/

Nordmann 10 år i eksil på grunn av hemmelige ordener

12.3K visninger
2 minutter lesetid
119

Jeg heter Edward Alexander, en av få nordmenn som er født direkte inn i blodlinjebaserte ordener og høytstående medlem av flere hemmelige ordener både nasjonalt og internasjonalt.

Jeg bor ikke lenger i Norge, da jeg ble tvunget til å flykte og leve i eksil i Sør-Amerika etter diverse trusler, drapsforsøk og forsøk på å klandre meg på falskt grunnlag, for så å sperre meg inne og “bli kvitt” meg.

Slik ser jeg ut.
Edward Alexander.

Siste 11 årene nå har jeg bodd i Sør Amerika. En introduksjon på noe så dypt som det jeg har vært involvert i er vanskelig, siden det er så mange forskjellig hendelser over land tid.

Dermed starter jeg enkelt og greit så kort og rett på sak som mulig uten å dra ut i det lange og tunge detaljer.

Jeg er Frimurer, Rosenkruser, Martinist, Tempelridder, Ridder av Kristus, og del av andre ordener folk ikke kjenner til. Jeg har vært det meste av livet, og ble forberedt på min egen rolle innenfor min families Orden som ung.

frimurer_5 frimurer_2 frimurer

Jeg har jobbet meg forholdsvis høyt opp, hovedsakelig her i Sør Amerika, hvor jeg blant annet er grunnlegger og stormester for et par ordener, samt høyere grad av andre ordener. Er innviet til å starte mine egne losjer og templer, og også Stormester av en gren av Frimurerordenen for staten jeg bor i (eller provins, som det kalles her).

alexander2 alexander-1Jeg er kjent med flere systemer av frimureriet og har flere høyere grader selv (blant annet 97. grad Mizraim-Rite), og ellers høyere grader i de fleste andre ordener jeg er tilknyttet.

Dette har jo gitt meg litt innsikt, erfaring og kunnskap, som jeg gjerne vil dele. Det er veldig mye å nevne, slikt som hvem styrer hva, hva er forskjellen på de forskjellige ordene, hva er forskjellene på de forskjellige systemene av Frimureri, hvor høyt opp går det, osv.

frimuer_3Her og nå begynner jeg meget kort og rett på sak. Vatikanet er på toppen, sammen med Illuminati, som igjen styrer blant annet banksystemet verden over (som i sin nåværende form ble skapt av Tempelriddere, etter oppdrag fra Vatikanet).

Det meste dere har lært, om det meste, er løgn, bedrag, oppspinn, fantasi, manipulasjon, og ellers forsøk på kontroll. Dette styres alt fra “toppen”. Skolesystemet, farmasi-industrien, mat-industrien, teknologi, media, religion, samfunnet generelt, alt er bygd opp på en sammenkoblet måte for å kontrollere og manipulere “folket” for å gjøre dem til slaver for de som er på “toppen”.brann

Det går dypere, ikke bare kontrollmessig, eller finansielt, religiøst osv., men åndelig, mentalt, og langt tilbake i tid. Spør deg selv: Hva er Reinkarnasjon? Hva er Karma? Hvorfor husker man ikke tidligere liv? Hvordan har en gruppe klart holde makten i tusenvis av år (alle de spørsmåla har et svar som henger sammen).

For nå, er det min vesle og knappe introduksjon, men skal gjerne komme med mer og dypere innsikter, når tiden er inne for det.
Min egen misjon, som jeg har ventet ekstremt lenge på å få i gang, begynner nå – og dere vil høre fra meg, enten her, eller andre steder, hemmeligheter skal bli avslørt og tiden er nå.

Lykke tid og alt det beste.

