Den store renselsen er i gang

41.9K visninger
4 minutter lesetid
177

Jordens skjebne er å slå seg sammen med resten av universet i fred og harmoni med hverandre og sine omgivelser. For å greie det så er det store jordendringer som må til. Nå er den store renselsen i gang for fullt.

Det spirituelle hierarki, gamle guder, engler, utenomjordiske og elementenes kongeriker er alle med i denne prosessen og samarbeider for en ny verden tilbakestilt i harmoni. Det er tid for menneskeheten å bli med resten av kongerikene i denne prosessen.

Gjennom en naturlig evolusjonær prosess og med hjelp fra de høyere frekvenser vil hele menneskeheten få endret sin oppfatning av virkeligheten for å se gjennom illusjonene og bli fri.

Samfunnet får sin renselse

Kynismen og egoet råder overalt i samfunnsstrukturene. Stadig flere urimelige lover og regler innføres. Politikere og statsministere styrer land kun etter penger og veien pengeeliten peker.

Mennesket har havnet på sidelinjen og blitt et nødvendig onde for Staten. Frihet innskrenkes, vi får ikke lengre dyrke vår egen mat, urimelige datalagringsdirektiver innføres. Alle mennesker skal overvåkes i tilfelle én av oss er en terrorist. Vi kommer stadig nærmere et overvåkningssamfunn.

Våre egne politikeres forsøk på å dumme oss ned og kontrollere oss er slutt. Mayakalenderen viser til slutten på de gamle frekvensene for tyranni og separasjon. Dermed vil denne gamle maktstrukturen sakte, men sikkert dø ut i årene fremover.

Det er ikke bare presidenter som må avsettes. Også våre egne, norske politikere er styrt og ledes av pengemakten. Ordet folkevalgt har blitt ironisk. Staten har blitt en kynisk maskin. Den vil kollapse over seg selv til slutt.

De bevissthetsmessige, sosiale, økonomiske og fysiske endringer på jorden er en del av denne prosessen. Den store menneskemassen roper etter frihet fra tyranni, internasjonale banker, den globale elite og deres styrte ledere. Denne revolusjonen kommer til å fortsette til tross for alle anstrengelser for å kontrollere massene.

Vi påvirkes av kosmiske energier

Vi går nå inn i siste fase av renselsesprosessen. Den store kosmiske planen. Det Mayakalenderen er en planskisse av. Alt er i skjønneste orden. Dette styres på høyere plan, men du har valgt å være tilstede på jorden i denne fantastiske tiden frem mot dimensjonsskiftet.

Du påvirkes fysisk, mentalt og følelsesmessig av de høyvibrerende energiene fra sola og fra fotonbeltet. Disse innkommende energier er en del av en naturlig prosess. Det er planetariske justeringer. Dette kommer fra det galaktiske senter og påvirker sola som igjen sender høyvibrerende energi over jorden.

Denne prosessen vil ha en direkte innvirkning på jorden på alle plan. Det er et vibrasjonsløft, en økning i frekvens som vil gi en stor oppvåkning og gjennomføre en nødvendig helbredende prosess. Dette er allerede godt i gang.

Solen har gått inn i sitt høydepunkt med solstormer. Samfunnet vil endre seg betydelig til det positive i tiden fremover. Alt er i overenstemmelse med den store kosmiske planen og en del av en nødvendig renselse for å få moder jord tilbake i balanse og menneskeheten tilbake i harmoni med planeten og hverandre.

Urbefolkningen vet hva som skjer

Som Hopienes visdomsord sier, vit hvor vannet ditt er. Ta høyde for å leve uten strøm i noen uker, dyrk din egen mat, samarbeid med lokalsamfunnet. Hver enkelt av oss vil våkne opp når endringene eskalerer videre og kjennes på kroppen for alle av oss. Sammen som enhet vil vi komme oss gjennom tiden fremover.

Mayaene, Hopiene, urbefolkingen i Hawaii, New Zealand og verden over vet hvilken tid vi er inne i. De kaller det den store renselsen. De vet at ego og materialisme er i ferd med å kollapse og bli erstattet av en menneskehet som samles i harmoni.

Kreftene og frekvenser bak denne oppvåkningsprosessen er hinsides fatteevne. Motstand mot disse nye frekvensene og energiene er fåfengt. Det er ingen bunker, fjelltopp eller hær med livvakter som vil redde noen fra denne prosessen. Man kan ikke gjemme sin karma, handlinger og fornektelser i denne tiden.

Opphopningen av rikdom og makt på noen få vil kollapse over seg selv. Gå vekk fra materialismen og i stedet hjelpe andre og miljøet rundt deg. Det er veien å gå for de som har samlet stor rikdom på bekostning av menneskeheten og jorden.

Tiden akselererer betydelig

Vi er inne i siste fase av Mayakalenderen og tiden akselererer. Det som tidligere tok flere år skjer nå på dager, timer og minutter. Jeg har tydelig lagt merke til at det jeg tenker skjer etter imponerende kort tid. Vær bevisst på hva du ønsker å manifestere. Det som i middelalderen tok 400 år å inntreffe, vil nå skje på bare 18 dager. Og etter 18 dager går vi inn i nye energier som fører med seg flere nye endringer. Vi går inn i høyhastighetens tid. Den store bølgen med enhetsbevissthet er rundt hjørnet.

