Kan noen som har tatt Dyrets Merke være prest i Den Norske Kirke?

Har Einar Gelius tatt dyrets merke?

6.5K visninger
4 minutter lesetid
71

Mange, både kristne og sekulære, går inn i endeløse diskusjoner i media om Einar Gelius sin sexfiksering i disse dager; om sex, og om Gelius bør få sparken som prest i Den norske kirke; alt kunnskapsrikt og riktig ifølge skriften fra den kristne side. MEN!: Vi som er oppflasket på disse argumenter om «forpliktende sex innen ekteskapet» sitter alltid igjen som et spørsmålstegn: hva mer er svaret enn tolkninger av Bibelvers … ?

Ingen klarte – eller klarer – heller å forklare. Ikke Indremisjonens Espen Ottosen, og heller ikke Den norske kirkes prest Einar Gelius.

Alle sier at Jeppe drikker; men ingen sier HVORFOR Jeppe drikker.

Vel, la nå meg en enkel sjømann fortelle disse skriftlærde om HVORFOR det er slik.

Dyrets merke

Sex tilhører dyreverdenen. Kroppslig funksjon for den darwinistiske og biologiske forplantning. Har ABSOLUTT INGENTING med kjærlighet å gjøre. Kjærlighet er en åndelig sjelsegenskap, som kommer fra hjertet. Sex er en forplantningsmekanisme som kommer fra underlivet, lyst og begjær. Sex er AV jord. Kjærlighet er Av Ånd.

I New Age terminologi vil de si at en må utvikle hjertechakra mer enn rotchakra.

Alle som begynner å begjære dyr, barn (pedofili), lik (nekrofili), menn (homofili), og alle andre vakre kvinner de ser på gaten (heterofili) (jeg vet, jeg vet; det er vanskelig), bør begynne å vurdere sølibat. Sølibat er en åndelig disiplin som munker brukte for å bli mer åndelige.

I østens filosofier ligger livskraften Prana oppkveilet ved bunnen av ryggmargen som en slange. Ved sølibat skapes det ‘nok trykk’ til at den (kundalini) begynner sin vandring oppover organismen og brenner chakraer på sin vei, hjertechakra, halschakra og endelig Kronechakra på toppen av hodet, som er det som forbinder en med ånden. Som gjør en åndelig. En ÅPNES for Ånden.

Utagerende sex gjør at de mennesker som er henfallen til det, VIL IKKE BLI ÅNDELIG VEKKET, og det er som jeg har beskrevet det grunnen til konspirasjonen mot G-d og mennesker til å finne G-d’s Rike, som Satan har funnet opp; fri sex – i alle hull, fri dop, lykken er mest mulig sex, sier Satan. NEI, sier jeg. Spiser en for mye sjokolade, får en vondt i magen.

En masse psykiatriske pasienter ligger på psykiatrisk institusjon, ikke fordi de har blitt psykisk syk, men fordi livsprosessen har ført dem til litt for rask kundalini reisning. Ånden skal ikke bråvekkes, bare taes litt og litt over tid.

Seksuelle problemer i forhold er ikke tegn på at forholdet skranter, finn en ny sexpartner, MEN tegn på at en skal vie seg Ånden for en tid. DA kan en velge åndelig utvikling, ELLER en hopper av og vier seg til sine Dyriske begjær, hopper videre til neste kanin («parre seg som kaniner»), og befester sin posisjon i det Dyriske Rike.

I de valg en gjør i denne forbindelse så bestemmer en altså selv om en tilhører det begrensede darwinistiske ateistiske dyreriket (‘av jord er du kommet, til jord skal du bli’), eller om en har blitt gjenfødt til Ånden, og dermed fått opplevd Ånden i seg (Rytteren) som den evige virkelig del av seg selv som en rettelig er mest; Ens virkelige selv. En blir del av G-d’s Rike, det åndelige Rike aka ‘Himmelen’, mer enn den begrensede jord, gjennom den åndelige oppvåkning, som Jesus kalte å bli gjenfødt, «av Ånd, – og ikke av en kvinne denne gang».

Se forøvrig min artikkel.

