Hove-festivalen under angrep

16.3K visninger
1 minutt lesetid
231

Rett før Damian Marley og Nas gikk på scenen dukket det opp et fly som åpnet ventilene i et par minutter over Hove-festivalen før det fløy videre.

En skyfri himmel med klare langtidsutsikter ble fullstendig overskyet som følge av værmodifikasjon og militære skyer. Hvis noen har vært på Hove og kommet hjem med en “hoste” så kan du være utsatt for et kjemisk og biologisk angrep.

En lignende hendelse fant sted under Woodstock-festivalen i 1969 da militæret sådde skyer og skapte tungt regnfall. Dette skjer nå regelmessig over store deler av kloden.

Det sprayes mest i forkant av helgen, når folk flest er ute og nyter park- og friluftslivet under solen.


Bildene er tatt fra en festivaldeltager, takk for årvåkenhet i kampens hete.

“Jeg kom på til Arendal onsdag forrige uke og det var HEEEELT skyfri himmel da og når jeg våkna dagen etter.

Hele dagen starta med bra vær og det holdt seg sånn utover dagen.

Vi kom til Hove Festival plassen ved 19.00 tida, Nas & Damien Marley Konserten startet kl.20.00.

Konserten starta chill under en skyfri himmel til sånn etter en sånn 20 minutter så så jeg det her til venstre av scenen (Det var stappfullt i konsertområdet man,antall vet jeg ikke men over tusen hvertfall):

Bilde 1 er ett bilde av scena før trailsa kom. Følg rekkefølgen på bildene så ser du at den første trailen utvikler seg (Bilde 2 til bilde 6,konserten varte i en og halv time så de utvikla seg utover showet)”
Sjokkert festival-deltager

Du kan klikke på bildet og åpne større utgave.

Meterologene våkner opp:

http://www.youtube.com/watch?v=GYG_hdZmTic

http://www.youtube.com/watch?v=AVEC4uj0T8s

http://www.youtube.com/watch?v=Cr25giCYKhA

http://www.youtube.com/watch?v=rHT34GYe6GI

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

231 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
labbatus
labbatus
Anonym
6 år siden

morsomt

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrail from Emirates Airlines over Trondheim Norway, February 11 2014 1:35 pm, route E to W http://www.youtube.com/watch?v=XdjutkFWDcI

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Hove-hosten er nå slått opp på NRK Lydverket –

“Vi som trodde hosten etter Hove skyldtes et hardt liv på festival, må visst tro om igjen.

Skrevet av: Trine Aandahl
Vi trodde nemlig at det høye antallet slitne og hostende redaksjonsmedlemmer etter festivalen skyldtes vanlige festivalfaktorer som kjederøyking, lange netter, høy konsertfrekvens, hyppige diskusjoner, synging, vræling, iskald aircondition på et overfylt arbeidsrom, systematisk nedbryting av immunforsvar gjennom dårlig kosthold, lite søvn og mye alkohol eller den deilige festivalspesialiteten urinstøv…”

http://www.nrk.no/lydverket/biologisk-angrep-pa-hove/comment-page-1/#comment-31607

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Aerosolprogrammet refereres til Project Cloverleaf, og AC Griffith, tidligere CIA, forteller at Chemtrails er for beskyttelse mot HAARP-stråler fra russiske anlegg.

http://www.youtube.com/watch?v=hesBizPRBoU

http://www.youtube.com/watch?v=ygnBs4Rb8p0

http://www.youtube.com/watch?v=2U19HRdjyP8

http://www.youtube.com/watch?v=nbQhTnsAZHU

Nå visste ikke jeg at russerne hadde slike anlegg. Noen som vet? For hvis de ikke har HAARP-anlegg, så er det en helt annen agenda som ligger bak.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Det er som regel alltid noe annet som ligger bak. Som kjent finnes det som regel to grunner; en god grunn og den virkelige grunnen. Ikke alle “tidligere CIA-ansatte” er fløyteblåsere,de fleste er betalte og beskyttede desinformanter.

“Hiding it in the open”-strategien som ofte benyttes (fordi massene anses som så dumme at vi ikke er i stand til å tolke det som blir plassert rett foran nesa vår osv.) kan i dette tilfellet avleses som at “Hensikten med chemtrails er økt effekt av HAARP-anlegg”…:
“The HAARP patent calls for spraying barium in the atmosphere to enhance the effects of HAARP…”

Se http://www.bariumblues.com/

trackback
13 år siden

[…] skriver nettstedet Nyhetsspeilet.no i en sak som i skrivende stund har fått over 200 kommentarer. De hevder altså at folk på Hove ble utsatt […]

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Vel. his først noen bestemmer seg for å spre smitte på denne måten, er det som farfarlo skrier en grei bortforklaring og avledningsmanøer, idet det altid vil være en vurderingssak om en skal tillegge skydannelsene og smitten naturlige årsaker eller ikke

Rent historisk ved vi at myndigheter har spredt smitte og også detonert atomladninger nær befolkningssentra for å undersøke virkningene.

