Oslo-terror i Illuminati-kort

17290 visninger
5 minutter lesetid
66

Illuminati-kortene er 394 kort fra et spill laget i 1995, som beskriver verdens gang (VG) i hvordan Illuminatet overtar verden, og hvilke midler som brukes for å koke froskene langsomt, så de ikke merker at de blir kokt.

I spillet konkurrerer klandestine hemmelige forbund med hverandre for å styre verden gjennom ondskapsfulle midler, inkludert juridiske, ulovlig, og til og med gjennom bruk av svart magi.

Illuminati-spillet er et frittstående kortspill laget av Steve Jackson Games (SJG), inspirert av bøkene ‘The Illuminatus!‘, en trilogi av Robert Anton Wilson og Robert Shea.

Sikkert liknende hva nå avdøde Einar Opsahl laget, og som også handler om maktstrukturene i samfunnet.

«Opsahl grunnla i 2006 selskapet Gambit forlag AS, som drev med spillutvikling. De siste årene har han utviklet et akademisk brettspill med navnet «Macht» – et spill som handler om maktstrukturene i samfunnet. En person med kjennskap til brettspillet omtaler det som revolusjonerende. Etter det VG kjenner ble det trykket opp i Kina, og lanseringen var like rundt hjørnet.»
http://fokusert.com/?p=9635

Mye tyder på at Opsahls spill «Macht» nå aldri kommer ut.

Illuminati-spillet ble utviklet mer for gøy enn for noen seriøs holdning til konspirasjonsteorier. Det inneholder grupper navngitt på samme måte som virkelige organisasjoner. Det kan spilles av to til åtte spillere. Avhengig av antall spillere, kan et spill ta mellom ett og seks timer.

Kortene i spillet har vist seg å beskrive nøyaktig hva som har hendt siden kortene var laget. Ett av Illuminati-kortene er: «New World Order, End of The World». Illuminatets modus operandi er Orden Utav Kaos – frykt og kaos på masse måter; til deres orden; Den Nye Verdensorden. Gjennom Problem – Reaksjon – Løsning.

«New World Order, World War III» er et av kortene som gir mye poeng.

Massemord

Bunntekst på kortet sier: En stor hendelse ryster media, og idet den er over, så har alle glemt hva som – hva var det nå igjen, som hendte før? (Libya?)

Legg merke til avisspalten; ‘Nobel literate sought for questioning’, som henspeiler på Oslo som stedet hvor Nobels fredspris deles ut. Antall døde øker. Krever media og Illuminati aksjoner, sier kortet.

Hemmelige forbund

ABB's Knight Templars

Bunnteksten av kortet sier: «Nei, de var ikke utryddet i 1312. De har vokst i makt og velstand og merkverdig kunnskap.»

Knights Templar er et av de mest hemmelige forbund gjennom historien.

«The original Order of Knights Templar was founded in the twelfth century … Trade … made the Templars rich … In October, 1307, [French King] Philip ordered the arrest of all Templars on French soil and the seizure of their property. There was reason to believe, said the king, that the [Templar] order was profoundly heretical; that its military monks, in fact, were black magicians … At these trials, many of the accused Templars admitted … to witnessing or participating in … sodomy, trampling upon the crucifix, and worshipping some sort of mummified and fiercely bearded three-headed creature. The creature, swore some of the accused, was named Baphomet … Some may well have been practicing homosexuals … Templars were the custodians of secret esoteric teachings, later associated with Rosicrucianism and esoteric masonry.» [«Mind & Magic,» by Francis X.King, Crescent, ISBN 0-517-06036-1, p. 84-85]

«Ordo Templi Orientis (OTO) ble stiftet før 1902 av Karl Kellner og Theodore Reuss (også kjent som Merlin) i Tyskland, med en rektors postadresse i Lugano, Sveits av 1917. Den umiddelbare forløperen til Organisasjonen var Hermetic Brotherhood of Light, et mystisk samfunn grunnlagt på midten av det 19. århundre, med avdelinger i Europa og Nord Amerika. Før Hermetic Brotherhood of Light, OTO’s «tradisjonelle» historie omfatter Weishaupt’s Illuminati på slutten av det 18. århundre og den Crusading Order of Knights Templar i det 11. århundre som forløpere. Det må påpekes at mange andre organisasjoner også hevder at de stammer fra Illuminati og det 11. århundres tempelriddere, uten faktisk å kunne bevise dette. Den «tradisjonelle» historien er en eufemisme for «mytologi» i frimurerske og okkulte organisasjoner, og som sådan, uttrykker den «tradisjonelle» historien og de forløpende relasjoner som ikke er dokumentert og kan være unøyaktige. Det er dokumentert at O.T.O. sprang ut fra Hermetic Brotherhood of Light som ble etablerint av Karl Kellner, et medlem av dette brorskap. Hermetic Brotherhood of Light fortsatte uavhengig av OTO, for seg selv, og var fortsatt i eksistens i Oakland, California så sent som i 1970… [] Sistnevnte innvielser var representert ved O.T.O. til å gi den skotske Rites grader (Albert Pike’s initiering). På begynnelsen av 1920-tallet, når denne praksisen effektivt endte, og unike OTO innvielser var spredd innenfor deler av OTO i regi av Aleister Crowley. På den tiden ble ritualene til O.T.O. omskrevet av Aleister Crowley (Thelema-Book Of The Law), for å hindre ytterligere vansker gjennom at ritualene ble for tett til de av Craft og den skotske Rites Frimureri (Albert Pikes riter).»
http://hermetic.com/heidrick/oto_history.html

I Norge er der miljøer og personer som er aktive i OTO, og dermed Illuminatet, og ABB’s Knights Templars.

Konspirasjonsteoretikere


Konspirasjonsteoretikere er fienden, men også til hjelp for Illuminatet, samtidig som de kan kan ødelegge hele spillet deres ved å avsløre det, jfr. George W. Bush i filmen over. Om det ikke blir for sent for den store del av befolkningen å forstå spillet som foregår, og dermed handle riktig.

Politisk Korrekthet

Bunnteksten av kortet sier: «Gode tanker er nå påbudt. Øk makten til alle Liberale grupper med +3. Alle Konservative grupper med en Makt på bare 1 vil bli kriminalisert.»

Unntakstilstand

Mye makt for å opprettholde Lov og Orden; London Riots
Unntakstilstand, gir ubegrenset makt, borgeretter borte
Riots og opprør

Toleranse

Alt som Illuminatet vil ha det, må nå godtas, debatt lagt død, de som ikke innretter seg og ikke er ‘tolerant’ får problemer. Tankepolitiet trår til aksjon. Kun de som uttrykker det politisk korrekte kan publiseres. Liberalere vil stoppe kjeften på konservative, ved denne metode.

Bunnteksten av kortet sier: «Død Over Alle Fanatikere» kortet sier: «Hvis det er noe vi ikke tåler, så er det intoleranse …  Illuminati eller Fanatiske Aksjon(er) blir påkrevet.»

Sosialdemokratene vinner

Sosialdemokratene vil nå kontrollere regjeringen. Nasjonen har ikke samme følelsene lenger

Andre sentrale kort

Deepwater Horizon, Mexicogulf
Trusler om epidimier, svineinnfluensa, osv
New York, Madrid, London, Oslo
Kontrollert media og akademia
Befolkningskontroll
9/11 - Pentagon
En vitenskapsmann mikser og skaper virus. Kortet representerer notasjonen at CDC vil bli brukt i fremtiden for å påføre sykdom på bestemte grupper av mennesker (DNA-profiler) eller på verden.
Drep for Fred; Serbia, Irak, Afghanistan, Libya, Iran, ______

Bilder av hele kortstokken kan finnes her:
http://www.facebook.com/media/albums/?id=138814779472876
http://s1033.photobucket.com/albums/a411/oilandwaterdontmix/
http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game?page=13

Abonnere
Varsle om
guest

66 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Balle Clorin
Balle Clorin
11 år siden

Fett! En kortstokk jeg gjerne skulle hatt.

nicodemus
nicodemus
11 år siden

100000kr spørgsmålet..!!!
mht…ytøya..!!??
hvem var de andre angrebsmen…?? og hva gør politiet..med dette..??.4-6
vitner har ytret seg om at der var minst 2 angrebsmen..!?
en man nordisk utseende..1.8o høy ca…svartklet…hvade en pistol i handa..
og hagla på ryggen sin..!!? ligeledes siger vitner at de hørte skud..fra forskellige steder på øya…!! hvem var denne mannen..??
jeg hater løgne..!! og denne verden lever på løgne..!!sanheten må frem..!!
ellers svigter vi alle de døde ungdommer..!!!

