Magrav Power fri energi-reaktoren lansert

18K visninger
9 minutter lesetid
62

Med en rekke ambassadører til stede fra alle kanter av verden inkludert Norge, lanserte Keshe sin fri energi-enhet Magrav Power i går kveld.

NB! Red. kommentar: Fri energi er mulig, men du må se etter andre løsninger enn Keshe og hans Magrav-løsninger. Styr unna Magrav-enhetene hvis du ikke ønsker å skuffe deg selv eller havne inn på en sti med blind tro og villede deg selv og andre i ønsket om å oppnå fri energi for deg selv og resten av verden. Se grundig test av Magrav-enhetene hos Nyhetsspeilet.no.

I går kveld ble Magrav Power lansert under 3rd World Ambassador’s Meeting.

3 steg til fri energi

Vi viser deg hvordan du kan skaffe deg fri energi allerede nå, hva den yter, hva den koster og hvor du kan få kjøpt den.

» Garantert IKKE 3 enkle steg til fri energi for deg – nå!

» Hvordan lage din egen Magrav fri energi plasmareaktor på hele 30 kW

» Komplett handleliste for din egen Magrav plasmareaktor

Påstått fri energi

Tilstede på lanseringen i Roma i Italia hadde vi ambassadører fra land verden over inkludert Norge, Sverige, Tyskland, Palestina, USA, Kina, New Zealand med flere. Som Keshe viste til så hadde han personlig i forrige uke gitt en innbydelse til lanseringen hos en av de øverstkommanderende hos sikkerhetstjenesten Mossad i Israel som sa følgende: “Not with you, Mr. Keshe, not at all”.

Keshe reflekterte videre på denne og sa at vi alle vet hva som er resultatet av fortsatt krig i midtøsten; “Then it will be Syria, then it will be Iran, then the next. We all know this.”

Med andre ord en svært åpen og våken dialog angående den sanne situasjonen bak konfliktene på verdensbasis direkte under lanseringen. Som han nevnte videre:

It doesn’t matter if Israeli tries to kill me. It’s out there.

Som han også påpekte så var det heller ikke en ambassadør tilstede fra Iran så han var ute av stand til å få disse to nasjonene til å snakke fred sammen. Derimot er det akkurat fred som denne fri energi-oppfinnelsen har som hensikt å innføre verden over.

Hva gjør Norske myndigheter nå?

Det blir interessant å se hva vår norske ambassadør Bjørn Trygve Grydeland. Han kan kontaktes i Roma på telefon 0645238100 og e-post emb.rome@mfa.no for å høre hans inntrykk og hvem han har tenkt å levere plasmaenheten videre til.

Det vil vise hvor det eventuelt stopper opp i systemet så kan vi folket legge press på riktige personer slik at Norge ikke er landet dette stopper opp i. Det vil uansett bare være midlertidig da dette ikke lengre kan stoppes. Tiden er inne for fri energi for alle på denne planeten.

Hva er Magrav Power-enheten?

Innledningsvis snakket han om Magrav Power-enheten med å beskrive at Magrav kommer av Magnetic Gravity og er prinsippene bak enheten:

All it is is a replication of the sun.
All it does is releases plasma.
Then the man decides what it is going to be.
Each plasma is a sun, an individual entity.

This box is litteraly just like the sun.
It releases enormous amounts of plasma like the sun.
You decide what the energy end up as.
You can change it into light, food or medicine.
You can also use it to create flight with no propulsion system.

This box obeys all the rules of physics, but that is what plasma is.
You can have your European 220v syste and at the same time american 110volt.
The system converts as it needs. you don’t need any adapters.
You choose to create 220volt, 110volt or 12volt – litterlaly at your will.
This has never been done before.

Enheten vil vare i 30-40 år og vil gi deg nok mat, varme, lys og medisiner uten kostnad. Allerede om 1 til 1,5 måneder så står neste generasjons enhet klar som ikke vil ha begrensninger og som gir ditt energibehov trådløst. Med andre ord kommer den neste boksen uten kabler.

Keshe holder opp Magrav Power-plasmareaktoren du nå kan kjøpe selv.
Keshe holder opp Magrav Power-plasmareaktoren du nå kan kjøpe selv.

Du står fri til å lage den selv om 10 dager

Om 10 dager gjøres oppfinnelsen patentfri, hvordan du selv kan lage den vil bli offentliggjort for hele verden. Med andre ord du kan lage den selv fra mandag 26. oktober 2015. Dette er delt kunnskap for å skape verdensomspennende fred.

Nå produseres 1000 enheter i måneden, men i desember så blir produksjonen økt til 1 million enheter i fabrikken i Italia.

Reduserer drivstofforbruket ditt med 70%

Han avslørte at Magrav-enheten som er laget for kjøretøy vil redusere drivstofforbruket ditt med inntil 70% hvis korrekt installert. Det er en betydelig reduksjon i dine utgifter – og statens inntekter.

Et maktskifte lanseres sammen med denne enheten fra myndigheter til folket. Sannelig på høy tid. Hva den norske oljenasjonens politikere sier til dette får vi se. Blir det grådighet eller hensyn til menneskeheten og planeten de velger? Valget er soleklart for enhver oppadgående person.

Hva gjør enheten ellers for deg?

Alt av passive strømenheter som LED-lys, kjøleskap, TV-er, laptops, mobiltelefoner osv. vil Magrav dekke behovet til fullt ut, men som Keshe sier: Du er den som bestemmer hva plasmaen skal brukes til.

Plasmaen endrer strukturen i dine kobberbaserte strømledninger og skaper et nanosjikt i de (nano superconductor). Dette er en naturlig prosess, sier han. Ifølge Keshe er dette den beste elektriske leder som finnes på planeten.

Legger man en appelsin på toppen av et vannglass, overføres all energi og fruktens egenskaper og vitaminer til vannet. I realiteten drikker du en appelsin. Planter vokser 30-40% raskere med plasma.

Plasma fungerer videre som gratis gjødsel via vannet. Du kan øke mengden du kan høste ved å putte frøene i vannet som tar 2 minutter å lage. Hmm, nå ringer en bjelle. Er det noen som har lest Anastasia-bøkene? Her er vi inne på (enda) noe positivt.

I løpet av 6-12 måneder når teknologien videreutvikles trenger vi ikke å betale for strøm, vann, medisin og olje lengre sier Keshe. Vi blir én nasjon, én planet, én rase.

