Illuminati, pyramiden og øyet i showbiz

19.6K visninger
2 minutter lesetid
98

Populærmusikken og media er fullt av symboler. Noen symboler er plantet der med en hensikt. Nyhetsspeilet presenterer her en fotokavalkade med de mest brukte Illuminati-symbolene, pyramiden, øyet og pyramiden med øyet. 

Spørsmålet som reiser seg er om ikke Illuminati bør vurdere å bruke litt mer av sin kreative kompetanse på innovative kommunikasjonsformer, fremfor å fortsette å fore publikum med de svisketyggede pyramide- og øye-symbolene som vel snart må ha gått ut på dato. Mange av Illuminati-artistene ser jo ut som en mellomting mellom klovner og latterlige saltstøtter der de omgir seg med patetiske symboler i kunstige positurer…

Jay-Z i symbolsk aksjon på scenen
Eminem i farta - fra videoen "Without me"
Christina Aguilera - more fun to be blonde ?
Drake med sin fine T-skjorte
Daft Punk - jeg kan se pyramiden, gjør du ?
U2 - Bono ?
Nelly Furtado - med to hender og et øye. Trengs ikke lenger talent ?
Cool guys eller saltstøttelignende klovner ? Jay-Z & Kanye West
Kylie Minogue shining on top of her pyramid of boytoys
Madonna med jakka
Lupe Fiasco - den pyramiden kan da neppe ha blitt kvalitetssikret og godkjent av Illuminati...? Ikke øyet heller...
The Police - "every breath you take, every move you make, I'll be watching you"
Rihanna med øyet
Rihanna og pyramiden...
Rihanna og russisk rullette, med piggtråd på puppene...
Lady Gaga - the Illuminati puppet
Lady Gaga behersker symboltegnspråk
Lady Gaga med en øyeglipp ?? (Hallo Gaga, kun ett øye skal vises, i henhold til Illuminati-instruksen. Glemte du det rent ? Det var ikke pent !) Eller holder Gaga på å øve seg til Oslo-konserten i oktober ?
Illuminatiney = wannabe Illuminati ? Isåfall bør hun vel se å få dekket til det ene øyet...!
Sånn ja, med bare et øye synlig, det er flink jente, det. Nå vanker det nok en flott Illuminati-karriere innen pop for en pen blondine som attpåtil kaller seg Illuminatiney (Illuminati-eye ?)...
Wannabes med fingerøvelser ?
Jay - Zzzzzz. Hva med øyet nede til høyre, hvorfor har det vertikal reptil-pupill...?
Aeon Flux
Håndpyramiden og scull & bones T-skjorte. Kjenner de hverandre ?
Nicolas Cage - Illuminati actor no. 1
Mel Gibson - pyramiden, øyet og jordkloden
Avatar - behagelig underholdning, hvis det ikke hadde vært for det illuminatiske øyet...
The eye - according to the Illuminati Magazine TIME...
Hvorfor snakker Illuminati-magasinet TIME om "The death of privacy" (forsiden i midten øverst) ? Kan det ha noe med pyramiden med øyet å gjøre ?
Vil snart andre enn georgie boy få sin egen pyramide å leke seg med ?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

98 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Beate Szanday
Abonnent
13 år siden

Captain Kid. Se på lua, ikke bare øyet!

http://www.colorline.no/skip_og_ruter/captain_kid

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
13 år siden

Ha ha! Noe sier meg at det er flere som ikke helt har humoristisk sans.
Nå må dere ikke bli sure, eller ta det personlig om Beate troller litt med dere her da! :D

Michelle
Skribent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Ja hvem vet, det står jo alle BARNAS favorittkaptein, og vi vet jo hvem som styrer (skuta) – iLLUMiNATi

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Har du da endelig slått fast at pyramiden med øyet, ER DERES SYMBOL?
Illuminati? Jeg trodde det, og det heter jo Illuminati-pyramiden.

Men da jeg tidligere et sted skrev om at denne befinner seg over alteret i selveste Vår Frues kirke i Trondheim, da var det en person her inne som hardnakket mente å vite at det er fakkelen som er Illuminatis symbol, tredelt ild, evig ild, vet jeg også.. og altså IKKE denne pyramiden påstod han.

Det er jo iallfall det for de fleste av oss da.. og det ser ut til at de bruker den og ynder å få den impementert i film og få stjerner til å gjøre disse tegnene osv, som noen andre marionetter.. premisser for å bli kjørt frem som stjerne, kan det se ut som.. hvem er aktørene overalt som sørger for at dette gjøres så sysmematisk da?

Andre som har mener å ha satt seg grundigere inn i disse sakene enn andre hevder hardnakket at Illuminati ikke finnes. Det nevnte jeg for deg en gang, hvem som sa. Som har en del greie på ting.

