Tiden for Lysarbeid er nå!

5.2K visninger
2 minutter lesetid
29

Mange Lysarbeidere vet hva deres sjel lengter etter å gjøre. For mange er det deres sanne kall, det de kom til denne planeten for denne gangen. For andre dreier det seg om bevisste valg de har gjort innenfor denne inkarnasjonen. Man kan alltids diskutere om de valgene var forutbestemte. Det er ikke temaet jeg ønsker å forfølge denne gangen.

Derimot vil jeg snakke om en treghet jeg opplever blant Lysarbeidere. En treghet i å komme i gang og gjøre jobben. Vi har så lett for å finne unnskyldninger for å utsette det. Når vi har mer energi, når barna ikke krever så mye av oss lenger, når forholdene ligger bedre til rette på alle områder, når vi har blitt flinkere, når vi bedre forstår hva vi driver med og kan gi gode, logiske forklaringer til alle som ønsker det, når vi ikke lenger risikerer at omgivelsene latterliggjør oss, når… Ja, da skal vi virkelig gjøre en innsats som monner. Men akkurat nå har vi nok med oss selv og våre egne problemer. Unnskyldningene vi kan komme opp med for å ikke gjøre noe , er nærmest uendelige, ikke sant?

Denne idealtilstanden som vi mer eller mindre bevisst venter på, vil den noen gang komme? Neppe – uten at vi sammen drar lasset for å komme dit. Og når vi kommer dit, har kanskje ikke verden bruk for vår innsats lenger.

Den eneste tiden vi har tilgjengelig for handling i vår dimensjon, er . Det er kun vi kan handle. Det er fakta samme hvor mange unnskyldninger våre indre sabotører klarer å komme opp med. For egentlig er det selvsabotasje vi driver med her. Den alvorligste selvsabotasje som er tenkelig. Vi saboterer våre sjelers høyeste ønske.

Det er sant at ingen av oss er perfekte. Det er sant at vi alle kan bli bedre. Måten vi blir bedre på er ved å praktisere. Evner og kunnskaper som ikke blir brukt, forvitrer. Evner og kunnskaper øker jo mer de brukes. Legger vi våre høyeste intensjoner inn i arbeidet og ber om at de vi best kan hjelpe skal komme til oss, så gjør vi ingen uopprettelige feil i hvert fall. Faktisk er arroganse og overdreven selvsikkerhet mye farligere enn ydmyk usikkerhet i Lysarbeid.

Min overbevisning er også at vi som utøvere av Lysarbeid er kanaler for guddommelig energi. Den energien virker også på oss på sin ferd igjennom oss. Den gir også oss healing og mer energi.

Årsaken til at jeg deler disse tankene nå, er todelt. For det første opplever jeg at tiden begynner å bli knapp. For det andre vet jeg som astrolog at de spirituelle healing- og visdomsenergiene vi har tilgang på nå er helt unike. All energi kan brukes på flere måter. I dette tilfellet kan vi for eksempel også velge å uttrykke dem ved å flykte fra virkeligheten (dagdrømmer, rus, TV er eksempler på virkelighetsflukt).

Utnytter vi disse energiene i spirituelt arbeid , kan vi bygge videre på dem i fremtiden. Disse energiene vil ikke være til stede på samme måte om 8 måneder. Min oppfordring er: La oss komme i gang og bruke dem så langt vi makter !

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

29 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sirus
Sirus
Abonnent
14 år siden

Dette “lyset” du referer til hvor kommer det fra?

For det forste maa man skille mellom protestantisme og katolsk kristendom..der den sistenevnte tydelig bare forkler seg med kristendom,ikke bibeltro. Nyhetsspeilet er veldig glade i jodekonspirasjonen. De nevner ikke at disse jodene er jesuitt trente,kabalistiske joder,som ikke kan fordra de tora troende jodene. De kan ikke fordra nytestamentet heller. De er underornet jesittene der den svarte pave og hvite pave ruver paa toppen av hirarkiet. Alle hemmelige sosieteter er blodbaner under vatikanet(ogsaa de kabalistiske jodene det er saaaaaa mye snakk om for aa holde trykket borte fra Roma.
All roads lead to rome! ALL!

