https://www.facebook.com/photo/?fbid=10160555580217912&set=g.339745245070326

Folket slår tilbake – mot det planlagte helsetyranniet

890 visninger
3 minutter lesetid
16

Appell og fakkeltog ved Nobels fredssenter og slottet

Fra Demo foran Nobelsenteret lørdag 18. november 2023

En liten rapport fra Oslo kveld 18.11.2023: Omkring 100 personer deltok med plakater og fakler i minusgrader og kald vind. WHO (verdens helseorganisasjon) vil fjerne rettighetene våre og ta fra oss Norge – for å implementere sitt helsetyranni.

Befolkningen våkner og gjennomførte en vellykket protestmarkering utenfor Nobels fredssenter i Oslo lørdag ettermiddag.

Deretter ble det fakkeltog forbi rådhuset og opp til slottet, der slagordene satt løst, hvor det var nasjonalsang og faresignal fra en dame med horn som tordnet ut over gatene i hovedstaden. Hoved-slagord: Ja til frihet, Exit WHO (Exit WHO er fra en gruppering i USA).

Under appellene (foran fredssenteret og slottet) ble dette blant annet kommunisert:

  • Vi må stå opp for nasjonen – friheten og selvstendigheten vår er i fare
  • Det handler ikke bare om oss og friheten her og nå – men også våre barn og barnebarn
  • WHO er en privat organisasjon sponset blant av de store legemiddelfirmaene og Bill Gates – hvorfor skal de styre over Norge med en autoritær helsepolitikk med koronapass osv? (bukken og havresekken?)
  • WHO og FN fremmer felles seksuell agenda 2030, barn skal ha sexpartnere – fare for barn, en kilde: https://derimot.no/fns-og-whos-globale-2030-sexagenda-barn-bor-ha-sexpartnere-sa-tidlig-som-mulig/
  • WHO kan også inngå i ønske om å redusere befolkningen (ryktene går om at i fremtiden vil hvert land få et mål om hvor mye befolkningen skal reduseres, hvis WHO velger vaksiner med et bestemt innhold, er vi der, jfr Nazi-Tyskland på 1930-tallet og koronahysteriet 2020-2022 – vaksinene virker å gi turbokreft osv).
  • Norske politikere forstår ikke alvoret i situasjonen – men må våkne og handle * På NRK i debatten til Solvang løy helsedirektør Guldvåg * En bevegelse som denne begynner alltid i det små – så våkner fler og fler
Fra Demo fakkeltog foran Slottet lørdag 18. november 2023

Ny bok gir mer info: “Det globale helsetyranniet” av Trond Skaftnesmo

Litt fra en bokanmeldelse: Det globale helsetyranniet kommer om vi ikke stanser det. Først var det korona, så kommer WHO og vil styre over samtlige land og dermed oss alle sammen. WHO er koblet til FN som er beskrevet som et oligarki.

Og vi står overfor «Det globale helsetyranniet». Og nettopp det er tittelen på den ferske boka til Trond Skaftnesmo som har skrevet en rekke bøker. En av dem er «Vaksinetvang» fra 2020 som allerede må betegnes som en godt timet klassiker.

I den nye boka har Skaftnesmo fått med seg et bidrag fra Jan Terje Voilaas.

Vaksinevirkninger

Fra Demo fakkeltog foran Slottet lørdag 18. november 2023

Fra Demo fakkeltog foran Slottet lørdag 18. november 2023

Det som slår leseren før vi kommer til WHO (Verdens helseorganisasjon), er hva de nye mRNA-vaksinene i praksis har betydd for befolkningen. Basert på grundig statistikk får vi vite mye, her noe fra vaksineprodusent Pfizer selv i perioden 1. desember 2020 til 28.februar 2021:

  • Sterk menstruell blødning – 27685 tilfeller
  • Utsatt menstruasjon – 13989 tilfeller
  • smerter under menstruasjon – 12424 tilfeller
  • Når kvinner blør nedentil, kan de da få barn?

