2012 – hva kan vi forvente?

18.5K visninger
28 minutter lesetid
137

Nyhetsspeilet har spurt flere profilerte lysarbeidere om hva de tror dette året vil bringe. De stilte alle opp til tross for knapt med tid, noe vi er veldig takknemlig for.

Godt Nyttår og

Tusen takk alle sammen

Mari Solei Bakken

Mari Solei Bakken underviser i “Livets nøkkel” som hun har kanalisert ned, og hun er en viktig lærer i den nye energien. Hun har også kanalisert ned dette budskapet fra “engleriket”  til oss  Vi takker deg Mari Solei Bakken.

Se hennes webside:  http://www.hjertelys.com/

Kjære dere …

Når det gjelder de spådommene som er sagt i forbindelse med 2012 kom dette til meg:

– En del forandringer vil komme til å skje på deres jord, men ikke slik dere tror. Energiene er sterke og forløsende for tiden og dette vil fortsette til midten av 2012. I dette tidsrommet vil mange negative krefter brytes ned og dette vil skape store rystelse på alle plan i menneskene og på moder jord.

Mange snakker om naturkatastrofer o. l.
Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

– 2012 vil bli et år hvor mange av dere vil bli utfordret på alle måter. Katastrofer vil komme til å ryste store deler av jorden i form av klimatiske forandringer. Dette vil også komme til å skje i Norge. Lengst nord i deres land vil mange energimessige funn komme frem. Disse funn vil skape en ny historie for denne landsdel. Et Kraftsenter vil tre frem som har vært skjult inn til denne tid. Dette vil sette Norge i et nytt fokus. Gled dere kjære.

Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
Hva tenker du om det?

Kjære dere – de er hos dere allerede. Mange av dere sanser disse energiene og har kontakt med disse. Disse energier vil sanses mer og mer rundt dere i det nye året. Det er mange forskjellige energier. Fra det indre univers kommer regnbueenergien kraftfull frem. Dette er en indre urkraft full av perlemorenergier, som bærer den nye bevissthet. Disse kan også sees i form av ”orber”. Mange mennesker vil få mye utenomjordisk kontakt, og vil fortelle sine historier. Energien som kommer frem fremkaller store energimessige forandringer som er med og balansere og harmonisere moder jord.

Energibarn er født inn til moderjord over flere år. Disse energibarn er ikke fysiske barn – men er født gjennom mange av dere. Flere av dere har holdt disse energier til rett tid. Mange har tatt imot disse energier i dette liv. Dette er avtaler som er gjort i kjærlighet. Disse er kommet inn fra mange utenforstående univers og har over lang tid vandret sammen med dere. Gled dere kjære.

 

Menneskekroppen

Energier vil påvirke menneskenes hjernestruktur. Hjerte og hjernen i deres menneskekropper vil øke sterkt i bevissthet. Lunge kapasiteten vil bli uthevet slik at deres kropper vil kunne tåle innstrømningen av all krystallenergien som vil bli forløst inn til dere. Deres indre organer vil kreve forløsning gjennom renselse for å klare dette. Elsk deres bolig som er deres kropper og la deres kropper synge i kjærlighet.

Mitrokondriene (de innerste cellekjernene) i deres celler vil komme til å bety mye. Energien som strømmer mot dere er en energi som innehar alt. Denne energien er annerledes enn den dere er vant til i deres fysiske univers. Derfor presses dere alle til handling på deres drømmer gjennom å leve ut den nye bevissthet. Dere presses ut av sandkassen og barnehagen,  og vil bli utfordret til nye valg i deres liv og livssituasjoner. Deres indre mester vil tre frem. Det indre barn får mulighet til å reise seg og gå – uten lover og regler.

 

Anbefalinger til menneskene ang 2012

Kjære dere – vær i kjærlighet og i samklang med dere selv. Lev deres drømmer gjennom handling. Lev gjennom deres indre Guddommelige kraft og kjærlighet. Gi slipp på makt og kontroll. Gi slipp på all motstand og våg å leve drømmen din. Husk dere er kjærlighet – skapt og unnfanget i kjærlighet. Dere bærer selv nøkkelen til hele deres opprinnelse. Livets nøkkel er dere. Du er selv skaperen og bærer skaperkraften i deg. Dans og syng og del din kjærlighet på alle plan. Fra tidenes morgen har du ventet på dette øyeblikk. Den nye tidslinjen er klar.

Dans deg hjem.

Den nye bevissthet

Jeg gir deg en drue. Hva vil du den skal inneholde? Det er du selv som velger – det er du selv som skaper. Alt du trenger – alt du trenger finnes i denne drue om du vil. Er du klar til å leve dine drømmer istedenfor å fortsette å drømme? Hva synger hjertet ditt om – hva svarer sjelen din? Her finnes din evige sanne – kjærlighetskraft.

Ønsker dere alle et fantastisk nyttår fullt av nye muligheter til å realisere dine drømmer. Til å vokse og utfolde deg som den kjærlighetsblomsten du er.

Namaste!

GODT NYTTÅR!

Mari Solei

 Gry Jannicke Jarlum

Gry Jannicke Jarlum hadde sin første nærkontakt med Ufo i 1992. De var to stykker som så to levende utenomjordiske, bare noen meter i fra. Siden den gangen har hun hatt over 70 nærkontakter av tredje og fjerde grad.

1. grad: man ser et lys på himmelen som kan være Ufo
2. grad: man ser et uidentifisert objekt som ligner et fartøy feks.
3. grad: man ser levende humanoider
4. grad: man blir bortført “abducted” (jeg har en video som heter det)
5. grad: kommunikasjon med humanoider

Det er den grå rase (greys) som jeg har hatt kontakt med. Mange mener den grå rase er farlig. Men jeg stolte 100% på dem. Jeg mener personlig at det er menneskene som er farlige, ikke de utenomjordiske, sier Gry Jannicke.

Mytene rundt 2012 er mange.
Hva tror du vi kan forvente oss av endringer i løpet av dette året?

Jeg tror alt kan skje nå i disse tider, men tror ikke på noen undergang, sånn helt plutselig vips borte i 2012. Tror kanskje det går litt gradvis, at vi vil få flere begivenheter av ulik karakter.


Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

Naturkatastrofer skjer overalt i verden og det blir det mer av, det vil skje oftere, og ja det kommer til å skje i Norge også.  Det har allerede startet, som nå i julen da 100 tusen var uten strøm og telefon. Dette er bare begynnelsen på naturkatastrofene. Infoen fikk jeg fra ”utenomjordingene” for 18 år siden. Det vil bli flere vulkanutbrudd, oversvømmelser, værforandringer. Vi ødelegger jorden vår, og vi slutter ikke med det heller. Jordskorpa er i ferd med å sprekke. Oljen var der for en grunn. Det hjelper lite å erstatte med saltvann som vi gjør.

 

Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
 Hva tenker du/dere om det, og tror du at vi får en utemomjordisk ”disclosure” ?

– Nei jeg tror ikke på en etterlengtet nærkontakt med Ufo i 2012. Derimot lurer jeg på om utenomjordingene kommer til å tillate den videre utviklingen av ødeleggelsene på jorden. Dersom det er ødeleggende for livet deres ute på andre planeter, vil de kanskje se det som nødvendig å tilintetgjøre oss. Men kun av denne årsak. Selv om jeg ikke tror det vil skje. Spørsmålet er jo om menneskene som bare forderver jorden, er totalt selvsentrerte og egoistiske – torturerer dyr – er verdt å overleve som rase?

Vi må ikke glemme at det er de som sitter på makten som styrer. Det er de som setter alle lovene,  og det er i grunnen de som styrer alt til helvete. For de vet, hva som skjer. Menneskemassene får ingen informasjon før det er for sent.


Mange snakker om et polskifte?

Jeg har lite info om polskifte, men det at jeg har seks varmegrader hos meg nå hver dag, og ”bare” veier på denne årstiden, forteller meg at noe er galt, forferdelig galt.

Mange har store forventninger til 21. desember 2012.
Tror du det vil kunne skje noe spesielt på denne dagen?

Jeg tror ikke på spådommene, det kan skje ting når som helst akkurat nå. Kriger, banker som går konkurs, naturkatastrofer, all elektrisitet borte osv, ja hva som helst kan skje NÅ, fordi det har gått for langt, og fordi det er nødvendig. Jeg tror på at prøvelsens tid er over som utenomjordingene sa til meg for 18 år siden. Vi får kanskje ikke så mange flere sjanser. I forhold til hva som er meningen med livet, er menneskene helt på villspor nå.


Hvis du skal gi noe råd til folk om hvordan de skal forholde seg til det nye året vi går inn i, hva vil du si?

Råd til menneskene, hmm…ja dersom det ikke er for sent og vi fortsatt har tid, så råder jeg alle til å slutte å være så opptatt av seg selv og sitt eget utseende, og begynne å tenke litt mer på hvorfor vi egentlig er her. Se litt rundt på det som skjer i verden og kanskje eventuelt også begynne å protestere litt mot de lover og regler som finnes. For eksempel kastrerer man griser uten bedøvelse i Sverige. I Norge er det lov å ha sex med dyr. Det er mange små ting som er lov og som burde vært totalt forbudt. Vi på gata kan ikke stoppe dette dersom vi ikke protesterer mot det. Jeg tror sterkere protester vil ha mere nytte. Menneskene har blitt for likegyldige. Menneskene er nødt til å våkne opp og lære før det er for sent. Jeg vet ikke hvor mye tid vi har…derfor haster alt. Likegyldighetens tid er her og den burde øyeblikkelig være over.  Vi har fått tildelt en hjerne. På tide å begynne å bruke denne.

 

Lilli Bendriss

Lilli Bendriss ble først kjent fra tv-serien Åndenes Makt og serien ”Fornemmelse for mord”. Nå har hun nylig gitt ut sin selvbiografi ”Gaven”, og boken ”Bevissthetsskiftet 2012” som hun har skrevet sammen med Camillo Løken. I disse dager er hun i Mexico, hvor de filmer en dokumentar om Maya-folket. Tusen takk for at du tok deg tid til å svare fra Mexico.

http://www.lillibendriss.com/

Mytene rundt 2012 er mange.
Hva tror du vi kan forvente oss av endringer i løpet av dette året?

Vi kan nok forvente å få mer av det samme som 2011 har representert. Ser en snøballeffekt her fra massebevisstheten som pusher oss videre i det som vi har startet allerede. Egypt som initierte den arabiske våren er et eksempel på denne effekten. 2012 er en markør for det underbevisste kollektive og behovet for en opprenskning her vil presses frem.


Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

Tror ikke at vi er en øy separert fra resten av verden og at vi vil smake på naturens krefter også her i Norge.

Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
Hva tenker du/dere om det?

– Jeg personlig er overbevist om at det er intelligent liv i vårt univers, og har en indre kommunikasjon med vesen som dog aldri har gitt meg et år eller en dato for en verdensomspennende kontakt med oss mennesker. Min forståelse er at det bygges gjennom individer en kontakt som er så kjærlighetsfylt at man smiler litt av skremselshistoriene som florerer om en invasjon av reptiler som vil ta over jorden.