Edward Alexander

Intervju med meg kan du se/høre øverst i artikkelen. (Oppdatert: Videoen https://www.youtube.com/watch?v=hzJzA-zMNuY eksisterer dessverre ikke lengre).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

119 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Den Grønne
Den Grønne
Anonym
7 år siden

Edward Alexander:

Hva vet du om Zinnendorf-riten til Die Große Landesloge i Tyskland, som delvis hadde sin opprinnelse i den svenske riten? Korrupt eller ikke?

hemmelig
hemmelig
Anonym
7 år siden

Siden nyhets speilet ikke vil dele del 2 av innsendingen din, er det noe annen side eller blogg eller noe hvor jeg kan lese del 2? Er veldig interresert og syntes det er spennende du deler din sannhet :)

Tpillanno
Tpillanno
Anonym
7 år siden

Gode photoshop forfalskninger :) Som høytstående medlem i flere av ordner og med oversikt over de fleste medlemmer i en av organisasjonene, så finner jeg deg ikke i listene i. Med mindre du selvsagt skriver under en psydonym.

EA
EA
Abonnent
Svar til  Tpillanno
7 år siden

Er ikke noen “photoshop forfalskniger” her. Og ja, jeg skriver under pseudonym. Liker å leve stille og rolig og privat. Er faktisk en god del sprø folk rundt i verden, flere som ønsker å besøke meg, så jeg bor på hemmelig adresse under annet navn, min interesse er hverken å være kjendis eller få alt mulig rart av folk på døra for å si det slik. Har familie og unger.

Ellers har jeg også bodd i utlandet nå i rundt 12 år tilsammen, og mye av mine aktiviteter er dermed ikke i Norge, men forskjellige land.

Og, tilbake til min tid i Norge, var jeg også del av flere ordener som ikke har noen offentlige medlemsliter, så vidt jeg er klar over er det kun Den Norske Frimurerorden som har sine medlemmer offentlig tilgjengelig, men det er ikke eneste frimurerorden i Norge.

Den ordenen er basert på det Svenske System, som er en av verdens mest begrensede systemer, og ikke mye av min interesse da det er ekstremt korrupt og fjernt fra det sanne frimureri.

-EA

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Edward Alexander
7 år siden

Vi lesere av Speilet begynner å bli utålmodige på neste artikkel. Hvor blir den av?

“Tidligere prøvde jeg få publiert min historie, men redaksjonen syntes det var for «skummelt» og ville ikke publisere det fordi det kan «skremme» folk” Synes jeg virker mer enn merkelig, da NyS ikke har hatt problemer med å publisere “skumle” artikler som kan “skremme folk”.

laila sivertsen
Abonnent
7 år siden

Ja det var det jeg visste vi er alle nå blitt “head huntet” av de som går stikk i strid med hva den Norske grunnloven sier og i den sammenheng vil jeg nevne at i 1910 så ble det kjent at kong Haakon av norge var frimurer, den gangen hadde alle frie tanker og fri rett til å snakke skive, og det ble ett rabalder nåe dette kom det Norske folk for øret han vikk valget om å enten forbli frimurer og forlate Norge eller tre helt ut av frimureriet og holde seg til den troen landet og folket hadde den gangen. Det sier seg selv men kan ikke ha ett bein i himmelen og ett i helvete, og da Olav giftet seg med Marta var det få som visste at hin kom fra en av de ondeste familiene på denne jord. Og vår “kjære” konge er ett resultat dårligere enn sine forjengere, men han hvet han stod med begge beina i noe ondt og slik har han blitt Norges øverste slave av frimurerne, og vi “visste” kanskje ikke at det er noe galt men når dere går inn på utube å ser på 200 års feiringen av grunnloven så hører og ser dere hvem som snakker og det var ingen hyllest til grunnloven men mobbing av bla Sonja og det har Harald gjort ved å kalle sin kone ett troll på direkten trollet det er han det …

James Bånn
James Bånn
Anonym
7 år siden

Nyhetsspeilet kunne gitt publiseringsgaranti.

Kategori A, er det vi ser på forsiden og det som anses som interessant å publiserer.

Kategori B, kunne være “refusert” kategorien og blir ikke publisert, men lempes rett i et arkiv

Kategori C, kunne være “søplekassa” der ting man ikke engang gadd å vurderer i forhold til kategori A og B, kunne arkiveres med en kraftig advarsel om at dette er rent søppel og kommer sannsynligvis fra sinnsforvirrede etc.

På både kategori B og C, kan man så ha et ranking system som gjør at refusert og søppel kan “votes opp” i sin kategori. Kommentarfelt og kansje automatisk opprettelse av en tråd i et forum kan opprettes for både søppel og refusert.

