Setter du pris på Nyhetsspeilet?

4.9K visninger
1 minutt lesetid
80

Et år går mot slutten og snart er det jul. Nyhetsspeilet kan se tilbake på sitt andre hele driftsår. Har du hatt utbytte av Nyhetsspeilet? Som leser og/eller kommentator?

Nyhetsspeilet legger stor vekt på lesernes brukeropplevelse. Dette er en av grunnene til det komplette fraværet av reklame på sidene her på ”Speilet”.

Nyhetsspeilet vil derfor be deg om en liten ”førjulsgave” om du setter pris på vår virksomhet. Ellers må vi som skriver og redigerer betale serverhold og -hosting av egen lomme, i tillegg til det vi gir av vår tid.

Nyhetsspeilets tre hovedpillarer for innhold som publiseres er: SAMFUNN, BEVISSTHET og KOSMOS. De fleste artiklene faller naturlig nok inn under ”Samfunn”.

Nyhetsspeilet ønsker å presentere ny eller underfokusert informasjon, og føler at vi langt på vei har lykkes med dette; som et våkent og kritisk alternativ til “mainstream” media.

Temaer som er behandlet her på Nyhetsspeilet er bl.a:
x

 • Historie: Ukjente elementer i vår historie, og som kanskje har betydning for
  våre liv i dag.
 • Helse: Det helsemyndighetene ikke forteller deg og som media tier om (mulige negative helsepåvirkende effekter av vaksiner, stråling, tilsetninger i mat og
  drikke, etc).

 • Makten bak makten: Avdekking av skjulte maktstrukturer som gjør det
  lettere å forstå det som skjer.

 • Media: Tror du ennå at norske medier har som hovedoppgave å formidle
  sannheten? Mange av Nyhetsspeilets lesere tror ikke lenger på dette.

– Populærkultur: Historien bak artistene; hvordan blir de styrt fra kulissene,  og annet bakgrunnstoff.

 • Bevissthet: Informasjon som kan gi innsikt i selvet.
 • Spiritualitet og religiøsitet: Kunnskapen om mennesket som et åndelig
  vesen er blitt fortrengt. Nyhetsspeilet ønsker å bidra til å bøte på dette.

 • Mind over matter: En av de viktigste vitenskapelige sannheter som konsekvent blir undertrykket.

 • Samfunnet er i forandring: Nyhetsspeilet forsøker å rapportere før
  endringene skjer.

 • 2012: Nyhetsspeilet går i dybden for å finne ut om det er noe i den store
  mengden med 2012-profetier, og hva det evt vil kunne innebære.

 • – Kosmos og utenomjordisk liv: Vi er ikke alene i universet!

  Nyhetsspeilet er av folket, og for folket!
  x

  Redaksjonen vil nok en be deg om en liten donasjon. Ved å gi en førjulsgave til Nyhetsspeilet bidrar du til å sikre driften også for kommende driftsår, dvs 2011. Pengene går uavkortet til drift av server/hosting – vi jobber gratis av ren idealisme.

  Din kjærkomne donasjon kan betales til Nyhetsspeilets konto nr:

  9710 16 92187

  Du kan også donere penger via Paypal ved å klikke på knappen nedenfor:

  [paypal-donation]

  Vit at intet beløp er for lite – alle monner drar! – og sammen skaper vi fremtiden.

  Hans Gaarder

  Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

  Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

  0 0 stemmer
  Artikkelvurdering
  Varsle om nye kommentarer
  Varsle om
  guest

  80 Kommentarer
  Nyeste
  Eldste Mest populær
  Inline Feedbacks
  Vis alle kommentarer
  BelzeBob
  Abonnent
  13 år siden

  He he!

  Michelle
  Skribent
  13 år siden

  Alle er dere lysets kjærlighetsvesener og en dag vil vi alle se sannheten, at tilgivelse, kjærlighet og frihet er for absolutt alle, og en vakker dag vil vi ha så mange liv at vi står sammen, likeverdige, alle like viktige, kanskje allerede nå på Den Nye Jorden som kommer i følge Channie West nå før 2012, ikke bare oss her på jorden, men hele universet, i det vakreste lys av farger og dufter og musikk og følelser av glede – inn i evigheten og enda en ny vakker soloppgang♡

  kjell108
  Abonnent
  13 år siden

  http://www.ibtimes.com/articles/88301/20101203/wikileaks-julian-assange-sweden-united-states-whistle-blower-website-twitter-afghanistan-iraq-us-dip.htm

  “WikiLeaks,org domain killed by US everydns.net after claimed mass attacks KEEP US STRONG”, said a message from Wikileaks on Twitter.

  Following pressure from the US government, Amazon ousted Wikileaks website from its servers on Wednesday. Web users across the world, yet again, called for a boycott of Amazon.

  “If Amazon are so uncomfortable with the first amendment, they should get out of the business of selling books,” a Twitter message of Wikileaks read late Wednesday.

  On Thursday, the highest Court in Sweden rejected Wikileaks founder Julian Assange’s appeal against his detention orders. The Apex Court confirmed the earlier decision of the Svea Appeals Court to uphold the detention order.

