https://www.dagbladet.no/nyheter/sjokkerende-dag-1/80311434

Hamas-bedrageriet og Israels plan

844 visninger
12 minutter lesetid
30

Min innledning: Det foregår et folkemord i Gaza, et folkemord slik det skjedde i en del av Tysklands dødsleire under Andre verdenskrig. Er ikke ofrene også denne gang semitter; barn, kvinner og menn (her). Hva slags rolle i dette spiller de polske askenazijøder, de som kaller seg jøder, men ikke er det, som står bak Israels likudparti? Var det ikke de som også etablerte verdensterroren i Midtøsten? Som mener palestinerne ikke er mennesker, men dyr?

Hva slags rolle spiller de ultrasionistiske kristne i dette, men også de kristne evangelistene i USA? Har vi politiske ledere, men også ledere av media i Norge som offentlig har erklært at de ser med velvilje på utryddelsen av barn, kvinner og menn i Gaza?

… som mener at mord av folk man ikke liker er helt relevant? Er ikke dette uansvarlige folk, folk som bør fjernes fra alle slags ansvarsposter i et samfunn? Fordi de nettopp støtter Israels bombing og drap av våpenløse sivilister, stengt inne i verdens største utendørs fengsel? For er ikke Hamas krig mot Israel bare et av Israels mange bedrag, for å få en gyldig grunn til folkemord?

Skrevet av Jakob Nilsen

Hvem finansierer både Israel og Hamas? Og hva skjedde egentlig da Israel ble angrepet 7. oktober? Våpenhvile ja, men nær 500 000 innbyggere i Gaza by er tvunget til å emigrere til sør eller til Egypt mot Sinai, i overensstemmelse med den hemmelige israelske planen. Flere kilder gir oss et innblikk årsakene til konflikten og det som skjedde 7. oktober da væpnede menn knyttet til Hamas angrep mål i Israel. Dette ikke harmonerer med den offisielle versjonen til den israelske regjeringen eller den amerikanske, bare så det er sagt. Vi tar med en del av informasjonen her, men oppgir linkene slik at du selv kan vurdere. Men først fakta på bakken, og det ser ut til at Hamas har hjulpet Israel med å nå sin hemmelige plan for etnisk rensing:

Massemyrderier av mennesker, ødeleggelser av biler, bygninger, gater og veier, hva er motivene bak dette? Kanskje er ikke grunnene entydlige hvorfor den israelske stat kan tillate seg slikt? (her).
 • Nesten 1,7 millioner mennesker har vært på flukt over Gazastripen siden 7. oktober.
 • 12 000 er drept av bombingen i Gaza (og på Vestbredden), inkludert 5000 barn.
 • Fra 19. november har nesten 930 000 internt fordrevne nå ly i 156 UNRWA-installasjoner på tvers av alle fem guvernører på Gazastripen, inkludert i nord.
 • Nesten 770 000 internt fordrevne er skjermet i 99 anlegg i Midt-, Khan Younis- og Rafah-områdene.
 • Nesten 160 000 internt fordrevne hadde ly i 57 UNRWA-skoler i de nordlige og Gaza-områdene per 12. oktober 2023, før evakueringsordre ble gitt av israelske myndigheter.
 • UNRWA har ikke tilgang til disse krisesentrene for å hjelpe eller beskytte internt fordrevne og har ikke informasjon om deres behov og forhold.
 • Ifølge tidligere funn hadde antallet palestinske flyktninger for FN økt fra 711 000 i 1950, to år etter staten Israels fødsel, til over fem millioner registrerte i 2015.

I korthet om planen:

«Det israelske kulturmagasinet Mekovit publiserte 28. oktober et lekket dokument som er utformet av Israels etterretningsdepartement og som anbefaler okkupasjon av Gaza og total overføring av områdets 2,3 millioner innbyggere til Sinahalvøya i Egypt.»

Kilder:
https://steigan.no/2023/10/lekket-israels-plan-for-etnisk-rensing-av-gaza/
https://www.vtforeignpolicy.com/2023/11/israels-hostage-deal-with-hamas-after-reaching-target-of-genocide-and-diaspora-in-gaza/


Spørsmål: Handler det om funn av gass utenfor kysten av Gaza eller ønsket om å bygge en kanal i området?


Kilder:
https://steigan.no/2023/11/gaza-har-massive-olje-og-gassreserver/
https://expose-news.com/2023/10/14/war-and-natural-gas-gazas-offshore-gas-fields/

https://nwobroadcastcorp.wordpress.com/2023/10/12/the-great-gaza-oil-and-gas-theft/

Inside job

Angrepet til Hamas på Israel var en “inside job” fra det globale regimet som jobber sammen med Biden-administrasjonen og den israelske regjeringen.

 • Som en del av masterplanen for 3. verdenskrig, har dette blitt jobbet med siden staten Israel ble opprettet.
 • Ifølge en på innsiden var terroristene finansiert og utstyrt av Biden-administrasjonen, og det israelske forsvaret og etterretningstjenesten var enige om “stand down”, enige om å se i en annen retningen da angrepet startet.
 • Og Egypt advarte Israel om angrepet flere dager før det startet.