Jeg ser et stigende behov for en slik løsning.

Dermed får man en demokratisk modell og kan gi publiseringsgaranti.

hemmelig..
hemmelig..
Anonym
7 år siden

Ja jeg forstår det veldig godt, jeg mente egentlig bare til selve nyhetsspeilet hvorfor de ikke hadde lagt den ut enda, men skjønner nå :) Er veldig spent på dette :)

Hemmelig
Hemmelig
Anonym
7 år siden

Hvorfor er ikke del 2 lagt ut enda? Han har jo sendt den inn sier han for en stund siden..

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Hemmelig
7 år siden

Hemmelig… Han har nok sitt og stri med! Gi ham litt tid, da mann! Jeg har selv vært der! I mellomtiden kan du sutte litt på denne:

“FRIMURERIET:

Om en medlem i Eliten uppför sig väl kan han stiga i rang. Detta sker genom frimureriet. Vem som än har förtjänat en högre grad ges en initiering som omges av mycket ceremoni i en av de många frimurarlogerna i världen. Dessa ceremonier utförs ofta med aldrig förut skådad pompa och ståt och förekommer under byggnader som alla känner till, såsom katedraler, slott och regeringsbyggnader.

Under denna initiering är frimuraren ifråga invigd i en ny hemlighet. För närvarande kan de flesta av dessa hemligheter ganska lätt hittas på Internet, men de är fortfarande okända för allmänheten. Det handlar om ämnen såsom antigravitation och dess tekniker, fri energi, tekniker för tankekontroll, Universum, stargates, utomjordiskt liv, hur döden kan “erövras” (reinkarnera utan att gå till himlen), och ljudtekniker som kan göra materian icke-solid eller viktlös. Frimurarna brukade vara riktiga murare som använde dessa tekniker. Dessa är samma tekniker som utomjordingarna använde när de byggde pyramiderna och andra megalitiska monument.

Precis som med andra av Illuminaternas institutioner, såsom företag, banker, media, läkemedelsindustrin, rättsväsendet och regeringar så har ofta de lägre skikten inom frimureriet ingen aning om vad det är för system de egentligen stöder. De är vanliga människor, som du och jag. Men överallt gäller: ju högre, ju mer korrupt! Detta är också makten i systemet och orsaken till att så få människor skvallrar. Så snart de inser hur systemet faktiskt fungerar har de varit en del av det under åratal och känner att de tillhör det, de känner tillhörighet. De är rädda för konsekvenserna om de talar ut. Inom Illuminaternas ordern är det inte precis uppskattat när någon pratar. Som det har sagts, ett mänskligt liv är ingenting värt inom dessa kretsar, så den som blir för besvärlig blir helt enkelt eliminerad.

För att arbeta i riktning mo en världsregering har Illuminaterna grundat olika globalt verksamma organ. Exempel är FN, NATO, Världsbanken, IMF, WHO (9), Unicef och många andra. Dessa organ presenteras som att de önskar det bästa för medborgarna, men sanningen är precis det motsatta.”

http://thegreaterpicture.com/sv/illuminati.html

James Bånn
James Bånn
Anonym
7 år siden

“Hundrevis av kommentarer” ja… Du får jommen sagt det.

Så du er de ærliges utsending til vårs forvirrede i saueflokken.

Jaja. Blir spennende å se om det kommer noe nå da.

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Edward Alexander
7 år siden

Angående posting av bevis osv, jeg postet det med klar viten om hva det kunne føre til for meg, men følte det var nødvendig for å vise at jeg ikke er en nisse som sitter nedi i mi mors kjeller og skriver masse fjas, men at jeg faktisk er det jeg sier jeg er.

Du har så stygt menneske syn på dine med mennesker at det forundrer meg ikke at du er vokst opp i en frimurer familie. Synes snart synd på deg. Selv om eg misliker slike stygge personer som deg som kommer med nedsettende ord om med mennesker. Mener du at du er bedre enn en mann eller kvinne som bor hos foreldrene sine?
Og nei eg bor ikke hos mine foreldre.

