//

Nordmann 10 år i eksil på grunn av hemmelige ordener

12173 visninger
2 minutter lesetid
119

Jeg heter Edward Alexander, en av få nordmenn som er født direkte inn i blodlinjebaserte ordener og høytstående medlem av flere hemmelige ordener både nasjonalt og internasjonalt.

Jeg bor ikke lenger i Norge, da jeg ble tvunget til å flykte og leve i eksil i Sør-Amerika etter diverse trusler, drapsforsøk og forsøk på å klandre meg på falskt grunnlag, for så å sperre meg inne og «bli kvitt» meg.

Slik ser jeg ut.
Edward Alexander.

Siste 11 årene nå har jeg bodd i Sør Amerika. En introduksjon på noe så dypt som det jeg har vært involvert i er vanskelig, siden det er så mange forskjellig hendelser over land tid.

Dermed starter jeg enkelt og greit så kort og rett på sak som mulig uten å dra ut i det lange og tunge detaljer.

Jeg er Frimurer, Rosenkruser, Martinist, Tempelridder, Ridder av Kristus, og del av andre ordener folk ikke kjenner til. Jeg har vært det meste av livet, og ble forberedt på min egen rolle innenfor min families Orden som ung.

frimurer_5 frimurer_2 frimurer

Jeg har jobbet meg forholdsvis høyt opp, hovedsakelig her i Sør Amerika, hvor jeg blant annet er grunnlegger og stormester for et par ordener, samt høyere grad av andre ordener. Er innviet til å starte mine egne losjer og templer, og også Stormester av en gren av Frimurerordenen for staten jeg bor i (eller provins, som det kalles her).

alexander2 alexander-1Jeg er kjent med flere systemer av frimureriet og har flere høyere grader selv (blant annet 97. grad Mizraim-Rite), og ellers høyere grader i de fleste andre ordener jeg er tilknyttet.

Dette har jo gitt meg litt innsikt, erfaring og kunnskap, som jeg gjerne vil dele. Det er veldig mye å nevne, slikt som hvem styrer hva, hva er forskjellen på de forskjellige ordene, hva er forskjellene på de forskjellige systemene av Frimureri, hvor høyt opp går det, osv.

frimuer_3Her og nå begynner jeg meget kort og rett på sak. Vatikanet er på toppen, sammen med Illuminati, som igjen styrer blant annet banksystemet verden over (som i sin nåværende form ble skapt av Tempelriddere, etter oppdrag fra Vatikanet).

Det meste dere har lært, om det meste, er løgn, bedrag, oppspinn, fantasi, manipulasjon, og ellers forsøk på kontroll. Dette styres alt fra «toppen». Skolesystemet, farmasi-industrien, mat-industrien, teknologi, media, religion, samfunnet generelt, alt er bygd opp på en sammenkoblet måte for å kontrollere og manipulere «folket» for å gjøre dem til slaver for de som er på «toppen».brann

Det går dypere, ikke bare kontrollmessig, eller finansielt, religiøst osv., men åndelig, mentalt, og langt tilbake i tid. Spør deg selv: Hva er Reinkarnasjon? Hva er Karma? Hvorfor husker man ikke tidligere liv? Hvordan har en gruppe klart holde makten i tusenvis av år (alle de spørsmåla har et svar som henger sammen).

For nå, er det min vesle og knappe introduksjon, men skal gjerne komme med mer og dypere innsikter, når tiden er inne for det.
Min egen misjon, som jeg har ventet ekstremt lenge på å få i gang, begynner nå – og dere vil høre fra meg, enten her, eller andre steder, hemmeligheter skal bli avslørt og tiden er nå.

Lykke tid og alt det beste.

Edward Alexander

Intervju med meg kan du se/høre øverst i artikkelen.

Abonnere
Varsle om
guest

119 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Kenneth
6 år siden

Jeg med maaange beundrer deg for denne introen av en artikkel! Håper du kommer med mer (les; utdypende informasjon og fakta) så snart som mulig. Håper du (og andre seriøse her inne) kan ha utbytte av disse linkene: http://www.thegreaterpicture.com og http://www.galacticchannelers.com

Alt godt!

Thor Arne ANdersen
Thor Arne ANdersen
6 år siden

http://www.dont-play-with-the-devil.blogspot.no

Blir spennende å høre fra deg om det er store forskjeller fra hva jeg er opplyst om, her kan du lese min historie og jeg har tenkt til å leve evig i ordnen som har opplyst meg. Gud selv sa at det var h*n sin religion, altså frimurerordnen. Gud ville ha noen fordeler i livet når han levde så han ble med i en hemmelig klubb som sikkret dette. Hvis du leser kan du se at det er mulig å gjøre noe med fremtiden om du har råd til en leielighet til meg, da blir jeg satt fri fra forbannelsen frimurerne har over meg, de tror vel de blir drept uansett så de vil ikke hjelpe meg. Vi prøver å opplyse andre også, men når alt kommer til alt så handler det om hva man gjør , føler og vil med den informasjonen man sitter på for hva som skjer i neste liv. Keep up the good work.

Ble opplyst tidlig om at det var meningen at medlemmene skulle opplyse om hemmeligheter, det var en del av testen når man ble invidd, så du kan score noen poeng på å fortelle sannheten din og mest sannsynlig klatre i gradene i den ordnen hvor det ikke finnes noen endelig grad, altså den ekte frimurerordnen.

Og religion er en vei ut av fengselet vi lever i, det er ikke endelig endested å komme til himmelen heller, men det blir man opplyst om der hvis de har redelige hensikter. Vet ikke hvordan det er med de som vil leve evig som mennesker, de har kanskje ikke rent med i posen og vil ha samfunnet slik de på toppen sitter å dikterer det. Man kan få utlevert en hjerne som behersker mye mer enn det vil gjør i dette livet så om man kan lite i dette livet så ikke fortvil.

