Fra 3D til 5D livsstil Workshop i Bergen 28 april

2.1K visninger
3 minutter lesetid
5

Mange har erfart at det er mye som skjer rundt oss nå, men hva skyldes det egentlig?

En viktig årsak er at Jordens vibrasjonsnivå nå er på vei opp, og dette påvirker livet på Jorden, også menneskenes liv.

Energiene som omgir oss er i forandring, og dette vil kunne bli mer merkbart i tiden som kommer.

Det foreligger en del spredt informasjon om Jordens pågående dimensjonsskift fra 3D til 5D (fra 3 Dimensjon til 5 Dimensjon), som innebærer at Jordens vibrasjonsnivå øker. Dette er sjelden presentert i en større sammenheng og med vekt på den personlige betydningen som dette kan ha for oss i våre hverdagsliv.

Endringer fra 3D til 5D vil komme til å påvirke oss enten vi er klar over det eller ikke. Under endringsprosesser vil det være en fordel å være i forkant, gjennom å forstå hva som skjer og foreta justeringer i ens personlige liv som vil gi en gunstig tilpasning til endringene.

Dette er bakgrunnen for at det blir arrangert FRA 3D TIL 5D LIVSSTIL WORKSHOP i Bergen siste lørdag i april i år.

Fordelen med en WORKSHOP er at deltagerne kan bidra med sine personlige innsikter, erfaringer og observasjoner som verdifulle bidrag til bevisstgjøring om den aktuelle, men noe subtile 3D-5D-materien.

Hva er det egentlig som skjer, hva bør vi vite og hva bør vi gjøre for å tilpasse oss 3D-5D prosessen?

3D – 5D LIVSSTIL WORKSHOP kommer til å bestå av tre dokumentar-presentasjoner – som begynner i det ytre; Jorden i et større perspektiv og ender i det indre; fokuseringer og endringer som vi kan gjøre på ET PERSONLIG PLAN for bedre å tilpasse oss de ytre endringene.

Del 1: Hva er det egentlig som SKJER?

Svært mye informasjon har lenge blitt holdt skjult for det store flertallet av menneskene på Jorden.

Jorden har en lang men ukjent  forhistorie før det som omtales som “steinalderen” for noen tusener år siden.

Et viktig element i Jordens forhistorie er Jordens ukjente vibrasjonshistorie. En konsekvens av all den menneskelige lidelsen gjennom århundrer – inkludert det blodige 20. århundre – i form av krig, revolusjoner, terrorregimer, sykdom og mye annet – har vært at Jordens vibrasjonsnivå har forblitt lavt.

Den lav-vibratoriske Jorden har flere ganger vært i fare for ødeleggelse, noe mektige menn i lukkede rom har vært klar over uten at de har trukket særlig andre konsekvenser av dette enn å tenke ut måter for å trygge seg og sine.

I vårt århundre har imidlertid Jordens vibrasjonsnivå – som avspeiles i Jordpulsen som er kjent som Schumann-resonansen – vært markert stigende, en prosess som pågår fra måned til måned nå…

Hevingen av jordens vibrasjonsnivå har nå pågått en stund og kan avleses i Jordpulsen. Endringene i Jordpulsen (Schumann-resonansen) påvirker alt liv på Jorden, også for oss mennesker.

Frekvensen av Jordpulsen (Schumann-resonansen) har passert 19 hz (Hz – hertz = svingninger pr sekund). Dette utgjør mer enn en fordobling på mindre enn 20 år. Dette er en dramatisk økning.

Del 2: Hva bør vi VITE?

Hvis du var vant til å kjøre på en lang og rett landevei, ville du ha satt pris på å få vite det på forhånd dersom en krapp sving ventet bak bakketoppen?

Det er et kompliserende element at finnes sterke motkrefter – som kan betegnes som Illuminati – som ønsker å bremse og hindre Jordens frekvensøkning og økningen i bevissthet for menneskene som dette vil medføre. Selv om prosessen for Jorden som helhet ikke kan stoppes – bare forsinkes – kan motkreftenes skruppeløse påfunn skape komplikasjoner for millioner av mennesker på et personlig plan. Massiv produksjon av negativitet, frykt og forvirring – primært gjennom massemedia – bidrar til at mange ikke får med seg relevant informasjon som de vil kunne ha personlig nytte av – både på kort og på lang sikt.

Prosessen er allerede i gang og det er mange – ikke minst her i Norge – som har merket en økt bevissthet i sine miljøer de senere årene.

Del 3: Hva bør vi GJØRE?

3D-5D gjelder oss selv på et helt personlig plan. Hvorfor og hvordan kan vi heve våre vibrasjoner?

Et høyere dimensjonsnivå som 5D er mer spirituelt, mens et lavere vibrasjonsnivå som 3D, som vi er vant til, er mer materielt.

Justeringer i retning av 5D livsstil vil innebære en mer spirituell fokusering og mindre av materialistisk “matrix-fokusering” som lenge har vært vanlig “mental programmering” i et land som Norge.

Mange har foretatt personlige endringer i sine liv i den senere tiden – ofte i mer spirituell retning – uten å vite hvorfor. De mange konkrete eksemplene i denne delen vil bidra til å kaste lys over behovet for justeringer i våre personlige liv i retning av en 5D livsstil.

 

Hver del vil bli innledet av en informativ og visuell presentasjon som beskriver det større bildet gjennom å berøre et bredt spekter av temaer, også kjente og livsnære temaer.

Artikkelforfatteren og 3D – 5D Workshop-arrangøren Hans Gaarder er en mangeårig forsker, foredragsholder og skribent på Nyhetsspeilet, som har en unik spisskompetanse for å håndtere vanskelig tilgjengelig informasjon.

Tid: Lørdag 28 april kl. 11 –  16
Sted: Ervingen (Kulturhuset Gimle) i Bergen Sentrum
Adr. Kong Oscarsgt. 18,  5017 Bergen

Velkommen til en inspirerende og trivelig 3D – 5D Workshop i Bergen!

For praktisk info , klikk her og her.

Arrangementet på Facebook ligger her.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Frode Bøe
Frode Bøe
Abonnent
5 år siden

Dette er en spennende artikkel oppmot magnettrommelterapi. Magnettrommelterapi er mye mer brukt i bl.a. Tyskland enn Norge,- men også her i Norge er det mye brukt. Kort fortalt brukes magnettrommelterapi til at man stiller magnettrommelen inn på ønsket frekvens, ofte er 9,8 hz mye brukt, og da tvinger trommelen ned frekvensen på kundens cellefrekvens fra eksempelvis 45 HZ til 9,8 hz. Det er forsket på en del norske sykehus og konstantert at eksempelvis kreftpasienter har en felles ting at det er høy frekvens på cellenivå. Jeg har ikke dette skriftlig bekreftet men har hørt at ved Haukeland sykehus var det observert over lang tid at samtlige kreftpasienter hadde en cellefrekvens på over 40 hz. Jo høyere frekvens jo større fare for kreft.
Det er åpenbart at mennesket må påregne å få ekstremt endring av helsen når jordfrekvsen øker raskt over kort tid.
Over lang tid vil selvsagt mennesket ( og dyr) utvikle seg og takle høyere frekvenser,- men vi som lever i dag må påregne som sagt store utfordringer. Kan kort forklare at magnetfeltet i mennesket er “taperen” mot det sterkere magnetfeltet som jorden har. På samme måte som en person med 9,8 hz får ekstreme endringer i eget magnetfelt når han går under en høspentledning i luftspenn på 50 HZ. Over kort tid under en slik ledning vil de som oppholder seg under også selvsagt får amme frekvens som er 50 hz. Som jo også er årsaken til at det under høyypentledninger er høye antall blodkreft, allergier++

Så de som har anledning til å ta magnettrommelterapi bør ta dette så ofte som mulig….

Sven
Sven
Abonnent
5 år siden

Mycket intressant, men hur kan vi som inte har möjlighet att delata kunna få en sammanfattning?

« Forrige artikkel

Er en ny lærer for menneskeheten nå på vei til å stå fram?

Neste artikkel »

Prestene kontra Bibelen

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x