Homofili; Kåtskap eller Kjærlighet

«Om kjærligheten til de anale gleder – når skapelsen ble  innstilt.»

http://www.riksavisen.no/?p=2982»

Å ta Dyrets Merke er ikke noe som er reservert for homoer alene. Heterofile som meg selv og Gelius og Ottosen og alle andre har samme mulighet til å velge seg feil Rike; Dyreriket eller G-d’s Rike (de åndelige riker), ved å velge seg denne verdens lykksalighet (forgjengelig sex), fremfor den åndelige verdens lykksalighet (kjærlighet), hvilken er evig.

Sex er bare ennå et av Dyrets Merker. Der er mange som er relatert til Dyreriket, men som mennesker tror er AV G-d. De er lett å identifisere, når en bare ser dette på riktig måte.

Seksualiteten Guds gave? Nei, langt derifra. Seksualiteten er noe vi drar med oss gjennom evolusjonen som en kroppslig, biologisk og fysisk organisme. I G-d’s Rike trenges den ikke. Der skaper vi gjennom hjertets kraft (kjærlighet), mer enn via underlivets kraft (seksualitet).

Kan noen som har tatt Dyrets Merke være prest i Den Norske Kirke?

Av jord eller av ånd

Hvordan kan vi klare å skille mellom G-d’s folk, og de som har tatt Dyrets Merke, – for hvem tilværelsen her på jord, er viktigere enn evigheten?

Eller underlagt denne Verdens Fyrste(r) (satanistene) eller G-d. Hvem er av G-d, og hvem er av denne verdens fyrste(r) (Satan)? Hvem lyder Verdens Fyrste(r), mer enn G-d? Hvilken åndsbasis er mennesker innfluert av?

Jeg vil gjerne invitere til idedugnad her om hva som kjennetegner folk med Dyrets Merke (de frafalne, som Satan lokket/dro med seg i sitt fall) med dets motsatser G-d’s utvalgte folk?

Av jord <—————————>Av himmel
Av kropp <————————–> Av ånd
Materialistisk <———————-> Åndelig
Dyrisk sex <————————-> Åndelig kjærlighet
Satan (Mammon/Molok) <——–> G-d
Begjær/lyster <———————> Fornuft
Hat <——————————–> Kjærlighet
Egoisme <————————–> Omsorg
Krigerske <————————> Fredsæle
Kunnskapsdreven <————-> Hjertedreven
Darwinistisk <———————> Kreasjonist
Seg selv nærmest <————–> Elsk din neste som deg selv.
G-d er død <———————–> G-d lever
Ateisme <————————–> G-d virksom kraft i samfunnet
Ondskapsfull <——————–> Snill
Elsker løgnen <——————-> Elsker Sannheten
Morderisk natur <—————-> Skapende natur
Arrogant <————————-> Ydmyk

Med disse kategoriseringer, skulle det vel ikke være så vanskelig å vite hvem en står ovenfor, eller?

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

71 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
12 år siden

Som sagt Gelius har nok alldri tatt i mot det åndelige. Gelius sa for noe tid tilbake at han ikke trodde på Gud, han sier frelsen ligger i barnedåpen. .
Alle barn er frelst. Jeg tror n¨heller frelsen er noe vi sier fra oss når vi kommer dit hen at vi må ta et valg. o€m han har tatt dyrets merke det vet jeg ikke.
Hvis jeg hadde hatt en åndelig oplevelse eller møtt Jesus så stakkars de som betror seg til Gelius, han som ikke tror på noe overnaturlig, men heller ville sendt deg til psykolg. Han passer nok fint som en og snakke med, men Åndelig veileder, nei tror ikke det. Da hadde nok dine åndelige opplevelser blitt knust og sendt deg tvilende og usikker tilbake.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

nei hvordan skal de kunne fikse sjelen uten og konekte den med din ånd.
Det eneste du gjør er og amputere deler av den med hjelp av piller. Så du mer og mer mister deg selv.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
12 år siden

