Den dramatiske kampen om bevissthetens utvikling

5.6K visninger
13 minutter lesetid
12

Innsikten om at sinnet er todelt er ikke akkurat en nyhet. Sigmund Freud oppdaget menneskets ”ubevisste” for over hundrede år siden. Problemet er bare det at han trodde at denne delen av vår bevissthet var farlig. Den trengte å bli kontrollert og undertrykket for vår trygghet.

Denne teorien har smittet seg over til psykologi, psykiatri, politisk- og sosialvitenskap og til slutt blitt allmenn akseptert. Det er derfor ikke rart at bevissthetens utvikling har vært så uhyre treg i en alder av teknologisk vitenskap. Den gamle tiden har nå gått ut på dato. Et nytt trinn i utviklingen er på vei til å bli allemannseie takket være bevissthetsforskere som er villig til å bryte de tradisjonelle vitenskapelige reglene som krever trofasthet til den ideen om at materialisme er den eneste saliggjørende i universet.

Det kollektive samfunnet på denne planeten står foran enorme utfordringer. Den fragmenterte virkelighetsoppfatningen som har styrt menneskets utvikling gjennom tusenvis av år har skapt et kurs som fører til kollektiv selvmord. Vi har fremprodusert teknologiske muligheter som er i hendene på mennesker som har en fullstendig feilaktig oppfatning om meningen med livet. Kontroll, manipulasjon og overvåkning er stikkordene for fremtiden så lenge vi forblir ubevisst vårt eget opphav og våre skjulte (ubevisste) høyere intensjoner.

Stemmer Mayakalenderen?

Den enorme kampen mellom kreftene som slåss på to motstående sider om bevissthetens utvikling speiles utrolig godt i den eldgamle Maya kalenderen. Dette merkverdig utviklingskartet viser hvordan bevissthet har beveget seg gjennom en utviklingstid som er godt tilpasset det som vitenskap mener er startskuddet for universet – ca 16.4 år siden. Dette utviklingskartet viser til en eksponensiell utviklingskurve eller en stigende spiral. Hvert ledd i utviklingen er 20-ganger kortere enn leddet før. Perioden som startet i 1755 kalles utvikling av ”Power”. Denne syklusen hadde en varighet på 13-ganger 19,7-år og tok slutt 5.1.1999. Da begynte en periode der utvikling av ”Etikk og integritet” er stikkordet. Vi er i denne perioden nå og den har en varighet på 13x 360-dager. Det som skjer nå er en stor avsløring av skandaler, konspirasjoner og grådighet av mennesker som ber oss være lojale og trofast til. Denne prosessen er bl.a. en av grunnene til den globale økonomiske krisen. Denne viser hvordan hele verden har blitt manipulert gjennom et økonomisk system som kun tjener et fåtall mennesker. Den grove utnyttelse av andre gjennom kapitalkreftene står for fall. Verden vil se at et annet system vil overta. Forsøk på å redde det gamle er forgjeves – systemets overlevelsestid har gått ut på dato. Den siste perioden av Maya kalenderen starter 10.2.2011 og varer frem til 21.12.2012. Den består av en periode på 13×20-dager. Stikkord for denne perioden er kollektiv skaperkraft, utvikling av kreativitet og intuisjon.

Denne tolkningen av Maya kalenderen ser ut til å stemme med det som skjer i vår hverdag. Tiden har blitt veldig fortettet. Vi pakker sammen like mange hendelser som før tok 19,7 år inn i 360 dager. Det er ikke rart at mange ikke føler at de rekker å nå sine mål. Alderen for psykologisk ”burnout” synker for hver dag. Forandring er stikkordet som preger hverdagen. Jeg tror vi står foran mange overraskelser i den nærmeste fremtiden. Jeg kan se for meg at den eksponentiale utviklingen av bevissthet vil gå forferdelig fort når den først begynner å skje. Informasjonen er nå tilgjengelig for de som vil ta seg tid til å lese. I en intervju med Rumor mill news radio i dag snakker Clif High – som har utviklet webbot teknologi for å se inn i fremtiden at ting vil skje i USA i sommer som får folk til å reagere med sterke protester. Tiden for massenes passiv tålmodighet vil ta slutt. http://www.rumormillnewsradio.com/blog

Det handler om vår bevissthetsutvikling

Bevissthet, oppmerksomhet, sanseskarphet er noe du ikke kan spikre til veggen. Du kan ikke helle den på et beger, veie den eller måle den med ”objektive” funn. Klassisk vitenskap er bygget på den materialistiske filosofien som sier at din bevissthet er et produkt av hjernens fysiske prosesser. Moderne forskning rundt nær døden opplevelser taler denne teorien midt i mot. To generasjoner med forskere har rukket å intervjue over syv millioner pasienter som har vært kliniske døde og kommet tilbake for å snakke om sine opplevelser. Konklusjonen er klar, din identitet er knyttet direkte til din bevissthet og den overlever kroppen din. Det vil si at bevissthet er ånd – ikke fysisk – spirit. ”Du” er ditt ”sinn” og det sender bevissthet til din hjerne slik at fysiske erfaringer kan bli mulig.