Hans Gaarder
Skribent
11 år siden

Det hemmelige selskapet OTO er beskrevet slik i min artikkel «Illuminati for folk flest» som ble publisert her på Nyhetsspeilet i fjor høst:

«OTO (Ordo Templi Orientis)

OTO er et okkult selskap som ble etablert i sin nåværende form av den kjente okkultisten Aleister Crowley.

OTO praktiserer ulike former for ritualer.

OTO er bl.a. knyttet til den hemmelige frimurer-riten The Palladium Rite.
Innholdet i ritualene som ble definert av Crowley for de ulike høyere gradene er beskrevet her.

Her fremgår det også at det er uenighet internt om hva som skal være innholdet i den øverste graden, grad XI. Dette skyldes at mange av de mannlige medlemmene har ytret motvilje mot å utføre de handlingene som Crowley foreskrev for grad XI.

Info om den norske avdelingen av OTO finnes her.

Den norske satanist forskeren Asbjørn Dyrendal har lenket OTO både til satanisme og til det hemmelige selskapet ”The Golden Dawn” (et annet Crowley-påfunn) samt til The Church of Satan, se.

Hentet fra Illuminati for folk flest

Hallvard Volden
Hallvard Volden
11 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Jasså, var «The Golden Dawn» et » Crowley-påfunn»? Crowley var medlem i Golden Dawn en stund ja…men det var nok ikke hans påfunn ;)

Forståelig at mange mannlige medlemer ikke ønsker å gjennomføre grad XI, når det handler om dette: http://www.parareligion.ch/sunrise/xi.htm MEN husk, at den mest fredlige «religionen», historisk sett ihvertfall, buddhismen hadde også tantriske retninger som drev med tantriske sex-ritualer, både homo og hetero-sexuelt… Det var der Crowley hentet sin tantriske inspirasjon. Blant annet i samrbeid med sin Buddhistiske venn Allan Bennet!
(Kanskje litt vanskelig å akkseptere tantrisk sett når det blir presentert fra en gruppe dannet i puritanske vesten)

Og kjære Karlstad, du sa: «I Norge er der miljøer og personer som er aktive i OTO, og dermed Illuminatet, og ABB’s Knights Templars»

Du røper virkelig at du ikke har satt deg så veldig inn i OTO, hvis du sammenligner dem med ABB’s Knights Templars… OTO’s sine medlemmer er i høyeste grad multikulturell, på tvers av religioner og fra alle raser. Og i høyeste grad ikke nasjonalistisk… Så syns det blir litt lavmål og forsøke å sverte OTO ved å forsøke å knytte dem til ABB’s fantasi-verden om å være en «Knights Templar»! Og hvis ABB’s «Knight Templars» finnes, har ikke dette noe med de originale «Knight Templars» å gjøre… og ihvertfall ikke OTO!

Får ikke akkurat min tilitt til dine artikler ved å vise at du ikke setter deg inn i hva du kritiserer…

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Hallvard Volden: Om du leser i min kommentar har jeg skrevet som sant er at Crowley infiltrerte Golden Dawn, for å ødelegge dem og offentliggjorde en del ritualer osv. jeg vet at du liker Crowley, men han satte seg fore å å ødelegge Golden Dawn og ble deres bane. Det synes jeg var leit, da de hadde mye lys og det viser til fulle at dette er ikke enkelt og svart hvitt..
Crowley valgte jo også den mørke siden, bevisst..

Av den grunn har jeg unngått å lese Crowley, men jeg slo opp i en bok en gang, da jeg var i en butikk, en bok han hadde skrevet om emnet Kabbalah. Der så jeg at han hadde mye innsikt i det emnet men han hatet jøder og hadde nazistiske sympatier, etter hva jeg forstod, og mente at jødene hadde forvrengt kabbalah osv. Det er et moment i dette, at jødenes rabbier og ledere ble drept under WW 2 og de ble erstattet med ZIONISTER! For en tragedie! Om noe er forvrengt ligger nok årsaken der vil jeg tro.

NWO vil alltid forvrenge og sverte sannheten.

Ang OTO så vet jeg de har miljler i Oslo og Bergen. Det som er vårt anliggende her, Hallvard Volden er at det virker som fremstående personer i OTO jobber aktivt for å sverte Nyhetsspeilet og folk med vårt syn på tingene.

Disse menensker fremstår som ateister og ikke som spirituelle overhode, men sterkt kritiske til alt spirituelt, og da er noe veldig galt ang OTO.

Fant noe svært interessant i går, tilfeldig, ang La Veys egentlige hensikter, skal se om jeg kan klare å finne dette igjen.. Det var svært overraskende.

Hallvard Volden
Hallvard Volden
11 år siden
Svar til  Singoalla

Du skriver: «Crowley valgte jo også den mørke siden, bevisst»… Kan du utdype det? Gjerne med kilder ;)

Du skriver også at: «han hatet jøder og hadde nazistiske sympatier»… Kan du fortelle meg hvilken bok du leste det i?

En annen Kabbalist Dion Fortune, var venn og bekjent med Crowley. Sammen førte de «åndelig motstand» mot Nazi-tyskland og Hitler.

Kan godt hende at Crowley var kritisk mot jødene…men han var nok mer kritisk til Nazi-tyskland! Vet det forserer masse forskjellige «rare» teorier om Crowley..spesielt på nettet. De fleste av disse teoriene er dessverre av folk som aldri har lest noe som helst om Crowley og hans verk…eller lest dem med kristen-fundamentalistiske/puritanske/dogmatiske «briller».

Buddhismen er også ateistisk… Men OTO er ikke ateistisk, kanskje kan man «lukte» panteisme hvis man skal snakke om en «OTO- filosofi», men dette blir egentlig litt feil å gjøre, i og med at OTO ønsker medlemmer fra alle religioner velkommen. Så hvis noen som er medlemer i OTO kritiserer Nyhetsspeilet, er det ikke OTO som kritiserer, men mennesket som er medlem i OTO! Hvem vet, kanskje det finnes medlemer som synes mye av det på Nyhetsspeilet er bra??Det hadde ikke syntes var rart…

OTO vil hjelpe sine medlemer til å uttrykke sitt unike JEG…og hvis det fungerer, vil deres medlemer i høyeste grad ikke være homogene!!! Gjør hva du vil, med kjærlighet, og kjærligheten gjelder alle uansett rase, religion, osv…

Viktig og ikke generalisere alle mennesker under et «organisasjons-begrep» for til syvende og sist er det individet som «mener noe» om noe…

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Singoalla

Hallvard Volden: Er i prinsippet enig med absolutt alt du skriver her. Er klar over at det er mange myter rundt slike personer og at svært mye hets og desinfo spres fra kristenfundamantalistiske miljøer om alt esoterisk. De som er i de miljøene har ingen forutsetninger for å kunne forstå esoterisme, så de sluker alt av desinfo rått og fordømmer hva de ikke forstår, slik har det dessverre alltid vært, i den type kristne miljøer. Mye blod har flytt pga den mentaliteten der og manglende forståelse. Hetsen fortsetter fremdeles.

Min info kommer definitivt ikke fra slike kilder, der uvitenhet dyrkes og innlærte fraser og dogmer dyrkes, gidder jeg ikke lese en bokstav. Derfra kommer ikke noe nytt uansett.

At han bevisst valgte den andre siden, trodde jeg var en gjengs oppfatning, iallfall var det det i det miljøet jeg var en del av, på den tiden. Han kalte seg tross alt «dyret» og forsøkte å gå inn for å bygge opp det image..