Med andre ord – vi vet at myndighetsinstanser i såkalt demokratiske land er troendes til å gjøre slikt.

Derfor er det ingen grunn til å ha noen psykologisk sperre mot å tenke i disse baner.

Men hva en skal konkludere med, må bli en vurderingssak utfra det en obsererer.Hvis flyet hadde en unormal bane, hvis skylaget og regnet kom unormalt fort, hvis symptomene også kom unormalt fort, eller var rare i forhold til øvrige infekssjonssykdommer en har hatt, og mange opplever det samme ved de fleste store festialer. ja da bør en begynne å lure..

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Det festivaldeltakerne forteller er ihvertfall i overensstemmelse med en agenda av følgende type:

– En sprer en type smittestoff ut i lufta

– En sprer ut partikler for å fremme dråpedannelser og derved nedbør.

– En velger et festivalområde fordi en da rammer mange mennesker samtidig.

Så kan en selfvølgelig spekulere på mulige beveggrunner.

– Er det en form for hemmelig vaksinasjonskampanje?

– Er det for å svekke deler av befolkningen og nedsette levealderen? Isåfall må de skyldige og deres partnere først være blitt imunisert.

– Er det kanskje for å øke frekensen av visse sykdommer i befolkningen slik at legemiddelindustrien kan profittere mer?

– Var det kanskje på denne måten AIDS-smitten først spredtes, og med den hensikt å desimere homofile og vørige elementer i befolkningen man anså som “moralsk bedervede”.

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
Svar til  Nixo
13 år siden

Det festivaldeltakeren forteller er kun i overensstemmelse med normal kommersiell luftfart og vanlige contrails, alle med kunnskap om emnet ville sett dette med en gang. Er det egentlig noe nytt at man blir syk når man er på festival?

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
13 år siden

Dette er det som falt ned over Oakville i 1994. Første gang oppdaget på 1300-tallet faktisk.
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_jelly

Og “tilfeldig” nok skjedde dette i August, 1994. Det er da meteorsvermen Perseid passerer jorden hvert år.
http://en.wikipedia.org/wiki/Perseids

http://blogs.howstuffworks.com/2009/08/13/are-meteorites-full-of-star-jelly/

“Sure, “caustic soda” is far from an exciting explanation, but that’s why we have conspiracy theories. When science gives you lemons, you stick your fingers in your ears and imagine the lemons are actually part of a secret government UFO lab”

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Selv har jeg opplevd lignende kliss som har regnet ned som åpenbart var menneskeskapt. Gjennom frontruta på bilen så jeg at substansen besto av identiske små trådlignende partikler som helt klart var for tunge til å kunne komme fra noe annet enn fly. Har også hørt at dette ble observert av andre her på NS. 2-3 dager senere ble det erklært at svineinfluensaen var kommet til Tromsø. Det er jo tekniske mulig å bruke fly til dette da, så hvorfor skal man utelukke dette helt, Fanfarlo?

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
Svar til  Hermis
13 år siden

Selvfølgelig er det teknisk mulig, men en så stor verdensomspennende konspirasjon som dere beskriver hadde blitt avslørt ganske fort av en eller annen, med ordentlige bevis selvfølgelig. Med så mange mennesker innvolvert er det umulig at alle klarer å holde tett. Enda mer merkelig er at de da gidder å slippe ut dette stoffet over store øde havområder og ubebode plasser. Alt bevis jeg har sett til nå har kun vært bilder og video av fly med vanlige contrails og dårlige forsøk på å gjøre om vanlige historier om f.eks. chaff til en stor avsløring av “chemtrails”
Uten noe ordentlig bevis blir det bare en teori, og denne er en av de mer usannsynlige.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Nå er det jo mye av de samme folkene som må står bak chemtrailen som også utgjør pressen (og annen massemedia), olje-, våpen-, farmasi-, transport- , mat- og finanssektoren. I tillegg kommer Bilderbergerne, NATO, EU, FN (feks svineflu og klimamafiaen) osv. Det eneste de ikke eier og har fått kontroll med enda er internett (DLD og søkeovervåking er på vei). Ved å søke på nettet etter uttrykket “chemtrail” vil du få ca 1.5 million svar. Her vil du kunne finne en del “varslere”. Avisene nevner chemtrail bare så vidt når de kun skal deskreditere/latterliggjøre konspirasjonsteoretikere, som de blir kalt. Når bukken passer havresekken så er det ikke noe annet å vente. De folkene som står bak chemtrailen har sikkert fått ordnet det slik at de tjener økonomisk på det, som de også gjør med kriger, sykdommer, kontroll/overvåking, katastrofer, narkotika, finansspekulasjon etc. Regninga er det andre som må ta.

