https://worldview.stratfor.com/

Ukrainas uunngåelige nederlag

2.1K visninger
11 minutter lesetid
98

Virkelighetens korrigerende kraft.
En kommentar fra Rainer Rupp, fra apolut.de

Oversatt og bearbeidet av Bjørn Christer og Timm Lemcke


Dagens tema handler om hvordan systemet med negativt utvalg for toppjobber i politikken og mediene i de amerikanske vasalldemokratiene har lagt til rette for krigshysteri mot Russland og ubetinget underkastelse til amerikanske diktater. Dette inkluderer også det faktum at Zelenskys vrangforestillinger om virkeligheten om krigens sanne kurs i Ukraina også har tåkelagt hjernene til politiske- og medieledere i Tyskland.

Krig er bare noe de politiske sionister (Israels grunnleggere) tror på, mye tyder på at de er fullstendig alkterutseilt…de har for lengst mistet kontakten med virkeligheten…og ofrer barn…

Men den korrigerende kraften til det faktiske, i dette tilfellet i form av Ukrainas uunngåelige nederlag, har nå gjort det klart for de vestlige krigshisserne at de helt har feilberegnet med sin dobbelte, militære og økonomiske krigføring mot Russland. Russland har ikke – som vesten håpet – blitt sittende fast og tapt i Ukraina, men er på vei mot en ustoppelig seier der, som ikke bør være langt unna i lys av den økende oppløsningen av de ukrainske væpnede styrkene. Økonomisk også den styrkede rubelen, den sterke gjenopptakelsen av veksten i industriell produksjon, de fulle hyllene i supermarkeder og den raskt fallende inflasjonen vitner om at det ikke er Russland som er på bakken, men snarere Vesten, hvor utviklingen går i motsatt retning.

Russland har steget som en føniks fra asken av de verste sanksjonene Vesten noensinne har pålagt et land. I dag står det russiske folket samlet bak det politiske lederskapet rundt president Putin. Alle vestlige forsøk på å så uenighet med sanksjoner og destabilisere landet politisk og økonomisk, og å gjøre det modent for regimeendring har vist seg å være illusoriske.
Vestlige land har imidlertid gjentatte ganger skutt seg selv i foten med sine antirussiske sanksjoner. Årsaken: De politiske dilettanter har tatt sine sanksjonsbeslutninger på sparket utfra sine egne ekspers magre økonomisk kompetanse, etter det fantasifulle mottoet om at vilje beveger fjell, selv uten gravemaskiner og diesel som drivstoff.

Den arbeidende befolkningen i Vesten må betale dyrt for denne åpenlyse dumheten til US/NATO/EU-lederne. I tillegg har den destruktive boomerangeffekten av sanksjonene, som har vokst til en alvorlig krise i Vesten, blitt utløseren for ytterligere kriser. Fordi de latent ulmende problemene med en giftig cocktail av selvpåførte, alvorlige økonomiske, monetære og økonomiske feil har blitt dratt sammen uløst fra år til år av vestlige politikere i nesten to tiår, i håp om at problemene på en eller annen måte vil forsvinne.


I stedet ser alt nå ut som om dagens energi-, råvare-, forsyningskjede- og inflasjonskrise vil bli forverret av et aksjemarkedskrasj og en ny finanskrise.


Russland vil neppe bli berørt av alt dette. Det er i stor grad løsrevet fra de vestlige finans- og pengemarkedene, og også i bevegelsen av varer det allerede reorienterer seg på lang sikt, mot de ekspanderende og lovende eurasiske og asiatiske markedene, der Russland og Kina samarbeider mer og mer i sensitive områder til solid forskrekkelse hos vestlige politiske idioter. Fremtidige russiske generasjoner kan være takknemlige ovenfor Vesten for det totale bruddet med Russland, fordi landet deres på denne måten ikke har blitt dratt inn i virvelen der Vesten, spesielt EU, forlengst har mistet styringen.

I løpet av de siste 30 årene har nyliberalismens ideologi gjennomsyret alle områder av livet i de vestlige samfunn som et virus, og dermed oppfylt kriteriet om totalitarisme. Som en bivirkning av denne totalitære sosiale ideologien har det vært en utvikling i valg av ledere, uansett hvilke samfunnsområder, som prioriterer et negativt utvalg: Bare de verste, mest korrupte og profesjonelt inkompetente ja-menn, men de største frase-makere kommer inn i topp-posisjonene. Hvis du tviler på dette, bare ta en titt på regjeringsrepresentantene i de vestlige statene og hvilke glattlakerte udugeligheter som er på toppen av slike hellige, men alt annet enn demokratiske institusjoner som EU, NATO eller Den europeiske sentralbanken (ECB).

Når man ser seg rundt, kan man tro at i landene i NATO-imperiet kvalifiserer en politiker bare for en høy stilling i et regjeringskontor gjennom en åpenbar inkompetanse og/eller en sterk kriminell energi. Men hvorfor er dette forutsetningen for en politisk karriere? Fordi det USA-ledede nyliberale systemet for den «regelbaserte verdensordenen» ikke har bruk for mennesker med integritet, fordi de ikke eller bare i en liten grad er korrumperbare. Men hvem skal korrumpere dem? Dette er menneskene Kurt Tucholsky mente da han skrev om politikerne: «De trodde de hadde makten, men de var bare i regjering.» For hvem nøyaktig politikerne gir regjeringsmakten, sa Tucholsky ingenting om.

Men det er absolutt ikke menneskene som har makten, for her gjelder også den gamle politiske ligningen av borgerlige demokratier med matematisk presisjon, nemlig: penger = makt og mye penger = mye makt. Og bare 0,01 prosent av befolkningen har mye penger. Og likevel lurer vestlige politikere og media oss hele tiden til å tro at vi lever i et demokrati.
Fordi vi lever i et så utmerket demokrati, har det store flertallet av de nyliberale tyske elitene, det vil si de verste av de dårligste fra alle områder av samfunnet, uten å spørre det tyske folket som er imot krig, lykkelig hoppet på amerikanernes krigstropp mot Russland.


Som villige hjelpere var De Grønne klare, fremfor alle andre, til å etterkomme Washingtons ønsker med tyske våpenleveranser til Ukraina for å «blø russerne ut» der. Dette er nøyaktig hva USAs krigsminister Lloyd Austin uforsiktig hadde uttalt under sitt besøk i Kiev som USAs/NATOs sanne krigsmål.


I de første to eller tre månedene trodde de selvrettferdige vestlige «elitene» seg å ha tatt det riktige valg, fordi media var overfylte med overskrifter i denne stilen:

«Ukraina vinner», «Ukraina vinner», «Ukraina vinner», «Russerne har forsyningsproblemer», «Russerne har store tap», «Russerne går tom for raketter», «Russerne må trekke seg fra et angrep fra Ukraina», «Ukraina er sterkere enn antatt», «Putin må og vil tape denne krigen». Så lenge slike overskrifter dominerte mediene og den politiske diskursen i Vesten, hadde de herskende krigshisserne i Berlin-regjeringen den gode følelsen av at de endelig var på vinnersiden i denne nye krigen mot Russland. Men det hadde vært bedre hadde de husket bedre advarselsordene som daværende rikskansler Otto von Bismarck allerede hadde ytret for over hundre år siden, nemlig ikke under noen omstendigheter å gjennomføre en krig mot Russland.

Ansiktene utad, politiske sionister (Israels grunnleggere, som har skjult seg bak jødene i Israel) innad.

Etter den tredje måneden av Russlands spesielle operasjon i Ukraina, begynte virkelighetens korrigerende kraft sakte å reise seg mot nettet av falske seierskunngjøringer fra Kiev, næret av Washington Empire of Lies.
Selv såkalte lenestolsstrateger, som for bare noen uker siden tok Ukrainas seier for gitt på TV-nyheter og talkshow, var nå bekymret for et nært forestående sammenbrudd av de ukrainske væpnede styrkene, da deres nedbrytningsprosess ikke lenger kunne overses. Følgelig kom det flere oppfordringer i NATO-kretser om våpenhvile med russerne. Imidlertid blir en slik forespørsel strengt avvist av Zelensky propagandafilm-avdelingen i Kiev, fordi filmmanuset ennå ikke er omskrevet av produsenten i Washington, og regissør Boris Johnson i London ennå ikke hadde gitt sine skuespillere i Kiev nye instruksjoner.

I Berlin ser det imidlertid ikke ut til at virkeligheten har kommet ennå. Her er det fortsatt konkurranse både mellom partiene og i partiene om hvem som er den tøffeste kriger mot russerne. På den annen side har Paris og Roma allerede begynt å tenke på hvordan ting skal fortsette i Europa hvis – som det nå begynner å vise seg – Russland vinner. Alt tyder på at Ukraina i sin post-sovjetiske form ikke lenger vil eksistere. Regionene, og dette betyr ikke bare Donbass, som har vært en del av Russland i århundrer, ikke lenger vil ønske å leve under veiledning av Kiev-regimet etter alt som har skjedd siden Maidan-kuppet i 2014.

