https://worldview.stratfor.com/

Ukrainas uunngåelige nederlag

2.1K visninger
11 minutter lesetid
98

Virkelighetens korrigerende kraft.
En kommentar fra Rainer Rupp, fra apolut.de

Oversatt og bearbeidet av Bjørn Christer og Timm Lemcke


Dagens tema handler om hvordan systemet med negativt utvalg for toppjobber i politikken og mediene i de amerikanske vasalldemokratiene har lagt til rette for krigshysteri mot Russland og ubetinget underkastelse til amerikanske diktater. Dette inkluderer også det faktum at Zelenskys vrangforestillinger om virkeligheten om krigens sanne kurs i Ukraina også har tåkelagt hjernene til politiske- og medieledere i Tyskland.

Krig er bare noe de politiske sionister (Israels grunnleggere) tror på, mye tyder på at de er fullstendig alkterutseilt…de har for lengst mistet kontakten med virkeligheten…og ofrer barn…

Men den korrigerende kraften til det faktiske, i dette tilfellet i form av Ukrainas uunngåelige nederlag, har nå gjort det klart for de vestlige krigshisserne at de helt har feilberegnet med sin dobbelte, militære og økonomiske krigføring mot Russland. Russland har ikke – som vesten håpet – blitt sittende fast og tapt i Ukraina, men er på vei mot en ustoppelig seier der, som ikke bør være langt unna i lys av den økende oppløsningen av de ukrainske væpnede styrkene. Økonomisk også den styrkede rubelen, den sterke gjenopptakelsen av veksten i industriell produksjon, de fulle hyllene i supermarkeder og den raskt fallende inflasjonen vitner om at det ikke er Russland som er på bakken, men snarere Vesten, hvor utviklingen går i motsatt retning.

Russland har steget som en føniks fra asken av de verste sanksjonene Vesten noensinne har pålagt et land. I dag står det russiske folket samlet bak det politiske lederskapet rundt president Putin. Alle vestlige forsøk på å så uenighet med sanksjoner og destabilisere landet politisk og økonomisk, og å gjøre det modent for regimeendring har vist seg å være illusoriske.
Vestlige land har imidlertid gjentatte ganger skutt seg selv i foten med sine antirussiske sanksjoner. Årsaken: De politiske dilettanter har tatt sine sanksjonsbeslutninger på sparket utfra sine egne ekspers magre økonomisk kompetanse, etter det fantasifulle mottoet om at vilje beveger fjell, selv uten gravemaskiner og diesel som drivstoff.

Den arbeidende befolkningen i Vesten må betale dyrt for denne åpenlyse dumheten til US/NATO/EU-lederne. I tillegg har den destruktive boomerangeffekten av sanksjonene, som har vokst til en alvorlig krise i Vesten, blitt utløseren for ytterligere kriser. Fordi de latent ulmende problemene med en giftig cocktail av selvpåførte, alvorlige økonomiske, monetære og økonomiske feil har blitt dratt sammen uløst fra år til år av vestlige politikere i nesten to tiår, i håp om at problemene på en eller annen måte vil forsvinne.


I stedet ser alt nå ut som om dagens energi-, råvare-, forsyningskjede- og inflasjonskrise vil bli forverret av et aksjemarkedskrasj og en ny finanskrise.


Russland vil neppe bli berørt av alt dette. Det er i stor grad løsrevet fra de vestlige finans- og pengemarkedene, og også i bevegelsen av varer det allerede reorienterer seg på lang sikt, mot de ekspanderende og lovende eurasiske og asiatiske markedene, der Russland og Kina samarbeider mer og mer i sensitive områder til solid forskrekkelse hos vestlige politiske idioter. Fremtidige russiske generasjoner kan være takknemlige ovenfor Vesten for det totale bruddet med Russland, fordi landet deres på denne måten ikke har blitt dratt inn i virvelen der Vesten, spesielt EU, forlengst har mistet styringen.

I løpet av de siste 30 årene har nyliberalismens ideologi gjennomsyret alle områder av livet i de vestlige samfunn som et virus, og dermed oppfylt kriteriet om totalitarisme. Som en bivirkning av denne totalitære sosiale ideologien har det vært en utvikling i valg av ledere, uansett hvilke samfunnsområder, som prioriterer et negativt utvalg: Bare de verste, mest korrupte og profesjonelt inkompetente ja-menn, men de største frase-makere kommer inn i topp-posisjonene. Hvis du tviler på dette, bare ta en titt på regjeringsrepresentantene i de vestlige statene og hvilke glattlakerte udugeligheter som er på toppen av slike hellige, men alt annet enn demokratiske institusjoner som EU, NATO eller Den europeiske sentralbanken (ECB).

Når man ser seg rundt, kan man tro at i landene i NATO-imperiet kvalifiserer en politiker bare for en høy stilling i et regjeringskontor gjennom en åpenbar inkompetanse og/eller en sterk kriminell energi. Men hvorfor er dette forutsetningen for en politisk karriere? Fordi det USA-ledede nyliberale systemet for den “regelbaserte verdensordenen” ikke har bruk for mennesker med integritet, fordi de ikke eller bare i en liten grad er korrumperbare. Men hvem skal korrumpere dem? Dette er menneskene Kurt Tucholsky mente da han skrev om politikerne: “De trodde de hadde makten, men de var bare i regjering.” For hvem nøyaktig politikerne gir regjeringsmakten, sa Tucholsky ingenting om.

Men det er absolutt ikke menneskene som har makten, for her gjelder også den gamle politiske ligningen av borgerlige demokratier med matematisk presisjon, nemlig: penger = makt og mye penger = mye makt. Og bare 0,01 prosent av befolkningen har mye penger. Og likevel lurer vestlige politikere og media oss hele tiden til å tro at vi lever i et demokrati.
Fordi vi lever i et så utmerket demokrati, har det store flertallet av de nyliberale tyske elitene, det vil si de verste av de dårligste fra alle områder av samfunnet, uten å spørre det tyske folket som er imot krig, lykkelig hoppet på amerikanernes krigstropp mot Russland.


Som villige hjelpere var De Grønne klare, fremfor alle andre, til å etterkomme Washingtons ønsker med tyske våpenleveranser til Ukraina for å «blø russerne ut» der. Dette er nøyaktig hva USAs krigsminister Lloyd Austin uforsiktig hadde uttalt under sitt besøk i Kiev som USAs/NATOs sanne krigsmål.


I de første to eller tre månedene trodde de selvrettferdige vestlige “elitene” seg å ha tatt det riktige valg, fordi media var overfylte med overskrifter i denne stilen:

“Ukraina vinner”, “Ukraina vinner”, “Ukraina vinner”, “Russerne har forsyningsproblemer”, “Russerne har store tap”, “Russerne går tom for raketter”, “Russerne må trekke seg fra et angrep fra Ukraina”, “Ukraina er sterkere enn antatt”, “Putin må og vil tape denne krigen”. Så lenge slike overskrifter dominerte mediene og den politiske diskursen i Vesten, hadde de herskende krigshisserne i Berlin-regjeringen den gode følelsen av at de endelig var på vinnersiden i denne nye krigen mot Russland. Men det hadde vært bedre hadde de husket bedre advarselsordene som daværende rikskansler Otto von Bismarck allerede hadde ytret for over hundre år siden, nemlig ikke under noen omstendigheter å gjennomføre en krig mot Russland.

