Er Wikileaks Internets 9/11

24236 visninger
8 minutter lesetid
479

Beforeitsnews.com har en interessant artikkel hvor de spør om Wikileaks er Internettets 9/11. Altså en inside jobb, som skal føre til innskrenkninger i de borgerlige sivile friheter til å kikke sine valgte representanter i ‘demokratiene’ i kortene, og sørge for at de holder seg innenfor deres mandat, og ikke springer klandestine krefters agendaer.

Dette trenger ikke bety at Wikileaks i sin helhet er en ‘inside’ organisasjon, men at de er brukt i et spill hvor det er lekket dem ting, som blir brukt i et større spill. En agenda kan være Internettets trussel mot skjulte agendaer å få utspille seg i fred og ro, uten offentlighetens innsyn og det frie ords utveksling mellom borgerne i hva vi kaller et demokrati. En annen agenda kan være krigshaukenes. Wikileaks er mange flere enn sin leder, hvis fortid er noe uklar, og det er også så stor uklarhet om hvem som egentlig står bak ham i administrasjonen av Wikileaks.

Vi skal se at der er overhodet INGENTING i dette materiale som vil føre til at noen engang vil miste sin status eller sin stilling. Alt er en hype, en oppblåsing av dimensjoner for småting som vi vet allerede mesteparten av.

Hegelian Dialektikk

Zen Gardner i Beforeitsnews.com sier:

«Mens 9 / 11 var en vekker for dem som var våken og oppmerksom nok til å se den åpenbare sprengstoffbruken og feilinformasjon og den resulterende «Pearl Harbor» effekt, hvorav de fleste i verden falt for det. Og nå er folk er bokstavelig talt ‘bøyd over’, som i flyplass «screenings», til politiets statlige fascisme over hele verden. Det er svimlende. Faktisk er det orwellsk. Hæren, politi og privat sektor er i krig med det vage begrepet terrorisme – en uslåelig fiende i en krig som kan trekkes ut på ubestemt tid, og kjempet på enhver arena som er nødvendig.

Og hva var resultatet av denne erklærte krig mot terrorisme? Ikke en krig mot terror, men en økning i frykt og terror, til å rettferdiggjøre de økonomiske, sosiale og politiske innskrenking som har fulgt.

Du gjettet det – den siste bastion for frihet av informasjon og uttrykk, et gratis Internett, vil velte. Tross alt, dersom informasjonen nå er fienden, må vi finne oss i at politiet eller noen kontrollerer alle aspekter av dette farlige middel, alt for sikkerheten og beskyttelsen av «oss folket».

Taktikken er velkjent – Kjenn Din Fiende

Først er det Hegels Dialektikk – skape et problem, provosere frem en reaksjon, og deretter gjennomføre den pre-planlagte løsningen. De iscenesatte 9 / 11 angrepene, inkludert det internasjonalt fylte World Trade Center, «berettiget» de påfølgende krigene og innskrenking av friheter i verden i navnet til «sikkerhet», inkludert den forferdelige Patriot Act som allerede var skrevet og bare venter på en unnskyldning for å signeres og gjennomføres.

Tilsvarende er dette angrepet på det internasjonale Internett og ‘trusselen’ for diplomatisk samfunn over hele verden ved å utsette statshemmeligheter fra en rekke land, vil hjelpe til med og innevarsler internasjonale tiltak i navnet til «sikkerhet», trolig med igjen den fascistiske amerikanske regjeringen i spissen, med sammenfallende EU , kanadiske og australske tiltak. De er allerede i gang med hjelp av Department of Homeland Security lovverk å inndra nettsteder.

Alt de trenger er «rette hendelsen» til å rettferdiggjøre å få full kontroll. Som «Internet terrorisme»? Bare de ikke kan bruke det ordet ennå. Tross alt, det er en krig mot terror, og «hvis du re ikke for oss, er du for terroristene. » Det ultimate falske valg, akkurat som alt annet de prakker på den menneskelige bevissthet.

De som har studert historien, vet at alt dette er bare en reprise på brenningen av Reichdagsbygningen, angav hverandre til Stasi og Gestapo, frykt og mistillit rådet. Alle som var imot myndighetenes disposisjoner var per definisjon ‘terrorister’ da også.

Skjult Agenda

WikiLeaks brukes til å rettferdiggjøre «Patriot Act» Regelverk for Internett

Erik Blair hos activistpost.com kommenterer Garners artikkel og sier:

«Artikkelen påpekte helt korrekt at WikiLeaks historien var i samsvar med elitens Problem-Reaksjon-Løsning metoden, hvor løsninger er mer tyranni for ‘vår egen sikkerhet’.

WikiLeaks brukes til å sette dagsorden på mange nivåer, men viktigst ved å sette presedens for nedleggelse av nettsteder for politisk «farlig» innhold.

Nyhetsspeilet.no og Riksavisen.no er de første som extermineres for denne Internet Sikkerhets Lov i Norge, av den enkle grunn at vi er nærmest de eneste av noen størrelse i Norge på kritisk politisk lekmanns journalistikk.

Newt Gingrich sier i FoxNews: “Informasjon krigføring er krigføring, og Julian Assange er engasjert i krigføring. Informasjons terrorisme, noe som fører til at mennesker blir drept, er terrorisme, og Julian Assange er engasjert i terrorisme. Han bør behandles som en fiendtlig stridende ».

Eric Holder har foreslått spionasje tiltale. Sarah Palin har kastet seg inn i sirkuset og foreslår at han blir jaktet ned som Osama bin Laden.

Kongressmannen Peter King, den påtroppende leder av den innflytelsesrike Homeland Security Committee, gikk så langt som å spørre utenriksminister Hillary Clinton om å undersøke om WikiLeaks kunne bli utpekt som en utenlandsk terroristorganisasjon (FTO), et trekk som vil gi amerikanske myndigheter større spillerom i jakten på gruppen.

Senator Mitch McConnell kalte Assange en «high-tech terrorist» på NBC’s Meet the Press søndag og sa, «hvis det blir funnet at Assange ikke har brutt loven, da bør loven endres.»

Der er standarden satt. Loven blir endret. Internet er en amerikansk styrt affære. Når Amerika nå er overtatt av fascister og kommunister, så er realiteten at når disse sivile rettigheter vi har nytt godt av en stund forsvinner der, så forsvinner det samme over hele verden. Kina vil glede seg.

Ikke et vondt ord om Israel

Mange i KT miljøet er forundret over at Julian Assange så sterkt har gått ut og sagt hvor lei han er av de som påstår at 9/11 var en inside jobb, uten at han har grunngitt det ytterligere, men dette har ført til at mange har stilt spørsmål ved hans kunnskaper og lojaliteter.

Mange er forundret over hvor lite alle disse dokumentene ser ut til å gå utover de som mange vet sitter og trekker i tråder i verdenspolitikken.

Gordon Duff i Veteranstoday.com sier at Julian Assange har hatt hemmelige møter med Israelske myndigheter i Geneve tidlig i 2010, og at han har tatt penger fra dem:

«Rapporter har kommet i dag som linker Wikileaks grunnlegger, Julian Assange, direkte til israelsk etterretning og «Israel vennlige» medier. Vi er fortalt at Assange, på et Genève møte var enige om å tillate Israel å velge eller sensurere alle Wikileak dokumenter som skulle lekkes.

