/

Tenk annerledes

3714 visninger
1 minutt lesetid
20

«Denne er for de gale. De utilpassede. Rebellene. Trøbbelmakerne. De runde propper i de kvadratiske hullene. De som ser ting annerledes. De liker ikke regler. Og de har ingen respekt for status quo. Du kan sitere dem, være uenig med dem, du kan glorifisere dem eller mislike dem. Omtrent det eneste du ikke kan gjøre er å ignonere dem. Fordi de endrer ting. De dytter menneskeheten fremover. Og mens noen ser på dem som gale, så ser vi dem som geniene. Fordi folkene som er gale nok til å tro de kan endre verden, er de som kan gjøre det.»

Filmdeltakere: Albert Einstein, Bob Dylan, Martin Luther King, Jr., Richard Branson, John Lennon (med Yoko Ono), R. Buckminster Fuller, Thomas Edison, Muhammad Ali, Ted Turner, Maria Callas, Mahatma Gandhi, Amelia Earhart, Alfred Hitchcock, Martha Graham, Jim Henson (med frosken Kermit), Frank Lloyd Wright, Pablo Picasso, and Shaan Sahota (ung jente).

Voiceover: Richard Dreyfuss.
(Apple’s originale «Think Different» reklame fra 1997)

«Heres to the crazy ones. The misfits. The rebels. The troublemakers. The round pegs in the square holes. The ones who see things differently. Theyre not fond of rules. And they have no respect for the status quo. You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them. About the only thing you cant do is ignore them. Because they change things. They push the human race forward. And while some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.»

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

20 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Terje
14 år siden

Tror jeg hører hjemme i denne kategorien. Alle rundt meg ser nok på meg som gal, but do I care.

Terje

Menneske
Menneske
11 år siden
Svar til  Terje

Uten oss gale, vil det heller aldri bli skapt noenting. Jeg er indigokrigeren. The mighty lightseeker. The Gandalf who will cast his magic ligth on the Illuminazi. Det sa faktisk poff da jeg gikk under en lyspære her en dag. Transformatoren i masten ga fra seg en brummende lyd, og tok kvelden. Ting begynner å skje med min energi. Den begynner å knitre, og mitt 3. øye skal nå glo rett inn i djevelskapet.

Denne krigen skal vinnes! Moder jord, og samtlige lysvesener vil nå krige imot mørkets makter. Hver og en på sitt vis. Sammen, hver for seg, ad-hoc. I drømme, i bevissthet. I kunst, musikk, i handling, i godhet. For menneskeheten. For vår kjære planet, og alt levende på den.
Om jeg skulle falle, så fortsetter jeg i etterlivet. De kan bare prøve seg! Jeg vandrer rett i døden, hvis jeg kan redde så mange som mulig. Det er ett liv etter døden også . Da reinkarneres jeg, og kommer tilbake som en mektig lyskriger, for å knuse disse idiotene. De skal knekkes!

Menneske
Menneske
11 år siden
Svar til  Menneske

Det er nå temmelig spesielt at «annerledes» tenkende muligvis er de som fortest setter seg inn i dette «spillet». Det hadde vært interessant å høre om andres synspunkt på dette.

Når noen sier til meg: «vi blir utsatt for en kjemisk og elektronisk krigføring», så vurderer jeg stemmen til den som sier det. Virker stemmen kongruent/overbevisende/troverdig, så er det helt naturlig å tro på vedkommende. Det er da helt rasjonelt å ta en så alvorlig advarsel på alvor, og sjekke om det stemmer!
Hvorfor er nordmenn stort sett så respektløse, og bare flirer som dumme sauer, når de er så HELDIGE i å bli advart?
Det eneste svaret de kan gi, er et enstemmig: BÆÆ

En saueflokk, som har mistet en hver form for spiritualitet, anstendighet, og respekt for andre? Trøtte A-4 fehoder, som har et så stort ego, at når de hører om NWO, så ler de. Når de hører om globalisering, så er de med. Selvsagt under forutsetning av at de skal debattere alt sammen ihjel, til første og beste dommedag :-)
Idioter!