Balle Clorin
Balle Clorin
6 år siden

Kanskje ikke mye nytt, men derimot blir det svært spennende å lese fortsettelsen, for du må ha hatt en liv litt utenom det vanlige.

ye
ye
6 år siden

Det blir interessant å få lese førstehånds-opplevelser fra en, for de fleste, en lukket og kanhende ukjent, sfære. Er det en ting som må være sikkert så er det at store villede samfunnsendringer ikke kan skje uten finansiering. Da har jeg lurt på hvor kommer pengene fra, hvem har den øverste kontrollen og hvordan foregår transaksjonene. Fra professor Caroll Quigleys (Bill Clintons mentor) bok Tragedy and Hope s.324 står det å lese:
«Kjernen i systemet skulle være BIS i Basel i Sveits, en privat bank eid og kontrollert av verdens sentralbanker, som igjen er private korporasjoner selv»
«The apex of the system was to be the Bank for International Settlements in Basel, Switzerland, a private bank owned and controlled by the world’s central banks, which were themselves private corporations.»
Håper å se del to av denne artikkelen så snart som mulig.

laila sivertsen
6 år siden

Ja du er en virkelig tøff mulvarp, fordi jeg hvet at dke er om og leser hva som ny testamentet har sagt som du kansje ikke hvet at det er kun en profiti igjen i den og det er det tempelet som skal bygges i Jerusalem, jeg synes at alt dere er i besittelse av aldri har gitt innsikt eller gjort noen klokere de som faller i jævelens klør ville vel ikke valgt å vli en slave av et baest?????? folk er rare men frimuree er grådige sadistiske og maktsyke og det å klatre i pyramiden blir verdens største skuffelse for der sitter det en gjeit og alt dere har gitt og offret blir mer enn bittert så vend deg om gå til gode gud og be om tilgivelse og gjør det og så er du enda mere visere og hvet hele hemmligheten ved at du får se det fra orkester plass etter dette livet, selvsagt har vi hvert på denne gjord før hvorfor skulle vi kjenne igjen en oersom somdu ikkke kjenner av utsende men stemmen og energiene fra det er den ånd du nok en gang skal ha en eksamen oppgave med o blir det full krangel ingen tilgivelse ja så havner d ned på jord derfor er de virkelig gode sjeler ikke kommer tilbake. og jeg håper du kan vitne om den urett vi ser og som du er en del av

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden

Vel, ta det med ro folkens, jeg kom ikke hit for å kaste dere en kjeks som for en hund, men for å gå dypere enn noen andre før meg har gått (så vidt jeg er kjent meg, i hvertfall nordmenn).

Jeg jobber med flere artikler og materialer her, og annet arbeid, jeg er i ferd med å skrive et triologi-filmmanuskript for kjente folk i Hollywood basert på mine opplevelser, jeg er invitert ti Vatikanet, til intervjuer med National Geographics, Discovery Channel, og super-overvåket av diverse grener av «Myndigheter»…

Men, jeg kommer med mer så snart tiden er ledig, dette er min første offentlige Norske post – selv om jeg har faktisk har vært aktiv rundt 20 år nå (måtte unngå Norge fordi jeg ble truet og fengslet og var rett om hjørnet å bli innsatt for lengre tid pga det jeg forteller om, som «makten» heller vil ha tiet)..

Uansett, jeg er ikke her for en simpel artikkel og introduksjon, ha tålmodighet, så skal jeg svare det jeg kan svare, og komme med flere dypere artikler som går i bredden og over det de fleste er kjent med..

Må det beste være med dere,
Edward Alexander

Åshild
Åshild
6 år siden

Så spennende, dette pirrer mitt nysgjerrig instinkt

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden

Kjære Ialila,

Jeg deler jo med deg her og nå. Jeg er del av de som prøver rette opp feilen til andre.

Jeg er ikke del av noen «urett», tvert i mot, jeg har gitt hele LIVET mitt for sannheten i motsetning til deg som sitter i ditt trygge hjem foran pc’en der i Norge et sted (mest sannsynlig)

Jeg har bodd 11 år nå i eksil, mistet alt av familie og venner, for å stå frem og HJELPE DERE.

Er lett å dømme, vanskeligere å ta imot sannheten, og enda vanskeligere å forstå sannheten når den legges frem.

Men, jeg har gitt alt mitt liv for deg, og resten, og alle, om du bare visste hjvor mye jeg har mistet i løpet av siste 10-15 år, så kanskje tonen din var littt annerledes. Men du er fri til å ha din mening, og det gjør meg ikke videre oppsilt, skulle bare ønske noen av dere ignorante fjompenisser kunne forstå litt mer av hva dere er og hva sannheten er og hvem som står bak makten.

OG, det er det jeg er i ferd med å komme frem til her, så vent før du dømmer, kast ikke stein på en fordi andre sier han fortjener det, finn ut sannheten selv FØRST!

-EDWARD

Laila Sivertsen
6 år siden

Jeg sitter ikke trygt i stua mi pga kameraderiet i Oslo komune så har de nesten greid å ta livet av meg i 3 tilfeller og jeg har blitt forsøkt stalket i 20 år de har tent på leiligheten min og jeg har bare gud å takke for hver dag lever, så det var ikke meningen å få deg til å få en bitter smak i munnen jeg blir igjen og dør for mitt fedreland og jeg skriver så lenge jeg kan og tro meg jeg har sett over 100 undre og den magien er hvit og den kommer ikke for å skape fred og forsoning vi er i krig og du må vende deg om når du kjenner til de mørke kreftene i deg selv og på vår jord jeg skal be for deg Edward og håper du kommer over til den sikre seier herren du hvet vi er «bare» mennesker og vi er fulle av synd i den syndige verden som satan leker gud i ok, og jesuiten Darwings teorier er for lengs funnet usanne vi blir til jord ganske fort men det ble ikke nedalianerne da skallen deres var 30 ganger tykkere enn oss, men enda så har vi ikke fått endret Darwings teorier i Norge, Norge er ett u land på det ånderlige plan hva er vitsen å søke seg enda lenger ånf\derlig ned er du på søkeren så må du slippe mye og det er en lettelse den dagen du kan slippe det dine bører, men jeg kan ikke bære andres jeg kan bare gi råd. Og jeg håper du kan ta med deg det gode i ditt videre arbeid for du har tilhørere og det er kun godt nytt frq den kanten om det blir ståenede 147000 eller en million mennesker igjen på jord er for han ikke viktig det viktigste er at flest mulig kan bli kjent med det som er bak en ofte stengt dør før de slipper inn.