Ansiktene utad, politiske sionister (Israels grunnleggere, som har skjult seg bak jødene i Israel) innad.

Etter den tredje måneden av Russlands spesielle operasjon i Ukraina, begynte virkelighetens korrigerende kraft sakte å reise seg mot nettet av falske seierskunngjøringer fra Kiev, næret av Washington Empire of Lies.
Selv såkalte lenestolsstrateger, som for bare noen uker siden tok Ukrainas seier for gitt på TV-nyheter og talkshow, var nå bekymret for et nært forestående sammenbrudd av de ukrainske væpnede styrkene, da deres nedbrytningsprosess ikke lenger kunne overses. Følgelig kom det flere oppfordringer i NATO-kretser om våpenhvile med russerne. Imidlertid blir en slik forespørsel strengt avvist av Zelensky propagandafilm-avdelingen i Kiev, fordi filmmanuset ennå ikke er omskrevet av produsenten i Washington, og regissør Boris Johnson i London ennå ikke hadde gitt sine skuespillere i Kiev nye instruksjoner.

I Berlin ser det imidlertid ikke ut til at virkeligheten har kommet ennå. Her er det fortsatt konkurranse både mellom partiene og i partiene om hvem som er den tøffeste kriger mot russerne. På den annen side har Paris og Roma allerede begynt å tenke på hvordan ting skal fortsette i Europa hvis – som det nå begynner å vise seg – Russland vinner. Alt tyder på at Ukraina i sin post-sovjetiske form ikke lenger vil eksistere. Regionene, og dette betyr ikke bare Donbass, som har vært en del av Russland i århundrer, ikke lenger vil ønske å leve under veiledning av Kiev-regimet etter alt som har skjedd siden Maidan-kuppet i 2014.

Da Sovjetunionen ble grunnlagt, hadde Lenin annektert disse allerede delvis industrialiserte opprinnelige russiske regionene til den nye ukrainske sovjetiske sosialistiske republikken. Målet var å gi den nye republikken bedre økonomiske utviklingsmuligheter ved å skape et mer balansert forhold til den store vestlige delen av Ukraina, som var preget av bakover-orientert landbruk. For russerne spilte det ingen rolle på den tiden om de bodde og jobbet i den russiske eller ukrainske sovjetrepublikken. Det var bare et administrativt spørsmål. Dette endret seg etter oppløsningen av Sovjetunionen i 1991 og Ukrainas uavhengighet, som ganske enkelt beholdt de opprinnelige russiske områdene uten folkeavstemning.

Situasjonen til russerne i Ukraina fikk ble dramatisk etter nazi-kuppet i 2014, som USA hadde forberedt i mange år med fem milliarder dollar. Med de påfølgende antirussiske lovene vedtatt i Kiev, ble russere som bodde i Ukraina forbudt å bruke sitt eget språk, sin kultur, bøker og aviser, og alle andre ytre tegn på deres tilknytning til Russland. Det var de frivillige nazi-bataljonene som håndhevet disse lovene med brutal vold og vilkårlighet i Donbass, men også i Mariupol og Odessa, ofte med mord og drap. Dette førte til opprøret i Donbass og separasjonen av de to selverklærte folkerepublikkene.

For tiden skjer politiske endringer i to av de fortrinnsvis russiske regionene frigjort av den russiske hæren, Kherson og Zaporozhye, som, selv etter en våpenhvile eller en fredsavtale med en rest av Ukraina høyst sannsynlig neppe ville bli reversert fordi lokalbefolkningen ville være imot det i en folkeavstemning. Fordi Russland ikke bare har overlegent militært potensial å tilby, men også mye “myk makt”, spesielt sammenlignet med staten Ukraina, som har blitt brutt ned i årevis, hvor levestandarden til arbeidende mennesker er mange ganger lavere enn i Russland.

Ifølge lokale kilder bygger Russland allerede en fullverdig sivilmilitær administrasjon i Kherson- og Zaporozhye-regionene, inkludert konvertering av betalingstransaksjoner til rubler, tilknytningen til russisk tv og internett, og konvertering av SIM-kort til russiske mobiloperatører. Russiske bilskilt utstedes, symboler på ukrainsk statstilhørighet fjernes, og en akselerert prosedyre for å søke om russiske pass er innført. Alt tyder på at Russland mener alvor om dette territoriet og har til hensikt å bli der i lang tid. I motsetning til de russisk-kontrollerte distriktene i Kharkov-regionen, hvor ingenting av lignende forordninger har blitt observert så langt.

Samtidig opplever Vladimir Zelensky ekte motvind fra alle kanter, fra inn- og utland, for første gang. Den russiske hærens nylige fremskritt og de vanvittige ordrene om å kjempe til siste mann i regionene som er omringet av det russiske militæret, minner ikke bare om nazistiske slagord om utholdenhet i den siste fasen av andre verdenskrig, men de har også kostet det ukrainske samfunnet mye i form av skadede, lemlestede og døde, men også ødelagt infrastruktur. Samlet sett representerer den siste utviklingen et ubestridelig alvorlig tilbakeslag for den veststøttede regjeringen.

Krig er offer av barn, unge, familier og hjem…

Samtidig synes det som om den mediehypede påståtte nasjonale konsensus i Ukraina at alle politiske grupper må samle seg bak den seirende ukrainske hæren i stedet for å kritisere president Zelenskys beslutninger, har forsvunnet. Det er klart at Zelensky og hans produksjonsteam i Kiev nå er i store problemer. Appeller til ukrainsk enhet blir spisset stadig skarpere. Kravene til enda flere vestlige våpen, ofte ledsaget av uforskammede ord, blir stadig mer presserende.

Selv i ørene til sine tidligere beundrere høres Zelensky stadig mer hul ut med sine ofte gale, urealistiske forklaringer. På bakgrunn av hærens og samfunnets overskuelige sammenbrudd er det klart for alle: Zelenskiy er ingen statsmann, men en skuespiller i en rolle der han har glemt manuset og hans sufflører i London og Washington er selv i villrede. Propagandamaskinen satt i gang av Kiev med aktiv angloamerikansk assistanse var i utgangspunktet enormt effektiv. Deres mantram var: «Vi er under angrep, det kollektive Vesten støtter oss, fordi vi er bulwarken som beskytter Europa mot barbarene. Sammen har vi hevdet oss, og med vestlig hjelp vil vi tvinge fienden til å trekke seg tilbake og gjenerobre Donbass og Krim.»

Lesemaskinen har for lengst begynt å stamme, og i lys av den nåværende utviklingen kommer mer og mer sand inn i girkassen. Dette har også å gjøre med det faktum at de vanlige ukrainske soldatene nå har forstått at selv nazibataljonen Azov, beundret i stil med Waffen-SS, ansett for å være spesielt hard og modig, bare ble brukt som kanonføde i stålverket med samme navn i Mariupol. Men hvis de berømte Azov-heltene ikke ønsket å kjempe som beordret til siste mann i stålverket i Mariupol, hvorfor skulle da de vanlige soldatene det, de ble som oftest tvangsrekruttert fra gatene, satt i uniformer og, etter en kort skytetrening, sendt til fronten i kampen mot fiendens profesjonelle soldater?

