Kaoset vil eskalere

6.9K visninger
4 minutter lesetid
43

De fleste av oss er godt på plass på endestasjonen hvor påska skal feires. Vi møtes med gode venner og nyter livets frukter i fellesskap. I mellomtiden fortsetter dramaet på jordkloden uansett om TV-en står på eller ei.

Vi hører på nyhetene at Norge er stolte over å ha “tatt ut” 50 talibanere i Afghanistan og vi er best i klassen med å bombe soldater som følger ordre i Libya.

I stedet for å fjerne lederen som NATO hevder driver drap på sivilbefolkningen så skal soldatene i Libya drepes i stedet, soldater som har koner og barn på akkurat samme måte som rebellene har koner og barn.

For ikke å snakke om at i enhver krig så er mellom 50 – 90% av alle drepte sivile mennesker som innebærer kvinner og barn. Hvor er logikken i kynismen?

Bensin mot brann

Det blir som å la Gaddafi stå på den ene siden og helle bensin på bålet mens NATO går inn og heller bensin på andre siden av bålet. Hvordan kan det slokke brannen?

Det vil ikke gjøre noe annet enn å forlenge lidelsene. Krigen i Irak (som er basert på en løgn om at masseødeleggelsesvåpen eksisterte, men pussig nok er vi der fremdeles) har medført at 1,4 millioner Irakere har blitt drept. Hva er den verste humanitære katastrofen? Åpenbart de som våre ledere skaper.

Hvorfor er vi i Libya forresten? Er det en skjult agenda igjen som makteliten holder tilbake for oss? Ifølge avisen Pravda så har det russiske militæret avkreftet at det var noe angrep på sivilbefolkningen i Libya når NATO hevdet det motsatte.

Vi hører derimot intet til et nytt EU-direktiv som er i ferd med å bli innført som i praksis vil forby bruk av urter og alternativ medisin. Vi skal ikke lengre ha fritt valg til å velge selv, men i stedet skal vi kun være nødt til å innta de kjemikalieproduserte medisinen den farmasøytiske industrien produserer med alle sine bieffekter og sikre deres milliardinntekter.

Dramaet eskalerer hver dag, men det er essensielt å forstå at dette er en naturlig del av tiden vi er inne i.

Kaos på alle plan

Våre politiske ledere følger en plan som høyere bevisstheter styrer, så vi er alle aktører i et større skuespill som vi har valgt å inkarnere i. De har tatt på seg tunge inkarnasjoner hvor det vet de må svømme rundt i massive mengder med løgn, bedrag, kynisme og deltagelse i drap på større menneskemasser.

Det krever sitt å ta på seg en inkarnasjon som innebærer så mye ondskap og hat som disse må gjennom, men åpner de opp og følger sannheten vil de kunne sette seg selv fri.

Det er derimot ikke bare på den politiske arenaen vi vil oppleve økt kaos. Endringene vil eskalere sosialt og økonomisk.

Kraften er i deg

Den viktigste illusjonen vi trenger å våkne opp av er at vi mennesker har all den kraften og lederen vi trenger på innsiden av oss selv. Det er det siste makteliten ønsker at vi skal finne ut.

Det vil medføre at de mister all sin makt så snart vi mennesker innser at vi ikke trenger disse lederne og maktstrukturene.

Vi er mektige multidimensjonelle vesener. Vi har alle kilden i oss. Den trengs bare å vekkes til live.

Meningen med livet er å sanke visdom på veien tilbake til kilden. Nå er tiden for å vekke opp den guddommelige essensen i deg.

Vi står ovenfor store endringer

Vi er i dag midtveis i Mayakalenderens “dag” 2 i den siste fasen som kalles Universal Underworld. Alle endringer vi mennesker opplever i denne tiden er Moder Jords fødselssmerter til en ny og bedre verden hvor menneskeheten føres tilbake i harmoni og balanse med seg selv og planeten.

Dag 1 medførte jordskjelv og tsunami i Japan med påfølgende nedsmelting av atomreaktorer samt NATOs angrep på Libyas soldater. Interessant nok stemte Kina, Russland og Tyskland blankt her. Tyskland har også slått av flere av sine atomkraftverk som en reaksjon på Japans globale atomkatastrofe.

Allerede er det målt radioaktive verdier 300% over grenseverdier i vann og melk i USA. Media bryr seg knapt om tidenes største atomkatastrofe siden Tsjernobyl. Sistnevnte hadde derimot 180 tonn med uran.

Japans atomreaktor har nesten 10 ganger så mye. Nå er det full nedsmelting. Det blir nesten ikke vits i å nevne at Datalagringsdirektivet ble innført under natt 1 i Mayakalenderen.

Vi står foran endringer fremover som vil lede oss ut av vårt egobaserte materialistiske samfunn og over til kjærlighet og glede. Det er en del av en større plan som vi alle er kommet hit på jordkloden for å oppleve.

Kjenner du nærmere etter i dypet av sjelen din så kan du kanskje føle at hjertet ditt gleder seg stort over å eksistere i disse dager.

Egoet higer etter å henge seg opp i det eksterne dramaet, men i stedet bør vi rette fokuset innover og finne mesteren i oss.

Kilden er i deg

Hvis du får en aha-opplevelse av at kilden er inni deg, og du begynner å leve et annet liv på grunn av det, så vil alt drama begynne å forsvinne fra livet ditt. Du vil kunne hente frem den guddommelig styrken inni deg og oppleve masse glede.

Din utstråling vil i seg selv gi jordkloden en høyere vibrasjon. Er det ikke et fantastisk system?

Sola dømmer ingen. Den stråler på svindleren, tiggeren, deg og meg likt. Sola er bevisstheten vi er på vei mot.

Alt er i skjønneste orden. Endringene tjener en større hensikt i vår planets oppstigning. Kaos oppstår fordi jorden er ute av balanse og forsøker å komme i harmoni igjen. Alt er orkestrert på et høyere plan. Vi trenger bare å forbli fryktløs og nøytral til hendelsene som skjer og forstå at alt har en hensikt. Alt vil til syvende og sist resultere i det høyeste og beste for oss alle.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

43 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

Kaoset vil eskalere heter artikkelen, og i så måte synes jeg denne uttalelsen fra sjefen for den europeiske sentralbanken underbygger dette;

“Mens bankene under finanskrisen litt forenklet ikke hadde noe sted å låne penger fra, har sentralbanksjef Draghi nå gjort det klart at europeiske banker skal kunne låne ubegrenset med penger fra ESB i tre år.”

http://www.na24.no/m/?articleId=3290135

Ok, her er det på sin plass med en høylydt R.O.F.L.S.H.V.U.A.K.O.M.A.I.L…

Akkurat; låne ubegrenset med penger i 3 år! Et par spørsmål melder seg umidelbart;

1. Hvor tar man disse ubegrensede mengdene med penger fra? Det er jo intet mindre enn fantastiske nyheter; EU’s sentralbank har ubegrensede mengder penger, hurray let’s party! (Jeg mener; dersom Sentralbanken har så forbannet mye penger, hvorfor ikke la gjeldstyngende land få tilgang til disse, så kan de igjen gjøre opp for seg… Case closed?!?)

2. Hva skal bankene, som nå kanskje skal få låne ubegrensede mengder penger i 3 år, gjøre med disse pengene? Huh? Låne de ut til gjeldstyngende EU-land?

(ler så hardt at katta setter klørne i foten min mens jeg detter ut av sofaen, og lander hardt på gulvet oppå fjernkontrollen som skifter fra debatten på NRK 1 til Ungdom med pinlige sykdommer på NRK 3)

Hallvard Volden
Anonym
13 år siden

Ikke vært så mye karbondioksid i atmosfæren på 3millioner år i følge ny forskning:

http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7666844

gudfrid
gudfrid
Abonnent
13 år siden

Ville bare legge til så ingen tror at jeg tenker at det er nødvendig ha balanse mellom godt og vondt… nei nei, gleder meg veldig til å komme videre til ikke-polarisert :-)
Det vi opplever nå er/var et eksperiment. Skaperen av eksperimentet var så sikker på at vi ville gjøre som han sa, men han fikk jo det motbevist. Det har ført til forferdelige tilstander på jorda og jeg vil ikke si at det var nødvendig. Det bare var. Mange med meg har enda ikke klart å tilgi skaperen for utfallet av dette eksperimentet.
Det var jo også tanker om å stoppe det.. (les artikkelen til Kenneth K!)
Uansett ville bare ikke at noen skulle tro at jeg ikke har medlidenhet med menneskene/skuespillerne.
Vær positiv, tilgi skaperen, dere selv og alle, for alt som har blitt gjort.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
13 år siden

Takk igjen Kenneth!
Jeg tror det er ekte.. ( kanskje 10% feil pga subjektive forståelser)
Kanskje litt for likt Ra, men det blir jo forklart med at de er i samme densitet.
Også må dette ha vært gjort før det ble bestemt at vi hopper over 4.densitet og går direkte til 5.d. (Eller er det bare den negative som skal til 4.?)
Uansett er det flere fra illuminatet som står frem i disse tider å sier at nå er tiden kommet for å fortelle sannheten.

:-)Sånn var spillet, jeg viste det fra før, så jeg har ikke gått rundt å vært forbanna på Illuminatet. Håper alle nyhetsspeilets lesere ser dette så de våkner i riktig ende!

Hallvard Volden
Svar til  gudfrid
13 år siden

Enig Gudfrid :)

Universet strever evig etter balanse/middelveien… Ying og yang… ALT er nødvendig!

Hallvard Volden
Svar til  gudfrid
13 år siden

send meg gjerne en mail på samadhi82@live.no er nysgjerrig på “hvem du er”! Liker innleggene dine ;)

Kenneth K
Kenneth K
Abonnent
13 år siden

Den her er egentlig litt gammel(fra 2008) så mange har kanskje sett den før, men jeg kom nylig over den og syntes det var fascinerende lesning.

http://wemustknow.net/wp-content/uploads/2009/10/dialoguewithhiddenhand-wespenre.pdf

Det er kanskje ikke ekte, men mange av svarene hans er veldig overbevisende. Uansett hvem som er The Hidden_Hand, så er det en intelligent person. Og hvis det faktisk er ekte og han er den han sier han er, så er kanskje spørsmålet om man kan stole på et ord av det han sier..

Det er et langt dokument, men verdt å lese synes jeg :) Noen tanker?

Hallvard Volden
Svar til  Kenneth K
13 år siden

Interessant lesning ;) Skummet gjennom det, men dette skal studeres i detalj! Takk for tipset…

Gnostica
Gnostica
Abonnent
13 år siden

Om dere holder frem i den ånd som noen av dere gjør på dette sted, vil dere frembringe kataklysmene..

Se denne:

vantro
Abonnent
13 år siden

14 signs that the collapse of our modern world has already begun

December, 2012 may be a useful date as some sort of mid-point in the crisis, or perhaps as a trigger date for some further acceleration of society’s rapid unraveling. But make no mistake: We are already living in the collapse of our modern world. And you have a front-row seat! (Exciting, huh?)

Think about what’s happening around you these days. These are the signs of the last, desperate clutches of a civilization built on utterly unsustainable practices that don’t value life on our world. These are the End Times of the corporate oligarchy; the monopolistic for-profit corporation machine that destroyed everything in our world in exchange for a slightly higher quarterly earnings report.

In the quest for more money, humanity has sacrificed its food supply, its pollinators, it’s oceans, forests and soils. Greed-driven humans have used other humans as medical experiments and cannon fodder. We have created wars to sell more bombs, and we’ve invented disease to sell psychiatric chemicals.

These are the practices of a failed civilization… and one whose days are numbered. Watching it all crumble is far more interesting than watching it continue its destructive ways, of course, because those of us paying attention realize a future civilization must rise up in the place of this one after the collapse.

Say goodbye to the false power of institutions

The root cause of most these problems that are bringing down our world right now is bad government. It is bad government (Big Government) that approved the GMOs. Bad government enforced the medical monopoly and allowed the pesticides to kill the honeybees.

The downfall of modern human civilization is, as you probably guessed, also the downfall of the very idea that Big Government creates a better society. Because if there’s one idea that needs to stay dead after the collapse, it’s the idea that We the People somehow need another group of people (government workers) to live off our hard work while hounding us with their false authority, directing every little detail of our lives.

