FN-soldater blir smuglet inn som flyktninger

390 visninger
4 minutter lesetid
Flyktninger kommer inn fra Afrika og Midtøsten, men i alder 25-35 uten familier, hvorfor det?

Vi kan fastslå at også i Norge kommer tusenvis av flyktninger særlig fra Afrika, men også fra Midtøsten, som egentlig var ment å kommer med sine familier, men den som har sett dem med egne øyne vet at dette er unge menn mellom 25 og 35 som kommer alene, i soldatalder? Hva kan grunnen være til at de flykter fra krig og uroligheter, mens de lar kone og barn være igjen? Blir vi utsatt for bedrag?

Artikkel og video av Greg Reese, oversatt

Den sørlige grensen til USA er vidåpen, og den føderale regjeringen har gjennomført en omfattende kriminell operasjon med å oversvømme landet med ukontrollerte utlendinger, distribuere dem over hele USA og gi dem hjem og økonomisk støtte. GOPs (Republikanerne) samtalepunkt har vært at dette handler om valgfusk, men dette har skjedd over hele den vestlige verden i over et tiår. Dette er noe langt mer uhyggelig enn valgfusk.

De forente nasjoners befolkningsavdeling er opptatt av internasjonal migrasjon. I år 2000 publiserte de Replacement Migration, en løsning som ble presentert for å håndtere fallende og aldrende befolkning. I årevis ble vi fortalt at dette var en konspirasjonsteori, men nå som vi ser titalls millioner drept av eksperimentelle injeksjoner, blir det mer klart hva målet er.

John O’Looney og Jim Ferguson

Vi blir fortalt at dette er fattige familier som flykter fra tyranni, men det er enorme mengder friske unge menn uten familier. Og gang på gang har vi sett dem opptre voldelig mot den innfødte befolkning, med svært små konsekvenser fra lovens side. Ettersom vi venter på kunngjøringen av sykdom X, og en ny nedstengning (lockdown), gir en fersk rapport fra Storbritannias Jim Ferguson en plausibel forklaring på hva vi ser.


«Dette er ikke normalt. Det er noe som ikke stemmer. Dette er ikke bare flyktninger som kommer, dette er ikke mennesker som flykter fra en eller annen krigssone. Dette er hovedsakelig menn i alderen 25 til 35 år, ung mann i kampalder, som min gamle sjef, Nigel Farage en gang omtalte dem. Og jeg tror han har rett. John, hva tror du egentlig skjer her, gamle venn?»


Jim Ferguson: “Hør, jeg kan fortelle deg, dette er FN-soldater og de vil bli utplassert når WHO kunngjør den neste pandemiske nedstengningen. Det er det som kommer til å skje. De har blitt trent av britiske soldater. De ble trent av Black Watch Regimentet (her). De ble trent i Antalya, i Tyrkia og øst i Ukraina. De er hovedsakelig menige infanteri-soldater opp til sersjanter. De blir deretter sendt til Frankrike.

De signerte alle den offisielle avtale om taushet, så ble de ferget over. Hvis du flyktet fra krig og tyranni, vet jeg ikke hva du tenker, men jeg ville absolutt tatt kona og barna med meg. De er meg de mest verdifulle, de er mine dyrebareste eiendeler, du vet, de er alt for meg. Hvis du skal i krig, går du i krig med gutter. De vil bli utplassert som soldater, de vil bli utplassert.»

Merkelig at kriminelle innvandrere har sluppet så lettvint unna straff og fengsel, og attpåtil ble frikjent?

«John, jeg mener du sier at du snakket med folk i Black Watch. Jeg mener, Black Watch, et veldig kjent gult regiment. Går de egentlig med på dette?»

Jim Ferguson: “De har ikke noe valg. Jeg sa på en måte, du vet, hvorfor gjør du det? Og han sa, soldater følger ordre. Det du kommer til å se er følgende; vi vil ha en annen minister i regjeringen, som plutselig kom med den gode idé om hvordan vi kan få disse gutta til å bidra, til å hjelpe oss. Og de kommer til å gi dem uniformer. Andre har fortalt meg de er FN-blå, jeg antar at vi får se det når de blir utplassert.

Og de trenger vel væpnede unge menn for å prøve å håndheve nedstengningen (lockdown). Hvorfor importerte de unge menn fra østen? Tyranniserer du hvite mennesker, setter du svarte soldater inn. Fordi det er en kulturell disassosiasjon. Det er måten disse globalistene kommer til å gjøre.

John O’ Looney: “Du vet, i Amerika, da det var en koloni av Storbritannia, var det en revolusjon mot britisk kolonistyre.”

Begynner ikke bildet å bli klarere, nå når så mange fremmede blir tatt inn over landegrensene samtidig med at så mange dør av covidvaksinene?

Jim Ferguson: «John, jeg mener du sier at du snakket med folk i Black Watch. Jeg mener, Black Watch, et veldig kjent gult regiment. Går de egentlig med på dette?» ~ Jim Ferguson “De har ikke noe valg. Jeg sa på en måte, du vet, hvorfor gjør du det? Og han sa, soldater følger ordre. Det du kommer til å se er følgende, vi vil ha en minister et sted i kabinettene , kom plutselig med en god idé om hvordan vi skal få disse gutta til å hjelpe oss. Og de kommer til å kle dem i uniformer. Andre har fortalt meg de skal være FN-blå, jeg antar at vi får se når de blir utplassert Og de trenger vel væpnede unge menn for å prøve å håndheve lockdown. For ellers, hvis de snart kunngjør en ny lockdown, hva ville folk si? De ville si det er fullstendig tullete.

Og så ville FN-soldatene gjøre jobben sin, ikke sant? De vil trenge bevæpnede unge menn i uniform for å prøve å håndheve det. Hvorfor importerte de unge menn østfra? For å tyrannisere hvite mennesker, setter du svarte soldater inn. Fordi det er en kulturell disassosiasjon. Det er måten disse globalistene kommer til å gjøre.

John O’ Looney; “Du vet, i Amerika, da det var en koloni av Storbritannia, var det en revolusjon mot britisk kolonistyre.”

Jim Ferguson: “Det er riktig.”

John O’ Looney: “Og du vet, mange mennesker er ikke klar over det, men det var bare 3% av menneskene i Amerika som styrtet de britiske styrkene og i utgangspunktet ble kvitt dem. 3 % av befolkningen, John.»

Jim Ferguson “Jeg ser frem til det. Jeg er klar, jeg skal være med. Jeg kan ikke vente fordi jeg vet at det kommer til å bli begynnelsen på slutten for dem. Jeg forutser seier. Men jeg ser det kommer til å koste mye. Vi får se. Og folkens, jeg tror verdens befolkning vil komme nærmere hverandre enn noen gang når de ser at vi seirer. Men det kommer til å koste meget, store blodsutgytelse. Og det må det, dessverre. Når folk i alle farger kommer sammen og gjenkjenner sin felles fiende, vil vi gå over disse folkene om en dampveivals på få minutter.»


Originalvideo av Greg Reese, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

3 3 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Om Israels brutale fremferd i Gaza, intervju av Sylvia Demerest

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x