  Earlier this week, Assange’s lawyer appealed against an arrest warrant issued against the 39-year-old Australian. France-based Interpol has issued a “Red Notice” for Assange on charges of sex crimes. He was wanted for questioning over rape allegations against him in Sweden. A Swedish woman appealed to the court accusing Assange of raping her during his visit to the country in August

  kjell108
  Abonnent
  13 år siden

  Dotclear http://dotclear.org/

  Jeg har sett litt på denne “multiuser” bloggen, som har et velutviklet system for å gi de som deltar på bloggen ulike former for autorisasjon for editering av bloggen. Dotclear tillater gjester å kommenterer toppinnlegg fritt i (jeg regner her toppinnlegg som tilsvarerende et litt gjennomtenkt svar til innledningen, ikke selve innledningen). Bloggen her kan like gjerne være forum, den type forum som har utseende som en blogg. Forskjellen er at et tradisjonelt forum plasserer siste innlegg nederst mens et blogg-forum plasserer siste innlegg øverst, som overskriftene i en avis. Veldig annerledes opplevelse. Med support for overskrifter, formattering, bilder og media i toppinnlegg er Dotclear fullstendig overlegent kommentarfeltet til WordPress. Det blir som å sammenligne et annendivisjons lag i Norge med Real Madrid. Samtidig vil look og feel her vil bli slik at debatt vil bli som varme hveteboller. Alle elementene av “community” og “fight” bevares i denne formen for blog/forum. At man kan lage et hieraki av medlemsstatus er noe som man ikke finner på tradisjonelle forum. NyS medlemmer blir med som medredaktører alle sammen. og uønskede nick kan få kommentarrett, ikke som medredaktører. Kommentarer kan fjernes av de som har autorisasjon. Nye medlemmer kan registreres som medredaktører i utgangpunktet og degraderes til gjest når de har mistet troverdighet.

  Installasjon er knirkefri. http://dotclear.org/ Man laster ned zip-fil med script, deretter laster man ned installer. Betingelsen for at installer skal virke (Linus fortrinnvis) er at man har opprettet en MySql database. Etter installasjon har man et oppegående nettsted med en gang. Siden data ligger i database burde reinstallasjon (5 minutter) gjenopprette nettstedet dersom tekniske problemer. Themes/templates er såre enkelt. Det er et header-image man bør lage selv, og en CSS fil som bestemmer formattering av alt sammen. Kan ikke bli enklere for endre frontpage og resten. Søking på tekst støttes. Dotclear kan brukes for å lage et forum hvor eleganse går VG og Dagbladet en høy gang. Dotclear er så kompakt at man kan installere et eget forum for hver Innledning på NyS. Dt er fordelen med “simplicity”, 10 ganger raskere å installere, 10 ganger mer fleksiblet, og etter min mening sikrere og raskere enn WordPress (bevis mangler)

  The age of reason
  By Philippe – News

  We celebrate today Dotclear’s seventh anniversary, and Dotclear Organization’s first accounting year .

  Dotclear only makes blogs, and it does it well

  This sentence by Dotclear’s father, Olivier Meunier, pronounced during delivery of the first version, has been since slightly modified and became Dotclear almost only makes blogs, and it does it well. It is true, Dotclear powers a large number of blogs, really large, and also more and more commercial or non-profit web sites, where its easy and fast tweaking is appreciated. Slowly but surely Dotclear becomes more known everyday, and we can bet it will be surprising us again.

  For our favorite blog software, the age of reason has now come, and we wish to thank you all for your participation:

  users, you are everyday more numerous to join us, and show everywhere your proudly Dotclear-powered blogs to share your ideas and knowledge
  members of the support forum, you help patiently newcomers and share your tips
  documentation builders, you work everyday to explain Dotclear’s code, track misunderstandings and spelling mistakes
  translators, you allow Dotclear to reach the whole world, and even soon the galaxy with a future klingon version
  themes and plugins developers, you add everyday new functions and beautiful layouts to our libraries
  donators, you helped us to keep our independance, and offer new services and better work
  You all, please take a seat at our table, to share with us this birthday cake

  Dotclear’s birthday is also the Organization’s

  kjell108
  Abonnent
  Svar til  kjell108
  13 år siden

  Presisering, WordPress er OK som idag, men Dotclear kan erstatte kommentarfeltet for WordPress. Debatten blir en nettside hvor innledningen ikke vises hele tiden, Innledningen ligger på en annen side. Denne detaljen i nettdesign vil forbedre responstiden med 50% eller kanskje 90%. og reduserer kravene til server tilsvarende. En 6000 Mhz server kan erstattes med noe 2000 Mhz junk uten at NyS blir tregere?

  kjell108
  Abonnent
  Svar til  kjell108
  13 år siden

  Frontsiden http://www.nyhetsspeilet.no/category/samfunn/

  ARKIVET FOR SAMFUNN er gitt 90% av plassen
  Siste kommentarer er gitt 10% av plassen

  Enkelt forbedring er å gi siste kommentarer 50% av plassen og større font, hvor de siste 20 kommentarer vises, ikke bare de 3 siste. Arkiv kan være en bok på høyre side.

  Slik som det er nå ble denne teksten

  “Stopp chemtrails-utslippene nå!