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Og du har solide bevis for alt det du påstår eller? Er vel egentlig bare løse påstander for å få litt mer spenning i hverdagen og for å få seg til å tro at man vet alt som foregår og dermed kan få følelsen av å være hevet over andre.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Bevis at det ikke er chemtrails da, smarta :D

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Nå har jo motbevist omtrent alt dere har kommet av “solide” bevis av “chemtrails”, er vel hos dere bevisbyrden ligger. Vil dere at folk skal tro på dette så må dere komme med noe mer seriøse bevis enn bilder av kommersielle fly fra bakkenivå og påsta at det “chemtrails”.
Prøv å ta bilder av fly som du mener slipper ut chemtrails, og da mener jeg at du skaffer deg en ordentlig linse slik at du kan se flyselskapet og hvor dette stoffet blir sluppet ut fra.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Bevis kan jo være så mangt. Nå fins det jo mye info om dette på nettet feks, og det er jo tatt prøver som bla annet viser barium, aluminium og mye annet styggedom. Folk som har satt seg grundig og bredt inn i dette temaet har nok filtrert ut mange slike naturlige forklaringer som skeptikerne har kommet med for lengst. Det er helt greit å ikke tro på chemtrail, men man trenger nå ikke å se på de som har et annet syn som om de er fullstendig på bærtur. Jeg selv må jo ha blitt kraftig aluminiumsforgiftet hvis jeg skulle ha benektet hva jeg selv har sett av de tidligere omtalt regnpartiklene.

Når det gjelder den såkalte eliten, så viser den offisielle statistikken at 1% av de rikeste i USA besitter omlag 25% av de økonomiske ressursene. 96% av pressen i USA er eid av jøder, mot 2,5% som andel av befolkningen. De aller fleste nasjonalbankene i verden er eid av private, også USAs Federal reserve. En gjenganger i disse bankene er blant annet Sachs og Rotschild. Det fleipes med, ikke uten grunn, at disse eierne kan trykke sine egne penger. Wall Street og Trescott Bush hjalp Hitler økonomisk til makten etc.

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Star jelly kommer fra meteoritter som kommer seg inn i atmosfæren uten å brenne opp.

Jeg trodde du var så sikker på at det var barium og aluminium som ble sprayet jeg, ikke svoveldioksid. Wikipedia artikkelen handler uansett kun om et forslag som ble fremmet av noen forskere og blankt avslått. Dessuten så vil svovelen mest sannsynlig bli hovedsakelig skutt opp i lufta fra bakken og ikke sluppet fra fly.

Den siste artikkelen, eller deler av artikkelen, har du igjen klart å mistolke. Dette handler ikke om “chemtrails”, men cloud seeding. http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding
Cloud seeding handler om å skyte sølviod inn i skyer fra bakken eller slippe det fra småfly (mer ueffektivt), for å “tvinge” skyene til å regne. Dette er ikke akkurat noe hemmelige greier. Både Russland og Kina driver med dette. Kina har for eksempel brukt dette for å prøve å bli kvitt tørken, de brukte det også under OL i 2008 for at det ikke skulle regne under åpningseremonien. Omtrent alle nyhetsbyråer hadde en sak om dette. Igjen så prøver konspirasjonteoretikere å bruke helt andre saker som ikke har noen ting med “chemtrails” å gjøre, for å fremme sin egen sak.

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Håper du vet at chaff ikke sprayes regelmessig ut i atmosfæren. Det brukes mest under militærøvelser og da gjerne over ubebodde områder, så langt det lar seg gjøre. Et fly som har en missil etter seg slippet ut chaff for å forvirre radarsystemet til missilet og slippes ut i små kvanta fra fly. Fordi det slippes ut så lite av chaff så har er det ikke noe fare. Det hadde vært ille hvis det hadde blitt sluppet ut hele tiden. Litt aluminium er ikke helseskadelig, men det blir det i store mengder. Langt i fra mengdene som forekommer grunnet chaff.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Armin, de tyske meterologene i RTL anmeldte ikke noe ihvertfall. Hvis det er det klippet du viste hvor du ikke skjønte tysken, men bare leste undereksten på Skepsisforumet du sikter til.
Ellers vil jeg gjerne se hvor de anmelder…om mulig, takk?

lillehammer
lillehammer
Abonnent
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Hei Armin.