Jeg tror at Det som er feilen med den Norske kirken er feil fokus. Det er om og gjøre for den ene side og være så folkelig at de går på kompremiss med hele bibelen. og skal forby det og nevne Jesus, Helvete.
Mirkalenes tid skal være forbi. Som og be for syke skal det ikke være, for det kan bli uretferfig for den som ikke blir frisk av for bønn, å herre minn, Det høres ut som kampsak fra SV hehe. Vil det ikke heller skape håp for andre og se at noen blir friske da. Den ånds kraft skal ikke få virke i noen kirke.
Presteskapet ble avskaffet for 2000 år siden, og da står det vi er alle blitt Prester. Kirken er like hellig som en utedass, Gud Bor ikke lenger i Kirker og tabernakler. Guds tempel er oss . Jeg trenger langt ifra og gå i en kirke for og møte Gud. Blir nok helle deprimert og gå i middel alder kirke.
Sist gang jeg var i kirke som er søndre slagen så var jeg i begravelse, og jeg kunne i la være og Legge merke til en stor trekant som var malt i taket med et stirrende øye i midten som så ned på Kista. Lukter Frimureri Lang vei.
Det er her Gelius bommer s¨totalt, folk er redd for forandring i livet. Frelsen og Den hellig ånd forandrer deg og blottlegger alle de mørke sidene som du må ta et oppgjør med, alt er tillgitt, men du må ta i mot tilgivelsen, Og si ja til et nytt liv.
Jeg vet de fleste her tror at det er mange veier, og det skal jeg ikke nekte for. Men dette er den veien som var livsforvandlende for meg. Så kan det jo diskuteres hva som er skrivd om og ikke i bibelen.
Men jeg tror virkelig hovedesensen er stående, For bibelen er ikke bok som kan tolkes ferdig der og da, men skriften er sjult intil tiden er inne for og bli åpenbart, For den katolske kirken som prøvde og fjærne hovedesensen klarte ikke og se de sentrale ting, for det jeg tror at det var sjult for deres øyne.
I Johannes åpenbaring s¨skriver Johannes De som tar bort noe eller legger til noe skal få den straff osv. Men da kan han umulig ha ment Bibelen, Siden bibelen ikke er en bok men 66 bøker. Og Johannes åpenbaring er en bok så det må være den boka ene og alene Johannes referer til her.

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

Jeg kan fortelle deg at jeg har meditert og drevet yoga i mange år og dette vekker opp alle sider av et menneske.

Jo mer du våkner opp, jo mer vill alle tsjakraer oppekkes og bli aktive. Målet er ikke å være topptung i hodetsjakraet, men være fullstendig levende fra topp til tå.

Alt il spille på lag med herandre og alt er av ånd.

Her er ingen motsetning, men eliten har skapt en kunstig motsetning for å skape ulykkelige mennesker som de kan gjøre til slaver.

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

Alle deilige følelser er av åndelig opphav. Åndelig utikling il ikke si å utslukke begjæret eller ekstasene, men å oppfylle begjæret og gjøre følelsene enda deiligere og tilslutt uendelig deilige.

Men – under den forutsetning at en bidrar til at også andre mennesker og skapninger får samme utiklingen.

Dyp generell fred er verdiløs og nærmest å sammenligne med døden. Den rette utikling er fred fra det vonde, samtidig med maksimering av det deilige – og her inngår seksuelle følelser på lik linje med andre.

Kjærlighet er det samme som at to skapninger kan nyte herandre gjensidig samtidig som at de har omsorg for hverandre. Kjærlighet er ikke disse null-sakene som predikeres her av enkelte bidragsytere og som kalles åndelig, men som ikke er det.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Krever id-kort uten 666
Kirken i Hellas vil stanse id-kort med «Dyrets merke».

De nye, greske id-kortene skal lanseres neste år, og kirken i landet får nå betydelig medieoppmerksomhet verden over etter et utspill mot bruk av tallkombinasjonen 666 i disse kortene.

http://www.vl.no/kristenliv/article104231.zrm

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Nå har ikke jeg tenkt å lete etter «forbudte sider» i boka til Gelius, men det slår meg at han lanserte boka si samtidig som NRK fyrte i forkant av sex-åpenbaringen ved navn TREKANT.

Kan det tenkes å være fellestrekk mellom Gelius bok og NRKs trekant? Har Gelius f.eks. renspikket fokus på kjønnsorganer i bevegelse krydret med lyst og/eller nytelse slik tilfellet er i NRK-trekanten?

Mao. et komplett fravær av elementet kjærlighet som en ramme rundt «sex»-utfoldelsen.

Noe sier meg at Gelius har klart å forvrenge tolkningen av Bibelen i retning av «sex for sexens skyld», mao. et like kjærlighetsløst fokus som Den Norske Kirke som Gelius er en del av praktiserer i det store og i det små.

