Den gråtende madonna, https://mysticpost.com/2019/07/weeping-statue-from-medjugorje-italian-couple-receive-warnings-and-prophecies-aramaic-writings-language-of-jesus-appear-on-wall-curia-investigates/

Historien om Medjugorje og Madonna

1.4K visninger
6 minutter lesetid
29

Popindustriens Madonna Louise Ciccone skaper sine demoniske skygger ved hjelp av lyset fra kristne symboler, begrep og bilder. Det er sikkert at hun ikke har funnet opp dette på egen hånd.

Fra Rebel Heart Tour, her.

For å få frem hva lysets Madonna representerer var det på sin plass å sette opp en mørkets Madonna ved hennes side, en madonna kjent under navnet Madonna Louise Ciccone. Den som tar seg tid til å se hennes videoer, ser at hun har latt mørkets krefter bruke henne for å komme til rikdom og luksus gjennom å forføre tusener av ungdommer inn i sitt eget mørke rike. Men å imøtekomme de manges ungdommers ubearbeidede seksualliv gjennom å misbruke symbolers kraft på sine show, er i seg selv en voldtekt av sitt eget publikum. Louise Ciccone opptrer som en illusjonist som ikke nøler med ta i bruk sitt publikums laveste instinkter; og må som enhver av oss på et senere tidspunkt stå til ansvar for det hun har dyrket frem, hun må betale regningen.


Å være født inn i en kristen samfunnskultur betyr at frakken som ble utdelt, hadde blitt føyd sammen av kristen sedvane. Kanskje av den grunn hadde jeg helt fra tidlig alder sympati for den visdom jeg følte levde i bibelens Nye testament. Men som barn i et norsk marxistdemokrati ble jeg forledet til å betrakte dette som en slags hobby, noe jeg passivt nøt av, men uten å tilføye noe eget, akkurat som et fettøye som haster avgårde på egne utflukter øverst oppe i vannflaten og ingen anelse har om hva som gav oppdriften. Da jeg for et dusin år siden bereiste et land med en landmasse på størrelse med Norge, men tettpakket med 110 millioner innbyggere, flertallet i enkle kår på et meget fruktbart øyrike, forsto jeg hva det var som holdt nasjonen sammen i sømmene.

Landet var Filippinene, bebodd av over 30 forskjellige etnisiteter, og hadde vært under den katolske kirkes oppsyn fra det tidlige 16ende århundrede. Kristendommens leveregler og visdom var den kultur de sto på; millioner av mennesker, de hadde levd sammen i fred uten andre betydelige konflikter enn utenlandske krigshissere hadde brakt inn. Dette ble en nøkkelopplevelse for mitt vedkommende. Med dette var for meg tiden kommet til å ta kristendommens idealer på alvor; å skarpere formulere egne idealer og målsettinger; jeg hadde altfor lenge latt meg påvirke av den pågående marxistiske avkristning, som systematisk, i ro og fred i mange år fra de mange skalkeskjul, hadde funnet sted i Norge.

Ved å venne ungdommene til de mektige åndelige ekvipasjer, som ligger bak menneskets forplantningevne, fører Louise Ciccone dem skritt for skritt mot kristendommens motbillede, satanismen, fra video, her.

Marxistdemokratene, (dvs alle stortings-politiske partier idag, KrF inkludert) iakttok alle krigene, deres lemlestelser, sårede og døde, den omfattende nedbrytning og ødeleggelsene av vår samfunn, men hadde latt seg forlede til ikke å se ondskapen, fordi ordet var fjernet fra deres vokabular; det onde fantes ikke i deres verden, og dermed hadde de gitt det onde fritt leide.


Da det er viktig for mange av oss å få høre om ideer og tanker utenfra for på en omfattende måte forstå det som skjer, slik at vi kan handle forholdsmessig, står kristendommen og dens ideer nært; vi er fortsatt et kristent land, selv om marxistdemokratene har arbeidet systematisk i mange år for å forandre dette. Følgende historie er viktig å lytte til, har vi ikke erfart noe lignende under pandemien? Myndighetenes lett skjulte trusler om vaksiner? Statlig mobbing av uvaksinerte? Virussykdom som ingen sykdom var, vaksiner som ingen vaksiner var? Mange dødsfall deklarert som død av sykdom, mens det i virkeligheten var pga en eksperimentell mRNA-injeksjon? Var ikke dette bygd på løgn?

Madonna, kvinnen og moren; så stor var hun i sin sjel at hennes opphøyede evne til medlidenhet og omsorg for menneskene, sammen med en velsignende holdning og gest som gave til alle besøkende, slik at de kunne føle seg styrket, kommer til og med til uttrykk i hennes avbilde i Medjugorje, se her.

Marxistdemokratene, posisjonert i de viktigste stillinger i våre statlige departement, var ikke bare ateister, men også materialister. De hadde latt seg forlede til ikke å se løgnen, fordi ordet var fjernet fra deres vokabular; løgn fantes ikke i deres verden, og dermed fikk også løgnen fritt leide.

Popartisten Madonna lokker tusener på tusener av ungdommer og unge voksne og fører dem skritt for skritt fremover, en slags mørkets kveldsskole, fra video, her.

Jeg har valgt noen få sitater fra dokumentet som kan gi et inntrykk av hva slags mennesker vi har med å gjøre, jeg anbefaler å lese boken:


«17. august 1981 ble sognepresten Jozo Zovko arrestert som ansvarlig for menigheten i Medjugorje og fordi han vitnet for åpenbaringene. Han ble anklaget for å være en oppvigler og forræder og fiende av den sosialistiske stat. De ville først henrette ham uten rettssak, men de var redde for reaksjonen til folkemassene hvis han ble martyr.»