Da Sovjetunionen ble grunnlagt, hadde Lenin annektert disse allerede delvis industrialiserte opprinnelige russiske regionene til den nye ukrainske sovjetiske sosialistiske republikken. Målet var å gi den nye republikken bedre økonomiske utviklingsmuligheter ved å skape et mer balansert forhold til den store vestlige delen av Ukraina, som var preget av bakover-orientert landbruk. For russerne spilte det ingen rolle på den tiden om de bodde og jobbet i den russiske eller ukrainske sovjetrepublikken. Det var bare et administrativt spørsmål. Dette endret seg etter oppløsningen av Sovjetunionen i 1991 og Ukrainas uavhengighet, som ganske enkelt beholdt de opprinnelige russiske områdene uten folkeavstemning.

Situasjonen til russerne i Ukraina fikk ble dramatisk etter nazi-kuppet i 2014, som USA hadde forberedt i mange år med fem milliarder dollar. Med de påfølgende antirussiske lovene vedtatt i Kiev, ble russere som bodde i Ukraina forbudt å bruke sitt eget språk, sin kultur, bøker og aviser, og alle andre ytre tegn på deres tilknytning til Russland. Det var de frivillige nazi-bataljonene som håndhevet disse lovene med brutal vold og vilkårlighet i Donbass, men også i Mariupol og Odessa, ofte med mord og drap. Dette førte til opprøret i Donbass og separasjonen av de to selverklærte folkerepublikkene.

For tiden skjer politiske endringer i to av de fortrinnsvis russiske regionene frigjort av den russiske hæren, Kherson og Zaporozhye, som, selv etter en våpenhvile eller en fredsavtale med en rest av Ukraina høyst sannsynlig neppe ville bli reversert fordi lokalbefolkningen ville være imot det i en folkeavstemning. Fordi Russland ikke bare har overlegent militært potensial å tilby, men også mye «myk makt», spesielt sammenlignet med staten Ukraina, som har blitt brutt ned i årevis, hvor levestandarden til arbeidende mennesker er mange ganger lavere enn i Russland.

Ifølge lokale kilder bygger Russland allerede en fullverdig sivilmilitær administrasjon i Kherson- og Zaporozhye-regionene, inkludert konvertering av betalingstransaksjoner til rubler, tilknytningen til russisk tv og internett, og konvertering av SIM-kort til russiske mobiloperatører. Russiske bilskilt utstedes, symboler på ukrainsk statstilhørighet fjernes, og en akselerert prosedyre for å søke om russiske pass er innført. Alt tyder på at Russland mener alvor om dette territoriet og har til hensikt å bli der i lang tid. I motsetning til de russisk-kontrollerte distriktene i Kharkov-regionen, hvor ingenting av lignende forordninger har blitt observert så langt.

Samtidig opplever Vladimir Zelensky ekte motvind fra alle kanter, fra inn- og utland, for første gang. Den russiske hærens nylige fremskritt og de vanvittige ordrene om å kjempe til siste mann i regionene som er omringet av det russiske militæret, minner ikke bare om nazistiske slagord om utholdenhet i den siste fasen av andre verdenskrig, men de har også kostet det ukrainske samfunnet mye i form av skadede, lemlestede og døde, men også ødelagt infrastruktur. Samlet sett representerer den siste utviklingen et ubestridelig alvorlig tilbakeslag for den veststøttede regjeringen.

Krig er offer av barn, unge, familier og hjem…

Samtidig synes det som om den mediehypede påståtte nasjonale konsensus i Ukraina at alle politiske grupper må samle seg bak den seirende ukrainske hæren i stedet for å kritisere president Zelenskys beslutninger, har forsvunnet. Det er klart at Zelensky og hans produksjonsteam i Kiev nå er i store problemer. Appeller til ukrainsk enhet blir spisset stadig skarpere. Kravene til enda flere vestlige våpen, ofte ledsaget av uforskammede ord, blir stadig mer presserende.

Selv i ørene til sine tidligere beundrere høres Zelensky stadig mer hul ut med sine ofte gale, urealistiske forklaringer. På bakgrunn av hærens og samfunnets overskuelige sammenbrudd er det klart for alle: Zelenskiy er ingen statsmann, men en skuespiller i en rolle der han har glemt manuset og hans sufflører i London og Washington er selv i villrede. Propagandamaskinen satt i gang av Kiev med aktiv angloamerikansk assistanse var i utgangspunktet enormt effektiv. Deres mantram var: «Vi er under angrep, det kollektive Vesten støtter oss, fordi vi er bulwarken som beskytter Europa mot barbarene. Sammen har vi hevdet oss, og med vestlig hjelp vil vi tvinge fienden til å trekke seg tilbake og gjenerobre Donbass og Krim.»

Lesemaskinen har for lengst begynt å stamme, og i lys av den nåværende utviklingen kommer mer og mer sand inn i girkassen. Dette har også å gjøre med det faktum at de vanlige ukrainske soldatene nå har forstått at selv nazibataljonen Azov, beundret i stil med Waffen-SS, ansett for å være spesielt hard og modig, bare ble brukt som kanonføde i stålverket med samme navn i Mariupol. Men hvis de berømte Azov-heltene ikke ønsket å kjempe som beordret til siste mann i stålverket i Mariupol, hvorfor skulle da de vanlige soldatene det, de ble som oftest tvangsrekruttert fra gatene, satt i uniformer og, etter en kort skytetrening, sendt til fronten i kampen mot fiendens profesjonelle soldater?

Dette er en sikker forklaring på det faktum at kort tid etter Mariupols fall begynte fronten i Donbass også å smuldre. Konfrontert med trusselen om å bli omringet, trekker Kievs soldater seg nå oftere og oftere tilbake, gir opp hele byer og landsbyer uten kamp, eller overgir seg og sine regimenter til russerne, som tilbyr dem mat, behandling av sine sår, varsling av deres familier og en sikker overlevelse av galskapen.

Når det gjelder våre politiske «eliter» i Berlin, er det farlig å forvente at de tar beslutninger basert på fornuft. Alt er mulig. Innsikt som hadde dannet et solid grunnlag for Tysklands sikkerhetspolitikk i flere tiår, uansett hvilken regjering, blir kastet over bord for å bli erstattet av forvirret blabla. For mindre enn ti år siden forsto og understreket folk i Berlin gjentatte ganger at «uten Russland er det ingen sikkerhet i Europa. Og absolutt ikke mot Russland.» Denne formelen er nå erstattet av «Ukraina må vinne».

Samtidig ser Tysklands eliter i politikken og mediene ut til å fortsette å patologisk nekte virkeligheten at de seks EU-sanksjonspakkene mot Russland alle førte til forstoppelser. Fremfor alt har Tyskland hele tiden skutt seg selv i foten. Denne erkjennelsen har for lengst kommet til den tyske befolkningen, og folk gnir øynene i forbløffelse og spør hvorfor det er de som hovedsakelig skal lide av sanksjonene rettet mot Russland. Og de lider virkelig, og de vil komme til å lide mye verre hvis den tyske regjeringen forfølger sine vanvittige sanksjoner og grønne omstillingsplaner.

Russland har alt Tyskland og andre industrialiserte nasjoner trenger for å fungere. Det er sannsynligvis det mest selvforsynte landet i verden, selv innen landbruk og mat er det en av verdens største eksportører. Å prøve å begrense eller til og med stoppe eksporten av disse russiske råvarene, som er ettertraktet over hele verden og ikke er i overflod, og veldig konkurransedyktig, kan sammenlignes med Don Quixotes kamp mot vindmøller.

Men selv om denne erkjennelsen snart vil nå det politiske Berlin, nemlig at Russland kan gjøre det ganske bra uten EU og uten Tyskland, men Tyskland ikke uten Russland, er det tvilsomt at Berlin vil trekke den eneste riktige konklusjonen fra dette. Dette vil være: å umiddelbart komme seg ut av EU og NATO for å redde Tyskland, å trekke seg fra sanksjonsregimene og gjenoppta normale diplomatiske forbindelser med Russland.

For å gjøre dette må vi imidlertid ha smarte og selvsikre patrioter i spissen for staten vår. Selv i opposisjonen er det bare noen få av dem. I stedet har vi et negativt utvalg av feilbesetninger i topp-posisjonene som utgir seg for å være eliter, og som under amerikansk overoppsyn er fast integrert i det nyliberale nettverket av Washingtons «regelbaserte verdensorden». Dette nettet kan unnslippes gjennom politisk selvmord. Så vil det førerløse toget Tyskland fortsetter å løpe mot den kollapsede broen; bremsene er defekte, og det er ingen bryter for å få toget over i en annen retning.


En kommentar fra Rainer Rupp, originaltekst fra 17. juni 2022, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

98 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
1 år siden

Følgende (siste link) understøtter denne gode artikkelen. Håper du er enig, Sven-Inge, og takk for nok en knallgod artikkel :-)

Målet med denne mediekrigen er å oppfordre til hat i verdensbefolkningen mot Russland. Plutselig er Russland det store, mørke monsteret som aldri før! Men … brydde folk seg (som er rasende nå) noen gang om noen av krigene som skjedde nylig? USA har sluppet minst 337 000 bomber de siste årene. De bombet eksempelvis:
Syria i 5 years.
Yemen i 7 years.
Somalia i 15 years.
Irak i 16 years.
Pakistan i 18 years.
Afghanistan i 21 years.

