Hove-festivalen under angrep

16102 visninger
1 minutt lesetid
231

Rett før Damian Marley og Nas gikk på scenen dukket det opp et fly som åpnet ventilene i et par minutter over Hove-festivalen før det fløy videre.

En skyfri himmel med klare langtidsutsikter ble fullstendig overskyet som følge av værmodifikasjon og militære skyer. Hvis noen har vært på Hove og kommet hjem med en “hoste” så kan du være utsatt for et kjemisk og biologisk angrep.

En lignende hendelse fant sted under Woodstock-festivalen i 1969 da militæret sådde skyer og skapte tungt regnfall. Dette skjer nå regelmessig over store deler av kloden.

Det sprayes mest i forkant av helgen, når folk flest er ute og nyter park- og friluftslivet under solen.


Bildene er tatt fra en festivaldeltager, takk for årvåkenhet i kampens hete.

“Jeg kom på til Arendal onsdag forrige uke og det var HEEEELT skyfri himmel da og når jeg våkna dagen etter.

Hele dagen starta med bra vær og det holdt seg sånn utover dagen.

Vi kom til Hove Festival plassen ved 19.00 tida, Nas & Damien Marley Konserten startet kl.20.00.

Konserten starta chill under en skyfri himmel til sånn etter en sånn 20 minutter så så jeg det her til venstre av scenen (Det var stappfullt i konsertområdet man,antall vet jeg ikke men over tusen hvertfall):

Bilde 1 er ett bilde av scena før trailsa kom. Følg rekkefølgen på bildene så ser du at den første trailen utvikler seg (Bilde 2 til bilde 6,konserten varte i en og halv time så de utvikla seg utover showet)”
Sjokkert festival-deltager

Du kan klikke på bildet og åpne større utgave.

Meterologene våkner opp:

http://www.youtube.com/watch?v=GYG_hdZmTic

http://www.youtube.com/watch?v=AVEC4uj0T8s

http://www.youtube.com/watch?v=Cr25giCYKhA

http://www.youtube.com/watch?v=rHT34GYe6GI

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

231 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Ulven
Ulven
12 år siden

Mange takk til “Sjokkert festival-deltager” for sin årvåkenhet, dokumentasjon og raske respons til Speilets turbo-journalist Armin.

Det neste bør bli at noen av artistene på scenen kommenterer det de ser skje på himmelen over seg, og nekter å opptre mens spraying pågår…

…eller er det for mye å håpe på at dette skjer under en kamp i Tippeligaen ? At spillerne i fellesskap forlater gresset og får speaker til å kommentere hvorfor ? Den svinske sprayingen har nå pågått så lenge og blitt observert av så mange i Norge at det er på tide at noen tar aktiv affære på en måte som blir lagt merke til !

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Dette er en skremmende utvikling. Snart er vi nødt til å forby all flytrafikk i lufta. Undrer hvordan klarte vi å få så mange “nesten” skyfrie soldager i det siste? :) NATO-flyene går tomt for kjemekalier over Tyskland ;):

Jed Dye
12 år siden

FORDØMT!! Jeg og en kompis som var sammen under store deler av konserten den dagen fikk samme merkelige forkjølelse. Selv pleier jeg aldri å bli syk, så jeg tenkte med meg selv at dette måtte være en kraftig virus spredning et sted på festivalen, men glemte å se opp etter fly, selv om jeg holder øye oppe etter chemtrails sånn ellers.

Det startet med intens håshet, der stemmen falt helt ned og man hørtes ut som satan selv når man skulle snakke. Stemmebånd, hals og lunger ble kraftig redusert i mange dager. Dette var et heavy virus. Selv etter 6 dager går jeg og hoster slim og svetter masse om natta. Kroppen er under angrep.

Jeg føler at historiebøkene i fremtiden kommer til å skrive om “Den Stille Krigen” som er NUH! Siden de får lov å herje fritt i lufta med flyene sine og folk ikke klarer å forstå hva som skjer, så er det vel heller på tide å bli kjent med dødsengelen sin.

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  Jed Dye

Det er for ille – at pengene fra Norges forsvar går til NATO som bruker dem til å angripe oss – som betaler dem pengene – med morbide biovåpen fra lufta.

Det er vel på tide å trappe opp aktivistangrepene på chemtrails-fronten, kanskje noe a artikkelen nedenfor, slik at Jens Stoltenberg, som er et lydig redskap for onde krefter, til slutt tvinges til å ta affære i offentlig ydmykelse, hvis han nå får lov av sin diabolske djevel-pappa.

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/nyhetsspeilet-tv-chemtrails-aktivister-i-1mai-toget/

Det eneste som er sikkert er at den dagen MANGE NOK protesterer mot snikforgiftningen via chemtrails så vil noe skje. Hvor mange må vi bli og hvor tydelig må vi markere vår avsky mot sviker-regjeringens helsefarlige virksomhet ?

c0k3
c0k3
12 år siden
Svar til  Jed Dye

“Hvis noen har vært på Hove og kommet hjem med en “hoste” så kan du være utsatt for et kjemisk og biologisk angrep.”

Godt du sier at de kan ha vært, og ikke at de er. Tror 99% av de som har kommet hjem fra Hove kommer med lett hoste og slitt stemmebånd. Naturlig konsekvens av å synge med på konserter, drikke øl og skrike etc.. Nedsatt immunforsvar som følge av alkoholen kombinert med dårlig sanitærannlegg + masse folk på lite sted = Småsyk.

bowlsk8
bowlsk8
12 år siden

For noen dager siden var det mye striper på himmelen i drammensområdet.
Bare på en og enhalv times gåtur kunne jeg se ihvertfall 6 striper bli lagt.
Ett par dager seinere var det litt påfallende hvor hissige folk var. I banken trodde jeg to eldre damer skulle begynne å slåss. På cafeen ved siden av, klikka folk for ;”tast totalbeløp og ok”. Servitørene dro det så langt som å si det må være noe i lufta. Og dagen etter var det drap, slåsskamper og asylmotaksopprør i avisene..
Men flere og flere legger merke til stripene ihvertfall..

Fred!

Beate Szanday
12 år siden

Nå tror jeg du er blitt lurt igjen Armin. Det der er skyer, helt vanlige skyer som skyer over og så kommer det et fly med contrails… :-)

sjokomelk
12 år siden
Svar til  Freemind

Men pusher dere i riktig retning? Skeptisk.

sjokomelk
12 år siden
Svar til  sjokomelk

Armin.

Man pensler ikke bomber med utarmet uran, men det man gjør er å bruke utarmet uran som panserbrytende pilammunisjon fra stridsvognskanoner eller fra kanonen på A-10 warthog. Utarmet uran er tett, tungt og panserbrytende som bare rakkern.

Hermis
Hermis
12 år siden
Svar til  Beate Szanday

Lurer på hvorfor disse skeptikerne ikke klarer å se forskjell på chemtrails og contrails. Lærte de det ikke på universitetet? Eller er de aldri utendørs?

coolio
coolio
12 år siden
Svar til  Hermis

Føl deg fri til å forklare hvordan man sikter med støvpartikler fra 10 000 meters høyde i 800 km/t.
Skulle likt å se hvordan man kalkulerer treffpunktet hvor vindretning og trykk er tatt med.

Umulig.

Hermis
Hermis
12 år siden
Svar til  coolio

30 000 fot (10 000 m) høres veldig høyt ut ja. Bruker ikke chemtrails å bli sluppet noe lavere? Uansett så er det snakk om teppebombing og ikke presisjonsbombing. Man vet ikke helt hva som er hensikten med chemtrails heller. Det fins flere torier om det, men siden dette tydeligvis er et hemmelig prosjekt, så er det lite sannsynlig at hensikten er av det gode. ;) Så er det også vanvittig kostbart, så de bruker nok mye av CIAs narkopenger til dette (Afghanistan). Uansett så går jeg utfra at de som har det som yrke vet hvordan det skal gjøres mest mulig effektivt, bedre enn oss NSere og skeptikere.

coolio
coolio
12 år siden
Svar til  coolio

Chemtrails, eller con-trails som det er, oppstår mellom 25 000-40 000 fot.

Teppebombe? Slipper du støvpartikler ut i atmosfæren fra 10 000 meter +- vil du ikke bare bomme særdeles mye, du vil sannsynligvis sende tre partikler til Russland, to til Litauen og noen korn til Uzbekistan.

Det er en grunn til at kornåkre sprayes fra få meters høyde.
Flere universiteter og andre vitenskapelige institusjoner har fastslått at det ikke foregår noe kjemisk bombing fra fly. For dere betyr det ingenting, dere bare inkluderer nevnte vitenskapsmiljøer som korrupte, og dermed utvider teorien deres til å inkludere mer og mer. Uten grunnlag.

Ingen vet hvorfor det drives chemtrailing, men det drives likevel med det. Grunnlaget til den påstanden er at det er tusenvis av fly som flyr rundt og lager skyer på himmelen. Det er selvsagt topphemmelig hvorfor det gjøres, og av hvem det gjøres av, og det er helt naturlig at tusenvis av fly og piloter er del av denne konspirasjonen.

Argument from ignorance kalles dette i psykologien.

Hermis
Hermis
12 år siden
Svar til  coolio

Vel, tror ikke at man bestandig må opp i 10 000 m for å sløre til himmelen med chemtrails. Forskjellige skyformasjoner kan også oppstå mye lavere, helt ned i 2-3000 m. Så jeg tror nok at de som driver med det på profesjonelt basis vet hvordan de best får det til, bla ved å blande sammen de riktige ingredienser. Har selv opplevd et par ganger at det har regnet “melk”, og da inneholdt vannet avlange, identiske trådlignende partikler. Med andre ord menneskapte partikler som var litt for tunge til å bli spredt med noe annet enn fly. De løste seg dessverre raskt opp og vannet rant vekk så fort at jeg ikke rakk å få tatt prøver. Helt sant.

coolio
coolio
12 år siden
Svar til  coolio

Armin sier:
“Kaller du John Farseth fra skepsis.no for høyutdannet? Deres fremste eksperter er medlemmer av frimurerlosjer og Ordro templis. De fleste chemtrails-frelste er akademikere, tidligere meterologer, mennesker som vet hva de snakker om, ikke djeveldyrkere! Det er helt absurd å tenke på at offiseren i den amerikanske hær som lekket ut den brutale videon av massakren i Irak til Wikileaks, fikk nettop 51år i fengsel! Hvorfor tror du de fleste i miljøet frykter for å fortelle oss sannheten?”

Jeg vet ikke hvem John Farseth er, og jeg ser ikke hvordan det har sammenheng med denne diskusjonen.
Du slutter alltid helt å svare på det som blir spurt om og vaser isteden bare videre om alt annet som er helt irrelevant.