«Rettsaken var nærmest et skuespill, en tragisk farse; Anklagen mot sognepresten Jozo var tatt fra prekenen den ellevte juli. Han hadde preket over tekster i 2. Mosebok, Exodus, om Israels utfrielse fra Egypt og den førti år lange vandringen i ørkenen før de kom til Det lovede Land. Han tolket det symbolsk og åndelig, og han snakket om å være slaver av synd og å bli løst fra syndens lenker.

Spioner fra kommunistpartiet hadde tatt notater fra prekenen og ble ført som vitner, men de var lite kjent med Den hellige skrift. De mistolket alt som politisk og nasjonalistisk propaganda, og trodde at Jozo snakket om undertrykkelsen av kroatene de siste førti årene med kommunismen. De mente han hadde oppfordret folkemassen til opprør mot regimet, selv om han bare hadde oppfordret dem til bønn og personlig omvendelse.»

«Jozo Zovko ble dømt til tre års fengsel på grunn av antirevolusjonær virksomhet. Han måtte bo på en naken celle av betong med bare en brisk. Pater Jozo blir fengslet uten sengeklær å ligge på og lite mat. Han ble torturert, slått og mishandlet…» …«Jozo har en dyp og fast tro, og spesiell evne til å formidle evangeliet og Guds kjærlighet. Han er heller ikke redd for å si sannheten, og det er det ikke alle som liker. Mange vitner om at de har kjent Den hellige ånd når pater Jozo har lagt hendene på hodene deres og bedt over dem. Det har også skjedd sterke omvendelser og helbredelser. Mange har også blitt befridd fra demonisk innflytelse på hans forbønn.»


Kristendommen slo etter Midtøsten først rot i Søreuropa. Her er de kristne røtter langt dypere og har mange flere forgreninger og større betydning enn i Skandinavia hvor marxistdemokratenes dødsånd allerede har kunnet legge mangt og meget øde (foto, se her).

«Kommunistene så også etter hvert muligheter til å tjene penger og ble mer ‘velvillige’ overfor turistene. De bygde et eget turistkontor rett utenfor kirken og innførte en turistskatt for utlendinger. Det ble også krevd inn en skatt av dem som hadde overnattingsgjester, selv om de lot dem sove der gratis.»

«Bare Gud er hellig i seg selv. Menneskers hellighet er derfor noe vi får som gave av Gud, som en nåde vi ikke selv kan oppnå. Ordet hellig fra norrønt og engelsk stammer fra et ord som betyr å være ‘Hel’ det samme som helse og helbredelse. Det å være ‘hel’ i sin ferd og uten svik er et gammelt norsk ideal.»

«Det har skjedd mange spontane helbredelser i Medjugorje; ‘lamme går, døve hører og blinde ser,’ akkurat som i Evangeliene. Mange vitner om mirakuløse helbredelser, over 450 er dokumentert etter Kirkens strenge kriterier, og kan ikke forklares medisinsk med dagens viten. Svært mange har opplevd en indre helbredelse og forvandling. Den viktigste åndelige helbredelsen skjer gjennom å motta tilgivelse for alle synder i Skriftemålet.

Prestene pleier å be for helbredelse etter kveldsmessene, både fysisk, psykisk og åndelig. Ofte legger de også hendene på hodet til de syke mens de ber. Sykesalvingen blir også brukt til helbredelse og lindring ved alvorlig sykdom, og ikke bare som ‘Den siste olje’ før døden. Når vårt forhold til Gud blir helbredet, kan vi oppleve den store indre freden som bare Han kan gi. Seerne forteller at under åpenbaringene pleier Jomfru Maria å strekke ut hendene og be over alle som er tilstede. Hun ber spesielt for dem som er syke. Hun helbreder ikke selv, men går i forbønn for oss, og hun gir oss sin kjærlighet og velsignelse.»


Tekst tatt fra pdf-dokumentet Fred i hjertet, fred i familiene, presentert av Åse Ottersen, kan lastes ned her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

29 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
1 år siden

Hvor er Flight MH370 ?

Flight MH370: ‘Most probably the plane was shot down’

Siden vi nå er på et konspirasjons-forum så lurer jeg på om noen har en formening omkring dette mysteriet. mange ulike teorier om hva som har skjedd her. En av de var at noen skjøt ned flyet fordi det var noen inni flyet de ikke ville skulle nå Kina. Jeg synes det høres vilt ut, hvis man vil kvitte seg med noen slik så hvorfor ville de ikke knertet de enten før eller etter at de tok flyet?

Når jeg spurte Gud hva som hendte så får jeg noe med nødssituasjon, og noe som var gjemt ombord under et passasjer-sete.
Og at signaler ble tapt på grunn av en militær operasjon. (Kanskje det menes en operasjon inni flyet?)

Men hva i allverden kan man gjemme under et sete? (Et våpen? Et instrument? Parashoot?)
Og hvem har mulighet til å gjemme noe under et sete? (Noen som rengjør/inspiserer flyet kanskje?)

ps.
Noen som har tips om et mysterie jeg kan bite i? ikke noe altfor ekkelt.

e
e
Anonym
1 år siden

Vi trenge rå starte to ww allianser. En allianse for anti mind kontroll. Hvor man også har sitt eget “politi” som sjekker alle institusjoner hvor det finnes folk innesperret (ofte ulovlig og uetisk) Det kan være folk som ikke har familie (og andre spesielle situasjoner) som nektes grunnleggende rettigheter. En allianse som motarbeider den djevelskapen på alle måter.