Tufsetom
Tufsetom
14 år siden

En fryktelig kort kommentar, men:

Amen

Singoalla
Singoalla
14 år siden

Tusen takk :-)
Kort og vidunderlig.. JJ. Ja, la oss endre verden :-)
Lyset fra Nord, har begynt å virke..
En god klem og takk for all støtte
Fra Singoalla ;-)

Gaia
Gaia
13 år siden

Takk for den, J. Johansen :)
Veldig godt det finnes mennesker som disse, som inspirerer andre med sin «galskap». Som tørr å gå mot strømmen og å ha tro på sin egen autoritet og samvittighet, ikke bare få maten ferdig tygd og fordøyd. Som tørr stille spørsmål ved skjevhetene i verden og som forventer et realt svar! Det er dere i nyhetsspeilet også flinke på=)

En av mine eldste helter=)

En til=)
http://www.youtube.com/watch?v=_k1UgOxBytc&feature=related

Gaia
Gaia
13 år siden

Må bare legge til denne også jeg:)

Gaia
Gaia
13 år siden

The girl who silenced the world for 5 minutes

http://www.youtube.com/watch?v=aV74ugsR1Hs&feature=related

northpower
northpower
13 år siden

Thomas Edison?
eg veit han skal ha stor æra for da han har gjort, men eg trur heller Nicola Tesla hadde passet bedre inn i den reklamen. Då han var både ekstremt nyskapande og ein som var rimleg gal. (ut i frå all propaganda for tida om han)

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Forfatter av boken; Våre Ti Intelligenser – Georg Ulvehøj http://www.fagbokforlaget.no/?isbn=978-82-450-0730-5, har gitt meg «diagnosen» ABBA som står for: «Absolutt begavet bare anneredes.» Akkurat, det er nettopp det ingen menneske her på jorden kan ta i fra meg, denne diagnosen,som jeg faktisk er veldig stolt av å ha fått, , at jeg både tenker annerledes og tror på det et stort antall mennesker utifra deres uvitenhet vil betrakte som «den reneste galskap!»
Blant annet at jeg ikke undervurderer noen av de sannhetene som har kommet meg for øret av mennesker som kjenner til en rekke groteske sannheter som ligger bak regjeringens kontrollerende styresett, da deres måte å få hele den norske befolkningen under en diktaturlignende bevoktning, der de i dag – 2009, sørger for å stigmatisere flest mulige barn og andre vanligstilte borgere med forskjellige psykiske lidelser! Alle de livsfarlige ADHD (dopings) medisinene som barn og unge pr. dags dato er tvunget til å ta, er en en god bekreftelse på den mistanken jeg har hatt (i en rekke år), i likhet med andre «gale» av mine nærmeste venner; nemlig at det sitter et styre bak vårt regjeringsstyret her i landet som har som formål å få hjernen og sinnet til flest mulige nordmenn redusert til minst mulig IQ nivå! Med redusert IQ nivå, vil heller ikke det store antall mennesker være i stand til å tenke selv! Dette må jo være «glimrende» for makteliten bak makten (her i landet), skjer det en X planet katastrofe rundt 2012 -2013! Da får også vår regjering med deres poltikerlakeier mindre å «bryne sine hoder på» det kommende året! Og man kan jo spørre seg om hvorfor vår regjering med helsemyndigheter fortsatt ikke gjør NOE for å stoppe leger og psykiatere fra å gi sine pasienter direkte HELSEØDELEGGENDE og DØDELIGE antidepressive/psykotiske medisiner (som Risperdal medisinen for eksempel eller Strattera), og hvorfor våre myndigheter ikke setter et TOTALFORBUD for at det livsfarlige kjemikalske stoffet – Aspartame fortsatt skal selges i forskjellige mat- og drikkevareprsdukter her i landet! Mennesker her i landet blir jo bare sykere og sykere!!!

