Spennende konferanse på Sola Helsefarm, 15.-16. juni!

2K visninger
7 minutter lesetid
1

Vi har vært så heldige å få en av verdens mest kjente kontaktpersoner for utenomjordiske til Norge. I tillegg har vi også tre norske foredragsholdere som alle vil bidra til at dette blir en unik og inspirerende helg!

Luis Fernando Mostajo Maertens

Luis Fernando Mostajo Maertens

Regnes som en av de viktigste nålevende ET-kontaktene, og hadde sin første kontakt-opplevelse som tretten åring(1977).  Siden har han hatt mange fysiske møter med sine utenomjordiske guider og har også ved to anledninger blitt transportert til Venus og Jupiters måne Ganymede, gjennom det som kalles en Xendra. Se artikkelen Utenomjordisk kontakt i Sør Amerika, del 1. Her er et fordrag han holdt i Mexico i 2017, hvor han forteller om sin bakgrunn, hvordan det hele startet, mm. Takk til Bent Michaelsen for teksting til norsk:

 

Luis Fernando var for øvrig en av foredragsholderne på den internasjonale UFO konferansen som ble holdt i Bergen i 2014. Her er foredragene fra den gang:

 

 

Initieringsreiser

Luis Fernando deler sin kunnskap og erfaring både i form av foredrag og workshops. I tillegg er han instruktør innen teknikker som fremmer ens bevissthetsmessige utvikling og dette tar han i bruk i fullt monn på det som kalles initieringsreiser. De foretas i små grupper på maksimum 12 personer, som gjennomgår et helt spesielt program som utvikler deltakernes bevissthet. Gjennom sin direkte kontakt med guidene, har Luis Fernando lært hvordan hver enkelt kan bidra til menneskehetens kollektive bevissthetsoppvåkning. Se artikkelen: E.T. kontakt i Bolivia. I løpet av en initieringsreise er det svært vanlig at gruppen observerer fartøy på himmelen, som en slags hilsen fra de utenomjordiske guidene om at de er i kontakt. Luis Fernando har også skrevet flere bøker hvor han deler erfaringer og informasjon både fra sine ET-kontakter og Det store hvite brorskap. Han er for øvrig en av få kontaktpersoner som har tatt med journalister til det som kalles ‘forhåndsvarslede kontakter’. Dette består av observasjon av fartøy hvor Luis Fernando som regel også får en telepatisk melding som han overbringer til de tilstedeværende.

Programmed sighting, 2004

LF har også blitt tatt med til et sted under Titicacasjøen som kalles Winyamarka, hvor Mestre fra Det store hvite brorskap har en base. I følge Luis Fernando har det store hvite brorskap siden april 2016, representert vår planet i De galaktiske verdeners konføderasjon. Luis Fernando har blitt fortalt at det er viktig at vi på et solid grunnlag skaper en ny tid med en forbedret menneskehet. Hver enkelt av oss er nå både øyevitner og bidragsytere til jordens transformasjon, en forvandling som for 40 år siden ville ha virket utenkelig. Se ellers www.lfmm.info for norsk informasjon om Luis Fernando Mostajo og hans virke.

 

Norske foredragsholdere

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg

driver som homeopat i Bergen og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i mange år arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. Han har også studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Fra 2012 til 2017 arrangerte han sammen med sin samboer Ann-Kristin, fem internasjonale UFO konferanser både i Bergen og på Stiklestad. I den senere tid har fokuset først og fremst vært på bevissthetsmessig utvikling.

 

Hans Kristian Gaarder

Hans Kristian Gaarder

Er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning. Faktisk er han mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre! Hans har i mange år arbeidet med etterforskning både i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Hans K. Gaarder kan betegnes som frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv samt helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

 

May Espedal

May Espedal

arbeider til daglig med HMS og kvalitetsstyring i privat sektor. Hun har imidlertid store deler av sitt liv interessert seg for naturterapi, spiritualitet og kommunikasjon. De siste årene har hun viet mye av sin oppmerksomhet til utenomjordisk liv og bevissthetsutvikling. Sammen med Terje Wulfsberg er hun ansvarlig for web siden www.lfmm.info, som  gir informasjon på norsk om Luis Fernando Mostajo Maertens og hans  nære samarbeid med De galaktiske verdeners konføderasjon. Oppgaven deres er som sagt å hjelpe menneskeheten og fremme vår bevissthetsutvikling.

 

Hva skjer under konferansen?

Luis Fernando Mostajo vil snakke på spansk, men blir oversatt til norsk. Det første foredraget hans heter: ’Møte med en solbevissthet’. I sine møter med Guider fra Venus har de fortalt om sitt medlemskap i en gruppe som kalles: ’De galaktiske verdeners konføderasjon’. Representanter fra denne konføderasjonen har vært i vårt solsystem i tusenvis av år og har en spesiell oppgave med å bistå oss. Siden 70-tallet har både planeten vår og vi blitt forberedt på å kunne innta en bevisst og ledende rolle i den videre utviklingen. Guidene har fortalt at jorden ikke kommer til å bli ødelagt, men at den vil transformeres. En viktig og nødvendig del av denne transformasjonen er at vi utvikler oss bevissthetsmessig. Som følge av dette blir det mulig for oss å styre vår egen skjebne, samt bevisst å delta i jordens transformasjon.

