Verdensordenstrateg bekymret for økt politisk oppvåkning

4.1K visninger
3 minutter lesetid
55

Zbigniew Brzezinski (en av de gale globales ledende tenkere og strateger) spår global politisk oppvåkning, med påfølgende indre stridigheter blant eliten, vil true deres løp mot en verdensregjering. Glimrende!

Nå innrømmer de ledende krefter for den Sionist-Sosialistiske Internasjonalen (arven etter Lenin’s Første Internasjonale – de gale globale) begynner å se at deres våte drømmer er iferd med å mislykkes, eller i verste fall forsinkes som følge av den internasjonale politiske oppvåkning av massene……….

Bevissthets- og kunnskapsrevolusjonen begynner å sette spor, og Nyhetsspeilet og Riksavisen.no er fremst, og helt i fronten av denne åndsrevolusjon i Norge. Ingen over, ingen ved siden. Gode nyheter, eller er det det?

Hvorfor offentliggjøres denne talen? For at motkreftene skal slappe av? For at deres domene skal skiftes til Kina, mens den vestlige mellomklasse ‘elite’ strippes, men den høyeste elite flytter sine forretninger til Kina?

Vil de nå skape det totale kaos. Krig og nød, finanskriser, oljeutslipp, jordskjelv og vulkanaktivitet med påfølgende askekaos, for å kunne si; Ser dere? Dere trengte Verdensregjering for å få kontroll på situasjonen. Når alle land krangler seg imellom, så blir det som dere ville ha det. Vi kan redde dere, med vår Verdensregjering……(samme oppskrift og argument som EU).

Det gjelder å kjenne til deres modus operandi…..fra historien.

I en Council on Foreign Relations (CFR) tale i Montreal nylig, advarte medstifter med David Rockefeller av Trilaterale Kommisjonen og faste Bilderberg deltakeren Zbigniew Brzezinski om at en “global politisk oppvåkning” i kombinasjon med indre stridigheter blant eliten, truet med å spore av bestrebelsene mot en verdens regjering.

Zbigniew Brzezinski
Zbigniew Brzezinski

Brzezinski forklarte at den globale politiske ledelse hadde blitt “mye mer diversifisert i motsetning til hva det var inntil ganske nylig,” legge merke til framveksten av Kina som geopolitisk makt, og at globalt lederskap i sammenheng med G20 var “manglet intern enhet med mange av sine medlemmer i bilaterale motsetninger. ”

Med andre ord slåss den globale eliten innbyrdes og dette er med på å hindre arbeidet med å redde dagsorden for global regjering, som synes å være sviktende på nesten alle fronter.

Brzezinski forklarte så en annen viktig faktor i dette, “For første gang i hele menneskehetens historie er menneskeheten politisk vekket – det er totalt ny virkelighet – den har ikke vært slik i det meste av menneskehetens historie.

Brzezinski fortsatte: “Hele verden har våknet politisk,” og legger til at hele verdens folk har blitt klar over hva som skjer politisk og er «bevisst og klar over globale ujevnheter, ulikheter, mangel på respekt, utbytting.”

Menneskeheten er nå politisk vekket og i bevegelse“, sa Brzezinski, og legger til at dette i kombinasjon med en ikke samstemt elite “skaper en mye vanskeligere kontekst for alle større makter, blant annet i dag den ledende verdensmakt, USA.”

Under en etterfølgende spørsmål og svar runde, ble Brzezinski spurt om han trodde en annen organisasjon skal erstatte FN som de facto “en verdensregjering,” som Brzezinski svarte, “Det bør være en slik organisasjon“, før han peker på at FN ble det ikke, i sin nåværende rolle.

Som teksten på slutten av videoen gjør klart, Brzezinski’s innrømmelse av at menneskeheten har gjennomgått en politisk oppvåkning er ikke en positiv utvikling i øynene til eliten.

I sin bok fra 1970 Between Two Ages: America’s rolle i Technetronic Era, skrev Brzezinski følgende:

“Den technetronic æra omfatter gradvis overgang til et mer kontrollert samfunn. Et slikt samfunn vil være dominert av en elite, uhemmet av tradisjonelle verdier. Snart vil det være mulig å hevde nesten kontinuerlig overvåkning over enhver borger og vedlikeholde up-to-date fullstendige arkiver som inneholder selv de mest personlige opplysninger om borgerne. Disse arkivene vil bli gjenstand for øyeblikkelig innsyn av myndighetene. “

Den “elite” som Brzezinski refererer inkluderte mange av de som var til stede ved hans tale under CFR møtet. Den globale politiske oppvåkning som Brzezinski diskuterte representerer en del av motstanden mot at et elite dominert samfunn og systemer for kontroll, underkastelse og overvåking som de har påtvunget den menneskelige rase i jakten på et “mer kontrollert samfunn”, og en verdens regjeringen.

Kilde: http://www.prisonplanet.com/brzezinski-decries-global-political-awakening-during-cfr-speech.html

En må nødvendigvis være opptatt av politikk, om en skal kunne bidra til en ‘øket global politisk bevissthet’. Denne økede politiske bevissthet kommer av at vi drøfter historiske og nåtidige hendelser i lys av den høyere bevisshet mange har idag. De av Nyhetsspeilets forfattere som er opptatt av penger og politikk – og dens historie, står i fronten av denne ‘økede politiske bevissthet’ som Brzezinski snakker om. Politikk utgjør basisen for elendigheten i verden.

Å forholde seg til hva som skjer i universet med Nibiuru og aliens og slikt, er for mange ‘far fetch’, og vi har fått mange tilbakemeldinger om at det er viktig også å være opptatt av ‘de nære ting’. Å ha bena på jorden.

Ditt sinn monne flyve så vide omkring,
det er som du glemmer de nære ting,
det er som du aldri en time har fred,
du lengter bestandig et annet sted.

Noen av oss har bestemt seg for at det er her vi er, i denne verden, og vi får søke å gjøre det beste utav det, så lenge vi er her……..og søke å gjøre verden til et bedre sted ved å avsløre korrupsjon, ondskap og elendighetens opphav i verden.

Norske medlemmer av den Trilaterale Kommisjon har vært:

  • Thorvald Stoltenberg. (tidl. Forsvarsminister)
  • Grete Faremo (Forsvarsminister)
  • Marianne Lie (tidl. Direktør for Rederiforbundet)

Brzezinski’s bøker

http://www.amazon.com/

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

55 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Det statlige TV-selskapet i Egypt har under de siste ukene tonet ned demonstrasjonene mot regimets leder Hosni Mubarak.