What we need in our world isn’t more government, but more freedom. If we had freedom, integrity and personal responsibility, we wouldn’t even be facing the global collapse that has already begun. But alas, the human race is an infant species and it must learn some lessons the hard way, it seems.

This lesson should be long remembered: If you let the corporations, the banks and the governments run your economies, your farms and your lives, they will enslave you and steal your future while you sleep; they will inject silent poisons into the very world around you until you awaken one day to find that all you created has been destroyed. They will promise you paradise but deliver only death. Beware of any entity that is not a living person — no government, no institution, no corporation has a soul, nor a heart, nor a conscience. They are forces of organized destruction that decimate those things we hold dear while delivering to us things that will only enslave us or harm us.

Learn more: http://www.naturalnews.com/032258_economic_collapse_2012.html
eller (hvit tekst på svart bakgrunn):
http://www.starseeds.net/forum/topics/14-signs-the-world-as-we-know

ola
ola
Abonnent
13 år siden
arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ola
13 år siden

Det er fordi Russland har en marineflåte i Syria, for å forsvare seg mot USAs baser i Bahrain.

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Siden november har et stadig økende omfang av gigatiske orber blitt observert i verden der nattens “angrep” på FortWorth var ekstremt

Er de av det gode eller det onde ?
De minner veldig om lysene i illuminatifilmen skyline ……

FortWorthExplosions

UFO (?) Emerges at Sakurajima, Japan [Full-length] – WEIRD/Space-warp – March 13, 2011

Skyline

http://www.youtube.com/watch?v=-QSymCekdLk&feature=related

Tom_B
Tom_B
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ble nysjerrig på dette du sier om fort worth, mener du stormen var et angrep fra værgudene da kanskje? Og glimtene vi ser i filmen noe helt annet enn eksplosjoner forårsaket av nedfalne strømledninger? Enlighten me!
Hvor er orbsene du prater om?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Tom_B
13 år siden

Aner ikke, kanskje du har noen gode teorier Tom :)

Filmen fra Fort Worth ble fjernet fra en rekke forum etter hacker angrep men brukere hadde allerede lagret og lastet opp igjen etter hvert

Tror ikke stømledninger som faller ned vil oppføre seg sånn som i Fort Worth..

Teorien er jo at de er solstormen fra 11 Mai som er årsaken, bare siste timene er 5 nye kraftstasjoner satt i brann

Orbsene er lysene du ser på himmelen over Fort Worth så kanskje det er alien som er begynt og destruere verdens våpen :)

Ikke vet jeg men den som følger med vil nok få svar

http://www.thebigwobble.com/2011/05/are-solar-storms-bringing-down-electric.html

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/05/17/an-unprecedented-century-of-natural-disasters-is-upon-us/

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

LOL! Den skeptiske forklaringen at transformatorer eksploderer er jo ikke helt god. Jeg har selv vært vitne til hva som skjer når en transformator “sprenger”. Og tro meg, den skaper bombelyd. På opptakene som ble tatt av denne hendelsen, hører man ikke engang en pipelyd. Har “aliens” slått av lydanlegget? :D

Anhelina Darko
Anhelina Darko
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

Hva har den med saken å gjøre Armin Bahrami?

Jeg har et spørsmål.
Hvem er det som styrer her inne? Det virker totalt anarkistisk dette kommentarforumet, og er ufattelig rotete når sånne meldinger som dette fra Armin dukker opp som respons til spørsmål om årsak til lysglimt på bakken i Fort Worth, som forøvrig er et stedsnavn, og ikke egentlig noe fort lengre.
Fort Worth var en militær utpost på 1800 tallet, men er ikke det nå lengre.

Quark
Quark
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Vel, Anhelina, kameraderi styrer nok dette stedet, så medlemmer i gjengen slipper unna med hva som helst av innlegg, deriblant påstander om pedofili o.l. mens den som ikke er med i gjengen, og særlig den som er kritisk, får sine innlegg slettet over en lav sko. Til slutt blir man nok slettet selv også.

Skal vi vedde på hvor lenge dette innlegget får stå? ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Ser det står her enda selv om det er tototalt irelevant i forhold til artiklen sånn somm alltid Kvakk :)

Men du er vist vernet, etter flere å med rasering av kommentarfeltene her med grover personangrep og spydigheter, håning og latterliggjøring av alle brukerene så er du her forsatt, men du har kanskje “diplomatisk imunitet” ?

NS er nok mest sannsynlig eneste forum i verden som ville vist sånn toleranse ovenfor bøller

Alt tyder på at vi er en del av en kosmisk plan, universet funker som en klokke med tannhjul og nå etter en lang syklus på 26 000 år så klikker vi ett hakk opp

Her er siste listen over transofrmatorer som er slått ut

http://bigwobblenews.blogspot.com/2011/05/updated-several-international-incidents.html

Orber eller 6D lysvesner om en vil er kommer ned for å hjelpe oss med overgangen

Siste året har vi sett en eksplosjon i orbeobservasjoner på planeten
Antall aktive vulkaner i verden ligger normalt på 10-12, nå er antallet oppe i over 50 aktive vulkaner
Hver gang en vulkan begynner å få utbrudd så dukker det opp orber og vulkanene roer seg ned igjen, ved Fukusjima er store mengder orber observert, ved klippemosekeen og militære annlegg osv osv

Ser ut som om dem roer ned planeten og NWO maktene til vi er forbi dimensjonskift så vi ikke skal bli utslettet i katastofer før skifte

Det vi ser nå minner litt om Maya profetiene om at store mengder UFOer vil ankomme i 1993 og øke fremover mot skifte for å hjelpe oss med overgangen til dimensjonskifte

Store mengder reinkarnerte sjeler fra Atlantis skal vist også hjelpe til med overgangen +++

De fleste har vel også lagt merke til at tiden går fortere og fortere

Greit med litt Orbe hjelp mot underjordiske, utenomjordiske, skrømt og andre troll :)

http://www.youtube.com/results?search_query=vulkan%2C+UFO&aq=f

Michelle
Skribent
13 år siden

Mon-arkisk bryllup på Hitlers 66. bryllupsdag!

Herskesyke tankekontrollerte tror vi er bedre-dukker fordi vi er i monarki-blod.