Når man tar i betraktning det man fra før av vet, der mennesker som blant annet tidligere politikere og journalister (der i blant en journalist jeg har kjent) MOT SIN VILJE har blitt tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling fordi den øverste maktelite har følt at deres løgner har vært truet, vel så burde dette være nok til at mange mennesker som kjenner til disse fakta ville reagere med motstand og avmakt mot våre øverste myndigheter! Men slik har det desverre ikke blitt, noe som soleklart skydes maktelelitens, d.v.s andre tidligere regjeringer og denne regjeringens bevisste propaganda-taktikk og kontroll-manipulasjon ovenfor den norske befolkning. Folk har i en årreke vært knuget til taushet av dette byråkratiets både rettssystem og offentlige båråkrati ansatte! Det hele har vært et SPILL og er fortsatt et SPILL, jeg vil kalle det et «farlig spill,» som det sitter bakmenn bak våre regjeringsposisjoner å styrer. Og disse bakmennene/kvinnene er de som sitter med den store pengesekken som man blant annet finner i de store medisinkonsernene/selskap, som GlaxoSmithKline og Eli Lilly for å ta de to selskapene som gode eksempler! For disse medisin selskapenes store avgifter til statskassen hvert år kommer jo selvsagt godt med nå når regjeringen holder på å forbedere deres undergrundsbaser i tilfelle en X Planet katastrofe skal bli et faktum, ja, for ikke å glemme – Den Nye Verdens Orden disse «store» menn og kvinner i politikken fortsatt sitter å diskuterer i all hemmelighet!

Mon tro hvor mange milliarder kroner det inntil nå har vært brukt til utbygging av disse undergrundsbasene (rundt om) som bare de «mest inntelligente» og selve kremen av politikere får slippe inn i..??? Og det er heller ikke mer en rett og rimelig å stille spørsmålstegn ved: «Hvorfor forkynner ikke vår statsminister og helseminister til folket hvilken livsfarlig og i verste fall – dødelig effekt denne svine-virus vaksinen kan ha på mennesker som tar denne og etter hvert helt garantert vil bli tvunget til å ta denne vaksinen?» Skulle tro at vår regjering er godt oppdaterte med hensyn til den store Bioterror saken Journalist -Jane Burmeister har reist mot WHO og UN som man også kan lese om her på Nyhetsspeilet!

Nei. jeg velger å være en av de «gale» blant andre «gale» få mennesker der ute, for leder for eget parti – Borgerrettighetspartiet (BRP) http://www.borgerrettighetspartiet.no/ skal jeg med mine samarbeidspartnere ikke nøle med å legge frem sannheter slik det er, usansett hva slags GALE mennesker som måtte prøve å stoppe meg!

Mitt motto er: «Kjemp for de som du har kjær, død om så det gjelder…»

Lise Tollefsen Slembe
Leder for organisasjonen HULK
og Borgerrettighetspartiet (BRP)

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Tvangsinnleggelser er et forsøk av den norske staten for dem som <> syns faller utenfor <> tenkemåte. Men uansett synes vi at vi lever i demokrati.

arifkarim
arifkarim
13 år siden

er spamming tillat her? ser at denne «boten» har gjort stor skade :(

baugen
baugen
11 år siden

Maricopa kommunen i Arizona totalt befridd fra sosialister?

==============================
«SHERIFF JOE is at it AGAIN!

You all remember Sheriff Joe Arpaio of Arizona, who painted the jail cells pink and made the inmates wear pink prison garb. Well . . ….

Oh, there’s MUCH more to know about Sheriff Joe!

Maricopa County was spending approximately $18 million a year on stray animals, like cats and dogs. Sheriff Joe offered to take the department over, and the County Supervisors approved.

The animal shelters are now all staffed and operated by prisoners. They feed and care for the strays. Every animal in his care is taken out and walked twice daily. He now has prisoners who are experts in animal nutrition and behavior. They give great classes for anyone who would like to adopt an animal. He has literally taken stray dogs off the street, given them to the care of prisoners, and had them place in dog shows.