Balle Clorin
Balle Clorin
6 år siden

Darwin hadde rett, for han sa at livet på jorden kom fra havet, MEN, som han fant ut, mennesket gjorde det ikke (the missing link). Det siste har selvfølgelig evulosjonistene/ateistene jobbet hardt med å dekke over.

Darwin anså seg selv som kristen, og hadde støtte i Bibelen i sitt funn, så egentlig var hans arbeid bortkastet:
Genesis 1:20 And God said, Let the WATERS bring forth abundantly the moving creature that hath life, and fowl [that] may fly above the earth in the open firmament of heaven.

Radiv
Radiv
6 år siden
Svar til  Balle Clorin

Hei:) Hva er firmament? Mvh

Marius
Marius
6 år siden

Hei Edward.

Hva er egentlig greia de her? Du skal avsløre deg selv, er det det du holder på med? Du sier du må leve i eksil pga. en loge som var/er korrupte, men samtidig er du del av en annen loge og du prøver å bygge opp en ny en? For den logen du skal bygge opp eller er en del av nå, er helt frI fra de tingene som den andre logen holder på med, og som du skal avsløre? Har jeg forstått budskapet ditt riktig eller ee denne artikkelen skrevet veldig dårlig?

Mvh Marius.

Marius
Marius
6 år siden

Hei Edward.

Hva er greia de her? Du driver å avslører deg selv egentlig?! Du må leve i eksil sier du pga. en eller flere loger, men samtidig så er du del av noen andre loger og du prøver å bygge opp ett nytt loge system I Sør Amerika? Hva slags tull er dette?

Mvh Marius

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden
Svar til  Marius

Sa ikke det var enkelt. Men ja, teknisk sett, er jeg del av forskjellige losjer, forskjellige systemer og «rites» som det kalles på engelsk. I norge er det Swedish Rite som er hoved-frimureriet (svenske system), som er super korrupt for å si det mildt. Men, det eksisterer også i Norge det som kalles «undergrunns» eller «clandestine» losjer, som flere av de jeg selv er med i (samtidig som jeg er med i «mainstream» losjer).

Bygget ikke opp noe nytt jeg, forteller kun det som er gammel kunnskap, og så tro til kilden som mulig. Hadde målet mitt vært å finne på masse fjas og tull for egen nytte eller fortjenete, hadde jeg nok valgt noe helt annet, siden min vei kun har bragt meg ulykke og problemer så langt (med noen unntak da).

Men, som tiden går, går også ånden, og som ånden går, forandrer tiden seg, og det som før ble ansett som tull og fjas og løgn, vil atter en dag bli sett på som den reneste sannhet, som så mange ganger før.

-Edward

Marius
Marius
6 år siden

Takk for svar Edward. Hvorfor vil du ikke gi slipp på den ånden som har makt og kontroll over deg og som gjerne vil at du skal være i en loge og fortelle alle rundt deg om hvor galt det er her på jorden? Verden er kun ett speil og når vi ser ut i verden så ser vi kun oss selv. Holder det ikke å leve rundt ilden og nyte stillheten?

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden
Svar til  Marius

Har vel aldri påstått at noen «ånd» har kontroll over meg. Tvert i mot, så er jeg meget kjent med alle former for sinnkontroll (mind control) av alle typer (teknologisk, religiøst, politisk, spirituelt, samfunnsmessig, etc).

Jeg lever INNE i ilden, for å gi dere resten kunnskap, svar og informasjon som kan komme dere til gode når alt kommer til alt… Vent litt så skal du se mer av meg og mitt arbeid her…

Takk,
Edward Alexander

Marius
Marius
6 år siden

Nå har jeg lest litt på siden her og sett hvordan du kommenterer andre folk, og det er jo bare tull det du driver med Edward.

Den eneste du er ute etter å hjelpe er din egen demon som WishMaster skriver.

Du lever inni i ilden sier du, gleder meg til å se ett bilde av deg hvor du står inne i ilden og bålet.

Mvh. Marius

Mono Montana
Mono Montana
6 år siden
Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden
Svar til  Mono Montana

Ja, takk for å kommentere en post som er snart 7 år gammel, men ja, han snakker om meg der.

Vet ikke hvor du vil med dette, tror du denne personen du lenker til vet mer eller har mer erfaring enn meg, eller tror du kanskje jeg er litt dypere involvert i ting han ikke har peiling på?

-Edward

Mono Montana
Mono Montana
6 år siden

Vel jeg har bodd 11 år på samme breddegrad som deg (region Buenos Aires), men på vestsiden av Andes, i en periode var jeg også medlem av » La Filosofía Hermética»

Frimurere har kjøpt opp store områder I Patagonia både På Chilensk og Argentinsk side.
Hvorfor?
På Chilensk side er det knapt veiforbindelse fra Puerto Montt og sørover til Magellan?

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden
Svar til  Mono Montana

Det har med det du linket til opprinnelig å gjøre-

-EA

Kenth
Kenth
6 år siden

Og nyhetsspeilet fortsetter å publisere søppel, å ja det var sånn det var ja må jo være en sammensvergelse blant alle seriøse aviser og tv kanaler siden det her bare er Nyhetsspeilet som trykker dette oppspinnet av en historie, hmm åssen kunne jeg glemme det? Det rare her er at folk kjøper det, er det så mange som virkelig ønsker bevis for sammensvergelser at bare du nevner litt av det vi vet så kan man selge inn alt.

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden
Svar til  Kenth

Det rare er vel heller at det finnes idioter som deg fortsatt der ute, hadde det vært opp til din «rase» hadde værden blitt som filmen «Idiocracy»

Takket være Gud for at du er i mindretall!

Vi er alle født med en hjerne, og kan, for det meste tenke, og studere, og verifisere ting, noe jeg ser du ikke har gjort, for hadde du gjort det, og vært del av deg jeg har. så hadde du hold din munn i stillhet. Om du bare visste hvor mye jeg har ofret for tåper som deg.

Og ja, jeg er frekk, fordi frekke folk uten peiling på hva de snakker om, fortjener ikke bedre!

Snakk med meg etter 20 års erfaring med det okkulte, esoteriske, hemmelige ordener, myndigheter, skjulte programmer, makten som styrer, vatikanet, og det som ellers er. Er der jeg snakker fra.

Takk,
Edward

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
6 år siden

Uansett hvem Edward Alexander måtte være, så er ikke dette en artikkel, heller ikke et notat. Det er en dårlig vits på ca. 20 setninger som forteller oss null niks.

