Om Israels brutale fremferd i Gaza, intervju av Sylvia Demerest

249 visninger
2 minutter lesetid
19

Hør Regis Tremblay intervjue advokat Sylvia Demerest som kjenner Israel historie og handlinger også fra årene før 1948, hvordan statens Israel i årtier har gjennomført en systematisk utryddelse av deler av den palestinske befolkning. Aktuelle tema er mange: Hjernevask og manipulering av den israelske befolkning, mentale og emosjonale sykdommer, ekstrem brutalitet, mytene om antisemittisme, ADL, Anti Defamation Leage, som ved hjelp av store penger har makten over politikerne i amerikanske Congress’ politikere og US Senate.

Myten om antisemittisme plukkes fra hverandre, om AIPAC, American Israel Public Affairs Committee, Intervju del 2, her eller klikk på bildet.

Det begynner å demre for folk flest at statens Israels blodtørst, hensynsløshet og brutalitet i Gaza gir oss et bilde vi kjenner fra historien. For vi har å gjøre med de samme folkene som infiltrerte Tyskland under Andre verdenskrig som nazister som så de fastboende jøder i Vesteuropa og Østeuropa som sine ofre, de ville med brutalitet, vold og henrettelser skremme dem til å ville flykte til dengang ørkenområdet i landet som senere skulle bli Israel. Det var de samme som ledet Den russiske revolusjon og straks de så anledning til det, begynte de omfattende massakre av kristne russere.

Om det underlige ADL, Anti-Defamation League – Om Den nye US lov av 2024 om antisemittisme, Intervju del 3, her eller klikk på bildet.

De har vært slue og gjemt seg bort fra verdensbevisstheten, lenge ante vi ikke at det var dem som var på ferde. Og ennå kjenner vi lite til dem. Men det finnes folk som bedømmer Israels myrderier i Gaza på fornuftens menneskelige grunnlag, folk som ikke har latt seg fange inn i hjernevaskens glansbilder om det utvalgte folk i det lovede land. Hør khazarjøden Norman Finkelstein, her.

De slakter ned barn, kvinner, unge og gamle menn helt usjenert, henretter folk på gatene. De bortfører barn til sine fengsler og torturerer dem. For det vi kan se er det iskalde motbildet til vår varme menneskelighet, det treffer oss dypt. Vi ser er alle våre gode intensjoner snudd rundt til det motsatte, til det ondskapsfulle og brutale, til utryddelse og tilintetgjørelse.

Hva er bakgrunnene for dette, hvordan er det mulig at slikt kan skje? Både intervjuer og den intervjuede har iakttatt hendelsene med hjertet i halsen og står med begge beina godt plantet på jorden, har omfattende kunnskaper og varm medfølelse med mennesker og menneskerettigheter. De bedømmer det hele ut fra det som har skjedd siden 7ende oktober 2023. Det er advokat Sylvia Demerest som blir intervjuet av den engasjerte Regis Tremblay.

Video 2, her og video 3, her.


Go Gi Jeong, eneste overlevende av familien fra massakrene i 1948, “then my grandfather said, since you killed my son, you can kill me too, and they shot him dead as well,” se dokumentar, The Ghost of Jeju, her eller her.

Regis Tremblay (fra hans biografi, her) ble en filmskaper i godt voksen alder, og en fulltreffer er hans dokumentarfilm fra 2013, om den sørkoreanske øya, Jeju, et fiske- og bondesamfunn bestående av små landsbyer som i århundreder hadde levd av havet og et lite stykke jord. Hit kom den amerikanske militærmakten i 1948 og gjorde seg brede med våpenmakt. For å få det selvstendige øyfolket til å adlyde, massakrerte de 60 000 barn, kvinner og menn, noe som etterlot de dypeste spor i befolkningen frem til idag, hvor USA igjen vil ha en militærbase og krever at øybefolkningen må vike. Men øybefolkningen vil ikke vike, de protesterer, men med fredelige midler, se dokumentaren, The Ghost of Jeju, her eller her.