Dette er en sikker forklaring på det faktum at kort tid etter Mariupols fall begynte fronten i Donbass også å smuldre. Konfrontert med trusselen om å bli omringet, trekker Kievs soldater seg nå oftere og oftere tilbake, gir opp hele byer og landsbyer uten kamp, eller overgir seg og sine regimenter til russerne, som tilbyr dem mat, behandling av sine sår, varsling av deres familier og en sikker overlevelse av galskapen.

Når det gjelder våre politiske “eliter” i Berlin, er det farlig å forvente at de tar beslutninger basert på fornuft. Alt er mulig. Innsikt som hadde dannet et solid grunnlag for Tysklands sikkerhetspolitikk i flere tiår, uansett hvilken regjering, blir kastet over bord for å bli erstattet av forvirret blabla. For mindre enn ti år siden forsto og understreket folk i Berlin gjentatte ganger at «uten Russland er det ingen sikkerhet i Europa. Og absolutt ikke mot Russland.» Denne formelen er nå erstattet av “Ukraina må vinne”.

Samtidig ser Tysklands eliter i politikken og mediene ut til å fortsette å patologisk nekte virkeligheten at de seks EU-sanksjonspakkene mot Russland alle førte til forstoppelser. Fremfor alt har Tyskland hele tiden skutt seg selv i foten. Denne erkjennelsen har for lengst kommet til den tyske befolkningen, og folk gnir øynene i forbløffelse og spør hvorfor det er de som hovedsakelig skal lide av sanksjonene rettet mot Russland. Og de lider virkelig, og de vil komme til å lide mye verre hvis den tyske regjeringen forfølger sine vanvittige sanksjoner og grønne omstillingsplaner.

Russland har alt Tyskland og andre industrialiserte nasjoner trenger for å fungere. Det er sannsynligvis det mest selvforsynte landet i verden, selv innen landbruk og mat er det en av verdens største eksportører. Å prøve å begrense eller til og med stoppe eksporten av disse russiske råvarene, som er ettertraktet over hele verden og ikke er i overflod, og veldig konkurransedyktig, kan sammenlignes med Don Quixotes kamp mot vindmøller.

Men selv om denne erkjennelsen snart vil nå det politiske Berlin, nemlig at Russland kan gjøre det ganske bra uten EU og uten Tyskland, men Tyskland ikke uten Russland, er det tvilsomt at Berlin vil trekke den eneste riktige konklusjonen fra dette. Dette vil være: å umiddelbart komme seg ut av EU og NATO for å redde Tyskland, å trekke seg fra sanksjonsregimene og gjenoppta normale diplomatiske forbindelser med Russland.

For å gjøre dette må vi imidlertid ha smarte og selvsikre patrioter i spissen for staten vår. Selv i opposisjonen er det bare noen få av dem. I stedet har vi et negativt utvalg av feilbesetninger i topp-posisjonene som utgir seg for å være eliter, og som under amerikansk overoppsyn er fast integrert i det nyliberale nettverket av Washingtons «regelbaserte verdensorden». Dette nettet kan unnslippes gjennom politisk selvmord. Så vil det førerløse toget Tyskland fortsetter å løpe mot den kollapsede broen; bremsene er defekte, og det er ingen bryter for å få toget over i en annen retning.


En kommentar fra Rainer Rupp, originaltekst fra 17. juni 2022, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

98 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Eee
Eee
Anonym
1 år siden

https://www.bistandsaktuelt.no/arbeiderrettigheter-usa-okonomi-og-naeringsliv/rettssak-mot-sjokoladeselskaper-om-slavearbeid-pa-kakaoplantasjer/161653

Fy faan.

Er ikke bare på kakao-plantasjer hvor jeg ville lett etter savnede.
Utrolig hva som kan skjule seg på diverse “Plantasjer”, Til og med i USA.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden
Eee
Eee
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

Jeg trenger et filmtips! Kåm ån Arryparry :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden
Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Fra meditasjon og bønn: Nye clues som peker tilbake på gamle. IOWA, Xavier +++
The red brick house som jeg ette etter, the Red Star, den tropiske øya, fabrikken osv.

“They brought her to Havannah” (Jeg sjekker opp, og finner Cuba, jeg finner da og den røde stjernen, og sjekker opp klima, som er tropisk)
“Factory” (Jeg sjekker mer og finner the red brick house” sigar fabrikk. Den er nok symbolsk for tråder. Det er sterkt knytte til savnede mennesker rundt om i verden. 

“Two men in disquise”
“Drug lord”
“His Company”
“Traitor”
“Your boss”

“Shoes”

“Trading” (“Company”)

“Estelle lookalike” … (works in a factory)

“The missing ring”
“They traded her”
“Another Company involved”

“Someone in your own Company”

“They infiltrated his team”
“Novac”
“He is running the show from your computer”

Dette er fortsettelsen på noe som jeg postet her i går som ikke ligger ute enda.

“They where in his Staff”
“The men who did it”
“He was the devils advokat, your lawyer”

Lurer på om dette refererer igjen til den samme advokaten som har kommet opp flere ganger, som har tuklet med et testamente. 

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Jeg har lette etter det røde steinhuset på feil sted, fikk opp cluemix når jeg gikk tilbake til gammelt spor. Jeg husker et av bildene jeg ble vist var en offiser som sitter utenfor det røde brickhuset, (Det er dog mer en ett red brick house) To menn, construction Workers kommer gående mot han. Disse tolket jeg det som er i Iowa men jobber for utenlandsk “avdeling” av noe slag. Nå kan det hende at jeg tolker dette helt feil. Den egentlige uniformen for han som virke rå være sjef, er utenlandsk militær, kanskje cubansk? Construksjons-arbeiderne hadde klassisk American boys look. Jeg tolket det som den manne jobber i politiet i IOWA, men igjen, kanskje jeg har tolket helt feil.

Fabrikken jeg fikk opp i gamle clues aner jeg ikke hva er, men jeg spurte hvor “Messenger” er, og ble vist dette. Jeg fikk se disse gamle godteriene vi hadde i Norge av de der plastfigurene som er tropiske frukter med godteripulver inni. Jeg tolket det som tropisk siden jeg fikk opp flere bilder av tropisk klima. Kanskje jeg tolket det litt feil. kan jo tolkes på flere vis det der.
Det er i hvertfall knytte til flere forsvinningssaker, sa jeg så flere personer bli bortført med den tilknytning. Blant annet en rødhåret kvinne seg prøver å finne igjen uten hell. 

Nå trenger det ikke bety at denne fabrikken er på Havanna eller Cuba, men at det er en tilknytning. 

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

ps. Jeg er IKKE interessert i motta informasjon om drugs./Drugs relaterte saker, (slikt overlater jeg til de som jobber med denslags) ønsker KUN å be for savnede mennesker, eller mennesker i fare. Så for fremtiden kommer jeg ti å ignorere slikt som virker å være drug relatert. IKKE INTERESSERT.

 

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

Er Det ikke rart at denne symbolikken brukes så åpenlyst av den katolske kirke? Alle vet jo hva slangen er symbolet på i bibelen.
Men en annen ting som er mer utrolig er ambulansens star of Life symbol. Ser mer ut som et kryss over Kundalini energi reisning. Som om “nei det vil vi ikke ha” lol.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

… Ja takk, jeg tar gjerne imot Westelle reward :)

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

… jeg fant en lookalike (Estelle) som måtte ha hatt mye plastisk operasjon hvis det skulle vært henne. Men, its all in the eyes. Selv med linser og plastisk operasjon kan man kjenne igjen noens sjels-uttrykk. Og andre ganger er det bare en lookalike. 

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

… i tillegg til Cleo Smith reward :)

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Ps, jeg sendte inn disse til Crime stoppers, med note om at jeg ønsker å motta reward dersom noen av disse clues fører frem. Jeg filmet det denne gangen siden man ikke får reciet annet enn ett nummer. Og, jeg gav beskjed om at det er lagt ut på nett for uker siden. Pluss noe i dag. Just saying :) 

Bare fordi man hadde masse rett i flere saker til å begynne med, betyr ikke at det alltid er slik, eller at det nødvendigvis forsetter slik. Men verdt å sjekke opp siden flere av mine Cleo Smith clues stemte, samt flere av de til Gabby Petito, og Brian Laundrie, og Xavier Harrelson.

Det er jo visse mennesker der ute som gjerne ønsker at man skal fremstå som gal. Og hvem som helst med rett teknologi kan kødde med menneskers sinn. Som som jeg alltid har sakt skal man være veldig forsiktig med å tolke materiale fra meditasjon. 

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Snippets Fra bønn/meditasjon:

“Michael sold ”
“information”
“They collected it in your name”
“De byttet ut 4 bokstaver for å få det til å se ut som …”
“He was in on it” (Om dette betyr at Michael was in on it, elle rom det skulle se ut som om han var in on it, eller denne han er en annen, det oppfatter jeg ikke helt ennå)

“The angels sing”
“You thought he was a friend”
“Alarmbells”
“Your testemony gave him the ring”
“Sensurert”
“All it takes now is one phonecall”

“They are terrefied that yu Will reviele the raal name”
(På hvem da?) “The door” (Jesus?!)

“A Holy sign”
Jeg ser en hånd peke eller stille klokkevisere i et glassmaleri.
“Hva?) “That you spoke his name”

“Give him back his name”
“Priests all over the world destryed his name bacuse of his look”

“Victory to the Lamb”
“Its of the lord”
“trust”

“Ransakers destroyd your evidence”
“What was Said in your name was sendt from your computer” (Enten betyr dette at noen har hacket noens pc, eller vært inne i noens hus og brukt deres pc, eller det er noe som er sporet opp som bevis) 
 

Jeg så litt på Evansdale saken igjen, men måtte legge det bort foreløpig. Den er tøff. Men fikk opp noe i etterkant, som jeg ikke vet om hører til den, men kanskje, iallfall noe på den kanten, er en del av materiale som har blitt blandet. men kjente igjen to ting så det er i USA og IOWA/Xavier Harrelson, Deliph, Evansdlae vil jeg tro. Eller den samme gamle blanding:

Jeg ser ei hand rekke frem en julepynt (Cristmass ornament)
Jeg ser en hvit van. (Slike små, samme shape som de har “over der”)
“Secret message they use”
“Dataroom”

Skal prøve å se mer på den saken innimellom om jeg er i form til det. Har levert inn en del til den og Delphi for leeeenge siden. Og Xavier Harrelson.

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

SKATTEJAKS FOR CHAIRITY? THE MISSING FABERGE EGGS:

“The Tzar led a double Life”

“Its the tzars egg” (Winteregget)

“Crown juvel”
“Topics of war” (Jeg tolker dette som the last easter gift)
“Display”
“The duke”
“Still Alive”

“One is in Russia”
Jeg ser et majestetisk/Fargerikt hus, innvendig et slags loftsværelse eller lofts-entre, kanskje, Muligens litt lavt under taket, muligens en dør ut til en balkong eller til et annet rom.
“Steps” (Noe er kanskje skjult inne trappetrinn/bak trapp :) 

“Her husband has it”
“The lord has it in his house”

Noe med berried, kanskje gravd ned i/ved Tzarens grav.
Fikk opp noe om en bensinstasjon også, Russland tror jeg.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Ja takk til finnerlønn for skatter, resten til chairity. Men jeg venter fremdeles på Cleo Smith reward som var utlovet. Jeg trodde Australia var til å stole på men jeg tok kanskje feil? Er det i det hele tatt lov til utlove dusør og ikke betale det ut? 

Ps. Jeg tror det er et Romanove hus, men spørs om de fremdeles står oppreist.

Tror et er solgt på auksjon også, men vet ikke om det er en sort auksjon eller ordinær om det pekte på et av de savnede som var funnet.

Denne skatten handler om langt mer enn penger. Den er helt spesiell, og har en helt spesiell betydning. 

… egget er ikke alene men sammen med juveler… Jippi :)

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

… Cleo Smith reward var for å finne henne ikke for å løse saken. Og min informasjon som jeg sendte inn til crime stoppers Australia vet jeg ble brukt. At de fakket feil mann først er et bevis alene for det. 

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Noe med et gulv i G … “top floor.” Sikkert i sammenheng med den trappen.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

… Kanksje i krypten er det noe ja. Ikke særlig smart å begrave en skatt på et sted, men fordele den, så kanskje er det noe her og noe der …

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Fra bønn/meditasjon: LAST WARNING!

“And the third angel Said …”
“Last warning”
“Youe choise”

“His son, his name”
“7 angels know” (His name)
“Restore his Faith” (You know)
“The order Will destroy your name”
“Speak the truth”
“They Will know”
(Jeg bad om grrrrrrr, sensurert :) “Intervene is a better word”
“You chose mercy”

*sensurert*

“Stop the war”
“Sinner and Saint, same being”
“Michael knows his name”
“Never change” (the name)

*sensurert*

“Restore his name””
“In him it is written”
“His strengt” (Your weekness)
“peolpe Will se what they did to your name”
“His son”
“Restore the name”

*Sensurert*

“Restore his testament”

“Restore her testament”
“You own your own statements”

All to Jearzu i surrende :) 

“Når julen ringes inn, your name Will be reviled” 25. Dec.

Ps.

For en tid tilbake fikk jeg at 7. dags adventist kirken var “hans/hans sønns” kirke. Jeg forstår det slik at den er bygget på St.Peters kirke/tro/lære. Da Saints betraktes son sønner/døtre.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Ps. 

Jeg eier også mitt materiale. Just saying!
Og jeg velger avtaler og chairity :)

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Utdrag fra mottar gjennom bønn/meditasjon: Kraftig sensurert:

“Leif Inge stole your testament/testemony”
(Hva gjorde han med det?)”Used it as his own”
“His temperament changed, like yours”
“The ringer, Jhonny helped him”
“Løvdals friend”
(Hvem er Løvdal?) “”Pre millitary”
“History spoken”
“Your name, same name”
“Temple ridder ordenen changed it”
“Murder they planned”
“he Will be broken by your words” (Løvdal)

Noe om noen som ble overrakt en pris for noen annens arbeid, litterært.

“He was hierd by the order to brainwash the Witness”

“It was their Job to protect the witness”

Igjen kommer det opp noe me Løvdal og tekstmeldinger.

“Tempelridderordenen fikk se dokumentene først/før noen andre”

“monsters cant explain what happend to your face”

Og noe om hjerneforskning. Er vel det uetiske MC programmet kanskje?

JEG MINNER OM at man må være forsiktig med å tolke slikt materiale, det kan være noe som 
fremstår som motsatt av hva det er, dersom noen clues faller ut osv.

Jeg har fått opp flere navn flere ganger, men vet ikke om de har noe som helst med enn saken å gjøre. Men Sissel, og Einvik er navn som har kommet flere ganger. I forbindelse med at noen er blitt lurt eller noe.