Til tross for den dramatiske arrestasjonen av Julian Assange for voldtekt, en historie lang hyped av media, Assange «martyren» nå synes å være Assange «den israelske spionen.» Rapporter fra innsiden Wikileaks avviker sterkt fra bildet presentert av pressen, en Assange knyttet til ultra-nasjonalistiske israelske grupper, en Assange med en ekstremistisk agenda, en Assange som ser seg selv som en geopolitisk aktør, villig til å sensurere, villig til å dikte og villige til å forråde.»

Kilder skal være tidligere Wikileaks frivillige.

Enda viktigere, har Wikileaks aldri hatt et dokument eller nevnt 9 / 11 etterforskning, striden om «9 / 12» hemmelige fly til Israel eller de «dansende israelere,» de 5 Mossad agenter arrestert på George Washingtonbroen 9 / 11. i en varebil med 2000 pund med eksplosiver. Denne gruppen, riktignok bare for å «dokumentere» 9 / 11 angrepet [ergo visste Mossad at 9/11 skulle skje] for den israelske regjeringen ble holdt i varetekt i 10 måneder og bare løslatt etter diplomatisk krangel, og en stor lobbyvirksomhets innsats, sier Gordon Duff.

«Assange møtte israelske tjenestemenn i Geneve tidligere i år, og inngikk den hemmelige avtalen. Den Israelske regjeringen, virker det som, hadde på en eller annen måte funnet ut eller forventet at dokumenter som skulle lekkes inneholdt et stort antall dokumenter om de israelske angrepene på Libanon og Gaza i 2006 og 2008-9 henholdsvis. Disse dokumentene, som sies å ha sin opprinnelse hovedsakelig fra den israelske ambassaden i Tel Aviv og Beirut, ble fjernet og muligens ødelagt av Assange, som er den eneste person som kjenner passordet som kan åpne disse dokumentene, ifølge kildene. «

ASSANGE OG 9/11

Kilde: IndyPress

I et intervju med Time Magazine, roser Assange Netanyahu som en stor tilhenger av innsyn og åpenhet!

Netanyahu: WikiLeaks avsløringer er kjempebra for Israel

«Statsminister Benjamin Netanyahu sier nylig at lekkede amerikanske diplomatiske notater om den saudiarabiske kongens tilbud er klart bevis på at den arabiske verden er enig med sitt lands vurdering av at Iran er den viktigste faren for Midtøsten.»

Kilde: haaretz.com

Sikkert fint å få dette bekreftet av Wikileaks. Krigsagendaene er aldri langt borte fra noen slike store hendelser i verdenspolitkken. Haukenes spill. Assange er plutselig havnet i eliten av ‘deceptorer’?

Wikileaks, Boiling Frogs

Wikileaks-saken kan nå også brukes for å teste ut folks aksept av hva de gjør. De koker frosken. Neste gang blir det litt verre. Hvis de ikke får altfor store protester nå, så struper de på de borgerlige friheter med Internet, deretter så kjører de litt mer temperatur på kjelen, nye wikier, og etter en stund er det ingen ting av våre borgerlige friheter igjen, og Internet blir bare et svakt minne etter hvert. Boiling Frog Metoden. Varm sakte opp vannet, så merken ikke frosken, vi, at den blir kokt. Det var akkurat slik fascismen fikk sin utbredelse for 70 år siden. Folk visste ikke om hva de var med på, før de var midt inne i ragnarokk.

Alt gikk så gradvis, små endringen om gangen.

Historien gjentar seg, ALLTID.

Wikileaks; Skremme andre varslere

Wikileaks, og forfølgelsen av Assange, som følge av avsløringene kan også være en metode for å ‘korsfeste’ budbringeren, og skremme andre varslere fra å innlate seg på det samme; det vil si avsløre hvordan makten og personene som utgjør myndighetene ter seg.

De ønsker ikke transparens, så kan de skremme alle fra å gjøre som Assange, med forfølgelsen av ham, så er deres sak beskyttet mot innsyn for andre enn de statsautoriserte journalister. Sånn sett er frykten deres våpen. ALLTID.

Alle varslere som Assange, kontrollert eller bare lurt i fella, bør bare fortsette, inntil deres fengsler er så fulle, at de er nødt til å benytte sine FEMA-camps, konsentrasjonsleire, Gulag’s.

OG også legge begrensninger og lovverk mot media som gjengir varsling.

‘We Should Be Censoring The American News Agencies Which Enabled’ WikiLeaks
http://thinkprogress.org/2010/12/14/allen-west-censorship/

Fascismen brer om seg, samarbeidet mellom myndigheter og big busines, som Benito Moussolini definerte sin fascisme.

Internet under press for sensur

Assange er arrestert og de skal sette eksempel for Internet ‘terrorister’.

Hvorfor fikk/får Wikileaks så mye presse? Fordi Wikileaks ble brukt for deres agenda.

Noen som husker “ClimateGate” emailene om den globale oppvarming hoaxen? Mesteparten av massemedia nektet å ta opp detaljene i hva som var i dem.

NYPost og BBC nektet av PRINSIPP å publisere detaljer i emailene fordi de var “Stjålen eiendom”.  Hvorfor publiserer de da Wikileaks lakkasjene anmasse nå?

Problem – Reaksjon – Løsning. Tese – Antiteste – Syntese.

Problem –                    Wikileaks truer “Nasjonal Sikkerhet”

Reaction / Reaksjon –  “Vi må gjøre hva vi kan for å beskytte de skjøre internasjonale relasjoner”

Solution / Løsning –      Få alle til å bli enige om at vi må sensurere internet, og farvel til internet problemet at lekmenn sitter og drøfter elitens gjøren og laden. Det er kun statsautoriserte journalister som skal gjøre det.

Hvis ytringsfrihet kun skal være for propaganda i et spill om opinionen fra krigshaukenes side, da er den ikke mye verdt. Vi bør absolutt støtte Julian Assagnes frihet til å publisere, som del av Den Fjerde Statsmakt; media, men vi trenger ikke støtte den agenda klandestine krefter bruker denne saken til.

Frankrike kan hente hjem Frihetsstatuen, og like godt plassere den i Bejing. Den står der kun til skam, og som minnesmerke over gamle falmede idealer som det nå er.

(Tips: Legger dere inn denne link i for eksempel FeedReader, så får en alle kommentarene etter som de kommer her på NyS, og slipper å lete hva som har skjedd mens en var borte:  https://www.nyhetsspeilet.no/comments/feed/ )

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

479 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden

En fordel med nyhetsspeilet, er at de kompetente artikkelforfatterne raskt kan ta tak i samfunnsmessige hendelser og dissekere situasjonen for å finne den egentlige virkelighet.

Raskt levert JJ, og jeg er helt enig. Frykten for at dette var en psy-op blir ikke mindre når det avsløres tette bånd til George Soros, http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=977 og til og med Rotschild forbindelser. Det lyser IsraelskAngloAmerika Zionist job av dette. Det kan ikke bare være en lekkasje som aksepteres fra PTB hvis det ikke er andre forhold som ligger bak.

Målet er å ta internett-friheten fra oss. Ideelt sett for dem, hele internet. Da bruker de fremgangsmåter som dette. Fordekke en frihetskriger som intetanende blir brikke for et spill av de mørke krefter, hvor det som i utg.pkt skal være en kamp om frihet og åpenhet, gjennom etterdønningene blir en mine som brukes mot oss. Resultat: Ikke bare innskrenket frihet, men også å spre den klassiske divide and conquer taktikken helt ned til grasrotnivå, og kaoset sprer seg proposjonalt.
Solution: «Ordo ab chaos, som vil komme om ikke lenge.