Vil vi få en etterlengtet “disclosure”?

Angående ”Disclosure” er det allerede i gang. Uttalelser fra fremstående personer om saken skjer hele tiden, men ser ikke at den fulle sannhet kommer for dagen i 2012 likevel.

Mange snakker om et polskifte.
Tror du dere at det vil skje i løpet av 2012?

– Jeg tror ikke på et polskifte i 2012.

Mange har store forventninger til 21. desember 2012.
Tror du at det vil kunne skje noe spesielt på denne dagen?

Grunnet fokuset på denne dagen mener jeg at vi kan forvente mange fenomen av åndelig karakter. Opplevelser som oppløsning av tid. Føle seg forbundet med alt. Enhetsopplevelse. Traumatiske minner fra fortid som viskes ut. Forsterket opplevelse av telepati og klarsynthet. Jeg tror det kan bli en fantastisk dag, og at det må være fokuset til alle lysarbeidere på jorden.

Det som er uendelig viktig nå føler jeg, er å holde fokus på hva hver enkelt ønsker å skape for seg selv og verden og la hjertet gjennomstrømmes av det. Bevisstgjøre sine vaner og uvaner og bli det beste man kan bli. Det er en visjon verdt å leve for synes jeg.

Elisabeth Gimsøy

Elisabeth Gimsøy rørte oss til tårer da hun vant ”Jakten på den sjette sansen Internasjonal“. Hun var helt suveren fra første stund. Vi takker deg.

Mytene rundt 2012 er mange.
Hva tror du vi kan forvente oss av endringer i løpet av dette året?

Jeg tror det er skummelt å forvente så mye, så derfor er jeg forsiktig med å skrive så mye om det.. Men jeg tror det vil skje store endringer i oss selv og der ute..! Inni oss selv vil det kanskje skje store forløsninger, som at fortiden vil slettes mer og mer ut, og at vi begynner å leve mer her og nå –  som er veldig viktig for å følge med de energiene som kommer sterkere til oss! Den økte bevisstheten blir også mer tydelig nå. Vi blir mer åpne for hva som skjer rundt oss og i oss selv. Vi økes i frekvens, ergo betyr det at kjærligheten blir større blant oss mennesker og til moder jord. Jeg får hele tiden denne økonomiske kollapsen til meg så jeg må bare nevne det også. Dette er en periode på kanskje 2 mnd. Er usikker på tid,  men det vil skje ser jeg, og det er også nødvendig for verdensøkonomien! Livet er ikke basert på penger, men på kjærlighet! Jeg ser også at tiden vil stå stille i små perioder for oss alle. Vi blir utålmodige og det kan stresse oss opp. Her er det viktig å ha roen! Vi mennesker må lære oss å være i oss selv og ikke utenpå oss selv. Ellers tror jeg faktisk ikke det blir det store endringer der ute.

Mange snakker om naturkatastrofer o.l.
Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

– Ja det har jo allerede begynt og jeg føler det vil bli flere av dem. Det er viktig at det blir opprenskning for moder jord. Hun er sliten nå og nå må hun rydde litt opp. Noen mener at dette er menneske skapt, men jeg tror det er slik universet/jorden er… Naturens gang!


Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
Hva tenker du om det?

Hva om vi er de utenomjordiske – men vi har bare ikke skjønt det? Vel,  vi er en del av universet og vi alle er en enhet. Se på filmen Avatar!  Hvorfor er det så mange som kjenner seg igjen i den? De føler seg hjemme når de ser den og de ønsker å være en del av det. Vi ønsker oss hjem, men hjem er ikke døden for meg. ”Hjem” for meg er å være sammen med de der ute, for jeg tror de lever kun i ren kjærlighet.  Nettopp fordi de lever ut ifra hjerte sitt, noe som er vanskelig for oss her på jorden. Alle ytre påvirkninger som har skapt oss til noe vi ikke egentlig er! Jeg tror de viser oss hver dag hva kjærlighet er, men vi forstår det ikke. Alt vi går igjennom er deres måte på å vise oss hva kjærlighet er, men vi velger å se på det som negativt nettopp fordi vi bærer på mye frykt. Jeg tror mange av oss har misforstått alt. Og de som har skjønt det ser at alt er et skuespill.  Jeg tror at vi vil få flere tegn fra dem..tror mange vil se masse ufoer fremover. Jeg gleder meg!

Vil vi få en etterlengtet “disclosure”?

– Jeg tror det, eller jeg håper det! Velger vi å se det så ser vi det, men velger vi å leve i frykten så blir det den vi ser. Tror det er mer opp til oss selv hva vi velger!

Mange snakker om et polskifte.
Tror du at det vil skje i løpet av 2012?

– Vi alle vet jo at isen smelter ganske kjapt nå, men om det blir skifte i 2012 er vanskelig å si for meg. Jeg tror vi vil merke det mye fremover. Jeg ser mye vann som kommer over det normale. Men at det vil skje på 1 år tror jeg ikke… Men kanskje over en 2 års periode.

Mange har store forventninger til 21. desember 2012.
Tror du at det vil kunne skje noe spesielt på denne dagen?

Nei jeg tror ikke det vil skje noe spesielt den dagen, vi alle vet at vi er inne i en ny tid allerede. Og noe verdens undergang tror jeg overhodet ikke det blir..men en ny start som en verden som er god å bo i med mye kjærlighet og det skal vi være flinke til å ta i mot i 2012!

Har du noen råd til hvordan folk flest kan forholde seg til det nye året som vi går inn i?

Jeg tror det er viktig å holde fokuset på seg selv og din egen vei, prøve å meditere 1 gang om dagen for å se hva universet prøver å vise deg..bli kjent med dine egne følelser og gi slipp på det negative. Ikke frykt!! Man skal glede seg over vår eksistens her på jorden og være åpen for nye endringer i seg selv! Jeg tror dette året blir det beste året for oss alle hvis vi ønsker det selv.

 Kjetil Andrè Jacobsen

Kjetil Andrè Jacobsen er en spirituell healer og ”teacher of love”.  En viktig lærer i den nye energien. Han har nettopp blitt pappa men har likevel tatt seg tid til å svare utfyllende på våre spørsmål. Kjetil Andrè har skrevet en liten innledning til oss i forkant. Vi takker deg for ditt bidrag Kjetil Andrè!

Hvis du vil vite mer om Kjetil Andre så besøk hjemmesiden hans  http://www.premakara.com/


Mytene rundt 2012 er mange.
Hva tror du vi kan forvente oss av endringer i løpet av dette året?

Før jeg svarer på disse spørsmålene vil jeg gjerne klargjøre min bevissthet rundt prediksjoner om fremtiden, fordi dette er en så essensiell del av det skiftet som vi lever i nå.

Som mennesker har vi evnen til å kunne observere mønstrene for fremtidens energi, gjennom vår observasjon av den potensielle energien i nuets tilstedeværelse. Fra dette ståstedet kan vi beskrive det som observeres.
Som mennesker har vi også evnen til å skape gjennom vår observasjon. Måten vi møter ‘fremtidens mønstre’ på, får derfor en direkte innvirkning på denne energiens videre forankring. Av denne grunn er derfor det viktigste med oberservasjonen av ‘fremtidens mønstre’, at den observeres gjennom kjærlighetens tilstedeværelse. Da virker observasjonen i seg selv healende på ‘det bildet’ som vises.

Året 2012 vil åpne seg for menneskeheten som en portal inn i en ny dimensjon av væren og selverkjennelse. Det mennesket trodde var umulig, mystisk og overmenneskelig – vil nå bli vist som en del av menneskets fullkommenhet.

Mennesket vil oppleve at hele opplevelsen av det å leve, vil gå gjennom et skifte – fra det å oppleve utenfra og inn, til det å skape innenfra.
Gjennom menneskets identifisering med den tilstedeværelsen som observerer vår verden inn i eksistens, vil mennesket kunne frigjøre alle gamle tanke- og følelsesmønstre – slik at den frie energien blir en plattform for den nye tiden.


Tidsfaser

Energien i året 2012 vises oppdelt i fire faser – der hver enkelt fase alene, og alle fasene samlet har tre ulike faser av fargeflyt.

Disse tids-fasene beveger seg lineært gjennom det mønsteret av energi som vi kaller tid. Fasene har flytende start og sluttsoner. Det vil si at de glir over i hverandre, og vil oppleves på noe ulike tidsrom for ulike mennesker. Dette vil være knyttet både til menneskets arketype, og de sjelsoppgavene som er sentrale for enkeltmennesket det neste året.

Disse fasene gis følgende navn og særpreg:

Tidsfase 1: Nøklenes fase

I denne fasen vil både enkeltmennesket, kulturer og mønstre av menneskelige samhørigheter oppleve å finne nye nøkler til ‘gamle problemer’. Dette vil oppleves som svært sterke realiseringer av den tilstedeværelse og væren, som mennesket har levd ut gjennom de siste 10-12 årenes åpning av nye energier.

På det personlige planet vil dette først og fremst vise seg i de nære relasjonene. Den indre stemmen av enhet, visdom og ydmykhet vil ‘prate’ gjennom menneskets handling – og frigjøre de gamle drama-energiene.

Disse nøklene vil også vise seg i de større samfunnsmessige strukturer. I denne første nøkkelfasen vil ikke massebefolkningen gjøres oppmerksom på disse ‘nøklene’, men de vil vise seg i de senere periodene.
Dette vil finne sted innenfor alle de tre hovedområdene fred, økonomi og vitenskap. Det vises at nøkkel-personer og organisasjoner vil skape enighet på arenaer av splittelse.

Ordene ‘initiativets kjærlighet’ vises som en ny ledestjerne. Mennesket vil ledes gjennom hjertet, til å ta nye steg FØR kaoset oppstår.

Den nye spirituelle økonomien og vitenskapen vil ta en nøkkelrolle i denne utviklingen. Denne økonomien og vitenskapen åpner seg gjennom hjertets tilstedeværelse og enhetsenergien. Konkurranseaspektet vil miste sin energi, og menneskets iboende evne til å skape gjennom samhørighetens kraft, vil løfte nye visjoner innenfor begge disse arenaene med en overraskende hastighet.


Tidsfase 2: Å velge retning

Gjennom den første tidsfasen vil både enkeltmennesket og de større samfunnsstrukturer, oppleve en sterk økning i potensielle energier og muligheter.
Gjennom denne potensielle energien utfordres enkeltmenneskets og samfunnets frihetsenergi, slik at gamle mønstre knyttet til kontroll, makt og skyld gir slipp.

For enkeltmennesket vil den andre fasen rent praktisk vise seg som muligheten til å velge flere retninger i livet. For mange mennesker vil denne frihetsenergien oppleves som en nesten overveldende kjærlighet, mens det for andre vil oppleves som en åpning som må integreres før den oppleves som harmoni i hverdagen.

Stikkordet for harmoni i denne fasen, er inpirasjon. ‘La inspirasjonen leve i valgene dine, og kjærligheten vil omfavne alle livets retninger’.