Intro til deler av dilemaet\historien..
http://video.google.com/videoplay?docid=-2723273139398196115
Serie 1:
http://amazingdiscoveries.tv/search/creation/
Serie 2:
http://amazingdiscoveries.tv/search/total_onslaught/

Forskjellige ordener “underlagt” Jesuittene\Vatikanet:
http://video.google.com/videoplay?docid=5498106693746597344
http://video.google.com/videoplay?docid=-3924304351562745462&hl=sk
http://video.google.com/videoplay?docid=4746728395965847122&hl=sk
http://frimurerlosjentempelherreordenen.blogspot.com/
http://www.vaticanassassins.org/

Ikke alle kortene paa bordet til aa tro paa hva man vil?:
http://video.google.com/videoplay?docid=-518637672896741579
http://video.google.com/videoplay?docid=688111496234161611
http://video.google.com/videoplay?docid=5488284265590289530
http://video.google.com/videoplay?docid=-5585125669588896670
http://video.google.com/videoplay?docid=-1272542059740401469
http://www.youtube.com/watch?v=hHRgrOCtux8

For those who dear to seek the truth..

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Sirus
14 år siden

Sirus;

Jeg skjønner at du mener alle veier fører til Rom, og i så måte er du ikke den første som mener det, men må du spamme forumet av den grunn?

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Jeg regner med at astrologenes kunnskap er basert på erfaring gjennom mange århundrer? Selv om kreftene er noe vi ennå ikke kan måle, betyr det ikke at de ikke finnes. Jeg holder det ikke for usannsynlig at de endringene vi kommer til å oppleve de nærmeste årene i hvert fall delvis vil forårsakes av endringer i vårt solsystem.

Når det gjelder hva vi kan gjøre… Jeg regner med at det finnes mange der ute som føler som meg, at det er noe vi bør ta fatt i… Som aldri helt har kjøpt tankegangen om at meningen med dette livet er å få høyest mulig lønn og finest mulig hus og sånn. Men når man ikke er healer, astrolog, terapeut eller spesielt klarsynt, så er det ikke så enkelt å forstå hva man kan bidra med.

Veteran1
Veteran1
Abonnent
14 år siden

“Likevel vil jeg hevde at forutsigelse ikke er astrologiens beste anvendelsesområde. Det beste man kan bruke astrologien til, er å forstå hvilke energier man har med å gjøre, slik at man kan bruke dem mest mulig konstruktivt.”

Hvordan kan du bruke energier du ikke kan forklare hva er til noe konstruktivt?

Veteran1
Veteran1
Abonnent
14 år siden

Tja..Det var ikke noe svar i det hele tatt egenlig.Jeg så at du på en annen tråd sidestilte astrologi med astronomi.Såvidt meg bekjent betrakter ikke akkurat astronomer astrologi som vitenskap.Ikke som annet enn pseudovitenskap i beste fall.Forskningen som er gjort på området styrker vel heller ikke akkurat astrologien som vitenskap for å si det forsiktig.Jeg kan ikke se at det finnes verifiserbare resultater som beviser at astrologi kan brukes til noesomhelst annet enn for moro.Plager det deg ikke litt?

Veteran1
Veteran1
Abonnent
14 år siden

Et par spørsmål angående astrologi bare.Disse energiene fra planetene som vistnok påvirker jorden.Er dette målbart?Hva slags energier/krefter er det evt snakk om?Tyngdekrefter?Stråling?Såvidt meg bekjent har man lett etter vekselvirkninger siden Kepler for 350 år siden,men jeg kan ikke huske å ha lest om noe verifiserbart gjennobrudd enda?

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

TIl Liv: Hvis det fins en Planet X og denne er i solsystemet vårt nå. Vil den ha noe og si for Astrologien og på hvis ja, hvilke felt?