Nå hyller de at Mubarak er borte og lover å fortelle sannheten.

Statlig TV byttet brått side etter regimefallet

http://www.dagbladet.no/2011/02/13/nyheter/utenriks/egypt/tv_og_medier/15416122/

Kanskje det nytter å gjøre opprør mot makta?

Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

Det ser ut som Olabamas gamle kompis Cass Sunstein, sjef for ”The White House Office of Information and Regulatory Affairs”, får sin vilje nok en gang.

En ny lov er på trappene i USA, der det foreslås at journalister skal ha en slags offentlig godkjenning for å kunne kalle seg ”journalist”. Det er visstnok så mange kunnskapløse journalister der ute, derfor vil en slik lov sikre at folket blir foret med kvalitetssikret informasjon. Gode saker, ikke sant?

For de som ikke kjenner til Cass Sunstein, så er han også kjent som ”regulerings-tzaren”, en kontroll-freak som vil gjennomregulere samfunnet på alle nivå. Han har også skrevet en festlig artikkel om konspirasjonsteorier:

http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=1084585

Anbefaler alle å lese denne artikkel av Cass Sunstein, den gir et ganske klart bilde av hvordan ”myndighetene” betrakter internett og økende informasjonsflyt som potensielt skadelig for et samfunn….

Også interessant å se hvordan han skisserer at oppblomstringen av konspirasjonsteorier må, og skal stoppes/begrenses; nemlig ved å engasjere en hel bønsh med ”infiltratører”. Eller som Cass Sunstein skriver; ”the best response consists in cognitive infiltration of extremist groups”.
Kontroll av informasjon altså. Propaganda er annet ord for slikt.

En av Cass Sunstein’s fotsoldater i Staten Michigan, State Sen. Bruce Patterson står bak dette nye lovforslaget, og her er et par punkter som loven skal sikre:

According to the bill, reporters who register will have to pay an application and registration fee and provide a “Board of Michigan Registered Reporters” with proof of:

— “Good moral character” and demonstrate they have industry “ethics standards acceptable to the board.”
— Possession of a degree in journalism or other degree substantially equivalent.
— Not less than 3 years experience as a reporter or any other relevant background information.
— Awards or recognition related to being a reporter.
— Three or more writing samples.

Dette visstnok fordi det skal blir lettere for folket å “figure out which reporters to trust”. Suck my Banana! Steg for steg kommer den ene fascistloven etter den andre. Det tar vel ikke lang tid før loven er implementert, og selv om det i første omgang kun er snakk om en ”frivillig registreringsprosess”, så kan du banne på at dette utvides slik at alle som ikke står på denne ”godkjentlista” blir umyndiggjort eller mister en eller annen ”rettighet”. Steget fra “journalist” til “godkjent blogger” er ikke langt…

http://www.foxnews.com/us/2010/05/28/michigan-considers-law-license-journalists/

Tar med denne lille politiske visesangen til slutt, med musikk av Parlamentarisk Sodomi, som kreerer låter med treffende titler slik som ”Ja, Dere Forpuler og Skakkjører Dette Landet” og ” Regjeringen Bør Knuses”.

:)

aurum14
aurum14
Abonnent
14 år siden

bra artikkel .slik jeg ser det dreper ikke en ekte kristen en muslim eller en ekte muslim dreper ikke en kristen og kaller det hellig krig eller i det hele tatt man kan etter min mening ikke bare drepe noen og støtte seg til en såkalt hellig tro.
Vis uekte prester eller biskoper eller andre åndelige ledere oppfordrer til å drepe andre er det noe jeg tar sterk avstand fra.
En leder som villeder folket kan i det hele tatt skape kaos og det er vel det som har skjedd,men jeg har inntrykk av at mange er på god vei til å våkne opp fra dvalen.
Vis nå det menneskelige DNA blir mere utviklet og f.eks. det klikket for alle menneskene med at f.eks. det ble umulig for alle mennesker å bryte f.eks. de ti bud eller noe i lignende retning.
hva ville da skjedd på jorden.
Det er noe i den retning jeg håper menneskene skal utvikle seg i.

Evita
Evita
Abonnent
14 år siden

Hallo: Problemer med å få postet et svar. Den svarte katten Vandalf er ikke alltid bare snill, men blander meg ikke inn i disputten dere imellom. Reagerer på ditt innlegg hvor du synser, kritiserer og vil legge føringer på hvordan andres innlegg bør være, synes at dette er utidig! En ting er å si at du ønsker mer objektivitet, mindre subjektivitet og følelser, men du går enda lengre og vil at redaksjonen skal innskrenke våre muligheter til å ytre oss, slik at man ikke har mulighet til å skrive litt lengre og reflektert deresom det er behov for det.

Mennesker er forskjellige og kan vanskelig presses inn i en ensartet form, ytringsfriheten bør være hellig, bortimot. I og med at vi er mennesker og ikke maskiner, kan det vel skje at noen blir berørt av noe de leser eller skriver. Objektivitet er det mest vanlige etter hva jeg kan se, og NS ligner slett ikke facebook! Alle, inkludert deg selv ser tingene fra sin subjektive vinkel, din egen synsing om andres naturlige måte å ytrykke seg på er høyst subjektiv og kan også virke hemmende på andres frihet til å utrykke seg. Om redaksjonen skulle endre noe burde det heller være mulighet til å rette egne feil og kunne legge inn bilder eller embedde videos i kommentarene. Stiller også spørsmål over at en ny person kommer inn hit og vil endre på det meste også hvordan folk føler for å utrykke seg. Det er utidig ja. One linere er ofte ikke av den høyeste kvalitet, selv finner jeg ofte størst glede i kommentarer som er litt reflekterte og utrypende, om man har et velutviklet intellekt blir det lett mer refleksjoner og lengde på innlegg, det har jeg sett mange steder. Har ikke sagt noe her tidligere, men nå følte jeg for å kommentere deg på dette, som inte var bra inte..

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Evita
14 år siden

Jeg vet no ikke helt om lengden innleggene er proporsjonal med intelligensen, men det er no så. Man må huske på at intelligens er et veldig bredt begrep, og det er mange måter å være intelligent på utover lange utdypende innlegg. Personlig verdsetter jeg individer som fremlegger sine synspunkter på en kort, konsis og saklig måte når det er snakk om en debatt.

Uansett, jeg referer til kommentar reglementet:” Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen. ”

For det første må jeg presisere at dette ikke er en blogg eller et forum, kommentar feltet er lagt til for å kommentere artikkelen, og debattere aspekter ved den, alle diskusjoner/innlegg utover dette bør bli slettet. For at det skal bli en flyt i debatten, og for at utenforstående kan orientere seg om hva som diskuteres, bør ikke innleggene være altfor lange og holde seg til temaet.

