middelklassen (små forretninger) i hele verden.
Parasittenes mål er fattig biomasse totalt avhengig av psykopatenes nåde.
Politi burde forstå at også de blir overflødige etter mektig reduksjon av populasjonen som blir satt under total elektronisk kontroll.
Det eneste, absolutt eneste psykopatene frykter, er masseprotester av bevisste borgere som skal vise massenes fri vilje.
Det er fortsatt universell lov om frie viljen som gjelder og som parasittenes herre er nødt til erkjenne.
P.S. De som prøver å redde seg individuelt, må huske på å skaffe seg en kalashnikov for å beskytte sine lagre og tenke på sin videre eksistens etter ferdigutført nedslakting.

kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
2 år siden

Hvis vi ser på maskepåbud … når folk blir lei fjerner de maskene … så sprer det seg slik at ingen bruker masker.
Fra da av blir maskepåbud bare latterlig.
Altså, politimakt kan ikke gjøre noe når folk ikke har frykt lenger.
Så må eliten finne på noe nytt.
Krigen er i Media

« Forrige artikkel

En bønn til Halloween av Hege Fredriksen

Neste artikkel »

Foreligger det straffbare forhold knyttet til vaksineringen? Brev til politiet

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x