Vi trenger en verdens allianse for felles “Amber alert bønn”. STOPP KIDNAPPING OG TRADING MED MENNESKER og dyr. Noe vi kan gjøre dersom ALLE jobber sammen mot dette. Jeg nekter å tro at 50% av jordas befolkning er pedofile satanister.

e
e
Anonym
1 år siden

RETTFERDIGHETENS DAG skal komme til alle Mind-contoll ofre, til alle de som ble frarøvet grunnleggende rettigheter. Til alle de som ble bortført, fengslet, frarøvet en rettferdig rettssak, til alle de som ble frarøvet rett til advokat og mulighet til å fremskaffe vitne i sin sak. Til de som ble utnevnt som skyldig uten retts-gang, til de som ble henrettet for noe andre hadde gjort, eller for noe de har blitt tvunget til å utføre mot sin vilje. Sann mine ord, rettferdighetens dag skal komme. ALLE HAR RETT TIL ADVOKAT, TIL Å FREMSKAFFE VITNE FOR SIN SAK, OG PÅ EN RETTFERDIG RETTSAK. Og de som påtar seg selv rollen til å være dommer som frarøver og dømmer i slike tilfeller, de utfører djevelens arbeid.

Det er en åndelig rettssak for alle sjeler i denne verden, som ingen av oss slipper unna, og jeg skal stå ved siden som vitne, til de andre som har blitt brukt i mind-controll. Selv de som ble brukt mot meg skal jeg vitne for.

Et steg ad gangen.

ps. 1. bud i ANTI MINDCONTROLL agendaen:

Husk at alt er løgn. Djevlene lyver. De vil alltid bruke løgn til å skremme. Ignorer dem.
Send Jesus rensende ild i motangrep.

e
e
Anonym
1 år siden

NOK MC og over til noe litt positivt:

I Believe (Groban)

i love you (Ellish)
https://www.youtube.com/watch?v=-u5gDCNwTiw
Ocean eyes (Ellish)

NEVENR GIVE UP YOUR DREAM!
Om jeg så ender opp som tannløs og sko-løs, så skal ingen få stjele min drøm :)

e
e
Anonym
Svar til  e
1 år siden

The Wings of my heart

Amazon grace

I will remember you

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Det er mange i alternative kanaler som snakker om frimureri. Det er sannsynligvis frimureriet som står bak alternativ media også. Plutselig ble “New Age”-religionen blandet sammen med alternative nyheter. Helena Blavatsky, Aleister Crowley, Jack Parsons og L Ron Hubbard var svært knyttet til frimureriet. Albert Pike og Manly P Hall, sammen med sine nyttige idioter, har forsøplet verden med sin trolldom, magi og ritualer. De tok råd fra “døde” og promoterte medium og spiritisme. Alt av mystikk og oppskrift på hvordan oppnå et høyere nivå. Illuminati.
Jeg lurte på hva “New Age” kom fra. Det er etter kanaliseringer fra “romvesen” som snakket om en “New Age”. En tid der mennesker skulle oppnå opplysning og guddommelighet.
Så kom Collins Elite og hevdet at dette som utga seg for å være romvesen egentlig var demoner eller vesen fra en annen dimensjon. De konkluderte med at Det Gamle Testamentet og loven der var eneste utvei for å få stengt den portalen som de mente var åpnet. Det er strengt forbudt å drive med spiritisme og spådommer i Bibelen. Etter å ha sett på, deltatt og forsket selv på dette, har jeg kommet til samme konklusjon. Men “loven” er ikke fra en diktator. Loven er som en naturlov. Hvis vi driver med brudd på loven får vi en verden i kaos. Så hvorfor er det folk som kjenner loven veldig godt som skal få oss til å bryte loven? De promoterer alt som vil føre til kaos. Sodom & Gomorra.
Det siste er at de forsyner skolebarn med insektsnacks i 1000 kantiner i Australia. De skal ta dem tidlig. Masse proteiner og vitaminer, sier de. Kanskje ikke så galt? Jeg vet ikke, men det hevdes at insekter har enzymer som mennesker får problemer med. De som promoterer det har forbud mot å spise det. Det er ikke kosher. Så hvorfor er det ingen som roper ut? Svin svetter ikke ut avfallstoffer, og har parasitter og trikiner. De spiser ikke det i følge loven. Men de vil ha oss til å spise og drikke alt som ikke er bra. De vil ta bort kjønn som Bibelen sier er to personer som utfyller hverandre. De er forskjellige og blir til én. De promoterer Pride og homofili. Det er ikke nok å akseptere at folk er annerledes og tolerere, de vil at alle skal bli homofile. De promoterer sex med barn og vil normalisere pedofili. De promoterer vold og drap. De sender oss i krig mens de sitter og ser på fra sofaen. De har innført en ny lov. Gjør som du vil!
Selv søker de opplysthet og guddommelighet. Fordi de er selviske og egoistiske. De vil ha oss til å falle mens de skal vokse inn i himmelen selv. Alt fordi de tolker utifra selvet. Mens loven omhandler Guds Rike. Der alle skal oppnå en større bevissthet sammen. Der verden oppnår fred og sannheten blir avslørt.