Balle Clorin
Balle Clorin
6 år siden

Surmaget kommentar, RK. Slik jeg oppfatter det er artikkelen ment som en forsiktig intro, slik at vi skal bli litt kjent med han. Dessuten er det jo lenket opp et videointervju med han, så der får man vite mer om han og hans viten. Det kommer vel noe mer etterhvert.
Lenge siden du har skrevet noe selv. Når vil du publisere en nye artikkel?

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
6 år siden
Svar til  Balle Clorin

Hei Balle Clorin. Jeg forlot redaksjonen i januar 2016. Jeg skriver alltid mine artikler først i Word MS. Disse kan så konverteres til Open Document(OD)-format med ett museklikk. Det jeg ser etter nå er en teknologisk plattform der artikler i OD-format kan bli limt rett ut i et egnet web-program uten å måtte drive med masse manuell formatering av detaljer etterpå.
https://no.wikipedia.org/wiki/OpenDocument

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden

Jeg er ikke noe nybegynner – kun for dere, norske folk. Jeg starter forsiktig, og bygger opp. Dette er EN introduksjons artikkel. intet annet!

OG jeg er tilgjengelig for spørsmål. og dere kan vente dere mere en titalls flere artikler fra meg.

Takker
Edward

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
6 år siden

«Edward Alexander» er som kjent fødselsnavnet til han som nå er mer kjent som Aleister Crowley. Hvorfor identifiserer du deg med ham?
https://en.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley

Laila Sivertsen
6 år siden

Ja og han er faren til Barbara Bush han døde i ytterste fattigdom og kom til en gjeit når han ikke kom lenger inn i ondskap og den gjeita er dyret og vit at disse folka følger en gjeit på sin sinnsyke leting etter sannheten

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden

Godt spørsmål. Det er navnet mitt, så «identifiserer» meg ikke med han i det hele tatt… Tvert imot er jeg sterkt i mot ham. OTO osv. Min far ga meg navnet, han var magiker, og stormester, og muligens litt mer innom den typen ting og inspirert av Crowley i sine tidligere år, er alt jeg vet, han er død nå, så kan ikke spør… Men har absolutt ingenting med Edward Alexander Aleister Crowley å gjøre jeg, langt fra!

Radiv
Radiv
6 år siden

Ganske enig egentlig.. Men er det zeta som sier dette til deg?:) hehe.

Hans Gaarder
Skribent
6 år siden

Det ville være å foretrekke om kommentarer fokuserer på artikkelens temaer, fremfor å fremføre personlige synserier med negative fortegn. Så vidt jeg kan bedømme er de avfotograferte motivene som her er publisert autentiske. Dette er unik informasjon som vil være av interesse for noen.

WishMaster
WishMaster
6 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Ikke noe unikt ved de papirene her, de ligger åpent for alle på internett allerede! Dette er en demon som er blitt forført av lyset og som kun vil tjene penger på å spre frykten sin, istedenfor å sette seg selv fri og begynne å leve igjen som ett levende menneske!

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden
Svar til  WishMaster

Tviler på du finner disse bildene DIREKTE INNENFRA MASONISKE LOSJER «åpent for alle på¨internett» med meg inkludert.

Dessuten er heller ikke disse «papirene» noe som er åpne for alle og enhver, de er nøye stemplet, og underskrevet, av stormestre.

Finn gjerne noen lignende papirer om deg selv, og bilder av deg selv innenfor forskjellige losjer.

Forstår du har levd et greit og enkelt liv der i lenestolen foran PC’en din, andre av oss har gitt opp alt, for å gi dere alt.

Jeg har ikke en gang sett mine egne unger på 8 måneder nå, alt takket være å gå offentlig og spre budskapet, samtidig ga jeg nettop en hjemløs kar en pose mat og brus for å hjelpe han, selv om jeg langt fra er «rik» akkurat nå.

Du går hvor du går, og dit du går, ender du opp. Så velg dine skritt nøye.

-Edward

WishMaster
WishMaster
6 år siden

Dyrk demonen din du. =)

Lykke til med å spre frykten din om at alt er lys å kjærlighet bare man forstår at logen driver med mørke ting.

Det er DU som driver med mørke ting, slutt med tullet ditt og kom deg hjem å ta vare på ungene dine og kona di din snik!

Radiv
Radiv
6 år siden

Hva har en frimurer gitt til menneskeheten noengang i fredens tegn? Gud være med deg. Mvh

Kenneth
6 år siden
Svar til  WishMaster

«..istedenfor å sette seg selv fri og begynne å leve igjen som ett levende menneske!»

Halllooo… Det er jo det han er i ferd med å gjøre!!! Eller gjort i flere år, kan nok være…

thor
thor
6 år siden

Hei Alexsander,stiller deg et spørsmål som for mange nå er en realitet: Når mange nå skjønner at vårt plane er flat,hvorfor da holde på få andre til å tro at Jorden er rund? Føler du at Jorden spinner i over 1000 km timen? Eller for å si det på en annen måte,som skrevet på Ilumanatikortstokken…Flat earther’s er inne på noe..

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden
Svar til  thor

Planeten er ikke flat.

Ærlig talt synes jeg det er forbi det mest ignorante å tro noe slikt.

Jeg personlig har seilt, og fløyet, Jorden rundt. Det ville jo selvfølgelig vært umulig om Jorden var «flat».

Flyr du, så ser du elv at jorden er rund, alle planeter er runde, og hva tror du tyngdekraft er?

Vel, jeg skal svare deg det siste, tyngekraft forårsaket av en mikrosingularitet i planetens indre (et «Mini-sort hull»).

Med det sagt, så er det andre interssante sannheter om Jorden, for eksempel, den indre jorden «inner Earth», osv.

