Er Wikileaks Internets 9/11

24.3K visninger
8 minutter lesetid
479

Beforeitsnews.com har en interessant artikkel hvor de spør om Wikileaks er Internettets 9/11. Altså en inside jobb, som skal føre til innskrenkninger i de borgerlige sivile friheter til å kikke sine valgte representanter i ‘demokratiene’ i kortene, og sørge for at de holder seg innenfor deres mandat, og ikke springer klandestine krefters agendaer.

Dette trenger ikke bety at Wikileaks i sin helhet er en ‘inside’ organisasjon, men at de er brukt i et spill hvor det er lekket dem ting, som blir brukt i et større spill. En agenda kan være Internettets trussel mot skjulte agendaer å få utspille seg i fred og ro, uten offentlighetens innsyn og det frie ords utveksling mellom borgerne i hva vi kaller et demokrati. En annen agenda kan være krigshaukenes. Wikileaks er mange flere enn sin leder, hvis fortid er noe uklar, og det er også så stor uklarhet om hvem som egentlig står bak ham i administrasjonen av Wikileaks.

Vi skal se at der er overhodet INGENTING i dette materiale som vil føre til at noen engang vil miste sin status eller sin stilling. Alt er en hype, en oppblåsing av dimensjoner for småting som vi vet allerede mesteparten av.

Hegelian Dialektikk

Zen Gardner i Beforeitsnews.com sier:

“Mens 9 / 11 var en vekker for dem som var våken og oppmerksom nok til å se den åpenbare sprengstoffbruken og feilinformasjon og den resulterende “Pearl Harbor” effekt, hvorav de fleste i verden falt for det. Og nå er folk er bokstavelig talt ‘bøyd over’, som i flyplass “screenings”, til politiets statlige fascisme over hele verden. Det er svimlende. Faktisk er det orwellsk. Hæren, politi og privat sektor er i krig med det vage begrepet terrorisme – en uslåelig fiende i en krig som kan trekkes ut på ubestemt tid, og kjempet på enhver arena som er nødvendig.

Og hva var resultatet av denne erklærte krig mot terrorisme? Ikke en krig mot terror, men en økning i frykt og terror, til å rettferdiggjøre de økonomiske, sosiale og politiske innskrenking som har fulgt.

Du gjettet det – den siste bastion for frihet av informasjon og uttrykk, et gratis Internett, vil velte. Tross alt, dersom informasjonen nå er fienden, må vi finne oss i at politiet eller noen kontrollerer alle aspekter av dette farlige middel, alt for sikkerheten og beskyttelsen av “oss folket”.

Taktikken er velkjent – Kjenn Din Fiende

Først er det Hegels Dialektikk – skape et problem, provosere frem en reaksjon, og deretter gjennomføre den pre-planlagte løsningen. De iscenesatte 9 / 11 angrepene, inkludert det internasjonalt fylte World Trade Center, “berettiget” de påfølgende krigene og innskrenking av friheter i verden i navnet til “sikkerhet”, inkludert den forferdelige Patriot Act som allerede var skrevet og bare venter på en unnskyldning for å signeres og gjennomføres.

Tilsvarende er dette angrepet på det internasjonale Internett og ‘trusselen’ for diplomatisk samfunn over hele verden ved å utsette statshemmeligheter fra en rekke land, vil hjelpe til med og innevarsler internasjonale tiltak i navnet til “sikkerhet”, trolig med igjen den fascistiske amerikanske regjeringen i spissen, med sammenfallende EU , kanadiske og australske tiltak. De er allerede i gang med hjelp av Department of Homeland Security lovverk å inndra nettsteder.

Alt de trenger er “rette hendelsen” til å rettferdiggjøre å få full kontroll. Som “Internet terrorisme”? Bare de ikke kan bruke det ordet ennå. Tross alt, det er en krig mot terror, og “hvis du re ikke for oss, er du for terroristene. ” Det ultimate falske valg, akkurat som alt annet de prakker på den menneskelige bevissthet.

De som har studert historien, vet at alt dette er bare en reprise på brenningen av Reichdagsbygningen, angav hverandre til Stasi og Gestapo, frykt og mistillit rådet. Alle som var imot myndighetenes disposisjoner var per definisjon ‘terrorister’ da også.

Skjult Agenda

WikiLeaks brukes til å rettferdiggjøre “Patriot Act” Regelverk for Internett

Erik Blair hos activistpost.com kommenterer Garners artikkel og sier:

“Artikkelen påpekte helt korrekt at WikiLeaks historien var i samsvar med elitens Problem-Reaksjon-Løsning metoden, hvor løsninger er mer tyranni for ‘vår egen sikkerhet’.

WikiLeaks brukes til å sette dagsorden på mange nivåer, men viktigst ved å sette presedens for nedleggelse av nettsteder for politisk “farlig” innhold.

Nyhetsspeilet.no og Riksavisen.no er de første som extermineres for denne Internet Sikkerhets Lov i Norge, av den enkle grunn at vi er nærmest de eneste av noen størrelse i Norge på kritisk politisk lekmanns journalistikk.

Newt Gingrich sier i FoxNews: “Informasjon krigføring er krigføring, og Julian Assange er engasjert i krigføring. Informasjons terrorisme, noe som fører til at mennesker blir drept, er terrorisme, og Julian Assange er engasjert i terrorisme. Han bør behandles som en fiendtlig stridende ».

Eric Holder har foreslått spionasje tiltale. Sarah Palin har kastet seg inn i sirkuset og foreslår at han blir jaktet ned som Osama bin Laden.

Kongressmannen Peter King, den påtroppende leder av den innflytelsesrike Homeland Security Committee, gikk så langt som å spørre utenriksminister Hillary Clinton om å undersøke om WikiLeaks kunne bli utpekt som en utenlandsk terroristorganisasjon (FTO), et trekk som vil gi amerikanske myndigheter større spillerom i jakten på gruppen.

Senator Mitch McConnell kalte Assange en “high-tech terrorist” på NBC’s Meet the Press søndag og sa, “hvis det blir funnet at Assange ikke har brutt loven, da bør loven endres.

Der er standarden satt. Loven blir endret. Internet er en amerikansk styrt affære. Når Amerika nå er overtatt av fascister og kommunister, så er realiteten at når disse sivile rettigheter vi har nytt godt av en stund forsvinner der, så forsvinner det samme over hele verden. Kina vil glede seg.