Kilde:
https://thepeoplesvoice.tv/insider-admits-israel-attack-was-false-flag-to-start-holy-war-and-usher-in-one-world-government/

Bekrefter at Egypt advarte Israel i forkant

Michael McCaul, her.
 • Amerikansk politiker McCaul bekreftet at Egypt advarte Israel før Hamas-angrepet.
 • Rep. Michael McCaul (R-TX), leder av House Foreign Affairs Committee, sa onsdag at Egypt advarte Israel om et potensielt angrep tre dager før Hamas startet sin inntrenging i det sørlige Israel og bekrefter tidligere rapporter.

Kilde:
https://news.antiwar.com/2023/10/11/rep-mccaul-confirms-that-egypt-warned-israel-before-hamas-attack/

Israel støttet Hamas for å svekke PLO

Islamic Association, her.
 • Hvordan Israel hjalp til med å skape Hamas.
 • Israel støttet Hamas for å svekke det som var det viktigste talerør for palestinerne, PLO (splitt og hersk). Da Islamic Association skulle registres i 1978, forgjengeren til Hamas, ville israelerne hjelpe. Mange prosjekter kom i gang i Gaza og Israel finansierte flere av dem. De fleste amerikanske politikere vet ingenting om dette.

Et unntak var kongressmannen Ron Paul som sa:

 • Hamas ble oppmuntret og i virkeligheten startet av Israel fordi de ville at Hamas skulle være en motvekt til Yasser Arafat (leder i PL0).

Arafat uttalte til en italiensk avis: – Hamas er skapt av Israel. Paul uttalte også at statsminister Rabin hadde medgitt dette og kalt det en fatal feil. Avner Cohen, tidligere en offisiell talsmann for Israel og ansvarlig for religiøse affærer i Gaza: – Hamas, til mine store beklagelse, er skapt av Israel.

Videre framgår:
Israel har hjulpet til med å bygge opp Hamas i mer enn 20 år, og deretter i 20 år bombet for å få organisasjonen til å forsvinne. De tre krigen Israel har utkjempet mot Hamas siden 2008 har drept omkring 2000 palestinske sivile og 12 israelere.

Fra Israel til Qatar til Gaza til Hamas

Dette er solid dokumentert. Mellom 2012 og 2018 ga Netanyahu Qatar godkjenning til å overføre en samlet sum på rundt en milliard dollar til Gaza, minst halvparten av som nådde Hamas, inkludert dens militære fløy. Ifølge Jerusalem Post, i et privat møte med medlemmer av hans Likud-parti 11. mars 2019, forklarte Netanyahu det hensynsløse skrittet slik:

Pengeoverføringen er en del av strategien for å splitte palestinerne i Gaza og Vestbredden. Alle som er imot etablering av en palestinsk stat må støtte overføringen av pengene fra Qatar til Hamas. På den måten vil vi hindre etableringen av en palestinsk stat (som rapportert i tidligere kabinettmedlem Haim Ramons hebraiskspråklige bok «Neged Haruach», s. 417).

Gerschon Hacohen: “Openly Hamas is an enemy. Covertly it’s an ally” (her).

I et intervju med nyhetsnettstedet Ynet 5. mai 2019 sa Netanyahu-medarbeider Gershon Hacohen, en generalmajor i reservene: – Vi må fortelle sannheten. Netanyahus strategi er å forhindre muligheten til to stater, så han gjør Hamas til sin nærmeste partner. Offentlig er Hamas en fiende. I det skjulte er det en alliert.

I en tweet 20. mai 2019 siterte Channel 13 Egypts president Hosni Mubarak som sa: – Netanyahu er ikke interessert i tostatsløsningen. Han vil heller skille Gaza fra Vestbredden, som han fortalte meg på slutten av 2010.» Mubarak sa det under et intervju med den kuwaitiske daglige Al-Anba.»

Kilde:
https://winepressnews.com/2023/11/11/did-you-know-that-the-united-states-and-israel-created-and-funded-hamas/

Og så til filmen tidligere anbefalt på dette nettstedet: “Mysteriet Israel løst”:
https://www.nyhetsspeilet.no/2023/10/dokumentar-mysteriet-israel-lost/

Konkret i filmen blir det blant annet sagt:

Falsk flagg, svart operasjon

“Ved alle falsk flagg-operasjoner følges det samme prinsipp. En part/enhet vil begå en forferdelig forbrytelse, men de vil ikke at de skal få skylden. Så de må bruke en annen part til å flytte skylden over på. I dette tilfelle er det klart at de bruker Hamas. Og Hamas er ment å være den dårlige skuespilleren i dette tilfelle – og alt Israel gjøre er å forvare seg. Så nå har de rett til å gjøre noe som de har ville gjøre i flere tiår, utslette hele Gaza og utføre forferdelig drap av det palestinske folket.”

