/

Pfizer avbryter pressekonferanse da deres talsmenn bare kollapser

940 visninger
1 minutt lesetid
7

Pfizer klarer ikke å fullføre pressekonferansen sin ettersom alle deres talsmenn bare fortsetter å kollapse. Se videoen her.

I denne offisielle pressekonferansen fra Pfizer bekrefter talsperson Pat Farabi at det ikke finnes noen bivirkninger fra vaksinen. Godt de har selvinnsikt med ekstra talspersoner klar til dyst! ;-)

Kilde: The Babylon Bee: Sketch Comedy You Can Trust
Pfizer Unable To Finish Press Conference As Spokespeople Keep Collapsing

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
1 år siden

Tusen takk for enda en glimrende artikkel og en super oppgradering av speilet Frank. Du er helt rå om dagen. 

Jeg elsker The Babylon Bee, de er helt konge på satirer og enda bedre så har alle de patetiske og latterlige “faktasjekkerne” til satanistene fakta sjekket vitsene og satiren til The Babylon Bee.

Faktasjekke vitser ? Er det mulig. jeg ler så jeg griner.

Bare på 1 år så faktasjekket dophuene i Faktisk 15-16 vitser og slettet dem fra FB veggen min.

NEI! Nei Grisen løp ikke ut som svensken og dansken da Nordmannen gikk inn i hulen. Det er ingen vitenskapelige bevis på at Nordmannen luktet så ille …. he he he he for noen skrulle hoder.

Jaggu godt man har ekte faktasjekkere som Nyhetsspeilet som kan faktasjekke Sjefen for jorden, Kansler Klaus Skabb og de andre satanistene.

Vårt beste våpen er å le oss skakk av dem og latterliggjøre dem.

https://babylonbee.com/

Dette er dessverre ikke en spøk så vi får feste setebeltene, en storm verden aldri har sett før er på vei.

syjguihugiy.jpg
finn
finn
Anonym
1 år siden

Hvorfor sier du dette er en offisiell video fra Pfizer? Snakk om fake News. Tror det er best å holde satire unna denne nettsiden da mange her sluker alt uten å tenke seg om.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Finn jo :D

Har spurt deg 100 ganger om når du snakker om Ukraina, mener du da dem i Øst som støtter den demokratisk valgte presidenten eller kuppmakerne i vest ?

Det er jo ingen som skjønner bæret av hva du mener når du ikke evner å formulere deg så folk forstår ?

Du vet hva en borgerkrig er ikke sant ? Eller må jeg forklare det for deg ?

I samme slengen kan du sikkert forklare meg hvordan man kan redde liv med å drepe barn ? Fine venner du har. 

satanic-temple-new-mexico-rituals-2.jpg
finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Du snakker jo bare tull, så det er vanskelig å ha en diskusjon med deg.

Har det virkelig blitt en borgerkrig nå? Du må gjerne forklare meg hva en borgerkrig er, jeg er spent på din definisjon av det. Så da mener du at Ukraina ikke eksistrerer og Russland har en borgerkrig, eller hva mener du egentlig?

Hvem er egentlig mine venner? Du fortsetter jo med din egen versjon av alt og tilegning av meninger hos andre. Men det er vel det man må i din verden for at noe som helst skal gi mening. Imponerende faktisk å dra inn abort i denne “artikkelen”. Bare så det er sagt så er man ikke et barn før man er født, før det så kalles det foster. Og i noen tilfeller så er nødvendig å ta abort av et foster for å redde moren, men jeg skjønner at dette er vanskelig for deg å forstå.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  finn
1 år siden

Hva er galt med deg ? Er du tilbakestående ? I tilfelle så beklager jeg.

I mnd etter mnd etter mnd så spør jeg deg letteste spørsmål, men av en eller annen kognitiv kollaps så evner du ikke å svare på det ?

Er du sikker på at du vet hva og hvor Ukrainer er ? Eller hva et land er ?