Ikke et vondt ord om Israel

Mange i KT miljøet er forundret over at Julian Assange så sterkt har gått ut og sagt hvor lei han er av de som påstår at 9/11 var en inside jobb, uten at han har grunngitt det ytterligere, men dette har ført til at mange har stilt spørsmål ved hans kunnskaper og lojaliteter.

Mange er forundret over hvor lite alle disse dokumentene ser ut til å gå utover de som mange vet sitter og trekker i tråder i verdenspolitikken.

Gordon Duff i Veteranstoday.com sier at Julian Assange har hatt hemmelige møter med Israelske myndigheter i Geneve tidlig i 2010, og at han har tatt penger fra dem:

“Rapporter har kommet i dag som linker Wikileaks grunnlegger, Julian Assange, direkte til israelsk etterretning og “Israel vennlige” medier. Vi er fortalt at Assange, på et Genève møte var enige om å tillate Israel å velge eller sensurere alle Wikileak dokumenter som skulle lekkes.

Til tross for den dramatiske arrestasjonen av Julian Assange for voldtekt, en historie lang hyped av media, Assange “martyren” nå synes å være Assange “den israelske spionen.” Rapporter fra innsiden Wikileaks avviker sterkt fra bildet presentert av pressen, en Assange knyttet til ultra-nasjonalistiske israelske grupper, en Assange med en ekstremistisk agenda, en Assange som ser seg selv som en geopolitisk aktør, villig til å sensurere, villig til å dikte og villige til å forråde.”

Kilder skal være tidligere Wikileaks frivillige.

Enda viktigere, har Wikileaks aldri hatt et dokument eller nevnt 9 / 11 etterforskning, striden om “9 / 12” hemmelige fly til Israel eller de “dansende israelere,” de 5 Mossad agenter arrestert på George Washingtonbroen 9 / 11. i en varebil med 2000 pund med eksplosiver. Denne gruppen, riktignok bare for å “dokumentere” 9 / 11 angrepet [ergo visste Mossad at 9/11 skulle skje] for den israelske regjeringen ble holdt i varetekt i 10 måneder og bare løslatt etter diplomatisk krangel, og en stor lobbyvirksomhets innsats, sier Gordon Duff.

“Assange møtte israelske tjenestemenn i Geneve tidligere i år, og inngikk den hemmelige avtalen. Den Israelske regjeringen, virker det som, hadde på en eller annen måte funnet ut eller forventet at dokumenter som skulle lekkes inneholdt et stort antall dokumenter om de israelske angrepene på Libanon og Gaza i 2006 og 2008-9 henholdsvis. Disse dokumentene, som sies å ha sin opprinnelse hovedsakelig fra den israelske ambassaden i Tel Aviv og Beirut, ble fjernet og muligens ødelagt av Assange, som er den eneste person som kjenner passordet som kan åpne disse dokumentene, ifølge kildene. “

ASSANGE OG 9/11

Kilde: IndyPress

I et intervju med Time Magazine, roser Assange Netanyahu som en stor tilhenger av innsyn og åpenhet!

Netanyahu: WikiLeaks avsløringer er kjempebra for Israel

“Statsminister Benjamin Netanyahu sier nylig at lekkede amerikanske diplomatiske notater om den saudiarabiske kongens tilbud er klart bevis på at den arabiske verden er enig med sitt lands vurdering av at Iran er den viktigste faren for Midtøsten.”

Kilde: haaretz.com

Sikkert fint å få dette bekreftet av Wikileaks. Krigsagendaene er aldri langt borte fra noen slike store hendelser i verdenspolitkken. Haukenes spill. Assange er plutselig havnet i eliten av ‘deceptorer’?

Wikileaks, Boiling Frogs

Wikileaks-saken kan nå også brukes for å teste ut folks aksept av hva de gjør. De koker frosken. Neste gang blir det litt verre. Hvis de ikke får altfor store protester nå, så struper de på de borgerlige friheter med Internet, deretter så kjører de litt mer temperatur på kjelen, nye wikier, og etter en stund er det ingen ting av våre borgerlige friheter igjen, og Internet blir bare et svakt minne etter hvert. Boiling Frog Metoden. Varm sakte opp vannet, så merken ikke frosken, vi, at den blir kokt. Det var akkurat slik fascismen fikk sin utbredelse for 70 år siden. Folk visste ikke om hva de var med på, før de var midt inne i ragnarokk.

Alt gikk så gradvis, små endringen om gangen.

Historien gjentar seg, ALLTID.

Wikileaks; Skremme andre varslere

Wikileaks, og forfølgelsen av Assange, som følge av avsløringene kan også være en metode for å ‘korsfeste’ budbringeren, og skremme andre varslere fra å innlate seg på det samme; det vil si avsløre hvordan makten og personene som utgjør myndighetene ter seg.

De ønsker ikke transparens, så kan de skremme alle fra å gjøre som Assange, med forfølgelsen av ham, så er deres sak beskyttet mot innsyn for andre enn de statsautoriserte journalister. Sånn sett er frykten deres våpen. ALLTID.

Alle varslere som Assange, kontrollert eller bare lurt i fella, bør bare fortsette, inntil deres fengsler er så fulle, at de er nødt til å benytte sine FEMA-camps, konsentrasjonsleire, Gulag’s.

OG også legge begrensninger og lovverk mot media som gjengir varsling.

‘We Should Be Censoring The American News Agencies Which Enabled’ WikiLeaks
http://thinkprogress.org/2010/12/14/allen-west-censorship/

Fascismen brer om seg, samarbeidet mellom myndigheter og big busines, som Benito Moussolini definerte sin fascisme.

Internet under press for sensur

Assange er arrestert og de skal sette eksempel for Internet ‘terrorister’.

Hvorfor fikk/får Wikileaks så mye presse? Fordi Wikileaks ble brukt for deres agenda.

Noen som husker “ClimateGate” emailene om den globale oppvarming hoaxen? Mesteparten av massemedia nektet å ta opp detaljene i hva som var i dem.

NYPost og BBC nektet av PRINSIPP å publisere detaljer i emailene fordi de var “Stjålen eiendom”.  Hvorfor publiserer de da Wikileaks lakkasjene anmasse nå?

Problem – Reaksjon – Løsning. Tese – Antiteste – Syntese.

Problem –                    Wikileaks truer “Nasjonal Sikkerhet”

Reaction / Reaksjon –  “Vi må gjøre hva vi kan for å beskytte de skjøre internasjonale relasjoner”

Solution / Løsning –      Få alle til å bli enige om at vi må sensurere internet, og farvel til internet problemet at lekmenn sitter og drøfter elitens gjøren og laden. Det er kun statsautoriserte journalister som skal gjøre det.

