Kan noen som har tatt Dyrets Merke være prest i Den Norske Kirke?

Har Einar Gelius tatt dyrets merke?

6524 visninger
4 minutter lesetid
71

Mange, både kristne og sekulære, går inn i endeløse diskusjoner i media om Einar Gelius sin sexfiksering i disse dager; om sex, og om Gelius bør få sparken som prest i Den norske kirke; alt kunnskapsrikt og riktig ifølge skriften fra den kristne side. MEN!: Vi som er oppflasket på disse argumenter om «forpliktende sex innen ekteskapet» sitter alltid igjen som et spørsmålstegn: hva mer er svaret enn tolkninger av Bibelvers … ?

Ingen klarte – eller klarer – heller å forklare. Ikke Indremisjonens Espen Ottosen, og heller ikke Den norske kirkes prest Einar Gelius.

Alle sier at Jeppe drikker; men ingen sier HVORFOR Jeppe drikker.

Vel, la nå meg en enkel sjømann fortelle disse skriftlærde om HVORFOR det er slik.

Dyrets merke

Sex tilhører dyreverdenen. Kroppslig funksjon for den darwinistiske og biologiske forplantning. Har ABSOLUTT INGENTING med kjærlighet å gjøre. Kjærlighet er en åndelig sjelsegenskap, som kommer fra hjertet. Sex er en forplantningsmekanisme som kommer fra underlivet, lyst og begjær. Sex er AV jord. Kjærlighet er Av Ånd.

I New Age terminologi vil de si at en må utvikle hjertechakra mer enn rotchakra.

Alle som begynner å begjære dyr, barn (pedofili), lik (nekrofili), menn (homofili), og alle andre vakre kvinner de ser på gaten (heterofili) (jeg vet, jeg vet; det er vanskelig), bør begynne å vurdere sølibat. Sølibat er en åndelig disiplin som munker brukte for å bli mer åndelige.

I østens filosofier ligger livskraften Prana oppkveilet ved bunnen av ryggmargen som en slange. Ved sølibat skapes det ‘nok trykk’ til at den (kundalini) begynner sin vandring oppover organismen og brenner chakraer på sin vei, hjertechakra, halschakra og endelig Kronechakra på toppen av hodet, som er det som forbinder en med ånden. Som gjør en åndelig. En ÅPNES for Ånden.

Utagerende sex gjør at de mennesker som er henfallen til det, VIL IKKE BLI ÅNDELIG VEKKET, og det er som jeg har beskrevet det grunnen til konspirasjonen mot G-d og mennesker til å finne G-d’s Rike, som Satan har funnet opp; fri sex – i alle hull, fri dop, lykken er mest mulig sex, sier Satan. NEI, sier jeg. Spiser en for mye sjokolade, får en vondt i magen.

En masse psykiatriske pasienter ligger på psykiatrisk institusjon, ikke fordi de har blitt psykisk syk, men fordi livsprosessen har ført dem til litt for rask kundalini reisning. Ånden skal ikke bråvekkes, bare taes litt og litt over tid.

Seksuelle problemer i forhold er ikke tegn på at forholdet skranter, finn en ny sexpartner, MEN tegn på at en skal vie seg Ånden for en tid. DA kan en velge åndelig utvikling, ELLER en hopper av og vier seg til sine Dyriske begjær, hopper videre til neste kanin («parre seg som kaniner»), og befester sin posisjon i det Dyriske Rike.

I de valg en gjør i denne forbindelse så bestemmer en altså selv om en tilhører det begrensede darwinistiske ateistiske dyreriket (‘av jord er du kommet, til jord skal du bli’), eller om en har blitt gjenfødt til Ånden, og dermed fått opplevd Ånden i seg (Rytteren) som den evige virkelig del av seg selv som en rettelig er mest; Ens virkelige selv. En blir del av G-d’s Rike, det åndelige Rike aka ‘Himmelen’, mer enn den begrensede jord, gjennom den åndelige oppvåkning, som Jesus kalte å bli gjenfødt, «av Ånd, – og ikke av en kvinne denne gang».

Se forøvrig min artikkel.

Homofili; Kåtskap eller Kjærlighet

«Om kjærligheten til de anale gleder – når skapelsen ble  innstilt.»

http://www.riksavisen.no/?p=2982»

Å ta Dyrets Merke er ikke noe som er reservert for homoer alene. Heterofile som meg selv og Gelius og Ottosen og alle andre har samme mulighet til å velge seg feil Rike; Dyreriket eller G-d’s Rike (de åndelige riker), ved å velge seg denne verdens lykksalighet (forgjengelig sex), fremfor den åndelige verdens lykksalighet (kjærlighet), hvilken er evig.

Sex er bare ennå et av Dyrets Merker. Der er mange som er relatert til Dyreriket, men som mennesker tror er AV G-d. De er lett å identifisere, når en bare ser dette på riktig måte.

Seksualiteten Guds gave? Nei, langt derifra. Seksualiteten er noe vi drar med oss gjennom evolusjonen som en kroppslig, biologisk og fysisk organisme. I G-d’s Rike trenges den ikke. Der skaper vi gjennom hjertets kraft (kjærlighet), mer enn via underlivets kraft (seksualitet).

Kan noen som har tatt Dyrets Merke være prest i Den Norske Kirke?

Av jord eller av ånd

Hvordan kan vi klare å skille mellom G-d’s folk, og de som har tatt Dyrets Merke, – for hvem tilværelsen her på jord, er viktigere enn evigheten?

Eller underlagt denne Verdens Fyrste(r) (satanistene) eller G-d. Hvem er av G-d, og hvem er av denne verdens fyrste(r) (Satan)? Hvem lyder Verdens Fyrste(r), mer enn G-d? Hvilken åndsbasis er mennesker innfluert av?

Jeg vil gjerne invitere til idedugnad her om hva som kjennetegner folk med Dyrets Merke (de frafalne, som Satan lokket/dro med seg i sitt fall) med dets motsatser G-d’s utvalgte folk?

Av jord <—————————>Av himmel
Av kropp <————————–> Av ånd
Materialistisk <———————-> Åndelig
Dyrisk sex <————————-> Åndelig kjærlighet
Satan (Mammon/Molok) <——–> G-d
Begjær/lyster <———————> Fornuft
Hat <——————————–> Kjærlighet
Egoisme <————————–> Omsorg
Krigerske <————————> Fredsæle
Kunnskapsdreven <————-> Hjertedreven
Darwinistisk <———————> Kreasjonist
Seg selv nærmest <————–> Elsk din neste som deg selv.
G-d er død <———————–> G-d lever
Ateisme <————————–> G-d virksom kraft i samfunnet
Ondskapsfull <——————–> Snill
Elsker løgnen <——————-> Elsker Sannheten
Morderisk natur <—————-> Skapende natur
Arrogant <————————-> Ydmyk

Med disse kategoriseringer, skulle det vel ikke være så vanskelig å vite hvem en står ovenfor, eller?

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

71 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Metatron
12 år siden

Alle chakraene er like viktig for helheten! Det skumleste er skammen over sexualiteten, det har nok sendt mange på psykiatrisk institusjon når den ikke får uttrykt seg på en sunn skamfri måte.( «BOOM der sprakk demningen og all sexuell energi fosset ut og tok med seg et par ufrivillige andre individer i flommen»)… Før man kan ta steget ut fra 666 må man bli ferdig med 666, først da kan man nå 777. Vist man forsøker å ta snarveien rundt 666 for å nå 777, vil man aldri nå 777. Det blir ingen vekking av kronechakraet uten et velfungerende rotchakra!