Spurte både han og han Marius her inne om pyramiden, og de mente begge at det vare var et eldgammelt symbol på Gud og ikke Illuminati. Hva skal vi tro da? De vil jo ha symbolet inn overalt.. Hva mener Hans og dere andre?

Michelle
Skribent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Uff, ja jeg som alltid har ELSKET LadyGaga så innmarri, men uansett, nå må jeg også bite i det sure eplet og innse at hun er veldig styrt av iLLUMiNATi og satanisme osv, men jeg mener likevel hun er en kjærlighetens engel som blir lurt, hun tror det bare er en lek, en form for sjokkerende kunst, hun tenker bare på at ok, folk jubler, ok, det er dette de vil ha, alle rundt henne er jo også med på å bestemme hva hun skal gjøre og koreografer osv, så jeg er 100% sikker på at LadyGaga er av kjærligheten, men at hun blir brukt som Prinsesse Diana, hun var jo også veldig snill, men måtte spise middager med makteliten og hilse på soldater osv, så begge to snille, men under mind-control, de er såndre jeg altså klassifiserer som personer som iallefall ikke gjør noe ondt bevisst!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Hans Gaarder: Ja, jeg tror du har rett i dette. Og du har skrevet flere relaterte artikler, jeg har lest dem og også bidratt i kommentarfeltet der.

Jeg tror pyramiden er deres symbol, den kalles da også Illuminati-pyramiden.. og jeg blir derfor stående igjen med å stille spørsmål om hvorfor noen vil benekte at den er deres symbol? Eller benekte at Illuminati finnes, når de nå trekker sløret til side, gjøres slike påstander til skamme..

Om de ikke fantes og trakk i trådene i det meste også showbiz, ville det heller ikke vært noen som insisterte på at alle disse stjernene skulle gjøre dette hele tiden.. dersom det er stjerner som jeg selv beundrer, blir jeg skuffet. For det viser jo nettopp at de lar seg kjøpe for å bli kjørt frem..som marionetter og at de tjener krefter, bevisst eller ubevisst som ikke er bra.

Egentlig burde vi som er oppegående boikotte slike artister av 2 grunner:

1. At vi tar et bevisst valg og ikke vil støtte noen som er støttet av disse krefter eller om åpent støtter dem eller hinter om det.

2. For å beskytte oss mot mulige skjulte påvirkninger fra de samme krefter som vi må regne med at fremmes av disse og bakes inn skjult i deres produkt.. enten det er musikk, film eller annet. Når de står og lager slike tegn er det også et forsøk på skjult påvirkning, som vi bør motsette oss. La oss boikotte dem.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Hans/Michelle: Michelle og jeg har delt litt info om virkninger av musikk og rytmer i kommentarfeltet under artikkelen om David Ickes verden, skrevet av Christian Paaske. Kort sagt ang det jeg skrev, så er rytmen i pop/rock/disco, hvor kuult det enn høres ut, en synkopert rytme og den er woodo-rytmen.

Den får oss til å lekke energi/lys og får all energi til å gå nedover i systemet. Det er svært viktig at vi vokter med omhu hva vi lar påvirke oss. Det kan også legges inn i musikken via skjult teknologi, følelsesmessige frekvenser som gjør at vi blir addicted og synes musikken er mega-kuul uansett hvordan det er. Dette ble bl a brukt da Frank Sinatra skulle gjøre comeback.. og alle syntes det hørtes fantastisk ut det den noe slitte fyren kom med.

Det er grunn til å tro at det meste vi kjøper i dag på cd er fullt av slik skjult påvirkning.. tror heller ikke de fleste artistene lager musikken sin selv, den lages av andre eller maskinelt og så plukker dem ut artister som kjøres frem.
Det er big business alt sammen. Michael Jackson skal ha følt seg uvel av ting han ble presset til å gjøre og tror han også var med i frimurerlosje?

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Ja det er så positivt å være observang på dette, at man er bevisst industrien påvirker oss i uliek felt, her forteller La Toya, søsteren til Michael Jackson, i slutten av et intervju med Jensen i Nederland at «THEY BEHiND» killed my beloved brother:

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Får ikke sett videoer på nett, for tiden, men minner om JJ sitt fokus på Michael Jackson og at han ble drept av THEY, om noen har tid til å finne en link så bør den artikkelen linkes hit.. artikkelen er her på NS, min tid er bare ekstremt knapp nå..

ee
ee
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Du nevner Vår Frues kirke, jeg har ikke vært inne, men skal sjekke ut det du nevner. Jeg legger til at hele Trondheims gatestruktur er satt opp som en pyramide, med Nidarosdomen helt i toppen og med frimurerlosjen og nabo Vår Ffrues kirke midt inne i den øvre delen.
Gatestrukturen ble forøvrig utarbeidet av Johan Caspar de Cicignon, en høytstående frimurer og adelsmann fra Luxemburg, etter en omfattende bybrann på slutten av 1600-tallet.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  ee
13 år siden

ee: Takk for den infoen. Alle som har mulighet bør gå inn i Vår Frues kirke i Trondheim, og se det utrolige rett over selve alteret.. eller på selve alteret, illuminati-pyramiden med øyet, helt ufattelig.. og jeg synes faktisk noen bør konfrontere kirken og deres talsmenn med dette..
De skal ikke tjene andre herrer enn Gud.. fader og sønnen.
Noen bør spørre dem hvorfor Illuminati står over disse på selve alteret!

