Dr. Judy Mikovits har fått betydning langt utover forskernes egne rekker. Anthony Fauci hadde ikke bare koronaviruset, men også HIV viruset på sin kappe...en kappe han forøvrig deler med Gro Harlem Brundtland. Foto: https://forbetterscience.com/2020/06/24/judy-mikovits-plandemic-covid-portunism/

Tok du vaksinen? Det var ikke Korona, det var korrupsjon…

2.4K visninger
3 minutter lesetid
19

Den som trakk ut proppen i badekaret var Dr. Judy Mikovits. For Mikovits hadde oppdaget ting som ikke var som de skulle, meget ømfindtlige ting. Det fikk hun tilsynelatende svi for, men dermed inspirerte hun tusener på tusener av engasjerte mennesker som også hadde skjønt at under overflaten i det amerikanske helsevesen var det mye korrupsjon, men som ikke kjente detaljene.

Dr. Judy Mikovits has a PhD in Biochemistry and Molecular Biology, doing her thesis on Negative Regulation of HIV Expression in Monocytes.

Beskytt ditt immunsystem, for det er bra. Det kan være en solid beskyttelse mot sykdommer. Som Dr. Judy Mikovits uttrykker det: “We are not at risk, folks, we have a very strong immune system.” Men den som tror at en vaksine beskytter, tar feil. For vaksinen driver en bresje inn i ditt immunforsvar og gjør deg svak. Da er det du som har fått viruset injisert i deg sammen med vaksinen. Derfor kan det være at det er deg som sprer dette fordi du har fått det injisert i deg, “the vaccines are driving the pandemics,” forteller Judy Mikovits.

Dr. Judy Mikovits står ved det hun mener er rett og har ikke solgt seg, ikke latt seg vippe av pinnen av folk som er mektigere enn henne. Hun står på fjellgrunn, fjellstøtt. Ikke alle er særlig begeistret for det, heller tvert imot. Hennes bakgrunn kan sees slik: Judy Mikovits, doktorgrad, fikk sin BA fra University of Virginia og sin doktorgrad i biokjemi og molekylærbiologi fra George Washington University. I sin 35 år lange søken etter å forstå og behandle kroniske sykdommer, har hun studert immunologi, kjemiske naturprodukter, epigenetikk, virologi og medikamentutvikling.

På litt over 20 år gikk hun veien fra å være en en laboratorietekniker på entry-level til å bli direktør for Lab of Antiviral Drug Mechanisms ved National Cancer Institute, før hun begynte å lede programmet Cancer Biology ved EpiGenX Pharmaceuticals i Santa Barbara, California, hvor hun møtte og giftet seg med David Nolde i 2000. I 2006 ble hun tiltrukket av situasjonen til pasienter med kronisk utmattelsessyndrom (ME / CFS) og autisme, og ble hovedansvarlig for å demonstrere sammenhengen mellom immunbasert betennelse og disse sykdommene.

“Når du injiserer alt det DNAet inn i et individ, endrer du mottakeligheten for andre ting fordi immunforsvaret blir invalidisert og dysfunksjonelt; det er som om det “brenner” for fullt, hele tiden. Så menneskene som mest sannsynlig får en alvorlig sykdom gjennom at dette Corona-viruset sprer seg, er de som ble vaksineskadet. Og det er den vaksinerte som sprer viruset fordi deres immunsystem er kompromittert” (fra video tatt ned av youtube, men 22:06 video på Bitchute forsatt på nett, her).

“When you inject all that DNA into an individual, you change their susceptibility to other things because their immune system becomes crippled and dysfunctional and “the fire is always on.” So the people most likely to get severe disease from this Corona virus spreading, are the vaccine injured. And it’s the vaccinated spreading the virus because they are immune compromized.”

US Forsker Judy Mikovits

“Hvis du er syk, så går du ikke på restaurant, hold deg hjemme, spis en varm kyllingsuppe, ta litt c-vitamin og zink (fra video tatt ned av Youtube, men fortsatt på Bitchute 32:20, her )

“Dette er en agenda som ikke har noe med infeksjon å gjøre … så dette kan bare betraktes som en pest av korrupsjon. This is an agenda that has nothing to do with the infection…so this can only be considered to be a plague of corruption,” en korrupsjon som vil ta vekk dine konstitusjonelle rettigheter.

You absolutely don’t need GMO, you don’t need gentically modified anything, thats what vaccines are, right now” (1:03:03,fra video tatt ned av Youtube). Don’t allow ever again another injection, because everyone could activate to the point that the firestorm can’t be silenced, that could kill you.”