Så det inntrykket kommer generelt hva jeg har hørt og lest sålenge jeg har hørt om Crowley, dvs fra 1984 eller deromkring. Det er helt umulig for meg å angi kilder for dette, og heller ikke for boka som jeg kikket veldig kort i, i en bokhandel for ca 15 år siden, beklager. Det jeg kan si, er at mitt motiv for å kikke i den boka, var at jeg ville se selv, ta en liten rask titt på hva Crowley skrev om Kabbalah. Boken var skrevet av Crowley selv og var om kabbalah.

Det jeg kom over da jeg tilfeldig åpnet den, var et hat/raseri-anfall eller noe, mot jøder.. jeg grøsset og satte boken opp igjen i hyllen, det var det.

Det var ut fra den boken jeg fikk inntrykk av at det med nazi var sant.
Kjenner godt til Dion Fortune, og får ikke at de jobbet sammen mot Nazismen til å stemme med inntrykket jeg fikk i Crowleys egen bok.

Et blikk var imidlertid nok til å konstatere at det ER høyt nivå på det Crowley skrev der og han hadde definitivt kabbalistisk innsikt og mye kunnskaper om emnet. Hadde jeg hatt rikelig med tid ville jeg muligens også lest noe av det han skrev om kabbalah, men så lenge mitt inntrykk er at han valgte feil side, blir vinklingen for meg feil og jeg foretrekker å lese annen litteratur om emnet..

Her er en insider i satanist-miljøet som snakker om Crowley men advarer sterkt mot å utføre et eneste av hans ritualer, og en annen om rasisme, legg merke til det røde korset han har i halsen, samme som røde kors/tempelridderne bare mot sort bakgrunn.. neppe tilfeldig..

Aleister Crowley was a scoundrel, a genius, a brilliant mystic and author—and a complete sociopath. Ant-rev. Retson holds for on this great Satanic Saint and all his works (and the idiots who think they’re following him!)

http://www.youtube.com/watch?v=bOjqokIZtMk

http://www.youtube.com/watch?v=pe6qAkpf4_E

Ron Hubbard om sin gode venn Crowley:

Vandalf
Vandalf
11 år siden

Wow!

For en strålende, fantastisk artikkel fra illuminatieksperten Karlstad!

Her har du virkelig overgåttvdeg selv, mr…

You really nailed this one, bro!

Ps: er det flere enn meg som lurer på hvor Oslo kommer inn i bildet her?

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Vandalf

På det øverste kortet (med klokka) står det at man må kombinere to katastrofer, tror det er det som er linkingen ift våre katastrofer.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Vandalf

Tja …..vist du tar på deg brillene og ser en gang til på kortet med Bilde av Breivik som Tempelridder så ser du Oslo Plaza i bagrunnen, Du ser 2 lufte kanaler og 2 kors som blir 22, på kartet står det også 1312, 1+1+2 blir 22 og 1312 blir 7, mao 22/7

http://www.youtube.com/watch?v=4YAXKbwssog&feature=related

Selv Hitler var en kjent Tempelridder sammen med resten av eliten i verden

Her kan du se at Tempelridderene er øverst på næringkjeden (pyramiden) :)

http://media.adamdodson.org/index.php/Control-Structures/The-Elite-Network

Fredag den 13 i oktober i 1307 ble de super mektige tempelridderene Etterlyst og fengslet av den Fransk Kong Philip den 4 grunnet sin djeveldyrking

Tusner av Riddere inrømmet i identiske forklaringer at de måtte avsverge kristus og sverge troskap til djevlen

Men 90% av dem kom seg unna med sine enorme skatter, en del dro til Scotland, mange dro til USA og etablerte seg på nytt der 500 før Colombus og bygde Washington som det nye Sion ( Jerusalem ), ikke lenge etter endret dem navn fra Tempelriddere til Frimurere og Tempelridderene forsvant ut av historien i USA

Den innerste kretsen rundt Queen Elisabeth består av over 600 Knigts of Malta eller Tempelriddere om du vil

Se hele historien her :)

The Royal Red Dragon Bloodlines 2009 Part 1

Justitia
Justitia
11 år siden
Svar til  smurfen

Heilt utruleg å sjå desse korta, men eg ser ikkje noko tal på dei og eg kan ikkje tyda kva som står på det vesle huset bak, og kva for hus er det?

Eg ser at dei som les og deltek her, definitivt ikkje er esoterikarar, og sjølv om Hallvard Volden og Singoalla skriv bra og gir av lyset sitt, er eg redd det er å kaste bort tida, om det er så mange som er så fulle av fordommar her.

At kyrkje og kongemakta har jakta på alle som tenkte eller trudde litt annerleis har diverre ført til at mange liv har gikk tapt, og det var difor ein ikkje kunne møtast utan i dulgsmål. Dei risikerte livet sitt for trua, og tapte det og, mange av dei. Det er grusomt det som vart gjort mot dei, tortur, heksebrenning og drap. Det er rystande at sympatien her inne er på dei som drap si sida, kyrkje og stat som bibelen og sa ville plaga dei som har rett tru.

Uffda
Uffda
11 år siden

SOS

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Litt nyansering, og korrigering er nødvendig her. Har stor respekt for ditt arbeid som ofte er glitrende, Hans Gaarder, men forrige kommentar fra deg inneholdt feil.

Det gjelder dette avsnitt:

Den norske satanist forskeren Asbjørn Dyrendal har lenket OTO arbåde til satanisme og til det hemmelige selskapet ”The Golden Dawn” (et annet Crowley-påfunn) samt til The Church of Satan osv.
————————————————————–

Det er begrenset hvor mye tid hver enkelt av oss har til å grave, og jeg vet du har gravd den del innen okkultisme osv, men det er viktig å ikke ta alle over en kam, eller all info for å være korrekt på dette punkt også. Og på dette området kommer det MYE info f eks fra tradisjonelt kristent hold eller fra andre som ikke har noe som helst begrep eller evne til esoterisk og åndelig reell innsikt og det er jo viktig når det faktisk er hva dette området egentlig handler om.

De kristne som kommer med dette, er som regel i god tro, gjør det etter sin egen begrensede forståelse, eller viderefører hva deres ledere har «forstått» eller kommer med. Sannheten er at de lederne, som regel er «in» med eliten og får sine instrukser. Det har blitt avslørt selv om de aller beste blant dem. Glem ikke at neo con kristne også styrer verden, og et i makt-eliten, Bush og co, er bare et eksempel.

Disse folkene har ikke åndelig nivå overhodet, til å forstå kvidderet av hva ekte esoterikere holder på med. Det er langt over deres nivå, og historien er full av eksempler på at man fordømmer og gjerne dreper hva man ikke forstår. Heller hetser, slik det også gjøres her på Ns.

Slik er mye kunnskap gått tapt og vi satt igjen med kunnskapen til de uvitende bøllene som drepte de som forstod..

Når man går inn i dette er det også viktig å huske på, at historien og fremstillingen endres i ettertid, og hva som blir liggende er i tråd med agenda, videre er det i tråd med agenda å holde folket i uvitenhet, også ang åndelige ting som kunne gitt oss vår kraft tilbake, samt splitt og hersk.

Ha dette i mente når dere søker i dette forvirrelsens landskap. Om man ikke selv har åndelig nivå og innsikt til å skille hva som er sant og hva som er usant, esoterisk sett og hva som er åpenbar sverte-kampanje-splitt og hersk info, for å sette grupper opp mot hverandre, kan man komme galt ut.

Hva Dyrendal er med på eller knyttet til og hva OTO bedriver, har jeg liten inside kjennskap til. Vet at noen der kaller seg gnostisk prest, men da jeg selv er gnostiker og har det som kalles gnosis, kan jeg lett kjenne igjen om andre har slik innsikt. Det er åpenbart at disse ikke er ibesittelse av noen gnosis, og misbruker de ordet/vil fremstå som noe de ikke er. Og så sverter man gnostikere i samme slengen..(kjent taktikk)

Tvert om, fremstår de som ateister som kjemper for status qou kreftene og benekter og rakker ned på alt som kan lukte av åndelighet. De sanne gnostikerne ble slaktet ned av de samme kreftene fordi de hadde insikter, insikter disse benekter.

Church of Satan og Antony La Vey kjenner jeg en del til. Der er det mye ateister som vil dyrke sitt ego og frie sexualitet samt bruker Satan som et symbol på at de vil gjøre hva pokker de vil. Og Crowleys ord om at det er hele loven osv. Det er godt mulig at dette også er knyttet opp til agenda, både i fortid og nåtid, ja sannsynlig. De ferreste der har noe religiøst forhold til Satan.