Jorden har sin egen bevissthet. Den er et planetarisk vesen akkurat slik vi er et menneskevesen. Jorden vil reagerer i renselsesprosessen. Du vil se ekstremvær, jordskjelv, vulkanutbrudd, tsunamier, ekstremregn og ekstremtørke. Tsunamien i Japan er bare en av mange fødselssmerter som jorden vil gjennomgå. Denne renselsen på alle plan er en nødvendig prosess på veien tilbake til en verden i balanse.

Det du har sett hittil er intet mot de samfunnsmessige endringene som kommer fremover. Fest setebeltet og gjør deg klar for en berg og dalbane uten sidestykke. På endestasjonen venter en verden mer fantastisk enn dine villeste drømmer.

Sentrer deg og følg din intuisjon

Sentrer deg. Sentrering er å plassere din oppmerksomhet på innsiden. Det plasserer ditt sinn, kropp og følelser i en og samme container. Å være sentrert betyr at du holder deg knyttet til din indre bevissthet uansett intensitet på den eksterne verden. Du vil kunne handle raskt og besluttsomt samtidig som du er rolig og fokusert.

Poenget med å sentrere deg er ikke å forlate verden du er i, men å bli mer tilstede. Gi slipp på gamle tankemønstre og traumer. Myndighetene ønsker du skal frykte, men det trenger du ikke lengre. Gi slipp på frykten. Følg din intuisjon. Ditt hjerte vil lede deg på veien tilbake til lyset.

Du trenger ingen ledere lengre. Vi er de vi har ventet på, sier Hopiene. La deg lede av glede og din indre mester, din intuisjon, så vil du gå trygt gjennom den humpete veien til en ny verden i et galaktisk fellesskap.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

177 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
lajla Sivertsen
lajla Sivertsen
Anonym
1 år siden

Det er to sider i ett menneske det er spirrit og det er det materielle som og kalles kjøtt å blod. Noen har skjønt at alt vi bærer med oss i livet var til å vokse bli klokere å aldri få følelsen av å være alene, vi er nemlig ikke alene, alle har vi en engel to tre fire ja noen har mange som flyr opp og ned for å fortelle alle de gangene vi har gjort noe om det er positivt eller negativt. I disse dager så hører vi om barn og ungdom som ikke ønsker å leve mere. Jeg kan med sikkerhet si hvorfor de er i en mangel av tro håp og kjærlighet. Disse tre henger all tid sammen å mister man en av de ja så vil man miste de andre to også. Så det vi lærte om at det finnes en menneskesønn som kom til oss å var Guds Ord før han fikk navnet Yeahua som betyr salvelse. Så mange i dag vender seg vekk fra han som skapte oss så like i kjøtt å blod , men dog så forskjellige i ånden. Når de unge i dag mangler læren om han så vil troen forsvinne å med den håpet og kjærligheten. Da er det svært mørkt i de som opplever det å de kan lett gå i den nedovrrgående spiralen som vi sier om alle de som uten tro håp og kjærlighet styrer landet vårt. Det er kun en jeng ikke er troende på vår alles far og hans sønn. men så vil jeg si ett parr hemmeligheter Jesus fortalte da døperen Johannes døpte alle som ville i vann, Jesus så om de ikke blir født på ny i spirrit kan ingen komme inn i himmelen. Da snakker han til oss som vet hva frelse har gitt oss av håp tro og kjærlighet. Det er en kjærlig Gud vi har å greier vi ikke å tilgi andre så vil ikke vi bli tilgitt, da vil vi bli bitre å skylde på alle andre , noe alle gjør i helvete. Ikke kall meg svovel predikant men det å frykte Gud er begynnelsen på all visdom. Hvor mange ganger har du vel ikke sagt jeg får de beste svarene i meg selv, jo det er fordi du er i en kommunikasjon hele livet Først er det Mor og Far som får alle de spørsmålene de ikke kan besvare men som liten så har man ikke begynt å be på den måten vi gjør når vi blir eldre, så de svarene de får er like uskyldige som de selv, det flotte med å bli født på ny se at man slipper å drasse på den mørke siden sin lenger man frykter ikke man har fred å man vil alltid være rettferdige sannferdige å kloke med alt av lærdom man finner i seg når han åpner skattelisten i oss., men vi trenger jo så mye endringer som ligger så langt vekk fra den falske verden vi lever i at man blir nødt til å ikke høre på nyheter eller tro på noe av den galskapen man en gang lærte på skolen. Ta 2 verdenskrig den er overhode ikke slik den er beskrevet la oss si at alle byene i Europa hadde en østlig side hvor arbeiderne å de med lite bodde å så har vi vestkanten hvor de stort sett aldri har manglet noe. Det ble ikke avfyrt ett skudd under den 2 verdenskrig på vestkantene. Det var kun fattigstøkrne og arbeiderboliger på øst som ble bombet sønder å sammen også var det slik i Oslo også. Det er akkurat den samme agendaen som bli mer og mere gal som har satt seg mål som vil gjøre de med lite fra før til virkelige slaver av disse. Vi er alle slaver av verden men vi er frie og ut av den med ett nytt hjerte som er mykt å en ren sjel og spirriten orker ikke kravene fra verden de er perverse og har lite med menneskeverdet å gjøre. Derfor ser vi verdens mest Globale folk som er bla er våre politikere gå en veg som slettes ingen av oss med litt mere IQ ville gått. De har solgt sjelen sin landet sitt og alt de har mulighet til å kjøpe av folk som ikke er så ressurssterke. Hvorfor har Erna og Mannen hennes mange millioner satt inn i det private barnevernet som Erna fikk over ett 2/3 ja på i Stortinget på da loven kom at det skulle være private som styrer barnebærnet. Vi er det eneste land i verden som har ett privat Barneværn å det sier seg selv at det kryr av mennesker der som ikke er der før å se at barnet får en trygg og god barndom nei tvert i mot det drives psykisk tortur og urimelige ordninger som gjør at barn i dette landet er big business. Om vi tror at det ikke finnes korrupsjon i dette landet så var det korrupsjon som skjedde da det valgfritt frem for politikerne å kjøpe seg inn i alt av private næringer som tok over de statlige. Skrevet nok nå det er så veldig mye mer galt i staten Norge bare det at de ikke har fulgt en av de 4 internasjonale lovene ved valg ??? Ja ikke en av de fire lovene for valg ble fulgt verken i 2017 eller 2021 så der er grunnen til at de vi ikke ville ha vant med stor margin. Måtte dere alle med tro be for landet folket og våre etterkommere vi kan ikke ta i mot vaksiner som har nesten sterilisert befolkning en å hun kan ikke ha Fam Rockefeller som styrer helse Norge og massemediene heller