Ingen brydde seg. Ingen store selskaper ba om medfølelse med noen av disse landene. Det var ingen boikott mot USA. Ingen nettsteder, kjendiser, teknologiselskaper, restauranter (etc.) ba om støtte for noen av disse landene. Så… hvorfor er «hele verden» nå plutselig opprørt over Ukraina?

Putin kan ha blitt opplært som en ung global leder av WEF. Han kan være involvert i frimureriet, som er obligatorisk for å innta den slags regjeringsposisjon. Det betyr ikke at han har omfavnet deres onde agenda i sitt hjerte . Noen veldig gudfryktige mennesker har dukket opp fra noen av de mørkeste omgivelsene. Hør bare på på erkebiskop Carlo Maria Vigano, som er et sterkt lys i Vatikanet (som er hodet til den verdensomspennende kabalens slange!) Denne menneskehetens helt har avslørt intens barnemishandling og økonomisk korrupsjon i Vatikanet, og kjemper nå hardt mot den nye verdensordenen, der Vatikanet spiller en nøkkelrolle.
Archbischop Carlo Maria Vigano warns humanity for New World Order (13 min): https://stopworldcontrol.com/vigano/

Tilsvarende har Putin også tatt et dristig standpunkt mot den nye verdensordenen. Talene hans er over hele internett (med unntak av msm som forfalsker oversettelsene til kabalens fordel), hvor han advarer menneskeheten for den sataniske «én verdensregjering»/NWO. Han har offentlig avslørt kriminelle som George Soros, Bill Gates og Rothschilds, samt fjernet deres innflytelse så mye han kan fra Russland.

I alt Putin har gjort og sagt det siste tiåret, har det blitt klart at han ikke er en venn av kabalen, men faktisk er sterkt imot dem.
Det blir desto tydeligere av måten kabalen prøver å ødelegge Russland på nå. Dusinvis av deres store selskaper forlater nå Russland, og prøver å kaste Russland tilbake inn i den mørke middelalderen med fravær av de beste vestlige tjenestene, løsningene og teknologiene.
Det de ikke forstår er at dette vil oppmuntre russiske folk til å bygge sine egne systemer, noe som vil gjøre Russland enda sterkere mot kabalen, fordi de ikke lenger vil stole på deres tjenester.

Den eneste måten å forstå det nåværende verdensomspennende angrepet på Russland, er å forstå hvordan denne nasjonen er en stor hindring for én verdensregjering, som kan leses mer om her på engelsk (hvorfra nevnte er hentet og oversatt fra). Meget oversiktelig og lettleselig med illustrerte bilder og videoer som garantert vil gi en aha-opplevelse for en god forståelse av denne ekstreme konflikten vi blir feilinformert om fra msm sin side (som er en del av kabalen). «What nobody told you about Ukraine – Mindblowing!» https://stopworldcontrol.com/ukraine/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
1 år siden

– og takk for nok en knallgod artikkel :-)

Det tok 5 mnd før Nyhetssspeilet omtalte krigen i Ukraina.

– Samtidig ser Tysklands eliter i politikken og mediene ut til å fortsette å patologisk nekte virkeligheten at de seks EU-sanksjonspakkene mot Russland alle førte til forstoppelser. Fremfor alt har Tyskland hele tiden skutt seg selv i foten. Denne erkjennelsen har for lengst kommet til den tyske befolkningen, og folk gnir øynene i forbløffelse og spør hvorfor det er de som hovedsakelig skal lide av sanksjonene rettet mot Russland

Hver dag skjer det noe. Nyhetsspeilet mener en oppsummering per 6 mnd får holde?

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
11 måneder siden

Det blir den samme vinneren i denne krigen som hver gang to idioter slåss med hverandre og tapper hverandre for blod.
Rusland var en nominell vinner i 2.verdens krig, men de sovjetiske og tyske folkene var de største taperne faktisk.

Vi må lære oss av fienden å få dem til å gjøre jobben for oss og dra lasset mot våre mål
(sunn og frisk planet, opplyst bevisst befolkning, rettferdige lover og regler i samfunnet)
Ikke støtte og heie på den ene eller andre idioten som dreper hverandre for globale satanistenes mål.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Russia Today
11 måneder siden

Her er et eksempel der bevisste borgere i Moskva saboterer globalistenes planer med total digitalisering og oppbygging av elektronisk konsentrasjonsleir.
De nekter å bruke bankkort i bankautomater og krever at en levende kassir ekspederer dem med kontanter.
Video heter «fuck you, Shvab»:

Henrik
Henrik
Anonym
1 år siden

Rør og rot fra ende til anden. Nok et eksempel på at det er ikke så vktig hva som sies, så lenge det bare blir sagt noe. Ser det går strålende for Russland om dagen……

Arve
Arve
Abonnent
1 år siden

Kina er på veg inn i Ukraina med militært materiell og viser med det at Kina støttar Russland.

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=258836

Henrik
Henrik
Anonym
Svar til  Arve
1 år siden

Har de kommet frem til fronten enda med kinesisk materiell?

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  Henrik
1 år siden

Saksa frå kommentarfeltet på Thetruthseeker, der videoen er tema:

If u LOOK at CAR NUMBER PASSING BY it END WITH 125 which is VLADIVOSTOK REGION of RUSSIA…NEAR CHINA.

They are PROBABLY GOING BACK AFTER war GAMES.

e
e
Anonym
11 måneder siden

Noen som kan hjelpe?

Jeg ønsker å saksøke de som produserte og solgte meg meditasjons CD, de oppholder seg i Statene.
Hvordan går jeg frem? Er det flere som har blitt utsatt for det samme og vil gå sammen om søksmål?
Må jeg bruke advokat i utlandet da?

Jeg trenger fremdeles advokat, helst i Trøndelag, (Så raskt som overhodet mulig) som IKKE jobber for frimurermafian, tips?
Jeg vil kreve oppreisningserstatning, menererstatning, full erstatning for økonomisk tap, og punitive damages. Jeg tenker muligens å søke om passienskadeerstatning i tillegg.

Jeg har luftet min sak her inne i lang tid, gitt alle en mulighet til å rydde opp, siden jeg ikke har mottatt noen form for beklagelse eller oppreisning, så vil jeg nå starte denne prosessen.

Hvor kan man henvende seg med slike saker?

ps. Noen som vil være med på å fremskaffe en feit avtale for skriblerier? Da tenker jeg også med oversettelse og utland.
Jeg deler det gylne eplet med de gode hjelpene ;)

ps2 Fantastisk film :)

when your) your book is worth more than one million dollars …

e
e
Anonym
11 måneder siden

MOTTAT VIA BØNN:

«Holy prayer»
«The name»
«You got it»
Jeg ser et bilde av en» Rebbie», en jødisk troende, (ehe, jeg min knøl, trodde de var prester men rebbie er visst ikke helt det samme)
Han står og lener seg til ene foten som er på en stein eller noe, han ler. En pen mann med den hatten og den dressen på.
«He trusted the lord» (denne rebbien)
«the lord visited him»
(sensurert)
«Holecost started»
«He was told by the lord to change it»

«Testefie name»

«They exhalted the witness»

«They decided to help you»
(hvem?) «Your transgressors»
«Ashamed, that you got the blame»
«They changed the date»

«They ruind it, your name»

Natalie Holloway:
«father knows»
«The name of the lord»
«Call»

Missing todler, savanah:
«ice»
(Ice what?) «Ice bucket»

Jeg ser en mann i hvit/off white ich kjortel lignende klær. Han har sort halvlangt hår og litt mørk i huden (Ikke sort men ikke hvit)
Jeg får inntrykk av at denne mannen er gissel, kan være noe motsatt men det var flest innrykk. Jeg begynner å be inspirert for denne mannen i synet og synet skifter, jeg ser en ophaning engel/messenger, disse spinnende hjulene med masse øyne. (Sensurert resten)
Jeg grunner på hva dette betyr og får: «Clarity», «vision», «liberated»

«The angels knew»
(sensurert)
«Heaven»
Jeg spør om navnet på mannen jeg så «Holy fire» (Kanskje det er navnet på engelen og ikke mannen?)