Det vil selvsagt si, at hele dette innlegget bør bli slettet, og ditt likeså. Dessverre syntes jeg reguleringen av hvilke innlegg som tillates eller ikke har vært for dårlig, om dette skyldes lite ressurser eller andre faktorer skal jeg ikke si noe om, men det bør absolutt tas noen grep.

Når det er sagt, så blir jo de fleste debatter sidesporet, og det er alltid ønskelig for lesere å diskutere aspekter utover selve artikkelen. For at dette fortsatt skal være mulig vil jeg foreslå et forum, selvom jeg ikke tror det er mulig per dags dato, ettersom det ikke virker som nyhetsspeilet har nok ressurser til å sette i gang et slikt tiltak.

Et forum hadde likevel vært en fin måte å slippe ut litt damp fra kommentar feltet, så kan heller forum reglementet være litt mer tilbørlig, mens kommentarer under artikkelen bør forholde seg til det angitte reglementet, noe som tilsier at betydelig færre kommentarer blir stående enn hva som er tilfellet i dag.

kjell108
Abonnent
Svar til  Sithious
14 år siden

Ressurser og ressurser for opprette et forum?
Opprettet et Nabble Forum på et par minutter.
Her er koden, alt melllom “<>”.

“<<Rom’s forum
>>”

Rom’s forum

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Greit nok det, nå tenkte jeg mer i henhold til å kunne administrere et forum i henhold til nettstedets retningslinjer.

Det har liten hensikt å opprette et forum der hovedessensen er viagra reklame og personhets, et forum krever faktisk en del arbeid.

Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

Flere som har snappet opp denne saken ang. Obama?

http://www.examiner.com/x-37620-Conservative-Examiner~y2010m5d19-Guilty-verdict-in-Obama-trial-more-questions-than-answers?cid=examiner-email

Det har visstnok vært en slags “trial” (med ‘no binding legal authority’ merkelig nok) der det konkluderes med at Obama er skyldig i alle anklager som går på spørsmål om hans person; hvem er han og hvor kommer han fra?

Hvorfor er det ikke oppdrivet en gyldig fødselsattest som viser at han er amerikansk statsborger? Hvordan fikk han sin jurist-tittel fra Columbia University selv om ingen derfra kan huske eller dokumentere at han faktisk har gått der?

Utdrag:

Serious, unanswered questions remain, however–questions that the trial did an excellent job of bringing to the surface.

These questions are as follows:

Why didn’t Barack Obama have a Social Security Number issued in his name when he was first employed as a 14-year-old in Hawaii? Why was there such a long delay after his first job before an application was made for a Social Security Number? And why was he given a Connecticut Social Security Number previously used by a man born in the late 1800s, given that Obama never lived in Connecticut to begin with?

The first instance of Obama’s use of the Connecticut number was when he started to work as a Community Organizer in Chicago–a very long way from Connecticut.

Further, why was Obama given a degree from Columbia University when no one in Harlem ever remembers him being there, and although witnesses have testified that he was never a student on campus? And the address given by Obama as the one that he used while a student in Harlem does not exist.

But perhaps the most telling question of all is, why did Obama use a Kenyan passport to travel to Pakistan in 1981? Wouldn’t a U.S. citizen normally be given an American passport? It seems to be standard procedure–and the law–that passports are given only to citizens of the country in which they reside.

And what has the CIA got to do with all of this mess?

—-

Lite å finne om denne saken i media…her er litt mer:

http://obamareleaseyourrecords.blogspot.com/2010/05/manning-trial-update-obama-columbia_524.html

kjell108
Abonnent
Svar til  Ursus
14 år siden

Ting kan tolkes som at Obama hadde “sponsorer” som fremmet hans karriere, samt at fødselsattest ikke kan framlegges. Det kan implisere at Obama er sårbar for press, i siste instans kan avsettes.

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

When we get piled
upon one another in large cities, as in Europe,
we shall become as corrupt as Europe
.
Thomas Jefferson

The democracy will cease to exist
when you take away from those
who are willing to work and give to those who would not.

Thomas Jefferson

It is incumbent on every
generation to pay its own debts as it goes.
A principle which if acted on would save
one-half the wars of the world.

Thomas Jefferson

I predict future happiness for
Americans if they can prevent the government
from wasting the labors of the people under the
pretense of taking care of them.

Thomas Jefferson

My reading of history convinces me
that most bad government results from too much
government.

Thomas Jefferson

No free man shall ever be debarred
the use of arms.

Thomas Jefferson

The strongest reason for the
people to retain the right to keep and bear arms
is, as a last resort, to protect themselves
against tyranny in government.

Thomas Jefferson

The tree of liberty must be
refreshed from time to time with the blood of
patriots and tyrants.

Thomas Jefferson

To compel a man to subsidize with
his taxes the propagation of ideas which he
disbelieves and abhors is sinful and tyrannical..

Thomas Jefferson

Thomas Jefferson said in 1802:
‘I believe that
banking institutions are more dangerous to
our liberties than standing armies.
If the American people ever allow
private banks to control the issue of their
currency, first by inflation, then by
deflation, the banks and corporations that will
grow up around the banks will deprive the people
of all property – until their children
wake-up homeless on the continent their fathers
conquered.’

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Skal vi ta en råsjans J.J,og satse på at dette faktisk er en god ting?
Det er ikke sikkert vi er så alene som tror,i å ville avsløre fanteriet i verdenspolitikken.Det kan,mrk;kan være at det finnes skjulte aktører som faktisk kjemper for den gode sak internt i de forskjellige organisasjonene.Vi skal i det minste ikke avvise muligheten for det.Om det finnes mennesker med samvittighet der,så sier det seg vel nesten selv at de nødvendigvis måtte ha oprert i det skjulte,de også-om de er glade i livet som de kjenner det..
La oss se det litt an.. Blir interessant i det minste! :-)

kjell108
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Gitt et WW III scenario (Blair klaget over at “fremmede makter” hacket systemene deres hver dag) er det å håpe at kineserne visste hva som var i vente. Oljefondet krever en slags status quo, ellers er det bare luft. Uansett, demokratiet er snart en saga blott.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Uenur
14 år siden

Hører du ikke hva Zbigniew Brzezinski sier Uenur ?