Når det gjelder Golden Dawn som du nevner, så er det noe helt annet! Innen den orden er det ingen tvil om at det har vært mye lys, kunnskap og sann åndelighet! Siden det er på fruktene man skal kjenne dem, så var enkelte der etter hva jeg har inntrykk av både gode mennesker og utøvere av SANN MAGI på høyt nivå, også kalt høy-magi og det FUNKET! De var sannheten nær.. kanskje for nær. Der hvor lyset er sterkest er også motkreftene sterkest..Også jeg har fått åndelig lys fra mennesker knyttet til Golden Dawn.

MOTKREFTENE KOM – REPRESENTERT VED BLA CROWLEY SOM INFILTRERTE, OFFENTLIGGJORDE EN DEL RITUALER OG ØDELA HELE GOLDEN DAWN. GOLDEN DAWN VAR DEFINITIVT IKKE NOE PÅFUNN AV CROWLEY, DET VAR OMVENDT – HAN BLE DERES BANE.

HANS AGENDA VAR Å ØDELEGGE GOLDEN DAWN OG DET LYS DE HADDE. HAN LYKKEDES!

Dermed blir det avsnittet helt feil samt det å knytte Dyrendal til Golden Dawn blir også FEIL, fordi de ble ødelagt, den gang, av Crowley.

De har ennå en høy stjerne blant esoterikere og sanne magikere, og det er mange som påstår at de er deres arvtagere, men.. det blir påstander. De ble nedlagt. Om noen virkelig ER deres arvtagere eller har kontakt med dem, kan du kjenne de personene på deres ekte lys, innsikt og sannferdighet.

Dette passer ikke på Dyrendal, dessverre har jeg sett ham lyve mye.
Så jeg tror ikke han har noen kontakt med ekte Golden Dawn, som jeg heller ikke tror eksisterer, dog har noen brakt arven fra de videre. Den arven er på høyt nivå esoterisk og åndelig. Det er en umulighet å forene med ateisme, materialisme og det å benekte og tråkke på alt åndelig.

VI ER MAGIKERE; vi kan egentlig SKAPE og alt mulig annet, men vi var ikke på nivå til å kunne utøve dette uten å misbruke det. Vi ble så stengt inn og fremmedgjort, i uvitenhet, av dogmer og annet og de som forfekter disse dogmer i dag, er selv innestengt og begrenset av dem og vil stenge andre inn i de samme åndelige fensler for at vi IKKE skal finne vår kraft og sanne magikere. Uten å bli det.. kommer vi ikke videre..

Golden Dawn var nærmest, og ble slått ned av mer lavpannede agendaer, og hva de folkene driver med av ritualer, er sikkert ikke av det gode.

MEN TA IKKE GOLDEN DAWN med i den båsen der. Som jeg har sagt før, jeg vil ikke si et eneste vondt ord om Golden Dawn. De fortjener RESPEKT!

Og om man mener det er en åndskamp, og om man mener Crowley og OTO er på feil side, ja da var Golden Dawn lyset disse slukket!
Et lys som var så sterkt at det aldri glemmes, og omtales ennå..

Alt som Illuminatet vil ha det, må nå godtas, debatt lagt død, de som ikke innretter seg og ikke er ‘tolerant’ får problemer. Tankepolitiet trår til aksjon. Kun de som uttrykker det politisk korrekte kan publiseres. Liberalere vil stoppe kjeften på konservative, ved denne metode.

Bunnteksten av kortet sier: “Død Over Alle Fanatikere” kortet sier: “Hvis det er noe vi ikke tåler, så er det intoleranse … Illuminati eller Fanatiske Aksjon(er) blir påkrevet.”

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Litt nyansering, og korrigering er nødvendig her. Har stor respekt for ditt arbeid som ofte er glitrende, Hans Gaarder, men forrige kommentar fra deg inneholdt feil.

Det gjelder dette avsnitt:

Den norske satanist forskeren Asbjørn Dyrendal har lenket OTO arbåde til satanisme og til det hemmelige selskapet ”The Golden Dawn” (et annet Crowley-påfunn) samt til The Church of Satan osv.
————————————————————–

Det er begrenset hvor mye tid hver enkelt av oss har til å grave, og jeg vet du har gravd den del innen okkultisme osv, men det er viktig å ikke ta alle over en kam, eller all info for å være korrekt på dette punkt også. Og på dette området kommer det MYE info f eks fra tradisjonelt kristent hold eller fra andre som ikke har noe som helst begrep eller evne til esoterisk og åndelig reell innsikt og det er jo viktig når det faktisk er hva dette området egentlig handler om.

De kristne som kommer med dette, er som regel i god tro, gjør det etter sin egen begrensede forståelse, eller viderefører hva deres ledere har «forstått» eller kommer med. Sannheten er at de lederne, som regel er «in» med eliten og får sine instrukser. Det har blitt avslørt selv om de aller beste blant dem. Glem ikke at neo con kristne også styrer verden, og et i makt-eliten, Bush og co, er bare et eksempel.

Disse folkene har ikke åndelig nivå overhodet, til å forstå kvidderet av hva ekte esoterikere holder på med. Det er langt over deres nivå, og historien er full av eksempler på at man fordømmer og gjerne dreper hva man ikke forstår. Heller hetser, slik det også gjøres her på Ns.

Slik er mye kunnskap gått tapt og vi satt igjen med kunnskapen til de uvitende bøllene som drepte de som forstod..

Når man går inn i dette er det også viktig å huske på, at historien og fremstillingen endres i ettertid, og hva som blir liggende er i tråd med agenda, videre er det i tråd med agenda å holde folket i uvitenhet, også ang åndelige ting som kunne gitt oss vår kraft tilbake, samt splitt og hersk.

Ha dette i mente når dere søker i dette forvirrelsens landskap. Om man ikke selv har åndelig nivå og innsikt til å skille hva som er sant og hva som er usant, esoterisk sett og hva som er åpenbar sverte-kampanje-splitt og hersk info, for å sette grupper opp mot hverandre, kan man komme galt ut.

Hva Dyrendal er med på eller knyttet til og hva OTO bedriver, har jeg liten inside kjennskap til. Vet at noen der kaller seg gnostisk prest, men da jeg selv er gnostiker og har det som kalles gnosis, kan jeg lett kjenne igjen om andre har slik innsikt. Det er åpenbart at disse ikke er ibesittelse av noen gnosis, og misbruker de ordet/vil fremstå som noe de ikke er. Og så sverter man gnostikere i samme slengen..(kjent taktikk)

Tvert om, fremstår de som ateister som kjemper for status qou kreftene og benekter og rakker ned på alt som kan lukte av åndelighet. De sanne gnostikerne ble slaktet ned av de samme kreftene fordi de hadde insikter, insikter disse benekter.

Church of Satan og Antony La Vey kjenner jeg en del til. Der er det mye ateister som vil dyrke sitt ego og frie sexualitet samt bruker Satan som et symbol på at de vil gjøre hva pokker de vil. Og Crowleys ord om at det er hele loven osv. Det er godt mulig at dette også er knyttet opp til agenda, både i fortid og nåtid, ja sannsynlig. De ferreste der har noe religiøst forhold til Satan.

Når det gjelder Golden Dawn som du nevner, så er det noe helt annet! Innen den orden er det ingen tvil om at det har vært mye lys, kunnskap og sann åndelighet! Siden det er på fruktene man skal kjenne dem, så var enkelte der etter hva jeg har inntrykk av både gode mennesker og utøvere av SANN MAGI på høyt nivå, også kalt høy-magi og det FUNKET! De var sannheten nær.. kanskje for nær. Der hvor lyset er sterkest er også motkreftene sterkest..Også jeg har fått åndelig lys fra mennesker knyttet til Golden Dawn.

MOTKREFTENE KOM – REPRESENTERT VED BLA CROWLEY SOM INFILTRERTE, OFFENTLIGGJORDE EN DEL RITUALER OG ØDELA HELE GOLDEN DAWN. GOLDEN DAWN VAR DEFINITIVT IKKE NOE PÅFUNN AV CROWLEY, DET VAR OMVENDT – HAN BLE DERES BANE.