Et annet spørsmål. Teoretisk sett hvis en gravid dame føder på fks Mars. Vil denne ungen ha en eget stjernetegn ?

trackback
14 år siden

[…] 11/06/2009 in Lysarbeid Mange Lysarbeidere vet hva deres sjel lengter etter å gjøre. For mange er det deres sanne kall, det de kom til denne planeten for denne gangen. For andre dreier det seg om bevisste valg de har gjort innenfor denne inkarnasjonen. Man kan alltids diskutere om de valgene var forutbestemte. Det er ikke temaet jeg ønsker å forfølge denne gangen. Les resten her: nyhetsspeilet.no […]

Blue
Blue
Abonnent
14 år siden

SirLancelot skrev:(Sammen med mer bizarre konsept, som å bruke hallusinogene stoffer for å få kontakt med vesener fra andre dimensjoner (et konsept som ble tungt promotert av Alister Crowley) og støpe biter av metal og quartz krystaller i plastformer for å temme orgasme energi og bekjempe, i følge de troende, negativ energi som blir frigjort fra mobil master(orgonite) og løse opp chemtrails.)

Hvordan greide du og sette AC i sammenheng med orgonite for det er slik det ser ut slik det er skrevet.Hvis du mener at det å bruke orgonite er det samme som å være en antichrist/syretrip tilhenger eller fremstille det som det syntes jeg det er på kanten og stigmatiserende og ikke minst så feil som det kan bli.Det er som jeg har sagt tidligere at folk som representerer de fleste religioner bruker orgonite og det er ingen “magi” i dette kun fysiske lover etter mitt syn.Polyester(ikke plastikk selv om det får det til å høres mye billigere/falskt ut) og metallet skaper en energi svingning som alt annet på denne jorden gjør når det blir støpt sammen.Krystallen styrker og retter energien av denne svingningen som oppstår og det er ingen hokuspokus med det.Krystaller blir blandt annet brukt i kommunikasjonststyr til og fra ubåter har jeg hørt for å få et nøyaktig rettet signal og i klokker.
Synd at du avfeier andre menneskers opplevelser som ikke virkende eller eksisterende siden du ikke tror på det eller har opplevd eller forsøkt det selv.Hvis vi mennesker skal fortelle hverandre hva som er rett og galt ut i fra vår egen logiske eller ulogiske tankegang kommer vi ingen vei.Hvordan kan du mene eller si noe om virkningen til orgonite når du ikke har prøvd det selv mot mobilmaster/værballer i områder med chemtrials som dekker himmelen fullstendig.Er det fordi noen av menneskene som bruker det hevder å være synske driver med meditasjon og hevde at de kan se energier som strider imot det logiske?Jeg har selv ikke sett UFO eller romvesen med egene øyne, men jeg kjenner til fler som sier de har sett dette og jeg vil ikke av den grunn si at de ikke snakker sant.Hva som er årsaken til at de har sett eller opplevd dette eller lignende paranormale ting kan det være flere svar på uten at det trenger å være logisk.Det er helt klart viktig og sortere ut mye av det som blir “servert” oss ellers ville det gått helt i stå for tankegangen, men det er viktig og ikke helt utelukke ting vi ikke forstår eller som har en ulogisk forklaring mener jeg for da stopper utviklingen av forståelsen for hvordan alt henger sammen.Jeg har lest bloggen din, men er veldig usikker på hva du tror på egentlig.Siden vi har fått fri vilje så vil ikke alle gjøre det samme for å bekjempe det som er urett. Jeg er veldig enig med deg og deler det samme synet at vi ikke skal sitte stille og se på at helvete bryter løs,men hvordan det gjøres vil nok være over flere plan og det er ikke en handlig eller et mønster som kan gjøre det alene.Det er dessverre alt for mange av “sannhetssøkerne” som mener at “min” ting er det som er løsningen alene kan det virke som og krangler om hvem som har rett og galt.Vi er nok mere sammenbundet enn vi selv aner og jeg er ikke i tvil om at vi er avhenging av hverandre for å lykkes.
Når vi begynner og tenke tanker som de tjener penger på det og de lurer sikkert folk for å ta orgonite der de som lager det samtidig legger ut i detalj hvordan du lager det selv blir det et merkelig argument for meg.
http://www.orgoniteinfo.com/
Hvis misunnelse og mistenksomhet preger tankene må man først få bukt med dette før man kaster seg ut i kampen om rettferdighet og frihet.
Jeg er overbevist at det er noe i tankens kraft selv om den er en usynlig energi akkurat som orgonite er en energi som ikke kan sees med øyne.
Hva og hvordan du tror er ikke det viktigeste bare du er rettferdig og lar andre mennesker ha sin frie vilje.Når alle forstår dette er det håp.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Hei Liv.