“Du trenger overhodet ikke GMO, du trenger ikke genetisk modifisert noe-som-helst, men det er akkurat det vaksiner er, nå for tiden. Aldri mer igjen tillat å bli injisert, fordi hver eneste injeksjon kan aktivere immunsystemets “flammer” slik at virus som måtte være der, ikke lenger kan holdes i ro, og dette er det som kan ta livet av deg” (men fortsatt tilgjengelig på Bitchute 48:45, her).

Hør Plandedmic 1, her, Plandemic 2, video her. To timers intervju av Dr. Judy Mikovits på Bitchute, her, Hennes to bøker om korrupsjon i den medisinske forskning, finner du, her. Hun har publisert over femti vitenskapelige artikler (se her).


Offentliggjort 19 april 2020 (her).

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
3 år siden

Og her, dokumentarserie i 9 deler om vaksiner. Viktigere enn noen gang. Påmelding her: https://vrevealed.com/trailer/

anders
Skribent
3 år siden

Bra Sven-Inge! Hold koken! Du er en av disse utvalgte (Kristus 2014):
På dere tapre mennesker hviler ansvaret for å heve den spirituelle oppvåkning globalt. Dere vil fremstå ifra den kommende
konflikt styrket og målbevisste for å skape en ny global bevissthet. Dere vil sette igang en ny spirituell, teknisk og økonomisk
fremgang for verdensfred i de mange århundrer som kommer.

Kjell-Olaf.Riise.
Kjell-Olaf.Riise.
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Fikk min mening fjernet,hvorfor,vel regner med at den forsvant fordi jeg påpekte at dette kun er en måte og få penger ut av de enfoldige!
Det er skammelig det dere driver på med her.
Dette er kun en inntektskilde for dere!
Det som foregår her burde kvalifiserte til fengsel for de involverte!
Regner med at denne kommentaren også forsvinner etter 60 sekunder!
Dere sprer løgn for noen kroner, uten og tenke på den skaden dere kan påføre andre.
Dere eier ikke ekte tro eller nestekjærlighet!

Jostein Bjoerkmo
Jostein Bjoerkmo
Anonym
Svar til  Kjell-Olaf.Riise.
3 år siden

Artikkelen er basert på vitenskap, ikke tro. Der kommer du til kort, ser det ut for.

Kjell-Olaf.Riise
Kjell-Olaf.Riise
Anonym
Svar til  anders
3 år siden

Blande religion inn i politikken og helsevesen-er bare komplett idiotisk!
Hold personlig tro adskilt fra disse ting!
Dere som oppfordrer til vaksinenekt hører ikke til i dette århundre.
Dere bruker guds ord for og berike dere selv!
Det er direkte djevelsk og først spre løgner om vaksine,så be om bidrag til og forsette “arbeidet” deres! Dere burde vært sperret inne !

ken
ken
Anonym
Svar til  Kjell-Olaf.Riise
3 år siden

Religion er menneskesapt for å splitte menneskeheten. “Nevnte satanister” har også skapt “C O R O N A”:
C = 3
O = 15
R = 18
O = 15
N = 14
A = 1
__ ___
6 66
Si din mening…

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Forstår hva du mener Ken. Det er et slags pass på vei som man må ha for å få delta i samfunnet. Det er jo også en krone involvert så det er vel en kroning av en falsk gud, da kanskje. Du mangler 600, hvor får du de fra? Uansett er du helt sikkert på rett vei i tankegangen. Det er en djevelsk plan.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – det er seks bokstaver ved stavelsen av ‘corona’. Ergo 6 + 66 = 666. Derimot burde ‘ken’ vite djevelens nr er 313. Mulig han liker gå i sirkel eller sykluser som de sinnsyke i Frimurerlosjen kaller dette.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Er det slik? Ja da stemmer det. Dyrets merke er vel 666, så han har rett i alt. Ser ikke bort fra at det er frimurerlosjen som har skapt alt dette kaoset. Du har sikkert rett i det. Da igjennom nyttige idioter som ikke vet hva de er med på. De er jo infiltrert i alt, så de kan påvirke hele verden. Jeg regner med at det blir en skikkelig opprulling etterhvert. Murer’n på gata er kanskje ikke den rette å angripe, eller?