Han sier i talen sin at en del må være villige til og ofre noe makt eller så kommer alle til og miste all makt

Enkelt og greit :)

Man må huske at her dreier det seg kun om rene psykopater fra A til Å
Psykopater begynner og søke makt allerede som barn, etterhvert som dem stiger i gradene så skyver dem ut dem med gode hensikter, man kan aldri vinne en konflikt med en psykopat! dem manipulerer og sjarmer seg oppover hele veien og vokser på og tråkke ned andre på sin vei
Ergo så er det 100% psykopater bland HELE topp eliten
Alt dem gjør gjør dem for egen vinning for og øke sin egen makt og lommebok, Empati er et ikke eksisterende begrep i diagnosen psykoat
Siden psykopater aldri kan få nok så søker dem grupper, organiserer seg i organisasjoner og hemmlige forbund mm, noe som seff gir dem enda mere makt
Er det grupper med mye makt så søker dem gruppene som maur til honning

Da har vi forklart grunnelementet så da kan vi gå videre til og forklare hvorfor dem nå kranger seg i mellom
Som vi ofte ser i media når noen av dem taper valg eller går på en smell så nekter dem og inse det, dem klamrer seg desperat til makten til siste sekund, nederlag er noe dem rett og slett ikke klarer og takle
Så for at NWO skal opp og gå så må noen velge og gi fra seg noe av makten sin
Vi snakker om tusener av psykopater som alle vil helt til tops så det blir det konflikter av, mye hestehandel og konspirasjoner mot hverandre i hemmlige møter
Bilderbergerene som har stor makt på kapital ved hjelp av Rotschild styrte IMF, ESB og VB må ofres siden at pengesystemet må kolapse for og skape kaos, uten kaos ingen NWO enkel og greit
Som plaster på såret så har dem fått muligheten til og overta det meste av gullet i verden som det vestlige folket satt på sjennom sentralbankene, dem får også muligheten nå til og rømme Europeiske aksjemarkeder og Euroen før den kolapser, men mange rømmer over til Dollar som også skal ned merklig nok så da kan vi nok forvente at Dollaren får leve til siste slutt før deres nye valutta skal på plass

Så nå gir Zbigniew Brzezinski dem valget, gi fra dere litt makt eller mist all makt
Vist dere forsetter og krangle dere imellom så kommer folket som er i ferd med og våkne frata dere all makt

Det er en vekker og advarsel til sine egne som kommer til og samle dem igjen
Det og si til en Psykopat at han kan miste all makt er det samme som og si til en 5 åring at Julen er avlyst og Nissen er død
mao Verden raser sammen rundt dem

Så det vi kan forvente nå fremover er en enda mer samlet NWO flokk som jobber for og slutteføre sine Verdenregjering frem mot OL i London 2012

Når man ser OL Maskottene som blir vist frem til hele erden så tyder lite på at dem er redd for og bli avslørt

http://www.dagbladet.no/2010/05/20/sport/sommer-ol/london/11793393/

Som et lite plaster på såret til dem som gir fra seg makt så vil dem få en krig av Zbigniew Brzezinski i Korea som vil ødlegge den asiatiske økonomien og en del av psykopatene vil få noen tusen dollar i form av våpensalg :)

Hu ville ha en uavhengig gransking av bevisene som NK mener er fabrikerte.
“ekspertene” fra USA og GB nekter, man må være litt rart satt sammen for og ikke skjønne hvorfor dem nekter
En stor del av verdens befolkning vet at eneste som tener på en krig i Kore er USA som vakler etter den enorme statsgjelden og pengetrykkingen sin, en krig er det eneste som kan redde dem så da kan det ikke være andre enn en USA U-Båt som torpederte båten til SK

Kun tiden vil vise om oppvåkningen frem mot 2012 blir stor nok til og stoppe psykopatenes planer
En ting er sikkert, vi blir fler og fler for hver dag :D

kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Nord-Korea har ikke teknolog for lydløse torpedoer. De restene av torpedo de viser fram er gammel teknologi. Den koreanske fregatten ville ha registrert at torpedo var i anløp, altså cover up for friendly fire eller annet uhell.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

NOW is zionist plan for world domination/ prins William antikrist?:

Klone-reptiles: http://www.youtube.com/watch?v=3-qx5l5Lb7M&feature=related

illuminati-reptiles: http://www.youtube.com/watch?v=ihc-R8VT7WQ&feature=related

The Protocols of Zion Explained ½: http://www.youtube.com/watch?v=7uXweI6rw1I&feature=related

Real makt in US: http://www.youtube.com/watch?v=W0aIrL4-wco&NR=1

US eid av sionism: http://www.youtube.com/watch?v=yMWW82_LxDY&feature=related

Fascist Zionist control of America:

United Stupids`and jewish Hate Against The World: http://www.youtube.com/watch?v=UGKos_liB6E&feature=related

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Occult NWO masterplan: fascist globalization & depopulation http://www.youtube.com/watch?v=7BAALOizWY8&feature=related (Olabama er plantet for innføring av fascistisk regime i US)

9/11 New World Order plan: Europe, America vs Russia, China http://www.youtube.com/watch?v=AhvfCFCfdNk&NR=1 (WW-III)

Hallo
Hallo
Abonnent
14 år siden

Har til slutt en kommentar til alle som liker å skrive ekstremt mye, samt drasse inn en masse personlige opplevelser og personlige følelser, ikke gjør det! For det første så skaper dette følelsen av å sitte å lese facebook. For det andre så skaper dette følelsen av at NS ikke er objektivt. Skal NS nå frem så må det selvfølgelig bestå av personer med glød, men det kan ikke bestå av personer som bruker dette forumet som en privat mail kasse. Jeg skjønner at det er et stort samhold her, men det går også til de grader utover objektiviteten. Regner med å få pisk for dette, men klarer ikke å la være. Leser NS veldig ofte, og synes det er vidunderlig å se så mange oppegående mennesker i alle aldere . Foreslår at det settes en grense for hvor mange skriftegn en kan komme med i en kommentar, slik at det tvinger folk til å tenke gjennom hva de skriver. Til nå så virker mange av kommentarene ikke så gjennomtenkte, mere ad hoc og tilfeldige alt etter sindsstevningen til enkelte personer, dette gjør at leserne må pløye gjennom en masse tekst uten at det nødvendigvis har noe med saken å gjøre. Jeg ønsker ikke å begrense sakeligheten her, men har lest for mye utenomsakelige kommentarer til at det holder mål. Skal NS opp på ett nivå der forumet er oversiktelig og lett lesbart, så mener jeg at det må settes grenser. Det går ant å formulere tekst som er gjennomtenkt litt kortere enn det en ser her av og til.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Hallo
14 år siden

Hallo, igjen Hallo!