«Sabotasje»
«Your name»

«Name Heard»
«He is in heaven»

«Air Force»
«Scandal»

«Scripture Said»
«You knew before the others»
«Holocost started»

Jeg ser en «himmels skapning» (muligens en mann som er transformert) som får noe som minne om en medalje i himmelen. Jeg får inntrykk av at dette er en (nylig) avdød fra militæret/forsvaret som blir hedret av gud. Jeg fikk inntrykk av at denne mannen ble drept, og muligens maskert drap.

ps.
På en del av beskjedene jeg mottok i begynnelsen ang. savnede, så var den litt «bibelske» uttrykk som kom, jeg sensurere de, dessverre.
Samtidig så er det som jeg sa, all info er ikke fra «gud». Det er også et uttrykk som en gang dukket opp «Telepatic intruders».
Derav motstridige beskjeder til tider og derfor man skal være SVÆRT forsiktig med å tolke innhold i slikt. Som de fleste vet, den onde kilde forsøker å etterligne den gode for å forville.

e
e
Anonym
Svar til  e
11 måneder siden

tillegg:

Jeg tror det kan være noe med tilknytning til dette:
det som minnet om en medalje, jeg blir korrigert til ordet «Ribbon»
Sjekker det opp mot bibelen og finner dette:
https://bible.knowing-jesus.com/words/Ribbon

+++

Gabby Petito:
«The grave»
«Gabby kept» (records/diary?)
«Visiting man»
«Her father says/shows»
«Another Stone»

Jeg har ingen anelse hva dette skulle bety, jeg la vekk denne saken for leeeenge siden. Men, med en klar formening om at alt ikke er som det ser ut som.

Amy Bradly:
«Witness denied» (Jeg tolker det slik at et vitne lyver om å ha sette henne eller noe i den duren)

Løsrevne fragmenter: Vet ikke hvilken sak/saker dette gjelder: OG, det er IKKE sikkert at de hører sammen:

«The millitary found the equiptment»

«There was evidende that he comitted the crime»
«Tracking Device found»

The millitary got rid of the evidence»

«They used the killers mind to destroy evidence»

Usikkert hvilken sak:
«Expert wtness lied» (en lege av noe slag tro jeg dette var)

(Hvis noen som passer beskrivelsen, døde 11. september i år, er det i så fall trolig mannen det er snakk om)

e
e
Anonym
Svar til  e
11 måneder siden

… glemte et ord for Amy Bradly: (derav tolkningen)

«Encounter»
«Witness denied»

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
11 måneder siden

Stay tuned, keep doing your good work

Never ever give up….

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
11 måneder siden

Lina sardar Khil:
Hvor er hun akkurat nå?

«American solide/s»
«Gentleman/men at the border»
«You step/stepped on it» (Når jeg googler mening ser Jeg at det betyr å få opp farten)
«Forsed to take sleepingpills» (ikke sikkert dette er snakk om henne men … virker ikke som dise første er om henne)
»
Jeg spør hvilken by hun er i/hvor hun er akkurat nå:
«Her parents know» (mulig dette menes med himmelske foreldre, og ikke jordiske, da dette komme ofte opp)
«Name given» (Kan bety navn jeg har fått tidligere i meditasjon)
«Right on the Block» (Når jeg googler hva dette betyr blir jeg ganske sjokkert, «offer for sale»/»For sale at auction» eller kan bety: «på kvartalet»

… … …

«Your name has Been used for programming»
(Av hvem?) «Destruktive minds»
(Dette høre nok til tidligere info om «Your name was used in the program»)

… … …

Tror denne hører til en sak jeg har meditert over (USA)

«Audiotape gone»
«Confirming»
«After the murder»
«crimescene»
«Taken»
«Recording»
«both spoke» (To the victim?)

«Suspect denied»
» …. because of his Lies»
«The other account»
«They planned it»
«Another option»

… …. …

Fragmenter ( Muligens noe fra Gabby petito case og eller tødler savanah)

«Fell into the wrong hands»
«Your diary»

«Talibat/Talibath?»
«Organ delivery»

«Take her, keep her»
«aproverd»
«Sandals» (Minner meg om et Clue tidligere mottatt fra Gabby petito case)

«Their own men» (Når jeg spør hvem som bedriver organ trading)

… … …

«loocking glass»
«Found»
«Used for makeup»
«Evidence»
«Parents know»

… … …

«On the internett»
«your Voice»
«Interpret»

… … …

e
e
Anonym
Svar til  e
11 måneder siden

Fortsettelse (Ny):

«We are given a second chanse»
«Names» (Har fått opp noe i den duren flere ganger, at jeg skal be om navn i ulike saker og dele)

«He is the solider»
«Resident expire»

Jeg tror dette kan tilhøre en av snuttene lenger opp, og det tror jeg IKKE er the bad boy. (Snarere kanskje et/fortsettelsen på et varsel til en good boy?) Men jeg blander fælt så aldri godt å si :)

Så våkner jeg i natt med dette:

«The hatt»
«Its the garment» (is the garment? Skjønner ikke hva dette skal bety)
— ( — betyr pause mellom info så muligens ikke sammenheng, noen ganger er det andre ganger ikke)

… … … (laaang pause eller annen sak. Det hender dog at disse også kan henge sammen)
«They begge him to make it right»
«Remove/removed the eyes» (Dette ligner på info jeg har fått et par ganger tidligere)

Så våkner jeg med et tydelig navn:

«Ed/Edd?» (mener jeg hører «Norman» (Altså «Ed Norman») MEN dette kan være drømme-fantasi)

Likevel så sjekker jeg opp for moro skyld. Googler navnet, også opp mot steder jeg har sett på saker før. Jeg får inntrykk av at navnet kan ha sammenheng med to navn jeg har fått før. Snedig nok, så finner jeg et sammentreff, hvor en med dette navn er i slekt med en med navn jeg har mottatt tidligere. Dette har jo skjedd en gang før. Så kanskje er det bare tilfeldige sammentreff, for noen ganger er det bare det. Men, det hender at det er treff, og at det stemmer. Fant et par jeg ville sett nærmere på, bare på bakgrunn av navn og vibber. lol.

ps.
Et annet tilfeldig sammentreff som jeg glemte men nå kom på, var et annet navn som jeg også har fått opp før dukket opp i forbindelse med dette navnet, sikkert bare tilfeldig men verdt å se på.

e
e
Anonym
Svar til  e
11 måneder siden

WTF?

Fant akkurat denne. Så, spørsmålet er dersom noen disse forsvunne barna blir funnet/reddet, hvorfor er det en hemmelighet? Holder foreldrene det hemmelig i så fall eller vet ikke engang de det?

Noen som stjeler barn på grensen?

e
e
Anonym
Svar til  e
11 måneder siden

Fortsettelse:
«It was his shoe» (En sko som er funnet, og har connections til sminkespeilet på en måte, jeg skjønte ikke hva det betød. Kanskje en sko som er funnet som tilhører Ed Norman?)
«His medisin» (Aner ikke hva dette skal bety, men mener jeg hørte («was Taken»)
… … …

FRAGMENTER, ULIKE SAKER:

«Lead investigator tapet» (Kanskje Missy bever?)
«Good friend involved»

«Homocide detective»
«Millitary found his note» (Tror dette gjelder et navn)

«Doctor changed testemony»
(why?) «To avoid conflict»
… … …
Dette får jeg inn når jeg ser på sak ang katt på Løten: (Det betyr IKKE at det henger sammen pga forsinkelser, isåfall hører det til noe MC program greier vil jeg tro)
«Jugoslavia»
«They used Technology»
… … …

GABBY PETITO og eller en annen stor-sak jeg har sett den del på. Sannsynligvis MIX av flere.

Jeg ser en jente som jeg tror er Gabby som ligger muligens i van, på en seng og ser på en dataskjerm.
(Fremdeles forbauset hvorfor jeg tar inn clues om henne igjen)
Så får jeg:
» …. looking at us» (Jeg får inntrykk av at noen ser på henne fra pc skjerm)
«Next to you» (Vindu?)

«Long time friend Trusted you to make the right desition» (her tror jeg» YOU» betyr offeret/gabby)
«Boy»
Jeg fikk inntrykk igjen av at noen tok henne, når jeg spør får jeg:
«Bravo»
(Hvem tok henne? «The policeman she was whit»
«You knew» (Tror kanskje dette var ang jeg fikk inntrykk av at hun kanskje var med barn, kan være ei i en annen sak)
«Her alibi»
«Doctor undrestands»

«Sister involved»
«Brings us to tears»
(Hvilken søster?) «Person of interest»
(Hvilken sak?) «Examine notes» (Jeg har fått opp dette før ang en forkledning i en sak, dette kan være en misforståelse)
«It was his kid»

«Navn Sensurert» «(offerets far kjenner/vet)
«Names involved»
«Contract»
«On his proparty»

… … …

e
e
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

BRAVO = https://www.npr.org/sections/health-shots/2021/07/14/1016028911/experimental-brain-implant-lets-man-with-paralysis-turn-his-thoughts-into-words

«We know far more now than 10 years ago or 20 years about how to eavesdrop on those conversations in the brain,»

Hva sa jeg for 15 år siden om slik teknologi?
Allerede den gang var det kommet myyye lenger enn hva skrives om her. BRAINHACKERS. Kappløpet om hjernen. Ailien/HUman Parasites. Du kan brukes som et batteri, tappes og tømmes for livskraft og din ånd kapres og stjeles. Åndsverkstyveri. 666. Djevelens teknologi.

e
e
Anonym
Svar til  e
11 måneder siden

MISSING TODLER QUINTON SIMON old and new:

Disse clues fra lenger opp her var:
«Ice»
«Ice bucket»
— (Disse nedenunder kom da jeg så på den saken, MEN kan likevel være mix da bønne-svar ofte er forsinket)
«Talibath»
«Organ delivery»