“Men hvorfor skal Hamas samarbeide med Israel? US senator Ron Paul forklarer at Hamas faktisk er en organisasjon som er satt opp av Israel, finansiert av Israel for å jobbe for Israel”. (Også nevnt ovenfor)

Terrororganisasjoner er finansiert av dem som bekjemper terrororganisasjoner

En finansmann fra eliten “forklarer hvordan terroristorganisasjoner essensielt er finansiert av de samme kildene som også finansierer organisasjonen som angivelig bekjemper disse terroristene. Noe som ikke er overraskende siden de er involvert i pengestrømmen. De er dine klienter. Du har også regjeringer å forholde deg til, de multinasjonale, med etterretningsorganisasjoner og de de nå kaller terrororganisasjoner. Du får alle gruppene som er involvert i de store pengene som klienter.

Da begynner du å se forbindelsene. De er kanskje i hver sin boks (kompartmentalisert) når det gjelder kunnskap, men jeg er i midten og jeg ser pengene går fra det stedet til det stedet. Du får hele tiden informasjon og dermed en oversikt over hva som virkelig foregår…

En av de tingen jeg lærte var om etterretningstjenestene. Du tror at de er der for å beskytte folke, landet og så videre – men faktisk er de kriminelle organisasjoner. Eller for være mer presis, det er systemet som er slik. Vi snakker om finansiering av kriger, skape kriger, faktisk skap en masse elendighet i denne verden, en masse konflikter.

Hvis bare folk forstå hvordan verden virkelig er, hemmelige tjenester stopper ingenting. Men de har også sin pengestrøm fordi de driver narkotikahandel, våpen eller menneskehandel, og penge må gå et sted, alt må finansieres. Alle disse hemmelige tjenestene driver med dette.”

Tidligere israelske militære analyserer

“Flere tidligere medlemmer av det israelske forsvaret (Israeli Defence Forces – IDF).

De har vitnet om at Israel har den mest teknologiske avanserte hæren i verden og at grensen mellom Israel og Gaza er den meste sikrede i hele verden. Tekniske avanserte sensorer alarmerer det israelsk forsvaret fra det øyeblikket til og med et lite dyr når fram til grensen.

Likevel var hundrevis av Hamas-krigere ikke bare i stand til å komme seg til grensen, men de sprengte også gjerdene, gikk innpå israelsk territorium og startet ødeleggelsen av hjem, brente ned landsbyer og drepte israelere uten forsvarstiltak fra det israelske militære. Det har kommet fram at rett før angrepet hadde regjeringen beordret fjerning av det militære nærværet fra dette området.

Hamas ble bokstavelig talt gitt fri adgang til komme inn å starte sin operasjon.» Tidligere medlemmer av de israelske styrkene forklarer at noen veldig, veldig bekymringsfullt skjer i Israel: Kvinnelig ekssoldat: Det er ingenting som kan nå grensen uten av vi vet det… Det er ingen måter i helvete de ikke kunne se 400 menn med traktorer komme…

En annen tidligere soldat, også kvinne: Israelske militære tropper som skulle være omkring Gaza, ble plassert rundt Vestbredden på grunn av “sikkerhetsbekymringer”, og følgelig ble Gaza forlatt av de militære. De 60 til 80 prosent av området ble forlatt uten mannskapet fra det israelsk forsvaret.

For ett år siden var det en militær operasjon i Gaza som la opp til en slik hendelse og slike scenarioer blir det trent på. Det stilles spørsmål omkring israelsk etterretning. Hva skjedde? For to år siden var det en suksessfull utplassering av underjordiske barrierer med sensorer for å alarmere på slike terrorist mislighold. Israel har en av de meste avansert teknologiske armeer. Hva er grunnen til at det var null respons ved grense- og gjerdegjennomtrengningen?

Jeg forstår det ikke. Jeg har tjenestegjor i det israelske forsvaret for 25 år siden i etterretningsstyrkene. Det er ingen måter, etter mitt syn, at Israel ikke visste hva som kom. En katt som beveger seg langs grensen trigger alle styrkene. Hva hente med den sterkes armeen i verden? Hvorfor var grensene så fullstendig åpne? Noe er veldig galt her. Noe er veldig rart. Denne rekke av hendelse er helt uvanlig og ikke typiske for det israelsk forsvarssystemet. Den nåværende regjeringen er svært korrupt, etter mitt syn…

Etter mitt syn framstår dette overraskelsesangrepet som en planlagt operasjon på alle fronter. Hvis jeg var en konspirasjonsteoretiker ville jeg si at dette føles som arbeidet til dypstaten. Det oppleves som at den israelske befolkningen og den palestinske befolkningen har blitt solgt til de mektigste kreftene. På samme tid er dette veldig vanskelig å skjønne.