BelzeBob
12 år siden
Svar til  Hermis

“Skeptikerne” er 100% konforme og repeterer simpelthen det som er konsensus. Hadde konsensus vært at verden styres av en tomat på månen som heter Kalle – ja, så hadde “skeptikerne” repetert det og t.om. skrevet tykke bøker om hvor åpenbar denne sannheten er, og hvilke idioter de som ikke tror på denne fantastiske sannheten er.

Det finnes ingenting skeptisk med disse såkalte skeptikerne. De er konforme sauer som ikke har en eneste egen tanke i hodet.

sjokomelk
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Alle NTNU’ere er dumme og dere er smarte? Det er jo en måte å se det på.

Tarzan
Tarzan
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Å den var ny Belzebob, funnet på den selv……..

Steven
Steven
12 år siden
Svar til  BelzeBob

“Det finnes ingenting skeptisk med disse såkalte skeptikerne. De er konforme sauer som ikke har en eneste egen tanke i hodet.”

Åssen kan du påstå det??

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Nei vi som ikke har høy utdannelse burde seff ikke hatt stemmerett, heller ikke rett til og bestemme over egne tanker og liv Cosmo

Trøsten er at en trenger ikke høy utdanning for og ha rett
Blekkspruten Paul har aldri gått på NTNU men fikk rett i 7 kamper på rad noe som ingen fra NTNU ville klart

http://www.vg.no/sport/fotball/kvinner/vm/2007/artikkel.php?artid=10003440

Kanskje ikke så rart siden tørrpinner ikke har magefølelse, dem følger bare det andre med enda høyere utdannelse sier
Dem hadde nok helst sett at egne tanker og meninger ble kriminalisert sånn som PST stadig prøver på med sine nye terrorlover…. sukk ….

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Nei, vi uten utdannelse burde selfølgelig bare arbeide, levere en stemmeseddel i ny og ne og ellers bare holde oss til våre laverestående lyster og behov. Det er jo litt tankevekkende at veldig mange av de som bedrev tortur under Nazi-tyskland var folk med høy utdannelse.
Kom til å tenke på en passasje fra Arne Garborgs “Bondestudenter” der hovedpersonen treffer noen av sine venner etter mange år. Han oppsummerer med å tenke over at han før hadde en slik overdreven respekt for de lærde. Nå hadde han lært at det slett ikke var slik han trodde. Det var bare en masse fine ord og sermonier.
En skal ha respekt for utdannelse, men det er ingen garanti for at du er et klok eller er et godt menneske (som jo egentlig er det samme) selv om man har noen år på skolebenken.

Quark
Quark
12 år siden
Svar til  Hermis

Ja hvordan ser man egentlig forskjell? Det eneste de viser er jo bildeer av skyer.

Jeg har spurt Armin flere ganger og aldri fått svar. Noe så enkelt som et spektrometer kunne forklar mye, men man unngår tilsynelatende å bruke de måleteknikkene som kan avkrefte teorien.

Så, igjen: forklar en som skal bruke mye tid utendørs i sommer: Hvordan ser man forskjell på chemtrail og contrail?

Quark
Quark
12 år siden
Svar til  Quark

Hallo Armin, kan du svare?
Hvordan ser man forskjell på chemtrail og contrail?

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Quark

Quark;

Her ser du “uomtvistelige” bevis på forskjellen mellom contrails/chemtrails.

At flyene holder vidt forskjellige høyder kan da umulig spille noen rolle….

Det ultimate beviset; Denne skulle jeg likt å se noen bortforklare;

Det ligger på youtube, så da må det jo være sant;o)

(jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor så utspekulerte mennesker kan velge en så uintelligent måte å forgifte oss på…)

Tror de ikke vi har øyne, liksom???

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Quark

Jeg er ikke så stødig i hva enn språk den siden var på, så med mindre den finnes på feks engelsk, så er det vanskelig å ta stilling til innholdet der.

Jeg har forøvrig så mange innvendinger mot chemtrailshypotesen at det skal mer til enn en konferanse med chemtrailsbelivers for å overbevise meg om denne hypotesen.

Viktigst;

Hvordan vite hvor sprayingen skal treffe?

Slipper du ut kjemikalier i x-antal meters høyde så er det ingen som med sikkerhet kan si hvor de kommer til å treffe.

Og det er for meg nok til å konstatere at denne hypotesen er tull og tøys. Jeg tror likefullt at det sprayes med litt av hvert i atmosfæren, som nevnt i andre tråder, men ikke for å fucke med oss på bakken (heldigvis, får jeg vel si…).

Og som med alt annet, jeg kan ta feil, så dette er nå en gang min personlige mening;o)

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Quark

Vandalf: På begge videoene har flyene forskjelig høyde, selv om det ser ut som en liten forskjell, så er det nok i realiteten en ganske stor høydeforskjell, sikkert minst 6000 fot. Les litt om luftmasser (http://no.wikipedia.org/wiki/Luftmasse) og du vil snart skjønne at det er fullt mulig at det kan være forskjell i luftfuktighet, temperatur og lufttrykk fra en høyde til en annen høyde. For eksempel fra 32000 fot til 36000 fot så kan det være en vesentlig forskjell i både temperatur og lufttrykk som gjør at det i en høyde dannes persistent contrails og i en annen kortvarige contrails. Luftmasser kan bevege seg både horisontalt og som i tilfellene på videoene vertikalt, både opp og ned. Se på det som store rektangler med luft som kan være opptil flere kvadratkilometer store og som ligger som lag oppå hverandre. http://science.jrank.org/pages/48248/vertical-air-motion.html

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Quark

For de som ikke sjønte det så var svaret mitt rettet mot chemtrails fanatikere og ikke vandalf ;)

Quark
Quark
12 år siden
Svar til  Quark

Vandalf: Tøys. Som andre sier er det bare spørsmål om forskjellig høyde og tid. Litt kunnskap om turbulens og kondensasjonsforhold noen?

Og uansett sier bildene INGENTING om innholdet i skyene. Ingenting, altså, om giftspredning. Dere vet ikke om det er noe som helst annet i dem enn vanndamp, så frem med spektrometerne gutter, eller unngår dere målinger som kan avkrefte teorien.

La oss være konstruktive nok til å bli enig om en uavhengig instans som kan utføre målingene.

Quark
Quark
12 år siden
Svar til  Quark

Armin: Hvorfor tror du det er sammenheng mellom værkontroll og menneskekontroll?

Er det noen bevis på en sammenheng mellom kontroll av været og kontroll av mennesker?

Quark
Quark
12 år siden
Svar til  Quark

En ting til Armin:
Inntil for noen år side var de fleste matkjeler laget av “ultralett-metallet” aluminium. Det viste seg å ikke være så bra, ihvertfall ikke om du oppbevarte maten i det lenge, men vi døde ikke i hopetall og vi ble ikke zombier.

Hvis noen sprer det ut i lufta: Hvorfor tror du biter av det samme spredt over et stort areal skal ha noen stor effekt?

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Quark

Quarken da…

Leser du ikke ironien i innlegget mitt?

Nå skuffer du…

Les mitt neste innlegg også, så faller nok brikkene på plass.

Jeg har så mange innvendinger mot denne teorien at jeg kunne holdt det gående i hele kveld, noe jeg ikke gidder.

En annen logisk brist i denne “djevelskapen” er omfanget og dermed evnen til å holde dette hemmelig.

Med alle som må involvere seg i en slik konspirsjon, så er det oppsiktsvekkende at ikke en eneste whistleblower har meldt seg.

Ikke en eneste en???

Jeg mener;

Det er da ikke bare piloter vi snakker om her.

Noe må blande grogget, transportere det, laste det, fly det etc. For ikke å snakke om beslutningstakerne; hvem bestemmer hvor og når det sprayes, er vi på Generalnivå, eller vet hele den militære kommandokjeden dette?

Sorry, men dette lar seg ikke gjennomføre uten at en eller annen gjøkunge får dårlig sammvittighet, bryter sammen og bekjenner sine synder i det offentlige rom.

Finnes denne forløsende kilden?

Quark
Quark
12 år siden
Svar til  Quark

OK, beklager Vandalf, det er ikke lett å skille ironi fra alvor på disse sidene…

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Quark

Såvid meg bekjent så er hverken Vandalf eller Kvark blinde, ikke tror jeg dem er dumme heller så da gjenstår de bare 1 forklaring på fornektelsen … men men for all del det er alltid hygglig med en debatt enten det gjelder om sola er rund eller er jorden flat :)

Mens dere venter på svar på kommentarer så kan dere jo kose dere med spillet her :)
Setter Bush seg fast så bare kast han rundt med musepekeren ;)

http://www.yeeguy.com/freefall/georgerag.swf

Quark
Quark
12 år siden
Svar til  Quark

OK, Smurfen, da kan du hjelpe Armin med å svare:
Hvordan ser dere forskjell på chemtrail og contrail?

Klarer dere ikke å forklare det med egne ord? Da forstår dere heller ikke forklaringen.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Quark

Lurer jo på hvordan forklaring du ville ha akseptert Kvark, men klart du skal få svar siden du spør så fint :)

Contrail er vanlige kondens striper som forsvinner ganske fort sånn som alle har sett hele sitt liv

Chemtrail derimot gir meget kraftige striper som sprer seg utover der dem blir liggende til natten kommer
Chemtrail stripene har også sitt særpreg med at tyngre deler i chemtrail tåken blir dratt utover av underliggende luftstrømmer
I kveld var det mye av dem over Drammenområdet, en liten regnbue var det på himmlen også like i nærheten noe som tyder på Haarp aktivitet i forbindelse med chemtrailen
Tusenvis av prøver viser alle det samme, barium, alu, mykoplasma, microfibrer og nanopartikler
Står du på en høyde så ser en flyene tar usvinger og legger nye striper til dem er tom og må bonkre opp på nytt
Dette foregår bare på enkelte dager og da som oftest rimlig heftig spraying

Skjønner jo ikke helt problemet ditt siden du er fulstendig klar over chemtrailen som blir sprayet over oss men men …

Det er nok mange grunner til at dem sprayer tett befolkede områder, men det blir bare teorier og spekulasjoner uten handfaste beviser

En teori kan jo være at barium har egenskapen at den stopper stråling og blir av den grunn brukt i kontrastveske på sykehus
Med og spraye barium så stopper det strålingen og energiene fra fotonbelte og det galaktiske sentrum sånn at det reduserer bevishetsendingene vi ser allerede nå, hva vet jeg ….