Denne fasen har som funksjon, å hjelpe mennesket inn til kjernen av vår natur – helt inn til den indre visdom, kraft og kjærlighet, som er en iboende del av vår fullkommenhet.


Tidsfase 3: Ny erkjennelse

I denne tidsfasen vil menneskets opplevelse av sin naturlige skaperkraft, vise seg mer markert. Et stort antall mennesker vil oppleve å gå gjennom ‘et slør’ av gammel energi – og se livets fullkommenhet, det vakre, og livets glede gjennom en helt ny levende væren.
Dette vil blant annet skje gjennom den enkle opplevelsen av kunst, samhørighet og medmenneskelighet.

Denne fasen vises å være et utspring for flere nye oppdagelser innenfor nøkkelområdene økonomi, energibesparelse og medisinsk vitenskap.


Tidsfase 4: Handlingens enhet

I denne fjerde fasen vil mennesket kunne oppleve unike møtepunkter av enhetsenergi. Ulike fagdisipliner innenfor vitenskap, og ulike åndelige retninger vil oppleve enhet i sin bevissthet som integrerer alle de tre foregående fasenes flyt av energi.

I denne fasen velges mange nye mønstre for den nye tids bevissthets-strukturer. Handling basert på menneskets indre visdom og frihet, vil være ledestjerner for disse nye strukturene.

I denne fasen vil menneskets ydmykhet, for de gamle mønstrene sin del av menneskehetens utvikling bli tydeligere. Dette vil frigjøre kontroll-energien som har ligget rundt skyld og dømme-bevisstheten, slik at denne kan forløses.

Fargefaser
Året beskrives videre å ha tre ulike faser av fargeflyt, som beskriver retningen i livsenergiens flyt – gjennom frigjøring av gamle mønstre, og inn i realiseringen av den nye tids frihetsenergi.

Grunnfarge
Gjennom alle disse tre farge-fasene flyter en turkis frihetsenergi. Denne fargen er en grunnfarge, som muliggjør flyten til alle de andre fargefasene.

Fargefase 1: Rød til violet – fra overlevelse til skapelse

Den røde fargen representerer både den gamle tids energi, og overgangen til den nye tids energi. Den lavere frekvente gamle røde energien – som har båret menneskets overlevelsesenergi, vil nå forankres som en trygghetsenergi i mennesket – basert på erkjennelsen om vår udødelige sjelsenergi.
Denne røde trygghetsenergien forenes med vårt høyere aspekt i den blå fargen. Sammen åpnes den violette fargen, som blir den guidende fargen for menneskehetens enhetsenergi. Denne violette fargen leder mennesket gjennom hjertets erkjennelse av hvem vi er, og derigjennom åpnes mennesket for hele sitt iboende spekter av skaperkraft.


Fargefase 2: Hvit til gull – særpreg og enhet hånd i hånd

Den hvite fargen representerer enhetsenergien, som er i ferd med å realiseres totalt gjennom det skiftet som vi beveger oss gjennom nå.
Gjennom denne fargefasen fra hvit til gull, skjer det en åpning av ressursene som ligger i menneskets individuelle særpreg. Dette skjer gjennom en forankring i enhetsbevisstheten, og en energi frigjort fra den gamle dualistiske konkurranse-energi.
For enkeltmennesket, viser dette seg som individets inspirasjon og kraft til å stå frem med sitt bidrag til helheten.
Dette skjer gjennom en inspirasjon som skaper, uten behov for å prøve å være noe annet enn det vi allerede er!


Fargefase 3: Grønn til lilla – kvantespranget

Denne fargefasen er knyttet til innstrømningen av nye energier til jorden, gjennom de ulike beltene av energi som den beveger seg gjennom nå.

Denne fargefasen beskrives å ta mennesket og jorden gjennom kvantesprang av energi, som er knyttet til åpningen av både menneskets og jordens DNA-struktur.

Mennesket og jorden befinner seg nå i et dimensjons-skifte, hvor de tre nedre dimensjoner forløses og transformeres.
Dette skjer også i menneskets tre nedre chakraer, som fornyes gjennom en integrering av menneskets høyere chakrasystem.

Denne åpningen skjer gjennom menneskets indre tilstedeværelse, og enhet med alt som er. Denne tilstedeværelsen, vil være den bærende kraften i menneskets neste steg – det kvantesteget som åpner menneskets væren gjennom hjertechakraet, og videre gjennom halschakraet.

Denne fargefasen er sterkt knyttet til energien som åpnes i tilknytning til datoen 21.desember 2012, hvor det vil skje en topping av denne energien.

Mange snakker om naturkatastrofer o.l.
Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

Jorden er en levende organisme i enhet med den kollektive menneskelige væren. En nøkkelforståelse i skiftet som vi opplever nå, er det samspillet som skjer imellom mennesket og jordens energi.

Jorden kan ses på som et kjærlighetsmenneske, i enhet med hele menneskeheten. På dette ‘jordens menneske’, ligger Norge i et portalområde som er knyttet til halschakraets fornyelse. Dette portalområdet er knyttet til en åpning av jordens indre lyskropp, gjennom to pyramide-energier.
Den første av disse pyramidene står med spissen opp gjennom Egypt og Israel, med en grunnflate som knytter Tibet og Andesfjellene sammen. Den andre av disse pyramidene står på hodet, med en spiss som nå er forent med den andre pyramiden. Denne pyramiden strekker seg som en trakt opp gjennom Europa.

Norden og Norge virker energimessig som en portalåpner for innjordingen av de nye frie energier. Denne energien, som også er blitt kalt ‘lyset i fra Nord’ – er sterkt knyttet til fargefasen grønn – lilla (kvantespranget), som er omtalt i svaret på spørsmål nr 1.

Som den innjordingsportalen som Norden og Norge er for de nye frie energier, er vi en del av det som kan kalles et ‘sikret område’ av jordens menneskekropp.
Norge og Norden vises som en viktig del av jordens hals- og panne-chakra, og som en forlenget arm for den utenomjordiske kontakten med jordens energi.
Hele beltet av krystallenergi, langs det som kan kalles ‘Nordlyskrystallen’ – som ligger i Norge og utenfor kysten av Norge – bærer en viktig inngang og kommunikasjonsport til det som kalles den indre jorden.

Av denne grunn beskrives Norge som et ‘sikret område’ frem til hovedskiftet, som beskrives nærmere i svaret på spørsmål nummer 4. Dette skiftet er ut fra nåtidens energi, beskrevet å finne sted i løpet av 2017.

Polskiftet som er en del av dette hovedskiftet, vil kunne føre til endringer i landmassene langs hele Norske-kysten. Men disse endringene beskrives som harmoniske, fordi de ikke vises å endre muligheten for beboelse pr kvadratmeter landmasse.

Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
Hva tenker du om det?

Menneskets enhet med utenomjordisk energi er en viktig del av skiftet som vi lever i nå, fordi denne enheten er en sentral del av både menneskets opprinnelse og gjenkjennelse.

De utenomjordiske energiene virker nå i et harmonisk samspill med det skiftet som skjer på jorden. En sentral del av dette møtet mellom mennesket og den utenomjordiske energien – er enkeltmenneskets selvstendiggjøring av sin indre skaperkraft.

Vår åpne kontakt med utenomjordisk liv vises å følge den samme harmoniske åpningen, som den som skjer ved aktiveringen av vår egen lyskropp. Denne åpningen er nært knyttet til frigjøringen av menneskets behovsenergi.

Kort sagt: for at menneskets åpne kontakt med utenomjordisk liv med en høyere frekvent energi skal finne sted, må mennesket selv åpne sin høyere frekvente energi. Et gjensidig harmonisk møte kan da skje.


Vil vi få en etterlengtet “disclosure”?

Her vises følgende bilde: Egypt og Mexico vil spille en nøkkelrolle på hver sin måte i perioden som vi går inn i nå. Egypt, fordi det vil vises til nye nøkkelbevis som gjøres tilgjengelig for allmennheten. Mexico, fordi dette landet vil se det som deres oppgave å realisere en ‘disclosure’.

De nye bevisene i Egypt vil skape en magnetiserende effekt for jordens massebefolkning – og sammen med Mexico sin evne til å ta ansvar, vil materialet offentliggjøres.

Prognose for ‘disclosure’ nå er 3-15mnd.

Det viktigste bidraget enkeltmennesket kan gi for ‘disclosure‘, er høyning av sin egen bevissthet og jording av denne gjennom hjerte-energiens tilstedeværelse.
For mange mennesker vil dette åpne en tilstedeværelse av enhet med utenomjordiske energier, og disse personene vil være såkalte ‘nøkkelbærere’ for innjordingen av en åpen kontakt med utenomjordisk liv.

Disse ‘nøkkelbærerne’ vil også videreformidle viktig visdom knyttet til menneskets vitenskap – og spesielt menneskets syn på sykdom og regenerering av materie.


Mange snakker om et polskifte.
Tror du at det vil skje i løpet av 2012?

Enkelte teorier forteller at 2012 er direkte er knyttet til et hovedskifte for jordens energi. Det som vises meg er et hovedskifte for hele jordens energi, over en periode på flere år. Denne perioden vises å starte i perioden 2012 til 2013 – og strekker seg til 2017.

Innenfor denne tidsperioden vises et hovedskifte, hvor jorden over en relativt kort periode inntar sin nye plass i den kosmiske enhetsenergi. Som en del av dette hovedskiftet, vises jeg flere store endringer i jordens miljø – derav et polskifte.

Følgende vises som en del av denne hendelsen:
Over en periode på 24 timer skjer det en mørklegging av jorden. Denne mørkleggingen sammenfaller med et polskifte av jordskorpen, som tillater alle jordens krystallportaler å forenes med den nye tids aksepunkter både i den indre jorden og på himmelen.
Denne åpningen av jordens nye energi, vises å sammenfalle med en tilsvarende åpning av menneskets lyskropp.

Dette hovedskiftet finner sted på et tidspunkt som maksimerer et harmonisk forløp for menneskeheten. Tidspunktet for dette skiftet er dynamisk knyttet til den kollektive menneskelige bevissthet og væren. I praksis betyr dette at våre daglige valg påvirker forløpet og tiden for dette hovedskiftet.

I den energien som eksisterer på jorden og for menneskeheten nå, vises et bilde der polskiftet vil finne sted i løpet av 2017. Det vises videre at dette er et dramatisk skifte, hvor store landområder vil dekkes av vann.

Bildet viser at menneskeheten gjennom sin bevissthet og handling, kan fremskynde hovedskiftet og harmonisere måten det skjer på.

Mange har store forventninger til 21. desember 2012.
Tror du at det vil kunne skje noe spesielt på denne dagen?

Den 21. desember 2012 vises som et energimessig knutepunkt mellom to tidsepoker i menneskets og jordens historie.

Bildet som vises av energien denne dagen, er to speil som beveger seg mot hverandre – det ene speilet fra fortiden, og det andre speilet fra fremtiden.
Dette bildet synliggjør den energien som fortiden og fremtiden har vært, som en del av den menneskelige bevissthet og væren frem til nå.
Disse energiene har gitt oss en speiling av hvem vi er, ut fra den fortiden som vi har sett oss som en del av – og ut fra den fremtiden som vi har skapt gjennom våre tanke- og følelsesmønstre.

