Den store renselsen er i gang

41.8K visninger
4 minutter lesetid
177

Jordens skjebne er å slå seg sammen med resten av universet i fred og harmoni med hverandre og sine omgivelser. For å greie det så er det store jordendringer som må til. Nå er den store renselsen i gang for fullt.

Det spirituelle hierarki, gamle guder, engler, utenomjordiske og elementenes kongeriker er alle med i denne prosessen og samarbeider for en ny verden tilbakestilt i harmoni. Det er tid for menneskeheten å bli med resten av kongerikene i denne prosessen.

Gjennom en naturlig evolusjonær prosess og med hjelp fra de høyere frekvenser vil hele menneskeheten få endret sin oppfatning av virkeligheten for å se gjennom illusjonene og bli fri.

Samfunnet får sin renselse

Kynismen og egoet råder overalt i samfunnsstrukturene. Stadig flere urimelige lover og regler innføres. Politikere og statsministere styrer land kun etter penger og veien pengeeliten peker.

Mennesket har havnet på sidelinjen og blitt et nødvendig onde for Staten. Frihet innskrenkes, vi får ikke lengre dyrke vår egen mat, urimelige datalagringsdirektiver innføres. Alle mennesker skal overvåkes i tilfelle én av oss er en terrorist. Vi kommer stadig nærmere et overvåkningssamfunn.

Våre egne politikeres forsøk på å dumme oss ned og kontrollere oss er slutt. Mayakalenderen viser til slutten på de gamle frekvensene for tyranni og separasjon. Dermed vil denne gamle maktstrukturen sakte, men sikkert dø ut i årene fremover.

Det er ikke bare presidenter som må avsettes. Også våre egne, norske politikere er styrt og ledes av pengemakten. Ordet folkevalgt har blitt ironisk. Staten har blitt en kynisk maskin. Den vil kollapse over seg selv til slutt.

De bevissthetsmessige, sosiale, økonomiske og fysiske endringer på jorden er en del av denne prosessen. Den store menneskemassen roper etter frihet fra tyranni, internasjonale banker, den globale elite og deres styrte ledere. Denne revolusjonen kommer til å fortsette til tross for alle anstrengelser for å kontrollere massene.

Vi påvirkes av kosmiske energier

Vi går nå inn i siste fase av renselsesprosessen. Den store kosmiske planen. Det Mayakalenderen er en planskisse av. Alt er i skjønneste orden. Dette styres på høyere plan, men du har valgt å være tilstede på jorden i denne fantastiske tiden frem mot dimensjonsskiftet.

Du påvirkes fysisk, mentalt og følelsesmessig av de høyvibrerende energiene fra sola og fra fotonbeltet. Disse innkommende energier er en del av en naturlig prosess. Det er planetariske justeringer. Dette kommer fra det galaktiske senter og påvirker sola som igjen sender høyvibrerende energi over jorden.

Denne prosessen vil ha en direkte innvirkning på jorden på alle plan. Det er et vibrasjonsløft, en økning i frekvens som vil gi en stor oppvåkning og gjennomføre en nødvendig helbredende prosess. Dette er allerede godt i gang.

Solen har gått inn i sitt høydepunkt med solstormer. Samfunnet vil endre seg betydelig til det positive i tiden fremover. Alt er i overenstemmelse med den store kosmiske planen og en del av en nødvendig renselse for å få moder jord tilbake i balanse og menneskeheten tilbake i harmoni med planeten og hverandre.

Urbefolkningen vet hva som skjer

Som Hopienes visdomsord sier, vit hvor vannet ditt er. Ta høyde for å leve uten strøm i noen uker, dyrk din egen mat, samarbeid med lokalsamfunnet. Hver enkelt av oss vil våkne opp når endringene eskalerer videre og kjennes på kroppen for alle av oss. Sammen som enhet vil vi komme oss gjennom tiden fremover.

Mayaene, Hopiene, urbefolkingen i Hawaii, New Zealand og verden over vet hvilken tid vi er inne i. De kaller det den store renselsen. De vet at ego og materialisme er i ferd med å kollapse og bli erstattet av en menneskehet som samles i harmoni.

Kreftene og frekvenser bak denne oppvåkningsprosessen er hinsides fatteevne. Motstand mot disse nye frekvensene og energiene er fåfengt. Det er ingen bunker, fjelltopp eller hær med livvakter som vil redde noen fra denne prosessen. Man kan ikke gjemme sin karma, handlinger og fornektelser i denne tiden.

Opphopningen av rikdom og makt på noen få vil kollapse over seg selv. Gå vekk fra materialismen og i stedet hjelpe andre og miljøet rundt deg. Det er veien å gå for de som har samlet stor rikdom på bekostning av menneskeheten og jorden.

Tiden akselererer betydelig

Vi er inne i siste fase av Mayakalenderen og tiden akselererer. Det som tidligere tok flere år skjer nå på dager, timer og minutter. Jeg har tydelig lagt merke til at det jeg tenker skjer etter imponerende kort tid. Vær bevisst på hva du ønsker å manifestere. Det som i middelalderen tok 400 år å inntreffe, vil nå skje på bare 18 dager. Og etter 18 dager går vi inn i nye energier som fører med seg flere nye endringer. Vi går inn i høyhastighetens tid. Den store bølgen med enhetsbevissthet er rundt hjørnet.