Det er nå uansett ikke noe nytt at eliten elsker og forske på oss der vi kun er forsøkskaniner i deres øyne

Hadde en link fra en wistblower men finner den ikke igjen, men kanskje denne kan forklare litt om chemtrail og hvor lite oppsiktsvekkende det er at eliten spayer oss med giftige stoffer for og teste ut virkninger på oss

http://www.dagbladet.no/nyheter/1998/04/30/88968.html

http://www.workofthechariot.com/PDF/SeferYetzirah.pdf

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article1666270.ece

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Quark

Contrails kan også bli lange og blir strekt utover med vinden når det er riktige forhold, smurfen. Det er kun chemtrails fanatikere uten meterologi, fysikk eller luftfart utdanning som mener at contrails bare kan vare i noen sekunder, noe som selvfølgelig er langt fra realiteten.
En regnbue kommer også av at det er høy luftfuktighet. Du vet hvorfor en regnbue dannes, eller?
Har sett de prøvene av regnvann som viser mikroskopiske mengder med aluminium og barium. Vet du egentlig hvor lite 0.0025 g/m^3 er? Jeg har dog ikke sett noe prøver som beviser nanopartikler, mykoplasma eller mikrofibrer, mest sannsynlig er dette bare synsing.
U-svinger er igjen bare fly som er i holding.
Grunnen til at du mener det bare foregår på enkelte dager er selvfølgelig fordi det ikke alltid er riktige forhold for persistent contrails, og når det er det ser du plutselig alle fly som er på himmelen ganske klart, i motsetning til en dag det ikke er noe bra forhold for contrails.
Så det finnes i grunn ikke noe ordentlig bevis for at chemtrails eksisterer i det hele tatt, kun spekulasjoner fra mennesker uten noe spesiell høyere utdanning enn videregående. Syns du ikke det er litt rart at omtrent ingen som har utdanning om meterologi eller luftfart tror på chemtrails? Du kunne framlagt “bevisene” for chemtrails til hvilken som helst pilot og jeg kan love deg at han ikke hadde trodd på det.

Quark
Quark
12 år siden
Svar til  Quark

Nei, Smurfen: Det eneste du sier noe om er formen på dem, og den kan ha helt naturlige årsaker. Jeg skulle ønske du og andre brukte mer tid borte fra dataskjermen for å for å nyte verdens mangfoldighet i stedet for å mistenke at alt som ikke ligner tegneseriebilder var resultat av konspirasjoner.

Så igjen, hvordan vet du at de skyene inneholder noe som kan skade oss.

Linkene dine sier ingenting om “chemtrails” eller annet. Den ene snakker om stråling (stygg historie som ingen har sensurert), den andre har ingenting med saken å gjøre og den tredje dreier seg om et forslag som ser litt dumt ut men ingenting om at det var satt ut i praksis eller noen kobling til chemtrails.

Men du bør kunne forklare noe du forstår med egne ord, synes du ikke?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Quark

Nå er jo dere også like klar over Chemtrail fenomenet som oss andre men det er vel ikke så morro og inrømme det kanskje …
Alle utstyrt med 2 øyner vet det vist en ser opp istede for og stappe hodet ned i en bok 24/7 ‘
Man ser med en gang om det er chemtrail eller contrail

Bortkasted tid og diskutere om jorden er rund eller flat, la oss helle diskutere hensikten med chemtrail :)

Foresten så gidder jeg ikke diskutere noe som helst i dag, er forbannet på det jævla blekksprut krypet Paul som gikk ut for 2 dager siden og røpet resultatet i VM finalen i dag
4 års spenning totalt borkasted

Men det er helt sikkert noen fler kryp der ute som vil påstå og tippe rett 7 kamper etter hveandre er ren telfeldighet ;)

Ofte påstår sånne folk at 2 fly kan fly i samme høyde på samme tidspunkt der det ene flyet har en røykstripe som forsvinner etter få sekunder mens det andre flyet legger en stripe som bare eser ut til den dekke hele himmlen og ligger der til natten kommer og dekker for solen, samme folkene mener også at regnbuer oppstår alltid på blå skyfri himmler :)

Quark
Quark
12 år siden
Svar til  Quark

…og Smurfen avslutter med et klassisk:
Dette-kan-jeg-ikke-svare-på-innlegg ;)

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Quark

He he Kvark :)
Det ville du ha sagt samme hva meg eller andre hadde svart
Hadde du spurt om hvordan en kan se forskjell på solen og månen så hadde du svart det samme

Synd du ikke har egne meninger, bare dem meningene Asbjørn Dyredal tilater deg og ha
Synd for da kunne vi kanskje fått en konstruktiv debatt :(

Quark
Quark
12 år siden
Svar til  Quark

Tvert imot Smurfen.

Forskjellen på månen og solen er jo egentlig opplagt i form av lysintensiteten og at du kan se fjell på måtet med en god nok kikkert, men du kan også se forskjell på spektrene (siden vi er inne på det). Solens spektrum har en ganske klassiske Planck-fordeling med noen ekstra emisjonslinjer og absorbsjonslinjer for gasser i øvre solatmosfære mens månens spektrum er i tillegg preget av absorbsjonen fra steintypene i månens overflate. Dermed vil spektrene være klart forskjellige og man kan se hvilke stoffer som finnes på månens overflate ved å ta solens spektrum og trekke fra månens spektrum. Da ser du hva som er absorbert på månen.

OK, hvordan er det med absorpsjons-spekteret til contrails og chemtrails?

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  Quark

Man må vel ikke ha utdannelse for å se at her er det noe som ikke stemmer. Morsomt å se at f.eks Prince sier det samme som mange av oss andre: -Før kunne man jo se noen striper her og der, men nå er de plutselig over alt! Det mønstret som Smurfen beskriver er akkurat det samme som jeg ser her i Sverige. Stripene som her i alle fall alltid blir lagt i et sjakkmøster blir liggende og drar seg utover og etter noen timer er det overskyet. Noen har lurt på om de sprayer når det er overskyet. Vel, jeg har i alle fall en gang sett disse stripene på en delvis overskyet dag.
Noen ganger lurer jeg på om folk ser på de linkene som blir lagt ut. Selv om det ikke er noe bevis så er det i alle fall et insitament på hva det kan være når f.eks Belsebob legger ut en link fra Concil of Foreign Relations.
Orker heller ikke diskutere, er sur for at Holland tapte, og dessuten så er det vel ikke noe vits for meg å blande meg. Jeg er jo bare en fyr uten utdannelse som helst bare burde holde kjeft og overlate dette til de dannede……

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Quark

Man trenger en utdannelse, eller hvert fall litt sunn fornuft for å se at det ikke er noe galt. Flere contrails er selvfølgelig pga. den eksplosivt økende flytrafikken de siste årene og sjakkmønsteret kommer av hvordan luftrommet med airways er bygget opp. Hadde du vært utdannet eller bare tatt deg bryet til å lese litt om luftfart på ordentlige sider som ikke er laget av konspirasjonsteoretikere så hadde du også skjønt hvorfor sjakkmønsteret dukker opp.

bowlsk8
bowlsk8
12 år siden

De skyene ser helt like ut som flystripene. Den dagen kunne jeg se skyene komme fra fly, spre seg utover og drive mot hverandre. Til slutt var det nesten bare dis og se. Og det var utelukkende striper fra fly.

Jonny
Jonny
12 år siden

Nokon som veit om billig innkvartering i Malmø i helge?

jenslarsen
jenslarsen
12 år siden

I bildeteksten står det “Flere meterologer har avslørt “militære skyer” direkte på værsendingen.”

Er det mulig å få kildehenvisninger her? Hvilke meteorologer har uttalt seg om dette, og når, og hvor?

coolio
coolio
12 år siden
Svar til  Freemind

Nr.1 Militærets øvelser hvor dem bruker “chaff” kan forstyrre radar.

Chaff er aluminiumsfolie-lignende metaller som skytes ut av fly for å unngå at radar-baserte raketter treffer flyet. Dvs de er designet for å forvirre raketters radar.

Nr. 2. Tøys og tull.

Nr. 3. ingenting med Hove å gjøre.

Nr. 4. Ingenting med Hove å gjøre.

Må samtidig bemerke at falske oversettelser fra tyske værmeldinger er ingen særlig god praktikk for en side som promoterer sannheten.

coolio
coolio
12 år siden
Svar til  coolio

“Chaff er et engelsk uttrykk for en anti-radar teknikk hvor fly eller andre mål sprer ut en sky av små, tynne biter av aluminium eller plast. Disse blir til støy for en radar som som gjør det vanskelig å skille mellom chaff og andre objekter i luften.

Chaff ble for første gang brukt under andre verdenskrig, men brukes i dag mest mot radarsøkende raketter.”

http://no.wikipedia.org/wiki/Chaff

http://en.wikipedia.org/wiki/Chaff_%28countermeasure%29

Du skal ikke spise aluminium, Armin. Du kan bli tullete av det.
Chaff brukes ikke til skydannelser, det er nødverge mot radarstyrte raketter. Som beskrevet i linkene over kan chaff bestå av aluminium, metallifisert glassfiber eller plast. Fungerer som radarstøy på målsøkingen og øker sjansen for at raketten skal bomme.

Du kan gjerne blande chaff inn i chemtrails-teorien din, for du skal jobbe bra hardt for å gjøre teorien MINDRE troverdig uansett.

Tarzan
Tarzan
12 år siden
Svar til  coolio

Aluminium gir ikke Alzheimer Armin.

Antagelig er det å knaske store mengder aluminium ikke sunt, men hvem er det som gjør det??????

jenslarsen
jenslarsen
12 år siden
Svar til  Freemind

Å, du mener altså sånn generelt. Trodde at bildeteksten snakket om meteorologer som hadde uttalt seg om det som ble observert over Hove-festivalen, det er det man får inntrykk av i den sammenhengen her.

Soulja
Soulja
12 år siden

Jeg ser ganske ofte slike striper over Stavanger by…For et par uker siden så jeg tre striper som til sammen hadde form som en pyramide. Det er muligens tilfeldig, men likevel…

trackback

[…] This post was mentioned on Twitter by Hans Petter, Jørgen Lauré. Jørgen Lauré said: Værmodifikasjon og militære skyer @Hove2010 : http://bit.ly/ctcKnE #skumlegreier […]

coolio
coolio
12 år siden

Dere tror fortsatt på tidenes mest ulogiske konspirasjonsteori ser jeg.

Det er umulig å slippe ut kjemikalier over et lite område fra 10 000 meters høyde. I beste fall vil du muligens treffe nabolandet.
Det er også umulig å bli påvirket av kjemikalier som man kan se 10 000 meter oppe. Vanskelig, selv for ondsinnede kjemikalier, å være to plasser på samme tid.

Jonny
Jonny
12 år siden
Svar til  coolio

Bla, bla, bla.

coolio
coolio
12 år siden
Svar til  Jonny

Forklar gjerne hvordan man sikter med støvpartikler i 800 km/t fra 10 000 meters høyde. Vis gjerne hvordan kalkuleringen av atmofæriske vinder og trykkforskjeller påvirker både fallhastighet og fallretning av nevnte partikler.

sjokomelk
12 år siden
Svar til  Jonny

Et godt og velfundert motargument.

coolio
coolio
12 år siden
Svar til  Freemind

Fordampet av hva da? Den høye temperaturen av minus 50 grader i atmosfæren?

Mulig kondens (vanndamp) hadde blitt ispartikler i den temperaturen, tror du ikke?

