Massive demonstrasjoner i Syria

8.1K visninger
1 minutt lesetid
138

Kontra-illuminati demonstrasjoner i Syria. Flere millioner syrere over hele landet tok til gatene den 21. juni 2011. Folkemassen var spesielt tett og imponerende i Damaskus Alep, Tartous og Homs.

De demonstrerte for å uttrykke sin støtte til reformtiltakene kunngjort av president Bashar Al-Assad i talen dagen før ved Universitetet i Damaskus. De demonstrerer for å bevare sitt land under egen kontroll, og ikke av puppet politikere som er satt inn av globalistene og illuminatet.

Omfanget av demonstrasjoner, enestående i historien om Syria, er et tegn på den store folkelige oppslutningen som nytes av regimet, som er så enormt demonisert av vestlige medier og politiske ledere i vesten. Det er slik Illuminatet jobber. De kontrollerer alle medier, og kan drive sin informasjonskrig om dominans av menneskers tanker og meninger.

For sammenligningens skyld, på toppen av anti-regjerings demonstrasjonene de siste tre månedene, utgjorde det totale antallet demonstranter i hele landet mellom 150 000 og 200 000.

Syrerne som bor i landet og som har barn som tjenestegjør i hæren svelger ikke desinformasjonen som spys ut av satellittkanaler som portrettere dem som under åket av et diktatur, der politiet torturerer barn og hæren bombarderer landsbyer.

I stedet, hva de vet er at deres land er bytte for en destabiliserings-aksjon, iscenesatt av væpnede grupper støttet fra utlandet, et forspill til en mulig NATO-aggresjon, for å tjene Israels sak, idet hele vesten og NATO er brukt for å kapre mer land fra arabere, slik at drømmen om jødenes utopia, Eretz Israel, kan virkeliggjøres, og sionistenes Nye Verdensorden kan styre verden fra sin trone i Jerusalem.

AIPAC har full kontroll over USSA. Sionistorganisasjoner kontrollerer også norske ledende politikere.

http://youtu.be/-oUWXBY2X4k

Alle land rundt Israel skal erstattes med lederskap som er ekstrem-muslimsk, slik at deres trosforestillinger og profetier om fiender på alle sider av Israel kan gå i oppfyllelse (tese), og ved å beseire disse sine fiender (anti-tese), skal kunne danne premiss for at de skal knuse sine fiender, og ha makten over all verdens folk og land, hvor alle skal tjene «guds utvalgte folk» (syntese).

Selvoppfyllende profetier skapes i midt-østen i disse dager. Mange vanlige uvitende jøder i Israel vil bli drept som følge av den tredje verdenskrig som det internasjonale sionist lederskap legger opp til for å kunne få gjennført sin agenda.

Etter din mening, hvem forteller sannheten: det syriske folk eller de vestlige media?

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

138 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Jeg har ingen anelse om hvordan det egentlig er i Syria, men i krig/konflikt er ca 90 % desinformasjon. Jeg visste dog at forholdene i Libya ikke var så ille, men at det var som i denne lille snutten var kjekt å få vite: http://www.youtube.com/watch?v=17H0pG7Yxw8

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Godt sagt, når vi vet at det er Mossad som skapte Hamas:
«Thanks to the Mossad, Israel’s «Institute for Intelligence and Special Tasks», the Hamas was allowed to reinforce its presence in the occupied territories. Meanwhile, Arafat’s Fatah Movement for National Liberation as well as the Palestinian Left were subjected to the most brutal form of repression and intimidation

Let us not forget that it was Israel, which in fact created Hamas. According to Zeev Sternell, historian at the Hebrew University of Jerusalem, «Israel thought that it was a smart ploy to push the Islamists against the Palestinian Liberation Organisation (PLO)».»
http://www.globalresearch.ca/articles/ZER403A.html

Hva skal vi med fred når krig er tusen ganger lønnsomt? :D

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  arifkarim
12 år siden

At Mossad har skapt Hamas tror jeg er en overdrivelse, men det hersker imidlertid ingen tvil om at Hamas og sionistene frem til 2006 har samarbeidet mot felles delmål. Å forhindre to-statsløsning. Hamas kan med andre ord sees på som en mild form for Muslimsk sionisme, på samme måte som nazismen var en arisk sionisme. Og vi vet jo om sionistenes samarbeid med nazistene under andre verdenskrig.

Så hvorfor hyler Israel over at Hamas og Fatah er forsonet?.

Fordi forsoningen mellom Hamas og Fatah-bevegelsen som fant sted våren 2011 innebærer imidlertid at Hamas anerkjenner Israels folkerettslige grenser fra 1967. Æsj da, det er ikke greit å være sionist når ingen gidder å være med på utslettelsesleken lengere.
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/revealed-the-untold-story-of-the-deal-that-shocked-the-middle-east-2293879.html?service=Print

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

«Æsj da, det er ikke greit å være sionist når ingen gidder å være med på utslettelsesleken lengere.»
Hehe… Kanskje dette forklarer arabiske «revolusjoner» i hele midtøsten rundt omkring Israel siden januar 2011 :D
Sionistiske målet er jo å erstatte israelvennlige diktaturer til islamist vennlige terrorstater, som i fremtiden skal bli gitt aktiv rolle som sionistenes kollektive «fiender». Slik at når tiden er inne, så skal Israel bare ta over dem med et smil, takket være ubetinget hjelp og assistanse fra USA som ser på israelere / jøder som sine «utvalgte» folk :D
http://wrmea.org/component/content/article/245-2008-november/3845-congress-watch-a-conservative-estimate-of-total-direct-us-aid-to-israel-almost-114-billion.html

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  arifkarim
12 år siden

Du har nok rett Arif. Det Israel venter på er mer aggresjon, steinkasting, skittsnakking tilogmed! å ikke la det nå der hvor de begynner med nyttesløse hjemmelagde misiler! Israel venter på en unnskyldning for å okkupere mer land, den minste bevegelse så blir de stakkars barna skutt for ingen ting. oliven og potetåkere blir fortsatt bulldozet rett før høstning :( og hvis du skal plukke noen få kg mat når nattemørket senker seg så har de skutt og drept barn. Det er systematisk utrensning, det virker som om vi skal glemme at det var noe som het Palestina der, om noen år. Israelerne har allerede begynt med barneskolebøkene, palestinere? hvaforno?

PLO kjempet lenge, modige menn ABU JIHAAAAAAAAAAAAAAAAAD! Mossad bombet Tunis hovedkvarteret, de bombet lebanon, og alle steder PLO befant seg. Jeg kaller dem modige for på tross av at verdens mest avanserte etterettningsorgan på klodens mange likvideringer av palestinske ledere, så fortsatte de å rekrutere. De visste at sionistene ikke kunne få sitt stor-Ezrat , så fort Palestina ble en annerkjent stat. Det betydde at muren ikke kunne utvide sine grenser, slik den gjør idag med sine flyttebare-blokker, hvor målet er å utvide grenser. Yasin massakren var forferdelig, omverden fikk høre, tiden ble knapp for mossad som trengte å utslette palestinia, sånn at USA’s eller obama’s husnegerinne ikke må stå og advare om annerkjennelsen av en palestinsk stat med ondskapens glør i øynene. http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4158768.ece

PLO fant fredsmetoden mer lønnsom. De trenger jo tross alt ikke gjøre noe, hvis de vil vise dyret. Israel kan ikke sitte stille ! de vil lage Hamas, de vil lage Pyjamas, hva som helst for at et pip kan sette igang fossforangrepene og ta mer land. Holocaust var vanskligere i den forstand hitler forsøkte, ved å identifisere èn tro hos mennesker på kryss og tvers av kontinentet, folk kunne jo nekte for å være en jøde, alle vet jo at det er en religion? I motsettning til Israels etniske rensning, det skal ikke mye til å utrydde 2kvm hvor kansje 40.000 mennesker bor, de kan lett finne på en falsk trussel og si det var en leder fra Hamas der eller hvem som helst forstyrrende leder i utlandet som utgjør en trussel for Israels diplomatiske bånd.

Så fort staten Israel ble opprettet, ble de erklært som midtøstens eneste liberale demokrati. Men så kom disse segregeringslovene og araberen måtte finne sin plass som nedrangerte lavbetalte, ofte i konstruksjonsbransjen, hvor de må gjenoppbygge, deres slektningers gruslagte hus. The law of abondon er også en okkupasjonsselv-rettferdigjøringspolitikk, husker ikke den hotel historien fra 2004 tror jeg, hvor Israel legitimerte nedrivningen, ved å si det var tomt og forlatt og dermed blitt et tilholdssted for terrorister. De fikk ikke engang advokat i retten, hun ene var norsk , de hadde hotellet i 15år ! de hadde leid den ut til universitetet og andre, men var nede for oppussning i noen uker, før den ble nedrivd og okkupert. Mange stedsnavner forsvinner daglig folkens, det er påtide å gjøre noe.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

rettelse: kvkm

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Jeg vet ikke om sitvasjonen er så sort/hvitt angående hamas vs fatah.

Se her:

De siste dagene har vært svært turbulent for Det palestinske selvstyret (PA): Hemmelige dokumenter som den arabiske nyhetskanalen Al Jazeera sitter på avslørte søndag blant annet at sjefsforhandler for palestinerne Saeb Erekat skal ha tilbudt tidligere utenriksminister i Israel Tzipi Livni store deler av Øst-Jerusalem under forhandlingene i 2008. Dokumentene avslører også at den palestinske forhandlingsparten har vært mer positive til anerkjennelsen av Israel som en ren jødisk stat enn det tidligere offisielle uttalelser viser.

En talsmann for 1948-palestinerne som ble drevet på flukt, og nå lever i milliontall i omkringliggende land, sier i dag til Al Jazeera at han fordømmer måten de palestinske politikerne angivelig skal ha brukt flykningenes situasjon som et forhandlingskort under samtalene med Israel. I 2008 skal Erekat ha akseptert at kun 100 000 palestinere skulle få returnert til områder som i dag er underlagt Israel.
http://www.palestina.no/2011/01/25/svensk-avis-paviser-samarbeid-mellom-israelske-og-palestinske-sikkerhetsstyrker/

Dette er jo direkte folkesvik og totalt uakseptabelt.

Når det gjelder hamas, så har de på noen områder gjort mere nytte for sionistene enn for palestinerene, men ser man det i sammenheng med det som er nevnt ovenfor, så er det på mange måter forståelig at de konsekvent har nektet å annerkjenne Israel, siden Israel har ingen planer om en to-statsløsning, men ekspandere ytterligere til stor-israel.

Det er også relevant å ta frem deres humanitær virksomhet. Ved siden av sin politiske virksomhet har Hamas et utstrakt nett av sykehus, eldrehjem, barnehaver, skoler og andre utdannelsesinstitusjoner i Palestina, i all hovedsak på Gaza-stripen. Disse institusjonene opererer tildels på siden, tildels parallelt med myndighetenes tiltak. Organisasjonen bidrar i tillegg med økonomisk og annen støtte til nødlidende. Ifølge den israelske forskeren Reuven Paz[16] består «omtrent nitti prosent av organisasjonens totale virksomhet av sosiale, kulturelle, utdannelses- og velferdsorienterte tiltak.»
http://no.wikipedia.org/wiki/Hamas

Hver for seg er begge disse gruppene ute av stand til å få til noe konkret siden de på hver sin måte har kjørt seg fast i politikk. Men nå som de har inngått et kompromiss og samarbeider, så kan ting fort bli spennende.
————————————————–
«folk kunne jo nekte for å være en jøde, alle vet jo at det er en religion?»

Nei, sionistene tror jøde er en rase.

St. John Daily Sun den 23 maj 1903:

«Rabbi Samuel Rabinowitz, D.D., delivered an able address in the synagogue on Carleton street last night on the condition, status and aspirations of the Jewish race the world over. In eloquent language and with strong feeling, bitter at times, he recounted the struggles and persecutions that had fallen in all ages to the lot of the Israelite and offered as the only final solution of the great problem the settlement of the Hebrew race as a whole in their own old land of Palestine.»

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Er Bashar al-Assad med i et spill eller dolker pyramidegjengen en av sine egne i ryggen som vi har sett i Irak, Afghanistan og Libya ?

Bashar al-Assad er alawitt, alawittene selv sier at de ikke er arabere men ariere, Alawittene er en liten minoritet (10 %) som ikke bruker Koranen, men har egne hellige skrifter. Religionens innhold hemmeligholdes, læren formidles til utvalgte troende gjennom innvielser etter hvert som de stiger i gradene

Syria bruker også Sumerer ørnen på sitt Coat of arms ( Riksvåpen )

Alawittene tok makten i Syria gjennom statskupp i 1970, militær yrke ble sett på som et lavstatus yrke i Syria men Alawittene som var en svært liten minoritet gikk tungt inn i militæret helt til de hadde overtatt nesten alle offiserstillinger før de så tok makten i et militærkupp

Det muslimske brorskap som har vært tungt finansiert av CIA har en rekke ganger prøvd å ta makten i Syria gjennom terror, sist i 1982 der de ble trengt tilbake til Hama før et siste avgjørende slag utslettet 30 000 medlemmer fra brorskapet i byen Hama

Det er liten tvil om at Assad familien er svært populære som de har vært helt siden de kom til makten da bønde fikk eget land, godene ble delt og fritt helsevesen, utdanning osv ble innført

Men det er nok bare snakk om dager før vi ser en innvasjon av landet, soldatene ved Fort Hood har fått beskjed om at de skal nedover senest starten på juli

De vestlige propagandamaskineriet spyr ut løyner mod Assad i økende tempo, bare for minutter siden var det 2 hovedsaker om at Syrisk politi bruker batonger for å spre demonstranter og at et titals stidsvogner fra regimet hadde omringet 2 landsbyer

Hva står det i vestlige Mein Kampf medier når Europererene demonstrer og purken klasker dem ned med batonger ?

Joda da er de pøbel og anarkister som angriper politiet

Russland og kina har gått ut med sterke advarsler til de som vil angripe Syria, Russland har militærbaser i landet og vært en viktig aliert siden de skrev vennskapsavtale med Sovjetunionen i 1980

Det ser dårlig ut med tanke på sommerferie for de norske «fredsbomberene» i Libya som tror de skal hjem 1 Aug

http://www.infowars.com/us-naval-and-troop-movements-toward-north-africa-middle-east-as-syrian-destabilization-escalates/

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Mange interessante artikler her på nyhetsspeilet, og det er jo flott at man ikke har noen som helst form for «faglig» sensur – slik det ser ut. Når det er sagt, synes jeg det er trist at man benytter dette «fristedet» til å skrive slike artikler som dette. Jeg kan ikke se at herr Karlstad har noe annet poeng enn å vise at han ikke har noe greie på hva han skriver om akkuratt dette temaet. Konspirasjonsteorier kan nok for så vidt ha noe for seg når sannheten synes vanskelig å finne ut av. I tilfellet Syria er det desverre et depotisk mindretalls vanstyre som klamrer seg til makten med alle tilgjengelige midler, og som synes inspirert av Gadafis midlertidige suksess i Libya.

En annen ting er kommentarene til artikkelen. Man synes å være mer interessert i jøder/sionisme osv enn problemene i Syria. Det er først når smurfen kommer på banen at det blir sagt noe saklig og vettugt her.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Du avslutter din artikkel med slagordet: Pro-Israel + Anti-Islam = New World Order

Det kunne sier svært mye om akkuratt dette, og hvordan verden bedras av slike absurde generaliseringer. Nyhetene har nå hver dag oppslag om disse aktivistene som skal dra til Gaza for å oppheve blokaden der. Det er ikke lenge siden rapporten om jødehatet i Oslo-skolen fastslo at jødehat er blitt et alvorlig problem i vårt samfunn. En del av dem som skaper dette problemet er tydeligvis ikke helt fornøyd med resultatet her til lands og vil ha mer. Derfor fortsetter de med hat-propaganda mot Israel i utlandet, og gjør hva de kan for å støtte terrororganisasjonen Hamas og Det muslimske brorskap som står bak og sponser den andre ”fredskonvoien.” Mens noen av dem driver oppvigleri ved kaia i Hellas, er det andre som leverer sine bidrag på hjemmebane.

Disse menneskene som er drevet av blind forakt for jødene og deres hjemland, er våre nye berserker som vil gjøre strandhogg i Gaza. De oppfordrer utenriksministeren til å bli tøffere mot Israel, akkurat slik de selv er blitt, og vi blir ikke mye forbauset om vi får høre en ny salve derfra også.
Av de om lag 1500 som meldte seg klar for toktet mot Gaza, er det nå bare ca. 200-300 igjen, som foruten representanter for Hamas og andre islamske jihad-grupper, innbefatter syv nordmenn med den medieprofilerte talsmannen for Lenins parti i Norge, Torstein Dale, som fanebærer i mediene.

Samarbeidet mellom terroristene på forrige båt, Mavi Marmara, og mediefolkene var meget tett. I tillegg til den enorme medieoppmerksomheten disse terror-støtterne fikk, forfalsket mediene, som for eksempel Reuters, kompromitterende bilder av hendelser ombord til støtte for terroristene.
Det er ikke vanskelig å finne den virkelige hensikten med ferdene mot Gaza. Al Jazeera viste jo før bordingen av det tyrkiske skipet en reportasje fra konvoien der muslimske aktivister ropte slagord om å drepe jøder og ønsket om å bli martyrer. Bevis på at ”fredsaktivistene” var terrorister kan også sees på en video som ble distribuert av organisasjonen Palestinian Media Watch, der en av ”fredsaktivistene” selv forteller om sitt ønske om å bli en martyr.

Alt dette gjør svært lite inntrykk på fiendtlige representanter for Den norske kirke som Marit Skjeggestad i Ris kirke i Oslo, som dukker opp så snart det er anledning til å dolke jødene i ryggen. Er det noen som noen gang har hørt henne bruke sin kirkelige stemme i mediene til å oppfordre til nestekjærlighet overfor dem som virkelig trenger den, så som sudanere, kurdere, assyrere, berbere eller koptere? Nei, det har vel aldri hendt.

Mens norske medier serverer oss et agiterende bilde av leninistiske «fredsaktivister» og deres likesinnede fra Den norske kirke på vikingferd mot Gaza, ”glemmer” de å fortelle hvem som står bak og finansierer denne «nødhjelpskonvoien».

Aksjonen er koordinert av Muhammad Sawalha, seniormedlem av Det muslimske brorskap som Hamas er tilknyttet. Mange av de deltakende organisasjonene er direkte knyttet til Union of Good (UG), en koalisjon av «veldedige organisasjoner» tilsluttet Det muslimske brorskap, som i 2008 ble utpekt som en terroristorganisasjon av det amerikanske finansdepartementet for å ha overført penger til Hamas. UG ble, vel å merke, grunnlagt av Sheikh Yusuf Qaradawi, den «åndelige» lederen for Det muslimske brorskap, kort tid etter utbruddet av den andre intifadaen i 2000. Andre store ”frihetskjempere” som er med, er den anti-israelske frontorganisasjonen International Solidarity Movement (ISM), samt venstreradikale organisasjoner fra både Israel, USA, Europa og selvsagt Norge, hvor koalisjonen av leninistiske frontorganisasjoner og islamske jihad-grupperinger har fått aktiv tilslutning fra representanter for Den norske kirke.

Påstanden fra arrangørenes side om at de søker å lindre virkninger av beleiringen av Gaza og å dekke et stort behov for humanitær hjelp, er selvsagt en patetisk løgn, om man husker på at det er ingen folkegruppe på verdensbasis som får så mye økonomisk hjelp som Palestina-arabere, og spesielt de som bor i Gaza. Bare Norge gir Hamas og PLO 800 millioner kroner pr år av våre skattepenger. Bygging av luksushoteller og kjøpesenter slik vi kunne lese om i New York Times 25. juni 2011, vitner om et liv som de fleste i den muslimske verden bare kan drømme om.

Det er dessuten fullstendig meningsløst å sende skip til Gaza når man kan krysse grensen på lovlig vis fra Egypt, eller levere gods via Ashdod i Israel, hvor man hver uke sender tusentalls lastebiler med alle slags varer (unntatt våpen og sprengstoff) til Gaza. Men disse realitetene kan jo ikke brukes hverken i valgkampen eller i prekener i Ris kirke.

