Arrangert foto fra Facebook: https://www.facebook.com/photo/?fbid=10160517635067702&set=a.10158729200602702

Ingeborg Senneset og Anders Behring Breivik

1.1K visninger
5 minutter lesetid
31

Skrevet av Kjetil Tveit

Behring Breivik-massakren kostet 77 menneskeliv – hva med Ingeborg Senneset-massakren? 90 ekstra menneskeliv – mer enn en Breivik-massakre – gikk tapt hver eneste uke i hele 2022. Først skrev FHI feilaktig at overdødeligheten i 2022 var 7%. Dette er statistisk ekstremt unormalt, og betyr at en alvorlig katastrofe har skjedd. Nå har de rettet det til 11,5%! som er enda mer, og er det riktige tallet (1).

Kommer man til bunns i hvilken døds-katastrofe som startet i midten av 2021, ligger de skyldige mildt sagt tynt an. Det eneste naturlige etter overdødelighet er underdødelighet siden de mest sårbare da er borte, men september ga en overdødelighet på 11,9% (2). Normal variasjon i over og underdødelighet i fredstid er pluss minus et par prosent.

Ved å tagge vaksinerte og uvaksinerte i dødsstatistikken kunne vi sett om uvaksinerte hadde samme skyhøye dødsrate som de vaksinerte. Hvis det var tilfelle kunne vi bli kvitt alvorlige bekymringer, spekulasjoner, og uro i samfunnet. Dette vil åpenbart ikke myndighetene finne ut, og holder tallene for seg selv. Noen katastrofer er for store til å innrømme.


Det eneste fornuftige å anta er naturligvis at vaksinen er den skyldige.


Mistanken bakkes opp av professor Jarle Aarstads funn, at jo flere vaksinerte man har i et land, jo større er overdødeligheten i det landet (3). Den bakkes også opp av at flere forskjellige hjerte-diagnoser pluss blodpropp står på bivirkningslista i tillegg til mange andre diagnoser som gir tapte leveår. Den bakkes i tillegg opp med mangedobbelt rekord i bivirkninger sammenlignet med Pandemrix-skandalen i 2009.

Uansett må mRNA-injeksjonene antas å være synderen fram til normal demokratisk transparens fra myndighetene sin side er på plass.

KONSEKVENSENE VED ET FRAMTIDIG RETTSOPPGJØR

I Sakkyndig kunne vi lese dette i april 2022: “Sjukepleiarar og legar: Ver på vakt, spesielt om de er eller har vore på feil side av historia.” Artikkelforfatteren spekulerer realistisk i hva som kan bli utfallet om man vinner gjennom med et gruppesøksmål mot de som har desinformert om vaksinen:

“Dette trur eg vil få dramatiske og uhyggjelege konsekvensar for helsepersonell, spesielt dei som aktivt har delteke i massevaksineringa av store delar av den norske befolkninga. Medskuldige vil òg vere massemedia, som ukritisk har vidareformidla det som regjering og helsetoppane har sagt.” (4).

Han skildrer videre scenarioet at sykepleiere som hadde tilgang til kunnskap og burde ha visst, blir fratatt sin autorisasjon og arrestert, og det ekstra ansvaret som lå på avdelingsledere som utøvde press mot kolleger vel vitende om at mRNA-injeksjonene aldri hadde vist effekt mot smittespredning, at den ikke var godkjent på vanlig måte og derfor ikke var trygg.

Men hva hvis man er både outspoken journalist og sykepleier på en gang – og burde ha visst bedre?
Sykepleierforbundet gjennomførte tidlig en undersøkelse som viste at bare halvparten av sykepleierne frivillig ville ta de risikable og nødgodkjente mRNA-injeksjonene. Gradvis klarte man å true, forfølge, skremme, undertrykke, trakassere, plage, desinformere og manipulere disse til å ta risikoen de først hadde nektet.