Jonny
Jonny
12 år siden
Svar til  coolio
coolio
coolio
12 år siden
Svar til  coolio

Presenter i det minste en troverdig forklaring på det.

Her hintes det frempå at flyet med kondenshalen er lavere/like lavt som skyen som har en maks høyde på 6000 fot. (2000m).
Flyet er langt langt høyere.

Forferdelig video.

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Freemind

Tror vi må ta litt grunnleggende meterologi her. Contrails kan vare i alt fra noen få sekunder til flere timer. Hvor lenge de varer kommer ann på luftfuktigheten og temperaturen i høyden der de dannes. Høy luftfuktighet og lav temperatur gir langvarige contrails.

Contrails er så å si akkurat det samme som cirrus skyer. Vanndråper som fryser til iskrystaller. Den eneste forskjellen er at cirrus skyer dannes av vann som stiger opp fra bakken til det når en høyde der det fryser til iskrystaller. Mens contrails dannes fra vannet som slippes ut fra flymotoren når drivstoffet forbrennes.

Du kan vel umulig motsi noen på at cirrus skyer bare varer noen sekunder for så å forsvinne? Cirrus skyer kan vare mange timer, som du sikkert har sett selv hvis du har sett opp på himmelen. Hvis det en dag dannes mange tykke og lange contrails på formiddagen så er det også ganske stor sannsynlighet for at du vil se cirrus skyer på himmelen om ettermiddagen også. Og du kan også vente deg dårligere vær den neste dagen. Mange som tror at det er “chemtrails” som skaper skyene som dannes utover på dagen, men det er nok helt feil. Cirrus skyene dannes som sagt på samme måte som contrails bare senere på dagen Dette er fordi det tar tid før sola varmer opp bakken etter en kald natt og det tar derfor tid før vannet fra bakken fordamper og stiger til høyder der vannet fryser til iskrystaller, selvfølgelig utifra at temperaturen og luftfuktigheten tillater at det kan fryse. Hvis det samtidig er blåser den dagen kan contrails og cirrus skyer blåse inn i hverandre slik at det ser ut som det bare er contrails eller “chemtrails” om du vil, som dekker himmelen. Dette er en veldig enkel forklaring på hva som skjer.

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Freemind

Den videoen er stjålet fra en anne youtube channel. Her er den originale:

Og som det står i beskrivelsen er det en American Airlines 777-200 som dumper fuel pga. en passasjer som må ned på bakken fort for å få medisinsk hjelp. Flyet dumper fuel for å redusere vekten slik at flyet kan lande. Og jeg kan bekrefte at det er normalt at fly dumper fuel fra slike høyder, ikke bare rundt flyplasser i lav høyde.

nicodemus
nicodemus
12 år siden

hei,,,
liker veldig bra amins innleg om at skandinavien bør holde sammen….
sammen er vi sterke…..
jeg er dansk…. men holder øye med nyhetsspeglet nesten daglig…
nyhetsspeglet.. er et kempebra nyhets formidlings sted…!!
i dk har vi verdensvisionen…men nyhetespeglet er best..!!
jeg elsker norge…..og nordmenner….sammen ku vi gøre en forskell..!!
håper i ..i norge tar sølvvand…..det dreber alle bakterier..!!
vi får nogle hårde år ..de neste 5-6 år…hivs verden overlever…!!
køb silver…..køb guld….. måske euro og dollaren kolapser….så blir sølv og guld…nok betalings middel….

nicodemus
nicodemus
12 år siden

tilleg…
jeg elsker også svenskere…bestemor mi er svensk….
jeg digger alle gode mennesker……
shitt vi ikke fik lavet et felles norden…i sin tid….
et felles norden…. så var vi sterke….!! og nordiske folk forstår hinanden…!!
vi ku ha været et motpol mot eu….et kempesterk motpol..!!
vi har alt her i norden…!! yt av eu.. og felles norden nu!!!
armin for ny statsminister i norge…. og jeg tar gjerne tjansen i dk…
smiler….det kunne bare gå et vej..!! fremover….!!

lillehammer
lillehammer
12 år siden

Det finnes sikkert mange konspirasjonsteorier man kan tro på. men!

Å tro på denne “chemtrailz” myten synes jeg bare viser at realfagskompetansen til unge idag er på et lavmål.

Å tro at den norske stat “sprayer” oss med diverse psykotrope stoffer.. vel..
Hvis du virkelig tror på dette, så vis meg realfagskarakterene dine. hvis du er så lettlurt, så har du sannsynligvis aldri studert/strøket i 2FY/3FY(og selvsagt aldri studert relevante fag på universitetsnivå).

Jeg nekter å tro at det er andre enn dem som mottar penger av mor/far NAV (uten realfagskompetanse) som tror på dette.

http://itg1.meteor.wisc.edu/wxwise/AckermanKnox/chap15/contrail_applet.html

her kan dere sette inn relevante data for dem som klarer å forstå. Lettlurte chemtrailz-folk vil sannsynligvis ikke forstå appletten..

hippokraten
hippokraten
12 år siden
Svar til  lillehammer

Den appleten var rå! Og den burde få noen til å tenke seg om…

Alcyone
12 år siden
Svar til  lillehammer

Lillehammer, kan du forklare meg hvorfor kondensstripene lager skyer som sprer seg ut til et tynt “overskyet” lag? Jeg vet seriøst ikke hva jeg skal tro, har lest mye bra fra begge sider, men har faktisk havnet på den siden at dette ikke bare er kondensstriper.
Ingen kan forklare meg grunnen til at kondensen sprer seg som et tynt lag som ligger der i evigheter.

De som har funnet “sannheten” finner kun bevis som bekrefter deres syn og ignorerer alt annet.

lillehammer
lillehammer
12 år siden
Svar til  Alcyone

hei alcyone

Å forstå contrails krever jo et minimum av fysikkforståelse.

Jeg anbefaler denne siden for dypere forståelse av “fenomenet”.
http://contrailscience.com/

Husk at av Nyhetsspeilets redaktører, så er de aller fleste sysselsatt av NAV(uføretrygd/sosialpenger, jmf dn’s artikkel). Tror nok vi kan si at korrelasjonen chemtrailz-tro og NAV-stønad/manglende skolegang er godt korrelert.. Har derfor ingen tro på at applett’en eller contrailscience vil bli forstått av dem.

Michelle
12 år siden
Svar til  lillehammer

hi hi, staten burde betalt de i Nyhetsspeilet feite lønninger for å komme med journalistikk som bryter med alt det søppelet og propagandaen myndighetene skaper vår virkelighet med hver dag, de fleste er så mind-controlled at de ikke har egne meninger lengre, trist! Men kutt iallefall helt ned på bonusene til folk i NATO, det er der skattepengene våre drar dessverre, NEi til militæret og JA til ytringsfrihet!

lillehammer
lillehammer
12 år siden
Svar til  lillehammer

Hi Hi Ja Armin du vil aldri forstå contrails. Du vil aldri forstå fysikken bak hvis du ikke går inn i kvalifikasjonsprogrammet til NAV og ordner deg relevant studiekompetanse. Michelle er jo heiagjengen, og er ‘beyond reach’.

alle de unødvendige krigene er et annet spørsmål Armin.. Der har vi delvis overlappende meninger. :)

Michelle
12 år siden
Svar til  lillehammer

husk at veldig mange som utdanner seg, ikke har en kritisk holdning til det de får servert, således blir det bare enda mere mind-control fra myndighetene, de betaler forskere for å finne fram til de svarene de ønsker og legge de frem i undervisningen som beviser, som Stewart Swerdlow sier, nesten 100% av all undervisning er ulike grader av mind-control, det for å få deg til å tro på visse ting og skape din “virkelighet” og for at du kan føre den “virkeligheten” videre, før var det religions-bøker, nå er det “forsknings”-bøker. Noen er faktisk så flinke at de faktisk kan ta en utdannelse uten å bli mind-controlled så mye, men det er veldig vanskelig, for vi blir hypnotisert enten vi vil det eller ikke. Mye er laget slik at jo mere undervisning du får, jo mindre forstår du, jo mer er du feilinformert, eller jo mindre vet du faktisk, dette er basic mind-control kunnskap. Mesteparten av undervisning er laget for at du skal fungere som en robot for den militære industrien i ulike avdelinger. Ikke for at du skal kunne få beviser mot industrien selvsagt, det ville jo vært selvmord for industrien. Så hva skal vi egentlig da med all industrien, alt militæret, alle legemidlene, all politi, all overvåkning, trenger vi egentlig mere forskning? Forskning på hva da? For at industrien skal programmere oss mere og overvåke og få kontrollere alt? Vi trenger ikke utdannelse til å forstå forskjellen på godt og vondt, feil og rett, sprøytemidler eller økologisk, militære eller fred, vaksiner eller rent vann, chemtrails eller ren luft..

lillehammer
lillehammer
12 år siden
Svar til  lillehammer

Michelle. Det er ikke mulig å få deg til å tro noe annet enn NAV-gjengen forteller deg. Du er som sagt ‘beyond reach’. Jeg vil minne deg på at hele din hverdag, PC/MAC/internet/TV/kjøleskap osv er bygget på vitenskap. Dette mind-control tullet om utdanning er humor for alle andre enn dem som er NAV-ansatt.

Hermis
Hermis
12 år siden
Svar til  lillehammer

Michelle sier: husk at veldig mange som utdanner seg, ikke har en kritisk holdning til det de får servert, således blir det bare enda mere mind-control fra myndighetene… Ja, her er du nok inne på noe helt vesentlig. Tviler feks. sterkt på at de som syns at farmasien er en korrupt mafiaindustri utdanner seg til farmasøyter, eller at de som syns at det norske lovverket er noe latterlig, urettferdig, jesuitisk svada har så lyst til å bli jurister. Men de som satser alt på en bestemt utdannelse og er sååå flink og får kjempegode karakterer, ja mange av dem (heldigvis ikke alle) er nok utrolig hjernevasket og lojale mot systemet. De sluker ukritisk det de får servert. I beste fall er de bare naive, i verste fall direkte farlige. Desverre er nok selvstendig tenkning en ren mangelvare blant mange med høy utdannelse.

Bidalaka
Bidalaka
12 år siden
Svar til  lillehammer

Michelle, først, som lærer ville jeg blitt dypt fornærmet over slike abusrde påstander om utdanning, hvis du hadde hatt en dråpe fornærmende kraft.

Og hva skal vi med forskning? Jeg vet ikke om du er mor, men om du er, så er moderne forskning en av hovedgrunnene til at det ikke var noe av det farligste du har gjort i hele ditt liv, som det var for en tid tilbake.

Det er generelt helt utrolig ironisk at en gjeng som hovedsakelig er statsfinansierte med for mye fritid, kan sitte på ei datamaskin laget av et storkonsern, med programvare antagelig laget av et storkonsern, bruke web som er laget av en ansatt på CERN som formidles via nettet, utviklet av det amerikanske forsvaret og så mene at vi ikke trenger industri og forskning?