Poenget er at de som har har forstått 777 må legge til rette for at de som fortsatt er på 666 kan komme igjennom dette uten å skade andre…på en skamfri måte. Vist man blir tynget med skam over dysfunksjonelle nedre chakraer, vil aldri kundalinienergien stige videre… Dette kan helt sikkert noen av historiens kardinaler skrive under på ;)

Så alle sammen som leser dette, ha sex med hverandre, observer sexen som tanken til dere har fått kontroll over den…og har vil du, bare vist du vil, la den slippe! Og jeg er helt uenig med J.Johansen i at sex ikke er Guds gave, for ALT er Guds gave, for ALT er Gud og Gud er alt, og er man bevisst nok, kan man oppdage dette, og da f.eks gjennom sex!

Observer 666 og oppdag 777! ;)

Sirius
Sirius
12 år siden
Svar til  Metatron

Helt ening med du Metaron! Og til J. Johansen: nå er du gått vill på din egen sti.
Forstår dere ikke at Gud er kjærlighet? en kjærlighet som gir alt men forlanger ingenting tilbake!
Slik dere prøver å spre frykt her inne, må jeg bare spørre: Har dere frontet deres egen frykt? for meg virker mange av dere meget redde, og slik blir ikke verden ett bedre sted. Hvor er kjærligheten blitt av? Dyret, eller satan er ikke en stor mørk demon med horn i pannen!! Det trodde mennesket da vi hadde bolig i huler, men i dag? Gud er heller ikke en mann eller kvinne! Gud er alt som er!! Alt!
Husk: All relegion er menneskeskapt! Dens formål har vært en ting: Makt, kontroll, lagd for å sre frykt, lagd for å holde mennesket nede i bevisshet! Kristus underviste en ting: Kjærlighet!! dette lagde menneske religion av. Kristus og Buddha var to som skjønte at himmelriket er inne i oss, og overalt rundt oss! All religion av denne verden vil nå møte sin egen frykt, og kontroll. Vi mennesker har nå en mulighet, og kun en! til å lære oss å leve fra våre hjerter, ellers blir vi ganske enkelt fjernet her i fra. Det vil ikke komme en sjanse nummer to! Planeten står nå foran sitt største skifte noen sinne, og vi har en unik mulighet til å få være med i dette.
Men vi kan kun være med om vi finner kjærligheten i oss selv, og velger å leve fra våre hjerter, og ikke våre hoder som har nå ført til plantetens kollaps!!
Så om dere vil gjøre en forskjell kjære Nyhetsspeilet! da må dere begynne å fokusere litt mer på de posetive kreftene i verden, begynne å spre informasjon i hvordan vi kan begynne å leve riktig!!
Dette er ytterst viktig i tiden fremmover! Så vær så snill: slutt å bruk tid og krefter på hvorvidt noen bærer dyrets merke eller ikke! DET SPILLER INGEN ROLLE!
Vi har posetive krefter og negative krefter på denne planeten. For vær gang dere bruker tid på slike arktikler nærer dere det negetive fordi dere bygger på frykten i mennesker!!
Det er kun en ting som kan forandre mennesket fremmover og det er kjærlighet.
Glem alle religioner nå, om dere vil hente noe der i fra så hent budskapene om kjærlighet, de er de eneste som betyr noe.
Vi har nå to år på oss og snu bevissheten inn til hjertene våre, dette kan alle trene seg opp til å greie.
Alle følelser som oppstår inne i oss er her for å lære oss om hva vi trenger å jobbe med!
Kun sammene denne gang kan vi greie det, og klarer mange nok mennesker å finne kjærligheten inne i seg, vil menneskeheten bli opplyst og vi vil bli værende. Forsetter vi slik som nå, blir vi enkelt ristet av denne planteten som lopper på en hund! THIS IS IT kjære medmennesker.
Vil dere hjelpe til, og forandre noe, så forandre dere selv!! Bli det du ønsker å få av andre! Øv deg i å være fra hjerte, og vi vil alle få en morgendag ingen mennesker før har sett!!
Søk ikke svar lengre fra hodet, søk dem fra hjertet! bli bevisst hvem du er!! Hvem er du?
Elsker dere ALLE SAMMEN!!
lykke til…

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Sirius

Veldig enig i det du skriver Sirius borsett fra at NS sprer frykt

Det er forskjell på og spre frykt og advare og opplyse

Om litt over 2 år nå så tar selv tiden slutt, en æra er forbi der vi skal starte på en ny

Den dagen vil vi være i en galatisk oppstilling der vi aldri har være før mot den sorte revne i sentrum av melkeveien som vil sende en kraftig puls som tar oss videre

Det kan best samenlignest med at vi når har reist på en lang busstur til en flyplass der vi skal ombord på et fly for og vandre videre på reisen på et høyere plan

Men det er mange skjær i sjøen før den tid der vi alle på NS kan bidra med vårt for og hjelpe andre fra og frykte og til og forstå hvilke endringer som skjer med oss og planeten vår akkurat nå

Om kort tid vil vi nå se at det blir plasert ut beholdere med sykdom i LA der orfrene vil blø ut alle kropsåpninger som tyder på at vi snakker om et Ebola lignende virus
I India sprer en resistent bakterie seg i stor fart
I Kina er fugleviruset H-5 begynt og spre seg igjen
Haiti er rammet av kolera fra Asia som er blitt plantet der som har drept over 1100 nå som også har spredd seg til Florida

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7384100

Verdens vulkaner er beynt og røre på seg siste tiden, det buldrer fra Merapi, Krakatou, Eyafjellajøkul, Yellowston, Etna, Katla, Hekla osv osv der Krakatou vil få et superutbrudd tidlig på nyåret

Jodens magnetfelt er sterkt svekker og i ferd med og snu nå

http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7281866

Som sagt så blir det mer av alt i tiden vi er inne i, mer lys og kjærlighet, mer ondskap og elendighet
Tiden akslerer og jordens egenfrekvenz akslerer, solaktiviteten øker for hver dag der et aktivt filament nå strekker seg 600 000 km som ingen vet resultatet av

Haarp sender ut kalde frekvenzer som blander seg med det gode varme som gir oss økt bevisthet, sterke krefter prøver og forhindre oppgraderingen vår siden de da vil miste all makt og kontroll men de er dømt til og mislykkes

Land etter land er på vei mot konkurs der hele pengesystemet bare kolapser umidekbart når det når et krysningspunkt og dominoefkten utløses

De globale MS Mediene har fått beskjed om og spre deinfo om snarlig Aliens besøk noe som vil et blue beam show støttet av CIA skapte UFOer der pyramidegjengen vil spre en rekke sykdommer og skylde på Aliene så mao når den tid kommer så gjelder deg og gjemme seg og ikke stille seg på taket for og hilse på dem

FN utnevner ambassadør til Aliens

http://nortrib.com/content/view/5793/

Ikke lenge etter vil de virklige og ekte skipene fra Pleia komme og hjelpe til

Men som Sirius sier så skal man ikke flykte, det er det ingen grunn til, vi skal bare flyte med og nye endringene som kommer :)