Mål avfolkning

Tidligere visepresident i Pfizer, Michael Yeadon, uttalte 27. april 2021: – Jeg tror de (COVID-injeksjonene) brukes til å skade din helse og muligens ta livet av deg. Virkelig. Jeg kan ikke se noen annen fornuftig forklaring enn at det er et seriøst forsøk på massiv depopulasjon. Så kan en spørre, anbefaler norske myndigheter og kommuner korona-vaksinene fortsatt, i dag? Svaret på det er ja. Hva er de norske myndigheter egentlig med på? Hvis de sover, er det fint om noen kan vekke dem.

Koronasertifikatet gjenfødt

Fra Demo foran Nobelsenteret lørdag 18. november 2023

Og så til WHO. Først med hjelp av EU og det konkrete verktøyet, nemlig koronasertifikatet. I sommer undertegnet WHO-sjef Tedros og EUs helsekommisær en avtale:

Tedros: – Covid-pandemien understreket verdien av digitale helseløsninger for å legge til rette for helsetjenestene. EUs koronasertifikat skal omgjøres til «et globalt offentlig gode» – og som boka påpeker:

«som første steg i utviklingen av et globalt nettverk for digital helsesertifisering». Og selvsagt handler det om beskyttelse, du trodde vel ikke noe annet?

«Målet er å bidra til å beskytte folk mot helsetrusler, inkludert framtidige pandemier, og under dette global mobilitet, heter det i en fellesuttalelse fra WHO og EU.» Vår naive helseminister med nulltoleranse for feil oppførsel Da er vel alt i skjønneste orden? Slik den norske regjeringen virker å tro.

Helseminister Kjerkol: «WHO som vår effektive, ansvarlige og dyktige leder innen multilateralisme, og et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel». Går det an å være så naiv? Det høres jo nesten ut som Hitler og Stalin i uskjønn forening. Bill Gates blir Norges nye helsekonge? Videorapport om WHO i Kongo, her.

Info om begivenheten og generelt:

Fritt vaksinevalg: https://frittvaksinevalg.no/nyheter/exitwho-fakkeltog-foredrag-det-globale-helsetyranniet-18-11/

For mer info: “Betenkning om rettsutviklingen i Verdens helseorganisasjon (WHO)” av Morten Walløe Tvedt – professor i rettsvitenskap: https://frittvaksinevalg.no/nyheter/betenkning-om-rettsutviklingen-i-verdens-helseorganisasjon/


Referat: Folkets koronakommisjon

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 8 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
5 måneder siden

Sarpsborg Arbeiderblad 25.11.2023: Line Merethe (36) er overbevist om at et koronavaksinen ødela hennes liv: –Frykter at jeg aldri blir frisk igjen! https://www.sa.no/line-merethe-36-er-overbevist-om-at-et-sproytestikk-odela-hennes-liv-frykter-at-jeg-aldri-blir-frisk-igjen/f/5-46-1545668

11. mars i 2021 besluttet helsemyndighetene å kutte ut Astra Zeneca-vaksinen i Norge. For Line Merethe Ølmheim Aaserud fra Sarpsborg var det to dager for sent.

– Jeg følte meg presset til å ta vaksinen, sier 36-åringen i dag.

Over to og et halvt år etter vaksinestikket har Line Merethe betydelige fysiske plager. Hun er ikke i tvil om at senvirkningene skyldes koronavaksinen.

– Kroppen min er ikke den samme lenger. Jeg frykter at jeg aldri blir bra igjen. Håpet svinner for hver dag.

Line Merethe har fått påvist fibromyalgi og irritabel tarm. I tillegg har hun flere plager, som har redusert livskvaliteten betydelig. Hun har mye smerter i kroppen, noen dager har hun så vondt i beina at hun knapt klarer å gå. Hun sover dårlig og har ofte hodepine.

Hver eneste dag må hun ta smertestillende.

– Jeg hadde ingen av disse plagene før jeg tok vaksinen, forteller hun.

– Jeg skulle sagt nei
Alvorlige bivirkninger og dødsfall var årsaken til at myndighetene droppet vaksinering med Astra Zeneca.