Michelle
12 år siden
Svar til  lillehammer

haha, prøver du å få meg til å tro at jeg har myndighetene å takke for hele min hverdag? Hvem er det som egentlig er blitt mind-controlled her? Naturen, frisk luft, sjøen, bade, blomster, frukter, dyr, fuglesang, trærne, venner, kjærester, stjernene, tankene, følelsene, minnene, kjærligheten osv er ingenting du trenger utdanning for.. Kunnskap kan være positivt, og vi trenger internett for å kommunisere siden folk bare vil kommunisere via myndighetenes mind-control-media som tv og aviser som er nesten 100% kontrollerte, så noe bruker vi som motpol mot myndighetene, på samme måte kan teknologi brukes positivt, men det er en helt annen retning enn den som er på jorden nå, det handler om å bygge opp igjen alle som er slaver av systemet til å tenke fritt, avprogrammering kalles det! Men vi trenger som sagt ikke vitenskap for å ha et lykkelig liv egentlig, se på dyrene, de driver da vel ikke med forskning, men har da vel fine liv så lenge menneskene ikke blander seg inn for mye!

Alcyone
12 år siden
Svar til  lillehammer

Hvorfor skal jeg huske det?
Men are born ignorant- not stupid. They are made stupid by education.
– Bertrand Russell

Jeg bruker mine egne øyne, derfor dette er noe som interesserer. Jeg tror selvfølgelig ikke det er små microchips i dette avfallet.

Det kan være at jeg ikke har lagt merke til det før siden jeg ikke ble bevisst på det før det ble skrevet mye om det her på NS. Men dette skjer hvertfall ofte, ser dette hver eneste dag. (Larvik)

Denne linken er visst grunnen til at folk ikke forstår contrails ifølge “ekspertene”.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sublimation_%28chemistry%29

Sublimation = Sublimering på norsk: overgangen fra fast form til gassform.
Og Sublimering (lat. sublimare, av sublimis høy opphøyd) er overføring av psykisk energi, særlig av seksuell art (libido), fra ikke aksepterte, «lavtliggende» til sosialt aksepterte, «høyverdige» aktiviteter f.eks. åndsarbeid.

Uttrykket ble særlig brukt av psykoanalysen som forklaringsprinsipp i forbindelse med deres tredeling av sjelslivet og hvordan forklare idealisme og sterk religiøsitet.

However, if the air already has a lot of water vapor in it, then the ice will sublimate slower, and the trail will last longer.

Contrails are clouds. Contrails are physically very similar to cirrus clouds (except they are long and thin), and so they act almost exactly the same. You see cirrus clouds that last for hours, so why not contrails?

Er det ekstra vanndamp i luften på sommeren? Er siden våren jeg har sett dette bare bli mer og mer av.

Er skyer gass fra is/vann? Lenge siden jeg gikk på skolen og lærte om skyer.

Michelle
12 år siden
Svar til  lillehammer

jeg tror det er micro-chips i chemtrailsen, eller nano-partikler. Gjør litt research selv om det. Sannheten er langt fra den media og skole serverer. Tror du nano-partikler er bra for oss, småe roboter og databrikker som svever rundt i luft og vann? Vel, hvorfor har vi da nano-partikler i medisin? Bekymringer rundt dette har til og med vært oppe i tv og der bekreftet av “eksperter”, jeg finner ikke videoen igjen på YouTube, men jeg har lagret den på ekstern disk hos en venninne som jeg gjør med de fleste slike videoer.-) Men det finnes mange andre liknende videoer om nano-medicine, nano-particles, smart-dust osv nå! Hva når du går på toalettet, eller når du dør og det havner i naturen en eller annen gang. Luften puster vi jo alle inn.. Men det hører ikke hjemme i kretsløpet noe av dette, så dette er ikke noe som er medisin for oss, men det som er en av årsakene til sykdommene!
http://loveforlife.com.au/content/09/09/15/microchip-implants-ready-be-used-swine-flu-vaccines-chip-located-tip-needle-0
http://www.youtube.com/watch?v=_Sqdfnj833o
http://www.youtube.com/watch?v=-v5_TdZ4f7Q&feature=player_embedded#!

lillehammer
lillehammer
12 år siden
Svar til  lillehammer

Alcyone sier:
Er skyer gass fra is/vann? Lenge siden jeg gikk på skolen og lærte om skyer.

My point exactly.

hvis du tror alle som noensine har studert realfag er NWO’ere, så er det vanskelig å diskutere med eg. Ellers.. Hør på dem som har kompetanse på området.

Alcyone, jeg er sikker på at du har kompetanse på ett eller annet område.. Men hør gjerne på dem som har kompetanse på fysikk når det gjelder “chemtrailz”

Rainbow
Rainbow
12 år siden
Svar til  lillehammer

Michelle

“prøver du å få meg til å tro at jeg har myndighetene å takke for hele min hverdag? Hvem er det som egentlig er blitt mind-controlled her? Naturen, frisk luft, sjøen, bade, blomster, frukter, dyr, fuglesang, trærne, venner, kjærester, stjernene, tankene, følelsene, minnene, kjærligheten osv er ingenting du trenger utdanning for.. ”

Ja, å fylle dagene med slike ting skaffer deg vel tak over hodet og mat på bordet kan jeg tenke meg….

“husk at veldig mange som utdanner seg, ikke har en kritisk holdning til det de får servert, ”
“Mye er laget slik at jo mere undervisning du får, jo mindre forstår du, jo mer er du feilinformert, eller jo mindre vet du faktisk, dette er basic mind-control kunnskap.”

Påstandene dine faller på sin egen urimelighet.
Når man tar høyere utdanning lærer man også kritisk tenkning og å vurdere ulike kilder opp mot hverandre. Altså det motsatte av det du tror. Men dersom man kun har grunnskolen eller videregående er det vel ikke så rart at man lager seg slike forestillinger – der lærer man ikke så mye om slik kritisk tenkning. Og da er det sikkert lett å falle for forklaringsmodellen om at det meste i verden er mindcontrol.. For da har man jo plutselig en forklaring på alt man ikke skjønner seg på, ikke sant….

Og selv om man fordyper seg i ett fagfelt betyr ikke det at man ikke har peiling på noe annet. Man kan likevel besitte mye kunnskap om andre emner.

Michelle
12 år siden
Svar til  lillehammer

Rainbow, det du sier har jeg forklart i mine andre innlegg. Vi blir fanget i matrix/media/myndigheter/militæret/utdanning til å tro at vi er avhengige av penger og systemet for å ha et fullverdig liv!

Rainbow
Rainbow
12 år siden
Svar til  lillehammer

Michelle

Ja, kan være enig i at vi er fanget i et system. Alle er vi en del av det samfunnet vi lever i om vi liker det eller ei. Og all bør også bidra i dette samfunnet, selv om man er uenig i prinsippene i systemet. At man som enkeltmenneske melder seg ut av samfunnet er ikke til hjelp for noen, aller minst en selv. Man blir en byrde for samfunnet – sine medmennesker – uten å bidra tilbake (tenker her på velferdssystemet).
De aller fleste av oss trenger penger for å ha et fullverdig liv. Hvordan mener du at man skal greie seg uten penger da?
For å endre på dette trengs et systemskifte, til et pengeløst samfunn, bygd opp på helt andre verdier enn jag etter makt og penger. For at det skal skje må systemet vi har i dag kollapse, først da kan et nytt system bygges opp. Og inntil det skjer er det etter min menig alles plikt å forsørge deg selv og bidra til fellesskapet.

Rainbow
Rainbow
12 år siden
Svar til  lillehammer

Rettelse
I siste setning skulle det stå “forsørge seg selv” og ikke “forsørge deg selv” slik jeg kom i skade for å skrive.

Michelle
12 år siden
Svar til  lillehammer

bare med en helt vanlig grei nok positiv eller nøytral betalt jobb, så bidrar du mye mere med penger til samfunnet i form av din jobb (de over deg tar mesteparten av fortjenesten) og i form av skatter som går mot din vilje til myndigheter, militære og kunstige kjemikalier osv, enn du trenger å bidra med til å få dekt kostnader ved for eksempel å betale renter på din leilighet og enkel mat og transport. Altså, luft og vann og mesteparten av mat er jo gratis egentlig, frukt og grønnsaker vokser av seg selv. Når det gjelder lønn, så er lønnsforhandlinger big business, en vaskekone bidrar med like mye av sin tid og energi som en professor gjerne, men får en helt annen lønn. Hvofor er det slik? Hvorfor er det slik at også land som står utenfor vesten har mye mindre i verdi på sine penger? For eksempel buddhistiske land. Er ikke dette bare en side av matrix?

Jeg tror det at fok blir deprimerte, syke, ikke klarer å delta i samfunnet, den siste vi kan skylde på for det, er de selv, de er fanget virkelig og mind-controlled. Jeg tror oftest det er et sunnhetstegn å se at mesteparten er feil, enn å være en robot som bare go with the flow. Hva er verst, å melde seg ut av samfunnet, eller å melde seg inn i militæret? Mange blir presset inn i militæret av økonomiske årsaker dessverre. Penger er makt, og mye vil ha mer.

“Virkeligheten” vi er fanget i og lager med våre mind-controlled tanker, og den verden og forståelsen for alt rundt oss, er virkelig matrix. Men som Stewart Swerdlow sier, så er så og si alle mind-controlled i ulike grader for ulike roller på jorden. De som er minst mind-controlled, er indianere og aborginere som lever i regnskogen osv, derfor de blir satt på siden og fratatt sine landområder, det er ingenting som har større verdi enn landområder, om man i det hele tatt kan si at man er berettiget til å eie landområder da.

Jeg tror vi trenger en helt ny virkelighet, en helt ny verden, men med den også en helt ren jord, vi bør begynne å skape den virkeligheten og den jorden med tankene våre, med LOVE, og så kan vi se frem til en helt ny jord en dag, som Channie West sier, jorden selv, stakkars gode gamle moder jord som fortsatt elsker og tilgir alle parasittene på sin kropp, skal endelig få en gjenfødelse etter alle disse år, et nytt legeme, og med det får også vi sjansen til restart og få et nytt hjem, kanskje derfor ting går som de går nå, for at vi virkelig skal lære at det aldri må skje igjen.-) http://www.wistancia.com/tne-cccsatne.htm

Bidalaka
Bidalaka
12 år siden
Svar til  Alcyone

“haha, prøver du å få meg til å tro at jeg har myndighetene å takke for hele min hverdag?”

Jeg skrev da ikke noe i nærheten av det. Hva med å argumentere mot det jeg faktisk skrev?