Slapp av. Dette er ikke et skalkeskjul for den nye verdensorden. NWO ville aldri gitt noe form for makt til oss. Plasmaenheten setter oss derimot fri og gir oss kraften tilbake. Var det noen pressebyrå tilstede under lanseringen forresten? Nei, akkurat. Et tydelig tegn på at Keshe er “the real deal”. Det som får stor publisitet har skjult agenda. Blir det undertrykt og ingen skriver om det så er det noe som er positivt for folket. Så enkelt er det i de fleste tilfeller å se hva som er ekte eller en illusjon. Du har altså intet å frykte.

Mennesket har drevet med krig så lenge at vi har glemt hvor enkelt fred er. Ettersom teknologien videreutvikles av Keshe og forhåpentligvis mange andre oppfinnere og vitenskapsmenn der ute, så vil energi, vann og mat koste under hundrelappen ut livet.

NanoHealth penn mot smerter

Keshe presenterte også et nytt produkt kalt NanoHealth Pen. Dette var en penn som du kunne bruke mot smerter. Pek der du har vondt og i de fleste tilfeller vil smerten forsvinner etter 10 sekunder.

Pennen genererer et “directional gravitational magnetical field” slik han forklarer det. Den frigir gravitasjonskrefter og gir magnetiske krefter. Pennen i seg selv forårsaker ingen smerter.

I Afrika koster det 1 krone å lage denne pennen. Den reduser masse smerte og du trenger ikke noe resept eller leger for å benytte den. Alle kan redde seg selv verden over fra sult, smerte, manglende energi og kur for alle sykdommer.

Se hele lanseringen den 16. oktober 2015 fra Roma her:

Testen av Magrav Power-enheten kommer på Nyhetsspeilet

Magrav Power-enheten er en kjernereaktor, ikke en generator. Den består av plasmaenergi og er ifølge Keshe en blåkopi av sola og hvordan den fungerer. Om du kjenner fullt ut til denne teknologien så kan du komme med skeptiske argumenter for hvordan akkurat det er umulig. Å gjøre noen enkle googelsøk og vise til et foruminnlegg hvor noen sier det er umulig står du fritt til å gjøre. Det er derimot kort tid til jeg mottar enheten selv fra første utsendelse. En grundig test av produktet vil bli publisert her på Nyhetsspeilet så snart det er relevant.

Skeptikere som nekter å annerkjenne enheten og dens egenskaper får mulighet til å bli betydelig akterutseilt. Det er derimot mulig å svelge i seg stoltheten og innrømme at nye oppfinnelser ikke trenger å være basert på eksisterende vitenskap – eller at det er mye man ikke vet om nukleær plasma som allikevel er mulig. Hvordan skal revolusjonerende nye idéer ellers kunne bli implementert om man ikke presser de “umulige” grensene?

For 100 år siden så var året 1915. Svært mye var ikke funnet opp den gang som datidens skeptikere påsto var umulig som vi nå bruker i hverdagen. 100 år fra nå av vil vi smile av det vi trodde var umulig i dag. Den eneste begrensingen som finnes er den som du setter selv. Alt annet er mulig.

Velg riktig for din egen del. Støtt personer som Keshe. Uansett om du er ingeniør og føler du “vet alt” så er det ingen av oss på denne jorden som gjør akkurat det. Vær åpen og ta imot nye impulser. Det er bra for deg og din egne utvikling.

Verden trenger utvilsomt flere personer som Keshe. Han er tøff, revolusjonær, brilliant med sine visjoner og nå har han lansert et håndfast produkt.

Jeg ser det hevdes på nettet at Keshe er en inkarnasjon av Einstein. Det overlater jeg opp til deg å avgjøre. Enten så feier du det umiddelbart vekk eller finner det interessant uansett, basert på din sannhet om reinkarnasjon.

Ny kropp til gammel sjel?
Ny kropp til gammel geni-sjel? Neppe.

Power to the people

Regjeringer frykter teknologien fordi de mister kontrollen over folket. Folket får kontrollen. Om 10 dager kan alle lage den. Internett er fin sånn sett.

Når konstrusjonstegningene legges ut så kan du selv studere hvordan den kan lages og gjøre det selv. Ifølge Keshe så er det enkelt. Vi trenger å fortelle myndighetene at tiden med kontroll og undertrykkelse er over. Det er ingen grunn til å håndheve makt og gjøre ressurser sparsommelig for å beholde makten. Nå er tiden for overflod til hele verden.

Utsendinger fra Keshe Foundation vil reise ut til de forskjellige landene verden over og lære oss om hvordan vi kan lage enheten uten å kreve noe for det. Dette vil være den nye tidens misjonærer for fred og kunnskap. Akkurat i dag har vi fått et verktøy for å levere fred.

Selv dyrene våre vil få matbehovet dekket via plasma. Dermed trenger de ikke å spise hverandre lengre, sier Keshe. På slutten av neste år trengs ingen våpen lengre – om ingen stikker kjepper i hjulene til Magrav-enheten.

Når du kjøper enheten så får Keshe Foundation i dag €800. Av disse går €300 til staten i landet den produseres via skatter og avgifter, profitten er på €400. Dette går så videre til å produsere 4 nye enheter som gis bort til 2 italienere og 2 afrikanere.

Noen har betegnet Keshe som en nukleær Robin Hood. Kanskje er de inne på noe.

Veien til fred

Man kan lage vin ut av vann. Det var et løfte fra Kristus. Nå har du det, sier Keshe. Det er ikke bare et glass med vann du får. Gravitasjonsfeltet drar energien inn i vannet. Den gir deg energien av substansen du interakter med. Det er en overføring av energi. Du mottar alle attributtene, smaken, energien, alt.

Dette er prosessen av å forstå skapelsen. Alt du trenger hver dag er et glass med vann.

Neste steg er under uttesting nå. Dette er et mobilt system uten kabler. Dette ligger 2-3 måneder frem i tid. Ved å plassere én slik enhet i en landsby så vil alle i landsbyen ha energi. Kostnaden vil bli på 100 kroner. Vi forstår vitenskapen bak denne trådløse energienheten. Så snart vi har den ferdigutviklet så lanserer vi den. Den fungerer tilsvarende som en mor og et barn, energi overføres de imellom.