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

4.5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
2 dager siden

Hei, Sven-Inge
Jeg så en video i dag som handlet mye om det vi har snakket om i det siste:

Muslimer, jøder og kristne som har en felles plattform må skape dialog. Muslimer er mer bevisst på det med demoner og hvordan de spiller på våre strenger. Det er ikke menneskelig å hate. Jeg ser daglig de samme folkene som roper Jew, Jew, Jew, Jew. Det er ikke normalt. Det er demonisk. Folk som ikke vet hva de prater om, eller følger en agenda. Mennesker er nydelige. La oss få bort hat og sinne. Vi vet hvor det kommer fra.

Det som jeg er uenig med Nino og Bek i er når de snakker om kvinner og Jezebel. Man kan aldri bestemme over andre. Hva kvinner kler seg i er deres valg. Hvis jeg har et problem med det så er det jeg som har den Jezebel-demonen og det er da bare mitt problem. Ungdommen må få lov til å slå ut i full blomst. Jeg må tåle det. Jeg blir glad av å se det vakre. Synd og skam at noen gjemmer seg bare fordi folk ikke kan deale med sine egne problemer.
Samme er det med å hjelpe folk, som vi var inne på. Man kan bare hjelpe hvis vedkommende har blitt bevisst på at hjelp utenfra er veien å gå. Man må jo være klar over at man har et problem. Man må aldri identifisere seg med det demonene står for. Ingen mennesker er hatefulle av natur. Slikt må man komme seg ut av.

samme med forkynning også. Man underviser bare hvis folk vil høre. Folk må søke det åndelige selv. De hjelper seg selv. De blir belønnet for å finne veien tilbake. Hvis Satanyahu kom og ville bli kvitt Baal så hadde vi selvfølgelig blitt kjempeglade og ønsket møkka ut av han. Det er bare å strekke ut hånden. Alle skal ha mulighet til å rette opp det som er bundet her og dermed i himmelen.
Det er det som er med “Passover” og fishers of men. Man skal ikke lure syndere på kroken. De må ville det selv. De må innse at de har gjort feil og ønske å lære fra det. Disipler skal strekke ut en hånd, når folk vil ha hjelp. Fiskene som renses i vannet vil hoppe i båten selv. Båten er arken og havet er flommen som renser.
Her er etter Passover:

Vi trenger bare holde båten i balanse.

Nordlys sett over hele verden. Helt ned til New Zealand. HAARP-anlegg skal visstnok ha varslet om aktivitet i tidsrommet.

Nanopartikler sprayet høyt der oppe blir varmet opp av HAARP-anlegg og fake solstormer blir laget. Energien tilført partiklene får dem til å vibrere og danse. Kanskje blir det flere show på himmelen etterhvert?

eee
eee
Anonym
5 dager siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2024/05/15/196002399/stortingsflertallet-sier-nei-til-a-forby-overgrepsmateriale-mot-dyr

Jaggu tror jeg smittbar sinnssykdom har rammet stortinget … Dette topper lista over de ti mest sinnsyke ting jeg noensinne ar lest.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
7 dager siden

Israel mener at alle stemmene de fikk i Eurovision viser støtte for deres folkemord i Gaza. Israels bidrag ble egentlig avvist, men president Isaac Herzog fikk presset gjennom deres bidrag. Italias telefon-stemmer ga Israel 40%. Israel ble buet ut, men var folkets favoritt.
Latterlig sirkus betalt av Satans Synagoge.
https://www.timesofisrael.com/israel-gets-top-public-vote-from-14-countries-in-eurovision-plus-rest-of-the-world/amp/
https://www.thenational.scot/politics/24314494.israel-didnt-win-eurovision-cant-carry-usual–/

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
6 dager siden

Judar føler full støtte fra skitne vestens side og dreper, dreper, dreper de beste:

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Russia Today
6 dager siden

Mads Gilbert: Å kalle Israel en jødisk stat er i mine øyne antisemittisme. Okkupasjon og apartheidstyre har ingenting med jødiske tradisjon og kultur å gjøre. Staten bygger på en politisk ideologi, sionismen, som har røtter i europeiske kolonitradisjoner.22. des. 2023

Det som gjør folkemord mulig er sionistiske grupper. MIFF og Israels venner i Norge støtter dette. Men millioner på millioner av amerikanske kristne sionister støtter disse massakrene. De vil ha mer drap. Det gjøres ikke nok, sier de. Jeg hører på slike sionister hver uke. Israel er ingenting uten USA.