Ditt bevisste sinn blir nyfødt – som med blanke ark og nye fargestifter. Samtidig har det bevisste sinnet hukommelsestap og et mystisk forhold til sitte eget ubevisste sinn – personligheten. Mens det bevisste sinnet lurer på livet og er redd for døden, sitter det ubevisste inne med svarene til de vanskelige spørsmålene. Bevissthetens utvikling står mer eller mindre stille helt til disse to partene begynner å kommunisere sammen. Du ville nesten ikke tro det ditt ubevisste sinn kan fortelle deg om både livet og døden og tiden i mellom.

Den største av alle innsikter som berører det fysiske er den erkjennelsen om at det fysiske livet er en ”erfaringspark” der bevissthet, sakte men sikkert oppdager seg selv. Som regel er den parkert på en karusell som går rundt og rundt. Bevisstløst over det faktum om at bevissthet er ånd, søker en aldri forbi karusellen. Alle kreftene oppmuntrer til å la vær. Godt skjulte ledetråder er å finne, her og der, som varsler at det er slik – uten at vi forstår. Markus 4:25 er et godt eksempel. ”Den som har, vil få mer. Den som ikke har, vil bli fratatt alt de har fra før.” Den som ikke søker innsikt, går rundt og rundt, fullstendig bevisstløs om bevissthetens essens.

Neste gang du ser i et speil, gjør deg selv oppmerksom på at du ser ikke deg selv i speilet. Du ser kroppen din. Den erkjennelsen, dersom den er ny for deg, betyr at du har utviklet din bevissthet. Den har fått en ny identitet – fra kropp til ånd. En skulle tro at det var ikke er et så veldig stort skritt å ta. Det er feil. Du er nå en rømling fra alle de kreftene som vil suge deg tilbake til materialismens fangenskap.

Materialismens forståelse av bevissthet skaper forhold i verden som tillater meningsløs vold, utnyttelse, grenseløs grådighet mot hverandre og planeten som gir oss liv. Religionens forståelse av bevissthet (for det meste) skaper en tilsvarende tilstand av fragmentering, bare på en annen måte. Volden, kontrollen og forskjell mellom mennesker er like smertefull. Når vi kan begripe at vi alle er knyttet sammen gjennom bevissthet og at ingen er her gjennom tilfeldigheter, kan vi faktisk skape en fredelig snuoperasjon som kan påvirke hele verden.

Kreftene som vil holde deg nede

I et forsøk på å identifisere kreftene som holder bevisstheten i en bevisstløs tilstand er det fort gjort å ty til ulike teorier om konspirasjoner. Det ser unektelig slik ut at mange individer arbeider i herdig med stygge overgrep på mennesker slik at de sikrer en bevisstløs og fragmentert forståelse av seg selv og resten av universet. Mange våkne mennesker vier sitt liv til å slåss mot disse ”onde” kreftene i håp om å føde frem en bedre verden. Blant disse har jeg mange venner. Jeg også har gjort meg skyldig i å betrakte disse kreftene som mine ”fiender”. Her inne ligger det et stort dilemma. Foruten disse kreftene hadde ikke bevisstheten kunnet velge feil vei. Det er kun fordi vi har disse mulighetene at bevissthet kan velge hele bredden av opplevelser. Gjennom disse erfaringene lærer bevisstheten om konsekvensene av de valgene vi foretar oss. Disse erfaringer ivaretas hos vårt ubevisste sinn som er vårt lager for minner – også minner om mange tidligere liv. Ja reinkarnasjon er ingen teori. Alt du trenger å gjøre er å se på den enorme mengden av moderne evidens som kommer fra forskning i bevissthet – bl.a. via hypnose.