Plasma er som en magnet. Den lager en kobling med alt som trenger energi. På slutten av lanseringen så nevnte han at gravitasjonsfeltet påvirkes. Bli en “spaceman”, sier han. “Flights across nations like nothing”. Snakker han her om antigravitasjon og at Magrav-enheten gir deg det om du bestemmer deg for at det er det den skal gi deg?

En i salen spurte om enheten kan være farlig for oss. Svaret han ga var et spørsmål: “Hva er den laget av? Er du redd for kroppen din så er du redd for denne. Plasma er naturlig materiale og det du og jeg er laget av.

Etter at Keshe hadde gitt en Magrav Power-enhet samt en USB-penn med konstruksjonstegningene til ambassadøren for Palestina sa Keshe følgende: “If you take this Palestine, I’m sure Israel will love you”.

Nå er det opp til oss

Keshe runder av lanseringen med å si følgende:

I give you the path to peace. You have to walk it.

Vi har nå fått verktøyene for fred. Resten er opp til oss.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

62 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
geir hanssen
geir hanssen
Anonym
8 år siden

hva gjør Staten ,de kommer til å forby den dersom det går ut over statsintektene,Det var det Jens Stoltenberg og SV gjorde med det lille firmaet som solgte Forurensingsfir syntetisk diesel.Toll vesnet beslagla kontantbeholdningen til firmaet ,gikk til rettssak tapte i tingretten har anket til lagmannsretten.Behilder kapitalen intill saken er avgjort der,taper de går saken til høyesterett. Imidlertid har de fått på plass ett avgiftssystem der de kan kreve moms på dieseln.Det kan de ikke pr dags dato .

Tommy
Tommy
Abonnent
8 år siden

Hei Frank…
Bra du distribuerer dette. Folk må gjøre seg opp sin egen mening, gjerne forsøke å lage en dings selv, men vent til man får hele oppskriften. Å koble sammen noen kobberledninger vil nok ikke gi 2-3kw, selv om det sikkert kan være riktig at det finnes et “plasmafelt” i den kretsen man lager av ledningene.
Jeg har fulgt Keshe foundation sine publikasjoner i mange år. Keshe proklamerte at man kunne få kjøpt generatorer som gav 3 og 10 kw for flere år siden, stright out of nothing.. Jeg forsøkte å få kjøpt den minste til kr 3000, den virket jo interresant. Jeg hørte ikke noe mer…..tror det ble skrevet på websiden at det måtte gjøres noen justeringer…?
Dette er den samme historien i en litt annen innpakning. Keshe har også påstått at han kan “fange radioaktivt materiale”fra grunnen, og vist til Fukushima, hvor dette kunne brukes for å suge ut den radioaktive strålingen. Hvis dette virkelig stemte, hvorfor har ikke japanerne fått den enkle oppskriften, laget i en plastboks på kjøkkenet……
Det hadde jo vært en verdens sensasjon hvis det var riktig, og det hadde stått i alle verdens medier, i hvert fall i de japanske….Det er bare google på Youtube så ser dere filmen hvor Keshe demonstrerer og forklarer dette.

Det er også forunderlig at Keshe foundation ikke har rigget til et “demoanlegg” hvor magravenheten er koblet til et el-anlegg i et lite format, et lite hus, for å vise at det virker før han gir bort en boks med 2 ledninger stikkende ut.
Med all kunnskapen firmaet sier de har burde jo dette være den enkleste delen. Selv vi dummies klarer jo å koble sammen noen ledninger og skru opp en kontakt, Vi mangler bare en strømkilde for å få det til å lyse……

I lys av alt han har lovet å ville selge/ gi bort i mage år, uten noe bevis på at det funker, så er det lov å være skeptisk.
Når han nå gir bort magrav enheter er det et positivt element og det vil vise seg om det virker.
Det burde stå i media verden over hvis det stemmer, i lys av den grønne revolusjonen som verden ønsker seg.
Blir det ikke skrevet et pip i media etter dette er det et godt ordtak man bør ha i minne; “hold your horses…” :)

Vegard
Vegard
Anonym
8 år siden

Noen som har en link til testen som Aune skulle ta ?

Vegard

Rune
Rune
Anonym
8 år siden

Har du link til tegninger nå? Nå er det jo ti dager siden presentasjonen.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Rune
8 år siden

Du må sitte å følge med online. De sier det skal komme tegninger til fredag, men tviler vel på det.

Tommy
Tommy
Abonnent
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Hei Daffedoffen :) Er også sunn skeptisk til dette, da jeg har sett Keshe lovet tilsvarende enheter for mange år siden. Jeg forsøkte å kjøpe en 3Kw til 3000 kr, men hørte ikke noe….se mitt innlegg nede. Det som skurrer mest er ikke at det finnes et kraftfelt, men at det går an å trekke som mye energi ut av det. Dette strider mot sunn fornuft og fysikk. Trekker man mye strøm av et nett går kabelene varme, hvis de ikke har nok kvadrat, de smelter…
Et vanlig 3,5 kw aggregat har jo en mye større dynamo enn de få viklingene disse enhetene har….Time will show….

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
8 år siden

Frank Aune, har du fått din boks?

Klaus_Knegg
Anonym
8 år siden

Stian Holmen skrev: Kjenner du til det Einstein kalte «the spooky effect»?

Det Einstein antagelig snakker om her er “spooky action at a distance”, og er i dag kjent som Quantum Entanglement (QE). Dette er en effekt som følger helt fullstendig ut av det matematiske apparatet i kvantemekanikken (QM). Den første som oppdaget kimen til QE var en av Einsteins meningsfeller (i Einstein-Bohr debatten), nemlig Schrødinger.

Schrødinger observerte (matematisk) at det finnes (kvante)tilstander i QM, som ikke kan skrives på produkt-form. Dvs. at hvis man har et system A+B av to partikler (f.eks to fotoner) så finnes det mulige tilstander for dette systemet i QM, som er slik at Tilstand(A+B) IKKE faktoriseres som Tilstand(A)Tilstand(B). Systemet er da i en entangled state, til forskjell fra en separabel state hvor Tilstand(A+B)=Tilstand(A)Tilstand(B). I klassik fysikk finnes kun separable tilstander.

Dette er faktisk et eksempel på en tilstand for et system som er dypt IKKE-REDUKSJONISTISK. Hvis man aksepterer QM som en valid beskrivelse av naturen, så finnes det systemer hvor vi vet alt om tilstanden til HELE systemet (A+B), men ingenting om de enkelte DELENE.A og B. Einstein syntes dette var så absurd at han brukte det som et “bevis” på at QM måtte være feil. I artikkelen han publiserte sammen med Podolsky og Rosen i Physical Review i 1935, skisserte han et “gedanken”-eksperiment som skulle overbevise Bohr om at QM var ufullstendig.