bente skrefsrud
bente skrefsrud
Abonnent
8 år siden

vi er nå i 2015, lurte på om det finnes noen artikler som er av nyere dato om dimensjonsskiftet?

Krystallbarn
Abonnent
11 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=iD2cVfvNSNg&feature=plcp – min sang, angels message del 3.

bjornt
bjornt
Abonnent
11 år siden

Til Frank:
Du skriver:
” Mars 2011 er slutten på de gamle frekvensene for tyranni og separasjon. ”

Det begynner bli en stund siden mars 2011 nå.
Jeg syns jeg merker lite til de endringene du skildrer.
Jeg merker f.eks. ikke at “tiden akselerer”. Et svangerskap som tok
ni månder i middelalderen tar stadig ni måneder…

Kan det være at hele denne forestillingen om disse endringe
som du beskriver, simpelt hen er feil?

-bjornt

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Vi har alle ulike måter å rense oss på, frem mot den kommende tid. (Den har vel egentlig aldri sluttet å komme). Ta godt imot Stein Erik Hagen, som utleder hvordan han gjør det:

Mens andre er jo flinke til å rense skjortene sine. Denne herremannen som i tillegg er opptatt av å redde havene (sine, som han seiler på). Ta godt i mot John Fredriksen, som allerede ser ut til å ha fått renset skjorta si:

Og andre renser seg, ved å sammenlikne seg med Snåsamannen. Ta godt imot Kjell Inge Røkke (mannen som i tillegg klarte å renske havene for krill)
http://www.youtube.com/watch?v=_uJ6Vo2Gmn8

Så det er nok viktig at vi alle sammen bretter opp ermene, og renser det vi kan. Enten det er skjorter, raffinering av olje, utrensning av havene for fisk og krill, eller andre ting.

På denne måten, vil vi alle sikkert få en strålende verden.

2012 blir helmax!

Illusions
Illusions
Abonnent
12 år siden

CMEs and X Flares

People reporting CMEs and X-Flares etc from the sun need to wrap their minds around this:

Whereas this info has been out there for some time… it becomes more important now that we are entering this time. The following has been verified by at least 2 sources…

==============================
…”If I can, I will answer questions about the mechanism of event progression.
Please elaborate
The Interstellar cloud we are entering (as a solar system) changes a simple model CME discharge event into a more continuous process.
The CME will act as a trigger or switch.
The Intertellar (magnetic cloud) can support a continuous ion flow between “connected” bodies, this phenomena would be orders of magnitude beyond a simple CME discharge.”

“..The magnetic flow (cloud) will make the ‘ether’ much more conductive, so energy will be flowing like crazy, instead of just merely on the normal currents it flows through now. So it makes the EMP effect, not only massive, but pretty much all consuming. And, due to the solar system being submerged in this magnetic could, it will make the EMPs somewhat continuous.”