Michelle
12 år siden
Svar til  Bidalaka

den kommentaren kom under deg, men det var ikke plass lengre oppe, når det gjelder din kommentar, så er det ikke meningen å fornærme noen selvsagt, de som underviser er jo også med i matrix og programmerte, akkurat som leger er jo gode mennesker, men mind-controlled til å si ja til vaksiner osv. Vi er alle inne i ett eller annet system, det vi blir tvunget til taushet, eller skremt til å tie, eller har gitt opp for lengst.. Nå må vi også huske på at vi har mange leger som er imot vaksiner, og vi har mange lærere som er imot mye av det de må undervise om, og vi har mange forskere som kommer med motsatte resultater som ikke får plass i media.. LOVE& PEACE

Alcyone
12 år siden
Svar til  Alcyone

Nå har jeg lest linken til lillehamer og kondensstriper oppstår på samme måte som vanlige skyer. Det vil si at kondensstriper kan oppstå i samme høyder som de laveste til de høyeste skyene.
Forskjellige temperaturer og forskjellig vindretning i forskjellige høyder er grunnen til at det blir “huller” i stripene og at de sprer seg på kryss og tvers selv når ikke fly har flydd på kryss og tvers.

Nå tror jeg ikke på chemtrails lenger =/
Får ikke tingene til å henge sammen lenger.

Men gjerne kom med noe som får meg til å tro det motsatte igjen. Skulle vært rik så kunne jeg spandert en prøve av forskjellige trails på forskjellige dager.

Alcyone
12 år siden
Svar til  Alcyone

Det kan skje på to måter:

1. Luften blir avkjølt til sitt metningspunkt. Dette skjer når luft kommer i kontakt med en kald overflate eller en overfate som er avkjølt ved stråling, eller ved at lufta blir avkjølt ved adiabatisk heving. Dette kan skje:

* langs en varm- eller kaldfront (frontal heving)
* der luft blåser over et fjell (orografisk heving)
* ved konvektive bevegelser forårsaket av oppvarming av overflaten (oppvarming om dagen).

2. Luften endrer ikke temperatur, men absorberer mer vanndamp til luften blir mettet

Skyer er tunge. Vannet i en typisk sky kan ha en masse på flere millioner tonn. Men volumet er tilsvarende høyt og netto tetthet av vanndampen er faktisk lav nok til at luftstrømmer under og i skyen klarer å holde oppe de små dråpene

Vanndamp kan derimot også kondensere til skyer, som både kan varme og kjøle ned jorda.

Armin skriver: Kondensstriper som slippes ut ved laveste naturlige skyformasjoner 3-4000moh kan umulig omdannes til iskrystaller da det er for lav tempratur. ”

Men det må samme forhold til for at en vanlig sky kan forbli i gassform. Det kan jo være at en vanlig sky er så mye mer massiv og derfor ser det ut som om den holder samme størrelse over lang tid. Trenger heller ikke iskrystaller for å skape kondens, trenger bare høy nok luftfuktighet.

Men jeg må også si, jeg kan jo ikke være helt sikker, men forstår ikke lenger hvordan og hvorfor dette skal foregå.

Den filmen er sikkert hollywood og noen har forstått at det går ann å gjøre gode penger på denne teorien samtidig som det kan skape mer frykt.

Ann
Ann
12 år siden
Svar til  lillehammer

Appletten er bra den, men kan du forklare hvordan disse skyene er naturlige når de ligger på kryss og tvers og har 180 gr. svinger og så sprer seg utover? Jeg bor ett sted der transatlantik flytrafikk passerer og de flyene ser jeg (mulig jeg har godt syn), og kondens stripene etter de flyene løser seg opp, “kondens” stripene som sprer seg som ett teppe over himmelen kommer fra fly høyere oppe og de blir værende.
Hva kan du Lillehammer fortelle meg om disse stripene som sprer seg utover i en høyde som ingen rutefly bruker? (da helst uten stigmatisering av de som er i NAV systemet) :-)

lillehammer
lillehammer
12 år siden
Svar til  Ann

180 grader svinger høres voldsomt ut da. Har NWO andre fysiske lover enn oss andre?

Er det mulig at “kondens”stripene du mistenker for å være chemtrailz er fly som flyr i luftlag som tilfeldigvis gir slike contrails? Du har svært gode øyne, da du tydeligvis er ekspert på å vurdere høyde på objekter over deg.

Jeg er ikke ute etter NAV-sysselsatte. Jeg bare spør om NAV-sysselsatte er eksperter på skyer og contrails.

Undertegnede har studert fysikk på universitetsnivå i 2 år, men er ikke i stand til å vurdere flyhøyde og luftfuktighet/temperatur i disse nivåene. Hvis du har en slik superegenskap så må jeg bare gratulere.

Ann
Ann
12 år siden
Svar til  lillehammer

Jeg spør deg siden du påberoper deg å kunne dette :-)
Og det er da bare å google Chemtrail og se på bilder så kan du se og forklare disse 180 gr og annet som er annerledes med skyene nå kontra 5-10 år tilbake.
Når en tilbringer tid ute og ser på “fly”kart (mistet linken, sikkert noen andre som har den) for å finne ut destinasjon på flyene som passerer over mitt hode så vet jeg utifra den informasjonen jeg henter på nett.

Hermis
Hermis
12 år siden
Svar til  lillehammer

lillehammer sier: Undertegnede (lillehammer) har studert fysikk på universitetsnivå i 2 år… Og jeg som trodde du minst hadde Nobel-prisen i fysikk. ;) Chemtrails har, mener jeg å ha lest, den egenskapen at de kan danne skyer også i høyder som er lavere enn der contrails oppstår. Chemtrails består ofte av partikler av bla. aluminium og borium, og disse kan feks tenkes å reagere tildels intenst med vann- og oksygenmolekyler. Påfallende ofte er det NATO-fly som står bak chemtrailaktiviteten. Men hva som er hensikten med denne hemmelige galskapen har jeg foreløpig ingen sikre formeninger om. Politikerne bruker ihvertfall ikke å komme med valgløfter om å øke chemtrailutslippene med 50% (minst 4 mrd kr) eller lignende, noe som de ville ha gjort hvis aktiviteten var bare positiv og de kunne tjene på det i valgkampen.

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Ann

Contrails på kryss og tvers kommer selvfølgelig av at luftrommet er bygget opp av airways som alle kommersielle fly følger og selvfølgelig krysser disse airwaysene hverandre. De 180 graders svingene må være fly som er i holding pattern eller ventemønster. Det kan være at et fly er i holding for å vente på landing vd en flyplass enten pga tett trafikk eller dårlig vær eller det kan være holding for å entre den en North Atlantic Track (NAT). Finnes 6 av disse over atlanteren og alle fly bruker disse når de flyr over atlanteren, pga. dårlig radardekning over atlanteren, noen ganger kan det bli veldig tett med fly langs disse rutene og det kreves at noen fly må vente med å entre “passasjen”.
Det at noen et fly på en høyde har en contrails som løser seg opp og et annet fly på en annen høyde har en langvarig contrail kommer av at det kan være forskjellig fuktighet og temp i forskjellig høyde pga. f.eks. bevegende luftmasser og luftlag.

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Dette med airways og fly som venter på landing er noe av det dummeste jeg har sett “på trykk” noen ganger. Det er greit å være skeptisk, men er det lov til å være så dum? Jeg var også skeptisk til begrepet chemtrails når jeg så det for første gang. Dog, jeg bor på et lite sted med en liten flyplass med noen få daglige avganger. Likevel kan jeg oppleve at flere fly lager striper på kryss og tvers over himmelen i løpet av en halvtime, jeg har sett dette tre ganger og antall striper har variert fra 12-18 striper på kryss og tvers over byen. Det skulle jo tilsi en trafikk på størrelse med en millionby. Åhh, hvilket trafikk kaos da!! Over denne lille byen.!!!
Arme menneske, tror du selv på det du skriver? (Du behøver ikke svare, da jeg ikke orker å lese flere dumheter)
Det er ikke rart at eliten ser ned på vanlige folk, de ser jo ut til å være villig til å forsvare alt de blir servert. Også ting de ikke har sett selv og heller ikke har noen kjennskap til. Deprimerende!!!

sjokomelk
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Cosmomind: Hvorfor er det så dumt? Har du aldri opplevd å være i et fly som har blitt satt på “vent”?

Armin: Hvordan kan du være så skråsikker på at de flyene i “Holding patterns” er så lavt nede at de ikke kan lage contrails?

sjokomelk
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Så du vil på ramme alvor påstå at et fly ikke kan svinge 180 grader? Det vil i så fall si at ingen fly kan gjøre vendereis om nødvendig, og faller derfor på sin egen urimelighet.

Hva gjelder trafikkeringen av luftrom; vi har det som kalles lufttrafikkontrollere hvis eneste oppgave er å holde fly innenfor luftkorridorer og å sørge for at fly som er satt på vent ikke kolliderer. Hvis det er “trafikkork” over en flyplass (f.eks) vil lufttrafikkontrollerne evt. flytårnet på flyplassen fordele fly i forskjellige sektorer og forskjellige høyder for å unngå ulykker.

Og hva angår skrutrekkere; right back at ya!

mausi
mausi
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Cosmomind:
jeg bodde tidligere i en liten by i Østerrike. Byen het Steyr. Ca 40 000 innbyggere, nærmeste flystripe befant seg i Linz, 20-30 minutter unna. Luftrommet over byen var svært trafikkert av fly. Det var slett ikke uvanlig å se 5-6 fly samtidig på himmelen, gjerne i kryssende airways. Enkelte dager var de klimatiske forholdene slik at contrails’ene løste seg opp rimelig umiddelbart. Andre dager var forholdene slik at contrails’ene kunne henge på himmelen i mangfoldige minutter. Og det var slett ikke slik at det bare var et mer eller mindre tilfeldig utvalg av flyene som dannet slike contrails. Det var samtlige. Så hva skal man si. Var det slik at myndighetene/militæret/whatever hadde avtaler med samtlige flyselskap, og koordinerte det slik at alle slapp ut chemtrails samme dag, eller har det rett og slett en naturlig forklaring?