Men innen denne beslutningen ble tatt hadde flere som jobbet i helsevesenet fått denne vaksinen.

Trebarnsmoren Line Merethe var en av dem.

Forventningen om at hun som ansatt i hjemmesykepleien skulle beskytte seg mot korona og dermed andre syke og svake i samfunnet som hun måtte pleie i sin jobb, tippet i favør av vaksine. Likedan at faren hennes var alvorlig syk på det tidspunktet.

– Men jeg skulle sagt nei. Det har jeg tenkt på nesten hver dag siden. Jeg beundrer mine kolleger som faktisk avsto fra denne vaksinen.

Fem personer døde
11. mars 2021satte Norge AstraZeneca-vaksinen på pause etter den første meldingen om uvanlige blodpropper etter vaksinasjon.

I dagene etterpå kom det inn flere tilfeller med den livstruende kombinasjonen lave blodplater og uvanlige blodpropper også i Norge.

Totalt fem personer, alle helsearbeidere, døde av denne sjeldne bivirkningen.

Ble undersøkt på sykehuset
9. mars fikk Line Merethe vaksine. Hun dro rett på jobb etterpå.

Men det tok ikke lang tid før hun begynte å føle seg dårlig.

Først utartet det seg som en influensa, med feber og verking i kroppen.

Dagen etter fikk hun et kraftig trykk i brystet, hun slet med å puste, feberen økte og hun hadde store smerter, i beina spesielt. Hun hadde problemer med å gå.

Samtidig dukket de illevarslende nyhetsoppslagene opp. Om alvorlige bivirkninger og dødsfall.

Line Merethe ble så dårlig at hun ringte legevakten. Derfra bar det til akuttmottaket.

– Jeg husker at jeg satt og ventet på mottaket. Jeg skalv og gråt. I tillegg til de fysiske plagene, kjente jeg på en redsel. Jeg fryktet at jeg skulle dø. At jeg var en dem som måtte bøte med livet fordi jeg hadde sagt ja til koronavaksine.

Koronavaksine og bivirkninger
Norsk pasientskadeerstatning (NPE) hadde i 2022 mottatt 1.000 erstatningskrav for bivirkninger av koronavaksinen. Det omfatter både menstruasjonsblødninger og mange andre bivirkninger. Da litt under under halvparten av søknadene var behandlet hadde 73 prosent fått avslag og 27 prosent medhold, skriver NPE på sin nettside.
Antallet krav om erstatning etter å ha tatt koronavaksine ble mer enn fordoblet fra 2021 til 2022.

Koronavaksinen Vaxzevria er forbundet med økt forekomst av lave blodplater og venøs blodpropp i hjernen, opplyser Folkehelseinstituttet (FHI).
Samme kilde skriver videre på sin nettside:

Koronavaksinene kan gi bivirkninger, men de er stort sett milde eller moderate, og går over etter noen dager. For noen vil symptomene være mer kraftige.
Vanlige bivirkninger er smerter og hevelse på injeksjonsstedet, tretthet, hodepine, muskelsmerter, frysninger, leddsmerter og feber. Allergiske reaksjoner forekommer hos enkelte. Det er god kunnskap om vanlige bivirkninger etter vaksinasjon, men sjeldne bivirkninger kan ikke utelukkes, opplyser FHI.
Blant de mer sjeldne bivirkningene som er rapportert er betennelse i hjertemuskelen (myokarditt) og betennelse i hjerteposen (perikarditt).
Mange har meldt om menstruasjonsforstyrrelser etter koronavaksine.
– Mitt liv er ikke verdt noe
Det ble tatt prøver på akuttmottaket. De målte blodplater og EKG blant annet. Line Merethe ble spurt om hun hadde blåmerker, som kunne være et symptom på blodpropper. Det kunne hun svare bekreftende på.

– Likevel viste ingen av prøvene at det var noe galt med meg. Men det harmonerte veldig dårlig med hvordan jeg følte meg. Jeg kjente ikke igjen min egen kropp.