Der er det noe sannhet…

Ha det fint
-Edward

Laila Sivertsen
6 år siden

Vår planet er to store stygge forskjellige steiner som er trykket i sammen og derfor er avstanden fra pol til pol mye lenger enn ekvator og om du liker den gjennomborrete jorden vår med ganger overalt så kommer du ingen veg i den enn til jordens indre der er det fryktelig varmt og er du så at du tror at stjerner eller planeter er runde? De er store stener som ingen liv har og de som har liv er forlengst reis i fra oss for vi står i det stille hjørnet i universets ytterste der er det trygt så langt for melkeveien er i ferd med å forvinne bort fra oss for alltid og du kan du fortelle hva som kommer mot oss og som er ett lysfenomene dobbelt så stor som melkeveien men uten soler den det er ett så kraftig lys at du vil blindes det er sikkert og du en ting til jeg taler ikke tull., og ikke hvet jeg men har du en medfødt høyrere intligens? husk en ting at alle de som komenterer deg har skrevet enormt gode artikler her i Nyhetsspeilet og vi er nødt til å ta kritikk vi driter ikke ut vi er bare ikke helt enige i alt men åpne men ikke undrevurder de som kommer med komentarere det er sikkert at mens du har gravd deg ned i jordens indre så har ihvertfall jeg sittet på min grein ok?

Kenneth
6 år siden
Svar til  thor

Til «thor» og «Laila Sivertsen»

Forestill dere dette: Dere lever i begynnelsen av år 1 da de fleste mennesker fortsatt trodde på at jorda var flat. En dag kommer noen og påstår at jorda faktisk ikke er flat, men rund.

Hvordan dere ville ha reagert, kan jo leses fra deres kommentarer…

MEN ER DET IKKE PÅ SIN PLASS Å «LYTTE» TIL HAM FOR Å HØRE HVORDAN HAN HAR KOMMET FREM TIL DISSE «BISARRE» (DERES ORDVALG, TIPPER JEG) FAKTA???

For viderekomne: http://www.thegreaterpicture.com og http://www.galacticchannelers.com (beskriver mye av Alexanders budskap til nå og fremover…) Lukk opp øynene og tenk litt selv…

Radiv
Radiv
6 år siden
Svar til  Kenneth

Kan eg spørre deg om hvordan du fant ut at jorda var rund? Du kan nemlig ikke se det selv eller merke noe til det. Kan eg regne med at du er en religiøs nasasist? Helt frem til 1958 ivertfall var det i foirskjellige wikipedier en flat jord med kuppel over. P.S det samme har studenter på M.I.T kommet frem til nå. At Van Allen belte på 73000 miles er av glass!!! Mvh

Ken
Ken
6 år siden
Svar til  Radiv

Hei, Radiv! Klart du kan! «Fant ut og fant ut…»
Hvis jeg svarer sånn: At de menneskene som gjennom lang tid nedtegnet sine observasjoner av himmellegemene gjorde dette uten å vite at et solsystem med en flat planet mellom runde planeter er i strid med fysikkens lover. Troen på at jorda er flat innebærer å se totalt bort fra den vitenskapelig kunnskapen som finnes og det samme er tilfellet med troen på at Gud,som for et par tusen år siden, skapte jorda på seks dager. Hva svarer du da? Mvh

Radiv
Radiv
6 år siden
Svar til  Ken

Kan du vise til bevis på at jorda er 44000 km rund som en ball? Slik nasa har lagt ut bilde av malerier og databilder. ? Fordi dei samme folkene sier jorda ser ut som ei pære. Pluss dei sier at sjøen er enkelte steder på jorda er høgere en mount everest!! Haha. Bare idioter trur slikt. Men uansett dei sier at jorda ser ut som ei pære. Før det sa dei noe annet. Hvordan forklarer du dei ball runde bildene nasa har gitt ut? Kor tid ble det skyer på månen? Senest i natt såg Eg skyer bak månen. Sola stod på himmelen samtidig som månen. Eg stod og så begge to samtidig uten å vri hode. Forklar det? Men skjønner du er skuffa over din største løgn du er fora med siden tidlig barndom. Tips til deg. BRUK 5000 KR PÅ EN BALLONG OG KAMERA FINNER DU EN KURVE ER DU DEN FØRSTE I VERDEN TIL Å KLARE DET. TENK PÅ DEN DU;) Du kan bli kjemperik på din religiøse tro på en globe. Du kan lage fly som ikke heter flyflatt (airplane)
Men Airglobe;) Lol. Så mye informasjon men alikevel så uvitenhet. Haha

Ken
Ken
6 år siden
Svar til  Radiv

Ja, «den som ler sist, ler best»…www.thegreaterpicture.com og http://www.galacticchannelings.com Vannvittig mye bra/bedre/best her!!!

nils mikkel helmen
nils mikkel helmen
6 år siden

sert med en viss spenning inn i fremtiden. jeg har ønsket og manet frem slike som edward alexander. at enkelte frimurermedlemmer skal komme frem og bekjenne sine saker innen «ordener». har lenge visst at de eksisterer i varierende antall. uansett, uenighet innen «ordener» har lenge eksistert. og noen av dem skriver om dette og sine erfaringer. ¨å et spørsmål til edward alexander. hva kan menigmann gjøre for å skjerme seg mot «ordnene»? jeg er så preparert som jeg kan bli innen en viss grense. kommer ikke lenger for øyeblikket. men man lærer hele tiden, og har revurdert all lærdom minst 4 ganger. og fremdeles må jeg ha stropper på ørene så de ikke faller av av hva man høre og leser noen ganger.

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden

Enkleste er å bli medlem av disse ordene, så du vet hva de driver med, og dermed er bevisst, og lettere kan forstå det som skjer rundt deg ellers i samfunnet…. Ikke noe å «skjerme» seg for, kun å «skjerpe sine sanser» for… Ja, er korrupte ordener, korrupt frimureri, osv, men samtidig er det ekte og sanne ordener, og ekte frimureri, basert på eldgamle praksiser, som fortstatt opererer, til og med i Norge… Stort sett må man bli medlem i «korrupte delen» først, før man blir kjent med «de sanne» (etter som de søker andre som søker det sanne).

