/

Når soldatene sier opp jobben

6.8K visninger
1 minutt lesetid
18

En amerikansk soldat ser gjennom illusjonen i Irakkrigen og gir en løsning på hvordan man kan oppnå fred verden over.

Kilde: Even the troops are waking up – YouTube

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

18 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Forsvarssjefen anmeldt av sine egne

Det er tillitsvalgte for tidligere elitesoldater i Heimevernet som står bak anmeldelsen, skriver Aftenposten.

Også andre steder innen Forsvaret har misnøyen vært stor. I vår truet fire av fem fagforeninger å bryte samarbeidet med forsvarssjefen.

Pusset opp for 20 millioner
18. juli ble det kjent via VG at forsvarssjefens bolig er pusset opp for 20 millioner kroner, hvor bare interiøret skal ha kostet over to millioner.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7744129
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7716857

Forsvarssjefen har vel bare mottatt bonus for all bombingen i Libya og Afghanistan.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Det er ikke umulig at Forsvarssjefens bolig har vært pusset opp med NARKOPENGER fra Afghanistan-heroin. Fordelen med dette (ikke bare for forsvarssjefen, men for oss alle) er at det ikke belaster det offentlige forsvarsbudsjettet.

Hermis
Hermis
Abonnent
13 år siden

Det er svært usannsynlig at den britiske våpeneksperten David Kelly begikk selvmord da han døde i 2003, hevder ni medisinske eksperter. Kelly ble funnet død i skogen like ved huset sitt i Oxfordshire i 2003, etter at han ble avslørt som kilden i BBCs reportasje om interne konflikter i etterretningstjenesten i forbindelse med etterforskningen av Iraks våpenprogram.

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7248458

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Dette er ingen ironi, nei, men muligens et djevelsk påfunn.. JA!
Og man behøver ikke gå til kanaliseringer fra pleiadene, ekte eller ei, for å kunne finne ut av dette. En del av oss har vært klar over det lenge og også mennesker innenfor fredsbevegelsen vet. Det har vært snakk om, og må komme en større kampanje hvor vi snur runen tilbake sin rette vei, slik at den slutter med å virke negativt og faktisk sabotere alt fredsbevegelsen står for..
For det er faktisk det den gjør i dag.. OG den var opprinnelig rett vei!
Det var et eller annet som skjedde, som visstnok hadde noe å gjøre med en truse-reklame, som gjorde at noen fant på å snu den opp ned.. det må ha vært enten en muldvarp eller en inflytelse fra onde slu krefter, JA.

Virkningen av denne kraftfulle rune, kan symbolsk ses som et livstre, eller som et menneske som står med armene opp, mot himmelen, som et symbol på kraft, seier.. hva skjer om vi snur et tre eller et menneske opp ned? Kraften renner ut og visner. Ingen mulighet for at fredsbegegelsen kunne lykkes, nei.. ingen fare, gardering der, lurt dem trill rundt stakkar..

Det er mye mye mer, vi har mistet av kraft og innsikt og annet, ved at vi er blitt fratatt og fremmedgjort fra runenes hemmeligheter, betydning og mysterier, og dette er særdeles viktig, viktigere enn de fleste kan ane, for å kunne reise oss og få vår kraft tilbake, ja det er selve nøkkelen. Har skrevet litt om det før. Vi er flere som jobber med å finne ut av runenes mysterier og relaterte ting. Om noen av dere har kunnskaper om dette eller ønsker å delta, send en mail til singoalla@live.no

Når det gjelder denne runen, ALGIZ, så har jeg nevnt litt om betydningen, den kan også bety elg eller siv, og har med den indre kraften og kontakten med høyere krefter å gjøre. Har med beskyttelse og styrke å gjøre, med å være rotfestet og ha kontakt med sin indre gnist, holde inspirasjonen, finne kraft til å kunne møte alle situasjoner. Bli kvitt negative inflytelser og nå sine mål.. vel.. alt dette er REVERSERT i energiene i fredsbegevelsen.

Da blir virkningen å være svak, åpen for angrep, miste motet osv osv.