HANS AGENDA VAR Å ØDELEGGE GOLDEN DAWN OG DET LYS DE HADDE. HAN LYKKEDES!

Dermed blir det avsnittet helt feil samt det å knytte Dyrendal til Golden Dawn blir også FEIL, fordi de ble ødelagt, den gang, av Crowley.

De har ennå en høy stjerne blant esoterikere og sanne magikere, og det er mange som påstår at de er deres arvtagere, men.. det blir påstander. De ble nedlagt. Om noen virkelig ER deres arvtagere eller har kontakt med dem, kan du kjenne de personene på deres ekte lys, innsikt og sannferdighet.

Dette passer ikke på Dyrendal, dessverre har jeg sett ham lyve mye.
Så jeg tror ikke han har noen kontakt med ekte Golden Dawn, som jeg heller ikke tror eksisterer, dog har noen brakt arven fra de videre. Den arven er på høyt nivå esoterisk og åndelig. Det er en umulighet å forene med ateisme, materialisme og det å benekte og tråkke på alt åndelig.

VI ER MAGIKERE; vi kan egentlig SKAPE og alt mulig annet, men vi var ikke på nivå til å kunne utøve dette uten å misbruke det. Vi ble så stengt inn og fremmedgjort, i uvitenhet, av dogmer og annet og de som forfekter disse dogmer i dag, er selv innestengt og begrenset av dem og vil stenge andre inn i de samme åndelige fensler for at vi IKKE skal finne vår kraft og sanne magikere. Uten å bli det.. kommer vi ikke videre..

Golden Dawn var nærmest, og ble slått ned av mer lavpannede agendaer, og hva de folkene driver med av ritualer, er sikkert ikke av det gode.

MEN TA IKKE GOLDEN DAWN med i den båsen der. Som jeg har sagt før, jeg vil ikke si et eneste vondt ord om Golden Dawn. De fortjener RESPEKT!

Og om man mener det er en åndskamp, og om man mener Crowley og OTO er på feil side, ja da var Golden Dawn lyset disse slukket!
Et lys som var så sterkt at det aldri glemmes, og omtales ennå..

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Så til kortstokken.. Det er utrolig og fantastisk at denne finnes og gjengir kort som i ettertid kan gjenkjennes som fremstillinger/forutsigelser av begivenheter som må ha vært planlagt som nøkkel-punkter i elitens agenda.

Den som har laget kortene/tegningene MÅ ha hatt kjennskap til disse hendelser på planleggings-stadiet, vet vi mer om den/de som er bak kortene? Bakgrunn, kontakter osv?

Ang klokketårnet i i Tokyo merker jeg meg at det heter Wako, og ellers representerer det kan hende børsfall?

Ang ABB kortet, han er tempelridder, det røde korset er inne i bildet her, på hvit bakgrunn. Men han holder sverd og ikke gevær, symbolks muligens, men hva holder han frem i den andre hånden? En klode? Betyr det verdens-makt, samlet som enhet? Kanskje? Siste omdreining.

Kan bygningene bak gjenkjennes som noe vi kjenner fra Oslo, i siluett`?

Hva er det der med døra i? Nedgang til en bunkers?
Eller noe annet. Hva står på døra, stars? Litt utydelig for meg å se.

Og de to greiene på gulvet der, hva representerer det?
Ser litt muslimsk ut? Muslimske turbaner eller hva?

Ser ellers at oljekatastrofer og all annen elendighet er representert på kortene, vi trenger et helvete for slike folk som er med på denne agenda.

Vil gjerne høre hva andre ser og tolker i kortene.
Det viser seg jo å være viktig og finnes kort der som kan si oss noe om fremtidige hendelser?

Jeg er en erfaren tolker av spådomskort og orakler, men dette blir på et vis noe annet, her er det ikke redelig spørsmål til noe orakel, men her er en ond agenda lagt inn i kortenes bilder. Er disse kortene i salg?

Heart of Gold
Heart of Gold
11 år siden
Svar til  Singoalla

Singoalla sa: «vet vi mer om den/de som er bak kortene? Bakgrunn, kontakter osv?»

Det står i det tredje avsnittet i artikkelen:
«Illuminati spillet er et frittstående kortspill laget av Steve Jackson Games (SJG), inspirert av bøkene ‘The Illuminatus!‘, trilogy av Robert Anton Wilson og Robert Spillet kan skaffes her: hea.http://www.sjgames.com/

Singoalla sa: «Hva er det der med døra i? Nedgang til en bunkers?
Eller noe annet. Hva står på døra, stars? Litt utydelig for meg å se.»

Tegningen er av en mann på et tak. Det er vanlig med en egen dør til taket på større bygg. På skiltet står det «stairs» engelsk for «trapp»

Singoalla sa: Og de to greiene på gulvet der, hva representerer det?
Ser litt muslimsk ut? Muslimske turbaner eller hva?

eehh… vifter, Singoalla. Takvifter! Ventilasjon en slik en f.eks http://www.alibaba.com/product-gs/285621992/DWT_roof_exhaust_fan.html

Singoalla sa: […]men hva holder han frem i den andre hånden? En klode? Betyr det verdens-makt, samlet som enhet? Kanskje? Siste omdreining.

Det han holder i hånden er et sverd og en kalk. (symbolikk fra kristendommen, Kalken eller sverdet – kristning eller død)

arifkarim
arifkarim
11 år siden

Nektiser spiller jo dette spillet hverdag, da er det ikke så utrolig vanskelig for dem å nekte at disse illuminati-kortene har ingenting med oslo-terror å gjøre :D

arifkarim
arifkarim
11 år siden

Legg merke til det aller siste kortet: «Kill for peace»… Etter Sovjetunionens fall blir alle vestlige kriger kjempet i fredens navn… og fordi ordet islam betyr også, kjempes derfor alle krigene etter 1990 mot «islam» :D

Ulven
Ulven
11 år siden

Gladnyhet fra konspirasjonsøglen Asbjørn Dyrendal: Satans bibel er nå å få på norsk!

Satans bibel på norsk
I påsken kom Satans bibel på norsk. Det er ingen grunn til å lage noe spesielt oppstuss rundt dét. Verken Satans bibel eller satanisme er noe å være redd for, og med unntak for de aller kristeligste er det knapt noe spesielt å opprøres over.

http://www.forskning.no/artikler/2004/mai/1084181767.43

Legg merke til at markedsføringen og spredningen av det dunkle budskapet til Anton LaVey skjer via nettstedet forskning.no, som betales av det offentlige.

Sannelig har satanistene blant oss gravd seg dypt ned og infiltrert seg godt. Men nå skal de rives opp med roten og frem i dagslyset…

arifkarim
arifkarim
11 år siden
Svar til  Ulven

Satanisten Dyrendal beskriver sin religion slik:
«Hva er da denne satanismen?

Kort sagt er satanisme en moderne selvorientert religion der det å leve livet i det dennesidige står i fokus. Satanismen har opphav i California-basert motkultur, okkultisme, humanpsykologi, vestlig individualisme og religionskritikk. Mesteparten av satanismen er ikke videre religiøs, i den forstand at de færreste er så opptatt av det «overnaturlige».

Satanisme er altså ikke noe gammelt fenomen, og man dyrker ikke ondskapen. I den grad det er en religion, er den en ung religion.

Det startet som mange vet med en viss Anton LaVey. Hjemme hos LaVey i San Francisco ble det holdt foredrag og annen virksomhet knyttet til okkultisme og magi. Etterhvert utkrystalliserte det seg en mer regelmessig gruppe. Noen i kretsen foreslo at man skulle gjøre noe for å trekke flere inn. LaVey og noen andre bestemte seg for å starte en religion, og at de kunne kalle det en satankirke. Han gjorde dette den 30. april 1966.»
http://www.forskning.no/artikler/2004/mai/1084181767.43

Og med dette avfeier han enhver tvil om SRA som ikke-eksisterende fenomen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Satanic_Ritual_Abuse

Ifølge nektiser hvis et barn hevder å ha opplevde rituell fysisk / seksuelt overgrep må det være «falske minner» innvolvert. Dermed må alle ikke-rituelle overgrep dømmes mens sataniske rituelle overgrep frikjennes av rettssystemet :D
http://www.erichufschmid.net/Pedophile-trick.html

Så kan nektiser gjerne debunke de hundrevis av SRA-saker listet i denne artikkelen:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_satanic_ritual_abuse_allegations

BelzeBob
11 år siden

Hallvard

Pointet med Crowley er at han var en psykopat. Bare studer hans liv så får du bevis for det. Og psykopater kommer det fint lite godt utav.