Frimurere har forsøkt å oppnå opplysthet i alle år. Men de søker kun å utvikle selvet. De har holdt ting skjult for oss og villedet oss med deres søppel. Kabbalah har også blitt pushet av disse klovnene. Mens i ordet ligger mottatt kunnskap og tradisjon. Det er egentlig en muntlig overføring av opprinnelig kunnskap om de 5 mosebøkene. Hvordan de skal tolkes. Det er det jeg prøver å gjøre. Jeg har aldri deltatt på kurs eller lært av noen. Jeg har mottatt fra naturen rundt. I symbolikk og gjennom å finne et “større bilde” og sammenheng. På samme måte som Salomo lærte av mauren. Mystikken har jeg ikke søkt. Den har åpenbart seg for meg. Det rare er at mye av det jeg har lært stemmer overens med hva enkelte lærere forteller. Det er det som er så morsomt og spennende. Men det involverer ikke noe okkultisme eller mystikk. Det er den levende naturen som “snakker”. Historiene kan liksom utspille seg ute blant folk. Så Gud “snakker” gjennom folk, dyr og resten av skapelsen. Ett eksempel er hvorfor Abraham og Sarah ikke fikk barn. Jeg fikk forståelse fra bokstaven H. Hvis man deler bokstaven i to deler, vil de falle. Så det er en fin bokstav for et ekteskap. Men H’en var som løvenes konge som strakk begge armer i været for å vise og kunngjøre fødselen av en ny prins. Og jeg hadde gjort det samme. Så det er følelsen der som man får ut av læren. Bokstaven H ledet til kunngjøringen og stoltheten. Det kan være feil å tolke det frem slik i den muntlige overrekkelsen, men svaret skal være riktig. Et utrop og kunngjøring av kjærlighet til en annen og troskap til den ene. Da ble H’en lagt til og da ble ekteskapet fullført. Fra Moses lærer vi at omskjæring handler om troskap. Ikke en rituell omskjæring av hud, men en påminnelse om ekteskapet. Slik som ringen på fingeren. Et eksempel på hvor gale folk kan bli er da en kvinne gikk rundt med Jesus forhud som en ring på fingeren.

Men oversettelsen av moseloven er ikke en tolkning eller religion. Det er kun sannheten som teller. En ren oversettelse av loven til praksis. Det er den skjønne jomfru som menn vil ekte. Det er kongen og hans vann, for den tørste dronningen.
Woke-bandittene arresteres. Lærere, Disney-ansatte, og politi blant arresterte for sex trafficking.
Do What Thou Wilt, sier Crowley og frimurerne i deres lov. Loven over alle sier de er motbydelige.
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/crime/florida-sex-sting-human-trafficking-b2164395.html
Sirisser til snacks for barn i Australia. Green New Shite, selvfølgelig. Det grønne skifte-svindelen fra den samme NAZI-banden.

Jeg ble introdusert til deres trolldom. Jeg tror det var 2007. Jeg antok at det var frimurere. Jeg vet ikke. Jeg skulle starte en virksomhet og det virket på meg som de hadde kontroll på alt som foregikk. Jeg ble på en måte godkjent for å fylle et hull i kartet deres, som skulle lages etterhvert. Hadde følelsen av at det var som et godt gammeldags borgerskap, der bare få ble godkjent og fikk drive noe. Personen var en venn av en av Norges rikeste. Lokalen var eid av denne personen og det var gratis leie. Jeg skulle etterhvert få jobbe i utlandet med de rikeste av de rike. Han sa jeg aldri hadde hørt om disse folkene. De hadde mye mer enn milliardærkjendisene.
Frimurere har kunnskap om law of attraction som manifesterer deres jakt for penger. Folk tror ikke på demoner, men disse bruker deres kunnskap for makt og penger. Alt er motsatt av hva man lærer fra Moses. De danser rundt gullkalven og med demoner.
Charles som verdens frelser. Med vinger som en demon. Ser ut som Lion of Babylon som tråkker på menneskene. For miljøet? HAHA!
Folk er så dummet ned at de tror på absolutt alt av det forvrengte som media og TV forteller dem. Men Charles ville ikke bli konge, sier narren på NRK. Nei, men han vil gjerne ha sitt ansikt på en demon-statue og bli kalt savior of the world.Og fronte Den Grønne Svindelen til WEF. De liker å tråkke på folk og meske seg med godsaker selv. De ønsker så gjerne å være STOORE. Akkurat som demoner ønsker. Hmmm!
https://www.hellomagazine.com/royalty/2002/03/07/charles/

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Jeg har fått nok av alt spirituelt nå kjenner jeg, Det begynner som en ting og ender opp som en annen. Jeg har misforstått mye innser jeg, jeg har forvekslet folk og ikke forstått hvor det bar i tide. Det lille jeg har forstått vet jeg ikke hvordan jeg skal håndtere. Alt jeg egentlig ville var å hjelpe og finne de savnede, så ble alt kaos. Jeg tror nå blant annet at de der jeg trodde var trygge å bruke, meditasjons-musikk på youtub var en bra greie, regner med at det ikke er farlig om man bruker det litt, men det er ikke bra innser jeg nå. Jeg har meditert meg inn for mye her. Så vet vi jo hvordan det finnes de der ute som liker å kødde med slikt. jeg har trodd noe handlet om en ting som handlet om noe helt annet, eksempelvis. For å være ærlig så forstår jeg meg ikke på det åndelige, og skulle dermed vært mer forsiktig. Og det vi ikke forstår kan skape mye rot. Man kan gå seg vill i det å lete etter sannheten, jeg løy ikke, men jeg mistolket en del. Jo mer jeg forsøkte å forstå, fordi jeg ville hjelpe, jo lenger inn forvillet jeg meg. Desperat etter å hjelpe i tide, den som ropte om hjelp, nå er det jeg som trenger hjelp.

Takk for svar :) Alt blir bra til slutt :)

ps.
Og det hender at man mistar folk som forsøker å hjelpe, for det motsatte. Og beklageligvis andre veien noen ganger.
Forviklinger, misforståelser og i tillegg noen ganger folk som kødder. Jeg forstår fremdeles ikke alt, men er lei meg for det jeg hat tatt feil av.
Hva var det forresten nå Jesus sa igjen om det med hvis noen ber deg om (husker ikke eksakt hva det var) så skulle du by dem jakken i tillegg ;)