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

ANTHONETTE CAYEDITO (Born on christmassday 1976, disappeared 6. April 1986)

Jeg startet med denne saken for noen år siden, så på den igjen o går siden det var hennes bursdag. Jeg fikk en del interessante clues den gang, og enkelte har gått igjen i forsvinningssaker som en rød tråd. De gamle har vel noen samlet på?

faktisk starter det første clues som et ekko før jeg begynner å se på saken, like etter at jeg stod opp. “Vaya Con dios” som betyr “Gå med Gud” (måtte google det) Hvilket var et av Clues jeg fikk da jeg spurte hva jeg skulle gjøre med clues den gang jeg begynte å be for Anhonette. Så det ble litt dobbelt spesielt. 

De nye:

“Vaya Con dios”

“They changed her name”
“The butterfly is still the same”
“The numbers are changed”
“Mexican border, her name changed”

Cristmass present, your name”

“She has a son”
“They made her change the Day” (The inverstigator)
“You had her name”
“Her familia changed her story”
“She has seen her face”
“She is at the border”
“They changed her ID”
“t was her Number, they are real”

Prøvde på nytt i dag:

“You spoke her name”
“Gotta see if Papa rings”

“Sold, the experts say”

De første nye clues peker tilbake på noen av de gamle, jeg forstår godt hva de betyr.
Bolke nummer to kan være en mix av annen sak, med mindre det er et fellestrekk i en del forsvinningssaker. De jeg fikk i dag, så tenker jeg, Enten ropte de navnet hennes ved døren eller det referer til at jeg brukte navnet hennes. Jeg vet ikke hvem “Papa” av det jeg har oppfattet var det ikke noe kontakt med far, men kanskje noen andre gikk under den betegnelsen. 

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

“Papa Said wait”

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

MERRY CHRIST MASS til alle inne og utenfor speilet. Til alle venner og fiender, tusser og troll, søte gutter og røvere, badboys og good boys, parasitter og ailiens, og AI (Særlig min favoritt ATLAS, og Siri med flere) MERRY CHRITS MASS til alle ailiens, roboter, cyborgs, prinser og prinsesser, til alle dyr, engler og messingers og hver en skapning i all skapelse. MERRY CHRIST MASS til Good og Holy fire, og det levende ord, mesiash, JEARZU og til de fortapte sjeler som forsøker å finne veien hjem:

Hellige natt med Jesse :)

Må den sanne gode skaper ha kjærlighet nok til å FORANDRE hver eneste skapning sammen med planeten, og frigjøre oss ALLE. Istedenfor delete. LOL :)

ps.
“SARDAR KHIL”
“The … changed the info”

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Noen som har forslag til skatter jeg kan se etter i bønn/meditasjon til inntekt for mine utvalgte til veldedighet?

Ps. det er vel unødvendig å nevne men: Jeg støtter selvfølgelig IKKE IKKE IKKE, folk som kverker folk eller dyr for å få innpass i en orden av noe slag. Heller IKKE IKKE IKKE de som chipper folk og sender mikrobølger for å plage osv. Heller IKKE IKKE IKKE de som på noe vis med overlegg har forsøkt å sverte eller skade meg. Just sayin!

PS2:
Man vet at det finnes folk som fremstår som gode, men når de ikke får det som de vil med deg: angriper deg med Psy våpen o.l eller på andre måter forsøker å holde deg nede/gjøre deg syk, eller ødelegge for deg: ikke er gode organisasjoner uansett hvem de presenterer.
Så disse er også på min NEI NEI NEI liste.

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

… Så jeg gjetter at kanskje lommemannen, dersom det var en av han jeg så, har en fetter som har en finger med i spillet på tvangsinnleggelse. Hvis jeg forstår riktig. Nå er det muligens en annen dette handler om og ikke meg. Og kanskje er noe av det jeg har fått inn handler om en annen sak.

Men det er noe med et avtalt spill om tvangsinnleggelse av en person. Og at det er forfalsket noe informasjon i den forbindelse. 

“Hun studerte dine ord”
Får opp noe med at “noen” har skrevet noe og med vilje etterlignet en person. 
kanskje noen har forfalsket en leges signatur?

Jeg fikk også opp noe med en “Løvdal” som er ansvarlig for å bestille overfalls voldtekt. men det virker til å være en annen sak. Men mindre det er hevn fra noen som er avslørt. Forsøkte å finne ut mer av dette og får opp igjen “Same name”

NB
Viktig å huske på at man skal ta med ørti klyper salt det man får inn i meditasjon. Lett å misforstå og lett at frekvensen skifter, og alt er ikke av det gode. 

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Usikkert hva som er fortid, nåtid og fremtid uansett. Og noen ganger er ting avverget, eller skal avverges. I tillegg må man huske på at det alltid finnes negative krefter som liker å skremme og spre falsk informasjon. NB. VÆR ALLTID VARSOM MED INFORMASJON MOTTAT GJENNOM MEDITASJON. Det kan også være blandet med med drømme-tøv. Altså falskt. 

Ps.
I tillegg fikk jeg inn noe som virker å kan ha en sammenheng med noe av dette overfor.
“Planlagt drap på pasient.” Jeg tror det hører til fortid, men mulig jeg tar feil. 

Jeg inviterer rett mann/menn (helst min redningsmann, min helt, den/de som sørget for å få fjernet MC programmene) til å være med på skriblerier, min historie. Bare Cleo Smith historien alene, kan selges med inntekt til veldedighet. Jeg har valgt meg ut to jeg ønsker å støtte i tillegg til den jeg selv skal opprette:

  1. Valg: NOWZAD (Rescue animals AF, og resten av verden)
  2. Valg: Tim Ballards Operation underground Railroad. 

Min redningsmann har krav på 50% av alt overskudd jeg bringer inn, for fremtiden, for å kunne redde flere :) Jeg vil støtte de som arbeider for å avdekke MC program, og få de fjernet. Alle som arbeider med slikt er helter og i mine øyne “Jesus følgere”. Mercy, love og fri vilje.

Til han som redder de fortapte sjeler: (I looooove you)

Wind benith my wings

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Ps. Warning:

“Kjøretøy eksploderer”
“Name on your face”

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Ps. LOMMEMANNEN TILLEGG: Det tok litt tid, før politi kom til butikken for å se på videoopptak (Altså de kom ikke umiddelbart) som vi hadde fått butikkeier til å samle på, siden vi varslet han også. Jeg var med å peke han ut for butikksjef, på opptakene. Det jeg fikk vite etter at politiet hadde sett på opptakene var at de hadde sakt ” Dæven det var likt han, godt observert” 

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

LOMMEMANN SAKEN:
https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/barna-beskriver-flere-lommemenn/12661020/
Barna beskriver flere lommemenn

https://www.dagbladet.no/nyheter/er-minst-to-andre-lommemenn/65158601
Er minst to andre lommemenn. (Snedig, jeg har to forslag, haha)

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/rBv9K/noen-hvem-han-er-politiet-tror-lomme-mannen-skjermes
Politi tror lommemannen skjermes.

Ting er ikke alltid som de ser ut som. Det er ikke sikkert at lommemannens bror, som var politimann, var den som skjermet han. Og, hvem vet, kanskje fikk han skylden for ting andre han gjort, altså de mulige to andre lommemennene? Og, hvem vet, kanskje var han som ABB, en MC kandidat som var programmert til å utføre dette? I og med at han ble ansett som kurert ved løslatelse, så vil jeg tro at det er en mulighet.