Det har vært vanskelig å skjønne hva definisjonen din av chemtrailz er. hver gang du har linket til et bilde av såkalt chemtrailz, så har jeg bare sett helt normale contrails(som jeg har sett siden jeg var barn på 70 tallet)
Fint at du endelig finner et annet ord for det. Chaff!!
Vi som har spilt flysimulatorer har jo sluppet ut digitale chaff i flere 10år. Faktisk et spørsmål om liv eller død hvis en AntiAir locker på deg. (hva med ‘flare’? det var også noe vi måtte slippe ut i flysimulatorene for å ungå AA.)

I flyøvelser med utslipp av chaff, så tipper jeg dette skjer over militære øvningsområder. Chaffutslipp ser ihvertfall HELT anderledes ut enn de skyene du hele tiden peker på, så det er fint at du har realitetsorientert deg, og har omdefinert chemtrailzproblemet.
Fra nå av. NEI TIL CHAFF! :)

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Rett skal være rett, ordet lærte han her ;-)

http://skepsis.no/forum/index.php/topic,1554.0.html

Düppel, düppel, düppel som tyskerne sier :-D

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

Armin: Nei jeg benekter ikke geoengineering, men jeg benekter en spesiell type geoengineering, “chemtrails”. F.eks. cold roof er en type geoengineering som foregår. Chaff er ikke noe hemmelig akkurat, så at det i media er ikke så veldig stort.

Så nå er plutselig “chemtrails” utslipp av chaff. Hvis det hadde vært slik hadde det nok blitt et ramaskrik uten like. Med de mengdene chaff du påstår blir sluppet ut fra fly hadde flygelederne rundt om i verden hatt noen problemer. Chaff merkes ganske godt på radarer skjønner du. “Chemtrails” gikk faktisk opp på usannsynlighetsskalaen akkurat nå.

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
13 år siden

Bildene i artikkelen er forøvrig kun av vanlige cirrus skyer og en persistent contrail. Cirrus skyer dannes som du sikkert vet når luftfuktigheten er høy og temperaturen er lav nok, i større grad på ettermiddagen når vann fra bakken har fordampet. Når forholdene er slik dannes det også persistent contrails. Ingen av delene dannes pga. hverandre som artikkelen antyder. Merkelig at himmelen er dekket av cirrus skyer før den første “chemtrailen” dukker opp, ifølge rekkefølgen på bildene hvertfall. Samtidig så er det en god del travle jet airways som går forbi nesten rett over Tromøya. Ser ut som flyet er på airway UM609 som betyr at det mest sannsynlig er på vei fra eller til Gardermoen, litt vanskelig å tyde retningen på bildet. Men det vil hvertfall si at siden Damian Marley og Nas konserten var fra 20.00 til 21.30 og artikkelen sier at dette flyet kom rett før konserten startet, da passer egentlig SAS sin rute SK810 fra Heathrow med ankomsttid 20:40 på Gardermoen ganske så perfekt. SK810 ville vært over Tromøya rundt den tiden. Men det kan jo også være en litt forsinket British Airways rute BA768 med ankomstid 20:10 på Gardermoen, også fra Heathrow.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

He he ja særlig :P

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Så dere mener at jeg har rett i det jeg sier, jeg ser hverfall ingen saklige motargumenter…som vanlig.
Jeg tror nok jeg har sett på flere contrails enn du tror Armin, og sett dem fra en nærmere avstand enn du tror.
Har hørt om den nye skytypen ja, men at en oppdager en type sky er jo ikke noe bevis for chemtrails akkurat , det blir kun ren spekulasjon om noe som kan ha flertallige andre mer sannsynlige årsaker enn “chemtrails”
Og den Nasa artikkelen har du jo feiltolket fullstendig. De partiklene i skyene har vært der hele tiden, det var bare først i 2000 at man klarte å se dem for første gang pga. ny teknologi. “With the highly sensitive Earth-observing instruments NASA has used since 2000, we can distinguish aerosols and clouds in greater detail than ever before,” Og i 2007 etter årevis med dataanalyser har man kommet fram til at det er en gradvis overgang fra våte dråper til tørre partikler rundt skyene, som de har kalt “Twilight Zone”.
PS: Latterligjøring pga av mangel på argumenter gjør bare at dere fremstår enda tåpeligere.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

“Skeptikerne oppsøker andres meninger”? Morsomt. Jeg har oppsøkt Skepsis sitt forum en del ganger. Ble kastet ut omtrent umiddelbart hver gang. Men jeg brøt vel reglene:

* Ikke skriv med grønt. Eller rødt.
* Ikke post videoer.
* Eller bilder.
* Ikke post noe fra andre artikler uten å putte det inn i en ramme som gjør teksten liten og nesten uleselig.
* Ikke kommenter på det moderator gjør.
* Ikke si stygge ting.
* Ikke post lange artikler. (“Lange ” vil si over 5 linjer.)
* Eh… helst ikke post noe i det hele tatt. Med mindre innholdet er 100% i tråd med Skepsis-sektens hellige lære.