Som følge av våre mange erfaringer som har gitt oss gode og vonde konsekvenser, lærer vi om kjærlighet fordi kjærlighetens essens er valg gjennom fri vilje. Dette er et nivå av forståelse som kan bare sees fra et mye høyere perspektiv enn den fysiske virkeligheten vi nå lever i. Her snakker vi om universets, skaperkraftens universelle spilleregler. Den andre siden av dualitetskreftene fungerer som en katalysator for de som enda ikke har tatt stilling til hvilken side av dualitet de vil stå i.

Det er en håpløs og uønsket ide om å rydde den fysiske virkeligheten fri for dualitetskreftene fordi disse tjener en viktig hensikt. Når vi vet om deres eksistens, kjenner til deres hensikt, føler konsekvensen av deres strategier er det fritt opp til deg og meg å si at vi vet om et bedre alternativ. Der og da gjør bevisstheten en gedigen hopp oppover langs sin egenutvikling. Den kan da rømme fra denne slitsomme skolen. Den har tjent sin hensikt.

Den forførende, falske illusjonen av frihet

Reklame, ”Public Relations”, politisk propaganda, manipulativ massehypnose – løgnene som får oss til å forbli fortapt i illusjonen av frihet er rundt oss overalt. Du har sikkert fått et brev i posten der du tilbys ”Frihetslånet” fra banken. Friheten til å kjøpe ”stuff” du egentlig ikke trenger, for å bli forpliktet til en gjeld som koster deg mer enn den varen eller tjenesten du kjøpte. Du er en fri forbruker som må arbeide hardt for å holde hjulene i gang. Det er egentlig bare ett hul som holdes i gang og det er karusellen.

Menneskets sinn og kropp fungerer etter følgende prinsipp – ”Use it or lose it”. Det vil si at menneskesinnet, via hjernen, utvikler flere nevrologiske forbindelser og er et bedre redskap for sinnet når den fortsetter å lære nye ferdigheter, innsikter og kunnskap. Kroppen slites ikke ut ved å bruke den. Den holder deg i form når du buker den på en hensiktsmessig måte. ”Komfortsonen” som du lokkes til å si ”Ja-takk” til innebærer minst mulig anstrengelse, kortest mulig fokus, minst mulig slit og maksimal underholdning, størst mulig bedøvelse.

Komfortsonen er som ”fast food” for kropp, sinn og helse. Den betyr uendelig med forfall og manglende bruk av intelligens. Fordi hjernen din er den store begrensningen for din bevissthet er det viktig at kroppen din blir foret med rent vann, næringsrik mat og ren luft – i tillegg til fortløpende læring. ”Systemet” som holder bevisstheten nede tilbyr enorme mengder med giftstoffer som virker mot dine beste interesser. Fluor i drikkevannet – (USA og England) er en av de mest groteske systemiske bevissthetsnedsettende inngrep i stor skala. Fluor er den aktiv ingrediensen i rottegift. Den ble brukt i Tyskland under krigen mot krigsfanger slik at de ble passiviserte. 70% av drikkevannet i USA er tilsatt denne giften. Aspertame – (maurgift) brukes i mange sukkerfrie colasorter, tyggegummi, lavkalori mat og i medisiner. Dette stoffet fører til nevrologiske skader, bl.a. kronisk utmattelsessyndrom. Som vanedannende middel bruker du helst mer enn det du ellers ville. Det samme gjelder en smakstilsetningsstoff som heter MSG som finnes i mye ferdiglaget mat. Studier av stoffene som brukes i vaksiner viser at mye av innholdet er direkte farlig, giftig og ikke virksomt for det som vaksinen skal beskytte i mot. Likevel er det mange land som promoterer bruk av vaksiner – Norge er et foregangsland her. Hvorfor skal barn ha så mange vaksiner som inneholder kvikksølv – Dette blir ingen klok av. Giftansamlinger gjør at mennesker blir faktisk mindre intelligente. Derfor blir de letter forledet til å parkere i sin komfortsone der de tjener som økonomiske melkekuer.

Komfortsonen, konsumsamfunn, menneskefiendtlige psykologiske modeller, sykdomsfremkallende medisiner, falsk flagg terror angrep, globaliserte næringskrefter som er i kontroll over militæret, media, medisin, mat, kjemisk industri og økonomi er alle krefter som en må bruke bevissthet på for å komme seg fri fra. Frykt brukes for å holde flest mulig inne. Frykt brukes for å skremme flest mulig tilbake – fordi de som begynner å bli bevisste kan gå seg vill i alle de faktiske konspirasjonene som pågår fortløpende for å holde ”massene” undertrykket.