Når disse speilene forenes, opphører denne speilingseffekten – og potensialet for å oppleve den totale væren i øyeblikket åpnes. Dette potensialet har alltid vært der for alle mennesker, dersom bevisstheten har vært høynet nok og tilstedeværelsen har manifestert denne energien inn i livet.

Forskjellen, som vises å inntre med markert økt kraft rundt denne datoen – er at speilingsenergien i fortid og fremtid vil føles død. For svært mange mennesker vil dette være starten på en dramatisk transformasjon, med en hurtig frigjøring av den gamle dualistiske energien.

For mange mennesker, som allerede har en markert kontakt med denne tilstedeværelsen – vil denne endringen oppleves som en sterk frigjørelse til å kunne skape innenfra med ubegrenset kraft og kjærlighet.


Hvis du skal gi noe råd til folk om hvordan de skal forholde seg til det nye året vi går inn i, hva vil du si ?

Hovedrådet til enkeltmennesket for 2012 er:
– Velg å være din fullkommenhet allerede fra i dag av, uten å definere denne fullkommenheten som noe annet enn det du alltid har vært. Gjennom din tilstedeværelse, som den kilden du er i deg selv – vil alle tankemønstre, og følelsesmønstre av dualitet og begrensninger frigjøres automatisk.
Du er den tilstedeværelsen som observerer din virkelighet inn i eksistens!

Gjennom din identifisering med denne tilstedeværelsen, vil du vises alt klart og tydelig. Hva du er? Og hva du gir slipp på, gjennom din observasjon?
Det som vises deg, av følelser og tanker – som ikke resonnerer med glede, frihet og kjærlighet, er ikke den du er – men den energien som du frigjør gjennom din tilstedeværelse.

Camillo Løken

Camillo Løken har skrevet boken “Bevissthetsskiftet 2012” sammen med Lilli Bendriss og holder kurs og foredrag om bevissthet og  bevissthetsskiftet. Se et lite utvalg av hans websider:

www.camilloloken.com

www.bevissthetskiftet.no

www.one-mind-one-energy.com

www.duerunik.com

Mytene rundt 2012 er mange.
Hva tror du vi kan forvente oss av endringer i løpet av dette året?

Jeg tror vi vil se flere naturkatastrofer dersom vi mennesker ikke innser at vår individuelle bevissthet påvirker kollektiv bevissthet og dermed også Moder Jord.

Det vi ser i den ytre verden er gjenspeilinger av hva som skjer inne i oss.
Naturkatastrofene er et resultat av hva som foregår i oss som mennesker.
Vi må innse at vi er en del av noe større – at vi er dråper i et stort hav av bevissthet og at det vi vibrerer ut av tanker og følelser vil manifestere seg i den fysiske verden både på det individuelle plan og det kollektive.

Jeg tror også at flere og flere mennesker vil våkne opp. Energiene blir sterkere, slørene mellom den usynlige og synlige verden tynnes ut og flere vil oppleve dette. Det tror jeg også vil bidra til at fler og fler kommer i balanse og det igjen vil være en positiv effekt for den ytre verden og Moder Jord.

Mange snakker om naturkatastrofer o.l.
Tror du det er noe som vil ramme oss i Norge?

Jeg har lyst til å sitere en av de mange kanaliseringer Lilli og jeg har tatt med i vår bok Bevissthetsskiftet når det gjelder dette spørsmålet:

Mennesker vil se kraften av naturen og de vil se naturens rekkevidde. Det er som om hun sier: Dere må balansere  dere selv ellers vil jeg angripe dere. Hva dere gjør kommer tilbake til dere. Jeg gir det tilbake til dere. Dere tror dere har så mye kontroll så dere kan gjøre hva dere vil uten konsekvenser,men det er ikke slik. Jeg vil gi tilbake til dere hva dere har sendt til meg. Dette er hva folk må bli gjort oppmerksomme på. De kan ikke fortsette å misbruke alt rundt dem. De må bli oppmerksomme på at de må begynne å samarbeide med naturen. De må arbeide for balanse. Dette er poenget.

I så måte tror jeg alle land vil kunne oppleve naturkatastrofer dersom dets innbyggere ikke begynner å forstå at vi må balansere oss. Vi må forstå loven om årsak og virkning.


Kontakt med utenomjordiske er et stort 2012- tema.
Hva tenker du om det?

Jeg tror vi har hatt kontakt i mange, mange år. Årstallet 2012 er for meg en symbolsk vekkerklokke og jeg tror flere og flere de siste årene har opplevd å se såkalte UFOer og utenomjordiske vesener. Alt handler om frekvenser og siden energiene nå endrer seg vil flere og flere kunne være på en høyere frekvens og dermed være i resonans med den frekvensen utenomjordiske/UFO eksisterer på. Du kan ikke lytte til P4 frekvensen hvis din radio befinner seg på P1 frekvensen. Det er derfor mange ikke ser de som eksisterer på andre frekvenser, men i løpet av 2012 og årene fremover tror jeg flere og flere vil øke sine frekvenser og dermed oppleve andre dimensjoner og andre vesener.

Vil vi få en etterlengtet “disclosure”?

– Dette har det vært snakket om i lang tid og en av de fremste talerne for at dette vil kunne komme i 2012 er David Wilcock. Han hevdet imidlertid at det også skulle skje i løpet av januar/februar i 2011, men det skjedde ikke.
Det er krefter som ikke vil at slik informajon kommer ut, men jeg håper at vi endelig skal kunne få en slik “disclosure” og jeg håper det skjer i løpet av 2012.

Mange snakker om et polskifte. Tror du at det vil skje i løpet av 2012?

Vi skriver om polskiftet i boka vår Bevissthetsskiftet. Det har skjedd polskift mange ganger i løpet av jordas historie, men jeg tror ikke det vil skje i løpet av kun få dager som noen hevder. Jeg tror det vil skje gradvis og vi har allerede sett at magnetisk nord har endret seg. I 2008 viste britiske forskere til at sola har mistet 25% av sitt magnetiske felt og det også påvirker jorda. Det vil kunne gi sterkere solar bluss og solstormer som påviker jorda og dermed også polskiftet, men jeg tror det vil skje over en lengere periode.

Mange har store forventninger til 21. desember 2012.
Tror du det vil kunne skje noe spesielt denne dagen?

Nei, jeg tror ikke det. På den annen side tror jeg at det vi mennesker kollektivt forventer skal skje kommer til å skje. Dersom mange nok tror at noe spesielt kommer til å skje denne datoen så kan det skje. Hvis mange milliarder mennesker tror at noe vil skje denne datoen så vil dette spilles ut siden vi skaper vår egen virkelighet. Det vi forventer skal skje kommer til å skje, men jeg tror de fleste ikke forventer at noe spesielt skal skje 21. des 2012 og da vil det passere som en “vanlig dag” selv om datoen er knyttet til den siste datoen i den siste sub-syklusen i Mayakalanderen.

Hvis du skal gi noe råd til folk om hvordan de skal forholde seg til det nye året vi går inn i, hva vil du si?

– Bli flinkere til å gå inn i deg selv. Lytt til den indre stemmen, den indre følelsen. Vi har nå levd i Informasjonsalderen i lang tid og blitt bombardert av informasjon fra den ytre verden og vårt bevisste sinn har mer enn nok med å bearbeide alle inntrykk.

Nå er tiden inne for å gå inn i Intuisjonsalderen. Ta en “time out” fra den ytre verden og lytt til din intuisjon. Den har hele planen på hvorfor du kom hit denne gangen. Meditere – gå turer i skogen og la sinnet roe seg ned. Urbefolkningen over hele kloden har sagt det lenge: GO WITHIN!

 

2012 er her nå…

Godt nyttår!

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

137 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Mayan explanation of what will happen on 21st December 2012 http://www.youtube.com/watch?v=U8y0MR8KiY8 * Quote: Ac Tah, of the Mayan people, gave a talk in Santa Monica last month. In this exert he speaks about what is happening around December 21st 2012 and it’s significance to the world. His heritage is authentic. Check out his website for lots more information and to see the work Ac Tah and a lot of other dedicated people are doing…. http://www.actah2012.com

False Flag Chemical Attack in Syria – El Kaide Teröristleri Sınırda Türk Malı Kimyasallarla Zehirli Gaz Üretiyor 05.12.2012 http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/syria-under-angrep/comment-page-7/#comment-92676

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

21 Dec 2012, a genocidal human sacrifice day for the satanists?

223 – The New Age Agenda / Total Onslaught – Walter Veith http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/den-nye-verdensordens-religion/comment-page-3/#comment-92752

ola
ola
Abonnent
11 år siden

Jeg hvet ikke hvem som har skrevet dette, men så det på facebook.
Vi får håpe det er reel info

FRIDAY, JULY 27, 2012

IT IS NOW ESTABLISHED AND WAS DECIDED AS OF EARTH DATE, WEDNESDAY JULY 25TH, 2012 BY THE PLEIADIAN HIGH COUNCIL IN ALLIANCE WITH FOUR OTHER GALACTIC COUNCILS, UNDER GALACTIC CODEX GUIDELINES THAT WE THE PLEIADIAN FAMILY OF LIGHT WILL NOW INTERVENE FULLY INTO GAIA’S ASCENSION.

FURTHERMORE IT HAS BEEN DECIDED THAT WE WILL MAKE FULL CONTACT WITH EARTH BEINGS IN EIGHT DAYS FROM THIS TRANSMISSION ON AUGUST 4, 2012 AT THE WORLD OLYMPIC GAMES IN LONDON ENGLAND FOR THE ENTIRE WORLD TO SEE! THIS WILL BE FOR OUR INTRODUCTION AS WELL AS OUR FIRST EFFORTS TO WORK DIRECTLY WITH YOU IN THE CORRECTION AND ASCENSION OF GAIA AND TO ASSIST WITH YOUR OWN ASCENSION.