Ergo, man behøver ikke bo i en millionby for å oppleve mange flybevegelser i luftrommet over seg…

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Oboy, hvor Nesquick du er i hodet, sjoko!
Jo, jeg har vært i fly som har mistet motorene og holdt på å styrte, jeg har vært i fly som har holdt på å ekplodere med ett tyvetalls brannbiler klare, jeg har vært i fly som har vært nødt til å kretse over flyplassen p.g.a. uvær og som til slutt har vært tvunget til å foreta landinger under helt ekstreme forhold som har skremt vannet av både passasjerer og besetning. ( Så jeg liker ikke å fly lengre, men er ikke det minste redd for terroranslag mot fly, da sjangsen for å oppleve noe slikt er minimal)
Men å tolke alle rapporter fra hele verden fra vanlige folk til tv-stasjoner om fly som planmessig lager striper på kryss og tvers over byer som at det skulle være fly som er på vent bli bare helt idiotisk. Tror du selv at f.eks ett tyvetalls striper over en knøtt liten flyplass er fly på vent, da er du sikkert villig til å tro på at månen er en ost. Det blir like dumt. Forstår du ikke at det er forskjell på en eller to striper som da nok kan være comtrails, og dette planmessige utslipp, ja da kan jeg ikke hjelpe deg. Da vil du leve i din egen roserøde sky!
En ting er å diskutere hva dette er for noe, men å være villig til å bite på så tynne teorier som fly på vent, det sjokkerer meg.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Nå skal man jo ikke akkurat ta det en fra skepsis sier som mer en ren underholdning, ifølge dem så er jo fluor, msg, Aspartam, Codex og kvikksølv osv veldig sundt, alt det sekt lederen Dyredal sier til dem er deres lov
I deres verden så er det ingen som vil øke sin makt og lommebok på andres bekostning, det fins ingen som konspirerer for egen vinnings skyld

Vi andre som er utstyrt med øyner og selvtenkende hjerne ser at millitærfly i stor høyde flyr frem og tilbake og legger striper etter striper i rutenett til hele himmlen er dekket og det ligger der og skygger for solen til natten kommer
Vi vet jo og at det bare er eneklte dager det skjer og vi som har levd noen år har seff aldri sett noe lignende før i verden
Vi vet og at det klør i hals og lunger, man blir forvirret og agresiv..
Vi vet og at etter tusenvis av prøver så viser alle det samme barium, Alu, mykoplasma og nanopartikler
Nå sier jo skepsis folka at nanopartikler er veldig sundt som er i sterk kontrast til det forskerene sier

http://www.forskning.no/artikler/2009/juli/225109

Vi vet og at ifølge VG fikk vi 800 000 smittede med svinevirus på få timer etter intens chemtrailspraying da vaksinen var utplasert
Vi vet og at flere hundre tusen er smittet med morgellonsormer fra chemtrail
ett 2 sekunders søk gir 45 000 treff umidelbart

http://morgellonswatch.com/

Det lukter vel litt når forskere foreslår og legge striper med svoveldioksyd på himmlen for og få ned den globale oppvarmingen så blir det latterliggjort av eliten bak chemtrail der Al Gore kaller forskere med sånne forslag for og være “Nuts”

Kanskje ikke så rart han reagerer så sterkt siden det ville ødlagt hele chemtrail prosjektet og sikkert også lagt en demper på hans mål om og bli verdens første klima multi millarder

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article1666270.ece

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article1668343.ece

sjokomelk
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Cosmo: Du har sannelig hatt uflaks med dine flyopplevelser. Sjansen for at EN av disse tingene skal skje en person er forsvinnende små. Ikke rart du er redd for å fly.

Nå sa jeg ikke at alt av contrails på kryss og tvers av en by var fly i holding patterns, gjorde jeg vel? Jeg svarte på Armins utsagn om hvor farlig det var å ha fly på vent. Hva angår contrails som krysser hverandre refererer jeg til mausi’s innlegg om contrails over Steyr.

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Mausi, å komme drassende med en by fra ett land som ligger i hjertet av Europa holder ikke. Det er klart at du der kan se mange fly. Hvorfor var det da slik før at man sjelden så mere enn en contrail. Her er nesten ingen trafikk og likevel skal du ha meg til å sammenligne “min by” med “din by”. Uansett hva du innbiller deg så er det jeg har sett ikke normalt! Hadde jeg bodd i Østerrike kunne vi nok ha diskutert saken.

coolio
coolio
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Manøvrering i marsjhøyde (annet ord for cruisehøyde) er som manøvrering i alle andre høyder; helt normalt og greit.
Skarpe svinger i høy fart er ikke noen god ide uansett om du befinner deg på 100 meters høyde eller 10 000 meters høyde.
Derfor svinger man ikke skarpt i 800 km/t.

Et F-16 i toppfart vil bruke distansen bergen-Voss for å snu 180 grader.

I luften er det en tommelfing-regel at flyene ikke skal komme nærmere hverandre enn 10 km. Det hender at de er nærmere hverandre, men særdeles sjelden på samme høyde.
Uansett er det bakkekontrollen som avgjør retning, fart og høyde på samtlige fly, så det er hverdagen for piloter å sirkle rundt i luften mens man venter på landingstillatelse.

mausi
mausi
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

cosmomind:
for det første; flytrafikken har økt markant de senere årene, og de senere tiårene. Luftrommet er også mer kontrollert, og en betydelig endring av flight patterns ble innført for få år siden. Visste du at mange interkontinentale fly pleier å fly over Norge? I Ålesund har jeg også bodd. Flere ganger daglig opplever man der at fly høyt oppe på himmelen enten kommer inn fra havet, eller passerer over på vei ut mot havet (og over på andre siden av Atlanteren).

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Mausi. Alt du sier om flytrafikken er selvfølgeligheter som også jeg er klar over. MEN, når man bor i en by hvor man vet at det er veldig lite trafikk, med noen få avganger daglig. Er det da så vanskelig å forstå at det ikke er normalt, at man ved jevne mellomrom opplever at det legges striper på kryss og tvers over byen og omlandet. Alt skjer i løpet av svært kort tid. Ellers er luftrommet tomt. Så å si hele dagen. Men plutselig har altså noen terrorister lagt seg på landingsbanen slik at det er umulig å lande og vi har flere fly på vent, og allle legger comtrails, og de legger de i ett sjakkmønster. At du og andre ikke ser det ulogiske i at slikt skal skje gjør meg både sjakk og matt!!

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Det er ikke unormalt at fly går i holding eller tar en 360 degree turn rundt høyder der kan skapes contrails. Fly går ikke i holding rett over en flyplass, finnes spesifikke områder gjerne over en VOR hvor fly går i holding. Noen ganger hender det til og med at man må gå i holding i opptil 200 nautsike mil fra destinasjonsflyplassen pga. mye trafikk i luftrommet, og når man er 200 mil fra flyplassen man skal lande på er man fortsatt i marsjhøyde. Begynner ikke descent før rundt 150-100 nm. Holding i marsjhøyde er absolutt mulig og skjer.

Og det at du ser mange contrails over hodet ditt betyr jo bare at du lever rett under en travel airway. Hvor bor du om jeg får til å spørre? Kan finne ut hvilken airway du bor under.

Btw Cosmomind, hvor mange timer har du hatt som fartøysjef i et fly? Du uttaler deg som om du har god greie på luftfart og vet hvordan luftrom er bygget opp. Noe jeg helt klart ser ikke er tilfelle.

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Må bare legge til en ting. I et designert holding pattern så er det gjerne en maksfart som gjelder. Denne farten pleier som regel å være under 220 knop. Et holding pattern er et racetrack pattern med 1 eller 2 minutters runder.

mausi
mausi
12 år siden
Svar til  Fanfarlo

Cosmomind:
hvilket område av landet bor du i, om jeg får spørre?
Spør deg selv; hva skulle motivet være for at myndigheter/militæret sprayer befolkningen med disse kjemiske/metalliske substansene? Især all den tid de sprayer såpass høyt oppe at det vil spres over enorme områder, og mest sannsynlig lande langt, langt unna stedene hvor det sprayes? For bevisene på at det er chemtrail er visst at det er skydannelse langt der oppe, og disse “skyene” spres utover og blir hengende i lang tid, ikke sant? Det er jo nok å se tilbake et par måneder når Eyafjällajökull herjet som verst. Asken ble pumpet opp i rundt 8000 meters høyde, og derfra ført med jetstrømmene tusenvis av kilometer bort.
Og hvorfor er de så molbo at de sprayer oppe i de skylag, på klarværsdager, hvor alle og enhver enkelt kan se disse chemtrails?

nicodemus
nicodemus
12 år siden

til armin….
prøv at google på 11.time.dk
kontakt josef hanji….
ville vere lekkert med et stormøte i oslo… 11 sep….
josef er en like som du……ku vere lekkert hvis vi ku få
niels harrit med til oslo….ham kan du også treffe på… i 11.time.dk
hilsen nico

lillehammer
lillehammer
12 år siden

Michelle..

Siden reply ikke er mulig på vår debatt, oppretter jeg ny kommentar.

Det er tidssløsing å diskutere med deg. Du er Nyhetsspeilet-hangaroud. Sannsynligvis sysselsatt via NAV, som dine ‘redaktørhelter’.

Du er redd for mindcontrol osv. Men tenk på hvordan du lever livet ditt! Du gjør AKKURAT som du vil. Ingen blander seg i dine gjøremål(hvis du er samtykkekompetent da..). Les om hva som skjer med kvinner i andre land. (steining for utroskap i Iran mm.). Stikk fingeren i jorden Michelle. Livet i Norge er ikke så ille eller?

Michelle
12 år siden
Svar til  lillehammer

Fordi om jeg har det supert, så dør det tusener tusener tusener av barn og fattige hver dag, vi tror at det er på grunn av mangel på vaksiner og legemidler, hovedgrunnen er selvsagt på grunn av mangel på rent vann og mat, vi må ikke tåle så inderlig vel den urett so ikke gavner oss selv.

Mind-control gjør meg blant annet likegyldig til dette, det er ikke mitt ansvar osv, jeg trenger ikke bry meg, finner på alle slags unnskyldninger og hører på propagandan til militæret, for JA, vi VET, next is Iran. Selvsagt er det helt feil med steining, men det rettferdiggjør selvsagt ikke at vi kan sønderbombe alle uskyldige i landet som selv er mind-controlled i det systemet.

Noen i Norge ga “freds”prisen til verdens mektigste krigsleder, men det rettferdiggjør ikke at andre kommer og sønderbomber oss, fordi mange her i landet er helt uenige i hva som skjer også!

Minner meg litt om Buddha som ble innesperret som prins i palasset, men da han kom utenfor porten en dag, så ville ha gi ifra seg alt han hadde, men hva fikk han tilbake, den største gaven, nemlig meningen med livet, kjærligheten,-)

mausi
mausi
12 år siden
Svar til  Michelle

Michelle: jeg ser du skriver svært ofte nå om mind-control og hvor ille utdannelse er mtp dette. Det slår deg ikke at du egentlig taler litt mot deg selv? Utdannelse er en uting, mener du. Der driver man med 90% mind control, og man utdannes bare til å tenke rett frem uten kritisk sans. Da spør jeg deg ganske enkelt: hva er det som gjør at du, tydeligvis uten utdannelse, er så mye bedre i stand til å se saker fra flere retninger, og kritisk vurdere den informasjon som dukker opp?
La oss ta dette eksempelet med contrails (eller chemtrails som enkelte andre hevder). Her dukker det opp noen skyer høyt oppe på himmelen, etter at fly har passert. Da er det jo med en gang noen som hevder at dette er chemtrails, og hemmelige operasjoner for å forsure livet til innbyggerne. Hvordan har du selv valgt å resonnere deg frem til din egen oppfatning av hva det er? Hvilke kilder bruker du? Hvordan setter du ulike teorier opp mot hverandre? Hvordan har du satt deg inn i meteorologiske forhold? Hvilken forståelse har du av meteorologi i det hele? Hvordan vurderer du de klimatiske forhold i Arendalsområdet, samt i luftrommet, den aktuelle dagen?

