Akiane: Vidunderbarn, kunstner, poet og indigobarn

8.1K visninger
4 minutter lesetid
37

Under vann hjemme, i fødebasseng, ble Akiane Kramarik født den 9. juli 1994, i Mount Morris, Illinois, av en ateistisk hjemmeværende litauisk husmor, og en amerikansk far, kokk og kosttilskuddsekspert. Som fireåring startet hun å tegne, tegninger som hun sa var inspirert av Gud.
http://akiane.com/life

En fantastisk ung sjel som bruker sine talenter til å inspirere medmennesker. Ariane er idag 16 år. Hun og hennes søsken ble tatt utav det offentlige skolesystemet og har fått hjemmeundervisning.

Dette galleri viser hennes kunstneriske utvikling etter alder : http://akiane.com/gallery

Akiane Kramarik – Kunst – Inspirert av Gud
http://www.youtube.com/watch?v=p_qMuLRq0g4

Syke barn?

I Norge ville de aller fleste foreldre bragt denne 4-åring til helsesøster og lege. De ville i tråd med sine ‘naturvitenskapelige’ basiskunnskaper ha konkludert med at dette barnet har psykologiske problemer og må under ‘behandling’, sannsynligvis må barnevernet innvolveres, for foreldrene har sikkert forledet og inndoktrinert sin fireåring og gjort henne ‘psykotisk’ med sine gudsvillfarelser.

«Hvis du taler til G-d kalles det bønn, hvis G-d taler til deg kalles det galskap«, heter det i de kretser.

Der har vært episoder vi kjenner til hvor en dommer i en norsk rettsal forbyr en far å nevne Gud for sitt barn (?). Så systemet er gjennomført snudd på hodet, hvor unormalen blir normalen.

Tegner Himmelen
http://www.youtube.com/watch?v=rmm-0-Rdxo8

«Et internasjonalt anerkjent 13-år gammelt vidunderbarn, betraktet som det eneste kjente binære geni av barn, både realist maleri og poesi.

Valgt som en av 20 mest erfarne billedkunstnere i verden ved Tribute Entertainment (London) og ABI (USA).

Introdusert som kandidat til Kids Hall of Fame.

Kandidat til World Council for Gifted og Talentfulle barn.

En bestselgende forfatter av to bøker «Akiane: hennes liv, hennes kunst, hennes poesi» og «Min Drøm er større enn meg – Memories of Tomorrow».
http://www.youtube.com/watch?v=jQlZv29E4_0

Homogeniseringen i sosialismen

[med sosialismen mens både den internasjonale sosialisme (kommunisme) og den nasjonale sosialisme (fascisme), to tilsynelatende motsatte begreper av samme sak ]

Der er en enormt stor link mellom sosialisme i alle dens former, ateistme og gudløsheten i vårt samfunn. Alexander Solshenitzyn sa som forklaring på hvorfor elendigheten som rammet Russland under den bolsjevikske ateistiske revolusjon hvor 66 millioner kristne mennesker ble brutalt myrdet, i et foredrag han holdt på Harvard University : «Menneskene har glemt Gud, det er hvorfor dette hendte«.

Noen vil føle seg selv og sin overbevisning om alle sin likhet utfordret og truet av barn som dette. Andre vil si hvilken fantastisk rik, mangesidig og diversifisert verden vi lever i. Førstnevnte vil gjøre alt for å få dette barn på sitt nivå, – til sin politiske overbevisning, sistnevnte vil føle seg beriket av dets tilstedeværelse i verden og i samfunnet.

På slik måte klarer ‘mobben’, proletariats diktatur, og de ugudelige, å ta ånden og livet ut av barn. De får klare seg med ideologien som alle andre må. Der er ymse verktøy for å oppnå dette i samfunnet.

V.I. Lenin tok livet av kunstnere og intelligente mennesker, for de var de eneste som kunne true hans makt, sies det i denne filmen av den estiske journalist og kommunistforsker Jurij Lina, som vokste opp under dens åk i beleirede Estonia. ADVARSEL: Filmen som er i 12 deler innholder EKSTREMT sterke scener.

http://www.youtube.com/watch?v=uCKciNtCQcg

De truer også det sosialistiske credo at alle er lik, alle er like mye verdt, ingen er bedre enn andre i noe som helst.

