Plasma bringer fred til hjemmet ditt

6K visninger
4 minutter lesetid
47

Plasma er mye mer enn bare fri energi. En redusert strømregning er bare en bieffekt av det du kan oppnå. Faktisk vil den kunne endre deg til et bedre menneske. Betyr dette slutten på egoistiske mennesker?

NB! Red. kommentar: Fri energi er mulig, men du må se etter andre løsninger enn Keshe og hans Magrav-løsninger. Styr unna Magrav-enhetene hvis du ikke ønsker å skuffe deg selv eller havne inn på en sti med blind tro og villede deg selv og andre i ønsket om å oppnå fri energi for deg selv og resten av verden. Se grundig test av Magrav-enhetene hos Nyhetsspeilet.no.

Lag din egen plasmareaktor

Artikkelen Hvordan lage din egen fri energi Magrav plasmareaktor på hele 30 kW oppdateres fortløpende og nærmest daglig. Om du ikke har tatt en titt på den på noen dager så sjekk den ut igjen. Det fylles på med presiseringer av informasjonen, flere detaljer, en rekke gode illustrative videoer og utfyllende informasjon.

Det samme gjelder artikkelen Komplett handleliste for din egen Magrav plasmareaktor som gjøres enklere og mer presis for hver dag som går.

Kjøp din egen plasmareaktor

Er du ikke i stand til å lage din egen enhet eller føler du ikke har lidenskapen til dette og ønsker å bruke tiden din på andre ting, så kan du bestille den ferdig laget via artikkelen 3 enkle steg til fri energi for deg – nå!

Utfyllende informasjon om hva plasmareaktoren gir menneskeheten finner du beskrevet i artikkelen Magrav Power fri energi-reaktoren delt ut til verden.

Plasma er plasma, ikke en tradisjonell strømførsel

Slik Keshe beskriver det så er Magrav-enheten ikke tradisjonell strømførsel (AC – vekselstrøm), men plasma (DC – likestrøm). Dette er viktig å merke seg for å separere disse teknologiene. Det vil ta tid før den fungerer fullt ut. Mer nøyaktig minst 4 uker med økende belastning gjennom disse ukene.

De første 3-4 dagene bør det kobles til kun en 72 LED-pære på din hjemmelagede enhet. De første 3 ukene skal det ikke være noen “resistive” enheter som eksempelvis varmeovner koblet til.

Se avsnittet om fri plasma for flere detaljer om den ferdigproduserte Magrav Power plasmareaktoren. Etter 3 uker i test kan du ta i bruk en brødrister. Man etablerer koblingen, bygger nanolaget og får så resultater.

2 enheter øker kapasiteten eksponensielt

For å øke kapasiteten fra 2 kW til 5,2 kW så kan du koble til en enhet til i huset ditt slik at du har 2 plasmareaktorer gående. Disse skal stå i hver sin ende av huset. Om denne effekten er eksponensiell med enda flere enheter er usikkert, men det kan tyde på det. Jeg har så langt ikke funnet noe informasjon fra Keshe Foundation på hva man oppnår med 3 eller flere enheter i ett hus.

På sikt vil du kunne forvente en reduksjon på strømregningen din på 50-80%. Når Keshe lanserer sin generator (altså ikke plasmareaktor, men en spesifikk plasmagenerator) så vil du kunne koble deg av strømnettet totalt.

Det beste du kan gjøre nå er å vise verden at dette fungerer med å bygge en selv. Demonstrer det for andre rundt deg, del erfaringene du gjør med andre.

Magrav Power-enheten kan gi 3,2 kW, men kutter ved 2 kW belastning. Ønsker du mer så utvid nettet med 2 enheter.

Keshe nevner også i en bisetning at de vil lansere en mat-enhet om noen uker.

Økt ytelse på elektriske enheter og biler

Når man kobler til en drill på 1000 omdreininger så vil den gi 1400 omdreininger. For bilen så vil man oppleve det samme.

For bilenheten så kobler man til en kondensator (capacitor), kobler minus til manifolden (motorkassa) og pluss til batteriet. Dermed vil du over noen uker se sakte, men sikkert en reduksjon i drivstofforbruket.

Det som skjer i praksis er ikke at motoren bruker mindre drivstoff, men at motoren får tilgang på en ekstra “drivstofftank” som er “plasmatanken”. Så i stedet for å bruke bare drivstoff, benytter nå motoren både drivstoff og plasma som gjør at forbruket på drivstofftanken går ned etter hvert som forbruket fra plasmaenheten går opp.

Bilen din får et nanosjikt som, slik jeg forstår det, forhindrer rust på bilen.

Merk deg at bilenheten ikke må benyttes i huset og omvendt. De er designet på to forskjellige måter og kan derfor ikke brukes om hverandre.

Modige uttalelser fra Keshe

Keshe sier at hvis han bli fengslet i 20 år så spiller det ingen rolle hvis 20 barn slipper å være sulten lengre. Da er det verdt det. Hans undervisning er nå over. Nå kan vi hjelpe hverandre og lære hverandre. Han autoriserte på fredagens blueprint teachings utsendelsen av Magrav Power-enheten fra fabrikkene.

Keshe sier: “Jo mer du hater meg, desto mer elsker jeg deg. Som du hater meg, så skriver du og dermed vil flere mennesker få vite”.

“Teknologien er deres, ikke min. I løpet av et par måneder er jeg død. Du blir neste steget i menneskehetens frihet. Nå er det opp til universet.”

Eget adapter gir enda bedre effekt

Keshe nevnte også på slutten av fredagen at de kommer med et adapter som settes inn mellom ledningen på “resistive” strømenheter og stikkontakten. Denne gjør “resistive” strømenheter til “non-resistive” og vil samtidig redusere forbruket med 20% på disse enhetene. Eksempelvis varmeovner, brødristere etc.

Adapteret lages nå i prototype og vil lanseres så snart den er klar. Du vil i snitt trenge 5-6 av disse adapterene i hvert hus. Kobler du to bokser i ett hus går du fra 2 kW til 5-7 kW. Med adapterene så kan du oppnå 8-9 kW. Etter 2 uker kan du gå opp til 10, 15 eller 20 kW og mer.

Keshe vil gjerne ha en tilbakemelding når du har mottatt den ferdigproduserte Magrav Power-enheten fra deg som har bestilt disse. Om tollvesenet holder boksen tilbake så påpek at den kun inneholder kobber. Det er ingen grunn til å holde denne tilbake da den er fullstendig harmløs.

Han sier at du kan spørre naboen etter 2-3 måneder om strømforbruket hans/hennes er gått ned. Du endrer med andre ord livet til menneskene rundt deg.

Plasma bringer fred

I praksis så har Keshe sett at plasmareaktoren endrer adferden til mennesker. Folk som kommer på besøk til deg vil være ærlig. Å lyge i hus med plasma vil bli fryktelig vanskelig. Han viser til å ha sett effekten i 2-3 familier. “Det bringer fred”, sier han.

“It will bring a lot of love and care.”

Kanskje får vi bare lykkelige parforhold og veloppdragne barn fremover? Eller at NWO-aksen endelig kollapser og politikerne begynner å fokusere på ekte medmenneskelighet? Det er lov å håpe på litt teknologisk drahjelp for å føre menneskeheten inn i den nye verden.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

47 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Marius
Marius
Anonym
8 år siden

Ser på det som et endelig svar. Keshe og magrav er en gjennomført scam…

Egil
Egil
Anonym
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Det er jo den nye utgaven til Roald i den videoen. Han har nå gitt opp sier han i den videoen. Men han sier han håper han tar feil, selv om han er nokså sikker på at det Keshe kommer med ikke er riktig. Keshe er nok en lystløgner og svindler dessverre :(

Stian Holmen
Skribent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Frank jeg må desverre komme med litt kritiske spørsmål.