All positiv utvikling er knyttet opp til åndelig utvikling. Det er også slik at all utvikling krever strekking, prøving og feiling, mestring, fokus, anstrengelser. Belønningen er at en er på den veien som leder mot en langt mer harmonisk tilværelse enn den vi kan oppnå her på dette nivå av fysisk tilværelse. Denne prosessen er ofte noe som sees på som en kamp – også av de som har forstått en del. Utvikling av bevissthet er en søkeprosess der målet er å finne, sortere og sette nye innsikter på plass. Det gamle må sorteres vekk. Det er ikke nødvendig for alle å finne opp hjulet på nytt, selv om alle må begynne å finne ut hvordan verden og vi mennesker henger sammen. Hvis du har fått nok av komfortsonen er det en god del tips som kan gjøre reisen din kortere og mindre skremmende.

Det er så mye å lure på

En søkendes største dilemma er ofte å velge den beste veien for å nøste opp alle de sammenflettede løgnene vi alle har blitt fortalt om oss selv, om samfunnet og resten av universet. Varselslampene om at noe er alvorlig galt med storsamfunnet har for lenge siden begynte å lyse. Det i seg selv er skremmende for mange som snur den andre veien slik at de verken ser, hører eller kjenner til noe av det smertefulle som pågår rundt omkring. Fornektelse er svært utbredt i dag. Fremtiden vil nok bli slik at fornektelse blir mer og mer en umulig og uakseptabel rømningsvei.

Den søkende som begynner å bli en aktivist for direkte å slåss mot de mange kreftene som er omkring oss står i fare for å begå en gedigen tabbe. Mange revolusjoner mot styringsmakter har blitt gjennomført som følge av å oppdage grove eksempler av skjevdeling av ressurser, grådighet, misbruk av makt og midler. Du kan si at bevisstheten har våknet og den går til opprør mot ”opposisjonen”. Vold er alltid et forutsigbart resultat.

Den største av alle feller

Dersom bevisstheten blir våken til sosial urettferdighet, før den blir bevisst sitt eget opphav og dermed grunnen til sosial urettferdighet blir en fort fanget igjen av karusellen. Fordelen ved å bli bevisst sitt åndelig opphav og universets spilleregler i grove trekk, først, før en begynner å handle er mange. Mest opplagt blir at en mister redsel for døden. Mindre opplagt, og langt mer viktig, er innsikten om hvordan universet håndterer bruk av vold og manipulasjon. ”Karmaloven” – mest kjent fra Østens religioner er ingen teori, men en virkelighet som blir fort bekreftet gjennom den omfattende forskningen rundt fenomenet at mennesker husker tidligere liv. Noe av denne forskningen pågår hos mennesker/barn som har spontane minner fra tidligere liv. Andre bruker bl.a. hypnose. Mange millioner av eksempler eksisterer der det bekreftes at det vi sender ut kommer tilbake. Noe av det mest alvorlig vi kan gjøre er å ta et annet menneskets liv. Det binder oss til den bevisstheten i fremtiden og da bruker vi store krefter for å rydde opp i tidligere rot. Negativ karma er aldri moro å rydde opp i. Den forsinker gjennomføring av ting vi heller hadde ønsket å gjøre. Bevissthet om dette fenomenet gjør slutt på krig og vold fordi den tjener ingens beste interesser. Det spiller heller ingen rolle om du tror på karmaloven eller ikke. Den gjelder likevel for alle sammen.

Derfor er bevissthetsrevolusjon langt mer viktig enn en voldsrevolusjon. Derfor trenger vi evolusjon fremfor revolusjon. Den trenger å starte med oss selv.

Hvorfor snakker så mange åndsbevisste mennesker om konspirasjoner da?

Det er alltid en skremmende reise for den enkelte å konfrontere en medfødt bevissthet, religion, livstro eller paradigme. Denne reisen i det ukjente er skremmende fordi man vet ikke hva reisen fører til. Kanskje vi oppdager noe vi ikke vil oppdage. Vi har en medfødt tendens til å vente alt for lenge med endringer når vi har investert betydelige mengder med energi i en virkelighetsoppfatning som er moden for fall. Derfor venter de fleste med en form for åndelig bevisstgjøring så lenge som mulig. De aller fleste har blitt sparket ut av sin komfortsone – de har ingen valg. De må søke noe annerledes. Jo flere krefter det er som gjør folk bevisst på de livsløgnene vi blir fortalt, blir det desto flere som stiller spørsmål til ”hvorfor” verden er slik den er. Det spørsmålet må besvares gjennom å oppdage bevissthetens egentlig essens.