Det er lagt inn noen bilder men de som finnes på nett er vage og på avstand. Kan noen få tatt bedre og nærmere bilder, noen i Trondheim?

Det er utrolig om denne konspirasjonen har gått for seg i hundrevis, kanskje tusenvis av år.. helt utrolig. Da er noe annet over enn mennesker..

ee
ee
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

har vært inne i kirka å sett litt, fikk tatt bilder, men fant ett på nett som er enda bedre enn mine:

http://www.rumormillnews.com/pix5/IlluminatiEyeVarFrueKirkeTrondheimNorway.jpg

Ser at altertavla først sto i et kapell i Nidarosdomen, men ble så oppført i Vår Frues kirke etter den store byomleggingen jeg omtralte i posten ovenfor.

Jeg skal studere mer, se om jeg ser flere bemerkelsesverdige ting.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

ee: Igjen takk for infoen og for at du følger opp dette. Jeg mener å huske det var enda klarere mot hvit bakgrunn men kan huske feil, jeg skal sjekke neste gang jeg er i Trondheim, men aner ikke når det blir eller om i det hele tatt.
De fleste bildene er utydelig og langt borte men her var detaljenforstørret inn, takk. Om du har flere bilder er det fin om de legges her, siden det er et passende sted å samle dokumentasjonen. Det er også interessant å vite at dette flotte alteret, som det jo er, bortsett fra den detaljen, evt, at den stod i Nidarosdomen opprinnelig, svært interessant. Takk.

Trondheim er jo lagt der for å passe inn i et pentagram som ser ut til å være invertert, les boken Det Norske pentagram, denne må skaffes på bruktbokmarkedet eller bestilles på fjernlånd fra ditt lokale bibliotek:

http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=1434017

Den kan være vel verdt å lese om du skal finne ut om tingene der i Trondheim også, anbefales uansett, men den tar for seg de konkrete geometriske og geografiske faktum og litt historie. Boken tar ikke stilling til hva som evt var virikningen eller hensikten med pentagrammet..

MEN hvem eier den kirken nå og bruker den? Er det vanlig statskirke?
Eller noe annet? Navnet lyder jo katolsk..

Michelle
Skribent
Svar til  ee
13 år siden

OMG, er det mulig? Bevisene vil ingen ende ta, sykt, Vår Frues Kirke (hvem nå i all verden denne makt-fruen er), mormoner.kirken startet av en ekte vampyr som kalte seg Dracula, Vati-Can/Profetisk-Drake-Slange, stavkirkene med draker osv. Gurimalla! Hva er det med religioner om det ikke er for å kontrollere? Hva er det med lovbøker/løvebøker om det ikke er for å kontrollere? Skal ikke «stjele» fra de rikeste liksom, selv om folk sulter ihjel og de ødelegger regnskogene for indianerne og dyrene selv til og med. OMG! Dersom du som barn i USA tar en tyggis på en butikk blir du kastet i fengsel, men dersom du sender folk i krig, får du Nobelprisen. Og når de skjønner at vi har avslørt religionene dems, da skal de ha oss til å fordømme religionene også, som Obama og Oprah som er plutselig imot religioner nå, bare for å få oss til å tro at THEY er på lag med oss, yeah right!

Michelle
Skribent
13 år siden

FANTASTiSKE BiLDER – HERLiG Å SE SANNHETEN!!!!
Jeg tror pyramiden også symboliserer at illuminati har holdt på iallefall siden de var faraoer i Egypt, den gang også tok de pyramidene og brukte de og det ble deres symbol på å føle seg over alle andre.
Her ser vi en av sjefene (LOOSEREN) selv med makt-pyramiden sin på et litt eldre bilde, holder opp hele illuminati, han var jo en av de første i den «moderne» verdenen som egentlig «innrømmet» evilness han drev med også da (prøvde desperat til å få oss vervet samtidig selvsagt):
http://www.wanderinggoblin.com/2009/08/27/the-last-days-of-aleister-crowley/

Michelle
Skribent
13 år siden

Jeg elsker observasjonen på det reptil-øyet, såg det nå. Og det kan se ut som huden er reptil-hud på dollarseddelens øye også. Jeg har også hørt at Odin er satanistisk fordi han hadde ett øye og det er derifra de bruker det med ett øye faktisk, ja Norge og vikingetiden og drakene og sikkert stavkirkene er viktig innenfor satanismen virker det som, ikke rart vi må ha pyramiden+øyet på 1000-lappen også, men det sier jo bare sannheten om hvem som eier pengene egentlig!