V.I. Lenin, skriver i “The Lessons of the Moscow Uprising” (1906):

«Og geriljakrigen og masseterroren som har funnet sted i Russland praktisk talt uten stans siden desember, vil uten tvil hjelpe massene å lære riktig taktikk i opprøret. Sosialdemokratiet må anerkjenne/adoptere denne masseterroren og intgrere den i sin (videre) taktikk.»

Sannheten er at noen er bedre i andre på noen områder, mens de andre kan være bedre i en på andre områder. ALLE har fått utdelt noen talenter som om de får lov i det homogeniserte samfunn å utvikle seg, ville ALLE kunne vært indigobarn, på en eller annen måte. Dessverre er dette ikke slik, individualitet skal kveles i starten, og det homogene menneske har blitt standarden og ‘normalen’, som det måles utifra. Alt er relativt, og kan kun måles utifra en viss norm, spesielt i pedagogikken.

Så dette finnes det ikke plass for i det norske samfunn, eller i de fleste vestlige sekulariserte samfunn. Her skal alle tenke likt og vandre i takt. Jens Bjørnebo var inne på temaet i boken ‘Jonas’, hvordan skolevesenet ble brukt til slik ensretting, ensrettet sekulært og dogmatisk, og hvordan barn blir offer for slik ideologi og politikk.

Pink Floyd .. i kverna

Offisiell jantelovspolitikk

Taktikken i dag er jantelov og ‘du skal ikke tro du er noe bedre enn oss’, samt farmasøytiske remedier OG altså skolesystemet. Det er tvilsomt om dette indigobarn Akiane hadde fått utviklet seg til den fantastiske 16-åring hun idag fremstår som. Hun hadde nok blitt ‘behandlet’ for sine ‘villfarelser’ for ganske så mange år siden.

Akiane var så heldig at hun ble født i USA, og selv om det var av ateistiske foreldre, så var de kloke nok til å se at her var det noe de ikke forstod, og beskyttet og hegnet om barnets åndelige utvikling, og iboende talenter.

  1. september 1918 gjengis følgende sitat fra Lenin i avisen Krasnaya Gazeta:

«Uten nåde, uten hensyn, vil vi drepe hundrevis av våre fiender, la det bli tusener; la dem drukne i sitt eget blod. For blodet til Lenin og Uritsky, Zinovief og Volodarski, la det bli elver av blod fra bougeois’ene – mer blod, så mye som mulig.»

Deres verdslige ledere skal være deres guder, og hva de skal opplæres til er å føre den sosialistiske revolusjonen videre, kanonføde for ledernes internasjonale ideologier og ambisjoner, for enhver pris.

Intervju med Akiane Kramarik

«Jeg definerer åndelighet som et søk etter kjærlighet, skjønnhet, lykke og visdom. Åndelighet er en reise som vi aldri blir ferdig med.»
«I define spirituality as a search for love, beauty, happiness and wisdom. Spirituality is a journey that we never finish.»

http://akiane.com/blog/?p=217

….

Fluor (som brukt under nazismen, og kommunismen), vaksiner, prozac og ritalin OG utdanningsystemet ifølge Pink Floyd over, blir brukt til å frata barn sin åndelige kontakt. Alle som kan og har muligheter til det, bes vennligst bidra til at disse barna ikke blir tatt av kverna, og omformet i herskernes sjablong.

Berlinmuren falt i 1990, men The Wall -den mentale muren-, er i aller høyeste grad fremdeles tilstede i menneskenes mentalitet.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

37 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Shivannah
Shivannah
Abonnent
12 år siden

Takk for artikkelen Johansen, det belyser viktige ting om hvordan våre spesielle barn skal mottas inn i denne verden.
Som de enkle mennesker vi er » generelt sett» har voksne en tendens til å sette barn i «du er for liten til å vite mer enn meg båsen» Hadde det vestlige samfunn vært mer oppfostret gjennom spirituell læring, så hadde foreldre visst at barna svært ofte kommer med mer visdom enn de selv har,forutsatt at de får utfolde den visdommen så klart.
Jeg ser selv eksempler rundt meg på indigobarn i familier fanget i materialisme og ateisme der ingenting er tillat snakket om av åndelig karkakter.
Det er sørgelig.
Jeg har to barn selv,en med ADHD og medisin er ikke akutuellt på noe tidspunkt.
Fluor sluttet vi med for lenge siden, men det blir noen hevede øyenbryn når vi forteller tannhelsetjenesten og helsesøstre om valget om å slutte.
Faktisk var det litt interressant, for helsesøster spurte om det var et » bevisst valg» fra vår side. Vet de mer om om fluor selv på grunn-nivå i helsesektor?
Uansett, en fin artikkel og vi får bare håpe at disse kloke indigobarna er sterke nok til å klare seg gjennom selv den tøffeste motgang. Men det gjør de:-)