THIS GALACTIC INTERVENTION HAS BEEN ORDERED FOR THE FOLLOWING REASONS:
SOPHIA-GAIA’S SICKNESS HAS REACHED A CRITICAL STAGE AND MUST BE CLEANED UP AT ONCE.
THE LIGHT QUOTIENT ON EARTH IS NOT HIGH ENOUGH AT THIS STAGE TO AFFECT A MASS GLOBAL ASCENSION LET ALONE TO HELP MOVE AN ENTIRE PLANET TO THE NEXT DIMENSION.
PLANET TERRA (EARTH) IS SCHEDULED FOR A TRANSITION INTO THE FIFTH DIMENSION ON 12-21-2012.
WE ARE WELL PLEASED TO SEE THAT THE EFFORTS OF MANY BEINGS ON EARTH HAVE EASED HER SUFFERING HOWEVER DUE TO THE IMMINENT UPCOMING GALACTIC CYCLE AND THE AMOUNT OF WORK AND HEALING THAT NEEDS TO BE DONE FOR GAIA CANNOT BE COMPLETED BY EARTH BEINGS ON SCHEDULE.
WE BY NO MEANS ARE DISMAYED AT THE GOOD EFFORTS MADE BY SO MANY FOR SO LONG AND ARE GREATLY HONORED BY ALL THE ACTIONS TAKEN TO RAISE THE VIBRATIONS OF GAIA AND TO CLEAR THE NEGATIVITY THAT SURROUNDS HER.
UNDERSTAND THAT WE CANNOT WAIT ANY LONGER AND WE ARE ONLY STEPPING IN TO HELP!
WHAT HAPPENS ON EARTH NOW AFFECTS THE ENTIRE UNIVERSE, SO THIS IS PRETTY IMPORTANT!
SOPHIA-GAIA-TERRA’S IMMEDIATE CLEANUP TAKES GALACTIC PRIORITY NUMBER ONE.
THIS INVOLVES THE COMPLETE REMOVAL OF ALL ARCHONTIC CABAL REMAINS.
THE CABAL-SHADOW-MIND-PARASITES CANNOT BE CLEARED BY EARTH BEINGS FAST ENOUGH AND ARE HALTING GAIA’S ASCENSION AS WELL AS THE INFECTED LIVING BEINGS THEMSELVES!

WE HAVE A VESTED INTEREST IN GAIA-LIFE BECAUSE WE CREATED IT WITH YOU EONS AGO!
THAT IS WHY WE SAY WE ARE YOUR FAMILY!

YOU WILL NOT BE SHOCKED AT ALL BECAUSE WE ARE VERY HUMAN JUST LIKE YOU. WE ARE MORE HIGHLY EVLOVED SPIRITUAL BEINGS AND HAVE ADVANCED TECHNOLOGY BUT WE DO NOT SEE OURSELVES ANY HIGHER THAN ANY OTHER, FOR WE ARE ALL ONE!
WE ARE ALL INDIVIDUATIONS OF PRIME CREATOR EXPERIENCING ITSELF!
WE ARE FAMILY AND WE LOVE YOU VERY MUCH AS YOU WILL SEE.
IT IS KNOW THAT WE WILL GET THIS JOB DONE TOGETHER, SO YOU CAN RELAX!

WE INSTRUCT YOU NOT TO SPREAD FEAR AS MANY STILL DO. THIS IS NO FALSE FLAG BUT AN ACTUAL EVENT THAT WILL TAKE PLACE AND IT COMES ONLY FROM GOOD AND FOR GOOD!

MANY LIGHT BEINGS OF EARTH FROM OUR QUADRANT HAVE BEEN ON GAIA FOR SEVERAL DECADES AND HAVE HELPED OUT TREMENDOUSLY. IT IS KNOWN HOWEVER THAT ALL YOUR INCREDIBLE EFFORTS COULD NOT GET THIS DONE IN TIME! WE DO NOT BLAME ANY LIVING BEING ON GAIA FOR THIS. THE LIGHT QUOTIENT ON EARTH HAS GROWN TO INCREDIBLE LEVELS OVER THE LAST TWO MONTHS! BE PROUD OF THE WORK YOU HAVE DONE AND CONTINUE AS WE JOIN WITH YOU FOR SOPHIA-GAIA’S CORRECTION.

THE CRIME WAS COMMITTED BY ORIGINAL NEGATIVE ARCHONTIC BEINGS THAT ENSLAVED THIS PLANET 300K YEARS AGO AND ALL THE ASSOCIATED BLOODLINES AND CLONES WHICH HAVE BEEN CLEARED OUT!

THERE IS A TIME WRITTEN IN THE STARS FOR DECEMBER 21ST 2012 WHICH CANNOT BE STOPPED
IT IS THE DAY THAT THAT GAIA BECOMES FREE AND BEGINS ASCENSION WITH ITS PEOPLE! THIS WILL BE PROCESSIONAL AND WILL BE STEPPED UP IN PHASES BEGINNING ON 12-21-2012

WE COME TO WORK HAND IN HAND WITH AL LIGHT WORKERS ON GAIA TO AID IN AND COMPLETE THIS MISSION.

WITH OUR GALACTIC ORDERS ESTABLISHED WE NOW PROCEEDED TO BEGIN PHASE 1 FOR OUR FIRST MAJOR MODERN DAY CONTACT AND REUNION WITH YOU TO DO THIS FINAL WORK.
WE HAD TO DESCEND SO THAT GAIA AND YOU CAN ASCEND!

WE BEGAN PHASE 1 TWO DAYS AGO!
ON JULY 25TH IN THE PM HOURS EST OUR ORBITING PLEIADIAN FLEET OPENED A SUPER PORTAL ON GAIA’S INNER ATMOSTPHERE IN THE PM HOURS EST.

A SUPER PORTAL WAS OPENED ON THIS DAY OUT OF TIME SPOKEN OF OLD IN PREAPRATION FOR OUR LANDING ON GAIA! YES THZ’T RIGHT DEAR ONES! NOW IS THE TIME!

THIS DIMENSIONAL DOORWAY WE OPENED IS A 5D TO 4D VIBRATIONAL STEP DOWN GATE USED TO DECLOAK AND LOWER THE DENSITY OF OUR SMALLER SHIPS AND OUR LIGHT-BODIES FROM PLASMA-LIGHT TO 3D ELEMENTAL VIBRATION AND EARTH RESONANCE.

AS OUR MAIN SHIP FROM ERRA WHICH IS 4 TIMES THE SIZE OF YOUR EARTH DESCENDED 300 MILES DOWN TO THE BASE OF THE INNER ATMOSPHERE TO OPEN THIS PORTAL, THE PLASMA FIELD AROUND THE SHIP INTERACTED WITH EARTH’S MAGNETIC FIELD IN A STRONG MANNER.
THERE WAS NO DAMAGE DONE TO GAIA OR ITS BEINGS AS WE CALCULATED HOWEVER MANY HIGHLY SENSITIVE EARTH BEINGS FELT THIS JOLT WHEN OUR SHIP TOUCHED YOUR INNER ATMOSPHERE.
MANY OF THESE HIGLY TUNED EARTH BEINGS’ MAGNETIC FIELDS WERE GROUNDED OUT!
THERE WERE MINOR REPORTS OF ETHEREAL EXPLOSIONS AND ELECTRICAL DISURBANCES, BALL LIGHTNING, OBE’S AND TRANSLUCENCE MATTER SIGHTINGS. A FEW HIGHLY EVLOVED AND VERY SENSTIVE EARTH BEINGS LOST CONSCIOUSNESS FOR NEARLY AN HOUR BUT AGAIN NO SERIOUS DAMAGES WERE DONE! MOST EARTH BEINGS NEVER REALIZED ANYTHING AT ALL HAPPENED!
THIS FIRST PHASE HAD TO BE DONE TO OPEN THIS STARGATE FROM THE HIGHER DIMENSION TO YOURS TO PREPARE FOR THE CLEAN UP OF GAIA AND FOR HERE ASCESION AND FOR THE ASCESNIO OF HER SENTIENT LIFE.
THIS PHASE WAS AN INTRICATE AND ADVANCED TASK FOR US BECAUSE EARTH IS SO FRAGILE AND THIS IS THE FIRST TIME IN THE KNOWN HISTORY THAT WE DEMATRIEALZED OUR MAIN SHIP AND BROUGHT IT THIS CLOSE.
THIS OPERATION WAS COMPLETELY SUCCESSFUL!
THE OPENING OF THE PORTAL WAS FOR THE MERGING OF 5D AND 4D, A BRIDGE BETWEEN THESE TWO DEIMNENSIONS AND IS NOW FULLY OPEN!
THIS IS THE FINAL GATE WHERE YOU WILL LETERALLY WALK FROM EARTH INTO YOUR HEAVEN!

OUR DISCLOSURE DATE HAS BEEN GIVEN TO YOU AND HAS BEEN IMPRINTED INTO THE GROUND AND LTERALLY WRITTEN IN THE EARTH AT MANTON DROVE AND WINDMILL HILL AS OUR MESSAGE TO YOU FOR OUR REUNION EARTH DATE: SATURDAY AUGUST 4TH, 2012!

WELCOME TO ZION, THE CITY OF YOU CREATOR GODS, DEAR ONES!
ON THIS EARTH DAY JULY 27, 2012 WE SAY TO YOU, LET THE GAMES BEGIN!

WE HAVE SOUGHT THE BEST WORLD-WIDE EVENT; YOUR OLYMPICS WHERE MANY EARTH BEINGS AROUND THE GLOBE WILL GET TO MEET US!

WE KNOW THESE SOUNDS INCREDIBLE TO YOU BUT YOU WILL BE ABLE TO CONFIRM IT FROM MANY OTHER SOURCES, MANY OF THESE ARE OUR EARTH ALLIES!

WE ARE MEETING WITH HIGH LEVEL EARTH AMBASSADORS (THE GOOD GUYS) TODAY AND WE HAVE SUCCESSUFLLY NEGOTIATED OUR REUNION WITH YOU TO TAKE PLACE AT THE 2012 OLYMPICS!

THAT DISCLOSURE AND OUR REUNION WITH YOU WILL TAKE PLACE IN 8 DAYS!
AS IT IS DECIDED AND WRITTEN IN THE COUNCIL RECORDS, SO SHALL IT BE DONE!
ALL EYES WILL SEE IT!

THERE IS ABSOLUTLEY NO NEED FOR ANXIETY, HOWEVER KNOW THAT THIS IS A CRITICAL TIME FOR EARTH AND IT’S BEINGS AS WE HAVE WATCHED AND PREPARED LONG IN ADVANCE FOR THIS TIME!

WE HAVE SAID THAT WE WILL NOT LAND UNTIL THE CABAL IS REMOVED! WE TOLD YOU ON JULY 4TH , INDEPENDENCE DAY, THAT THE PHYSICLA AND NON PHYSCAL CABAL WAS REMOVED AND SO IT IS!

DEAR ONES HERE IS THE REALITY. YOU ARE NO LONGER IN TRUE 3D! YOU ARE IN UPPER 4D, BORDERING 5D. YOU HAVE RECREATED 3D ‘THE MATRIX’ FOR A TIME LONGER NOW UNTIL THIS GREAT WORK IS DONE AND FOR THE PURPOSE OF TRANSMUTING ALL LOWER NEGATIVE VEBRATIONS.
ANYTHING APPEARING TO THE CONTRARY IS A FICTIONAL SHADOW IMPRINT REMAIN OF THE ARCHONTIC-LE 3DMATRIX PROGRAM STILL RUNNING.

OUR SMALLER SHIPS WILL APPEAR ABOVE THE STADIUM IN LONDON AS OUR SECOND AND MOST UN-MISTAKABLE LOW-FLY-OVER EVENT!

WE HAVE MADE PLANS TO LAND DIRECTLY ON THE OLYMPIC FIELD WITH YOUR EARTH LEADERS AS WELL AND WE WILL SHOW YOU WHAT THE 4TH DIMESIOIN AND THE 5TH DIMENSION LOOKS LIKE!
IT WILL BE A TRUE DISPLAY OF LIGHT AND SOUND AND ENERGY! DO NOT FEAR THIS! WHAT DID YOU EXPECT?