– For en syk verden vi lever i, en illusjon av dimensjoner:

Se på oss, vi er veldig populære, we made it because of you, fordi vi er så flinke.
Se på oss, vi er “wannabe-Diana-lookalike”, men vi eier alle pengene deres, reklamerer for militære ting og har dere som slaver.
Se på oss, vi vinker til dere der nede fra våre enorme gamle slott og uendelige eiendommer, mens de fleste av dere ikke har tilgang på landområder engang og knapt har tak over hodet.
Se på oss, alt er under kontroll, dyrk oss, tilbe oss og vi lar dere få ytre dere litt og betale inn skatt for mesteparten av det dere må gjøre for oss uansett.

Vi er symbolet på den nye verdensorden..

– Vær så snill, spar oss for mere reklame for hierarki, monarki, pengesystem, militære og biskoper bak en fasade av illusjoner!

– Just another couple of mind-controlling..

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/leppeleser-avsloerte-will-og-kates-private-balkongprat-3481731.html

– vi har prøvd å poste mye mildere versjon av overnevnte synspunkter på diverse forum, men det har blitt slettet, så ytringsfrihet kan vi ofte glemme.

Ursus
Ursus
Abonnent
13 år siden

White House releases Obama’s birth certificate:

http://www.whitehouse.gov/sites/default/files/rss_viewer/birth-certificate-long-form.pdf

Og det er selvsagt mye som skurrer med hele greia… det virker nesten som om noen vil at fødselsattesten skal avsløres som fake. Det skal være en scanning av ett dokument, men likevel består det av layers på layers… det er bare å sjekke selv.

Mer om dette i denne tråd:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1462844/pg1

De ulike layers:

http://s1219.photobucket.com/albums/dd439/andyourism/?start=all

Mulig noen proffe grafikere kan forklare dette…

XIPE
XIPE
Abonnent
13 år siden

Kjære Michelle.
Vi kan være enige om at Iliuka ikke alltid er lett å forstå. Jeg har vært på mange råd med ham, lest det meste som ligger på nettet og hatt kontakt med tilsvarende medier. Ofte har jeg måttet lese hans svar både to og tre ganger for å forstå, eller danne meg et bilde av hva han mener.
På direkte spørsmål har han svart at hans måte å snakke på, er bevisst for å få oss til å reflektere over hva som er sagt. Han har også sagt at svarene hans kan avspeile din egen åndelige modenhet.
Av alle de spørsmålene jeg har stilt ham, har han aldri gitt meg svar som kan stride i mot våre frie valg. Han har gitt gåter og spor som hjelper meg videre.
Konkrete upersonlige temaer som blir tatt opp, er derimot god veiledning.

Han har flere ganger fått spørsmål om forskjellige healingsformer. Folk har en tendens til å lage strenge, dogmatiske regler for hvordan dette skal utføres. Det har Iliuka sagt at er unødvendig for å oppnå det man vil, nemlig å hjelpe andre. Jeg er selv healer, som de fleste av oss er, og jeg har utviklet dette fra en overbevisning om at det er noe utenfor oss selv, og det er kjærlig. Når jeg begynner å behandle, merker jeg straks at flere hjelpende energier kobler seg på, og legger ord i munnen på meg for å gi veiledning. Alle jeg har hjulpet er blitt bedre. Når man healer, er man en formidler av legende energier, og det er viktig å være takknemlig.

Jeg tror du må lese den biten om Illuminate en gang til. Da jeg stilte spørsmålet, brukte jeg et av flere navn. NWO, kabalen, Illuminate, makten bak makten, og Iliuka omtaler disse som skygger av menneskeheten. Iliuka svarer alltid diplomatisk, men har alltid vært klar på at Illuminatis handlinger ikke er gagnlig for menneskeheten.

Israel hadde opprinnelig tolv stammer. To av disse lever i Israel. De resterende ti stammer, har spredt seg i verden, og har dannet blant annet NWO. Mitt spørsmål var om man fant disse stammene igjen i adelen og sterke familieimperier. Dette bekreftet Iliuka, men han sa samtidig at de har begynt å miste sin makt.
Han omtaler Obama som en god leder, men han slåss mot, og blir farget av, det flerhodete troller som utgjør den reelle makten i verden. Iliuka sier Obama har en viktig rolle i begivenhetene vi står ovenfor. Ikke mistolk dette som et knefall for feilslått politikk.

Hvis Iliuka er en demonisk mind-controller, så er jeg en djevel. Og det får jeg ikke helt til å stemme.
Iliukas hovedbudskap, er at vi skal leve i nuet, hjelpe våre neste, dyrke sang og gleder, og gjerne kose oss med en bamsemums. Det må da kalles et positivt budskap.

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  XIPE
13 år siden

Jeg stiller meg helt bak det du sier her XIPE.
Jeg har også vært med på råd med Iliuka, og fått healing av ham. Jeg har lest det meste ligger på nettet og har ofte måttet lese det mange ganger for å få med meg hva han sier.
Ikke noen gang har jeg fått følelsen av at Iliuka er en negativ entitet, demonisk eller en “mind-controller”.

Med en negativ holdning til det man leser vil man også tolke det til sin favør. Og når man tar en setning ut av sin sammenheng og farger tolkningen av den med sine negative holdninger, så blir tolkningen å regne som en løgnaktig fremstilling av det som faktisk er sagt.

Michelle
Skribent
Svar til  XIPE
13 år siden

Det jeg kan gjøre for å hjelpe videre, er å være åpen for at ting man er involvert i, ikke er som man tror dessverre. Jeg er veldig lei meg for dette, men jeg er 100% sikker. Jeg har gjort min egen research på iliuka og fått min egen sannhet, da benytter jeg ytringsfriheten til å dele den med andre, fordi jeg vil ikke at folk skal bli lurt, bli passiviserte og satt på feil sti i livene sine. Jeg kommer ikke til å kaste bort mere tid på å få bevis mot iliuka, jeg har fått mer enn nok bevis for min egen del iallefall. For de som trenger mere bevis, anbefales å studere gamle råd selv for å finne mer!

Selvsagt kan man gi med hjertet og kjærlighet trenger ingen utdannelse, ja det er bra å være takknemlig. Det er ikke det vi snakker om.