Her er en liten fakta video fra Terence McKenna som fant The Timewave gjennom store mengder DMT i Brasil det han fik kontakt med sin fremtid gjennom Pineal kjertlen, kanskje ikke så veldig spennende siden det samsvarer med tusenvis av andre profetier og spådommer, ikke minst den kinesiske som viser at alt er forutbestemt :)

Terence Mckenna: 2012 Timewave Zero TV Show Sightings

http://www.youtube.com/watch?v=w-prt5d6m6s

Sirius
Sirius
12 år siden
Svar til  smurfen

Enig Smurf, men poenget mitt blir bare enda bedre understreket! for det som blir det absolutt viktigste i mørketiden er å ha lært seg hjertes kraft.
Om mange nok klarer å finne veien til hjertet sitt, vil vi få bli værende her. Men på en helt ny måte, som opplyste i fred med alt. Det var ikke meningen å kritisere Nyhetsspeilet, for de gjør en fantastisk jobb i å opplyse mennesker om alt som foregår. Det er bare på høy tid å begynne å bruke energiene i riktig retning. Skal vi bruke tid på å finne alle med dyrets merke i pannen, da får vi nok å gjøre. Vårt fokus blir da tatt bort fra det som er viktig.
Er det så vanskelig å opplyse om de gode ting? Svært få medier gjør det, Nyhetsspeilet har gjort mye positivt, jeg har fått mye lys og positiv info av Frank Aune! men selv hos nyhetsspeilet selger frykten best. Jeg legger ut en unik link her nå, og jeg anbefaler alle å se den. I mine øyne, den viktigste akkurat nå! Lykke til, å fortsett deres fantastiske lysarbeid!!

Sirius
Sirius
12 år siden
Svar til  J.Johansen

hehe, godeste Johansen! Jeg er forbi frykt for lenge siden. Den valgte jeg å møte for uendelig mange år siden. Det er ikke meg jeg tenker på, men alle dem som ikke vet. Vår jobb er å lære bort hvordan man finner tilbake i seg selv, til hvem man er, til å leve fra hjertet.
Vi har ikke tid til å gynge ut på greinene lengre, vi må inn til kjærnen, til det som er viktig.
Hele kirken er bygget på menneskelig makt og kontroll. Mørket og dyrets krefter finner du også i bibelen, skrevet av menn ledet av dyret. Men du finner også kjærlighet der. Bare den galskap at religion har ført mennesker bort fra Gud, fått mennesker til å frykte Gud, er god nok grunn til å ta avstand fra religion.
Gud er inne i oss, å overalt rundt oss! man bærer ikke frykt da…
Alt er en erfaring.. man vet ikke hva som er varmt uten å ha kjent kulde, men vet ikke hva som er godt uten å ha møtt vondt.
Værre er det ikke, på et høyere plan er alt lys. Dette er bare en unik reise, med store muligheter for dyp lærdom.
Vi er alle brødre og søstre, vi er en. Du er bare en annen meg, og det er menneskets utfordring å se…

kaotiker
kaotiker
12 år siden
Svar til  J.Johansen

Jeg sier heller som Nietzsche: G-d er død.

Shivannah
Shivannah
12 år siden

DET er den nye tiden, som Sirius snakker om og som er så viktig at folk forstår.
Tiden for menneskeheten er NÅ, vi kan ikke lenger utsette «å bli bedre»
Skiftet kommer. det kommer raskt og vil vi være med så må menensker nå åpne øynene og hjertene, og slutte å virre rundt i egoet,matrialismen.
Det er så lett å bli fri hvis man bare tillater seg selv det! Tenk det beste om folk ikke det værste,respekter alt liv og gjør minst en ting hver dag som ikke gagner deg selv på noe som helst måte! Det er deilig! Og ikke minst, vit fra bunnen av ditt hjerte at du er mer enn kjøtt og blod!

Sirius
Sirius
12 år siden
Svar til  Shivannah

Må svare deg her Johansen, siden du har sperret for svar på det siste svaret til meg.
Skjønner du blir irritert av svarene mine, og det er bra. Da har jeg klart å skape en reaksjon hos deg, noe som kan føre til vekst i deg.
Har du ikke lært om energi, og tankens kraft? vel du bestemmer menneskers retning og fokus når du legger ut artikler. Og jeg må bare spørre:
Hvem er du til å stemple, og dømme mennesker i hvorvidt dem bærer dyrets merke eller ikke?
Bærer du dyrets merke Johansen? Vet du hva du gjør mot et menneske når du lager et slikt stempel? Er dette fredsbringende arbeid?
Du velger hva du legger ut! du har et ansvar! det er du som bestemmer om du vil spre kjærlighet eller mørke..
Det er mitt poeng.. Vi dømmer ikke i kjærlighet… vi kan opplyse, men det er du, og du alene som lager et stempel på at en navngitt person bærer dyrets merke.

-Bror i lys-

MortenB
MortenB
12 år siden

Jeg velger å tro på den Pleiadiske informasjonen (Meier) om at 666 betyr «fornekt sannheten» og ikke noe annet. Og tenker vi oss om så er grunnlaget for alle «konspirasjoner» nettopp at myndigheter eller andre fornekter sannheten. For meg åpnet dette opp for et nytt syn på mange ting.

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden

Let me tell you about this small chapter im taking time to type inn for you. Its called «blue blood, true blood» its what you call a belief system shatterer, its sick and disturbing, the things the elite illiminati do behind the scenes, sexual rituals with «vessels» god and godesses performing powerful sexual acts infront of the chosen few, some shapeshift to reptilians, and they eat flesh, human flesh for blood and hormones to maintain their 50/50 genetic hybrid manipulation to maintain «Human form». Some of theese motherfuckers are not human, i am starting to believe, as i once were pulled away, just as the tide drew me out im now drawn in again and for some apparent reason.

We have amphibious features, mankind is geneticly modified, thats why you get goose bumps, you are born in water, millions of years of evolution in just 9 months, you have a tail, they grow into legs, when you cry you cry salt-water, wonder why?

Enough about that i dont want to take too much of your precious time, but this is a part that i find quite resonating about my previous life-experiences. Oh, and i also believe, we are sleepers and about to wake up to our true identity, then all your previous life knowledge and techniques, alliances, enemies, will be in your concious waking life in a matter of instant – you will know who you are!

I read this book a few weeks ago, sorry about the english, its just been my primary language the last months reading,.Here goes;

The first parts of the book is written by Steward Swerdslov, the last chapters written by his beautiful wife Janet Swerdslov, Steward grew up with abilities within the Mountak projects of the illuminati but broke free, to an extent. this is her brave wife:

«Sexual Energy is the most powerful creative energy avaliable in the physical reality. When properly used by the correct combination of people, the possibilieties for creation are endless. The powers that be know this, and they are out to systematically subvert sexual energy to keep it in an animalistic arena.