The best part? His budget for the entire department is now under $3 million. Teresa and I adopted a Weimaraner from a Maricopa County shelter two years ago. He was neutered, and current on all shots, in great health, and even had a microchip inserted the day we got him. Cost us $78..

The prisoners get the benefit of about $0.28 an hour for working, but most would work for free, just to be out of their cells for the day. Most of his budget is for utilities, building maintenance, etc. He pays the prisoners out of the fees collected for adopted animals.

I have long wondered when the rest of the country would take a look at the way he runs his jail system, and copy some of his ideas. He has a huge farm, donated to the county years ago, where inmates can work, and they grow most of their own fresh vegetables and food, doing all the work and harvesting by hand.

He has a pretty good-sized hog farm, which provides meat, and fertilizer. It fertilizes the Christmas tree nursery, where prisoners work, and you can buy a living Christmas tree for $6-$8 for the Holidays, and plant it later. We have six trees in our yard from the Prison.

Yup, he was re-elected last year with 83% of the vote. Now he’s in trouble with the ACLU again. He painted all his buses and vehicles with a mural, that has a special hotline phone number painted on it, where you can call and report suspected illegal aliens. Immigrations and Customs Enforcement wasn’t doing enough in his eyes, so he had 40 deputies trained specifically for enforcing immigration laws, started up his hotline, and bought four new buses just for hauling folks back to the border. He’s kind of a ‘Git-R Dun’ kind of Sheriff.

TO THOSE OF YOU NOT FAMILIAR WITH JOE ARPAIO: HE IS THE MARICOPA COUNTY , ARIZONA SHERIFF AND HE KEEPS GETTING ELECTED OVER AND OVER. THIS IS ONE OF THE REASONS WHY:

Sheriff Joe Arpaio (in Arizona), who created the ‘Tent City Jail,’ has jail meals down to 40 cents a serving and charges the inmates for them.

He stopped smoking and porno magazines in the jails, took away their weights, and cut off all but ‘G’ movies.

He started chain gangs so the inmates could do free work on county and city projects.

Then He Started Chain Gangs For Women So He Wouldn’t Get Sued For Discrimination.

He took away cable TV Until he found out there was A Federal Court Order that Required Cable TV For Jails. So He Hooked Up The Cable TV Again Only Let In The Disney Channel And The Weather Channel.

When asked why the weather channel, He Replied ‘So They Will Know How Hot It’s Gonna Be While They Are Working
On My Chain Gangs.’

He Cut Off Coffee Since It Has Zero Nutritional Value.

When the inmates complained, he told them, ‘This Isn’t The Ritz-Carlton … . . If You Don’t Like It, Don’t Come Back.’

More On The Arizona Sheriff:

With Temperatures Being Even Hotter Than Usual In Phoenix (116 Degrees Just Set A New Record), the Associated Press Reports: About 2,000 Inmates Living In A Barbed-Wire-Surrounded Tent Encampment At The Maricopa County Jail Have Been Given Permission To Strip Down To Their Government-Issued Pink Boxer Shorts.

On Wednesday, hundreds of men wearing boxers were either curled up on their bunk beds or chatted in the tents, which reached 138 Degrees Inside The Week Before.

Many Were Also Swathed In Wet, Pink Towels As Sweat Collected On Their Chests And Dripped Down To Their PINK SOCKS.

‘It Feels Like We Are In A Furnace,’ Said James Zanzot, An Inmate Who Has Lived In The TENTS for 1 year. ‘It’s Inhumane.’

Joe Arpaio, the tough-guy sheriff who created the tent city and long ago started making his prisoners wear pink, and eat bologna sandwiches, is not one bit sympathetic. He said Wednesday that he told all of the inmates: ‘It’s 120 Degrees In Iraq And Our Soldiers Are Living In Tents Too, And They Have To Wear Full Battle Gear, But They Didn’t Commit Any Crimes, So Shut Your Mouths!’

