https://www.tsln.com/news/messenger-rna-vaccines-in-meat-animals-how-are-mrna-vaccines-different-and-are-they-safe/

Margarin, sagflis og mRNA-injeksjoner

768 visninger
3 minutter lesetid
12

Skrevet av Kjetil Tveit

Har du makt til å snu bevisbyrden kan du gjøre nesten hva du vil. På tidlig 19-hundretallet fant man ut at frøoljer som vanligvis ble brukt til smøring av maskineri og til annet industrielt bruk kunne selges som menneskemat til en høyere pris.

Om den reelle overdødelighet: Disse bevisene ER grusomme og ugjendrivelig om forsettlig folkemord med C19-biovåpen. En varsler fra regjeringen i NZ legger de viktige opplysninger ut i det offentlige rom. Poenget er at NZ er et lite land, det er lett å gjennomskue hva som egentlig har skjedd. Det er statistisk likt i alle mindre land, men også i de større, for de som vil se virkeligheten i øynene. Han har til og med statistikk per vaksinatør, og du kan se at under deres ansvar ble 24% av de injiserte myrdet (se video, her).

Siste melding fra en iakttager er at mannen ble arrestert søndag 3. desember: “På Søndag ble mannen arrestert for “unauthorized disclosure and misuse of data,” (her):

“Mannen er altså ikke “autorisert” til å offentliggjøre statistikkene han selv laget og som myndighetene selv har offentliggjort. Det er “misbruk av data”.

Jeg kan med andre ord ikke fortelle dere at SSB har offentliggjort at det i september og oktober 2023 døde henholdsvis 369 og 278 flere mennesker i Norge enn snittet var for de samme 2 månedene mellom 2016 og 2020.

Jeg kan heller ikke fortelle dere at det mellom 1/7-21 og 31/10-23 døde 9,188 flere mennesker i Norge enn hva snittet var for tilsvarende periode fra 2016-2020. Det vil være “uautorisert offentliggjøring og misbruk av data” som SSB allerede har offentliggjort.”

I motsetning til olivenolje, avokadoolje, cocosolje og lignende trengte frøoljer som mais, soya og bommulsfrø omfattende industriell prosessering i mange ledd, og høy varme for å isolere oljen. For å få oljene til å ligne smør konstruerte man noen nye fettmolekyler i en hydrogeniseringsprosess for fast struktur med transfett som resultat.

Margarinet hadde blitt en realitet.

15-30% av margarinen bestod av transfett, og et av de vanligste typene steke, bake, og frityrfett i USA, Cresco, inneholdt hele 50% transfett. Svært tidlig oppdaget man at transfett var giftig, men markedsføringen var enorm, og på et blunk var transfett så vanlig at bevisbyrden hadde blitt snudd på hodet.

De som innførte nye fettmolekyler trengte ikke å bevise at den nye “menneskematen” transfett var trygg, for hvorfor skulle man bevise noe som var en vanlig del av kostholdet? Hundre år senere, i 2014 ble transfett forbudt i Norge (lovlig med 2%). Så etter hundre år hadde man likevel klart å bevise at det var giftig og at transfett var et karsinogen som ga kreft i befolkningen.

Nå er det andre syntetiske molekyler man lager margarin av, og tiden vil vise hvor giftige de er. Du kan sammenligne det med hvis jeg drev et sagbruk og i tillegg hadde tilstrekkelig mange nok milliarder til å hyre Hill & Knowlton reklamebyrå. Da kunne jeg hyrt disse til å fortelle hele verden at mitt restprodukt som var sagflis var sunt å spise, et glimrende slankeprodukt, og tjent penger både på materialene jeg produserte og blitt matprodusent i tillegg.


Når sagflis hadde blitt en del av kostholdet til folk flest kunne jeg bare sagt at alle spiser jo sagflis. Kan du bevise at det er usunt?