«Plastic-bag»
«landfild closed, new Department» ( Kanskje feil plass de leter på, eller kanskje bare info om nytt sted)

Fra i dag:
(Hvor er hans jordiske kropp død eller levende og hvem er involvert))

«Dump body» (Kan bare være et ekko av mitt spørsmål, slikt hender)

«Resturat owner»
(Refil? mene jeg å fange opp, men det gir ingen meningkanskje feil skrevet men et ord som ligner, fant en Resturant med en ord som ligner men kanskje bare brainspam)
«Source»
«Loocking»
«Resturant owner, Taken»
(Quintons far kjenner kanskje denne DERSOM, dette er rett Clue for den saken, er mitt inntrykk)

… … …

e
e
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

… Sjekket opp det rare navnet da jeg fikk det, fant noe som virket som online nett butikk, men da jeg sjekket i dag på en lit annen måte så fant jeg en Resturant på det navn. Det var jo av interesse siden jeg fikk opp det med Resturant owner først :)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
11 måneder siden

TRUE COMPANION – Marc Cohn

Fin låt Arry?
Ikke blås bort i sanden hvor enn du er

e
e
Anonym
Svar til  e
11 måneder siden

JIPPI! Jesus info :)

«His return is iminent»

UTDRAG fra klynge/sammnegngende informasjon:
«Jesus christ lives in me»
«Share/shared testemony»
«Lord jesus christ lives in all creatures»
«His friend «(Was in on it) «Michael knows»
«The lord show you his Home»
«Justefied»
«Your cause/your name»
«Prevented his death»
«The lord»

Så får jeg et nytt navn KARL EVANS. Jeg tror dette kan ha sammenheng med MICHAEL EVANS en avdød, som ble skutt.
Problemert er at når jeg får emner eller særlig navn så hopper det lett til en sak med offer av samme navn.
Det nye navnet trenger ikke nødvendigvis ha sammenheng med info.

Michael Evans som ble skutt. (Jeg våknet med at jeg sa navnet hans høyt. Har googlet og funnet flere med det navn, men dro kjensel på en som jeg mener å ha sett visjon av men ikke godt å si for det er flere som jeg har sett som ligner veldig på hverandre/med likt utseende))
«His soul lives on» Fikk jeg beskjed om tidligere, en md el to siden ca.

Snedig nok når jeg googlet det nye navnet så dukker opp nok et kjent navn jeg har fått tidligere i en sak. Fant et par interessante. Ikke sikkert noen av de har noe som helst å gjøre med noen som helst. Kanskje er det kun samme etternavn som er «linken».

… … …

«Responsible»
«Your search»
«Its of the lord»
«Michael begge her to tell the truth»
«tempel ridder ordenen removed testament»
«Book»
«Evidence»
«Clues missed»
«Send him …» (The clues)
(hvem?) «The person responsible for her murder»
«Evidence»
«Murder comitted»

(Ane rikke om dette er en annen Michael, for det er flere med det navn som har dukkert opp, som eksempelvis er saken med savnede Jennifer)

… … …

ps.

Husker ikke om det var en av de som er nevnt her, eller om det var en annen som har vært utsatt for mind kontroll. Teknologien som (med el uten chip? sannsynligvis med) Som sender morekoder og microwawes mot Target for å kontrollere de.

e
e
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

«They used his name to enter your profile»

e
e
Anonym
10 måneder siden

Fra bønn/meditasjon: Beskjed til en der ute? (Usikker hvem)

«Soon forgotten your name»
«Symphony»
«people» (Wil understand)
«Music,notes» (I Believe it)
«Hit the note»
«Elaborate reasearch» ( program)
«He undrestands»
«Each time, (I) breake»
«What is the name of the girl on the tape?»
«Opertunity lost»
«he is watching»
(hvor fra?) «Space»
«Fjernet med vilje sitt navn»
«You boss»
«Computr science»
(En del sensurert)
«its his mark on your face»
«Given a chance to explain your name»
(Senusret en del)
«They didnet Believe him»
«he is in the midst»
(Sensurert en del)
«i need you to tell them who i am»

… … …

«Bring him Home»
(Harmfull virus in his body»
«Its computerized thoyghts»
«Ask him» (The lord/friend)
«allready paid for»
(Hva?) «His sinns»
(Sensurert en del)
«jeg er et menneske»
«Sanctified by the lord, your husband»
(sensuren en del)
«Secret service watching you»
«And Evry Eye skal se him»

… … …

PS:
JORSAL Arkaisk form for Jerusalem. Hva er det arkaiske navnet for Jesus? JARZU?

Jeg har fått opp navnet Jarzu, to ganger, men på det ene (må gå tilbake å sjekke hvordan det skrives) Er det en bokstav som minner litt om en bokstav fra vikingtiden, bare at den ikke e helt lik noen av de, men den som lignet veldig har betydningen z, altså Jarzu

Ps. 2. «Symphony» referere til tidligere clues jeg har fått, skal se om jeg kan finne de tilbake.

KORRIGERING: JEARZU

e
e
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

Tillegg: små fragmenter: ULIKE saker

«It was a setup»
«Buisnisspartner/partners»
«Michael»
«He lied»
«The investigator»
«Cold feet»

… … …

«Shared information»
«Mistaken identety»

… … …

«He was Tammys friend»
«It was your name»

(I det siste har Tammy Alexander kommer opp flere ganger. Tammy jo (Brown) Alexander. Det er noe viktig med den saken)

… … …

Jeg ser et landskap som minne rom Mars, rødlig sand, ørken/sand-aktig med store hjulspor.
Dessverre får jeg ikke med meg ordene som jeg ser skrives.

… … …

Har fått opp Info om Cyborg flere ganger.

… … …

Ps
«They Will understand»
«What they did was wrong»

e
e
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

ps.

Spaceman

Litt for langt unna for en date da, eller hur? ;)

e
e
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

Fortsettelse på den over: «Overlay his/your music»

e
e
Anonym
10 måneder siden

Tillegg: Meditasjon over Lina Khil: (Det kan gjelde kidnappede barn generellt, eller mix, altså fortsettelse på noe annet)

«Testefie»
«The lord must know»
«Gentlemen at the border» (Ekko muligens)
«Border control devise/Device» (Aner ikke om det er med c eller s, to ulike betydninger, med s virker det som å være plot eller planlegge)
«Children Taken» (Messages where real)
(Hvor) «New place»
«Dominos knows» (Disse har kommet opp før ang savnede)
«Information»

«Testefie for his sake»
«The other show droppes when …»
«Name Heard» (Jeg spurte om navn på ny plass)
«Chatches balls» (?)
(Sensurert)
«You are being watched»
(By who?) «Criminals»

«He believed the words»
(Hvem?) «The man you love» (Lucky me :))

Merk. Tidligere (lenge siden) har jeg fått opp noe som skjer ved grensen et sted, aner ikke hvor. Og da fikk jeg opp noe med
«Counter office» Eller «counters coffin»

Når jeg sjekker opp definisjon så får jeg opp resepsjonsdisk (Coffin er jo kiste så aner ikke helt …)
Så kommer jeg plutselig på, siden jeg har sett på blant annet Australsk shak tank i det sist, at counters synes å bety å kjøpslå/forhandle.

e
e
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

«He is responsible for the search»

Aner ikke hvilket søk/type søk det er snakk om, og om dette er en jeg har en spirituell «love connection» med, eller om det er noe helt annet det betyr.

Uteligger'n
Uteligger'n
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

Good work

e
e
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

«Steven challenged her testemony»

Dette navnet har kommet opp før i forbindelse med hvem som leste brev/dokumenter. Aner ikke om det skrives Stephen, eller Steven eller Stevens.

e
e
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

Fregmenter fra ULIKE saker:

«Guba shooting»
Jeg ser et bilde som minner om en slags eldgammelt kortstokk, spill av noe slag. Jeg spør hva det er, om det er et spill:
«An act»
«The reason for it unknown»

«Sendt by the lord»

«Marked offiser died»
«They executed the officer»

«He was sendt her by the lord»
«To guide you»
«Your son»

«The toomb/tombstone was removerd by your Voice»
«Chosen by the lord»
«famous your words»

Jeg har fått opp et syn fra Lånke igjen, da står jeg på veien (Foran/før flyplassen) og ser mot Trondhjem. Jeg kommer til å tenke på savnede Odin, og et sted jeg fant på google Earth da jeg lette etter mulige steder. Jeg fant et sted av interesse hvor det så ut som de var røde murstein stablet (Derfor av interesse) Ganske nært hovedveien egentlig, på Lånke, ganske nært sjøen også. Ikke langt unna elv heller mener jeg. Tror jernbanen var nær også, en stund siden nå så jeg huske dårlig. Jeg får også opp et syn hvor en kan sitter å gråter (Ikke Odin) og noe med «The Airport makes you do it» Kan være bare brain-spam eller en blanding.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
10 måneder siden