Men det er jo sant at “skeptikerne” oppsøker andres meninger. For de har egentlig ingen meninger selv, og lider under den tomheten dette gir dem.

Å bli “skeptiker” er slettes ikke vanskelig: Les bøkene til Michael Shermer, Rudi og Dawkins. Lær de utenat og simpelthen repeter det de sier. Samme gjelder TV og aviser: finn ut hva som er mainstream, PK og “smart” – og så bare repeterer du det. Veldig enkelt. Om enn noe kjedelig og meningsløst.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Ha ha! BelzeBob! En av de fornøyeligste seansene jeg har vært med på var en dag jeg nettopp hadde lest både Dagblade og VG. Hadde to stykker på besøk, og de begynnt å diskutere. Det var forbløffende å høre de begge gjenta VG-Dagbladet-VG-Dagbladet i tur og ordning nesten helt ordrett. Etterpå var de SÅ fornøyde (og enige) med seg selv. Ubetalelig morsomt!!

Arve
Arve
Abonnent
13 år siden

Bidalaka: Her er litt lesestoff til deg! Om kjemikalieskyer.
http://bluenomore.com/
Kom gjerne med tilbakemelding når du har lese boka ” Questions in the sky “.
Mvh

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  Arve
13 år siden

Det er ikke lesestoff, det er en serie litt kjedelige vilder av skyer, med mulig unntak av bildet av en bisol som var litt dekorativt. Slike bisoler har vært beskrevet lenge før flyene ble oppfunnet.

Frmdeles ingen analyser, ingen målte spektra, bare masse påstander og manglende kjennskap til skyformasjoner.

Rainbow
Rainbow
Abonnent
13 år siden

Iliuka om chemtrails:

Spørsmål:” Hva slipper de uordinære flyene ut over Geilo-området?”

“Der er lik der tales lik ’chem trails’ Der er noget lik der skaper bevisstheter ikring hva der tales atmosfæriske energier. Der tilhører hva der tales en global eksperiment for at noget forhindre hva der tales klimatenes kollaps. Konu Ekatah. (280309)
(Se også http://www.iliuka.net; Visdomsord nr. 1 – 2009, s. 25 og Kristiansund 01.10. 2008, s. 27.)”

http://www.iliuka.net/Visdomsord.htm (Nr. 2 – 2009)

Michelle
Skribent
13 år siden

Chemtrails med ex-NWO-soldat fra undergrunnsbasene i USA – Aaron McCollum:
http://www.youtube.com/watch?v=JlPXLSPoKrY&feature=related

Flere intervjuer med ex-NWO-soldat fra undergrunnsbasene i USA – Aaron McCollum:
http://www.youtube.com/watch?v=22S2TNMf8v4
http://www.youtube.com/watch?v=LFlXttdTpgY&feature=related

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Ja, jeg ga opp skepsis-forumet ganske fort. Ble liksom kastet ut så fort jeg hadde kommet med et innlegg.

Tror de har en slags allergi der. En allergi mot annerledes meninger.

Men heldigvis kommer jo skeptikerne her for å diskutere. Tydeligvis blir det kjedelig for de å sitte helt alene i stalinist-staten sin og være enige med hverandre hele tiden.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Du har seff helt rett som vanlig Bob :)
Jeg har bare vært innom skepsis.no noen min noen få ganger, men det jeg har sett er at alle hyller ( Sekt ) lederen som sier noe og ALLE bygger oppunder det
Det blir som med det Harald Eia beviste om forskning, først finner man “fakta” for så og bygge/forske seg opp til det resultatet som allerede er bestemt
Sånn som man ser når oljeindustrien skal bevise at seismisk skyting (kraftige lydbølger) er helt ufarlig for fisk i havet, da har man resultatet klart på forhånd og så kjøper man en forskningsraport som bygger oppunder det svaret man vil ha
Man ser det samme over hele linja enten det gjelder medisiner eller et politisk vedtak politikerene vil ha igjennom

Som med deg Bob så ønsker jeg skepsis.no folk og andre velkommen til et forum der vi kan diskutere oss frem til fakta uten og bli utestengt av … :)

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“Det blir som med det Harald Eia beviste om forskning, først finner man “fakta” for så og bygge/forske seg opp til det resultatet som allerede er bestemt”

Sånn som når man bestemt seg for at aliens har vært her i tusener av år, og så ser man “spor” av dette overalt. Eller at man bestemmer seg for at stripene fra fly er “chemtrails”, og bygger/forsker seg opp til det resultatet som allerede er bestemt.