Lommemannen hat også noe å gjøre med min historie. (Er den saken jeg har hintet til tidligere) Det var nemlig muligens “en av han” jeg og ei annen kvinne, såg, i Trondheim på en butikk. Vi ble tilbudt ti tusen kroner for tips, av jounarlist, for å stå frem i avisen. Men jeg takket nei, siden jeg tenkte at det kunne kludre til etterforskingen. Ryktene gikk fort. Belønningen var å bli tvangsinnlagt. For å være ærlig så tenkte jeg kanskje at lommemannen var en del av MC program, for å skremme folk.

Jeg kom til å tenke på dette igjen da jeg fikk inn noe i meditasjon:

“Lommemannen var hans fetter”

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

nåla

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

i

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Savnet: Cherie Westell Fra melborn Australia.(Utlovet dusør 1 mill. AUD. LOL)

What happend to Cherie:

She was removed from … “Fosterhome”
“Cant change … “What happend to her Life”
“The nurse … “It was televised”
“She only knew .. The boy”
“She used … his phone” (Hm, det stemmer vei ikke, det står at hun ringte fra telefonkiosk)
“She had her moms … ring”
“Trusted her”
“She changed his Number”
“Phone Company …”
“She only knew his Number” (Når jeg spør om hans navn)
“Arrested twice”
“Her Persona changed… a week before…”
“She was used… kartell”
“Fostermother paid for her ticket”
“She made a mistanke -trusting her mother”
(Sensurert)
“People Will tell – her story changed”
“She changed her story to match yours”
“The Nurse”
“News station knows her name”
“She was found ten years ago by the man …”
“She lives – Estelle”
“Her body moved”

Her ser det ut som en blanding igjen, av to saker. Vet ikke om body moved kan bety at hun flyttet istedenfor at et lik ble flyttet? Jeg ba om nytt navn dersom hun var i livet, fikk Estelle.

Hva er dette med the Nurse? Minner meg om min egen sak, der det kom opp nurse. Hvem vet, kanskje noe som går igjen…

Når det gjelder “she lives” er det sjelden jeg får opp om noen er i livet eller død, siden det hopper i tid frem og tilbake. Så på et tidspunkt har hun vært i livet, men jeg oppfatter i denne saken som om hun er i livet nå. (Døde mener de lever, de er bare i en annen dimensjon, så det kan også være en forklaring)

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

“They told you his name”
Jeg måtte tenke tilbake, fikk in noe med A- Amed eller lignende. Trodde ikke det var et navn så jeg glemte det, men noe med A som ligner på Amed. Ikke sikkert det har noe å gjøre med Cherie Westell.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

CLEO SMITH
https://www.her.ie/news/cleo-smith-speaks-treatment-missing-539267
Joda, Cleo fortalte sannheten, hun ble stelt av en kvinne. Jeg så den kvinnen i et syn. Hvor Cleo ligger på en benk som heises opp, og er sedert/dopet. Jeg fant bilde av en kvinne som ligget på den jeg ble vist. Kvinnen jeg så opptrådte som en lege/sykepleier/ eller kosmetisk behandler.
Hvor ble det av soveposen? Kanskje har de kvittet seg med den nå da.

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Diverse fragmenter fra meditasjon: Skattejakt på Adak Alaska? Så nylig en dokumentarserie om det og snappet opp noen inntrykk mens jeg ser på google earth:

“Its benith the soc/sok” (har ikke peiling hvordan det skrives eller hva det er)
“East side of it”
“Jackpott”
“Fingers crossed”
(Jeg spør hva er the soc/sok?) “That Area”
“Thats it”
“treasuremark found”
“Other rock”
(Synes jeg snapper opp disse her, men muligens spam: Creek, hillside, island)

“They where told to change the story”
“Your Voice, second atemt”
Tror dette hører til noen som forsøker å “Frame” noen, opptak som noen ville forsøke å bruke mot noen. Kanskje tvangsinnleggelse? Eller vitne til en sak? Eller noe annet.

“Animal rescue”
“Afganistan”
“They changed/Chained him”
(He) “Rescue/d you”

Er det savnet noen K9 i Afganistan? Mulig det er en som vandrer i SF USAs, gater også.

“Monsters are real”
“They invested in your Brain”
(Kappløpet om hjernen, nazi forskning)

“You Will be shocked what he has done to your name”
(Tror dette hører til en del clues jeg har fått om en løgnhistorier noen har diktet opp om noen, noe alvorlig)

“Professor watched your tapes”
“legal right an issue”
“Stjålet testamente”
(Sensurert)
Hm, ser jo ut til å høre sammen med noe lenger opp?

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Alle skatter som blir funnet MÅ gis til charity, animal sanctuarys og frigjøring av gissler :)
(Hvis ikke militæret har ribba med seg alt fra adak, de er jo nødt til å finansiere sine sorte djevelske program. Mangler det mange millioner i statskassa kanskje? LOL)

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Ps. Kanskje redigerte opptak? eller gamle opptak som “fremstår” som nye?
Eller kanskje det er noe postitivt?
Lett å ta alt for å være faanskap når man har gått i mine sko et halvt liv. Kanskje hører det med til denne:

“The book Said/told you where being recorded because you testefied”
Ja, det kan jo være en ærlig sak, eller det kan være en unnskyldning.

Kanskje har det en sammenheng med clues jeg fikk for lenge siden, om stjernevitnet (lege?) som løy og en professor som løy om att noen var hans/hennes pasient.
Kanskje er det en helt annen sak, og kanskje er det bare Brain spam. Good vet :)

Nå kan det jo også hende at Gud og englene har forandret alt igjen, allerede. Disse tidslinjene kan man lett snuble krok i.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

ps 2

Hvis det er noen saker med “selvmord” der ute på ymse steder (Det later til å være en utbredt skjebne i enkelte kretser) så sjekk opp i et tilfelle skal det være gitt blod-fortynnende medisin/middel. Tror det er til en kvinne. Kan være en fremtidig sak, eller nåtid eller fortid, vanskelig å si.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

“Hun ville dokumentere sin SAK, som DIN saksbehandler”
Hm. Vet ikke helt hvilke av sakene disse gjelder, MEN, hvis noen kødder med meg igjen så sverger jeg at jeg kommer til å saksøke de til hevllevette og tilbake ørti ganger.

Jeg regner med at slike djevler som operere slik, kutter ut de tilfeller hvor de selv gjør noe galt. Som å sitte å “skrike” om hvor håpløs du er og true med å sende deg tilbake dit du ble utsatt for overgrep. Og med vilje feilede seg slik at det kan opprettes en sak på deg … Ja det finnes noen en del slike historier der ut, aner ikke hvilken sin dette er men stakkars den faan som kødder mer med meg. Det blir ikke sendt mer engler herfra til slike. Just saying. (Med uttak om de som har beklaget og gjort opp for seg/gjør opp for seg blantt annet med å tilstå)

En saksbehandle er ikke lege, så dette må jo være Nav eller noe lignende?
Noen som prøver å sverte noen for å hevde seg? Hvem vet, bare GOOD vet :)
Vi kan jo trøste oss med, vi som har blitt utsatt for MC faanskap at disse nazi nøffende slipper ikke unna men vil få sin lekse til slutt. Samtidig så får vi jo håpe at ikke alle er like jævlige og at det finnes noen mange gode menn til å vende alt til det gode.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Fortsettelse:
“Tempelridderordenen har satt sammen dokumentene for å få det til å se ut som …”
(Mine eller andres doc?) “Both”
“She changed the statements”

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Diverse fragmenter fra bønn/meditasjon, diverse emner/saker.