En annen: “Hvordan kunne dette skje, at Hamas-krigere ikke møtte på den israelske hæren eller noen forsvarstiltak eller noe som helst. Som om den israelsk regjering var villig til å gi dem hele området servert på et sølvbrett. Dette er ikke logisk. Israel har den mest sofistikerte etterretningen og den sterkest hæren i Midtøsten – og de tillater noe slik å skje.»

Ofret sitt eget folk

«Så her ligger det mer bak. Israel har ofret sitt eget folk, ofret de sivile ved Gaza-grensen, tok vekk beskyttelsen, fjernet armeen og tillot Hamas å gjøre det de gjorde.

“Her ser en Hamas sprenge israelsk grensegjerder uten israelske styrker i nærheten. Vi ser dem kjøre biler inn over grensen fullastet av bevæpnede soldater uten et eneste forsøk fra israelske militære for å stanse dem på noen måte. De fikk bokstavelig talt fri adgang til å gå inn i Israel. “Vi må forstå at dette ikke var en omfangsrik hær som entret Israel, men et lite antall terrorister. Det utrolig mektige israelske forsvaret kunne ha viftet dem bort, men det gjorde de ikke.

“Hva foregår her? Hvorfor fikk en slik gruppe brenne ned landsbyer, kidnappe og myrde sivile? Hvorfor ble de israelske militære flyttet fra området? Hvorfor ble mediene instruert til ikke å si sannheten og vente 12 timer med å informere? Noe finner sted her. En kriminell operasjon på regjeringsnivå av verste skuffe.»

Et politisk krav – og følgelig bombes 1 million barn

«Hva foregår egentlig? Svaret framgår i brev fra regjeringskoalisjonen til statsminister Netanyahu hvor det forlanges invasjon av Gaza og en fullstendig kontrollovertakelse av hele området.

Og det så vi da Israel angrep Gaza med full styrke der to og en halv millioner uskyldig palestinere lever. De ble bombet, de ble myrdet over en lav sko. Og invasjonen til Hamas var den perfekte unnskyldning til å fullføre dette. 50 prosent av de 2,3 millionene i Gaza er barn under 15 år. Det betyr at Israel bomber mer en 1 million barn.

… De utsletter tusenvis av familier begrunnet i Hamas-angrepet. Israel kutter vann og strøm osv. Hele Gaza i fullstendig mørke.»

Netanyahus kart og agendaen bak

«Og to uker før angrepet viste Netanyahu fram et kart i FN, et kart kalt “Det nye Midtøsten”. Når du ser på det er alle palestinske områder borte. Hva ligger egentlig bak invasjonen av Palestina og stjelingen av landet til millioner av mennesker, og mordet av dem og
torturen?

Hva er den dypere agendaen bak det hele? Vi finner svaret når vi ser nærmere på dem som står etableringen av staten Israel, det er familien Rothschild. De forteller selv de finansierte Israel. Rothschild-familien er blant de mest velstående menneskene i verden, de er gode for mange billoner dollar. De er dermed de mektigste i verdens finans- og banksystem. Eksempelvis opererer de fra City of London – klodens finanssenter. City of London er en fortsettelse av Det britiske imperiet.»

Satanisme og City of London

«City of London er hovedkvarteret for alle de store bankene og hovedkvarteret til frimurerne. Våpenskjoldet viser drager med påskriften “Herre led oss”. Drager representerer som kjent ondskap eller Satan som lurer og styrer menneskeheten. City of London er omgitt av statuer av drager. Altså drager er det viktigste symbolet for City of London.

(Her er legges det til at City of London antageligvis har styrt Norge fra opprettelsen av Norges Bank i 1816, er det fra London dagens rentekurs i Norge styres?). Dette er koblet til religionen hvor Lucifer eller Satan dyrkes. Dermed kommer vi til en ubehagelig konklusjon: Israel var etablert av åpenbare satanister.”

Verdensdominans, World Economic Forum og verdensregjering i Jerusalem

“Men hvorfor invaderte de Palestina? Hvorfor etablerte de staten Israel? Historien viser oss at ønsket om verdensdominans er en gjenganger i historien. “Det er ikke en konspirasjonsteori”. Et slikt ønske er det naturligvis også i dag. Hvem er disse? “Et eksempel er World Economic Forum – som klar sier de vil ha ‘Global Governance’.

De vil kontrollere hele verden. Og de vil styre alle aspekter av vårt samfunn. Rothschild er blant de familiene som står bak World Economic Forum som i det grunnleggende er støttet av City of London. Dette inngår i et fryktelig system, dokumentert av tidligere finanstopper, etterretningsagenter og politifolk, utnyttelse av barn og barneofringer osv.

Informasjonen leder oss tilbake til Israel og det endelige målet: Det er å etablere en verdensregjering med hovedstaden i Jerusalem. Det er en spirituell årsak til dette.»

De kristne gikk på limpinnen til Rothschild

«Hvorfor mange kristne støtter Israel og sionistene?

Cyrus Scofield fikk i oppdrag å forandre bibelen for US evangelistene, mange penger ble investert for å spre denne, nedlastning, bibel, (her), klikk på fotoet for boken “Scofield or the Scriptures”.