Shivannah
Shivannah
Abonnent
12 år siden

Det er nettopp det med ADHD at forskerne vet jo egentlig ikke hva dette er eller hvor det kommer fra.
Min personlige mening er at nettopp mange av disse indigobarna har ADHD eller lignende «sykdommer» fordi de er født med en naturlig høyere bevissthet enn andre. Dette har mitt barn vist mange tydlige tegn på. Han snakket om reinkarnasjon i en alder av 4,som om det var verdens mest naturlige ting. Helt herlig. Vi kan lære så mye av disse barna,hvis vi bare kan se forbi det mange kaller»fantasi»!
Og desverre som en følge av så mange nye våkne sjeler, blir det jo igangsatt massiv fordumming som du kaller det, og i dette tilfelle iform av bl.annet Ritalin.
Hadde vitenskapen tatt med seg den spirituelle viten i utviklingen, hadde medisinbildet vært et ganske annet enn idag.( MYE hadde vært annerledes idag:-)
Men vi vet jo hvorfor det ble sånn, all in the name of money and power.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Shivannah
12 år siden

Jeg tviler egentlig på at konsentrasjonsproblemer, hyperaktivitet, læringsvansker, vansker med å bearbeide informasjon like hurtig som andre osv har noen særlig sammenheng med «indigobarn». Jenta omtalt i artikkelen, og andre barn som defineres som indigobarn på youtube viser få eller ingen av de trekkene som definerer ADHD rammede barn. De viser vel strengt tatt det komplett motsatte når de nyter å bruke timesvis på malerier, astronomi, piano og andre rolige aktiviteter gjort i ensom stillhet.

wildrose
wildrose
Abonnent
Svar til  Sithious
6 år siden

Joda, men de som er slike, som sitter stille med en aktivitet som bessatt , de blir jo stempla med aspergers syndrom/ autisme….

Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

Jarle, det er ingen tvil om at det til alle tider har kommet fantastiske mennesker til jorda, med en klar og åpen kanal for å inspirere og motivere. Om de heter Akiane eller Little Grandmother spiller ingen rolle. Spirit diskriminerer ikke, men vil forsøke å nå alle kulturer. Fantastisk er de uanset, og budskapene, om en tilpasset ulike kulturer, handler om mye av det samme.

På den andre siden er det også liten tvil om at det finnes mennesker som har vært, og er, istand til å gjøre hva som helst, som for oss andre ikke er tenkelig – vi har ikke fantasi til å forestille oss at det er mulig, eller om vi har fattet teorien fatter vi sjeldent rekkevidden.

Lenin, hans forløpere kan vi følge så langt tilbake vi kan skimte i historien. Hans etterfølgere lever i beste velgående i dag, bare mer skjult – enn så lenge. Dette er det viktig å vite, hvis vi vil ha en annen fremtid enn vi så langt har klart å manifestere på planeten. Vi må vite hva som har gått feil før. Vi må vite hva vi vil ha.

Hvis du bekjemper ild med ild får du?

Hvis du bekjemper vannskade med vann får du?

Kjenner du til historien bak «Amazing Grace»?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Paradis!

La oss brette opp ermene!

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Jeg tenkte egentlig å finte deg uptå i forhold til pasifisme vs. mere håndgripelige motstandsformer (som i gitte tilfeller er nødvendige) for å komme med en opfølgende observasjon. :-)

I denne tiden med store endringer på jorda finner Spirt, Uendelig Kjærligehet, G*D det forgodt å sende oss mennesker som Akiane og Litlle Grandmother. Vi får ikke Batman eller Superman. Det er verd en tanke eller to. Det sier mye om hva vi må gjøre for å unngå at de mindre hyggelige verktøyene må gripes til – derfor sammenligningen med tilblivelsen av Amazing Grace. Menneskeheten er for tiden å sammenligne med slavene på skipet, og bør gripe til tilsvarende handling. Kringkast kjærlighet til verden blendes og transformeres. Lyset kommer innenfra, selv om man sitter lenket i et slaveskip!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Enig i det du skriver Jarle. Samtlige skeptikere er ateister, ifølge dem selv, hvis fysisk bevis ikke er tilstede, må troen bare forkastes. Det er riktig på en måte, men å nekte mennesker sin naturlige spiritualitet på grunnlag av naturvitenskapelig «forskning» er som å ta deres frie vilje og erstatte den med sosial-materialistisk dogma vi ser idag.
Vi har med vår teknologisk «mordernitet» skapt mer skade på jordkloden og dets ressurser enn hva analfabeter var istand til å utføre. Med mer teknisk innsikt kommer også mer kunnskap i hånd til å bruke den på en ødeleggende måte. Dette klarer ikke disse «vitenskapensmenn» å forstå så mye av, og dermed vil de hindre religiøs dogma med moderne dogma som du beskriver over. Sosialdemokratiet er roten til mye godt i samfunnet (materialistisk), men samtidig er den en forkjemper av det gudeløse samfunnet. Da er det opptil hver og enkelt å bevare sin tro fra den allmektige staten :)