Hensikten er derfor helt åpenbart politisk og slett ikke humanitær. Aksjonen har som formål å skade Israels omdømme internasjonalt og å undergrave Israels sikkerhet og legitimitet. Demonisering er det ny-gamle verktøyet mot jødene. Spesielt bra er det når man klarer å ha med noen lettkjøpte jødiske påvirkningsagenter fra ekstreme organisasjoner som Betselem. Det er derfor viktig å hjelpe Israel med å holde hodet over vannet, og ikke la Stockholm-syndromet påvirke landets handlinger.

Hadde disse aksjonistene virkelig vært interessert i å yte humanitær nødhjelp til ofre for okkupasjon, burde de sende hjelpen til de millioner i Darfur som ennå ikke er utryddet av araberne.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden
Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  maranata
12 år siden

Jeg blir litt satt ut når du tar deg tid til å kommentere «Pro-Israel + Anti-Islam = New World Order» sekvensen på slutten av artikkelen uten å i hele tatt kommentere bildene som viser bruke av ulovlig masseødelegelsesvåpen mot palestinere og et nysprengt brent barn. Da er det iallefall ikke medmenneskelighet som driver deg til å støtte Israel, noe som får meg til å spørre hvilken menneske du er.

Og ut i fra det kan jeg med en gang si at du ikke er en jøde, siden Norske jøder har langt bedre forståelse av midtøstenkonflikten og reflektert syn på saken enn det du viser. Du er åpenbart en sionist (eller israelvenn som noen kaller det), så spørsmålet er da om du er en politisk sionist, eller en kristen sionist?

Men la meg svare for deg. Du er en kristensionist og medlem av en sekt som støtter israel og ønsker å «hjelpe alle verdens jøder hjem» fordi det er en forutsettning for å oppfylle et bibelprofeti slik at du og dine skal få deres opprykkelse før det store slaget. Har du lyst til å fortelle oss hvor mange jøder (og andre folk) som skal bli nedslaktet i det store slaget i deres dommedagsspill?

Har du lyst til å fortelle hva som skjer med de gjenværende, eller vil du jeg skal vise til deres vedtekter om kristen sionisme?

Jeg gjør det uansett:

Alle kristnensionister vet at; «Pro-Israel + Anti-Islam = New World Order». Det er jo det dere vil ha.

Proklamasjon fra den tredje internasjonale kristne sionist kongress, ERKLÆRING OM KRISTEN SIONISME
9. Når det gjelder Jerusalem: Den er den Hellige By for det jødiske folk og dem med bibelsk tro. På den tid Gud bestemmer vil Messias vende tilbake for å sitte på Davids evige trone i Jerusalem, og vil regjere over hele verden i rettferdighet og fred.
http://icej.no/content/proklamasjon-fra-den-tredje-internasjonale-kristne-sionist-kongress

Hils Reinhard Bonnke,

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Jeg har kommentert et slagord i artikkelen og ikke bildene som liksom skal underbygge slagordet. Drap på uskyldige mennesker er tragisk uansett, og det foregår på begge sider av konflikten, mest fra den siden som bruker menneskelige selvmordsbombere for å ta flest mulig uskyldige liv.
Du spør hvem jeg er og synes det er oppotunt å selv påta deg oppgaven med å forklare det, siden du da først kan stemple meg og deretter forakte meg.

Jeg skriver ikke innlegg for å diskutere med mennesker med slike hersketeknikker. Jeg regner med at de fleste her på dette nettstedet sitter i hver sin bås uten at de dermed ønsker å bli trakkasert eller latterliggjort av bessevissere på ytterste venstre fløy, og at slike som deg ikke trenger å bli opplyst av hverken meg eller andre som har andre meninger enn deg selv.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

PS: Jeg skal gjerne diskutere fakta. Hvis du finner noen faktafeil i innlegget mitt er du hjertelig velkommen til å kommentere dette. Men vær så snill å dropp det andre pisspreiket ditt – det gidder jeg ikke å kommentere.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Dette, Maranata, er det verste sionist-hatpropagandautspillet jeg noensinne har lest. Det verdensbildet du fremviser her er så inn i helvete forvrengt av muslimhat og generelt rasehat at det grenser mot lovbrudd.

På den annen side er det riktig observert at Palestina-siden -også- er full av hatpropaganda og manipulasjon av media.

Det er så mye greiere å se den råtne konflikten der fra utsiden – da slipper man å lure seg selv til å tro på hverken det ene eller andre. Ulempen er at man fnyser hånlig av alt som kommer frem i media om midt-østen, før man til slutt gir opp og lar dem (både israelere og arabere) bombe seg selv inn i steinalderen. Bare ikke forvent medfølelse eller forståelse for hjernevasken deres…

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BiggusD
12 år siden

Jeg regner med at du har observert at det meste av kommentarer her er propaganda, for eller mot jøder/arabere. Slik er det bare, og så du bare ta jobben med å filtrere etter beste evne. Du er deg selv nærmest og kan med rette dine egne standpunkter – så enkelt, og så vanskelig.

Artikkelforfatteren – den selvutnevnte illuminati-eksperten har etter min mening skrevet en elendig artikkel, der budskapet er nettopp PROPAGANDA. dENNE ARTIKKELEN FORTJENER EGENTLIG IKKE NOEN KOMMENTARER I DET HELE TATT

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  BiggusD
12 år siden

Hvem er det som har spydd propaganda i kommentar-feltet her mara. For det første gir artikkelen en annen vinkling på den eskalerende konflikten, annet enn main-stream BS. Du er klar over at verdens-media er stort sett et zionistisk-jødisk monopol prosjekt. Hvor linjene både for hva som er denne konfliktens kjerne, og dens opprinnelse er allerede vedtatt http://www.pakalertpress.com/2009/03/16/six-jewish-companies-own-96-of-the-worlds-media/

Ut fra ditt nick antar jeg du tilhører en evangelistisk kult, som henter sine retningslinjer fra sine svirebrødre i USA. Vet dere egentlig hvem eller hva dere støtter. Hva kjenner du til opprinnelsen til konflikten. Har du egentlig tatt deg tid, og TORT å prøve å gå til kjernen av hva for deg fortoner seg som en religiøs eiendoms-tvist. If americans knew;…. http://www.ifamericansknew.org/history/origin.html (Merk, det er jøder som står bak siten)

«In the kingdom of the blind, the one eyes is king» Heldigvis kan kunnskap bote handikappet

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BiggusD
12 år siden

Kykeliky,
Mainstream er ikke nødvendigvis feil hele tiden. Hvis du ikke kan tro på sannheten fordi det finnes en passende konspirasjonsteori må du nødvendigvis ha en spesiell agenda som er på kollisjonskurs med hva ærkjennelses fakta kan formidle. Hvis utgangspunktet er at alt som er feil skyldes jøder og deres påvirkning må du være rimelig skrudd. Din trøst får være at rimelig kjente historiske person har vært inne på samme tanken som deg. Deres ettermæle har imidlertid vært mindre pent.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  BiggusD
12 år siden

Forskrudd? Nei her har du forskrudd http://en.wikipedia.org/wiki/John_Hagee Kokko, hør ni gjøkarna.

Er det ikke hos han og hans like du finner inspirasjonen til din forvridde virkelighets-forståelse. Han tjener jo gode penger på sin zionistiske propaganda, og i beste fall religiøse desillusjon. Er det ikke i grunn til slutt det det handler om. Konflikten er en god inntektskilde for både han og din menighet. Da er det vel ikke så nøye hva man tror på, eller hva. Bare man kan fortsette å holde løgnen ved like. Tror du selv bør anskaffe den hanen du galer som.

Erkjennelsens fakta? Do some homework kid. Og hold dine krakilske insinuasjoner for deg selv please. Du er åpenbart så hjernevaska i ditt knefall, jeg antar videre informasjonsformidling til deg vil være fånyttes og bortkastet. God reise på blindveien.

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Siden du var opptatt av «faglig sensur» burde du vel også vurdere din egne tekster med ivrig karaktisering. F.eks er/var ikke Rv et leninistisk parti. Rv stod steilt mot nkp og støttet kina/maoismen ivrig. Greit nok at det er nærmere lenin er andre partier vi har hørt om men likevel.

Hyppige karakterstikker som «terrorister» etc er bidrar ei heller til «faglig sensur». Hvem skal ha definisjonsmakt til å bestemme hvem som er «terrorister» og hvem som er «frihetskjempere»? De som har makta? De som vinner krigen? De som styrer media?

Om hitler hadde vunnet krigen ville max manus og stått i historiebøkene som «terrorister» og ikke som glorifiserte «frihetskjempere». I det hele tatt synes jeg stempelet terrorist koker ned til noe som først og fremst brukes av makta rundt omkring for å ta fokuset vekk fra å diskutere selve saken.

Og når det gjelder konvoiene til Gaza. Hvorfor er det ikke legitimt å prøve å påvirke en blokade av en befolkning i verdens største fengsel som området langt på vei er? Hva så om konvoiene ikke får hjulpet noen direkte, hva så om oppmerksomhet mot blokaden er poenget? Hvilken rolle spiller det om det er satan som finanserer konvoiene så lenge selve saken er høyst legitim? Tror du ikke de som står bak konvoiene ønsker at blokaden skal ta slutt?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  fjellstugan
12 år siden

Fjellstugan bør ta seg en tur ned fra fjellet og inn den opplyste verden. Hvis vi skal holde oss til flertallets mening, vil jeg tro at terrorismen er vel dokumentrt og plassert der den hører hjemme.
Hvis du mener Hamas og Hizballah er frihetskjempere, så greit for meg. Men jeg tør påstå at din historiske kunnskap og dine idealer passer best hos dem du helst ikke ville ha levet under.
Konvoi til Gaza er politisk motivert – det skjønner vel alle som er rimelig normalt utrustet iunder topplokket. Uansett hva du sier og mener er jeg 100% sikker på at du ville ha mistrives under Hamas sitt styre.

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

selvsagt gidder du ikke det maran-ata. Ditt nick avslører uansett kvilken sekt du er medlem i og hvorfor du elsker israel og hater de som stikker kjepper i hjulet på den etterlengtede dommedag.
http://www.maran-ata.no/i/start.aspx

Nå er det du som kommer med påtander, og bevisbyrden er derfor din, men jeg kan ta for med noe av selvmotsigelsene dine.

1. «Nyhetene har nå hver dag oppslag om disse aktivistene som skal dra til Gaza for å oppheve blokaden der.»

– Men samtidig har holocaustreklame og proklamering av økende jødehat (uten at noe slikt kan bevises) vært flere ganger i uken i flere år. Hvorfor?, Er det en sionistpolicy for å skremme jødene hjem?

2. «Derfor fortsetter de med hat-propaganda mot Israel i utlandet, og gjør hva de kan for å støtte terrororganisasjonen Hamas»

Hamas er ingen terrororganisasjon. Hamas har også vært en del av en religiøs, politisk og sosial bevegelse. Men viktigere enn det, er at Irgun og Stern begge slåss for å legge land under seg, for å bli kvitt en kolonimakt og fordrive araberne. Hamas’ charter, om vi skal ta det på ordet, er fullt av utrykk som tyder på at Israel skal utslettes. Men samtidig er hele Hamas’ engasjement sprunget ut av den israelske okkupasjonen. Hamas er langt på vei en motstandsgruppe. Irgun og Stern kom fra et annet land og forsøkte å fordrive et folk. – Henriksen Waage.

3. «medieprofilerte talsmannen for Lenins parti i Norge, Torstein Dale, som fanebærer i mediene.»

Dette er noe vår som du har plukket opp her:
http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=19442

Rød er ikke ultrakommunister som støtter lenin og stalin, men det er derimot tjen folket/sos rasisme. Ellers så skyter du deg selv i foten med å trekke frem kommunistiske mordere, da vi vet at stalin støttet opprettelsen av israel, og at israel fra starten av hadde et ultrakommunistisk parti på plass.. like barn leker best.

4. «Det er derfor viktig å hjelpe Israel med å holde hodet over vannet, og ikke la Stockholm-syndromet påvirke landets handlinger.»

– Behager?. Er det Gaza som holder israel innesperre i verdens største konsentrasjonsleir?. Du er ikke sann.

———
Hva skjer med jødene ved armageddon maran-ata?
Hvor mange skal bli myrdet, og hvor mange skal konvertere til kristendom?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Ellers så vil fremheve hvem som skrev det leninsitatet du henviser til.

Michal Rachel Suissa (født 1957) er førsteamanuensis i legemiddelkjemi ved Høgskolen i Oslo. Hun er sefardisk jøde, født i Marokko og oppvokst i Israel og har arabisk som morsmål. Hun har sin doktorgrad (1989) fra The Hebrew University of Jerusalem [1]. Hun er gift med Erez Uriely og er sammen med mannen en av aktivistene i organisasjonen Senter mot antisemittisme. Hun er bl.a. redaktør for bladet NIS-Info.[2] Suissa ble ekskludert fra Det Mosaiske Trossamfund på grunn av det Det Mosaiske Trossamfund anser som et samarbeid med organisasjonen Forum mot islamisering.
http://no.wikipedia.org/wiki/Rachel_Suissa

La oss se hva hun fyller media med:
Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme i Norge, sa i NRK Trøndelags ettermiddagssending at deler av NTNU er infisert av antisemittisme.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7507296

Dette ble imidlertid avslørt som løyn av NTNUs jøder og Mosaisk:
Heller ikke lederen for Det Mosaiske Trossamfund i Oslo, Anne Sender, har hørt om noe antisemittisk miljø ved NTNU.

– Det er helt klart at det forekommer enkelthendelser og det er miljøer som kan markere seg av og til, men en stempling av en hel gruppe ved universitetet oppfatter jeg som useriøst, sier hun

Anne Sender i Det Mosaiske Trossamfund, avviser at Senter mot antisemittisme representerer jøder i Norge og mener at deres påstander ikke er troverdige.

– Jeg mener lederne er useriøse og kun representerer seg selv. De representerer ikke noen av de jødiske grupperingene i verken Trondheim eller Oslo, sier hun.

Sebastian Klein er jøde og har studert i fire år ved NTNU uten å ha merket verken hetsing eller mobbing. Han tror ikke på påstandene om jødehat

– Jeg har aldri opplevd noe slikt selv. Vi er en veldig liten minoritet, og ville merket det dersom noen av oss ble hetset. Det ville kommet frem ganske fort, sier han.

Det er særlig ved Fakultetet for samfunnsvitenskap som blir anklaget for jødehat av lederen for Senter mot antisemittisme. Dekanus Jan Morten Dyrstad avviser anklagene.

– Jeg har regelmessig møter med tillitsvalgte for studentene, så dette er noe jeg ville fått greie på, sier han.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7508872

———-

Hvorfor er jødehat så viktig for dere sionister, at dere ser dere nødt til å dikte det opp når det uteblir?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Jeg er IKKE Rachel Suissa, og deler heller ikke hennes religiøse ståsted. Jeg kan derfor ikke svare for hennes gjøren og laden, og meninger forøvrig. Hvis hun har et nettsted kan du helt sikkert utfordre henne selv der.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

1, Mitt sitat er ikke motbevist, men du trekker paraller til annen argumentasjon som du deretter anklager meg for. Igjen bruker du hersketknikk
2. Samme som over. Hamas er forøvrig i de aller flestes øyne stemplet som en terror-organisasjon.
3. Samme som over. Torstein Dale er forøvrig prktiserende homofil, og støtter samtidig en organisasjon som har dødsstraff for homofile – litt av et paradoks.
4. Du misforstår totalt. Stockholm-syndromet gjelder forholdet Israel kontra araberverdenen og ikke Israel/Gaza.

Harmageddon kan du sikkert finne mye om ved å søke litt på nettet. Mine synspunkter her er irrelevant i denne diskusjonen.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  maranata
12 år siden

Jeg vet du ikke er Rachel, og jeg vet du ikke deler hennes religiøse ståsyn (dvs jødisk sionisme). Jødisk sionisme proklamerer forøvrig ikke at de ønsker å utslette ca 90% av eget folk, noe som kristensionistene gjør i forbindelse med det store slaget. Men i følge sionistenes egne utsagn ofrer de gjerne halvparten for å oppnå sine mål. Men grunnpilaren i ideologiene er dem samme. Send alle verdens jøder til Palestina. Til og med Hitler og SS var begeistret over denne løsningen. Kristensionistene er i grunn på vei til å klare det Hitler aldri klart å oppnå. Syns du det er flott?

1. Hva betyr dette?. Har jeg påstått at du jobber i NRK?. Jeg kan ikke se at du svarer på noe som helst.

2. Nei, det er bare grIsrael, EU, USA, og ekstremister som ser på hamas som terrorgruppe. Hamas står imidlertid ikke på FNs liste over slike organisasjoner, og hamas har annerkjent Israels grenser fra 1967. Syns du det er flott?

3. Hva Torstein stikker i hvem synes jeg ikke er så forferdelig spennende, men la oss se på hva organisasjonen Torstein støtter sier om homofili:

Homofili på dagsordenen
http://rødt.no/j%C3%A6ren/artikler-innlegg/homofili-p%C3%A5-dagsordenen/

VI skaper framtiden for lesber og homser
http://rødt.no/hordaland/nyheter/2004/12/VI_skaper_framtiden_for_lesber_og_homser/

Er det virkelig nødvendig å lyve maranata?

Jeg tar like gjerne med hva rødt sier om jødehat:
Forfølgelsen av jødene er en av de verste formene for rasisme i historien. De tyske nazistenes forsøk på å utrydde jødene, Holocaust eller Shoah, er historiens første eksempel på et industrielt organisert folkemord. Slik stiller det i en særklasse. Det var ikke bare jøder de tyske nazistene sendte til sine utryddelsesleirer: Tatere, sigøynere, homoseksuelle, funksjonshemmede, Jehovas vitner og kommunister skulle også dø. Rødt har siden partiet ble stiftet hatt et sterkt engasjement for palestinernes kamp for frigjøring og menneskeretter. Vi fordømmer den israelske statens brutale okkupasjon av palestinske og andre områder, og apartheidpolitikken i selve Israel. Vi mener den den sionistiske ideologien er rasistisk, der den vil skape en rent jødisk stat på palestinsk land. Det er viktig for oss å skille mellom sionisme og jødedom. Antisionismen retter seg mot en politisk ideologi, antisemittismen mot jødiske mennesker, mot jødene som gruppe. Antisemittisme er uforenlig med Rødts prinsipper. Et eksempel på antisemittisme er å hevde at jødene som gruppe driver en verdensomspennende kamp for jødisk makt, og er i ferd med å vinne kontroll over USA. Slike gamle antisemittiske konspirasjonsteorier i ny innpakning er faktisk feil og og politisk uholdbare. Samtidig vil vi sterkt ta avstand fra alle forsøk på å hevde at å kritisere Israel er antisemittisk. Sionister har lenge prøvd å stanse all kritikk av Israels brutale overgrep med minnet om nazistenes folkemord og anklager om antisemittisme. Det bør de ikke lykkes med.
http://rødt.no/program/antirasistisk-manifest/

Note: Personlig synes jeg politikken til rødt stinker gammel russisk reketråler, men det meste av det de skriver om jødehat ser i grunn ryddig og fornuftig ut.

4. Nei, jeg misforstår ikke noe som helst. Jeg snakker om «Palestinaspørsmålet», og ikke om nabolandene (som forøvrig er medskyldig i blokkade av Gaza og folkesvik mot Palestinere). I grunn så er araberverdenen en illusjon. Araberene fikk tilbake sine gamle nasjonalstater i forbindelse med at de sammen med britene styrtet stor-tyrkia under første verdenskrig (Da de ble lovet Palestina som du sikkert kjenner til) men de ble aldri helt selvstendige. Og hver gang de har forsøkt, har de fått besøk av fremmedfolk.

Dine synspunkter om armageddon betyr selvsagt alt i denne diskusjonen i forhold til å forstå hvorfor du støtter en okkupasjonsmakt som ble grunnlagt av terrorister og ledes av tidligere terrorister. Ariel Sharon var forøvrig medlem av terrorgruppen Haganah (som forøvrig er dagens IDF). Altså, både den Israelske hær og dens politikkere er terrorister. Syns du det er flott?
http://en.wikipedia.org/wiki/Haganah

Hva skjer med jødene ved armageddon maran-ata?
Hvor mange skal bli myrdet, og hvor mange skal konvertere til kristendom?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Israel ble opprettet av FN. Araberverdenen anerkjente aldri delingsplanen, og kan i ettertid ikke snakke om okkuperte områder etter sitt tredoble NEI i Khartoum. Landområder tatt i en forsvarskrig kalles forøvrig lovlig administrerte områder og kan besittes inntil en fredsavtale er ingått. Israel prøvde land mot fred, men det funket ikke, ettersom araberene ville ha alt og øket terroren i takt med Israels ettergivenhet.
Hvis du har lest, og det har du sannsynligvis, så kjenner du helt sikkert opprinnelsen til navnet Palestina, som ikke har noe som helst med arabere å gjøre i det hele tatt. Palestina som arabisk land har aldri pr dags dato eksistert. Og man kan ikke påkalle seg rettigheter i forhold til en delingsplan man ikke har godkjent.
At arabere begynte å kalle seg palestinere på begynnelsen av 60-tallet var politisk betinget, etter Nasser og Arafats politiske plan. Før denne tid foraktet araberene i dette området denne betegnelsen.