1)Keshe lærte først alle å snurre coilene feil veg, det ble gjort klart da tegningene ble sluppet, hva tyder det på?

2)Han nekter å gi en demonstrasjon, hva tyder det på?

3)Det kommer stadig ny informasjon ang byggeteknikk å fremgangsmåte etterhvert som folk innraporterer at dette ikke funker, noe av det er rett å slett tussete slik som at du må kjøre strøm gjennom kopperen med et multimeter? Nå skal ikke jeg påstå at det er feil, men det minner litt om “du må hoppe på 1 fot å rope kykkeliky for at dette skal funke”

4)Roald bygget den første uniten ut fra Keshe sin undervisning, som forventet ikke funket.
Men unit nr.2 ble bygget ut fra tegningene, den funket heller ikke, så hva er egentlig riktig byggeteknikk her? Og hva skjer om unit nr.3 ikke funker? Skal vi kjøpe en ny forklaring da?

5)Hvor langt skal mann våge å fortsette å promotere noe som lukter så svidd? Hvor mange mennesker må betale 1000 euro for noe som er så usikkert før du tar moralsk ansvar å nøster opp i dette å viser det for det det er?

Håpet lenge at dette funket, men på et tidspunkt må mann begynne å reflektere over faresignalene her, og hva som er konsekvens av å promotere dette til the bitter end.

Stian Holmen
Skribent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Du får beklage om jeg tar feil, men i nord kaller vi en spade for en spade uansett hvor åpensinnet vi er:) skuffet over måten du svarer på, fraskriver deg på en måte et ansvar, enkelt og befriende er det sikkert.. men det er forsatt en spade

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Vet du hva de nye endringene og modifikasjonene består i? Her demonstreres angivelig en magrav som funker https://www.youtube.com/watch?v=R8EA41WqjoU

Egil
Egil
Anonym
Svar til  Frank Aune
8 år siden

ok, jeg har bare sett denne siste videoen fra 2 desember som Marius posta link til. Der han sier han at han ikke vil lage flere enheter da han ikke tror på keshe lenger. Har Roald en webside i tillegg til youtube videoene? Måtte bare spørre for han er jo skikkelig sikker i videoen at han ikke vil lage flere enheter før det evt kommer ny info, og da må jo du antakelig ha info som jeg ikke har. Her linken til Marius

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Her demonstreres angivelig en magravenhet som virker https://www.youtube.com/watch?v=R8EA41WqjoU

Stian Holmen
Skribent
Svar til  sjarl
8 år siden

For å være ærlig så var det der mildt sakt dårlig demonstrasjon, men det er nå så.
Reagerer litt på det Keshe sier angående skiva i telleren som rikker litt på seg, han sier det er fordi kjøleskapet slår seg av å på. Men et kjøleskap går vel helt til thermostaten kutter kursen?

Uansett så syntes jeg dette er det mest håndfaste vi har så langt:

Unit nr.1

Unit nr.2

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Stian Holmen
8 år siden

Håndfast på hva? Feil konstruksjon? Jeg tror følgende video forteller mer:

An analysis of the measurements over the first 10 days of my MaGrav unit. If you’re not interested in a in depth explanation of the numbers you can skip between 8min25″ and 28 min.

Stian Holmen
Skribent
Svar til  sjarl
8 år siden

Tenkte mer på at det ikke funker, men ja mulig du har rett? 1 bygget han vel ut fra keshe sin undervisning, 2 ble bygget ut fra tegningene.

Men hør, skulle ikke dette angivelig fungere på forhånd? Eller var det sakt at dette var et prøv å feil prosjekt?

Takk for lenken, det var jo faktisk noe:) men hva var litt vanskelig å tolke, må se den et par ganger til

Stian Holmen
Skribent
Svar til  Stian Holmen
8 år siden

En annen ting jeg har lagt merke til er at de hvite boksene til keshe har en del mindre diameter enn coilene på tegning, eller ser jeg feil?

sjarl
sjarl
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Vet ikke om vedlagte video er med med danske Thomas. Videoen viser en testet magrav enheten som avviker noe fra blueprinten, og dessverre virker ikke den heller. Han påstår også at han ikke er kjent med at den prefabrikkerte virker heller.