Hvit Tids Healing er en helt egen kilde som kommer bortenfor ditt eget hjerte faktiskt, du låner energi fra noe annet, fra en utømmelig kilde. Det er en egen type kraft som benyttes for folk som ikke selv direkte er healere nødvendigvis av ulike grunner, men de låner altså energi fra et spesielt sted ute i universet. Alt er kjærlighet, men kjærlighet har ulike sider og måter. All healing er ikke det samme, selv om de fleste healingformer kan helbrede.

Vi har ulike typer instrumenter og ulike sanger. Det blir nesten som å si at du trenger hverken å ha et helt spesielt piono stemt med naturtoner, eller lære å spille dette spesielle pionoet for å faktisk spre den slags musikk. Om du spiller dette vakre pianoet, så begrenser ikke det musikk generelt, som om du skulle kunne spille den slags musikk bedre uten det pianoet eller lære det. Det er altså ikke negativt å lære å spille “piano”.

Mange som har jobbet årevis med flere kjente healingformer før, har tatt utdannelse i Hvit Tids Healing og jobber med denne energien nå.

Men kan sammenligne Hvit Tids Healing litt med Reiki som også bruker tegn, bare at man bruker utenomjordiske teng & symboler etc. Og man tar altså energien fra et helt spesielt sted. Det er noe annet enn alle andre healingformer som alle er unike også på sin måte. Men begge disse healingformene gir altså healing. Igjen, all musikk er ikke lik.

Selv om iliuka er demonisk og mind-control, så er ikke hverken du eller andre som hører på han djevler selvsagt! Dere er av lys og kjærlihget og vil bare alle godt! Hvem som helst kan bli lurt, jeg har selv blitt lurt av mange andre ånder og sjeler også..

VI må være ærlige med oss selv, og være åpne for ny kunnskap. Det er lov å si at en ånd er en demon, det er ikke farlig. Ikke vær redd!

Jeg forstår godt at dere vil tro på dette, grunnen til at dere vil tro, er at dere vet at det er levende vesener i andre dimensjoner vi kan kommunisere med, både snille og ikke så snille, og livet fortsetter i evighet. Dere ser det også er noe alvorlig feil her i verden, og dere søker informasjon fra andre kilder, det er naturlig og sunt og ikke feil. Men man må alltid være klar over at demoner er løgnere om man kommer i kontakt med slike. De vil knapt innrømme for seg selv at de er i en lav dimensjon. Dessuten kommer de alltid med masse lys og kjærlighet og sannheter selvsagt, hvis ikke ville jo ingen høre hva de har å si. De er ikke her for å lure de slemme først og fremst, men for å lure de snilleste.

Så lenge man velger kjærligheten og lyset, så er det ikke så farlig om man hører på iliuka og religioner hellet tror jeg, men da må man velge vekk det man ser er negativt, eller vri og vende på ting, tro på ditt eget hjerte først og fremst. Jeg er bare redd at ikke alle klarer det. Om man tror at iliuka er en mester i kjærligheten, mange tusen år gammel tibetansk munk eller hva han kaller seg, ja da sluker man ofte alt han sier rått .

Det råd jeg kan gi her, er iallefall å grundig se intervjuene med Peggy Kane for å forstå at det faktisk er en demon. Iliuka er et veldig trist eksempel, siden det Peggy Kana referer til, er faktisk ånder som nesten bare gir positive budskap, men det er alltid lagt til dissinformasjon. iliuka derimot gir selv klart negative budskap direkte, men selv da blir det tatt godt imot.

Peggy Kane har viet sitt liv til å avsløre kanaliseringer og EVP. Hun avslører også religioner og sier at alle hierarkier er infiltrert av demoner, pengesystemet vi har, holde dyr som slaver og den industrien som er her i verden, alt dette er feil! Svarene har Peggy Kane kommet frem til etter årelang grundig research der hun analyserer hva budskapet er baklengst. Ånder har i ettertid da flere ganger inrømmet at hun har avslørt de og de er veldig forbauset over at hun klarte det. Peggy Kane har levt veldig avsides fra verden ellers de siste årene. Hun har gått offentlig ut med at mye av informasjonen hun ga selv har også vært feil, og hun har vært nødt til å avsløre venner av seg som besatte av demoner på en måte. Før det var hun en stjerne i et internasjonalt UFO-miljø og en av nøkkelpersonene som gjorde David Icke kjent..
http://video.google.com/videoplay?docid=692524212659068187#

XIPE
XIPE
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Kjære Michelle.
Din sannhet er sannhet, samme hva andre sier.
Lev i lyset og kjærlighet.
Xipe Totec

hvada
hvada
Abonnent
13 år siden

Typiske dommedagsprofetier.
Her var det ingeting nytt….Som slektning av en Jehovas Vitner er ikke dommedagsprofetier noe nytt for meg.
Her blir aktuelle hendelser inn og utland koblet sammen i en større sammenheng.
Husker godt da golf krigen og krigen på balkan brøt ut på begynnelsen av 90 tallet, da ble disse hendelsene koblet sammen til en grøt av dommedagsprofetier.
Verden har alltid vært ett kynisk sted, fra Romeriket til nåtiden men jaggu! Verden består!!
Vi vil fortsatt være her i 2015 og dere vil fortsatt snakke om vibrasjoner og forandinger…. Hvilke jordskjelv, tsunami, kriger, og annet som da vil være flettet inn i en dommedagsteori vil tiden vise. Uansett vil dere desverre få nok av tragiske hendelser til å lage eksentriske reportasjer om

kj
kj
Abonnent
Svar til  hvada
13 år siden

Nettopp hvada, men det er slikt som bare er støy for både JV´ere, satanistpreikere eller andre profeter av dommedag – og løpet kjøres videre!

Bortimot enhver hendelse, og særlig katastrofer, føyer seg pent og pyntelig inn i rekken av tegn. Noen elsker denne form for dramatikk og spenning.
Det er som å lukke opp døra og gløtte inn i et stort galehus … med en fortettet sfære av en slags syk atmosfære!