Hvis ytringsfrihet kun skal være for propaganda i et spill om opinionen fra krigshaukenes side, da er den ikke mye verdt. Vi bør absolutt støtte Julian Assagnes frihet til å publisere, som del av Den Fjerde Statsmakt; media, men vi trenger ikke støtte den agenda klandestine krefter bruker denne saken til.

Frankrike kan hente hjem Frihetsstatuen, og like godt plassere den i Bejing. Den står der kun til skam, og som minnesmerke over gamle falmede idealer som det nå er.

(Tips: Legger dere inn denne link i for eksempel FeedReader, så får en alle kommentarene etter som de kommer her på NyS, og slipper å lete hva som har skjedd mens en var borte:  https://www.nyhetsspeilet.no/comments/feed/ )

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

479 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
5 år siden

5 Huge WikiLeaks Revelations You Should Know About

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden
Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

Wikileaks, styrt lekkasje etter hacking og bearbeiding fra Mossad, i følge VT: http://www.veteranstoday.com/2016/10/08/neo-assange-and-russias-dance-with-the-devil/
Hvordan har de kommet frem til det? Ikke bare pga omfanget og innholdet, men også hva de IKKE lekker, som blant annet negative ting om staten Israel.

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Jeg har lenge lagt til grunn at Snowden har operert med ryggdekning fra CIA, som var Snowdens tidligere arbeidsgiver.

“Syretesten” for dette er at norske hovedmedia (som er CIA-kontrollert) ukritisk har fått videreformidle informasjon fra Snowden – SAMTIDIG som media har fortiet praktisk talt all annen “sprengstoff”-info om NSA…

Det blir avsløring av NSAs STØRSTE HEMMELIGHETER tirsdag 27. sept fra kl. 18 på Gran, litt nord for Oslo:

http://www.hansgaarder.info/arrangementer/nsas-storste-hemmeligheter-2/

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

Snowden og Assange er begge CIA-agenter, avslørte av russiske etterretning: http://www.veteranstoday.com/2016/09/21/russia-govt-report-snowden-greenwald-are-cia-frauds/

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Balle Clorin
7 år siden

Godt å lese, Balle. Det er egentlig veldig lett å avsløre om en person er desinfoagent eller ekte vare:

1. Personen får stor nyhetsdekning i massemedia. Om dette skjer så er det med nærmest 100% sikkerhet at personen er egentlig en agent som bare spiller en rolle for å avlede de store massene.

2. Personen avslører ingen av de store konspirasjonene. 9/11-konspirasjonen er den essensielle. Assange uttalte selv at han ikke trodde på 9/11-konspirasjonene. Med en slik uttalelse så vet man umiddelbart at personen ikke er en ekte sannhetssøker, men er satt kontrollert ut for å avsløre relativt harmløse sannheter som aldri peker direkte til den egentlige makten bak verdens ledere.

På denne måten tror borgerne at det ikke står så ille til allikevel og forblir i illusjonen. Dette er en genial måte å skjule de store sannhetene ved å dryppe ut små sannheteter, og det fungerer svært godt i praksis. Snowden har heller ikke avslørt noe som peker i den riktige retningen.

CIA, NSA osv. er bare utførende enheter som kontrolleres av den mørke makten som forsøker alt de kan av ekstremt kyniske knep for å fortsatt klamre seg til makten. De er derimot i fritt fall, men har dessverre ingen intensjoner om å gi seg uten kamp. Dog, det beste du kan gjøre er å gå vekk fra fryktpropagandaen fra “systemet”. Bruk din egen kraft og føl hvordan en positiv fremtid ser ut med full frihet og overflod for alle virkelig kjennes. Det er kraften vi alle har i oss og som i sin grad påvirker verden til det bedre for alle.

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

– Neste avsløring er livsfarlig
Wikileaks lover å røpe hvilket land NSA totalovervåker.
http://www.digi.no/928799/neste-avsloring-er-livsfarlig

Snowden-dokumentene: Norge er NSAs drømmepartner
http://www.dagbladet.no/2013/12/18/nyheter/nsa/etterretningstjenesten/snowden/overvakning/30891164/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Er ikke noe farlig å avsløre hva som blir overvåket

“Massemedia, inklusive det såkalte norske forsvaret, regjeringa, folkehelseinstituttet og en rekke andre velkjente entiteter, er en psykologisk operasjon, psyop, samordnet innbyrdes, nasjonalt og med omfattende internasjonale forgreininger ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/er-wikileaks-internets-911/comment-page-28/#comment-108993

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

– NSA lager datasystem som kan føre cyber-krig på egen hånd
Snowden med enda flere oppsiktsvekkende avsløringer.

Systemet har en del potensielt farlige implikasjoner, som Snowden selv pekte på overfor Wired. For det første vil et automatisk angrepssystem lett kunne ramme mange uskyldige tredjeparter dersom man ikke har et klart definert mål for motangrepet.

http://www.hardware.no/artikler/nsa-lager-datasystem-som-kan-fore-cyber-krig-pa-egen-hand/162532

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Amerikansk overvåking av millioner av telefonsamtaler kjent ulovlig.
Sviende NSA-nederlag om overvåkingen Snowden avslørte
http://www.dagbladet.no/2015/05/07/nyheter/utenriks/etterretning/spionasje/usa/39071944/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

– NSA har avlyttet de tre siste franske presidentene.
…diskuterer finanskrisa, den greske gjeldskrisa, lederskapet og framtida til EU, Tysklands forbundskansler Angela Merkel og det franske bidraget i Palestina-konflikten.
http://www.dagbladet.no/2015/06/23/nyheter/utenriks/nsa/frankrike/39819987/

I ettertid er det lett å se hvordan usa avsetter presidenter i andre land, ved å utnytte disse avlyttningene.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Wikileaks Is Zionist Poison – Deconstruction of the Myth – Wiki-Hydra: Israel’s Favorite Psyop Just Won’t Die http://www.abeldanger.net/2014/05/wikileaks-is-zionist-poison.html

Quote: .. Wikileaks Is Zionist Poison by Jonathan Azaziah for http://www.maskofzion.com http://www.maskofzion.com/2010/10/wikileaks-is-zionist-poison.html Disinformation is defined as ‘misinformation that is deliberately disseminated in order to influence or confuse rivals.’ It is used by governments to mislead and brainwash their citizen populations, instigate wars, and blackmail foreign regimes. It is the ultimate instrument of the media. The most effective disinformation is that which is comprised of facts as well as falsehoods. Wikileaks, founded by Julian Assange, fits this description perfectly, right down to the letter. Seemingly overnight, it has become one of the biggest ‘whistle-blowing’ agencies in modern history. In reality though, it is one of the biggest disinformation projects in modern history, and it may be the most dangerous because it is masquerading as an organization of truth. The information released by Wikileaks isn’t new; it isn’t groundbreaking; it doesn’t hurt the US as much as people think, it’s fractional really; and it is overloaded with as much as propaganda as the day-to-day Zionist media is. This propaganda is benefitting someone. And that someone is the illegal usurping entity of Israel. Even the Israeli government itself thinks so (1). Afghanistan Drivel ..