Valgeir
Valgeir
Abonnent
7 år siden

Kanskje du får det bedre om du ikke bruker denne “stå fram vinklingen”. Å legge ut fotos av deg selv og medsammensvorne (ikke ironisk ment) i seremoni kapper er da typisk slikt som får dem til å steile. Å legge ut bevis på autensitet er ikke så bra når det dreier seg om chartre og diploma.
Om du hadde valgt å ha ett pseudonym kunne du antaglivis fortalt en historie som hadde vist oss korrupsjonens vesen og handlinger på en slik måte at vi hadde følt oss advart og informert.

Om frimureri o.l. :
Det er min oppfatning at disse er magisk/mystiske skoler for den gamle overklasse, og at alle disse har hatt noe å fare med, men at de en etter en har blitt overtatt av fienden de skulle bekjempe.
Denne fienden er de gamle løgnerne og bedragerne. De trenger ikke å skrive noe satanistisk og sinnsykt storslagent onde greier, det holder at dem beholder de gamle gode tekstene og leser dem SOM OM dem mener det. Dermed er de gamle skolene fritt åsted for forfall og korrupsjon. At ikke alle skjønner hintene sørger for at man ikke får øyeblikkelig total kollaps

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Edward Alexander
7 år siden

Og der brukte du orginal bruker. Hmmm;)

James Bånn
James Bånn
Anonym
7 år siden

Har rottereir eksperten, med sitt opphav i rottereir- verden, som ble drevet ut av Norge, for så å starte nye rottereir i Argentina, forlatt oss? Eller kommer det snart en rørende og dramatisk historie snart?

Ken
Ken
Abonnent
Svar til  James Bånn
7 år siden

James Bånn… Må være “bånn i bøtta” å være så utålmodig?!? Han har nok ikke forlatt oss, men i ferd med å skrive en artikkel, som nevnt utallige ganger før, fremfor å prioritere mye rart i dette kommentarfeltet. Men du kan få en “rørende og dramatisk historie” her så lenge…

The Freemasonry/Illuminati
“If a member of the elite performs well, he can rise in rank. This occurs through the freemasonry. Whoever has earned a higher degree is given an initation surrounded by much ceremony in one of the many freemason lodges in the world. These rooms are often of unprecedented pomp and circumstance and are located in or under buildings everyone knows, such as cathedrals, castles and government buildings.

During this initiation the freemason in question is also let in on a new secret. Presently most of these secrets can quite easily be found on the internet, yet they are still unknown to the general public. These are about matters such as anti-gravity techniques, free energy, mind control techniques, the universe, stargates, extraterrestrial life, how death can be “conquered” (reincarnating without going to heaven), and sound techniques that can make matter non-solid or weightless. The freemasons used to be true masons, who used these techniques. These are the same techniques that extraterrestrials used in building pyramids and other megalithic monuments.

Just as with other illuminati institutions, such as corporations, banks, the media, the pharmaceutical industry, the judiciary and governments, the lower ranks within the freemasonry often have no idea what kind of system they are actually supporting. They are normal people, like you and I. But everywhere goes: the higher, the more corrupt. This is also the power of this system and the reason why so few people blab. As soon as they realise how the system actually works, they’ll have been part of it for years and feel accessory. They’re scared of the consequences if they speak up. Within the order of the illuminati it’s not exactly appreciated when someone talks. As has been said, a human life is worth nothing within those circles, so whoever becomes too bothersome is simply eliminated.

In order to work towards a world government, the illuminati have founded various globally operating bodies. Examples are the United Nations, the NATO, the World Bank, the IMF, the WHO, Unicef and many others. These bodies present themselves as wanting the best for the citizens, but the truth is exactly the opposite.” Ref: http://thegreaterpicture.com/illuminati.html

Iver
Iver
Anonym
7 år siden

Hvis du mener at du vet alt om jorden men ikke har fått med deg at den er flat engang, så mister du all kredibilitet med en gang. Det fins ikke noe ytre verdensrom, aliens eller planeter. Hvordan får du til at horisonten stiger i øyehøyde uansett hvor høyt opp du er? 31 meter kurve over 20 km, helt umulig å se. Slutt å spre dis-info.