Jorden har sin egen bevissthet. Den er et planetarisk vesen akkurat slik vi er et menneskevesen. Jorden vil reagerer i renselsesprosessen. Du vil se ekstremvær, jordskjelv, vulkanutbrudd, tsunamier, ekstremregn og ekstremtørke. Tsunamien i Japan er bare en av mange fødselssmerter som jorden vil gjennomgå. Denne renselsen på alle plan er en nødvendig prosess på veien tilbake til en verden i balanse.

Det du har sett hittil er intet mot de samfunnsmessige endringene som kommer fremover. Fest setebeltet og gjør deg klar for en berg og dalbane uten sidestykke. På endestasjonen venter en verden mer fantastisk enn dine villeste drømmer.

Sentrer deg og følg din intuisjon

Sentrer deg. Sentrering er å plassere din oppmerksomhet på innsiden. Det plasserer ditt sinn, kropp og følelser i en og samme container. Å være sentrert betyr at du holder deg knyttet til din indre bevissthet uansett intensitet på den eksterne verden. Du vil kunne handle raskt og besluttsomt samtidig som du er rolig og fokusert.

Poenget med å sentrere deg er ikke å forlate verden du er i, men å bli mer tilstede. Gi slipp på gamle tankemønstre og traumer. Myndighetene ønsker du skal frykte, men det trenger du ikke lengre. Gi slipp på frykten. Følg din intuisjon. Ditt hjerte vil lede deg på veien tilbake til lyset.

Du trenger ingen ledere lengre. Vi er de vi har ventet på, sier Hopiene. La deg lede av glede og din indre mester, din intuisjon, så vil du gå trygt gjennom den humpete veien til en ny verden i et galaktisk fellesskap.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

177 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
FX
FX
Abonnent
12 år siden

Ah det var god lesing for sjela, jeg må innrøme att jeg blir ofte «fanget» opp i dramaet og glemer det store bildet.
Men dette gjorde godt, tusen takk nyhetsspeilet forsett det gode arbeidet. =)

Metatron
Metatron
Anonym
12 år siden

Frank, bøyer meg nok en gang for at du fokuserer på det positve :) Dine tekster inspirerer til handling og gir trygghet!

trackback
12 år siden

[…] du å se det hele i et større perspektiv, er kanskje denne artikkel noe for deg: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/03/den-store-renselsen/ Lagret i: Samfunn Gi Kudos! | Stem på Bloggrevyen […]

silvrblue
silvrblue
Abonnent
12 år siden

Det jeg ønsket å manifestere, dvs, ikke ønsket at skulle skje lenge etter en hendelse, fant sted FØR hendelesen.. EN dag etter jeg tenkte tanken…??

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Erke sosiopaten Jens Stoltenberg er tidlig ute med «norsk» bistand til Japan:
«Stoltenberg: Norge klare til å bistå Japan
Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) sender sine kondolanser, og sier Norge er klar til å bidra med hjelp.»
http://www.dagbladet.no/2011/03/11/nyheter/politikk/jordskjelv/tsunami/15776991/

Seff, han gir jo ikke bort penger fra egne lommer. Det er skattebetalere og oljefondet som betaler prisen. Håper Japan bruker dem på en fornuftig måte. Ønsker ikke Haiti versjon 2 her nei!

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Har det å overføre et tall fra en computer til en annen noen gang hjulpet andre enn eliten selv ???
Det er viktig å merke seg at Japan er et land eliten/illuminati har lite kontroll over. Derfor er det viktig for eliten (som jo Jens resier på møter med og åsnker å være en del av) å prøve å komme «inn i varmen» og inflitrere.

Det finnes forøvrig referanser fra 2009 der eliten prøver å forårsake jordsjelv i Japan, av samme grunn som over, myndighetene i Japan er for mye på folkets side…

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Takk for nok en glimrende artikkel Frank :)

Vi trenger litt posetive nyheter i de mørke tider vi er inne i nå og som du sier så får vi ta tiden fremover som en berg og dalbane

Merklig samentreff i grunn, satt i natt og så på en kornsirkel som advarte mot en flodbølge i Ring Of Fire

LATEST CROP CIRCLE AUGUST 3 2010!! ( THE RING OF FIRE )

http://www.youtube.com/watch?v=CHS6qeDON0I&feature=related

Lelajei
Lelajei
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Flere positive nyheter :)
Den 6.Februar kl 00:17 kom de første Stjerne Skipene GJENNOM Moder Jords Atmosfære – Skiftet er ferdig – oppryddingen for den Nye Tid er i gang.

http://www.ja-jeg-er.com/index.php?option=com_content&view=article&id=269:den-rode-trad-og-vei-visere-i-lyset-kl-0017-i-dag-kom-stjerneskipene&catid=2:tekst-blogg&Itemid=14

http://www.ja-jeg-er.com/index.php?option=com_content&view=article&id=270:lysskipene-kommer-vei-viserne-kalles-lyd-kanliseringer-av-kari-hanne-nyland-6februar-2011&catid=11:kari-hannes-kanaliseringer&Itemid=19

Bruk din egen skjelneevne på kanalisert informasjon. Vurder informasjonen i ditt eget Hjertesenter. Andre sin vei kan også lyse opp litt på din vei ;)

Varre jaskkatvuhtii aiggi juohke beaivve <3

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  Lelajei
12 år siden

Stjerneskip i alle fasonger og størrelser har oppholdt seg i jordas nærområde allerede i lang tid, og om de nå har kommet innenfor vår atmosfære så er det ikke noe underlig i det ettersom situasjonen tilspisser seg og skiftet er i gang. Å hevde at skiftet nå er ferdig og at oppryddingen for den nye tid nå er i gang tror jeg er feil. I beste fall kan jeg gå med på at en DEL av skiftet er ferdig, og at neste del nå innledes. Jeg kjenner Kari Hanne og tror ikke at ho snakker usant, men ting kan misforstås. Kanalisert informasjon er sjelden 100% korrekt.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Mr.Jingles
12 år siden

Hvor har du dette fra?
Kan du beskrive det litt nærmere med bilder, illustrasjoner e l?