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Falcon sier:
16. 05. 2014, kl. 17:47
«When a whistleblower gets front page coverage in the corrupt mainstream media, it’s not a whistleblower, it’s a decoy, a psyop», «Når en fløyteblåser får førsteside dekning i korrupte massemedia, er det ikke en fløyteblåser, det er en lokkefugl, avledningsmanøver, en psyop»

http://postimg.org/image/c3jmhl3tp/
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/wikileaks/8180528/Wikileaks-new-diplomatic-cables-contain-UFO-details-says-Julian-Assange.html
http://www.realufos.net/2008/05/real-jeff-peckman-alien-video-vs-fake.html

Det meste i følgende video er svært gjenkjennelig med det jeg har sett i forhold til Sigrid-, Vågå-og Årdalsaken. I tillegg selvfølgelig 22.juli. Familiære skuespillerprestasjoner og regi/planlegging lang tid i forveien. Løgner og bedrag. Forstår du det som blir sagt her, forstår du bedre hva jeg holder på med. Og om du ikke forstår, så gjør garantert insiderne det.
JFK Assassination Exposed II Sect 1-3
http://www.youtube.com/watch?v=RTd_MIckBjE

Melding til insidere: Salangen-Texas-General Hospital

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

Massemedia, inklusive det såkalte norske forsvaret, regjeringa, folkehelseinstituttet og en rekke andre velkjente entiteter, er en psykologisk operasjon, psyop, samordnet innbyrdes, nasjonalt og med omfattende internasjonale forgreininger, totalt sett ikke å anse som norsk, så utrolig for de aller fleste at det må testes for å få det bekreftet, “.. Så her er det noe som ikke stemmer, alle ser ut til å være tause inklusive pårørendegruppen, tips labbetufs, null drepte på Utøya? ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/comment-page-39/#comment-108960

I forbindelse med terroraksjonen på Utøya er det altså hundrevis av pårørende som ikke bryr seg om beviser for at rettssaken mot Anders Behring Breivik var en farse og at viktige bevis og indisier som er utredet bl.a. på Nyhetsspeilet ikke ble fremlagt i rettssaken. Det er bare ikke mulig at så mange etterlatte ikke reagerer på denne situasjonen hvis dagens offisielle versjon hadde vært sannferdig, normalt ville mange ha reagert kraftig på dette, men det er etter mitt vitende helt stille

Nå forstår jeg også hvorfor mine tusenvis av e-post til tusener i massemedia med mange fler over år, mange med viktige beviser og indisier i alvorlige forbrytelser, kun har en svarprosent på så og si 0% og en oppfølging på 0% med kun 1 stk unntak i Nettavisen, åpenbart ved en intern feil. Antall mottak av e-poster antar jeg ligger på ca 4 millioner stk, dvs så og si 100% sensur, vitner om en organisering som folk flest ikke tror er mulig uten at de opplever dette, og jeg har opplevd det. Et spesielt tilfelle var når jeg oppdaget at Nrk hadde sperret for inngående e-post fra meg til alle ansatte og nektet å gi meg en åpen adresse når jeg skulle si opp nrk-lisensen, så det tok ca ett år å få dette gjort, en mediebedrift som beviselig er en eneste psykologisk operasjon og kriminell sådan

Så hva kan jeg se er samordnet psykologiske operasjoner, nevn en kjent organisasjon eller annen entitet av en viss størrelse, sannsynligheten for at den er med i forbrytelsen er veldig nært 100%, eksempelvis Bellona, WWF, den norske kirke, jehovas vitner, de som er nevnt innledningsvis og et utall andre. Som dataprogrammerer og systemerer kan jeg lett se at det er mulig å bygge opp dette komplekset, det er bare å bygge med stein på stein til det uendelige

Utfordring, lag gjerne en ny versjon av følgende verifiserte sannhet: “Hollywood, the military industrial complex, education and mass media are 100% integrated, fact and fiction united * Hollywood, det militære industrielle kompleks, utdannelse og massemedia er 100% integrert, fakta og fiksjon forent” – Falcons’ CAFE

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Boka “Den rødgrønne terrorøya” av Ivar Fjeld er en nye makaber bløff

Den Rødgrønne Terrorøya, av Ivar Fjeld

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
10 år siden

I henhold til denne kommentaren mener 6 av 7 lesere av NS at jeg bør spare dere ved å selvsensurere min idioti=sensureres:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/comment-page-39/#comment-108966

Bildekollager er ikke noe nytt, men nyttig verktøy for bl.a. oversiktens skyld, jfr urvisere kontra digitale ur.. Dersom det klikker for noen av dere av å se på bilder jeg legger ut, så la vær og klikk:
http://postimg.org/image/cpv23qgsd/

HOAX NSA Security Edward Snowden :
https://www.youtube.com/watch?v=9q2G-5xfFrA

2Q11 er idiot og har bare for dumme kommentarer med bilder. For en tid tilbake valgte RKM å slette min kommentar angående ”drapsmannen” Oswald og samme person i figuren Jim Reeves. Tross alt for en gangs skyld begrunnet, i at min kommentar inkl. bilder ganske enkelt bare var for dum.

Mine bildesamlinger kunne helt sikkert ha blitt presentert mer forståelig før og nå. Men når er avsender idiot og mottaker ikke, og når er mottaker idiot og avsender ikke? I dag er svaret et annet enn om 2 år..
Og beskyldninger om idioti kan være symptom på frykten for selv å bli avslørt som noe lignende.

http://postimg.org/image/bp31llg0x/
JFK Assassination Exposed II Sect 2-3 :
https://www.youtube.com/watch?v=lor-m5GhTYA

Og i Utøya-skuespillet/drillen 22.juli 2011 er dødstallene fortsatt på vei ned. Men bildene mine sparer jeg dere for, inklusive sangstjernene..