  Flyspraying med såkalte CHEMTRAILS, i de indre sirkler kjent som GEOENGINEERING, har pågått Norge rundt lenge nok nå. Nå må det bli STOPP på tidenes verste miljøkriminalitet, utført av NATO etter ordre fra høyere ikke-demokratisk hold og med stilltiende samtykke fra Norges regjering, øvrige politikerstand og musestille media. Et bilde kan si mer enn tusen ord. Nyhetsspeilet presenterer her CHEMTRAILS-motiver som er mottatt fra rundt om i Norge.”

  … vist på frontsiden i flere mnd, mens alt det andre under temaet ble forkortet til to linje og de to linje ble vist på frontsiden ca. 5 minutter i gjennomsnitt.

  Deretter ble hele artikkelen “Stopp chemtrails-utslippene nå!” vist 1800 ganger for de som var aktive, mens andre innlegg ble vist 2% av 1800 ganger. Overført til an avis, samme lederartikkel plasseres på forsiden 25 dager i mnd, og 2 dager i mnd.viser overskrifter fra siste leserbrev med liten skrift, som om sovjetiske media er forbilde?

  FreeSoul
  FreeSoul
  Abonnent
  13 år siden

  Ja, eg setter pris på nyhestspeilet, den gjer litt spenning og variasjon frå det eller så grå og kjedelige livet mitt…

  kaotiker
  kaotiker
  Abonnent
  13 år siden

  Hvis man ikke setter pris på artiklene … vil man da få et bidrag fra Nyhetsspeilet? ;-)

  Ulven
  Ulven
  Abonnent
  Svar til  kaotiker
  13 år siden

  Jeg ville ikke regnet med det – men et CIA-sponset bidrag fra skepsis.no vil da med ett kunne være innen rekkevidde… CIA får som kjent sine viktigste inntekter fra narkohandel, så når opiumen i Afghanistan flommer, drypper det nok litt på de lydige tanketomme slavene kjent som skeptikerne i nord.

  Frank
  Grunnlegger og sjefsredaktør
  13 år siden

  Vi har føyd til muligheten for å donere på en sikker og anonym måte via Paypal for de som måtte ønske det. Ditt bidrag vil gjøre at flest mulig mennesker kan se gjennom illusjonene og bli fri. Setter du pris på artiklene som vi publiserer så har du mulighet til å hjelpe menneskeheten med en valgfri donasjon.

  Takk for at du bidrar til en bedre verden og oppløftende liv for alle mennesker!

  Minali
  Minali
  Abonnent
  Svar til  Frank
  13 år siden

  Da er 150,- kr donert via PayPal med mitt nick i melding til mottaker.

  Nå er ikke PayPal så veldig anonymt da Frank, men jeg regner som en selvfølge at du respekterer min anonymitet.

  nicodemus
  nicodemus
  Abonnent
  13 år siden

  ellers har jeg en masse mynt fra norge….!!!
  500-800kr ..i 1 kroner….50 øre…
  25 øre…10 øre…5 øre……
  havde jeg en adresse til nyhetsspeilet…..ville jeg sende dem til dere….
  disse mynt kan man ikke veksle i bank..hernede….
  nyhetsspeilet betyder ganske mye for meg…!!
  jeg er dansk…men har boet i norge i mange år…ca 20 år…!!

  BelzeBob
  Abonnent
  13 år siden

  Minali

  Slutt å vær så grinete. Prøv å utvikle en humoristisk sans.

  NS redaksjonen

  Jeg lover å gi dere en hundrings.

  :)

  Terje
  Terje
  Abonnent
  13 år siden

  For meg reflekterer nyhetsspeilet et forbedringspotensiale i den norske skolen, spesielt hvor liten plass som settes av til kritisk tenkning og vitenskapelig forståelse.

  Lars-Roger Moe
  Skribent
  Svar til  Terje
  13 år siden

  Siden den plassen er lik null i den norske skolen, frem til og med disputas, så ser det for meg ut som om de akademisk troende sliter ed å gjenkjenne kritisk tenking og undersøkende spørring når de ser det – fordi det bryter så fundamentalt med malen de har lært for kritisk tenking.

  BelzeBob
  Abonnent
  13 år siden

  (Den var til Minali & Co.)

  BelzeBob
  Abonnent
  13 år siden

  Gidder dere virkelig ikke prøve hardere enn dette? Fy skam seg.

  NySeredaksjonen: når kommer infoen om NySeutgiftene?

  Minali
  Minali
  Abonnent
  Svar til  BelzeBob
  13 år siden

  “BelzeBob sier:
  22. 11. 2010 klokken 12:59
  Gidder dere virkelig ikke prøve hardere enn dette? Fy skam seg

  Minali sier :
  Det var et typisk svar helt i din ånd. Stiller samme spørsmål igjen og igjen uten å kommentere svar du allerede har fått. I rest my case.

  Til ditt spørsmål til redaksjonen kan jeg ikke helt skjønne hvorfor i all verden du mener at de skal dokumentere sine utgifter ovenfor deg?

  Er jo ganske rundhåndet av redaksjonen i utgangspunktet at de ikke har slettet brukereren din. Ikke mange forum der man kan slippe unna med å omtale redaksjonen som “NS-redaksjon: dere er en gjeng med hjelpeløse desorienterte virkelighetsfjerne upraktiske idioter” slik du har gjort.