..”And according to Anthony L. Perrat as I posted in the emails (plasma physicist in Los Alamos Nuclear facility) a dense plasma has already entered our solar system.”

http://projectcamelotproductions.com/blog-hp.html

Mann fant plasma i hagen.
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=228642

DenUkjente
DenUkjente
Anonym
12 år siden

Fantastisk tankevekkende artikkel som alltid, Frank. Bra jobba!

rekeer
rekeer
Abonnent
12 år siden

Hei. Nå som vi er i ende tiden. Noe vi alle merker ser og føler på oss. Har mange kompiser og venninner som sitter fast, er redde, Blitt suicidal, traumer, angst etc. Og det værste har såvidt begynnt. :’( Gjør meg veldig trist.. Så om det er flere av mine brødre og søstre som trenger en sterk hånd. Look no further! Vi har “Mind-Tech- “Musikk” Du vil bli forbløffet over hvor godt det hjelper. Ment med gode hensikter. Hjelpe brødre og søstre. Vi må stå sammen! Got love for yall! <3 Jeg dør for dere! BOKSTAVELIG talt! <3
SUTTER KAIN IS A PRO-mindTECH! PEACE n LOVE! Taler på vegne av alle mine brødre og søstre. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEE!!!!!!!!!! HEAR US!

1.

2. http://www.youtube.com/watch?v=UaJoIulvnec – L.O.V.E. – (Life's Obsessive Violent Emotions)

3.

4.

– Attention is important watching this.

5. http://www.youtube.com/watch?v=Tbrxa0EJ_Gs GET BACK IN IT! <3 DETTE ER HVA FOLKET TALER! Jeg dør for dere BOKSTAVELIG talt! <3 :')

6.

TIDEN ER INNE! VÅKNE OPP NÅ!

Americanbeauty
Americanbeauty
Abonnent
12 år siden
Americanbeauty
Americanbeauty
Abonnent
12 år siden

Kjære nyhetsspeilet, og alle lesere. Av det jeg har lært i mitt liv gjennom utdanningsinstitusjoner, så føler jeg mye, som jeg ikke skal si så mye om nå. Av den informasjon og kunnskap jeg alltid har lett etter, føler jeg kommer mer og mer frem i lyset. Eller skal jeg si i mørket.

At den store renselsen er i gang, skal ikke jeg betvile. Det er på høy tid.

Jeg har selv noen spørsmål. Jeg føler jeg har kontakt med begge verdener. Den harde, fysiske, og den lite trivelige. Så den realistiske. Så forsøker jeg å få kontakt med den spirituelle delen igjen. Det er vanskelig. Jeg føler dette livet som en tvangstrøye. Jeg føler også at jeg alltid har hatt en kollektiv bevissthet, og at jeg alltid har sett på denne verden, som “det hele”. Jeg føler sterkt ubehag med at “det hele”, egentlig er “reduksjonistisk”, jamfør filosof Arne Næss. At hver enkelt maur i en maurtue går sin vei. Som i en metafor på menneskets aktiviteter. Den naturlige maurtuen anser jeg som perfekt. Der hersker ingen uenighet.

Nå begynner heldigvis mange av oss å bli enige om det helhetlige, i mange vestlige land.

Jeg har aldri følt meg som en “vestlig person”. Jeg har faktisk alltid følt at mitt folk er de nordamerikanske indianere. Det er de jeg føler, som mine brødre og søstre, uten å ha møtt en eneste av dem. Til min skuffelse.

I ensomhet, så blir jeg urolig, når jeg får lov til å være sammen med andre. Jeg vet, at det finnes mange nordmenn som føler og tror på det samme gode som meg. “Det gode”. Jeg stiller ingen spørsmål ved hva det gode er. Det må forsvares for en hver pris, føler jeg.

Så har jeg noen spørsmål:

Ved å ha “studert” og sett på bygningene til Maya indianere, og til Egyptere, så ander jeg “onde” former. Makt, og stormannsgalskap. Menneskeofring, og slaveri.

Hos indianere føler, og merker jeg noe helt annet. En livsfilosofi som faller meg naturlig. Det var en som sa: “Vi arver ikke jorden av våre forfedre, men arver den av våre barn”.

Jeg vet ikke om dette stammer fra søramerikanske indianere, men det spiller ingen rolle for meg. Jeg har registrert at på nyhetsspeilet, så er det blitt lagt ut en melding fra Hopi- indianere.

De stoler jeg på. Spørsmål: Skal de hatt like mye kontakt med “ET” , som evt. Maya indianere, og evt. Sumerere? Da må det vel ha vært gode” ET”? Umulig å svare på sikkert, men nå stoler jeg mer på intuisjon og det åndelige, og historie, enn klare “fakta”.

Så kommer jeg til det mer dystopiske:
Hvis jeg ikke tar feil, så finnes det ca. 440 kjernekraftverk på jorden. Sikkert enda mer. Vi har Sellafield, med ca. 14000 tonn plutonoium. Norge er omgitt av kjernekraftverk.

Jeg er av dem som ikke tror på “julenisser”, som skal være i stand til å redde oss i det fysiske liv. Jeg finner tro, og håp i “livet” etter døden.

Jeg er overbevist om at vi får et kataklysmisk smell i 2012, eller noe rundt der. Ikke lenge til. Av det jeg vet, med min bakkekontakt med det fysiske liv, så er jeg overbevist om desperate forberedelser fra eliten. En gigantisk redningsoperasjon, med HAARP, CERN, og uttallige “arker” under jorda. Svalbard globale frødlager, og liknende “arker” i andre nasjoner. Jeg retter også blikket opp mot kosmos, og aner en aldri så liten teknologisk “ark” der oppe, og forsøk på tidsrreiser, black holes, og wormholes.
Jamfør Einstein, og Stephen Hawking (død?).
Nasa er så opptatt av Mars, sier de. Er det noen er som vet noe om planeten Sirius? Hawing har vært fiksert på denne, hvis jeg ikke tar feil.