Som gode gamle dikter-Dostojevskij sa det: «De største gudsfornekterne finnes blant kirkens egne!»

einar
einar
Anonym
13 år siden

apropo dyrets merke, har dere sett bildet med øyebelysningen på halve ansiktet hans? http://gfx.dagbladet.no/labrador/139/139053/13905375/jpg/active/960x.jpg
det symbolet der brukes overalt for å symbolisere antikristus

Michelle
Skribent
13 år siden

Biskop får sparken etter kritikk av monarkiet, hvordan er det mulig?
Det er mulig fordi monarkiet har biskopene som sine ansatte!
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7394615

Illuminati er delt opp i tre hoveddeler:

1. Vatikanet – spirituell kontroll (inklusiv Islam som de laget)
2. London – økonomigsk/ hierarki kontroll
3. Washington – militær kontroll

Over disse så ser vi jo seff aldri de med den virkelige makten på tv, det gjelder folk som er tungt innunder mind-control til å være yppersteprester osv, og så videre andre ledere plasert runt om i verden og videre inn i aliens og demoner osv og de som bor under jorden i basene..

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Noe sier meg at Vatikanet også omfatter okkult makt, som en del av «spirituell kontroll» (demoner = spirits).

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Kommentaren over skulle vært i RK nivå 7 artikkel. men, han ble sur og slettet den og sendte meg en privat melding med dette.

Vennligst hold kristen-kitschen for deg selv, eller post den under mer relevante kristne artikler.

Rolf Kenneth Myhre
St. Mariegt. 47, 1706 Sarpsborg, Norway
http://www.rolfkenneth.no

så det betyr altså, du kan tro på hva du vil bare du ikke er kristen.
Og hvis du prøver og si noe som får folk til nog tenke selv så sletter han deg. Merklig oppførsel av en som skal være budskap for noe så viktig som han formidler her.
for meg så vet jeg at de tankene som veide til sannhet nå har blitt til en sinnsykt løyn forsøk på masse panikk og i verstefall kollektive selvmord fordet folk nå selger alt de eier og glemmer barn og fammilie fordet de er opptatt av og grave seg ned i huler i fjellene Hva. skal du si hvis dette ikke skjer? Under frykt lar folk seg lede. Psykopater står i kø for og forføre fryktfulle sjeler.
Tenk litt før du formidler så konkrete ting fra ei som har bomma på profetier før. Da må det ringe en bjelle Rk………………

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
13 år siden

Ut med RK inn med Armin den store! :-)
hilsen
Ikke-kristen

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Dette her gidder jeg ikke mer, nå kaster jeg sølvfoliehatten og graver meg opp av bunkersen.
Jeg har kastet bort nok tid på og være dommedagsprofet
En profeti skal alltid sette deg på valg, ikke bastant påsi fremtiden med frykt.
Hvorfofor skal vi høre på ei gæren kjærring fraUSA med livlig fantasi og opmerksomhet syke. Det som blir advart om igjennom historien er de selvutnevnte profetene.
Og som sier dem er utvalgt som et mellom ledd til GUD eller Ailens.
Det var sånn det var for 2000 år siden da de øverste prestene hadde tilgang til Gud som var i Tabernakelet. Men det forhenget er borte det revnet og Den Helligeånd er tilgjenglig for alle. Alle kan høre fra Gud. Du kjenner det igjen med fred og kjærlighet Og det er fremtid og håp. Fryktens og løgnes f$ar er djevelen og han trigger kjødet og Egoet dit. Du setter deg høyt for det du tror du er spesiell. men de som setter seg selv høyt skal bli satt lavt.
Jeg sier deg, jeg er så full av feil og mangler, svak i meg selv full av synd og helt ufortjent har jeg fått tilgivelse og min sjel har fått hvile. Jesus vil alltid være min fred og frelse. -nå er jeg lei av og hoppe fredløst rundt i en ljungel full av store ord, men uten en som kan være min trygge havn.
Jeg sier bare stol alldri blindt på profeter, Gå i deg seelv og kjenn på hjertet- har fu fred eller ufred. De som sier dem er Guds utvalgte og Salvede, hmmm Du er like mye utvalgt og salved

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Ingenting har skapt så mye vondt heriverden som seksualfiendlige lover, prinsipper og autoriteter.

Se foreksempel på ha som skjer i Midtøsten. Det seksualfiendlige presteskapet på begge sider og deres kigsherrene som er presteskapets lakeier har klart å skape er veritabelt helvete.