I tillegg til alle smertene og plagene, er det aller tyngste for Line Merethe at hun ikke blir trodd.

– Mitt liv er tydeligvis ikke verdt noe.

Trebarnsmoren er fortvilet fordi hun ikke blir trodd og er sliten av å føre kampen helt alene.

Hun mener myndighetene dysser ned at mange har fått bivirkninger etter å ha tatt koronavaksinen.

– Hvorfor vil de ikke snakke om dette? Og ta ansvar for at folk har blitt syke? undrer 36-åringen.

Søkte erstatning – fikk avslag
Hun søkte erstatning fra Norsk Pasientskadeerstatning.

Ved utgangen av 2022 hadde Norsk pasientskadeerstatning (NPE) mottatt rundt 1.000 krav om erstatning knyttet til koronavaksine.

187 av disse sakene, 19 prosent, gjaldt koronavaksinen Vaxzevria fra AstraZeneca.

Denne vaksinen var kun i bruk i fire uker og utgjør bare 1,2 prosent av alle doser satt i Norge.

Etter en lang behandlingstid kom svaret til Line Merethe: Avslag.

Hun klaget på avgjørelsen.

Etter en ny lang ventetid var svar nummer to like nedslående.

Hun fikk et nytt avslag. Begrunnelsen var at hun ikke kunne bevise at Astra Zeneca-vaksinen var årsaken til hennes plager og smerter.

– Hvordan skal jeg kunne bevise det? Jeg får jo ikke engang en skikkelig helseundersøkelse. Men jeg vet at jeg ikke hadde disse sykdommene før vaksinen.

Avslag nummer to sendte 36-åringen i kjelleren på ny.

– Det var en bekreftelse på at ingen vil lytte til oss med vaksineskader.

Dette bildet av Line Merethe ble tatt da hun ble kjørt til akuttmottaket på Sykehuset Østfold noen få dager etter at vaksinen ble satt. Foto: Privat
Nekter å tie
Line Merethe ble i stedet oppfordret til å hyre en advokat.

– Men det har jeg ikke råd til. I dag jobber jeg bare 50 prosent. Mer klarer jeg ikke fordi kroppen fungerer dårlig.

Hun har valgt å være åpen om senvirkningene hun opplever. Line Merethe har blitt intervjuet av TV 2 ved flere anledninger. Hun har deltatt i podcaster og stilt opp på TV-sendinger.

Line Merethe Ølmheim Aaserud har vært åpen om bivirkninger etter koronavaksine. Hun har blant annet blitt intervjuet av TV2. Foto: Skjermdump tv2.no
På sosiale medier forteller hun om sin tøffe hverdag. Og der får hun mye støtte. Mange andre med vaksineskader har tatt kontakt. Flere har de samme plagene som Line Merethe, noe som har styrket troen hennes på at vaksinen er årsaken.

– Det skal ikke være tabu å bringe dette temaet på bane. Jeg mener myndighetene bør ta ansvar fordi helsepersonell ble brukt som prøvekaniner da den første koronavaksinen kom. Det er jo ikke sånn at jeg gjorde noe galt, jeg fulgte bare de rådene som ble gitt om vaksinering. Hvorfor vil de ikke lytte til oss nå?

Line Merethe har kjent på de mørke tankene etter at hun ble syk.

Den energien hun klarer å hente fram blir brukt på familien og jobben. Hun strekker seg langt, og den tøffe prisen for det må hun betale selv.

– Ja, jeg er bitter. Og sint. Hver dag savner jeg mitt gamle liv, uten smerter og plager. Jeg savner å være med på det jeg vil, å være med på flere aktiviteter med barna og å jobbe mer enn jeg orker i dag.

Hun er svært takknemlig for støtten hun har fått fra sin familie i perioden hvor hun selv har slitt.

Line Merethe Ølmheim Aaserud deler historier fra sitt liv på Instagram (@linemaaserud) Snapchat (@tilevigtid).