Vedrørende ditt utsagn her om å “drasse inn en masse personlige opplevelser og personlige følelser, ikke gjør det!”

Da lurer jeg på om du er den samme Hallo som skrev;

“Jeg tror ikke noe som helst på deg, jeg tror du vender kappa med vinden. Sorry vandalf, du har vist for stor forståelse til ikke å forstå, til at jeg ikke klarer å være med på noe som helst av det du skriver. Alt du skriver tolker jeg som det motsatte.”

Hvor ble det av objektiviteten du etterlyste? Dette er jo utelukkende dine personlige opplevelser og følelser i forhold til noe så uvensentlig som hva du mener om meg som debattant…

La meg legge til at det er bekymringsverdig at du tolker alt jeg skriver som det motsatte.

Betyr det at jeg må hylle eliten for at du skal tro på at jeg faktisk avskyr de?

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Hei på deg Vandalf!

Vel, vel.. Du skjønner ikke hva jeg skriver, og det er greit nok det. Jeg skal prøve å forklare dette. Mange folk skriver i opprørthet og da kommer det masse følelser inn i bildet, samme som skjer om du holder på med å spikre, og treffer fingeren i stedet for spikeren. Jeg har fulgt med mye av det du har skrevet, og observert at du har kommet trekkende med skepsis.no en masse ganger som sannhets vitne for dine utsagn ( dette er ikke en subjektiv følelse, det er en observasjon ). Så slår du om ( ikke en følelse, men en observasjon dette også ) og faktisk berømmer informasjonen som blir fremlagt. Dette er det som forrundrer meg. Jeg er selvsakt subjektiv i mine meninger. At jeg ikke tror på deg, betyr ikke at jeg velter meg i følelser, det beror på at jeg har fulgt med i hva du skriver en god tid, og desverre så virker det på meg som om at du snur kappa etter vinden. Ja jeg liker objektivitet, og ja jeg liker å lese kondenserte tanker. Og desverre så opplever jeg deg som ett troll, på grunn av måten du argumenterer på. Er dette subjektivt ? – JA. På meg virker det som om at du har endret litt på dine inlegg, slik at de ikke fremstår så trollete som tidligere, det er derfor jeg undres på om det har skjett en endring, eller bare en omleggning av strategi. Ellers, så etterlyser jeg kortere innlegg, som ikke er fyldt av personlige følelser, og som gjerne innholder linker til hvor man får sin info fra. Mange av inleggene her er svært lange, og etter min mening kjedelige å lese, de fremstår som om noen tror at dette er venneklubben i face book, der de andre skal trøste og skrive vellmenende ord, når følelser blir litt tunge å bære. Det er i grunnen dette jeg påpeker, og som jeg ønsker å få endret på. Har jeg nå beskrevet mange følelse om deg vandalf? Etter mitt syn nei, at jeg ikke tror på deg, kommer helt og holdent av dine inlegg tidligere.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Hallo
14 år siden

Jeg er litt enig med deg Hallo,ikke i din kritikk av Vandalf,for jeg anser ham som en av de noenlunde objektive.I alle fall,som meg selv,forsøksvis objektive.Det er ingen lett balansekunst,og ingen av oss liker vel å bli kallt troll-vil jeg tro.Det er lett å la seg rive med,når følelsene sliter ang en bestemt sak,eller flere..
Det jeg er helt enig med deg i er at det er flere steder på siden “det samme innlegget” står et utall ganger,bare med litt forskjellige ord.Sikter ikke til ett bestemt innlegg,men det er ikke til å komme fra at det er svært mye gjentagelser i mange av de (vanligvis)lange kommentarene. Litt selvjustis kunne nok sikkert vært på sin plass,men jeg ønsker slett ikke å nevne noen navn overhodet,for jeg kan ikke se at det er gjort i verste mening.-men du har rett i at det rett og slett har lett for å bli kjedelig,og det igjen fører til at mulige viktige poenger ikke blir lest av de som kanskje burde lest det.Slike innlegg har en tendens til å bli hoppet over her i gården,og det er litt synd,for inne i mellom alle reptisjonene hender det at det finnes informasjon som er ny,og sett med enkeltes øyne;viktig!

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  Hallo
14 år siden

Hei Uenur !

Fikk ikke svart deg under deg, av en eller annen grunn, så derfor svarer jeg deg under meg selv, der jeg fikk svare, okke som, takker for svaret ditt. Skal avsløre litt mere her. Jeg har debatert med vandalf på DN, og hver gang denne personen kom trekkende med noe så var det fra skepsis. Han kom aldrig med noe nytt, han refererte til skepsis. Han oppførte seg som et troll, og hadde hjelp av personer som SUKK. Vandalf oppførte seg overlegent, og ba motdebatanter om å møte han og ta en en kaffi, slik at han kunne få trødd sine synspungter inn i hodet deres, som han var helt sikker på at var riktige. Tror vi diskuterte om CO2, og eventuelle virkninger av denne gassen. Vandalf, hadde som sannhets vitne skepsis. Vi diskuterte vaksiner, og vandalf hadde skepsis igjen. Av og til syntes vandalf at hjelpen han fikk var over drevent, og til og med begynte å ta motstand mot hjelpen ( + ) , han fikk meg overbevist at selv om han prøvde å fremstå som som en objektiv person, så er han inne i en av de trangeste boksene. Det er da jeg lurer på, hvorfor gidde å diskutere så mye, for å forsvare at jorden er flat? Hvorfor ikke gidde å sette seg inn i at det finnes nyanser, og at disse ikke trenger å være feil, selv om de ikke støtter ditt eget syn. For min egen del så er jeg opptatt av denne siden: http://www.thunderbolts.info/ Og det synet som presenteres der er jo ikke det vanlige. Du har helt rett i at å skrive ett innlegg er en balanse kunst, og det er mange fall groper å dette i, spesielt om du har fått noen i halsen. Det er derfor jeg betrakter vandalf som et troll, og snur om på¨det han skriver, for han har oppført seg for mye som et troll, derfor annser jeg han som å være et. Jeg synes at artikkelene her på speilet er gode, reflekterte og spennende, og ikke minst modige. Jeg liker at vi har et område som er fritt, på den måte som jeg tror fri tanke og fri presse skal fungere. Det er ikke alt jeg har greie på, og det kan jeg inrømme med en gang, i disse tilfellene skriver jeg heller ingen kommentarer, men prøver å lese hva andre skriver, slik at jeg får info om saken. Men ofte så virker det som om at hvis en skriver noe som ikke er akseptert, vel så kommer moral politiet på plassen, og rettleder deg. Vandalf har ofte vært en slik en, og skesis har vært hans våpen. Til slutt mener jeg at NS er for viktig til å være en venneklubb, så stå på å få ut info til dem som leser NS.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Hallo!

