Kristi fødsel, julen 2021, foto herfra: https://kirken.tinn.no/Kontakt/Artikler/Artikkeldetaljer/ArticleId/4386/Juleprogram-Tinn-sokn

Støtte til soknepresten fra Folkets koronakommisjon

1.2K visninger
2 minutter lesetid
5
Støtte til soknepresten

Den ærlige og modige sokneprest Toralv Frøysaa Lie, foto fra avisen, her.

Endelig har en prest, nemlig sokneprest Toralv Frøysaa Lie, uttrykt det mange av oss føler, nemlig at det er grunn til å være skeptisk til korona-pandemien. Vårt Land melder dette, men her står det videre: “Dette får mange til å reagere. – Som prester har vi også eit generelt ansvar for å verne liv, seier preses Olavy Fykse Tveit”.

Men vårt syn: En slik sunn skepsis mot korona-pandemien kan faktisk være med å redde liv, i tillegg næringslivet og den mentale tilstanden til de unge generasjonene, psykiske lidelser blant disse har økt betydelig siden 2019.
At Frøysaa Lie har lagt ut video som går på at krav om vaksinepass kan sammenlignes med nazistenes kampanjer mot jødene i mellomkrigstida, er heller ikke vanskelig å forstå. Vi er enig i at dette er en relevant sammenligning. Vaksinepass er et kontrollsystem, som rammer de som ikke ønsker å vaksinere seg, eksempelvis av helsemessige grunner eller fordi vaksineutviklingen er basert på bruk av menneskefoster. Koronapass framstår som helsefascisme som overhode ikke kan aksepteres. Hvem står bak et korona-pass? Det er den teknokratiske elite, verdens nye herskere, som vil legge oss i digitale lenker.

Vi jobber mot dette.

Jesus ble født under Romerrikets åk, et imperie. I dag har vi FN-imperiet og den nevnte teknokratiske elite, styrt av investeringsselskaper som BlackRock, som er eid av noen få familier. BlackRock eier på sin side gigantiske medisinske selskaper som presser på våre myndigheter og innbyggerne med vaksinasjon og andre produkter. Dette understrekes av at Verdens helseorganisasjon (WHO) de siste årene har gjort om definisjon både på pandemi og vaksiner. En form for manipulasjon, virkeligheten blir omskrevet til det som passer makten.

Kirken burde være mer oppmerksom på Bibelens budskap, er vårt inntrykk.

Jesus sier i Bergprekenen (Mattus 7,7): Be så skal dere få. Han sa aldri: Be, men husk å vaksinere dere – og få dere koronapass. Jesus sa også (Markus 12,17): Gi Gud det som Guds er, og keiseren det som keiserens er. Å la unge og gamle kropper fylles opp med eksperimentelle genmodifiserende vaksiner framstår som at en gir det som Guds, den naturlig menneskekroppen, til legemiddelkarteller og panikkslagne helsemyndigheter. Vi gjør dere oppmerksomme på at viruset ikke er isolert etter en nøyaktig vitenskapelig metode – ergo er det ikke bevist at det eksisterer.

Testene som er i bruk har PCR-testen i bunn – og den testen er i beste fall svært unøyaktig og i verste fall helt ubrukelig. I så fall peker de to siste ting på det faktum at covid-19-pandemien et bedrageri. Hvordan kan dette skje? Vi mener Efeserne 5 og 6 peker på det essensielle i korona-pandemien:

Ta ikke del i mørkets gjerninger, for de bærer ingen frukt. Avslør dem heller!
Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.

Med vennlig hilsen Folkets koronakommisjon 24.12.2021


Linker/vedlegg: Lenke Vårt Land: https://www.vl.no/religion/2021/12/21/sokneprest-uttrykkjer-vaksineskepsis-pa-facebook-veldig-uklokt-seier-preses/

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
2 år siden

THIS Will Happen When You Create From The HEART – Dr Joe Dispenza

e
e
Anonym
2 år siden

Et spørsmål til alle her inne: Hva har en død menneske kropp med smertestillende medisiner å gjøre? Jeg mener da, det er vel ikke noe som tas fra døde mennesker og puttes i medisiner? (prøver bare å tolke noe jeg kom over som jeg ikke forstår)

e
e
Anonym
2 år siden

Det er “En kirke” (ikke som en enkelt kirkebygning) som skal skjule 666 og spre det. Ser ut som om det er et par å velge mellom. host host.
Digg den som kan, og det skal kunne avsløres hvilken. Jeg har mine mistanker.

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
2 år siden

Bra artikkel, Sven-Inge :D

vaxx’n er designet for å ta livet av flest mulig. 7 milliarder, har satanistene sagt at de skal drepe.

vaxx’n :
https://brandnewtube.com/v/fGIHI5

vaxx’pass = data-innsamling.

professor Sucharit Bhakdi :
https://brandnewtube.com/v/tRvkhf

Anonym
Anonym
Anonym
2 år siden

Vaksinen er et varemerke så det er snakk om et merke.

« Forrige artikkel

Tidenes største bedrag, i navn av en pandemi

Neste artikkel »

Var Krystallnatten en falsk flagg-aksjon?

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x