Når hele sin hverdag, når alle sine tanker tilsynelatende kun dreier seg om satanister, aliens, ufo´er, mind control, skumle MicroShiper, NWO, jøder, politikere og firmurerske myndigheter som står i ledtog med Satan og som skjuler at dem kun vil oss det aller verste – at alt dem foretar seg, gjør dem for å skjule sin djevelske agenda som går i retning mot én verdensregjering – og da skal alt være preparert og lagt til rette for demonene.

Og jordas befolkning er redusert med bortimot 9/10 deler. Og katastrofer og mer eller mindre uventa hendelser dukker opp – og dommedager går og nye kommer!

At noen snakker, ikke nødvendigvis om dommedag, men om rensing og transformation, kan jo være fyrlyset som fjerner en fra farlig farvann … !

Og da er atmosfæren så tettet at den er ugjennomtrengelig!

For å komme noen i forkjøpet: Hvorfor gløtter jeg inn døra da?

Dette var vel ikke seriøst eller saklig, så nå blir jeg vel bannet … ?

XIPE
XIPE
Abonnent
13 år siden

Dette var en fin tilstandsrapport, Frank. Hvis man ønsker å se, så ser man at den kampen som utspiller seg nå, er en helt annen enn den som media beskriver.
Vi er vitner til, og med på, de største omveltningene verden har sett på veldig lang tid. Den store forskjellen nå, er at nå skal ting gjøres riktig.
Vi går mot en tilværelse der polaritetene forandrer seg. Dualiteten, med jing jang, vil erstattes med jing, jang, jung. Mørket kan ikke formørke lyset, men lyset kan opplyse mørket.
Dette vil bli en tilværelse der mørket blir fortrengt, og kjærlighet og medmenneskelighet vil bli det førende.
Det er krefter som arbeider aktivt mot at dette vil skje, men de vil mislykkes.
Jeg har stilt mediet, Iliuka, noen spørsmål om dette, og svarene kan du lese her. Disse opplysningene gir oss grunn til å sprette champagnen.

Jeg har et spørsmål om Illuminate, – aristokratiet i Europa, USA. Er det Israels 10 tapte stammer?
Så kan der tales, korrekt.
Så det er det som har blitt til det som nå er Illuminate?
Korrekt, korrekt. Meget av kraften er like fullt fortapet, således er der konstruerede krefter. Der er således óg påvirkeligt gjennom hva der samles av menneskebarn, dog ei kan der blive til nogen ‘victory’.
Nei, så de mister kraften over disse Haarp-antennene og sånn..?
Korrekt.
Ble den brukt i Japan?
Så kan der tales. Dog der finnes óg annen influens nu. Lik vi taler; oppsigelsen er komplett for menneskebarna. Der er Den intergalaktiske råd der råder nu.
Ja, så Haarp er satt delvis ut av spill?
Korrekt.
HER ER MER FRA RÅDET DEN 16. MARS I ÅR:
Hvorfor er det ingen offentlige personer som forteller oss om hva som skjer i disse dager med Universet?
For hva den nu ser, så er der lik der er for 9 dager tilbake, så blev hele Moder Jord og Menneskeheten overdraget til intergalaktiske råd. Menneskebarnet kan ei beslutte noget og råde noget selv noget mere nu. Konu Ekatah. Menneskeheten er oppsagt.
(Humring. Det sies: Det var på tide.)

Michelle
Skribent
Svar til  XIPE
13 år siden

Jeg vil påpeke til deg min advarsel mot kanaliseringer,
ref. Peggy Kane:
http://www.blinkvid.com/video/83235/Peggy-Kane-Interview-Volume-1–Reptilian-Agenda

Her ser vi igjen mind-control fra iliuka der han får oss inn på det med blodslinjer som noe positivt.

Videre beviser som taler imot iliuka:
1. iliuka taler imot særdeles annerkjente healingformer

Reconnection (Eric Pearl):
“Ei ser vi behovet.”
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR-2-2010.doc

Hvit Tids Healing:
“Således der begrenser kraften mer enn hva der utfolder kraften.”

http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_%20ILIUKA_NR3-2006.pdf
2. iliuka forsvarer Obama:
“Alt er der til normalt utviklinger.”
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR-2-2010.doc
Innebär det att han är er god ledare?
 Så er det, så er det.
 Han är en av dom utsända? 
Så är det, så är det. Kono Ekatah.
http://www.iliuka.net/Dokumenter/Fagraad_2009-10-28_Roeros-web-etter_emner.doc
-> http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs
 -> http://www.youtube.com/watch?v=0CV8Xt2VWvc
3. iliuka forsvarer Atom-Kraftverk:
“Alt er der så skapet på sin Jord av nucleoner og ioner.”
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR-2-2010.doc
4. iliuka forsvarer chemtrails:
Så de chemtrails’ene trenger ikke å være noe negativt? 
Ei er det, ei er det nu. (081108)
Ja vel. Så de er til gavn?
 Tusener og tusener, korrekt. (111208)
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR-2-2010.doc
5. iliuka forsvarer illuminati:
 Jeg har hørt om ’Illuminatum’. Jeg liker ikke ordet. Kan du fortelle noe om det? 
Frykter den Lysets kilder? 
Nei.
 Således er der i tiden der kommer, den vil kjenne hvorledes der lik Illuminati tales lik
kraften av ditt Lys’ kilde for hva den byder og hva den mottager av Universums kilder.
http://www.iliuka.net/Dokumenter/visdomsord_fra_iliuka_-_nr._1_-_2006.pdf
Er det Illuminatis medlemmer som har den reelle politiske innflytelsen i Verden, – de som trekker i trådene? 
Ei er det, ei er det.
 Hvem er det da som trekker i trådene?
 Hvile dine tanker. Der finnes Stor Ånd, og der finnes Ånd der ei er manifestert. 
Er frimurerne en skjult maktelite i Norge?
Ei er det, ei er det.

http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR1-2010.doc
6. iliuka forsvarer Lucifer og sier at både Lucifer og Kristus bor i alle vesener:
“Der finnes all tid en liten Lucifer i hver en livsvesen der lever, der finnes all tid en Kristo gestalt i alt hva der lever.”
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR1-2010.doc

Det er interessant og gøy å kunne hjelpe til med å se sannheten, det forbauser meg at jeg finner flere feil ved iliuka nå som jeg ikke visste låg offentlig tilgjengelig på nettet, jeg har lært masse mere negativt om iliuka nå enn jeg trodde jeg noen gang skulle klare å lete frem, og dette på kort tid og lett å vise linker til som bare det, dette ViRKELiG SKREMMER meg!!!!, så åpne øynene folkens, vær skeptiske til alt og gjøre hjemmeleksen deres NÅ, jeg fant mye veldig vakkert, men alt for mye alvorlige feil i læren til “iliuka” dessverre, så feil at jeg er 100% sikker på at det er mind-control via illuminati!