Jeg ser på nyhetene at www3 vil utspille seg på nettet. I enhver krig er det sannheten som ofres først. Var dette 1.strike, eller en false-flag operation, som vil kun ekspandere i omfang. Det er så djevelsk, man må nesten berømme deres diabolske tankesett.

nephilia
nephilia
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Med fare for aa h;res besserwisser og pertentlig, tror jeg «internett-friheten» er en misnomer. Det er ikke uten grunn det kalles WEB. Er en fri naar fanget i en nett? Men graden av tilgjengelig stoff er avhengig av kontrollsystemets sofistikerte metoder. Dessuten fungerer den som tempmaaler. Vi b;yer oss frem frivillig og ber om aa bli tatt tempen paa ;). Ta en titt paa bilde av
(Kabba) nsahovedkontor!
Det vil vaere spennende aa h;re sigr sine tanker om dette med hans it-bakgrunn!!

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  nephilia

ok, hvor spesifik må man være. Jeg anser det en frihet å kunne gå inn på en web side og innhente all informasjon som avslører PTBs planer og virksomhet. Inntil nå er alternative sider som Nys ikke under sensur. Om jeg så er i et «nett» så heller det enn å være utelatt fra å kunne innhente informasjon.

Den diskusjonen som nå er i anmarsj, vil rette kritisk søkelys på «terrror-virksomhet» på nettet. Vil PTB snart kunne begrense hva som allerede er der ute, eller vil de la oss ubegrenset fortsette vår virksomhet. Som er søken etter sannhet. Jeg antar dette var en psy-op for å måle reaksjonen hos publiken, og nå også de politiske og diplomatiske kanaler. Jeg tror vi vil se en økt splittelse og test om webens-natur slik den er i dag. Og hvor mye vil f.eks fildeling bli rammet av DLD-lover og den nye overvåkingen. It may be a web,…..it still is a game.

nephilia
nephilia
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

er redd du misoppfattet. Noe jeg var redd for, derfor skrev jeg «Med fare for aa h;r………….» Det var ikke kritikk av deg men en disseksjon av ideen «internett-frihet».
Jeg er ikke opptatt av denne for eller imot, denne dualismen vi stadig er utsatt for. Jeg er mer opptatt av aa bruke denne «weben» til aa ;ke min visdom og forhaapentligvis gi noe tilbake ogsaa, bare det ;)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Da er vi nok på samme lag, og har samme motiv:) Og vi gir begge tilbake ved å engasjere oss og dele oppfatninger og øke hverandres bevissthet. Den er herlig sånn web-en for k now.

Og jeg vil bare understreke i klare ordelag overfor JJ hvilken flott og viktig artikkel.Takker for ditt utrettelige engasjement.

nephilia
nephilia
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Javist, om ikke annet i den her saken har vi samme motiv. Det de bedriver er TipToe fascisme. Det vi maa sp;rre oss er hva vi kan gj;re for aa stoppe det. Spre info er en viktig del av det, noe som mange her gj;re en god jobb med. Men vi maa begynne med handlinger ogsaa. Any Ideas?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

har vel ikke akkurat noen veldige ideer. Det eneste som hjelper er informasjon. Men hva hjelper det når kun vi her inne tror på at wiki-leaks er set up. Det som er problemet er at vi her inne kan ha fullstendig oversikt hva som pågår. De ansatte i UD får sin info fra sine overordnede som er diktert fra sine osv. Media har sin oppfatning om hvilken rolle wiki spiller i å gjøre samfunnet åpent og makthaverne tilgjengelig. Resultatet er at vi får hvor mange forskjellige varianter av virkelighetsforståelse og mulige handlinger. Hvilket vil føre til mer diversjon og distanse mellom ulike ledd og instanser. Noe som favoriserer we know who, som kanskje faktisk har satt i gang www3 på nettet.

Min ide er å stand the ground for hva vi har kommet til konklusjon om hva som har pågått, spre infoen om dette og håpe folk blir bevisst om hvordan dette henger sammen. Begynner å bli passelig lei ¨å mase om Illuminati o.a.
Dette er krig, ……mot bevisstheten.

opplyst
opplyst
12 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Tror ikke wikileaks er ment sånn, eller er noen inside job som 9\11, men tror i aller høyeste grad at det kan bli brukt på akkurat samme måte, og at sensurering av internett fort kan komme til å bli et spørsmål fremover ja…., i kombinasjon med dld selvfølgelig, og total overvpking….. Huff…

Uenur
Uenur
12 år siden

Enda en artikkel midt i smørøyet J.J. Det er all mulig grunn til å stille disse spørsmålene.
De siste «avsløringene» har i grunn ikke avslørt noe som helst.Mest relativt ufarlig sladder,og det bør bli langt mer trøkk over dokumentene før man skal la seg overbevise. At det er stille om Israel er det som er mest rart ja. De har de lengste fangarmene av alle bortsett fra USA,og burde dermed ha lagt igjen minst like mye dokumetasjon til offentliggjøring via WL.
Hmm.Tror Soros trekker i trådene her,men det er ikke dermed sagt at hele WL er korrumpert. Sannsynligvis består organisasjonen hovedsaklig av ildsjeler som blir brukt av de de vil avsløre. Dette kan i midlertid snu,om de får snusen i at de er brukt til andre formål enn de har trodd. Da kan vi kanskje se noen viktige avsløringer om en stund.
Foreløbig skal vi ikke vente oss stort mer enn vi allerede vet,eller mistenker i det minste..
Det er en bedragersk verden,men lysningen kommer.Bare vent litt til!

Uenur
Uenur
12 år siden
Svar til  Uenur

-Og bare så det er nevnt.Det er ikke mulig å stenge av internett på verdensbasis,bare å forandre lover om tilgang i hvert enkelt land.Om de ikke da avslører seg for det de er,og om ikke da borgerne reiser seg i protest….
Det måtte vel være det eneste som kan få fram en revolusjon i et fett,vestlig land.
Det finnes ingen eliter sterke nok til å hanskes med de protestene som da må komme. Dette må de vite,og skjønne-skulle man tro.Det er bare det at de fleste av elitene i verden enda ikke har forstått internettets sprengkraft.De er rett og slett for gamle til å begripe hva som har skjedd,og hva som vil skje om de forsøker å stenge det ned,eller å redusere tilgangen slik at det blir verdiløst for vanlige mennesker.

Egentlig hadde det kanskje vært det beste på sikt,om de hadde forsøkt.
En stort bedre måte å røyke tullingene ut på er vel knapt tilgjengelig ellers!

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Uenur

Internett skal vist bli Obamanett nå :-|

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=236877

– Bra for Israel
En analytiker i Israel mener at lekkasjene fra Wikileaks kan være positive for landet.

– Dette skader ikke Israel i det hele tatt – kanskje tvert imot, sier Giora Eiland, tidligere sikkerhetsrådgiver for statsministrene Ariel Sharon og Ehud Barak.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3926581.ece

Lukter vel mer en ugler når samtlige av de zionist styrte mediene (96%) flommer over av WL avsløringer, mens de millioner av andre som sitter på info får ikke så mye som en liten notis i mediene engang

http://pakalert.wordpress.com/2009/03/16/six-jewish-companies-own-96-of-the-worlds-media/

Ingenting er telfeldig, NWO gjengen sitter på begge sider av bordet og vinner alltid

Tar vi til gatene og gjør opprør mot eliten så blir det ærklært untakstilstand og alle lover blir satt til side der militæret blir satt inn mot massene, tar vi ikke til gatene så bare innfører de alt de vil uten protester

Vi må ikke glemme at de er demokratiske folkevalgte så om så 1 milliard av oss går ut i gatene så vil vi uansett ikke være noe annet en opprørere, banditter, terrorister og oppviglere

EUS enorme hær ( Eurokorps ) er en styrke på 80 000 soldater som skal opp til 450 000 topptrente og alltid kampklare soldater ettter at Lisboa traktaten tredde i kraft 1.Des i fjor som også har et budsjett som langt overstiger EUs president Romperoys budsjett direkte underlagt den ukjente Baronessen og EUs høyrepresentant Cathrine Ashton som er totalt uten poitisk erfaring

Hvorfor får en ukjent Anglo-Saxsisk Baronesse en av verdens mektigeste stillinger ?