MessyJazz
MessyJazz
Anonym
Svar til  Lelajei
12 år siden

Jeg får ikke til å skrive mer monotont enn det jeg nettopp hørte.

Jeg savner fremdeles enklere løsninger.

MrRidazi
MrRidazi
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Den niende bølge i bevissthetens (r)evolusjon skyller inn over oss.
Uranus går inn i tyrens tegn og krigeren vekkes til liv.

Dagens tema er: Integritet.

In Lak’ech Ala K’in ;-)

simon7
simon7
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Kornsirkler blir laget av mennesker.

Ranefer
Ranefer
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Jeg ser du har moderert deg siden sist jeg hadde en «samtale» med deg for et snaut år siden. På det tidspunktet skulle jorden visstnok gå under i flammehelvete, jordskjelv og meteorregn. Og hvos du prøver å påstå at dette ikke har rot i virkeligheten har jeg tatt vare på sitatet, nettopp fordi jeg var interessert i å høre hva du hadde å si etter den 5. november når verden fremdeles besto uten så mye som et meteornedslag:

«Næmen Johan Rotschild da …..

Lord Rotschild med familie dro til India og videre opp i fjellene der for noen dager siden

Tror ikke årsaken var at årets Yeti Jakt sesong er startet så hvorfor er ikke du med ?

Når verdens mektigest flykter til fjels i bunkerser så blir det jo litt tåplig å håne oss andre som tenker likt som eliten

Seff så rømmer dem ikke grunnet månen men av helt andre grunner som kan ramme oss om få timer

http://www.youtube.com/watch?v=csQklDQrCM8&feature=related

http://bloggarkiv.sol.no/blogg/hemmlige-underjordiske-baser-i-norge1

Fra midten av Mars starter helvette men riktig ille blir det ikke før til sommeren så den 25 Sep vil jorden formørkes i 3 dager der vi vil oppleve ekstremkulde og ekstremvær, den 20 okt får vi polskifte med kilometer høye bølger, ekstreme jordskjelv som senker kontinenter i havet og nye dukker opp, 5 nov vil det regne glødende metoritter, jorden vil dekkes i giftig røyk

Gi hverandre en klem og bruk tiden godt :)

http://www.youtube.com/user/2010TheCountdown#p/u/11/TyFoCor-FB4

http://buzzroom.nasa.gov/multimedia/videos/983/

http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2010%20X1;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb»

Jeg gleder meg til 2013, men jeg er stygt redd for at reaksjonen på at verden allikevel ikke går under, overhode ikke blir at man er fornuftig og innser at man har tatt feil, men heller at man påstår verden har gått under «spirituelt», som Harold Camping så flott sa det i mai. Dette har i hvert fall vært trenden så langt, ref. vel… sitatet ditt.

Terje
Skribent
12 år siden

Takk Frank for en fantastisk flott artikkel, du skriver som med en innlevelse som man glir rett inn i handlingen. Tusen takk Frank gleder meg til neste artikkel fra deg. :)

MrRidazi
MrRidazi
Abonnent
12 år siden

Dette var etterlengtede ord, Frank.

«Evolution 2012»?

Uansett, namaste.

NightHawk
NightHawk
Abonnent
12 år siden

Tommel opp, men dette hadde skjedd om vi ikke hadde vært her også ;-).

Mr.Jingles
Abonnent
12 år siden

Takk for nok en fin artikkel Frank Aune. Jeg har fulgt med på og forberedt meg for dette i mer enn ti år, og nå skjer det. Jeg vil ikke si at jeg gleder meg til alle tumultene og de fysiske omveltningene, men jeg ser fram til å oppdra mine barn i en ny og bedre verden som alle menneskene på jorden vil bygge i fellesskap. Det gjelder imidlertid å være forberedt, både fysisk, mentalt og åndelig, slik at man er klar til å takle hva som enn kommer. Å forflytte seg bort fra de nære kystområdene vil være en god ide. Senest i løpet av sommeren 2012. Sørg for nødvendige forsyninger slik at du kan forsørge deg selv og din familie inntil seks måneder, og utrust deg for å kunne drive litt jakt, fiske og kanskje dyrke noe. Det er godt å være selvforsynt når butikkhyllene er tomme.

Spenol
Spenol
Anonym
12 år siden

Jeg har vært innom NS daglig siden høsten -10 da jeg en dag plutselig åpnet øynene og ble interessert i alt som har med kosmos,ufo,aliens,dimensjonskifte, å gjøre. så langt i livet mitt har ting liksom skjedd av en god grunn for meg, så jeg føler at det var bestemt at jeg skulle åpne øynene for dette. og det er jeg glad for, for jeg er dritlei av å måtte lese i nettavisen hver dag om all slags katastrofer,dødsfall,drap osv.. gleder meg og håper virkelig vi kommer en ny og fin tid i møte..

men det jeg egentlig lurte på var om alle disse katastrofene som liksom skal komme nå, blir vi i norge å oppleve mye av dem?
teit spørsmål igrunn,siden det er ingen som sitter med en fasit. :P

ps: veldig fin og oppløftende artikkel. gledet meg veldig å lese den.
gleder meg alltid til å lese Frank’s artikkler.