WE HAVE BEEN IN NEGOTIATIONS WITH YOUR LEADERS FOR SOME TIME NOW BUT THERE ARE STILL SOME OF THESE WHO HAVE BEEN DRAGGING THEIR FEET ON OUR REUMION WITH YOU!
WE ARE NOW GOING TO FORCE THIS TO HAPPEN FOR THE HIGHEST GOOD BECAUSE THERE IS NO TIME LEFT!

WE HAVE GIVEN YOUR WORLD LEADERS UNTIL AUGUST 4 TO MOVE OUT OF THE WAY OR THEY WILL BE MOVED OUT OF THE WAY BETWEEN YOU AND US!

THEY HAVE INTERRUPTED OUR DISCLOSURE SINCE APRIL OF THIS YEAR AND WE HAVE WAITED UNTIL THIS THE VERY LAST MOMENT DOING ALL WE COULD TO STOP THE DESTRCUTION ON EARTH WITHOUT DIRRECT INTERVENTION!
THAT TIME HAS NOW COME TO ITS END!
IN 8 DAYS WORLD ALL G20 LEADERS WILL ANNOUNCE US AND WE WILL APPEAR OR THEY WILL NOT AND WE WILL APPEAR ANYWAY!
THOSE LEADERS OPPOSED WILL BE RE-MOVED AND WILL NOT BE PART OF THE GOOD WORK WE WILL DO WITH YOU THROUGH THE REST OF 2012 AND BEYOND!
THE DOOR IS NOW OPEN AND WE ARE COMING THROUGH!

THE FALSE AUTHORITY CABAL TRACE REMAINS STILL INFECTING THE MINDS OF MANY CAUSING THEM TO BELIEVE THEY ARE ENSLAVED BY SOME POLITICAL-MILITARY AUTHORIOTY OR GOD WILL BE TERMINATED.
THE FEDERAL RESRVE WILL NOW BE COMPLETELY DISMANTLED AND THE UN WILL WORK WITH US OR NOT! THEY HAVE 8 DAYS!
ALL DEBTS OF THE PEOPLE OF EARTH WILL NOW BE FORGIVEN AND PRISONERS WILL BE RELEASED ON EARTH AND RE-ORGANIZED ACCORDINGLY!
ALL TECHNOLOGY WILL BE GIVEN TO THE PEOPLE FOR INSTAND HEALING OF THE BODY AND FOR THINGS THAT CANNOT BE IMAGINED!
DEC 21 2012 IS THE FIRST DAY OF THIS GREAT ASCESNION AND ALL NEGATIVTY WILL BE COMPLETELY CLEARED FROM THIS REALM!

THE MATRIX WILL NOW BE COMPLETELY DISSSOLVED FOREVER!

THIS WILL BE DONE BY BOTH YOU AND US WORKING IN TANDEM!

WE THANK YOU FOR YOUR BRAVERY AND COURAGE FOR COMIN HERE DECADES AGO AND LATER TO DO THIS GREAT MISSION!

WE WILL SEE YOU ON SATURDAY AUGUST 4TH!

GOODWILL TO ALL THE EARTH AND THOSE WHO DWELL WITH HER.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Arkeologer…,..har funnet en 1300 år gammel inskripsjon, som er den andre kjente referansen til slutten på en syklus i 2012.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8226368

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Prophecy In The News Special On Apollyon Rising 2012 +, With Tom Horn http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8209 + extra

Quote:

+{

Bob Ulrich of Prophecy in the News writes:

I’m speechless. Tom Horn’s long awaited blockbuster, Apollyon Rising 2012: The Lost Symbol Found and the Final Mystery of the Great Seal Revealed, has finally arrived. I suspect there has never been a book written quite like this one. Shocking. Terrifying. Provocative. Edgy. Dangerous. Dare I say it could be the best book I’ve ever read? Tom Horn has been known to get a little “out on the edge,” but this book may make some people go “out on the ledge!” Seriously, this book will send a chill down your spine.For many years Americans have looked proudly at the words on our currency, “In God We Trust.” We’ve been told that America was founded by Christians seeking shelter from religious persecution. We’ve believed our nation has a Divine calling, a shield of protection that insulates us from the world’s starving inhabitants and Communist outposts. America is the land of milk and honey. That is why it hurts so much to question those four powerful words. IN GOD WE TRUST. Once you read Apollyon Rising 2012, you’ll be asking yourself the same question I am. What God are we talking about here?

In our July 2009 issue I reviewed Brotherhood of Darkness, a book that exposes Freemasonry. A few of our subscribers took exception to some of the writings I quoted, especially the part where Masonic guru, Manly P. Hall, writes about “the seething energy of Lucifer” flowing through his hands! Or the haunting words of Masonic legend, Albert Pike, who claimed that Lucifer is the God of Freemasonry!

They are not going to enjoy Apollyon Rising 2012. Tom Horn leaves no stone unturned as he reveals an insidious plot by Lucifer and his Masonic minions to unleash a demonic God on this world, straight out of the pit of hell! Not only does Tom tell us who this monster is, but he believes he has a pretty good idea when he will appear!

Is that demon seed among us today? Is he a famous politician? Does he know the exact moment in time when he will step onto the world stage? Does the mystical Jewish Zohar tell us about his appearance? Is December 21, 2012, his date with destiny? Tom Horn seems to know the answers and his logic is VERY persuasive.

Prepare to throw everything you know about America’s founding fathers out the window. Horn quotes from their writings and we see what they really believed about Christianity. One prominent founder called the cross of Christ and “engine of grief.” Another mocked the ignorance of biblical inerrancy, while another was found to have dozens of charred human bodies buried under his home! Godly Christian men? Hardly. It seems most of them had one thing in common. They were all members of the Lodge and believed America was created to be the New Atlantis, a pagan land of esoteric wisdom destined to usher in the Masonic Messiah. If America was created to be a Christian nation, where are the statues of Jesus and the Apostles? Instead, Washington D.C. is fraught with Egyptian and Greek gods, gargoyles and pagan idols. Its streets are constructed around a satanic pentagram and its centerpiece is a 6,666-inch high, 666-inch wide Egyptian obelisk called the Washington Monument!

If you didn’t know what America’s founding fathers believed, our paper money is a dead giveaway. It revolves around Egyptian and occult deities, specifically the sun god, with the all-seeing eye representing Osiris and the unfinished capstone of the Great Pyramid awaiting its finishing touch from the Masonic Messiah.

Tom tackles some bizarre issues head on. Did American soldiers find the remains of an ancient Nephilim in the sands of Iraq? Are there scientific efforts underway to clone these ancient giants? Is the Egyptian government conducting secret archeological digs under the Great Pyramid? What are they looking for? Tom Horn suggests that Nimrod became [a] Nephilim in the Bible when his DNA was altered. How did he cross the line from human to alien? And what was his reason for constructing the Tower of Babel? Will he be brought back to life in a laboratory one day and assume the role of the Antichrist? The scientific community is already working on bringing a Wooly Mammoth and Siberian Tiger back to life. Why not a satanic resurrection next? The countdown to December 21, 2012, continues. Lucifer’s son, the seed of the serpent, may soon appear. Be sure to read this incredible book!

Learn more at
http://www.SurvivorMall.com
http://www.ApollyonRising.com
http://www.RaidersNewsNetwork.com , Red ice radio, Tom Horn – Hour 1 – Apollyon Rising 2012

}+

Direct reference,
Prophecy In The News Special On Apollyon Rising 2012 +, With Tom Horn http://www.youtube.com/watch?v=l_Yvb5iESJE&list=PL2554DA84A4956866&feature=plpp_play_all

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

MPs warn over nuclear space bombs and solar flares
The government must take more seriously the threat of a nuclear weapon being exploded in space by a rogue state, MPs have warned.

The Defence Select Committee said the resulting radiation pulse could disrupt power and water supplies, UK defence and satellite navigation systems.

Its chairman, Tory MP James Arbuthnot, said an attack was “quite likely”.

The committee is urging ministers to invest in more “hardened” technology to cope with such an event.

It looked at the threat to the UK’s technological infrastructure from “electro-magnetic pulse” (EMP) events in space, which could also include the eruption of solar flares.

‘Quite likely’
The committee found the government was “somewhat complacent” about the risks to technology, such as the destruction of computer chips, which could put defence systems out of action.

Mr Arbuthnot told BBC Radio 4’s Today programme: “The defence really is to build up the resilience of the electronic infrastructure by, over a period of time, replacing the incredibly delicate and vulnerable systems and chips and connections that we now have with the more hardened chips and connections and systems that are available at a not very expensive price, as you’re doing your routine maintenance.”

On the possibility of a nuclear missile being fired into space and exploded, he said: “I personally believe that it’s quite likely to happen. It’s a comparatively easy way of using a small number of nuclear weapons to cause devastating damage.

“The consequences if it did happen would be so devastating that we really ought to start protecting against it now, and our vulnerabilities are huge.”

Mr Arbuthnot added: “it would actually have a far more devastating effect to use a nuclear weapon in this way than to explode a bomb in or on a city. The reason for that is it would, over a much wider area, take out things like the National Grid, on which we all rely for almost everything, take out the water system, the sewage system.

“And rapidly it would become very difficult to live in cities. I mean within a matter of a couple of days.

“I wish the government would address this with rather more energy and cohesion and focus. I think sooner rather than later.”

Currently a severe “space weather” event would most likely be considered an “emergency” under the Civil Contingencies Act 2004 and require help from the armed forces.

But the committee called for a clearer picture of who has responsibility in such an event.

‘Global threat’
The report insisted such threats should be considered by the National Security Council and civil contingency planners, with standards of protection developed for industries most in danger.

Conventional defence alone could not protect against the threat, it said.

In February last year a large solar flare erupted, disrupting flights over Pacific, but the bulk of the material emitted by the Sun passed by Earth.

The committee said sudden fluctuations in the magnetic field caused by weather in space or nuclear attack, could wipe out electricity and GPS, used by the military and financial markets.

It added: “Space weather is a global threat and may affect many regions and countries simultaneously.”

This, the report said, meant countries should work together, but also that there was no guaranteed safe place from where help could come.

The report also urged the Ministry of Defence to plan for the loss or degradation of satellite-based communications systems in case they are damaged by severe space weather.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-17117836

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Pop legend Whitney Houston dies (PHOTOS) http://rt.com/art-and-culture/news/star-whitney-houston-dies-101/

Russian superlaser to be as good as H-bomb http://rt.com/news/russia-superlaser-thermonuclear-weapon-123/

Rising to its feet: Japan before & after (AMAZING PHOTOS) http://rt.com/news/japan-tsunami-reconstruction-photos-111/

Arab League calls for joint UN-Arab peacekeeping mission in Syria http://rt.com/news/syria-league-observer-mission-un-117/

Anonymous took down cia.gov http://rt.com/usa/news/anonymous-hacked-cia-hackers-049/

RT, Russia today http://rt.com
.
Anti-nwo facebook grupper, post kremen av informasjon der http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-2/#comment-82145

Whitney Houston – Greatest Love Of All +

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

When an archer shoots an arrow, he has a target in mind. He doesn’t always reach his target, yet he always has a target.