Eurokorps blir også trent for og settes inn i EU land ved unntaks tilstand …..

http://www.eurocorps.org/bdd/briefing/pao_briefing_2010.pdf

Som de flest på NS vet så ble Hitler og krigsmaskinen hans finansiert av USA med resultat at USA satte Europa i gjeld til USA gjennom Marshal pakken som forpliktet oprettelse av NATO, EFTA, EF osv osv

George Marshall fikk også Freds(frimurer) prisen for sin total meningsløse bruk ab A-bomber mot Nagasaki og Hiroshima der han i etterkant fikk overlvert A-bombeoppskriften til Russerene som satte verdens masser i et jerngrep og den kalde krigen

De som startet krigen gikk ut som de store vinnerene sånn som alltid

http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

Så vi trenger ikke være i tvil om at Julius Lasagne og WL er et NWO produkt og en viktig brikke i og innføre sitt NWO med total underkuing av verdens masser
Dvs de som overlever……..

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Uenur

Dette er en del av spillet, Smurfen, at zion-israhelliske skurker sitter med all kaprete makt. Men vi må sette åndelig makt mot deres militær-finansielle makt for å destroy deres matrix.
En 16-årig guttunge ble pågrepet i Nederland for hacker-attak mot Visa og MasterCard for deres nekt å overføre penger til wikileaks (http://nyheter.no.msn.com/penger/artikkel.aspx?cp-documentid=155487624) trass i all sodomi-hjernevasking for å sette perverse tanker på ungdoms hjerner.
Wikileaks` sak tjener på denne måten et bra mål – massenes oppvåkning.
Guttungen viser oss, voksne, veien.
Assange&Co startet kanskje av edle motiver, men ble tatt under sionistisk kontroll som alt annet. Hvorfor gjør vi ikke det samme?
Det er vår oppgave å snu saken mot et bra mål.
For å ikke gi psykopatene anledning til å bruke militære bander opptrent i Afghanistan, mot oss, må vi ta partisan-metoder/ hacker-attack i bruk.
Ingen militær maskin kan vinne over partisan-bevegelse.
Væpnet jeger kan drepe en tiger, men er hjelpeløs mot en mygg-sky.
Sionist-israhellisk symbol (david-stjerne/ to roterende trekanter) som er det første seglet matrix ble forseglet med, må være et prioritert objekt for angrep.

Eksempler: 4 guttunger tok opp kamp mot sion-uhyre i fjern-øst-rusland, ble jaget og drept av 300 spesialmordere med bikkjer og flere tanks&helikoptre (bildet av støtte til folkehelter og video der guttunger forteller om sine mål http://ipvnews.org/nurnberg_article19102010.php)
Lenin-monument ble nylig sprengt i Leningrad/ St.Petersburg (bilder etter- og før attack http://www.gazeta.spb.ru/415066-1/).
Et annet sted i Ukraina ble Lenins gipshode revet av (uten bilde http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2010/11/08/76372.shtml)

«3A УПА» / (for ukrainsk partisan-hær) på bolsjevikkiske monumenter

demonstrasjon «For vår nasjonal og sosial frihet» http://www.youtube.com/watch?v=-V1uICHNLJI&feature=related

Det er feigt og feil å sitte klokelig som kakerlakker i hver sin sprekk.

Ole-John Saga
12 år siden

Tusen takk for en utrolig bra og viktig artikkel J. J. Den må bare sprees til så mange som mulig. Jeg har sendt den orginale artikkelen fra beforeitisnews til alle min fb venner i hele kveld, men hadde jeg visst at den ble oversatt til norsk, så kunne jeg spart meg bryet og sendt denne her som er mye bedre istedet, og på norsk. Er jo mange som ikke gidder å lese hvis det ikke er norsk text.
Hvis folk ikke for opp øynene og engasjerer seg nå, så kan de holde fullstendig kjeft, hvis fascist svina får det som de vil. De feige journalistene, og alle de likegyldige er like stor skyld i det som skjer som eliten.
SPREAD THE WORD

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  J.Johansen

Nok en glimrende artikkel, du fremstår som en gud nå om dagene Jarle :)

Artiklen din får også støtte blant lederene i Wikileake nå som hopper av og starter sitt eget nettforum grunnet Julius autoritære stil

Flere av dem som var med på å starte opp Wikileaks har tidligere markert sin misnøye med Julian Assange, som de mener er for egenrådig.

http://www.dagbladet.no/2010/12/10/nyheter/utenriks/wikileaks/julian_assange/openleaks/14649144/

Thunder
Thunder
12 år siden

Wikileaks has only posted 623 of the 250,000 documents they claim to have released to their website. (2) Neither the New York Times, the Guardian or the other newspapers apparently in possession of these materials have published them either.

Worse, these 623 ‘leaks’ were apparently cleared by the State Department itself. According to noted American civil rights attorney Michael Ratner, “In the recent disclosure, Wikileaks has only posted cables that were reviewed by the news organisations and in some cases redacted. The news organisations showed them to the Pentagon and agreed to some of the government’s suggested redactions.”
http://vaticproject.blogspot.com/2010/12/shocker-us-state-dept-cleared-release.html

kjell108
kjell108
12 år siden

http://beforeitsnews.com
«Wikileaks, the US secret bunker, the Gulf of Aden Vortex: Contact made?

Dette begynner å bli litt for dumt. Linken for overkrifta er til Pravda.

«The USA set up a center of operations in Djibouti, which soon became the HQ of the Combined Joint Task Force – Horn of Africa (CJTF-HOA) and monitored the vortex, which remained stable from its discovery in November 2000, according to the same report, until late 2008, when it started to expand. This, it appears, caused the USA to send a warning to the rest of the world and in response the following nations poured their military resources into the area:

Royal Australian Navy, Belgian Navy, Bulgarian Navy, Canadian Navy, Peoples Liberation Navy (China), Royal Danish Navy, French Navy, German Navy, Greek Navy, Indian Navy, Islamic Republic of Iran Navy, Italian Navy, Japan Maritime Self-Defense Force, Republic of Korea (South Korea) Navy, Royal Malaysian Navy, Royal Netherlands Navy, Pakistan Navy, Portuguese Navy, Royal Saudi Navy, Russian Navy, Republic of Singapore Navy, Spanish Navy, Swedish Navy, Royal Thai Navy, Turkish Navy, British Royal Navy and the United States Navy.