Mr.Jingles
Abonnent
12 år siden

Hva som virkelig vil skje framover er det vel ingen som vet sikkert, men jeg mener at jeg har en viss peiling på hva som kommer. Ved å samle informasjon fra ulike kilder så fremtrer et litt uklart bilde av fremtiden, og dette er hva jeg tror vil skje:
Nå utover i 2011 vil situasjonen tilspisse seg, med stadig flere naturkatastrofer i form av jordskjelv, vulkanutbrudd og voldsomme uvær. Mange mennesker vil omkomme som følge derav. I løpet av sommeren vil vi sannsynligvis få en «disclosure» av UFO-fenomenet, frembrakt av de som har jobbet med dette prosjektet i flere år. Stadig flere medier vil slutte opp om denne avsløringen, med ulike vinklinger. Ulike lands myndigheter vil således bli presset til å stå frem med det de vet, men ikke alle vil si at de utenomjordiske er vennligsinnede. USA vil antagelig skape et fiendebilde av de utenomjordiske, og bruke sine egenutviklede fartøyer for å skape en illusjon av at verden blir angrepet av utenomjordiske. Noen vil selvsagt tro på dette, men det vil snart bli avslørt som en bløff.

Det foreligger konkrete trusler fra terroristgrupper om angrep med atomvåpen. Flere byer er utpekte som mål; New York, Washington, London og Tel Aviv eller Jerusalem. Det er stor sjanse for at et slikt angrep vil bli gjennomført i løpet av høsten 2011. Hvis ikke USA og deres allierte klarer å stanse det. Sannsynligvis er det for sent å stanse angrepet nå.

Enkelte forskere har utpekt oktober 2011 som det tidspunkt Mayakalenderen peker mot, og ikke desember 2012. Personlig mener jeg at begge tidspunkter er riktige, med oktober 2011 som et tidspunkt hvor de store forandringene for alvor starter, og med et høydepunkt i desember 2012, hvoretter alt roer seg ned utover i 2013.

Sjansen er stor for at vi snart vil oppleve et magnetisk polskifte, og dersom det skjer er sjansen stor for at vulkanen Katla på Island eksploderer. Katla ulmer og er klar, og trenger bare en liten gnist for å gå i lufta. Et magnetisk polskifte er den gnisten som utøser Katla. Sannsynligvis vil dette finne sted i oktober 2011. Vulkanen under Yellowstone nasjonalpark kan også meget vel bli utløst…..la oss be og håpe at det ikke skjer.

Verden vil forandre seg, men ikke så brått og dramatisk som i filmen 2012. Dersom et himmellegeme som Planet X/Nibiru kommer farlig nær så vil gravitasjonskreftene fra PX gripe tak i jorda og bremse rotasjonen til den stopper. Når PX passerer vil jorda brått bli dratt i gang igjen og da vil vi få enorme flodbølger som skyller over hele jorda og ødelegger alt. Jeg tror imidlertid ikke at det er meningen at jorda skal legges øde, fordi det da blir svært vanskelig å starte på nytt for de som overlever. Og det er ikke mange. Jeg tror mer på at det fysiske polskifte vil skje mer langsomt slik at vi unngår de store monsterbølgene på flere hundre eller flere tusen meters høyde. Men når platene i jordskorpen forskyver seg under denne prosessen så vil naturligvis enkelte eksisterende landområder bli presset ned under havet og forsvinne, mens andre områder blir presset opp. Nytt land vil også dukke opp av havet enkelte steder. Hvor Norge ender opp er ikke godt å si…kanskje ved ekvator.
Dette vil selvsagt kunne medføre ganske store bølger mot kysten, også i Norge. Vi snakker da om bølger på kanskje 10-20 meter. Det vil derfor være smart å flytte bort fra kysten og opp i høyden, iallfall mens omveltningene står på som verst. Norge er i den heldige situasjon at vi ikke ligger på eller ved en forkastning og derfor vil konsekvensene her ikke bli så altfor store. Men vi må likevel regne med store ødeleggelser også her, spesielt langs kysten. Hele jorda vil riste mens skiftet pågår, og dette vil selvsagt merkes kraftig også i Norge. Det vil bli store jord- og steinras ned langs fjellsidene og flom i elvene på grunn av store mengder nedbør. Strømforsyningen vil falle ut mange steder og alle forsyningslinjer/veier vil bli brutt. Vulkanutbrudd trenger vi neppe regne med her i Norge/Skandinavia.

Mange mennesker vil nok omkomme også i Norge, men de som er unge og sterke og godt forberedte vil kunne berge seg dersom man forbereder seg tidsnok. Jeg startet de mentale forberedelsene allerede for mange år siden, og er nå godt i gang med de praktiske forberedelsene. Jeg vil oppfordre andre til å gjøre det samme……

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Mr.Jingles
12 år siden

» Dersom et himmellegeme som Planet X/Nibiru kommer farlig nær så vil gravitasjonskreftene fra PX gripe tak i jorda og bremse rotasjonen til den stopper. Når PX passerer vil jorda brått bli dratt i gang igjen»

Hvor vil jordas rotasjonsenergi gjemme seg mens denne prosessen foregår egentlig?

Uansett, ikke drift saft dere ikke har blandet selv framover.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

*drikk, ikke drift.