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Skjorten og kappen er fra Bergprekenen.
Her forklares det godt hva åndelighet er. Man trenger vel egentlig ikke mer enn Bergprekenen. Det er her “Fader Vår” kommer fra. Det er fundamentet for Jesus og hans tolkning av loven/Toraen. Åndelighet er å gjøre gode gjerninger. Ikke for å vise seg for andre, men for å ære Faderen og gjøre Guds vilje. Fordi det kjennes godt. Men det han sier er at hvis man ikke hjelper de som trenger det, er det et svik mot kongen, i dommen. Det er hentet fra Salomos Ordspråk. Den som hjelper en stakkar, låner til Herren og Herren betaler tilbake den gode gjerningen. Så Jesus setter sammen lærdom fra Toraen, eller de som har tolket den før han. Så de på kongens høyre side er jordens salt. De som gjør gode gjerninger mot de små, har også gjort gode gjerninger mot kongen. Uten salt smaker maten flaut, sier Job 6:6.
Han snakker også om falske disipler og falske profeter. Gjengelde ondt med godt. Gi kappen også!
Her forteller han at Toraen består og advarer mot å fjerne en tøddel fra loven. Alt han sier er fra hans tolkning av Toraen. Hold musepekeren over tallene i avsnittene og se hvor det kommer fra. https://bibel.no/nettbibelen?book=MAT&chapter=5&slang=bokmal78

Så ditt ønske om å hjelpe de stakkarene som blir utsatt for overgrep er åndelighet. Å besøke noen på gamlehjem, leke med barn, ta vare på dyr. Alt er åndelighet. Meditasjon og new age er pushet fra frimurere og deres okkultisme. Deres feilaktige tolkning om å oppnå guddommelighet og opplysning. Selviskhet og hovmod. Mens åndeligheten er i gode gjerninger. Det er å bringe og å manifestere Guds vilje på jorden. Da er ånd og jord samlet. Veien til Faderen går gjennom Moderen. I stedet for å meditere kan man gå tur i naturen. høre skildringen fra bekken og bruset fra fossen. Takke Moderen for alt hun gir og stell godt i hennes hage og skap fred blant de som lever der. Det er det som er budskapet. Starte en sunn familie. Lag et godt samfunn. Bygge nasjoner og skape fred blant nasjonene. Der alle har nok og ingen stjeler fra de fattige. Det er ikke hokus pokus i det hele tatt. Det vil betale seg å gjøre gode gjerninger. Helst skjulte. Jesus helbredet en uren og fortalte at han ikke måtte nevne det til noen. Men mannen gjorde det, og Jesus måtte gjemme seg. Man gjør ikke slike ting for å gjøre seg selv stor i andres øyne. Man gjør det fordi man er et åndelig og godt menneske. Det er mange ting man kan gjøre for å hjelpe barna. Jobbe på internett med å spre informasjon og skape oppmerksomhet. Man kan hjelpe til på krisesenter og kvinnesenter. Være støttekontakt. Man kan delta i frivillighet. Sånn som å lage mat til fattige, narkomane og ungdommer som har hatt en dårlig oppvekst. Blir ikke mer åndelig enn det. Dess lenger man går uti det spirituelle, dess mer forstår man at jorden og naturen er det beste stedet å være, men vi må skape freden og stelle i hagen. Jeg har lært om kvantemekanikk, men ikke fra frimurer-læren. Jeg har kjent på vibrasjonene og partiklene. Man kommer bare til et punkt der alt flyter. Jorden er skatten i det havet. Og skaperen holder det sammen. Så strengteori og parallelle dimensjoner er også pushet fra den samme banden. Det er fri fantasi. En ny religion som de trollbinder med. Bare se hvor mye de forsøker å manifestere løgn i media. Det er trolldom.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Det beste jeg har hørt på lenge. “Gjengelde ondt med godt. Gi kappen også!” Det var nettopp denne jeg tenkte på :)
(Og den med å snu det andre kinn til) Utrolig vanskelig når man ikke er i balanse og/ eller er under åndelig mind kontroll angrep av dimensjoner.

Dersom det finnes en mening med dette livet så er ikke meningen at vi skal vite alt. All “ekte vitenskap” er jo “gud” uansett om vi ser og forstår det eller ikke. Jeg tror det er farlig å pirke i enkelte ting, som mange forskere gjør. Og jeg tror vi vil få vi for det. Jeg trodde meditasjon var bra, jo lenger opp du kommer jo bedre. “natur-meditasjon og bønne-meditasjon” er bra, men det er ikke bra å få endret sin hjertefrekvens fornye, uansett om du selv gjør det frivillig eller om ytre kilder påfører det. Har du sett filmen Bruce Almighty? Jeg anbefaler den til alle. Den gode liker humor og historier.
Forestill deg den tilstanden han kommer inn i når han hører bønnene til Gud.

“Jesus helbredet en uren og fortalte at han ikke måtte nevne det til noen. Men mannen gjorde det, og Jesus måtte gjemme seg.” Denne hadde jeg glemt, er glad for å få se den nå. Tar gjerne noen flere slike :)

Man skal være forsiktig for hva man ber om siden man får det har jeg hørt, problemer er at man ikke alltid forstår hva man har bedt om, det har jeg lært nå. Fremdeles forvirret lol.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Åndeligheten og de gode gjerningene gir åndelig bevissthet. Det grunnleggende for læren er å oppnå den bevisstheten som skal til for å forstå Bibelen. Så i endetiden vil ordet gjenoppstå. Bruden løfter på sløret så folk vil se. Det er det profetien sier. At alle spørsmål omkring Bibelen vil besvares. Den er skrevet av en større bevissthet og den må man få for å forstå.

Det andre er spirit/spiritisme. Det er den okkulte kunnskapen om godt/ondt. Det er når slangen hvisker og slikt som beskrives i spådommer og tale med de døde. Det er kvantemekanikk og fysikk. Jeg har sett Bruce Almighty og bruker også en episode fra Indiana Jones som viser det samme. «I want to know».