Er det så jævlig vanskelig å svare på om du støtter Ukrainerne i Øst som kjemper mot NATO junataen i Kiev som tok landet i et kupp ved hjelp av polske og georgiske spesial styrker samt nazister for 9 år siden eller om du støtter Kiev juntaen og Ukrainere som støtter dem. ? Borgerkrigen har rast i 9 år og har kostet 14 000 Ukrainske soldater i øst livet, Ukrainere som støtter dem demokratisk valgte presidenten.

Nå er USA i gang med å starte krig mellom Georgia og Russland for ekstra press på Russland.
Hvem støtter du der ? Georgia eller Russland ?

Senere i år skal USA gå til krig mot Kina ifølge dem selv, Kina og RAND Corporation osv.. Hvem skal du støtte da ? USA eller Kina ? Eller er du så jævla dum at du må vente til propaganda apparatet har bestemt hvem du skal støtte ?

Du har jo ingen egne meninger, tanker osv…. Du er en propaganda papegøye som oppfører deg som en robot som videreformidler andres tanker istedenfor dine egne.

Her på Speilet forteller vi egne tanker og meninger istedenfor å videreformidle andres.

Skal propaganda fungerer så må man få motparten til å tro at tankene og meningene kommer fra enn selv og eneste måten å få det til på å å få mottakeren til kun bruke ene partens kilder slik som deg.

Propaganda fungerer kun ubesvart derfor må man ha massiv sensur av de andre partene. Eller til idioter så holder det å si : Ikke les og lytt til andres versjoner og da sier de: OK.

Mørke vokser seg stadig sterkere takket være de hjernedøde og som StoltenSatan selv sa så startet de krigen mot Russland 22.2 2014.

Du kan nok sprette champagnen din snart, atomkrigen din kommer takket være de hjernedøde som verken har mentalt skjold eller propaganda filter.

Alt er identisk som sist da slike som deg argumenterte med at : Hitler sier det jo så da er det jo sant. Jævla Polen har gått til krig mot oss. vi må forsvare oss. Vi må mobilisere og få på plass freds intervensjoner og sende soldater ut på utenlandsoppdrag for å skape fred og forståelse mellom alle folkeslag.

Det gikk ikke så bra sist eller gangen før der så hva får deg til å tro at dere skal klare å ta Russland denne gangen her da ?

hgjdgjgdjjdjdgdj.jpg
finn
finn
Anonym
Svar til  smurfen
1 år siden

Takk for brukerangrep, det er alltid fint når nien kommer med angrep på den måte for da vet man at de egentlig ikke har noen argumenter. Det viser jo du gang på gang. Man burde kanskje ha høyere forventninger av en moderator på dette nettstedet, men det viser jo igjen seriøsiteten på nettstedet.

Jeg kan jo enkelt si at Zelenskyj er den demokratiske valgte presidenten, men om du har sikre bevis på noe annet så bare del i vei. Dersom du har en masse svada uten noen beviser så kan du bare droppe det. Jeg kan fortsette med at det ikke var NATO som startet denne krigen, men Russland.

Videre så heier jeg ikke på atomkrig og jeg ber deg igjen om å ikke tilegne meg meninger, men det fremstår som om du heier på atomkrig da du tilsynelatende støtter Russland og det er Russland som gang på gang kommer med atomtrusler.

Gi meg gjerne en link til det Stoltenberg sier NATO startet krigen, men jeg tviler på du kan fremlegge dette.

Jeg skjønner ikke denne trangen til å gi andre alle mulige kallenavn og dette er også en stor del av hvorfor nyhetsspeilet aldri vil bli tatt seriøst. Men bare fortsett med denne barnslige oppførselen så det ikke er noen tvil i fremtiden om hva slags folk det er som styrer her.

Du burde kanskje gå litt i deg selv når du anklager andre for å ikke svare på spørsmål også.

« Forrige artikkel

Grunnlegger av Weather Channel: Hvordan klimaskremselen startet

Neste artikkel »

Globalistenes planlagte store finanskrasj er startet

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x