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Jordas rotasjonsenergi gjemmer seg ikke noen steder. Dersom jordas rotasjon bremses sakte så vil energien også avta sakte og da skjer det ikke noe spesielt. Dersom jorda bremses opp veldig raskt så vil rotasjonsenergien føre til at jordskorpa sliter seg løs fra mantelen og forskyver seg i forhold til kjernen. Da får vi et fysisk polskifte/akseskifte. Det som da også vil skje er at havet forflytter seg og skyller inn over land, på samme måte som vannet i et fat vil skvulpe over kanten dersom du går med fatet i hånda og plutselig stopper opp. Hvis du plutselig begynner å gå igjen så skvulper vannet den andre veien.

Dersom Planet X virkelig eksisterer og suser forbi jorda litt for nært, så skjer det jeg snakker om her. Hvis ikke PX kommer så nært så skjer ikke dette, iallfall ikke så brått. Men det finnes også andre krefter som påvirker jorda. Vårt solsystem har nå beveget seg inn i et mystisk energifelt som astronomene ikke forstår noe av (se linken nederst), og man vet heller ikke hvordan det vil påvirke jorda og de andre planetene. Vi finner nok ut av det ganske snart. Det vi imidlertid vet er at hyppigheten og intensiteten på vulkanutbrudd, jordskjelv og voldsomme værfenomener har økt betydelig de siste 15-20 årene. Men ingen vitenskapsmenn kan gi noen fornuftig forklaring på hvorfor.
En mulig forklaring finner du her:
http://www.vitalterapi.no/en_ny_bevissthet.php

Michelle
Skribent
Svar til  Mr.Jingles
12 år siden

Alle som selv undersøker konspirasjoner, vil se at jo mer du etterforsker hva som er sannhet, jo mer vil de få bekreftet konspirasjon på konspirasjon! Hvordan er dette mulig, jo frodi media og utdanning og forskning, overvåkes og kontrolleres av internasjonal elite, kalt FN/NAT osv, og de har elite over seg osv.
http://www.youtube.com/watch?v=NQmWZH1rfu0
Sånn som jeg forstår henne, så hevder Peggy Kane at negative lavere vibrerende astrale vesener, vil forsvinne fra kjære stakkars gamle Moder Jord over til Planet X/ Nibiru/ Elenin/ Yelenin, når den er på sitt nærmeste med Jorden rundt 17. oktober i år?
http://www.youtube.com/user/peggykane1#p/u/9/v83a4zCc_tM

Bjorn Torvatn
Bjorn Torvatn
Anonym
Svar til  Mr.Jingles
7 år siden

Det har nå gått fem år uten at noe er skjedd…

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
12 år siden

Har lest artikkelen og alle kommentarene nøye.

Enig i at egoisme og kynisme er svært utbredt i dag. Det er også riktig at verden styres av de penger, men slik har det da alltid vært. Det er også riktig at det stadig vekk kommer nye lover og regler ,men det er fordi mennesket er en egoistisk skapning , og alle “grafser til seg” så snart muligheten er der.
DU som leser dette grafser også til deg så snart muligheten er der!

Angående de påståtte endringene som skal komme, så kommer de ikke!
De kommer ikke i 2011 og heller ikke i 2012.

Det virker som om dere her på Nyhetsspeilet ikke har oppfattet poenget. Endringene som skal komme handler om “mennesket” og ikke «miljøet rundt». Endringer kommer innenfra og ikke utenfra. Så vet dere det. :-)

Terje
Skribent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Jeg er ikke enig den påstanden din, om ikke miljøet rundt en person forandres kommer det ingen forandring fra innsiden heller. Eneste grunnen til at mennesker er egoistiske er penger. Så lenge penger settes foran et menneske vil egoismen rå.

Om det ikke ville vært katastrofer i verden ville heller ikke folk begynt å tenke på at de ikke er udødelig. Det er først da folk begynner å tenke i andre baner. Det som har skjedd i Japan vil forandre folk sine tanker og de vil søke andre veier en penger. Det viktigste nå er å få tak over hodet til de familiene som har mistet alt de eier. Men uansett jeg tror ikke de tenker på at de har mistet hus og hjem. det viktigste er at de er i live og de har sine nærmeste ved sin side.

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

JohnnyWalker skrev: «Det virker som om dere her på Nyhetsspeilet ikke har oppfattet poenget. Endringene som skal komme handler om “mennesket” og ikke “miljøet rundt”. Endringer kommer innenfra og ikke utenfra. Så vet dere det.»

Så det er bare du som har oppfattet poenget? Det er bare din oppfatning og mening som teller? Du har altså enerett og patent på sannheten?
Hva er da vitsen med å diskutere når vi bare kan høre på deg….du kjenner jo «sannheten».

ola
ola
Abonnent
12 år siden

JohnnyWalker sier: Enig i at egoisme og kynisme er svært utbredt i dag. Det er også riktig at verden styres av de penger, men slik har det da alltid vært.

Har Indianderene i Amerika alltid levd slik? og stammene i Afrika? vis du skal prøve å lokke oss tilbake til den mørke siden, så burde du ikke komme med slike påstander. Du kan jo prøve å si det til de i Japan nå også?

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Terje:
En verdensomfattende forandring begynner alltid med EN person, som sprer sine tanker og ideer.
Naturkatastrofer oppstår fordi jorden er en ustabil planet, de oppstår ikke for å forandre menneskeheten. Det var jo slike katastrofer lenge før mennesket kom til jorda.

UFO:
Indianer-samfunnet var ikke så ulikt det samfunnet vi har idag. De hadde en høvding(øverste leder), stammerådet(regjering) og vanlige stammemedlemmer. Indianerne hadde også folk som ønsket makt, folk som var grådige, intriger, konflikter, kriger, begjær, sjalusi, drap osv!
I stedet for penger hadde jo sine “verdisaker” som hester, skinn, smykker, våpen osv ! Jo mer du hadde, desto større status fikk du. Slik er det jo i dag også!