I kvantemekanikk ned partikler og tanker som manifesteres materielt, er det lett å skape helvete. Jeg nådde et punkt akkurat slik som i filmen, der jeg forstod at her må man stoppe. Etter det har jeg forstått at jorden er stedet å være. Det er ikke noe annet å strekke seg etter. Det ultimate er å oppleve livet på jorden, men da med full åndelig bevissthet. En tid med fred over hele jorden og nærhet til natur og ånd. Når himmelen kommer ned til jorden. Altså Gud og Guds vilje er skjedd på jorden. At barn kan vokse opp i trygghet og få være barn. Det finnes ikke noe større enn det. Jeg finner ikke noe annet som er bedre spirituelt.

Så å meditere for meg er å være åndelig bevisst i det jeg gjør. Jeg kaller det en pilgrimsreise. Da finner man Gud på veien og det daglige brød som er åndelig føde.

Det blir som å se mønstre med IQ. Man må trene og trene for å score høyt. Masse hjernetrim.
Samme med åndelighet. Man ser mønstrene og ordene mellom linjene. Det er åndelig IQ. De som ikke ser mønstrene er blinde. Har man ånden med seg i sitt arbeide, trener man bevisstheten og lærer mønstrene som gir forståelse. Et godt eksempel er jo å saksøke for skjorten og svare med å gi kappen. Søk opp hvor ofte kappen er nevnt i Bibelen. Kappen får du fra læren. Å ta på kappen og få lære gir beskyttelse fra urene ånder. Vet ikke om språket blir mer synlig. Så man utnytter situasjonen for å gi litt av læren. Plante et såkorn. Gjengjelde ondt med noe godt. Blir litt som å ofre seg for noe godt. Sette seg selv til side.
Det er det som er åndelig og da mottar man forståelse. Vi lærer fra alt og kan snu det negative til noe positivt. Fin åndelig næring for oss det.

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2022/09/17/195871691/kunstig-intelligens-forskere-advarer-om-katastrofale-konsekvenser

AI kan etterligne hvem de vil. Stemme-kloning. Deep fake. + enda mer trixters.

Elon Musk sin (og tilsvarende teknologi) chiplink er livsfarlig. Dessuten er det et overgrep mot de dyr og mennesker og andre skapninger som blir utsatt for dette. Den som chippes (hjerne-chip) vil kunne kontrolleres, hackes, programmeres, infiseres med virus, og tortureres på avstand. Via mikrobølger fra satellitt og signal-tårn. Mind-controll operatørene har sitt kontrollsenter.
666 målet er å ta fra mennesker deres frie vilje. Styre de til å utføre onde handlinger etter operatørenes ønske. Kutte individets kommunikasjonslinje til skaperen/den gode kilde/gud.
Du vil få kunstige drømmer, det vil bli en kamp å jobbe mot det. Mens du sover tukler de med hjernen din.
Kappløpet om hjernen, vår energi, vår ånd og sjel. Til å begynne med er det bare bestemte individ de er ute etter, etterhvert er det alle.

Å programmere en robot/AI til å utføre onde handlinger er et overgrep. Og den som har gjøre dette blir skyldig/ansvarlig for handlingene som blir utført.

JEG ADVARER ALLE PÅ DET STERKESTE, ALDRI TA CHIPPEN. OG FOR DE AV OSS SOM HAR BLITT PÅTVUNGET DETTE, SÅ FÅR VI BE OM FRELSE OG UTFRIELSE FRA DEN GODE SJØL OG DE GODE HJELPERNE.

PS.
5G = telepatisk AI

PS2
Jeg tror de som har godkjent at enkelte individer blir brukt som forsøkskaniner vil kommer til å få oppleve å blir brukt selv til slutt. Vend om, før det er for sent. Tro meg, “dere” vil angre om ikke dette stoppes nå. Blir vel ikke noe morsomt å se at den onde tar over hjernen til barna deres og gjør de sinnsyke? Ingen kommer til å slippe unna hvis de tillater at andre blir brukt. Dette gjelder oss alle.

+ MC operatørene vil kunne logge seg av og på hjernene din. De vil kunne sende Images, og beskjeder.
de vil kunne forsøke å fremstå som noe annet enn de er. De vil kunne “hypnotisere” deg mens du sover og låse med passord kommandoer.

SANN MINE ORD. DETTE ER LIVSFARLIG. TIL DE DER UTE SOM ER LURT TIL Å TA CHIP frivillig, FJERN DEN SÅ FORT SOM OVERHODET MULIG!!!

++
MC operatørene vil kunne, via denne teknologi kunne endre din vilje, gjøre deg til slave, gjøre deg syk, endre din biologi, din hjerne-kjemi. Sette deg i konstant endret sinnstilstand osv.

Noen STYMTOMER PÅ MC KONTROLL (med chip):

KUNSTIGE drømmer
Kraftige blødninger (Neseblod og annet)
Fare for Hjerneslag
Fare for Hjerteinfarkt
Depresjon
Utmattelse
Tvangstanker
Endret adferd
Ekstrem svette
Hjertebank
Hjernespinn
Raseri
Uregelmessig hjerterytme
Tvangshandlinger
Hukommelsessvikt
Konstant hodepine
Sterk hodepine
Sanse-endringer/Forsterkede sanser
Forsvinninger

WARNING:
ALDRI MEDITER TIL CD PLATER ELLER ANDRE DIGITALE FILER.
VÆR FORSIKTIG MED ALLE PROGRAM DU LYTTER TIL DA NOEN KAN HACKE DINE ENHETER OG LEGGE INN SKJULTE PROGRAM I DET DU LYTTER TIL.

For beskyttelse: Be til den gode og få drahjelp til bønn mot det som sendes mot deg og for de som utsetter deg for dette.