«Now, perhaps, we are beginning to understand the campaign against Wikileaks, the Chinese panic against Google and the rest of the hype, for the spider at the center of the Web is not US diplomatic staff mouthing their personal opinions or saying Gaddafy goes around having intellectual conversations with a Ukrainian blonde, but indeed the Gulf of Aden Vortex file, which Assange has in his possession.»
——————————

Halve verden regjeringer er informert om «Vortex» eller hva det er i Aden. I den grad «Vortex» tilsvarer HAARP er det lavfrekvente radiobølger, og påfølgende lysfenomener. Tusenvis av matroser kan etterhvert lekke hvis Aden er interessant. Da er det ikke mye hemmelig. beforeitsnews.com prøver å gjøre seg interessant. Det meste på nettstedet er automatiserte RSS-feeder fra mainstream, hvor den ene nyheten er liberalt vinklet, og den andre nyheten er konservativt vinklet, i en herlig blanding.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  kjell108

Det interessante i den nyheten som også er publisert på Infowars er vel et top secret dokument som omhandler The Norway spiral og at Robert Gates og Obama var på vei ned i en bunker Alice 2012. Det hevdes at det var aktivitet ved HAARP og i CERN på samme tidspunkt. Alt som er blitt lekket så langt er sannsynligvis klarert og redigert av Pentagon før det har blitt publisert og da er det jo egentlig verdiløst uansett. Hva med de 249 300 andre dokumentene?

Vortex Aden er det en malstrøm? Merkelig at hele verden sender marinefartøy der nede. Synes å huske at det begynte med Sirius Star som ble kapret.

hotspot
hotspot
12 år siden
Svar til  Thunder

WTF?

Ta nå bare å snakk med noen som har vært i Adenbuka.. Mange av dem har frigitt navnene sine på TV2 og VG. Tenker de kan bekrefte ganske kjapt at det ikke er noen vortex eller annet utenomjordisk der.

Vær så snill å gjør det!

BTW: området dere referer til er ikke Adenbukta, men sjøområdene øst av Somalia.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  hotspot

Jeg vet ikke hva vortex er. Malstrøm? Finnes sikkert der.
Synes det er merkelig at så mange marinefartøy sendes der nede og at de ikke klarer å stoppe piratene. Kunne de ikke plassere soldater på skipene i stedet?
Ihvertfall på de store utenlandske skipene. Adenbukta har blitt referert til mye i media og områdene rundt. Om det er en utenomjordisk portal der, vet ikke jeg.Tror ikke så veldig mye på ufoer jeg da. Åpen for at det finnes masse liv der ute. Jeg vet at det er et problem i Kenya at mange av disse somaliske piratene har slått seg opp i byer som mombasa. Og det er mye penger involvert rundt kapringer.

Leser du i det hele tatt det som skrives i innleggene? Eller farer du rundt bare for å score billige idiotiske poenger? Jeg snakket om et wiki dokument og lurte på hva denne vortexen var og hva som var kjent. Prøver å lese så mye jeg kan og innhente informasjon og deretter forsøke å konkludere. Har ikke konkludert med så mye ennå.

hotspot
hotspot
12 år siden
Svar til  hotspot

Er ikke mulig å kommentere innlegget ditt under, så gjør det her.

Havområdene det er snakk om er usannsynlig store. Og marinefartøyene er små i forhold. Det finnes sinnsykt mye bra lesestoff om situasjonen der nede og hvorfor skip stadig blir kapret. Sette soldater på fartøy gjør dem straks til statsfartøyer og det kompliserer en hel del. Derimot å bruke bevæpnede vakter har vært antydet som en løsning. Største problemet med det er at det mest sannsynlig vil sette livene til sjøfolkene i fare. Se bare hva som skjer i USA hvor nærmest alle eier et våpen for beskyttelse. Det ender opp med at folk gjør irrasjonelle forsøk på å beskytte seg. På samme måte som det frarådes opp oppbevare våpen i butikker og bensinstasjoner for beskyttelse.

MTP utenomjordisk liv er jeg faktisk temmelig sikker på at det finnes. Men at de er like utviklet som oss, er mindre sannsynlig. Langt mindre sannsynlig er det at de er her for å ta over jorden eller er fiendtlig innstilt og kun samarbeider med de skumle menneskene i NWO.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  hotspot

Du bidrar med inget nytt Hotspot. Uinteressant lesing for meg. Jeg har lest dette før. Vestens evne til å forsvare store lasteskip mot halvfulle pirater i robåter med sprettert er like dårlig som for hundre år siden. Jeg har overvurdert deres evner når det gjelder militære operasjoner som de ellers skryter veldig av.

Litt useriøst bidrag fra meg siden jeg snakket om wikileaks og et dokument som var lekketog diskusjoner rundt det. Jeg er interessert i å finne ut mer om hva Rom snakket om rundt vortexen. Kan du forlare meg hva den skulle være hotspot?

hotspot
hotspot
12 år siden
Svar til  hotspot

Vortexen i aden (Eller det indiske hav, som de viser bilder av) skal visstnok være et slags «wormhole» inn og ut av andre dimensjoner og galakser. Det er angivelig derfor vi sender krigsskip til kysten rundt Somalia. For å hilse på ailiens og passe på at de ikke blir oppdaget av mennesker som ikke er en del av NWO. Her er forresten link til det norske bidragets logg. Dersom du kryssjekker datoer osv, ser du at de ikke har hatt tid til å passe på noe vortex.

Uffda
Uffda
12 år siden
Svar til  kjell108

Flott Rom.
Pravda kjører også dette oppslaget, inkl melding fra Oslo ambassade om saken:
http://english.pravda.ru/opinion/columnists/08-12-2010/116116-gulf_aden_vortex-0/

US Embassy in Oslo, Norway, sent to USNORTHCOM:
http://www.whatdoesitmean.com/indexoslo337.htm

Large Hadron Collider to destroy Earth
http://english.pravda.ru/science/tech/24-11-2010/115908-large_hadron_collider-0/

Ole-John Saga
12 år siden
Svar til  Uffda

Dette er hva han ene journalisten skrev på fb veggen min etter jeg hadde bedt ham om å se på denne videoen:

Haakon skrev: Jeg er enig med soldaten i videoen, og har alltid ment at amerikanernes krigføring i Latin-Amerika, Irak og Afghanistan er tragisk. Skulle mene Wikileaks i stor grad har bidratt til å skaffe håndfaste bevis for dette.
Når har Wikileaks i stor grad bidratt til å skaffe håndfaste bevis for dette ???
Sott.net og Prisonplanet.com og abovetopsecret og nexux magazin, er avslørende kilder, men Wikileaks ? Don`t think so.
Det som er intr er at journalisten ikke med et ord nevner at det er de som driver bankene og som setter i gang kriger og økonomiske vanskligheter verden over hvis de ikke får det som de vil, og at vi er de som kontrollerer våpnene. Hvis vi nekter å trekk på avtrekkeren, så vil alle konflikter opphøre, det er jo det denne herlige krigsveteranen i denne videoen sier og som så få A4 mennesker forstår. Det virker som om A4 menneesker er på en helt annen planet enn det fritt tenkende mennesker er. Hvis noen vet om noen iformasjon det lekasjene Wikileaks har vært med på å avsløre de konfliktene journalisten nevner, så tar jeg gjerne imot slik informasjon. På forhånd takk:)

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Uffda

Journalist – «Jeg er enig med soldaten i videoen, og har alltid ment at amerikanernes krigføring i Latin-Amerika, Irak og Afghanistan er tragisk. Skulle mene Wikileaks i stor grad har bidratt til å skaffe håndfaste bevis for dette.»

Nå er det bare 100 Al Qaida igjen i Afganistan ifølge Obama

Sp: Synes journalisten også det er «tragisk» at 140.000 NATO soldater ikke klarer å bekjempe 100 Al Qaida soldater?

Nå ble flere hundre tusener sivile ofre for UNITA i Algola. UNITA ble lært opp og forsynt av CIA for å destablisere Angola

Sp. Synes journalisten også det er «tragisk» så mange hundre tusener av sivile mistet livet p.g.a. denne destabliseringen … i forsvar for apartheidssystemet?