Spørsmål: men var også Crowley begavet? Hadde han noe å komme med? Joda, men slik er det ofte med psykopater: de er ikke dumme. Crowley la en del interessante ting på bordet. Bare pass på å ikke gå i samme fellene som Crowley selv gikk i. Se om du kan bruke noe av det han kom med, men ikke glem å la din egen samvittighet lede deg. Dette gjelder og i forbindelse med alle de andre guruene eller «guruene» som fyller alternativavdelingen på bokhandlerne. Luk vekk alt det personlige, all beundring og fascinasjon – og se hva du står igjen med. Bedøm det fra din egen sunne fornuft og samvittighet og prøv å integrere det med den forståelse av deg selv, livet og universet som du har fra før. Og vær beredt å stå 100% til ansvar for det du tror på. Det *du* tror på.

Hallvard Volden
Hallvard Volden
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Belzebob: Jeg har fått stor respekt for kommentarene dine ;) Og respekten ble større nå!Selv om vi kanskje har litt forskjellige samfunns-ideal…

Ja, Crowley var kanskje en psykopat. Men nå, unnskyld uttrykket, driter jeg i hvilken person Crowley var. Jeg har ingen planer om å følge hans fotspor. Det ønsket heller aldri Crowley selv at noen skulle gjøre:

«Jeg innrømmer at mine egne visjoner aldri kan ha samme betydning for andre som de har for meg og jeg er ikke skuffet over dette. Alt jeg ber om er at mine egne resultater vil overbevise andre sannhetssøkere at det, hinsides enhver tvil, eksisterer noe som er verdt å søke og som man kan oppnå med metoder som er mer eller mindre lik mine egne. Jeg ønsker ikke å være hyrde til en flokk, et fetisjobjekt for dårer og fanatikere, eller grunnleggeren av en tro som kun er i stand til å gjenta mine egne meninger. Jeg vil at ethvert menneske selv skal kutte sin egen vei gjennom jungelen.» (The Confessions of Aleister Crowley/OTO)

Hvis man faller i fella og tilbe Crowley som person/profet/Guru, da har man igrunn sterkt missforstått hans «filosofi». Enkelt sagt: «Gjør hva DU vil» og ikke «Gjør hva JEG vil»…faktisk advarte han sterkt om å gripe inn i andres vilje og liv, uten at det ble bedt om det! Og det kan vel sikkert også oppfattes som «kaldt» for mange som tror «de vet hva som er best for andre»… ;)

Faktisk så minner dette veldig om et utsagn av kjære Buddha:

«Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.»(Buddha) Han sa det nok ikke på engelsk da, hehe… Crowley var jo selv praktiserende buddhist en stund.

Jeg beundrer ikke Crowleys liv, men jeg beundrer virkelig hans evne til veilede meg til «mitt sanne jeg»gjennom sine metoder, og ettersom jeg forstår mer og mer av hans verker, forstår jeg også at han har blitt så vanvittig svertet og missforstått at hadde han levd i dag skulle jeg gitt han en varm klem ;) FAKTISK så tror jeg han ville bli missforstått, for det å forstå hans lære krever MYE tid og et åpent søkende sinn som ikke tar en «fisk for god» ved første blikk… Han søkte de som virkelig ville forstå hans metode for å finne sin egen VEI!

Du nevner «samvittighet» Belzebob… La meg vise deg noe: «Gjør hva du VIL skal være loven, KJÆRLIGHET er loven, kjærlighet under vilje».

For de som har studert Crowley litt, vet at gresk for vilje er: THELEMA
Og gresk for Kjærlighet er AGAPE

AGAPE og THELEMA(med greske bokstaver) har samme numeriske verdi! For Crowley innså at Kjærlighet finnes bare under sann vilje, og vilje bare under sann kjærlighet…to sider av samme mynt!

Og når Crowley snakker om vilje, snakker han ikke om hva som skjer f.eks i pungen når man ser en vakker kvinne…altså begjær. Han mente ikke «Gjør hva du BEGJÆRER» var idealet, men at man må forske ut og bli bevisst over sine begjær for å rydde de av banen og slippe til den «sanne vilje». Den raskeste vei for dette er tantriske veien, der man går i direkte «crunch» med begjæret, altså provoserer frem det, for å virkelig ha muligheten til å knekke det… Dette driver flere tantriske retninger i buddhismen og hinduismen også med. Og dette er heller ikke noe for enhver, det krever vanvittig mye av den som hopper uti det, og hvis man trår feil, kan det ha kjipe følger!

Hverken sann kjærlighet eller sann vilje kan vare over lengre tid, hvis man står å snubler i begjær!

Om Crowley greide på sin egen Tantra…hehe, det er fullstendig uinteressant! ;)

Så Belzebob, tusen takk for omtanken, men tror du kan puste lettet ut :)

Hallvard Volden
Hallvard Volden
11 år siden

Jeg skrev: Enkelt sagt: “Gjør hva DU vil” og ikke “Gjør hva JEG vil”…

Da mener jeg selvsagt at man skal oppfordre andre til å gjøre hva DEM vil, ikke hva man selv vil at de skal gjøre! ;)

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Arifkarim: Tror faktisk at Antony Lavey snakker sant ang dette..
Utrolig nok tror jeg det. For det rimer med mitt inntrykk og mine brikker..

Det vil antagelig overraske mange men jeg har faktisk lest den sataniske bibel skrevet av Antony Lavey. Og jeg leste satan-bibelen allerede på slutten av åttitallet. Det er lenge siden og jeg tar derfor forbehold om at jeg snakker ut fra min hukommelse. Men jeg husker faktisk godt hva som stod i den og prinsippene der, fordi vi snakket og diskuterte det mye både da og senere.Senere solgte jeg den for kr 40 – ville ikke ha den i huset. Min daværende mann kom aldri over det, mulig medvirkende til at vi ble skilt..

Nei, vi var ikke tiltrukket av satanismen, min daværende mann og jeg var vanlige kristne lutheranere, han kjøpte satan-bibelen fordi han ville vite hva som faktisk stod i den. Og både han og jeg ble overrasket, at det slett ikke var noe djeveldyrkelse det var snakk om der.

Flere her på Ns, bør skifte ut sin ordbruk ang å rase om satanisme, og begynne å snakke om djevel-dyrkelse, det er to vidt forskjellige ting, nemlig.

Satanisme, à la Antony Lavey og satan-bibelen er ikke noe oppsiktivekkende å rope opp om egentlig. For å siter hva jeg skrev i forrige innlegg:

Church of Satan og Antony La Vey kjenner jeg en del til. Der er det mye ateister som vil dyrke sitt ego og frie sexualitet samt bruker Satan som et symbol på at de vil gjøre hva pokker de vil. Og Crowleys ord om at det er hele loven osv. Det er godt mulig at dette også er knyttet opp til agenda, både i fortid og nåtid, ja sannsynlig. De ferreste der har noe religiøst forhold til Satan.

Ok? Det er altså ikke religiøst, noe Dyrendal også bekrefter. Dette er mest ateister som er drittlei fundamentalistiske kristnes misjonering med ovenfra og ned besservisser moralisme som slike folk også vil prakke på andre. Vi har sett en del av det også her internt på Ns. Det er slikt som støter folk FRA kristendommen og Jesus, folk får rett og slett avsmak. Det er også et ansvar, om man handler og snakker slik at man støter folk fra kristendommen..

Derfor bruker de satan som et symbol for å si hva de er fed up med. Deres prinsipper er også veldig greie og egentlig er det samme prinsipper som minst 95 % av befolkningen lever etter, også kristne. Det er viktig at dere forstår dette ang den såkalte satanismen. For den er ikke så ille.