Organisasjonen deres er jo bygd opp som en pyramide. Akkurat slik som hos demonene. Hvis man sier at disse psykopatene egentlig er besatte av demoner, så vil den utvalgte lederen deres være en antikrist. De som har valgt bort Gud, vil gi dyret makt. Dyret er alle disse som gir Satan/antikrist makt. Så dyret er egentlig en organisasjon. Poenget er at disse kan styres av noe utenfor vår verden. De vil prøve å styre oss med penger, grådighet, hat, krig, sult og frykt. Frykt har vært en faktor i 2020.

Det er jo de som med viten og vilje har tatt dyrets merke. De som bevisst skaper helvete for oss. Det vil helt sikkert være et rituale lenger opp i gradene. Det er jo ikke til å tro, men det er en grunn til at de er pedofile og har disse syke ritualene. De elsker å dominere andre. Man kan spørre seg hvorfor det var så mange runde bord på slottene rundt omkring. Hva visste disse som fattigfolk ikke fikk vite? Hva skjer rundt Epstein, Hunter Biden og elitefolkene?

Hvor har du 313 fra da?

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Jeg liker alldeles ikke å gå i sirkel eller sykluser som “de sinnsyke i frimurerlosjen (med “liten” F). Hvor har du det fra? Aner ingenting om “nr 313”. Kan du forklare nærmere (som den “intelligente frimuren” du skryter av å være/har vært…)? Kjenner mange “intelligente”, jeg, og de fleste mangler sunn fornuft. Sunn fornuft tilseier at man ikke skryter i hytt og pine av at man er (føler seg) intelligent. Psykopater lider av sistnevnte. Hinter ikke til at du er psykopat, men lurer veldig på hva som får deg til å skryte på deg “intelligens” slik du gjør…?!?

https://pedoempire.org/ “Sirkel eller sykluser, påstår du”? NEPPE!

God nytt år!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken / patriot – jeg har ikke vært frimurer, men kommer fra en familie av frimurere. Derfor har jeg dette hatet mot disse menneskene. Hvorfor jeg fortelle de hvor intelligent jeg er? De hater mennesker som er smartere enn de selv. Ved å påpeke dette vet jeg de trigges. Dermed kan du smake litt av sin egen medisin som de gir befolkningen via media.

313 kommer fra Rev. 13:18. Dette vet i allefall du ken.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Jeg hater ikke mennesker som er smartere enn meg selv. Jeg ser på dem (ikke “opp til dem”) og føler på hva som rører seg i hjertet og vurderer utfra det uten å dømme. Sånn er det med den saken! 313 vet jeg ingenting om. FORTELL…

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Er du så smart altså. Jeg er ikke så smart. Vet bare Donald Duck med det nummeret jeg, men det demrer faktisk noe. Kan være jeg har lest noe sånt før. Jeg må tenke litt.
Det er jo en gammel historie som gjentar seg, er det ikke det mr Sixxthsense? Hvem handlet det om da?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Det er mulig jeg har sett det i forbindelse med baphomet, stemmer det? Eller er det tarot? Mener det er han som er bildet de blåser liv i, hvis du tenker på frimurere i hvert fall. Vekker en demon/falsk Gud til live som tar bolig i et menneske/antikrist. Så vil de tvinge alle til å ta det merket/vaksinen for å handle, reise og delta i samfunnet.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Kjell-Olaf.Riise
3 år siden

Ikke bland religion inn i politikk og helsevesen sier du, men å ikke ta vaksine er djevelsk?!?

Tjener du milliarder på vaksiner, da er det greit, men noen hundrelapper for å dekke kostnader er forbudt. Jeg er en av mange som aldri har tjent penger på å få ut informasjon og stille spørsmål. Vi skal fortsette å jobbe for at slike som deg skal få sannhet og frihet. Du kan true med fengsel, men det vil ikke nytte. Du skal frigjøres!

Banned.video/79days.news har laget en glimrende snutt fra Matrix som viser det vi snakker om: https://79days.news/watch?id=5fcfc55536e1a46b3ed2d165

Var det ikke det Gareth Icke også sa på Trafalgar Square? Vi gjør det også for dere som sitter inne og for de som hater oss, we love you.
Det er utrolig hvor mange gode mennesker som finnes. Det oser av tro og nestekjærlighet.

ken
ken
Anonym
Svar til  Kjell-Olaf.Riise
3 år siden

Kjell-Olaf.Riise – “Dere som oppfordrer til vaksinenekt hører ikke til i dette århundre.” Fortell oss hva aluminium, kvikksølv og formaldehyd skal være godt for i vaksiner…

« Forrige artikkel

Har de virkelig planlagt hungersnød, også i Norge?

Neste artikkel »

Hva skjer i Bergen, smitte? Er nedtellingen begynt?

19
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x