Blatant sexuality is all around, from fashion to media to everyday speech. This sexuality is deep, bright red that essentially pulls on your sexual chakras and opens them up. Using color, tone, and archetype (or symbol), these chakras are systematically opened, fed, and energized, expanding them out of proportion until they have control over you. Then, you are controlled and manipulated through the chakras. If someone wants to sell something, they simply link it into sex. This is a well known fact among sellers and purchasers alike. Your desires are constantly manipulated through sex. You are sold all kind of goods and services based upon your supposed sexual need for them. Even ideas are sold to you through sex. Girls as young as 6 and 7 years orld are begning their menstrual cycles. Some say that it is due to the extensice use of growth hormones in the meat products. Much of popular music is designed to open up the root chakras. The vibratory rate automatically opens up your chakra system, and the body responds to the beat, feeding the stage for undirected sexual interest and activity, as well as frustration and anger. You are purposfully opened to allow in all of the highly charged animalistic sexual innuendoes and activities surrounding you. This makes you open and subject to control by anything on that frequency. This leads to incorrect «coupling». People are allowing their sexuality to use them instead of them using their sexuality. Sexual activity is taking place too early in relationships and for the wrong reasons. This premature sexual coupling leads to unwanted and unplanned pregnancies, escpecially among the young. It also increases the risks for sexual diseases and sexual dysfunction later in life.

correct coupling sets the stage for the best combination of DNA and genetics for future Generations. If people utilize this knowledge, they will conciously create a race of aware human beings. When the frequencies of the parents are a proper match, the couple will automatically have a more viable, stable relationship. This in turn means less interpersonal difficulties, creating a more stable home. A child born of that union has a better chance for physical, mental, emotional and spiritual health. A child born of that union will move vertically toward its source, instead of the continual horizontal pull, and sometimes downward spiral, that now takes place. Our present system simply produces children as potential workers, as the powers that be see all people. They do not want people that are too aware, too healthy, too stable, or too connected to God-Mind. This kind of person will see their agenda and refuse to be a part of it. A person here or there is not such a problem, but an entire race is. The reality is that each sexual position has a specific function(thats why some wrote the KAMASUTRA?). Specific positions create specific results . Specific colors , tones , and archetypes also create specific results. Sexual energy can be purposefully directed to create whatever you desire in physical reality. Sexual energy can be used to create on the hyperspace level when the couple is linked into God-Mind using specific color codes, archetypes , and sounds. The reptilians know all this, except they use sex to create on the astral level, and bring that into physical reality. They do not want the common populace to have or know this information. That is why major religions have so many rules about sexuality, wich seems to almost always include instilling guilt. For example, the bible tells you basically to use sex only for procreation, and major religions primarily advocate only one position. The powers that be did not want any purposeful sex other than the continuation of the worker line. They did not/do not want people to discover the true nature of sex. They do not want you exploring the higher realms of sexuality because you may discover the true purpose of sex in the physical reality. When the «Sexual revolution» came baout, then they simply directed sexuality into something that would never serve a purpose except on the most base levels. Whatever society wants, they are given in such a way that their own wants and desires are fullfilled.Once fullfilled, then these desires are turned against the people to control and manipulate them. Recognize that sexuality as it is presented in the outer world is just another way to take your innermost desires, subvert them, and then use them against you. In addition, all of this haphazard sexuality is creating a sexual energy force that is being harnessed by the reptilians to use toward their own purposes. The more sexual energy that is generated, the more powerful they become. Tithout knowing how to recalibrate your sexual chakra bands, you are open to anything on that frequency. Keep an eye on your own sexual chakra bands to ensure that they stay pale red, trather than a deep, bright red. Also keep the second chakra band pale orange, as in its agitated state it is a deep, bright orange. This will enchance the physical health of the areas, as well as your mental well-being. It will also help you focus on the frequency of your correct life partner as you wade through the dense, sexual atmosphere that is purposefully created to fool you into mistaking a myriad of feelings for love. Learn to use your mind to control your sexuality, rather than letting it control you. Understand that this intense, creative force has a purpose beyond the survival instinct. Walk thourgh the pitfalls that are purposefully designed to ensnare and trap you in this reality. To move on to the higher levels, you must first release your need to explore only the lower levels. Know that , as with all things, this force is infinitely deep, and is waiting for you to explore it in multidimensional ways that you cannt as yet even imagine»

Yo, to ord fra meg; Jeg vet det er mange som er inni budissmen og de forbyr nesten sex for det avløser «chien» men ifølge 2 bøker jeg har lest nå er også budissmen delvis plassert av dem her på jorden. Min personlige mening, ettersom jeg har nok sperm til å kolonisere en hel planet så går jeg aldri tom. Jeg mister mye «chi» når jeg spruter, men det er forskjell på energier. Du har den du får gjennom riktig pusting, rikting ernæring og positiv instilling til livet og en følelse av at du er på rett spor, den er den sterkeste etter min mening som også forblir om du bruker den riktig. Så har du sexuale energier, som faktisk gir mer energi og følelse av klarhet, partnerne blir rotfestet i sin naturlige feminin/maskulinhet, altså jeg føler jeg er «en mann» og du føler du er «en kvinne» jeg satt dem i parantes fordi vi egentlig er gude-sinn, intent kjønn på det astrale plan :) Sick! hahah

Håper du fikk en tankeoppvekker, jeg skriveri ikke det her for at du lettere skal kaste deg over meg, men for at du skal vite hva dette innebærer, hva kan oppnås om man bruker det riktig, og samtidig, ikke kjemp mot fristelsene, sex er sunt.

Knowlegde, Love and sexuality = thats the formula

Telemakos
Telemakos
12 år siden

«Alle som begynner å begjære […] menn […] bør begynne å vurdere sølibat.»
Effektiv befolkningsbrems, må jeg si. Satt opp noen steiner i Georgia nylig? :P

Nyhetsspeilet må for enhver pris bevares som en oase for ekte ytringsfrihet, hvor ingenting redigeres bort som «feil» eller «tåpelig» (så lenge man følger en viss kardemommelov). Likevel håper jeg inderlig at ikke også dette stedet kapres av kristne forkynnere. Intet vondt ment mot JJ.

Overt til saken:
Jeg er helt uenig med deg, men vil kjempe inntil døden for din rett til å si det du sier.
– Evelyn Beatrice Hall (IKKE Voltaire)

Joda, sexfiksjon er usunt, og dessverre i økende grad en favoritt innen markedsføring og generell massedistraksjon rettet mot «forbrukere» i altfor tidlig alder. Hadde dette vært artikkelens fokus, ville jeg vært så hjertens enig. Alt med måte.
Men man KAN ikke respektere andres legning og samtidig påstå at man vet bedre. Er ikke homofil selv, men kjenner enkelte (Enn du?). Jeg har også hatt min kristne periode og hørt «hva Gud egentlig mente» prøvd forklart på svært så omsorgsfulle måter. Unnskyld, det rimer fortsatt ikke. Tror uansett ikke jeg er den eneste som har hørt det meste av dette før (og jeg er tidlig i tjueårene).

Forøvrig:
Det motsatte av kjærlighet er ikke hat, men likegyldighet.

Thor M Hammern
Thor M Hammern
12 år siden

Gelius gjør som 99,999% av oss alle. Han bruker den kreative kraften til å skape en stor feit demon. Frem til den dagen vi våkner 100% og har eliminert alle våre egoer, så er det dette vi alle gjør med vår kreative kraft.
Gelius’ tilhørighet til statskirken og hans embete er vel mindre interessant, da statskirken ikke lengre er i stand til å etterligne de gudommelige verdier til å bedra oss.

Hva har sex med kjærlighet å gjøre?
Vi vil ha fullkommen kjærlighet når vi har eliminiert alle våre egoer. Vi trenger den kreative kraften (sex) for å kunne gjøre dette. Da må vi bruke kraften riktig.
Problemet er at det dyriske i oss har erfaring med at denne kraften kan gi oss en opplevelse som minner litt om det guddommelige. Derfor velger vi å gjøre dette istedet.