Jeg har ikke noe forhold til «armageddon», så du får prøve å finne ut av dette på egenhånd.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  maranata
12 år siden

Hmm, jeg måtte bare google «Torstein Dale støtter dødsstraff for homofili» og se om det dukket opp en underholdende psykoside. Det fant jeg ikke, men jeg fant noe annet.

Mohyeldeen Mohammad politianmeldes av homoorganisasjon etter uttalelser om at homofile fortjener å bli drept.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/politianmeldes-for-homohat-3137706.html

Rødt støtter LLHs anmeldelse av Mohyldeen Mohammad for overtredelse av straffelovens §135 a. Hans uttalelse til Klassekampen om at homofile fortjener å bli steinet til døde, og at dette er et standpunkt som enhver muslim er påtvunget gjennom sin religion, er totalt uakseptabel. Den kommer helt klart inn under lovens forbud mot offentlige, hatefulle ytringer som er egnet til å fremme hat og forfølgelse mot mennesker på grunn av deres homofile legning, leveform eller orientering.

– Det er viktig å bekjempe slike hatefulle ytringer og oppfatninger, sier Rødt-leder Torstein Dahle.

– Han bruker Koranen akkurat slik ekstreme kristne fundamentalister har brukt 3. Moseboks bud om at homofile handlinger skal straffes med døden. Vi har gjennom årtier kjempet fram en forståelse for at slike skriftsteder må leses i sin historiske sammenheng, og at de er skrevet i en tid da homofil livsførsel slik vi kjenner den i dag, var en historisk umulighet og helt ukjent.

– Jeg reagerer også sterkt på hans utsagn om at dette er et standpunkt som enhver muslim er påtvunget på grunn av sin religion. Det er ikke sant, det finnes mange millioner muslimer som slett ikke ser det slik. Det er helt nødvendig å reagere skarpt på slike uttalelser, som ikke hører hjemme i vår tid, sier Dahle.

– Jeg kan jo også opplyse ham om at Rødts leder og nestleder er blant dem som han støtter drap på. Vi er begge to sterkt engasjert av å bekjempe muslimhets, som er en av de viktigste former for rasisme i vår tid. Mohyldeen Mohammads uttalelser vil selvsagt bli misbrukt til å fyre opp under muslimhetsen og gi den enda bedre grobunn. Hans utsagn er på alle måter skadelig og ille, sier Rødt-leder Dahle.
http://rødt.no/nyheter/2010/02/r%C3%B8dt-st%C3%B8tter-llhs-anmeldelse-av-mohyldeen-mohammad/

Du lyver til et nivå av beruselse.

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

«At arabere begynte å kalle seg palestinere på begynnelsen av 60-tallet var politisk betinget, etter Nasser og Arafats politiske plan»

Tull og tøys. Her er sionistenes egne utsagt fra 1903 om å invandere Palestina som den endelige løsningen (på hva enn det måtte være)

St. John Daily Sun den 23 maj 1903:

“Rabbi Samuel Rabinowitz, D.D., delivered an able address in the synagogue on Carleton street last night on the condition, status and aspirations of the Jewish race the world over. In eloquent language and with strong feeling, bitter at times, he recounted the struggles and persecutions that had fallen in all ages to the lot of the Israelite and offered as the only final solution of the great problem the settlement of the Hebrew race as a whole in their own old land of Palestine.”

Se her: Landet het faktisk Palestina i 1948 samme dag da FN ga etter for sionistene.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b1/19480516_PalestinePost_Israel_is_born.jpg

Ikke noe Palestina før 60-tallet?
Hvorfor lyver du?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Her er kopi av avisen i fra 1903 hvor sionistene nevner Palestina:
http://sv.metapedia.org/m/images/6/6d/St_John_Daily_Sun_23_maj_1903.jpg

Sett denne mynten før?
http://static.blog4ever.com/2008/03/186499/artimage_186499_2574467_201003132653866.jpg

Synes du den var fin?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

«Hvorfor lyver du?»
Fordi sionister tåler ikke sannhetens evige liv:
http://en.wikipedia.org/wiki/Palestinian_people

Seff, eksisterte verken palestinere eller palestina før den europeiske immigrasjonen på 1900-tallet. Landet var jo «ubebodd» fra jøder vandret ut til de kom tilbake 3000 år senere, for å kreve landområdet som «sitt» i tråd med «profetier» i en fantasibok: Bibel :D

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Jeg snakker ikke om Palestina, men benevnelsen palestiner. Du vrenger på mine utsagn for å kalle meg en løgner.
Din gjennomgående diskusjonsteknikk er å lyve på meg ting og deretter anklage meg.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  maranata
12 år siden

I innlegg 01. 07. 2011 kl. 21:58 henviser du til Palestina, og ordet PalestinER nevner du ikke med et ord, Når det er sagt…

Bor man i Egypt er man Egypter
Bor man i Trøndelag er man trønder
Bor man i Libya er man Libyer
Bor man i Palestina er man…Sunnmøring?

Herrefred..

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Bor man i Palestina er man en israeler. Så enkelt er det. Er det så vanskelig å forstå? De som er uenige med israel, kan seff tvangsflytte seg til israels naboland og få sine nasjonaliteter der. :D

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Det opprinnelige Palestina var er navn den daværende keiseren gav landet for å utslette alle jødiske spor. Han kalt endatil Jerusalem for Aeolina Capitalia eller noe sånt. De som da bodde i dette landet han kalte Palestina var jøder. Men dette passer jo særdeles dårlig med politisk agenda i dag.
Det finnes ikke et eget folkeslag som kan kalles palestinere. Uten historisk ballast kommer man ingen vei.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  arifkarim
12 år siden

Du som er kjent med bibelen vet dette er løyn. Navnet kommer som du vet av Filistine som var en av de 7 rikene i Kanaan. Kanaan, du vet det landet gud skjenket abraham av sems ætt. Moses var anti-semitt?
http://www.bible-history.com/map-israel-joshua/

Kanaan eksisterte imidlertid lenge før hyksosene (senere kjent som israelitter) ble kastet ut av egypt og gikk til angrep mot kanaan med et overordnede mål å begå entisk utryddelse slik sionistene gjør med Palestinerene.
http://en.wikipedia.org/wiki/Canaan

2Mos 23,23 «For min engel skal gå foran deg og føre deg til amorittene og hetittene, perisittene og kanaaneerne, hevittene og jebusittene, og jeg vil utrydde dem.»

4Mos 21,31 «Nå slo Israel seg ned i amorittenes land. 32 Moses sendte folk som skulle speide ut Jaser. De erobret byene der omkring og drev ut amorittene som bodde der.»

Jos 11,14-15 «Alt byttet fra disse byene og all buskapen tok israelittene selv. Men menneskene hogg de ned med sverd. De utryddet dem og lot ikke en levende sjel bli igjen. Det Herren hadde pålagt sin tjener Moses, det hadde Moses sagt til Josva, og Josva gjorde det slik. Han unnlot ikke å gjøre noe av alt det Herren hadde pålagt Moses.»

Hyksosene (israelitterene) kapret kanaanittiske guder, historie, og språk, og forvrengte den til å omhavne 1stk gud (etter atonistenes modell) hvor de var et herrefolk.

Se selv:
http://www.jewishencyclopedia.com/view.jsp?artid=52&letter=N
http://en.wikipedia.org/wiki/Canaanite_religion

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

I Nyhetsspeilets nattønsket slipper kjærester og alle andre til med platehilsner i stille nattetimer, og vi starter sendingen med et ønske om frihet til det Palestinske folk fra hele menneskeheten, og lykke til med de på konvojen til Gaza.
http://www.youtube.com/watch?v=agOsuCoXY_k

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

Jeg låner kommentarfeltet litt og reiser et spørsmål angående Libya.

Er det slik at Nato kjemper sammen med opprørere for frihet…eller kjemper sammen med barbariske ekstremister for å bane vei for et blodig perverst Islamistisk diktatur som undergraver alt koranen står for?
http://www.youtube.com/watch?v=q-JTnZ2exgw&feature=player_embedded

Hvorfor?

vantro
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Koranen er grunnlagt av en pedofil løgner og kjeltring.
Medina Suras Saved Islam:
http://www.islam-watch.org/AyeshaAhmed/MedinaSuras.htm
Jeg har postet utdrag derfra før:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/d%C3%B8dsstraff-for-a-v%C3%A6re-kristen-i-iran/#comment-42746
Se kommentaren til autentic book of wisdom som forsvarer at Muhammed hadde sex med slaver og og mindreårige.
Skal vi tolke bin ladens kommentar som kritikk av Muhammed og Islam?

Sexual abuse widespread among Muslims
http://islammonitor.org/index.php?option=com_content&task=view&id=4341

The Study of Political Islam
http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=297

Islamic Sharia Law in Brief!
http://islammonitor.org/index.php?option=com_content&view=article&id=4050:islamic-sharia-law-in-brief&catid=304:fundamentals

ye
ye
Abonnent
Svar til  vantro
12 år siden

At mennesker gjør onde handlinger er menneskets EGET ansvar. At folk vil tilskrive det Gud/Allah/Manitou er totalt skivebom.

Det blir like dumt som at jeg stjeler kaker, blir tatt, og jeg legger skylden og rakker ned på den som lagde kakene.

Koranen er ikke «grunnlagt av», men ble gitt til Mohammed fra Gud og ment som en videreføring av Guds budskap til oss om at HVIS vi lever med Hans lover, vil vi bli belønnet med et godt samfunn. Israelittene hadde da vist at de ikke hadde fulgt ordrene om å være et demonstrasjonsfolk for å vise andre stammer at det var et godt samfunn å leve i, slik at flere og flere ønsket av FRI VILJE å slutte seg til. Derfor så Gud til Mohammed som var en ydmyk og god mann.

Nedtegnelsen ble gjort av hans hjelpere da han selv ikke kunne skrive.

Mohammed married Khadija, who was a Roman Catholic, when he was 25 and she was 40. Her cousin was called Waraquah and was also a Roman Catholic Meccan.

Sjekk ut indexen på denne siden her:

http://jahtruth.net/koran.htm

The PROOF that the True Bible still
exists is in the Koran

http://jahtruth.net/bibproof.htm

The King of kings’ Bible
1. «The Way home or face The Fire»
2. The Old Covenant
3. The New Covenant
4. The Holy Koran

http://jahtruth.net/kofkprint.htm

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  vantro
12 år siden

Jeg vet ikke helt hva dette har med spørsmålet om hvorfor NATO tilsynelatende støtter ekstreme likskjendere i Libya vantro, men som et tilsvar til avsporingen er det fristende å respondere tilsvarende usaklig.

Dersom du hadde vært et barn… Ville du helst ha blitt pult eller knust i fillebiter på et berg mens din mor blir voldtatt ved deres nedbrente hus?

Salm 137,9 «Sæl er den som tar dine småbarn og knuser dem mot berget!»

4Mos 31,17 «Nå skal dere slå i hjel alle smågutter og alle kvinner som har hatt samleie med menn.»

Jes 13,16 «Deres småbarn skal knuses mens de ser på, deres hus skal plyndres og kvinnene voldtas.»

Selvsagt er spørsmålet idiotisk. Med fare for å sirete ye. At mennesker gjør onde handlinger er menneskets EGET ansvar. At folk vil tilskrive det Gud/Allah/Manitou er ikke bare totalt skivebom, men feigt og ynkelig. Folk er født med en hjerne, og det er kun en selv sitt ansvar å ta den tilstrekkelig i bruk.

Michelle
Skribent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Finnes det noe verre enn disse grusomme sitatene fra bibelen? Når jeg hører slikt, fatter jeg ikke at noen i det hele tatt setter sine ben innenfor en kirke!

Michelle
Skribent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Men jeg tror at alle onde eller negative handlinger skyldes egentlig mind-control, selv de som står bak mc er under hypnose. Det betyr at vi må prøve å vokne og bli bevisste på hva vi deltar i..

Michelle
Skribent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Snart er det jo dessverre tid for Bohemian Grove igjen. Og nei Alex Jones klarte nesten knapt å filme noe av de grusomhetene som finner sted de 4 timene han var innenfor. De vil også i år korsfeste mennesker, på samme måte som de gjorde på Jesu’s tid og før det også!

Michelle
Skribent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

De bruker alle midler for å få oss til å også ta del i deres ofringer, som selvsagt skyldes mind-control! De prøver via kriger og forurensninger å stoppe eller bremse inngangen til en høyere dimensjon. Fordi deres maktsykhet og lidelser kan ikke eksistere på høyere plan, dette vet de negative aliensene og åndene. Men folk vil heller våkne mer og mer nå, innvendig mest, frem mot Den Nye Større Jorden..

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  vantro
12 år siden

Jøde-araber konflikt er det vel bare paven og hans tilhengere som tjener på og så lenge folkegrupper følger disse gamle menn i gullbelagte kostymer, så er jeg redd vi ikke kommer videre i verden. Felles for konfliktreligionene er Moses 10 bud som alle lederne av disse religionene selv bryter daglig. Mange kristne mener at Jesus opphevet budene til tross for at han i bergprekenen sier:

Tro ikke at jeg er kommet for å oppheve loven eller profetene! Jeg er ikke kommet for å oppheve, men for å oppfylle. 18 Sannelig, jeg sier dere: Før himmel og jord forgår, skal ikke den minste bokstav eller en eneste prikk i loven forgå – før alt er skjedd. 19 Den som opphever et eneste av disse minste budene og lærer menneskene å gjøre dette, skal regnes som den minste i himmelriket. Men den som holder dem og lærer andre å gjøre det samme, skal regnes som stor i himmelriket. 20 Ja, jeg sier dere: Dersom ikke deres rettferdighet langt overgår de skriftlærdes og fariseernes, kommer dere aldri inn i himmelriket.

Mange påstår også at Jesus er gud:
Jesus og den rike mannen
18 Et medlem av Rådet kom og spurte ham: «Gode mester, hva skal jeg gjøre for å arve evig liv?» 19 Men Jesus sa til ham: «Hvorfor kaller du meg god? Ingen er god uten én – det er Gud! 20 Du kjenner budene: Du skal ikke bryte ekteskapet. Du skal ikke slå i hjel. Du skal ikke stjele. Du skal ikke vitne falskt. Hedre din far og din mor.» 21 Han svarte: «Alt dette har jeg holdt fra jeg var ung.» 22 Da Jesus hørte det, sa han til ham: «Én ting mangler du enda: Selg alt du eier, og del ut til de fattige. Da skal du få en skatt i himmelen. Kom så og følg meg!» 23 Men da mannen hørte dette, ble han dypt bedrøvet, for han var svært rik.
24 Da Jesus så hvor bedrøvet han ble, sa han: «Hvor vanskelig det er for dem som eier mye, å komme inn i Guds rike!

Etter min mening er de ti bud grunnlaget for alle religioner. Veldig enkle og greie leveregler som fører til et godt liv og etterliv. Andre hevder at Baphomet er den som er felles for religionene og det er nok også riktig. Religionen er ikke noe annet enn et verktøy for å splitte folskeslag og herske over folket som guder. Religion er ikke forenelig med hverken Jesus eller Moses.
Hvem var Jesus?
http://www.nrk.no/nett-tv/prosjekt/1356/

Pinkham i sitt flotte karnevalkostyme forteller om dyrkingen av Baphomet i International Order of Gnostic Templars, frimurere, Illuminati og i religionene i 9 deler:

http://www.gnostictemplars.org/

Det foregår grusomme overgrep mot den arabiske og muslimske befolkningen i dag. Søkelyset blir selvfølgelig rettet mot jødene og Israel. Samme mønster som tidligere. Som Galtung sier vil det til slutt spre seg jødehat. Etter kristensionistisk oppskrift. Husk at jødene også har blitt fulgt av disse tyrannene i alle de år. Falsk flagg operasjoner har ført til masseforfølgelse av jøder gjennom progroms som igjen har ført til alle aliyahene som har befolket Palestinia med jøder. Mye av jødehatet som har spredd seg er på grunn av bestialske terrorhandlinger fra sionistfraksjoner som f.eks. Irgun som er forløperen til til Likudpartiet. Så lenge det spres jødehat og jødene lever i frykt vil Sionistene sitte med makten. Israel består jo av mange folkeslag og religioner. Under Aliyahene hvor vestlige fly selvfølgelig sto klare for å redde jødene ut av progroms, var det en stor andel barn som ble revet vekk fra familiene. Disse barna fikk visket ut sin bakgrunn og ble lett offer for sionist-indoktrineringen. Hva som er den opprinnelige jødedommen, vet jeg ikke. Noen hevder at Jemenittene er nærmest den sanne lære. Jemenittene er undertrykket og nektet å undervise. De kom også igjennom en aliyah, operasjon flyvende teppe eller operasjon messias hjemkomst. Jemenittiske jøder ble lurt til å tro at messias var på vei. Jeg forstår det ikke sånn at jøder verden over gjør alt de kan for å komme til Israel, mange vil også ut og gjenforenes med sine familier. Frykten henger over jødene og sionister gir beskyttelse.

Ikke siden Salomos tid har det vært fred i Israel og verden. Jøder venter på at en slik tid igjen skal komme. Jesus klarte ikke å bringe fred til Israel og det er derfor ikke rart at jødene ikke holder Jesus som messias. Lite tyder på at Salomo falt under hans tid. Muslimene hevder han aldri falt og for å understreke dette hevder de at han fortsatt var oppreist etter sin død ved å lene seg til en stokk. Det var morsomt nok termitter som spiste stokken og til slutt fikk Salomo til å falle. Det er ikke bare morsomt, for det kan fortelle oss at det var andre som sto bak Salomos fall. Etter døden inntraff ble riket delt opp i et Judea med Jerusalem og et Israel. Så at vi i dag finner det naturlig at jødene er synonymt med Israel er kanskje litt rart? Jødene kan ikke herske over Israel, men Israel kan herske over jødene – som «profetert».
Oneness
Istedet for å vente på en messias og bli dyttet rundt av religiøse og politiske ledere, kan det kanskje være på tide å gjøre noe selv og så vil en evt messias få en lettere oppgave. :-) Klarer vi å gi fra oss rikdommen og dele med verdens fattige? Vi mennesker er jo i grunn ganske like…
Musikkønske:
We’re fools to make war on our brothers in arms.-Jøde-Mark Knopfler

Trix
Trix
Abonnent
12 år siden

Demonstrasjoner i Syria? Libya, Egypt, Hella/s ?
Revolusjonen har allerede startet i Spania. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ixAaBV7W5xc

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Trix
12 år siden

Vidunderlig Trix. And so it begins. Vive la revolucion!

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Sigrs kunnskap er imponerende.

Israel…. Vel, et par ting bør sies om Israel:

1. I følge jødenes egen religion er Israel en kriminell stat som overhodet ikke har rett til å eksistere.

«The Holy Land was given to the Jewish people on the condition that they observe the Torah and its commandments. When they failed to do this, their sovereignty over the land was taken from them, and they went into exile. From that time, we are prohibited by the Torah with a very grave prohibition to establish a Jewish independent sovereignty in the Holy Land or anywhere throughout the world. Rather, we are obligated to be loyal to the nations under whose protection we dwell.»

Dette er et fundamentalt viktig faktum som vestlig jødekontrollert media aldri nevner. Av åpenbare grunner.

2. Jødene har overhodet ikke noe krav, fra noen som helst synsvinkel, på en egen nasjonalstat i palestinaområdet. De bodde der før en gang for lenge siden, sier du – og derfor har de rett til å komme tilbake og kreve det som rettmessig er deres? Nei. Jødene har ikke noe mer krav på Palestina enn f.eks. dagens italienere har på de britiske øyer.

3. Israel er i følge alle definisjoner en terroriststat. israel har gått i mot flerfoldige av FNs resolusjoner og konvensjoner og bl.a gått til ulovlig anskaffelse av masseødeleggelsesvåpen og opprettet konsentrasjonsleire som det internasjonale samfunnets kontrollinstanser er nektet adgang til.