Det er horribelt infamt JA. Jeg leste et sted på nett som kommenterte dette: Hvem utsatte de sarte sjeler (fredsbevegelsen) for slik brutal negativ heksekunst, eller noe slikt stod det, hørtes sterkere ut på Engelsk.

Vel, uansett, bør denne runen SNUS, JA.
Det var et godt valg av rune, bare så synd at de ble lurt til å snu den som en selv-sabotasje. Det bør en stor og internasjonal kampanje til for dette må skje over hele verden og krever litt planlegging. Jeg vet en del som vil være med. Er Armin med? Det kan tas med i planen din, Armin men det krever en litt større lansering synes jeg, akkurat dette, for her er hele verden lurt trill rundt..

Tror dette også er et symbol.. på hva som kan ha skjedd i mange andre saker og ting.. hvor mye annet er snudd på hodet? Antagelig mye og gjort bevisst også. Slik får de godtroende mennesker til å bidra med energi til noe de tror er bra og så nærer de krefter som ikke er bra. Alt reverseres og får motsatt energi, når det blir snudd opp ned eller speilvendt. Det ble også gjort med svastika, solkorset. Nazistenes utgave er reversert..
Altså en helt annen energi enn det solkors som brukes i østen osv..
Undersøk gjerne litt mer om kraften som ligger i denne og andre runer:

http://runesecrets.com/rune-meanings/algiz

http://www.runemaker.com/futhark/algiz.shtml

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

“Fredssymbolet” er livsrunen snudd opp ned.

http://img.photobucket.com/albums/v649/InvertedRedPentagram/Algiz.gif

Bra ironi.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Ja, det er et djevelsk smart påfunn må jeg si!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Det er lettere å finne menn som melder seg frivillig til å dø , enn å finne dem som er villig til å tåle smerte med tålmodighet .
Julius Caesar (100-44 f.Kr,)

MortenB
MortenB
Abonnent
13 år siden

Ja, nekte å krige er en av veiene å gå og viktig. Husk at det er svært mange Israelske ungdommer i fengsel som nekter å være soldater (og drepe sivile)
Er enig med Alex Collier som sier at om vi mennesker slutter å krige, hate og drepe hverandre, og får en overveiende positiv holdning til alle rundt oss så vil alle de negative kreftene som manipulerer oss (og som skaper denne negative verden) sette seg i romskipene sine og forlate denne kloden. Skulle vi alle være glad i hverandre og sende ut høye frekvenser med hjernen vår vil de ikke utstå dette og bare ønske seg vekk.
Husk at de får energi av frykt, hat, lidelse og krig og uten denne vil de ikke klare seg i lengden.
En liten ironi til “freds-symbolet” i soldatens hånd: Pleiadefolket sier at vårt freds-symbol er opp-ned i forhold til det som ellers gjelder i galaksen, nemlig at de tre grene peker oppover. Slik vi bruker det betyr det død/krig, ikke fred. Det er jo logisk igrunn også

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  MortenB
13 år siden

Morten B. Etter at du skrev dette om Peace and Love Symbolet så syns jeg at jeg får slik en uggen følelse når jeg ser bildet av soldathånden. Jeg kan jo være farget av det du skrev, så det er ikke noe “vitenskapelig”, men det skulle ikke forundre meg om ting har blitt snudd på hoder der også.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Takk for artikkelen og fokuset, Frank.
Her har du helt rett Armin. Det er eksakt slik det må skje.

Kriger har kunnet pågå fordi folk har vært villige, pga penger, propaganda eller press, til å la seg verve for å delta i makt-elitens kriger.
For DET er hva de er,
de er makt-elitens intriger og kriger, ikke folkets kriger!

Løsningen er rett og slett å si NEI, NOK ER NOK.
Vi gidder rett og slett ikke krige og dø pga makt-elitens spill.
Vi vil istedet ha et liv og ta vare på vårt liv, med familie, venner, natur og alt kjært. Krig, blod og vold er ikke hva vi vil bidra til, rett og slett.

Jeg vet hvordan vi virkelig kan få freden til å spire og gro, og få snudd alt sammen og få fredsbevegelsen til å slutte å sabotere seg selv..