Du skal være snill mot andre, vise respekt osv, men bare mot de som forjtener det! Er det ikke slik de fleste, også kristne lever i praksis?

Det er ingenting i den satan-bibelen som gir lov til å drive overgrep mot barn, ofringer eller noe annet slikt. Nei faktisk, ville det være i strid med den.

Den er fokusert på at voksne mennesker bør kunne gjøre hva de vil, under ansvar overgrep snakker den imot.

Så, jeg tror Anony Lavey snakker sant i dette.
Og det ER også sant, at mange får FALSKE minner opp, ved å gå lenge hos psykolog som graver, eller til regresjon, disse minnen induseres med mind control.. det finnes fortvilte foreldre som faktisk er uskyldige i det deres sønn eller datter plutselig har fått av «minner» i hodet, som ikke behøver være reellt. Det er viktig å ta reelle overgrep på alvor, men mind control kan påføre slike minner. I det har Anony Lavey rett, selv om han ikke nevner ordet mk.

Mk er brukes for å sette folk opp mot hverandre, splitte familier, allierte, venner osv. Slik er også Mk profetert i Bibelen.

DJEVELDYRKELSE er noe HELT ANNET! Det er folk som i så fall har et religiøst forhold til djevelen og ofrer i religiøse sermonier. Dette er noe helt annet, om det finnes noe slikt i Norge så er det totalt skjult. Kanskje fordi en del makt-folk er med?

En tredje type såkalte «satanister» er undomssatanistene som liker Black metal musikk, kler seg i svart, de har også tent på noen kirker og veltet noen gravstøtter, det er ikke pent. Men det er ungdomsopprør og de lever for musikken og miljøet, bygger image osv. De er helt ok mennesker faktisk.

Håper jeg har fått ryddet opp i en del fordommer/vrangforestillinger der.

Dette er i tråd med forskningen til Eva Lundgren som har forsket i flere år på satanisme. Også på kvinne-undertrykkelse, og det er vel så alvorlig det hun har funnet og avslørt der, fra kristen-fundamentalistiske miljøer.

Ang det jeg fant om Antony Laveys hensikter, så klarer jeg ikke å finne det igjen og jeg har ikke tid til å lete mer. Om det dukker opp en gang, skal jeg poste det. Det var et eller annet om at hans EGENTLIGE hensikter, bak church of satan osv, var Å MOTARBEIDE ZIONISMEN!

Vel, så er han i så fall en alliert mens Dyrendal er på feil side..

Husk at kristne retninger så og si ALLE er totalt overstyrt av Zionismen..
Og deres ledere følger agenda som de får derfra.
De styrer verden, og det er det lite fokus på her på NS..

Hallvard Volden
Hallvard Volden
11 år siden
Svar til  Singoalla

Flott skrevet Singo ;) Enig…

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Takk Gudfrid, jeg ser den. Det er også slik det var 911, da var det angrep flere steder samtidig, ligner det også. Og nå var det angrep 2 steder i Norge samtidig som børsen falt osv..

Pga at det gjeler symbolikken og også connection til Crowley, så poster jeg kopi av 2 andre innlegg fra meg, litt omskrevet, her:

Singoalla sier: 31. 07. 2011 kl. 02:30

HVORFOR oppfordret politiet folk til å bære akkurat roser? Det er Arbeiderpartiets symbol. Roser er vakre og de er forbundet med kjærlighet, men i dette henseende virket det litt merkelig, da rosen er et sterkt symbol for Arbeiderpartiet.

Er det slik at det faktisk var POLITIET som oppfordret folk til å bære roser? Det var ikke arrangørene av fakkeltogene eller Arbeiderpartiet altså?

Leste et sted at Stoltenberg visstnok flere ganger skal ha oppfordret folk til å holde rosen over hodet. I så fall, glir dette rett inn i symbolikken rundt Tempelriddere, rosenkors-ordenene, Davinci koden osv.

Kan noen der ute verifisere om det er slik at han oppfordret til det?

SUB ROSA – UNDER ROSEN er et begrep.

WOW – tror vi kan ha truffet spikeren på hodet her..

The Latin phrase sub rosa means “under the rose” and is used in English to denote secrecy or confidentiality, similar to the Chatham House Rule.

The rose was the emblem of the god Horus in ancient Egypt.[citation needed] Later, the Greeks and Romans translated the god’s Egyptian name Har-pa-khered as Harpocrates and regarded him as the god of silence. The association of Harpocrates with silence and secrecy originates from a misunderstanding of Egyptian depictions of the god. Heru-pa-khered was represented as a naked youth with a finger-to-mouth gesture–in Egyptian artwork this gesture imitates the hieroglyph for child and is used to represent youth, but was misunderstood by later Greeks and Romans as a gesture for silence.

Special Forces usage

More recently, “sub rosa” activities have become a byword for covert operations, usually by security services. Originating primarily in the Canadian and American special forces, this meaning has been gradually spreading to other countries and in particular the United Kingdom. To refer to covert operations, the Special Boat Service uses the term in the vernacular.

Dette er klippet herfra: http://en.wikipedia.org/wiki/Sub_rosa
—————————————————————————–
Flere brikker på plass, kompletterer bildet enda mer ang symbolikken:

Eliten er veldig inne i det Egyptiske og guden Horus,
mistolket/endret betydning til å være Good of Silence..
Ble avbildet som en naken ungdom..
som stod med fingeren foran munnen – som om for å be om stillhet.
Viktig å vå med seg ALL symbolikken osv i innlegget mitt ovenfor.

Rosen er symbolet både for denne gud og for det hellige feminine.

See: Secrecy Finger (Jupiter/pointing) Finger (Saturn/the)

In late Greek mythology Harpocrates was the god of secrecy and silence. Harpocrates was adapted by the Greeks from the Egyptian child god Horus. These hand signs have to be all about secrecy.

‘Shhh – Silence Prog’mg; what everyone is Shhhh-ing of course is the big worst-kept Hollywood secret_ MK-Ultra Mind Control Program, Disney & Military-Political apparatus; Human Robots as Slaves, Used & Abused as living dolls for masses to worship etc.

Her ser dere først bilder av denne guden/statuen..

http://www.whale.to/b/silence.html

Deretter ser dere mange fremstående mennesker/stjerner gjøre dette,
også Barbara Bush.

Her kommer noen videos, som har med Alestair Crowley og hans mulige forbindelse til Bush.. familien ved at det er sannsynlig at Barbara Bush kan være hans datter.. han ønsket seg et barn som skulle videreføre hans onde greier, blir det sagt. Og utførte sex-ritualer for dette, med moren til Barbara.

Barbara Bush er en av personene som står og gjør dette tegnet..
Som dere også kan se på den ene video og linken øverst også..

OG i en av disse videos sies det at Crowley er som en skytshelgen for rockemusikken og at han har sagt at han skulle anvende horder av ungdom..

Vel, først hippiebevegelsen, så..

Uyøya var ungdomsleir, angrep på ungdom, noen nakne, svømte..
Deretter hauses og mindcontrolleres ungdomsopprør, i england..

Som starten på fullførelsen vil jeg tro..
Han nevner dette med å bruke undom i en av videoene nedenfor.

http://www.youtube.com/watch?v=eGIzWPUMoVI&feature=related

Army og youth.

Til Hallvard Volden. Det er slike sitater som finnes i ene videoen ovenfor, er hva jeg har hørt i årevis, ang Crowley, jeg regner med noen av de må være reelle og at han har sagt og skrevet rimelig klart, at han har valgt Satan og den mørke siden. Så jeg forstår ikke helt.. dette at du ser ut til å ville renvaske ham fra noe han selv valgte. At han var kunnskapsrik, intelligent og dyktig er en annen sak. Men for meg står det rimelig klart at han valgte feil side og jeg utelukker han derfor som åndelig lærer.. for slike skal velges med omhu og være gode, hederlige og rene i all sin ferd.