-Edward

Laila Sivertsen
6 år siden

Jeg er ett hunkjønn jeg er det eneste barnet min 40 år eldre far likte du er sønnen jeg ikke fikk, jeg har to brødre som med sin enorme intligens har strandet i det okulte de ser bare kvinnen som ett sex objekt og er så langt fra virkeligheten som de stygge losjefolka også har de har ett så nedlatentende kvinnesyn og Gud al spørtre dere hvor var kvinnene når dere samlet dere til strid, hva er problemet i versen jo den er full av frimurere og jesuitter og allt de tror på er så langt fra en sannhet som den kan omme og det utfallet vil jeg advare om det er ikke lurt og søke seg inn i ett såkalt «tryggere» samfunn uten grobunn eller ekte ånderlige verdier dere bare har lest bibelen opp ned og det er slutningen som ike stemmer og den haar ikke du som stormester ikke funnet ut av heller for dere vil forl all tid ikke få se noe magisk for dere bruker ordet i de ondets tjeneste magien er hvit og det er ikke en ting gud ikke gjør og vil jeg kan jeg få alle i hver eneste losje borte på en dag det er fordi jeg ikke er troende men hvet, menm så lenge jeg ikke har fjeset hele losjen skal dere slippe med dere gjør alt feil ved å tolke kaballa og får mennesker til å tro de er av dyr og AT JESUITTER OG VATIKANET HAR GJORT SÅ MYE DRITT AT DET ER IKKE EN LISTE LENGER I VERDEN FOR HVA SLAGS TING DE FINNER PÅ SOM ER BLASFEMISK OG LUZIFER TILBREDERE ER DET FULLT AV I DET VATIKANET DU TROR DU SKAL BLI EN HELT HOS DE ER IKKE MENNESKER DISSE OG DU ER HVA HAR DU FORSTÅTT GUTT OG DU SKAL IKKE BLI SÅ BLIND PÅ BEGGE ØYNENE OG GÅ INN IGJEN I OFFRINGENE DU HVET 3 MILL SMÅ BARN ER BORTE FRA KATOLSKE LAND SIDEN PAVENE KOM ETTER JESUS DØD OG ANTIKRIST HAR DE HVERT OG ER BARE DET AT NÅ ER ANTIKRIST FORENET MED THE BEAST OG DET ER IKKE EN TING SOM IKKE ER SKREVET AV DE MANGE PROFETENE I BIBELEN OG ETTER KOMMERE NOSTRADAMUS NEWTON JAMES ORWELL FOR Å NEVNE NOEN JEG HVET HVA DE SORT KLEDDE SKAL GJØRE OG DET ER BARE Å FORTELLE FOR JEG BLIR IKKE TRODD

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden

Skal si du kan få sagt det…

Men faktisk er damer også hjertelig velkommen i frimureriet…. Det finnes mange «systemer», eller «rites, Norge sitt Frimureri er hovedsaklig basert på det «svenske system» (Swedish Rite) som kun lar menn bli med.. Men de er da ikke eneste, er kun «mainstream» mureriet… Og veldig korrupte… Du nå søke litt dypere, personlig anbefaler jeg deg noe annet enn frimureri først, som Rosenkors Ordenen, som er åpne for alle og går «rett på sak» så og si, når de gjelder de åndelige og esoteriske praksisene.. Samt der blir du kjent med andre som er del av andre ting…

Lykke til..
Edwad

Laila Sivertsen
6 år siden

hvet du hvorfor vi har den tidsalderen vi har hvet du hva våre hellige dager er ment for og hvorfor skulle jeg tro på noe annet enn Jesus når jeg har og hvet at han er spilll levende og øser av seg med godhet til de som søker han du kan aldri endre på det for det navnet Jesus vil aldri dø og selv folk uten innsikt i Kristendommen har repekt for han……. Jeg er ikke en av dine og jeg blir aldri fristet på den måten andre har latt seg lure på hvor mange sitter ikke fast i losjene skrevet under sin egen dødsdom om de går ut slik er det ikke med min gud og han har heller ikke lokket eller tvinger noen til å tro det er i fri vilje dere går rett til inn i systemer i verden der gud selfølgelig ikke er nevt og hvis han er så er det luzifer og ingen andre. Ha det godt og jeg håper du vil lykkes med ditt videre arbeid om du tar 7 tallet og driver folk på ville veier så ver beredt på noe veldig stygt i fremtiden din desverre jeg advarer deg for du er på tynn is hvet du hvem jeg er egentilig+? For du snakker som om du skal lure meg inn i noe jeg aldri har gjort annet enn forakte og vi er alle her av en viktig grunn og derfor er det din uviten om hva den frie vilje som vi alle har opplevet som er eldre her til lands, og Norge er et velsignet land i fra 1814 det er vår grunnlov som har vist at bibelen er den eneste lovbok og vi erlivredd for at idiotene på stortinget skal slette den ut av allt for da er det ikke trygt for verken ond eller god da er det krig skjønner du ordet krig jeg vil du skal vite at det har gått gode vinder over sør amerika og at du har fått litt av dette er fordi du har strandet der???????Og guds veier er uransakelige og ikke tro noe annet enn hva han sier for han er den eneeste skaperen av liv i vårt univers basta

Radiv
Radiv
6 år siden

Kan du nevne en slik god orden i Norge? Og visst ikke, hvorfor? Mvh

nils mikkel helmen
nils mikkel helmen
6 år siden

ja ok jeg forstår hva du mener, men det strider mot min natur.

Ivan
Ivan
6 år siden

Hei, ser at du i tillegg til å være en slags åndelig læremester driver gruppen «Norske Motstandsfront» https://m.facebook.com/motstandsfront/

Her har du delt mye som for meg skurrer.
Fremmedfrykt, rasisme, skremselspropaganda..
Jeg synes dette virker trangsynt og rett og slett rasistisk.
Ville tro du som fremstår som åndelig og hjelpsom var litt mer åpen for og ta i mot og hjelpe flyktninger/medmennesker?

Mono Montana
Mono Montana
6 år siden
Svar til  Ivan

Tviler på at han er rasist med eventuell bosted i Argentina, mørkhuda Latinos med termos og Yerba Mate, samt et tankesett som er 180 grader motsatt av Nordmenn, hm nei!
Jeg har ikke Facebook og kan ikke se motstandsfront, men jeg har sett hva Islam nett driver med, og det skremmer meg så mye at jeg foretrekker mitt bosted!

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden

Svar til dere to ovenfor…

Nei, jeg er ikke rasist, hadde vel vært temmelig tåpelig å være rasist og bo i sør amerika et tiår?

Jeg er dog nasjonalist, og står for mindre innvandring i Norge. Her som jeg bor nå er det helt perfekt, meget få innvandrere, og folket og kulturen er fortsatt i hold (selv om det kan krangles med Columbus og etc, og deres influens her, Tempelriddere, Murere, osv).