Det hadde vært vagt underholdende om man ikke leste om slikt som kikhosteepidemien i California som folk som folk som dere har deler av ansvaret for.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Ja eller sånne som deg som ikke vil at sannheten skal få tilgang til din verden
Du spør om beviser og når du får dem så er du for redd for og se på dem siden det ville ødlagt ditt verdensbilde

Nå er vel heller ikke Chemtrail noen diskusjon om det er eller ikke men en diskusjon om hensiken med chemtrailen
Alle som er utstyrt med 2 øyner ser at chemtrail er en realitet

Ligger litt over min fatteevne at det forsatt i 2010 eksisterer folk som ikke tror på ET
I en hånd med sand har du ca 20 millioner sandkorn, for hvert eneste sandkorn som er og oppdrive i verden så er det ca 250 planeter det kan eksistere liv på
Da har du ca 5 milliarder planeter med liv bare i en håndfull med sand
Men i noens verden så er jorden 6000 år, flat og den eneste plassen det er liv

Hva mener du med kikhosteepidemien i California som folk som folk som dere har deler av ansvaret for ??
At ledelsen på Nyhetsspeilet har konspirert og brukt store summer på og sende brukerene sine til California for og hoste på folk etter at dem selv har latt seg smittet med kikhoste ?

Må ærlig innrømme at jeg ikke husker den episoden der, men siden du sier det så er det nok sant og du har en rekke beviser som bygger oppunder det du sier …. :)

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Du har fortsatt store problemer med leseforståelsen. Jeg har aldri skrevet at jeg ikke tror det fins liv eller intelligent liv i universet utenfor jorda. Jeg tror det fins og jeg håper det fins. Alternativet ville vært kjedelig. Det jeg /ikke/ tror på er at de har besøkt oss i lang tid, at de har kontaktet våre forfedre og at det fins spor etter dem på månen og mars.

Dvs inntil noen presenterer bevis for at det fins akkurat det. Og da mener jeg bevis, ikke dulgte hentydninger om at gullsmykker av flygefisk egentlig er alien-jagerfly.

Klart og greit?

Med kikhostepidemien i California mener jeg dette:
http://www.nytimes.com/2010/06/24/us/24cough.html?_r=1

Det er overveldende sannsynlig at i alle fall deler av ansvaret for dette skyldes vaksinemotstand. Spebarn som er for små til å vaksineres selv er avhengig av flokkimmunitet, og California er sentrum for vaksinemotstand. Mange der er ikke vaksinert mot kikhoste pga bevegelser som NS forfekter, i samme stil som Jenny McCarthy med flere.

Paranoiaen deres tar altså liv for tiden. Småbarnsliv. Hvor mange flere skal dø før dere tenker dere om?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Man må jo være passe dum for og stå i kø for og sprøyte i seg noe sånt hekse-serum
Sånne personer som mener at hele verden bør vaksinere seg er en trussel mot menneskehetens ekistens
Ups …. det var vist en liten feil med vaksinen så nå som hele verden har tatt den vil alle dø
Hele historien er full av misslykkede vaksineforsøk, er bare noen år siden flere hundre tusen nordmenn ble smittet med apevirus fra vaksine der en rekke nordmenn utviklet kreft, hjernehinne vaksinen var også en katastofe der FHI selv innrømmet og ha skjult birvirkingene siden det ville førte til at færre ville bidra til og teste ut vaksinen..

Du er veldig engasjert i 5 barn som dør av sykddom i California, er du like optatt av at din egen statsminsister bidrar til og sprenge over 1000 barn i biter i Afganistan hvert år ?
Har du ringt han ?
Eller hva med 70 000 barn som sulter i hell daglig grunnet multinasjonale selskaper har robbet landene deres for alt av verdi som vår kjære jensemann også støtter i tillegg til at fiskeflåten vår tømmer havene deres for fisk
Eller oljesandprosjektet i Canada som ødlegger et land og utrydder siste rest av indianerene, eller Asjarnasjan der vår kjære statsminister også støtter der hel landet er ødlagt og landets innbyggere er lutfattige
Listen over hvor glad vår kjære statsminister er i og drepe for penger som han kan gamble med er lang
Rart at det er totalt uinterisant for deg ….
Du fikk kanskje heller ikke med deg at det var legemiddelindustrien selv som anbefalte WHO og erklære Pandemi ?
Så mao fikk pharmeindustrien spørsmål fra WHO : vil dere tene noen tusner av milliarder eller vil dere ikke ? :)

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Hva har /noe/ av dette å gjøre med noe av det jeg skrev?