Jeg tar sterkt avstand fra det smålige som eliten nå holder på med, og hva de har gjort.

Min dype bekymring er likevel dette: Hvordan skal man klare å være harmonisk, samt forberede seg til “livet etter døden”, når man ikke er harmonisk? Når man føler sterk lengsel etter sine nære, og spesielt sine barn? Det er ikke lett, å jobbe for å finne sammen igjen, på så kort tid. Det er for mye “støy” som ligger imellom. For mye sinne, bitterhet, uenighet, sorg, og annen elendighet. Spesielt hos undertegnede. Denne “støyen” består også av mangel på forståelse fra “systemet”, og fra mange andre.

Hvordan i all verden skal jeg klare å forberede meg på noe som dette? Jeg føler både avmakt, fortvilelse, og sorg. Det er ingen andre, enn på dette forumet jeg kan snakke med dette om.
“Systemet” og min familie kan jeg ikke snakke med de endelige “sannheter” om. Jeg har et etisk ansvar i å ikke skremme, og jeg må vokte meg vel, for ikke å bli tvangsinnlagt av “systemet”.

Det er dilemma på alle bauer og kanter. Likevel kjemper jeg, for tanken på det gode.
Nå kommer mitt siste spørsmål: Ingen vet vel akkurat hvordan “livet etter døden vil være”. Mange ulike religioner/livssyn/kulturer har syn på dette, som likner. Dette finner jeg viktig. I buddhismen snakkes det om dimensjoner, og evighet. I andre “livssyn” snakkes det om en portal man skal inn i. Hvis man ikke er i harmoni med seg selv, så er man “stuck” til evig tid. Dette finner jeg svært lite hyggelig. Å være “stuck” i det fysiske liv, er en ting. Å være “stuck” i evigheten må jo være “kjedelig”.

Jo, ett spørsmål til: Hva med våre nærmeste, og våre barn? Noen som tenker tanker om at vi kan bli atskilt “etter fysisk liv”? At hver og en, havner i sin dimensjon? Jeg er villig til å være “stuck”, bare mine barn slipper å være det. Eller er jeg det? Litt av et dilemma, og litt av en usikkerhet jeg føler.

Vel, bare noen tanker her, som jeg ikke liker. Noen sier at man ikke skal føle frykt, men hittil er dette umulig for meg. Hver og en har sine forutsetninger for å klare seg gjennom dette. Mine forutsetninger er formørket. Jeg hadde virkelig satt stor pris, på gode ord, men ikke bare for å trøste. Jeg søker etter “sannhet”, og mer informasjon. Så får jeg selv vurdere, hva jeg skal ta inn, og hva jeg bare skal ligge, for en stund.

Americanbeauty
Americanbeauty
Abonnent
Svar til  Americanbeauty
12 år siden

Rettelse:
Sitat indianere: “Vi arver ikke jorden av våre forfedre, men låner den av våre barn”

Dette burde da si alt? :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Americanbeauty
12 år siden

Kjempebra kommentar Americanbeauty :)

Vi er vel mange som føler det samme som deg

Skal prøve å besvare noen av spørsmålene dine sånn jeg mener å forstå hva som skjer etter døden

Her kan vi nok sikkert kombinere vitenskap og tro

Den Tibetanske dødeboken forklarer ned til minste detalje hva som skjer etter døden

De første 72 timene etter døden så blir du værende i nærheten av ditt legme og ser ned på deg deg selv og de andre som oppholder seg i nærheten, derettter så ser du et sterkt lys som du skal gå mot og så starter du på en reise som varer i 49 dager der du blir utsatt for fristelser og grusomme skikkelser
Du skal bare vandre videre og ikke la deg distrahere av det som du ser så vil du til slutt komme frem til en skikkelse som vil veie opp hvordan du valgte å forbruke tiden din på jorden
Tipper vektskålen i negativ retning der en valge å brukte tiden på å grafse til seg mest mulig på andres bekostning så havner enn i underverden, en liten trivlig plass

Tipper vekstålingen i posetiv retning så kan det gå 2 veier, du kan havne i gude/åndeverden og der vil du nok møte dine kjære igjen

De flest velger å bli reinkarnert som mennesker igjen og da kommer du inn i en stor hall/hule der du kan se mennesker over hele jorden som elsker med hverandre og du kan velge dine foreldre og velge ditt kjønn

Forskning på døde har vist at etter 72 timer så faller plutlig tempraturen med flere grader, en rekke andre trosretninger har lignende historier som bekrefter den tibetanske dødebokens troverdighet som den Egyptiske dødeboken blant annet