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

“When a whistleblower gets front page coverage in the corrupt mainstream media, it’s not a whistleblower, it’s a decoy, a psyop”, “Når en fløyteblåser får førsteside dekning i korrupte massemedia, er det ikke en fløyteblåser, det er en lokkefugl, avledningsmanøver, en psyop” – Falcons’ CAFE

Denne kommentaren avventer moderasjon -> http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/chemtrails-hva-stod-det-pa-veggen/comment-page-34/#comment-108889

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Meget viktig å merke seg det Falcon her sier. Julian Assange og Edward Joseph Snowden er i samme bås sånn sett. Og det er garantert flere som vil bli avslørt i samme fjøset, og som vil overraske mange stort. Tilsynelatende er vi jo på samme “lag”.
Men det vil overraske meg om det er Armin Bahrami som modererer din kommentar under hans artikkel Falcon..
http://www.nyhetsspeilet.no/author/armin/

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Jeg har 2 timer presentasjon om NSAs ukjente virksomhetsområder på tirsdag (25.3) på Litteraturhuset: http://www.litteraturhuset.no/program/2014/03/nsa.html

Dette er info som ikke har vært omtalt i media i forbindelse med Snowdens avsløringer.

Forøvrig er det flere “rariteter” med Snowden-avsløringene:
– Snowden har fått “krampaktig mye” omtale av media. Hva betyr det?
– Snowdens bakgrunn som CIA-ansatt forties.
– Snowdens initiativ var neppe fullt og helt hans eget. (Mao. hadde han trolig bakmenn)

Bli med på “løkskrelling” av NSA: NSA skjuler alltid noe mer bak et ukjent antall fasader, og noe mer og enda noe mer og mer merkelig…

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Huge day for Danziger 7. Why no news? Will Eric Holder/DOJ be in criminal contempt? This is EPIC. https://www.youtube.com/watch?v=T6ZE-brVVB4

Quote: .. This is a catastrophic event and the biggest cover-up of all times. The Katrina Virus was released and the US Military murdered Americans. Will the cover-up be exposed today? Not one story in the media about the Danziger 7. I notified the NY Times, Washington Post, WSJ, CNN, FOX, NBC, CBS, ABC, Donald Newhouse, nola.com, John Georges, New Orleans Advocate, New Orleans Times Picayune, Advance Publications, etc. .. An Epic Constitutional Crisis. I am talking about the political destruction of all three branches (Executive, Judicial and Legislative) of our Federal Government. ..

Se mer i youtube

“Abel Danger Receives Death Threat: Field McConnell Felony Death Threat Under § 18.2-60 – Global Abel Danger Virtual Network Placed on High Alert ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/05/stott-nyhetsspeilets-eksistens/comment-page-3/#comment-105742

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Dommer Richard J. Leon, sa at Snowdens avsløringer..(NSA) minnet om George Orwells bok «1984» om overvåkningssamfunnet.

Edward Snowden er fornøyd med det han har oppnådd. I et intervju med Washington Post sier han at han regner oppdraget sitt som utført.
http://www.nrk.no/verden/snowden_-oppdraget-utfort-1.11436026

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Dette intervjuet, gjort for den tyske tv-kanalen ARD, forteller Edward Snowden sin versjon av historien.
http://tv.nrk.no/program/koid20005814/et-moete-med-edward-snowden
Ca 30 minutter

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

– Julian Assange og Wikileaks står på samme liste som al-Qaidas terrormistenkte
http://www.dagbladet.no/2014/02/18/nyheter/nsa/edward_snowden/usa/utenriks/31877779/

Kampen mot “terror” har ytterligere blitt forlenget.

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Web-grunnlegger: Internett kan falle fra hverandre

Katastrofen er et faktum hvis man ikke lenger kan lenke til alt innhold på hele nettet.

Land som Brasil skal allerede ha begynt å studere muligheten for å koble sitt nett fra USA, for å unngå NSAs overvåking. Berners-Lee frykter “balkanisering” og oppdeling av nettet. Det mener han vil redusere verdien av nettet dramatisk.

Han frykter at folk vil begrense sin kommunikasjon hvis det ikke finnes noe sted de kan utveksle ideer uten å risikere overvåking.

– Når du tar bort det trygge stedet, så tar du bort mye av kraften i menneskelig problemløsing, sier han til Guardian.

Han frykter at folk vil føle seg overvåket, og at de vil tenke seg om to ganger før de går inn på nettsider som kan signalisere noe negativt om dem. Dermed kan de gå glipp av potensielt livsviktig informasjon.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/12/04/web-grunnlegger-internett-kan-falle-fra-hverandre

Eddvin
Eddvin
Abonnent
10 år siden

Da er det kanskje på tide å få frem linken mellom Polititoppene som spionerte for Amerika og Israel, på den norske befolkning, var nettopp fra de grenene av politiet som “sviktet” den fatale 22. juli… Se selv hvor de jobbet…

AUF ungdommen var jo over flere år, meget klart på sitt syn på Isaels behandling av Palistinerene. Med Stor bannere med Boikott Israel, dagen før, på Utøya…
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/tidligere-polititopper-tjente-10-millioner-svart-4060954.html

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

USA deler hemmelig etterretning med Israel

Avtalen mellom statene, som er stemplet svært hemmelig ligger nå ute på avisas nettsider.
http://www.dagbladet.no/2013/09/11/nyheter/utenriks/edward_snowden/overvakningsskandalen/israel/29226241/

Bra at massemedia bekrefter dette nå da, bedre sent enn aldri.
Avsløringens tid er godt igang.
Åpenbaringen,

Revelation

a. The act of revealing or disclosing.
b. Something revealed, especially a dramatic disclosure of something not previously known or realized.
2. Theology A manifestation of divine will or truth.

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Edward Snowden har hisset på seg mystisk hacker

– Vil angripe alle land som vurderer å gi ham asyl.
http://www.dagbladet.no/2013/07/04/nyheter/utenriks/hacking/edward_snowden/julian_assange/28025579/

Jeg tviler på at en skarve hacker vil gjøre dette mot andre land, av erfaring så er det usa selv som vil hacke de som er uenig med dem, igjen truer usa en hel verden.