I dag vet vi derimot at QE er en fysisk realitet, og dette ble også ettertrykkelig slått fast første gang av Aspect i 1982. Han bekreftet ved å måle korrelasjoner mellom fotoner i slike tilstander, at det finnes systemer i naturen som er ikke-lokale. Det vil si at det finnes korrelasjoner mellom fotonene som ikke kan forstås vha. klassisk tankegang. I følge QM er disse korrelasjonene uavhengig av avstander, det eneste som kreves er at de to partiklene opprettholder sin sammenfiltrede (entangled) tilstand.

Det var dette Einstein (og Schrødinger) oppfattet som et stort problem, og som Einstein kalte “spooky action at a distance”, mens Schrødinger i et brev til Einstein kalte det
“verschrankung” eller sammenfiltring. Spørsmålet er jo da hva slags “action” det her er snakk om. Det er meget mulig at det er slett ingen “action” som finner sted, men at vi må revurdere de faste (klassiske) oppfatningene våre av hva en “tilstand” er.

Dette var jo fysikk som ingen hadde drømt om rundt århundreskiftet (1900), men i løpet av 30 år (1905/1915:spesiell/generell relativitetsteori og fra 1920: kvantemekanikk) ble hele verdensbildet snudd på hodet, og i dag danner disse disiplinene grunnlaget for den fundamentale forståelsen av naturen. Selv om de kan brukes til å gjøre matematiske beregninger som stemmer veldig nøyaktig med det som observeres, så er det er meget mulig vi ikke har skjønt det epistemologiske innholdet som logisk følger fra denne forståelsen av naturen ennå.

Det er mulig at dette epistemologiske innholdet ganske enkelt ikke eksisterer, og at Wittgenstein hadde rett i at det vi til syvende og sist driver med, er en “lek med bilder”.

Arve Bang
Arve Bang
Anonym
8 år siden

Heilt utruleg kor mangen som biter på denne svindleren. Folk lever jo i ein fantasiverden der virkeligheten har forsvunnet heilt.

Stian Holmen
Skribent
8 år siden

Vi får vel svar på fredag, jeg vet ikke hva jeg skal tro før fredagen kommer.

Stian Holmen
Skribent
8 år siden

Nei, det han sa var at Belgiske og Tyske myndigheter hadde tipset verdensbankene om at denne teknologien nå blir sluppet ut til folket, og at verdensbankene prøvde å få donasjoner og betalinger for enhetene til å se ut som vitvasking av narkopenger slik at de kan stenge hele oprasjonen hans.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Stian Holmen
8 år siden

Stenge operasjonen? Skal ikke disse være så billige og enkle å lage at hvem som helst kan gjøre det? Hvorfor ikke bare legge ut informasjon om hvordan det gjøres, hvorfor skal man gjennom en uke med workshop? Selv den mest troende må jo synes det lukter svidd når man mener at man ikke vil få boksen til å virke hvis man ikke tror på den. Var en del artige bortforklaringer om bokser som ikke virket som disse ambasadørene hadde fått. Er ikke så mange måter å sette inn ett støpsel på. Hvis det kom røyk/damp ut av boksen så var det ingen ting å frykte, bare plasma som gikk over til materie? Artig å se han som satt å prøvde å lage denne spiralen/spolen ganske langt ute i sendingen. Også litt artig at man måtte passe på å bøye endene slik at energien ikke bare ble borte men heller sendt tilbake. Helt seriøst, tror dere på slikt? Var dere gjengen som også trodde på CBB energisentralen som Ener produkter solgte til Oslo kommune? Rossi får vel også full støtte herfra?

Morten Flagstad
Morten Flagstad
Abonnent
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Som jeg har sagt tidligere “Utrolig” Daffe Doffen; Du snakker ikke til menigheten ;)
Nå begynner det å dukke opp uavhengige vitnemål fra andre som er ferdig med sin device og det viser seg at fungerer…
Men så lenge du er så lat at du ikke gidder å prøve selv så skjer det heller ingen ting i din verden ;)

Morten Flagstad
Morten Flagstad
Abonnent
Svar til  Stian Holmen
8 år siden

Sjekk foredragene på onsdag, der mener jeg Keshe sier noe om akkurat dette.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Er på med zoom, står starting soon så det er vel bare å vente litt til. Må jo si at det er en godt gjenomført scam.
Nå skjer det noe :-)

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Hadde på i bakgrunnen, stemmer det at han advarte mot at banker kunne advare folk mot at det var scam når man prøvde å overføre penger til dem?

Kjellaug Dolles
Abonnent
8 år siden

Jeg sier bare: fantastisk! Welcome to the world!

Klaus_Knegg
Anonym
8 år siden

Jeg har lest mye sprøyt på nettet opp gjennom årene , på mange forskjellige nettsteder, men jeg tror dette faktisk tar kaka!

Stian Holmen
Skribent
Svar til  Klaus_Knegg
8 år siden

Klaus, her er greia uten at jeg vet 100% sikkert, men tror dette er en god del av sannheten.
Du forstår ikke mye av det så står skrevet her inne, og det er okay, men det er ingen andre enn ditt eget ansvar å prøve å forstå ting du ikke forstår.

Kan dra litt paraleller til Tesla og Einstein, var veldig få som skjønte hva dem snakket om, så folk trodde de var sprøyte gal.
Nå i dag vet vi bedre, så hva kan vi lære av det da? Kanskje å være nyskjerrig i stedet for å dømme?
Du vet… Du kommer aldri til å oppnå ditt fulle potensiale ved å være dømmende, det kommer til å sette begrensninger for deg, for at du ikke klarer å ta til deg ny lærdom på samme måte som en som er nyskjerrig.
Så med andre ord så undertrykker du ditt eget intellekt, ikke gjør det mot deg selv da.

Nå sier ikke jeg at alt her inne er sannhet, men mye av det er det.
Mann gjør ikke store framskritt ved å bare se det som passer seg selv, og mann kan ikke sette begrensninger ved å utelukke ting utenfor sin egen virkelighet.

Vi må slutte å tro at vi vet alt!