For mange er det en stor sjokk å oppdage at enkelte sider ved storsamfunnet arbeider målrettet og kynisk for å undertrykke, forgifte, manipulere, drepe andre mennesker – særlig såkalte demokratiske myndigheter. Når de begynner å stille spørsmål til undertrykkelse av massene fra politisk hold, er veien kort til å overføre den samme tanken til kreftene som har styrt religionsutviklingen. Enhver del av samfunnet som dyrker frem en form for elite gruppe går i veien for den form for likhet og frihet som vi oppdager gjennom åndelig utvikling.

Det er derfor denne forfatteren synes det er viktig at bevisstgjøringsprosessen må, til slutt, lede til en åndelig bevisstgjøring. Alle de andre feltene er mer eller mindre detaljer som vi kan fylle inn senere. Vi trenger tross alt ikke vite om alle løgnene for å oppdage den mest viktig av alle sannheter. Det vi også oppdager når vi skreller vekk illusjonene er at universet henger faktisk på greip. Det er bare oss fragmenterte mennesker som ikke er i stand til å se det. Heldigvis er det hjelp å få gjennom nyere vitenskapelig forskning som knytter universet sammen. I den oppdagelsen finner vi også at hele universet er fylt med intelligent liv. Mye av det er langt mer avanserte enn oss. Om vi skal melde oss blant denne i klubben, må vi først slippe ned våre våpen og utvide vår bevissthet om fellesskapets virkelig betydningen. Den prosessen mener jeg vi er godt i gang med nå. Jeg forutsier at den vil fortsette i et tempo som få har forventet. Vi lever absolutt i spennende tider.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hansen
Hansen
Anonym
3 år siden

Vaksine er det ikke.. Vaksiner er viruset i ødelagt eller svekket tilstand som gis.. Dette starter kroppens immunforsvar mot gitte virus, slik at kroppen er forberedt når Viruset kommer i smitteform.. Dette er noe helt annet. De tenker og forandre kroppens DNA slik at viruset ikke virker på oss. Er vi mennesker om vår DNA endres? Denne mixen av gift har fått navnet Luciferase.. Betenkelig.. Sist vår DNA ble endret, sendte Gid syndefloden.. Jeg tar ikke dette frivillig.

Signo Vinces
Signo Vinces
Abonnent
11 år siden

jeg er glad for at nyhetsspeilet er til.

jeg har fått utvidet min horisont – det gjør godt

det er et spennende liv vi alle lever og resultatet virker lovende!

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Path to the Temple of Secrets:

The Temple of Secrets is located on a high mountain, and everywhere thorns are covering the path leading to the Temple. The inconceivable, mysterious height of the mountain is the reason why many people doubt the existence of the Temple of Secrets. Some think of it as a Fairy Tale, some consider it an old Myth and others believe it to be the Truth.

At the entrance of the narrow path stands IGNORANCE, with her sisters STUPIDITY and LAZINESS, and they tell awful tales to the travelers and of horrible adventures the travelers will encounter if they set foot on this path. That is how lazy Human Beings and fearful Human Beings can easily be persuaded to turn back.

There are a few Human Beings on which ignorance attempts her deceptions in vain. They climb up the first part of the thorny steep path, and when they are about half way up the mountain, they reach a plateau on which they find the Temple of Self-Love. Next to this Temple stands Self-Conceit, Pride and Know it-All and they offer the traveler a cup, out of which he drinks his own Self in great gulps and thereby becomes intoxicated with himself, with his own “I.”

These travelers then become so intoxicated with themselves that they imagine that their Temple, the Temple of Self-Love is the Temple of Secrets and there is nothing, but nothing, above them. The inscription on this temple, the Temple of Self-Love, reads as follows: The Sanctuary of the Wisdom of the World.

Desires, passions and wantonness are the servants of these priests. However, those whose heart searches for the truth will not find any satisfaction with this and they will keep on searching.

A few thousand steps from this Temple you will find a very secluded little hut, inhabited by a hermit, with the following inscription above the door: The Residence of Humility.

