Punktdemonstrasjon med appeller og hornsignal utenfor statsministerboligen den 10ende desember 2023, foto Odd-Erik Helgesen, https://www.bullotv.no/2023/12/11/markering-mot-who-traktaten-og-minnestund-for-de-som-har-gatt-bort-pga-mrna-vaksinene-og-for-menneskerettighetene/

Folkets kamp mot helsetyranniet fortsetter

442 visninger
1 minutt lesetid

Skrevet av Jakob Nilsen

Hvem har sagt at det ikke hjelper å slåss mot regjeringen og dens forsøk på å legge seg inn under helsetyranniet til WHO? Denne uken kom meldingen: “Votering om endringer i smittevernloven utsettes”.

https://www.bt.no/politikk/i/bg0ELd/votering-om-endringer-i-smittevernloven-utsettes

Det skjedde i Stortinget. I skrivende øyeblikk er ikke voteringen gjennomført, men kan fort bli det takket være Arbeiderpartiet og Høyres merkelige forestilling om at demokrati er farlig for helsa.

Forrige søndag var det en ny demonstrasjon mot WHOs (Verdens helseorganisasjon) autoritære planer som flere land for tiden nekter å være med på. Den fant sted utenfor statsministerens bolig i Oslo. Ikke så mange stilte, men som forrige gang var appellene gode og informative.

Kjernen i budskapet

Seminar om folketing med internasjonale foredragsholdere, noen av dem deltok personlig andre holdt foredrag over Zoom.

WHO vil innføre globalt diktatur. Fundamentale menneskerettigheter og Norges selvråderett fjernes. Regjeringen samtykker til dette.

Mange av innbyggerne forstår på bakgrunnen av pandemien at myndighetene ikke er til å stole på, at de ikke lenger har et demokratisk sinnelag, de vil over i teknokratiet – slik utviklingen av lovverket for å tekkes WHO nå viser. De lar seg presse eller overstyre av maktsentrene i Brussel, Genève og Washington med mer.


Vi – folket – må overta og styre selv via direktevalg.


Det er verdt å merke seg teorier som peker på at Hitler-Tyskland var et teknokrati, i alle fall vet vi at dagens Kina fortjener den betegnelsen. WHOs planer vil implementere en helseutgave av dette over hele verden. Vil vi at Norge skal inngå i dette? Nei, er det rungende svaret. Ja, vi elsker dette landet!

Vi legger til at det samme helg som demonstrasjonen fant sted ble det også arrangert seminar hvor en fikk innsikt i frekvenser, EMF-beskyttelse og detox-midler.

Øvde på folkedomstol

En øvde på gjennomføring av folkedomstol/tingrett/trial med jury etter naturloven knyttet til en konkret sak, helseplager som følge av EMF/5G. Vitner fikk komme til orde, en jury dømte landets innenriksminister som hadde ansvaret for helseskadene. I Tyskland og Frankrike legges visstnok ansvaret på grunneieren – som gav tillatelse til å sette opp 5G-tårn.

En slik jury er også gjennom ført i England. Se her: www.oxfordisfree.org

Dolores Cahill informerte i tillegg om hvordan vi enkelt og greit og rimelig og “lawfull/legal” lager våre egne kooperativer, hvor alle har samme rettigheter og som gir beskyttelse og skattefrihet. Hvis noen i makttroppen tror at de kan kjøre over folkeviljen, tar de skammelig feil.


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Ingeborg Senneset og Anders Behring Breivik

Neste artikkel »

Trikset for å få til folkemord

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x