23. 02. 2012, kl. 18:18
– Vi vil ta ned hele nettet

Propaganda fra myndighetene, sier Anonymous.
http://www.itavisen.no/890377/vi-vil-ta-ned-hele-nettet

13. 06. 2013, kl. 23:13
Edward Snowden: US government has been hacking Hong Kong and China for years
http://www.scmp.com/news/hong-kong/article/1259508/edward-snowden-us-government-has-been-hacking-hong-kong-and-china

29. 05. 2012, kl. 01:10
Cyber-angrep har rammet minst sju land
mener er en av de mest komplekse truslene som noensinne er oppdaget på nettet.
Spionprogrammet, som de kaller Flame, har trolig vært i bruk siden 2008, opplyser sikkerhetsfirmaet til BBC.
Det lager tilsynelatende ingen fysisk skade, men samler inn store mengder sensitiv informasjon.
http://www.dagbladet.no/2012/05/28/nyheter/utenriks/teknologi/spionasje/21810864/

08. 06. 2012, kl. 13:15
Israel og Tyskland, uavhengig av hverandre, innrømmet at de har utviklet egen kompetanse innen offensiv kyberkrigføring.

Det nye kybervåpenet Flame er også delvis knyttet til Israel.
Innrømmer evne til offensiv kyberkrig
http://www.digi.no/897023/innrommer-evne-til-offensiv-kyberkrig

20. 06. 2012, kl. 20:18
– USA OG ISRAEL STÅR BAK SUPERVIRUSET
Viruset samlet informasjon og klargjorde for kyber-sabotasje for å bremse Irans atomprogram.
http://www.side3.no/article3421163.ece

Har Assange hatt kontekt med Snowden lenge tro?
20. 12. 2012, kl. 22:43
– Vil påvirke «ethvert land i verden».
Assange varsler slipp av en million dokumenter
http://www.dagbladet.no/2012/12/20/nyheter/utenriks/wikileaks/julian_assange/24929773/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Kan være hacker Julian Assange eller en av hans kolleger i the military media complex, google { assange https://www.google.no/search?q=assange+site%3Aabeldanger.net }

Queen – The show must go on ( War in Syria ) 18+

Psy-op edWARd sNOWden actors and hackers & co er passende sirkus for folket imens krigen herjer videre og satan selv og en av hans knestående tilbedere nazi-marx dagbabbalet inntar nye posisjoner

“Dette er i høyeste grad tverrfaglig og beskriver bl.a. mange kjente politiske ledere og andre som har deltatt og deltar i satanistiske organisasjoner som ekspempelvis new age bevegelsen. Det er i så måte ikke underlig at mye idag bokstavelig talt har gått og går til helvete. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/sa-hvorfor-bli-frikvinne-og-hvordan-ga-fram-artikkel-1-av-to/comment-page-3/#comment-99815

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Storbritannia har overvåkingsbase i Midtøsten… for USA og andre etterretningstjenester.

Opplysningene er hentet fra lekkasjene til Edward Snowden,…
http://www.dagbladet.no/2013/08/23/nyheter/krig_og_konflikter/politikk/utenriks/samfunn/28851498/

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

USA må stoppe all overvåkning av franske myndigheter, eller så vil Frankrike avslutte alt av samarbeid med USA.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10104974

Hvia alle land gjør som Frankrike nå` så skal vi se om det kan bli en endring på ting.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Mole
11 år siden

Mole – Ta å sjekk noen av artiklene om Snowden som er samlet her:
http://wariscrime.com/new/

Snowden-showet som Wiki Leaks-showet kjøres for masivt i media. Hvofor?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

Godt spørsmål Lars-Roger, men som vi alle vet så glemmer vi mennesker fort, de fleste i massene iallefall, og dette kjøret i media skaper snakk og flytter avispenger i tillegg får mennesker klødd øret sitt med sladder.

Uansett er opplysninger nådd overflaten å de er ikke av en positiv art, hva tenker du om disse sakene?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Mole
11 år siden

At media melker det for alt det er verd er det jeg observerer. Det betyr at det ikke gjøres noe for å dysse det ned og at det kommer nye kort på bordet som de kan spinne videre på fortløpende. Når A4 media hyler i kor blir jeg skeptisk. Hvor er dirigenten?

Det er intet nytt i informasjonen som Snowden har lekket, I alle fall ikke for de som har gravd en stund. Som ved forrige runde med skumle lekasjer. Så er det den “åpenbare” mangelen på sikkerhet internt i NSA – som glemmer å sikre egne ansatte. Tilgang på mistenkelig mye data – og – mulighet til å laste det ut av PC’en. Prøv å last ut filer fra en PC på et norsk sykehus. Det står ikke til troende. Det er for mange hull her, og de hullene er der selv om Snowden er verdens mest oppriktige fløyteblåser. Ta den rette psykologprofilen og sett på rett plass og mat inn rett info – vips går fløyten av. For den gjengen er det langt innenfor hva som er mulig.

Så gnisser det i en del mellomstatlige relasjoner. USA vs Kina. USA vs Russland. England blir sauset inn med sin avlytning – for en bombe – de utveksler informasjon med amerikanerne. Hvem ville vel trodd det. Hva de sutrer for i Frankrike skjønner jeg ikke. Vel, jeg skjønner det egentlig – det kalles “spill for galleriet”. Jeg antar de er med å bytter frimerker de også.

Et spørsmål er hvor vil de med den offentlige historien her. Hvilke(t) problem(er) skal det selges løsning(er) til? Mer sikkerhet i NSA i alle fall. Særlig. Er det noen sammenheng om vi ser dette ved siden av Wike Leaks saken?

Snow job? Hva skal oppstyret tilsløre? Skal de illustrere for amerikanerne at det ikke er lurt å blåse i fløyter, fordi du må flykte fra landet? Aner ikke. Begynner jeg å lete etter spørsmålene blir jeg fort sittende å skrive halve natta, det er ikke vanskelig å få øye på noen slike her. VI får vente å se om noe utkrystalliserer seg. Tenker det i alle fall er lurt å kikke forbi overskriftene for å se hva annet som eventuelt foregår bak røykteppet. Det bare ett eller annet som klør meg her.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Jeg er veldig enig i det du/dere skriver Lars-Roger og 2Q11 og her er min tolkning av hvordan verden utspiller seg.
Det jeg synes er mest interessant er de personene bak forhenget som trekker i disse trådene å lager skuespillet verden bevitner, men jeg tviler på at de med “dirigentpinnen” bak forhenget kan garantere seg 100 prosent mot muldvarper/Snowden/Assange/Manning der ute i mylderet.

babel
[N] (Discord): splid, Discordance, dissonans, støyen,
uenighet, harshness, Babel.