Klaus_Knegg
Anonym
Svar til  Stian Holmen
8 år siden

Nicola Tesla er en oppfinner/vitenskapsmann jeg ikke kjenner veldig godt, bortsett fra at han har gitt navn til enheten for magnetisk feltstyrke. Men jeg kjenner meget godt til det meste av det Einstein gjorde. Alle crackpots rundt om kring i (u)vitenskapelige miljøer trekker fram Einstein når de skal legitimere eller rettferdiggjøre sprøytet sitt, men Einstein var et teoretisk fysiker (altså en vitenskapsmann), som publiserte i svært anerkjente vitenskapelige journaler. Han publiserte arbeidet “Zur Elektrodynamik bewegter Körper” (eller bedre kjent som den spesielle relativitetsteorien) i det anerkjente “Annalen der Physik” i 1905. Arbeidet var kontroversiellt, men oppfylte de strenge kravene som settes til publikasjoner i slike medier.

Du forvirrer det å være kritisk/analytisk med å være “dømmende”. Det å være kritisk/analytisk setter ganske riktig begrensninger, men det er begrensinger
som er strengt nødvendige for å være i stand til å filtrere alt svada som blir presentert.

Når du sier at jeg undertrykker intellektet mitt, så er jeg veldig uenig. Å akseptere alt mulig sprøyt uten å bedømme det kritisk/analytisk, er å undertrykke intellektet. Å lete etter sammenhenger og løsninger på kompliserte problemer ved å bruke fornuften og en kritisk/analytisk holdning, er derimot å stimulere intellektet. Det var dette Einstein og flere dyktige vitenskapsmenn med han, gjorde og gjør.

Ben Raw
Ben Raw
Anonym
Svar til  Klaus_Knegg
8 år siden

Første avsnittet i din kommentar veldig veldig bra skrevet, god flyt- skriv helst gjerne artikkel her på speilet.

Stian Holmen
Skribent
Svar til  Klaus_Knegg
8 år siden

Liker bedre at du legger litt mer tanke i dine innlegg, men ord som sprøyt og crackpots har ingenting med å være kritisk eller analytisk, trenger vel ikke å begrunne det?

Er forøvrig helt enig i at mann skal være kritisk til alt.

Kjenner du til det Einstein kalte “the spooky effect”?
Om du setter deg inn i det og prøver å virkelig forstå så vil mann forhåpentligvis med tiden innse at det finnes ingen andre grenser, og det er faktisk fullt mulig å oppnå det som Magrav prøver å oppnå, Tesla gjorde det for over 100 år siden.

Jeg sier ikke at Magrav har lykktes, for har ikke sett noen uavhengige tester av apparatet hans, men kan heller ikke avfeie det med komentarer som sprøyt og crackpots..

Morten Flagstad
Morten Flagstad
Abonnent
Svar til  Klaus_Knegg
8 år siden

Det er kult det du skriver om Einstein men da kjenner du sikkert til hans uttrykk: “Det er noe Spooky der ute..”

Vi skal også huske at det var ikke *alt* disse vitenskapelige storhetene skjønte av det de drev med den gangen og meg bekjent finnes det fremdeles ingen teori som hele dette vitenskapelige miljøet støtter, som forklarer sammenhengen mellom micro kosmos og macro kosmos.. Spørsmålet er også: Hvorfor er det markante avvik mellom disse systemene funksjonsmessig når de observeres?
Mange vitenskapsmenn har teorier men det er ingen som har en teori som er akseptert av ALLE…

Som et lite eksempel kan vi spørre oss selv: Hva finner vi inne i et atom eller inne i et positron, nøytron, etc. Er det materie der?
Svaret er vel at vi ikke vet… Et atom er en svart (?) kule, kanskje? Hva er inne i kula? Kunne det være plasma?
Ikke vet jeg sikkert, men jeg er såpass åpen til dette at jeg er nysgjerrig!
Det er så mye der inne (micro) og ute (macro) som vi kun kjenner en brøkdel av hvordan fungerer.
Når alt kommer til alt vet vi vel kun en brøkdel av hvordan universet i eksisterer i fungerer (om vi faktisk eksisterer da..).

Spørsmålet jeg stiller er følgende:
Hvordan kan vi si at noe er “sprøyt og tull” når en mann som helt sikkert vet mer om temaet, enn noen av oss på dette forumet, kommer med en teori som han underbygger med en teori, deretter lærer bort hvordan man lager en slik device som underbygger hans teori? OG i tillegg som han lærer bort gratis slik at ALLE kan bygge en selv, prøve teorien og observere resultatet?
Fremgangsmåten hans er faktisk HELT etter vitenskapens bokstav for å få aksept for nye teorier. Først setter du frem en teori. Deretter lager og gjennomfører du et eksperiment og tilslutt får du andre til å duplisere og observere den samme effekten i egne uavhengige laboratorier..
Er ikke dette fremgangsmåten for å få gehør og få godkjent en teori i den vitenskapelige og gemene hop?

At endel mennesker (også på dette forumet) tviler på hvordan vitenskapelig bevis prosesser fungerer betyr kun at det er noe nytt (skaper frykt) som vi enda ikke forstår. Selv om det skjer rett foran øynene våre ;) Keshe har sin teori og sitt fysiske eksperiment å vise til.
Det man kanskje kan spørre seg selv om er hvorfor ingen andre vitenskapsgrupper ikke har fått funding til å utforske denne energien for lenge, lenge siden.. Om det er bogus og tull, ja så hadde det vært publisert rapporter og Keshe hadde stoppet sin prosess for lenge, lenge siden. MEN, det er hverken testet eller publisert rapporter i det offentlige rom… Det er helt HYSJ HYSJ… :) og da lurer jeg om vi muligens ser på noe som er så revolusjonerende at det vil forandre verden … Keshe har fortalt at det er testet uavhengig av ham og at det er kommet tilbud på å kjøpe patentene hans.. Ønsker vi virkelig at fri energi skal være eid av en organisasjon?
Det er mange spørsmål i denne prosessen og vi vet nok ikke hele sannheten enda men i og med at patentene hans er gitt (free of charge) til hele jordens befolkning ja så vil resultatet komme ganske kjapt.. Som sagt er det minst 2000 – 3000 personer World Wide som bygger slike enheter.Mitt tips er at Innen seks til tolv måneder kan man enten lese om konturene av en ny verden eller så har vi fått oss en god latter over å ha blitt grundig lurt ;)
Hva taper vi? Ingen verdens ting! Men vi har definitivt lært noe nytt :)

Pr. i dag er det enda ingen vitenskapsmenn eller kvinner som kan forklare hvorfor en magnet bare fungerer og fungerer uten tilsynelatende å få tilført ny energi…
Betyr det at magneten ikke fungerer og at det er en illusjon vi ser fordi vi vitenskapelig ikke klarer å forklare hvordan og hvorfor den virker som den gjør?