Hallvard Volden
Hallvard Volden
11 år siden
Svar til  Singoalla

Jeg er ikke interessert i å renvaske Crowley…men hans lære ;) Av alt jeg har lest av hans verker, kan jeg ikke finne noe som helst ondt ;) MEN det krever at man er inne i symbolbruken hans…kan godt forstå at noe av hans lære kan oppfattes som vanvittig ved første øyekast, men Crowley ønsket at man skulle ikke nøye seg med et øyekast, men 2 og flere ;)

Som sagt, hva Crowley gjorde i sitt liv er hans karma, kanskje han var ond, ikke vet jeg, aldri møtt duden…mitt ønske er å forme min egen karma, og det er det Crowleys lære går ut på ;)

Hallvard Volden
Hallvard Volden
11 år siden

Ingen er vel bedre åndelig veileder enn dem som viser deg veien til din indre åndelige veileder, eller? :) Kan ikke se noe ondt i det…

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Singoalla

Ble mer nygjerrig på rosenkorsordenen, den er jo åpen for kvinner også, skal vi melde oss inn Singo?
http://www.amorc.no

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  gudfrid

Takk for tilbudet men føler ikke noe behov for det eller at jeg har tid. Tror jeg kan finne det jeg søker i bøker osv, og er jo med i et fint felleskap som ikke er noen losje eller medlemsskap i, innen kabbalah, som er hva de studerer der også. Og har en del bøker om tematikken forøvrig også innen rosenkorsordenen. Problemet er at slike ordner kan være infiltrert.

Hallvard Volden
Hallvard Volden
11 år siden
Svar til  gudfrid

Det er vel OTO også ;)

Hallvard Volden
Hallvard Volden
11 år siden

..åpen for kvinner.

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Sorry dette ble litt tull, tenkte bare på frimurerlosjen som ikke er åpen for kvinner.

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Kanskje Crowly ble tatt ufrivillig av mørke krefter nettopp fordi han han var slik en god veiviser for lyset. Crowly sier noe om hvordan vi kan beskytte oss fra slike intrengere, selv om han kanskje ikke klarte det selv. Noen som forresten vet om den røde ulltråden fra Kabbala, den skal jo beskytte mot mørke krefter, kanskje den virker motsatt?

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  gudfrid

Hallvard Volden. Nei et er ikke noe ondt i det, tvert om er det riktig. Men han forsøkte etter hva jeg forstår å bygge opp et image som skulle være som «dyret» og sa mye rart. At han hadde visdom også, og mye kunnskaper og innsikt er korrekt.

Gudfrid: Hm.. man blir vel ikke tatt ufrivillig av mørke krefter,
vi får tro at det er et valg. Men der lyset er sterkest er mokreftene sterkest ja.

Ang den røde tråden rundt håndleddet, så var det noe de drev med borti Hollywood, på den kabbalahskolen som Madonna og mange stjerner gikk på. Vi må ikke overvurdere hvilken virkning en enkel rød ulltråd har! Tenk da på hva en rød ullgenser eller røde sokker kan gjøre og tenk på Rolv Wesenlund som alltid har røde sokker på seg uansett..
Nei tror ikke rødt trekker til seg onde ånder!
Det er varmens og kjærlighetens farge også.

Det er ikke tråden i seg selv.. det er et symbol for noe og det kommer an på hva man legger i det. I alle år jeg har studert og forholdt meg til kabbalah har jeg aldri hatt på meg noe slikt eller sett noen andre som har det. Om jeg ville kunne jeg knyttet en ulltråd rundt håndleddet, for å påminne meg om noe eller for å gi signal om at jeg studerer kabbalah, men ingen gjør det her.

Rødt er forøvrig en stimulerende farge som gir kraft og styrke og brukes også innen Feng Shui på den måten, man stimulere energi, innen Feng shui ved å knytte eller legger røde bånd på det man vil ha styrket. Fargen er også knyttet til jord og rotchakra, og det å være jordet er beskyttende i seg selv. Innen sjamanisme driver man masse med å jorde seg. OG det er stor mangel på dette innen mange new age-retninger! der folk svirrer litt mye oppe i skyer og universet uten bakkekontakt og jording.. det er veldig airy fairy som en indisk guru sa om new age.. de bør jorde seg masse..

Min kabbalah-lærer Andreas Bjørndal
har forøvrig skrevet utfyllende om de røde bånd her, pga spørsmål om det:

http://www.kabbalah.no/gpage.html2.html

BelzeBob
11 år siden

Joda. Med den røde ulltråden fra Kabbala kan man faktisk strikke en god ullgenser. Bare tråden er lang nok.

Anitra
Anitra
11 år siden

Etter 911 sa Bush: Lets not tolerate conspiracy theories.

Etter 22 Juli har jeg hørt flere ganger i media,
at man må ikke la noen slippe unna med konspirasjonsteorier,
eller meninger som bygger på konspirasjonsteorier.

Det blir ikke så lett å være dere fremover.
Hva tror dere kommer til å skje?

Det er ikke lenger snakk om å vise toleranse for hva andre mener,
det oppfordres tvert til nulltoleranse.

Dette er følgene av en manns gjerninger pga galskap,
fanatisme eller mind control.
Mange er døde, en hel nasjon rammes, for alltid.

FRIMANN
FRIMANN
11 år siden
Svar til  Anitra

Ikke så lett for OSS. I neste omgang er det DEG.
Pass på at du ikke har «ekstreme» (hva som er ekstremt i dag kan lett omformuleres om 10-20 år) meninger.

Disse veldig sterke ordene leste jeg i en «arbeidsleir» i Tyskland.

Først kom de for å ta kommunistene
men jeg protesterte ikke
for jeg var ikke kommunist.

Så kom de for å ta fagforeningsmedlemmene,
Men jeg protesterte ikke
for jeg var ikke fagforeningsmedlem.

Så kom de for å ta jødene og sigøynerne,
men jeg protesterte ikke
for jeg var ikke jøde eller sigøyner.

Så kom de for å ta de homofile,
men jeg protesterte ikke
for jeg var ikke homofil.

Da de kom for å ta meg,
var det ingen igjen som kunne protestere.

Martin Niemuller

bardun
bardun
11 år siden

Intet mindre enn fascinerende og ganske imponerende.

At noen, her inne, har blitt gitt av gudenes nådegave en slik klar og betydelig innsikt for å kunne tyde skjulte koder og meldinger i disse skumle kortene er stort og forbløffende.

Skulle ønske at noen kunne ta seg tid til å begynne å tolke disse slik at kanskje til og med framtidige katastrofer kunne bli avverget.

Nå har jeg ikke anledning til å lese alt som skrives på nettsida av artikler og kommentarer, og enda mindre å poste det jeg ønsker. Likevel syns det for meg som om noe her mangler, eller for å si det på en annen måte, jeg savner de synske og sannsigerskene – dem som kan ”se” i alle tidsperspektiver eller jevnlig får meldinger fra andre siden, eller fra der omkring.

Vet ikke om noen av dem har kommet med noen forutsigelser eller konkrete advarsler som kunne knyttes til denne fryktelige terrorhandlingen utført av et enkelt menneske. I så tilfelle, hvorfor ikke?

Nå har jeg lest et sted at 28.oktober skal bli en skjellsettende dato. Er det ikke bare å dra opp kortene å tolke saken?

FRIMANN
FRIMANN
11 år siden

Flott artikkel. Må få skaffet meg den stokken.

Kortene minner meg om data kort spillet Fate of the World http://fateoftheworld.net/media Som jeg ser på som det beste eksempelet på propaganda gjennom spill.
Blant annet ved å bruke kort som bla «population control», «martial law», «bookburning» , «dissinformation» og «Covert Sterilisation».

Selv om dette er klart onde kort, sniker de seg inn i spillet til å være akseptert. Og når det er akseptert en gang i hjernen, så vil det ikke gi fullt så kraftig utslag når det skjer.

baugen
baugen
11 år siden

Om 28 oktober–nyeste postulat fra Carl Calleman– på engelsk:

http://www.calleman.com/content/articles/CosmicConvergenceSeptember23-26.htm

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  baugen

Plukket ut det viktigste jeg :-), fra Callemans nyeste postulat: «we should surrender our egos to the all encompassing cosmic intelligence and also that this is our last chance to be part of the polarity shift to unity consciousness, or if we like, Oneness or God Consciousness. This will also be a test of the integrity of today’s evolutionary leaders, not to mention “2012 experts»

« Forrige artikkel

Fliker av bakteppet for 22. juli terroren

Neste artikkel »

AIDS-spektre og risikogrupper. Del II