Dette var i nyhetene i går:
https://x.com/mishtal/status/1789628956557169105
David Collier mener at hjernedød media må unnskylde Hamaspropaganda etter at FN nedjusterte antall drepte kvinner og barn.
The Gateway Pundit hadde artikkelen. Kristne i USA leser det. Kristne i USA driter tom i om Trump er antikrist – Det betyr bare at Jesus kommer. De mener at USA er Israel. Jødene skal samles opp og drepes. Jøder som konverterer til kristendom skal få leve. Slik tror sionister på.

Amerikanere tror at t eks Esekiel 36:24 handler om USA. De er totalt hjernevasket.

 Jeg henter dere fra folkeslagene, samler dere fra alle landene og fører dere hjem til deres eget land. 25 Jeg stenker rent vann på dere, så dere blir rene. Jeg renser dere for all urenhet og for alle avgudene. 26 Jeg gir dere et nytt hjerte, og en ny ånd gir jeg inni dere. Jeg tar steinhjertet ut av kroppen deres og gir dere et kjøtthjerte i stedet. 27 Jeg gir min Ånd i dere og gjør at dere følger forskriftene mine, holder lovene mine og lever etter dem.
28 Da skal dere få bo i det landet jeg ga fedrene deres. Dere skal være mitt folk, og jeg skal være deres Gud. 29 Jeg befrir dere fra all urenhet. Så kaller jeg kornet fram og gjør grøden stor; jeg gir dere ikke sult. 30 Jeg gir trærne mye frukt og marken stor avling, så dere ikke mer møter forakt blant folkeslagene fordi dere sulter.

USA og Israel et ett, men nærmere Babylon og Egypt er ikke mulig å komme.

Sionister liker å peke på Judar.
Ta et Google-søk på Mads Gilbert så ser du hvor faenskapet kommer fra. MIFF og Israel-venner. De er ikke jødenes venner. De støtter opprettelsen av den sionistiske staten. Demonenes stat og Satans trone som kristensionister elsker så høyt. Penger, gull, sølv og idoler. Hjernevaskede sauer. Sodom & Gomorra blekner i sammenligning.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
5 dager siden

Max Igan har en video om arabiske jøder og hvordan de ble behandlet av Ashkenazi.
https://www.instagram.com/reel/C6la1ICRDrZ/
I bunn og grunn handler det om å utrydde det gode og frie mennesket. I Åpenbaringsboken sies det rett ut at krigen er mot de som følger Jesu lære og holder budene. Det er dette Datan hater så sterkt. Satanistene har slangens natur. De viser ingen nåde. Samme urene ånd som gikk da tatere og samer ble forfulgt i Norge. Alle må inn i dette fengsels-systemet.

Israel ser ut til å følge det gamle kaste-systemet fra Babylon. I India ble det innført av lyshudede iranere. Fem kaster eller klasser med prester øverst. Dette er Aryan kaste-system. En pyramide. Jøder fra Levangen er null verdt. De skal bare fylle opp staten og presse ut frie mennesker. Nazi-Ashkenazi er inspirert av India. Bla hakekorset og Aryan-kastesystemet.
slik er det også globalt. En bande på toppen i et kommunistisk system eller fengsel. Mange kommunister kjempet mot Nazistene i Norge. De hører vi ikke om. Men planen var nok hele tiden å dele opp verden i to. Alt er kommunisme, men indoktrineringen og manipuleringen er forskjellig i øst og vest. Vesten har jo trodd de var fri og kapitalistisk, men bare de som var tro til systemet og var hensynsløse og umenneskelige ble premiert, Et system av psykopati.