Og som sine soldatslaver benytter de dypt ulykkelige mennesker som er fratatt alle muligheter for nytelse og derfor er et lett bytte for krigshissernes propaganda.

Jeg anbefaler alle å se seg rundt i erden og se hvem som skaper mest lidelse av alle slag, jo det er de strenge antiseksuelle moralistene det, enten de bekjenner seg til kristendom, Islam, jødedom eller puritanistisk kommunisme.

Michelle
Skribent
Svar til  Nixo
13 år siden

En av grunnene til at Vatikanet og Islam (Vatikanet laget Koranen), forbyr prevansjon og homoseksualitet, er fordi de vil at det skal produseres mest mulig slaver og levende mat til babyspisende aliens som lever under jorden – D.U.M.B.S

Sex er en kraftfull energi, og alle har den, alt levende har den, derfor ønsker de at alle skal føle seg syndig og uverdig og komme på en lav frekvens via frykt. Menn nektes sex slik at testosteronet kan brukes i militæret og agressjon i sport og konkurranser. De kobler alltid sex opp imot vold og drap og krigsfilmer og tvang og ritualer og skam, slik at du forbinder det med en lav frekvens. Det handler om kontroll. Orgasme åpner hjernen for mind-control/programmering.

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

«Vatikanet laget Koranen»

Sånn av ren historisk nysgjerrighet; var «Vatikanet» et begrep som ble brukt om Kurien og pavedømmet så tidlig som 600?
Ser for meg at det er av langt nyere dato.
Vatikanstaten som sådan ble ikke anerkjent før i 1929, men begrepet «Vatikanet» ble vel brukt som omskriving for Paven i Roma noe før den tid (dog neppe før Napoleonstiden og Kirkestatens kollaps).

simon7
simon7
Anonym
Svar til  Michelle
13 år siden

Så det bor aliens under jorden Michelle………………Og de spiser bebier ?
Har deu sett disse romvesnene ? Finnes det noen som helst form for beviser at de eksisterer ? Eller er det bare noe du har diktet opp for morroskyld kanskje ? :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  simon7
13 år siden

Du er vel litt på tur vist du påstår at kloke Michelle dikter opp ting for morroskyld Simon

Her kan du boltre deg i beviser på babyspisende aliens ;)

http://www.betweendeath.com/

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Til syvende og sist koker det hele ned til hva vi identifiserer oss med ånd eller materie som nevnt i artikkel. Bruker man mye tid på å dyrke sex vil det bli den dominerende kropp, og likeså bruker man mye tid i meditasjon og åndelig arbeid vil den spirituelle kropp bli dominerende/størrst.
Vilje er eneste vei til Kristusbevisthet.
Altså hvis man velger å delta på festen med dill dall suss nuss kos og klem etc. er man mer eller mindre fanget i den fysiske kroppens traumer og blir knyttet til de fysiske lover – adskilt fra stabil kjærlighet.
Velger man derimot å forlate festen og utvikle den åndelige bevisthet åpner det seg en annen virkelighet der ekstaser erstattes av en dyb fred. Livsenergien har i dette lys sin egen intelligens, kundalini og krølla slanger er tilbakelagte stadier. Selv døden må gi tapt.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Håper det går bra med deg der ned på Palma del Babylona at du ikke omtåket av kjødets lyster kan komme til å snuble i feil G-streng…
Bibelen er rene pornomagasinet iflg Gelius. kanskje han er en reinkarnasjon av Nelius. :-)

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

Alle deilige følelser er av ånd og noe opphøyet og hellig. Dette gjelder også sex, og alle former for sex, sålenge en også tar hensyn til at den som en bringer inn i sexen skal ha det deilig og ikke skades.

Ingenting har skapt så mye ulykke som det å nekte folk å nyte sex fullt ut, fordi det sexuelle er en viktig del av det åndelige og når det undertrykkes skapes det dyp frustrasjon som bringer med seg krig og elendighet.

Alle mennesker har behov for sex, alle fra små barn til gamle mennesker, selvom sexens konkrete karakter vil forandre seg og utvikle seg i takt med egen kroppslige og åndelige utvikling.

Og jeg tror at sex er noe som hører med videre også i den åndelige verden, selvom den der ikke har en forplantingsmessig hensikt.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Han sitter jo og hører på Gorgoroth! Klart han må ha 666 skjorta på. Kan ikke mannen få digge metall i fred?