4. Israel er en rasiststat. En rasiststat der man har én lov for én etnisk gruppe, og en annen lov for alle andre. Jødene som styrer Israel bedriver da gedigent hykleri når de krever sympati for jødenes situasjon i Nazi-Tyskland samtidig som de selv praktiserer en politikk som på mange måter er langt mer rasistisk enn politikken som ble satt i sving i Hitlers Tyskland. Med andre ord: Israel representerer en ideologi, og har en praktikk, som i følge det internasjonale samfunnets konvensjoner og vedtekter faktisk er ulovlig.

5. Israel bruker våpen som er klassifisert som ulovlige. Hvitt fosfor er ett av de.

6. Israel har hverken demokrati eller ytringsfrihet og kan på alle måter kalles et fascistisk diktatur. Et diktatur man burde innføre særdeles strenge sanksjoner mot om det er slik at man vil være konsekvent i slike saker. Vi bomber jo Libya uten at de egentlig har gjort noe som helst. annet enn å gå imot sionistenes/globalistenes agenda, altså.

7. Staten Israel kan ikke skilles fra de sionistiske jødene som er i maktposisjoner utenfor Israels grenser. Da disse helt klart og tydelig jobber sammen i nettverk for å fremme nettopp Israels – og de jødiske rasistenes – agenda. Som, i følge dem selv, er intet mindre enn å ta over kontrollen av samtlige andre land i verden. Dette er noe sionistiske jøder klart og tydelig har uttrykt i minst 100 år. Vi snakker her om et folk som er besatt av tanken om at de er de utvalgte til å styre hele jorden. et folk, og en mentalitet, som deler inn alle verdens mennesker i Vi De Utvalgte vs. «goyim.» Vi De Utvalgte skal styre jorden med jernhånd, og «goyim» skal være slaver.

Med andre ord: dette er så absolutt en konspirasjon. Al Queida er ingenting i sammenligning. Men pussig nok er det de vi snakker om, og ikke den kolossalt mye større og reelle trusselen fra dette internasjonale nettverket av rasistiske jøder. Jeg vil også legge til at jeg tviler på at Al Queida faktisk eksisterer. Snarere tror jeg det er et spøkelse skapt av nettopp disse mektige jødene og deres samarbeidspartnere.

Alle arabere og persere forstår dette. Og taler også høyt om det. Og nettopp derfor må araberne og perserne nøytraliseres. Gjerne med bomber.

8. Det var ikke FN som «skapte» Israel. At Israel skulle opprettes var en personlig overenskomst mellom først og fremst det britiske kongehuset, den britiske regjeringen, og Lord Rothschild og hans mektige sionistvenner. Israel var en «takk for hjelpen» til Rothschild og de pengesterke sionistene for at de sørget for å finansiere Englands og USAs krigsanstrengelse i første verdenskrig, slik at seieren ble sikret. Hvordan FN, eller «League of nations» het det kanskje den gangen, rettferdiggjorde opprettelsen av Israel er uvesentlig. Sjekk: Balfour Declaration.

Kommentar til Sigr: Nei, Hitler og resten av den tyske administrasjonen ønsket ikke at Israel skulle opprettes. De ønsket at jødene skulle få Madagaskar istedenfor, og de hadde mye sympati med arabernes lidelse, så de ville ikke at Palestina skulle fylles opp med alle verdens jøder.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Det er nok desverre ingen overdrivelse det du sier her.

Men når det gjelder madagaskar. Tenker du på dette?

The evacuation of European Jews to the island of Madagascar was not a new concept. Paul de Lagarde, an anti-semitic orientalist scholar, apparently first suggested the idea in 1885,[2] and it was taken up in the 1920s by Henry Hamilton Beamish, Arnold Leese and others.[1] For its part, the Zionist Movement in 1904-5 seriously debated—though it ultimately rejected—the British Uganda Programme by which Jews were to be settled in Uganda (present-day Kenya). The adherents of Territorialism split off from Zionism and looked throughout the world for places where Jews might settle and create a state or at least an autonomous area—though they are not known to have considered Madagascar, specifically, in that role.
http://en.wikipedia.org/wiki/Madagascar_Plan

Jeg har registrert dette, men har i grunn fått tid til å fordype meg i det. Men jo, jeg har bra dekning for å kunne si at Nazistene og zionistene hadde en deal iallefall fra 1933 og frem til 1942. Men noe jeg ikke klarer å sette fingeren på skjedde rundt 1942-1943.

Lest dette før?

Theodor Herzl grunnleggeren av moderne sionismen, anerkjent at jødehat ville tjene hans sak i opprettelsen av en egen stat for jøder. For å løse jødespørsmålet, hevdet han «vi må, fremfor alt, gjør det (jødespørsmålet) til et internasjonalt politisk problem.» Herzl skrev at sionismen tilbød verden et kjærkomment «endelige løsning av jødespørsmålet.» I hans » dagbok «, side 19, skriver Herzl følgende: » Anti-semitter er våre beste venner og anti-semittiske land våre allierte».

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

…men har i grunn IKKE fått tid til å fordype meg i det, -Skal det stå.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Hei Sigr

Himmler og Madagaskar: http://history1900s.about.com/od/holocaust/a/madagascarplan_2.htm

In May 1940, Heinrich Himmler advocated sending the Jews to Madagascar. About this plan, Himmler stated:

«However cruel and tragic each individual case may be, this method is still the mildest and best, if one rejects the Bolshevik method of physical extermination of a people out of inner conviction as un-German and impossible.»

Han sa også: «»I hope that the concept of Jews will be completely extinguished through the possibility of a large emigration of all Jews to Africa or some other colony.»
http://en.wikipedia.org/wiki/Madagascar_Plan

En litt lengre historie her om nazi/sionistprogrammet for deportasjon av jøder til Palestina: http://www.lastsuperpower.net/docs/nzc4hannaharendt

1942-1943: vet ikke. Men jeg tenker meg at tyskerne hadde det så travelt med alt mulig annet (som å prøve å vinne krigen) at dette programmet fikk nedsatt prioritet. På det tidspunktet hadde man vel bestemt seg for at jødene skulle interneres i konsentrasjonsleirene, og ikke sendes noe sted.

Ja, jeg har lest om Herzl, og lest noen sitater fra han. Fæl fyr. Men akkurat dette om «den endelige løsningen på jødespørsmålet» husker jeg ikke å ha lest at han skrev. Jeg tipper den endelige løsningen han snakket om var to ting på en gang:

1. Opprettelsen av Israel.
2. Et Holocaust – enten et ekte holocaust, eller et falskt som i ettertid blir presentert som ekte. Hvilket som. Slik at masse sympati for jødene kunne genereres og Israels eksistens kunne rettferdiggjøres.

Var det dette han mente så fikk han ihvertfall rett.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Hm, dette må jeg se nærmere på.

Men at det var planer om madagaskar i 1940 make sense. Dette var også det året Haavara Agreement fikk problemer.
http://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

Men det hevdes av det fantes zionistleirer i regi av Tyskland frem til 1942. (jews against zionism)

Vet du om madagaskarprosjektet ble iverksatt og eventuelt når?

Det er mange sionistsitater om den endelige løsningen.
http://sv.metapedia.org/wiki/Den_Slutgiltiga_L%C3%B6sningen

Kort fortalt dreide det seg om opprettelse av israel og utryddelse av palestinere. Sionistene sa også at de erkjente at jøder var et problem i europa, hvor de presenterte Palestina som løsning på jødeproblemet. Winston Churchill støttet også sionistene på bakgrunn dette, da han slet med terrorister i palestinamandatet (som paradoksalt var sionister), og fryktet bolsjevismen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Veldig bra Bob og Sigr som vanlig :)

Må bare rette litt, klart Al Qaeda eksisterer ;)

Jewish Zionist Al Qaeda Members One To Watch

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

Åja, det der ja. Hvilke leder til mitt tidligere ubesvarte spørsmål: «Hvorfor er jødehat så viktig for dere sionister, at dere ser dere nødt til å dikte det opp når det uteblir?»

Uten jødehat, ingen grunn til å flytte til Israel. Sionistene er derfor 110% avhengig av jødehat for å kunne opprettholde sioniststaten. Israel sliter nemlig fått et internt «jødeproblem» hvor den endelige løsningen er å forvise troende jøder fra jerusalem og deportere dem til okkuperte områder på vestbredden slik at de skal komme i konflikt med palestinere. For å stimulere til sionistsympati?
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7639543

Jøder som ikke vil flytte til Israel, kan i følge sionistene fra til helvete:

Den 7. desember 1938 erklærte den første lederen av den sionistiske «staten Israel» Ben Gurion følgende: «Hvis jeg visste det var mulig å redde alle barna (jødene) i Tyskland ved å ta dem til England, og bare halvparten av barna (jødene) ved å ta dem til Eretz Israel, ville jeg velge den andre løsningen. For vi må ta hensyn til «The History of the People of Israel», og ikke bare barnas liv.

Er ikke dette jødisk selvhat så vet ikke jeg.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Psykopati, ihvertfall. Og typisk tankegang hos «store ledere»: La oss ofre noen tusen her og en million der slik at vår store plan går i oppfyllelse. Lett for de å si der de sitter på sine kontorer i fred og fordragelighet.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Hvorfor jøder hater jøder?
Jeg tor dette har med messias-besettelse å gjøre. For at de europeiske monarkier og adel skal overleve må messias bli født i deres egne rekker. Derfor har de sørget for å ta til seg gener fra David eller egentlig Judah-stammen som messias skal komme fra. David og Salomo var fra Judah stammen. David hadde mange barn som igjen hadde mange barn, så Davids ætt må være enorm. Salomos blodlinje føres gjennom Menelik til Etiopia, Falasha jøder.

George III married Charlotte of Mecklenburg-Strelitz, the granddaughter of Abram Petrovich Gannibal, a Black Falasha Jew of Ethiopia, brought to Russia by Peter the Great, where he became a major-general. Gannibal was first taken to Istanbul to the court of the Ottoman Sultan, and then taken by the Russian Embassador, on orders from his superiors, one of whom was Pyotr Tolstoy, the great-grandfather of Leo Tolstoy. Gannibal was baptized in 1705, with Peter the Great as his godfather, and later became the lover of Elizabeth Albertine, Queen Charlotte’s mother.
http://www.terrorism-illuminati.com/rosicrucians-freemasons
Så det virker som om det er blodet og ikke religionen som er viktig her. Om denne messias allikevel skulle dukke opp en annen plass, vil det vel komme en ordre om å drepe alle guttebarn :-)

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Belzebob:
Her var det så mye faktafeil på en gang at det tar for lang tid å skrive motargumenter – kun stikkord
1. Den jødiske stat er en sekulær stat og absolutt ikke basert på religion.
2. Se på gamle kart og navn på byer og områder – bare jødisk alt sammen. Så at dette nå i nyere tid skulle være arabisk er med respekt å melde det reneste vås.
3. Trenger ikke kommenteres med mindre du serverer oss disse «definisjoner».
4. Hahahaha. Abbas proklamerer og Hamas det samme: I vårt land skel det ikke finnes jøder. I Israel kan arabere velges inn i knesset. Arabere som bor i Israel har helt andre rettigheter enn arabere i omkringliggende områder – også levestandarden er totalt forskjellig. Dine påstander faller til jorden som bly.
5. I krig bruker alle parter alle tilgjengelige midler. Jeg er imidlertid mot alt som kan ramme sivile, og hvis det kan bevises er jeg sterkt imot at Israel bruker forbudte våpen.
6. En påstand uten rot i virkeligheten, eller rettere sagt propaganda.
7. Hvis ønsket var å erobre land – hvorfor har da Israel f eks gitt Sinai-halvøya tilbake til Egypt 2 ganger – etter å ha erobret den i en FORSVARSKRIG. Det du påstår her er som over DET RENESTE VÅS.
8. Ærlig talt og fy skamme deg. Første bud for å diskutere en sak er å ha satt seg inn i den og i det minste fått med seg historiske ugjendrivelige fakta.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Hva syns du om det faktum at Israel har ulovlige masseødeleggelsesvåpen, maranata? Jeg sikter først og fremst til atomvåpen.

Vil du vite mer om hvitt fosfor og utarmet uran kan du bruke Google Bilder.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Sigr

Har liksom lagt dette på hylla nå, men jeg tror jeg kan si at kortversjonen er:

Madagaskarplanen ble aldri av – gjerne fordi krigen gjorde det hele alt for vanskelig. Madagaskar var først fransk, og så engelsk i 1942…

Ja, tyskerne og sionistene hadde et program for deportasjon til Palestina som begynte allerede på 30-tallet. Men det var et program på liten skala. Mindre enn 100.000 mennesker, mener jeg.

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

I gamle dager var det både politisk og kirkelig korrekt å hate jøder. Faktisk ble det noen steder ansett som en god gjerning å dra inn en tilfeldig valgt jøde fra gaten og mishandle ham. En munk beskriver hvordan en hederlig kristen ”kraftig slo og tok ut øynene og hjernen til en troløs jøde som falt død om på stedet. … brødrene hans tok liket ut av kirken og begravet det.” (SMA-info 2009-1). Dette hørte med til den tidens freds- og kjærlighetsbudskap. Folk var lydige mot kirkens biskoper som de trodde hadde direkte kontakt med Gud. Jøder ble ikke sett på som en del av menneskeheten og mye galt var tillatt den gang. Nå opplever vi igjen støtte fra geistlige personer i forsøk på å sette jødene utenfor menneskesamfunnet, og igjen er usannhet et av deres redskaper.

Vi lar ikke pyntelig retorikk villede oss om hensikten til dem som fører krig mot jødenes hjemland. Hitler snakket jo også om fred mens han planla krig, og kommunistene sa at ”alle skal være like” mens folket led nød og de selv levde i overdådige kår. Derfor må vi passe oss for dem som fordømmer antisemittisme, mens de samtidig oppfordrer til boikott av Israel og støtter de mest radikale elementer i vårt samfunn, som aktivt vil hjelpe Hamas til å importere våpen fritt og ubegrenset. Det er nemlig våpen, ammunisjon og sprengstoff til bruk i krigen mot Israel det er totalforbud mot å importere til Gaza. Blokaden er en internasjonalt anerkjent våpenblokade som til og med vår radikale utenriksminister mener er lovlig. Dette vet både leninistene og Statskirkens ledelse.

I en artikkel i Vårt land 6. juli søker imidlertid Hamar-biskop Solveig Fiske å bortforklare hvorfor hun egentlig støtter de ekstreme organisasjonene som står bak aksjonen ”Ship to Gaza.” Hverken hun eller «Ship to Gaza» støtter jødehat eller martyr-ideologi, sier hun. Men det faktum at hele arrangementet er sponset og samordnet av folk som gjør nettopp det, tar hun ikke stilling til. For henne er det viktig å få fortalt at «Det handler blant annet om å skille klart mellom jøder og staten Israel i Midtøsten-debatten. Å stille seg kritisk til et lands politikk er ikke det samme som å kritisere og stigmatisere et folk.»

Et slikt skille klarer de fleste. Det som er ganske iøynefallende er imidlertid at biskop Fiske ikke selv klarer å skille mellom det å stille seg kritisk til et hvilket som helst lands politikk, og det å velge ut ett eneste land blant FNs 192 medlemmer og la all sin kritikk vedvarende gå ut over dette ene landet, mens en lang rekke av verdens mest grufulle, brutale, umenneskelige og på annen måte kritikkverdige land ikke blir møtt med en eneste kritisk ytring fra den samme biskops side. Da har hennes atferd ikke lenger noe med «kritikk av politikk» å gjøre: Da diskriminerer og stigmatiserer hun både landet og dets folk og praktiserer det vi kaller målrettet antisemittisme.

Verdens siste klassiske imperium, det arabiske, som i dag okkuperer hele Midtøsten, Nord-Afrika og halve Sudan, får leve i fred for biskop Fiske. At det å reise til Mekka er forbudt for jøder og kristne, vekker heller ingen rettferdighetstanker hos biskopen. Hun støtter den løgnaktige påstanden (f. eks. i dokumentet «Kairos Palestine») om at det er Israel som driver apartheid mot araberne. Det er derfor bare araberne i Gaza hun er opptatt av nå: De må få opphevet forbudet (blokaden) mot import av våpen. Ikke en gang araberne i Syria som massakreres av sitt eget regime har fått del i hennes ”solidaritet og nestekjærlighet”.

Selektiv moral som brukes kun for å skade det jødiske folk eller dets hjemland heter på godt norsk: Jødehat. Jødehat eller antisemittisme er noe ganske enestående. I hele menneskehetens historie finner man ikke noe annet folkeslag som har vært utsatt for et slikt hat som jødene. Man skulle tro at opplysningstiden ville ha fjernet dette hatet og frigjort mennesket, men det motsatte skjedde, og fra 1800-tallet forsterket hatet seg for å nå et nytt høydepunkt i Holocaust.
Biskop Fiske avslører at hun ennå ikke har trukket særlig mye lærdom av det som den gang skjedde. Hun innrømmer at avsløringen av jødehatet i Oslo-skolen er en utfordring, men synes å trøste seg med at de jødiske barna opplever å bli «hetset på grunn av sin religion.»

Hadde hun tatt utfordringen på alvor og satt seg inn i grunnlaget for det jødehatet hun observerer og advarer mot, ville hun ha sett at det hverken nå eller under Holocaust var den jødiske religion som var under angrep: Jødehatet rettet seg dengang som nå mot det jødiske folk, eller «rase» som det engang kaltes. At det bortforklares og tilsløres som «kritikk av den israelske maktutøvelsen» og at man fortier at det jødiske folk fremdeles forsvarer seg mot trusselen om utryddelse, bare forsterker beviset for at det er det gamle jødehatet som er drivkraften, – også bak aksjonen «Ship to Gaza.»

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Maranata, foreslår du lytter til dette intervjuet og lærer om omfanget av den zionistiske deception. Den egentlige fienden til både de virkelige jødene og Israel. Journalist Henry Makow, en jøde som selv var zionist og Palestina motstander gir en inngående leksjon av hvor dypt det zionistiske sviket sitter overfor de sanne jøder. Propagandaen/konspirasjonen som brikker for de internasjonale masonic-kabbalistic banksters for å bl.a opprettholde konflikten i Palestina. http://www.redicecreations.com/radio/2011/07/RIR-110706.php

Jøder og andre bløffes til å støtte befestelsen av NWO. «Jews has always been canon-fodder for Israel»

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Det er egentlig ikke rart at jødiske barn blir mobbet i den norske skolen. Alle barn i skolen som oppfører seg asosialt eller på annen måte skiller seg ut i det sosiale samspillet mellom elevene blir mobbet eller skjøvet ut. De jøder jeg har møtt gjennomsyres av en veldig dypt rotfestet oss-vs-dere tankegang, og jeg tipper barna deres gjenspeiler denne. Aggressiv «dere-er-slemme-mot-meg-fordi-jeg-er-jøde» er jo en selvoppfyllende påstand og forklaringsmodell.

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Den palestinske frigjøringsorganisasjonen ble dannet tidlig på 60-tallet for å ”frigjøre Palestina”. Det var verken fra Jordan eller Egypt denne frigjøringen skulle skje. Under følger sitat fra Yassir Arafats nære medarbeider Zahir Muhsein, medlem av PLOs utøvende komite uttalte til den nederlandske avisen Trouw 31. mars 1977. Det han uttalte den gang er det samme som hans kolleger i dag sier når de snakker seg imellom på arabisk (Arafat sa jo også selv ved flere anledninger det samme):
”Det palestinske folk finnes ikke. Opprettelsen av en palestinsk stat er kun et virkemiddel i vår kamp mot Israel for å skape arabisk enhet. I realiteten er det ingen forskjell i dag mellom folk fra Jordan, Palestina, Syria og Libanon. Vi snakker om eksistensen av et palestinsk folkeslag kun av politiske årsaker. Det er fordi hensynet til de arabiske interesser krever av oss at vi insisterer på at det eksisterer et ”palestinsk folk”. For å motsette oss sionismen. Av taktiske årsaker kan ikke Jordan, som er en suveren stat med definerte grenser, gjøre krav på Haifa og Jaffa, Beer-Sheva og Jerusalem. Mens jeg, som er palestiner, utvilsomt kan gjøre krav på disse områder. Men i det øyeblikk vi gjenvinner retten til Palestina, vil vi ikke vente ett minutt med å forene Palestina og Jordan.”
Denne drømmen om den endelige løsning er ikke bare arabisk, men deles i dag også av vestlige politikere. Til tross for at landskapene Judea og Samaria og Gaza juridisk sett ble tilkjent det jødiske nasjonalhjem allerede under fredsforhandlingene i San Remo i 1920, klarte araberene å forhandle seg frem til noe som aldri i historien har vært arabisk, nemlig Sinai og nå Gaza.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
12 år siden

Du bare tuller nå eller er du sønn av Joseph Goebbels ( NAZI propagandaminister ) :) ?