Her er en fin dokumentar om den Tibetanske i 5 deler

The Tibetan Book of the Dead – The Great Liberation (Part 1/5)

http://www.youtube.com/watch?v=5rs7akm87x4

The Tibetan Book of the Dead – The Great Liberation (Part 2/5)

http://www.youtube.com/watch?v=sl-DNRTI6IE

The Tibetan Book of the Dead – The Great Liberation (Part 3/5)

http://www.youtube.com/watch?v=ySbVs0Y1s14

The Tibetan Book of the Dead – The Great Liberation (Part 4/5)

http://www.youtube.com/watch?v=TZgeOTTCxwI

The Tibetan Book of the Dead – The Great Liberation (Part 5/5)

http://www.youtube.com/watch?v=OHnjV3qMnfw

The Egyptian Book of the Dead 1

http://www.youtube.com/watch?v=g5zCUPG-mfk&feature=related

Mye kan nok tyde på at det går mot turbulente tider og kosmisk kaos til neste år men tror mye er opp til oss selv hvordan fremtiden skal bli

Som Hopiene sier så er åndeverden høyst reel, det jordiske livet er bare forberedelse til den spirituelle verden som er mye vikigere for oss

Men vi må ikke glemme at mister vi håpet og de gode gir opp så har de onde vunnet :)

Americanbeauty
Americanbeauty
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Hei smurfen, og takk for svar! Jeg føler ikke at det er nødvendig med ytterligere kommentarer fra meg, til det du brukte tid på, å gi til meg. Tusen takk, for svært nyttig “informasjon”! Dette skal jeg virkelig studere. Tibetanerne stoler jeg på også!. Mange jeg nå stoler på. Også deg:-) Siden du postet ditt svar, så har jeg opplevd noe fantastisk. Det var et møte med andre jeg ikke hadde møtt før. De var på akkurat samme nivå som oss. Det var positivt. Det handlet mye om akseptere det negative, i å være et tannhjul i maskineriet, hvor hvert enkelt tannhjul skal vokte seg vel, for å dreie i motsatt retning. På denne måten vil systemet merke dette, og kvitte seg med tannhjulet. Da gjelder det å gå samme retning, i en negativ dimensjon, ved samtidig å fokusere på frigjøringen i det åndelige, i den positive dimensjon. Noe i den retning:-) Slik jeg nå ser det. Det er vel nettopp det dævelskapet vil: Infiltrere det gode, og splitte oss. Jeg tror ikke beistet klarer dette lenger. Jeg sier: “nice try”, without sucssess :-)

ola
ola
Abonnent
Svar til  Americanbeauty
12 år siden

Hei Americanbeauty. Var rart og lese det du har skrevet her, for det kunne like gjerne vært meg som skreiv det, bortsett fra at jeg ikke har barn, men er likevel bekymret for søsken, familie og venner.
Jeg føler meg helt fortapt, jeg tror nok vi møter alle vi er glade i igjen etter det fysiske livet, men jeg har heller ikke lyst til å bli stuck noe sted, hva må jeg gjøre for å ikke bli det? Og jeg vil heller ikke at jeg, eller noen andre jeg er glad i skal bli igjen mens noen får “dra videre”.

Jeg har ikke gått over lik for å få ting jeg vil ha, jeg lar heller folk tråkke over meg for å få noe enn å tråkke over de, så lenge det gjør andre folk glad. Jeg kan heller ikke være en systemtro slave, for det strider imot all sunn fornuft, og samvitigheten min ovenfor naturen og andre mennesker tåler det ikke.
Det mest frustrerende er jo at jeg vet vi alle kan leve i fred her på jorda, men vi må ha store forandringer for å få det til, men folk er for fanget i sitt eget liv til at de orker å ofre litt. Men gjør vi det ikke så har ikke barna våre noe fremtid her, og hvordan kan så mange bare ignorere det?

Er det fordi folk ikke tror på noe annet enn mennesker, og kun på denne planeten som gjør at folk ikke klarer eller vil tenke på noe mer enn akkurat seg selv og sine nærmeste en dag om gangen? Men alikevell så blir jo det en syk tankegang da.. “Jeg lever kun nå, så fuck alle og alt annet for alltid”..
Hva kan man egentlig gjøre? det er grenser for hvor mye enn orker