  Til redaksjonen :

  Er ikke så velbemidlet, men vil gjerne gi noen kroner til Nyhetsspeilet.
  Det er riktig nok en del jeg er uenig i her, men har hatt noen interessante stunder og vil gjerne gi litt tilbake.

  Et ønske har jeg imidlertid. Vil gjerne gi anonymt. Finnes det noen måte å gjøre dette på uten om å sende i brev.?

  I min donasjon vil jeg vise til mitt nick her for å unngå at jeg blir beskyldt for tomt prat.

  Mole
  Mole
  Abonnent
  Svar til  Minali
  13 år siden

  Bare pass på at kontoen er sikra mot hacking Hans.

  Sigr Huginsson
  Forfatter
  Svar til  Minali
  13 år siden

  sist det var innsamling var det mulig å bruke paypal, og den er mer eller mindre anomym. hvis NS har en PP konto skal dette fungere fint. Ellers så er det bare for NS å opprette en.

  Hans: Har NS paypal konto?

  Ulven
  Ulven
  Abonnent
  Svar til  BelzeBob
  13 år siden

  BB – jeg mener å ha hørt et uttrykk om at “There is no such thing as a free lunch”.

  Hva får deg til å tro at Nyhetsspeilet er et unntak?

  Jeg har forståelse for at du driver ditt eget debattforum og kanskje ønsker å få noen å sammenligne dine driftgsutgifter med (så kan du gå på din serverleverandør og forlange prisreduksjon under henvisning til at “men Nyhetsspeilet betaler bare X tusen i måneden”?)

  Min ulvenese værer at Speilets fiender der ute er mektigere enn dine. Forholdsregler for å sikre fortsatt drift dreier seg vel trolig både om innsikt og om penger.

  Fritt Helsevalg opplevde en webmessig nedtur for noen år siden. Hvis du søker på “Fritt Helsevalg hacket” kommer bl.a. dette opp:
  http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&ban=1&id=579

  Et utdrag:
  “De som utførte ”oppdraget” gikk svært grundig til verks, så grundig at hele databasen til nettsidene ble ødelagt. I tillegg ble det lagt inn virusspredning fra siden, slik at besøkende på siden like etter dataangrepet risikerte å få sine maskiner infisert av virus.

  Eksperter på internett sier at denne typen dataangrep er sjelden nå for tiden. De fleste ”vellykkede hackinger” (datainnbrudd) er av uskyldig karakter, som å legge ut navnet på sitt fotballag som et visittkort eller å spionere (f.eks. ved å hacke seg inn på NATO’s servere) uten å etterlate spor.

  Det som skjedde med Fritt Helsevalgs nettsider har tegn på at det var et bestillingsverk fra oppdragsgivere med mye ressurser til disposisjon.”

  Jeg ser ikke poenget ved at NyS skal oppføre seg som kyllinger i skogen ved å blottlegge alle sine kort på hånden, BelzeB.

  Her er mitt tips til deg BelzeBob: Kontakt spepsis.no og prøv å fritte dem ut om driftskostnadene de har til sine debattforum, så vil du få noen å sammenligne forumet ditt med + at du gjør en samfunnsnyttig gjerning i tillegg. Jeg har lenge hatt en sterk fornemmelse av at skepsis.no driver for statens regning, fint om du kan få dette bekreftet.

  Eller er det noen av dere som vet om skepsis får penger av staten: Klumpen, leet, Bidalaka, Blobb, Fanfarlo, huskarlahvot, Arman, Vegar Øyfoss, kaotiker, vandalf, henning eller Asbjørn Dyrendal?

  Ulven
  Ulven
  Abonnent
  Svar til  BelzeBob
  13 år siden

  Hey – hva skjedde med mitt svar til BelzeBob=

  Er det tidsforsinkelse på publisering idag?

  Ulven
  Ulven
  Abonnent
  Svar til  BelzeBob
  13 år siden

  B-Bop – du har kanskje hørt at “There is no such thing as a free lunch”.

  Det var vel i forkant av det sinnssyke NATO-møtet i Lisboa nylig at MS Media meldte at “NATO skal satse på økt cyber krigføring”.

  Hva tror du B-Bob: Anser NATO at “Sannhetsspeilet” her er “en alliert som bidrar til å beskytte NATOs interesser ved å bidra til spredning av sannhet i samfunnet” eller at NATO anser at “Nyhetsspeilet er en trusel mot NATO fordi Speilet bidrar til at sannheten om NATO blir kjent” ? (Mener å huske at NATO ikke fikk særlig hederlig omtale i Illuminati-artikkelen til Speilet her for litt siden).

  Nettsidene til Fritt Helsevalg ble “bombet i filler” for et par år tilbake, slik det er beskrevet her:

  “De som utførte ”oppdraget” gikk svært grundig til verks, så grundig at hele databasen til nettsidene ble ødelagt. I tillegg ble det lagt inn virusspredning fra siden, slik at besøkende på siden like etter dataangrepet risikerte å få sine maskiner infisert av virus.

  Eksperter på internett sier at denne typen dataangrep er sjelden nå for tiden. De fleste ”vellykkede hackinger” (datainnbrudd) er av uskyldig karakter, som å legge ut navnet på sitt fotballag som et visittkort eller å spionere (f.eks. ved å hacke seg inn på NATO’s servere) uten å etterlate spor.