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Nei, det er vi ikke Arif. Som jeg har nevnt ørten ganger før er vi en broket forsamling og det finnes både agnostiske og religiøse skeptikere.
Og Johansen..hva mener du med dette tullet?
«I Norge ville de aller fleste foreldre bragt denne 4-åring til helsesøster og lege. De ville i tråd med sine ‘naturvitenskapelige’ basiskunnskaper ha konkludert med at dette barnet har psykologiske problemer og må under ‘behandling’, sannsynligvis må barnevernet innvolveres, for foreldrene har sikkert forledet og inndoktrinert sin fireåring og gjort henne ‘psykotisk’ med sine gudsvillfarelser.»

Jeg tror og vet at de fleste skeptikere lar barn være barn som går gjennom både prinsessefaser, religiøse faser, kokoloco faser etc. , men til forskjell fra mer dogmatiske mennesker lar de barna få tilgang til all mulig kunnskap for å lære dem å bli nysgjerrige, interessert i det meste og stille spørsmål, nettopp for å bli kritisk tenkende mennesker som ikke lar seg dupere av hva som helst som man ser på en YouTube-video eller leser på et eller annet nettsted.
Det er derfor vi maser om kilder hele tiden, fordi foreldrene vår lærte oss at kildekritikk var viktig og man bør forholde seg til mer enn en tolkning av «sannheten» ;-)

Lucc30
Lucc30
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Uansett har det vært en fantastisk opplevelse å følge J.J. sin åndelige utvikling gjennom de få årene her på NS.
Du er en av de mest kritisk kristne jeg vet om – du tør å stille spørsmål til egen tro og er overhodet ikke redd for å revurdere troen din. Jeg kan ikke noe annet enn å ha dyp respekt for deg!

Og Beata: vær kritisk du også til egen skepsis. :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Beate Szanday
12 år siden

Ja ja at du ikke har humor søte Beate kan ingen ta fra deg :)

Barn av skeptikere blir kritisk tenkende mennesker he he he he he

Fra fødsel av bli dem dynger ned i kviksølv, aliminium, fluor, MSG, Aspartam osv , så er det over på Ritalin før de går inne i hjernevaskingsprogramet til de statanistiske losjebrørene og Jesuittene , hele veien blir adferdsmønsteret nøye registrert og lagret på alle måter og poff etter noen år så er dem blir forvandlet til perfekte systemtro zombier :)

Noen går gjennom utvidet hjernevaskprogram i flere år etterpå før de blir plasert inn i sine destruktive stillinger i samfunnet med å forske frem masseødlegelse våpen, ekstreme gifter som så blir blandet i mat, medisiner, vann og luft, hvordan skade folket mest mulig med stråling uten at dem merker det, noen tjener store penger på bestillingsverk og kjøpe rapporter, de med talegaver blir plasert ut for å fortelle oss hvor viktig der er å drepe alle annerledestenkende andre steder på kloden

De som får makt bruker den til tvinge oss som ikke vil drepe barna våre med kjemikalier til og undekaste oss systemet, de trues med barnevern og tvungen psykiatri, bøter og fengselstraffer
Andre får jobben med å spre seg ut til massene via blogg, chatt og ellers i samfunner det de ellers kan gjøre skade blandt selvtenkende mennesker

Hvordan er de i det hele tatt mulig og kalle perfekt-skapte symstemtro zombie-roboter for skeptikere ?