At mange har en frykt for at offentliggjørelsen av en slik energi utnyttelse kan snu verden på hodet, JA skjønner jeg godt, men det er ikke dermed sagt at vi skal stopp utviklingen her i verden pga. frykt.
Det er ingen fremtid i å bruke fossilt brennstoff. Det er de fleste enige i. Dette tvinger frem nye muligheter og tanker til å hente energi i naturen og dette kan være en teknologi som faktisk har en stor fremtid OG som har mange bruksområder i og med at vi med Keshes metode muligens kobler oss direkte på universets innerste byggesten.

Jeg synes at tvilen skal komme den tiltalte til gode og så får vi enten delta konstruktivt eller stå på bordet og fortsette å skrike “tull og tøys” ut i mørket ;)

Kenneth Isdahl
Kenneth Isdahl
Abonnent
Svar til  Klaus_Knegg
8 år siden

Har selv lest for mye sprøyt, tull og fjas på nettet gjennom de siste 15-20 årene, men den eneste grunnen som gjøre meg usikker her er hentydningene til alle dette har blitt sendt til + presidentene og at oppskriften kommer ut etter 10 dager.

Jeg kommer ihvertfall selv til å bygge denne med en gang oppskriften er ute, så får jeg virkelig se om dette er ekte eller kun fjas, er det ikke bedre å teste ut selv enn å bare stille seg på bakbeina slik at man aldri kan vite noe uansett?

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Kenneth Isdahl
8 år siden

Han ga dette 10 dager for i løpet av disse 10 dagene så vil nok lettlurte personer kaste bort penger på denne dingsen slik at han kan trekke seg tilbake. Etter 10 dager så kommer det sikkert bare en melding om at vi tok feil, ny modell kommer til neste år, kjøp ny da.

Kenneth Isdahl
Kenneth Isdahl
Abonnent
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Tviler på at jeg kaster bort så mye penger på det for å få laget den, har for meg at den var ganske enkel å bygge. Så jeg kaster gjerne bort noen hundrelapper om det skulle være billig ja.

Bli med du å da, så får vi begge se om det er en realitet eller ei da. Det er jo noe som kalles for en utfordring, tar du den utfordringen?

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Kenneth Isdahl
8 år siden

Nå har det gått 10 dager, hvor kan man laste ned info om hvordan den lages?

Morten Flagstad
Morten Flagstad
Abonnent
Svar til  Kenneth Isdahl
8 år siden

Du har rett i at du ikke kaster bort mer enn et par hundrelapper, men tenk om den virker Kenneth? ;)
Da har du en oppeside som til og med DaffeDoffen ikke kan forestille seg i sin villeste fantasi ;)
Det starter å dukke opp positive vitnemål fra noen av de 2500 som deltok på nett foredragene i forrige uke.
Effekten som Keshe snakket om er der og det fortelles om at “meter’et” ikke går så fort rundt lenger..
Jeg følger bare med videre og hører hva andre sier ved siden av at jeg holder på med mitt eget byggeprosjekt.
Lykke til Kenneth :)

Morten Flagstad
Morten Flagstad
Abonnent
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Du gir deg ikke du.. ;)
Du skal ha for at du ikke gir opp, men mer enn det… ja der er det mørkt…

Kenneth Isdahl
Kenneth Isdahl
Abonnent
8 år siden

Fascinerende om dette skulle stemme, det er vel bare å vente å se egentlig å se om det er noe realitet i dette eller ikke, men sannsynligheten har vel blitt meget forsterket ja siden den Norske ambassadøren har vært med i bildet om det skulle stemme.

Stemmer dette så er dette bare begynnelsen på alt det som nå vil skje, så venter i spenning ;)

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Kenneth Isdahl
8 år siden

Synd at det ikke stemmer. For det første så tror noen at den norske ambasadøren var der, men ingen ambasadører var der i den forstand hva man forbinder med en ambasadør. Men det var nok en del ambasadører fra kesh der og det vil jo si folk som jobber for kesh for å snakke pent om produktet. Så sikkert noen som føler seg grundig lurt nå vil jeg tippe.

Kenneth Isdahl
Kenneth Isdahl
Abonnent
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Synd at du er såpass rask til å konkludere uten å ha noe å konkludere med siden ingen løgner eller sannheter har enda visst seg…

Morten Flagstad
Morten Flagstad
Abonnent
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Fortell hvem som var der DaffeDoffen :)
Du liker ikke at vi fremsetter påstander men du har selv fremsatt en påstand nå og da synes jeg du skal underbygge den med detaljer.
Fortell hvem som var der!
Kommer det ikke detaljer fra deg så er dette bare ny tullprat fra din side slik jeg ser det.
Varm luft fra de nedre regioner…

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
8 år siden

Her er en ekte Free Energy-device

Med demo som viser at den funker.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Johnny Anonymous
8 år siden

Så hvis jeg tar en 1000W pære og kobler på ett 9V batteri så kan jeg si at det batteriet leverer 1000W ?? Hadde man koblet opp ett voltmeter og amp meter så man kunne sett spenning og strøm som gikk til disse pærene så hadde det vært litt mer troverdig.

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Vis gjerne en video der du får 1000w pæra til å lyse med et 9v batteri.

Nei, testen til JDN labs er verifisert av mange andre. JDN konkluderte med at man kunne

få ut omtrent 4 ganger mer energi enn man tilførte. De fleste får ut 2-3 ganger mer.

Det kommer an på hvor stor coil man legger over induksjonsplaten.

Man kan også legge flere coiler oppå for å få mer ut.

Han her går ned til 500 W for å få 2000W med halogenpærer til å lyse.

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Her er en som har et clamp-on ampéremeter mens han kjører den.

Dette er noe de aller fleste kan bygge og teste selv.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Johnny Anonymous
8 år siden

Hvis man hadde fått 3500watt med lys så ville det sett helt annerledes ut. Ta ei 500watt halogenpære og sett den på og prøv å filme noe ved isden av. Tipper at Volt ut kun er på ca 100volt og at han har ett defekt voltmeter eller at voltmeteret ikke klarer å måle den frekvensen som er der. Så dette er bare tull. 3500watt med lys ville lyst så jævlig at det hadde vært umulig å filme ved siden av.