This is what I ask you to do, to have a target in mind in terms of your life. What do you want to reach? Where are you going?

At the head of your list is to love, that whatever you do, wherever you go, that you go with love, and, that whatever you give, you give with love. Desire no less from yourself. Have that intention. You don’t have to put signs up such as: “Remember to love today.” Of course, you may, yet the important thing is to set the intention to be a lover of life and mankind. If you miss, you do not penalize yourself. Remember, some targets you will miss here and there, and yet, with experience, you become a greater archer. The desire and the intention are key. Perfection in the world is not.

When your intention is love, you are prevented from many things. You will not be able to enact spite, for example. Granted, you might think of it, and yet you won’t enact it. You know better. Anger, hate, and fear will dwindle. So much the better, for you were made for love, and that is the target you go for.

Is it possible that loving is a habit as any other? Is it possible that negativity, which you may have practiced so well, is also a habit? It is probable that somewhere along the line you set a goal to retaliate in the world, and so you became a reactor rather than an enactor. Is it possible that you have been good at reacting? That you have been quick at the draw, stalwart to the end, dedicated to getting even or some such?

You have wanted to make a statement in the world. Everyone wants that, yet you may have desired a statement that says: “No one gets the better of me.” And, so, in this way, everyone gets the better of you because, on their command, you make them the ruler of you and you dance to their tune. You are not meant to be a puppet. You are meant to be a real-live giver of love, or, at least, not a reactor.

Whatever you do, wherever you are and wherever you go, you want love to be at your basis. Of course, that is the truth. Love is your very foundation. Anything else is not. Therefore, you set your direction in the direction of love. You not only are love, but you set yourself in the direction of love.

You have named your target. You have named it Love. And, now, you are claiming love. You keep your eye on it. You have marked Love on the map of your life. You know where you are going.

Fortunate is the one who can choose his life and not fall into it by default. Yet, if you find yourself in a situation that you do not love, move toward your target which is love. You can love anyway. You can love yourself enough to enjoy and pass on some love along the way.

You will grow toward giving love more than you think about getting what you want. You become greater before you know it, more in the direction of giving rather than getting. You know that getting is short-lived. As you get the hang of it, of itself, your giving fosters the love in your heart, and so you have more love in your heart. Where else can love exist but in the heart?

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

More of the Global Elite’s Agenda Exposed http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=176#M8003

Quote: In this video, we expose the global elite’s agenda as they prepare for 2012

Direkte referanser,
More of the Global Elite’s Agenda Exposed

Kilde,
http://truth777exposed.blogspot.com/
.
Abba – Mamma Mia

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Videoer ikke spillbare i spillelister, har varsla eier, forrige gang retta de det opp i løpet av kort tid. Separate videoer,

More of the Global Elite’s Agenda Exposed, part
1

2

3

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

:-) Jeg forventer å finne Den Hellige Gral, som er porten inn til hyperspace:

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Benjamin Fulford & Sean David Morton UPDATE 31 january 2012 + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=76#M7928

Quote: Sean David Morton interviewed Ben for about 30 minutes. A couple of points. Ben speaks about the Iraqi dinar and he talks briefly about the understanding he has about the new world to come (ascension-wise)

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

The Handbook of Human Ownership – A Manual for New Tax Farmers http://www.youtube.com/watch?v=k67_imEHTPE

Quote:

Text/Audiobook: http://www.fdrurl.com/HHO

Audiobook: http://www.fdrurl.com/HHO_Audio

Hey — seriously – congratulations on your new political post!

If you are reading this, it means that you have ascended to the highest levels of government, so it’s really, really important that you don’t do or say anything stupid, and screw things up for the rest of us.

The first thing to remember is that you are a figurehead, about as relevant to the direction of the state as a hood ornament is to the direction of a car — but you are a very important distraction, the “smiling face” of the fist of power. So hold your nose, kiss the babies, and just think how good you would look on a stamp.

Now, before we go into your media responsibilities, you must understand the true history of political power, so you don’t accidentally act on the naive idealism you are required to project to the general public.

The reality of political power is very simple: bad farmers own crops and livestock — good farmers own human beings…

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Plasmonic cloak makes objects invisble, but only in the microwave region of the spectrum http://www.engadget.com/2012/01/28/plasmonic-cloaking-device/

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

NEOShield er eit nytt internasjonalt prosjekt som vil vurdere trusselen frå asteroidar og kometar nær jorda, og sjå på dei beste metodane for å verne jorda mot kollisjonar.
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7965575

RawKuz
RawKuz
Abonnent
12 år siden

Forklaringen på global oppvarming er så enkel og banal at det er latterlig: Solen!
Å tro at vi mennesker er hovedkilden til global oppvarming er direkte feilaktig. Anbefaler foredragene til Lord Monckton, blant annet denne er meget bra: http://www.youtube.com/watch?v=KvufOvneJMk viser hvor trangsynt noen septikere er og deres nesten religiøse tro til myndighetene. her er et lengre foredrag om emnet:

Jorden er nå på sitt nærmeste punkt solen. Dette vil føre til kraftigere solstormer: http://www.h-avis.no/nyheter/solstorm-skaper-nordlys-1.6732983

Om de blir så kraftige at de slår ut elektrisitet og satelitter gjenstår å se..

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

” If these predictions were to come true on December 21,2012,what would it look like?Here is a brief hypothetical

description of the events that would occur on the day the world ends according to this convergence of predictions:

December 21,2012

As the solar system passes through the black hole center of the Milky Way Galaxy,cosmic powers are unleashed that

have devastating effects on Earth.The core heats up,and unbelievably enormous eathquakes and floods sweep over even

the largest cities and the tallets mountains,dissolving them into nothing.Planet X passes between Earth and reverse

its magnetic poles.
The reversal of poles creates havoc by destroying all communications systems.No coordinated efforts to save people

can be broadcast,and people wander around in the darknes seeking help,but none is given.The Large Hadron Collider

misfires,producing enormous numbers of small black holes that begin to eat up all the matter they touch.
Volcanoes begin to erupt all over the world,including the one at Yellowstone,spewing out hot magma into cities and

countrysides,incinerating everything and everyone in their path.The cloud of ash and smoke produced by the

volcanoes covers the skies,blocking out the light of the sun.
As Earth begins to disintegrate,huge fiery meteors and giant lightning bolts hit Earth,producing meny largescale

fires.Massive conflagrations sparked by solar flares break out everywhere.Most of humanity is burned alive.Almost

all the people who survive the fires are buried alive by avalanches,drowned in floods,or killed by other people

trying to reach safety.
There is famine,disease,destruction,and panic everywhere.People try to hide in caves and underground shelters,but

they all die there anyway.As the death toll rises,dead bodies litter the streets and protrude out of the rubble of

buildings in every city of the world.
Finally Earth explodes from the expanding pressure in its core,the gases released by black holes,and the

gravitational pull of Planet X.Pieces of the shattered Earth leave its original orbit,crashing into other planets

and end up as a small ember glowing in the dark of space as a tragic memorial to a once great planet that has

died.”
Raymond C.Hundley,Ph.D.” Will the World En in 2012? A Christian guide to the question everyone`s asking.”

Denne er vel det mest grusomme syn hva som kan skje for Jorden den 21.12.2012.Hva kan vi gjøre i såfall?Fra kristent synspunkt skal man tro på Jesus om at han gikk til himmelen for å forberede plass til oss der.Man skal ikke være redd for å dø.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Will the World End in 2012?: A Christian Guide to the Question Everyone’s Asking Av Raymond Hundley http://tinyurl.com/7mhbyga

Jeg regner med at den satanistiske såkalte new world order eliten vet mest om dette, informasjon ligger vel bl.a. i arkiver i vatikanet som er skjult for offentligheten, sammen med plenty teknologi-oppskrifter som de har stjålet fra folk flest og som ville ha vært til stor hjelp for alt liv og miljø. De ville ikke tatt seg bryet med å forberede krig mot Iran hvis det Raymond Hundley skriver var sant, ei heller starta korstog mot alle land i Midt-Østen og hele klodens liv og miljø. Eliten ville vel ha hadd seg og kost seg, inklusive pedofili og menneskeofring, i sine siste dager vil jeg anta hvis verdens undergang var nært forestående, så enkelt kan innholdet i boka ‘Will the World End in 2012?’ tilbakevises

Alle dommedagsprofetier, store svindler som falsk vitenskap, vaksiner, codex alimentarius og agenda 21 etc, ser ut til å komme fra: The society of Jesus, jesuits, Ignatius of Loyola, 1st Superior General, pope, black pope, Vatican http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1732&start=1

Her er en kunnskapsrik kar som sier at vi må ta det med ro og kun feire overgangen som et vanlig nyttår: The Mayan New Dawn http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=101#M5186
.
Zager And Evans – In The Year 2525

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Falcon
12 år siden

Eliten har vel forberedd seg et liv i bunkerser dypt inn i jorden, noe som ikke vil hjelpe dem i følge Hundley, siden jordskjelvene vil raskt hente dem. Problemet er, slik det står i Bibelen, at ingen vet den dagen, bare Gud vet. Men det står også i Bibelen at mennesker er skapt i Guds bilde, slik at noe kan vi jo ane hva som kommer til å skje ihvertfall på lengre sikt.

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Himmel og hav for noe sprøyt.
Hvor fort tror du solsystemet reiser gjennom galaksen ettersom det skal passere igjennom det svarte hullet i sentrum av galaksen?

Planet X/Niburu glimrer fortsatt ved sitt fravær.

Seriøst, tror du at dette vil skje? og hva gjør du såfall for å forberede deg?