  Det som skjedde med Fritt Helsevalgs nettsider har tegn på at det var et bestillingsverk fra oppdragsgivere med mye ressurser til disposisjon.”

  http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&ban=1&id=579

  Vi kan jo håpe og tro at Nyhetsspeilet har beskyttelse på plass mot angrep fra det være seg NATO, NSA, Bilderberg, Vatikanet eller det norske samfunnets bunnfall kjent som PST. Visse former for beskyttelse er det kanskje ikke så lett å oppgi i kroner og øre…?

  BelzeBob
  Abonnent
  Svar til  Ulven
  13 år siden

  Jeg tror ikke NS har noen skjult agenda om det er det du mener. Syns NS er helt OK. Bortsett fra et par artikler jeg syns er kokeliko. Men det er greit nok. Jeg er nok litt kokeliko selv.

  coyote
  coyote
  Abonnent
  Svar til  Ulven
  13 år siden

  Det er relativt enkelt å beskytte seg mot de fleste angrep rettet mot server og data på denne (angrep rettet mot trafikk er derimot en annen historie).
  Slik det ser ut av artikkelen du lenker til, så virker det som Fritt Helse-valg har hatt et (eller flere) gapende sikkerhetshull (enten i eget system, eller i programvare brukt).

  For Nyhetsspeilet sin del, så er det antagelig bidragsyternes innlogging som er det svakeste leddet siden det er de som har flest rettigheter (med det forbehold at kommentarsystemet er skilt fra artikkelsystemet).

  kaotiker
  kaotiker
  Abonnent
  Svar til  Ulven
  13 år siden

  Sjeldent? Nei, denne typen angrep skjer hver dag. Årsaken er som oftest svakheter i skriptet, og blir utnyttet av crackere. Hvis et skript ikke er skrevet med hensyn til sikkerhet, så kan man korrumpere en database ved å bare registrere seg på nettsiden med en kommando istedenfor et navn.

  En annen mulighet kan være så banalt at det er feil tillatelser for mapper og filer.

  coyote
  coyote
  Abonnent
  Svar til  kaotiker
  13 år siden

  “Sjeldent? Nei, denne typen angrep skjer hver dag. Årsaken er som oftest svakheter i skriptet, og blir utnyttet av crackere.”

  Kan skrive under på den.
  Ser feks “angrep” rettet mot spesifikke versjoner av phpMyAdmin på jobben på daglig basis.

  Det burde være unødvendig å si det, men har du slikt liggende på en live server, så er det din egen feil om noen roter med dataene dine.

  BelzeBob
  Abonnent
  13 år siden

  Oh, sorry. Trodde jeg var på chemtrail-tråden. Vel, har noen en benekterforklaring på spørsmålet om avbrutte flystriper – så post gjerne en lenke. :)

  Minali
  Minali
  Abonnent
  Svar til  BelzeBob
  13 år siden

  Ehm.
  Hvorfor spør du om igjen og om igjen om dette? Det er vel svart på en fire-fem ganger allerede i Chemtrails tråden. Anbefaler at du leser gjennom den.

  Er du uenig i forklaringene som blir gitt der på avbrutte flystiper får du heller dokumentere hvorfor forklaringen er feil.

  BelzeBob
  Abonnent
  13 år siden

  Ånei – der sa visst Rom NyS allikevel. Velvel, da får vi NySe i vei.

  Armin Bahrami
  Forfatter
  Svar til  BelzeBob
  13 år siden

  Det ser ut som jeg genererer enorme tall for reptil-hybridene på skepsis.no.
  http://www.alexa.com/siteinfo/skepsis.no

  Sjekk denne bloggen her:
  http://skepsis.no/blog/?p=4958

  Sleipe manipulative hekser putter navnet mitt i tittelfeltet i en tråd jeg opprettet i forumet dems. Alt for å sabotere og distrahere sannhetssøkende mennesker, søker du armin bahrami kommer du til skepsis. Det er brudd på anstendig nett-etikett å misbruke andres navn som blodigler er de ute etter oppmerksomhet fra andres heroiske innsats og skapelse.

  kaotiker
  kaotiker
  Abonnent
  Svar til  Armin Bahrami
  13 år siden

  Tilsvarende som du gjør når du angriper medlemmer hos skepsis.no og de som er uenige med deg?

  kaotiker
  kaotiker
  Abonnent
  Svar til  Armin Bahrami
  13 år siden

  Jeg kan likegodt skrive det samme her som jeg skrev på skepsis-bloggen:

  Armin, les dette innlegget om hvilken rett du har til så din mening.

  kjell108
  Abonnent
  Svar til  Armin Bahrami
  13 år siden

  Captain Frekke F
  “Men om det er krig du vil ha, så er det krig du skal få.”

  Grei fiende, han sier det slik det er. Hvis han aldri har sagt noe dumt på nettet blir han vanskelig å ta. I motsatt fall kan vi legge ut litt info om han med hans egentlig navn som søkeord.

  BelzeBob
  Abonnent
  Svar til  Armin Bahrami
  13 år siden

  Alt er tillat i krig, kjærlighet og virkelighetsbenekting.