Ingeborg Senneset driver med folkeopplysning forteller hun i sin bokpresentasjon. For meg ser det ut til at hun har gapt over for mye, vært en fisk som har svømt med alle andre i stimen, og ikke sett hvor hun egentlig var; denne gangen meget skjebnesvangert. Mange begynner å få opp øyne, også Camilla Stoltenberg som slutte tvert i FHI. Det vil bli vanskelig for mange fremover, som uten viten snakket i de største bokstaver: Slår pendelen nå tilbake? Se hennes presentasjon, (her).

  Hva var det som fikk avdelingsledere til å være med i en ondskapsfull psykologisk operasjon mot kollegene? For å bekjempe ondskap må man grave mot roten av den. Det er her Ingeborg Senneset kommer inn i bildet. Det var hun som stod for mesteparten av landets diabolske og giftige klima for ikke-vaksinerte, og for løgnene som hun med sitt effektive medieapparat distribuerte ut til avdelingsledere som på denne måten ble “groomet” inn i den psykososiale toksisiteten.

  Senneset var også nærmere ondskaps-roten fordi State Street sitter i styret i Schibsted som eier hennes arbeidsgiver Aftenposten, og sitter i tillegg i styret til Pfizer. Senneset er indirekte lønnet av Pfizer-selgere, så det er ikke helt sikkert at jobben hennes var å finne ut hva som var sant.

  FORMIDLET SENNESET MISINFORMASJON ELLER DESINFORMASJON?

  Formidler man misinformasjon er intensjonen god, men man tok feil. Ved desinformasjon er intensjonen å bedra. I november 2021 i forbindelse med at Senneset krevde sine medsøstre omplassert hvis de nektet injeksjon, anklaget hun kollegene for å drepe pasienter:

  “Omkring én av ti helsearbeidere i Norge er ennå ikke vaksinert. Og noen av de uvaksinerte har dessverre smittet videre. Det har ført til dødsfall.” (5).

  “I teorien kan det stå mellom ikke å få helsehjelp og få hjelp av en uvaksinert helsearbeider med den risikoen det innebærer.” Hun lyver de facto og sier her at uvaksinerte smitter mer enn vaksinerte, selv om dette aldri har blitt bevist i faglitteraturen. Hun smører inn løgnen så det svir, og forklarer videre hvordan disse “idiotene”, som hun liker å si, er rene smittebomber som dreper de gamle, og skriver:

  “Men nå er de her. Og uvaksinerte utsetter eldre og sårbare for unødvendig risiko.” Legemiddelverket har hele tiden sagt følgende: “Vi vet ikke om vaksinen hindrer at man smitter andre.” (6).

  For å være sikker kontaktet jeg Pfizer Norge på mail i mai 2021, og de kunne konstatere at de ikke hadde bevis for at mRNA-injeksjonene kunne hindre smittespredning. Denne korrekte informasjonen var utrolig lett å få tak i, og særlig for en som er både sykepleier og journalist i Aftenposten. Mange tvilte likevel på egen persepsjon selv om de så bevisene med egne øyne, antageligvis fordi de hadde vanskelig for å tro at en sykepleier og journalist i selveste Aftenposten kunne lyve så uanfektet og frekt.

  Ingeborg Senneset var skyldig i “desinformasjon” når hun anklaget kollegene for å drepe, fordi hun visste bedre, og hensikten var derfor som i definisjonen “å bedra”. Artikkelforfatteren i Sakkyndig ser for seg at de mest agressive lederne som presset på for vaksinen i et rettsoppgjør kan få lovens strengeste straff.
  Mange vil nok forsøke å finne formildende omstendigheter.

  En slik formildende omstendighet kan tenkes å være at avdelingslederne ble utsatt for en psykologisk operasjon og patologiske løgner fra Ingeborg Senneset & Co. Alt etter hva man kommer frem til når man åpner opp for normal demokratisk transparens, ser jeg for meg at Senneset-massakren – som uansett var en forferdelig psykologisk splitt og hersk-massakre – vil overgå Behring Breivik-massakren også når det gjelder dødsfall.