Abenaki
Abenaki
Abonnent
13 år siden

Er dette seriøst ment? Mener ikke å være sarkastisk om det høres slik ut. Kan ikke de fleste bildene være tilfeldigheter? Jeg har et bilde av meg selv fra jeg var 18 der jeg blinker til kamera. Om jeg var kjendis nå og dette bilde kom i media kunne jeg blitt hengt ut som Illuminati her ?

Salat
Salat
Abonnent
Svar til  Abenaki
13 år siden

Er det tilfeldig at de mater oss med så mye dritt musikk på radio og TV?
Makten bak makten styrer mainstream media. Det er derfor jeg leser nyhetsspeilet :)
søk litt på youtube. ligger mye info om illuminati og musikk industrien. Denne har vært linket her før men den er verdt å se for de som ikke har sett den http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE
«Illuminati wants my mind, soul and my body, secret society tryin to keep they eye on me»

Abenaki
Abenaki
Abonnent
Svar til  Salat
13 år siden

Står «de» bak samtlige kommersielle hits? Tror ikke det. Uavhengig av hvem som står bak hitsene vil det så lenge penger og makt rår bli laget musikk som massene kjøper. Det er sikkert mye sant i at makten bak «makten» styrer mye i verden, men det er også viktig å ha et kritisk blikk på det meste. Noe jeg til tider savner her på NS. Spesielt i debattene.

Om en artist kler seg i en t-skjorte med pyramiden med øye/flamme så vil f.eks ikke det bety at denne er styrt av Illuminati. Det er en vanvittig konklusjon spør du meg. Det er vel mer sannsynlig at denne artisten bruker symbolet fordi det er et tøft symbol rent visuelt. Tror dere makthaverne bruker tid på å utstyre artister med symboler? Neppe. Problemet med et totalt ukritisk syn på temaer som taes opp her, er at man fort blir latterliggjort og dermed mister troverdighet i viktige saker som folk absolutt burde få øynene opp for. «Think for yourself, question authority» var det en som sa. Men ikke mist kontrollen og konkludèr for tidlig. Det kan fort føre en ut på en desillusjonert vei.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Abenaki
13 år siden

Mange interessante spørsmål her. Jeg regner spørsmålet Gaarder tar opp som noe som kan undersøkes med objektive og skeptiske metoder. Jeg selv var ganske ivitetende om at den symbolbruken superkjendisene bruker kunne relateres til Illuminati. Jeg trodde det var markedslovene som styrte bransjen, ikke en liten gruppe med penger, men opplagt at det blir for overfladisk. For meg ser det ut til at en avstemning blant norske musikkelskere blir feil metode. Enten dominerer Illuminati bransjen eller så gjør de det ikke. Snusfornuft blir irrevant.

Telemakos
Telemakos
Abonnent
13 år siden

Tankevekkende bilder. Det finnes trolig ikke noe mer paranoiafremkallende enn et stirrende øye, men jeg tror ikke man skal se symbolisme i ethvert tilfelle der det er brukt. Jeg tror heller ikke at overdrivelse av dette er sunt energiforbruk. Pyramider er derimot sjeldnere vare og som oftest et sikkert tegn satt i sammenheng med øyet. Det er ganske påfallende hvordan artister som dem ovenfor regelrett presses over hodet på oss hvor enn vi snur oss. Jeg har for lengst gitt opp troen på uavhengig TV, men også radio er nå så infisert av illuminati-mainstream at jeg stort sett er nødt til å søke til internettet for å laste ned det jeg vil høre på. Og folk flest ser ikke at alt henger sammen, at de som blir avvist og krampeaktig lett ut, de som ikke slenges i trynet på en, men som man må oppsøke selv, ofte er dem det er verdt å høre på. Internett var det som reddet meg. Så lenge vi fortsatt kan si hva vi vil på nett, må vi bruke det for det det er verdt til virkelig opplysning. Uten bunn vil pyramiden falle!

PS: Du kunne med fordel brukt litt kantutjevning (antialias) i hovedbildet. Ikke meningen å syte, bare et tips til neste gang. ;)

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

«Truth hidden in plain sight, for those with eyes to see».

Interessant at det finnes så mange Illuminati-fornektere og tilfeldighets-teoretikere her på Speilet (kan det være flere Illuminati-fornektere enn Holocaust-fornektere her ?)

Selv om bildesamlingen er av varierende kaliber, er det likevel overbevisende.