FRI VILJE ER EN MENNESKERETT.

e
e
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Tillegge, symptomer på MindControll:

Elektroniske signaler i indre øregang som eksempelvis morse-koder.
Oppkast og brekninger (Dersom du opplever at du gjør noe mot din egen vilje)
Angst
Skjelvinger
Prikking i huden
Nevrologiske forstyrrelser
Miste følelse i deler av kroppen/ansikt og hode ved nese/hjerne-chip.
Tap av bevissthet/besvimelser
Forvirring

e
e
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Jeg er glad for at du har opplevd noe lignende som meg, så vet du hva jeg snakker om :)

Hva gjør du de dager hvor du føler sinne, raseri, over urettferdighet (O.L) dersom du har blitt utsatt for noen ekstreme episoder slik?

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Jeg har ikke gjort noe liknende. Jeg mediterer ikke. Jeg opplever alt i vår fysiske verden. Jeg ser og tar på partikler. Kjenner elektrisiteten og vibrasjonen. Jeg har hele tiden vært opptatt av balanse. Har prøvd å fortelle hvordan unngå å handle utifra sinne, frykt og andre negative ting. Skrev nettopp om det her.
Jeg har ikke chip. Av og til trenger man å brøle ut eller noe sånt, men man må finne balansen igjen. Det er bra å lette på trykket, men man må kontrollere det. Slik er det for alle. Man kan ikke gå rundt i sinne. Det jeg kaller meditasjon er å tenke og reflektere. Kanskje når man tar en tur i skogen og på fjellet.

Det går bedre og bedre. Jeg ser virkelig lyst på fremtiden. Ingen grunn til sinne eller bekymring.
Aldri vært så rolig og bekymringsløs jeg, Men nå har vi sporet av nok :-) Er vel ikke en personlig chat? Så takk for samtalen og lykke til videre!
Kanskje du er el-sensitiv? Les artikkel om smartmålere på Steigan.
https://steigan.no/2022/09/ti-kunder-fortsetter-kampen-mot-smartmalere/
https://www.vaken.se/stralning-och-elektromagnetiska-falt-som-kan-hela-och-som-kan-doda/

Tjoho
Tjoho
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Never ever give up, lille frøken

e
e
Anonym
Svar til  Tjoho
1 år siden

Jeg må være jækla irriterende siden de brukers så mange kalorier på å forsøke å få meg til å holde kjeft. Jeg gir aldri opp, jeg tar bare pauser. Jeg skal stjele så mange sjeler fra djevelen at han ber på sine knær om å få bli med i den rensende ilden, siden det vil bli ensomt uten noen å plage til slutt ;)

e
e
Anonym
1 år siden

Noen som vet hvem som sender ut disse morse-kode aktige signalene man kan hørt i indre øret, kjent som /Eartones? (Med eller uten øre chip?) Finnes det noen der ute som vet hvordan man blir kvitt disse signalene og det som følger? Som eksempelvis de beskjedene fra det såkalte “radio beskjed programmet” ? Når noen har blitt satt inn i en tilnærmet vedvarende hjerne-frekvens-endret tilstand?
Hvordan endre det? (Foruten å kutte meditasjon?)

Noen tips? Hvem ringer man for å få en stopp på det? Hvor kan jeg henvende meg?
Lege? Politi? FN? Helsetilsynet?

Jeg ønsker ikke å delta på dette, (ønsker ikke motta noen som helst form for “informasjon” på den måten, i meditasjon) og forholder meg kun til 3 dimensjonal kommunikasjon. Som Mail, brev, telefon. Dersom noen har noe de trenger min hjelp til eller ønsker å formidle får de benytte seg av den måten å kommunisere på. (Brev, mail og telefon)

Noen eksperter som har tips om medisin som kan tas? (over kort tid for å snap out of it)
Må finnes noen der ute som er “ekspert” på slikt som vet hva som kan gjøres?

Å kutte ut meditasjon alene tror jeg ikke er nok, til å begynne med. Og jeg regne med at Paracet ikke hjelper. (lol)

PS
Det jeg mener med vedvarende endret hjernebølger/frekvens tilstand er altså som man er i en lett meditasjon hele tiden.
Finnes det en måte å reversere slikt på? Må være noen man kan snakke med om dette her?

GODE RÅD mottas med takk :)

--..
--..
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Tape masse folie rundt en eske, skriv ikke forstyrr, sett den over hodet.

e
e
Anonym
Svar til  --..
1 år siden

Jeg er sikker på at forsvaret har metoder for å beskytte seg selv mot disse MC angrepene. Jeg er forbauset over at de tillater terrorister å bruke metoden mot den norske befolkning. Eller kanskje er det slik at det det Black millitary som bruker det men skylder på andre. For det er vel ikke forsvaret som dreper folk? I følge noen av de siste beskjedene jeg mottok så kom det blant annet en draps-trussel med hilsen en av de på min mistenkt liste i min sak, så beleilig tenkte jeg. Krapylene liker å skylde på andre vet jeg. De kan se å stappe det jævla radio beskjed MC programmet opp i ræva på seg selv, de som står bak.
I den åndelige rettssaken ingen av oss slipper unna, vil sannheten komme frem.

For øvrig et godt forslag ;) Men hva med en folie-hjelm? Hva med frekvens repell skjold? Hva med å spore avsender på slike angrep?

PS.
Mind controll er av djevelen. De som deltar på slike oppdrag og bruker dette mot mennesker eller andre skapninger utfører djevelens arbeid.

Gunds rensende ild er et godt forsvar å sende i tilsvar.

e
e
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Mange satanister ute på bygda for tiden, de ser ut til å være av den aller verste sort. De pønsker vel på noe kan jeg tenke meg.

e
e
Anonym
1 år siden

Til påminnelse: (Godt lesestoff)

https://www.helsedirektoratet.no/rundskriv/psykisk-helsevernloven-med-kommentarer/saerlige-samtykkebestemmelser/2-1-hovedregelen-om-samtykke

https://sykepleien.no/2017/08/nye-regler-tvangsbruk-fra-1-september

“Fra første September vil pasienter med sammykke-kompetanse ha rett til å nekte både tvungent psykisk helsevern, tvungen observasjon, og tvangsbehandling.”