Men, mine beste venner er alle utlendinger og har alltid vært det. Og jeg har faktisk ikke en gang noen gang i mitt liv vært sammen med ei norsk dame. Jeg har flere unger med sør amerikansk dame. Så tviler på jeg er veldig rasistisk, dog jeg er nasjonalistisk.

Norge er fasist stat, og overlempet av innvandrere,, alt med vilje for å skape problemer, og så siden komme med «løsninger», for de som forstår..

-Edward

Dag
Dag
6 år siden

Hei Edward Alexander.
Kan du fortelle litt om politi og dommere ? Det er en kjent sak at et stort antall dommere er i mannsdominerte losjer. Det er også et stort antall fra politiet også. Dette er et nettverk som lever over hodene på oss som ikke er medlemmer.Når jeg møter en frimurer i retten så har jeg tapt.

Avisen Vårt Land skrev for noen år siden at det var over 500 menn fra politi og dommere som var medlemmer. Vg undersøkte, og de fant kun 12 dommere. Her er det et stort avvik.

Det er lovbestemt at frimurere og andre type losje medlemmer skal registrere seg i sidegjøremålsregisteret hos Domstoladministrasjonen. Det kan se ut til at dommere bryter loven med å unnlate å registrere seg.

Det er få dommere som som står oppført i matrisen.
Har du kjennskap om det finnes hemmelige lister innen losjene ?

Kan du eventuelt legge ut disse listene ?

Edward Alexander
Edward Alexander
6 år siden
Svar til  Dag

Vel, jeg endte opp med både advokat og dommer som var murere (noe jeg fant ut av siden), og ble dømt på fullstendig falskt grunnlag, og fikk også mye pes på meg etter..

Hovedsaklig er de fleste listet opp i den offentlige matrisen – MEN, det gjelder kun Det Norske Frimureri, som er av de Svenske System (Swedish Rite) – det finnes mange andre som ikke er offentlige, mange andre «rites», og flere av de du nevner er med i disse.

Jeg har ikke noen matris eller liste over medlemmer av forskjellige systemer, «rites», osv, men frimureriet i Norge er mye større enn folk flest tror og kjenner til.

Det er også Scottish Rite, Mizraim Rite, Memphis-Mizraim Rite, Mizraim-Memphis rite, og mere til. Samt forskjellige ordener som ellers er knyttet direkte til frimurerordenen (Martinistorenen f.eks)

-Edward

smurfen
Moderator
6 år siden

Veldig bra Alexander, håper flere ser galskapen og kommer ut av skapet som deg, gleder meg til fortsettelsen her, foreløbig er alt helt korrekt, det finnes tusenvis av avhoppere og alle som en forteller det samme, noe også de fleste lesere av Speilet har fått med seg, mange av leserne her besitter mye kunnskap om de hemmelige brorskapene så mange ser nok frem til å følge med videre på hva du ønsker å dele av hemmeligheter.

Maktpyramiden er ikke så komplisert som mange skal ha det til, I Norge styrer kommunene lokalt, så kommer fylket over kommuner, over fylket stå regjering og over regjering står storting, over stortinget står Kongen og han utnevnes av kirken, kirkens overhode er Vatikanet og på toppen står Paven, før var det den Sorte paven men nå har Jesuittene begge verv, både den sorte og hvite Paven. Øverst på tronen styrer deres Gud, Lysbringeren Lucifer.

Illuminati ble etablert av Jesuittene i 1776 via Adam Weishaupt og Illuminati er «Ringen» brorskapet som binder alle brorskapene sammen, Illuminati er en hemmelig super rite som består av toppene av alle de andre brorskapene, hovedsaklig Frimureriet.
I en alder av bare 7 år ble Adam Weishaupt sendt på en Jesuitt skole etter ønske fra sin mektige far, hans etterkommere Albert Pike og Giuseppe Mazzini kjenner de fleste til og hvordan deres nye æra skal på plass med 3 verdenkriger, de 2 første gikk som en lek og den siste er allerede i gang, millioner av jihadister skal tas inn i Europa som flyktninger og så skal den arabiske verden og oss andre gjensidig utslette hverandre, men først når krigen braker løs for alvor så vil jihadister i Europa bli aktivert og angripe fra innsiden som kreftsvulster.

For å gjøre en lang historie kort så starter alt da Tempelridder Ordenen ble opprettet av paven i 1128 etter ønske fra 7 franske Adelsmenn ( Men symbolene deres kan spores flere hundre år lengre bak i tid enn det ) 70 meter under Tempelhøyden fant de Salomos eventyrlige skatter som gjorde dem søkkrike på penger og kunnskap, blant annet fikk de kunnskap om hvordan de kunne mane frem Salomos 72 demoner som de brukte for å skaffe mer makt og penger, Fredag den 13 i oktober i 1307 så avslørte Filip IV av Frankrike Tempelridderne som Satandyrkere og satte i gang massearrestasjoner, Tempelridderne var advart på forhånd og rømte med sine store flåte og skattene sine til USA og Skottland, de som ble igjen gikk under jorden der de fleste meldt seg inn i Johanitterodenen og Hospitalererordenen som senere ble til Jesuitt ordenen i år 1534 av Ignatius av Loyola. Alle de enorme eiendommene som Tempelridderne eide i Europa ble overført til Johanitterordenen som nå var overtatt og infiltrert av Tempelridderne.
Den Første Frimurer er offisielt Hiram Abiff, mannen som ble sendt av Gud for å bygge Salomos tempel, men kommer man litt opp i gradene så kommer det frem at den første Murer er Nimrod him self ..

Hele hensikten med gradesystemet er så klart at ingen skal få mer kunnskap enn det toppene mener dem trenger, medlemmene må så klart utvise blind lojalitet til brorskapet og de i gradene over, på den måten har toppene skapt en arme av blindt lojale maktfolk, globalt 6 millioner blindt lojale maktmennesker, over 19 000 i Norge og det er bare Frimuriet.
MAo krftsvulster som får systemet til å råtne fra innsiden.