  Med mange tusen prosent.

  Ironisk at nettopp Ingeborg Senneset var den som beskyldte sykepleier-kollegene for drap. Hun må ha visst at hun løy om at mRNA-eksperimentet reduserte smitte. Dette kan koste henne dyrt i framtiden. Jeg ser i kommentarfelt rundt omkring at mange som har blitt alvorlig kvestet av vaksinen er eitrende forbannet fordi de ble lurt til injeksjon i en “solidaritet”, som ikke var solidaritet.

  Jeg ville ikke vært i Ingeborgs sko framover som var den giftigste blant bedragerne. De som stilte spørsmål ved hennes løgner var smittsomme “idioter”.


  Lenker fra kommentarfeltet på Facebook: (her)

  Sven-Inge Johansen

  Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

  5 7 stemmer
  Artikkelvurdering
  Varsle om nye kommentarer
  Varsle om
  guest

  31 Kommentarer
  Nyeste
  Eldste Mest populær
  Inline Feedbacks
  Vis alle kommentarer
  ken
  ken
  Anonym
  7 måneder siden

  Sven-Inge Johansen: Hva tenker du om disse 2? På forhånd, takk for evnt svar.

  1) “Europarådet slår fast i resolution: Vaccinationer får inte vara tvingande och ingen ovaccinerad får diskrimineras”:

  https://www.nyatider.nu/europaradet-slar-fast-i-resolution-vaccinationer-far-inte-vara-tvingande-och-ingen-ovaccinerad-far-diskrimineras/?fbclid=IwAR0c6thDsfLudA30D3jsEd4PLpCX2d0Z4Ma8TesisKJ8E6EEaUrGksVN4GE

  2) “Nej, Europarådets resolution setter inte stopp for vaccinpass”:

  https://kallkritikbyran.se/nej-europaradets-resolution-satter-inte-stopp-for-vaccinpass/

  Russia Today
  Russia Today
  Abonnent
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  7 måneder siden

  Jewroparådet har ikke mulighet???
  Korrupte skurker som nærer seg der, har solgt sine sjeler til djevel for penger, men de kan alt om de får spark i ræva av masser.
  Lukashenko, president i Tadjikistan, pluss en president i Afrika nektet å bøye seg for jude-US utsendte banda som kjørte verden rund i forsøk på å kjøpe eller true statsledere til gjennomføring av faenskap med vaksineringer, karantener og munnkurver i sine land.
  De fleste nikkedokker nikket samtykkende og innførte faenskap for borgere i sine land. De fleste borgere tok på seg munnkurver og løp til vaks.lokaler for å få sin dose (eller to, tre, fire) med giftstoffer og nanoroboter som skal drepe dem når de får signal.
  Det er naturlig utvalg. Idioter skal dø.

  ken
  ken
  Anonym
  7 måneder siden
  ken
  ken
  Anonym
  7 måneder siden

  The crucial data On New Zealand’s excess deaths from the Covid jabs (anbefalt av MAX IGAN): https://www.bitchute.com/video/eJOKzh0PwV2U/

  Om bare George Carlin levde i dag for å forstå hvor virkningsfull hans kommentar har blitt: “its one big club, and you ain’t in it”:

  And here is the CLUB: https://secularheretic.substack.com/p/who-are-they-those-who-have-colonized/comment/44172762

  Arve
  Arve
  Abonnent
  7 måneder siden

  Tuker Carlsen vs Alex Jones,

  https://www.thegatewaypundit.com/2023/12/full-video-tucker-twitter-46-legend-alex-jones/

  Ein nesten eksplosiv samtale der tema er WEF, UN, WHO, depopulasjon m.v., det komande presidentvalet i USA.
  .
  Engelskspråkleg video, men den er teksta på X.