  Seriøst: Skepsis-sekten er ekstremt liten. Jeg tipper vi snakker om ca. 10 individer. Omtrent på linje med Tjen Folket altså. Det er jo gøy å plage disse typene, men noen trussel er de neppe. Og disse typene er jo sin egen straff. Egentlig er det bare synd på de.

  Kan noen nå fortelle meg hvorfor vi har drøssevis med fotografier av “avbrutte flystriper”?

  BelzeBob
  Abonnent
  13 år siden

  Politisk korrekthet

  Morsomt å se at Rom sier NS, men kaotiker sier NyS. NS høres da mye kulere ut enn NyS. Har dere hørt om CIA, forresten? http://www.lightstreamers.com/cia-1.htm (Compassion In Action.)

  kjell108
  Abonnent
  Svar til  BelzeBob
  13 år siden

  Forglemmelse., Skrev “Nys” i innlegg overfor.

  Vandalf
  Vandalf
  Abonnent
  Svar til  BelzeBob
  13 år siden

  Hvorfor er jeg ikke overrasket over at du mener det, mon tro?

  Nå var det rett før jeg fyrte avgårde en aldri så liten KT om vår alles kjære BelzeBob; men den får vi spare til en senere anledning.

  Enok
  Abonnent
  13 år siden

  Ser det diskuteres rundt unike treff på her på NS.
  Legger ved en liten link her over trafikkdata på Nyhetspeilet,s sine sider :

  http://www.alexa.com/siteinfo/nyhetsspeilet.no#

  30% oppgang fra sep til okt.2010

  kjell108
  Abonnent
  Svar til  Enok
  13 år siden

  NyS hoppet over SEO, Ken Evoy og de $30 han koster per mnd. Prisen er at man går glipp av 50-90% av relevante søk, og sitter igjen med masse treff på irrelevante søk. Ken Evoy var verd 1300 mill. for mange år siden.

  Lars-Roger Moe
  Skribent
  13 år siden

  Nyhetsspeilet er meg bekjent eneste frie nyhetsformidleren i Norge i dag. Den eneste plassen der kritiske spørsmål stilles på en tilstrekkelig grundig måte, og spørsmålsrekkene forfølges langt nok. Det finnes noen flere rundt om i verden, noen er gode men ingen har på samme vis rom for diskusjon som Speilet. Det er både en stor ressurs og en utfordring. Jeg er ikke enig med alle skribentene, eller alle artiklene, men skal man ha en fri presse er den prisen lett å betale. Nyhetsspeilet dekker det skjæringspunktet som for meg fremstår som det viktigste i dag: skjæringspunktet mellom progressiv vitenskap, konspirasjonsbevisst samfunnsdebatt og en åndelig dimensjon uten religiøse dogmer.

  Hvis det er en ting jeg skulle ønske meg, så er det en tidvis skjerping i forhold til takt og tone. Hvis vi ikke klarer å holde en saklig og respektfull tone oss imellom – også i møte med debunkere og andre som gir oss meningsmotstand vil vi ikke fremstå seriøst nok til å vekke tillit hos dem som snuser innom her fordi de er begynt å lure på ting. Vi må vekke tillit, og her har vi bare våre ord å gjøre det med. Vi klarer ikke å overbevise debunkerne og de mest troende akademikerne. Hvis vi lar dem vippe oss av pinnen vinner de – de har ikke noe behov for å opptre saklig og blamerer vi oss selv i møte med dem vinner de uansett hvor gode kort vi har. Vi har andre her inne som stiller gode spørsmål, og det er verdifullt. Mange tråder kommer til et punkt der de kan avrundes med en konklusjon om at vi ikke blir enige, at vi ikke vurderer foreliggende dokumentasjon, informasjon, beviser ulikt – og en oppfordring til hver enkelt om å tenke etter og undersøker selv. Samtalen på speilet har en usynlig tredjeperson tilstede – de som har en voksende følelse av at noe er galt et sted og leter etter andre svar en dem de alltid har fått. Denne tredjepersonen leter etter informasjon og kilder til informasjon som kan vekke mer tillit enn dem de begynner å stille spørsmål ved. Nyhetsspeilet kan være en slik kilde.

  kjell108
  Abonnent
  Svar til  Lars-Roger Moe
  13 år siden

  … “også i møte med debunkere og andre som gir oss meningsmotstand vil vi ikke fremstå seriøst nok til å vekke tillit hos dem som snuser innom her fordi de er begynt å lure på ting.”

  Fanfarlo og huskar….. er ikke debunkere i din forstand. De er velkommen, og de ble 90% godt behandlet, men overtramp mot dem i det siste. Så har vi de billige benekterne som mere er som støysendere, kloner av CaptainFrekkeL De har lite kompetanse og foretrekker psykobabbel. De avsporer og ødelegger helhetsbildet på NyS. Min mening er at de som hopper fram og tilbake mellom NyS og skepsis og opptrer illojalt bør vekk slik at NyS unngår babbel. Når det gjelder NyS på skepsis er det en blandet opplevelse. Det er andre folk på skepsis som kan kunsten å debattere. At skepsis ikke blir kommentert som egen kolonne på NyS virker rart. Massevis å ta av for de som har tid.

  kjell108
  Abonnent
  Svar til  Lars-Roger Moe
  13 år siden

  “….også i møte med debunkere og andre som gir oss meningsmotstand vil vi ikke fremstå seriøst nok til å vekke tillit hos dem som snuser innom her”

  Det er et problem at folk som har skribentstatus på NyS kommer med egne meninger som er lett å latterliggjøre, i.e. alle truthere kan latterliggjøres gjennom å latterliggjøre en og annen profilert skribent. Det går ikke på debatten, men innhold.