Ken
Ken
Abonnent
Svar til  Iver
7 år siden

Hei, Iver! Er du en ivrig nisse? Men ikke så ivrig utenfor sesong?
Da vil jeg krydre hverdagen din med å si at de menneskene som gjennom lang tid nedtegnet sine observasjoner av himmellegemene gjorde dette uten å vite at et solsystem med en flat planet mellom runde planeter er i strid med fysikkens lover. Troen på at jorda er flat innebærer å se totalt bort fra den vitenskapelig kunnskapen som finnes og det samme er tilfellet med troen på at Gud, for et par tusen år siden, skapte jorda på seks dager.

Oi
Oi
Anonym
7 år siden

Får ikk lagt ut kommentar der den skal være så da legger jeg den her. Kanskje du vet noe om Chemtrails? Ringsaker ble sprayet i dag.. har begynt å legge merke til dette og det foregår i stor skala her til lands! Hva er dette egentlig?? Lenge siden Gaarder skrev om dette og fortsatt ikke noe svar. Synd jeg ikke får opp kommentarer på den artikkelen …

Ken
Ken
Abonnent
Svar til  Oi
7 år siden

Chemtrails, ja… Sitter i skrivende stund med “chemflu”. Symptomer som influensa, men mange ganger mer slapp og tiltaksløs. Ikke feber. Varer som regel lenger. 19 dager til nå på meg. Min favorittlink om chemtrails: http://www.thegreaterpicture.com/chemtrails.html
P.S. På engelsk, men kan også leses på dansk og svensk…

KTA
KTA
Abonnent
7 år siden

Edward, kan ikke du fortelle om reinkarnasjonen og hvorfor vi ikke husker tidligere liv (som du nevnte innledningsvis )? Hva gaar sjelen igjennom etter doden ? Du mener man kan paavirke sitt neste liv slik man lever idag ? Hvem styrer alt dette ? Hva med videreutvikling til neste dimensjon , er det bare oppspinn ?

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  KTA
7 år siden

Angående reinkarnation så ville eg søkt og research dei italienske sataniske familiene fra Roma. Husk og club of Rome som er satanisk og hvor Landsmorderen til Norge er med i!

Edward Alexander
Edward Alexander
Anonym
7 år siden

Det blir veldig mye spørsmål her..

Får ta tak i et par av dem nå som jeg har litt tid.

Barnevernet: Jeg er ikke direkte involvert det og har liten erfaring på det emnet men etter egen erfaring kan man si noen barn “velges ut” for forskjellige grunner.. Noe jeg kan komme inn på mer detaljert siden.

Når det gjelder “Norske Motstandsfront” som jeg driver med flere andre, er det enkelt og greit en nasjonalistisk og patroistisk organisasjon og ikke noe mer. Vi har jo våre politiske ståsteeder osv men. Det går ikke på rasisme, eller nazier, eller noe slikt. Mine beste venner er selv utlendinger og ler nok litt når de leser dette (Norske Motstandsfront ble opprinnelig startet som et parodisk alternativ på andre partier og grupper, men gro litt lengre).

Ole John, jeg har desverre ikke tid til å site ned og se gjennom en times video her og nå, og kan heller ikke si mye om personen der da jeg ikke er kjent med ham. Får nå er det alt jeg kan kommentere der dessverre…

Forresten boken min kan du få på http://www.lulu.com/spotlight/maggador

Elllers kommer jeg med mye mer, bare gi meg litt tid, har litt trøbbel her og ting å ordne..

Med beste hilsener
Edward Alexander

Robert555
Anonym
7 år siden

Blir spennende å høre fra deg om det er store forskjeller fra hva jeg er opplyst om, her kan du lese min historie og jeg har tenkt til å leve evig i ordnen som har opplyst meg

Adam Mater
Adam Mater
Abonnent
7 år siden

Men med det sagt, jeg er nå hvertfall helskinnet tilbake, og ting ser ut som å gå in min favør takket været venner innen myndigheter og forskjel

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Adam Mater
7 år siden

Adam mater? Hvorfor bruker du 2 brukere?

« Forrige artikkel

Unnskyld, har De korrekt tid?

Neste artikkel »

Militærøvelsen Unmanned Warrior 2016

119
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x