For meg hadde det vært nok å se det øverste bildet av Jay-Z; et scenebilde spekket med Illumimati og frimurersymbolikk (ingenting er nok tilfeldig der, nei) og alle de «enøyde» Time-forsidene for å skjønne at her ligger det noe bak symbol-bruken som vi får servert rett i øynene.

mrjohs
mrjohs
Abonnent
13 år siden

Kan føye til at Cypress Hill har eit album som heiter Skull & Bones.

http://en.wikipedia.org/wiki/Skull_%26_Bones_%28album%29

Betyr det at dei er ein del av det? Eller er det berre illustrerande? Ikkje veit eg, for eg har ikkje gjort research.

SuperSau
SuperSau
Abonnent
13 år siden

-enig med fritenkeren vår:)
Tror ikke at hver eneste tillfelle av pyramide øyet som kan fanges opp faktisk er Illuminati propaganda. Om illuminati i d heletatt faktisk eksisterer er jo en interessang tanke, og det er jo viktig å formidle muligheten.

Synes dette var en fin og humoristisk reportasje med et viktig tema;)
Keep on smiling:)

Michelle
Skribent
13 år siden

Her er en link som tar for seg iLLUMiNATi sin pyramide og hvem som er hvor, det er interessant å se organisasjoner som mange sovende intetanende mennesker jobber i, viser seg selvsagter under ledelse av Lucifer, med illuminati menes «kunnskap» uten kjærlighet (jeg vil mere si domskap uten kjærlighet):
http://www.stewwebb.com/Biology_of_the_Beast_Pt1.htm

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

At Illuminati-symbolikk blir benyttet av artister,og andre kjente mennesker for den del er ikke et nytt fenomen. Selv om en del av de over nevnte artistene nok har et mer formalisert forhold til elitene,så er det vel naturlig å anta at storparten av dem helst bruker symbolikken for å «tøffe seg».Det er i grunn ikke så rart at Illuminati-symbolikk blir benyttet av uskyldige heller,for de har i århundrenes løp lykkest usedvanlig godt med å inkludere,og ufarliggjøre symbolikken.Både V-tegnet,djevel-tegnet og pyramide-tegnet er jo også «nødvendig» tilbehør i tegnspråket til Hip-Hop bla.De fleste i den generen,i alle fall i de litt lavere rekker,er vel neppe naturlig Illuminati-material.
Disse tegnene er nå så ufarliggjorte at nærmest hvemsomhelst bruker dem ukritisk.Da vil jeg tro Illuminati synes de har gjort en god jobb!-Men alle som bruker det er ikke nødvendigvis suspekte fordi de bruker suspekt symbolikk.De gjør bare noe dumt,fordi de ikke vet bedre!

Killer Condom
Killer Condom
Abonnent
13 år siden

Symbolisme eller obsessive compulsive disorder, det er spørsmålet.

Rebuttal: http://bedreenndeg.wordpress.com/2010/08/02/hypnohiphop/

Michelle
Skribent
13 år siden

iLLUMiNATi pyramiden i filmer:
http://www.youtube.com/user/ComradePatriot#p/f

Rain
Rain
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Heh, kom til klippet fra 300 der de klistrer inn en pyramide over Xerxes i hytt og gevær. Da ble det bare latterlig. Å finne et triangel i et bilde er «piece of cake». At pyramiden med øyet dukker opp i et par filmer skulle også bare mangle. Tegnet har dessuten blitt brukt så mye i urban legends at det putrer videre på drivstoff det lager selv.

Michelle
Skribent
Svar til  Rain
13 år siden

Jeg kan selvsagt se at visse pyramider er positive, altså symboler og ting kan brukes både positivt og negativt, faraoene gjorde jo bare for eksempel pyramidene i Egypt til sine enge, akkurat på samme måte har British Museum tatt mange ting fra Kairo og plassert i London sentrum, men det er vel en grunn at at disse tingene er i London, for de som var faraoene i Egypt, er nå de kongelige i England.

Hvis du ser på navnet Xerxes, så kan man se at en av de offisielle sønnene til satanisten Anton LaVey heter Xerxes (Satan Xerxes), han er ment å overta som leder for den offisielle satanist-kirken snart. Altså er jeg 100% sikker på at pyramiden i 300 symboliserer iLLUMiNATi.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Michelle
13 år siden