En grunn, Rothschild innså på 1800-tallet før Israel ble til, at de trengte støtte fra de kristne. Og dermed ble Cyrus Scofield oppmuntret til å kom med en ny bibel. Og den så dagens lys, “The old Scofield Study Bible”, den første bibel med hundrevis av fotnoter. “I en fotnote ble en ny doktrine introdusert til de amerikanske kristne kirke, den sa at det skulle komme et nytt politisk militært Israel – og det skulle bli stedet hvor Messias ville komme for å styre verden. Og det ville være oppfyllelsen av løftet Gud ga til Abraham og det ville også være oppfyllelsen av løftet om at Kristus skulle returnere til jorden.”

Bibelen ble spredt over hele USA, og ble fundamentet til dagens evangeliske teologi.”

Dermed inngikk den i agendaen om få kristendommen til å støtte etableringen av et nytt Israel som kunne bli hovedkvarteret for den nye verdensregjeringen. Om Jesus og Paulus var enige med Rothschild og Scofield når det gjaldt løftet til Abraham? Er et militært Israel det samme som det himmelske riket?

Se filmen, så får du svaret (her).

Men klok av skade, det er grunn til å tenke seg at Hamas eller «Hamas» framover angriper mål i USA og andre land og at politi og militære i stor grad er for sent ute eller går sakte. Vi håper likevel på fred og ro.

Jakob Nilsen


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 4 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

30 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
5 måneder siden

Endelig sender ei kvinne anmeldelse til domstol for judanes masse-barnedrap i Palestina
mens “mannfolk” pisser i buksa i ser opp i US- og israhells ræva:

Tjfu på dere, jævla pyser.

S Vang
S Vang
Anonym
6 måneder siden

Ja helt riktig! Falske flagg operasjoner er deres varemerke i deres store bedrag mot menneskeheten.Skyld på andre om hva de selv gjør av djevelskap mot sine naboer og alle som de kan ha en fordel av å legge skylden på!Til nå har de brukt de superkorrupte globalistpolitikerne i vesten og deres Fake News Media, men narrativet er i ferd med å sprekke totalt.Det sørger de til og med for selv da globalistmediene ser ut til å få kalde føtter da de tillater grusomme bilder av ondskapen til sionistkabalen gå ut over eteren.

S Vang
S Vang
Anonym
6 måneder siden

Når terroren rammet Charlie Hebdo iogog Frankrike for noen år siden da noen jødiske karrikaturtegnere ble drept stilte muslimene i Norge opp og lagde en menneskelig ring av , sympati rundt Israels ambassade i Norge . Alle husker det. Men hvor var jødene i Norge da USA Raserte flere muslimske Nasjoner i Midt Østen og drepte millioner av mennesker.Jeg nevner Irak,Afhanistan ;Jemen,Syria, Libya og Somalia. Og nå når Israel totalraserer Palestina og myrder tusenvis av mennesker sier Jødene i Norge at de er redde og ensomme istedet for å vise sympati med Palestinerne. Dette forteller deg alt som du trenger å vite.Lær dere å sette ting opp mot hverandre så ser dere fort den store sammenhengen i det meste som trengs å vite.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
6 måneder siden

Hei. Dette forstår du og jeg, men ikke selvgode vestlige småborgere. Mesteparten av dem er sjeleløse bioroboter programmert til å ete, drite og knulle ved hjelp av Viagra.
Du og jeg ser at judar i United Stupids har kjørt seg fast i jakten etter jævla penger de har lært all vestlig biomasse å elske.
Nå vil de avnulle sin gjeld ved å drukne den i muslimenes blodhav.
Vestlig biomasse støtter en slik løsning fordi de vil heller dø (og dra med seg hele planeten) enn å ta sin rette plass.
Judar er løpegutter for inferno-parasitter som vil ha gavvah, lidelses energi.
Stupid vest går til kaos og påfølgende digital fengsel etter inferno’s plan.
Vesten har degradert mentalt såpass at den trenger sterke midler for å komme til sans, noe som dette:

Kommentarer under video sier “om internasjonale rett og lover ikke gjelder for vest, så gjelder de ikke for oss heller.

Så jude-bikkjenes inferno-herrer får som de vil. Om Østen ikke klarer å ha på vesten en sterk tvangs-trøye.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
6 måneder siden

Hele provokasjonen ble planlagt av judar for å utføre en judisk attack på hebdo
og så legge skyld på muslimer (som vanlig) og fremstille judar som stakkar-offer (som vanlig).
Vestlig biomasse hylte av glede og begeistring og applauderte for billig judiske spill for galleriet.

Det er muslimenes samtykke til å bøye seg og ta på seg skyldner- og offerrolle som opprører meg mest.
Eier de ingen ryggrad?
Når de aksepterer plass i møkka judar og vesten peker dem på, så blir de behandlet tilsvarende av skamløs dritt besatt av stormannsgalskap.
Jeg vil rope til muslimer: reis dere opp og slo faen tilbake, kun da blir dere respektert.