The man who lives here guides the strangers to the residence of humility, which in turn leads them to Self-Recognition. This Divine Beauty becomes the traveler’s companion, and with her, he conquers the inaccessible mountain. Whosoever tries to reach the Temple of Secrets without this Divine Beauty can very easily be misled by his Self-Love, and as a result, will follow the wrong path. His greed for knowledge will lead him to the Temple of Curiosity. The inhabitants of this Temple are: fraud, seduction and deception, the founders of most of the secret societies, and those Human Beings who , in search for the Truth and for the Temple of Secrets will, if they join these Secret Societies, be robbed of the ability to see with their Soul. They are then led to the top of the mountain, where they fall into the abyss or into the labyrinth or maze, in which they will walk in circles for eternity without finding the Truth.

Humility alone is the best guide. This alone will lead the seeker to the Master of Teachers of all secrets. This Master Teacher is the PURE WILL.

This pure will becomes the friend of the highest of knowledge and they enter into a bond of eternal union.

The knowledge of the effects of the Eternal Light of godliness in all created beings is True Magic in Theory.

The conception of this Light, or the transition from the intellect to the will, is True Magic in Practice. [Von Eckarthausen, Magic: The Principles of Higher Knowledge, 1788]

http://www.cassiopaea.org/cass/wave12e.htm

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Morsomt. Jeg fikk også en spark i baken da jeg med en tilfeldig surfing kom inn på den franske siden som stilte spørsmålstegn med pentagonangrepet. Siden har det ikke vært så mye tilfeldig surfing :-) Her gjelder det å finne Ariadnes røde tråd og holde fast for ikke å gå seg vill i kosmisk propaganda.

Etter denne første titten bak teppet ble min nysgjerrighet sjerpet og en hypotese kan jo være at frekvensen på min bevishet ble endret noe.

Naturmystikeren Karl von Eckartshausen (1752-1803) har mange kloke ord på veien til esoterisk gnosis.

We very seldom judge according to the matter itself, instead, we judge according to the concept we have about the matter.
Within this lie our limitation and errors.
Let us not draw concepts out of concepts;
instead, we should get closer to the matter itself,
and then we shall find the truth.

– Magic. The Principles of Higher Knowledge – Brün – 1788

“We do not understand the magic of the people of old, because we take matters much too physically and sensualy” er også en skarp observasjon av denne tenkeren.

I hans søken etter naturens sannheter rotet han seg bort i Order of the Illuminati, som Adam Weishaupt stiftet i 1776 (Goethe og Karl August, Hertugen av Weimar var også medlemer en kort tid). Som den skarpe observatøren Echarthausen var så han rask at Illuminatene kun hadde politiske mål, under et dekke av å være en skole for initiering til esoterisk kunnskap.

Mang en annen søker etter sannhet har gått seg vill i denne obskure labyrinten som fører til den objektive sannheten om “Matrixen” eller det kosmiske kontrollsystemet som er satt i stand for å avlede vår oppmerksomhet. Våre føleser og sensualitet er et ypperlig sted å begynne. Belønningssystemet i kroppen vår er dominerende i vår reaksjon på ytre stimuli og så lenge noe-cortex (Intelektet) ikke er koblet inn i avgjørelsen vil våre handlinger i hovedsak være følelsesstyrt og subjetiv (we take matters much too physically and sensualy). Da er det også lett og kontrollere oss ved hjelp av fryktstimulerende senarios i propagandaen. Ved å trene opp synapsene mellom neo-cortex (intellekt og objektivitet) og amygdala (følelser, stimuli og frykt).Ved å observere vår egne reaksjoner og “viljeløse” handlinger kan vi sakte men sikkert plukke vekk disse “programmene” og komme frem til vår sjel og egen frie vilje. Gjennom dette øker også våre sjanser for at sjelens bevisthet skal transendere/utvikles til å Se og fatte flere mulige dimensjoner for eksempel av tiden. Hva dette innebærer helt konkret er nok helt umulig å fatte får enn er der. Detr er muligens derfor det kan finnes så mange forskjellige esoteriske tolkninger av sannheten.

Boris Mourajieff skriver i sin Gnosis – Book I – Exoteric Cycle:
“So we come to appreciate the value of introspection as a method of
practical work which permits us to know ourselves and enter into our-
selves. As we gradually progress, we become more clearly aware of the real
situation in which we find ourselves. The inner content of man is analo-
gous to a vase full of iron filings in a state of mixture as a result of mechanical
action. Every shock received by the vase causes displacement of the par-
ticles of iron filings. Thus real life remains hidden from the human being
due to the constant changes occurring in his inner life.