 

The line of fire

Dette er tittelen på Luis Fernando sitt andre foredrag. Det hele startet med en telepatisk beskjed fra Konføderasjonen som Luis Fernando fikk i år 2000. Den skulle etter hvert vise seg å inkludere reiser til flere steder i Europa for å aktivere det han kaller ildlinjen.

The line of fire

Et interessant poeng er at programmet medførte at Luis Fernando ble vist en kornsirkel i Glastonbury i England, da han var der i 2011. Med en gang han fikk melding om den, dro han sammen med 21 andre personer ut til åkeren. Etter kun et par timer hadde bonden tresket kornet og formasjonen var borte. Heldigvis fikk Luis Fernando tatt foto av kornsirkelen før den forsvant.

Formasjonen i Glastonbury

Senere mottok han telepatiske instrukser relatert til denne spesielle kornsirkelen. Hans nyeste bok: ‘El sello del dragon’ som publiseres nå i juni, omhandler nettopp denne aktiveringen av det globale ley-line nettverket.

Hans nyeste bok

Selv om dette opplegget som startet i år 2000 ble avsluttet i Jerusalem i 2016, innbefatter programmet med Luis Fernando på lørdagen, en utflukt til Utstein kloster som er et knutepunkt på det norske ley-line nettverket. Her vil det i tillegg til aktivering bli gravd ned en krystall.

På denne videoen snakker Luis Fernando blant annet om “ring of fire” – ildringen. Denne ildsirkelen inkluderer både en rekke aktive og inaktive vulkaner. De danner et slags kommunikasjonsnettverk som er aktivert via krystaller som finnes inni dem med formål å motta, lagre og sende ut kosmisk energi.

Denne kosmiske energien har en sentral funksjon som bidrar til å heve jordens frekvens. Planeten vår har i de senere år vibrert med en 4. dimensjons frekvens og i september 2018 kom det i tillegg inn frekvenser fra et enda høyere nivå, kalt sjette dimensjon. Nå pågår prosessen med å heve menneskenes bevissthet fra 3D til 4D, slik at vi kan komme i økt harmoni med jordens frekvens. En av konsekvensene er at det oppstår sterke motsetninger, noe som vil føre til mye vold og uro. Årene mellom 2018 og 2025 vil derfor bli svært turbulente, før det så gradvis blir roligere og fredeligere. Mulighetene er altså gode for at vi vil skape en ny tid med fred og harmoni!

 

Terje Wulfsberg: Ny bevissthet

Hvordan har det seg at mange ikke endrer eller utvikler bevisstheten sin i særlig grad i løpet av livet, selv om de fleste av oss får rikelig med leksjoner i form av motgang og problemer? Hvorfor er det viktig å fremme ens bevissthetsmessige utvikling? Hva fungerer best? Gjøre dette i  en gruppe eller på egen hånd? Hvilke metoder finnes? Hvilken rolle spiller lesing og studier? Får vi som lever nå ekstra drahjelp? Dette er både et foredrag og et minikurs, der deltagere vil få kjennskap til og erfaring med nyttige metoder og teknikker som en kan ta i bruk.

 

Hans K. Gaarder: Utenomjordisk liv i solsystemet

Det finnes liv og bebyggelse på planeter og måner i vårt solsystem. En visuell og levende presentasjon om dette med fyldig og variert bakgrunnsinformasjon.

Hvordan heve sine personlige vibrasjoner?

Vår vertsplanet Jorden gjennomgår nå en økning av sine frekvenser (vibrasjonsnivå). Dette påvirker livsforholdene her og tilsier at vi bør heve våre vibrasjoner. En livsnær presentasjon med konkrete beskrivelser av måter for å heve sine personlige vibrasjoner, både mentale og fysiologiske.

 

May Espedal: Kan vi påvirke utviklingen i vår verden?

I Sør-Afrika er det funnet et stort område med bearbeidede metaller som ikke stammer herfra. Funnet er datert til ca 570 millioner år siden, en tid da det i følge vanlig vitenskap kun fantes encellede organismer (bakterier). Disse funnene sammenfaller med det utenomjordiske guider i flere år har formidlet til sine kontaktpersoner. Vi har alltid hatt kontakt med individer fra andre deler av universet. Menneskene ble designet, vi har oppstått fra flere raser og vår bevissthet varer evig. Om ikke dette skulle være nok, så viser det seg at alt i universet henger sammen i et slags nettverk og at alt som skjer påvirker helheten. Det begynner nå å gå opp for en hel del av oss at vi kontinuerlig både bevisst og ubevisst skaper vår verden og vår tilværelse. Det er mye som nå er vitenskaplig bevist, men som mange likevel har store problemer med å ta inn over seg. Ved å forstå hvordan vi bevisst bruker vår skaperkraft, har vi mulighet til å endre på den verden vi lever i.

 

Etterord

Link til programmet med praktisk informasjon om overnatting, påmelding, etc.

 

 

 

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

1 Kommentar
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Så hva er Sannheten???

« Forrige artikkel

Utenomjordisk-konferanse i Nittedal 28 april

Neste artikkel »

Tror jeg på chemtrails fortsatt?

1
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x