Dette ser virkelig ikke bra ut med tanke på entusiasmen rundt fri energi, men håper alt skyldes komplikasjoner rundt produksjonen. På en annen siden må det ikke undervurderes at Keshe aldri meg bekjent har vist en fungerende enhet.
Men det ser ut for at Ali Sharifzadeh i Canada er den som har kommet lengst i utviklingen av magrav. Blir spennendeå se hva som kommer ut av det. http://blueprint.keshefoundation.org/
Dessuten vil Keshe de 10. desember komme med korrigerende tilleggsopplysninger.
http://www.keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/383-important-announcement

Stian Holmen
Skribent
Svar til  sjarl
8 år siden

Kan ikke si jeg så noe der som jeg ikke har sett før?

Det er litt rart, hadde det vært et terror angrep med så misstenkelige fare signaler så hadde det vært skrevet en artikkel eller 2 om det, men her så nekter folk å ta tegnene for de det er? Litt ironisk, og tyder på en del ubevisthet, det er farlig å ikke være mer kritisk å påpeke disse faresignalene ovenfor andre selv om agendaen var verdensfred, og om det var så viktig med verdensfred for Keshe vil jeg tro han hadde vært ivrig på å demonstrere litt? Det er han absolutt ikke.

Hva om pengene går rett inn i et droneprogram?
Eller til noe annet destruktiv dritt? Just saying.

Spirituallitet handler om ballanse, mann må ballansere mellom den verden vi ser og ikke ser, er ikke bra å bruke for mye tid i den verden vi ikke ser.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Stian Holmen
1 år siden

Hei, Stian.
denne mannen med arr på venstre kinn bringer fred i sjeler og rom :

Ser ut at denne shamanen Turgen Kam fra Altai er en reinkarnasjon av en viking.

ola
ola
Anonym
8 år siden

Det fascinerer meg at så mange biter på dette. så godt som ingenting av det som står i teksten over er riktig. å gjøre en komponent som en brødrister “non-resistive” vil bety at den ikkje lenger virker. det vil ikkje finnes motstand som genererer varme, og du sitter at med noko som i prinsippet er en ledning. (vel å merke hvis det hadde vært mulig å gjøre den non-resistive. Kan du forklare nærmere hvordan dette er tenkt å fungere, med utgangspunkt i brødristeren?

Per-Arne Hoff
Per-Arne Hoff
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Jeg er litt forvirret nå. Kan du gi meg en 4-linjers beskrivelse av hva DU mener plasma er, Frank, helt konkret? Dere omtaler ordet som en form for magisk energi….??

Apehjerne
Apehjerne
Anonym
Svar til  Frank Aune
8 år siden

De sier man ikke skal koble til en resistiv last og foreslår så en lampe med 72 LED’s. En LED er en resistiv last. 72 av dem er en ganske stor sådanne.

Apehjerne
Apehjerne
Anonym
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Jeg er klar over det. Men det er fortsatt en resistiv last, på 7W.

Ola
Ola
Anonym
Svar til  Frank Aune
8 år siden

jaja, ingen konkrete svar der altså… Hvis du skal evangelisere om dette bør du da kunne noe? eller??

ola
ola
Anonym
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Fair enough. tror du forstår kva eg meinte med evangelisere:) Eg velger å vente til noen kan forklare meg dette. Ingen nettsider eg har sett så langt forklarer noe som helst rundt vitenskapen bak. og siden eg er skeptiker av natur trur eg like lite på dette som at det finnes reptilmennesker blant oss på jorda.

Albert
Albert
Anonym
8 år siden

Tenk om disse menneskene hadde brukt tiden sin på noe nyttig fremfor å tro at de faktisk kan lage en fungerende evighetsmaskin. Dette er jo bare tull. Uvitenheten har tydligvis god grobunn i disse miljøene.

per chr hopen
per chr hopen
Anonym
8 år siden

Dette er nok noe av fremtiden, men har ikke sett noen enda som kan bekrefte at denne virker.. har de og hvis gjerne del linker..,

Jonas Philipson
Jonas Philipson
Abonnent
8 år siden

Käre Frank!

Tack för din kärleksfulla, medvetna och pedagogiska artikel.

Tack för att du redan skaffat sig så djup kunskap om vår käre Keshe s medvetande, kunskaper och kärlek för mänskligheten.

Underbart att jag funnit dig Frank.

Jag vill bidraga till spridandet i Sverige och upprättandet av produktion.

Kram Jonas

Peter A
Peter A
Abonnent
8 år siden

Kan ikke en verdig sjel ta initiativet til en FB side da der RESULTATER fra andre kommer fram – der vi deler de erfaringer vi får eller finner andre steder her hjemme på berget.
Har jobbert mange år som hjelpearbeider. Har et helt land som trenger elektrisitet, så for meg er dette gull verdt om det er mulig å lage strøm på denne måten. Neste steg blir å finne en verdig sjel som kan lage til en plasma generator på løpende bånd alla 30w slik at vi kan bli fler som kan demonstrere dette og bringe det ut til dem som også trenger det der ute og ikke bare oss med skyhøye strømregnninger….:)
Kan undersøke om ikke dette kan sponses om det skal brukes humanitært og da har vi om som sagt en kjempeoppgave med å få være med å bringe ut denne kunnskapen.

Magne Austenaa
Magne Austenaa
Abonnent
8 år siden

Egentlig er jeg veldig åpen og nysgjerrig på nye ting, og har tro på prinsippet om fri energi og nye teknologier, men når noen hevder noe så revolusjonerende som dette må en også stille relevante kritiske spørsmål til de som hevder at de tror/vet. Det er et grunnleggende prinsipp i kritisk vitenskap og prøve kunnskapen.
Så mitt spørsmål til de som tror og har prøvet det: Fungerte det? Ble det generert en brukbart strøm? Hvilken spenning genereres, må en ha en omformer som leverer stabil 230V, og hvordan blir strømmen omformet til 50 hertz vekselstrøm, og må en ha siktinger for å unngå overbelastning?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Virker dette, skal måleren til venstre gå saktere en den til høyre.
Ikke bli overasket om det viser det motsatte i starten, ca 0.03 watt timer mer, blir da spennende å se om det snur etter noen dager.

arne hansen
arne hansen
Anonym
8 år siden

Hei Frank Aune! Siden nyhetsspeilet er en seriøs nettside som publiserer seriøse vitenskaplige fakta, gir dette meg da rett til å kunne saksøke dere når drillen min som skal fungere på 1000 omdreininger slutter og fungere lenge før tiden siden jeg kjører den på 1400? Eller at jeg nå starter å kjøre bilen min konstant i 8000 omdreininger i 1gir (Siden dette med økte omdreininger tydeligvis skal være en forbedring i følge dere) og motoren ryker?

Ps: Hvordan fungerer en kondensator på likestrøm?

arne hansen
arne hansen
Anonym
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Ja, jeg har alltid tatt dere for en seriøs aktør. Helt til jeg leser dette. Jeg håper denne artikkelen er så dårlig som den er grunnet dårlig oversetting fra engelsk til norsk, kombinert med din dårlige fysikk og elektronikk kunnskap.. Og at du kommer til å oppdatere denne artikkelen med riktig informasjon..Da alt som står her bare er.. ja.. rett og slett søppel….. Jeg har stor tro på Magrav… Men f.eks bil?? I alle kilder jeg har sett så gjelder dette kun bare EL-BIL(hvertfall de som kommer fra keshe foundation) Så vær så snill, skriv om artikkelen om dette fantastiske produktet så ALLE kan se hvor bra det er.. DETTE er fremtiden.. Vær så snill, ikke ødelegg det med feilaktige utsagn.. PLEASE!!!!

ola
ola
Anonym
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Han er da ikke sint, han stiller kritiske spørsmål som dere burde klare å svare på. har en Audi A4 2009 modell, hvor ligger plasmatanken? og dersom man kobler en kondensator til pluss og jord på en bil skjer det absolutt ingenting annet enn at kondensatoren vil lade seg opp, eller???

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Kan vel være greit å svare på hvordan en klassisk kondensator virker, da mindre en 99% som underviser ikke forteller hele sannheten, og kan også være en opp-våkner, energien lagres faktisk I GLASSET (isolasjonen), og ikke i lederne (metall), en kan derfor demontere lederne og sitte den sammen igjen med nye ledere og få ut den lagrede energien.
En kan ikke svare på hva som skjer når en kobler på en kondensator, uten å vite hvilke type en snakker om.
NTNU og MIT har flere gode kondensator videoer som jeg kan anbefale, NTNU viser også hvor mye krefter en snakker om i space’en, men ikke lag en serie med spørsmål-svar-spørsmål i denne artikkelen om kondensatorer. (obs sleiv spark 0.03 mente 0.003 kw timer)

Apehjerne
Apehjerne
Anonym
Svar til  Frank Aune
8 år siden

Foreslår at dere gir beng i de håpløse foredragene. De kan kanskje virke overbevisende, men de er fulle av bunnløse påstander og ubegrunnede antagelser. Ta heller en titt på mannen med genuin interesse for “gratis strøm” og som har tatt på seg å faktisk bygge en slik plasmareaktor, basert på tegningene og forklaringene til Keshe. Ta også en titt på forumtrådene han deltar i, i håp om å få svar på alle spørsmålene rundt de gapende hullene i “planene” for disse maskinene. Prøv å gå litt mer i dybden enn mannens påstander, så finner du nok hvorfor dette lukter svidd.

arne hansen
arne hansen
Anonym
8 år siden

Null kunnskap om fysikk, elektronikk og mekanikk…

Tommy
Abonnent
8 år siden

…men fungerer det i virkeligheten..? Hvorfor har ikke KFUM laget et minibuss med el-anlegg hvor generatoren er montert..? Det virker uprofesjonelt og meget merkelig….

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Frank Aune
8 år siden

En av “sliterne” innen energi,har hoppet over til Keshe gjengen, han har laget en film som ser ut til å vise noe som virker, men den automatiske oversetteren gir ikke mening, Peter Salocher snakker Tysk, en “bieffekt” er ORBs som mulig noen finner spennende, nok til å intervjue ham. filmen jeg snakker om er.
https://www.youtube.com/watch?v=Q2zmE52mUTs
Og for de som er interessert i ORB’s
https://www.youtube.com/watch?v=BKlUrT6_aso

Magne Austenaa
Magne Austenaa
Abonnent
8 år siden

Jeg er nok litt skeptisk til dette produktet, litt mye “preik” om de fantastiske fordelene. Men har noen fått den til å fungere og levert brukbar strøm til huset, så skal jeg hilse det med glede?! Det står at plasmageneratoren leverer likestrøm, men i huset benytter en vekselstrøm. Dette går ikke om hverandre. Jeg antar en må ha en vekselretter til 5o hertz og en spenningsregulator som leverer 230V for å få det til å fungere, og noen andre systemer også f. eks. sikringer for ikke å overbelaste systemet.

arne hansen
arne hansen
Anonym
Svar til  Magne Austenaa
8 år siden

Helt korrekt. Jeg finner heller ingen plass hvor de er spesifisert hvor mange volt man egentlig får ut av den eller ampere. 30.000v 1A eller 30.000A 1v

« Forrige artikkel

Hvorfor folks mening om deg ikke betyr noe

Neste artikkel »

Keshes plasmarevolusjon – Del 1

47
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x