Det må være verdens største bløff, nesten verre en svine-svindlen, krigen mot terror bløffen, vi trenger herskere illusjonen osv ;)

Vil du ha fakta fra A til Å så sett av 2 timer til de filmene her så ser du hvordan Baphomet dyrkerene har skapt deg i sitt bilde til en perfekt systemtro zombie

Du får også svar på månelanding, Chemtrail, HAARP, UFO, Pyramider osv osv

The Orion Conspiracy

http://video.google.com/videoplay?docid=-2061006209912828289&hl=en#

Og de 4 episodene her

http://www.dailymotion.com/video/xe5xdf_obama-cloning-the-coming-space-war_news

Da ser du hvordan Tempelridderene falt for Satans fristelse og misbrukte paktens ark dem fant under Salamos Tempel under korstogene til å bli verdens rikeste på få år sammen med Losje-brørne
I dag har vi 22 000 sataniske losjebrødre bare i Norge i de fleste lederstillinger, 6 mill på verdensbasis, så kommer Jesuittene
Illuminati kalles satankulten deres for

En liten takk skal dem ha seff, da Gullfisk kåringen på TV2 startet i går så sa jeg før det begynte at i år vinner den super tragiske DNB reklamen med tatoveringene ( Den starter med en som holder seg forran øye med hånden som har tatover illuminati øye på seg )

Seff vant den Gullfisken blandt tusner av andre reklamer, de jeg satt sammen med satt i sjokk etterpå og trodde jeg var synsk

Neida jeg er bare opplyst sa jeg ;)

Litt synd på de hundretusner av Nordmenn som brukte penger på å stemme over noe som allerede var bestemt for flere år siden, stakars sofagriser :(

Legg merke til Illuminatisymbolet på alteret i Losjehuset her og Baphomet på korset :)

http://www.youtube.com/watch?v=gKjp9dodGQM&NR=1

Tusenvis av franske tempelriddere tilsto å ha tilbedt djevelen Baphomet i 1307, nå er det 6 millioner +++++++++++………

http://en.wikipedia.org/wiki/Baphomet

Nei våkn opp søte Beate før satanist-svina ødlegger hodet ditt :D

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  smurfen
12 år siden

Hvis du ikke passer deg kjære søte lille Smurf, kommer Lars-Roger Moe og protesterer på din bruk av hersketeknikker. Han liker nemlig ikke slikt.

Dog har jeg en anelse om at det ikke vil skje.

Snodig det der, med prinsipper.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Var det en trussel huskarlahvot ?

Var det det beste du klare å gulpe opp ? fakta skal debunkes med å kalle det hersketeknikk he he

Sukk…. det begynner vist og bli en vane at mørkets makter truer og advarer mot meg :(

Seneste i går fikk jeg skylden for å være anticrist, Jeg leder vist en super skummel og farlig organisasjon for Illuminati i USA, jeg har ødlagt serverene til en rekke konspinettsteder over hele verden, hjernevasker og mobber folk på chatter og blogger over hele verden, advarer mot jordskjelv og katastofer uker før de intreffer…. bla bla bla

Et lite udrag fra gårsdagens advarsler til verdens opplyste

Omega er en leder av en gjeng internett stalkers kjent som «The Smurfene», ja det høres sprøtt jeg vet, men Smurfene er en veldig farlig og ond kult som har vært mobbing og hjerne vasking uskyldige mennesker på chatterom og forum og er knyttet til et amerikansk selskap som er involvert i, få dette ….. Jordskjelv prediksjon teknologier!
Disse «Smurfene» appellerte til uskyldige mennesker på forumet med sin utrolige evne til å forutsi jordskjelv og naturkatastrofer uker før arrangementet!
Smurfene vil lande på et forum og sakte ta det over grooming uskyldige medlemmer til å delta i deres hemmelige sekt

Hele historien her
Sunday, 6 February 2011What do Godlike Productions, Project Avalon, DiscloseTV and Astro Vera all have in common?

http://www.thebigwobble.com/

Sist uke fikk jeg vite at lederen for Bandidos hadde troppet opp hos Singoalla å advart mot Smurfen
Det var ikke særlig smart :)

http://www.dagbladet.no/2011/02/06/nyheter/narkotika/utenriks/bandidos/15336131/

Tullingene begynner og bli desperate nå, Stormester Homle ble Riksantikvar og Janne Pannekake overtok PST

Broder Homle skal åpne alle viking-graver i år på oppdrag fra Illuminati ledelsen, de jakter desperat på noen mektige urgamle runetavler som kan forhindre Apocalypsen
Det eksistere 7 Rune-tavler med en krystall i midten og en inskripsjon som skal utales mens tavlen rettes mot Gud