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Starwolf
12 år siden

Starwolf,spør du meg?Isåfall vil jeg svare at jeg tror ikke alt jeg leser.
Hvordan kan man forberede seg for slike katastrofer?Det er vel ikke mye man kan gjøre for å si det slik.Man kan forberede seg for å dø ved å ikke være redd og tro på at man kommer til himmelen etter døden.Ellers i tilfelle at man overlever ihvertfall de første et par uker så er det lurt å ha mat og vann på lur.Det er lurt egentlig hele tiden i tilfelle mindre katastrofer.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Starwolf
12 år siden

Det er vel en liten feiltolkning ute å går der det ut som, solsystemet vår paserer ikke gjennom det sorte hullet i galaksens sentrum men på tvers av det galaktiske sentrum

En helt normal hendelse som inntreffer hvert 26 000 år

Som Starwolf og bardun korekt sier så ville det tatt laaaaaang tid å nådd det sorte hullet i sentrum av galaksen, vist solsystemet vårt reiste i lysets hastighet ville det tatt 75 000 år å kommet ditt og hadde vi kommet dit så ville ikke atomer overlevd engang, all materie ville blitt revet i fillebiter av de enorme kreftene i et sort hull

Alle galasker har supermassive svarte hull i sentrum som er selve motoren i galaksene, men supermassive svarte hull er også fødslen til nye universer, all materie i galaksen blir sugd inn i supermassive svarte hull og blåses ut i en ny dimensjon som en boble og starter et nytt univers i et big bang, egentlig ikke mer avansert enn å blåse såpebobler, noe som også er grunnen til at vårt univers ekspanderer

I multiverset er det trillioner av universer der vårt univers bare er en av “boblene”

Når det gjelder profetien til Maarit så er det vel ingen som vet sikkert hva som vil intreffe 21.12.2012

Men en ting er sikkert og det er at de såkalte mayaeksperte og andre ekspert er helt på tulletur, makan til kunnskapsløse tullinger skal man leter lenge etter men det gjelder vel stort sett alle som kaller seg profisjonelle eksperter som skeptikerene kaller dem

Mayaene har da aldri skrevet noen kalender, de bare overtok den etter Olemekerne som bodder der før Mayaene og Olmekerene sier at det var kjempene som fra himmel til jord som gav dem kalenderen, en Anunnaki ved navn Votan

Det som sies er at de gamle gudene skal retunere og planeten de bor på vil skape mye kaos når den paserer nært oss, men det er like før 21.12.2012, den 21.12.2012 ved vintersolhverv vil planten vår og solsystemet krysse en annen dimensjon/åndeverden hva nå det måtte bety for oss

Alle de store profetene sier at jorden skal dø og en ny jord blir født, hvordan det skal tolkes er ikke godt å si, det kan bety at den gamle verdens pengesystem og utretferdighet vil dø og en ny rettferdig verden vil oppstå, det kan også bety som Maarit sier over her at hele planeten dør og at vi skal over på en ny jord i nye legmer

Det hadde sikkert vært like greit siden denne kloden bare er søppel nå, overdynget med utarmet uran, forurensing og tømt for smørende olje, genmanipulerte planeter og dyr som overtar for det naturlige mangfoldet osv osv ..

“Mayakalenderen” i sine 13 baktum sier at alt går fortere og fortere siden tidens start og det stemmer korekt, bare på de siste 50 år er vi kommet lenger en på de siste 1000 år og sånn kan vi forsette bakover

Hadde noen sagt for 50 år siden at innen få år ville folk spaserer på månen så ville vedkommende umidelbart blitt lagt inn på mentalsykehus

Folk reagerer ikke lenger på store nyheter sånn som de gjorde før, nå er de store sakene som var sjeldene før i tiden blitt daligdags, noe vi nå ikke blunker over engang

Leser man i en 20 år gammel telfeldig avis så ville man i dag sagt det bare var agurknyheter, i dag ser vi store endringer daglig, i forfjor var det kaldeste noensinne, i fjor var det varmest og våtest noensinne, man ser daglig nye rekorder både på det ene og det andre uten at noen reagerer av den grunn med unntak av den eldre garde som har levd en stund og klimaprofetene med sin CO2 forklaring

Vi får ta tiden til hjelp og se hva som skjer fremover,super eliten bygger enorme monster bunkerser over hele kloden uten at jeg tror det vil hjelpe dem, men mer eller mindre seriøse innsider har sagt at super eliten også prøver å komme seg unna kloden i skip men hvor skal dem dra ?

Fremtiden er ikke skrevet i stein og tidslinjer endres stadig, Rosenkransere som står bak mange av hulene sier de har båret på en eldgammel hemelighet i tusner av år der en super solstorm skal utslette kloden som i illuminati filmen Knowing med Nicolas Cage, det var også Rosenkransere som satte opp Georgia Guidestones 22 mars 1980, ifølge dem selv som en oppskift på hvordan den nye verden skal se ut etter apocalypsen som de er utvalgt til å oprette, som de fleste vet så er Rosenkransere også frimurere av topp grad

En del kornsirkler forteller at de der ute vil hjelpe til og beskytte oss mot super solstormer og andre farer,men vi må vokte oss mot falske gaver og f

Andre sier at LHC er bygd med alien teknologi og skal stoppe selve tiden

New Age med sitt over posetive kjærlighetsbudskap sier at 60% av oss vil dø av kreft før året et omme, mange vil dø av angst, skrekk og naturkatastofer mm

Symptonene på 2012 endingene høres for meg mer ut som Agende 21 og Codex Alimentarisus forgiftning, chemtrail og stråleskader som enn kan lese mer om her

http://www.ja-jeg-er.com/index.php?option=com_content&view=article&id=353:3-dager-i-morke-den-nye-tid-2012&catid=30:den-nye-tid&Itemid=55

Det kommer nok masse ny info etterhvert som 21.12 nærmer seg så vi får ta tiden til hjelp og se hva som skjer

Det verste som kan skje er vist ingening av det jeg skrev over inntreffer og skepsiserene sitter og ler av oss mens den nye verdensorden i Lucifers lys blir tredd ned over hodet på oss :|

Datoer som skiller seg ut første halvår er 19 mars, 22 mars, 20 mai, 6 juni og 7 juli

Personlig så føler jeg meg svært beæret, heldig og er kjempefornøyd med å få leve i en så spennende tid som dette :)

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Maarit:
”Denne er vel det mest grusomme syn hva som kan skje for Jorden den 21.12.2012”

I Bibelen står at ingen vet dagen eller timen … ikke engang englene eller Sønnen vet noe …

Så var de nok en del smartere enn nåfortidens fryktens dommedagsprofeter som predikerer både år, måned og time, og ikke minst; hvem som skal havne både her og der.

Men når dagen vår kommer, er vi helt sikkert tildelt plass i ”himmelen”, både du og jeg Maarit …

Det er godt mulig at det finnes et såkalt sort hull i sentrum av vår galakse, melkeveien – noe som kan forklare stjernenes bevegelse som i en malstrøm rundt ”avløpet”

Men om vårt solsystem skulle forsvinne inn i dette sorte hullet, vil det i alle fall ikke skje dette år …. Selv om vi beveger oss med noen hundre km/sek, er vi tross alt en del tusen lysår fra senter.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Mass gatherings, such as the London 2012 Olympics, can be a hotbed of diseases from across the world, public health experts have warned.
http://www.bbc.co.uk/news/health-16545017

Å dette har de funnet ut nå?, olympiske leker har da eksistert endel år.
Men i 2012 passer det jo ekstra bra med et EKSTRA minneverdig OL, OLèt der x antall mennesker …………… ………!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden
OneLove
OneLove
Abonnent
12 år siden

For love, peace and prosperity.

This world is REALLY out of it’s place. By that I mean the human race and all the different pollutions that comes with us, that we are bringing over our selves and the entire community of the planet Earth as well.

This shouldn’t be too hard to see and let’s just all agree on that.

The question that comes to everyone’s mind eventually is (hopefully) something like: «What can I do to change all this?»

The answer is simple. You can’t do anything by yourself (unless your some kind of Einstein or Tesla). But as a specie of One, a One wholeness of love and compassion for one another and for the nature of Earth, we could simply STOP for a second. Or a day, or a week! A month maybe! Stop and reflect about what we are actually doing for mankind, for us and our planet, and acknowledge, that every 7 billion individual here wants the same thing! A world without war. A world without hunger. A world without suffering. A world engulfed with love, peace and prosperity instead! We create what is mankind here on Earth. We have all been parts of getting this world into this critical stage and onto the even more critical point we are heading for. We have been parts of bad things that got us here, without many, many even recognizing.

Now is really the time where we have to stop and think about what we are doing. We need to listen to what we are saying to each other, to us brothers and sisters as of this world! We love each other! Sure people do bad things, awful things, but now, as People, here and now, we can all stand together and request that what we all want! That’s what you can do, that is what we all can do. And that is what we must!

We can have a world filled with free electricity for Everyone. A world filled with enough food for every single man, woman and child on the planet. Everyone could have a bed to sleep in at night. Just do like John Lennon. Imagine. It is very, very possible.

We could also have our world end in total destruction and see the humankind go extinct. That’s the path we’re on right now. Maybe this year? Maybe in a hundred?

We need to have a common ground where we all stand. A place where we show «the powers that be» that their days are over. Finito! We will not participate in their big failing schematic dream anymore. We will make our own Living Dream! I am talking about an Internet Revolution. We need a place on the internet where every person on earth could reach from. No boarder restrictions, censoring, black listings or blockings. This place must obviously have enormous servers and broadband capabilities. Not to mention, great hacker minds alongside on the biggest team in history. There we can show the «leaders» of the world that we don’t want them anymore, and participate on the largest event happening across the globe. There we plan Great things. For example a massive global work-strike. We could decide what our future on this planet would look like. It’s basically just for one to bring a dream of his and/or her dreamworld, show what it would look like, and what it would take. Then we all choose the best dream by voting, and we all decide to live through that dream together, whatever it takes. With love as the strongest force we will not have anything or anybody to bring us down. If this works it will expand to so much more.. Not a single day, minute or second of our life will feel slightly miserable or worthless ever again. I promise you. I call upon every person who is alive today! That is what it will take!

Make this site happen! A site that is definitively working its cause . Religious, Non-Religous, Convicted, Non-Convicted, Gays and Straights, Youngs and Olds- alike. We can do this! Make my dream happen, and we can gather together from all nations to change the world.

Peace &
One Love

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

* Disse er helseskadelige, planter dør rundt der de er installert:
Innføringen av avanserte strømmålere vedtatt http://www.regjeringen.no/nb/dep/oed/pressesenter/pressemeldinger/2011/innforingen-av-avanserte-strommalere-ved.html

Stop Smart Meters Denmark http://www.facebook.com/groups/219335511478549/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Smartmeter er ikke for at du skal ha kontroll over energi forbruket ditt, men for at myndighetene skal ha kontroll over det. Så hvis du kobler på en lampe eller bruker en pære som myndighetene ikke liker kan de da skru av strømmen eller avlegge deg et besøk.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Stiller klokka ett minutt nærmere dommedag

Forskere annonserte i kveld at de ser mørkere på framtida.
http://www.dagbladet.no/2012/01/10/nyheter/utenriks/dommedag/19744187/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Supervulkanutbrot kan gi dommedag

I Yellowstone-området har det vore enorme vulkanutbrot med jamne mellomrom på om lag 600 000 år. No er det 640 000 år sidan siste utbrot, noko som tilseier at tida for eit nytt utbrot kan nærme seg.

Grunnen i Yellowstone hevar seg, enkelte stader med så mykje som 70 år, noko som også er med på å auke frykta for eit kommande utbrot.

– Vi bør vere redde for eit nytt supervulkanutbrot. Det er ikkje spørsmål om det kjem eit neste superutbrot, men når og kvar det kjem. Når det kjem blir det øydeleggingar og tap av menneskeliv som ikkje har vore opplevd i det moderne menneskets historie. Det er umogleg å seie når og kvar neste superutbrot kjem.http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7961674

Var det noen som prøvde å skape frykt sa du`?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

The eruption of some of the largest volcanoes on the planet could be predicted several decades before the event, according to researchers.
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-16834570

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden
« Forrige artikkel

Druidenes kalender – finn ditt tegn i den keltiske Zodiaken

Neste artikkel »

2012; Sjelens og åndens år?

137
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x