Innleggene dine her er i beste fall upresise, og fortsatt temmelig uinteressante da de ikke omhandler artikkelens tema, men derimot dine høyst subjektive syn på meg som debattant. Det er helt riktig at jeg diskuterte mye på dn.no, men det er da vitterlig over 1 år siden! Det er også helt riktig at jeg synes mange av de mest ihuga konspirasjonsnissene, et begrep som falt mange svært tungt for brystet, hadde et vel enkelt verdensbilde, noe jeg forøvrig fortsaatt mener. Det er jo bare å ta en kikk på de fleste trådene her inne så skjønner man nok hva jeg sikter til. Og som jeg har sagt mange ganger før, og som jeg synes kommer godt frem i denne artikkelen også;

Maktforholdene i verden er ikke så sort/hvit som det noen ganger kan fremgå av speilet. Makten er fragmentert og ulikt fordelt, og det er videre en rekke eliter som kjemper for ulike maktposisjoner. Det gjør også at det ikke er noen lett affære å skulle analysere hverken åpne eller skjulte strukturer og maktforhold i verden.

Dn.no var innfallsporten min til speilet, og dersom du faktisk har fulgt det jeg har skrevet, som du påstår, så ser du også at jeg flere ganger har beklaget min arrgogante oppførsel i forumet, og videre berømmet speilet for at debattforumet her (stort sett) er mer fokusert på sak enn person. Du bidrar i så måte her med å holde forkus på person, og ikke på sak.

Noe å tenke på, kanskje?

Jeg oppfrodrer deg også til å dokumentere hvor i speilets debatter jeg kommer trekkende med skepsis.no som sannhetsvitne som du sier. At jeg har brukt de som kilde er helt riktig. Jeg ser ikke noe galt i det.

Og videre; om du har lest mine få innlegg på skepsis.no, så har du vel kanskje fått med deg at jeg flere ganger har forsvart både speilet og Armin der.

Passer kanskje ikke så godt inn i din “konspirasjonsteori” om meg?

Jeg skjønner heller ikke hvorfor du oppfordrer til kortere og mer objektive innlegg innlegg når du her presterer 2 lange, fullstendig subjektive og helt uinteressante innlegg som atpåtil forsøker å sette meg i bås basert på diskusjoner vi hadde for over ett år siden.

Ps:

Objektive debatter er utopisk, det forstår du vel.

Debatter er uttrykk for debattantenes subjektive oppfatninger av en sak.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Tusen takk for dette J.J. Merker at du skriver bedre enn tidligere.

trackback
14 år siden

[…] av makt, var at jeg s at Maurice Strong , en FN kar med sterke bnd til disse krefter, …More Here var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_localize = { Share: "Share", Save: "Save", Subscribe: […]

Sirus
Sirus
Abonnent
14 år siden

Takk for informativ artikkel!

Litt om USA fra et bibelperspektiv:

Tolker jeg dette,eller tolker bibelen for meg?

“This is an expose of Revelation chapter 13 where the beast out of the sea and the beast out of the earth become friends, culminating in a new system of worship which honors the first beast. Clear evidence is provided as to the nature of these political powers, their aims, and objectives. Since the issue is a matter of life and death with eternal consequences, it is vital that we understand who these powers are.”

Gamel:http://amazingdiscoveries.tv/media/131/218-232K/
Nyeste:http://amazingdiscoveries.tv/media/382/256-232K/

Bjørn
Bjørn
Abonnent
14 år siden

Jeg ville ikke skrivet at denne artikkelen er av deg, det er jo bare oversatt stort sett alt sammen. Men jeg ser ikke helt den store nyheten her, er jo ingen ting nytt i denne talen. Han undergraver vell heller mye av det dere påstår eksiterer i eliten (ikke det at jeg er uenig i hva dere på nyhetsspeilet mener). Han sier at de ikke har politisk makt, at folk har blitt opplyste, de motsatte av de mange her mener skjer…

Synes det er rart han ikke snakker noe om Afrika. Utviklingen i Africa har vært mye større og raskere enn i feks India. Vi ser nok de værste bildene og har de værste antagelser her oppe i Nord. Men når jeg hører at 50% av befolkningen feks i Nigeria har mobil, barn og velstand øker jevnt og trutt, og det er ikke vanlig å føde 7-8 barn lenger. Sier ikke at de har gode vilkår, men ting skjer i en enormt tempo. Hvis de er på nivå med India om 20 år, hvilken posisjon er de i da, og hva kommer dette til å bety, både politisk og økonomisk? Spennende…

panzer
panzer
Abonnent
Svar til  Bjørn
14 år siden

Tja Bjørn. Jeg kunne ikke høre at han sa at “de ikke har politisk makt”. Det han pekte på var at det nå kan være flere andre globale maktsentra – i hvertfall økonomisk – som trer frem. Han presiserte likevel at ingen av disse har potensiale for “Gobal Government”. Det man også må ta i betraktning er hans bruk av “Smoke and Mirror” i sin tale.

Bjørn
Bjørn
Abonnent
Svar til  panzer
14 år siden

At ingen har politisk verdens makt mente jeg.
At det er flere maktsentrer som kommer er det jo ingen tvil om, det kommer jo med pengene i den verden vi lever i. Og når Kina har råd til 5 Irak kriger og selv klare seg økonomisk, mens USA (ja trenger ikke si mer). Så sier det seg selv at makten lever sin gang.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  panzer
14 år siden

Ikke døm etter din egen målestokk, Bjørn.
Hvis det er en selvfølge for deg å angripe og rane andre så snart du har kraft til det, så betyr det ikke at Kina skal gjøre det samme.
Kinesere har annen mentalitet.
Overflødige kinesiske menn gifter seg med overflødige rusiske kvinner, en million kinesere flytter til rusland hvert år.
Stille okkupasjon. Så skal de ta oppgjør med jødisk mafia der, får håpe.

Trotsky`s terror førte til målet, jødisk seier i rusland er total.
En jødisk [israel] dokumentar om jødeoligarker i rusland: http://video.google.com/videoplay?docid=2730957205665644059&hl=ru#docid=2505260689712894380
Tsjubais fra jøde-Eltsins regjering sa følgende da han ble advart om katastrofale konsekvenser for masser av jødisk annekseringen av statlig eiendom og naturressurser (kalt av jøder for ”privatisering”):
“Du er for emosjonel, ikke tenk på folket. Vel, la 30 millioner dø ut. OK. Det blir født nye. Disse 30 millioner passet ikke inn i markedet.”
Jøder selv forklarer sin ”suksess” med egen superintelligens og energi, ikke hensynsløshet.