Ole-John Saga
12 år siden
Svar til  kjell108

Kjempefint. Takk:) Men jeg trenger også kilder (linker) Ikke det at jeg egentlig tror det hjelper, for det virker som om han har bestemt seg for å mene at Wikileaks er på de godes side, men hvis han ikke får det så regner jeg med at han kommer til å spørre. Jeg synes jo selv det er fint med kilder:). Det er faktisk skummelt å se at journalister som egentlig er ytringsfrihetens voktere, er helt ødelagte av den samme instutisjonen de jobber for.

Mole
Mole
12 år siden

Dette er nok det som kommer til å føre til store innskrenkninger av internett slik vi kjenner det.
De tingene nevnt under vil brukes som «false flag» slik at folk VIRKELIG VIL SE HVOR FARLIG OG SKADELIG INTERNETT KAN VÆRE.

– Hva om aksjemarkedet bryter sammen på grunn av at feilprisede aksjer får folk til å selge unna? Hva om strømmen blir slått av og forårsaker panikk i befolkningen? Rent teknisk er slik krigføring mulig, sier den amerikanske professoren.

Skrekkscenariet han skisserer er som revet ut av actionfilmen Die Hard 4.0, der skuespiller Bruce Willis må nedkjempe en terroristgruppe som ved hjelp av hacking tar kontroll over livsviktige funksjoner som strømnettet og infrastruktur i USA.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/krim/sikkerhetsekspert-advarer-norge-mot-cyberkrig-3362237.html

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden

Nettopp, nå er selve nettet farlig. Da kan vi vel bare vente en false flag som viser hvor farlig det er. Vips, pga. rikets sikkerhet har de tatt nettet fra oss.
Og den professoren er vel ansatt i Microsoft så vidt jeg husker. ‘Bare så det er nevnt.

Equalitor
Equalitor
12 år siden

Dette er gårsdagens, men allikevel:
– Hackere har angrepet Mastercard
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/wikileaks/artikkel.php?artid=10012304&fb_ref=vgart_fbshare&fb_source=home_oneline

Angriper de noe annet eller større så bærer det vel på ræva for «hacker-oppfordrende» sider som dette.
Stå parat. Nåtiden kunne vært verre hadde det ikke vært for de brave fortidens menn og kvinner som sto opp og sloss [men ha Gandhi i bakhodet], dessuten var beredt på det meste.

BelzeBob
12 år siden

Mye bra her.

«250.000 dokumenter»… Stopp og tenk litt: hvorfor trenger man flere tusen dokumenter? Er ikke ett dokument nok? Om det ene dokumentet har informasjon som faktisk har en betydning?

Hvem kommer til å lese 250.000 dokumenter? Politikere, militærfolk og diplomater? Altså, de samme som nok hadde tilgang på informasjonen i utgangspunktet….

Men mannen i gata sier «Oj! Så mange dokumenter! Wow! Wikileaks er sannelig rå!» Spør han hva han kan si om dokumentenes innhold og jeg tviler på at han klarer å si særlig mye…

Assange har sagt pene ting om slakteren Netanyahu? Gosh – dette burde jo fortelle alle at Assange enten

1. Er en agent

eller

2. Er helt fjern oppe i hodet sitt.

——————————-

Jeg er helt enig i alt J.J. har sagt om saken og jeg vil legge til en ting til: Wikileaks er veldig farlig – fordi nå har Wikileaks liksom «enerett» på lekkasjer på nettet/i media. Lekkasjer som umiddelbart får enorm oppmerksomhet i media. Altså – Wikileaks har en kolossal makt.

Se det fascistiske mønsteret:

Sentralisert makt
Sentralisert økonomi
Sentralisert informasjon/media.

nephilia
nephilia
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Det er noe som heter Maybe Logic
http://www.youtube.com/watch?v=nZP8-T2ZXq0
Det er sikkert veldig mange velmenende folk som deltar og bidrar til LeakyDicks.
Maybe, fascistene (etter abu gHraib ) fant ut at de ikke kunne stoppe leaks, saa de bestemte seg for aa kontrollere leaks. H;res det sannsynelig ut?

nephilia
nephilia
12 år siden

Naar vi naa er i dataverdenen her er noe som JJ og MW kan finne interessant.

2 viktig info i dette ;)

Lars-Roger Moe
12 år siden

Takk for ei fin oppsummering av denne saken.

Nå rører det på seg i verden.

Er denne gjengen ekte vare eller «additional Problem»
http://www.sott.net/articles/show/219296-Operation-Payback-Anonymous-Message-About-ACTA-Laws-Internet-Censorship-and-Copyright

Denne karen er i alle fall ekte vare. http://www.sott.net/articles/show/219298-People-Power-15-year-old-English-school-student-We-re-gonna-fight-back-

Now we hear the People sing….
Og vi kan med fordel repetere Nordahl Grieg…
http://livingearthalchemy.com/m/shop/index.php?mid=m437&id=0&vn=736&katid=74

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Og i ly av dette kaoset med nobel fredspris, har norske myndigheter altså implementert DLD i Norge:
«STORTINGET (VG Nett) Storberget avviser ikke at informasjon kan komme på avveie som følge av datalagringsdirektivet.

* Del på Facebook
* Del på Twitter
* Legg til på Nettby
* Utskriftsvennlig versjon
* Tips en venn

Les også:

* Siv svinger pisken
* – Foreslår 12 måneder datalagring
* – Ap bruker rå makt
* – Uklokt å legge fram datalagringsdirektivet nå
* Vil fremme omstridt EU-direktiv – varsler voldsomt press på Frp
* Info om din telefon og e-post bruk kan havne i alle EU-land

Tips VG Nett

– En slik frykt vil alltid være til stede, men vi vil sikre oss på beste måte for å forhindre at lekkasjer skal skje, sier Storberget da han møter et fulltallig pressekorps i vandrehallen på Stortinget fredag formiddag.

Regjeringen går inn for å innføre datalagringsdirektivet.
Med et slikt direktiv vil informasjon om blant annet hvor og når du ringer, sender e-post eller kobler deg på internett, bli lagret.»
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10020021

Lykke til! NWO er bevist :D

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  arifkarim

Det er nok ikke lenge til store stygge PeST kommer og henter meg Arif etter at jeg siden tidlig i morres har rast over blogger samme hva artiklene handler om med kommentarer som denne og lignende kommentarer :-D :

Det blir nok morro i dag under prisutdelingen når gatene fylles med DLD motstandere

Avgått PST sjef Jørn Homle sa for noen år siden at globalistene er en trussel mot rikets sikkerhet

Kjakan sønsteby oppfordret Norsk ungdom for få dager siden til og bekjempe quislingene som vil gi bort landet vårt til EU og fjerne den Norske grunnloven og nasjonal selvråderett

Norge sa NEI til EU, enda er 99.7% av alle EU direktiver innført der vi er på 5 plass av EU land som har innført flest direktiver

Hva venter vi på ? Håndballkampen ?