Nøyaktig slik har man gjort med mRNA-vaksinen i dag. Man har laget en “vaksine” som sender genkoder gjennom blodbanen inn i celler rundt i hele kroppen, ikke bare ved innstikksstedet. Genkodene havner i hjertemuskelen, i ovariene, livmoren, hjernen, beinmargen, nyrer, milt, bukspyttkjertel, lever, blodåreveggen, i hvite og i røde blodceller og i sædceller.
I hele kroppen har ribosomene i celler fått instruks fra genkodene om å produsere et helt nytt og fremmed protein som heter spike-protein. I stedet for at det helt nye, måtte bevise at det var trygt i det lange løp, gjorde man det så ultra-“normalt” på rekord-tid at majoriteten i de fleste land gikk rundt og produserte spike-proteiner med cellene sine.

Trenger jeg å nevne at Hill & Knowlton var med denne gang også, slik som da de normaliserte trans-molekyler til innvortes bruk?

På nytt forlanger man nå at kritikerne skal bevise at mRNA-regimet er farlig, og ikke omvendt.
Deg og meg kan ikke snu bevisbyrden hvis vi kommer opp med noe nytt. Men de som eier hele propagandaapparatet kan. Håper det tar mindre enn 100 år denne gang før mRNA-vaksinen mot covid-19 blir erklært giftig.


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 10 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
6 måneder siden

Governments around the world are starting to call out COVID mRNA vaccines.
This is Columbian health minister Guillermo Alfonso (Varighet 52 sekunder):

Arve
Arve
Abonnent
6 måneder siden

Snøballen har byrja rulla, det skjer noko no. Offisielle data frå New Zealand dokumenterer at covid – vaksinene er årsak til ein stor auke i mortaliteten.

Når det gjeld margarin eller ikkje, så er situasjonen ” normal”. Det fettet som vert halde fram som sunt (rapsolje), er i søkelyset som mistenkt for å gje helseproblem.

https://hemali.no/siste/vegetabilske-oljer-derfor-ruinerer-de-helsen/

Johnny Aase
Johnny Aase
Anonym
6 måneder siden

Det er alltid gøy med nye konspirasjonsteorier. Tusen takk for fornøyelig lesning.

Gunnar Nybakk
Gunnar Nybakk
Abonnent
Svar til  Johnny Aase
6 måneder siden

Tipper du er en vaksinert sau! Spørs hvor fornøyelig du synes det er når du forstår hva du har fått sprøytet i deg. Forstår du det?

Johnny Aase
Johnny Aase
Anonym
Svar til  Gunnar Nybakk
6 måneder siden

Ja, jeg har tatt alle vaksiner og vil fortsette med det. Men for all del, Norge er et fritt land. Hvis konspirasjonsteoretikerne velger å følge Hans Gaarders eksempel, så må de gjerne gjøre det.

Gunnar Nybakk
Gunnar Nybakk
Abonnent
Svar til  Johnny Aase
6 måneder siden

Ja, nei hvorvidt Norge fremdeles er et fritt land, eller noensinne har vært det, er jo en diskusjon alene. Hvor fritt er det f.eks når du i mange yrker er tvunget til å¨ta vaksine for å beholde din jobb. Er det signal om frihet synes du?

Min reasjon på ditt svar var egentlig en impuls-svar fordi jeg er usigelig lei dere naive, arrogante, bedre enn vi som våger å gå dypt i materien og ikke frykte hva vi finner. At du i denne sammenheng våger å trekker frem en helt og frihets-elskende, kunnskapsrik og en fiende av den norske deep-state Hans Gaarder, bare fyrer opp under min irritasjon over dere som faen ikke ser lenger enn det staten forteller dere er sannhet, og tilmed virkelighet. Kanskje neste år vil lede dere til en brutal oppvåkning, for om du ikke visste det; vi er i krig. Noen vil ta livet av deg. Hadde du hatt vett, ville du kanskje brukt litt tid på å finne ut hvem det er, og hvorfor de ønsker deg eliminert.
Lykke til i jaken på hva er hva. Tips til deg; ikke kom inn her og tro du er så jævla mye bedre enn de som står i sin integritet og overbevisning. Konspirasjons-teori sier du?, Bare et eksempel: hvorfor bærer det norske politiet fascist-symbol på lua. Hvorfor var jesuittene nektet adgang til riket i Grunnloven av 1884. Fritt land sier du? Go figure……

Johnny Aase
Johnny Aase
Anonym
Svar til  Gunnar Nybakk
6 måneder siden

Ja, det er et signal om frihet for de som benytter tjenestene som disse yrkene leverer. Ignaz Semmelweiss møtte mye motstand i sin samtid fordi han krevde at legene vasket hendene sine når de gikk fra likhuset til barselstuen. Idag er dette normal hygiene. At man er vaksinert er det samme som at man vasker hendene. Normal hygiene.