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Fy faen! Har det blitt 70 000 barn som sulter ihjel hver dag på kloden.
Er tydeligvis ikke oppdatert på sultihjelstatestikken fordi jeg trodde det var 35 000, men det er jo noen år siden jeg så noen tall presentert!
Må si det er fremgang å spore!!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Hmm. Nå blir jeg litt forvirret her. Smurfen sier 70 000 daglig. Så er det altså 70 000 i løpet av en helg. I mange år har det vært stor enighet blandt de av oss som bryr oss om at tallet er 35 000 pr. dag. Denne enigheten har vært uavhengig av politisk ståsted. Men så er det jo litt vanskelig å komme med et eksakt tall også naturligvis, ettersom det jo også må tas med flere faktorer enn akkurat “bare” det å sulte ihjel. Om noen dør av andre sykdommer p.g.a. dårlig ernæring er det jo ikke sikkert at det kommer med i statistikken. Uansett er det jo menneskeskjebner, og det skjærer meg dypt i hjertet å vite at det er slik vi fordeler godene.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Det er vel snarere slik at det er noe fundamentalt galt med hele systemet. Det er ikke mangelen på mat som gjør at folk sulter ihjel. Det kan flyte med mat rundt de fattige, men de får bare finne seg i å dø, de har jo ingen penger.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Ja, Beltzebob, eller kanskje det er slik at skeptikerne oppsøker andres meninger, mens dere her misliker dem. Hvem har et åpent sinn av den som trekker ned rullegardinene eller den som åpner vinduet og ser ut mot den andre siden?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Et annet spørsmål. Til Skepsis.no/NTNU-folkene:

Hvordan har det seg at dere får lov til å poste her mens jeg blir kastet ut etter få minutter på skepsis.no sitt forum? (Hver eneste gang.)

Dette er da ikke rettferdig.

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Blir du kastet ut!???!!!!

…så heldig du er, jeg får ikke registert meg. …det har gått en uke nå, og jeg har ikke fått godkjennelse av ledelsen der.

Sist gang ble diskusjonstråden deres stengt etter at Asbjørn hadde svart meg, mens jeg holdt på å skrive motsvar igjen.

…men nå blir nok jeg kategorisert som en paranoid konspirasjonsfantast, så det er ikke så rart at slike som meg kommer med slike uttalelser.

da foretrekker jeg heller å få en hel masse “liker ikke” på sidene her.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Det var vel fordi du spammet med mange videoer og ikke diskuterte såvidt jeg husker…brøt reglene rett og slett.
Armin er ikke utestengt og Arif har det riktig så fint..:-)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Gadd noen å se på sitatet mitt fra Council on Foreign relations?

sjokomelk
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Tydeligvis ikke.

Terje
Terje
Abonnent
13 år siden

Ser det ut som helt ordinære kondensstriper, så er det nok mest sannsynelig det.

Om de som er mest overbevist om at det faktisk er “spraying fra militære fly”, legger hodene i bløtt (ordtak) og skaffer skikkelige beviser, vil folk høre. Bilder som kan forklares til å være av kondensstriper, beviser bare at forholdene er opptimale for lengelevende kondensstriper……

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
13 år siden

Disse flyene må da lette og lande fra ett sted..og dersom det er militært kan det godt hende det er militære flyplasser,men det er ikke sikkert. Dersom det er offisielle militære flyplasser kommer nok ikke gassen i tankbiler på veien,men i større lastefly fra utlandet,f.eks USA,men det vet man altså ikke. Poenget er at det må da kunne gå an snike seg inn på militært område,ta bilder eller finne annet bevis på hva som foregår. Man må rett og slett finne stedene disse flyene letter og lander fra. For alt vi vet er det hemmelige baser også langt unna stedene det sprayes,men sannsynligheten for at det er offisielle militære flyplasser er stor.

Jeg melder meg frivillig til å forsøke å finne bevis og dersom noen vil være med,si fra.

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
Svar til  Avregistrert
13 år siden

Det kan kanskje også være en ide og skaffe seg eller låne en skikkelig linse eller en teleskoplinse og ta bilder av fly som har contrails/chemtrails etter seg som varer lenge og ta bilde av flyene for å se hva slags fly det er og hvor på flyet det blir sluppet fra.
Selvom dere bare vil få bilder av fly med contrails som starter et stykke bak motorene, slik som disse folka: http://www.luchtzak.be/forums/viewforum.php?f=25
Men det kan vel være verdt et forsøk? Er vel litt lettere enn å snike seg inn på Ørland eller Bodø flystasjon, for så og bli tatt av militærpolitiet og få en saftig bot i posten dagen etter?