Ut i gatene og si nei til NWO direktivet (DLD )

Nei det har vært en slitsom natt med og produsere molotow coctails og dyppe tusenvis av spanske ryttere i gift så en kan beskytte seg mot de stygge purkehestene i dag i selvforsvar i kampen for vår frihet
Det blir nok mange billige hestepølser fra Gilde de nærmeste dagene :)

Still globalist terroristene og Henry Rinnan avkommet for riksrett

Frihet er ikke noe en bare får men noen enn må kjempe for og beholde hver eneste dag :)

Kanskje blir det du som blir husket og æret som studenten på bildet om kort tid :)

SMNWO

(Smurfer mot NWO)

http://www.dagbladet.no/2010/12/10/nyheter/kina/utenriks/14648983/#comment_5151127

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden
Svar til  smurfen

«Avgått PST sjef Jørn Homle sa for noen år siden at globalistene er en trussel mot rikets sikkerhet». Nei, han sa vel at antiglobalistene var en trussel mot riksets sikkerhet? http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/skepsis-no-og-sensurpolitiet-under-borgerarrest/

Det var en bra og aktuell artikkel JJ her har skrevet, og det er interessant at vi som har vært en del i gamet begynner å skjønne ting ganske fort nå. Og denne saken er en perfekt anledning for maktapparatet til å sensurere/tstenge internett. Jeg vet ikke om det er mulig at internett kan skrues av globalt, men nasjonalt er dette enkelt. Amerikanerne har frafør Cyber Security Bill, som gir myndighetene muligheten til å stenge internet for en periode eller permanent – pga rikets sikkerhet selvfølgelig. De har nå nettopp vedtatt WEB Sensorship Bill. Her legges det opp til lisensordninger og tillatelser til å være på nett, og avgjørelsene krever ingen forklaringer og kan ikke ankes. Det ser stygt ut for de medier om ikke er under NWO-paraplyen.

En annen mulighet er selvfølgelig introduksjon av Internet2. Da slipper man å rydde opp i dagens internett, og argumentet blir at dette er sikrere og bedre for brukerne, men at dette koster ekstra å få tilgang – ikke som tilbyder, men bruker. Men tilbyderne må være godkjent og kontrollert på forhånd. Så dagens internet vil på nytt få et b-stempel – for porno, gambling og gale konspirasjonsteoretikere.

Infowars og Webster Tarpley om Wiki: http://www.infowars.com/wikileaks-corrupted-oracle-or-a-cointelpro-asset-of-the-establishment/

BOCMNWO

(Baller og Cloriner Mot NWO)

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  smurfen

Balle Clorin
«Og denne saken er en perfekt anledning for maktapparatet til å sensurere/tstenge internett.»

«Web Censorship Bill» er allerede vedtatt. Ingen koordinert timing mellom Wikileaks og lovforslag. Loven dreier seg om filesharing og kopiretter. Å få Kongressen til å vedta noe er ikke vanskelig.

«Last week Senate Judiciary Committee unanimously approved the bill, in which the Attorney General gains the right to shut down websites with a court order if copyright infringement is deemed “central to the activity” of the site.»

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  arifkarim

Her blir ens forhold til Norsk politikk og lov sentral.
Lover er lagd for å skape et rettferdig og ballansert samfunn.
DLD oppfyller inne noe av dette.

Ikke er «ola og kari» delaktig i å stemme inn de personene som er skyldige i dette, og ikke har «ola og kari» legitimitert dette politiske styresettet, og heller ikke EøS. Det heter seg at Norge er et demokrati, og ikke har «ola og kari» deltatt i noe folkeavstemming rundt dette. Jeg kan derfor ikke se at denne loven sees på som en gyldig lovgivning.

Hvis «ola og kari» mot formodning oppdager at en slik ulovlig overvåking er rammet dem, er det derfor «ola og karis» egene strafferammer som gjelder.

Så har vi også noe som heter likhet for loven. Med DLD vedtatt dette ser jeg ikke noe galt i at Norske borgere har sitt motstykke ved å overvåke statsledere og lagrer det på thepiratebay i 12 eller 24 mnd.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  arifkarim

Hvor å når møtes vi i kveld for å fremme bud til massene uten megafon: «Våk over PTS», «Våk over Jensemann», «Fredspris til mordere» osv.?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  bin Laden

Vennligst svar den som vet: hvor og når?
Armin «kan ikke nås for øyeblikket» en stund, vet noen andre mer enn jeg gjør, om møtested og tid?

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden

Veldig bra, grundig og analyserende jarle!
Denne likte jeg!

Alt kan brukes og misbrukes til alt. Og uavhengig om WL driver et spill eller ikke så har man med svært dyktige folk å gjøre med enorm makt og propaganda-apperat. Så at de ikke bare forsøker å slukke brannen, men også forsøker å dra nytte at det som kan misbrukes til sin egen agenda, er åpenbart. Slik har man holdt på i flere tusen år. Har man en fiende, nøyer de seg ikke med å rydde han av veien, men de gjør han også til sin egen maskott, forvrenger hans budskap, og overdrar hans tilhengere og organisasjon. Bla. slik du inikerer i artikelen.

Men på en annen side er den mulige Julian-Israel koblingen urovekkende.
Selv om jødiske og sio-kristne politikere er de som går hardest ut mot han.

Personlig tviler jeg på at Julian er en rotte.
For meg ser dette ut som en total krig på alle fronter.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

At nettopp departementet utenriksminister Clinton styrer er dét som nå annonserer at USA skal arrangere den store pressefrihetsdagen neste år, framstår dermed som noe ironisk for enkelte – blant annet budbringeren Crowley selv.«Ironisk»http://www.dagbladet.no/2010/12/09/nyheter/utenriks/usa/wikileaks/14636639/

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Julian Assange vil bli siktet for spionasje i USA
Innen kort tid, ifølge Wikileaks-sjefens advokat.http://www.dagbladet.no/2010/12/10/nyheter/julian_assange/wikileaks/utenriks/usa/14660131/

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Ledende pakistanske aviser trakk fredag tilbake en eksplosiv nyhet der falske amerikanske diplomatbrev ble brukt til å stemple indiske generaler som «folkemordere».
http://www.abcnyheter.no/verden/101210/trykket-falske-lekkasjer

Nå skal troverdigheten til dokumentene som Wikileaks besitter, svekkes,
slik tvil er eliten ekspert på å fabrikere.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

– Jeg har bevis på at Assange er uskyldig
Julian Assanges svenske advokat Björn Hurtig skal ha sensasjonelt bevismateriale.
http://www.dagbladet.no/2010/12/12/nyheter/wikileaks/utenriks/julian_assange/voldtekt/14682535/

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Vi vet nå at Visa, MasterCard og PayPal er instrumenter for amerikansk utenrikspolitikk. Det visste vi ikke fra før, sier Assange i en uttalelse som ble formidlet på australsk fjernsyn via hans mor, Christine Assange.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/wikileaks/artikkel.php?artid=10020395

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

– Hvis svenske myndigheter anker avgjørelsen er det helt tydelig at det ligger et ønske om hevn bak. Det vil bevise at det finnes et politisk element som ikke har noe med denne saken å gjøre, sier han til The Guardian.

Michael Moore, Bianca Jagger og flere kjendiser tilbyr seg å betale kausjonen.

Kjendisene i kø for å støtte Assange
http://www.dagbladet.no/2010/12/14/nyheter/wikileaks/julian_assange/utenriks/14710561/

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Assange må også gi fra seg passet, gå med elektronisk fotlenke og settes i husarrest. Neste høring vil være 11. januar.
http://www.dagbladet.no/2010/12/14/nyheter/julian_assagne/utenriks/wikileaks/14706831/

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Mole

Kjendisvennene slår ring om Julian Assange
– Voldtektsanklager brukes mot kjente menn….

… var i kveld opptatt med å samle inn kontanter for å betale 200 000 pund, over 1,8 millioner kroner i kausjon for Assange.