Så enkelt som å lese et råd nøye i detalj, med kritiske øyne, kan gi deg flere overraskelser, og ellers google iliuka + noe du lurer på, for å se om han har sagt noe om det og hva det er. Søk selv opp og les det jeg linker til for å være skeptisk til det jeg legger frem også, dere må få bevis for deres indre sannhet slik at det blir deres virkelige sannhet og ikke noe dere bare tar for god fisk bare fordi jeg sier det heller.-)

Ta også en ekstra kritisk titt på spådoms-kanaliseringer gjort på 90-tallet:
http://iliuka.diskusjonsforum.no/iliuka-about51.html

Hvorfor må man være kritisk til iliuka?
Fordi alt for mange sluker alt han sier rått og ukritisk og tar alvorlige avgjørelser i sine liv utifra hva “iliuka” sier..

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jeg ser ikke hvordan du tolker Iliuka til å mene at blodslinjene deres er noe positivt. Han sier de står for fall.
Og vi er på’n igjen. Alt av korrekt sannhet vil komme for en dag for den som ER i seg selv, den direkte link med skaperen, og vi kan bruke elitens talerør til egen fordel for å få info. Iliuka er et meget spesielt emne, for han foretar healing, chakrajustering og husrens der han er til stede, og folk kjenner det på kroppen. Noen kjenner energiene gjør vondt, men da er det for brå omstilling. Se bare på lysarbeidene til Little Grandmother: Uhyre smertefullt for de som fødte den nye bevissthet. Og jeg har selv sett det samme på nært hold [privat] med de mest troverdige, ingen økonomi i bildet. Det viktigste budskapet hans er ingen frykt, full kjærlighet og forståelse til alt og dét er ikke så ille å påvirke folk med akkurat, men forstår din skepsis til resten.

Det med chemtrails har nå blitt veldig spesielt, med tanke på strålingen. Sannsynligvis vil De knerte mennesker med dette siden det har pågått så lenge, mens den tredje verden er utelatt. De bruker nok andre metoder der, men komet-planet-sola er sagt å ha med skadelig stråling, og bariumen i chem’sene er den beste beskytter mot stråling [blir brukt i roentgen, industri osv]. Hvis kometstrålingen er en bløff så vil Japan-strålingen øke i alle NATO-land… Vil de skjerme seg selv eller oss som de tror skal bli deres nye slaver, samtidig som de bruker chemtrails som en forsterker for MK, HAARP og Project Bluebeam?
Morsomt nok skal Alice Cooper snart delta i verdens første [?] hologramkonsert i London, direkteoverført fra USA.

Sannheten kommer for en dag, som alltid, og da vet man det.

Det er kjempebra du kritiserer, gode kanin, for inget skal der gjemmes fra lyset! Og du gjør det i bevisst kjærlighet og omtanke :] Strålende vakkert, og derfor vil jeg dele en vakker, norsk sang med deg og resten, hvor en virkelig kan kjenne Det Gamle gi slipp:

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Snille Equalitor, hjerteligst takk for den utrolig vakre sangen♡

Ja jeg er bare 100% ærlig, min overbevisning er at iliuka er en demon dessverre, jeg er helt sikker på dette!

For eksempel, hva i alle dager mener han med at “Menneskebarnet kan ei beslutte noget og råde noget selv noget mere nu. “? Det meste fra iliuka blir for meg total dissinformasjon rett og slett!

Jeg tror folk vil så gjerne at dette skal være sant, de vil så gjerne vri og vende på det han sier til noe positivt. Beklager, jeg vet for eksempel at Hvit Tids Healing som han latterliggjør, er noe helt annet enn hva han lurer folk til å tro. Iliuka har også sagt at David Icke er svada, noe han selvsagt ikke er.

Husk at Peggy Kane hadde en åndelig mester i mange år, og etter en stund så måtte hun innse at mye var svada. Men så fant hun ut at det var demoner som lurte henne, og da gjorde hun alt hun kunne for å bli kvitt de.

Equalitor
Equalitor
Abonnent
13 år siden

De nye en-ER-giene vil røre ved alt, og en får hva en tror en får av negativt og positivt, hovedsaklig. Sterk materialisering vil det bli… “All you need is ¤¤¤¤”

Får kanskje kikke litt på jodtabletter også.. Men husk at en også kan bruke Natron/baking soda [ikke bakepulver!] til stor hjelp. En del urter også, men mange folk inkl. meg er usikre på de. Natronbehandling: http://blog.imva.info/medicine/treatments-nuclear-contamination

Det blir mer og mer tydelig at vi kan få hendene fulle, men snu frykt om til kunnskap og kjærlighet. Dette er hva vi har ventet på og akseptert i vår reinkarnasjon. Med vår viten vil vi bli fyrtårn for andre, pillarene som holder psyken i en familie/gruppe/småsamfunn oppe :]

Nibiru/Telda viser seg tydelig med haler i horisonten i en ikke helt ny film, faktisk. Bare meg den har gått hus forbi? Ser helt sinnsykt ut men dette skal vi klare. Pack up, så skalker vi lukene om ikke lenge :]
Mulig å debunke eller ei? Den som har noen forklaring må jo prøve. 4.30 min uti. http://www.youtube.com/watch?feature=iv&annotation_id=annotatio

Mr.Jingles
Abonnent
Svar til  Equalitor
13 år siden

Equalitor…..linken din nederst førte bare til en innloggingsside på youtube.com.

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Mr.Jingles
13 år siden

Helt merkelig. Adressen funka da jeg selv limte inn i vinduet, men data er merkelige greier hehe. Her kommer den igjen:
http://www.youtube.com/watch?v=QOwXNKqCe6s
Astronomer, opplys oss.