S Vang
S Vang
Anonym
5 måneder siden

Jeg ønsker å spre et håp om en langt bedre fremtid for menneskeheten ved å anbefale filmen “The Greatest Show On Earth” a film by Nick Alvear som er å finne på nettstedet til Marylin Williams.com.Har selv sett den for andre gang nå i kveld.Anbefaler også Dave på x 22 Report på Rumble . Dave har daglige oppdateringer med en økonomisk og en Geopolitisk rapport som er lurt å sjekke ut et par ganger i uka.

ken
ken
Anonym
Svar til  S Vang
5 måneder siden

“The Greatest Show On Earth”: https://www.goodlion.tv/

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
5 måneder siden

Ja – fra å ha studert fysisk fostring – ernæring og forebyggende helse i over 60 år – samfunnsstruktur og relasjoner i over 40 år (- PRIVAT -) er jeg i dag glad for at det IKKE ble offisielle kommersielle studier, fordi – ellers kunne det vært svært så vanskelig og forankre bevist-heten runt sannheten. Men så har også paranoid-en forankret seg i sjelen med store ønsker om og gjøre motstand mot disse frekke manipulerende maktene, ja sogar kriminelle makter (Altså, våre re-gjelle sannheter runt det og kunne holde seg vital frisk gjennom livet. – Det er planlagt, og håper tiden er på min side i den sammenheng.)

Også en reflekterende tilbakemelding til deg Jan Erik – Ja dessverre så er de aller fleste medmennesker offer for overstyrende og manipulerende pregning over generasjoner, som har gjort dem naive, avhengige og redde – (maktenes planmessige, spekulative manipuleringer, som vi nå vet enda mer om – for og kunne ha mest mulig kontroll over menneskeheten!)

Og en stor takk til deg Sven-Inge for din åpenhet og oppriktighet!

Så – Håper jeg at mange ettervert “tørr” og våkne opp, ta ansvar, tenke selv og handle deretter!

Takk!

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
5 måneder siden

Takk for din reflekterende tilbakemelding Sven-Inge. Ja for og si det milt – jeg har bert på en merkverdig lei følelse i alle år når det gjelder medmenneskenes naivitet – det er skremmende og vont og ta innover-seg at vi skal finne oss i all den lidelsen og smerten som bygger seg opp gjennom livet, for at …standen skal ha kontroll på menneskene, og sikre sine innkomster på bekostning av menneskets absolutte mulighet for og kunne holde seg friske gjennom livet – om vi hadde fått servert de re-gjelde sannheter, som har vært kjent i vår tid før siste verdenskrig.

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
5 måneder siden

Vell, det blir jo aldri kroner uten ører … – men “vanskelighetsgraden kan være skremmende høy” til nettopp det og ta det ansvaret det er og tenke selv, så hva kan vi egentlig gjøre for våre kjære medmennesker? Dersom vi kommer ned på det samme nivå som de som sliter mest med din/og våre andre med-else ved og gi sympatisk informasjon, vil sannsynligvis en del av redselen reduseres – (som du presiserer … – det er jo bare begynnelsen på oppvåkningen … )

Erik Wilton
Erik Wilton
Abonnent
Svar til  Erik Wilton
5 måneder siden

En appell til dere lesere – vennligst vis engasjement!

ken
ken
Anonym
Svar til  Erik Wilton
5 måneder siden

Da er vel denne innafor i din verden? Den ekte verden!: “Vårt såkalte matsalt/kokesalt har ikke noe som helst å gjøre med betydningen av ordet ”salt”, fordi matsaltet vårt består i dag bare av natriumklorid (NaCl). Dette er ikke salt, da salt er alltid ei symbiose av alle bestanddeler i salt.” https://www.altshop.no/blogg/salt/

Jan Erik Winås
Jan Erik Winås
Anonym
5 måneder siden

100 personer deltok? Det burde vært minst 100.000.Dette viser hvor lite folk vet og gidder å stå opp mot galskapen!

« Forrige artikkel

LEVIATHAN’S BAKGÅRD

Neste artikkel »

Hamas-bedrageriet og Israels plan

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x