[N] (Language): virvar av tunger, Babel, støyen.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Mole
11 år siden

Nei, de kan ikke sikre seg 100% mot fløyteblåsere. Heldig vis. Det kommer til å bli flere etterhvert som det går opp for flere hva som foregår. Det å se hvilken bredde det nå er på de menneskene som tar pennen fatt og stiller seg skulder ved skulder i oppsoisjon til det regimet som har okkupert USA er fantastisk. Det gir absolutt håp, og vi får krysse fingrene for at de klarer å mobilisere bredt nok til at korporasjonskneketne blr avsatt uten at de kommer i gang med det blodbadet de har forberedt de siste årene.

http://www.veteranstoday.com/2013/06/30/dhs-secret-assassination-squads/

Men scener som dette (her fra Tyrkia) gir håp. Har noen sett dette i A4 media?
http://www.sott.net/article/263404-Revolution-of-the-Mind-Turks-respond-to-government-crackdown-on-protests-by-silently-reading-in-Taksim-Square

Amerikanerne har noen forfattere som burde komme på moten igjen. Fra Thomas Paine (The Rights of Man) til Rose Wilder Lane (The Discovery of Freedom). Her hjemme burde vi børste støvet av Bjørnson – og se litt forbi nasjonalromantikken til det politiske internasjonale arbeidet som han bedrev. I England akn vi spa frem en av de skarpeste hjernene som europa noen sinne har fostret, Mary Wollstonecraft (A vindication of the rights of men), og svigersønnen hennes Percy Bysshe Shelly (Selv om han er en poet og man noen ganger trenger hjelp for å forstå metaforene hans som relaterer til den konkrete politiske situasjonen i england for over 200 år siden – det finnes dog i Paul Foot’s bok “Red Shelly”).

“Taking the State wherever found, striking into its history at any point, one sees no way to differentiate the activities of its founders, administrators, and bebeficiaries from those of a professional-criminal class.” Albert Jay Nock

Det er desverre et mareritt å strukturere et dikt i WP, så jeg nøyer meg med siste vers fra The Mask of Anarcy og lenker inn resten:

“Rise like Lions after slumber – in unvanquishable number – Shake your chains to the earth like dew – Which in sleep had fallen on you – Ye ar many – they are few.” Shelly http://www.poetsgraves.co.uk/Classic%20Poems/Shelley/the_mask_of_anarchy.htm

Hmm. Her ligger det an til en artikkel utover høsten. Mye å børste støvet av :-)

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Hvis Gandi hadde blitt filmet med bøker, han mente andre burde lese, hadde han kanskje oppnådd mer. En Ikke voldelig mulighet, der alle kan delta, ta med deg en opplysende bok , du mener andre har godt av å leste, neste gang du er på tur.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Hei Mole og Lars-Roger Moe
Det er viktig å forstå dette spillet. Det gjør dere begge forhåpentligvis, selv om Mole refererer massemedia. Når en forstår spillet referert i linkene til
Lars-Roger, så faller brikkene på plass.

Artikkelen av J.Johansen ovenfor viser jo akkurat det samme, sitat:

-Problem – Reaksjon – Løsning. Tese – Antiteste – Syntese.

Problem – Wikileaks truer “Nasjonal Sikkerhet”

Reaction / Reaksjon – “Vi må gjøre hva vi kan for å beskytte de skjøre internasjonale relasjoner”

Solution / Løsning – Få alle til å bli enige om at vi må sensurere internet, og farvel til internet problemet at lekmenn sitter og drøfter elitens gjøren og laden. Det er kun statsautoriserte journalister som skal gjøre det.

Hvis ytringsfrihet kun skal være for propaganda i et spill om opinionen fra krigshaukenes side, da er den ikke mye verdt. Vi bør absolutt støtte Julian Assagnes frihet til å publisere, som del av Den Fjerde Statsmakt; media, men vi trenger ikke støtte den agenda klandestine krefter bruker denne saken til.
Sitat slutt.

Her er noen momenter for den oppkonstruerte Snowden-saken:

-massiv overvåking konfirmert, mental kondisjonering av massene(frosken aksepterer litt varmere vann før den uvitende blir kokt, som i Wikileaks, Boiling Frogs, se artikkelen)
– overvåking godtatt pga terrortrussel(terror som Snowden-oppfinnerne selv står for), eller ignorert og glemt..
– skremme varslere ( som i Wikileaks, se artikkelen)
-brukes i et verdensomspennende (krigs)spill, oppkonstruerte (u)enigheter, les de latterlige utspillene i media om forskjellige aktuelle rømningsland og bla bla bla psyops..
– dekker over enda alvorligere saker, som verdenskrig, økonomisk svindel og kollaps.

Godt å vite da at i den høyere bevissthet svever vi klar av denne jordiske galskap. Det som gjelder er utholdenhet, fasthet, høy moral, tilgivelse og et håp om at håpet om en bedre verden styrer verden..

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  2Q11
11 år siden

Hei, Ser denne kom inn mens jeg satt å skrev det over. Jepp. det er spørsmål som dette jeg vil ha frem. Bra.

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

– Illusjon at USA kan kontrollere heile verda
Snowdens avsløringar er flaue for USA..

Spesielt fordi USA har prøvd å leggje press på Kina på grunn av deira internettaktivitet og bruk av digital spionasje. At det no vert avslørt at USA har gjort det same, det skadar amerikanarane, seier Walt.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.11104229

08. 06. 2013, kl. 11:34
Obama anklager Kina for å finansiere hacking
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/kina/artikkel.php?artid=10108467

Barack Obama og hans kinesiske kollega Xi Jinping er enige om at de må stå sammen for å bekjempe hacking og annen datakriminalitet.
http://www.dagbladet.no/2013/06/08/nyheter/politikk/obama/xi/27594883/

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Why U.S. is being humiliated by the hunt for Snowden
http://edition.cnn.com/2013/06/25/opinion/snowden-us-humilation/index.html?hpt=hp_c1

Etpar utdrag fra kommetarfeltet til artikkelen.

” Most American news media is skewed and biased to a point where it is no longer taken seriously in the rest of the world.”

“Our US government is still locked in a Cold War mentality and believes itself to be the bastion of world freedom, truth and justice. The world has really moved on, and several, if not many countries now have more freedom than Americans and are just as educated and happy. The US needs to stop taking itself so seriously and join the rest of the world.”

“One of the most honest articles I’ve read in a long time, and very reflective of the world view of the US.”