Jeg vet ikke så mye om Mads Gilbert, men hans historie og syn er viktig. Men vi må prøve å gå dypere inn og se helheten. Mennesker i maktposisjoner er besatte av demoner. De trenger egentlig hjelp. Demonene mister kontroll og blir desperate. Det er sannheten. Sionist-kristne tror de gjør noe bra, men handlingene og ordene deres er motbydelige. De er blitt lurt av Satan. Kun hjerte kan guide folk. Drap og folkemord er ikke en del av det gode.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
5 dager siden

Jeg mente Levanten og ikke Levangen. Satan og ikke Datan.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 dager siden

Tusen takk, Sven Inge
Jeg skal se på videoen din senere i dag.
Det er egentlig demonologi som er svaret. Demoner/engler er budbringere. Det er valget fra våre hjerter som avgjør. Demoner bestemmer ingenting. Vi kan lære mye ved å bruke budene og Jesu lære. Vi vet at vold og hat ikke kommer fra Gud, så alt slikt kan man avvise. Israel i dag er ondt, det landet og deres prester kan vi avvise. Det kommer ikke fra Gud. Så Babylon er Baals system. Øverste demon og pyramiden av demoner. Et hierarki. Det skal være 72 demoner og de har et navn, men de gjør det de skal, det er som velger ig bestemmer utifra budene og den læren som Jesus ga. Når demonene er navngitt er de avslørt. Pakten/ringen er med Gud. Demoner har ingen myndighet i deg om du holder pakten med Gud.

Alle disse Babylon-systemene har vokst fordi mennesker har valgt penger og falske verdier. Israel avslører seg ved demoniske handlinger. Dollarseddelen med pyramiden av demoner. Israel på toppen og de som er mest tro til systemet på de neste nivåene. Den første grøde er når demonene/englene kalles tilbake. Jesus kastet dem i 2000 svin. 72 x 2009 som er 144000 engler/demoner. De har ingen kvinner, fordi de gjør Guds arbeid med å sortere ut mennesker utifra hjertet. Etter det kommer dommen. Kvinner er lære og de har ingen egen vilje. De er budbringere. Så det åndelige i toppen av pyramiden vil kollapse og bunnen vil ikke lenger se opp til dem.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
4 dager siden

Hvis vi benevner noe så betyr det at vi har blitt bevisst av noe. Satan og demonenes bragd over alle er å overbevise alle om at de ikke eksisterer. Når man blir klar over deres eksistens så kan man bli kvitt dem. Jeg vet ikke navn på dem, men tenk heller på egenskaper. Du kan kalle en demon for frykt. Hvis man overkommer frykten så har man utviklet seg og åpnet for nye egenskaper. Demonen kommer som frykt, for å kontrollere deg. En kommer som hat og du vet at hat ikke kommer fra Gud, så du overvinner demonen ved å heller elske. Man skal elske sine fiender. Vende det andre kinnet. Når man forventer krig så åpner man for dialog og fred. Fordi demonen vil splitte og kontrollere. Man må la være å handle på bakgrunn av hat, sinne, frykt og alt som demoner bringer, fordi da blir vi bare kontrollert.

Tenk at vi er marionetter med tråder og disse trådene er hat, frykt, grådighet, egoisme, vold, sjalusi, lyst, begjær og alt som leder oss til fall. Hvis vi kan kutte disse trådene så er vi kvitt demonene, men først av alt må man benevne eller bli bevisst demonenes eksistens. Jobbe med negative tanker og ikke la oss ledes inn i fristelser. Noe kan gi en god følelse, men trenger ikke være av det gode.