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  BelzeBob
13 år siden

hehe

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Kan en person som har tatt dyrets merke være Norges statsminister?!

Hvorfor står det tre 6-tall på T-skjorta til Jensemann Stoltenberg, sønnen til gamle djeveldyrker-Torvald?

http://i56.tinypic.com/2zgahki.jpg

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Ulven
13 år siden

Det er nok fake. Jens bruker alltid slips og finskjorte når han opptrer i jobbsammenheng. Artig bildet uansett:)

Michelle
Skribent
13 år siden

Sex kan bli brukt positivt eller negativt

Positivt: fri vilje, glede, kjærlighet, endeløs lykke, skjønnhet, en økning av energi og at man deler og gir til hverandre

Negativt: tvang, frykt, smerte, kjemikalier, overproduskjon av barn som ikke blir tatt hånd om – altså en senkning av frekvens og tappelse av energi

Frukterianere som apekatter har sex så og si hele tiden, også homoseksuell sex selvsagt fordi det er helt naturlig. Den endeløse sommeren i regnskogen og tilgangen på frukt og nøtter av høy energi og renhet, gir de endeløs glede i å leve. Livet skal være glede også. Til og med kaniner har masse sex, dette er ikke noe feil, de gjør det av glede og tar igjen energien for å lade seg opp igjen med rett mat og kjærlighet som de sender tankemessig til hverandre.

Husk at om man tenker at sex er skadelig, så blir det også det. Tankene skaper vår virkelighet, ved å kontrollere tankene, så kontrollerer du ditt liv. Om du tenker at ting er bra for deg, at du fortjener det, at du fortjener den gleden av nærhet, da blir det riktig for deg.

Jeg tenker på endeløse mengder med blomster, en evig sommer, bare lys og farger, utveksling av energier. Renhet og naturen gir oss alt. Hvorfor stenge av for noe som naturen har skapt og som alle dyrene ser på som helt naturlig?

Nå er det mange dyr som ikke formerer seg ofte, de har heller ikke sex ofte. Og Prinsesse Diana ble sett på som jomfru da hun var ung går det rykter om. Dette er høyst respektfullt, om man vil bruke energien sin åndelig på andre ting, ja hvorfor ikke. Samtidig vet vi at katolikker kan være besatt av jomfruer, det samme muslimer. Dronning Elizabeth skal personlig ha bedt en lege undersøke om Prinsesse Diana var jomfru før hun giftet seg, deretter ble jomfrudommen garantert av legen..hm..

Nå er det slik at naturen har skapt sex, hormoner osv produseres og følelser oppstår så lenge man spiser sunt og nok hvile og nok søvn og ren luft. Kanskje man kan stenge av slikt, men hvorfor tenker jeg da. Kan man stenge av for at blomster skal produseres? Skal man stenge av for frøene som spres med fruktene?

Jenter er kjent for å ikkke være så opptatt av sex, men mere av følelser. Maskulin energi har mere behov for sex oftest sett kanskje. Men her vil jeg ikke slå noe fast bestemt.

Om du ikke vil ha sex, fordi du selv føler det er riktig for deg å ikke ha det, supert for deg! Men om du vil ha masse sex, også med samme kjønn selvsagt, supert for deg!

Vi vet at Satanistsjefen Anton LaVey skal ha kastrert sønnen sin. Hvorfor gjorde han dette? Om sexuelle følelser var av det onde, så ville vel ikke Anton LaVey stoppet de på hans egen arvtager? Sønnen hans ville ikke delta i satanismen og tok avstand fra faren da og senere.

Jeg tenker at Den Nye Jorden som snart kommer ifølge UFO-kontakt-person Channie West, vi lvære endeløs sommer, endeløs glede, endeløs harmoni. Kan godt være at vi vil ha sex som englene har da, orgasmisk universiell overføring av energi bare ved å berøre aruaer nesten, endeløs glede. Men tror ikke at dyrene vil stoppe å ha sex på den nye jorden, eller at mennesker vil stoppe å ha sex eller sekuselle tanker med sitt eget og andre kjønn, det vil nok heller ikke naturen selv selvsagt..