Det ligger noen hemmeligheter her. Undervisning om dette temaet har frem til nå kun vært tilgjengelig i de interne verdner. Noe av undervisningen er blitt tilgjengelig i vår fysiske verden pga. den tidsalder vi er i.

Kanskje vil vi se en verden som tar til seg dette og åndelige vesner som blir inkarnert i oss?
Eller vil vi fortsette å la oss bløffe av det mediaskapte bilde av at lykke er å leve i de 7 dødssyndene.

TH

MrRidazi
MrRidazi
12 år siden
Svar til  Thor M Hammern

Et godt spørsmål «Hva har sex med kjærlighet å gjøre?»
Jeg tror mange mennesker har problemer med å skille mellom kjærlighet og begjær.
Kjærlighet er å gi. Begjær er å ta.
Sex med et menneske du virkelig elsker er en fantastisk opplevelse!!!

Thunder
Thunder
12 år siden

J. Johansen
Jeg synes det er bra at du tar opp dette emnet som berører så mange mennesker. Enig i de som sier at artiklene skaper frykt, men ser også mulighetene man da får for å stoppe opp og bli bevisst sine handlinger. Kjempefin debatt med my fine innlegg.

Når det gjelder 666 og dyrets merke mener jeg at du sporer fullstendig av. Å ta i mot dyrets merke er en bevisst handling. Det er personer som prøver å lede andre igjennom manipulasjon for å fremme mørkets krefter. Disse vet 100 % hva de holder på med, det må man for all del ha helt klart for seg. Zions vises protokoller vil være en bevisst handling om den er sann. Organisasjoner som fremmer sexualitet i all mulig slags form KAN være en ubevisst handling. Eks. http://www.sologmaane.org/vedtekter Dette kan være folk som føler seg annerledes og ikke passer inn i samfunnet og prøver å normalisere sine drifter. Å klistre 666 merkelapper på folk som er manipulert til å styre sitt liv igjennom sexuelle drifter er etter mitt syn en synd større en sexualdriften. Jeg kjenner mange som sliter med sex-avhengighet som er så utrolig gode mennesker og aldri må forbindes med dyrets merke. Sølibat og ikke minst å finne avknappen på TV vil være et stort skritt for menneskeheten, tror jeg. Vanskelig tid for de fleste mennesker dett her.

Når det gjelder NS og spredning av frykt, så vil jeg heller peke på Zeta-talk artikler som jeg finner bare fryktskapende. Det viser også spennvidden på NS. Der Frank Aune forteller om en fantastisk fremtid med mennesker som er bevisst tankens kraft og våre evner til å skape paradis. Mens R.K.Myhre fremstiller en fremtid med passive mennesker som står og ser på krefter som river i stykker vår jord. Med Frank Aunes perspektiv vil det å forfremme Zeta-talks profeti være katastrofalt for vår fremtid. Savner mer fokus på tiltak som http://www.newrealitytransmission.com som det var en liten notis om her på speilet tidligere.

TH
TH
12 år siden

Kristendommens kontrollverktøy slår til igjen; velg mellom sex og åndelig utvikling… Virkelig JJ? Siden førkristen tid har fruktbarhet vært en rød tråd i paganismen, her i nord hyllet vi Frøya, fruktbarhetens gudinne. I pyramidene i Egypt er inngraveringer i overtall som går på seksuelle aktiviteter. Og listen går videre.

Hvem er egentlig Satan, den såkalte motsetningen til G-d’en din? Du som jeg JJ vet at hebreerne(offisielt) skrev Bibelen. Satan betyr fiende på hebraisk. En annen fiende av hebreerne er Goyims(kveg=ikke jøder). Betyr det egentlig at Satan er vår venn? Din fiendes fiende er din venn, er det ikke sånn? Hva om Satan egentlig betyr kunnskap, ref. allegorien om Adam og Eva og kunnskapens tre? Slangen som tilbyr Eva å forstå kunnskapen bare hun spiser eplet fra treet. The serpent, som er så viktig i all paganistisk ideologi.

Jeg vil gjerne komme med en liten anbefaling til deg JJ(selv om du er voksen mann som klarer å passe på deg selv). Ting handler stort sett alltid om balanse, det er ikke enten/eller. Du opererer på lik måte som media; enter du venstre eller høyre, for eller imot, ja eller nei osv osv osv. Du skjønner tegninga. Det må finnes en mellomting mellom sølibat og å ligge rundt med alt du kommer over.

PS! Begjær for dyr heter zoofili, så har du lært noe nytt i dag og.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  TH

Enig med deg om mellomtingen, men tror alle har godt av å koble fra seksualdriften for en periode inntil ting normaliserer seg. Selvfølgelig ikke for all fremtid som kanskje sølibat er…Jeg vet ikke hva J.J legger i det? Ellers ser det ut til at mange som elsker Jesus har glemt frasen: Tilgi dem far, de vet ikke hva de gjør.

ajax
ajax
12 år siden

Mennesket er som jeg ser det en polygam art og dette skaper problemer. Først hadde vi det «frie menneske». Fortellinger om seksualitet fra Mesopotamia og hulemalerier som viser sodomi er en naturlig del av menneskets psyke. Pedofili vil jeg ikke komme inn på her, men vil minne om at flertallet av de dømte er kjærester, hvis alder er over 16. (16-20) Og at foreldrene til den «krenkede» er melder. I faser av livet er de fleste mennesker monogame, og det er helt naturlig fordi det handler om å oppdra barn. Det er nemlig bare to mulige utfall av sex: og det er at man blir fryktelig lei seg fordi man mister sin kjære, eller at man får barn med ham/henne eller begge deler. Unntaksvis varer kjærlighetsforholdet livet ut. Når det gjelder sex bare for sexens skyld er jeg enig. Det blir noe tomt over et ensidig sexuelt forhold og det varer ikke over år som kjærlighetsforhold. Å kunne være glad i flere av motsatt kjønn er ikke unaturlig, men det krever utrolig mye oppfinnsomhet og diskresjon i vårt samfunn. Ekteskapet ble tross alt skapt før krigsguden JAHVE fant på det i Babylon og sumer, i første rekke for å holde datidens borgere i samfunnet oppdatert med navnet på barnets far. Slavinner og krigere hadde andre regler, der drev man avl etter storbondens prinsipper. Evnukken ble ikke oppfunnet for ingen ting. Samfunnet er fortsatt sykelig instilt på å bruke formuer på å fastsette barnefar. Dagens mennesker tror kanskje de er seksuelt frie, men de er bare en dårlig blåkopi på kristenmoralistene fra fordums tider. Har du hatt sex med et menneske og våkner i samme seng og føler tilhørighet den neste dag da er det OK. Onani er heller ikke feil fordi iallefall mannens kropp ikke har bra av det der «munkeløftet». I hvertfall ikke i lengden. Djevelen bor i bevistheten og ikke i våre underbukser.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  ajax

Ajax: Du må gjerne forstå deg selv igjennom fortellinger om seksualitet fra Mesopotamia og hulemalerier. Jeg gjør ikke det selv. Sexualitet er en fin greie og du må ha så mange partnere du vil, men når sexualiteten styrer hverdagen til mange mennesker og tv, aviser, internett, osv. flommer over av sex av ymse slag synes jeg at man bør prøve å skifte fokus. Djevelen eksisterer hverken i bevisstheten eller i underbuksen. Sex er en del av livet og veldig spennende, og blir helt sikkert det i fremtiden også, men etter min mening er det overfokus som gjør det hele mindre spennende.