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Om du kan motbevise at GEGENE ikke fungerer som påstått er du velkommen til å bygge og teste en selv.

Siden du tviler på måleapparatene som er brukt.

Morten Flagstad
Morten Flagstad
Abonnent
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Du må virkelig sette deg inn i hvordan og hvorfor en pære lyser DaffeDoffen… ;)
Dette er latskap eller total ukyndighet fra din side og det er totalt feil det du sier… dessverre…

Nummer EN: En pære TREKKER STRØM! Den trekker den mengden strøm den er laget for å trekke ut av pluggen i veggen hjemme hos deg og resten av oss.
Det betyr for deg og alle oss andre at om jeg har 220 volt AC i pluggen i veggen så betyr det ikke at pæra trekker 35 ampere strøm, selv om det er det som er tilgjengelig!! Dette er viktig at du skjønner DaffeDoffen.. Om den hadde gjort det du skriver så hadde sikringene dine gått hele tiden…
Om det står 220 Volt/40 Watt (Pæra trekker da ca. 0,18 Ampere) på en pære så betyr det at den trekker 40 Watt energi maksimalt på en leder som har 220 Volt “bærespenning” og en gitt maksimal strømstyrke….
Regn på det selv, om du orker da… ;)

Ligningen for et slikt system er enkel: Energi (Watt) = Strøm (Ampere) * Spenning (Volt)

Så til den siste delen! Jeg vil gjerne påpeke at det ikke er målt frekvens i Keshes Magrev enhet..
Vi kjenner allerede frekvensen i AC systemet den kobles til. Den er 50Hz her i Europa og 60 HZ i USA. så vi trenger ikke å måle den på nytt. Til din informasjon så finnes det to forskjellige strømsystemer, frekvensmessig, på denne kloden. (mulig det er flere)
De to best kjente er 50Hz og 60Hz. Frekvens er alltid i Hertz (HZ) Daffedoffen.
Voltmetere kan normalt IKKE måle frekvens slik du skriver.. Da trenger du en frekvensteller…

Keshe snakker om 2KW systemer som initiell kapasitet. 2 KW betyr 2000 WATT. K’en står for 1000.
Ref. ligningen over så kan du enkelt regne ut hvor mange ampere dette systemet tåler at det trekkes av en pære eller en varmeovn etc. på det europieiske strømnettet og på det amerikanske strømnettet. Enkel matematikk..

Du viser dessverre hvor lite du egentlig skjønner av energi i dette svaret DaffeDoffen og da blir, som du sikkert skjønner også dine argumenter oppfattet som like tullete og kunnskapsløse som påstanden din over…
Trist egentlig at du er så negativ til dette men jeg skjønner nå at det er på grunn av du ikke kan nok om energi og kjernen i hvordan energi genereres og hvordan det har seg at vi kan bruke energi idet daglige.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
Svar til  Johnny Anonymous
8 år siden

gengen blir som en trafo, ingen trafo kan gi ut mer enn man putter inn. Hadde det fungert så hadde det vært levert masse slikt allerede. Blir som folk som kjøper høyttalere, de ser på watt og tror at det er det de får, en 500watt pære som bare for 1/2 spenningen vil f.eks bare avgi 250watt. Egentlig ganske enkelt å skjønne, men ser at man kan ha problemer med å skjønne det når man tror de er gratis energi inne i bilde.

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
Svar til  daffedoffen
8 år siden

Spørsmålet mitt var; Har du bygd den og testet selv?

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
8 år siden

Jeg avventer for å se om det kommer en demo som viser mengden energi inn og ut.

Reflekter også litt på hva Keshe sier her:

“I løpet av 6-12 måneder når teknologien videreutvikles trenger vi ikke å betale for strøm, vann, medisin og olje lengre sier Keshe. Vi blir én nasjon, én planet, én rase.”

Dette er akkurat det samme som NWO sier.

De EKTE fri-energi oppfinnerne blir alltid drapstruet og forfulgt av myndighetene.

Johnny Anonymous
Johnny Anonymous
Anonym
8 år siden

Jeg venter til en full demo av enheten kommer som viser energimengde inn og ut.

daffedoffen
daffedoffen
Abonnent
8 år siden

Hvorfor sies det at den norske ambasadøren var der når det tydeligvis ikke er sant? Ser ikke Frank Aune at dette faktisk er nødt til å være en scam?

denlille1414
Anonym
8 år siden

Merkelig boks dette, som det sies veldig lite konkret om.
Kan den varme? Kan den få noe til å snurre?
Bygge opp nanolag i elnettet??? Kan den kjøle?
Hvordan kontrolleres den? Er det for varmt i rommet, hvordan senke temp?
Kan den steke egg? Ja, spørsmålene blir mange…

John Eiliv Rindøien
Svar til  denlille1414
8 år siden

boksen kan skaffe mellom 2 og 3 kw effekt, og uante mengder DC/likestrøm , ble det sagt. sikkert 12V 250Amp. ??
ellers er det snakk om at boksen kan overføre aminosyrer/vitaminer, og energien i mat. over til et glass vann. nesten på samme vis som å kopiere en kotelett, over i et glass vann :) …. høres jo merkelig ut ja , men hva gjør man ikke når sulten setter inn :) …: Dette er så villt, at jeg kan ikke tenke meg at noen som er
fullstendig psykopat, kan holde på i 40 år, som Keshe , for å nå dette målet.
i tillegg er det snakk om magnetfelt, og gravitasjonsfelt, og at allt i universet er byggd på et fundament av disse feltene. til og med jekken til reservehjulet på en bil, er konstruert av de samme krefter av plasma , fra det “stjernestøvet/plasma” som finnes over alt i universet.
det er fristende å ty til tankegangen, om at noen i universenne har kommet millioner av år lenger i utvikling, enn vi har nede på denne planeten, og at hvis de skal forklare til oss- ting som vi ikke ser, så blir det vanskelig å forstå det !
jeg tenker på de steinene, som ble referert til å bli funnet i Sibir(Giant megaliths), som var oppmurt i en høyde av 30-35meter. vi hadde trengt 7-8 stk. Verdens største dumper for å flytte en slik stein ! : det er bare å google, og søke, så får dere se !
Hvem har i såfall satt opp denne muren for flere tusen år siden? : det blir vanskeliger å svare på det, enn at Keshe kan med sin Plasmateknologi kopiere en kottelett ?? :https://www.youtube.com/watch?v=kngM_Pz20bw
forskjellen mellom disse spørsmålene, er at Keshe sender ut fysiske bevis,som kommer til å bli testet, i nær fremtid.
Så vil alle få se svaret, med virkningsgrad. Vi må ikke glemme at dette er et produkt under utvikling, og optional acessories med plug&play garantert vil komme på løpende bånn :)