Americanbeauty
Americanbeauty
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Hei UFO! Takk for svar! Det er mange som føler seg fortapt. Jeg har følt dette lenge, og er redd for å føle dette videre. Hadde jeg representert det vonde, eller “det onde”, så hadde nettopp dette vært en av mine strategier: Med frykt, demper man enhver motivasjon til frigjøring, håp, og harmoni med seg selv, og andre. Jeg har funnet ut, slik jeg nå ser det, at jeg må begynne med meg selv. Uten å være helt klar over hva jeg har gjort, så har vel “intuisjonen” de siste dager begynt å tranformere meg selv, slik at jeg kan “føle” at jeg er en mikroskopisk del av den gode elven, men ikke ubetydelig. Ved å “innse” dette, så har jeg hatt et usedvanlig harmonisk døgn. Jeg er overbevist om at hvis man klarer å nå dette første steget, “jobbe” med seg selv, så går dette riktig så bra. “Ved å gi slipp på kontroll, så behersker man bedre uforutsigbarheten”. En viss kontroll må man ha, men jeg “vil”, eller “ønsnker”, eller HÅPER å finne denne veien, slik at jeg skal stå der, fryktløs, sammen med deg, alle andre gode, på Moder Jord, og vise fingeren til idiotene som evt. skal “smelle inn i oss”. Det er vel det siste disse toskene ønsker, selv om de evt. skulle være representanter fra kosmos: At vi hånlig ler av dem, og “vet” at vi er en del av noe mye bedre, enn den lapskausen de selv har solgt sin sjel til. De nordamerikanske indianere var krigere, og ikke soldader. Soldater er primitive, og tamper i takt. Krigere er spirituelle, og poetiske. De sloss mot frykt, og for det gode. Jeg akter å gjøre det samme. På en, eller fler, eller en annen måte.
Legg merke til ordlyden i det innlegget mitt, som du opprinnelig svarte på. Legg merke til den positive ordlyden i det innlegget jeg nå skriver til deg. Det er positivt. Mye har skjedd med meg, det siste døgnet. på 24 timer, hard det skjedd “mirakler”. Det betyr, at på svært kort tid, så kan et menneske oppnå mye. Harmoni og balanse skal man ikke kimse av. Dette vil også skje deg! Jeg vil sikkert falle ut av det igjen, men så vil jeg garantert finne veien tilbake. Nå har jeg fått smaken på det, og den smaken akter jeg å holde på! Det finnes garantert mye mellom himmel og jord, enn det vi lærte på disse duste- skolene. Det kan jeg garantere deg! Et hvert menneske er i stand til å finne dette igjen!

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Jeg skal komme sterkt tilbake med detaljer om litt, Gudfrid. Foreløbig svever jeg mest i det blå. Ærlighet er vel en bra begynnelse. Før man begynner med alt for mye forkynnelse.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Verdens undergang er her. Det kan da alle se. Helt alvorlig.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Hva har du tenkt å gjøre med det, BB?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Prøve å lage en liten bekk av lykke her og der som renner den motsatte veien av undergangens store flod.

Samtidig: det er nok bra at denne sivilisasjonen dør. Slik at den kan erstattes av noe nytt og bedre. En ny verden basert på helt andre verdier.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Det høres bra ut, BB, inspirer oss mer i detalj?… mange bekker små..

rekeer
rekeer
Abonnent
12 år siden

1. http://www.youtube.com/watch?v=7b_-lU7FJQQ – Bevissthet!
1,2. http://www.youtube.com/watch?v=FUUaRJYYP8A

2. http://www.youtube.com/watch?v=GuDTjRlIk0w

Aldri følt meg så våken noen gang! Åndelig, bevisst.
Give it a go. Listen! ;)

Bartis
Bartis
Abonnent
12 år siden

Jaså, du… Og hvordan vet du om alt dette? Mest sannynlig tar du feil. Men når det går opp for deg, vil du da innse det? Eller vil du finne en ny “sannhet” som ingen andre kjenner til?
Jeg tror dere skjønner det selv, men kanskje livene deres mangler mening?

Hallvard Volden
Hallvard Volden
Anonym
12 år siden

Gaia har fått svette-tokter i hjemkommunen min. Folk isolert, bruer tatt av elver, jernbanen og veier stengt!Militæret, sivilforsvaret, sea-king, legehelikopter og røde kors jobber på spreng.

Ihvertfall 60år siden Gaula har vært så stor!

Nedbøren kom i løpet av i gårdkveld og i natt. Aldri så lenge jeg har levd(bare 29år) opplevd lignende…

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Hallvard Volden
12 år siden

Smaker av HAARP – just testing (on guinea pig norwegians – those who never understand anything anyway).

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Eller bare en nødvendig renselse med hjelp av Elenin? (Elenin som liten komet og ikke brun dverg!)
Håper alt er bra med deg og dine, Hallvard. Ut å prøve gummibåten?

skeptisque
skeptisque
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

og vips, så er alt uvær nå også HAARP og konspirasjoner…..

you are unbeliveable…..

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Været er et resultat av våre samlede følelser, all gammel karma skal renses ut, i tillegg er det mye frustrasjon med å våkne opp. Snart vil vi kunne ballansere været i den harmoni vi selv befinner oss i. (dette har jeg fra Telos)..Tenk på den du skeptisque :-) HAARP er en liten fis jeg ikke gidder å tenke på engang.

Hallvard Volden
Hallvard Volden
Anonym
Svar til  gudfrid
12 år siden

Ikke helt dagen for rafting kanskje :P ehehe… Ingen skadde eller omkomne, og bygdafolket tar det med fatning, tross relativt kaos! ;)