Terje
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Helt enig det du skriver her michelle, sex kan være negativt men jeg tror så lenge det er frivillig og har lyst å dele av seg selv er det bare positivt.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Terje
13 år siden

Enig med deg og søte Michelle Terje

Men jeg ser ikke helt kjærligheten i det når Bohemen Gove deltagerene løper nakne rundt med demonmasker og har seg i hekken på hverandre med rosa sløyfer rundt propellen

Kjærlighet er ett ønske om og gi og dele noe fint med en partner en elsker

sex er og tilfredstille eget begjær og lyster

Hvem skapninger er det som er utstyrt med love ?

Utelukkende de rasene som må leve i et parforhold for at avkommet skal vokse opp der en mor ikke er i stand til det på egenhånd

Det som kanskje blir litt ironisk er at love er plasert i samme område i hjernen som sinnet

Derav ordtaket: den man elsker tukter man

Om det er gjort som en galaktisk spøk eller om det faktisk har en mening har jeg ikke gjort meg opp så mange tanker om men man kan jo begynne og lure …..

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jeg tror ikke jenter er av feminim energi og gutter er av maskulin energi. Det kan variere mellom kjønnene, men det viktigste er vel å finne balansen mellom energiene i hver kropp/sinn uansett kjønn. Tror det er mer balanse ellers i naturen når det gjelder sex, jeg vet ikke om det blir feil å sammenligne oss med andre dyr? Der er det ofte brunsttid og slikt, ellers er det lite fokus på sex. Litt morsomt at du nevner kaniner da. :-) (Egentlig har jeg satt meg veldig lite inn i dette :-) Jomfruer er viktig både hos muslimene og katolikkene, men det har alltid vært kreative metoder for å lure seg unna i begge leire. Kjærligheten er ofte større en religionen, heldigvis. Den store jomfru er for meg jorden. Som du er inne på, er en ny verden i ferd med å fødes og vi er jordens barn som skal opp i en galaktisk bevissthet. Fin den Alaje linken du la ut. Om ikke annet er det jo masse kloke ord fra den kanten. Skal lese om Channie West snart. Har du noen linker som er spesielt interessant?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Thunder
13 år siden

Her kan du lese litt om Channie West Thunder :)

http://www.dennyajorden.se/channie.html

http://www.galactic-server.net/konf/shannie.html

http://ildsjelen.ning.com/events/den-nye-jorden-2012

Men nå er det langtifra bare Channie som sier at vi skal få en ny jord snart da :)

Nostradamus: The earth will die, another will be born

Verdens Indinarene venter på at vi skal over til den 5 jord der Hopiene sier det kommer skip fra himlen og henter oss

Alle relgionene sier at vi skal bli tatt opp til paradis, himmlen osv

Norønsk mytologi forteller det samme

ingen kan vel nekte på at jorden trenger en renselse etter all forurensingen til pyramidegjengen der bare den utarmede uranen som USA har dynket oss ned i har en halveringstid på 4.5 milliarder år så kommer olje, kviksølv, alu, barium, alle giftene som tømmes i havet, genmanipulerte planter, skapninger osv som fortrenger det naturlige……………………………..

Så snart kan vi glede oss over og løpe nakne rundt på en kjærlighetsplanet der vi fanger gresshopper og spiser blåbær :D

Knskje vi møter på Gelius løpende rundt etter det «svake» kjønn he he

Her er litt om hva muslieme og koreanen sier om 2012 :)

The arrival of Mahdi, Dajjal & Planet X

http://2012planetalignment.org/tag/planet-x-prophet-muhammad

ajax
ajax
Abonnent
13 år siden

Kundalinreisning kan komme fra så mangt. En gang fikk jeg utløsning både der nede og oppe i knollen av soloppgangen i en park en vakker morgen, jeg kan få noe som minner om orgasme av musikk og legene…..! Jeg tror nok de to chakra (bunn og topp) henger sammen som i en spiral så og si; derav de mange åndelige opplevelser knyttet til sex og vice versa. Vi mennesker er vel åndspygmeer i det store univers enten vi har et forhold til dette eller ikke. Delfiner og andre «primitive» dyr synger sin dødssang når det er over. Du lærer ingenting om naturen i en bok som Bibelen fordi naturen er læremesteren. Først når den siste fisken er stekt vil mennesket forstå at alt som er laget av gull ikke har verdi.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Jeg holder med deg jeg, J.J.

Gelius? Må si jeg er totalt uinteressert. Men jeg liker at du står for sunne moralske verdier. Samfunnet har jo blitt helt pervertert og ting ser bare ut til å bli verre. Hvorfor sier du «G-d» slik som jødene/kabbalistene gjør, J.J? Er det ikke OK å si Gud?