– Det er en absurd situasjon: Vi kan ikke betale kausjonen med sjekk, for de tar en uke å klarere, og ikke med VISA eller MasterCard. Siden vi må betale 200 000 pund i kontanter tar det tid, sier forsvarer Mark Stephens til VG Nett.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/wikileaks/artikkel.php?artid=10020474

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Mole

«Julian Assange vil bli siktet for spionasje i USA»

USA er de «rette» folkene til å sikte andre for spionasje. Det norske sviket er at terrorister kan reise på diplomatpass til Norge. Det forteller mere enn 1000 bilder. Deretter får de samme terroristene sensitive data gratis av oss julenisser. Norskkunnskaper ingen forutsetning. Hvorfor? Norge er fortsatt takknemlig for Mashallhjelpen hvor USA fikk etablert dollar som verdensvaluta. De sammen nordmennene mener antagelig at hvis USA går under bør Norge følge etter. De som bør følge etter USA et nordmenn med amerikansk pensjon, etter at de har sonet dom for spionasje i Norge.

kjell108
kjell108
12 år siden

NyS nye sannhetsvitne, Gordon Duff

Patriotisk amerikaner, veteran i krigen mot «kommunistene», var muligens involvert i Phoenix-programmet, har jobbet for jødisk Wall Street banksters halve livet, sikkerhetsekspert på våpen og terrorismebekjempelse.

OOPS! Nå kilde for NyS :-(
NyS nye «sannhetsvitne» er GORDON BLUFF
————

«GORDON DUFF: BUSTED – WIKILEAKS WORKING FOR ISRAEL»
«an Assange tied to ultra-nationalist Israeli groups, an Assange with an extremist agenda, an Assange who sees himself as a geopolitical player, willing to censor, willing to fabricate and willing to betray.»

«All have been timed to Wikileak «dumps» and all have had timing that makes them appear carefully choreographed to extend news coverage, raise controversy and add credibility to material which has been characterized as «seeded» by intelligence agencies with an agenda to discredit Islamic nations, push for war with Iran and derail Middle East peace efforts.»
http://www.veteranstoday.com/2010/12/07/gordon-duff-wikileaks-conspiracy-theory-and-the-assange-arrest/
————-

GORDON BLUFF vil ha Assange vekk fra medialyset. GORDON BLUFFs bakgrunn er slik at jeg ville ikke tatt i den med tang engang.

«The timing of the Assange arrest, tied, not only to the news cycle but objective analysis that seems to indicate a strong political bias for Wikileaks, makes a powerful case for Wikileaks and Assange as «knights and bishops» in a global chess match where the press and public are «pawns.»

Den oppmerksomheten Wikileaks får er ment å få vekk oppmerksomheten fra noe som er mere truende (økonomi/FED/dollar/olje)? Som rimelig godt orientert om økonomi så kan jeg si at vi ikke har noen pågående skandale for tiden som må skjules for enhver pris.

BelzeBob
12 år siden

Rom

Du tar feil. Vi har hatt en pågående økonomisk skandale helt siden 1913 når Federal Reserve ble opprettet. En annen skandale er at Lord Rothschild praktisk talt eier halve verden og ingen sier noe om det. En tredje skandale er at vanlige folks skattepenger «bailer ut» de kriminelle bankirene som laget finanskrise og kjørte økonomier i do.

I tillegg har vi tusen andre ting som skygges over av den sleipe Wikileaks operasjonen. Som at Mexciogulfen er full av gift, at klimahysteriet er en svindel – i likhet med Krigen Mot Terror.

Ole-John Saga
12 år siden

Er det noen som har sett denne dokumentaren http://video.google.com/videoplay?docid=1667738301360497195# Ufo Gateway to hell? Profetiene som blir fremlagt der, ser ut til å stemme ganske bra med det som skjer nå for tiden.

Thunder
Thunder
12 år siden

Opprør innad i Wikileaks? Openleaks lanseres på mandag.
http://www.dn.se/nyheter/varlden/nytt-wikileaks-gor-revolt-mot-assange-1.1224700
Avisen melder også at den norske Dagsavisen vil publisere alle Wikilekkasjer på deres servere.

Ulven
Ulven
12 år siden

Godt sett – JJ.

Here we go again – problem, reaction and solution…

Det var noe dukketeateraktig ved at de pågående wikileaks-avsløringene ble kunngjort verden over via main stream media (!) FØR de ble publisert.

Hvis ikke det smaker av AGENDA, så vet ikke jeg..

Tanken bak det brede omfanget av publiserte dokumenter som var UNNTATT OFFENTLIGHET, var vel at hvert land skulle få sin ubehagelige wikileaks-gate, hvoretter hvert lands makthavere skulle stå frem og si: «Vi kan ikke ha så fritt internett lenger – se hva wikileaks-saken har ført til…».

Men hva med alle oss som synes at AVSLØRINGER ER TOPP, og som vil ha mer av det samme? Det er vel vi folket, som har makten i et demokrati, og derfor kan beslutte oss for å ha et minst like fritt internett for nå – fordi det tjener som et korrektiv mot Støre, Barth Eide og den øvrige Ape-maktens mange maktmisbruk i det skjulte…

kjell108
kjell108
12 år siden

Forslag om strengere regler for internett-leverandørdører ble nedkjempet av de store aktørene.

«Big phone and cable companies are outgunning Silicon Valley in last-minute lobbying to shape a pending Federal Communications Commission proposal to prevent Internet providers from interfering with web traffic.

The major broadband companies have opposed FCC Chairman Julius Genachowski’s efforts to give the government a stronger hand in regulating how web traffic is managed, and have warned that the FCC could discourage investment in broadband networks. But they’re now trying to make sure the rules that are enacted are as positive for their businesses as possible».
http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704720804576009713669482024.html?mod=rss_whats_news_us_business

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Ulven
«Tanken bak det brede omfanget av publiserte dokumenter som var UNNTATT OFFENTLIGHET, var vel at hvert land skulle få sin ubehagelige wikileaks-gate, hvoretter hvert lands makthavere skulle stå frem og si: “Vi kan ikke ha så fritt internett lenger – se hva wikileaks-saken har ført til…”.
———–

Den nye Wikileaks vil ha følgende utgangspunkt

http://www.dn.se/nyheter/varlden/nytt-wikileaks-gor-revolt-mot-assange-1.1224700
”utan politisk agenda förutom spridandet av information till medier, allmänhet, ideella organisationer, bransch- och fackorganisationer och andra medverkande grupper”.

??

Jamen, hvordan kan vi da stole på dem ?? De tar jo ikke stilling til 911, Abu Graib, Irak-krigen, Obama, NWO, ….

DE STÅR FOR INGENTING! :-( :-( :-(

Typist fordekte CIA-greia!!!!

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  kjell108

Etter min mening er det perfekt at de er anonym og upolitisk, men da må alle få tilgang til deres servere. De vil ikke ta stilling og vil ikke ha et ansikt utad og heller ikke legge ut lekkasjer på eget nettsted. Da må Nyhetsspeilet t. eks. få tilgang til serveren. Da vil ikke Openleaks og Assange-personligheter få prege nyhetene.
Till skillnad från Wikileaks kommer Openleaks inte att ta emot och publicera saker direkt så att allmänheten kan se materialet. I stället kommer andra organisationer att få tillgång till Openleaks system och de får i sin tur presentera materialet för sin publik.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Thunder

Thunder sier:
«Etter min mening er det perfekt at de er anonym og upolitisk,»

Helt rett, for de som gikk glipp av det poenget.

« Forrige artikkel

Klima og den Kapitalistiske klasse i Kommunismen (KKK)

Neste artikkel »

Full krig i London over økte skolepenger