  Lars-Roger Moe
  Skribent
  Svar til  kjell108
  13 år siden

  Latterliggjøring er et valg av en debatt (ikke)metode som slik jeg ser det ikke tjener til å vekke tillit. Man kan parkere folk uten å latterliggjøre, rakke ned på eller sjikanere. Man kan godt være både ironisk, snu poenger på hode eller sette dem på spissen og på andre måter få frem det latterlige på mens man samtidig opptrer med respekt i møte med et hvilket som helst menneske.

  Man kan godt si at “de” ikke fortjener respekt, og i mange tilfeller er det en lett forståelig påstand. Men, hvordan jeg møter andre mennesker handler om meg, det kommuniserer om meg, og ikke om de “latterlige” argumentene “de” måtte bringe på banen. Det er avgjørende for hvordan andre mennesker vurderer meg og mine påstander, og mine vurderinger av den informasjonen som foreligger. Hvem vil jeg de skal feste tillit ved?

  På nyhetsspeilet behandles daglig informasjon som bryter så mye med det “folk flest” oppfatter som virkeligheten, at dersom vi ikke opptrer ryddig og troverdig kommer vi ikke igjennom til dem som begynner å lure på noen av de mange forkynte sannheter. Det skal ikke mye til å fremstå mer ryddig og troverdig enn for eksempel de fleste regjeringsmedlemmer og departementsråder de siste tiårene. Dem har folk flest for lenge siden mistet all tillit til – folk mangler bare en oversikt som gir dem noen alternativer. Men når det på Nyhetsspeilet kommer informasjon som til de grader bryter med folks virkelighetsoppfattning som vi gjør her, så skjerpes kravene til troverdighet for at “Hvermansen” i det hele tatt skal klare å ta inn at det går an se verden saklig og nøkternt på et annet vis enn det vanlige.

  For meg er det ikke interessant å bruke tid på Nyhetsspeilet for å navlebeskue sammen med “innsidere”. Jeg har ingen interesse av å diskutere noe som helst med misjonærene fra Skepsis. Men, jeg har betydelig interesse av å diskutere ulike tema med andre som søker å finne ut hva som egentlig foregår i verden, og jeg har betydelig interesse av å bidra med et, for meg, virkelighetsblide som fremstår mye mer egnet til å beskrive de faktiske forhold enn den propagandaen som ukritisk forkynnes konspirasjonens prekestoler hver eneste dag. Jeg har heller ikke noe imot kreativt og beskrivende språk, men det er noe med å møte menneskene med respekt, selv de jeg er dypt uenige med, selv de menneskene som mot bedre vitende av all makt latterliggjør og kverulerer i møte med den informasjonen som kommer frem på Nyhetsspeilet.

  Så er det også det forhold at nyhetsspeilet på den ene siden omhandler den globale konspirasjonen som herjer med verden i dag, og har gjort det i overskuelig historisk tid. På den andre siden behandler også nyhetsspeilet sider ved vitenskap som har blitt undertrykt og forsøkt gjemt av det undervisningssystemet som har sprunget ut av, blitt finansiert gjennom, og etter endt utdanning lønnet uteksaminerte studenter som har klart å huske tilstrekkelig mange riktige svar, denne konspirasjonens industrier og institusjoner. Og Nyhetsspeilet behandler tilværelsens åndelige sider uten dogmer fra konspirasjonens omfattende nett av etablerte religioner. Mange som har oppdaget at det kan stilles betimelige spørsmål rundt de politiske temaene sliter med å forstå hvor grundig skolesystemet og religionene har blitt brukt for å fange folk i en virkelighetsforståelse som tjener konspirasjonen. Det virker som enkelte sliter litt med å se at vitenskapelige faktum og teorier kan tolkes på flere måter og endrer karakter avhengig av hvilke kontekst og hvilket paradigme de puttes inn i, for ikke å nevne det at åndelighet har en naturlig plass i denne sammenhengen.

  Forøvrig kan du skaffe deg “skribentstatus” ved å skrive noe som er relevant og kvalitativt godt nok til at det blir publisert. Dette er et åpent organ, åpent også foir svært ulike og tildels motstridende synspunkter. Nyhetsspeilet jobber ikke med en “rett” fasit, men med en romslig ramme innenfor sine temaer og sin profil. Og, ifølge Albert Einstein, skal du doble suksessraten din så må du tillate deg å tidoble feilraten din. Den eneste måten å finne ut av noe nytt på er å la det boble, og nyhetsspeilet skal ha stor takk for den romskigheten som er her. Den trengs.

  markussosionom
  Abonnent
  13 år siden

  Jeg gleder meg over Nyhetsspeilet…., og mener seriöst at det er norges beste nettside…
  Selvfölgelig kan man irriterere seg over detaljer, men jeg er sikker på at ildsjelene bak Nyhetsspeilet forsöker å lage et bedre og bedre produkt….