Apocalypse betyr forresten avsløring og ikke dommedag, eller …. en avsløring blir seff dommedag for den gjengen der

Det fins en annen måte å stoppe Apocalypsen på :)
Det er vist de Baphomet dyrkende svina underlegger seg Gud og ber om tilgivelse for sine synder men for den gjengen så er nok en desperat jakt etter magiske runetavler et bedre alternativ

Her kan du se Illuminatilederen avbildet i WTC

http://www.snopes.com/rumors/wtcface.asp

Her er han avbildet i Eyjafjallajokull

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/7/2010/04/2di0p60.jpg

http://gawker.com/5520065/the-iceland-volcano-a-crazy-persons-guide

http://christwire.org/2010/04/satans-face-seen-in-eyjafjallajokull-volcano/

Her er han avbildet på solden for noen dager siden

http://www.youtube.com/watch?v=BjQ3XJuMxPk

Du får passe på så du ikke blir med strømmen når Guds Orber vasker bort Akiane Kramariks hvite pyramider huskarlahvot :)

Konspinettstedene gløder i sine advarsler om et polskifte allerede 15 Mars, men hva skulle nå en kjær liten søt uskyldig Smurf vite om det ;)

Snodig det der, med prinsipper.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  smurfen
12 år siden

Prinsippfast? Ja ikke sant. Det er ingenting annet i ditt lille innlegg over her enn hersketeknikk og sjikane. «søte Beate» er vel omtrent slik du pleier å åpne innleggene dine. Snakk om å sprenge granater i glasshus.

Ellers beskriver Smurfen bare verden som han ser den. Det må du gjerne gjøre også. Hvis to parter gjør det kalles det samtale, da kan begge få se hvordan verden kan ses fra et annet ståsted. Men du er ikke interessert i å se noen andres ståsted, er du? Det intresserer deg overhode ikke hava som har fått så mange mennesker til hver for seg å forlate det verdensbilde du tror på? Du opptrer som en som har en religion å selge – men i din verden kalles det ikke religion, det kalles vitenskapelig metode og fakta. Møter du motstand sitter hersketekniklker og sjikane løst. Amen.

Foreslår at moderator klipper innlegget ditt over her, samt dette, fordi du ikke bidrar med noe som helst annet en sjikane og personangrep her. Mitt fordi det blir meningsløst uten ditt over.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  smurfen
12 år siden

Hvorfor er det da slik at når jeg påpeker hersketeknikker, så er det feil, mens når du gjør det, så er det korrekt?

Å omtale en kvinnelig debattmotstander konsekvent med «kjære» og «søte» er vel punkt nr 1 på hersketeknikklista til Berit Aas tenker jeg. Det er i alle fall en klassiker som åpenbart ikke går av moten.

«“søte Beate” er vel omtrent slik du pleier å åpne innleggene dine. Snakk om å sprenge granater i glasshus. »

Du må gjerne påpeke hvor jeg gjør dette, unntatt den ene gangen jeg gjorde det bevisst for å markere et poeng. Kjør i vei.

Ellers har jeg fått frem poenget, og kommer ikke til å dra det videre. La oss gjerne gå tilbake til temaet.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Fysj for noen onde tanker og mørkt sinn du har huskarlahvot !

Faen ikke rart miljøet du vanker i oser av negative energier når dere utelukkende omtaler posetive komplimanger som hersketeknikk

Jeg skrev søte Beate utelukkende for at jenta er kjempe søt som sikkert du også kan se vist du har Facebook

Beate er ei godjente som jeg inderlig ønsker å hjelpe ut av det sataniske miljøet hun har havnet i :)

For din del er det utvilsomt for sent huskarlahvot

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  arifkarim
12 år siden

Ordet ”skeptiker” er ikke relatert til bestemte temaer. Man bør derfor ikke skrive ”skeptiker” hvis man mener en ”skepsis’er”. Det globale Skepsis-nettverket har som mandat å fronte en dobbel-agenda: et naturalistisk verdensbilde og et anti-konspirativt verdensbilde. Så her bør vi selv være mer presise i terminologien.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

Fra et naturalistisk perspektiv har det imidlertid siden Freud vært tradisjon for å psykopatologisere all kontakt med det transpersonlige; da dette er en dimensjon som naturalistene (pr. definisjon) benekter eksistensen av.

Merzarzt
Merzarzt
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

Every man alive has an agenda of his/her own. That in some cases these agendas accrete and transcends the norm in influence, is to be expected. Scepticism is a healthy human trait which is also a foremost indicator of an agile mind.