Utur
Utur
Anonym
Svar til  e
1 år siden

Så bra lille frøken

e
e
Anonym
Svar til  Utur
1 år siden

Utur? ja heller det enn retur ;)

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Fader Vår – The Lord’s Prayer
Bolsonaro drar i gang bønn på Brasils nasjonaldag.

Jeg liker Fader Vår. La din vilje skje. Tilgi oss som vi tilgir.
Jeg liker også InshAllah. Hvis Gud vil. Vi mennesker vet ofte ikke hva som er best for oss. Jeg kan se tilbake på mange ting de siste årene der jeg ser at ting måtte være slik og ikke etter min egen vilje. Så mye negativt og vondt som kan snus til det positive og gi verdifull lærdom. Men der og da er det bare dritt. Å være ett med Gud er å gjøre Guds vilje, da er også vår vilje det samme. Da er man Guds sønn og datter. Hvis man ønsker å manifestere sin egen vilje uten å tenke på konsekvenser for andre, leker man gud. Ydmykhet og respekt. Over en million i Brasilia ønsker at Guds vilje skal skje. For felleskapet. Slik skal det gjøres! Wow!

Hørte en trist nyhet fra Buckingham: Charles er blitt konge! Enda en klovn fra WEF kommer til makten. Men la Guds vilje skje. Forhåpentligvis blir det snart slutt på det sirkuset.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

VG skriver at Charles, William og Harry arver en milliardformue. Det var da veldig mildt. Hva med flere tusen trillioner ? Hun var jo overhodet for Storbritannia, Canada, Australia og New Zealand.

Jeg gir opp menneskeheten. Det står millioner og hyller denne dronninga og hennes Kongefamilie. En av verdens verste slavedrivere og overgripere. Folk elsker altså å være slaver. Ihvertfall 99,99%

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  KTA
1 år siden

KTA – de som hyllet var freakmurerjihadister, hvilket opptredde som veldresserte bikkjer. Da charles gikk blant “folket”, kan jeg ikke huske sist jeg så såpass mange freakmurerhandtrykk i løpet av noen minutter. Men ja, freakmurerjihadister elsker være slaver av disse transene. Kan ikke glemme disse freakmurerjihadistene er de svakeste i samfunnet og har ikke evner til stå på egne ben.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
1 år siden

“Den viktigste åndelige helbredelsen skjer gjennom å motta tilgivelse for alle synder i Skriftemålet.”

Ingen tilgivelse fra Den Allmektige Skaperen. Samtlige straffes for sine ugjerninger, hvilket i tillegg er hardere enn ugjerningen slik at vi skal lære. Hvem er det som uansett aldri evner lære? freakmurerjihadistene.

Himmel og helvete (h og h = 3 og 3 = 33) eksisterer ikke. Ei heller en “ny verden”. Derav har freakmurermafiaen tapt.

Hvorfor kryper freakmurerløpeguttene for transene som kontrollerer mafiaen, Sven-Inge?

Digresjon: “queen” elizabeth døde 911 dager etter korona ble erklært “global” pandemi. Later til at freakmurermafiaen skal eskalere fremdriften i siste boken av eventyret bibelen.

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
1 år siden

Its the Matrix MR :)

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Det som er veldig bra med Madonna er at hun våger å tale der andre tier. Hun er en av veldig få artister som hadde guts til å gå imot covid plandemien. Støttet HCQ og Frontline doktorene. Hun gikk også ut med en badekar-video der hun fortalte at Covid var equalizer. Badekar viser drapstrussel. Whitney Houston, Dolores O’Riordan, og mange andre kjendiser har blitt funnet døde i badekar. Forskjellige grunner til det, men symbolikken er klar.
Visste Madonna hva som skulle komme?

Hun hadde også en rar opptreden på Eurovision som kanskje kan tolkes som en advarsel om en fremtidig plandemi. Med gassmasker og med tekst om å lære av fortiden. Ikke alle vil være med i fremtiden. Wake Up! Wake Up! Wake Up!

Madame X hadde lapp over øyet. Den enøyde og en pyramide. Man må ikke glemme at paven kaller seg Guds Vikar. Ikke glem hva han gjør i åpenbaringen.

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal tro om artister. De er under kontrakt. Det er slavekontrakter. De må gjøre det de får beskjed om. Det er så mye rart der ute. Så mange badekar og så mange slips på dørhåndtak. Så mange «selvmord». De bestemmer ikke hva de skal fortelle selv. De bestemmer ikke hva de skal ha på seg av klær. Alt er lagt opp for dem. De har solgt sine sjeler til bransjen. Ingen snakker ut. Madonna er modig. Hun er veldig talentfull, men kontroversiell. For en gangs skyld liker jeg det kontroversielle hun gjør. Nå som ytringsfriheten og andre rettigheter er angrepet fullt ut kan jeg støtte Madonna. Hva artistene selv bestemmer av illuminati-symboler og frimurertegn, vet ikke jeg. Trolig ingenting. Tror det er vanskelig å komme seg ut av det i live om man tør å kritisere de med pengene og makta.
The Industry – DMX

Madonna Eurovision

Madonna i Badekar

https://www.washingtonpost.com/technology/2020/07/29/madonna-instagram-covid-coronavirus-stella-immanuel-bathtub/

« Forrige artikkel

Ascension 2: Menneskehetens viktigste steg

Neste artikkel »

Life Alignment – Terapi regissert av deg selv

29
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x