Samme her Michelle i dokumentaren om Paul McCarneys død i 1966, her ser man klart illuminati pyramiden med den engelske kronen inni
1.58 ut i filmen

http://www.youtube.com/watch?v=Hd2FlybPjM4&feature=player_embedded

2.33 uti filmen her så ser man det 3 øye på Lady GaGa helt klart

Men det er jo velkjent at reptilen Oprah formidler satanisme for Illuminati og NWO
Lady GaGa har sine bloddryppende show, hun bader i knark og opptrer mer eller mindra naken, samme når hun er på byen, nå har hun søkt om og få lov til og ha ekte lik på scenen når hun opptrer, dette hyller seff Oprah for og skyte fart i karieren hennes, millioner av unge har henne til forbilde og vil være like satanistiske som hun
Zappet innom et Oprah show her om dagen der Witney Huston var interjuv objekt
Oprah var kledd som en Egyptisk prestinne med rødsprengte reptiløyner der dem forklarte hvordan man blandet Mariuhana med råkokain og samtidig formidle hvor bra det er
Rihana, Jay Z, Eniem er også flotte fyrtårn i illuminati pyramiden
Våre barns forbilder kjører på med dop, sex og vold der talk show vertinner og politikere roser dem opp i skyene
Klart dette handler om mye mer en og tene seg rik på et okult image
Unge uskyldige rene barnestjerner som Britney, Witney osv blir omgjort til noen horette narkokråker som spiller på blod og vold

Er nok ikke lenge til Hanna Montana også faller i reptilenes klør der vi ser henne løper naken rundt med nebbet fult i cola

Når man ser hvordan dem angriper det rene uskyldige som representerer lys og love så forstår man hvor redd dem er for lyset

Halvnaken Lady Gaga lot seg beføle og slikke på av fansen

http://www.dagbladet.no/2010/08/09/kjendis/musikk/lady_gaga/konsert/12883337/

Norgesaktuelle M.I.A langer ut mot Lady Gaga og Oprah Winfrey

http://www.dagbladet.no/2010/07/29/kjendis/musikk/mia/lady_gaga/oprah_winfrey/12748098/

Lady Gaga i klovføtter sko

http://www.dagbladet.no/2010/06/26/kjendis/lady_gaga/musikk/rare_sko/12311523/

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Hjerteligst TAKK Smurfen♡

Jeg elsket Oprah så før og så på henne mange ganger. Men må innse at hun er også er under sterk MK. Hun fikk Obama valgt uten at hun nå innser at det var feil. Og hun har mange enorme eiendommer og penger, noe som sender helt feile signaler til fansen. I tillegg er en en massiv støtter av Hollywood og spesielt Tom Cruise og John Travolta som er sterke Scientologimedlemmer, uten at hun stiller spørmål offisielt ved det. Hun gjør MYE bra, men det er ikke nok og setter ikke søkelyset på de virkelige problemene, som våpenindustrien osv.

Jeg tror også LadyGaga har et stort hjerte, men at hun blir kontrollert med de negative tingene. Jeg tror LadyGaga er av kjærlighet egentlig 100%, hun gjør ikke alt bevisst. Det jeg liker ved LadyGaga er at hun har sagt offentlig at hun ikke er interessert i store hus og dyre biler, men bare gjør ting for fansen, hun legger alle pengene sine inn på nye show og ansette folk, og så liker jeg at hun er veldig fordomsfull og har hatt konserter der 100% har gått til fattige osv. Hun er veldig ydmyk og det merker fansen, som at hun spanderer ting på fansen. Så jeg tror også at hun blir styrt av fansen som også er under mind-control til å like og fascineres av blod osv. En annen grunn til at industrien støtter Lady Gaga er at de vet hun har vært (og fortsatt kan være) avhengig av kokain, det var jo Obama også en gang (og kan være), business! iLLUMiNATi kjører jo alltid massiv MK via sex koblet opp til vold og blod og rus etc. Fordi de vil at mennesker ikke skal ha kjærlighet eller høye frekvenser når de har sex osv. Vekk med LOVE er poenget deres, og derfor vil de kontrollere folk via sex fordi det endrer hjernen til folk. Folk åpnes for MK under sex.

Har du sett pressekonferansen der Pentagon truer Wikileaks? Jeg tror det klippet er et av de beste reptil-klippene som finnes. Jeg ser stadig på det nå og soomer inn på øynene så jeg tydelig ser de kjempestore og studere de nøye – er for meg veldig reptil-aktig!!!! Har tenkt på at det kan skyldes dårlig oppløsning på bildet, men da burde også pupillene være horisontale, og ikke bare vertikale som de er (reptil), man sammenligner også med bakgrunnen og med andre ting på mannen, så ser man at ting blir både vertikale og litt horisontale av og til, mens pupillene bare blir vertikale!
MÅ SEES!!!!
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7237996

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jeg vet ikke om du tar stilling til akkurat det Smurfen,men stemmen som skal være George Harrison`s i «paul is really dead»-filmen,er så definitivt ikke George Harrison.
Ikke snakker ham som George,og ikke får han til Liverpool-dialekten.En noenlunde brukandes imitator,som ved litt hinting kunne passert på en revyscene,men aldri i verden som originalen. Vil tro at et av nettets programmer for sammenligning av menneskestemmer bør kunne avsløre dette falskneriet temmelig kjapt.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Michelle
13 år siden