Det kan se ut som du har rett, jeg føler det er enorme tiltrekkningskrafter rundt oss nå, det absorberes og det skjer mye på den politiske senen nå som er utrolig viktig og følge med på.

DET SKJER AKKURRAT NÅ.

følg med på dagbladet.no det er en rekke saker, jeg har vært sterkt med i alle de viktigste sakene, vi får se hvor lenge innleggene mine får stå der før de blir sensurert.

følg med her:

http://www.dagbladet.no/folk/830/

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Å sitte i meditasjon hele dagen vil ikke stoppe den nye verdensorden.
Lysarbeidere har helt sikkert gode intensjoner og gode tanker, og jeg vet at en positiv tanke er 1000ganger sterkere enn 1 negativ.

http://api.ning.com/files/6LkbZd6j-tg2nm-YY1rH3faVp85KfGOXv-Iq9BA3KHoa0EBI1jkElaM6rqvAMMTXBLw9M8zR2-LzBvzLj-*6oJY*HheZnv3Y/MobilizingtheMindGuerrilla.pdf

Dette er hva alle bør gjøre! Mobilize the mindGuerilla!

Alle lysarbeidere , kan dere rette energien deres mot meg.. Kansje jeg blir supermann :)

Det er da først ting begynner å skje.

Stoltenberg skal få ørefik og bli plassert i frølageret i svalbard.

Hadde jeg vært supermann…

DanielS
DanielS
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Linken fungerte ikke.

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
14 år siden

På meg så virker det som om lysarbeiderne er svært inspirert av temaer man finner i sjangeren New Age, jeg syns det er flott at det er mennesker som vil opplyse andre og komme med synsspunkt som utfordrer en gjennomsnittlig ola nordmann.

Dog syns jeg det er litt skremmende at dere bruker så mange ord og referanser til emner fra new age, vet dere ikke hvordan denne bevegelsen ble stiftet av frimurere og bakgrunnen for det?

New age bevegelsene ble i hovedsak stiftet av frimurerne, og er i seg selv en nyutgivelse av frimurernes offisielle dogmer, som igjen er basert på de antikke mysterie religionene, den mest fremstående moderne reinkarnasjonen er Hinduisme. Det er ikke noe Nytt(New) i det hele tatt.

Det offisielle tidskriftet til the Scottish Rite of Freemasonry, kalles i dag “the scottish rite journal”, men bar fra tidlig 1900 tallet opp til 1970 tallet tittelen – the new age magazine. Her diskuterte de hvordan de skulle bringe inn New Age religionen, under et pseudo vitenskapelig dekke, for å ta over kristendommen, Islam, og de andre gamle religionene. Frimurermester Manly P. Hall skrev svært utfyllende om denne nye religionen som skulle komme. Det teosofiske samfunn, ble gitt en frimurersk forfatning og ble grunnlagt av Helena Petrovna Blavatsky i 1875, hensikten var å få kvinner inn under frimurer folden. Litteraturen fra Blavatsky og hennes etterfølgere, sammen med frimurer verkene og MI6 agent Aleister Crowley, la selve grunnlaget for New Age bevegelsen. Selv om new age bevegelsen er en blomstrende religion i og av seg selv, svært godt eksponert gjennom individer som Deepak Chopra og Oprah Winfrey, så vil jeg gjerne påpeke hvordan den har smittet over i Sannhetsbevegelsen(forøvrig et ord jeg ikke liker, bevegelse, samling av sannhetssøkende individer er bedre) ved å bruke små biter av sannhet for å fascinere nye lærevillige slik at de sklir inn under kappen på dette neo-frimurerske systemet.

Religiøs New Age propaganda i sannhetsbevegelsen er ofte, men ikke alltid, sammenflettet med romvesen agendaen og vesen fra andre dimensjoner. De fleste promotørene av romvesenagendaen er også tilhengere og talspersoner for New Age religionen.