Telemakos
Telemakos
Abonnent
Svar til  JohnnyWalker
12 år siden

Hester? Da snakker vi ikke lenger om isolerte indianere, gjør vi vel?
Det er forøvrig sant at det ikke var fritt for kriger og drap, kanskje særlig aztekerne var ute å kjøre før man kunne legge skylden på «hvite mann». Men når det kommer til bærekraftig livsførsel og tankesett hørte nordamerikanske indianerstammer til en annen klasse.

JohnnyWalker
JohnnyWalker
Abonnent
Svar til  Telemakos
12 år siden

Hadde nordamerikanske indianere hatt tilgang til atomvåpen så ville de nok brukt dem ;-) Liker ikke det falske og litt romantiske synet som mange har angående verdens urbefolkning. Urbefolkninga har akkurat “de samme laster” som det moderne mennesket, og slik har det vært siden tidenes morgen. Sjalusi, misunnelse, grådighet, maktbegjær ovs, disse følelsene har alltid eksistert hos mennesket. Tenk bare på Kain og Abel.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Telemakos
12 år siden

JohnnyWalker: Om du virkelig mener at nordamerikanske indianere ville brukt atomvåpen er du ikke i nærheten av å sette deg inn i dette.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Telemakos
12 år siden

Jeg tror dere må forstå at Hollywood har vært brukt til å fremme et faskt syn på indianere for å kunne forsvare at den «Vestlige» mann har stjålet landet deres og tilnærmet utryddet alle sammen.
Dette er folk som lever i ett med naturen og skaperverket, mye slik mange av oss på Nyhetsspeilet ønsker å leve, eller mer realistisk i det minste ser som en nær fremtid.

Alex Collier snakker om karma her, Amerikas regjering skrev 263 fredsavtaler med urbefolkningen og brøt dem alle sammen, den Amerikanske regjering skrev i 1953-54 en avtale med «de grå» som samarbeid der de skulle få bruke jordisk DNA og den skjult Amerikanske elite skulle få teknologi. Etter kort tid brøt «de grå» avtalen og samtidig beviste at de hadde teknologi så overlegen at de ikke hadde noen som helt mulighet til å forsvare seg engang. Dette må vel være et bra eksempel på karma ?

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  Telemakos
12 år siden

JohnnyWalker: Nordamerikanske indianere, i likhet med alle andre folkeslag som lever i pakt med naturen, forstår mye bedre enn andre viktigheten av å ta vare på den naturen de lever av. At naturfolk også kan krige og slåss med andre stammer viser bare at de har de samme egenskaper som alle andre mennesker. De er hverken bedre eller verre enn hvite europeere når det gjelder sånne ting. Men om en av stammene i nord-amerika hadde hatt atomvåpen så ville det vært galskap å bruke det mot en nabostamme. Da ville de ødelagt leveområdet for både seg selv, naboene og sine etterkommere. Så en slik påstand faller på sin egen urimelighet.

Mr.Jingles
Abonnent
12 år siden

Dersom verden skal forandres i så stor grad som det er nødvendig og ønskelig så krever det drastiske virkemidler. Det maktapparatet som styrer og regjerer verden i dag slipper ikke taket før de blir tvunget til det. Det som nå skjer i midtøsten er bare begynnelsen. Folk finner seg ikke lenger i å bli undertrykket og herset med av makthaverne, og er lei av å bli bedratt og løyet for av regjeringene. Opprøret vil spre seg rundt i verden.

Det er en ubehagelig kjensgjerning at det er for mye mennesker i verden og at det drives rovdrift på naturressursene. Hvis ikke befolkningsveksten stanses så havner vi i alvorlig trøbbel. Så det som nå skjer kan ses på som naturens måte å bremse utviklingen, ved å redusere jordens befolkning til et mer akseptabelt nivå. Ille for de som blir rammet, men nødvendig for at vår sivilisasjon skal overleve, og unngå at jordens naturressurser blir utarmet.

De som nekter å innse at det ventede paradigmeskiftet i 2011-2012 ikke bare dreier seg om en åndelig og bevissthetsmessig oppvåkning, men også en rent fysisk forandring, har ikke sett de tegnene som blir stadig mer tydelige og fremtredende. Mange frykter det dramaet vi står overfor og man er ikke i stand til å ta inn over seg det som faktisk skjer. Man nekter å tro at noe slikt faktisk kan skje med verden i våre dager. Men naturen bryr seg ikke om hvor teknologisk utviklet vi har blitt. Det betyr ingenting.
Ting skjer fort nå, og selv de mest skeptiske fornekterne vil snart måtte se virkeligheten i hvitøyet……

NightHawk
NightHawk
Abonnent
12 år siden

An educated population will always asks questions “The men in blue suits” never want to answear!

mrbazooka
mrbazooka
Abonnent
12 år siden

Sjekk denne video her, det er blitt raportert om 2 sol i kina! Er noen som kan forklarer dette ?
http://www.youtube.com/watch?v=BCwZT_X6vHo&feature=player_embedded#at=68

Lelajei
Lelajei
Abonnent
12 år siden

Den nye Tid – En tid for Egne Valg.
Følelsene gjør opprør – Nå er det tid for valg i egen indre sannhet.