Stadig flere rusere våkner opp til virkeligheten.

Bilde av streikende gruvearbeidere omringet av tropper og spesialtrente milits-bander i Sibir. Arbeidere protesterer mot massearrestasjoner etter første bølgen av spontane streiker for de 100 gruvearbeidere drept i gruven eid av Abramovitsj: http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2010/05/20/72549.shtml

I forbindelse med feiringen av ”frigjørings-dagen” spør ruser-nasjonalist bloggere:

“Hva har vi å feire? Hvem er krigens virkelige vinnere? 9. mai – en “russisk seier”? Hva førte denne “seieren” til en russisk mann, foruten spottet toast av bøddelen Stalin og en ny bølge med lidelser og ydmykelser?
Ingenting. Fra mytiske «frihet fra fascismen” tilbake til Gulag og KGB-kjellere.
Og så oppstår spørsmålet. Hva feirer i dag kveg utpyntet med medaljer, og som ser hengivent på munn til Putin?

– Kan jøde Vekselberg glede seg til 9. mai? Tydeligvis, ja: om forbannet Hitler vant, ville han ikke drive handel med Fabergé-egg i dag.
– Kan jøder Berezovsky og Gusinsky [eier av tidligere statlige TV-kanaler] glede seg til 9. mai? Tydeligvis, ja: om forbannet Hitler vant, ville den eneste media han eide, være en radiorom i konsentrasjonsleir der han skulle lese ut en Goebbels tale.
– Kan jøde Friedman glede seg til 9. mai? Tydeligvis, ja: om forbannet Hitler vant, ville han ikke hadde sittet på en haug av gullbarrer, men på en haug av grisemøkk.
– Kan jøde Tsjubais glede seg til 9. mai? Tydeligvis, ja: om forbannet Hitler vant, ville hans bidrag til energiproduksjon bli begrenset til saging av trær i taigaen.

Er det noen grunn til å fryde seg i dag? “Victory” i 1945 er strødd med lik.
“seier” 1945 var en seier for regjerende grupper, mens på den andre siden – sorg for de falne og deres familier, sorg for de millioner som har returnert fra fronten uten armer og bein.
Og enda mer: “seier” i 1945 var en av de viktigste årsakene til den forferdelige situasjonen rusere befinner seg i i dag.

Titalls millioner av russiske mennesker [millioner av de falne fra ruser-okkuperte folkene er glemt som vanlig] omkom i kampen for utenlandske interesser, og har påført seg selv og Øst-Europa en undertrykkelse og slaveri. Er dette din “seier”?
[Merkelig at nasjonalistene skriver om noen Vekselberg, men ikke om Putin, Patrushev og Mendel (Medvedev) -binLaden]

Kvinnefrigjøring kom til rusland med markedsøkonomi og globaliseringen:
http://video.google.com/videoplay?docid=2730957205665644059&hl=ru#docid=-1641555177793676452
http://video.google.com/videoplay?docid=2730957205665644059&hl=ru#docid=-580532368499915189
Er dette ikke grunn nok til en kamp mot perverse globale mafia?

En mann med åpenbar agenda
Svar til  bin Laden
14 år siden

Det er trist at nyhetsspeilet har blitt en anti-semittisk propaganda maskin.
Selvom ILLUMINATET består av mange rike jøder, selvom frimurerne selv sier at deres ritualer går tilbake til SALOMO, så kan man ikke sverte jødene som folk gang på gang, i artikkel etter artikkel.

Jeg fant et stykke sannhet på skepsis.no.
Sion Vises Protokoller er et gammelt falskneri.

http://skepsis.no/?p=600

Kan noen motbevise dette?

kjell108
Abonnent
Svar til  bin Laden
14 år siden

til FighterForTruth – Selvfølgelig burde Sion Vises Protokoller debattere her. Jeg regner den debatten som den største debatten, den krever noe mere enn å lese PrisonPlanet istedenfor Dagbladet. Historien her er mindblowing.

Et intervju som omtales som Den nye versjonen av Zion Vise prokoller http://www.biblebelievers.org.au/tyranny1.htm

Argumentene for at Zions vise er fraud
http://hebrewcatholic.org/HistoryandCulture/Antisemitism/onprotocalsofeld.html

De tar ikke medat 85% av innholdet er orginalt, at tsaren ikke drev noe antisemittistisk kampanje. Innholdet i Zion Vise var i selv selv slik at antisemitter begynte å refere innholdet.

Her er hva som framstilles som “fakta”

The Protocols take their place amongst many other anti-Semitic fabrications such as the libel that Jews used the blood of Christian children for the Feast of Passover or that Jews poisoned wells and spread plagues.

Her er det nærmeste de kommer konkret begunnelse på at Zions Vise protokoller skulle brukes for anti.semittisme

“In 1905, the mystic priest Sergius Nilus first produced the Protocols in a public edition. Following the Bolshevik Revolution of 1917, Russian emigrants brought the Protocols to Western Europe where they gained wide circulation.”

Ikke mye “kampanje”

http://no.wikipedia.org/wiki/Sions_vises_protokoller
“tsarens hemmelige politi fant utdraget nyttig, og prøvde i 1891 å sverte liberale reformatorer og revolusjonære ved å henvise til «protokollene».”

Auda, ikke mye for antisemittistisk bruk..

«Protokollene» ble nevnt i russisk presse for første gang i 1902, i Sankt Petersburg-avisen Novoje Vremja (De nye tider). Den kjente konservative publisist Mikhail Mensjikov presenterte dem som del av sin faste spalte Brev til naboer i en artikkel kalt Sammensvergelser mot menneskeheten. Men Mensjikov var nokså skeptisk til «protokollene» og unnlot å publisere dem etter at han hadde fått lest noen utdrag derfra.

http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Judaism/talmud.htm
Zion Vises Protokoller ser ut til å være inspirert med Talmud, som jeg tolker som leveregler for gudløse.

kjell108
Abonnent
Svar til  bin Laden
14 år siden

til Fighterfortruth
Ja, dette er en viktig debatt jeg ikke har sett noe til på NS. Du kan ikke starte den debatten selv, det er ikke tillatt.