Juleribba i år blir å drikke et glass kopiribbe i vannglass, og en aquavit ;)

Jostein
Jostein
Abonnent
8 år siden

Ut fra artikkelen kan det forstås slik at Norges ambassadør i Italia var med på møtet. Slik jeg har forstått det fra informasjon andre steder var ingen vestlige ambassadører tilstede. De som ga seg tilkjenne under møtet regner jeg med var “Keshe ambasdører”, altså støttespillere til organisasjonen. Hvorvidt de på første rad fra Ghana, Nigeria, Palestina osv var “ordentlige” ambassdører vet jeg ikke, men det kan godt hende.

Ellers etter å ha sett gjennom videoen, og undersøkt litt rundt omkring på nettet, har jeg følgende merknader til lanseringen:

1. Boksen må tilkobles strømnettet for å virke. Keshe nevnte i noen bisetninger at en boks som ikke trengte dette var uker/måneder unna. Personlig skjønner jeg da ikke hvorfor man ikke ventet med lanseringen til denne var klar, når man først har ventet så lenge. En “free energy” enhet som må kobles til det vanlige strømnettet, er langt mindre imponerende enn en som ikke trenger en slik tilkobling. “Demonstrasjonen” på møtet, i den grad den var ment som en demonstrasjon, ble også uinteressant som følge av dette, da man like gjerne kunne ha testet en vanlig skjøteledning.
Når det i tillegg opplyses om at boksen vil ta 3-5 uker for å virke, så er det ikke rart om man sitter igjen med en litt “underwhelming” følelse ut i fra forhåndsomtalen.

2. I mangel på ordentlige demonstrasjoner, tekniske spesifikasjoner og data var kjernen i presentasjonen Keshe’s egen beskrivelse av teknologien og alle bruksområder (ispedd irriterende italiensk oversettelse). Greit nok det, men det ble dessverre mye ullent og abstrakt om gravitasjon, magnetisme og plasma. En stor vitenskapsmann burde kunne forklart enkelt og greit hva som er unikt med denne nye oppfinnelsen. Dette klarte han ikke, og flipover’n var ikke til stor hjelp heller. Etterhvert ble det stadig flere avsporinger ut i fantastiske fremtidsutsikter og områder der boksen kunne anvendes, som ikke akkurat styrket troverdigheten til prosjektet (for min del).

3. Undersøker man litt rundt Keshe Foundation så finner man fort ut at det ikke er første gang de er på banen med store ord og lovnader, og at de enda har til gode å innfri. Tilhengere vil selvsagt hevde at dette er desinformasjon fra betalte agenter og motarbeidelse fra regjeringer og “big energy”. Jeg, som ikke kjente til denne grupperingen tidligere, ble ikke frelst av lanseringen, og blir mer og mer skeptisk det mer jeg leser om Keshe Foundation. De virker ikke seriøse.
Ta for eksempel FB-siden deres, som i skrivende stund prydes av en flyvende anti-gravitasjons bil, som etter et reversert bildesøk viser seg å være et photoshoppa stock-photo av en Opel Ampera. Litt videre undersøkelser rundt flyvebilen leder også til en uklar video med Keshe-logo, av noe som mistenkelig ligner på en ballongbil. Vi er altså på dette nivået.

Jeg synes det er bra at noen vil teste boksen og dele erfaringene med oss. Mine forhåpninger er imidlertid ikke særlig store. Håper ikke alt for mange av dere er over-ivrige på avtrekkeren og sender penger til organisasjonen før man gode bevis på at dette funker. Dette er fri energi som fort kan vise seg å bli veldig kostbar, med mindre man har mer enn nok av penger å kaste bort.

Jostein
Jostein
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Kilden min var en post på den norske FB-siden til Keshe Foundation: “Det var merkelig nok INGEN fra vestlige land representert med f.eks stempelet “Norsk ambassadør”, men at det var frivillige fra hele verden er helt sikkert!” Er likevel usikker på hvor god oversikt denne personen har over frammøtet.

Den lista du viser til ser ut til å være en komplett oversikt over ambassader i Roma. Det fremgår ikke av tråden at de er invitert, men folk oppfordres til å sende invitasjoner på bakgrunn av listen: “You can use the list and search the page for the embassy you want to send to!”

En post lengre oppe i forumet lister opp de som det er mottatt tilbakemelding fra (oppdatert pr 13/10):

Republic of South Sudan
Belarus
Republic of Iraq
Liberia The Permanent Representative of Liberia to the U.N. Rome based Agencies, His Excellency,
Somalia: only wanted to confirm by phone (Ambassador or official representative will attend).
Paraguay
Armenia
Uganda: Ambassador
Region of Bougainville Islands and the Twin Kingdom of Papa’ala and Me’ckamui and his AMBASSADOR AT LARGE
Palestine
Nigeria

Altså ungen vestlige land. Mulig det er dette som er kilden til min kilde :-)

John Eiliv Rindøien
Anonym
8 år siden

boksen kan plasseres alle steder, hvor det er plassert en reaktor på tegningene fra usb-sticken, som ble lansert for 2 år siden.
i tillegg informerer Keshe at det vil ta 3-5 uker etter den 26.10, til at tegningene vil bli delt til folket via deres hjemmesider.
Ellers må de som har bestillt en slik boks, bruke den i 3-5 uker før de gradvis blir selvforsynt fra boksen, slik at nanolag bygger seg opp i el-nettet.
https://www.youtube.com/watch?v=rWJfy0fah5s (Workshop 83)
de 10-dagene som Ambassadørene fikk frist om, var til at første “batch” av plasma-unitene blir utsendt til de som har bestillt.

« Forrige artikkel

3 enkle steg til fri energi for deg

Neste artikkel »

Hvordan lage din egen Magrav plasmareaktor

62
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x