**Å velge eller ikke velge.
**God Samvittighet og dårlig samvittighet.
**Menneskene NÅ – oppdeling i grupper etter energiene slik de er NÅ.
**De som føler og sanser de nye krystalliske Merkaba energiene og lever dem ut i full indre og ytre bevissthet i pakt med energienes innkommende 5.dimensjons bevissthet.
**De som føler og sanser de nye krystalliske energiene, men velger å anvende disse for tidvis glede og adspredelse – og som vandrer mellom 3. dimensjons bevissthet og den innkommende 5.dimensjons bevissthet.
**De som tar inn energiene, men nekter å akseptere eller erkjenne deres eksistens.
**De som ikke merker noe som helst – og som ser på alle de andre som veldig merkelige – de forstår rett og slett ikke noe som helst i forhold til «fenomenet» esoteriske energier.
**Følelsene våre – nå – i full blomst og oppvåkning.
**Lysarbeidere, Vei-Visere og andre til hjelp i energiene.

http://www.ja-jeg-er.com/index.php?option=com_content&view=article&id=285:den-nye-tid-en-tid-for-egne-valg&catid=30:den-nye-tid&Itemid=55

MessyJazz
MessyJazz
Anonym
12 år siden

Takk, Frank, for innholdsrik artikkel! Samtidig, for mer og mindre upassende innlegg som jeg har kommet med her på Speilet, ber jeg nok en gang om forlatelse. Det er ikke alltid like lett å se forbi sin egen blindhet.

Jeg var i tvil, men nå, etter 37 år har jeg skjønt såpass at det fins mer rundt meg enn hva jeg orker/klarer å forklare. Jeg vil mer enn gjerne prøve, men er redd det ikke er nok tid i kveld. Jeg har kost meg, grått og ledd, nå må jeg straks sove. Takk igjen, og for å si det sånn: Det fins håp, til og med for en jævel som meg!

Sov i ro eller vær i fred.

Useless
Useless
Abonnent
12 år siden

Når du først er inne på Mayaene og deres kalender(e). Mayaene hadde hele 17 kalendere, hvorav langtidskalenderen er den mest omtalte. Dette er imidlertid arvegods fra deres forfedre – olmekene, og disse er mye mer interessante enn Mayaene. Olmekene levde inntil 2345 f Kr. Tidsrommet før dette – 3114 – 2345 f Kr (769 år) er det mest interessante og bemerkelsesverdige menneskeheten har opplevd. Det var flere høytstående kulturer flere steder på jorden i denne perioden, men de gikk plutselig til grunne alle sammen.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  Useless
12 år siden

Beklager, olmekene kom til syne ETTER katastrofen i 2345 f Kr.
Forskere mener de var Amerikas første sivilisasjon, og daterer den til ca 1400 f Kr. Dette tallet er imidlertid meget usikkert, siden det er basert på C-dateringer, som igjen forutsetter at mengden isotoper av karbon har vært rimelig konstant, og at artefakter som er datert IKKE har vært utsatt for kontaminering.

MessyJazz
MessyJazz
Anonym
Svar til  Useless
12 år siden

Javel, men sier det noe mer om hva slags slutninger man trekker av slike opplysninger? Er det ut i fra et ønske om å plassere ansvar for noe en ikke kan forandre på, så vil man fort havne i dilemma. Det er ikke lenger tid (det har det jo heller aldri vært egentlig) for å plassere annet enn nostalgiske (i motsetning til sentimentale) føleser i fortiden.

Jeg tror jeg forstår (om ikke vil jeg gjerne gjøre et forsøk på å få bli opplyst) at mye av det vi er redde for er følesen av maktesløshet og avmakt. Men det blir ikke nødvendigvis bedre fordi at vi vet helt sikkert at noen har brukt/misbrukt makt overfor andre, og ikke det noen nyhet heller; det føyer seg bare inn i den endeløse rekken av tragedier vi etterhvert har lært oss ta inn over oss, og vi sluker det rått.

Det er ikke nødvendig.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  MessyJazz
12 år siden

Mayakalenderen starter 13. august 3114 f Kr.
«Gudene» besøkte jorden sies det, og dette var tidspunktet for denne hendelsen.
Dette stemmer godt overens med det Bibelen forteller om «Gudesønnene» som gav opphav til de såkalte nephelins – bastarder, som var krysning mellom engler og mennesker.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nephilim

Enok var den syvende fra Adam – (Adam-Set-Enos-Kenan-Mahalel-Jared-Enok-Metusalah-Lamek-Noah). Enok var født 3378 f Kr, og forteller om disse. Han ble rykket opp til Gud i 3013 f Kr (365 år gammel). Gudesønnene kom til jorden i Jareds dager – da Enok ble født var Jared 162 år. Noah bygde arken og syndefloden kom i 2345 f Kr. da Noah var 600 år gammel.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Useless
12 år siden

Mye av det du sier er meget logisk, men der du tror på en almektig gud som skaper av Adam og Eva, tror jeg på et besøk fra en annen rase som krysset sitt gen med våre (derav det plutselige hoppet i evolusjon og det vil aldri bli funnet «the missing link») Dette kan sees på alle genfeilene i vårt DNA, som viser at vi er krysset med en annen rase.

Du sier Enok ble rykket opp til Gud, hvorfor skjer ikke dette i vår tid?

ola
ola
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Gud, Engler og slikt er Aliens, det er nok ingen annen forklaring, så fort alle skjønner det (eller det blir offentligjort) så skjønner alle mennesker i verden at vi alle har rett, og vi alle er familie og så kan vi stå samlet for en ny verden mot regjeringer som elsker og misbruker makten sin.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Jeg er fullstendig klar over at mange heller tenderer til å tro på aliens av ulike slag som har vært her på besøk og tuklet med oss. Men noe/noen må da ha skapt disse aliens også. Dessuten er vår levende planet et unkt bevis på at her finnes både mennesker, dyr og planter med en kompleksitet som helt utelukker at dette er et produkt av tilfeldigheter.