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Avregistrert
13 år siden

Avreg: Høres ut som en jobb for en HV-jeger det der. ;)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Beate

Hadde du giddet å faktisk sette deg inn i saken så hadde du funnet ut at

1. minst tusen obduksjoner ble gjort. Men jeg har aldri engang hørt om en obduksjonsrapport som sier at noen døde av gass.

2. de var de allierte som grov opp alle disse magre likene du har sett bilder av. De samme som utførte obduksjoner.

http://www.nazigassings.com/images/Larson.jpg

Jeg syns det er synd med denne latskapen dere Holocaustforkynnere lider av. Dere gidder rett og slett ikke å studere saken. Eller er det store sperrer oppe i hodet som er problemet?

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Ingen latskap her. De magre likene og menneskene eksisterte før frigjøringen.
Men la meg si det sånn, ikke alle i aksemaktene helt opp til generalnivå og over hadde noen idé om hva som hadde foregått.

Så kan du tygge på den.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Uenur sa:

“Jeg innser at slaget her på Nyhetsspeilet er tapt for oss som vet at det er snakk om millioner mennesker som ble henrettet i det jødiske holocaust under andre verdenskrig.”

Supert. Om du vet at millioner av jøder døde så er det da bare å legge fram bevisene? Tar du en titt på nettsiden min http://www.holocaustinfo.net så ser du at det er akkurat de bevisene jeg etterlyser.

Klarer du å komme med disse bevisene så skal jeg revidere hele mitt sin på Holocaust.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Jeg har ingen problemer med og akseptere den offisielle holocash historien :)
Det er bare og gi meg en lampe, såpestykke eller pute med jødehår så tror jeg 100% på den
Det ble vist produsert av 6 millioner jøder så det burde være flere hundre millioner av dem artiklene der så alle burde vel hatt ett eller flere eksemplarer i huset sitt

Jeg forlanger ikke flere hundre millioner men bare ett eneste ett eksemplar og det burde ikke vært noen problem vist den offisielle versjonen er fakta

Det som er tragisk er at det døde 70 millioner i WW2, over halvparten av dem var sivile
Jøder, polakker, tjekkere, homoer, handikappede osv osv døde i fangeleirene
Hvor mange av dem som forårsaked krigen døde ? ikke en eneste en utenom Hitler vist han da i det hele tatt gjorde selvmord som russerene sier ….
Hitler med sine enorme resurser ville seff hatt en fluktplan klar, de ville vi alle hatt i reserve, både en plan A, B og C ……men uansett så er han nok dau som en sild i dag …

Hitler og tyskerene blir fremstilt som noen monster og demoner i dag der soldatene til Hitler utførte masakrer og grusomheter i alle land dem okuperte
Det er vel ikke helt sant ….
Fakta er at Hitler måtte hente ut langtidsfanger fra fengsler for og danne dødsskvadroner i Russland og Øst Europa sden den vanlige tyske soldat nektet og begå grusomheter mot uskyldige
General Rommel ble så sjokert over grusomhetene til desse dødsskvadronene at han konspirerte med andre generaler der han ville bli med på atentat mot Hitler

Selv den dag i dag så er det tyske folk rasende over dem aliertes masakre på ca 100 000 flyktingene i Dreseden som ikke var noe annet en en ren krigsforbrytelse

Det er nok mer en den offisielle Holocash forklaringen som skurrer etter WW2 ….

En ting har vi lært av historien og det er at den seirende part ALLTID former/skriver historien sånn det passer best for deres egen agenda

Skal en dra noe posetivt ut av WW2 så må det være at soldatene som kriget og kom hjem er samstemte i at og krige og dø for elitens syke politikk er totalt forkastlig!!

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Som jeg har nevnt før,så er det ikke bare jeg som skel komme med bevis.Du har heller ikke kommet med noe annet enn en alternativ måte å anse dette på.-Og det bør du vite ikke holder. Bevisbyrden hviler ikke på meg. Den hviler på deg,og det er faktisk du som må komme opp med ugjendrivelige bevis på hvor alle menneskene ble av. Det har du enda ikke gjort,så ikke prøv deg med å påstå at det motsatte av normal saksgang skal være gangbar vare akkurat her,selv om det virker som om du tror det skal være slik.

« Forrige artikkel

Kingsize.no – HipHop’s Se&hør?

Neste artikkel »

Vår kulturs anti-intellektualisme

231
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x