Angående Freedom Flotilla II, Israel ville være der for å gjøre alt mulig for å motarbeide flotiljen suksessen, blant annet involvere den greske regjeringen, slik at de kan opprettholde sin ulovlige beleiringen av denne delen av Palestina som har i årevis vært under israelsk angrep.

Til deres store forferdelse, Israel har ikke vært i stand til å beholde menneskelige aktivister og journalister ute av Gaza , og det vil aldri være i stand til. Ingen menneskelige befolkningen kan eksistere under disse forholdene uten sterk motstand og støtte fra innsiden og ut.

En av de eneste forsvar Israel har er at de menneskene det uendelige angrep er terrorister, og det er ikke en større linje av tull i media på denne planeten. Vi har vist ansiktene til de slaktet barna, har vi tillot folk å bli kjent med deres

Vi hadde Vittorio Arrigoni medvirkende, men han ble drept i april. Likevel, Israel har vært fullt i stand til å holde informasjonen fra å komme ut, så de er avhengige av innflytelse de utøver over US mainstream media grupper å bare begrense informasjonen og alltid sørge for at vinkelen favoriserer Israel , ikke dens ofre.

Så mens aktivistene arbeid på bakken, og på flotiljen, og i Internet redaksjoner, vi ser en endring av tidevannet og KGO stiger til utfordringen og sender sannheten test, jeg bare ønske det ikke var så uvanlig.

Folket i San Francisco har evnen til å slå på sine TV-apparater og se ærlig objektiv rapportering. Det er en god dag i Bay Area, jeg beklager aktivister må gå til slike tiltak for å få deres oppmerksomhet, men noe fungerte denne gangen. La oss håpe det fortsetter.

Som for hva som kunne ha vært bedre om denne rapporten, ville det være henvisning til fjorårets dødelige angrep der israelske kommandosoldater drepte ni ubevæpnede fred aktivister om bord den tyrkiske flagget skip Mavi Marmara i offentlighetsloven Flotilla.

Israelerne skjøt mennesker ombord på skipet med snikskytterrifler før de ble noensinne ombord. Ett falsk forklaring etter den andre ble løslatt av Israel i forhold til hva som skjedde.

FNs Human Rights Commission fastslått at Israel ‘s handlinger var en rekke krigsforbrytelser. En av de døde var en 19 år gammel amerikansk / tyrkisk statsborger, en fotograf som heter Furkan Dogan. Den kjekke unge mannen som var en pre-med student , ble skutt mellom øynene.

Våre Ken O’Keefe som er en av de ledende aktivister for Gaza , også en innfødt Southern California, er en tidligere marinesoldat, og at natten Ken personlig avvæpnet to av israelske kommandosoldater. For denne Israel ville offisielt utpeke Ken som en terrorist.

Vi ler i ansiktet deres over slike bemerkninger som er faktisk den totalt motsatte av hva som er sant. Hvis prøver å redde menneskeliv er terrorisme, så ordet ikke lenger samsvarer med ordlisten beskrivelse.

KGO nevnt i en eneste setning at ni aktivister ble drept og ni israelske soldater såret. De nevnte ikke at blant aktivistene var dusinvis av alvorlig såret skuddskader, eller avklare at ingen av israelerne ble alvorlig skadet.

Mainstream media vender alltid det faktum at Ken O’Keefe hadde våpen i hendene som han tok av den israelske kommandosoldater han fanget. Den ene var en 9mm pistol og en var en sub maskingevær. Ingen av aktivistene forsøkte å drepe israelere, men hvis de hadde villet, ville de lett ha kunnet.

Vår dokumentar kort, er «Mavi Marmara Witness ‘, nedenfor på høyre og den har O’Keefe og Neish diskutere den forferdelige detaljer fra denne kvelden. Israel har ikke bare forsettlig angripe ubevæpnede aktivister , nektet de medisinsk behandling, som er status quo for Israel . Hvis du vil vite mer om Israel ‘s undertrykkelse av medisinsk respons mannskap, se dokumentaren omtalt i denne rapporten, Vittrorio Arrigoni’ Stay Human ‘- historien i Gaza fra Beyond the Grave;. med den nåværende historien om Gaza fra vår sent venn Vik Arrigoni

Intet nytt under solen. Israel, sionist-okkupantene i Palestina, overfaller sine naboer, landets rette eiere, og bomber alt, alt som kan bombes, drepes, ødelegges, uten unntak eller skrupler: skoler, sykehus, nødhjelpslagre av mat, til og med FN-kontorer og utenlandske pressekontorer. Jødene viser nok en gang total forakt for sedelige normer, lover, konvensjoner, alt som siviliserte nasjoner har kommet overens om og akter. Ikke minst viser de seg nok en gang æreløse og grusomme i sine feige angrep på forsvarsløse sivile, kvinner og barn, med høyteknologiske våpen som USA har forsynt dem med. De kan slippe sine bomber uten minste risiko for dem selv; Hamas har ingen bombefly og kan ikke gjøre gjengjeldelsesraid inn i Israel, de har heller ikke moderne luftvernkanoner som kan true bombeflyene. Dette er ingen krig; palestinerne i Gaza har ikke stridsvogner, jagerfly, bombefly, tungt artilleri, satelitter for militær etterretning, eller noe annet moderne, høyteknologisk våpen.

Når mediene i Vesten kaller det krig lyver de; de lyver for å hvitvaske det som foregår. Det er folkemord i langsom kino. En del av et folk er sperret inne i en diger konsentrasjonsleir og er forsvarsløst mot en militærmakt. Leiren utsettes for økonomisk blokkade og fangene sultes ut; så massakreres de med militære stridsmidler. Israel er ikke alene om disse forbrytelser; hadde ikke USA og BRD forsynt sionist-entiteten med våpen og penger og teknologi i uendelige strømmer ville dette ikke kunnet skje. De vet hva som foregår og støtter det. Det samme gjør de fleste statsledere i verden selv om de ikke sender våpen og penger til Israel. Da Hamas i januar 2006 vant valget i Palestina rykket en hær av lydige nikkedukker ut og fordømte Hamas og varslet boykott. Respekt for demokratiske valg var det ikke lenger tale om, selv om de alle støyende bekjenner seg til demokratiet. Demokrati er visst bare bra så lenge folk stemmer på den jødiske verdensmakt og gjenvelger despotene. Men når et folk stemmer på folkelige menn, dem som tjener folket og ikke en fremmed makt, da blir det ramaskrik. Da blir det økonomisk boykott og etterhvert bombing, som nå i Gaza. Folkene skal ikke få lov til å være frie.

Hva er så skrekkelig ved Hamas? At de forsvarer sitt folk med våpen i hånd? At de hevder sitt folks ære og rett? At de nekter å godta at fremmede okkupanter røver deres land, fordriver og utrydder deres folk, behandler dem som slaver og dyr? Det naturlige i denne situasjon ville vært at verden stilte krav til Israel og truet det hvis det ikke etterkom dem, og endelig gjorde alvor av truslene når Israel ignorerer dem, hvilket det alltid gjør. Mellom 1967 og 2000 ble Israel gjenstand for 138 FN-resolusjoner i sikkerhetsrådet. De fleste av disse byr Israel å holde seg til elementære prinsipper for mellomfolkelig samkvem, som nedfelt i FN-charteret, og mange fordømmer israelske handlinger og krever at Israel holder seg til tidligere resolusjoner. Kjernespørsmålene er flyktninger, Jerusalem, grenser; andre store emner er ulovlige angrep på Israels naboer, krenkelser av palestinernes menneskerettigheter, herunder deportasjoner og nedrivning av hjem, konfiskasjon av palestinsk land, ulovlige jødiske bosetninger. Israel nekter å overholde Geneve-konvensjonen av 1949 om beskyttelse av sivilpersoner i krigstid. Andre ting som opprører ethvert anstendig menneske er Israels utstrakte og raffinerte bruk av tortur mot fanger, vilkårlige arrestasjoner uten anklage, og ødeleggelse av sivil infrastruktur som elektriske kraftverk. Israels militærvesen driver regelrett terror mot den palestinske sivilbefolkning og myrder selv barn av pur sadisme.

Hvordan kan det bli fred av slikt? Israel vil ikke bøye seg for andre FN-resolusjoner enn dem som fremmer utvidelse av dets territorium og uhemmet militarisme. Det er særlig på sin plass å minne om resolusjon 242 av 22 november 1967 etter seksdagerskrigen: Den understreker det utillatelige i å erverve land ved krig, og påpeker at rettferdig og varig fred kun kan oppnås ved israelsk tilbaketrekning fra okkuperte områder. 22 oktober 1973 kom resolusjon 338 som tilsiktet å få slutt på Yom Kippur -krigen: den formaner til etterfølgelse av resolusjon 242. Over 40 år er gått og Israel okkuperer fortsatt palestinernes land i strid med den. Hva har verden gjort med det? Ingenting. FN-komedien går videre.

I steden for å sette makt bak kravene mot Israel og straffe det for alle brudd på lov, rett og resolusjon, stiller man krav til palestinerne som overser historien og virkeligheten i dagens Palestina. Man krever at de skal avstå fra vold mot Israel og fordømme all slik vold. Hvor ondsinnet er ikke denne forhånelse! I en håndvending setter man virkeligheten på hodet og gjør palestinerne til voldsmennene og sionistene til ofrene. Og man forventer seg at palestinerne skal la seg by slikt, bukke og takke? Det gjør de ikke og så blir de kalt terrorister. De kan selvsagt ikke gi avkall på å forsvare seg med vold mot sionist-entitetens vold. Israel er et herredømme av hat og vold og kommer aldri til å besinne seg, ikke engang i ord og langt mindre i handling.

Et annet virkelighetsfjernt krav som stilles til palestinerne er at de skal anerkjenne Israels rett til å eksistere. For den som kjenner Palestinas historie fra slutten av 1800-tallet til i dag forekommer også dette som den blodigste hån: all denne sionist-aggresjon mot palestinerne og så i dag snakke om sionistenes rett?? Sionistene har stjålet deres land, fordrevet dem, slaktet dem som dyr, og så blir de spurt om de respekterer sionistenes rett til dette. Spørsmålet stilles med en skinnhellig mine, i en moraliserende og bebreidende tone som synes å si: «Nå må det bli slutt på ekstremismen og terrorismen deres så de stakkars jødene kan få leve i fred». Det er til å bli selvmordsbomber av.

Likevel har palestinerne ydmyket seg og oppgitt nesten all sin rett i håp om å oppnå et minstemål av levelige kår. På det palestinske nasjonalrådets møte i 1988 vedtok man at man var villig til å godta en tostatsløsning innenfor grensene før krigen i 1967. Man godtok dermed å leve på bare 22% av sitt historiske land og oppgi alt det andre til okkupantene. Det var en utstrakt hånd til forsoning og fred. Den ble slått ned. Sannheten er at Israel aldri kommer til å godta en palestinsk stat og ikke anerkjenner deres rett til å eksistere som folk. Sionist-kolonistene vil bare bruke dem som slavearbeidskraft så de slipper å arbeide selv. Men slavene må ikke ha noen selvbevissthet, nasjonalt eller religiøst, de må være rotløse individer uten åndsliv.

På tross av dette legger man skylden på palestinerne og bebreider dem at de ikke anerkjenner tidligere avtaler. Man fremstiller dem i media som sinken i «fredsprosessen», den motvillige krigshauk. Hva er virkeligheten? Oslo-avtalen av 1993 er noe vi nordmenn bør kjenne innholdet av. Den gikk ut på at det skulle dannes en palestinsk stat fem år senere, i 1998. Det var vel å tro på julenissen. Hva Israel gjorde i dette tidsrom var å beslaglegge mer land, fortsette å kolonisere, bygge bosetninger, og de holdt ikke en eneste av Oslo-avtalens paragrafer. Jødestaten bruker avtaler til dopapir; når det inngår dem er det bare for å vinne tid og få motstanderen til å sitte uvirksom og vente forgjeves på at Israel skal holde sin del av avtalen. Og en ting til: for å vinne propaganda-sirkuset i media, særlig fjernsynet, som verdensjødedommen er herre over.

Hvordan kan alt dette foregå uten at verden griper inn? Hvorfor vil ingen hjelpe palestinerne og straffe Israel? Hvorfor er alle land i Vesten, med USA i spissen, så partiske i Israels favør? Hvorfor snakkes det ikke opprørt om menneskerettigheter, krigsforbrytelser, forbrytelser mot menneskeheten? Det store flertall av israelere og jøder over hele verden slutter 110% opp om dette pågående folkemord. Og jødiske ledere, åndelige og politiske, har ikke vært anderledes før enn de er i dag. Her noen citater:

Vi må drepe alle palestinere med mindre de underkaster seg som slaver (Chairman Heilbrun of the Committee for the Re-election of General Shlomo Lahat, the mayor of Tel Aviv, October 1983)

Palestinerne er som krokodiller, jo mer kjøtt du gir dem, jo mer vil de ha (Ehud Barak, Prime Minister of Israel at the time – August 28, 2000. Reported in the Jerusalem Post August 30, 2000)

Palestinerne er beist som går på to bein (Menahim Begin, speech to the Knesset, quoted in Amnon Kapeliouk, «Begin and the Beasts». New Statesman, 25 June 1982)

Palestinerne ville bli knust som gresshopper… hodene smadret mot bjelker og vegger (Israeli Prime Minister in a speech to Jewish settlers, New York Times April 1, 1988)

Når vi har bosatt oss i landet er det intet araberne vil kunne gjøre med det annet enn å pile omkring som kakerlakker i en flaske (Raphael Eitan, Chief of Staff of the Israeli Defence Forces, New York Times, 14 April 1983)

Hvordan kan vi gi de okkuperte områdene tilbake? Det finnes ingen å gi dem til. (Golda Meir, March 8, 1969)

Det fantes ikke noe sånt som palestinere, de har aldri eksistert (Golda Meir, Israeli Prime Minister June 15, 1969)

Påstanden om at faren for folkemord hang over oss i juni 1967 og at Israel kjempet for sin fysiske eksistens er bare bløff som ble født og utviklet etter krigen (Israeli General Matityahu Peled, Ha’aretz, 19 March 1972)

Vi må gjøre alt for å sikre at palestinerne aldri vender tilbake. De gamle vil dø og de unge glemme. (David Ben-Gurion, in his diary, 18 July 1948, quoted in Michael Bar Zohar’s Ben-Gurion: the Armed Prophet, Prentice-Hall, 1967, p. 157)

… vi burde forberede oss på å komme på offensiven i den hensikt å smadre Libanon, Transjordan og Syria… Når vi smadrer de arabiske legioner og bomber Amman eliminerer vi Transjordan også, og da faller Syria. Hvis Egypt våger å kjempe videre skal vi bombe Port Said, Alexandria, og Cairo (David Ben-Gurion, May 1948, to the General Staff. From Ben-Gurion, A Biography, by Michael Ben-Zohar, Delacorte, New York 1978)

Vi må bruke terror, snikmord, skremsler, beslagleggelse av land, og nedlegging av alle samfunnstjenester for å bli kvitt den arabiske befolkning i Galilea (Israel Koenig, «The Koenig Memorandum»)

Jødiske landsbyer ble bygget i arabiske landsbyers sted. Du kjenner ikke engang navnene på disse arabiske landsbyene, og jeg laster deg ikke, for geografi-bøker eksisterer ikke mer… de arabiske landsbyene finnes ikke mer heller… Det finnes ikke et eneste sted i dette land som ikke hadde en arabisk befolkning før. (Moshe Dayan, address to the Technion, Haifa, reported in Haaretz, April 4, 1969)

Det er israelske lederes plikt å forklare den offentlige mening klart og modig… at vi ikke kan ha sionisme, kolonisering og jødestat uten å fordrive araberne og ekspropiere deres land (Yoram Bar Porath, Yediot Aahronot, of 14 July 1972)

En million arabere er ikke verdt en jødisk fingernegl (Rabbi Yaacov Perrin, Feb. 27, 1994 [Kilde: N.Y. Times, Feb. 28, 1994, p. 1])

Vi jøder er ødeleggere og skal forbli ødeleggere. Intet du kan gjøre vil innfri våre krav og dekke våre behov. Vi skal for alltid ødelegge fordi vi vil ha vår egen verden (You Gentiles, by Jewish Author Maurice Samuels, p. 155)

Vi skal ha en verdensregjering enten du liker det eller ei. Spørsmålet er bare om den regjeringen vil opprettes ved erobring eller samtykke (Jewish Banker Paul Warburg, February 17, 1950, as he testified before the U.S. Senate)

Vi skal innrette oss i Palestina enten du liker det eller ei… Du kan fremskynde vår ankomst eller forsinke den. Det er imidlertid bedre for deg å hjelpe oss slik at ikke våre oppbyggende krefter forvandles til ødeleggende som styrter verden i grus. (Chaim Weizmann, Published in «Judische Rundschau,» No. 4, 1920)

Dette er ikke sjeldne og enestående citater som noen har gravd frem. Citatene kan mangfoldiggjøres i det uendelige og uttrykker jødenes syn på palestinere og andre ikke-jøder, og deres egen plass i verden. Det er hat og mordlyst – alltid. Jøder som er mildere stemt er sjeldne som perler i østers, og enda langt sjeldnere, om de i det hele tatt eksisterer, er jøder som er det av sedelig holdning. Når en jøde besinner seg er det nesten alltid av frykt for voksende antisemittisme, altså av egennytte, ikke rettferdighet. Jeg har aldri sett overbevisende tegn til fromhet, ære eller anstendighet i noen jøde. De som kaller seg religiøse er ofte de verste.

Kilden til jødenes enorme makt i dagens verden er den kunstige jødedom som menneskene er blitt innpodet først og fremst gjennom kristendommen men også gjennom islam som likeledes bygger på jødedommen og har anammet jødenes gamle hatskrifter som hellige bøker. Forskjellige sekter og hemmelige selskaper har gått lengre enn disse religionene og rendyrket den jødiske satanisme. De fleste av disse er i dag samlet i frimureriet som er den dominerende makt i verden, mens de gamle religionenes innflytelse er svinnende: Kristendommen er sterkt svekket og på vei til å dø ut; islam er også på tilbaketog. Gjennom frimureriet styrer jødene åndslivet og samfunnene i hele verden. Men ikke i frimureriets navn; den holder seg tilbaketrukket i bakgrunnen. De symbolsk omskårne identifiserer seg utad for folkene som «demokrater», «humanister», kosmopolitter og én-verden -forkjempere, antirasister og menneskerettsaktivister. Men dette er ord som lett misforstås. Alt dette er redskaper som brukes til å fremme deres agenda: verdensmakten – menneskenes utjevning, ensretting og opprykking fra sine røtter, oppblanding.

Derfor kan folkemordet i Palestina skride frem uten at noen gjør noe. Hvor heftig vanlige mennesker enn protesterer foretar de mektige i Norge og andre land seg intet, fordi de er jøder i ånden og står last og brast med jødedommen. Ikke alle er så uforsiktige i sine uttalelser som Siv Jensen, men alle står de likevel for det samme. Hvis noe annet folk hadde vist en antydning til de holdninger og handlinger som Israel legger for dagen ville verden ha reagert med ultimatum, bombing, invasjon, og siden krigsforbryterprosesser og demonisering av gjerningsmennene. Vel å merke forutsatt at disse ikke spilte på lag med jødene; når de gjør det, slik som i kommunismen, skjer det ingenting. Men prøv å forestille deg hva som ville skjedd hvis ofrene var jødiske. Tenk deg at det som nå skjer i Gaza skjedde i Tyskland, at det var jøder som var innesperret i en diger konsentrasjonsleir, at tyskerne ikke ga dem mat eller drikke men sperret alle tilførsler til leiren og bombet den forsvarsløse sivilbefolkningen fra lufta! Ville verden ha forsvart bombingen med at tyskerne må ha rett til å beskytte seg mot de jødiske guttungene i leiren («terroristene») som kaster stein og skyter med sprettert? Ville den sagt at begge parter nå må besinne seg og tilbudt seg å megle «våpenhvile» og «fredsforhandlinger»? Nei. Verden ville ha skreket hysterisk på de mest drakoniske reaksjoner mot Tyskland, gått fullstendig amok og krevd atombombing av alle tyske byer og siden utryddelse av det tyske folk. Faktisk ble dette gjennomført mot Tyskland under og etter annen verdenskrig såvidt man da hadde teknologi til det, inntil det ble stoppet av visse amerikanske generaler (eks George Patton) og politikere (eks Joe McCarthy) som ikke var jødiske nok i ånd og vilje til å være med på slikt.