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Why U.S. is being humiliated by the hunt for Snowden

Editor’s note: Simon Tisdall is assistant editor and foreign affairs columnist of the Guardian. He was previously foreign editor of the Guardian and the Observer and served as White House corespondent and U.S. editor in Washington D.C.

(CNN) — The increasingly slapstick global steeplechase in pursuit of Edward Snowden, the former American contractor who leaked top-secret details of surveillance programs, looks like a cross between “The Hunt for Red October” and “The Bonfire of the Vanities.”

Nobody, except perhaps Snowden himself, is coming out of this well.
While the CIA’s Public Enemy Number One plays Captain Marko Ramius, keeping stumm beneath the (radio) waves in the Moscow transit zone, Very Important People are making themselves ridiculous in vintage Tom Wolfe style.

Simon Tisdall
High on the list is John Kerry, U.S. Secretary of State. Huffing and puffing, Kerry warned China and Russia of “consequences” if, as seems probable, they have conspired to deliberately thwart U.S. justice by twisting the long arm of the law.

Like too many American politicians, Kerry seems to believe “the law” is what the White House counsel and U.S. Justice Department deem it to be on any given day, and that this made-in-America “law” applies inexorably to every country and every corner of the world.

Wrong, John. It’s like invading somebody else’s country without a U.N. Security Council resolution, or entering a home without a warrant. Not advisable, unless you relish hand-to-hand combat and endless sarcasm.

Quite what Kerry’s “consequences” may be is not specified — but the idea sounds arrogant to foreign ears.

Perhaps the U.S. will retaliate by ordering the secret hacking of Chinese government data banks? Wait a minute. Hasn’t that been done already?

To Asian eyes, Snowden is a new, more useful kind of Quiet American. Having picked his brains or pockets or both, Hong Kong happily let him go.

Russia says it feels “threatened” by U.S. criticism. This is as close as Sergei Lavrov, Moscow’s dour foreign minister, has ever got to making a joke. If Putin and pals can stiff Obama on Syria and Iran, they can certainly “lift” a tale-teller and endure a cyber-tiff or two. These are tears of laughter, not pain.

Crowing Chinese comments about how the heroic Snowden has “torn off Washington’s sanctimonious mask” give a clue to what is going on here.

So, too, does the uppity behavior of tiny Ecuador and Iceland. If these international minnows dare challenge the pomp and majesty of Imperial America, how stands the Empire now, Caesar?

Fraying at the edges, is the answer.
Admit it. For Obama et al, it’s a “pants-down” day.

L’affaire Snowden has provided a glorious field day for all those “surrender monkey Commie pinko crypto-Marxist long-haired G8-loathing eco-friendly global-warming anti-free market anti-capitalist anti-McDonald’s (anti-stereotype)” anti-Americans who just love to hate the “Land of the Free.”

It’s surprising how many of them there are these days.
Perhaps it has something to do with Guantanamo. For sure, the Beijing Politburo has no problem with detaining people indefinitely without charge. After all, they’ve been doing it for years. But it comes hard from a global superpower that is constantly lecturing China and everybody else about the inviolability of human rights.

Perhaps it’s a Bradley Manning thing. There’s a lot of sympathy out there for the pint-sized soldier who dared to share the State Department’s incredibly tedious cables, then got treated worse than a mass murderer.

Every country has its own experience of U.S. bullying. In Britain, the case of Pentagon hacker Gary McKinnon, accused by the U.S. of the “biggest military computer hack of all time”, became a cause celebre.

In the end even Britain’s sycophantic Cameron government was obliged, by force of public opinion, to throw out the U.S. extradition demand.

Where could Snowden go next?
NSA leaker is on the move White House upset about Snowden travels Snowden: Intel value vs. politics

Perhaps it’s the way the U.S. ignores its friends’ environmental and resource concerns. Perhaps people in the global village are growing less tolerant of a domineering, one-size-fits-all philistine culture.

Iran has a pithy catchphrase for it. It calls America the “Global Arrogance.”
Or perhaps it’s a “white man’s burden” thing. That’s the phrase the British used to morally justify their empire-building. They were doing good, or so they told themselves, annexing all those countries and subjugating their peoples.

Geopolitically speaking, Washington took over where London left off, post 1945. Except the US equivalent phrase is “right man’s burden”. That is to say, we (that’s the imperial Washington ‘we’) are (always) right, and you (lesser mortals, sadly benighted) are (always) wrong.

The world watched this attitude play out in Afghanistan and Iraq (intervention to make America’s streets safe) and now in Syria (non-intervention to make America’s streets safe). Pity all those displaced and terrorised Middle Easterners, but hey, we fixed Osama didn’t we?

Strange that sense of triumph over the killing of the 9/11 mastermind was not universally shared.
Extra-judicial assassination, drones, killer robots, extraordinary rendition, black ops, wet ops, psy-ops, silly ops… The world is a bit tired of all this American posturing, grandstanding, and self-serving banditry.

So now it’s cyber-ops, but wholly unofficial, courtesy Mr E. Snowden. It would hard to accept it is real, if you didn’t suspect it was virtual. Rather than decry it, many applaud it.

The White House is furious at the non-cooperation it has received. But has it occurred to them that maybe not just the Russians and the Chinese, but those soft, liberal Europeans and all the other neutrals also don’t like the idea of being spied on by an out-of-control transnational agency beyond the reach of the law, any law, anywhere?

Obama and Kerry can talk about security until they lose signal. Right now, the rest of the world is talking sovereignty, privacy and individual rights. And enjoying the moment when the big guy takes a fall.
http://edition.cnn.com/2013/06/25/opinion/snowden-us-humilation/index.html?hpt=hp_c1

Etpar utdrag fra kommentarfeltet til artikkelen.

“Didnt believe I was actually reading a balanced article on CNN until you just let me know it was written by a Guardian columnist.”

“Most American news media is skewed and biased to a point where it is no longer taken seriously in the rest of the world.”

” Our US government is still locked in a Cold War mentality and believes itself to be the bastion of world freedom, truth and justice. The world has really moved on, and several, if not many countries now have more freedom than Americans and are just as educated and happy. The US needs to stop taking itself so seriously and join the rest of the world.”

MrM
MrM
Abonnent
11 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=N4OQJ3CvEiw

Jeg tviler ikke; tredje verdens krig har foregått lenge, og den er ikke ferdig enda. Iran står for tur. Hva kommer til å skje videre?…

« Forrige artikkel

Klima og den Kapitalistiske klasse i Kommunismen (KKK)

Neste artikkel »

Full krig i London over økte skolepenger

479
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x