  Tommel opp, tommel ned -systemet synes jeg er temmelig misvisende, og bör kanskje finne en annen form…, särlig viser dette godt når det er mange debunkere som er ute etter en eller annen…God info kan drukne i spam-kommentarer som burde värt slettet..Eksempel her er mitt bidrag på side 11, eller 12 i chemtrials debatten….Jeg nevnte en viktig ingrediens, mycoplasma, som kommer til å ha effekt for hele norges befolkning …Kommentaren forsvant i dyse – og propell-spam, og ble aldri nevnt senere, heller ikke av artikkelforfatterern…hm…

  Jaja…
  Vi kan klage, og syte og det er jo bra, – men info formidlingen må väre det viktigste på Nyhetsspeilet….Jeg setter pris på Armin, – som tydelig har fått dissident-stempel, stakkars…., fordi han er så ärlig og så god og kunnskapsrik…Får håpe han ikke blir “slettet“ av myndighetssystemet og ender opp som psykiatrisk pasient eller manchurian candidate som skyter en eller annen…
  Jeg setter pris på Hans…Han VIL NOE, og jeg er enig i det meste han presterer…Han har hode den karen…
  Jeg setter pris på J.J., en skikkelig sjömann, og med solid plattform i tro og håp og kjärlighet…Fantastisk type med stor arbeidskapasitet og med kunnskap som alle skoleungdom burde få inn i skoletiden…
  Og alle de andre, mixen av skribenter og meningsytrende og kommentatorer…Mye gode mennesker…, takk for deres tilstedevärelse og bidrag…
  Og tullingene, debunkerne og skeptik-gjengen hörer med, men jeg syns det er opp til moderator å holde pisken over dem, og rise noen stumper litt mer enn hva som er gjort…Noen artikler har drunknet i spam og spröyt…
  Takk for hva Nyhetsspeilet har gjort for meg…, med en artikkel omkring saken min…og bloggen min…Og takk for at dere gir Norge et alternativ til kontrollert og sensurert massemedia, som eks VG….
  Stå på!
  Takk,….böyer meg i stövet…!!!

  http://psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no

  Markussosionom…………… : )

  MortenB
  MortenB
  Abonnent
  Svar til  markussosionom
  13 år siden

  Sverige har da noen sider de også, for eksempel http://www.redicecreations.com/

  Thunder
  Thunder
  Abonnent
  13 år siden

  Jeg elsker Nyhetsspeilet og den dugnaden som blir lagt ned av leserne og spesielt redaksjonen som forjener en liten slant, selvfølgelig.

  Savner flyveblad som man kan skrive ut og spre rundt og kanskje ta med på “tea partys”.

  Det har vært mye fokus på illimunatis innblanding i musikken. Kanskje kan man også snu på det og takke artistene som har hjulpet til å gjøre oss bevisst på at slike ting eksisterer. Fokus på revolusjonssanger, fred, sjel, osv. Se på musikken med litt andre øyne, for god musikk spilles av engler :-)
  John Lennon- working class hero
  http://www.youtube.com/watch?v=njG7p6CSbCU
  Masters of war-Bob Dylan-Pearl Jam

  http://arstechnica.com/old/content/2007/08/pearl-jam-censored-by-att-calls-for-a-neutral-net.ars
  Come you masters of war
  You that build the big guns
  You that build the death planes
  You that build all the bombs
  You that hide behind walls
  You that hide behind desks
  I just want you to know
  I can see through your masks.

  You that never done nothin’
  But build to destroy
  You play with my world
  Like it’s your little toy
  You put a gun in my hand
  And you hide from my eyes
  And you turn and run farther
  When the fast bullets fly.

  Like Judas of old
  You lie and deceive
  A world war can be won
  You want me to believe
  But I see through your eyes
  And I see through your brain
  Like I see through the water
  That runs down my drain.

  You fasten all the triggers
  For the others to fire
  Then you set back and watch
  When the death count gets higher
  You hide in your mansion’
  As young people’s blood
  Flows out of their bodies
  And is buried in the mud.

  You’ve thrown the worst fear
  That can ever be hurled
  Fear to bring children
  Into the world
  For threatening my baby
  Unborn and unnamed
  You ain’t worth the blood
  That runs in your veins.

  How much do I know
  To talk out of turn
  You might say that I’m young
  You might say I’m unlearned
  But there’s one thing I know
  Though I’m younger than you
  That even Jesus would never
  Forgive what you do.

  Let me ask you one question
  Is your money that good
  Will it buy you forgiveness
  Do you think that it could
  I think you will find
  When your death takes its toll
  All the money you made
  Will never buy back your soul.

  And I hope that you die
  And your death’ll come soon
  I will follow your casket
  In the pale afternoon
  And I’ll watch while you’re lowered
  Down to your deathbed
  And I’ll stand over your grave
  ‘Til I’m sure that you’re dead.

  Peace & Love folkens!

  Forsker
  Forsker
  Abonnent
  13 år siden
  « Forrige artikkel

  Nyhetsspeilet erklært uønsket på Oslo Freedom Fest

  Neste artikkel »

  Tegnene i 2011

  80
  0
  Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
  ()
  x