  Morten
  Morten
  Anonym
  7 måneder siden

  Flott at du henter fram igjen denne, Senneset, Sven-Inge. Det var nærmest uendelig av disse motbydelige jævlene som pushet folk helt til kanten og videre over, med sin skremsel- og forvirringsretorikk. Resultatene av dette har vi sett de siste par tre årene nå og det kan bare være begynnelsen. Dette var en “psykologisk spesialoperasjon”, som var så massiv at det ikke finnes dekning i ord for hva de gjorde.

  Og Senneset var en viktig brikke i dette, både som “helsejournalist” og “sykepleier”. Ingen av disse titlene er fortjent for hennes del. Håper livet hennes i dag er fantastisk, bla som gjenganger i visse “realityprogrammer”- og med dette på samvittigheten.

  Russia Today
  Russia Today
  Abonnent
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  7 måneder siden

  Takk for at du minner dem om karmalover. De føler seg ustraffelig på denne siden og vil ikke tenke på at deres liv her er så kort…
  Blodtørstige jude-djevler kidnappet palestinske men fra en UN flyktningleirer

  Skremmende å forestille seg hva judar vil gjøre med dem videre.
  Hora FN og judanes saudi-marionetter holder kjeft.
  Hamas har revet maske fra alle.
  Nå vil de stå helt avkledd foran Høyeste domstol.

  Russia Today
  Russia Today
  Abonnent
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  7 måneder siden

  Ja, væpnede judar er tøffe mot kvinner, barn og gamlinger
  eller disse menn judar dro ut av senger i UN-flyktningleirer og utgir dem nå for Hamas-aktivister fanget i tunneler i Gaza.
  Satans avkom som Jesus har advart oss. Disse djevelens barn kontrollerer FN, makthavere, propagandamedier ved hjelp av bestikkelser og terror.
  Drep den beste av goyims, ble de lært av sin demon Jahwe. Og de dreper.
  Stalin, Kaddafi, Ugo Chaves, Saddam Hussein med flere.

  Morten
  Morten
  Anonym
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  7 måneder siden

  Takker for svar!
  Håper VIRKELIG det Sven-Inge! Da har ikke ditt og andres sterke innsats i å informere og avsløre disse psykopatene vært forgjeves. Håper at eventuell regjeringsmakt er det siste som venter Solberg etter at snøballen forhåpentligvis bygger seg på og ruller den “rette vei” framover. Det er lov å drømme og håpe.

  Russia Today
  Russia Today
  Abonnent
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  7 måneder siden

  Helt riktig, det er massenes oppgave å bestemme og vise hva de innleide på stortinget skal gjøre til tjeneste for skattebetalernes penger.
  Pakistanere må kreve av “islamsk råd” som sitter for tiden og pisser i buksa, at de skal legge press på makthavere og kreve komme ut av sine huler og legge press videre, høyere opp i zoonistenes pyramide.
  “Kristne” må friske opp i hukommelse at Pontiy Pilat vasket sine henger og sa at Jesus’ blod ikke var på hans hender. Da hylte judar:”Drep han, Hans blod blir på judanes og demmes avkom sine hender”.
  Siste må minne dette til kristen-zoonister som med sin støtte av bestialske judiske krigsforbrytelser
  deler med judar ansvar og straff fo Jesus blod.
  Glem juleribbe til Palestina blir fri
  og israhell sitter på tiltalebenk i krigsforbryter domstol.
  Vesten får ete sin julemat når det blir fred på Jorden.

  Russia Today
  Russia Today
  Abonnent
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  7 måneder siden

  Такк. Kristen-zoonister må høre en ekspertise av professor Stephen Neff gitt til journalist Paskal Lottaz hvordan praktisk gjennomføre straffeforfølgelse av israhell for bestialske krigsforbrytelser:

  For å stoppe judisk terror på Jorden en gang for alle.

  Morten
  Morten
  Anonym
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  7 måneder siden

  Hei igjen, Sven-Inge.

  Takker på etterskudd for fint svar. Kom over en kommentar i Nettavisen 13/12 av, George Gooding. Han går ganske hardt på Solberg i å plassere skyld og ansvar, for stor ødeleggelse av samfunnet, økonomi, folks psykiske helse…,(det som “vedkommende” ikke greide å ødelegge alle årene i forkant av 2020 selvfølgelig), etter “lockdown” mars 2020.