You only seek to define and dissect the any and all sources for answers beyond your own reasoning, but which paradoxically are congruent with and intersect with abstract concepts without any validity and scientific observability.

I’ll see you in 2015.

Beate Szanday
Abonnent
12 år siden

Og når det gjelder artikkelen og jenta, google «temporal lobe epilepsy». Sjekk mange spennende videoer på YouTube. Kryssreferer med kunstnere. Mange med denne diagnosen ønsker ikke medisin fordi de lever i en ganske så magisk verden og mange store kunstnere, både forfattere og malere har hatt det.

Jeg sier ikke hun har det, men hva hun sier og forteller minner om andre som har denne formen for epilepsi og beslektede typer epilepsi.

Let først etter svar i denne verden, den er magisk i seg selv :-D

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Jarle,
Å være naturalist er fra vårt perspektiv i seg selv en diagnose på patologisk konformitet (ytre-styrthet). ;-)

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  J.Johansen
12 år siden

MODERERT OG ADVARSEL:

huskarlahvot, jfr, din kommentar nedenfor: DU KOMMENTERER KOMMENTARER. VI SKAL KOMMENTERE ARTIKKELEN. ALLE SYN PÅ ARTIKKELEN BLIR STÅENDE, MEN KOMMENTARER PÅ KOMMENTARER ER IKKE VELKOMMENT. KOMMENTARFELTET ER IKKE ET FORUM ELLER EN SYKLUBB FOR SMALLTALK, MEN ET VERKTØY I FORSKNING PÅ ET TEMA.

Vi minner om våre regler:

MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.

———
Hva er det egentlig som er kjedelig med denne verden?
(Håper dette passerer.)

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

I alle dager. Er ikke oppfølgingsspørsmål til kommentarer fra selve artikkelforfatteren tillatt?

SIR, YES SIR. (Tør ikke annet.)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
12 år siden

Hvilken annen verden skulle vi lete i?
Vi er faktisk komme så langt på vei i denne verden at vi vet hvordan energi transformeres i kroppen fra lys til tanker, følelser og handling. Dessverre er vi avledet bort fra kilden inne i oss selv – til andre forgjengelige støykilder utenfor oss selv. Kan nevne flere – rock, media, foreldre, lærere hele bøtte balletten…

Hør her hva bla Reverend Stephan A. Hoeller, bishop of the Ecclesia Gnostica. har å si om dette – bør se hele:

http://www.blip.tv/file/3465024?utm_source=player_embedded

Lumpfish
Lumpfish
Anonym
12 år siden

«I Norge ville de aller fleste foreldre bragt denne 4-åring til helsesøster og lege. De ville i tråd med sine ‘naturvitenskapelige’ basiskunnskaper ha konkludert med at dette barnet har psykologiske problemer og må under ‘behandling’, sannsynligvis må barnevernet innvolveres, for foreldrene har sikkert forledet og inndoktrinert sin fireåring og gjort henne ‘psykotisk’ med sine gudsvillfarelser.»

Dette syns jeg er en ganske fornærmene påstand for samtlige norges foreldre. Uansett hvor mye ateist jeg er, ville jeg ikke hatt noe imot at ungen min tror på Gud, iallefall ikke sendt barnet til behandling, fordi det for flink til å tegne.

Jeg syns det er litt morsomt at du snakker om at slike vidunderbarn blir kverket av samfundet, og aldri får utvikle seg, mens du samtidig linker til all den offentlige oppmerksomheten denne jenta har fått ;)
Hva er forresten med barn som har utrolige egenskaper på andre områder, som ikke tror at Gud står bak? Mattegenier feks? Åja, de er kanskje bare hjernevaskete skeptiker-barn de, telles vel ikke.

Monica Waade
Forfatter
12 år siden

Hjertelig takk Lars-Roger for den nydelige versjon av Amazing Grace, herlig å høre stemmen til Cecilia sammen med hvalene. :-)

Når jeg leste denne flotte artikkelen fra deg Jarle måtte jeg tenke tilbake hvordan jeg kom meg gjennom skolegangen, den var som ei tvangstrøye da jeg følte at det var så mye vranglære og ting man aldri ville få bruk for man måtte gjennom. Selv om jeg ikke gjorde lekser og slettes ikke fulgte med i timene ble ikke karakterene så verst, prøvene ble nok bestått med god hjelp fra andre siden. :-)

Alle barn som kommer inn i denne verden er svært åndelige, men de forsøkes skapt til A4 modeller som skal passe inn i systemer. For bare en generasjon siden var det fortsatt sånn at alt for mange så opp til og respekterte presten, lensmannen, kongen og statsministeren uansett hva de foretok seg, øvrigheta skulle man bukke og neie for.