videoen tror jeg kan stemme. Demoner fører planer gjennom generasjoner og det er samme oppskrift overalt. Til og med Maya-kulturer hadde falske prester. De brukte frykt, og det kan virke teit, men demonene gjør den frykten reell. Prestene fikk folk til å ofre frukt og mat, som prestene selv fikk nytte av. De kan lage sykdom, pandemier, flom, uvær, sult og de kan t eks forgifte mat og drikkevann. Så vil folket tro at det er gudene som straffer dem. Eliten lar disse demonene inn i sine kropper og demoner kan leve og kontrollere verden. Men vi kan overvinne alle og utvikle oss som mennesker. Vi må bevisst jobbe med å utvikle oss i en god åndelig retning. Alt kan programmeres. Man må aldri identifisere seg med noe av dette. Det er kun en midlertidig tilstand i såfall.
Jeg mener Salomo blir framstilt feil. Han lagde en fred. Det var David som åpnet for det gjennom å bygge et tempel. Kvinnene representerer alle slags religioner og lærer. Man tillater alle slags religioner for å skape fred. Men nå blir det ikke en slik fred. Israel skulle være en hub for alt av idoldyrkelse og alt av Sodom & Gomorra, i frihetens tegn. Men den sanne lære er ikke tillatt. Man kan faktisk lære av hatet hva som er riktig lære.

Demonene er sløret. Elitene må vise sin tro og underkastelse. De kunne gjøre alt offentlig fordi demonene har lagt et slør over menneskenes øyne. Men de blinde vil se når sløret løftes og de avskyelige handlingene blir åpenbart. Israel med falske prester vakler og folk mister frykten og respekten for det falske hellige. Da kollapser hele regimet.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 dager siden

Hver gang de gjør noe så løftes sløre hos folk, men de er mestere på manipulasjon. Til og med Eurovision har åpnet øynene på folk.
Mens hele publikum buet og ropte for Palestina var det helt andre toner og bilder på skjermen. Folk må innse at TV kun er for manipulasjon og representerer veldig lite av realiteten.

hva om alle fikk øyne og kunne se over natten? Ville det bli kaos? Ville alt kollapse? Hva er alternativene? Vi har fri vilje og alle må ta valgene selv. Hva om alle gjorde som Alex Jones sa etter valget? Ut i gatene! Raseri, War! War! War! Skal vi løpe etter muslimer? Skal vi løpe etter jøder! Skal vi drepe? Hva skal vi gjøre? Før vi legger i fra oss alt av ondskap, hevntanker og hat, så er vi akkurat der vi skal være. Skal vi gjøre som Schwab vil og ha en “angry world”? Eller skal vi vende mot Gud og gi slipp på alt faenskap?
Bordet er snudd. Vi har slangens grep om nakken på dem, et hvert sprell og grepet blir strammere og døden kommer nærmete. Hvis de ikke spreller så kveles de på tid. Det kan ikke stoppes. Stadig flere kan se ondskapen. Stadig flere ser sjakkmatt, men hvilke trekk? Blir det to trekk? Blir det mange flere? Gjør ingenting. Forhåpentligvis kan sjeler som forlater oss komme tilbake til en jord i fred. Viktig at vi ikke bygger opp hat og raseri rundt det som skjer. Vi vil ha fred og drive ut demonene som har tatt bolig i Satanyahu og alle de falske lederne i verden. At de har makt er en illusjon.Alt er fake. Alt stuper rundt dem. Demonene er svake.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 dager siden

Når det gjelder USA så ser det ut til at de skal sultes og da tenker de nok at det vil bli raseri, men da kan åndeligheten komme fram. Det er intens fokus på gun control og second amendment. Du oversatte Reese Report. Utifra det som skjer kan man lese at det blir som du sier. De vil ha gatekamper og bringe utenlandske politi/soldater som har hjerte sitt ett annet sted. Inflasjon, matmangel og desperasjon. Jeg tror det er 4 broer som er truffet av skip. Det er hundrevis av matprodusenter som er satt i brann. Store beiteområder er ødelagt. Dyrefôr er mangelvare. Alt er oppskrift på opptøyer og raseri. Mel K har snakket i flere år om FN-styrker på amerikansk jord. Med egen suverenitet.
Amerikanere har lagt alt sitt håp i Trump. Hva skjer rundt det? Hva skjer etter november?