Når jeg sjekket ut ting, det nye Sions vises protokoller og Talmud ble bildet noe som bekrefter Sion Vises protokoller. Saken er større enn holocaust.

http://www.davidduke.com/general/what-the-talmud-really-says-about-jesus_2196.html
Hvor kommer satanistene fra? Mitt tips er talmud. Men talmud var ikke tilgjengelig på engelst før 1948 ca. og folk var ikke klar over likhetene mellom talmud og Sions Vise protokoller. Mitt sjokk er begrenset seg fra å lese overskrifter.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
14 år siden

Satanic talmud:

Antichrist Teachings in the talmud: http://www.youtube.com/watch?v=hwpkcIRrckY&feature=related

Occult NWO masterplan: fascist globalization & depopulation: http://www.youtube.com/watch?v=7BAALOizWY8&feature=related

kjell108
Abonnent
Svar til  Bjørn
14 år siden

Jeg la merke til at britisk EU-motstandere formulerer muligheten at dagens overføring av penger til bankene er noe annet enn hva vi tror, at det dreier seg å gjøre staten, og deretter bankene konkurs, for så å erstattes med NWO banker. Relevansen for tema er: Den foregående finanskrisen var planlagt, det er ikke helt avklart ennå, men sannsynlig. Hva disse EU-motstanderne antyder er at den europeiske krisen også er planlagt. I det tilfelle har NWO gutta full kontroll. Hva som skjer er ifølge planer, vi må ta av oss hatten for hvor langt de har kommet (før de tilslutt nedlegger Westminister som institusjon i UK) og hvor lite av hva de gjør som oppdages.
Dersom meldinger om at ansatte i private vaktselskap i UK har en størrelse som blir X*hæren og at denne styrken er systematisk lært opp i “crowd control” er de nær målet å kunne ta over hele greia etter den verdenskrigen de snakker om.

panzer
panzer
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Mener at mange i lang tid både har hevdet det og lagt fram det de mener er bevis for dette. I flg disse kontrolleres og styres dette gjennom de store europeiske bankene, med hjelp av bl.a IMF, Verdensbanken, Federal Reserve og Wall Street (les: Goldmann Sachs og JP Morgan Chase ). Målet skal være (er?) å kvitte seg med middelklassen og sørge for overføring av deres formue til The Anglo-American establishment. USA brukes som et “instrument” for dette.

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Fikk så lyst til å sitere gjedda her: http://www.dn.no/forsiden/naringsliv/article1902248.ece Denne mannen er ILLUMINATI og antakelig hjernevasket. Han vil inn i data lagrings arkivet, med elektroniske penger. Skulle gjerne visst hva Synnøve vet om denne skurken. Regner med at hun har noe saftig om denne gjedda, han har svømt rundt i sivet en god stund.

kjell108
Abonnent
Svar til  Bjørn
14 år siden

Fra begynnelsen av Timeline, masterplan for å eleminere demokratiet. Kina elemineres først.

http://projectcamelotproductions.com/interviews/anglo-saxon-mission/anglo-saxon-mission.html
“During 1980’s, due to certain personal career events, which I am not yet able to disclose, I could establish beyond any simple suspicion, that a future wartime government of the UK will be conservative, right wing in nature, and of high ranking military office, not civilian, with the officer cadre from all 3 services properly inducted to be in obedient support. I felt at the time that we would soon be in an extended state world wide armed conflict, where this type of totalitarian/military Government would be put in place.
I continued on with my military career and was now project working with various military contractors such as BAE, Westland, and Plessey & Marconi Systems. It was during this time that I was introduced into the future naval weapons programmes then running in the late 80’s and early 90’s. However, by then, I was totally disillusioned and really did feel that ultra-right wing hands were at hard at work manipulating people and events. Again, what CW had told me (CW was insider, known since 1975 and whose identity still needs to be protected) previously told me came back with more solidity than I could have imagined. “

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
14 år siden

Jeg fikk mange nei-tomler for dette som er blant de tre viktigste dokumentene per idag på Camelot project. Viser at knapt en av leserne leste noe mere inn de få linjene fra starten av brevet. Uti brevet beskriver forfatteren en samtale med UFO-piloter (forfatteren ble tatt for å være insider), senere om masterplanen for Iran og Kina (WW III)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
14 år siden

Ett av problemene med å fremme Den nye verdensorden, er at den skal fremmes via TO instrumenter: en transnasjonal elite pluss en eller flere supermakter. Men den transnasjonale eliten stoler ikke på fremmede supermakter; supermaktene stoler ikke på hverandre; og hvis en supermakt oppgir for mye av sin militær-økonomiske makt så mister den også gjennomslagskraft. Så NWO-kabalen har interne interessekonflikter av hvordan de skal gå frem for å nå det store målet; og dens representanter stoler ikke på hverandre.

Hallo
Hallo
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
14 år siden

Dette er jo genialt! Samme strategi som de bruker mot nasjonalstaten bruker de mot seg selv. Å være menneske, blir aldri det samme som å være gud, selv om noen tror det. Jeg kan i en viss grad være med på at vi alle er en del av gud, og at helheten av alt, er gud. Men her er det forstyrrede mennesker som prøver å ta på seg guds klær, samt at de ikke er noe annet enn enn fragmenterte biter av helheten. Jeg leste en eller annen plass at ett menneske har mulighet til å bestemme over ca 7 mennesker før det hele blir uoversikelig. Vi har hatt imperier før, og vi får det siden. Men de faller alle, og utkantene av imperiumene er de som raskest finner ut av dette. Så derfor er island selvfølgelig den første til å falle, Samtidig er dette landet det første til å finne ut av hvordan det skal klare seg i den nye virkeligheten.

panzer
panzer
Abonnent
14 år siden

“Aldri før har behovet vært større for en “world class government-run media” i USA”, sier George Soros !!! Her skal ikke alternativ media slippe til, men kun den kontrollerte. Kilde:
http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=156025

Det er den sittende administrasjonens oppfatning at alle som ytrer seg kritisk, stemples som terrorister eller rasister. Spesielt har rasisme-stemplet ofte kommet opp i det siste, som reaksjon på alle som ikke er enig med Barry Soetoro (alias Barak Obama).

BiggusD
BiggusD
Abonnent
14 år siden

Beste artikkel jeg har lest av deg så langt, Johansen. Keep up the good work!

Nyhetsspeilet skal utfordre de etablerte sannheter overalt der de finnes. Det inkluderer både samfunn, kosmos og bevisshet.

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  BiggusD
14 år siden

Helt enig :)
En kjempebra artikkel Johansen!
Håper på flere slike interessante og tankevekkende artikler her på speilet.

« Forrige artikkel

Barnevernet, fylkesnemdene og menneskerettene

Neste artikkel »

Er psykiatrien elitens våpen?

55
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x