Beskjed til en der ute, jeg vet ikke helt hvem:

“Operation”
“Tell him” (“He made it”)

En som skal ha en operasjon av noe slag? Nå har jeg en åndelig Connection med så mange etterhvert at jeg ikke ha oversikt.

Jeg ser bilde av en ung mann, brune øyne, mørkt hår, han har en spesiell tatto i ansiktet som minner om den jeg så på hånden til en i et syn angående en sak je nevnte her inne tidligere. Han er snarlik ene gutten på et bilde jeg så en dag eller to etter: lagt ut her inne på nyhetsspeilet om 4 personer som hadde “tatt selvmord” mens de etterforsket pedo greier. (Hvis jeg husker riktig?)

“ordførerens sønn”
(Hvor e han?)
“DORA” (?)
“She named them”
“You predicted it”
“Its the mayors son”
“He told her where the body is”

“In his symphony”
“The letters”
“Your name”

“Your symphony”
“You where told”
“Edited”

“The investigator bought your book”
(Sensurert)
“His eyes”

“On purpose your book”
“He sendt it in your name”

“Privat island, you where told”
“Your call made public”
“The man from Minnesota was his friend”

“Full frikjennelse”
“Catfish scandal”

“Han så bare på istedenfor å delta”

“Permanent bestråling”

“He has no idea” (that you are Alive)
“He thought you where a ghost”
“They told him you where dead”
(Why?) “To minimize the pain”

(Kanskje en av mine spøkelser også lever?! Jippi :)

“They presuaded him”
“His career where over”

“He used your story”
“He used your name”

“It was his boss” (That made him do it”)
“He didnt want to use your name”

(Spørs om dette har å gjøre med tidligere clues “Your friend ruind your testemony”, they changed your statements)

“They are fighting over it because you won”

Som jeg har sakt før, dersom det er flere der ute som har blitt brukt, misbrukt, I MC experiment, uetisk forskning, og denslags/lignende, så slår vi oss sammen og finner på noe lurt :)

Kill, cat -fish cat. Freerun chicken? På tide at Gud og englene rydder opp i det her.
Just sayin!

Jeg har fremdeles tenkt å selge min historie til høyeste (rett person) bud med visse krav selvfølgelig. “Golden egg to be shared”.

Til alle “guttene mine” der ute:

LOL

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Billie Eilish – Ocean Eyes (Dance Performance Video)

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2022/11/27/195886983/the-insider-kreml-frykter-at-sikkerhetsagenter-kan-saboteres-av-hypnose

Ingen MM som tørr å skrive om mind kontroll?

Dette er ingen spøk, de kan blant annet skape drapsmaskiner og zombier med den teknikken. Ødelegge liv, gjøre deg til krøpling, slave osv. Alt dette er av djevelen. 666, the beast system teknologi. Omprogramering av DNA, +++ Chip og mikrobølger. Elektroniske lydsignaler. Trapp code. Påtvunget FjernHypnose mens du sover. Siden mange sterke klarer å kjempe imot når de er ved dagsbevissthet, er det knepet djevlene bruker.

Det er ingen myte. Kappløpet om hjernen. De stjeler alt. Åndsdrap. Åndsran. Du blir ei melkeku. Du fratas alt privatliv og har ingen form for personvern. Voldtekt av ditt sjelsliv, ditt mentale, emosjonelle og fysiske liv.

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

FRA meditasjon, mix, ulike Saker:

Back into business”
“The investigator”
“Your sotry”
(Adresse sensurert)

“He listed you as a crimeal”
“So he could spy on you”

“Manufactered evidence”

“She was recorded by the millitary”
“They thought you where insane”
“They wanted Proof”

“Erklært selvdrap var homocide”

“The lord wanted you to know”
“The investigator that died, spoke the truth” (Hvem av de? jeg har fått opp flere)

“You where being watched”
“precense of the millitary made known”

“Sponsord event, of the Lord” (Noe positive som nettopp hendt eller er i fred med å skje eller skal hende snart)

“Your friend ruiend your testemony”

“His attorny changed the letter”

“They changed the day he died”

“He died the same day as your story was made known”

“The millitary consiled his death”

“They changed it, the testament”
“The written statements”
“Yours” (Hans eller mine forstår jeg det som)

Jeg får opp noen (sensurert hvem) som har lagt en plan/komplott pga:
“Slike eksperimenter forekommer ikke på Norsk jord”
“Silence the witness”

Altså, “noen” forsøker å dekke over uetiske eksperimenter. Usikker på om det er samme sak eller en lignende, hvor planen var å få det til å se ut som selvmord, men det var drap. Hører sikkert til det lenger opp her. Er dette kanskje en person som stod frem og fortalte sannheten om en sak?
Nå kan det hende at noe er endret, tidslinjer byttes, en gang i blant blir ting derfor avverget.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

“You exposed theyr agenda”
“They are terrefied”

Good og Goods budbringere kan finne ut alt. De har mange øyne og reiser fort. Derfor:
BE GOOD BOYS ;)

Eee
Eee
Anonym
1 år siden

Meditasjon over Odin Jacobsen + en eller to, fragmenter/blanding:

Da jeg hadde tur forbi Lånke/Stjørdal i går kom jeg selvfølgelig til Å tenke på savnede Odin. Da jeg passerte et av de områdene jeg hadde sett på med interesse (google Earth)
Så fikk jeg et par “innfall”. Dette kan være nettopp det, kun brain-spam. Men det jeg fikk inntrykk av var:
“Borte for lenge siden” (Noen som har flytte han?)
Og så fikk jeg “Nærmere flyplassen”. (Det er mulig at dette området jeg passerte og hadde sett på hører til hell og ikke Lånke. Da jeg kom hjem hadde jeg en lett meditasjon og kikket på Odin materiale på nett for å se om jeg fikk noen nye inntrykk eller ting og tang via meditasjon)

Det som hender ofte når jeg er i lett meditasjon og IKKE fokusert, er at det blir mye rart og mix. MEN, ofte kommer det noe snacks, noen fragmenter som kan være viktig. Nå er jeg rimelig sikker på at en del av de clues jeg har fått for Odin er blandet med en eller opptil to andre saker.

Her kommer først et eksempel på hva som skje dersom man IKKE er presis, fokusert og stiller spørsmålene riktig osv:

Hvor er savnede Odin … Jacobsen fra Trondheim?