Mendels arvelover
http://www.snl.no/genetikk

forteller oss at genmateriale gjennom generasjoner vil degenereres. Dette er problematisk i forhold til evolusjonsteorien, som sier det motsatte. La oss si menneskene skulle ha eksistert her på jorden i la oss si «bare» 2 mill år. Dette virker lite logisk all den tid vi har gjort vitenskaplige kvantesprang i løpet av de siste århundrer. Befolkningsmessig stemmer dette også dårlig, med mindre vi har blitt desimert skikkelig underveis opptil flere ganger.

ye
ye
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Hvor kommer vi fra…hvorfor er vi her…hvem er vi…hvorfor fungerer ikke samfunnet vi har skapt optimalt, m.m.

Food for thoughts.

http://thewayhomeorfacethefire.net/

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Du svarte ikke på spørsmålet jeg stilte useless..

En annen ting, hvis du tror på bibelen og Guds eneste sønn, så er det her mange motforestillinger.

Du snakker om gude (flertall) sønnene (flertall) Det finnes bare 1 Gud og Guds eneste sønn er Jesus i følge bibelen. Ved å hevnvise til Enoks bok, der det snakkes om Gudesønner, er det altså snakk om flere enn 1 Gud og flere enn 1 sønn.

Jeg tror også på noe gudelignende, men historien produsert i Bibelen om 1 allmektig Gud, er det alfor mye som bestrider.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

RawKuz:
Hvorfor mennesker ikke blir opprykket til Gud i vår tid. Jeg vet ikke. på den annen side forsvinner det jo mennesker hele tiden, så hvem vet?

Gudesønner er en talemåte. Ifølge Bibelen er Jesus Kristus født av Gud, mens englene er skapt. Vi mennesker er jo også skapt, men er ifølge Bibelen alle sammen Guds barn.

Hva er det du tenker på når du skriver at det er så mye som bestrider EN Gud?

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Hva er det du tenker på når du skriver at det er så mye som bestrider EN Gud?

Er mange forskjellige tolkninger, som at det er en talemåte og ikke er som det står. På samme måter tolkes «du skal ikke ha andre guder enn meg» også som en talemåte og ikke som det står.

De aller fleste andre skrifter foruten Bibelen skildrer flere guder. Egyptisk mytologi har som alle vet flere guder, samme har Norrøn mytologi, mayaene, hopiene, Grekerene, Romerene osv. Indiske skrifter beskriver gudene (gilgamesj eposet bl.a)

Jeg tror like lite på at disse var faktiske guder, som at Guden som blir beskrevet i Bibelen er en almektig gud.

Så din teori angående opprykkelse til gud, er at det forsatt skjer, men vi aldri hører om det?

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

RawKuz
Nå må du ikke lese mer inn i teksten enn hva jeg faktisk skriver.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Useless
12 år siden

Du viser svært lite kunnskap om mayakalenderen, men det kan en vel ikke forvente av en som er bibel fanatiker?
Hele bibelen er jo så å si plagiat fra Sumenerene, og at folk i vannmannens tidsalder ikke kommer over at Bibelen er et kontrollorgan for å skape undertrykkelse, frykt og terror er skremmende.

Noen tar ting litt senere enn andre, men din tid kommer nok også useless skal du se..

Er selv ikke professor i Maya historie, men vet såpass at de to kalenderene som har vært mest brukt er Tzolkin som er en 260dagers kalender og Tun som er en 360 dagers kalender. Disse går som to tannhjul mot hverandre, og er overlegen den gregorianske kalenderen.

De bygget hele sivilisasjonen på disse kalenderene og det er ingen tilfeldighet at chichen itza har 9 lag/trinn. Dette var for å demonstrere kalenderen i praksis for allmennheten skapelsen. Vi er nå på siste trinn / syklus – Universal cycle -begynte Feb.10 2011 og varer 260dager.

Mayane sier at jorden ble skapt for 16.4milliarder år siden. For rundt 50år siden mente forskere jorden ble til for 20-30milliarder år siden, videre når hubble teleskopet ble sendt opp justerte de skapelsen til rundt 14milliarder år siden. Trolig har mayane hatt rett at skapelsen skjedde på tidspunktet de fastsatte fra starten av.

For ikke å stjele altfor mye fra Ian Lungold, så anbefaler jeg et kjappt google søk. Ligger mange gode forelesninger på google video.

Useless
Useless
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Jeg har da ikke skrevet mer enn et par setninger om Maya-kalenderen(e), og du kan da ikke ha grunnlag for å si noe som helst om min kunnskap i så henseende.
Du kaller meg Bibel-fanatiker, en personkarakteristikk ikke i henhold til NS spilleregler. Jeg har vel ikke kalt deg noe som helst, så du bør kanskje forsøke å holde deg til saklig argumentasjon. Mangel på saklige argumenter fører gjerne til personkarakteristikker slik du demonstrerer her.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Useless
12 år siden

er det negativt å være bibelfanatiker? Hvis du tok det ille opp beklager jeg så mye.

« Forrige artikkel

Akiane: Vidunderbarn, kunstner, poet og indigobarn

Neste artikkel »

Å våkne fra drømmen

177
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x