Roy
Roy
Anonym
6 måneder siden

Jeg er interessert i sannheten uansett hva sannheten er! Ja, jeg tror at jødene er Guds utvalgte folk, men det er ikke Guds vilje at man skal gå på akkord med sannheten av den grunn! Man bør forstå at ledelsen i Israel i dag ikke er kristne, de er snarere medlemmer av frimureriet eller andre hemmelige sataniske samfunn, som i alle fall mange av de andre statsoverhodene og lederne i andre land er, og husk at israelerne vil bli lurt av Antikrist når han kommer.

Det er også slik at Jesus i Bibelen kalte blant annet de religiøse lederne blant israelittene i Israel da han levde sine 33 år i Israel før han døde og sto opp fra de døde for å være hoggormer. Det står i (King James Version) Matteus: 3:7.: But when He saw many of the Pharisees and Sadducees come to His baptism, He said unto them, O generation of vipers, who hath warned you to flee from the wrath to come? Jesus kalte fariseerne, saddukeerne og herodianerne andre negative egenskaper i andre bibelvers.

Er åndssituasjonen noe bedre i Israel i dag? Nei jeg tror ikke det! Husk også at etter at de kristne har blitt fjernet fra jorden, vil trengselstiden komme over jorden, som vil være den verste perioden i verdens historie. 7 års trengsel kalles også Jakobs trengsel/Daniels syttiende uke, og da vil Jesus først og fremst konsentrere seg om Israel og jødene i trengselstiden. Husk at da, slik jeg forstår det fra Bibelen, vil det komme dommer fra Gud over jødene i Israel, og mange, mange jøder vil da bli drept, men Gud vil sørge for at ikke alle jødene blir drept. Jødene som da lever i forbindelse med slaget ved Harmageddon vil da ta imot Jesus som sin frelser, men før det vil det være veldige dommer over jødene i Jakobs trøbbel (Tribulation Times) og veldig mange jøder vil da bli drept.

Det var også slik at under den såkalte Covid-19-pandemien var den israelske makteliten veldig ivrig etter å forgifte Israels egen befolkning med disse såkalte Covid-19-injeksjonene! I Det gamle testamente kan man lese at israelittene vendte seg mot Gud gang på gang fordi israelittene vendte seg mot Gud og Gud straffet dem ved å sende andre lands militære mot Israels folk.

Så har vi Rothschild-familien og hvis denne familien er jødisk. Denne familien er kanskje den rikeste familien i denne verden og kanskje den mest sataniske. Denne familien alene står bak utrolig mye ondskap i denne verden. Den israelske makteliten må også la seg lure grundig av Antikrist og inngå en avtale med ham. Det står i (King James Bibelen) i Daniel: 9:27: And he shall confirm the covenant with many for one week; and in the midst of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease, and for the overspreading of abominations he shall make it desolate, even until the consummation, and that determined shall be poured upon the desolate.

Når man har denne bakgrunnen, er det faktisk flere i Israel som er helt sikre på at det som skjedde i Israel 7. oktober i år var noe ledelsen i Israel tillot. De lot det skje! Det er også en påstand om at israelske sikkerhetsvakter skjøt israelere. Hvis dette er sant, kan det være minst tre måter dette forferdelige angrepet på Israel skjedde på.

1. Israelske myndigheter tillot bevisst Hamas å utføre dette terrorangrepet mot Israel 7. oktober.

2. Det var Israel alene som utførte dette terrorangrepet i Israel, men Israel ga Hamas skylden.

3. Israelske myndigheter gjorde det slik at Hamas og Israel sammen utførte dette terrorangrepet i Israel 7. oktober.

Det kan også være at kriseaktører var involvert her. Uansett, i hvertfall en av grunnene til dette terrorangrepet var selvfølgelig at Israel i det minste kunne ha sin egen befolkning bak seg for å knuse Hamas! Så når du er klar over dette, må du bare konkludere med at vi virkelig har en nådig Gud som til tross for dette, er jødene fortsatt Guds utvalgte folk. Gud avviste heller ikke israelittene som sitt folk i det gamle testamentet hvor israelittene gang på gang vendte seg mot Gud og hvor Gud straffet israelittene ved å sende militære fra andre land for å straffe dem!

Det kan også være at de israelske lederne/makteliten vil provosere frem 3. verdenskrig, og at Antikrist etter denne 3. verdenskrigen tar slutt vil lure dem ifølge Daniel:9:27. Jeg har forstått at Illuminati ønsker en 3. verdenskrig som er mellom Israel og de arabiske landene og kanskje vil Iran også være involvert. Jeg har også forstått at de planlegger at denne verdenskrigen også skal være mellom Nord- og Sør-Korea og mellom Kina og Taiwan. Ifølge denne planen vil også USA slutte seg til 3. verdenskrig. Så tiden vil vise om denne 3. verdenskrig er noe Gud tillater når tiden er inne.