Nøkkel dogmet til New Age religionen er at det er en Kabbalistisk doktrine ved at det ikke finnes noen annen sannhet enn sannheten i individets egne trossystem. Derifra følger ideologien om at virkeligheten er en illusjon og at mennesklige vesen kan påvirke den fysiske verdenen bare med tankens kraft. Mennesker som promoterer dette i kontekst av sannhetsbevegelsen snakker om å bruke disse magiske kreftene til å bekjempe den nye verdensordenen.

David Icke og fundamentalistene som følger ham hevder at om vi stopper å tenke på de negative tingene som skjer, så vil ikke våre herskere (som han i realiteten mener er øgler fra verdensrommet) klare å bruke energien fra tankene våre, slik at hele systemet deres simpelhen vil forsvinne og at vi kommer til å bli frie. Michael Tsarion, følger og promoterer både Crowley og Blavatsky, og han sier at vi kan tyde tegn og bruke tarot kort for å kanalisere vår sjels energi til å kjempe mot dem. Osv. Jeg håper jeg slipper å forklare at om virkeligheten er reell, som jeg håper folk flest tror, så ville det være svært heldig om vi ikke trodde den var det, sett fra makthavernes perspektiv.

Siden New Age religionen i hovedsak er panteisme, inneholder den alle slags tema, og de blir alle sammenflettet i sannhetsbevegelsen. De inkluderer mange forskjellige aspekt av frimureriet, som hellig numerologi og geometri, tidligere liv, den hellige naturen i det antikke atlantis osv. sammen med mer bizarre konsept, som å bruke hallusinogene stoffer for å få kontakt med vesener fra andre dimensjoner (et konsept som ble tungt promotert av Alister Crowley) og støpe biter av metal og quartz krystaller i plastformer for å temme orgasme energi og bekjempe, i følge de troende, negativ energi som blir frigjort fra mobil master(orgonite) og løse opp chemtrails.

New Agerne har også sin versjon av kristendommens dommedag, med 2012 mytologien sin. De tror, basert på veldig vage (les: oppdiktede) studier som hevder at maya kalenderen (de fleste studenter på området innrømmer til og med at de ikke vet om det er en kalender) visstnok forutser en ny tidsalder i året 2012. Det er også en stor bevegelse av fabrikert vitenskap som snakker om galaktiske himmelinnretninger som ingen astronomer noen sinne en gang har hørt om. Ideen er at energi fra et sted i verdensrommet vil komme for å rense planeten for “negativ energi”, og kanskje gi oss et slags teknologisk utopia samtidig. Gjensidig, hevder noen New Agere at alt liv vil slettes fra jordens overflate. Det hele er en innside vits fra eliten som finansierer denne propagandaen samtidig som de ler seg skakk av de som biter på, siden planen er å la FN ta over som en overordnet verdensregjering innen 2012. Mange New Agere kommer sikkert til å feire dette.

Det mest forstyrrende aspektet ved New Age bevegelsen er at den er besatt av å kanalisere med ukjente tilstander. Ofte under dekke av et romvesen eller inter-dimensjonell-super-intelligens som snakker gjennom mennesker, noen kganger under dekke av mestere i nirvana som tar kontroll over kroppene deres. Dette er også en nøkkel del i hinduismen og frimureriet. Jeg tror dette er svært farlig å begi seg inn i. En bør aldri tillate eller tro at man får en “ånd” eller tilstand fra utsiden til å komme inn i sitt eget hode.

New Age er svært fascinerende, selv for meg som nå ser gjennom det. Jeg har sett på arbeidene til Sitchin og Von Daniken og de er svært underholdende. Mange av de som havner i New Age bevegelsen er nettopp fascinert av alle fantasireisene lederne i bevegelsene tar dem med på, noen få klarer til slutt å komme ut av det. Jeg har blitt kontaktet av flere som beskriver åpenbaringene de kommer til, bryter fri og ser new age Agendaen for det den er. For disse er det håp. Desverre, er det alt for mange innen bevegelsen som kan kalles “fundamentalistisk troende”, og som alle andre etterfølgere av en hvilken som helst dogmatisk religion, vil de ikke la seg rokke. Disse kan man bare etteralte til fantasiene sine og DVDset til 400$, de virkelige sannhetssøkerne vil på sikt tjene på det. Mennesker som følger manuset som er skrevet av frimurerne vil uansett være en del av veien som er lagt, de går ikke på sin egen sti.