ajax
ajax
12 år siden
Svar til  Thunder

For å forstå sexuell frihet må du leve som det dyr du er. Hvem sier at dyr er underdannige? Det er bare mennesket som tror de er på toppen av pyramiden. (På bunnen er vi heller ikke, men likevel..) Angående åndelighet og dyr! Første mosebok sier «Mennesket har sjel, dyrene er sjeler». Selv fiskene i mitt akvarium er mere åndelige enn meg. Hva tror/trodde indeanerne om naturen som vår hvite rase slakter ned? Åndelighet som kun tilhører mennesket er vel noe bibelsk det også? Hvilken gud ville elske barn som hugger ned regnskog og bare klabber til det? Det å temme sexlysten til innbyggerne i ett folk er faktisk det viktigste i moderne samfunn. Se bare på alle disse syke nye sexlovene. Mens homofili er fritt, så jaktes det ,mer enn noen gang på horekunder, såkalt pedofile osv. Hvorfor? Ofte er bevisbyrden så tynn at den ikke hadde holdt i en gammel rettsal. Nei jeg tror som mange andre at dersom jeg ikke skader andre og har fred i min samvittighet så kan jeg faktisk gjøre hva jeg føler for, så lenge det ikke er «lovbrudd» da.Da må jeg jo tenke meg om ti ganger minst for å vite om det er verdt det og det er det sjelden :)

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  ajax

Har ikke noe med å leve som det dyret jeg er og tror ikke at jeg er på toppen av pyramiden. Jeg forsøker å leve i samspill med naturen. Hva prøver du å fremstille meg som? Du kan jo gjøre som du føler for, men hva man gjør av aktiviteter på soverommet trenger man vel ikke prøve å normalisere og prakke på andre. Det er poenget jeg prøver å få fram. La ungdommen få utforske sin sexualitet selv uten å få tredd den ned over ørene igjennom media. Kan det tenkes at man må ta i bruk ekstreme aktiviteter for at det hele skal bli spennende?

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  ajax

Skjønner, du trodde jeg var religiøs…nei jeg er ikke det altså, men tror på åndelighet Ajax.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  J.Johansen

Hehe :-) Ikke mye tid siden jeg er på ferie… Takker for artikkelen uansett. Skål!

Predikant
Predikant
12 år siden
Svar til  J.Johansen

J Johansen
Du skriver: «Seksualiteten er noe vi drar med oss gjennom evolusjonen som en kroppslig, biologisk og fysisk organisme.»
Betyr dette at du er av den Darwinistiske skolen, og bærer da ifølge deg selv dyrets merke?

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Predikant

De som bærer dyrets merke er de som sitter med kunnskaper om livets syklus og prøver å dreie menneskeheten i motsatt retning. De kaller seg selv Illimunati- de opplyste. De fant opp Darwinismen og J.Johansen er ikke som jeg ser det en av de :-) Evolusjon finnes også på det åndelige planet herr predikant.

Uenur
Uenur
12 år siden
Svar til  J.Johansen

He-he! Gelius`bok : Skrevet fordi han føler han har «vokst» ut av de begrensinigene den norske kirke gir ham. Han har kjedet seg,kommet opp med en «lys» idè.Lett med lys og lykte etter de svært få detaljbeskrevede sexaktene i boken,og halvkonstruert noen til,spunnet fri fantasi rundt dette og konkludert selv tilslutt.
Han måtte ha forstått hva som måtte komme,og han er rede til å finne på noe annet enn å være prest.Han har blitt avhengig av kjendisstatus,og vil ikke gå inn i glemselen. Hva kan da være bedre enn å,som prest,skrive en slik bok.Han vil bli husket for dette stuntet så lenge han lever,og det tror jeg han ønsker også.

Boka ellers er litt puslete til å skulle være en sex-bok! Gjennomgående tørt skrevet,selv om han har noen fornøyelige kommentarer (til sine egne konklusjoner, vel og merke..) Boken er å regne som et PR-framstøt for Einar Gelius,der han nå seiler videre ut i kjendisverdenen og til nye «oppdrag».
Syntes den var kjedelig jeg!

BelzeBob
12 år siden

Jeg holder med deg jeg, J.J.

Gelius? Må si jeg er totalt uinteressert. Men jeg liker at du står for sunne moralske verdier. Samfunnet har jo blitt helt pervertert og ting ser bare ut til å bli verre. Hvorfor sier du «G-d» slik som jødene/kabbalistene gjør, J.J? Er det ikke OK å si Gud?

Du sier:

«Sexfixeringen er satanistenes måte å HINDRE den åndelige oppvåkning blant befolkningen.»

Har du sett filmen Brave New World, eller lest boken? Eller 1984? Eller lest Sions Protokoller – eller listen over kommunistenes mål for å ta over Amerika?

Ett viktig punkt hos alle disse er å pervertere befolkningen så mye som mulig. Sex skal være 100% fri og helt uten tøyler. Jo mer pervertert jo bedre. Flere gode grunner til dette. En åpenbar grunn er at man vil redusere oss til noe på linje med dyr. Eller om mulig enda lavere enn dyr. (Dyr har en logikk i det de gjør og lever stort sett i harmoni med seg selv og sine omgivelser.)

Griser med trynet langt ned i skjiten løfter ikke blikket oppover og ser hva som foregår på et litt høyere plan.

En annen grunn: som Aldous Huxley sa; jo mer diktatorisk et samfunn blir jo større blir behovet for å la folk få økt seksuell frihet. Sex, og perversjon, blir liksom de eneste friheter som blir igjen. Og ungdommen narres til å tro at frihet = biseksuell gruppesex, piercing i hele ansiktet (osv), virtuell virkelighet og anti-intellektualitet. Vi lever i en «omvendt-omvendt» virkelighet: kristendommen er ikke den kraften som vil undertrykke oss. Tvert imot kan den frigjøre oss fra det grepet de verdslige har på oss. Hva handler kristendommen om? Normalitet. Normalitet er ikke negativt, men positivt.

Men for de som styrer er normalitet en trussel. De vbil utrydde det normale og innføre det abnormale som ny norm. Kjønnsrollene skal vekk. Familien skal vekk. Moral skal vekk. Kultur og nasjon skal vekk. ALT det gode og gamle skal vekk. Og Den Vidunderlige Nye Verden skal «frigjøre» oss. Ikke fall i fellen folkens. Dette er en felle som ble planlagt allerede når Marx og kompisene hans satt og skrev sine første skrifter. Målet? Å utslette alt som er godt. Marx var forøvrig satanist.

Dette med kundalini er forøvrig tull og tøys. En misforståelse. Ikke tro på alt New Agerne forteller dere. Massevis av vissvass der som ikke tjener til noenting godt.

ajax
ajax
12 år siden

Kundalinreisning kan komme fra så mangt. En gang fikk jeg utløsning både der nede og oppe i knollen av soloppgangen i en park en vakker morgen, jeg kan få noe som minner om orgasme av musikk og legene…..! Jeg tror nok de to chakra (bunn og topp) henger sammen som i en spiral så og si; derav de mange åndelige opplevelser knyttet til sex og vice versa. Vi mennesker er vel åndspygmeer i det store univers enten vi har et forhold til dette eller ikke. Delfiner og andre «primitive» dyr synger sin dødssang når det er over. Du lærer ingenting om naturen i en bok som Bibelen fordi naturen er læremesteren. Først når den siste fisken er stekt vil mennesket forstå at alt som er laget av gull ikke har verdi.