Even so, as we shall see later, this senseless and dangerous situation can
be modified in a beneficial way. But this requires work; conscientious and
sustained effort. Introspection carried out relentlessly results in enhanced
internal sensibility. This improved sensibility in its turn intensifies the
implitude and frequency of movement whenever the iron filings are dis-
rurbed. As a result, shocks that previously were not noticed will now
provoke vivid reactions. These movements, because of their continuous
implification, can create a friction between the particles of iron so intense
that we may one day feel the interior fire igniting within us.

This fire must not remain a harmless flare-up. Nor is it enough that the
-.re smoulders dormant under the ashes. A live and ardent fire once lit must
be carefully kept alight by the will to refine and cultivate sensitiveness.
If it continues in this way, our state can change: the heat of the flame will
start a process of fusion(soudure) “within us” (Mark ix: 49; I Corinthians iii: 11-13; I Peter i: 7; iv: 12).”

Sufisme (Ibn al Arabi), Shamanisme (Castaneda og Nordsibisk verdensforståelse), Gnosismen (Nag-Hammadi og katerene?), østlig esoterisk kristendom (Mouravieff og Gurdjeff), klassisk gresk filosofi (Palto og Pytagoras), Alkymi (Fulcanelli , franske gotiske katedraler og Philosofers Stone) og f.eks moderne kontroversielle esoteriske filosofer som vi finner på internett: “Aliens and Cosmic COINTELPRO” av Laura Knight-Jadczyk (http://www.cassiopaea.org/cass/cosmic_cointelpro.htm) resonerer mye med min intuisjon på min vei mot hemmelighetens tempel.

All there is is Knowledge

Knowledge Protects. Ignorance endangers
– The Cassiopaeans

ubu
ubu
Abonnent
14 år siden

Hei Mike.
jeg vet ikke om du kjenner til Rense, eller abonomerer på radiokanalen der. -Men her om dagen hørte jeg et svært så interesant intervju med Michael Cremo om boka natures IQ. http://www.mcremo.com/ også rense sine månedlige intervjuer med Cliff High fra halfpasthuman http://www.halfpasthuman.com/ har mye interesant informasjon om det samme verdensbilde.

om du ikke allerede har det anbefaler deg veldig et abonement.

fraksjonen av informasjon og porsjonsvis utdeling av denne, er en svært så enkel måte å manipulere virkeligheten på.
Feks når man etter 888 skrev i alle aviser at Russland innvaderte Georgia, så skapes et veldig tydelig fiendebilde av Russland. -Om man setter det inn i en helhet, at Georgiske soldater først hadde fått trening og våpen av israel/USA, og deretter snikmyrdet de russiske fredsbevarende soldatene, hvorpå de bombet og drepte 2000 sivile ossetianere, så blir virkeligheten en litt annen.

Utelukkelse av informasjon, er ofte værre enn hvite løgner.

Frihetsteoriene som globalistene bruker til å forklare og forutsi manipulere verdensgangen tror jeg mye er blanding av Hegel og Leo Straus. Den Heglianske dialektikken i overgangen fra Bush til Obama er ihvertfall veldig tydelig og synlig, Frihetssynet til Leo har jeg ikke så godt kjennskap til bortsett fra at jeg kjenner godt til tradisjonen fra Machiavelli og Hobbes, og naturtilstanden. -Et slikt syn på mennesket er både realisitsk og anvendbart.

Frihetsidealet jeg mener best erstatter alles kamp med alle, mener jeg er en eller annen form for liberal dydsetikk. I kombinasjon med å gjenninta kontroll over virkeligheten utenfor sansene (mediene)
-Den som vet det rette, gjør det rette.

fiksjon har man ikke bruk for når man har en virkelighet som ligger der ute, og skriker etter å bli oppdaget.

bowlsk8
bowlsk8
Abonnent
14 år siden

Det kommer til ett punkt hvor man ikke lenger irriterer seg over hvorfor og hvordan ting er som de er. Man begynner å finne glede i tegnene man ser rundt seg. Sakte men sikkert ser man med en betryggende følelse at ting er i ferd med å snu :) Kanskje man til og med står opp før sola og stikker ut for å se den stå opp, og kjenne litt etter.