Way To Go, Sheriff!

Maybe if all prisons were like this one there would be a lot less crime and/or repeat offenders. Criminals should be punished for their crimes–not live in luxury until it’s time for their parole, only to go out and commit another crime so they can get back in to live on taxpayers money and enjoy things some citizens cannot afford to have for themselves.»

Menneske
Menneske
11 år siden

«The girl who silenced the world for 5 minutes» kan ikke være annet enn en «ABBA», eller en Indigo? Har sett henne før. Det finnes et sted som heter indigo society. Dette er antakelig et sted som er opprettet av Illuminazi. De illuminerte er fordømt spirituelle, og etter det jeg har lest, så er indigo- children og adults lite populære.
De ser «the matrix» så alt for lett, og er en trussel. Svært mange av dem blir dopet ned/ødelagt av medisiner, men over hele verden frigjør de seg. En rasende indigokriger skal man ikke yppe med, uten videre :-)

Lurer på hvor mange andre «gale» krigere som er på laget vårt? Antakelig millioner av dem. Muligvis milliarder. Hvordan var stillingen igjen? 6,5 milliarder, mot 500 millioner?

Spørs om ikke eliten til slutt vil bli offer for menneskehetens vrede. Da vil jeg ikke være i deres sko.

Menneske
Menneske
11 år siden

Det er folk fra den mørke side som også tenker annerledes:
http://www.youtube.com/watch?v=-OLkICjlyuE&feature=related
Die Antwoord, med relativt påkostede produksjoner. Sponset av «gjett hvem»:

Det finnes flere illuminerte okkulte artister som tenker annerledes:

Som kan tolkes slik:

Jaha, da er vi muligvis kommet til den mørkeste tidsalder i menneskets historie. Bare å påkalle alle lysets entiteter, og la krigen starte. Jeg er klar. Frihet, godhet, selvoppofrelse, kløkt, og samhold. Denne krigen vil vi vinne!

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  Menneske

Dine video ref. i spilleliste inklusive inngang til studium av the new world order,

So-called new world order satanic propaganda, the global fascist marxist-socialist system we see they try to establish by waging war on all life and environment, 12 dreams of the satan – NWO + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=76#M7951

Direkte referanser,

Study: google { new world order , the fourth reich , ny verdensorden , det fjerde rike } , youtube { new world order , the fourth reich , ny verdensorden , det fjerde rike }

Some of many information entrances to the new world order complex: The society of Jesus, jesuits, Ignatius of Loyola, 1st Superior General, pope, black pope, Vatican , Milton William, Bill, Cooper, Hour of The Time, The Mystery Babylon Series , 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/ , Operation Gladio, Vincenzo Vinciguerra, Chip Tatum, Stay Behind, related

Menneske
Menneske
11 år siden

Takker for stadig gode referanser. Det er viktig å avsløre ukulturen hos disse neo- nazistene. Deres verdigrunnlag, deres maktsyke ideologi, og deres refleksjoner heller mot mangelfullt utviklede sjelsevner.
Kristin Halvorsen er muligvis et offer, men hun ter seg svært dårlig i det offentlige. Meget sannsynlig at hun også er en nazist, og er medskyldig i planlagt drap på egen befolkning. Dårlig språk, mye unødvendig kasting på hodet, samt en evne til å projisere en tom og manipulerende retorikk. Logikken i den svake retorikken hennes sprekker alltid, og hun utstråler en svært negativ personlighet.
Hun er uansett å betrakte som en notorisk løgner, og hun holder åpenbart på mørke hemmeligheter, som medfører den sikre død på norges befolkning. Er det feighet, eller nazisme, eller begge deler?

Michelle
10 år siden
Svar til  Krystallbarn

For et helt Utrolig NYDELiG Krystallbarn du er ♡

« Forrige artikkel

Når norske krigsveteraner blir farlig

Neste artikkel »

Obama viser sitt sanne jeg?