Gradvis har flere foreldre skjønt at det er mer mellom himmel og jord, så det ble stadig nye barn samfunnet ikke fikk ta kvelertak på og samfunnet svarer med stadig økende tvang. De som har tillatt seg å skulle leke guder forstår ikke at de med dette vil møte seg sjøl i døra og bli tvunget i kne av den generasjon som nå er nesten voksne, for her finner vi svært mange som er smarte og har bevart åndeligheten i seg så mye at de ikke vil la uretten vinne. Myten om dagens uhøflige og dårlige ungdom vil bli nettopp det, bare en myte for de snakker kun om noen få som ødelegger for mange.

I denne videoen ser vi at ungdommer er fornuftige og faktisk ser lenger enn de som styrer dette landet…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Jeg har alltid vært «for» å la de unge styre landet. Det har kommet tilfeller i den tidligere muslimske verdenen der unge menn så langt nede som 13 år ble gitt makta over store områder, som styrte dem så bra i lange tider, at de de fikk tittelen «Den Store» i historiebøkene til evig tid:
http://no.wikipedia.org/wiki/Akbar_den_store

ConfusedMe
ConfusedMe
Abonnent
12 år siden

Jeg blir så forvirret, er det aliens gud eller hvem er det som har skapt oss,? Hvorfor visjoner om denne personen, er det inkarnasjon, noen som har plantet vidunderbarnet der? Og maleriene betyr de noe? Skulle ønske hun tegnet «kristus» når hun var 4 og ikke hadde lært seg relgion på skolen/hjemme Da hadde det kanskje vært lettere å forstå innflytelsen, men vakkert er det. Så mye talent

Takk for videolinken, aldri hørt om henne.

ConfusedMe
ConfusedMe
Abonnent
12 år siden

Jeg leste artikkelen etter jeg skrev dette, og så flere av de videosnuttene. Blir fremdeles ikke noe mer klok av den grunn.

Har selv konkludert med, at det er «gud som bruker henne til å vise oss alt det pratkfulle som finnes på jorden, fra mennesker til dyr til landskap. Hennes vanndråpekvinne minnet meg om livets tre.

Enda min konklusjon er noenlunde slik hun forteller selv om inspirasjonen, eller bildene som hun får i hodet.

Du har sikkert svar på dette også: Har de sjekket hjernen hennes når hun får inspirasjon og begynner å male, er det overnaturlige målinger i hjernestrømingene, det kan kanskje være en måte å vise at hun får hjelp utenfra.

Oddis
Oddis
Abonnent
12 år siden

Nå har ikke jeg lest noen kommentarer…

Takk for en flott artikkel, og jeg er helt enig i at slike barn må få utvikle sitt talent til det fulle. Det er jo helt fantastiskt at et barn skal kunne skape slike ting som hun gjør.
Men det første som slo meg er at Jesus var jo født i Midt-Østen, og at han ble hvit for ikke så altfor mange hundre år siden. Hvorfor har hun da syner som gjør Jesus hvit? Noe sier meg at hun tross alt er påvirket fra noen og ikke noe.

Jeg er derimot uenig i at vi skal lære barna våre, jeg har selv 3, noe som helt om Gud. Slik vranglære bør, i mine øyne, unngås. Jeg svarer selv gjerne på spørsmål fra Bibelen, om Jesus og Gud, da jeg er vokst med troende foreldre. Men det ville være feil av meg å si at Gud finnes, selv om det står i en gammel bok som er redigert til å bli til det kirken kalle «det rette» Til det er det alt for mye vitenskap som motsier den teorien,

trackback
12 år siden

[…] Se også: Akiane: Vidunderbarn, kunstner, poet og indigobarn. http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/akiane-vidunderbarn-kunstner-poet-og-indigobarn/ […]

maiken
maiken
Abonnent
10 år siden

Barnevernet tar barna om de er født med spesielle evner.. Vet jeg alt om i generationer! Familien som dyrker kreativitet og sannhet er åpenbart en stor trussel, for vort demokrati..

« Forrige artikkel

Armageddon-skriptet

Neste artikkel »

Den store renselsen er i gang

37
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x