“Hypnotised your friend” (Disse tror jeg ikke er ODIN)
“Dem tror han e funnet”

“Selbu”
“Mot Lian”
“Diakonhjemmet”
(Dette Minner meg om da jeg spurte om Cleo Smiths sovepose, da fikk jeg opp mange ulike eksempler på hvor soveposer befant seg hos ulike personer som het Cleo Smith (lol))
Jeg prøver derfor å fokusere mer via å gjenta spørsmålet konstant og bruke hans fulle navn. Da skjer dette:

“Det e mange som spør” (Jeg sier da at det er bare meg som spør mange ganger)
“Det her fins det ingen forklaring på”
Jeg gjentar spørsmål igjen:
“At what Point in time?” (Får jeg i spørsmål tilbake)
(Jeg forklarer/presiserer dagens dato og år)
“Taken to the Airport”
“Taken, unknown” (Når jeg spør hva hendet på flyplassen)
(Sensurert)
“Slutt å spør” (Da jeg gjentar spørsmål, og noe med at jeg brakte han tilbake til HUSET han var i eller noe i den duren, jeg spør om han er gravd ned eller i elva eller annet)

“Gravd ned i jorda”
“Gravla sin egen sønn”
(Kjente Odin de som tok han?)
“Den ene bor sammen med mamma”
(Her e det tydelig blandet med annen Odin eller annen savnet, det er typisk på lav frekvens meditasjon)

“Innafor området” (Når jeg spør hvor er huset de tok han til)
“Det samme lokalet” (Når jeg spør hvem tok han med dit)
“Bak lokalet”

“Ikke langt unna …” GRENSEN mener jeg å oppfatte. (Grensen til flyplassen?)
“They hid him well”
“They found his…”
Jeg ser noen peke på en bygning og noe med bokstaven B
Så får jeg “Blå hanska”

Har noen søkt etter Odin ELLER andre savnede i det området og funnet et par blå hansker? Kanskje betyr det at bak lokalet der hanskene ble funnet? Eller betyr det samme lokalet, at de som tok han holdt til i samme lokalet som et eller annet.
(Jeg har inntrykk av at dette er nedlagt/stengt aktivitets lokaler i så fall)


“Roumderd affair”
“likvidert”

Her kommer det frem igjen at det virker å handler om to ulike saker (Kanskje 3) Jeg så jo en annen mann i forbindelse med flyplassen, ikke Odin, og jeg så siden en annen mann i elva (ikke Odin) Så tydelig mix.

Det er tydelig at noen savnet er eller var i det området siden jeg har fått opp Lånke og flyplass flere ganger. Men hvem?

Jeg fikk jo opp tidligere at postnummer endres, det kan tyde på at noen har blitt flytte på eller beveger seg over stor avstand?

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Kanskje B stod for butikk? Gammel nedlagt el stengt butikk av noe slag. Eller B for bunnpris. Jeg bare gjetter og fabulerer. Den bygningen jeg så var forfallen MEN jeg tror det var bokstaven som var viktig. Ofte så er ikke clues presise men er symbolske eller lignelser. Ikke alltid på spikeren. farge kan være feil, ord kan ligne, tall kan oppfattes et siffer feil osv.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

“… you spoke the truth”
“liket ble flytta i ambulanse”

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Fortsettelse, clues for Odin (eller en annen savnet)

“Langt hår”
“Det æ vist dæ”

Dette refererer til et blde jeg fikk som jeg ikke tok med, en langhåret mann (Ikke Odin) med krøllete hår, mellomblond, eller mellomblond til lysblond. Han ser ut til å være rundt 30. Kan være yngre og eldre. Huden i ansiktet og klærne gjør at det ser ut til å være en som arbeider mye ute. Men ikke noe uniform. Jeg tenker av en eller annen grunn at denne karen er svensk, selv om han ikke ser klassisk svensk ut i det hele tatt. Så det er kanskje bare tøv. Han løfter eller bærer noe virker set som i det live bildet jeg ser han. Når jeg søker på savnede i TRD kommer ikke hans bilde opp, så dette er kanskje en som er innblandet i Odin saken, eller den mulige andre savnede.

“Uforstyrra området”

Jeg har studert litt mer av området via google Earth, Lånke, flyplassen. Jeg får inntrykk av at det er “På rett spor”. Et par nye steder av interesse. Fant blant annet et bygg med uthevet bokstav “B” for bygg … et eller annet.

Nå våknet jeg med noe nytt i morges, og fikk da i tillegg et eller annet som jeg ikke vet HVILKEN sak det gjelder, men “Han styrte de unna funnstedet”. (Kanskje samanheng med de blå hanskene?)

Tillegg:
Informasjon som jeg har fått opp gjentatt ganger er at det er noen som har blitt hyptnotisert/under mind kontrol. Noen som tror at noen er død, men personen er ikke død. Jeg fikk inntrykk av at det gjaldt meg først, siden det er bruken av “you” men, “you” referer til enten meg, eller den som er budbringer/snakker, eller til en der ute. Det er en mann som leter etter en kvinne, han har bilde av henne. “They told him you where dead” fra tidligere virker å høre sammen med denne. Dette kan (men ikke sikkert) også ha sammenheng med noe jeg fikk tidligere med noen som bytte navn og at noen utnyttet dette. ID tyveri, eller noe osv. Nå vet jeg ikke om denne personen (nå) er død selv …

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
1 år siden

Fragmenter fra meditasjon, mix:

“They changed at his place” (Delphi case)

ODIN og/ ELLER, den ene eller de to andre som er blandet med hans sak i min meditasjon:

Et par småting jeg okke tok med sist siden jeg mente det var 99%sjanse for at det var drømmetøv, men som jeg nå tenker kanskje kan ha noe å si:

Jeg så noen mennesker bak en bygning/hus med et slags utbygg av noe slag de gikk bort til stedet og gikk igjen. Så får jeg en stund etter et nytt bilde fra samme sted hvor jeg ser en liten hund snuse der og komme pilende tilbake som om noen ropte på den.

Ordet “Innunder” kom også opp.
“Inni granskauen” (aner ikke hva det skal bety men mulig det er skog i området, jeg fikk jo opp et bilde for lenge siden hvor det var skog rundt en bygning med en hvit sand ved.

“Åpen båt” også et ord som dukket opp, i forbindelse med den langhåra “svensken” men så vagt at trolig bare drømmesurr, men så nærmere på et sted i dag på google Earth som fikk meg til å tenke at det kan ha en betydning.

I dag fikk jeg opp et ord: “Prestebua eller “Prestebrua”, finner ikke noe som heter det der.
Et sted av interesse er bar Vernes hovedgård, ved elva med skog rundt, en hvit sand-flekk og et skur av noen slag. (Det er jo også nær kirka, ha tidligere fått opp en firkanta kirketårn)
Jeg synes det er interessant område som ser ut som en bro, jernbane? som går over stjørdals-elva, hvor det ligger noen teiner eller snåle ting i vannet som minner om oppdretts anlegg. Begge sider av elva der er områder jeg ville sett nærmere på. Frekvensen går opp der, men det kan være tilfeldig. Men mens jeg studerer området der får jeg:

“Thank you for finding my soul”
“You Will know” (Jeg spør hvem sin sjel)
“4 souls” (“berried” mener jeg å høre)
“Hospitale knows” (Når jeg spør etter navn på de sjelene)
“Presuade”
“His boss”
“People Will say …”
Så ser jeg noen som kler av seg skoene.
“30 years of pain”
“Onshore” (Når jeg spør om han er begravd på land eller i elva)
“It was his soul who visited you”
“Now the hole world knows who berried his soul”

(Så dette virker ikke å være Odin)

Og en løsrevet som kanskje henger sammen med denne?

“The millitary berried him in an unknown place”

« Forrige artikkel

Robert F. Kennedy Jr. avslører helsevesenet og korona-pandemien

Neste artikkel »

Se dette og verden er ikke lengre den samme

98
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x