  Jeg syns det var oppløftende i hvert fall og håper det kan komme mer ut av dette i tidene framover. Selv utenfor de såkalte “alternativ media”, som Saksyndig, Are & Kiri, Derimot, Steigan og Nyhetsspeilet++. Er det håp?

  Morten
  Morten
  Anonym
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  7 måneder siden

  Ja, det er jo det som må til.

  Nordmenn og engasjement? Det spørs? Litt mer fransk blod i årene hadde hjulpet, tror jeg.

  Russia Today
  Russia Today
  Abonnent
  Svar til  Morten
  7 måneder siden

  Hei. Finn et intervju av ca. slutten av november’23 der professor Stephen Neff forteller til Pascal Lottaz
  Hvordan praktisk få kriminell judiske misdannelse israhell og dens ledelse dømt for bestialske krigsforbrytelser.

  Slik skal straffes.

  Morten
  Morten
  Anonym
  Svar til  Russia Today
  7 måneder siden

  Hei igjen!

  Det skal jeg sjekke ut. Takk!

  Russia Today
  Russia Today
  Abonnent
  7 måneder siden

  Breivik var ikke alene, men sammen med en judisk terrorist beskrevet av flere overlevende.
  Den andre med mørk tryne og krøllet hår fikk myndighetenes og politiets hjelp til å rømme fritt og gjemme seg i israhell.
  Massakren på Utøya var judanes hevn for slagord “boikott israhell”.
  Kniv-attack utenfor en skole i Dublin den 23.11.2023 og spredning av rykter at gjerningsmann var en muslimsk migrant med påfølgende opptøyer på Dublins gater var judanes hevn for Irlands støtte av Palestina.
  Krig i Ukraina er judanes hevn for pogromer i tsar-tider som judar selv hevder.
  Jeg skjønner ikke hvorfor andre jewropeere nekter å innse og forstå hva denne mannen snakker om. At deres barn blir neste: https://www.youtube.com/live/04otSEE7XSo?si=8h-XWiruUy9BqlY2

  Russia Today
  Russia Today
  Abonnent
  Svar til  Sven-Inge Johansen
  7 måneder siden

  Judisk rabbi Hodos har sagt opent at sprenging av atomkraftverk i Chernobyl var judisk hevn til Ukraina og Sovjet.
  Ingen tvil at Satans avkom vil utslette hele planeten sammen med sine vestlige perverse supportere når de innser at de har tapt.
  Vesten har ingen respekt, men forakt i hele verden nå. Afrika, latinamerika, Kina, rusland sier i kor til judar og vesten:”get out med deres perverse verdier, parasitter!”
  I denne video fortelles hva Jesus’ lære var judar har drept han for:

  Isa kjempet mot judanes demon Jahve og hans lære formulert i talmud.
  Isa har forklart at alle religioner var skapt av demoner og lærer å hate (korstogene, brenning av “hekser” osv.). Hat er energi som materialiserer seg i helvete på Jorden.
  Og hvem er den mest hatefulle, aggressive og skjendige av alle tobente?
  Isa sagt at kjærlighet vil redde verden og materialisere seg i paradis på planeten.
  Hvor er elementær humanisme hos “sivilisert” vestlig populasjon?
  Hjernevasket bort?
  Vesten er bemannet med levende døde som friske delen av verden føler kun dyteste avsky til.

  Russia Today
  Russia Today
  Abonnent
  Svar til  Russia Today
  7 måneder siden

  De døde feirer judanes barnedrap i Palestina:

  De levende konsoliderer seg for å stå imot de hjernedøde zombier:

  « Forrige artikkel

  Margarin, sagflis og mRNA-injeksjoner

  Neste artikkel »

  Folkets kamp mot helsetyranniet fortsetter

  31
  0
  Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
  ()
  x