Michelle
12 år siden

Sex kan bli brukt positivt eller negativt

Positivt: fri vilje, glede, kjærlighet, endeløs lykke, skjønnhet, en økning av energi og at man deler og gir til hverandre

Negativt: tvang, frykt, smerte, kjemikalier, overproduskjon av barn som ikke blir tatt hånd om – altså en senkning av frekvens og tappelse av energi

Frukterianere som apekatter har sex så og si hele tiden, også homoseksuell sex selvsagt fordi det er helt naturlig. Den endeløse sommeren i regnskogen og tilgangen på frukt og nøtter av høy energi og renhet, gir de endeløs glede i å leve. Livet skal være glede også. Til og med kaniner har masse sex, dette er ikke noe feil, de gjør det av glede og tar igjen energien for å lade seg opp igjen med rett mat og kjærlighet som de sender tankemessig til hverandre.

Husk at om man tenker at sex er skadelig, så blir det også det. Tankene skaper vår virkelighet, ved å kontrollere tankene, så kontrollerer du ditt liv. Om du tenker at ting er bra for deg, at du fortjener det, at du fortjener den gleden av nærhet, da blir det riktig for deg.

Jeg tenker på endeløse mengder med blomster, en evig sommer, bare lys og farger, utveksling av energier. Renhet og naturen gir oss alt. Hvorfor stenge av for noe som naturen har skapt og som alle dyrene ser på som helt naturlig?

Nå er det mange dyr som ikke formerer seg ofte, de har heller ikke sex ofte. Og Prinsesse Diana ble sett på som jomfru da hun var ung går det rykter om. Dette er høyst respektfullt, om man vil bruke energien sin åndelig på andre ting, ja hvorfor ikke. Samtidig vet vi at katolikker kan være besatt av jomfruer, det samme muslimer. Dronning Elizabeth skal personlig ha bedt en lege undersøke om Prinsesse Diana var jomfru før hun giftet seg, deretter ble jomfrudommen garantert av legen..hm..

Nå er det slik at naturen har skapt sex, hormoner osv produseres og følelser oppstår så lenge man spiser sunt og nok hvile og nok søvn og ren luft. Kanskje man kan stenge av slikt, men hvorfor tenker jeg da. Kan man stenge av for at blomster skal produseres? Skal man stenge av for frøene som spres med fruktene?

Jenter er kjent for å ikkke være så opptatt av sex, men mere av følelser. Maskulin energi har mere behov for sex oftest sett kanskje. Men her vil jeg ikke slå noe fast bestemt.

Om du ikke vil ha sex, fordi du selv føler det er riktig for deg å ikke ha det, supert for deg! Men om du vil ha masse sex, også med samme kjønn selvsagt, supert for deg!

Vi vet at Satanistsjefen Anton LaVey skal ha kastrert sønnen sin. Hvorfor gjorde han dette? Om sexuelle følelser var av det onde, så ville vel ikke Anton LaVey stoppet de på hans egen arvtager? Sønnen hans ville ikke delta i satanismen og tok avstand fra faren da og senere.

Jeg tenker at Den Nye Jorden som snart kommer ifølge UFO-kontakt-person Channie West, vi lvære endeløs sommer, endeløs glede, endeløs harmoni. Kan godt være at vi vil ha sex som englene har da, orgasmisk universiell overføring av energi bare ved å berøre aruaer nesten, endeløs glede. Men tror ikke at dyrene vil stoppe å ha sex på den nye jorden, eller at mennesker vil stoppe å ha sex eller sekuselle tanker med sitt eget og andre kjønn, det vil nok heller ikke naturen selv selvsagt..

Terje
12 år siden
Svar til  Michelle

Helt enig det du skriver her michelle, sex kan være negativt men jeg tror så lenge det er frivillig og har lyst å dele av seg selv er det bare positivt.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Terje

Enig med deg og søte Michelle Terje

Men jeg ser ikke helt kjærligheten i det når Bohemen Gove deltagerene løper nakne rundt med demonmasker og har seg i hekken på hverandre med rosa sløyfer rundt propellen

Kjærlighet er ett ønske om og gi og dele noe fint med en partner en elsker

sex er og tilfredstille eget begjær og lyster

Hvem skapninger er det som er utstyrt med love ?

Utelukkende de rasene som må leve i et parforhold for at avkommet skal vokse opp der en mor ikke er i stand til det på egenhånd

Det som kanskje blir litt ironisk er at love er plasert i samme område i hjernen som sinnet

Derav ordtaket: den man elsker tukter man

Om det er gjort som en galaktisk spøk eller om det faktisk har en mening har jeg ikke gjort meg opp så mange tanker om men man kan jo begynne og lure …..

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Michelle

Jeg tror ikke jenter er av feminim energi og gutter er av maskulin energi. Det kan variere mellom kjønnene, men det viktigste er vel å finne balansen mellom energiene i hver kropp/sinn uansett kjønn. Tror det er mer balanse ellers i naturen når det gjelder sex, jeg vet ikke om det blir feil å sammenligne oss med andre dyr? Der er det ofte brunsttid og slikt, ellers er det lite fokus på sex. Litt morsomt at du nevner kaniner da. :-) (Egentlig har jeg satt meg veldig lite inn i dette :-) Jomfruer er viktig både hos muslimene og katolikkene, men det har alltid vært kreative metoder for å lure seg unna i begge leire. Kjærligheten er ofte større en religionen, heldigvis. Den store jomfru er for meg jorden. Som du er inne på, er en ny verden i ferd med å fødes og vi er jordens barn som skal opp i en galaktisk bevissthet. Fin den Alaje linken du la ut. Om ikke annet er det jo masse kloke ord fra den kanten. Skal lese om Channie West snart. Har du noen linker som er spesielt interessant?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Thunder

Her kan du lese litt om Channie West Thunder :)

http://www.dennyajorden.se/channie.html

http://www.galactic-server.net/konf/shannie.html

http://ildsjelen.ning.com/events/den-nye-jorden-2012

Men nå er det langtifra bare Channie som sier at vi skal få en ny jord snart da :)

Nostradamus: The earth will die, another will be born

Verdens Indinarene venter på at vi skal over til den 5 jord der Hopiene sier det kommer skip fra himlen og henter oss

Alle relgionene sier at vi skal bli tatt opp til paradis, himmlen osv

Norønsk mytologi forteller det samme

ingen kan vel nekte på at jorden trenger en renselse etter all forurensingen til pyramidegjengen der bare den utarmede uranen som USA har dynket oss ned i har en halveringstid på 4.5 milliarder år så kommer olje, kviksølv, alu, barium, alle giftene som tømmes i havet, genmanipulerte planter, skapninger osv som fortrenger det naturlige……………………………..