Håper ikke jeg støter noen med min kritikk av new age, men jeg vil be dere alle om å tenke gjennom dette før dere forkaster det. Kanskje får dere en liten åpenbaring.

R.Rahl
R.Rahl
Abonnent
14 år siden

Synes Heidi er inne på noe viktig: “Betyr dette at du har definert hva lysarbeid er, hvordan det skal utføres .. ?”

Det er så mye disinfo og fallgruver der ute, og problemer med å jobbe innenfor “systemet”, at jeg finner det vanskelig å finne en god strategi i lysarbeidet.

Ta f.eks alle de forskjellige UFO-teoriene der ute. Det er vel ingen mulighet for alle historiene om aliens er riktige. Den ene står vel ikke nødvendigvis i motsetning til den andre, men det er da meget tvilsomt at historiene om pleiadene og preys, annunakiene, reptiler a la Icke, wingmakers, hollow Earth og andre skulle alle stemme. Det blir litt komplisert å ta her, og er på siden av poenget mitt, men enkelt sagt blir noen for “tamme” og meningsløse hvis andre skulle stemme, og visa versa. Felles for de fleste av disse er at vi nå skal våkne til en ny bevissthet, men de peker jo i forskjellige retninger. Forskjellig fokus, fiende-bilde, kommunikasjonsmåte osv.

Nå var ikke meningen å spole inn på UFO-temaet, men det er et eksempel på at det er så mye man bør være skeptisk til i disse tider. Det kan virke som utrolig mange jobber for feil krefter i sitt lysarbeid, og gjør alle de de når ut til en bjørnetjeneste.

For meg virker det mest “safe” å fokusere på den personlige utviklingen nå, i stedet for å “spre budskapet”. En ting jeg føler meg trygg på, er at hvis man fokuserer på sitt eget lys og får det til å lyse klart og kraftig, vil det lyse på andre uansett.

Men føler meg også truffet ja. :)

DanielS
DanielS
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
14 år siden

Kjære Liv.
Det er mange lysarbeidere og vi jobber. Spesielt under fullmåne.
Problemet vårt er at det ikke finnes f.eks. ett sted i Oslo hvor flere kan samles og få forsterket denne energien. Det mangler organisering, samt at det skal være minst mulig kommersielle interesser i dette.

Jeg må også nevne ett par ting til. Lysarbeidere blir og er også syke fortiden. Har det slått deg at de menneskene som er sensitive og har evner også er de som reagerer på stråling?

Gi gjerne tips om hvor i Oslo det er minst stråling (hvis du veit) slik at vi har noe å gå utfra.

Ttil deg som astrolog; Det går ann å frigjøre seg fra de astrologiske båndene som tegnene kan representere. Stikkordet er å svøpe seg inn i kjærlighet og holde seg helt ren.

DanielS
DanielS
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
14 år siden

Hei Liv. Takk for link.
Astrologi er ett kjempespennende fag og jeg har lest mye om det.
Jeg har også lagt ned nokså mye penger i forskjellige tolkninger og de har stemt veldig bra. Likevel skaper jeg min egen framtid basert på lys og kjærlighet, og min tro på Gud overvinner alle astrologiske redsler som jeg visstnok skal bære på. Det er derfor deilig å være fri. Reflexologer vil støtte meg i denne påstanden og vi tenker følgelig Atlas(for de som kan det).

Kjenner i likhet med mange andre veldig godt til Unity senteret. Unity senteret ligger også rett ved siden av brannstasjonen med en stor mobilmast.

Lev livet.
Daniel

« Forrige artikkel

Den dramatiske kampen om bevissthetens utvikling

Neste artikkel »

Er spillet i ferd med å endre seg?

29
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x