MTG – Marjorie Taylor Greene og Mark Finchem krever full gjennomgang og full revisjon av Ukraina-overføringene.
https://e24.no/boers-og-finans/i/eJ7Pma/etterforsker-uvanlige-overfoeringer-paa-flere-milliarder-etter-ftx-konkurs
Kjendiser som Tom Brady kan være involvert. WEF og politikere på begge sider av politikken i USA kan være involvert.
Det skjer rett etter at GOP tar kontroll over huset. Det er vekslet inn i crypto. FTX vekslet inn i crypto og overførte tilbake penger som ble bevilget. Politikere er millionærer og milliardærer etter politisk karriere. Alt bør gjennomgås. Alt av kontrakter inngått før, underveis og etter krig. Kanskje fører det til full kontroll og ettersyn av all krypto.

e
e
Anonym
10 måneder siden

Fra meditasjon/bønn i morges/i dag: «TOMORROW NEWS», «STARWITNESS DIED:

«Liberty German found a way to testefie»
«Trough/To the policeman»
«The gate»
«Watch the gate»
«She recognised him»
(Sensurert)
«Tomorrow news»
«Starwitness died»
«Thank you som much for liberating my heart»
(Who?) «The policeman that died»
«Sending you an angel to verify»
(Hva er hans navn?) «Levi was his name» (Ane rikke om dette er navn på engelen eller politimannen eller bad boy)

«He testefied in your case, the policeman that died»
«He spoke the truth»
«He was shot»
«Libby spoke trough her saviour»

«The Saints Will know when its time»

«Michael Eddie/Eddy (Edwards?) disquised» (Første navn jeg mottok i denne saken for lenge siden. Kan være Catfish name.)

Merk:
Ved bønn kan ting endres, så om dette allerede er forandret, er godt mulig. dessuten ikke godt å si hva som er fortid og fremtid osv.
Viktig å be om beskyttelse for vitner og folk som etterforsker slike saker

Demokrati - Pampekrati
Demokrati - Pampekrati
Anonym
Svar til  e
10 måneder siden

NESTE PÅ AGENDAEN må bli POLITIKER SKATT
Dvs at politikere MÅ betale 99% skatt til befolkningen.
Det er rettferdig, PUNKTUM.

Eee
Eee
Anonym
10 måneder siden

Gjennom bønn/meditasjon mottok jeg informasjon ang. «killers». At de er alle den samme.
«They are all the same» Jeg tolket det slik fra åndelig ståsted, at de er den samme ånden. Jeg fikk opp i en sak, husker ikke hvilken, noe med «Han var Israels bror» Men nå kan det hende at dette ikke gjaldt the bad boys siden det kludrer seg til innimellom med good boys og bad boys. Fant denne snutten og merket meg noe interessant: «We are one» ?!

«In 2020, the FBI released the drawings of 11 skulls and one pentagram, which had been drawn in blood and found underneath Keyes’ jail-cell bed after his suicide. One of the drawings included the phrase «WE ARE ONE» written at the bottom. The FBI believes the number of skulls correlates with what are believed to be the total number of his victims»

Nå kan bror tolkes på ulike vis, det kan være biologisk, det kan være et brorskap av noe slag, eller det kan være åndelig. Jeg har fått opp en del bruken av søster og bror, som muligens ikke er ment som biologisk. Akkurat som bruken av kjæreste og ektemann osv ikke alltid stemmer med vårt jordiske nåtids faktiske perpektiv.

MEN… var det Israels blod på veggen?

Eee
Eee
Anonym
10 måneder siden

Små snutter fra meditasjon:

«Winning game»
«Heaven true»

Da jeg så på lakes i San Antonio Texas, for å se om jeg kunne finne noe som lignet på det ene bildet jeg så ang. Lina Khil saken, så var jeg innom ei side med bilder fra lakeside/s, var vel ulike steder?. Da fikk jeg «Turn west», dessverre husker jeg ikke sikkert hvilket bilde jeg så på. Den mannen jeg så som jeg muligens beskrev som sort, var mørkhudet, ikke afrikaner, men vanskelig for meg å skille.

(For noen dager siden) Ang. Quinton Simon:

«He was your friend»
«Your alibi»

Leylani changed her statement»
«Witness lied»

«Roumerd evidence denied»

«Its gonna Happen soon»

(Lina Khil elle Quinton, eller annet)

«The Block»
«Reporter»
«Quinton moms investigated»
«Investigate your story»
«Fortcomming»
«Smuggled»
(Sensuret resten, men veldig spennende info ;)

«The roman chatolic Church denied»
(Hva?) «Your excistence, your Child»

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
10 måneder siden

Quinton Simon:

Merk: «Partial human remains found»
Hans mor er arrestert pga. false statements.

Fragmenter fra ulike saker: (Mottatt for et døgn eller to siden, eller mer)

«You knew where he was»
«Could have Benn avoided, his death»

«We found him, kontroll room»

«Forthcomming»
«That was the evidence»
«he spoke from the future»

«The millitary Fried your Brain»
«Witness denied»
«Synergi» (Googlet og ser ut som det kan bety combined action, operations, teamwork)

ken
ken
Anonym
10 måneder siden

Noe visuelt… Verdens største krigsskip nå i UK! Øvelse? Hensikt?

«USS Gerald R. Ford Makes Trans-Atlantic Port Visit to Portsmouth, U.K.»
https://news.usni.org/2022/11/14/uss-gerald-r-ford-makes-trans-atlantic-port-visit-to-portsmouth-u-k

«US Navy arrives in Australia as USS Tripoli amphibious assault ship docks to give its crew a break» (LOL)

https://www.abc.net.au/news/2022-11-10/us-navy-uss-tripoli-visits-hobart/101632206

https://news.usni.org/category/fleet-tracker

ken
ken
Anonym
10 måneder siden
Eee
Eee
Anonym
10 måneder siden

Meditasjon over Odin Jacobsen + en eller to, fragmenter/blanding:

Da jeg hadde tur forbi Lånke/Stjørdal i går kom jeg selvfølgelig til Å tenke på savnede Odin. Da jeg passerte et av de områdene jeg hadde sett på med interesse (google Earth)
Så fikk jeg et par «innfall». Dette kan være nettopp det, kun brain-spam. Men det jeg fikk inntrykk av var:
«Borte for lenge siden» (Noen som har flytte han?)
Og så fikk jeg «Nærmere flyplassen». (Det er mulig at dette området jeg passerte og hadde sett på hører til hell og ikke Lånke. Da jeg kom hjem hadde jeg en lett meditasjon og kikket på Odin materiale på nett for å se om jeg fikk noen nye inntrykk eller ting og tang via meditasjon)

Det som hender ofte når jeg er i lett meditasjon og IKKE fokusert, er at det blir mye rart og mix. MEN, ofte kommer det noe snacks, noen fragmenter som kan være viktig. Nå er jeg rimelig sikker på at en del av de clues jeg har fått for Odin er blandet med en eller opptil to andre saker.

Her kommer først et eksempel på hva som skje dersom man IKKE er presis, fokusert og stiller spørsmålene riktig osv:

Hvor er savnede Odin … Jacobsen fra Trondheim?

«Hypnotised your friend» (Disse tror jeg ikke er ODIN)
«Dem tror han e funnet»

«Selbu»
«Mot Lian»
«Diakonhjemmet»
(Dette Minner meg om da jeg spurte om Cleo Smiths sovepose, da fikk jeg opp mange ulike eksempler på hvor soveposer befant seg hos ulike personer som het Cleo Smith (lol))
Jeg prøver derfor å fokusere mer via å gjenta spørsmålet konstant og bruke hans fulle navn. Da skjer dette:

«Det e mange som spør» (Jeg sier da at det er bare meg som spør mange ganger)
«Det her fins det ingen forklaring på»
Jeg gjentar spørsmål igjen:
«At what Point in time?» (Får jeg i spørsmål tilbake)
(Jeg forklarer/presiserer dagens dato og år)
«Taken to the Airport»
«Taken, unknown» (Når jeg spør hva hendet på flyplassen)
(Sensurert)
«Slutt å spør» (Da jeg gjentar spørsmål, og noe med at jeg brakte han tilbake til HUSET han var i eller noe i den duren, jeg spør om han er gravd ned eller i elva eller annet)

«Gravd ned i jorda»
«Gravla sin egen sønn»
(Kjente Odin de som tok han?)
«Den ene bor sammen med mamma»
(Her e det tydelig blandet med annen Odin eller annen savnet, det er typisk på lav frekvens meditasjon)

«Innafor området» (Når jeg spør hvor er huset de tok han til)
«Det samme lokalet» (Når jeg spør hvem tok han med dit)
«Bak lokalet»

«Ikke langt unna …» GRENSEN mener jeg å oppfatte. (Grensen til flyplassen?)
«They hid him well»
«They found his…»
Jeg ser noen peke på en bygning og noe med bokstaven B
Så får jeg «Blå hanska»

Har noen søkt etter Odin ELLER andre savnede i det området og funnet et par blå hansker? Kanskje betyr det at bak lokalet der hanskene ble funnet? Eller betyr det samme lokalet, at de som tok han holdt til i samme lokalet som et eller annet.
(Jeg har inntrykk av at dette er nedlagt/stengt aktivitets lokaler i så fall)


«Roumderd affair»
«likvidert»

Her kommer det frem igjen at det virker å handler om to ulike saker (Kanskje 3) Jeg så jo en annen mann i forbindelse med flyplassen, ikke Odin, og jeg så siden en annen mann i elva (ikke Odin) Så tydelig mix.