Her vil jeg legge til 2 youtube-lenker som jeg mener sannsynliggjør at Israel i det minste tillot Hamas å gjennomføre dette terrorangrepet mot Israel 7. oktober.

1. Hamas-angrep vil føre til WW3.:

2. Flere israelere uttaler seg om Hamas-angrepet som en inside job.:

Hvis denne 3 verdenskrigen vil skje, hva vil utløse denne krigen? Hvis det er riktig forstått at Israel skal utrydde palestinerne (Esaus hus) folket fullstendig som vi kan lese i Obadiah 18, kan det være den utløsende hendelsen som bidrar til å starte tredje verdenskrig?

Det står i (KJV) i Obadja 18: And the house of Jacob shall be a fire, and the house of Joseph a flame, and the house of Esau for stubble, and they shall kindle them, and devour them; and there shall not be any remaining of the house of Esau; for the LORD hath spoken it.

Frimurerne er kjent for sitt slagord: Orden ut av kaos. Jeg har også forstått at det er først etter at 3. verdenskrig har begynt at den virkelig store verdensomspennende økonomiske kollapsen vil inntreffe. Jeg tror at det er Bibelsk at bortrykkelsen av de kristne vil skje før denne 3. verdenskrigen begynner!

Erling
Erling
Abonnent
Svar til  Roy
6 måneder siden

Det oss kristne som er Gud sitt utvalgte folk.
Nok en sionist svindel å si at Israel er Gud sitt folk.

Les Bibelen, mann!

Roy
Roy
Anonym
6 måneder siden

I’m interested in the truth no matter what that truth is! Yes, I believe that the Jews are God’s chosen people, but it is not God’s will that one should compromise with the truth for that reason! One should understand that the leadership in Israel today are not christians, they are rather members of the Freemasonry or other secret satanic societies, as at any rate many of the other heads of state and leaders in other countries are, and remember that the Israelis will be tricked by the Antichrist when he comes.

It is also the case that in the Bible Jesus called, among other things, the religious leaders among the Israelites in Israel when he lived his 33 years in Israel before he died and rose again from the dead to be vipers. It says in Matthew: 3:7.: But when he saw many of the Pharisees and Sadducees come to his baptism, he said unto them, O generation of vipers, who hath warned you to flee from the wrath to come?

Jesus called the Pharisees, Sadducees and Herodians other negative characteristics in other Bible verses. Is there anything better in Israel today? No, I do not think so! Also remember that after the christians have been removed from the earth, the time of tribulation will come upon the earth, which will be the worst period in the history of the world. The 7 year tribulation is also called Jacob’s trouble/Daniel’s seventieth week, and then Jesus will primarily concentrate on Israel and the Jews during the time of trouble.

Remember that then, as I understand it from the Bible, there will come judgments from God on the Jews in Israel, and many, many Jews will then be killed, but God will make sure that not all the Jews are killed. The Jews who then live in connection with the battle of Armageddon will then accept Jesus as their Saviour, but before that there will be severe judgments on the Jews in Jacob’s trouble (Tribulation Times) and very many Jews will then be killed.

It was also the case that during the so-called Covid-19 pandemic, the Israeli power elite was very eager to poison Israel’s own population with these so-called Covid-19 injections! In the Old Testament, one can read that the Israelites turned against God time and time again because the Israelites turned against God and God punished them by sending other countries’ militaries against the people of Israel.

Then we have the Rothschild family and if this family is Jewish. This family is perhaps the richest family in this world and perhaps the most satanic. This family alone is behind an incredible amount of evil in this world. The Israeli power elite must also allow themselves to be thoroughly deceived by the Antichrist and enter into an agreement with him. It says in Daniel: 9:27: And he shall confirm the covenant with many for one week: and in the middle of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease, and for the overspreading of abominations he shall make it desolate , even until the consummation, and that determined shall be poured upon the desolate.

When you have this background, there are actually several people in Israel who are absolutely sure that what happened in Israel on 7 October this year was something the leadership in Israel allowed. They let it happen! There is also an allegation that Israeli security guards shot Israelis. If this is true, there may at least be 3 ways this terrible attack on Israel happened.

1. Israeli authorities deliberately allowed Hamas to carry out this terrorist attack on Israel on October 7.

2. It was Israel alone that carried out this terrorist attack in Israel alone, but Israel blamed Hamas.

3. The Israeli authorities made it so that Hamas and Israel together carried out this terrorist attack in Israel on October 7.

It could also be that crisis actors were involved here. In any case, one of the reasons for this terrorist attack was, of course, that Israel could at least have its own population behind it to crush Hamas!

So when you are aware of this, you just have to conclude that we truly have a gracious God who, despite this, the Jews are still God’s chosen people. God also did not reject the Israelites as his people in the old testament where the Israelites time and again turned against God and where God punished the Israelites by sending militaries from other countries to punish them!