Så snart kan vi glede oss over og løpe nakne rundt på en kjærlighetsplanet der vi fanger gresshopper og spiser blåbær :D

Knskje vi møter på Gelius løpende rundt etter det «svake» kjønn he he

Her er litt om hva muslieme og koreanen sier om 2012 :)

The arrival of Mahdi, Dajjal & Planet X

http://2012planetalignment.org/tag/planet-x-prophet-muhammad

Ulven
Ulven
12 år siden

Kan en person som har tatt dyrets merke være Norges statsminister?!

Hvorfor står det tre 6-tall på T-skjorta til Jensemann Stoltenberg, sønnen til gamle djeveldyrker-Torvald?

http://i56.tinypic.com/2zgahki.jpg

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Ulven

Det er nok fake. Jens bruker alltid slips og finskjorte når han opptrer i jobbsammenheng. Artig bildet uansett:)

BelzeBob
12 år siden

Han sitter jo og hører på Gorgoroth! Klart han må ha 666 skjorta på. Kan ikke mannen få digge metall i fred?

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  BelzeBob

hehe

Nixo
Nixo
12 år siden

Alle deilige følelser er av ånd og noe opphøyet og hellig. Dette gjelder også sex, og alle former for sex, sålenge en også tar hensyn til at den som en bringer inn i sexen skal ha det deilig og ikke skades.

Ingenting har skapt så mye ulykke som det å nekte folk å nyte sex fullt ut, fordi det sexuelle er en viktig del av det åndelige og når det undertrykkes skapes det dyp frustrasjon som bringer med seg krig og elendighet.

Alle mennesker har behov for sex, alle fra små barn til gamle mennesker, selvom sexens konkrete karakter vil forandre seg og utvikle seg i takt med egen kroppslige og åndelige utvikling.

Og jeg tror at sex er noe som hører med videre også i den åndelige verden, selvom den der ikke har en forplantingsmessig hensikt.

Uffda
Uffda
12 år siden
Svar til  J.Johansen

Håper det går bra med deg der ned på Palma del Babylona at du ikke omtåket av kjødets lyster kan komme til å snuble i feil G-streng…
Bibelen er rene pornomagasinet iflg Gelius. kanskje han er en reinkarnasjon av Nelius. :-)

Uffda
Uffda
12 år siden

Til syvende og sist koker det hele ned til hva vi identifiserer oss med ånd eller materie som nevnt i artikkel. Bruker man mye tid på å dyrke sex vil det bli den dominerende kropp, og likeså bruker man mye tid i meditasjon og åndelig arbeid vil den spirituelle kropp bli dominerende/størrst.
Vilje er eneste vei til Kristusbevisthet.
Altså hvis man velger å delta på festen med dill dall suss nuss kos og klem etc. er man mer eller mindre fanget i den fysiske kroppens traumer og blir knyttet til de fysiske lover – adskilt fra stabil kjærlighet.
Velger man derimot å forlate festen og utvikle den åndelige bevisthet åpner det seg en annen virkelighet der ekstaser erstattes av en dyb fred. Livsenergien har i dette lys sin egen intelligens, kundalini og krølla slanger er tilbakelagte stadier. Selv døden må gi tapt.

Nixo
Nixo
12 år siden

Ingenting har skapt så mye vondt heriverden som seksualfiendlige lover, prinsipper og autoriteter.

Se foreksempel på ha som skjer i Midtøsten. Det seksualfiendlige presteskapet på begge sider og deres kigsherrene som er presteskapets lakeier har klart å skape er veritabelt helvete.

Og som sine soldatslaver benytter de dypt ulykkelige mennesker som er fratatt alle muligheter for nytelse og derfor er et lett bytte for krigshissernes propaganda.

Jeg anbefaler alle å se seg rundt i erden og se hvem som skaper mest lidelse av alle slag, jo det er de strenge antiseksuelle moralistene det, enten de bekjenner seg til kristendom, Islam, jødedom eller puritanistisk kommunisme.

Michelle
12 år siden
Svar til  Nixo

En av grunnene til at Vatikanet og Islam (Vatikanet laget Koranen), forbyr prevansjon og homoseksualitet, er fordi de vil at det skal produseres mest mulig slaver og levende mat til babyspisende aliens som lever under jorden – D.U.M.B.S

Sex er en kraftfull energi, og alle har den, alt levende har den, derfor ønsker de at alle skal føle seg syndig og uverdig og komme på en lav frekvens via frykt. Menn nektes sex slik at testosteronet kan brukes i militæret og agressjon i sport og konkurranser. De kobler alltid sex opp imot vold og drap og krigsfilmer og tvang og ritualer og skam, slik at du forbinder det med en lav frekvens. Det handler om kontroll. Orgasme åpner hjernen for mind-control/programmering.

coyote
coyote
12 år siden
Svar til  Michelle

«Vatikanet laget Koranen»

Sånn av ren historisk nysgjerrighet; var «Vatikanet» et begrep som ble brukt om Kurien og pavedømmet så tidlig som 600?
Ser for meg at det er av langt nyere dato.
Vatikanstaten som sådan ble ikke anerkjent før i 1929, men begrepet «Vatikanet» ble vel brukt som omskriving for Paven i Roma noe før den tid (dog neppe før Napoleonstiden og Kirkestatens kollaps).

simon7
simon7
12 år siden
Svar til  Michelle

Så det bor aliens under jorden Michelle………………Og de spiser bebier ?
Har deu sett disse romvesnene ? Finnes det noen som helst form for beviser at de eksisterer ? Eller er det bare noe du har diktet opp for morroskyld kanskje ? :)

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  simon7

Du er vel litt på tur vist du påstår at kloke Michelle dikter opp ting for morroskyld Simon

Her kan du boltre deg i beviser på babyspisende aliens ;)

http://www.betweendeath.com/

lappe- antrik
lappe- antrik
12 år siden

Dette her gidder jeg ikke mer, nå kaster jeg sølvfoliehatten og graver meg opp av bunkersen.
Jeg har kastet bort nok tid på og være dommedagsprofet
En profeti skal alltid sette deg på valg, ikke bastant påsi fremtiden med frykt.
Hvorfofor skal vi høre på ei gæren kjærring fraUSA med livlig fantasi og opmerksomhet syke. Det som blir advart om igjennom historien er de selvutnevnte profetene.
Og som sier dem er utvalgt som et mellom ledd til GUD eller Ailens.
Det var sånn det var for 2000 år siden da de øverste prestene hadde tilgang til Gud som var i Tabernakelet. Men det forhenget er borte det revnet og Den Helligeånd er tilgjenglig for alle. Alle kan høre fra Gud. Du kjenner det igjen med fred og kjærlighet Og det er fremtid og håp. Fryktens og løgnes f$ar er djevelen og han trigger kjødet og Egoet dit. Du setter deg høyt for det du tror du er spesiell. men de som setter seg selv høyt skal bli satt lavt.
Jeg sier deg, jeg er så full av feil og mangler, svak i meg selv full av synd og helt ufortjent har jeg fått tilgivelse og min sjel har fått hvile. Jesus vil alltid være min fred og frelse. -nå er jeg lei av og hoppe fredløst rundt i en ljungel full av store ord, men uten en som kan være min trygge havn.
Jeg sier bare stol alldri blindt på profeter, Gå i deg seelv og kjenn på hjertet- har fu fred eller ufred. De som sier dem er Guds utvalgte og Salvede, hmmm Du er like mye utvalgt og salved

« Forrige artikkel

I sin fars bilde

Neste artikkel »

Åndelig oppvåkning som prosess