Grunnen til at Tyskland ble så hardt straffet var at det hadde våget å fri seg fra jødetyranniet og danne en fri tysk stat. Tyskere gjorde ikke mot jøder hva jøder nå gjør mot palestinere. Jødene levde som parasitter og folkefordervere blant tyskere og disse ønsket naturlig nok å kaste av seg åket. Det var ikke tale om folkemord på jødene. Under krigen ble de internert fordi jødene var skyld i krigen mot Tyskland og var dets hovedfiende. «Holocaust» er en jødisk løgnindustri og bekrefter bare jødens karakter som parasitt – på vårt arbeid og på vår samvittighet. Men fordi jødene har slik enorm makt til å forme virkelighetsbildet som folk flest i verden går rundt med (særlig gjennom fjernsynet) er det omtrent umulig å diskutere disse ting på en saklig og opplyst måte i vide kretser. De markedsfører seg selv som profesjonelle ofre og kliner sin påståtte forfølgelse og lidelse opp i ansiktet på de dumme gojim døgnet rundt.

Hver gang israelerne forgriper seg på palestinerne er det noen som begynner å sammenligne med «Nazi-Tyskland» og apartheidet i Sør-Afrika. Har man skuet sannheten i Palestina sitter man likevel dypt i jødisk løgn i andre saker. Når en stat vil være fri og er ulydig mot den jødiske verdensmakt prøver denne alltid å utnytte rasemotsetninger og etniske motsetninger i landet for å svekke og omsider styrte den ulydige regjering. Etniske grupper som står utenfor regjeringen hetses mot den, forsynes med våpen og hjelpes til terror. Dette gjelder alle land som motsetter seg globalt overherredømme. Det skjedde i Sør-Afrika (bantuene og andre), Jugoslavia og Serbia (kosovoalbanerne, bosnia-muslimene), Irak (kurderne, shia mot sunni), Russland (Tsjetsjenia og Georgia) osv. Det er den hemmelige verdensregjering som avler denne etniske strid, og situasjonen i disse landene har intet felles med den i Palestina. Det meste, om ikke alt, av det som verdens-TVen spyr ut om det grufulle som begås mot disse stakkars etniske minoritetene er propagandaløgn for å skape verdensopinion mot de frie statene. Bombingen som siden kommer er derimot høyst reell. Det er altså helt feil å sammenligne Gaza og Kosovo, men bombingen av Gaza og bombingen av Serbia er nær beslektede og det er den jødiske maktelite som står bak begge to.

Om ikke globalismen skal sluke oss alle må vi reise oss mot den kunstige jødedom, den jødisk-frimurerske ånd og agenda som samfunnstopper over hele verden er besatt av. Jødeproblemet er nemlig ikke bare et spørsmål om jødiske penger og medier; hadde folkene vært frie i ånden kunne de satt en stopper for pengemakten gjennom politiske handlinger. Vi kunne satt bom for fremtidig finanssvindel og finanskrise, kastet ut jøder som Bernard Madoff fra vårt økonomiske liv en gang for alle. Siden kunne vi også ha fremtvunget en rettferdig løsning i Palestina. Men det kan ikke skje slik verden er i dag. La oss høre hvorfor fra deres egen munn:

Jeg har alltid vært en trofast venn av Israel og betrakter henne som en av USAs viktigste allierte i Midtøsten. Jeg holder Israels sikkerhet for hellig. (Barack Obama during a presidential debate in Cleveland 26 feb 2008 with rival candidate Senator Hillary Rodham Clinton)

De Forente Stater er absolutt og kompromissløst viet til Israels sikkerhet og vi er absolutt overbevist om at Israel alene må avgjøre hvilke midler som er nødvendige for å oppnå den sikkerheten. Det er Israels forrett. Vi aksepterer det. Vi forfekter det. Hva Israel enn avgjør kan ikke, vil ikke, vil aldri, aldri noensinne, rokke vår fundamentale hengivelse til hennes sikkerhet (Al Gore, 18 May 2000)

Jeg besøkte Israel for første gang i år 2000. Jeg følte allerede da at jeg kom hjem til tross for at dette var et sted jeg aldri før hadde besøkt. Jeg har en dyp åndelig dragning mot Israel. Jeg har alltid beundret staten Israels historie og hvor hardføre og besluttsomme folket var som grunnla den… Jeg er også datter av en presbyteriansk prest og ble oppdratt med de meget rørende historiene fra det Hellige Land. De betyr mye for meg. Da jeg først besøkte Oljeberget, Genesaret-sjøen, Jerusalem, følte jeg en meget dyp emosjonell opplevelse. (Condoleezza Rice, May 2003)

Forrige uke feiret jeg min fødselsdag, og mine barnebarn – 4 og 6 år gamle – ringte for å synge Happy Birthday. Og overraskelsen, den virkelige gave, var at de sang den på hebraisk… Dette er ånden som definerer det amerikansk-israelske partnerskap. Amerika står hos Israel nå. Amerika står hos Israel for alltid. Vi skal aldri forlate Israel. Vi skal aldri forlate Israel. Gud velsigne dere. Gud velsigne våre menn og kvinner som tjener ved fronten i dag. Og Gud velsigne det spesielle forholdet mellom de Forente Stater og staten Israel. (Nancy Pelosi i en tale til AIPAC, april 2003)

Den siste etappe på min lange reise til Israels hjerte, som begynte da jeg første gang kom hit som religiøs pilgrim for over tyve år siden. En kort tid var jeg den eneste amerikanske president som hadde besøkt Israel to ganger, så ble jeg den eneste som hadde gjort det tre ganger, og så fire ganger. (President Clinton, January 20, 2002)

Amerika og Israel deler et særskilt bånd. Vårt forhold er enestående blant alle nasjoner. Liksom Amerika er Israel et sterkt demokrati, et symbol på frihet, og en oase av frihet, et hjem for de undertrykte og forfulgte. (President Bill Clinton, September 10, 1998)

I mer enn 40 år har USA og Israel gledet seg over et vennskap bygd på gjensidig respekt og at vi sverger til demokratiske prinsipper. Vår fortsatte søken etter fred i Midtøsten begynner med å anerkjenne at båndene som forener våre to land aldri kan brytes. (President George Bush d.e., Address to the United Nations, September 23, 1991)

Mitt rulleblad er 100% – ikke 99 men 100% – når det gjelder å opprettholde vårt spesielle forhold og vennskap med Israel. (John Kerry, 19 April 2004)

Og vi sto på kanten av stupet ved Massada og ropte ‘Am Yisrael chai!’ Og ekkoet ljomet tilbake, den mest fryktinngytende og utrolige lyd. Og vi så liksom på hverandre og følte det som om vi hørte sjelene til dem som døde der tale til oss. (John Kerry, 3 May 2004)

Når jeg ofrer meg for Israels sikkerhet og fremtid gjør jeg det ut i fra elementær moral såvel som opplyst egennytte. Vår rolle i å støtte Israel ærer vår egen arv. (President Gerald Ford, Remarks at the Annual Meeting of the American Jewish Committee.
May 13, 1976)

Vårt samfunn er opplyst av de hebraiske profeters åndelige innsikt. Amerika og Israel har en felles kjærlighet til menneskelig frihet, og de har en felles tro på en demokratisk levemåte. (President Lyndon B. Johnson, Speech before B’nai B’rith, sep 10 1968)

Israel ble ikke skapt for å forsvinne – Israel skal bestå og blomstre. Hun er håpets barn og de tapres hjem. Hun kan hverken knekkes av motgang eller demoraliseres av medgang. Hun bærer demokratiets skjold og ærer frihetens sverd. (President John F. Kennedy, tale til zionists of America convention, statler hilton hotel, new york, n.y., august 26, 1960)

Jeg hadde tro på Israel før hun ble opprettet, og har det nå. Jeg tror hun har en ærerik fremtid foran seg – ikke bare som nok en selvstendig nasjon, men som en legemliggjørelse av vår sivilisasjons store idealer. (President Harry S. Truman, tale til Zionist Organization of America in 1957)

Gud sier, ‘Jeg skal dømme dem som kapper opp Vestbredden og Gaza; det er mitt land og hold hendene deres unna’ (Pat Robertson, 5 October 2004)

Denne oppramsing av citater kan fortsettes ad libitum. Det finnes ikke en president eller politiker i Amerika som ikke går inn for Israel og jødene med hud og hår til fortrengsel for alt annet. Det samme gjelder alle samfunnstopper i Amerika og Europa. Den mest spyttslikkersk underdanige jødetrell som finnes må være Angela Merkel. Det er lett å si at de har solgt seg til jødefinansen, men det er ikke riktig. Det stikker mer under enn det. Det finnes mange forbrytere som har skjønt at jødene er overmektige og at den som vil frem må smiske for dem, men denne makt hviler ikke først og fremst på penger, den har vært en uunngåelig følge av den åndelige forjødning av europeere fra kristningen av. Uten denne forjødning ville vi aldri ha tillatt jødene å gjøre forretninger og samle formuer midt i blant oss. Vi ville ha jaget dem bort med det samme.

Er det noe disse citatene vitner om så er det sannheten i at om et folk slipper jødene inn i landet så er det snart slave under dem. Slave både materielt og åndelig: vi må slite og slepe for dem, og vi må tro på dem. I sin grenseløse, gudsbespottende hybris har denne omstreifende forbryterstamme utropt seg til guder eller de eneste mennesker. Tvangen til å tro på dem ligger ikke så meget i truselen om korporal avstraffelse for dem som tviler, skjønt dette også har spilt en rolle, som i umuligheten av å tro annet, da jødene behersker alle kilder til opplysning: prestene i middelalderen, fjernsynet i vår egen tid, universitetene… Man kan bare velge hvilken jødisk åndsretning man skal gå inn for, men den som reiser tvil om jødedommen i det hele tatt blir demonisert, bannlyst, støtt ut i det ytterste mørke, kjent fredløs, kastet i fengsel, torturert, myrdet. Inkvisisjonen og bolsjevismens utrenskninger er av samme art. Det er mange forskjeller på Kolyma og Gaza, men ett har de felles: den som motsetter seg jødene, om så bare i sine egne tanker, blir utsatt for stor grusomhet. Den som håper at verden hever sin stemme mot slik urett blir skuffet og må tvile på menneskenes godhet. Men menneskene kan ikke danne seg et riktig bilde av virkeligheten da muren av desinformasjon sperrer utsikten.

Hvordan syns du US presidentenes syn på Israel stemmer med sionistenes som skissert med citatene foran? Legg merke til den evindelige masing om demokrati og frihet, frihet og demokrati hos amerikanerne – frimurerske kodeord hvorved jødeslaven kunngjør sitt slaveri. USA skal liksom ikke ha noen statsreligion, men ingen stat er uten religion eller surrogat, og man ser hvilken «religion» det er som bærer den amerikanske stat. Jødisk historie eller oppdiktet historie-surrogat er sentrum for alles tankeliv, trosliv, følelser. Det snakkes om sivilisasjon, kulturarv, verdier; de jødiske «profeter» fra det Gamle Testament (GT) utgis for store vismenn. Hvordan stemmer dette syn med det som faktisk står i GT, jødenes Torah? Vi trenger ikke diskutere GTs forhold til historien for å være enige om at det formidler israelittenes karakter. Annetsteds har vi blottlagt Talmud, la oss kaste et blikk på GT også, som selv NSere er forsiktigere med å henge ut for ikke å støte kristne og muslimer.

Da jødene gjerne kaller sin angivelige religion «det mosaiske trossamfunn» og regner Mose-bøkene for viktigst, skal vi nøye oss med å gjengi et utdrag av de fem Mose-bøkene. Dette citat høver særlig godt til begivenhetene i Gaza i disse dager: 5. Mosebok, 7. kapittel, stykkene 1-6 og 16-26:
Når Herren, din Gud, får innført dig i landet, hvor du skal komme hen at eie det, og får utkastet mange folk for dig, hethittene og girgasittene og amorittene og kananittene og feresittene og hevittene og jebusittene, syv folk, som er mangfoldigere og vældigere enn du, og Herren, din Gud, har givet dem for ditt ansikt, og du har slått dem, da skal du aldeles ødelegge dem; du skal ikke gjøre pakt med dem og ei vise dem nåde. Og du skal ikke gjøre svogerskap med dem; du skal ikke give hans sønn din datter, og hans datter skal du ikke tage til din sønn. Thi han skal komme din sønn til å vike fra mig, og de skulle tjene andre guder, og så opptennes Herrens vrede mot eder, og han skal snart ødelegge eder. Men således skulle I gjøre ved dem: I skulle nedbryte deres altere og sønderbryte deres støtter og avhugge deres lunde og oppbrenne deres utskårne bilder med ild. Thi du er et hellig folk for Herren, din Gud; Herren din Gud har utvalgt dig at være ham til et eiendomsfolk fremfor alle folk som er på Jordens krets…. Og du skal fortære alle de folk som Herren din Gud giver dig; ditt øye skal ikke spare dem, og du skal ikke tjene deres guder, thi det skal blive dig til en snare. Når du siger i ditt hjerte: Disse folk er mangfoldigere enn jeg; hvorledes formår jeg at fordrive dem? Da skal du ikke frykte for dem; du skal flittelig komme i hu hva Herren din Gud gjorde ved Farao og alle egyptene: de store forsøkelser som dine øyne så og de tegn og underlige ting og den sterke hånd og den utrakte arm med hvilken Herren din Gud utførte dig. Således skal Herren din Gud gjøre ved alle de folk for hvis ansikt du frykter. Og Herren din Gud skal endog utsende gjetehamser på dem inntil de omkomme som er blevne tilovers og som have skjult sig for ditt ansikt. Du skal ikke forfærdes for deres ansikt; thi Herren din Gud er midt iblant dig, den store og forfærdelige Gud. Og Herren din Gud skal utkaste disse folk for ditt ansikt efterhånden; du kan ikke snart gjøre ende på dem, at vilde dyr på marken ikke skulle blive mange mot dig. Og Herren din Gud skal give dem for ditt ansikt og forstyrre dem med en stor forstyrrelse inntil de ødelegges. Og han skal give deres konger i din hånd, og du skal fordærve deres navn fra at være under himmelen; der skal ingen kunne stå mot ditt ansikt inntil du har ødelagt dem. I skulle oppbrenne deres guders utskårne bilder med ild; du skal ikke begjære sølvet eller guldet som er på dem eller tage det til dig, at du ikke besnæres dermed; thi det er Herren din Gud en vederstyggelighet. Og du skal ikke late komme vederstyggelighet i ditt hus så du bliver en forbannet ting som det er; du skal væmmes med en stor væmmelse derfor og have stor vederstyggelighet dertil; thi det er en forbannet ting.

Den ikke-jøde, det ikke-jødiske folk, som tilber jødene og holder GT for hellig, Guds åpenbaring og lignende, holder sin egen undergang for Guds vilje. De 7 folk i Kanaan (Palestina) på den tiden ramses her opp og Jahve befaler at de skal fordrives, utryddes og all deres religion og kultur tilintetgjøres. Israelittene går frem med stor grusomhet slik israelerne gjør mot palestinerne i dag og dreper deres barn, skåner ingen, et fullkomment folkemord. Hør bare: 5. Mosebok, 2. kapittel, stykke 34: Og vi inntok alle hans steder på den samme tid, og vi ødelagde hver stad, mænn og kvinner og små barn; vi lot ingen blive tilovers. Bolsjevismen har vedvart fra Moses til Lenin og videre til Gaza. Israelerne av i dag bomber palestinske barn med fosfor- og DIME-bomber som bereder dem en fryktelig pinefull død, som også de jødeallierte, England og USA, gjorde mot tyske barn under annen verdenskrig. De bruker dem også som levende skjold.

Var det ikke for jødetilbedelsen blant ikkejøder hadde vi ikke hatt noe problem i Palestina eller i våre egne land. Men både kristne og muslimer har vanskelig for å kritisere jøder som sådanne på grunn av dette med «Guds utvalgte folk» som de har fått inn gjennom sin religion. De kan bare kritisere sionismen slik amerikanere under den kalde krig bare kunne kritisere kommunismen og måtte lukke øynene for at kommunismen i Amerika var et rent jødisk fenomen for ikke å bli beskyldt for antisemittisme, den frykteligste av alle anklager i jødedyrkende stater.

Israel drøftes ofte på falske premisser. Er det ikke et forsøk på å gi jødene et hjemland og en nasjonalstat? Nei, det er ikke det, men mange tror det. Hvis jødene hadde villet leve fredelig av eget arbeid i eget land ville jødeproblemet vært løst. Intet kunne være gledeligere. NSerne i det Tredje Rike prøvde i årevis å samarbeide med sionistene om dette, men måtte gi opp: sionistene hadde ikke ærlige hensikter. Jødene har alltid levd som parasitter blant andre folk og kommer til å fortsette med det. Israel er ikke en selvberget stat; den mottar gigant-overføringer fra USA og BRD. Bare et mindretall av verdens jøder bor der. Staten Israel er en verdenssentral for jødene hvor de kan skjule sine ettersøkte forbrytere og holde på med hemmelige ting skjult for verdens øyne. Deres mål forblir verdensherredømme; ikke å oppnå land og stat for eget folk, men å berøve alle andre folk det, bryte ned europeiske nasjoner.

Hjemland for jødene ble forsøkt allerede under kommunismen i Sovjetsamveldet, det er lite kjent i Vesten. Faktisk to ganger på to vidt forskjellige steder: Birobidschan (Birobidzan) i det fjerne Østen og på Krim. Begge ganger slo det feil. Jødene var arbeidssky. Stalin kommenterte det 11 februar 1945 slik: I prinsippet støtter jeg sionismen, men det er vanskelig å løse jødespørsmålet. Vårt eksperiment i Birobidzan slo feil fordi jødene foretrekker å bo i byer.

Den som angriper sionismen for å være «rasistisk» er blind for jødeproblemet. «Rasisme» er noe jødene har oppfunnet for å lamme andre rasers selvforsvar mot rasemord. Jødenes globale slavestat forutsetter alle rasers og kulturers ødeleggelse, særlig den hvite manns. «Rasismen» har aldri vært og kommer aldri til å bli et våpen mot jødene selv. Derimot brukes det også mot palestinerne, og beskyldningene om antisemittisme sitter løst når de hevder sin rett.

Så fortsetter skuespillet i Midtøsten. De som kjenner jødene vet at sionistene aldri kommer til å innrømme palestinerne noenting. I steden for å forhandle med palestinernes ledere kommer de til å fortsette å snikmyrde dem. Den spredte og matte bevæpnede motstand palestinerne formår å reise mot deres voldsherredømme kommer til å tjene dem tilnavnet «terrorister» som før. Arabiske stater og palestinske myndigheter kommer til å oppgi mer og mer av sin rett i håp om å bevege israelerne til forlik. Men det kommer til å være forgjeves. 27 mars 2002 vedtok den arabiske liga, ledet av kronprins (nå kong) Abdullah av Saudi-Arabia, en fredsplan som gikk ut på å anerkjenne og slutte fred med Israel hvis hun bare iverksatte FN-resolusjonene 242 og 338 og godtok en selvstendig palestinsk stat. Vedtaket ble fattet i Beirut som noen år senere ble bombet sønder og sammen av Israel. Det var svaret.

World Trade Center: Hvorfor ingen jødiske ofre ?

Dagen etter angrepet på World Trade Center skrev the Jerusalem Post, en respektert og verdenskjent israelsk avis, at 4000 israelere var savnet og antatt å ha oppholdt seg i nærheten av WTC eller Pentagon da angrepet fant sted. Listen over savnede ble satt opp etterhvert som folk ringte inn til Det Israelske Utenriksministerium i Jerusalem og oppga navnene til slektninger som skal ha befunnet seg på åstedet i gjerningsøyeblikket og som ikke hadde kontaktet dem siden. Men om kvelden den 12. september var antall savnede israelere falt til 3 – tre!