It may also be that the Israeli leaders/power elite will provoke the 3rd World War, and that after this 3rd World War, the Antichrist will deceive them according to Daniel:9:27. I have understood that the Illuminati want a 3rd World War that is between Israel and the Arab countries and maybe Iran will also be involved. I have also understood that they are planning that this world war will also be between North and South Korea and between China and Taiwan. According to this plan, the USA will also join this 3rd World War. So time will tell if this 3rd World War is something God allows when the time is right.

Here I will add 2 youtube links which I believe make it probable that Israel at least allowed Hamas to carry out this terrorist attack against Israel on 7 October.

Hamas attack will lead to WW3.:

More Israelis speak out-Hamas attack inside job.:

If this 3 world war will happen what will trigger this war? If it is correctly understood Israel is to exterminate the palestinians (The house of Esau) people completely as we can read in Obadiah 18, could it be the triggering event that helps start world war 3?

Obadiah 18: And the house of Jacob shall be a fire, and the house of Joseph a flame, and the house of Esau for stubble, and they shall kindle in them, and devour them; and there shall not be any remaining of the house of Esau; for the LORD hath spoken it.

The freemasons are known for their slogan: Order out of chaos. I have also come to understand that it is only after world war 3 has begun that the truly great world wide economic collapse will occur. I believe that the rapture of the christians will happen before this 3 rd world war begins!

S Vang
S Vang
Anonym
6 måneder siden

Ved hjelp av en hærskare av sannhetsformidlere (som Sven-Inge) og det verdensomspennende åpne frie internett så blir de skyldige identifisert og avslørt til det mest fullkomne UTEN at de vestlige nasjoner og deres medier har noe ønske om å fortelle hvem disse er (de Skyldige).Husk dette: Fremskritt skapes ikke av de som er selvtilfredse og trygge,men av de som blir ille berørt ev det de ser.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
6 måneder siden

Selvgode Vesten graver sin egen grav mens judar graver grav for israhell:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
6 måneder siden

Jewropa og United Stupids skal gjøre intetforstående gjeitefjes når de blir stilt til war-Tribunal sammen med israhell for judiske krigsforbrytelser og sin støtte av bestialske ugjerninger:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
6 måneder siden

80% av Hamas-medlemmer vokste opp uten begge foreldre og besteforeldre fordi hele deres familier ble drept av judar, og hjem ruinert.
De er uovervinnelige fordi døden er en ære, plikt til minne om drepte familier og befrielse fra denne eksistensen.
Likner på vikinger som drømte om ærefull død med sverd i hånd.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
6 måneder siden

Judisk løgn avsløres

Jan Erik Winås
Jan Erik Winås
Anonym
6 måneder siden

Enig! Og HVOR er FN i denne sammenhengen?

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Jan Erik Winås
6 måneder siden

Billig hora FN fikk ordre fra judiske øverste banda på Jorden: “sitt stille og hold kjeft”.
Samme som “redd barna”.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Jan Erik Winås
6 måneder siden

Vestens verdens orden men sine korrupte institusjoner går på historiens søppelfylling.
Men det blir ikke kaos som djevelens løpegutter judar har forsøkt å få til.
Kina går foran med sin visjon av sivilisasjon. India, Afrika og Latin Amerika støtter denne visjonen.
Blant hvite mennesker kun irere viser at de har bevart levende sjeler (eksempel i første kommentar her:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
6 måneder siden

Skjendig Vest har vist til hele verden og til Den Allmektige sin stinkende råtne natur. Og den skal betale prisen for sine valg.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
6 måneder siden

Se opp til Afrika og Kina, selgode jewropeere:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
6 måneder siden

Denne kvinnen alene er sterkere enn alle vestlige pysete politikere med bjelle i buksa:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
6 måneder siden

Irland betaler pris for sin støtte av Palestina:

Rett etter terror-ugjerningen ble det spredt rykter i Dublin at det var en muslimsk migrant som har gjort dette, og da startet opptøyer.
Av nesten samme grunn (BOIKOTT israhell) ble Norge straffet med massakre på Utøya.
Frankrike ble nylig straffet med opptøyer for nekt å ratifisere zoonistenes traktat om prioritet av globale korporasjoners interesser over de statlige.
Zoonister sier opent at krig i Ukraina er judanes straff for pogromer for hundre år siden.

Jesus har advart oss at judanes farer er djevel og løgner.
Nå prøver de å banke oss ned i frykt- og hjelpeløs tilstand for å presse oss inn i digital konsentrasjonsleir til evig slaveri med elektronisk halsbånd på.

Vi må bevare ro, skille rett og galt og ikke la oss provosere. Takk til alternative informasjons kilder og sterke journalister judane hater og dreper altfor ofte.

Judanes slagord er “drep den beste av goyims”. Da er det ingen annen måte enn å drepe den mest besatte av fienden.

« Forrige artikkel

Folket slår tilbake – mot det planlagte helsetyranniet

Neste artikkel »

Margarin, sagflis og mRNA-injeksjoner

30
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x