Jeg skal ikke så bråsikkert hevde ELEnin er den mystiske planet og/eller sol, men du verden som den har påvirket jorda. Doble superskjelv to år på rad her ved alignment/oppstilling sammen med sola. Artig for den som skal debunke det, men all kunnskap er god kunnskap.

Salat
Salat
Abonnent
13 år siden

Takk for en positiv og flott artikkel!
The veil is thinning, personlig og kollektivt
Vær jordet og hold så høy vibrasjon som mulig.
Lev bevisst – lev positivt.Ikke la MS-media (og eliten) dra deg ned i møkken på deres eget vibrasjonsnivå.
Husk at du kan bare ta ansvar for den energien du selv har skapt.
Klarer nesten ikke vente på at dette dramaet er over.
Prøver å nyte reisen dit.

For de som er interessert i å vite mer om overgangen til den “nye jorden “så kan jeg anbefale radiosendingene med Nora Herold og Wendy Kennedy på http://www.journeyswithrebecca.com/Current_Archives.html . De kanaliserer direkte i sendingen.

Frank, har du lest Convoluted Universe serien av Dolores Cannon ? Der står det utrolig mye spennende info om den “nye jorden” som passer veldig godt inn i dine artikkler.
Peace and Harmony

Metatron
Metatron
Anonym
13 år siden

Mange heftige energier for tiden… *sukk*

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Under en krise vil informasjon være noe av det første man oppsøker. Både Danmark og Sverige har egne nettsider med kriseinformasjon, på henholvdsvis kriseinfo.dk og krisinformation.se.

I Norge er slik informasjon ikke like lett tilgjengelig.

Siden kriseinfo.no drives i dag av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), på oppdrag fra Justisdepartementet.

Her finner man lite informasjon om pågående kriser – som for eksempel situasjonen i Japan.

Norge som liksom skal være best i klassen når det gjelder alt mulig, det gjelder kun på ting som reflekteres utenriks og som kan gi
dem en stjerne i globale sammenhenger, som EU, FN, NATO osv. Ikke noe som den norske befolkningen vil ha eller som er trygt og godt for egen befolkning.

Dette er jo ingen “bombe”, vi vet jo hvordan dette klientellet jobber.

Skulle være klar i 2010
http://www.abcnyheter.no/nyheter/110411/kriseside-i-norge-fortsatt-ikke-klar

Mr.Jingles
Abonnent
13 år siden

I denne tiden med store omveltninger foran oss er det viktig at vi beholder roen og fokuserer på det som er viktig; familien og våre nærmeste. Å være åndelig opplyst og bevisst på det som skjer i verden, og være bevisst på hvilken rolle hver enkelt av oss skal spille i det dramaet som utspiller seg. Er du en aktiv deltaker, eller en passiv tilskuer? Sitter du stille og venter på det som kommer, eller gjør du menneskene rundt deg oppmerksom på hva som er i ferd med å skje? Sitter du paralysert og venter på at katastrofene skal ramme deg, eller forbereder du deg på det som skal komme?
Tro ikke at de forandringer som allerede har begynt kun gjelder alle andre, og at vi her i Norge ikke blir berørt. Selv om Norge ikke har vulkaner og heller ikke ligger oppå en forkastning så slipper vi ikke unna. Når hele jorda rister og skjelver så skjelver også Norge. Resultatet av det blir ras og utglidninger fra mange av våre bratte fjell, ned i våre mange dype fjorder. Resultatet av det blir flodbølger og rasering av veier og bebygde områder. Vi må også regne med uvær og vinder av hittil ukjent styrke i Norge, og nedbør i store mengder som vil få elvene til å flyte over sine bredder og utløse jordskred fordi jorden blir mettet av alt vannet. Glem heller ikke at når kraftige jordskjelv og vulkanutbrudd rammer andre deler av verden, slik at enkelte områder presses ned og andre løftes opp, så utløser dette energier som kan forflytte seg rundt hele jorden og forårsake tsunamier også mot norges kyst. Bølger på mellom 10 og 20 meter vil kunne rasere hele kysten vår.

Dette er ikke bare skremsler men fullstendig realistisk. Å være mentalt forberedt på det som kommer er bra, men det hjelper lite dersom man ikke forbereder seg rent fysisk. Ta ansvar for deg selv og din families framtid…..ellers kan det tenkes at du ikke har noen framtid. Hva gjør du når jorda begynner å riste under føttene dine? Hvor bor du? Hvor drar du? Har du mat og andre forsyninger? Hva gjør du når elektrisiteten forsvinner og blir borte i kanskje 6-12 måneder? Mange ting å tenke gjennom og mange forberedelser som bør gjøres. På tide å starte NÅ!

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Mr.Jingles
13 år siden

Mr.Jingles, så sant så sant. En bør være forberedt på at det også i Norge kan komme til store forandringer i topografien i form av jordskred og tsunamier. Man er jo ikke i på død og liv nødt til å bo på de mest utsatte stedene, man kan ha en liten lager mat og drikke, ihvertfall for minimum 14 dager for seg og sine kjæledyr inkludert. Batteriradio og talglys og fyrstikker. Mental forberedelse kan det være verre med, siden slike jordendringer er seldne opplevelser i Norge. Og staten gjør ingenting for å forberede befolkningen.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
13 år siden

Takk enda for en fin påminnelse, Frank.Jeg har lagt merke til at jeg reagerer med mye angst, til tider med patologisk sterk angst for alt dette negative som nå eskalerer på Jorden. Da er det godt å ha dine positive energerier gjennom dine artikler. På mine tunge stunder pleier jeg også å lese de fine gamle bøkene til Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde. Hennes bøker er fulle av ren kjærlighetsenergi, som er veldig helende ihvertfall for meg. Forresten i en av bøkene sine forutså hun allerede for 20 år siden atomkatastrofen i Japan.
Jeg er så heldig og ha hatt besøk av hele min lille familien denne påsken. Deilig vær og godt med god mat og drikke har det blitt. Det er viktig å leve i nuet og nyte de gode stundene alle oss har fra tid til annen.

« Forrige artikkel

Ian Stevenson (1918-2007): reinkarnasjonsforskningens far

Neste artikkel »

Påskemorgen slukker sorgen

43
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x