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Hallvard Volden
12 år siden

Har vært fuktig her også på andre siden av kloden, fikk 75,6 mm i løpet av 6t av det noe klinkekule store hagl. Men meteorologene sier at vi vil få det meste i løpet av det neste døgn. Er nå piss våt etter å ha lagt plastikk under knuste tak plater av fiber sement. Men også her i den Chilenske landsbygda tar folk ting med fatning uten de store emosjonelle krumspring. Er forsåvidt isolert for øyeblikket, selv om jeg har en hevet 4×4 Jeep, må jeg ha med motorsag for å flytte trær som ligger over veien. I Norge går det mot høst og vinter, her går det mot vår og sommer. Sånn litt i det positive hjørne trenger jeg ikke å tenke på vanning for øyeblikket.
På fredag er det meldt opphold, og da skal jeg ut å krepse (lokalt kalt “camarones de campo”) Camarone er reker på Norsk, men denne delikatessen ser mer ut som en kreps, som lever i fuktig jord, og kommer ut om natta for å beite. Min eiendom har mengder av dette med 5 vannårer, og har jagd bort byfolk som tar seg til rette. Jeg tar bare et måltid om året, og så får de være i fred, da de er fantastiske agronomer som lager ganger og huler, tilfører luft, og vender jorda.
Min enkle filosofi er at jeg må leve med naturen, og ikke motsatt at naturen må leve med meg. jeg har hatt besøk og kontakt med en Mapuches indianer, som ikke er påvirket av materialisme, og har lært meg utrolig mye om naturen og faunaen som er her. Han representerer kjennskap og kunnskap, som spriker med vitenskapen, og verdien av min eiendom spriker mye fra konservatoren som måler verdier i kroner og ører!
Byfolkene som kommer hit er ikke fattige men kakser, som vil ha alt gratis?
Parkere Humvee’en utenfor huset, knasker epler, fersken og plommer utenfor huset mitt, mildt sagt provoserende. Mentalitet jeg er rik og gjør som jeg vil?
På 1 år har dette skjedd 3 ganger, og en av gangene har jeg ladet hagla og rett og slett bedt dem dra til helvete! og grunnen var at de tok vedskier og slo en av hundene mine i svime.
Nå har jeg også skaffet meg en stun baton med 2000 volt men med liten ampere. bruker jeg den dreper den ikke, men vil senke egoet mange hakk! Utenfor eiendommen henger et stort skilt “privat, jakt/fiske og hunder forbudt” om folk vil plukke bær og sopp har jeg ingen innvending, og de er velkommen, men siden det er min eiendom bestemmer jeg hva som er tillat.
Verdens minste hjort “Pudu”, utrydding truet lever her, og jeg vil beskytte dem! Sikkert en delikatesse men dog mer verdifull i live.

Ikke er jeg noe bedre en andre, jeg har drept i uvitenhet. nikket og bildet er et uttrykk for det. Min kone trodde det var en “raton Silvestre”, pisser eller driter den innendørs, dør man, finnes ikke motgift. Mono montana (fjell ape) er den eneste pungmusen i verden, og lever i et belte på 40 mil, noen mil innafor kysten. her er også trær beregnet til å være 4000 år gamle, og heldigvis fredet. Noen er felt for forskning, som gir en del informasjon om klima utfra årringer…
Føler egentlig at jo mer jeg lærer, så er det mer jeg ikke forstår, kanskje jeg dør som komplett idiot?

rolignaa
rolignaa
Abonnent
12 år siden

Har noen tenkt over at illusjonene er der for en grunn. Og at å se gjennom illusjonene tar vekk våres frihet? Og at alle som er opptatt av å se gjennom illusjonen blir tiltrukket av de samme menneskene? Og at sammen blir alle opptatt av konspirasjoner og frykt for jordas undergang, mens de glemmer og sette pris på livet og den fantastiske dagen i dag som den kan være?

Kan ikke bare folk stole på eksistensen(GUD)? Syns mange her på nyhetsspeilet oppfører seg som de er på en skute uten styrmann. Eller er på en båt der kapteinen har navigert båten til de vanskeligste farvannene.

På måten du skriver på så sier du at sånn og sånn og sånn blir det og er det. Hvordan kan du vite dette? På grunn av ting du har lest, på grunn av hva folk sier? Det kan godt hende at noe av det du skriver stemmer, men syns ikke du er habil til å skrive en artikkel på en offentlig nyhetside om dette. Da kan du heller legge om skrivemåten din å presentere den som en TEORI.

Jeg kan godt forstå at mange mennesker er opptatt av slike ting når de ikke finner harmoni i sitt eget liv. Folk søker desperat etter bedre tider!

Kanskje man skal starte med dagen idag og prøve og skape harmoni å glede i denne dag.
Kanskje det er slik vi møter en bedre framtid.

Det holde ikke dessverre

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  rolignaa
12 år siden

Vi befinner oss stortsett ikke lenger i Guds hage men i det mentale H, og er derfor overlatt til oss selv. Vi trenger følgende helbredelse:
Revel. 22:14. Blessed are they that do his commandments, that they may have right to the tree of life, and may enter in through the gates into the city.

Gjør man det skjer følgende:
Revel 21:10. And he carried me away in the spirit to a great and high mountain, and showed me that great city, the holy Jerusalem, descending out of heaven from God, 12. And the city had a wall great and high, and had twelve gates.
Gal 4:25. Jerusalem which is now, is in bondage with her children.
26. But Jerusalem which is above is free, which is the mother of us all.

Byen har 12 porter som igjen tilsvarer de 12 kranienerver i hjernen. Kommer de under kontroll av høyre hjernehalvdel gir det gratis tilgang til “Jerusalem” som Bibelen sier er vår moder. Dette er vår utfordring for en varig fremtid. :-)

« Forrige artikkel

Akiane: Vidunderbarn, kunstner, poet og indigobarn

Neste artikkel »

Å våkne fra drømmen

177
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x