Du leser nå
Merkelige lyssøyler dukker opp over hele verden

4 minutter lesetid

merkelige lyssøyler
Disse lyssøylene dukket opp i Minsk 30. desember 2015. Foto: Alexander Tarasevich


Merkelige lyssøyler dukker opp over hele verden

Norske eksperter på værfenomener har aldri sett det før.

I 2015 så oppstod et ukjent fenomen hvor det på en rekke steder over hele verden begynte det å dukke opp merkelige lyssøyler. Det startet i august/september 2015 og fenomenet har bare økt i omfang siden den gang. Nå i de siste ukene har det tatt helt av.

Myndighetene prøver å skjule sannheten. Fra den kanten kommer det en rekke bortforklaringer som at det er nordlys, lys som reflekteres i iskrystaller, stammeritualer og mye annet rart.

En rekke teorier

Noen av bildene som er lagt ut er klart fake, men det store flertallet er ekte og kan ikke forklares. Teoriene er mange. Et svekket magnetfelt som kan tyde på at vi nærmer oss et polskifte kan være en forklaring. Noen mener at det er starten på en oppgradering til 5. dimensjon og innledningen til en ny æra.

Noen tror den rette forklaringen er at det er den Bibelske forklaringen om at sanne kristne blir hentet opp før verden kastes ut i kaos i 7 år, noe som også underbygges av alle de uforklarlige basunlydene som også har dukket opp over hele verden de siste år. Noen tror at lyssøylene stammer fra ufo-er. Hva tror du?

Sees overalt på planeten

Disse lyssøylene som vi har sett i økende omfang etterhvert som vi har gått inn i 2016 er observert i Kina, USA, Storbritannia, Canada og nå sist i New Zealand. I New Zealand skapte fenomenet stor forvirring og bekymring blant de innfødte.

Myndighetene på New Zealand var raskt ute med en forklaring/bortforklaring. Det var et stammeritual utført av Maorie folket sa de, men Maorie folket selv sier at de aldri har utført noe ritual eller har noe slike skikker.

Da fenomenet inntraff i Oslo var forklaringen iskrystaller og at det ikke var noe uvanlig fenomen, men ingen væreksperter her i landet kan huske at noe sånt har inntruffet før.

Enorm økning i hologram lysshow

Det siste året så vi har vært vitne til en rekke hologram lysshow, blant annet i 2016-utgaven av Grammy Awards. Vi så også holgram lysshow på Empire State bygningen på Manhattan i NY (Kali) og et Fiat Lux lysshow på Vatikanet. Vi har også sett en enorm økning i hologram-show i resten av verden.

sdfgadsfgsdgsdg sdfasfafasf

I Japan er virtuelle 3D-artister begynt å ta over for ekte artister. 3D-artisten Hatsune Miku er blitt verdenskjent og er blitt en av de store stjernene i Japan de senere år. Her er et liveshow med Hatsune Miku.

Verdenseliten med hologram på Nuclear Security Summit 2014

Selv verdenslederne har tatt teknologien i bruk. Her er hele verdenseliten samlet rundt et rundt bord med egyptiske hieroglyfer for å vise at de dyrker de Egyptiske gudene Osiris, Jomfru ISIS og det lille Horus barnet med en 666 3D-pyramide i midten.

Offisiell forklaring: Nordlys ned til bakken…

C. Ervana som har lagt ut filmen øverst sier at alle bilder og filmer et tatt av forskjellige fotografer over hele verden. Dette bildet her er fra Nord Irland og ble tatt 6. mars i år. Lokale myndigheter sa det skyldes nordlys, men nordlys når ikke ned til bakken. Ja, så sant det ikke er noe alvorlig feil med magnetfeltet vårt da.

lyssøyler

Fra Nord-Irland 6. mars 2016.

Her fra Oslo 6 januar i år.

gsgdgafg

Fra Oslo 6. januar 2016.

Ingen Photoshoppping

DAHBBO har tatt en test med avansert software for å se om lyssøylene kunne være «Photoshoppet», men det var de ikke. Lyssøylene var ekte.

Global uttesting av Project Blue Beam?

Noen tror det kan dreie seg om Project Blue Beam og at dette er tester på en kommende fake alien invasjon slik FN har lovet oss. Dette hevdes å skulle inntreffe til høsten for å samle verden mot en felles fiende, noe som så klart ikke eksisterer i virkeligheten.

Her er «fake alien invasion»-oppskriften forklart av James Corbett samt hvordan testen Rockefeller kjørte i 1938 ble en braksuksess. 30. oktober 1938 testet de ut fake aliens-programmet med å kamuflere et radioshow med navnet «The War of the Worlds» som en nyhetssending, noe som skapte total panikk blant befolkningen over hele USA.

Flere kilder

Nedenfor ser du flere lenker om fenomenet med lyssøyler, så får folk komme med teorier i kommentarfeltet eller gjøre seg opp sine egne meninger om hva dette kan skyldes.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/vaer-og-uvaer/svaert-sjeldent-lysfenomen-over-oslo/a/23591656/

http://ufosightingshotspot.blogspot.no/2015/08/strange-beams-of-lights-are-seen-all.html

http://allnewspipeline.com/Strange_Beams_Of_Light.php

http://www.telegraph.co.uk/news/newsvideo/weirdnewsvideo/11692319/Spooky-beam-of-light-appears-in-the-sky.html

http://www.ufointernationalproject.com/ufo-photos-and-videos/strange-beam-light-power-plant-explosion-aliens/

https://en.wikipedia.org/wiki/The_War_of_the_Worlds_(radio_drama)

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
44%
Opplysende
35%
Inne på noe
4%
Usikker
4%
Dårlig
14%
Om forfatter
smurfen

7 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *