2012 – hva kan vi forvente?

18406 visninger
28 minutter lesetid
137

Nyhetsspeilet har spurt flere profilerte lysarbeidere om hva de tror dette året vil bringe. De stilte alle opp til tross for knapt med tid, noe vi er veldig takknemlig for.

Godt Nyttår og

Tusen takk alle sammen

Mari Solei Bakken

Mari Solei Bakken underviser i “Livets nøkkel” som hun har kanalisert ned, og hun er en viktig lærer i den nye energien. Hun har også kanalisert ned dette budskapet fra “engleriket”  til oss  Vi takker deg Mari Solei Bakken.

Se hennes webside:  http://www.hjertelys.com/

Kjære dere …

Når det gjelder de spådommene som er sagt i forbindelse med 2012 kom dette til meg:

– En del forandringer vil komme til å skje på deres jord, men ikke slik dere tror. Energiene er sterke og forløsende for tiden og dette vil fortsette til midten av 2012. I dette tidsrommet vil mange negative krefter brytes ned og dette vil skape store rystelse på alle plan i menneskene og på moder jord.

Mange snakker om naturkatastrofer o. l.
Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

– 2012 vil bli et år hvor mange av dere vil bli utfordret på alle måter. Katastrofer vil komme til å ryste store deler av jorden i form av klimatiske forandringer. Dette vil også komme til å skje i Norge. Lengst nord i deres land vil mange energimessige funn komme frem. Disse funn vil skape en ny historie for denne landsdel. Et Kraftsenter vil tre frem som har vært skjult inn til denne tid. Dette vil sette Norge i et nytt fokus. Gled dere kjære.

Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
Hva tenker du om det?

Kjære dere – de er hos dere allerede. Mange av dere sanser disse energiene og har kontakt med disse. Disse energier vil sanses mer og mer rundt dere i det nye året. Det er mange forskjellige energier. Fra det indre univers kommer regnbueenergien kraftfull frem. Dette er en indre urkraft full av perlemorenergier, som bærer den nye bevissthet. Disse kan også sees i form av ”orber”. Mange mennesker vil få mye utenomjordisk kontakt, og vil fortelle sine historier. Energien som kommer frem fremkaller store energimessige forandringer som er med og balansere og harmonisere moder jord.

Energibarn er født inn til moderjord over flere år. Disse energibarn er ikke fysiske barn – men er født gjennom mange av dere. Flere av dere har holdt disse energier til rett tid. Mange har tatt imot disse energier i dette liv. Dette er avtaler som er gjort i kjærlighet. Disse er kommet inn fra mange utenforstående univers og har over lang tid vandret sammen med dere. Gled dere kjære.

 

Menneskekroppen

Energier vil påvirke menneskenes hjernestruktur. Hjerte og hjernen i deres menneskekropper vil øke sterkt i bevissthet. Lunge kapasiteten vil bli uthevet slik at deres kropper vil kunne tåle innstrømningen av all krystallenergien som vil bli forløst inn til dere. Deres indre organer vil kreve forløsning gjennom renselse for å klare dette. Elsk deres bolig som er deres kropper og la deres kropper synge i kjærlighet.

Mitrokondriene (de innerste cellekjernene) i deres celler vil komme til å bety mye. Energien som strømmer mot dere er en energi som innehar alt. Denne energien er annerledes enn den dere er vant til i deres fysiske univers. Derfor presses dere alle til handling på deres drømmer gjennom å leve ut den nye bevissthet. Dere presses ut av sandkassen og barnehagen,  og vil bli utfordret til nye valg i deres liv og livssituasjoner. Deres indre mester vil tre frem. Det indre barn får mulighet til å reise seg og gå – uten lover og regler.

 

Anbefalinger til menneskene ang 2012

Kjære dere – vær i kjærlighet og i samklang med dere selv. Lev deres drømmer gjennom handling. Lev gjennom deres indre Guddommelige kraft og kjærlighet. Gi slipp på makt og kontroll. Gi slipp på all motstand og våg å leve drømmen din. Husk dere er kjærlighet – skapt og unnfanget i kjærlighet. Dere bærer selv nøkkelen til hele deres opprinnelse. Livets nøkkel er dere. Du er selv skaperen og bærer skaperkraften i deg. Dans og syng og del din kjærlighet på alle plan. Fra tidenes morgen har du ventet på dette øyeblikk. Den nye tidslinjen er klar.

Dans deg hjem.

Den nye bevissthet

Jeg gir deg en drue. Hva vil du den skal inneholde? Det er du selv som velger – det er du selv som skaper. Alt du trenger – alt du trenger finnes i denne drue om du vil. Er du klar til å leve dine drømmer istedenfor å fortsette å drømme? Hva synger hjertet ditt om – hva svarer sjelen din? Her finnes din evige sanne – kjærlighetskraft.

Ønsker dere alle et fantastisk nyttår fullt av nye muligheter til å realisere dine drømmer. Til å vokse og utfolde deg som den kjærlighetsblomsten du er.

Namaste!

GODT NYTTÅR!

Mari Solei

 Gry Jannicke Jarlum

Gry Jannicke Jarlum hadde sin første nærkontakt med Ufo i 1992. De var to stykker som så to levende utenomjordiske, bare noen meter i fra. Siden den gangen har hun hatt over 70 nærkontakter av tredje og fjerde grad.

1. grad: man ser et lys på himmelen som kan være Ufo
2. grad: man ser et uidentifisert objekt som ligner et fartøy feks.
3. grad: man ser levende humanoider
4. grad: man blir bortført «abducted» (jeg har en video som heter det)
5. grad: kommunikasjon med humanoider

Det er den grå rase (greys) som jeg har hatt kontakt med. Mange mener den grå rase er farlig. Men jeg stolte 100% på dem. Jeg mener personlig at det er menneskene som er farlige, ikke de utenomjordiske, sier Gry Jannicke.

Mytene rundt 2012 er mange.
Hva tror du vi kan forvente oss av endringer i løpet av dette året?

Jeg tror alt kan skje nå i disse tider, men tror ikke på noen undergang, sånn helt plutselig vips borte i 2012. Tror kanskje det går litt gradvis, at vi vil få flere begivenheter av ulik karakter.


Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

Naturkatastrofer skjer overalt i verden og det blir det mer av, det vil skje oftere, og ja det kommer til å skje i Norge også.  Det har allerede startet, som nå i julen da 100 tusen var uten strøm og telefon. Dette er bare begynnelsen på naturkatastrofene. Infoen fikk jeg fra ”utenomjordingene” for 18 år siden. Det vil bli flere vulkanutbrudd, oversvømmelser, værforandringer. Vi ødelegger jorden vår, og vi slutter ikke med det heller. Jordskorpa er i ferd med å sprekke. Oljen var der for en grunn. Det hjelper lite å erstatte med saltvann som vi gjør.

 

Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
 Hva tenker du/dere om det, og tror du at vi får en utemomjordisk ”disclosure” ?

– Nei jeg tror ikke på en etterlengtet nærkontakt med Ufo i 2012. Derimot lurer jeg på om utenomjordingene kommer til å tillate den videre utviklingen av ødeleggelsene på jorden. Dersom det er ødeleggende for livet deres ute på andre planeter, vil de kanskje se det som nødvendig å tilintetgjøre oss. Men kun av denne årsak. Selv om jeg ikke tror det vil skje. Spørsmålet er jo om menneskene som bare forderver jorden, er totalt selvsentrerte og egoistiske – torturerer dyr – er verdt å overleve som rase?

Vi må ikke glemme at det er de som sitter på makten som styrer. Det er de som setter alle lovene,  og det er i grunnen de som styrer alt til helvete. For de vet, hva som skjer. Menneskemassene får ingen informasjon før det er for sent.


Mange snakker om et polskifte?

Jeg har lite info om polskifte, men det at jeg har seks varmegrader hos meg nå hver dag, og ”bare” veier på denne årstiden, forteller meg at noe er galt, forferdelig galt.

Mange har store forventninger til 21. desember 2012.
Tror du det vil kunne skje noe spesielt på denne dagen?

Jeg tror ikke på spådommene, det kan skje ting når som helst akkurat nå. Kriger, banker som går konkurs, naturkatastrofer, all elektrisitet borte osv, ja hva som helst kan skje NÅ, fordi det har gått for langt, og fordi det er nødvendig. Jeg tror på at prøvelsens tid er over som utenomjordingene sa til meg for 18 år siden. Vi får kanskje ikke så mange flere sjanser. I forhold til hva som er meningen med livet, er menneskene helt på villspor nå.


Hvis du skal gi noe råd til folk om hvordan de skal forholde seg til det nye året vi går inn i, hva vil du si?

Råd til menneskene, hmm…ja dersom det ikke er for sent og vi fortsatt har tid, så råder jeg alle til å slutte å være så opptatt av seg selv og sitt eget utseende, og begynne å tenke litt mer på hvorfor vi egentlig er her. Se litt rundt på det som skjer i verden og kanskje eventuelt også begynne å protestere litt mot de lover og regler som finnes. For eksempel kastrerer man griser uten bedøvelse i Sverige. I Norge er det lov å ha sex med dyr. Det er mange små ting som er lov og som burde vært totalt forbudt. Vi på gata kan ikke stoppe dette dersom vi ikke protesterer mot det. Jeg tror sterkere protester vil ha mere nytte. Menneskene har blitt for likegyldige. Menneskene er nødt til å våkne opp og lære før det er for sent. Jeg vet ikke hvor mye tid vi har…derfor haster alt. Likegyldighetens tid er her og den burde øyeblikkelig være over.  Vi har fått tildelt en hjerne. På tide å begynne å bruke denne.

 

Lilli Bendriss

Lilli Bendriss ble først kjent fra tv-serien Åndenes Makt og serien ”Fornemmelse for mord”. Nå har hun nylig gitt ut sin selvbiografi ”Gaven”, og boken ”Bevissthetsskiftet 2012” som hun har skrevet sammen med Camillo Løken. I disse dager er hun i Mexico, hvor de filmer en dokumentar om Maya-folket. Tusen takk for at du tok deg tid til å svare fra Mexico.

http://www.lillibendriss.com/

Mytene rundt 2012 er mange.
Hva tror du vi kan forvente oss av endringer i løpet av dette året?

Vi kan nok forvente å få mer av det samme som 2011 har representert. Ser en snøballeffekt her fra massebevisstheten som pusher oss videre i det som vi har startet allerede. Egypt som initierte den arabiske våren er et eksempel på denne effekten. 2012 er en markør for det underbevisste kollektive og behovet for en opprenskning her vil presses frem.


Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

Tror ikke at vi er en øy separert fra resten av verden og at vi vil smake på naturens krefter også her i Norge.

Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
Hva tenker du/dere om det?

– Jeg personlig er overbevist om at det er intelligent liv i vårt univers, og har en indre kommunikasjon med vesen som dog aldri har gitt meg et år eller en dato for en verdensomspennende kontakt med oss mennesker. Min forståelse er at det bygges gjennom individer en kontakt som er så kjærlighetsfylt at man smiler litt av skremselshistoriene som florerer om en invasjon av reptiler som vil ta over jorden.

Vil vi få en etterlengtet «disclosure»?

Angående ”Disclosure” er det allerede i gang. Uttalelser fra fremstående personer om saken skjer hele tiden, men ser ikke at den fulle sannhet kommer for dagen i 2012 likevel.

Mange snakker om et polskifte.
Tror du dere at det vil skje i løpet av 2012?

– Jeg tror ikke på et polskifte i 2012.

Mange har store forventninger til 21. desember 2012.
Tror du at det vil kunne skje noe spesielt på denne dagen?

Grunnet fokuset på denne dagen mener jeg at vi kan forvente mange fenomen av åndelig karakter. Opplevelser som oppløsning av tid. Føle seg forbundet med alt. Enhetsopplevelse. Traumatiske minner fra fortid som viskes ut. Forsterket opplevelse av telepati og klarsynthet. Jeg tror det kan bli en fantastisk dag, og at det må være fokuset til alle lysarbeidere på jorden.

Det som er uendelig viktig nå føler jeg, er å holde fokus på hva hver enkelt ønsker å skape for seg selv og verden og la hjertet gjennomstrømmes av det. Bevisstgjøre sine vaner og uvaner og bli det beste man kan bli. Det er en visjon verdt å leve for synes jeg.

Elisabeth Gimsøy

Elisabeth Gimsøy rørte oss til tårer da hun vant ”Jakten på den sjette sansen Internasjonal«. Hun var helt suveren fra første stund. Vi takker deg.

Mytene rundt 2012 er mange.
Hva tror du vi kan forvente oss av endringer i løpet av dette året?

Jeg tror det er skummelt å forvente så mye, så derfor er jeg forsiktig med å skrive så mye om det.. Men jeg tror det vil skje store endringer i oss selv og der ute..! Inni oss selv vil det kanskje skje store forløsninger, som at fortiden vil slettes mer og mer ut, og at vi begynner å leve mer her og nå –  som er veldig viktig for å følge med de energiene som kommer sterkere til oss! Den økte bevisstheten blir også mer tydelig nå. Vi blir mer åpne for hva som skjer rundt oss og i oss selv. Vi økes i frekvens, ergo betyr det at kjærligheten blir større blant oss mennesker og til moder jord. Jeg får hele tiden denne økonomiske kollapsen til meg så jeg må bare nevne det også. Dette er en periode på kanskje 2 mnd. Er usikker på tid,  men det vil skje ser jeg, og det er også nødvendig for verdensøkonomien! Livet er ikke basert på penger, men på kjærlighet! Jeg ser også at tiden vil stå stille i små perioder for oss alle. Vi blir utålmodige og det kan stresse oss opp. Her er det viktig å ha roen! Vi mennesker må lære oss å være i oss selv og ikke utenpå oss selv. Ellers tror jeg faktisk ikke det blir det store endringer der ute.

Mange snakker om naturkatastrofer o.l.
Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

– Ja det har jo allerede begynt og jeg føler det vil bli flere av dem. Det er viktig at det blir opprenskning for moder jord. Hun er sliten nå og nå må hun rydde litt opp. Noen mener at dette er menneske skapt, men jeg tror det er slik universet/jorden er… Naturens gang!


Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
Hva tenker du om det?

Hva om vi er de utenomjordiske – men vi har bare ikke skjønt det? Vel,  vi er en del av universet og vi alle er en enhet. Se på filmen Avatar!  Hvorfor er det så mange som kjenner seg igjen i den? De føler seg hjemme når de ser den og de ønsker å være en del av det. Vi ønsker oss hjem, men hjem er ikke døden for meg. ”Hjem” for meg er å være sammen med de der ute, for jeg tror de lever kun i ren kjærlighet.  Nettopp fordi de lever ut ifra hjerte sitt, noe som er vanskelig for oss her på jorden. Alle ytre påvirkninger som har skapt oss til noe vi ikke egentlig er! Jeg tror de viser oss hver dag hva kjærlighet er, men vi forstår det ikke. Alt vi går igjennom er deres måte på å vise oss hva kjærlighet er, men vi velger å se på det som negativt nettopp fordi vi bærer på mye frykt. Jeg tror mange av oss har misforstått alt. Og de som har skjønt det ser at alt er et skuespill.  Jeg tror at vi vil få flere tegn fra dem..tror mange vil se masse ufoer fremover. Jeg gleder meg!

Vil vi få en etterlengtet «disclosure»?

– Jeg tror det, eller jeg håper det! Velger vi å se det så ser vi det, men velger vi å leve i frykten så blir det den vi ser. Tror det er mer opp til oss selv hva vi velger!

Mange snakker om et polskifte.
Tror du at det vil skje i løpet av 2012?

– Vi alle vet jo at isen smelter ganske kjapt nå, men om det blir skifte i 2012 er vanskelig å si for meg. Jeg tror vi vil merke det mye fremover. Jeg ser mye vann som kommer over det normale. Men at det vil skje på 1 år tror jeg ikke… Men kanskje over en 2 års periode.

Mange har store forventninger til 21. desember 2012.
Tror du at det vil kunne skje noe spesielt på denne dagen?

Nei jeg tror ikke det vil skje noe spesielt den dagen, vi alle vet at vi er inne i en ny tid allerede. Og noe verdens undergang tror jeg overhodet ikke det blir..men en ny start som en verden som er god å bo i med mye kjærlighet og det skal vi være flinke til å ta i mot i 2012!

Har du noen råd til hvordan folk flest kan forholde seg til det nye året som vi går inn i?

Jeg tror det er viktig å holde fokuset på seg selv og din egen vei, prøve å meditere 1 gang om dagen for å se hva universet prøver å vise deg..bli kjent med dine egne følelser og gi slipp på det negative. Ikke frykt!! Man skal glede seg over vår eksistens her på jorden og være åpen for nye endringer i seg selv! Jeg tror dette året blir det beste året for oss alle hvis vi ønsker det selv.

 Kjetil Andrè Jacobsen

Kjetil Andrè Jacobsen er en spirituell healer og ”teacher of love”.  En viktig lærer i den nye energien. Han har nettopp blitt pappa men har likevel tatt seg tid til å svare utfyllende på våre spørsmål. Kjetil Andrè har skrevet en liten innledning til oss i forkant. Vi takker deg for ditt bidrag Kjetil Andrè!

Hvis du vil vite mer om Kjetil Andre så besøk hjemmesiden hans  http://www.premakara.com/


Mytene rundt 2012 er mange.
Hva tror du vi kan forvente oss av endringer i løpet av dette året?

Før jeg svarer på disse spørsmålene vil jeg gjerne klargjøre min bevissthet rundt prediksjoner om fremtiden, fordi dette er en så essensiell del av det skiftet som vi lever i nå.

Som mennesker har vi evnen til å kunne observere mønstrene for fremtidens energi, gjennom vår observasjon av den potensielle energien i nuets tilstedeværelse. Fra dette ståstedet kan vi beskrive det som observeres.
Som mennesker har vi også evnen til å skape gjennom vår observasjon. Måten vi møter ‘fremtidens mønstre’ på, får derfor en direkte innvirkning på denne energiens videre forankring. Av denne grunn er derfor det viktigste med oberservasjonen av ‘fremtidens mønstre’, at den observeres gjennom kjærlighetens tilstedeværelse. Da virker observasjonen i seg selv healende på ‘det bildet’ som vises.

Året 2012 vil åpne seg for menneskeheten som en portal inn i en ny dimensjon av væren og selverkjennelse. Det mennesket trodde var umulig, mystisk og overmenneskelig – vil nå bli vist som en del av menneskets fullkommenhet.

Mennesket vil oppleve at hele opplevelsen av det å leve, vil gå gjennom et skifte – fra det å oppleve utenfra og inn, til det å skape innenfra.
Gjennom menneskets identifisering med den tilstedeværelsen som observerer vår verden inn i eksistens, vil mennesket kunne frigjøre alle gamle tanke- og følelsesmønstre – slik at den frie energien blir en plattform for den nye tiden.


Tidsfaser

Energien i året 2012 vises oppdelt i fire faser – der hver enkelt fase alene, og alle fasene samlet har tre ulike faser av fargeflyt.

Disse tids-fasene beveger seg lineært gjennom det mønsteret av energi som vi kaller tid. Fasene har flytende start og sluttsoner. Det vil si at de glir over i hverandre, og vil oppleves på noe ulike tidsrom for ulike mennesker. Dette vil være knyttet både til menneskets arketype, og de sjelsoppgavene som er sentrale for enkeltmennesket det neste året.

Disse fasene gis følgende navn og særpreg:

Tidsfase 1: Nøklenes fase

I denne fasen vil både enkeltmennesket, kulturer og mønstre av menneskelige samhørigheter oppleve å finne nye nøkler til ‘gamle problemer’. Dette vil oppleves som svært sterke realiseringer av den tilstedeværelse og væren, som mennesket har levd ut gjennom de siste 10-12 årenes åpning av nye energier.

På det personlige planet vil dette først og fremst vise seg i de nære relasjonene. Den indre stemmen av enhet, visdom og ydmykhet vil ‘prate’ gjennom menneskets handling – og frigjøre de gamle drama-energiene.

Disse nøklene vil også vise seg i de større samfunnsmessige strukturer. I denne første nøkkelfasen vil ikke massebefolkningen gjøres oppmerksom på disse ‘nøklene’, men de vil vise seg i de senere periodene.
Dette vil finne sted innenfor alle de tre hovedområdene fred, økonomi og vitenskap. Det vises at nøkkel-personer og organisasjoner vil skape enighet på arenaer av splittelse.

Ordene ‘initiativets kjærlighet’ vises som en ny ledestjerne. Mennesket vil ledes gjennom hjertet, til å ta nye steg FØR kaoset oppstår.

Den nye spirituelle økonomien og vitenskapen vil ta en nøkkelrolle i denne utviklingen. Denne økonomien og vitenskapen åpner seg gjennom hjertets tilstedeværelse og enhetsenergien. Konkurranseaspektet vil miste sin energi, og menneskets iboende evne til å skape gjennom samhørighetens kraft, vil løfte nye visjoner innenfor begge disse arenaene med en overraskende hastighet.


Tidsfase 2: Å velge retning

Gjennom den første tidsfasen vil både enkeltmennesket og de større samfunnsstrukturer, oppleve en sterk økning i potensielle energier og muligheter.
Gjennom denne potensielle energien utfordres enkeltmenneskets og samfunnets frihetsenergi, slik at gamle mønstre knyttet til kontroll, makt og skyld gir slipp.

For enkeltmennesket vil den andre fasen rent praktisk vise seg som muligheten til å velge flere retninger i livet. For mange mennesker vil denne frihetsenergien oppleves som en nesten overveldende kjærlighet, mens det for andre vil oppleves som en åpning som må integreres før den oppleves som harmoni i hverdagen.

Stikkordet for harmoni i denne fasen, er inpirasjon. ‘La inspirasjonen leve i valgene dine, og kjærligheten vil omfavne alle livets retninger’.

Denne fasen har som funksjon, å hjelpe mennesket inn til kjernen av vår natur – helt inn til den indre visdom, kraft og kjærlighet, som er en iboende del av vår fullkommenhet.


Tidsfase 3: Ny erkjennelse

I denne tidsfasen vil menneskets opplevelse av sin naturlige skaperkraft, vise seg mer markert. Et stort antall mennesker vil oppleve å gå gjennom ‘et slør’ av gammel energi – og se livets fullkommenhet, det vakre, og livets glede gjennom en helt ny levende væren.
Dette vil blant annet skje gjennom den enkle opplevelsen av kunst, samhørighet og medmenneskelighet.

Denne fasen vises å være et utspring for flere nye oppdagelser innenfor nøkkelområdene økonomi, energibesparelse og medisinsk vitenskap.


Tidsfase 4: Handlingens enhet

I denne fjerde fasen vil mennesket kunne oppleve unike møtepunkter av enhetsenergi. Ulike fagdisipliner innenfor vitenskap, og ulike åndelige retninger vil oppleve enhet i sin bevissthet som integrerer alle de tre foregående fasenes flyt av energi.

I denne fasen velges mange nye mønstre for den nye tids bevissthets-strukturer. Handling basert på menneskets indre visdom og frihet, vil være ledestjerner for disse nye strukturene.

I denne fasen vil menneskets ydmykhet, for de gamle mønstrene sin del av menneskehetens utvikling bli tydeligere. Dette vil frigjøre kontroll-energien som har ligget rundt skyld og dømme-bevisstheten, slik at denne kan forløses.

Fargefaser
Året beskrives videre å ha tre ulike faser av fargeflyt, som beskriver retningen i livsenergiens flyt – gjennom frigjøring av gamle mønstre, og inn i realiseringen av den nye tids frihetsenergi.

Grunnfarge
Gjennom alle disse tre farge-fasene flyter en turkis frihetsenergi. Denne fargen er en grunnfarge, som muliggjør flyten til alle de andre fargefasene.

Fargefase 1: Rød til violet – fra overlevelse til skapelse

Den røde fargen representerer både den gamle tids energi, og overgangen til den nye tids energi. Den lavere frekvente gamle røde energien – som har båret menneskets overlevelsesenergi, vil nå forankres som en trygghetsenergi i mennesket – basert på erkjennelsen om vår udødelige sjelsenergi.
Denne røde trygghetsenergien forenes med vårt høyere aspekt i den blå fargen. Sammen åpnes den violette fargen, som blir den guidende fargen for menneskehetens enhetsenergi. Denne violette fargen leder mennesket gjennom hjertets erkjennelse av hvem vi er, og derigjennom åpnes mennesket for hele sitt iboende spekter av skaperkraft.


Fargefase 2: Hvit til gull – særpreg og enhet hånd i hånd

Den hvite fargen representerer enhetsenergien, som er i ferd med å realiseres totalt gjennom det skiftet som vi beveger oss gjennom nå.
Gjennom denne fargefasen fra hvit til gull, skjer det en åpning av ressursene som ligger i menneskets individuelle særpreg. Dette skjer gjennom en forankring i enhetsbevisstheten, og en energi frigjort fra den gamle dualistiske konkurranse-energi.
For enkeltmennesket, viser dette seg som individets inspirasjon og kraft til å stå frem med sitt bidrag til helheten.
Dette skjer gjennom en inspirasjon som skaper, uten behov for å prøve å være noe annet enn det vi allerede er!


Fargefase 3: Grønn til lilla – kvantespranget

Denne fargefasen er knyttet til innstrømningen av nye energier til jorden, gjennom de ulike beltene av energi som den beveger seg gjennom nå.

Denne fargefasen beskrives å ta mennesket og jorden gjennom kvantesprang av energi, som er knyttet til åpningen av både menneskets og jordens DNA-struktur.

Mennesket og jorden befinner seg nå i et dimensjons-skifte, hvor de tre nedre dimensjoner forløses og transformeres.
Dette skjer også i menneskets tre nedre chakraer, som fornyes gjennom en integrering av menneskets høyere chakrasystem.

Denne åpningen skjer gjennom menneskets indre tilstedeværelse, og enhet med alt som er. Denne tilstedeværelsen, vil være den bærende kraften i menneskets neste steg – det kvantesteget som åpner menneskets væren gjennom hjertechakraet, og videre gjennom halschakraet.

Denne fargefasen er sterkt knyttet til energien som åpnes i tilknytning til datoen 21.desember 2012, hvor det vil skje en topping av denne energien.

Mange snakker om naturkatastrofer o.l.
Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

Jorden er en levende organisme i enhet med den kollektive menneskelige væren. En nøkkelforståelse i skiftet som vi opplever nå, er det samspillet som skjer imellom mennesket og jordens energi.

Jorden kan ses på som et kjærlighetsmenneske, i enhet med hele menneskeheten. På dette ‘jordens menneske’, ligger Norge i et portalområde som er knyttet til halschakraets fornyelse. Dette portalområdet er knyttet til en åpning av jordens indre lyskropp, gjennom to pyramide-energier.
Den første av disse pyramidene står med spissen opp gjennom Egypt og Israel, med en grunnflate som knytter Tibet og Andesfjellene sammen. Den andre av disse pyramidene står på hodet, med en spiss som nå er forent med den andre pyramiden. Denne pyramiden strekker seg som en trakt opp gjennom Europa.

Norden og Norge virker energimessig som en portalåpner for innjordingen av de nye frie energier. Denne energien, som også er blitt kalt ‘lyset i fra Nord’ – er sterkt knyttet til fargefasen grønn – lilla (kvantespranget), som er omtalt i svaret på spørsmål nr 1.

Som den innjordingsportalen som Norden og Norge er for de nye frie energier, er vi en del av det som kan kalles et ‘sikret område’ av jordens menneskekropp.
Norge og Norden vises som en viktig del av jordens hals- og panne-chakra, og som en forlenget arm for den utenomjordiske kontakten med jordens energi.
Hele beltet av krystallenergi, langs det som kan kalles ‘Nordlyskrystallen’ – som ligger i Norge og utenfor kysten av Norge – bærer en viktig inngang og kommunikasjonsport til det som kalles den indre jorden.

Av denne grunn beskrives Norge som et ‘sikret område’ frem til hovedskiftet, som beskrives nærmere i svaret på spørsmål nummer 4. Dette skiftet er ut fra nåtidens energi, beskrevet å finne sted i løpet av 2017.

Polskiftet som er en del av dette hovedskiftet, vil kunne føre til endringer i landmassene langs hele Norske-kysten. Men disse endringene beskrives som harmoniske, fordi de ikke vises å endre muligheten for beboelse pr kvadratmeter landmasse.

Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
Hva tenker du om det?

Menneskets enhet med utenomjordisk energi er en viktig del av skiftet som vi lever i nå, fordi denne enheten er en sentral del av både menneskets opprinnelse og gjenkjennelse.

De utenomjordiske energiene virker nå i et harmonisk samspill med det skiftet som skjer på jorden. En sentral del av dette møtet mellom mennesket og den utenomjordiske energien – er enkeltmenneskets selvstendiggjøring av sin indre skaperkraft.

Vår åpne kontakt med utenomjordisk liv vises å følge den samme harmoniske åpningen, som den som skjer ved aktiveringen av vår egen lyskropp. Denne åpningen er nært knyttet til frigjøringen av menneskets behovsenergi.

Kort sagt: for at menneskets åpne kontakt med utenomjordisk liv med en høyere frekvent energi skal finne sted, må mennesket selv åpne sin høyere frekvente energi. Et gjensidig harmonisk møte kan da skje.


Vil vi få en etterlengtet «disclosure»?

Her vises følgende bilde: Egypt og Mexico vil spille en nøkkelrolle på hver sin måte i perioden som vi går inn i nå. Egypt, fordi det vil vises til nye nøkkelbevis som gjøres tilgjengelig for allmennheten. Mexico, fordi dette landet vil se det som deres oppgave å realisere en ‘disclosure’.

De nye bevisene i Egypt vil skape en magnetiserende effekt for jordens massebefolkning – og sammen med Mexico sin evne til å ta ansvar, vil materialet offentliggjøres.

Prognose for ‘disclosure’ nå er 3-15mnd.

Det viktigste bidraget enkeltmennesket kan gi for ‘disclosure‘, er høyning av sin egen bevissthet og jording av denne gjennom hjerte-energiens tilstedeværelse.
For mange mennesker vil dette åpne en tilstedeværelse av enhet med utenomjordiske energier, og disse personene vil være såkalte ‘nøkkelbærere’ for innjordingen av en åpen kontakt med utenomjordisk liv.

Disse ‘nøkkelbærerne’ vil også videreformidle viktig visdom knyttet til menneskets vitenskap – og spesielt menneskets syn på sykdom og regenerering av materie.


Mange snakker om et polskifte.
Tror du at det vil skje i løpet av 2012?

Enkelte teorier forteller at 2012 er direkte er knyttet til et hovedskifte for jordens energi. Det som vises meg er et hovedskifte for hele jordens energi, over en periode på flere år. Denne perioden vises å starte i perioden 2012 til 2013 – og strekker seg til 2017.

Innenfor denne tidsperioden vises et hovedskifte, hvor jorden over en relativt kort periode inntar sin nye plass i den kosmiske enhetsenergi. Som en del av dette hovedskiftet, vises jeg flere store endringer i jordens miljø – derav et polskifte.

Følgende vises som en del av denne hendelsen:
Over en periode på 24 timer skjer det en mørklegging av jorden. Denne mørkleggingen sammenfaller med et polskifte av jordskorpen, som tillater alle jordens krystallportaler å forenes med den nye tids aksepunkter både i den indre jorden og på himmelen.
Denne åpningen av jordens nye energi, vises å sammenfalle med en tilsvarende åpning av menneskets lyskropp.

Dette hovedskiftet finner sted på et tidspunkt som maksimerer et harmonisk forløp for menneskeheten. Tidspunktet for dette skiftet er dynamisk knyttet til den kollektive menneskelige bevissthet og væren. I praksis betyr dette at våre daglige valg påvirker forløpet og tiden for dette hovedskiftet.

I den energien som eksisterer på jorden og for menneskeheten nå, vises et bilde der polskiftet vil finne sted i løpet av 2017. Det vises videre at dette er et dramatisk skifte, hvor store landområder vil dekkes av vann.

Bildet viser at menneskeheten gjennom sin bevissthet og handling, kan fremskynde hovedskiftet og harmonisere måten det skjer på.

Mange har store forventninger til 21. desember 2012.
Tror du at det vil kunne skje noe spesielt på denne dagen?

Den 21. desember 2012 vises som et energimessig knutepunkt mellom to tidsepoker i menneskets og jordens historie.

Bildet som vises av energien denne dagen, er to speil som beveger seg mot hverandre – det ene speilet fra fortiden, og det andre speilet fra fremtiden.
Dette bildet synliggjør den energien som fortiden og fremtiden har vært, som en del av den menneskelige bevissthet og væren frem til nå.
Disse energiene har gitt oss en speiling av hvem vi er, ut fra den fortiden som vi har sett oss som en del av – og ut fra den fremtiden som vi har skapt gjennom våre tanke- og følelsesmønstre.

Når disse speilene forenes, opphører denne speilingseffekten – og potensialet for å oppleve den totale væren i øyeblikket åpnes. Dette potensialet har alltid vært der for alle mennesker, dersom bevisstheten har vært høynet nok og tilstedeværelsen har manifestert denne energien inn i livet.

Forskjellen, som vises å inntre med markert økt kraft rundt denne datoen – er at speilingsenergien i fortid og fremtid vil føles død. For svært mange mennesker vil dette være starten på en dramatisk transformasjon, med en hurtig frigjøring av den gamle dualistiske energien.

For mange mennesker, som allerede har en markert kontakt med denne tilstedeværelsen – vil denne endringen oppleves som en sterk frigjørelse til å kunne skape innenfra med ubegrenset kraft og kjærlighet.


Hvis du skal gi noe råd til folk om hvordan de skal forholde seg til det nye året vi går inn i, hva vil du si ?

Hovedrådet til enkeltmennesket for 2012 er:
– Velg å være din fullkommenhet allerede fra i dag av, uten å definere denne fullkommenheten som noe annet enn det du alltid har vært. Gjennom din tilstedeværelse, som den kilden du er i deg selv – vil alle tankemønstre, og følelsesmønstre av dualitet og begrensninger frigjøres automatisk.
Du er den tilstedeværelsen som observerer din virkelighet inn i eksistens!

Gjennom din identifisering med denne tilstedeværelsen, vil du vises alt klart og tydelig. Hva du er? Og hva du gir slipp på, gjennom din observasjon?
Det som vises deg, av følelser og tanker – som ikke resonnerer med glede, frihet og kjærlighet, er ikke den du er – men den energien som du frigjør gjennom din tilstedeværelse.

Camillo Løken

Camillo Løken har skrevet boken “Bevissthetsskiftet 2012” sammen med Lilli Bendriss og holder kurs og foredrag om bevissthet og  bevissthetsskiftet. Se et lite utvalg av hans websider:

www.camilloloken.com

www.bevissthetskiftet.no

www.one-mind-one-energy.com

www.duerunik.com

Mytene rundt 2012 er mange.
Hva tror du vi kan forvente oss av endringer i løpet av dette året?

Jeg tror vi vil se flere naturkatastrofer dersom vi mennesker ikke innser at vår individuelle bevissthet påvirker kollektiv bevissthet og dermed også Moder Jord.

Det vi ser i den ytre verden er gjenspeilinger av hva som skjer inne i oss.
Naturkatastrofene er et resultat av hva som foregår i oss som mennesker.
Vi må innse at vi er en del av noe større – at vi er dråper i et stort hav av bevissthet og at det vi vibrerer ut av tanker og følelser vil manifestere seg i den fysiske verden både på det individuelle plan og det kollektive.

Jeg tror også at flere og flere mennesker vil våkne opp. Energiene blir sterkere, slørene mellom den usynlige og synlige verden tynnes ut og flere vil oppleve dette. Det tror jeg også vil bidra til at fler og fler kommer i balanse og det igjen vil være en positiv effekt for den ytre verden og Moder Jord.

Mange snakker om naturkatastrofer o.l.
Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

Jeg har lyst til å sitere en av de mange kanaliseringer Lilli og jeg har tatt med i vår bok Bevissthetsskiftet når det gjelder dette spørsmålet:

Mennesker vil se kraften av naturen og de vil se naturens rekkevidde. Det er som om hun sier: Dere må balansere  dere selv ellers vil jeg angripe dere. Hva dere gjør kommer tilbake til dere. Jeg gir det tilbake til dere. Dere tror dere har så mye kontroll så dere kan gjøre hva dere vil uten konsekvenser,men det er ikke slik. Jeg vil gi tilbake til dere hva dere har sendt til meg. Dette er hva folk må bli gjort oppmerksomme på. De kan ikke fortsette å misbruke alt rundt dem. De må bli oppmerksomme på at de må begynne å samarbeide med naturen. De må arbeide for balanse. Dette er poenget.

I så måte tror jeg alle land vil kunne oppleve naturkatastrofer dersom dets innbyggere ikke begynner å forstå at vi må balansere oss. Vi må forstå loven om årsak og virkning.


Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
Hva tenker du om det?

Jeg tror vi har hatt kontakt i mange, mange år. Årstallet 2012 er for meg en symbolsk vekkerklokke og jeg tror flere og flere de siste årene har opplevd å se såkalte UFOer og utenomjordiske vesener. Alt handler om frekvenser og siden energiene nå endrer seg vil flere og flere kunne være på en høyere frekvens og dermed være i resonans med den frekvensen utenomjordiske/UFO eksisterer på. Du kan ikke lytte til P4 frekvensen hvis din radio befinner seg på P1 frekvensen. Det er derfor mange ikke ser de som eksisterer på andre frekvenser, men i løpet av 2012 og årene fremover tror jeg flere og flere vil øke sine frekvenser og dermed oppleve andre dimensjoner og andre vesener.

Vil vi få en etterlengtet «disclosure»?

– Dette har det vært snakket om i lang tid og en av de fremste talerne for at dette vil kunne komme i 2012 er David Wilcock. Han hevdet imidlertid at det også skulle skje i løpet av januar/februar i 2011, men det skjedde ikke.
Det er krefter som ikke vil at slik informajon kommer ut, men jeg håper at vi endelig skal kunne få en slik «disclosure» og jeg håper det skjer i løpet av 2012.

Mange snakker om et polskifte. Tror du at det vil skje i løpet av 2012?

Vi skriver om polskiftet i boka vår Bevissthetsskiftet. Det har skjedd polskift mange ganger i løpet av jordas historie, men jeg tror ikke det vil skje i løpet av kun få dager som noen hevder. Jeg tror det vil skje gradvis og vi har allerede sett at magnetisk nord har endret seg. I 2008 viste britiske forskere til at sola har mistet 25% av sitt magnetiske felt og det også påvirker jorda. Det vil kunne gi sterkere solar bluss og solstormer som påviker jorda og dermed også polskiftet, men jeg tror det vil skje over en lengere periode.

Mange har store forventninger til 21. desember 2012.
Tror du det vil kunne skje noe spesielt denne dagen?

Nei, jeg tror ikke det. På den annen side tror jeg at det vi mennesker kollektivt forventer skal skje kommer til å skje. Dersom mange nok tror at noe spesielt kommer til å skje denne datoen så kan det skje. Hvis mange milliarder mennesker tror at noe vil skje denne datoen så vil dette spilles ut siden vi skaper vår egen virkelighet. Det vi forventer skal skje kommer til å skje, men jeg tror de fleste ikke forventer at noe spesielt skal skje 21. des 2012 og da vil det passere som en «vanlig dag» selv om datoen er knyttet til den siste datoen i den siste sub-syklusen i Mayakalanderen.

Hvis du skal gi noe råd til folk om hvordan de skal forholde seg til det nye året vi går inn i, hva vil du si?

– Bli flinkere til å gå inn i deg selv. Lytt til den indre stemmen, den indre følelsen. Vi har nå levd i Informasjonsalderen i lang tid og blitt bombardert av informasjon fra den ytre verden og vårt bevisste sinn har mer enn nok med å bearbeide alle inntrykk.

Nå er tiden inne for å gå inn i Intuisjonsalderen. Ta en «time out» fra den ytre verden og lytt til din intuisjon. Den har hele planen på hvorfor du kom hit denne gangen. Meditere – gå turer i skogen og la sinnet roe seg ned. Urbefolkningen over hele kloden har sagt det lenge: GO WITHIN!

 

2012 er her nå…

Godt nyttår!

Abonnere
Varsle om
guest

137 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
arifkarim
arifkarim
11 år siden

Jeg venter i hvertfall spent på når våre kjære ledere går under i undergrunnsbaser, slik at vi på overflate kunne skape ny himmel og ny jord, slik nyhetsspeilets forfattere profeterte for mange år siden:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/01/politiker-avslorer-kynisk-maktelite-i-norge/

Med dette ønsker jeg alle konspiratører enda et godt nytt år! :D

Thor
Thor
11 år siden

Flott artikkel Lillian:) Kjente meg absolutt igjen i den første delen med Mari..Det med polskiftet skjer i ettapper,så det blir ingen badekareffekt,det har skjedd en stund nå..noen meter tilting så umerkelig at vi ikke merker det i noe grad..og min faste husrenser sa til meg at Orbsene også har en bevissthetseffekt på folk..:)

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  Thor

Sånn til orientering, du vet at den magnetiske nordpol alltid er i bevegelse?
Dette vet alle som navigerer (på sjøen og i luften), dette er pensum i faget.

Equalitor
Equalitor
11 år siden
Svar til  AssFaltum

Det har som jeg vet i fortiden ikke vært så ille at de måtte stenge ned flyplasser [i Canada]. Naturlig svingning? Åpen for det, men def. noe stort og flott på vei :]

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  Equalitor

Den historien du refererer til fra canada vet jeg ingenting om (man kan fly visuellt, men er ikke lov i rutetrafikk), men på canadisk territorium er jo den magnetiske nordpol.
Jo nærmere magnetisk pol, dessto mindre nytte har du jo av kompass, noe canadiere er vandt til, da bruker man kart og kjente referanspunkter i terrenget (som spesielle fjell osv).
Ingen grunn til å blåse opp dette, kjernen på jordkloden er flytene jern, og virker som en dynamo (alle skjønner sikkert dette).

Skulle nesten tro dette dreier seg om noe unaturlig og farlig for livet på jorda. Noe det ikke er, jorda har alltid gjennomgått dette.

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  Equalitor

Må bare også kommentere det du sier med at:
«i fortiden ikke vært så ille at man måtte stenge flyplasser».
Husk, i fortiden fløy man ikke, og moderne fly har ikke eksistert i mer enn 60-70 år. Og skipstrafikken er heller ikke så gammel, så noen referanser her finnes ikke.

Michelle
11 år siden

Grunnen til at åndeverdenen eller mediumer ikke nevner Den Nye Jorden, kan være at den egentlig gjemmer seg i en annen dimensjon. Val Valerian [

] nevner at de superhemmelige tidsmaskinene på jorden heller ikke kunne se bortenfor 21. desember 2012, det var som en vegg ved den datoen faktisk
http://www.bibliotecapleyades.net/valdamar_valerian/esp_valdamar_valerian_0.htm UFO Kontaktpersonen, healeren og mediumet Channie West har derimot fordelen av at hun Fysiskt har vært flere ganger på Den Nye Jorden ved hjelp av utenomjordiske høyfrekvente Lysskip som reiser i Hvit Tid med Krystall-energier
http://nyhetsspeilet.no/2011/01/snart-frihet-for-alle/
“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”
– Nikola Tesla


Maarit M. Hanssen
Skribent
11 år siden
Svar til  Michelle

Betyr dette at 3D Jorden blir tilintetgjort i løpet av 2012 og at Den Nye Jorden i 4D åpenbarer seg? Etter zetaene vil bare 10% av mennesker overleve kataklysmen i 3D og halvparten av disse vil bli psykotiske av påkjenningene. 10% av 7 milliarder mennesker er 700 millioner mennesker. Halvparten av disse, 350 millioner vil være desorienterte og psykotiske mens 350 millioner vil overleve med normal mental helse.

Jeg vil tro at 100% av menneskeheten ( dok de som vil ) vil bli evakuert av lysskipene.

Liv Bjøringsøy
Skribent
11 år siden

Min forståelse er at «den gamle jorden», også kalt planet B, vil eksistere parallelt med «den nye jorden», også kalt planet A. Slik jeg forstår det, har menneskene alltid kunnet forlate «den gamle jorden» uten å måtte dø først, men svært få har hatt et høyt nok åndelig nivå til å gjøre det. Masseoppstigning til «den nye jorden» vil være en konsekvens av at jordens magnetosfære forsvinner i en periode, før den langsomt tetner til igjen. Magnetosfæren er det som holder oss fanget i karmiske sykluser.

Det finnes flere kilder for dette. Denne er den mest utfyllende jeg kjenner til http://www.cosmicawareness.org/html/ascension.html.

MortenB
MortenB
11 år siden

Skal vi igjen gå inn på 2012 og Maya’ene så er det faktisk slik at de ikke har snakket om 2012 med oss «hvite» på 500 år om dette men har sagt de skal gjøre dette i 2012. En flink dame ved navn Lilou Mace har nettopp intervjuet en Maya ved navn Ac Tah. Han sier at deres kalender ikke spår noe som hels om fremtiden men er basert på det Maya’ene kan, nemlig astronomi, matematikk og kunnskapen om energier. Og side det kun finnes energi, absolutt alt er energi men med forskjellige frekvenser, så er vel denne kunnskapen læren om «alt» ?
Så han sier at oversatt til vår kalender er «energiendringene størst» i Desember 2012, og merk, altså ikke noe dato.
Siden vi personlig og kollektivt skaper vår virkelighet (siden følelser/hjerne/hjerte er energi og den materielle verden er energi i lav frekvens) kan ikke fremtiden spås på annen måte enn intensjonene i øyeblikket og det kan endre seg. Og det vil endre seg ! :)

Godt nytt år !

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
11 år siden

POLSKIFTE
Det er uheldig å bruke ordet ”polskifte”, da både folk og eksperter bruker ordet i mange vidt forskellige betydninger. Her kommer noen forskjellige betydninger, ordnet etter alvorlighetsgrad.

1) Endring i Jordens aksehelning i forhold til det ekliptiske plan (eng.: ”a change in the axial tilt”). Det vil si at Jorden som HELHET i en eller annen grad snus i forhold til det ekliptiske plan. Endringen kan foregå kataklysmisk eller uhyre langsomt og gradvis. Wiki-artikkel: True polar wander:
http://en.wikipedia.org/wiki/True_polar_wander

2) Jordskorpeforskyvning (eng.: Earth crust displacment). Det vil si at jordskorpen som et appelsinskall endrer posisjon i forhold til Jordens indre (mantel og kjerne). Wiki-artikkel: Pole shift hypothesis:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cataclysmic_pole_shift_hypothesis

3) Geomagnetisk forflytning (”polvandring”; eng.: ”polar wander”), og i ekstremt fall: geomagnetisk reversering (eng.: ”geomagnetic reversal”). Det vil si at den imaginære magnetiske nord-sør-linjen som går gjennom Jordens kjerne og som ender i den magnetiske nordpol på nordsiden og i den magnetiske sørpol på sørsiden av klodens overflate, endrer posisjon. I ekstremt fall vendes nord-sør-linjen 180 grader rundt. Denne imaginære linjen er imidlertid ikke rett, da den magnetiske nordpollinjen og den magnetiske sørpollinjen må tegnes opp hver for seg. Den geomagnetiske forflytning skjer nå så raskt at geovitenskapelige forskere spekulerer på om vi står foran en snarlig geomagnetisk reversering.
Wiki-artikkel for geomagnetisk forflytning: Apparent polar wander:
http://en.wikipedia.org/wiki/Apparent_polar_wander
Wiki-artikkel for geomagnetisk reversering: Geomagnetic reversal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Geomagnetic_reversal

Liv Bjøringsøy
Skribent
11 år siden

Min forståelse er at vi her i hvert fall snakker om 2) og 3), men ikke samtidig. Det magnetiske polskiftet er så vidt jeg forstår allerede «work in progress». Dette kan lett bekreftes om man er et sted man kjenner himmelretningene slik de har vært i generasjoner og sjekker med et kompass. Min forståelse er at det magnetiske polskiftet fullføres før jordskorpeforskyvningen. Det magnetiske skiftet foregår ellers umerkelig. Jordskorpeforskyvning må nødvendigvis oppleves mer dramatisk for oss på overflaten.

1) er jeg usikker på, men kan være et resultat av at jordens plassering i solsystemet blir endret, slik Helen Tzima Otto beskriver i sin bok «A Five Year Plan in the Divine Economy: The Timing of the Divinely-Ordained Events» (NB: Economy har ingenting med penger å gjøre.)

JohnnyWalker
JohnnyWalker
11 år siden

Hva kan man forvente seg av 2012?
Her er en kort oversikt:

1. Det blir oversvømmelser, jordskjelv, vulkanutbrudd og jordras.
2. Mange mennesker vil dø pga sult og fattigdom.
3. Mange mennesker vil dø pga krigshandlinger.
4. Det blir økonomiske problemer i flere land.
5. Det vil bli store demonstrasjoner i mange land.
6. De rike vil bli rikere, og de fattige fattigere.
7. Det blir mange ufo-observasjoner, men ingen disclosure.
8. Planet X eller Niburu vil ikke dukke opp i desember 2012.

jepsipepsi
jepsipepsi
11 år siden
Svar til  JohnnyWalker

Tror du treffer på samtlige 8 der, J. Walker. En annen ting som er verdt å merke seg: SAMTLIGE såkalte «profetier» om «ting und tang», dommedag osv, har ALDRI truffet! Samtlige «profeter» som skal tidfeste hendelser, har tatt feil. I hundre prosent av tilfellene! Hvorfor spørre Liss Bendriss og Jannicke Jarlum om hva «vi kan forvente oss i 2012»?????? Spør deg selv i stedet for. Det som skjer i 2012, skjer i dag. Hvis du spør, meg? Noen ting vil eskalere, bla. økonomikrisen. Men du trenger da vel ikke spørre en «såkalt» lysarbeider om det? Det ligger jo i kortene.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  jepsipepsi

Spådom nr 9 blir nok at slike hjernevaska troll som deg blir sjeldnere og sjeldnere og før vi kommer inn i 2013 så blir sovende folk som deg historie Jupsidupsi :)

Er ikke mer en 1 år siden at slike som deg kalte økonomikrisen vi skeptikere advarte mot for en latterlig konspirasjonsteori

Vil du vite hva som skjer i 2012 så ser du en her som har truffet 100 % rett med sine 499 første år så da kan vi nok anta at han treffer blink med det siste året også :)

Nostradamus 2012 Part 1 of 10 ( history channel )

http://www.youtube.com/watch?v=fkmu0sIXEFE

MortenB
MortenB
11 år siden
Svar til  JohnnyWalker

Ikke noe vanskelig spådom dette, punkt 1 til 7 stemmer jo med hvert eneste år så lenge jeg kan huske. Derimot, jeg er ikke enig med punkt 8.
Når det er sagt, jeg tror det viktige blir å fokusere på «hvordan vi ønsker verden skal være» og ikke på hvordan den «gamle» verden har vært. Gjør vi det ender vi opp med den gamle verden der de mørke kreftene vil få 100% kontroll.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  MortenB

Enig med deg Morten :)

Punk 8 vil intreffe helt på slutten av året men det er viktig å ta med gode nyheter også :)

Mother Shipton sier at ikke alle vil dø i 2012 av Nibiru, de som har forberedt seg vil overleve og føre menneskeheten videre og starte menneskeheten på nytt :)

Et polskifte kommer med enorme jordskjelv, også krig og annen elendighet men det er først og fremst dragens hale som vil være den største faren

Noe som også de kaltiske prestene Druidene beskriver ned til minste detalje i Kolbrin Biblen sin

Punk 7 stemmer nok siden Mother Shipton forteller at en sølv farget skip vil dukke opp etter Nibirus herjinger

The Mother Shipton Prophecies

http://www.youtube.com/watch?v=3whmFXuI5QM&feature=related

Doomsday Hieroglyphs – Ep. 10 Part 4/5

http://www.youtube.com/watch?v=gYI2zH2dD7s

Et godt stalltips er å hamstre smør og lagre i huler ;)

Starwolf
Starwolf
11 år siden
Svar til  smurfen

sitat Smuren:
Punk 8 vil intreffe helt på slutten av året men det er viktig å ta med gode nyheter også :)

Mother Shipton sier at ikke alle vil dø i 2012 av Nibiru, de som har forberedt seg vil overleve og føre menneskeheten videre og starte menneskeheten på nytt :)

Et polskifte kommer med enorme jordskjelv, også krig og annen elendighet men det er først og fremst dragens hale som vil være den største faren

2 spørsmål:

1) Tror du på dette her?
2) Hva har du såfall gjort for å forberede deg til jordens undergang?

Terje
Terje
11 år siden
Svar til  JohnnyWalker

Så kort og greit kan det sies, men det blir ikke like morsomt å lese:-P

fjellstugan
fjellstugan
11 år siden

Hvorfor leser du artikkelen da, jepsipepsi? Du finner jo sikkert mer a4 rikssynsere på aftenposten.no etc om utsiktene for 2012.

jepsipepsi
jepsipepsi
11 år siden
Svar til  fjellstugan

Hvorfor jeg leste artikkelen? Tja…rent tilfeldig. Den er jo veldig naiv, og jeg blir jo relativt overrasket over hvor mye troverdighet og egenskaper som tilegnes en del mennesker. Folk spør ikke seg selv, de leser heller hva Lilli Bendriss TROR om fremtiden. Er ikke det et tankekors? ;-)

Jostein Wold
11 år siden

Ethvert svar har ALLE mennesker allerede…Det er ingen «der ute», som er gitt tilgang til mer informasjon, enn det alle som er her inne allerede HAR. Gjennom meditasjon, indre dedikasjon til ethvert tema vi vil ha info om, ligger et svar klart til å mottas i oss. Kjærlighet er ikke nøkkelen, men Døren – Dedikasjon til kjærlighet er Nøkkelen.
Jeg ønsker dere alle et år i bevisst forankring i Nået, samt Lykke, Kraft og Lys. Vær dere selv, Vær Ekte :)

JohnnyWalker
JohnnyWalker
11 år siden

Den største faren for menneskene framover er ikke jordskjelv, vulkanutbrudd, Niburu og slike ting, men sykdommer!
Et global utbrudd av f. eks fugleinfluensa vil være svært alvorlig.

Bartis
Bartis
11 år siden

Hva kommer dere til å si når disse tingene ikke skjer? Det skjer jo alltid noe uansett, enten det er krig eller en naturkatastrofe. Men det er ikke utenom det vanlige. Så når livet fortsetter som vanlig i 2013, hva da? Kommer dere til å si at noe skjedde, men folk ikke la merke til det? Kommer dere til å si det ble utsatt? Kommer dere til å ignorere det og fortsette med nye teorier? Eller vil dere innrømme at dere ikke skjønner hva dere snakker om?
Det som går igjen her er at artikkelforfatterene ikke er eksperter innen feltene de uttaler seg, likevel er de frekke nok til avvise reell forskning som villedene eller kontrollert av NWO, uten bevis. Det er sikkert ikke mulig for dere selv å se det, men dere jobber mest med å så tvil om andres forskning og påpeke hull, for så å fylle med deres egne løsninger, som ikke er basert på forskning eller troverdig dokumentasjon.

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Alle som forventer noe av 2012, eller fremtid generelt, er programert ved hjelp av forestillinger, negative eller positive. Disse vil manifestere seg nettopp fordi vi lager fremtiden. Få er bevisst dette, men vi kan faktisk velge å ikke regisere flere naturkatastrofer, men heller fokusere på hvordan vi skal bygge opp den nye jord.
Nostredamus hadde en mørk visjon som han klarte å putte inn i våre sauehoder. Det er mye bedre å se for seg en lys fremtid og skape denne, enn å gjøre seg selv og andre til offer for mer frykt og lidelse.

Jeg ser for meg et fantastisk år, 2012 blir varmt og fruktbart :-)

smurfen
Moderator
11 år siden

Vår gode venn og mediaviter John Færseth har skrevet en kronikk om hva som skjer i 2012 her :)

John Færseth er en såkalt profisjonell ekspert som gutta på skeptik pleier å si ;)

http://www.dagbladet.no/2011/12/30/kultur/debatt/kronikk/2012/apokalypse/19610212/

Seff er det 99% løyn og desinfo

Hundrevis av kommentarer som ikke deler hans tanker blir umidelbart sletttet i god Kim Jung stil

Nyhetsspeilet og Zeta Talk får gjenomgå som vanlig :)

Det var Anunnakien Votan/Odin som skrev mayaprofetiene og det han sier er at de gamle gudene vil retunere med Nibiru og at det vil komme store katastofer grunnet Niburs magnetfelt når den paserer nær oss

Kl11.11 den 21.12.2012 vil jorden gli inn i en ny dimensjon, den gamle jorden dør og en ny blir født som Hopiene sier

Vi dør ikke men blir med over på et høyere nivå og en høyere frekvens :)

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  smurfen

Håper jeg beholder 2.4Ghz (når vi gliiir inn kl.11.11), det er det jeg bruker til internet (wifi). Eller hva tror du?

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  AssFaltum

Hva jeg tror ?

Det skal jeg fortelle deg lille venn :)

Jeg tror du er en person som kun er ute etter å håne og latterligjøre alle som ikke har de samme destruktive tankene som deg selv :)

jepsipepsi
jepsipepsi
11 år siden
Svar til  smurfen

Jeg tror de fleste (ikke alle) har gode intensjoner med å utnevne seg selv til folkeopplysere og profeter (herunder dommedagsprofeter), men, og her må jeg dessverre gjenta meg selv, de treffer ALDRI. Og da må det være lov å bruke litt humor i forhold til dette. :-)

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  smurfen

AssFaltum: Har du ennå ikke blitt med over til 5GHz?
2.4Ghz bruker vi til å tine brød og varme opp gårsdagens karsk, og Ikke til å kommunisere med.

jepsipepsi: Det er lov til å le av hverandre, men synes du det er like gøy når dommedagsprofeter blir dommedagslobbyister?
http://www.dagbladet.no/2009/02/06/magasinet/kristendom/israel/4436173/
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/visjon-norge-under-lupen/

Jeg gjør ikke det.

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  smurfen

@islendingen
2.4 blir brukt av nesten alle (95%), hvorfor? jo…fordi 5Ghz blir nesten bare brukt internt i tillegg til 2.4 (5 og 2.4 = N) til streaming pga kort rekkevidde.
Der dret du på draget.

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  smurfen

@islendingen
Du bør ikke utgi deg som fagmann på området når du ikke er det, ihvertfall ikke overfor en som faktisk er det. (sånn til orientering: jeg er ihverfall MCSE-sertifisert, ++++)

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  smurfen

AssFaltum:

Det er flott du er MCSE sertifisert og du er sikkert flink med microsoft. Men dette er mere cisco og mikrotik pensum.

2.4GHz blir brukt ganske enkelt fordi det er en internasjonal standard som går inn under fribrukerloven, og at 5GHz utstyr var en del dyrere for noen år tilbake. Dette er den juridiske forklaringen på hvorfor 2.4GHz er mest brukt av private. I tillegg er det strengere regler og krav for bruk av 5GHz som bla. DFS og TPC.

Blir 5GHz som regel brukt innendørs sammen med 2.4GHz?. I privat sammenheng, ja, men ikke i bedrift og industrielt bruk. De øvre kanalene på 5GHz båndet (5.8GHz) benyttes til langdistanse PTP hvor man kan kjøre med 10 watt EIRP. 2.4GHz har en grense på 100mW i Europa.

Så hva tror du er grunnen til at man ved PTP har lov til å gjøre 10x mere effekt på 5.8GHz enn eksempelvis på 2.4GHz?
http://www.lovdata.no/ltavd1/filer/sf-20050620-0715.html#7

Har 2.4GHz kortere rekkevidde?. Ved lovlig oppsett, ja, men frekvensen i seg selv er ikke avgjørende for rekkevidden, men utstrålt effekt, følsomhet, og omgivelser. Se her:

World Record 110km @ 2.4GHz
http://interline.pl/modules/news/article.php?storyid=16

Ved lik utstrålt effekt og følsomhet, samt fri sikt og null luftfuktighet vil 2.4GHz i teorien ha lengere rekkevidde enn 5GHz.

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  smurfen

Du skriver videre: «5 og 2.4 = N»

Du står vell ikke her å påstår at dual band (a og g) er N???

Slik ser en N-router ut:
http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/wireless/ps5678/ps10047/ps10052/data_sheet_c78-501860.html

Hvor ser du A-nettet på denne?. Om du tenker på IEEE 802.3af, så er det benevnelsen for PoE og er noe helt annet enn 802.11a.

N kjører på flere kanaler og har derfor større båndbredde. Det er forskjellen. Se på bildet og legg merke til det blåe nettet som er N kontra resten som er G.
http://farm6.staticflickr.com/5003/5354200185_0862cd51b2_z.jpg

Merkelig dette at studenter må oppsøke nyhetsspeilet for å lære seg det mest grunnleggende om trådløs kommunikasjon.

Oxford
Oxford
11 år siden
Svar til  smurfen

@AssFaltum
Legger merke til at dere skeptikere ofte er selvutnevnte eksperter…på alle områder. Bøyer meg i støvet for deres fagkunnskap og åpenhet.

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  smurfen

Patetisk, hvem som helst kan google, men ikke alle tolker det de googler like godt.
Jeg ser du prøver febrilsk å bevise noe (det trenger ikke jeg gjøre), du får «late som» videre. (drite videre på dragene/draget, sånn ettersom man tolker det)

Skeptiker og selvutnevnt ekspert ?????, jeg tror kun på det som kan bevises, dvs ekstra terrestrialt liv, ikke konspirasjoner for konspirasjonens skyld som alle dere i menigheten til smurfen gjør.
Jeg har et sunt forhold til slikt vil jeg påstå, og er det noen som er hjernevasket her? ja da er det lett å ramse opp.

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  smurfen

PS.
Få dere et liv, start med å søk på f.eks en jobb (send søknader osv, vær villig til å flytte).
Ingen har godt av å gå uvirksom i lengden, da begynner man å tro på saker og ting.
I tillegg til at selvtilitten får en knekk (man er en taper lissom), det er ikke bra.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  smurfen

Troll er et fenomen som forekommer på forskjellige debattfora på Internett, særlig på nyhetsgruppene (USENET), hvor en person skriver innlegg egnet til å provosere folk og fremkalle en hissig diskusjon. Et troll mener ikke nødvendigvis hva han skriver; hans primære formål med innleggene er ikke å argumentere for en påstand, men å få folk til å hisse seg opp og «bite på kroken».

http://no.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internett)

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  smurfen

AssFaltum sier:
06. 01. 2012 kl. 21:32
PS.
Få dere et liv, start med å søk på f.eks en jobb (send søknader osv, vær villig til å flytte).
Ingen har godt av å gå uvirksom i lengden, da begynner man å tro på saker og ting.
I tillegg til at selvtilitten får en knekk (man er en taper lissom), det er ikke bra.

Mole.
Iogmed du tydeligvis kjenner til det du ramser opp her så godt kan du vel heller hjelpe NAV med å fortelle hvordan de skal å arbaidsledige i jobb?!

Oxford
Oxford
11 år siden
Svar til  AssFaltum

@AssFaltum
Patetisk. Den va god!
Er du klar over hvor ufyselig du fremstår ?
Hvem er det du prøver å tøffe deg for? Den siste kommentaren din ( der du så hyggelig tipser om arbeismarkedet ) , forteller jo mye om hvordan du ser deg selv i forhold til andre mennesker. Hvem er det du kjemper for, og hvem er det du kjemper mot? Hva er det du vil oppnå?

Du sier at du kun tror på det som kan bevises. Nye ting blir bevist hele tiden.
Og forskning er veldig ofte politikk. Follow the money.
Det kan være spennende å tenke litt selv også av og til…sånn frem til beviser blir lagt fram. :)

Sånn i forhold til tonefallet ditt har jo både Dagbladet og VG passende kommentarfelt for denslags. Der kan man diagnosere og tråkke på folk så mye man vil så lenge det passer med agendaen.

En annen ting. Folk er forskjellige, så det er ikke alle som er med i Menigheten til smurfen, som du kaller det.

Tor Magnus
Tor Magnus
11 år siden
Svar til  smurfen

Det er en artig link på den siden som hit: http://img829.imageshack.us/img829/334/dagbladetsupermnen09032.png
Ser du no kjent der Smurfen? Synes du ikke sånt blir litt pinlig eller er det bare at _denne_ gangen har du rett? (helt til neste gang)

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  Tor Magnus

Denne var bra!!
Hva sier du nå, Roy Smurfen? (er ikke ute etter å latterligjøre)

Men nå som vi alle vet at alt sammen ang. dommedag, nibiru osv osv bare var løgn, bør du også innse at «slaget er tapt», ikke bare fortsette videre med nye datoer.
Det er så mye annet som man heller burde satt fokus på.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Tor Magnus

Er du ute etter å latteliggjøre deg selv igjen Tor Magnus ?

Se en gang til på debatten og datoen der ?

Det er 9 Mars og jeg advarer mot et kjempejordskjelv, jeg henviser til at store deler av eliten er flyktet til India i superbunkers

2 dager etter kommer monsterskjelvet i Japan akkurat som jeg sa

Men rett skal være rett, jeg skrev Rotschild der, det skulle stå Rockefeller som tok med seg flere hundre familiemedlemmer, Bill Gates, Warren Buffet og mange andre dro også

Hva Rotschilds gjorde aner jeg ikke men de hadde nok tatt sine forholdregler de også

22 Mars i år kommer et mye større skjelv :)

Høstens katastofer ble avblåst allerede i august da Elenin objeket ble sprengt i fillebiter fra et supervåpen fra Jupiter eller noe i nærheten

Det ligge tusner av filmer der ute fra SOHO, SDO,Stereo A og B som alle viser det samme

Klag til NASA og ikke meg vist det er vansklig å tro at det finnes andre i universet som er kommet lenger enn oss her på jorden :)

http://www.youtube.com/user/meggiddo2012#p/u/15/ZxsPaH5W18E

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  smurfen

best alien footage 100% real

Jeg forsto rundt 20-årsalderen at universet har ingen start og ende, det er uendelig stort, av dette følger at det er uendelig mye intelligens og variasjoner, av alt, således også mye vi ikke kjenner til på jorda. Uansett hvor mye vi vet, vår intelligens utvides, når vi aldri en stopp ,etter det jeg kan se, nettopp fordi det er uendelighet i rom og variasjoner. Tror det er vanskelig for mange å fatte dette, opplevde det som krevende å studere disse fenomenene i starten. Hvorfor har vi blitt og blir vi dopa ned med fluor og vaksiner med mer, fluor og vaksiner har ingen positiv effekt, det er kun giftig for kropp og sjel, for fluor er dette blitt alment kjent og akseptert men vaksine-byllen har menneskeheten ikke klart å få hull på enda, bl.a. fhi er aktive i den neddopings-agendaen, noen bærer på hemmeligheter som få kjenner til. Eneste fornuftige konklusjon på at vi dummes ned, som jeg kan se, er at det eksisterer en entitet, vanlig menneske eller annen variant, som trenger å ha menneskene neddopa for å kunne herske over oss. Trolig har vi sjelelig potensiale som ligger langt utenfor det vi gjengs oppfatter og tar i bruk idag

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  Tor Magnus

Interessant smurfen, du er nok langt utafor i synsvidde enn de fleste har kommet her på knøttet vi bor på, halvt neddopa alle 7 milliarder av new world order kabalen, relatert: The Committee of 300 er høyt oppe i den globale maktpyramiden http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/vil-jesuittene-og-frimurerne-klare-a-starte-3-verdenskrig/comment-page-9/#comment-79875

Jeg skal slippe et par-tre hemmeligheter, kan ikke fortelle alt, har drukket te sammen med en person, kaller vedkommende X, som er flykning fra krigsområde. X fortalte meg at X underviste ved et universitet når X var ca ti år gammel, rundt 1968, professorene og ledelsen nekta X å fortsette fordi X fortalte om teknologi som lå langt forut for det som var offisielt kjent, det var trolig det vi bl.a. kaller militære hemmeligheter. X deltok i prosjekter i NASA rundt samme alder og var bl.a. på mars, hvor ei jente i følget døde fordi hun falt ned i en sprekk. X sa at fri energi teknologi ble installert i Norge i 1968, også i to biler. Det triller biler i Norge idag med denne teknologien. Jeg er bare en vanlig neddopa homo sapiens så jeg kan bare fortelle hva jeg har fått meg fortalt. Stopper der

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  Falcon

Bruk X, Y og Z (koordinatene) i første omgang, du har jo et helt alfabet å velge i, som mr.a, mr.b, osv …

Falcon
Falcon
11 år siden
Svar til  Falcon

AssFaltum, start med å unngå fluor og vaksiner :)

Fluorid-stopp nå! http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/flouride-stopp-na/

Nytt nasjonalt vaksineregister – vaksinepresset øker http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/

X er av en kultur som er fredelig og gjestfri, derfor de ble lurt av ~ Nwo kabalen har planer om å angripe dette flotte folket, barn, kvinner, gamle, voksne, Gud forby ! : http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/joker-jens-nytale/comment-page-5/#comment-79910

silvrblue
silvrblue
11 år siden

Kl 11.11 den 21.12.2012 er da et utrolig nøyaktig tidspunkt..? Hvilken tidssone snakker vi da? Iogmed at statene ligger et døgn foran eller etter oss..

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  silvrblue

Det er nyaktig da sola snur ved vintersolverv, men tidsonen sier ikke Wikipedia noe om men også i USA sier de kl 11.11.21.12.2012

vårjevndøgn mars sommersolverv juni høstjevndøgn september vintersolverv desember dag tid dag tid dag tid dag tid
2002 20 19:16 21 13:24 23 04:55 22 01:14
2003 21 01:00 21 19:10 23 10:47 22 07:04
2004 20 06:49 21 00:57 22 16:30 21 12:42
2005 20 12:33 21 06:46 22 22:23 21 18:35
2006 20 18:26 21 12:26 23 04:03 22 00:22
2007 21 00:07 21 18:06 23 09:51 22 06:08
2008 20 05:48 20 23:59 22 15:44 21 12:04
2009 20 11:44 21 05:45 22 21:18 21 17:47
2010 20 17:32 21 11:28 23 03:09 21 23:38
2011 20 23:21 21 17:16 23 09:04 22 05:30
2012 20 05:14 20 23:09 22 14:49 21 11:11
2013 20 11:02 21 05:04 22 20:44 21 17:11
2014 20 16:57 21 10:51 23 02:29 21 23:03
2015 20 22:41 21 16:37 23 08:20 22 04:49
2016 20 04:30 20 22:34 22 14:21 21 10:44
2017 20 10:28 21 04:24 22 20:02 21 16:28

http://no.wikipedia.org/wiki/Vintersolhverv

Da er åndedimensjonene/portalene åpne og ånder og skrømt kan vandre fritt mellom de forskjellige åndeverdner

Noen mener at kl 11.11 .21.12.2012 er grunnen til at de sataniske brorskapene er så optatt av 11 og at det er datoen demonene deres vil komme inn i vår verden

Ikke vet men kanskje lurt å ha en vannpistol med hellig vievann liggende klar ;)

De brorskapskontrolerte mediene spyr ut flere artikler om dagen nå for å overbevise oss om at ingenting vil intreffe i 2012

Rart at NAZA som har sendt ut peronlig brev til alle sine ansatte at de må forberede seg sier at alle vi andre ikke trenger forberede oss

http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html

Feier apokalypsen oss av kloden 21. desember 2012?

.- Nei, mener NASA, som nå forsøker å ta livet av dommedagsprofetiene

http://www.dagbladet.no/2012/01/02/nyheter/utenriks/nasa/dommedag/apokalypse/19630244/

AssFaltum
AssFaltum
11 år siden
Svar til  smurfen

Det at NASA vil ha sine ansatte til å forberede seg med nødproviant etc.., grunner i naturkatastrofer f.eks tornadoer ol., mannen på videoen nevner også områdene det er mest aktuellt.
Han nevner nine-eleven i tillegg, i usa er slikt ganske så vanlig.

Ser ingenting unormalt med dette, du overreagerer smurfen, om det er kataklysmen de advarer mot, da tror jeg ikke et matlager og noen lommelykter vil hjelpe særlig.

Terje
Terje
11 år siden
Svar til  silvrblue

Snakker ikke tidssone, men universell tid, tidligere GMT
Fra linken til Smurfen «Dato og tidspunkt for solverv og jevndøgn (UTC)»

i tilfelle du ikke kjenner til UTC http://no.wikipedia.org/wiki/UTC

silvrblue
silvrblue
11 år siden

Morsomt at db har en artikkel om 2012 greia, og jeg så en i papirutgaven av fedrelandsvennen.. Hvem sa at frykt er kontroll igjen..?

Fler og fler vil vel muligens grave seg dypere inn i emnet og sikkert bli overbevist og sitter å sjelver hjemme før de hopper fra ei bru eller skyter seg selv rett før datoen..

Anyways.. Er det ikke et bud som sier: Man skal ikke ha andre guder enn meg/tilbe andre guder enn meg .. Og hvermansen tilber vel i største grad en tvskjerm når de bygger et fint alter til den og sitter foran den og hypnotiseres. Hvor gjerne bilder av krig og fordervelse vises i beste sendetid. Mer spredning av frykt..

Og med fare for å blande film og realitet: Hades blir sterkere av frykt ? Og de evt gode blir svakere osv.. Så ja, ser den at demoner evt kommer fram etterhvert… Noe annet ville jo være merkelig om Illuminati er en gjeng folk som tilber de onde makter?

(bare noen snodige tanker…)

Falcon
Falcon
11 år siden

Smart Meters – Det trådløse Helvede og den nye verdens orden http://www.oplysning.info/smart-meters-det-tradlose-helvede-og-den-nye-verdens-orden-t273.html

Stop Smart Meters Denmark http://www.facebook.com/groups/219335511478549/

Mole
Mole
11 år siden

Is a super-volcano just 390 miles from London about to erupt?

It’s similar in size to Mount Pinatubo, which in 1991 gave us the biggest eruption of the 20th century
Billions of tons of ash and magma would be ejected
Southern England would be covered in ash
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2081219/Is-super-volcano-Laacher-See-lake-Germany-blow.html

Ligger bare 100 mil fra Oslo.
TRUER KJEMPEVULKAN EUROPA?
http://www.side3.no/article3302781.ece

Trenger bare en «liten» aktivator nå til rett tidspunkt.

Ser ut som massemedia vil skremme folket like mye som «dommedagsprofeter».

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Mole

Jeg tror ikke jeg er istand til å føle frykt lenger, rart.. da jeg leste om denne vulkanen tenkte jeg bare at det kan jo bli interessant :-)
(Håper det er et bra symptom og at jeg ikke får en diagnose)
Noen andre her som ikke kan kjenne frykt lenger?

Lars-Roger Moe
11 år siden
Svar til  gudfrid

Det er en naturlig utvikling. Etterhvert som man får overblikk over den åndelige dimmensjonen ved tilværelsen her på jorda. Etterhvert som den høyere bevisstehten skinner sterkere gjennom og egoet (ett sett av fryktstyrte automatiserte responsmekanismer) gradvis blir avkledd. Etterhvert som man erfarer dette landskapet og erfarer at man har levd før så vet man at det å dø ikke er farlig – det har vi gjort noen ganger før. Vi vet at det å gå under mens vi ubøyelig stirrer overmakten i kvitøyet ikke er så farlig. Om jorda rister på seg og vi går med i dragsuget – pytt. Vi vet at det er å gi opp egen integritet som påfører varig sjelelig skade. Vi vet at det å med vilje gjøre noe som påfører annet liv skade fører til varig sjelelig skade. Slikt får vi i retur enten i dette eller i et senere liv. Virkeligheten blir helt anderledes, også følelsesmessing, og den indre styrken og den indre tryggheten vokser, og man har ikke lengre behov for å bevise noe hverken for seg selv elller for andre. Fred på innsiden selv om det stormer på utsiden. (Dette er noe essensiellt anderledes enn å undertrykke følelser – det er å rydde opp i og avklare egene følelser for seg selv.) Godt nytt år fil deg og alle andre her inne!

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

:-) Life after death, 2012 and spiritual reality based on Brian’s NDE
http://www.youtube.com/watch?v=k8_F8fA5bSM&feature=related

gudfrid
gudfrid
11 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Takk for svar, Lars Roger, det var godt å høre :-)

Uffda: jeg må spørre deg angående info videoen du la ut, for du har peiling på dette med bakgrunnsmusikk. Musikken er her laget av samme person som har laget videoen, jeg klarte ikke se denne ellers så opplysende filmen pga den forferdelige musikken, jeg følte meg uvel. Jeg mener bestemt at det finnes negativ manipulering på de steder man minst venter det, som feks på en info-video om akkurat dette fenomenet. Han later som han er din venn, men er det motsatte.

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Kan ikke helt finne ut av hvilken info video du mener. Beklager om du har fått varig me’n. Lytt gjerne til denne musikken, kanskje freden senker seg igjen…
The Lark Ascending – Ralph Vaughan Williams

eller

Wagner – Das Rheingold

Tredje øye:
Rachmaninoff Prelude Op 23, No. 2 in B-Flat Major

:-)

silvrblue
silvrblue
11 år siden

«Selvfølgelig».. frykt er kontroll, stormakten vil ha kontroll. Media er kontrollert av stormakten. (om man skal tro diverse artikler her) :)

gudfrid
gudfrid
11 år siden

Vi skaper med våre tanker, her er en 10 min godbit :-)

Lars-Roger Moe
11 år siden

«However, in times of great challenge it is crucial to understand how our thoughts and feelings affect the physical world. Indeed, it is the biggest secret never revealed to the masses – that how we feel and what we think will directly manifest in the real world.»

«The controllers fully understand this power and use it to great effect. Besides their obvious tactics of using death (wars) and famine (economic depressions), they also artificially divide us, cause us to throw hate at our neighbors, cause us to feel depressed and helpless to change anything, and use any and all methods to blanket our reality with as much negative emotion as possible.»

http://www.activistpost.com/2011/12/action-item-join-us-to-bring-about.html

tothestars
tothestars
11 år siden

Bra artikkel. Interessant å høre hva de «spirituelle» sier om den nye tiden. Frøken Jarlum derimot bør tas med en stor en stor klype salt.

« Forrige artikkel

Druidenes kalender – finn ditt tegn i den keltiske Zodiaken

Neste artikkel »

2012; Sjelens og åndens år?