Jeg ser at flere sier at diverse stoffer ble sprayet utover denne dagen, og samtidig hevder man at beviset er at disse skyene henger så lenge før de forsvinner. Men, er ikke det egentlig å bomme litt på egne teorier? For hvorfor skulle man lage disse ondskapens stoffer så lette av vekt at de bare blir hengende i lufta i timesvis uten å falle ned?

Du har vel muligens vært på ei badestrand hvor du opplever litt bølger. Du ser at vannet skyller innover land. Men hva skjer med dette vannet videre? Jo, det trekkes tilbake mot havet, men da som strøm UNDER bølgene. Altså opplever du to-veisstrømninger. Samme gjelder for luftlagene over oss. I 30 000 fots høyde blåser det gjerne kraftig i vestlig retning. I lavere luftlag er vindhastigheten variabel, men mye svakere vind, og gjerne i helt andre retninger. Med andre ord; helt håpløst å skulle spraye ned befolkningen fra en høyde på 30 000 fot, attpåtil når stoffene bare blir hengende høyt der oppe uten å falle ned.

Jeg har hørt microchips bli nevnt; at det er dette man sprayes med. Hvorfor i all verden skulle det skje? Hvilken interesse har man av å spraye befolkningen med milliarder av mikrochips, uten å ha det snev av anelse hvor disse havner?

Du fikk kanskje med deg askeskyen som stengte luftrommet helt og delvis over Europa i dagesvis/ukesvis? Der la du kanskje merke til hvor vanskelig det var å beregne hvor partiklene skulle falle ned, samt hvilke områder som ble rammet? Med andre ord; skulle myndigheter/militære eller whatever, spre ondskap luftveien, vil de løpe stor risiko for å ramme seg selv. Hvorfor i all verden skulle de risikere det?

Og viktigst av alt; hva i all verden skulle motivet være bak å spraye befolkningen med noe forkjølelsesfremkallende stoffer?

Michelle
12 år siden
Svar til  mausi

Kjære Mausi, fakk for konstruktiv kritikk og dine spørmsål, jeg skal prøve å svare deg bedre senere, men her kommer en smakebit nå iallefall litt kortfattet:

Jeg setter ulike syn opp mot hverandre, ser på ulike forskeres teorier og setter isammen de teoriene som passer sammens, og ser at selv de som er uenige i chemtrails, selv har andre steder uttalelser som støtter opp om emnet likevel, det kan for eksempel være at de bekrefter RFiD med nano-teknologi, eller bekrefter vær-kontroll med kunstige kjemikalier via fly.

Mesteparten av det som skjer på jorden er meningsløst, militære, at Norge fortsatt lager våpen, trenger vi mere våpen, industri som sprer forurensning over alt, overproduksjon hvert år av mat som kastes for å øke prisene, millioner av barn som forsvinner sporløst uten at det får mediaoppmerksomhet og uten at de noen gang kommer til overflaten igjen, millioner av fattige som bekreftes dør av vann og sultmangel uten at det skjer noe med problemet, dyr som lider osv dessverre.

Det er altså noen som selv er mind-controlled, og som mind-controllerer andre til onde gjerninger, eller til likegyldighet. Noe av makten bak kontrollen tror jeg er demoner i ritualer som makt-personer er lokket inn i. Dette er veldig vanskelig å forstå meningen bak, altså forstå hvorfor noen ønsker dette egentlig, hvorfor ønsker noen makt over andre, hvorfor ønsker noen å skade andre, hva oppnår man med det? Mind-control er for å få deg til å ikke stille spørsmål ved dine tanker og gjerninger og meningen med livet.

PEACE&HEALiNG

Zetera
Zetera
12 år siden

Miljøstatus I Norge:
http://www.miljostatus.no/no/Tema/Kjemikalier/Noen-farlige-kjemikalier/PCB/

Mye arbeid blir lagt ned fra staten sin side til høringsplaner, overvåkingsprogrammer osv som omfatter blant annet forekomst av miljøgifter i nedbør, innsjøer og kystområder.
Programmer som skal gi informasjon både om den generelle miljøtilstanden og om forholdene i spesielt utsatte områder men hva brukes all informasjonen til? Eller blir der satt inn noe form for tiltak?

Norge fikk betydelig nedfall etter Tsjernobyl-ulykken i 1986.
Radioaktivt cesium (137Cs) har vært det største problemet på grunn av halveringstiden på 30 år.
For radioaktivt cesium er tiltaksgrensene for melk og barnemat 370 Bq/kg og for alle andre vanlige næringsmidler 600 Bq/kg.
For reinkjøtt, vilt og vill ferskvannsfisk er tiltaksgrensen 3000 Bq/kg. Kostholdsrådene til befolkningsgrupper som spiser mye reinkjøtt, gjelder fremdeles. Her så en at max grensene bare ble juster opp ettersom målingene av radioaktivitet ble høyere. http://matportalen.no/artikler/2003/5/radioaktivitet

Norske fjorder er fulle av miljøgifter:
http://www.abcnyheter.no/node/92234

PCB
Bruk av PCB ble forbudt i 1980, og i 1995 var store kondensatorer og transformatorer med PCB tatt ut av bruk.

Bruk av små kondensatorer med PCB i lysrørarmaturer er forbudt. Utfasingsfristen for PCB-kondensatorer i innendørs lysrørarmatur og damplamper (ute og inne) var 1. januar 2008.

For utendørs lysrørarmatur var siste utfasingsfrist 1. juli 2008. PCB-holdige strømgjennomføringer skulle tas ut av bruk innen 1. januar 2010.07.07

Hvorfor er det så viktig å fjerne alle disse småtingene, som lysrørarmatur og vanlige lyspærer som erstattes med noe verre, som dette:
http://www.aftenposten.no/bolig/boligokonomi/article3242723.ece

http://www.aftenposten.no/helse/article3499769.ece

Se hvordan det gikk når en rengjøringsbetjent oppdaget kvikksølvperler på gulvet i andre etasje i Vitenfabrikken i Sandnes sentrum:
http://www.aftenbladet.no/lokalt/sandnes/1126449/130_personer_evakuert_etter_kvikksoelvalarm.html

Samtidig finner vi også på siden hos ”Miljøstatus i Norge” kostholdsråd for hver kommune i landet men hvorfor gjøres ingenting med selve problemet?

Deres mål ” å dokumentere miljøtilstand- og utvikling i tid og rom, som følge av menneskeskapt påvirkning eller som følge av naturlige endringer”.

PAH
Stoffgruppen PAH (polyaromatiske hydrokarboner) består av mange forskjellige forbindelser. Noen av disse er giftige, arvestoffskadelige og kreftfremkallende. PAH dannes ved all ufullstendig forbrenning av organisk materiale.

Aluminiumsindustrien og vedfyring er de største kildene til utslipp av PAH.

Når en ser her at 68% utslipp av PAH kommer fra Industri, skurrer det litt hos meg men kanskje jeg tar feil. Har vi egentlig noe særlig industri igjen her til lands, størstedelen av industrien er jo flyttet ut av Norge nettopp på grunn av de høye kostnader til miljøkravene som kreves i dette landet.

Jeg er ingen ekspert på chemtrails men mener å ha lest at Aluminium er et av stoffene.

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden

Skjønner ikke hvorfor man gidder å diskutere med disse folkene som kommer fra “Skeptisk”. De er ikke med på leken i det hele tatt, og er så langt unna skeptiske at navnet er direkte misvissende.

Chemtrails er reelt og områder teppelegges. Så langt jeg har funnet ut er dette en militær aktivitet. Grunnen er flere. For det første flyr fly som slipper dette ut høyere enn vanlig passasjerfly. For det andre kommer vanlig kondensstriper kun i flyets oppstigningsfase. Fly som slipper ut chemtrails er allerede på sitt høyeste. For det tredje løser av kondensstriper seg opp i løpet av toppen noen minutter. Den frosne kondensen smelter igjen og fordamper, den utvider seg ikke til en grå masse. For det fjerde så snur et fly som slipper ut chemtrails. Det er bare å ha kikkerten klar.

Så blir det evige spørsmålet hvorfor? Vi vet chemtrails inneholder alliminium, barium og patogener, kanskje også andre ting. Vi vet også at folkene bak tiltakene aldri gjør noe av kun en grunn, de slår flere fluer i en smekk. Er det ment som værmodifikasjon? Er det mot aliens? Er det mot befolkningen? Er det mot biene? Er det sammenheng mellom chemtrails og HAARP? Jeg vet ikke, men jeg tror ikke det går så veldig lang tid før det lekker ut, og da vil politikerne i første omgang innrømme at de driver med værmodifikasjon og det er til vårt eget beste.

mausi
mausi
12 år siden
Svar til  Balle Clorin

Balle Clorin: militære fly flyr mye høyere? Javel? Enkelte flyr høyere, men det gjelder stort sett bare spionfly. Vanlige transportfly flakser stort sett avgårde på samme høyde som passasjerfly i ordinær rutetransport.
Du hevder at kondensstriper bare dannes i flyets oppstigningsfase. Har du noe dokumentasjon på denne påstanden? Og hva er din dokumentasjon på at kondensstriper løser seg opp i løpet av kort tid BESTANDIG?
Hvordan vet man hva chemtrails inneholder? De stoffene du nevner er langt tyngre enn luft. Hvorfor blir de da hengende i lang tid på himmelen?

Og at et fly snur er altså bevis på at det har sluppet ut kjemiske stoffer i en hemmelig operasjon? Hva med de flyene som må snu pga feil, syke passasjerer etc?

Fanfarlo
Fanfarlo
12 år siden
Svar til  Balle Clorin

Kondensstriper dannes ikke kun i oppstigningsfase, dette er kun vås fra din side. Kondensstriper dannes når luftfuktigheten er høy nok og når temperaturen er lav nok. Dvs i høyder ca. over 20.000 fot. Kondensstriper løses ikke opp etter toppen noen minutter heller, dette er noe “chemtrails” fanatikere har funnet på. Kondensstriper kan vare i opptil flere timer og det er ikke noe man kan argumentere mot, for det er ganske grei allmennkunnskap. Det siste du sier er jo ikke logisk i det hele tatt. At tet fly er pga. at det må i holding og da flyr man et racetrack pattern, eller det kan være omdirigering til en annen flyplass pga dårlig vær ved originalt planlagt ankomstflyplass eller en emergency av noe slag som tvinger pilotene til å returnere hjem.

« Forrige artikkel

Kingsize.no – HipHop’s Se&hør?

Neste artikkel »

Vår kulturs anti-intellektualisme