Nei du har rett i det Uenur, jeg har ikke tatt noen stilling til det
Ser at filmen er illuminati produsert så da er nok hensikten og vise verden hvor lett det er og lage en konpirasjonsteori
Går ut fra at familie og venner til Paul ville plapret vist han virklig døde i 1966

Enig med deg også søte Michelle :)
Mind Controll er nok grunnen til at flotte forbilder snur tvert om til det motsatte på kort tid
Ordførerene i Hardanger skulle møte Jensemann på satansministerens kontor i dag så regner med at dem alle er for kraftmaser i Hardanger etter møtet
Litt CIA programering er alt som skal til

Ekkel den reptilen du linket til, var jo like støgg som reptilsjefen for Homland Security :-|

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jeg tror det er 2 hovedgrunner til at de vil ha det til at Paul McCartney døde (og at nålevende er dobbeltgjenger):
1. iLLUMiNATi HATER at Paul er så veggis og forvarer dyrene og eksponerer de satanistiske ritualene som foregår rundt omkring på slakteriene, for å ikke glemme pelsindustrien og hvalfangsttortur og delfinfangst. Om vi hadde hatt et visst antall delfiner og hvaler på jorden, ville det laget en akkort, en klang, som ville økt frekvensen i hjertene til oss alle, helt naturlig.
2. de vil gjerne at Paul som døde skal få skylden for drapet på Lennon.

Vi vet at de samme står bak drapene på Lennon, Michael Jackson, Prinsesse Diana, Marilyn Monroe og John F. Kennedy (og hans bror som ville etterforske litt for mye).

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Ang. hvilke sanger som er blitt til helt uten bistand fra «THEY»/Illuminati, så har jeg bl.a. disse på listen min:
– «Ratiti» med Eivind «Ratiti» Løberg (tidl. barnestjerne):

– Be-bop-a-lula med Gene Vincent:

– Sha-la-la-la-lee med Small Faces

Når det gjelder Iggy Pop (som har konsert på Øya-Festivalen i morgen) så har han bare utgitt en CD/låt ved navn Skull Ring:
http://www.youtube.com/watch?v=s7-DhD6VgY4
Siden jeg skal på konserten i morgen så velger jeg å anse Iggy som «clean»…

Eminem derimot har nok blitt trukket dypt ned i kaninhullet ved opptil flere anledninger, uten at det er godt å si hva de har gjort med han. Men resultater har det nå gitt, f.eks. låta «Kim» (navnet på hans ex-kone, moren til Eminems datter): http://www.youtube.com/watch?v=a9qIOFgAXlE

Her er slutten av teksten:
You and your husband have a fight
One of you tries to grab a knife
And during the struggle he accidentally gets his Adam’s apple sliced
(No!)
And while this is goin’ on
His son just woke up and he just walks in
She panics and he gets his throat cut
(Oh my God!)
So now they both dead and you slash your own throat
So now it’s double homicide and suicide with no note
I should have known better when you started to act weird
We could’ve…HEY! Where you going? Get back here!
You can’t run from me Kim
It’s just us, nobody else!
You’re only making this harder on yourself
Ha! Ha! Got’cha!
(Ahh!)
Ha! Go ahead yell!
Here I’ll scream with you!
AH SOMEBODY HELP!
Don’t you get it bitch, no one can hear you?
Now shut the fuck up and get what’s comin to you
You were supposed to love me
{*Kim choking*}
NOW BLEED! BITCH BLEED!
BLEED! BITCH BLEED! BLEED!

Jonny
Jonny
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Blir bedre av dette, hiiiiiiii haaaaaaaaa.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Eminem heter egentlig Marshall Bruce Mathers III. (Hans far: Marshall Bruce Mathers, Jr.)

Litt av et navn på en gutt fra slummen, ikke sant?

Forresten: hører dere på noen av disse artistene så bør dere skamme dere. Ikke først og fremst på grunn av øynene og pyramidene, men fordi musikken er så forferdelig dårlig. Vel, de to-tre første platene til Police var OK. Og kanskje noen gamle Madonna låter. men ellers: skjit.

Verst av hele gjengen er U2. Bono er kompis med Tony Blair, Bill Gates og resten av rottebolet. Musikken er også skrekkelig.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Kan han her være Eminem-Mathers oldefar eller tipp ?