Noen vil ta livet av meg. Huff, hvor redd jeg blir.

Hvis du har Gaarder som helt, så er det helt greit for meg. Norge er et fritt land, der vi må selv ta konsekvensene av handlingene våre. At dere velger å ikke benytte medisinske framsteg er ikke mitt problem.

Grunnloven ble skrevet i 1814. Det var parlamentarismen som ble innført i 1884. Det er noe helt annet.

Fakkelen er også et fascistsymbol. Massemønstringene i Nurnberg ville neppe hatt samme teatralske effekt uten alle faklene. Tenk på det neste gang dere går i fakkeltog.

Gunnar Nybakk
Gunnar Nybakk
Abonnent
Svar til  Johnny Aase
6 måneder siden

Touche. Er det ikke deilig å ha rett. Bare bekrefter min mistanke hvorfor du er her inne. *Diskutere detaljer og briljere med meningsløse påpekinger for å fortelle hvor uviten konspirasjons-tenkende er. Ok, la oss ta det. 1884 var
jesuittene fremdeles nektet adgang til riket gjennom Grunnloven av 1814. Fornøyd nå?, faktisk helt til 1956. Mitt spørsmål var om du har tenkt på hvorfor.Spesielt med tanke på at vi idag har en jesuitt-agent som “leder” landet. I praksis er han et verktøly for de diabolske krefter som er de egentlige ledere initiert gjennom bl-a WEF-i Sveits, hvor vi har en Nazi-agent i kronprins Haakon som er miljø-ambassadør for Nazien Klaus Schwab som ønsker å utruydde 95 % av verdens befolkning og la resten ete insekter..
Men det bryr du deg katta om. Fordi du tror på vitenskap, på det som du er programert til å forstå styrer hvordan du forstår denne verden. Jeg antar du jubler over AI, og ønsker den 4.industrielle revolusjon mens denne fake intelligensen som faktisk er en Alien-invasjon. Du forstår ingenting. Du har ikke peiling. Du er hva vi her nord kaller en “knaillis” og jeg har ingen ansvar for å prøve å overbevise deg om noe som helst. Du er “sheeple” som aldri har til hensikt her inne enn til å latteligjøre og nedverdige de du føler deg overhøyet til å skulle diskutere med. Ikke sant, det er derfor du er her. Så stikk og sug din sau!

Johnny Aase
Johnny Aase
Anonym
Svar til  Gunnar Nybakk
6 måneder siden

Hvor i nord er det man bruker uttykket ‘knaillis’? Det er et nytt ord for meg.Jeg har hørt uttrykket “god knaill” både på Rorbua og ymse puber i Longyearbyen, Troms og Finnmark, men aldri “knaillis”.

Kronprins Haakon som nazi-agent. Den var ny.

Johnny Aase
Johnny Aase
Anonym
Svar til  Gunnar Nybakk
6 måneder siden

Et fint innslag om konspiranoia fra Sveriges Radio. https://sverigesradio.se/avsnitt/utkantanon

Russia Today
Russia Today
Abonnent
6 måneder siden

Zoonister tilsetter glassflis i matsalt.
Stålflis som kommer i mel etter kvern, bør fjernes med magneter, men zoonister dropper rensing for å skade masser mest mulig.
Terrorister-zoonister prøver å ruinere Ireland nå av hevn for støtte til Palestina.

« Forrige artikkel

Hamas-bedrageriet og Israels plan

Neste artikkel »

Ingeborg Senneset og Anders Behring Breivik

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x