Hvis du ikke umiddelbart finner dette ytterst besynderlig så la oss ta det pent og rolig og brette ut disse tingene bit for bit. Hva slags selskaper holdt til i WTC? Hovedsakelig internasjonal finans, handel, banker og meglere. Jødenes forkjærlighet for slik virksomhet er legendarisk og kan følges tusener av år bakover i deres historie. I alle land er de uforholdsmessig sterkt representert på disse områdene. New York er sentrum for jødenes verdensomspennende finansmakt, og WTC dets brennpunkt. To av de rikeste firmaene i New York, Goldman-Sachs og Solomon Brothers, hadde kontorer i tvillingtårnene til WTC. Mange ledere i disse firmaene pendler mellom Israel og New York. På en vanlig arbeidsdag befant det seg tusenvis av Israelere og jøder i WTC. Man skulle tro at deres tap 11. september måtte ha vært katastrofalt! Jerusalem Post trodde det vitterlig om formiddagen 12. september.

Da George Bush talte for Kongressen, kunngjorde han bl.a. at 130 Israelere hadde mistet livet i WTC, ved siden av tusenvis av Amerikanere. Med dette tilsiktet han å sidestille Israelere (og jøder i almenhet) og Amerikanere som ofre for terrorhandlingen, og dermed var det lagt opp til at hver enkelt representant skulle bøye seg for Israels krav som en naturlig reaksjon. Det våkne og velinformerte Kongress-medlem må ha forundret seg over Israelernes lave tapstall. Bare 130 døde Israelere? Hvordan reddet de øvrige tusen og atter tusen seg? Da det smalt befant omtrent 45000 mennesker seg i bygningene, og i underkant av 10% av disse strøk med. Hvis 4000 Israelere var nærværende så burde ikke tapstallet statistisk sett vært lavere enn 300. Men altså bare 130! Til sammenligning kan bananrepublikker som Colombia og Filippinene skilte med henholdsvis 199 og 428 døde.

Så kom sjokket. Det viste seg at disse 130 umiddelbart etter katastrofen var savnet – men «heldigvis» kom 129 av dem til rette igjen!! Hold an en stund her og gi dette tid til å synke inn. Gjør deg dine egne tanker om dette. For litt siden undret vi oss over det lave tallet 130; nå viser det seg at bare 1 – én – Israeler er bekreftet død i WTC. Resten, 129 av de 130, lever. Her blir altså finanspalasset i jødenes høyborg jevnet med jorden, og 428 Filippinere omkommer – mens bare én eneste Israeler gjør det. Vi snakker om en bygning som normalt huser 4000 Israelere. Du tenker at 11. september må ha vært en jødisk eller Israelsk høytid? Det er sjekket: 11. september er ingen jødisk eller Israelsk merkedag.

Vi er alle kondisjonert til å le av konspirasjons-teoretikere. (Hvem har interesse av at konspirasjons-teorier aldri blir tatt på alvor?) Men den som ikke aner uråd ved ovengitte enkle kjensgjerning er en dåre. Jeg gad se hvorledes noen skulle bortforklare dette. Mistenksomme sjelers undersøkelser ga resultater: En artikkel i Newsbytes, en nyhetstjeneste som drives av Washington Post, bærer tittelen «Instant Messages To Israel Warned Of WTC Attack». En Israelsk avis, Ha’aretz, bekrefter også at Israel var blitt advart. Det viser seg at et Israelsk meldingsbyrå, Odigo, med kontorer både i WTC og Israel, mottok en rekke advarsler bare to timer før det smalt. Hvem andre enn Mossad kan ha sendt ut advarslene?

Ikke bare israelske statsborgere men også andre jøder glimret med sitt fravær på det aktuelle tidspunkt. Asbury Park Press trykket navnene til alle ofrene fra Monmouth og Ocean counties, hvor konsentrasjonen av jøder er sterk, og hvor mange pendler til WTC. Bare to av navnene på listen lar seg identifisere som jødiske, ett av dem under tvil. I parentes bemerket bærer nesten alle jøder navn som lar seg gjenkjenne som jødiske.

Det merkelige ved fallet WTC ender ikke her. Bare 2 måneder før kræsjet som felte WTC vant den jødiske eiendomsmagnaten Larry Silberstein en kontrakt om leasing av eiendommen i 99 år fra Port Authority of New York and New Jersey. For denne kontrakten, som er verdt 8 milliarder dollar, slapp han å betale mer enn 3,2 milliarder. Det er ingen hemmelighet at menn som Silberstein har stor innflytelse på politikere og byråkrater – for å uttrykke det diplomatisk – og det har hjulpet ham å bygge opp sitt eiendoms-imperium på Manhattan. Hvem er det som blir økonomisk skadelidende etter senterets ødeleggelse? Ikke Silberstein, nei! Det var nemlig forsikret for høye summer i en rekke ulike selskaper. Pussig nok synes ingen av disse å være jødiske. Silberstein gikk i november til sak mot to britiske selskaper med sete på Bermuda, Ace Bermuda Insurance Ltd. og XL Insurance Ltd., for å tvinge dem til å godta at alle tvister vedrørende forsikringsbeløpet som skal utbetales skal avgjøres av en føderal domstol på Manhattan. Kort tid etter katastrofen ble det i all hast vedtatt en ny lov som skal overstyre alle private kontrakter og tilkjenne nevnte rettsinstans enerådende jurisdiksjon i alle saker som knytter seg til 11. september-angrepene. Som allerede antydet øver Silberstein mektig innflytelse over politikere og embedsmenn på Manhattan, og kanskje vil dommerpanelet bestå av hans betalte underordnede. Ikke til å undre på at Bermuda-selskapene prøver å få rettsforhandlingene lagt til London. Silberstein har allerede demonstrert sine blodsuger-manerer ved å kreve forsikringssummen på 3,5 milliarder dollar, hos det sveitsiske selskap Swiss Reinsurance Company, utbetalt dobbelt opp, i det han hevder at de to kræsjene var separate begivenheter.

De politiske konsekvensene av angrepene 11. september går helt og holdent i Israels favør. USA har med ariske soldater lydig tilintetgjort Israels fiender i Afghanistan, svekket dem i Pakistan, og vært svært nær ved å angripe Irak på ny. Økonomisk ga angrepene ingen tap for jødene, og knapt ett eneste jødisk liv gikk tapt, som vi har sett. Hvem er det egentlig nærliggende å mistenke for ugjerningen? Hvem er det som styrer mediene og retter all mistanke mot Islam, Osama bin Laden, al-Qaida, og Taliban? TV-slaver i alle land manipuleres til en helt ukritisk aksept av mediemogulenes diktat i skyldspørsmålet. Ting kan tyde på at FBI ikke er like overbevist. I november begynte rykter å lekke ut om at et betydelig antall Israelere var arrestert etter 11. september. Av de 554 personer som ved utgangen av november var blitt arrestert skal Israelerne utgjøre den største nasjonale gruppe. Noen mener at så mange som 150 Israelere er blitt arrestert. 5 israelske menn ble arrestert 11. september mens de fra New Jersey-elvebredden (fra et hustak?) filmet de brennende tårnene i WTC. Grunnen til at politiet ble varslet var at de danset og jublet ved synet! De arbeidet for et jødisk flyttebyrå og hadde boksåpnere i lastebilen, ett av de våpen som ble brukt ombord på de kaprede flyene. En av dem strøk på en polygraf-prøve mens han redegjorde for sin tjeneste i den israelske hær. Hvorfor hadde disse Israelerne, som utga seg for å være flyttesjauere, video-kameraer med seg på jobb en vanlig arbeidsdag? Forøvrig er dusinvis av Israelere blitt arrestert over hele USA, hvor de arbeidet for et firma som selger juggel og ansetter unge menn fra Midt-Østen. En annen påfallende ting er at 6 «muslimske terrorister» skal oppholde seg i USA med israelske pass. Passene skal være forfalskede. Endelig ble to Israelere anholdt i Chicago med detaljert video-opptak av Sears-tårnet.

Vil man finne ut noenting om en terrorhandling i så gigantisk målestokk som dette, må man opptre som detektiv og være mistenksom og forskende overfor alt og alle. Det første som står klart er at den krevde langvarige forberedelser, store ressurser og høy kompetanse på flere områder. De som planla og gjennomførte denne kaldblodige operasjon må ha visst hva de gjorde og hvorfor de gjorde det. De må ha hatt et klart motiv. Når en detektiv etterforsker et mord er noe av det første han undersøker, hvem som hadde noe å vinne på det. Jo mer det kostet morderen å utføre ugjerningen desto sterkere må motivet ha vært. Så vi spør: Hvem tjente på angrepene på WTC og Pentagon? La oss se på de politiske forholdene i månedene, ukene og dagene før det smalt.

Bare 8 dager før ble Israel overrumplet av et ydmykende nederlag i FN : I en erklæring vedtatt av 3000 ikkestatlige organisasjoner fra 44 regionale og interesse-baserte sammenslutninger på konferansen mot rasisme i Durban, SydAfrika, ble Zionisme likestilt med Rasisme, og Israel stemplet som en rasistisk apartheidstat. De Israelske delegatene kalte det hets mot jøder og forlot konferansen i protest, tett fulgt av sine amerikanske kolleger.

I ukene forut for 11. september planla Bush å fremme og støtte opprettelsen av en palestinsk stat. Planen skulle offentliggjøres i en tale holdt av sekretæren Colin Powell, som også skulle diskutere utspillet med Saudi-Arabias ambassadør, prins Bandar bin Sultan, den 13. september. Planen ble i stillhet skrinlagt etter angrepene.

I året forut for denne apokalypse begynte verden endelig å få øynene opp for Israels terror mot det palestinske folk, og disses tapre motstand mot en økonomisk og militært overlegen okkupasjonsmakt. Forfølgelsen, undertrykkelsen, drapene, torturen, ødeleggelsen og beslagleggelsen av palestinsk eiendom, fordrivelsen, massakrene – det har pågått i over 50 år. Britene fikk føle jødenes bestialske grusomhet på kroppen de siste årene Palestina-mandatet ble holdt i hevd, da terrorbander som Irgun og Stern herjet som verst. Ingen påminner oss om dette idag, men disse uskyldige «Holocaust-overlevende» bombet bl.a. Kong David -hotellet, hvilket kostet 93 mennesker livet, de snikmyrdet et stort antall britiske tjenestemenn og soldater, kidnappet og torturerte dem ihjel. Den svenske FN-megler grev Folke Bernadotte ble snikmyrdet – som tegn på jødenes freds- og forsoningsvilje, får vi tro. Mens noen av disse bandittene syslet med å fremstille kjemiske og bakteriologiske våpen som skulle brukes bl.a. til å forgifte ferskvannskilder i det utbombede Tyskland, oppfant andre brevbomben og lyktes med den å ta livet av mange fortjenstfulle menn over hele verden. Jødene i Palestina fór frem mot Britene som de hadde gjort mot Tsar-veldet i Russland, og deres æreløse og grusomme kampmidler mot vaklende og nølende motstandere, ennå påvirket av ridderlige anskuelser, bragte dem til sist seieren.

Da Britene hadde trukket seg ut fant Palestinerne seg stilt overfor en fiende med et bunnløst reservoar av amerikanske penger og våpen i ryggen og som ikke skydde noe middel og ikke var hemmet av noe hensyn til rettferdighet. Nå ble hovedtyngden av terroren vendt mot dem. Det endte med at 800000 Palestinere ble fordrevet fra hjem, gård og forretning. De har aldri fått vende tilbake. Massakrer fant sted, noen av dem har fått navn, slik som Deir Yassin. I årene som er gått etter grunnleggelsen av staten Israel er Palestinerne blitt utsatt for en blodig undertrykkelse. Deres levekår er blitt systematisk undergravet; deres ære og helligdommer valset ned; unge menn er blitt
vilkårlig arrestert i mengder og i fengselet utsatt for tortur. Menneskerettsgrupper regner med at 85% av anholdte Palestinere blir torturert, og at 150000 av dem har lidd denne skjebne – og vi snakker om den verst tenkelige tortur, uten at jeg trenger å gå i detalj. Toppen av Satanisme dannet allikevel bruken av Palestinere som forsøkskaniner under utviklingen av ABC-våpen. Man ville ha noen å utforske disse våpnenes virkning på…

Man må ikke gjøre seg noen illusjoner om at Israelerne er blitt mer menneskelige med årene. Deres forkjærlighet for å velge sine verste massemordere og terrorister til statsoverhoder har holdt seg vedlike. Før Begin, Barak og Shamir, nå Sharon. La oss se litt på statsminister Ariel Sharons meritter. I 1982 finner vi ham som Israels forsvarsminister, og han leder invasjonen av Libanon. Under dette felttoget teppebomber han (med Amerikanske fly og bomber) Beirut hvilket krever et antall menneskeliv som oppgår til 5 ganger det tap New York led 11. september. Men hans mest beryktede udåd er knyttet til navnene Sabra og Shatila. I disse flyktningeleirene lot han et sted mellom 1500 og 2500 kvinner og barn, som USA hadde garantert sikkerheten til, voldta og slakte. Slakteren Sharon er nå ettersøkt av en belgisk domstol for krigsforbrytelser. USA later imidlertid som om de ikke er klar over Sharons forbrytelser, og det er denne mannen Bush omfavner og skal bekjempe terrorisme sammen med!

I så fall er «terrorisme» det samme som motstand mot det verdensomspennende jødiske despoti som er i emning. Men folk hadde begynt å få opp øynene for den onde makt i MidtØsten. Så smalt det. Med ett var Israel som aggressor fullstendig strøket fra mediebildet. Og ikke nok med det, men jødekanalene og jødepressen verden over opphørte omtrent å dekke andre saker: Nå var det «krigen mot terrorismen» det gjaldt og intet annet. CNN og de andre som ellers er så flinke til å multikulturalisere alt og blande rasene, gjøre slumkultur fra negerghettoene til den eneste almengyldige og tidsriktige – nå tok de plutselig rasemotsetningene i bruk og fremstilte gråtende blonde nordiske kvinner som hadde mistet sin kjære her, og nifse svartsmuskede terrorister der. Det kvakk i meg da jeg så det, og den videre politiske kurs var dermed utstaket: Det skulle bli krig, og den heltemodige hvite mann skulle som vanlig føre jødenes skitne kriger og dø på slagmarken for deres griskhet og maktsyke.

Amerikansk etterretning som ellers skryter av å ha innblikk i det meste som foregår på denne kloden, forega å ikke kjenne til disse storstilte aksjoner på forhånd. Men nesten umiddelbart etterpå kan de utpeke de skyldige! De skyldige, de onde, terroristene – er Osama bin Laden, al-Qaida, Taliban, muslimene, Islam, Irak, Palestinerne! Israels fiender har skylden, og forøvrig alle og enhver som ikke 100% slutter opp om Bush-administrasjonens straffeekspedisjon og krig mot terrorismen. For som Bush sa i sin fjernsynsoverførte tale til Kongressen: «Enten er du med oss, eller så er du med terroristene». Alle skal slutte seg sammen i en Global Allianse mot terror. Hvis du ikke blir med på å hetse arabere og muslimer, og ivrer for å bombe dem tilbake til steinalderen, så er du en forræder! Og like snart som man visste hvem som hadde gjort det, visste man også hvorfor de hadde gjort det: Fordi de hater Amerikas frihet og demokrati! Den fordummende og krigshissende propaganda lot seg ikke bremse av at de fleste spørsmål i forbindelse med 11. september sto og står ubesvart. Sannheten står visst ikke høyt i kurs – du vet, det er ikke alltid man har bruk for den.

Man vet hva man trenger: High Office of «Homeland Security» . Sikkerhet, overvåking, innskrenkning av Amerikaneres frihet til å organisere seg og ytre seg, spionasje på Internett, avlytting av telefonlinjer, fullmakt til å arrestere folk og holde dem fengslet så lenge som helst uten å reise tiltale. For å forsvare friheten mot bin Laden og hans menn innfører man unntakstilstand, politistatforhold, noe som begynner å ta form av et – diktatur. Til å drive Jødenes Nye Krig og fremme deres Nye VerdensOrden trenger man dessuten en hær av rasende kyllinghjerner som er rede til å begå grusomheter uten hemninger. Som Time Magazine uttrykte det samme dag som katastrofen inntraff: «Hva vi trenger er et forenende slags patriotisk Pearl Harbour -raseri, en gjennomgripende rystelse som ikke gir seg etter en uke eller to.» Hvorfor? Fordi, som Ehud Barak sier til Le Monde 13/9, «hele verden må nå føre krig mot Israels fiender». Akkurat som Roosevelt visste om og hjalp til å fremprovosere angrepet på Pearl Harbour, så visste vel Zions menn på maktens tinder i USA om og bidro til å fremkalle angrepet på WTC og Pentagon? Sammensvergelsen er like nærliggende nå som dengang.

At kapitalsterke krefter må ha kjent til terrorplanene fremgår av bevegelsene på markedet. Fra Chicago meldes det om uvanlig aktivitet i flyselskaps-opsjoner opp til en måned før angrepene, og fra München melder tyske bankfolk om hektisk handel i forsikrings-aksjer. Bush lovet å forfølge enhver profitør, men så fant han vel ut hvem de var, og det ble stille. I stedet stiller han opp et krigsbudsjett på 344 milliarder dollar. Hvem tror du håver inn dette astronomiske beløp gjennom sine eier-interesser i krigsindustrien? Akkurat som under den 2. verdenskrig og under Vietnam-krigen ønsker finansmagnatene på Wall Street krig og å holde krigen gående så lenge som mulig; intet er mer innbringende. Bush har også gått med på å skyte inn milliarder av dollar i flyselskapene. Så man ser enorme summer skifte eiere både like før og like etter angrepene – visse kretser som profiterer på tragedien. Når det gjelder krigen i Afghanistan finnes det nok også motiver som det ikke snakkes høyt om. En sak er at man innsetter et marionette-regime for Den Nye Verdensregjering og innstifter et system for utbytting. Men på kort sikt har kapitalen, gullets herrer, fint liten interesse av Afghanistan – hvis det ikke var for oljen under det Kaspiske hav! 500 års reserver for hele verden ligger der og venter på å utvinnes. Rørledningen må trekkes til Middelhavet eller – gjennom Afghanistan og Pakistan til det Indiske hav. Det sier seg selv at man ikke kan påbegynne byggingen før man har kontroll over regjeringen i landet.

Angrepene denne skjebnesvangre dag, 11. september 2001, er gjennomsyret av mystiske omstendigheter. Noen av dem har jeg allerede drøftet. Her er flere: Bush sendte sin anti-terror-pakke til Kongressen bare én uke etter; å utarbeide slike lovforslag tar vanligvis månedsvis. Frankfurter Allgemeine Zeitung skriver at det globale elektroniske overvåkingssystemet Echelon varslet om angrepene tre måneder før. En tidligere Pakistansk diplomat har fortalt BBC at USA hadde besluttet seg for å angripe Afghanistan senest i juli 01. To uker før angrepene var FBI ved en flyskole i Norman, Oklahoma, og forhørte seg om en mistenkt terrorist, men benekter i ettertid ethvert kjennskap til en sammenheng mellom flyskoler og terror. Minst tre ulike grupper av Israelere ble anholdt for filme WTC før og under styrtene; noen av dem bar på kart som knyttet dem til dådet og kan ha vært Mossad-agenter.

Når det gjelder selve det fysiske forløp under sammenstøtene og da tårnene raste, sier Van Romero, vise-president ved et forsknings-institutt i New Mexico, at rasene var for metodiske til å kunne skyldes flykræsj. Romero er ekspert på sprengning og mener at det må ha funnets sprengstoff strategisk plassert i tårnene før flyene traff. Hvorfor tok det så lang tid fra de traff til tårnene raste, og ved hvilken mekanisme? Varmeutvikling? Tårnene var bygget for å tåle temperaturer på 2000 grader. Hyman Brown, mannen som ledet byggingen av WTC, kan ikke skjønne hvorfor tårnene raste og sier at de var over-dimensjonert for å tåle nær sagt hva som helst – orkaner, bomber, flykræsj, … Et øyenvitne har fortalt at han så små eksplosjoner i hver etage mens tårnene raste.