Jeg har blitt kjent med amerikanere. De er veldig indoktrinerte, men den sjelen de har gjennom sin tro er veldig sterk. Så jeg har veldig tro på at den vil komme frem. At amerikanere vil stå sammen og hjelpe hverandre og holde seg borte fra vold og gatekamper. Dette blir deres Passover. Israelittene gikk ikke til gatekamper. De må ikke gå i fella. Det tror jeg ikke de gjør. Det er et stort hjerte der. Jeg har vært så heldig å få oppleve det. Det er kristne verdier, men det er også det ekte i mennesket.

Never interfere with the enemy while he’s in the process of Destroying himself – globalistene har tenkt å ta ned USA for Build Back Better. Det gir “America First” en annen betydning, for de har tenkt å gjøre mer enn bare America. Problem – reaction – solution. ESG, overvåkning, globalt politi, digitale penger, digital id, biometrisk visum. Er det ikke pussig at engelsktalende land er verst? Tenk på Plandemien. Australia er først ute med digital ID. Canada er totalt Kina. Helt Nazi. Er britene fortsatt deres overlords? Skipet som dundret inn i Francis Scott Key- broen var forsikret av Brittania, tror jeg. Er ikke det passende? Nasjonalsangen- star sprangled banner? Det er ihvertfall mye symbolikk i det der.

Her er fra et “What Would You Do” – skjult kamera viser hvordan folk vil hjelpe, når det er nød. Dette kan være arrangert og slikt, men jeg har selv opplevd mange slike situasjoner, Detfor var jeg som et skjult kamera. Jeg glemmer ikke. Hadde det ikke vært for det så hadde jeg kanskje trodd alle var idioter, for jeg tror mange oppfatter amerikanere som nettopp det.

Man må alltid følge hjertet. Violence adds violence. De vet alt om dette. Man kan ikke vise fredfulle protester. De vil spre seg. Gode folk vil ikke assosieres med slikt og velger okkupantens side. Demonene gir energi til raseri og vold. Det ender bare i tap. Det er helt sikkert. Fred! Fred! Fred! Fred! Fred! :-0

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 dager siden

Jeg har lyst til å fortelle deg en historie som er et godt eksempel på det å få frem noe i bevisstheten.

Jeg har innsett at healing kommer gjennom ordet og læren. Man healer folk ved å undervise i den rette læren. Det skjedde noe morsomt i forbindelse med det for Noen år siden. Mannen det gjelder er død for lenge siden. Jeg prøvde ut healing og barna til mannen hadde vært hos meg. De ville at deres far skulle gjøre det samme. Han gjorde det klart for meg med en gang han kom inn døren at det jeg drev med var bare tull. Det var ikke hans vilje at han var der, han var nærmest tvangssendt. Han var tydelig sint og irritert. Jeg ville bare bli ferdig, så vi satte i gang. Jeg forventet at han skulle storme ut, men han satte seg rolig ned. Han sa at dette var rart og forklarte den positive opplevelsen han hadde fått. Han kom dit tre ganger og den siste gangen hadde han med kona. Han fortalte at han alltid var så sint, men etter første gang så hadde han blitt så rolig.

Men slik er det altså. Man blir belønnet av å gå den åndelige retningen. Det var han selv som gjorde det. Hans øyne ble åpnet fordi han søkte. Han ville gjerne ha bort det som gjorde han sint. Han ville være god og det ble belønnet. Han måtte trosse demoner og kastet de av gårde. Han gjorde alt selv, men barna hans hadde gode ønsker for han og han ville veldig bli kvitt det som plaget han. Men “vitenskapen” og all tillært logikk sier at det åndelige bare er tull. Det skal diagnostiseres og identifiseres med istedenfor å jobbes med og heales. Programmer deg selv. Man kontrolleres på så mange måter. Det er bare å klippe alle de trådene og gå inn i friheten.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
3 dager siden

Feiring i tel-aviv av jewro-vi-sions stemmer til israhell:

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
8 dager siden

Nå er tiden for å innse at konflikten er i ånden.
Historien forteller at nordmenn gjorde grufulle ting med samer og det reisende folket. Satan hater de som ikke kan kontrolleres. Norske barn som ikke klarte skolen ble stempel som trollunger. Tatt fra familien og inn i institusjoner. Det gjør de djevlene fortsatt i dag. Det er slik “1984” beskrev det. Da europeere kom til Amerika flådde de innfødte mens de ennå var i live. De kastet barn på bålet og de ga dem også til hundene. De voldtok jentunger og tok dem med seg hjem. Hele Amerika ble nedslaktet. Afrikanere ble behandlet på samme måte. Tatere i Norge ble steriliserte og lobotomert med strikkepinner. De samme grufulle historiene finnes over hele verden. Tasmania hadde én overlevende. Australia ble nedslaktet. Alle måtte inn i deres skole. Tror det er skole kineserne bruker på uskikkelige uigurer? Consentration camps for å skolere dem inn i samfunnet.

Ikke alle vet at tyske Zionister var i Palestina fra 1868. Mange av dem støttet Nazi-partiet. Tyskerne var kristne sionister og hadde et eget Nazi-parti i Palestina.
Helt frem til krigen startet. Da måtte de gjemme sine flagg, men Nazi-.flagg var å se rundt om i det okkuperte Palestina. Tyskerne gjorde avtale med Nazi-partiet om å frakte jøder inn i landet. De som bodde der er blitt presset bort.
“Anti-semitisme” ble startet av sionister som forhandlet med Nazi-partiet om å frakte jøder over til Palestina. Ikke for å redde jøder, men for å opprette en Sionistisk stat – For det var vel aldri en jødisk stat, var det det? Ble ikke bare såkalte jøder brukt for å kunne bruke antisemittisme?
National Zionism. Na-Zi. Jeg sier Satanisme. Inkluder USA og deres venner/uvenner. Samme sataniske bande. Putin, Xi og alle de såkalte uvennene har ihvertfall én ting til felles. De har djevelen til far. Man kommer ikke dit de er uten Satan-dyrking. Og Satan er ikke i krig med seg selv. Satan er på begge sider i konflikten deres. Samme ånd.
Det er en grunn til at amerikanske presidenter kjører rundt i “The Beast”. Right in your face! 666-symbolikk og rider of the Beast. Kjeltringer i skjulte brorskap.

Alle amerikanere er ikke satanister. Deres myndigheter er onde. Eller, de omfavner det onde. Nøkken lokker med gull, berømmelse og kontroll…Sign here! Zombiene vandrer til fall. Alle israelere er ikke satanister, men Satanyahu-Mileikowsky er. Politiske system er ondt. Politikken lokker til seg feil folk. De som vil ha ære og berømmelse. De som ikke liker at folk er utenfor systemets kontroll. De må forfølges og drepes, ikke sant?
Slik er de. Det er på tide at de som ikke er slik samler seg som brødre og søstre. Stoltenberg og vennene hans er ikke våre brødre og søstre bare fordi de kaller seg norsk. Vi er jo ikke med i deres agenda. De fører jo Nazi-mentaliteten. Et gigantisk rike der alle er like. Som menneskelige roboter som lystrer hva diktaturet predikerer.
Nå må vi slutte med å tro at en nasjon eller et folk er ond. Man kunne ikke ha en nasjon hvis alle var onde. De må ha noen å manipulere og tråkke på.

Nordmenn som gjør ondskap vil ikke jeg identifisere meg med. Jeg vil heller være med de som gjør det gode. Da spiller det ingen rolle hvor de kommer fra og hva passet sier.
https://www.jstor.org/stable/2536016
https://en.wikipedia.org/wiki/German_Templer_colonies_in_Palestine
https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_Party_in_Mandatory_Palestine

« Forrige artikkel

Naturåndene; en parallell evolusjonslinje?

Neste artikkel »

FN-soldater blir smuglet inn som flyktninger

19
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x