S. L. MacGregor Mathers Samuel Liddel «MacGregor» Mathers (January 1854 – November 1918) a Freemason, a Rosicrucian and an adept occult magician. Mathers was one of the most influential occultists in modern times. Along with Dr. Wynn Westcott, he founded the Hermetic Order of the Golden Dawn. On the Golden Dawn, Wikipedia has this to say: «The ‘Golden Dawn,’ as it is commonly referred to, was probably the single greatest influence on 20th century western occultism. While it existed, it was the focal point of the development and redevelopment of magical thinking in Europe. In it, most concepts of magic and ritual that have since become core elements of Wicca, Thelema, western mystery schools and other forms of magical spirituality were first formulated.»

Mathers was instrumental in formulating instructions on the occult meanings of the Tarot. From the Golden Dawn website: «Much of what we know of the Tarot comes from Mathers and his wife. Today, we take the Tarot for granted, but without the ground breaking work of Mathers and the Golden Dawn, our Tarot symbolism might be basic and trite.»

http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Freemasonry.htm#Mathers

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Ikke et eneste vondt ord vil jeg si, om S. L. MacGregor Mathers og heller ikke om Golden Dawn faktisk. Dette har jeg respekt for. De visste hva de gjorde og har en gyllen glorie den dag i dag. Mange hemmelige ordner har påberopt seg å være deres etterfølgere eller arvtagere, men ingen av dem er det.. Innen Golden Dawn drev de med magi som virkelig FUNGERTE..

Dette er et bevis på at de var i besittelse av virkelig høy kunnskap og innsikt.
Da følger det faktisk med et visst etisk nivå. Jeg vil ikke bidra til å sverte disse, tvert om. De har bidratt med mye og de som sverter disse fatter ikke slik kunnskap.. MEN de ble lurt trill rundt av Alestair Crowley, JA.. HAN LURTE SEG INN PÅ FALSKE PREMISSER OG VAR EN INFILTRATØR EN MULDVARP SOM VAR UTE ETTER Å ØDELEGGE GOLDEN DAWN OG HAN KLARTE DET. ALESTAIR CROWLEY VAR EN SKIKKELIG DRITTSEKK MOT DEM, FOR Å SI DET KORT, OG ØDELA HELE GOLDEN DAWN. KAN DET KANSKJE OGSÅ SI NOE OM AT DISSE VAR PÅ HVER SIN SIDE OG IKKE SAMME SIDE? FOR MAN INFILTRERER VEL IKKE SINE EGNE OG ØDELEGGER DEM? DERMED VAR IKKE MATHERS OG CROWLEY PÅ SAMME SIDE, DE BLE LURT AV HAM. OG DET ØDELA OG UTROLIG MYE.

OM VI ER ENIGE OM AT ALESTAIR CROWLEY ER PÅ DEN ONDE SIDE, SÅ FATTER MAN KANSKJE AT DET HAN VILLE ØDELEGGE VAR DET GODE? HVA SOM PROPAGANDAEN HAR GJORT ETTER DET FOR Å FULLFØRE ØDELEGGELSEN BØR VI IKKE TA FOR GOD FISK HELLER..

Bjarte
Bjarte
Abonnent
13 år siden

Hør på denne låten fra Rhianna baklengs med tekst.

Låten er Umbrella.

Bra refreng baklengs

Arab I am
And I nasty

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Jay-Z er erklært frimurer, og det er på en måte en ærlig sak. At en person er iført Illuminati-Tskjort på scenen kan indikere noe, selv om det ikke er sikkert.

Jeg synes det mest skremmende med denne øyeåpnende bildekavalkaden er de mange forsidene fra magasinet Time, som vitner om at dette viktige internasjonale magasinet (har selv abonnert på det engang) er kontrollert av Illuminati. Dette innebærer at enhver setning som står i Time er kommet i bladet fordi den anses å ville bidra til å fremme NWO-agendaen.

Flere som blir med på en boikott av Time, Economist og andre blekker som utgis av media-konspirasjonen ?

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

Nemlig, nekter å betale fem øre til iLLUMiNATi for å bli kontrollert av de, det holder med at de stjeler halvpartan av alt jeg tjener, MiNST!

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Hmm .. what has the world come to? Nå stjeler de også fra kaniner. :)

Mc. Gregor Mathers, ja. He he. Litt av en skrue. Men han tok jo Crowleygutt innersvingen på.

Time og Newsweek? Ekstremt kjedelige magasiner.

Jeg anbefaler Nexus Magazine.

Det må sies at National Geographic også kan være kjekt å lese i. Mange fine reportasjer. Reader’s Digest er ikke så verst heller. (Innimellom reklamene for hjertemdisin og ADHD-piller.)

Selv savner jeg gamle Kriminaljournalen og Søndag-Søndag.

:)

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Her er en symboloversikt som ligger på nettet ! Joda, det er ganske mange symboler i vår hverdag som det ligger spesiell omhu bak designen av…:
http://enominepatris.com/occult/index.htm

« Forrige artikkel

«The Human Condition»

Neste artikkel »

Norske næringsinteresser i Chile

98
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x