Og ferdskriverne ombord i flyene? De er angivelig ødelagt! Alle åtte! Bokser som er laget for å tåle det aller meste. Men en av kaprernes pass skal ha blitt funnet et stykke unna åstedet! Sendte han det ut med brevdue like før smellet? Hva så med pilotene på de tre flyene (to mot WTC og ett mot Pentagon) som ga oss en oppvisning i fremragende flyvekunst – hvor lærte de det? En flyskole i Florida hvor kaprerne skal ha fått øvelse sier at den var minimal og foregikk i én- og tomotorers småfly. På en annen skole fikk de noe undervisning i en Boeing 727 -simulator. De kaprede flyene var imidlertid Boeing 757 og 737. Hani Hanschur som angivelig førte flyet mot Pentagon med slik forødende presisjon skal i følge sine lærere ha vært et null hva flyving angår. Det kan synes som om dette med flyskolene er dekkoperasjoner og avledningsmanøvre. Profesjonelle piloter uttaler i hvert fall sin vantro.

Hvem sto bak angrepene 11. september 2001? Osama bin Laden har gjentatte ganger benektet sin delaktighet. Og hvorfor skulle en arabisk eller muslimsk gruppe slå til på dette ugunstigste av alle tidspunkter? De hadde alt å tape på en slik aksjon. Men andre hadde alt å vinne, som drøftet. Dagen før, den 10. september, skrev Washington Times om en 68-siders rapport fra SAMS, en militær eliteskole, at «Mossad har evnen til å slå til mot Amerikanske styrker, og få det til å se ut som en palestinsk/arabisk handling». 11/9 så det bestemt slik ut. Men var kaprerne virkelig arabere? Mennene på bildene ser arabiske ut, men noen av dem hadde ingenting med aksjonen å gjøre. Ellers finnes det som kjent jøder i nesten alle land, og som ved et kontrollert opptak av blod er kommet til å ligne på sine vertsfolk. De behersker også deres sprog som var de ekte hjemmehørende. Flere kvalifiserte militære kilder har bekjentgjort sin overbevisning om at aksjonen 11/9 var for stor for alle muslimske organisasjoner, og at en statsmakt må ha spilt med på laget. Jo dypere man trenger inn i dette sakskomplekset, jo sterkere blir overbevisningen om at bare Mossad i samarbeid med CIA kan ha maktet det. Bare en slik uhellig allianse kan oppklare de mange mystiske aspekter, og forklare hvorfor Jødene uteble denne dagen. Med verdens-terrorisme-propagandaen skal våre siste friheter avskaffes og en Orwellsk verdensregjering opprettes.

30 sølvpenger Marantanta ?

http://www.eutimes.net/2011/07/truth-from-mainstream-media-is-a-welcome-and-refreshing-thing-to-see/

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

For mye å kommentere her, men jeg kan ta det litt om litt:

Jeg begynner med denne; «Ingen av aktivistene forsøkte å drepe israelere, men hvis de hadde villet, ville de lett ha kunnet.»

Hvis sannhetsgehalten i ditt innlegg skal måles etter standarden på dette utsagnet, trenger jeg vel ikke si stort mer?

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Å finne en fredsløsning i Midt-Østen synes vanskelig, fordi det for den ene part handler om å overleve, og for den annen part om gjøre området jøderent. Det siste har nå Abbas uttalt i det åpne rom; denne Abbas som tok sin doktorgrad på at Holocaust var et falsum.
Araberene er uten tvil eksperter i forhandlingsdiplomati. De er målbeviste, tålmodige, høflige og vet hvordan de skal la en taper komme ut av vanskelige forhandlinger og føle seg som en vinner. Oljen har gjort den arabisk-muslimske verden til et økonomisk sentrum. Utrolig nok finnes det likevel ikke et eneste universitet i Vesyen som underviser i den arabiske forhandlingskulturen. Derfor står både våre politikeore og handelsfolk halvt lammet og halvt blinde i møtet med den arabiske verden – og Israel er intet unntak. Forhandlinger mellom jøder og arabare pågikk allerede på Muhammeds tid. Jødene avviste Muhammed, æreskodeksen tilsa derfor at de måtte fjernes. Med mye tålmodighet og og like mye brutalitet klarte araberne å gjøre nesten hele den arabiske halvøya og Midt-Østen jøderen. Det som i dag gjenstår er det lille landet Israel og jødene i Vesten. Siden Israel ble gjenopprettet har jødene prøvd utallige ganger å slutte fred med sine arabiske naboer. fredsavtalene med Egypt og Jordan har kostet Israel dyrt, men fred i vår forstand kan man strengt tatt ikke kalle det som er blitt oppnådd. I beste fall er det snakk om en Hudna (en tidsavgrenset våpenhvile) eller en Tahadyaa (en pause i krigen). Det er slik araberne selv forstår avtalene, uten at noen i Vesten oppfatter poenget.
I den arabiske verden er avtaler noe helt annet enn og har et helt annet innhold enn de vestlige avtalene. Avtaler er alltid et melomtrinn i forhandlinger, som gir den foreløpig triumferende siden et fortrinn i neste avtalerunde. Slik går det runde etter runde med «avtaler» som egentlig ikke er avtaler i vår forstand., men bare midlertidige innrømmelser fra den svake parten og en «hederlig» eller «ærefull» måte å la motparten rygge tilbake litt etter litt, uten å tape ansikt. Det er ingenting i veien for å forhandle om akkuratt det sammen tema med ulike aktører samtidig. a kan den sterke part velge det resultat fra den motparten som gagner hans interesser best. Dette er grunnen til at araberne nøler med å komme med krav før motparten legger sine kort på bordet. I denne verden blir den som kommer med innrømmelser eller forslag til avtaler alltid i utgangspunktet sett på som en taper. Det ligger i den tradisjonelle forhandlingskulturen i Midt-Østen og er like uutryddelig, logisk og konsekvent som æreskulturen som den også er en del av. I den arabiske verden blir forhandlinger alltid sett på som et nullspill hvor den ene partens gevinst er den andres tap.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Jasså, de snille jødene vil bare overleve mens de slemme ikke-jødene vil utrydde jødene? Morsomt. Folk flest ser faktisk omvendt på saken: ikke-jøder i midt-østen vil kun overleve og ha det bra – mens de rasistiske jødene vil fortsette sin etniske rensning av undermenneskene. Ja, du vet vel at for jøder er ikke goyim like mye verdt?

Israel og de krigerske rasist-jødene er verdens største trussel mot fred.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Dine påstander er rett og slett latterlige. Du snur ting fullstendig på hodet. Araberene vil ha jøderene områder, mens arberene i Israel er de som har størst frihet og de beste rettigheter.
Dine påstander om at Israel er rasistisk blir ikke mer riktige om du gjentar dem aldri så mye, og om du har aldri så mange tilhengere her på forumet. Hvis du ikke evner å se dette, kan det komme av 3 årsaker: Mangel på intellekt, mangel på intelligens eller rett og slett hat. Jeg vil tro alternativ 3 passer best, men det er også mulig jeg tar feil………….

Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

«Ja, du vet vel at for jøder er ikke goyim like mye verdt?»

Dette blir vel unyansert… De fleste jøder er sekulariserte, som du sikkert vet. Så har vi mørkemennene da, som i alle andre samfunn. På samme måte som du finner jødiske rabbinere som mener jødene er hevet over alle andre folk, så finner du også arabiske imamer som ser på jødende som undermennesker, oss i vesten som vantro hunder og seg selv som verdige Allah’s nåde…

Rasisme er rasisme enten den kommer fra den ene eller den andre…

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Enig Vandalf. Det hele koker ned til religiøs des-illusjonisme, informasjonsvegring og kunnskapsløshet. Det gjelder begge leire.

Rasismen får næring gjennom frykten og hatet som vokser på begge sider. Imens sitter hoved-arktitektene beskyttet, og kan lede konflikten til ønsket utfall. Der finner du den virkelige rasismen. Et ord vi muligens har latt gå inflasjon i. Hvor lett er det ikke å dra rasisme, og i dette aktuelle saksområde; anti-semitt kortet.

Interessant og overraskende kanskje? Selve ordet «Rasisme» er en oppfinnelse av jesuit-planten Leon Trotsky http://newrightamerica.blogspot.com/2010/01/racist-word-invented-by-ussrs-leon.html

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Vandalf

Tja. Problemet er at disse rasist-jødene har utrolig mye makt. Og ikke bare innenfor Israels grenser. Jeg mener også det er feil å kalle Israel og storparten av jødene for sekulære – fordi sionismen og den jødiske rasismen faktisk er en religion for disse folkene. Mange refererer også til dem som satanister.

Jo, det er sant at vi også har muslimer med forferdelige holdninger. Muslimer som også inndeler mennesker i «oss rettroende vs. vantro hunder.» Jeg ser dog en stor forskjell mellom muslimene og jødene: jødene har ekstremt mye makt, mens muslimene har så godt som ingen makt.

Sammenlign muslimske Libya og jødiske Israel. Hvilken av de to statene har brutt flest FN-konvensjoner og forårsaket mest lidelse? Tja, du kan jo kanskje si begge er like ille. Men hvorfor bomber man så bare den ene mens den andre får være i fred? Hvor mange ulovlige atombomber og hvor mange kjemiske og biologiske våpen sitter Libya på, forresten?

Vestmaktene i samarbeid med jødene har gått til krig mot nesten alle muslimske land, med unntak av oljelandet Saudi-Arabia, emiratene og noen få til. Land man kan si allerede er styrt av NWO-gjengen.

Men ingen går noengang til krig mot Israel. Ja, Hamas fyrer av noen kinaputter en gang i blant, men dette er ikke krig på samme måte som med Afghanistan, Libya, Irak osv. Nøyaktig hva er det som gir Israel immunitet? At de er så gode og snille? At uten Israel så har ikke verdens jøder noe sted å bo? At vi syns synd på dem for alle holocaustene de har vært igjennom de siste 150 årene? Eller er grunnen en annen?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Godt spm. BB «Nøyaktig hva er det som gir Israel immunitet?» Jeg velger å være litt retrospektiv for å gi min mening her.

Det er ikke langt tilbake, vi var fraværen den kunnskap vi nå besitter om Israel og dens betydning for den sataniske globale elite. Selv var jeg en religiøs des-illusjonert, og trodde Israel var et «hellig» land med referanse til bibelsk hog-wash og hele den zionistiske propaganda. Okkult researcher Jordan Maxwell har uttalt det er ingenting hellig med Israel. Det er tvert imot med et rotthull for alskens kriminell aktivitet, og veikryss for skjult handel av våpen, dop, diamanter, mennesker og annet grums http://www.youtube.com/watch?v=XiMgwNw9Tyw (Den britiske zionistiske royale familie-linje er Tysk, ikke Engelsk)

Israel er en bankboks, lagerhus og våpen-arsenal for eliten. Ikke rart Israel er, «untouchable».

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

BelzeBob;

De fleste jøder er sekulære, og ønsker å leve i fred og fordragelighet som du og jeg. Dette er jeg sikker på at du vet.

Var alle tyskere nazister? Var storparten av tyskerne nazister?

Skal alle jøder straffes for sitt lederskaps handlinger, slik som tyskerne ble? Skal alle puttes i samme bås?

Er det ikke du som i innlegg etter innlegg predikerer urettferdigheten i hvordan tyskerne ble behandlet både under oppgjøret etter 1. og 2. verdenskrig?

«Mange refererer også til dem som satanister.»

Sier ikke dette mer om de som referer til dem enn jødene selv?

Ingen bør bli overrasket om «jødene» rotter seg sammen når de blir beskyldt for slikt bare fordi de er… ja, jøder.

Jeg deler forøvrig ikke din videre analyse av maktforhold;

» jødene har ekstremt mye makt, mens muslimene har så godt som ingen makt.»

Dette utsagnet er meningsløst. Hva mener du med makt? Det finnes vel strengt tatt få samfunn som har så mye makt over feks egne innbyggere som enkelte muslimske. Så her må vi være presise!

Er det makt på lokalt, nasjonalt eller internasjonalt nivå du tenker på?

Tror du ikke de oljeeksporterende arabiske landene besitter betydelig makt også på den internasjonale arenaen?

Hvordan kan det ellers har seg at Saudiene slipper unna med sitt rasistiske, barbariske og menneskefiendtlige styre?

Fordi de er styrt av NWO-gjengen?

Narr meg ikke til å le…

Når alt kommer til alt så føler jeg meg ganske trygg på at om USA måtte velge mellom sitt ekteskap med israel eller Saudi Arabia, så hadde de valgt sistnevnte.

Blod er tykkere enn vann, men olje er nok tykkere enn blod, og er det noe Israel ikke har veldig mye av, så er det olje.

Når vi først er inne på det med makt;

Du finner en rekke arabiske land med betydelige finansielle muskler, som har kjøpt opp en rekke multinasjonale selskaper.

Disse utøver betydelig makt på den globale arenaen.

Muslimene dominerer videre så godt som hele Midtøsten, store deler av Afrika og betydelige deler av Asia. I tillegg besitter de en ikke ubetydelig del av verdens gjenværende oljereserver.

Ingen grunn til å minimere muslimenes maktpotensiale.

10 år med amerikansk bombing i Afghanistan og Irak har ikke endret noe på dette, tvert i mot.

Skal vi ha en fruktbar debatt om dette er første skritt å slutte med generaliseringer og lettvintheter.

Det funker kanskje bra på et forum frekventert av intellektuelle lettvektere, men i den virkelige verden er det meget farlig, noe historien viser med tydelighet.

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Avtalerettens prinsipper er en av bærebjelkene i vår sivilisasjon. Dette er grunnen til at F eks tyskland ikke krever at Polen skal gi tilbake de 40.000 kvadratkilometer som ble fratatt Tyskland etter krigen. Heller ikke de 12 millioner tyskere og deres etterkommere som bodde der og måtte evakuere området, kommer med krav om å vende hjem, hverken til Preussen, Pommeren, Schlessen, Sudetenland eller Alsace orraine. Tyskland som agressor måtte akseptere å betale en slik pris for å sikre a deres naboer, polen, Tjekkoslovakia, Russland og frankrike skulle kunne leve i fred innenfor sikre og anerkjente grenser, nettopp slik FNs Sikkerhetsråd bekreftet Israels rett til i 1967. Slik skal det så etter Folkeretten være også når det gjelder Israel, men i dette tilfellet observerer vi at ellers tilsynelatende rettskaffne mennesker snur rettsprinsippene på hodet og faktisk krever at Israel IKKE skal nyte godt av internasjonale prinsipper og avtaler som gjelder for andre. Denne formen for forskjellsbehandling gjelder kun for Israel og propaganderes ivrig av norske politikere og medier OG HER PÅ DETTE FORUMET. Hver dag kan vi høre og lese at det er Israel sim handler ulovlig og i strid med folkeretten. Hva kan denne diskrimineringen skyldes?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  maranata
12 år siden

«Tyskland som agressor måtte akseptere å betale en slik pris for å sikre a deres naboer, polen, Tjekkoslovakia, Russland og frankrike skulle kunne leve i fred innenfor sikre og anerkjente grenser»

Hvilken pris synes du de sionistiske invandererne skal betale for at deres naboer, Egypt, Syria, Libanon og Palestina skal kunne leve sikre innenfor anerkjente grenser?. Hvilken grense? Bør Israel legges ned, 1948-grenser, 1967-grenser, eller skal vi drite i fred og denge til med Eretz Yisrael og dommedag?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

maranata, eller «Vår Herre kommer» som det betyr på Norsk. Tror du virkelig Jesus gidder å komme tilbake ved at du og dine likesinnede støtter sionistisk terror for å fremskynde Jesu ankomst?. En annen ting. Ser du på menigheten din som et kristent samfunn, eller innrømmer du at maran ata er en dommadagskult som fremmer glorifisert hat og mental forrottnelse?

Noe jeg fant på nettsiden deres:
«Vi kristne må velsigne Israel og ikke la oss overvelde av verbale falske angrep på Midtøstens eneste demokratiske stat. Noen er villige til å gå så langt som å boikotte israelske varer – og gjør dermed felles sak med de mest ekstreme islamistiske stater. Vi kristne må velsigne Israel og ikke la oss overvelde av verbale falske angrep på Midtøstens eneste demokratiske stat.»

Israel marinerer Palestinere med hvit fosfor så syter dere om at enkelte går så langt(?) at de ikke ønsker å bidra til økonomisk støtte til slike handlinger?. Så spiller dere på det oppbrukte demokratikortet for å sanke sympati hos ikke-religiøse?. Har dere gått i fra vettet?. Hitler kom også til makten i 1933 ved demokrati, men det regner jeg i grunn med du synes var flott, siden han samme år gikk inn en deal med sionistene om å deportere tyske jøder til Palestina.

Videre heter det:
«Jødene har et historisk løp som Bibelen taler klart om. Det kan vi alle lese om. Men heldigvis kan vi også lese at også vi som ikke er jøder har en seirende fremtid. Enten du er nordmann, greker eller araber, kan vi gjennom troen på Jesus Kristus få frelse og evig liv.»

Jesus kommer ved kommedag formoder jeg?. Hvor mange jøder skal dø ved dommedag maranata?. Jeg synes du kan begynne å svare nå. Det er sikkert mange jødiske lesere her på nyhetsspeilet som venter spent på å høre hvilket svovelhelvete dere såkalte kristne israelvenner egentlig ønsker å sende jødene til. Det nærmeste evige liv du kan komme ved å støtte Israel, er om du har en livstruende sykdom og kjøper palestinske organer av Israel. «We all have a bit of Palestine inside».
http://www.realjewnews.com/?p=59
(eieren av nettsiden er faktisk en konvertert jøde)

Vi tar også med dette:
«Israel er det eneste land i moderne tid som har tilbudt seg å gi tilbake land som de har erobret som ledd i forsvarskrig. Israel har derfor god grunn til å tenke sikkerhet for sitt folk, når de gjentatte ganger ser at arabiske ledere ikke vil ha en fredsløsning.»

Erobret land som ledd i forsvarskrig?. Hvilken settning er det?. Man forsvarer sin rett i å stjele fra sine naboer?. Man omdefinerer oferfall og ekspanderingskrig som forebyggende forsvar?. Dette er i grunn den samme smørja du kom med tidligere her maranata, så det er greit å få konstantert hvor du har det i fra. Ellers så er dette kvalmende løynaktig. Både hamas og fatah har annerkjent 1967 grensene, men alle vet at sionistene ikke gir seg før de har ekspandert til Eretz Yisrael og hele verden kneler. Så både hamas og fatah har strukket seg langt lengere enn det de muligens burde gjøre.

Sitatene er dratt ut i fra denne artikkelen:
http://www.maran-ata.no/aktuelt/israel-p%C3%A5-anklagerbenken-.aspx

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Du bruker hele tiden den samme debatt-teknikk. Du assosierer meg med sionistiske bevegelser og kulter og hva det enn måtte være. Jeg har da aldri arrestert deg for annet enn hva du skriver, om du tilhører det hedenske samfunn, vigrid, norrøne tullingers lukkede samfunn eller hva det nå heter – ja, det er meg knekkende likegyldig.

Etter at du har plassert meg, og begynt å kalle meg «DERE», anklager du meg. Dette er sann hersketeknikk, og den er så lett gjennomskuelig for alle og enhver at du med din frekkhet kun samler applaus hos dine likesinnede. Og det er hverken imponerende eller spesiellt interessant.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Selvsagt har det vært relevant dersom jeg har vært medlem i en politisk eller religiøst bevegelse som har Israel/Palestina på dagsordenen uansett om det skulle være ICEJ, frp, rødt eller vigrid. Dette av den enkle grunn at mange slike grupper (uansett part) gjerne argumenterer med argumenter de tror folk flest aksepterer, samtidig som de holder kjeft om det virkelige motivet til sin støtte. Så hadde jeg vært med i en organisasjon med Palestina/Israel på dagsorden hadde det absolutt ikke vært knekkende likegyldig, men i høyeste grad relevant.

Du mener maran ata ikke er kristensionister?

Hvorfor et slikt negativt syn på hedninger?
Liker du ikke jødedommen og kristendommens røtter, eller har du forlest deg på Talmud?

Hvilke Israel/Palestina-grenser annerkjenner du maranata?
Kan du gi oss et ærlig svar?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

Maran Ata betyr Jesus kommer snart.

Jeg er ikke medlem av noen organisasjon som heter dette, og ingen organisasjon har heller eneretten til dette utrykket som er langt eldre enn alle organisasjoner nevnt i denne diskusjonen.

Så vær så snill å slutt med plassering av meg som person og derav kritikk av DEM ,som følgelig ikke er MEG.

Og sist men ikke minst, slutt med gnagningen på de samme personlige spørsmålene hele tiden. Jeg skylder deg ingen ting – absolutt ingen ting

« Forrige artikkel

Jerusalems aller helligste

Neste artikkel »

Vil USAs statskasse kollapse den 2. august?

138
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x