Jeg sitter med en svært viktig nøkkel her, som må brukes. JA.
Må i så fall bare konferere med noen som jeg har gitt nøkkelen til som ikke har gjort noe med det. For jeg har på et vis girt bort den oppgaven.
Vi får se hvordan det går med Armins planer osv.
Det må nemlig gjøres på rett måte, til rett tid og internasjonelt, stort..
Om noen viser meg slike planer, får dere nøkkelen som er genial :-)
Og de to som vet allerede vil være sterke gode allierte.

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

Hvis folket våkner opp, vil de ikke bli soldater.
Image and video hosting by TinyPic

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Det der var morsomt. Ser at “ingen” soldat ønsker å dø i krig, bortsett fra de såkalte islamistene selvsagt. :) At en amerikansk soldat legger ned våpen, har det vel ingenting å si for resten av den amerikanske armada og ikke minst den gigantiske forsvarsindustrien de har. :D

J.Johansen
Forfatter
13 år siden

En Kongressmanns løsning på hvordan reagere mot militære varslere som Bradley E. Manning, 22; – Dødsdom for spionasje.

“Kill all whistle blowers”

Soldier to be Charged in WikiLeaks Case
http://www.infowars.com/soldier-to-be-charged-in-wikileaks-case/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Typisk. De går etter mann, ikke ball. Det er jo i realiteten ikke lekkasjene som er problemet, det er lekkasjens innhold. De viser krigens sanne ansikt og myndighetenes forsøk på tildekning. Dessverre er 90.000 dokumenter alt for overveldende til at noen redaksjon kan sette seg inn i innholdet, langt mindre en privatperson, der mange sliter med en bok på 200 sider.

Jeg tipper svært få norske redasjoner har lest mer enn 1000 sider av lekkasjen. Altså ikke mer enn 1 % av innholdet. Og hva skrives det om i norske medier? Svært lite om innholdet, men derimot hvem som sto bak og hva dette kan medføre for operasjonen.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Takk for den observasjonen Balle Clorin. Viktig å gjøre folk oppmerksomme på hvor våre media og myndihgeter står i dette. Det kommer mer og mer frem.
Når tilstrekkelig mange av folket er klar over dette må vi ha nye folk inn i posisjonene der. Folk som ivaretar folket og ikke er lakeier for fremmede krefter.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Tenk om Wiki Leaks bare er et underbruk for psykopatiet.
USA bruker ENORME beløpt til krigen i Afghanistan, og mye av dette kanaliseres til Pakistan. Det har nå kommet fram at Pakistan og CIA videre gir direkte støtte til Taliban. (!) Dette ble selvsagt dokumentert i graderte dokumenter og Pakistans ledere følte seg trygge. Det de ikke forsto var at deres “venn” forlengst hadde planlagt å “lekke” dette til Vesten. Og vips!
Så har de skaffet seg et grunnlag for å gå til angrep på Pakistan.
Just a thought, and you never know. :)

Michelle
Skribent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Jeg tror at i absolutt ALLE krigene er det de samme som står bak begge sider, iLLUMiNATi, igjen styrt av demoner fra satanistiske black rituals dessverre! De som bærer våpen derimot får ikke vite at de jobber for SATAN!

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Tror du har rett Michelle.

Trekk ut lidelse og død som er forårsaket av “The Usual Suspects” så står du igjen med en jord i harmoni som for det meste består av gode mennesker.

Justisminister Storberget, her er et forslag: Hva med å gjøre Datalagringsdirektivet gjeldende bare for norske Illuminati, MaltaOrdenmedlemmer, frimurere, OTO-medlemmer, Bilderbergere og Trilateralister, liksom bare som en prøveordning.

De er under 5% av befolkningen og står vel bak mer enn 90% av djevelskapen (selv om de fleste av dem naturligvis ikke aaaaner noenting om de stygge tingene som finner sted på høyere nivåer i de pyramidene de er lykkelige små brikker i) så dette vil kunne gi en ganske høy score i forhold til de hovedmistenkte for kriminalitet som samfunnet ønsker å unngå…

« Forrige artikkel

Hiroshima i Oslo

Neste artikkel »

“The Human Condition”

18
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x