ubu
ubu
Abonnent
14 år siden

Min, svært så mangelfulle forståelse av mayakalenderen, er at den representerer en slutt på skjebnen, og et vendepunkt hvor mennesket blir fri, får sin egen sjel el.
Ikke som et absolutt vendepunkt, men mer som trenden vi gikk inn i 2007.
jeg kan bare ikke se det på annen måte.
Menneskehetens største fiende i dag er ikke globalister eller makthavere, men deres oppfattelse av identitet, som binder dem til et hendelsesforløp.
Jeg kan gjøre et parapolitisk poeng, og presentere det for en høyre-venstre-ideolog, og forutsi med ganske stor presisjon utfallet av hvordan ideologen vil forholde seg til det.
-Dette kan jeg gjøre på et mellommenneskelig plan. Feks vet jeg at hvis jeg lykkes i å først forklare hvordan bilderbergermøte representerer ondskap, så vil en venstris ideolog se dem som ambasadører for kaptialisme, muligens for global-kapitalisme og hande deretter. -Samme med en høyris-ideolog vil se det som en kommunistisk greie, evnt en internasjonal sosialisme.
-Dette kan jeg gjøre uten å ha tenkt spesielt godt gjennom det, jeg kan bare forestille meg hvordan sosiologer eller sosialantropologer kan skrive rapporter som kan forutsi de samme meningsdannelsene i større lag av en befolkning.
-Å kontrollere bevistheter er langt lettere enn man vanligvis tror. -dette fordi mennesker har en oppfatning av identitet. -har du en identitet? -hvem er du identisk med? -de og de klærne, den og den fasongen, de og de meningene, de og de følelsene. -Ideologier kommer i pakker som inneholder etikk, estetikk og ontologi. -Selv virkeligheten kan manipuleres gjennom et kunnskapsforhold til ideologier.

Sett at mitt overfladiske kjennskap til Carl Jung er identitsk med en objektiv virkelighet sier at kjennskap til arketyper og det kollektivt underbeviste er enkle og mektige verktøy i meningsdannelse over store deler av verdens befolkning.

Lille speil på veggen der, hvem er problemet og løsnignen i verden her?

opplyste mennesker vet at de ikke vet, derfor er de vanskelige å manipulere.

R.Rahl
R.Rahl
Abonnent
14 år siden

Glimrende artikkel.

Må pirke litt likevel, da du vel egentlig skulle ha annen sluttdato på mayakalenderen når du støtter deg til Calleman/Lungold? 13 x 20 dager fra 10/2-2011 blir sluttdato 28/10-2011 ifølge dem.

I tillegg mener jeg å ha forstått den tolkningen slik at de forskjellige trinn/ledd oppover i bevissthetsøkningen ikke slutter når et nytt begynner. Vi er med andre ord inne i slutten av den 7. “dagen” i alle de 7 foregående leddene, samtidig med at vi er i 6. “dag” i det 8. ledd, som begynte 5/1-99. I hvert fall slik jeg har forstått dette ut i fra Lungolds presentasjoner.

Kort introduksjon her: http://mayanmajix.com/lab_F1.html

Veldig fascinerende denne teori om et mønster av utvikling av bevissthet gjennom historien, som jeg enda ikke har klart å avskrive gjennom stikkprøver mot historieboka.

Hvis dette stemmer, vil vi gå inn i 6. “natt” i det nest siste trinnet sent i høst i år, en periode Lungold beskriver som: “In the plant’s life the flowers wilt and die setting the stage for fruit development or of seedpods that will dry. This is what happened to the Maya civilization right on queue. Throughout human history there have been conflicts and revolts during this period, most recent of these having been the Viet Nam war.”

Tror vi skal holde på hatten, da denne perioden kan sammenlignes med siste krampetrekningen av motstanden til den nye bevisstheten. Nå tvunget opp i et hjørne av det nye kjemper det gamle for livet med alle midler, som da egentlig tvinger utviklingen videre, men som er vanskelige tider.

Men var forfriskende å lese denne fine oppsummeringen, i likhet med din bok “Skjult agenda” som jeg anbefaler alle her å lese.

Bodhisattva
Bodhisattva
Abonnent
15 år siden

Kjempeartikkel!

Jeg var lenge en som gikk hardt ut mot systemet, jeg brukte å syte om verdensproblemer og et urettferdig samfunn støtt og stadig. Men jo mer jeg demontrerte – desto mer økte følelsen av avmakt.

Utrolig viktig dette med å jobbe med egen spirituell utvikling føler jeg. Man er faktisk ikke bedre enn dem man slåss mot om man går til verks med harde skyts.

Som Ghandi så fint sa det:

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.”

“Be the change you want to see in the world.”

..og er det noen som noensinne har gått seirende ut av en konflikt med kjærlighet som eneste våpen – så er det ham.

« Forrige artikkel

Monopolisering av det guddommelige

Neste artikkel »

Tiden for Lysarbeid er nå!

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x