Alle disse sektene og brorskapene kan alle som en spores tilbake til det Sumeriske Brotherhood of the Snake. De har styrt i kulissene i tusenvis av år med ofringer til Moloch i bytte mot gode avlinger, evig ungdom, penger og makt, en tradisjon NWO eliten utfører årlig den dag i dag ved Bohemian Grove 2 siste uker i juli. Nå vil de ut av sine mørke losjer, slott og Templer for å styre verden offisielt, bedre kjent som NWO. Deres utvalgte er i ferd med å reise seg nå og han vil dyrkes som en Gud, derfor må ateister, muslimer, kristne og nihilister bort, New Age World Orders Lucifers 10 bud, bedre kjent som Georgia Guidestones blir de nye budene de overlevende menneskene/slavene skal følge.
Samme sekter har styrt verden siden Sumeria og så Babylon, deretter til Egypt og så Grekenland og videre til Romerriket og så til Vatikanet, Paven er en Romersk Keiser og med Romatraktaten så ble også EU offisielt innviet i samme selskap, samme Guder dyrkes hele veien men under nye navn, Guder dyrket av omtrent samme Tempelridder sekter under en rekke forskjellige navn, noe som gjøres for å forvirre de som prøver å fordype seg og grave i dritten.

Det meste eskalerer nå, Orden ut av Kaos oppskriften er godt i gang, I USA er det den sorte befolkningen som settes opp mot den hvite, Sorte Frimurere hisser opp sine og hvite Frimurer sine, sorte purker skyter hvite og hvite purker skyter sorte og i kulissene sitter personer som George Soros og finansierer begge grupper, Frimurer Showet bedre kjent som Oscar utdelingen nominerte ikke en eneste sort person, noe som fik de sorte i USA til å se rødt, mens jeg skriver nå så er det borgerkrigslignende tilstander i USA der 12 purk er skade i opptøyer med den sorte befolkningen, i Frankrike og Sverige er også borgerkrigen startet.

Mange gode folk prøver å advare, de fleste blir myrdet slik som David Crowley som ble slaktet ned med sin kone og 5 år gamle datter i eget hus før han ble ferdig med filmen sin Grey State, samme skjedde med Stanley Kubrick like før premieren på sin film, Eyes Wide Shut som avslører illuminati ritualene i de indre maktsirkler.

The VIDEO FREEMASONRY DOESN’T WANT YOU TO SEE!!!!! FEMA Death Camp Executioners…

https://www.youtube.com/watch?v=VKpQljw6dd0

France Prepares for Civil War, The Truth About the Staged Migrant Invasion

9.11 så daua Killary samtidig som en blå blue beam søyle med en engel på topp ble prosisjert over One World Trade Senter, alt tyder på at alt dette er et spill for galleriet for å få Obama valgt for en 3 periode, som de fleste vet så er Obama bedre kjent som den Bibel advarer mot, Antikrist og Frans den falske profet eller Satan inkarnert.

POPE FRANCIS to PROCLAIM LUCIFER as God of One World Religion on September 23 2016

https://www.youtube.com/watch?v=sSYafB6NNTY

Håper inderlig du rekker å opplyse oss med noen artikler til før det blir for ille :)

Siste dager har vi hatt 2 store falsk flagg hendelser i Syria og det vestlige frimurer kontrollerte propaganda maskineriet kverner som en møllestein i storm i main strem om dagen. :)

Den Falne er i ferd med å reise seg og 7 år med total kaos venter menneskeheten, ja så sant ikke store deler av verdens Tempelriddere gjør som deg innen veldig kort tid, men man skal være bra naiv for at tro det, det blir vel snøstorm i helvete før det skjer. :)

http://yournewswire.com/russia-america-has-started-world-war-3-in-syria/

US Blames Syrian Forces For Incendiary Weapons Attacks

https://sputniknews.com/middleeast/20160921/1045528247/white-house-blames-russia-convoy.html

https://sputniknews.com/us/20160921/1045529260/bloomberg-nyc-bomb-insinuation.html

Hillary Suicide? Soros Death Deal (Clinton To Vanish)!

https://www.youtube.com/watch?v=zAYoMHKcFUQ

Hillary FAKE TV Speech? Green Screen in Greensboro? Clinton Dead?

«Hillary Clinton has 1 Year to Live,» says Medical School Professor

https://www.youtube.com/watch?v=HoBL7fqOVcQ

http://123movies.to/film/amerigeddon-16415/watching.html

Freemasonry And The Diamond Brotherhood Of 33 – Pyramids Are Stars From The Sky

https://www.youtube.com/watch?v=7EMF41MSaOQ&feature=youtu.be

http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

Odin
Odin
6 år siden

Du har studert og forsket på dette i 20 år sier du Edward, og etter 20 år med forskning som du sier, så er dette artikkelen du velger å publisere!?

Tror du burde studere litt til, kanskje du klarer å skrive en artikkel på litt mer en 40 setninger da.

fredrik
fredrik
6 år siden
Svar til  Odin

så dust du er som skriver noe så dust, og nå er jeg dust som gidder å kommentere en dust. da er vi to, men er du fortsatt dust..tiden vil vise. okei, ha det bra

Laila Sivertsen
6 år siden

Alberto Riveras lot ingenting være hemmelig i sine fortellinger om hva jesuitter har gjort i historien det er vel han som fikk vite mest da hans historielærer var den som visste aller mest om Jesuittenes historie, så er vel frimurere bare løpegutter satt ut i alle samfunn og yrker. Og han kan dere finne på internett ved å bruke duckduck go synes alle som er interresert i hva vi har i vente og orker å vite bør få med seg hans mange timer lange fortellinger så forstår man planene Edward du har enda ikke fortalt noe nytt så du burde ikke virke som en judas som det misstenkelig virker, kommer du ikke lenger enn det du har fortalt så skjønner jeg hva du egentilig har fisket opp i og du bør se for deg hva du har i vente kanskje ikke i livet nå, men når du forlater denne jord og da er dine tre7 tall veldig uheldig for deg bare så du forstår alvoret. Vi andre har vel alle våre måter å tenke på jeg er kanskje den eneste som er kristen i dette men det er krig og ingen er trygge uansett hvem hva eller hvor man tror

harald haraldsen
harald haraldsen
6 år siden

er det mulighet for å få snakket dypere med deg på ett eller annet vis?

« Forrige artikkel

Unnskyld, har De korrekt tid?

Neste artikkel »

Militærøvelsen Unmanned Warrior 2016