Det er tydelig at noen savnet er eller var i det området siden jeg har fått opp Lånke og flyplass flere ganger. Men hvem?

Jeg fikk jo opp tidligere at postnummer endres, det kan tyde på at noen har blitt flytte på eller beveger seg over stor avstand?

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
10 måneder siden

Kanskje B stod for butikk? Gammel nedlagt el stengt butikk av noe slag. Eller B for bunnpris. Jeg bare gjetter og fabulerer. Den bygningen jeg så var forfallen MEN jeg tror det var bokstaven som var viktig. Ofte så er ikke clues presise men er symbolske eller lignelser. Ikke alltid på spikeren. farge kan være feil, ord kan ligne, tall kan oppfattes et siffer feil osv.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
10 måneder siden

«… you spoke the truth»
«liket ble flytta i ambulanse»

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
9 måneder siden

Fortsettelse, clues for Odin (eller en annen savnet)

«Langt hår»
«Det æ vist dæ»

Dette refererer til et blde jeg fikk som jeg ikke tok med, en langhåret mann (Ikke Odin) med krøllete hår, mellomblond, eller mellomblond til lysblond. Han ser ut til å være rundt 30. Kan være yngre og eldre. Huden i ansiktet og klærne gjør at det ser ut til å være en som arbeider mye ute. Men ikke noe uniform. Jeg tenker av en eller annen grunn at denne karen er svensk, selv om han ikke ser klassisk svensk ut i det hele tatt. Så det er kanskje bare tøv. Han løfter eller bærer noe virker set som i det live bildet jeg ser han. Når jeg søker på savnede i TRD kommer ikke hans bilde opp, så dette er kanskje en som er innblandet i Odin saken, eller den mulige andre savnede.

«Uforstyrra området»

Jeg har studert litt mer av området via google Earth, Lånke, flyplassen. Jeg får inntrykk av at det er «På rett spor». Et par nye steder av interesse. Fant blant annet et bygg med uthevet bokstav «B» for bygg … et eller annet.

Nå våknet jeg med noe nytt i morges, og fikk da i tillegg et eller annet som jeg ikke vet HVILKEN sak det gjelder, men «Han styrte de unna funnstedet». (Kanskje samanheng med de blå hanskene?)

Tillegg:
Informasjon som jeg har fått opp gjentatt ganger er at det er noen som har blitt hyptnotisert/under mind kontrol. Noen som tror at noen er død, men personen er ikke død. Jeg fikk inntrykk av at det gjaldt meg først, siden det er bruken av «you» men, «you» referer til enten meg, eller den som er budbringer/snakker, eller til en der ute. Det er en mann som leter etter en kvinne, han har bilde av henne. «They told him you where dead» fra tidligere virker å høre sammen med denne. Dette kan (men ikke sikkert) også ha sammenheng med noe jeg fikk tidligere med noen som bytte navn og at noen utnyttet dette. ID tyveri, eller noe osv. Nå vet jeg ikke om denne personen (nå) er død selv …

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
9 måneder siden

Fragmenter fra meditasjon, mix:

«They changed at his place» (Delphi case)

ODIN og/ ELLER, den ene eller de to andre som er blandet med hans sak i min meditasjon:

Et par småting jeg okke tok med sist siden jeg mente det var 99%sjanse for at det var drømmetøv, men som jeg nå tenker kanskje kan ha noe å si:

Jeg så noen mennesker bak en bygning/hus med et slags utbygg av noe slag de gikk bort til stedet og gikk igjen. Så får jeg en stund etter et nytt bilde fra samme sted hvor jeg ser en liten hund snuse der og komme pilende tilbake som om noen ropte på den.

Ordet «Innunder» kom også opp.
«Inni granskauen» (aner ikke hva det skal bety men mulig det er skog i området, jeg fikk jo opp et bilde for lenge siden hvor det var skog rundt en bygning med en hvit sand ved.

«Åpen båt» også et ord som dukket opp, i forbindelse med den langhåra «svensken» men så vagt at trolig bare drømmesurr, men så nærmere på et sted i dag på google Earth som fikk meg til å tenke at det kan ha en betydning.

I dag fikk jeg opp et ord: «Prestebua eller «Prestebrua», finner ikke noe som heter det der.
Et sted av interesse er bar Vernes hovedgård, ved elva med skog rundt, en hvit sand-flekk og et skur av noen slag. (Det er jo også nær kirka, ha tidligere fått opp en firkanta kirketårn)
Jeg synes det er interessant område som ser ut som en bro, jernbane? som går over stjørdals-elva, hvor det ligger noen teiner eller snåle ting i vannet som minner om oppdretts anlegg. Begge sider av elva der er områder jeg ville sett nærmere på. Frekvensen går opp der, men det kan være tilfeldig. Men mens jeg studerer området der får jeg:

«Thank you for finding my soul»
«You Will know» (Jeg spør hvem sin sjel)
«4 souls» («berried» mener jeg å høre)
«Hospitale knows» (Når jeg spør etter navn på de sjelene)
«Presuade»
«His boss»
«People Will say …»
Så ser jeg noen som kler av seg skoene.
«30 years of pain»
«Onshore» (Når jeg spør om han er begravd på land eller i elva)
«It was his soul who visited you»
«Now the hole world knows who berried his soul»

(Så dette virker ikke å være Odin)

Og en løsrevet som kanskje henger sammen med denne?

«The millitary berried him in an unknown place»

Eee
Eee
Anonym
10 måneder siden

FRA meditasjon, mix, ulike Saker:

Back into business»
«The investigator»
«Your sotry»
(Adresse sensurert)

«He listed you as a crimeal»
«So he could spy on you»

«Manufactered evidence»

«She was recorded by the millitary»
«They thought you where insane»
«They wanted Proof»

«Erklært selvdrap var homocide»

«The lord wanted you to know»
«The investigator that died, spoke the truth» (Hvem av de? jeg har fått opp flere)

«You where being watched»
«precense of the millitary made known»

«Sponsord event, of the Lord» (Noe positive som nettopp hendt eller er i fred med å skje eller skal hende snart)

«Your friend ruiend your testemony»

«His attorny changed the letter»

«They changed the day he died»

«He died the same day as your story was made known»

«The millitary consiled his death»

«They changed it, the testament»
«The written statements»
«Yours» (Hans eller mine forstår jeg det som)

Jeg får opp noen (sensurert hvem) som har lagt en plan/komplott pga:
«Slike eksperimenter forekommer ikke på Norsk jord»
«Silence the witness»

Altså, «noen» forsøker å dekke over uetiske eksperimenter. Usikker på om det er samme sak eller en lignende, hvor planen var å få det til å se ut som selvmord, men det var drap. Hører sikkert til det lenger opp her. Er dette kanskje en person som stod frem og fortalte sannheten om en sak?
Nå kan det hende at noe er endret, tidslinjer byttes, en gang i blant blir ting derfor avverget.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
10 måneder siden

«You exposed theyr agenda»
«They are terrefied»

Good og Goods budbringere kan finne ut alt. De har mange øyne og reiser fort. Derfor:
BE GOOD BOYS ;)

Eee
Eee
Anonym
10 måneder siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2022/11/27/195886983/the-insider-kreml-frykter-at-sikkerhetsagenter-kan-saboteres-av-hypnose

Ingen MM som tørr å skrive om mind kontroll?

Dette er ingen spøk, de kan blant annet skape drapsmaskiner og zombier med den teknikken. Ødelegge liv, gjøre deg til krøpling, slave osv. Alt dette er av djevelen. 666, the beast system teknologi. Omprogramering av DNA, +++ Chip og mikrobølger. Elektroniske lydsignaler. Trapp code. Påtvunget FjernHypnose mens du sover. Siden mange sterke klarer å kjempe imot når de er ved dagsbevissthet, er det knepet djevlene bruker.

Det er ingen myte. Kappløpet om hjernen. De stjeler alt. Åndsdrap. Åndsran. Du blir ei melkeku. Du fratas alt privatliv og har ingen form for personvern. Voldtekt av ditt sjelsliv, ditt mentale, emosjonelle og fysiske liv.

Eee
Eee
Anonym
9 måneder siden

Diverse fragmenter fra bønn/meditasjon, diverse emner/saker.

Beskjed til en der ute, jeg vet ikke helt hvem:

«Operation»
«Tell him» («He made it»)

En som skal ha en operasjon av noe slag? Nå har jeg en åndelig Connection med så mange etterhvert at jeg ikke ha oversikt.

Jeg ser bilde av en ung mann, brune øyne, mørkt hår, han har en spesiell tatto i ansiktet som minner om den jeg så på hånden til en i et syn angående en sak je nevnte her inne tidligere. Han er snarlik ene gutten på et bilde jeg så en dag eller to etter: lagt ut her inne på nyhetsspeilet om 4 personer som hadde «tatt selvmord» mens de etterforsket pedo greier. (Hvis jeg husker riktig?)