Du sier:

«Sexfixeringen er satanistenes måte å HINDRE den åndelige oppvåkning blant befolkningen.»

Har du sett filmen Brave New World, eller lest boken? Eller 1984? Eller lest Sions Protokoller – eller listen over kommunistenes mål for å ta over Amerika?

Ett viktig punkt hos alle disse er å pervertere befolkningen så mye som mulig. Sex skal være 100% fri og helt uten tøyler. Jo mer pervertert jo bedre. Flere gode grunner til dette. En åpenbar grunn er at man vil redusere oss til noe på linje med dyr. Eller om mulig enda lavere enn dyr. (Dyr har en logikk i det de gjør og lever stort sett i harmoni med seg selv og sine omgivelser.)

Griser med trynet langt ned i skjiten løfter ikke blikket oppover og ser hva som foregår på et litt høyere plan.

En annen grunn: som Aldous Huxley sa; jo mer diktatorisk et samfunn blir jo større blir behovet for å la folk få økt seksuell frihet. Sex, og perversjon, blir liksom de eneste friheter som blir igjen. Og ungdommen narres til å tro at frihet = biseksuell gruppesex, piercing i hele ansiktet (osv), virtuell virkelighet og anti-intellektualitet. Vi lever i en «omvendt-omvendt» virkelighet: kristendommen er ikke den kraften som vil undertrykke oss. Tvert imot kan den frigjøre oss fra det grepet de verdslige har på oss. Hva handler kristendommen om? Normalitet. Normalitet er ikke negativt, men positivt.

Men for de som styrer er normalitet en trussel. De vbil utrydde det normale og innføre det abnormale som ny norm. Kjønnsrollene skal vekk. Familien skal vekk. Moral skal vekk. Kultur og nasjon skal vekk. ALT det gode og gamle skal vekk. Og Den Vidunderlige Nye Verden skal «frigjøre» oss. Ikke fall i fellen folkens. Dette er en felle som ble planlagt allerede når Marx og kompisene hans satt og skrev sine første skrifter. Målet? Å utslette alt som er godt. Marx var forøvrig satanist.

Dette med kundalini er forøvrig tull og tøys. En misforståelse. Ikke tro på alt New Agerne forteller dere. Massevis av vissvass der som ikke tjener til noenting godt.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Hehe :-) Ikke mye tid siden jeg er på ferie… Takker for artikkelen uansett. Skål!

Predikant
Predikant
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

J Johansen
Du skriver: «Seksualiteten er noe vi drar med oss gjennom evolusjonen som en kroppslig, biologisk og fysisk organisme.»
Betyr dette at du er av den Darwinistiske skolen, og bærer da ifølge deg selv dyrets merke?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Predikant
13 år siden

De som bærer dyrets merke er de som sitter med kunnskaper om livets syklus og prøver å dreie menneskeheten i motsatt retning. De kaller seg selv Illimunati- de opplyste. De fant opp Darwinismen og J.Johansen er ikke som jeg ser det en av de :-) Evolusjon finnes også på det åndelige planet herr predikant.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

He-he! Gelius`bok : Skrevet fordi han føler han har «vokst» ut av de begrensinigene den norske kirke gir ham. Han har kjedet seg,kommet opp med en «lys» idè.Lett med lys og lykte etter de svært få detaljbeskrevede sexaktene i boken,og halvkonstruert noen til,spunnet fri fantasi rundt dette og konkludert selv tilslutt.
Han måtte ha forstått hva som måtte komme,og han er rede til å finne på noe annet enn å være prest.Han har blitt avhengig av kjendisstatus,og vil ikke gå inn i glemselen. Hva kan da være bedre enn å,som prest,skrive en slik bok.Han vil bli husket for dette stuntet så lenge han lever,og det tror jeg han ønsker også.

Boka ellers er litt puslete til å skulle være en sex-bok! Gjennomgående tørt skrevet,selv om han har noen fornøyelige kommentarer (til sine egne konklusjoner, vel og merke..) Boken er å regne som et PR-framstøt for Einar Gelius,der han nå seiler videre ut i kjendisverdenen og til nye «oppdrag».
Syntes den var kjedelig jeg!

« Forrige artikkel

I sin fars bilde

Neste artikkel »

Åndelig oppvåkning som prosess

71
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x