«ordførerens sønn»
(Hvor e han?)
«DORA» (?)
«She named them»
«You predicted it»
«Its the mayors son»
«He told her where the body is»

«In his symphony»
«The letters»
«Your name»

«Your symphony»
«You where told»
«Edited»

«The investigator bought your book»
(Sensurert)
«His eyes»

«On purpose your book»
«He sendt it in your name»

«Privat island, you where told»
«Your call made public»
«The man from Minnesota was his friend»

«Full frikjennelse»
«Catfish scandal»

«Han så bare på istedenfor å delta»

«Permanent bestråling»

«He has no idea» (that you are Alive)
«He thought you where a ghost»
«They told him you where dead»
(Why?) «To minimize the pain»

(Kanskje en av mine spøkelser også lever?! Jippi :)

«They presuaded him»
«His career where over»

«He used your story»
«He used your name»

«It was his boss» (That made him do it»)
«He didnt want to use your name»

(Spørs om dette har å gjøre med tidligere clues «Your friend ruind your testemony», they changed your statements)

«They are fighting over it because you won»

Som jeg har sakt før, dersom det er flere der ute som har blitt brukt, misbrukt, I MC experiment, uetisk forskning, og denslags/lignende, så slår vi oss sammen og finner på noe lurt :)

Kill, cat -fish cat. Freerun chicken? På tide at Gud og englene rydder opp i det her.
Just sayin!

Jeg har fremdeles tenkt å selge min historie til høyeste (rett person) bud med visse krav selvfølgelig. «Golden egg to be shared».

Til alle «guttene mine» der ute:

LOL

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
9 måneder siden

Billie Eilish – Ocean Eyes (Dance Performance Video)

Eee
Eee
Anonym
9 måneder siden

Diverse fragmenter fra meditasjon: Skattejakt på Adak Alaska? Så nylig en dokumentarserie om det og snappet opp noen inntrykk mens jeg ser på google earth:

«Its benith the soc/sok» (har ikke peiling hvordan det skrives eller hva det er)
«East side of it»
«Jackpott»
«Fingers crossed»
(Jeg spør hva er the soc/sok?) «That Area»
«Thats it»
«treasuremark found»
«Other rock»
(Synes jeg snapper opp disse her, men muligens spam: Creek, hillside, island)

«They where told to change the story»
«Your Voice, second atemt»
Tror dette hører til noen som forsøker å «Frame» noen, opptak som noen ville forsøke å bruke mot noen. Kanskje tvangsinnleggelse? Eller vitne til en sak? Eller noe annet.

«Animal rescue»
«Afganistan»
«They changed/Chained him»
(He) «Rescue/d you»

Er det savnet noen K9 i Afganistan? Mulig det er en som vandrer i SF USAs, gater også.

«Monsters are real»
«They invested in your Brain»
(Kappløpet om hjernen, nazi forskning)

«You Will be shocked what he has done to your name»
(Tror dette hører til en del clues jeg har fått om en løgnhistorier noen har diktet opp om noen, noe alvorlig)

«Professor watched your tapes»
«legal right an issue»
«Stjålet testamente»
(Sensurert)
Hm, ser jo ut til å høre sammen med noe lenger opp?

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
9 måneder siden

Alle skatter som blir funnet MÅ gis til charity, animal sanctuarys og frigjøring av gissler :)
(Hvis ikke militæret har ribba med seg alt fra adak, de er jo nødt til å finansiere sine sorte djevelske program. Mangler det mange millioner i statskassa kanskje? LOL)

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
9 måneder siden

Ps. Kanskje redigerte opptak? eller gamle opptak som «fremstår» som nye?
Eller kanskje det er noe postitivt?
Lett å ta alt for å være faanskap når man har gått i mine sko et halvt liv. Kanskje hører det med til denne:

«The book Said/told you where being recorded because you testefied»
Ja, det kan jo være en ærlig sak, eller det kan være en unnskyldning.

Kanskje har det en sammenheng med clues jeg fikk for lenge siden, om stjernevitnet (lege?) som løy og en professor som løy om att noen var hans/hennes pasient.
Kanskje er det en helt annen sak, og kanskje er det bare Brain spam. Good vet :)

Nå kan det jo også hende at Gud og englene har forandret alt igjen, allerede. Disse tidslinjene kan man lett snuble krok i.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
9 måneder siden

ps 2

Hvis det er noen saker med «selvmord» der ute på ymse steder (Det later til å være en utbredt skjebne i enkelte kretser) så sjekk opp i et tilfelle skal det være gitt blod-fortynnende medisin/middel. Tror det er til en kvinne. Kan være en fremtidig sak, eller nåtid eller fortid, vanskelig å si.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
9 måneder siden

«Hun ville dokumentere sin SAK, som DIN saksbehandler»
Hm. Vet ikke helt hvilke av sakene disse gjelder, MEN, hvis noen kødder med meg igjen så sverger jeg at jeg kommer til å saksøke de til hevllevette og tilbake ørti ganger.

Jeg regner med at slike djevler som operere slik, kutter ut de tilfeller hvor de selv gjør noe galt. Som å sitte å «skrike» om hvor håpløs du er og true med å sende deg tilbake dit du ble utsatt for overgrep. Og med vilje feilede seg slik at det kan opprettes en sak på deg … Ja det finnes noen en del slike historier der ut, aner ikke hvilken sin dette er men stakkars den faan som kødder mer med meg. Det blir ikke sendt mer engler herfra til slike. Just saying. (Med uttak om de som har beklaget og gjort opp for seg/gjør opp for seg blantt annet med å tilstå)

En saksbehandle er ikke lege, så dette må jo være Nav eller noe lignende?
Noen som prøver å sverte noen for å hevde seg? Hvem vet, bare GOOD vet :)
Vi kan jo trøste oss med, vi som har blitt utsatt for MC faanskap at disse nazi nøffende slipper ikke unna men vil få sin lekse til slutt. Samtidig så får vi jo håpe at ikke alle er like jævlige og at det finnes noen mange gode menn til å vende alt til det gode.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
9 måneder siden

Fortsettelse:
«Tempelridderordenen har satt sammen dokumentene for å få det til å se ut som …»
(Mine eller andres doc?) «Both»
«She changed the statements»

Eee
Eee
Anonym
9 måneder siden

Savnet: Cherie Westell Fra melborn Australia.(Utlovet dusør 1 mill. AUD. LOL)

What happend to Cherie:

She was removed from … «Fosterhome»
«Cant change … «What happend to her Life»
«The nurse … «It was televised»
«She only knew .. The boy»
«She used … his phone» (Hm, det stemmer vei ikke, det står at hun ringte fra telefonkiosk)
«She had her moms … ring»
«Trusted her»
«She changed his Number»
«Phone Company …»
«She only knew his Number» (Når jeg spør om hans navn)
«Arrested twice»
«Her Persona changed… a week before…»
«She was used… kartell»
«Fostermother paid for her ticket»
«She made a mistanke -trusting her mother»
(Sensurert)
«People Will tell – her story changed»
«She changed her story to match yours»
«The Nurse»
«News station knows her name»
«She was found ten years ago by the man …»
«She lives – Estelle»
«Her body moved»

Her ser det ut som en blanding igjen, av to saker. Vet ikke om body moved kan bety at hun flyttet istedenfor at et lik ble flyttet? Jeg ba om nytt navn dersom hun var i livet, fikk Estelle.

Hva er dette med the Nurse? Minner meg om min egen sak, der det kom opp nurse. Hvem vet, kanskje noe som går igjen…

Når det gjelder «she lives» er det sjelden jeg får opp om noen er i livet eller død, siden det hopper i tid frem og tilbake. Så på et tidspunkt har hun vært i livet, men jeg oppfatter i denne saken som om hun er i livet nå. (Døde mener de lever, de er bare i en annen dimensjon, så det kan også være en forklaring)

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
9 måneder siden

«They told you his name»
Jeg måtte tenke tilbake, fikk in noe med A- Amed eller lignende. Trodde ikke det var et navn så jeg glemte det, men noe med A som ligner på Amed. Ikke sikkert det har noe å gjøre med Cherie Westell.

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Eee
9 måneder siden

CLEO SMITH
https://www.her.ie/news/cleo-smith-speaks-treatment-missing-539267
Joda, Cleo fortalte sannheten, hun ble stelt av en kvinne. Jeg så den kvinnen i et syn. Hvor Cleo ligger på en benk som heises opp, og er sedert/dopet. Jeg fant bilde av en kvinne som ligget på den jeg ble vist. Kvinnen jeg så opptrådte som en lege/sykepleier/ eller kosmetisk behandler.
Hvor ble det av soveposen? Kanskje har de kvittet seg med den nå da.

« Forrige artikkel

Robert F. Kennedy Jr. avslører helsevesenet og korona-pandemien

Neste artikkel »

Se dette og verden er ikke lengre den samme

98
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x