Et barn under hungerkatastrofen Holodomor i Ukraina 1932-1933, hvor bortimot 10 mio mennesker omkom av sult og sykdom, iverksatt av Stalins håndtlanger Lazar Kaganovitsj (1893-1991), https://www.britannica.com/event/Holodomor

Har de virkelig planlagt hungersnød, også i Norge?

4.2K visninger
22 minutter lesetid
5

Har du noen gang vært arrestert? Sittet bak lås og slå, innesperret, lenket fast? Har du kanskje også vært syk og sultet, blitt tynn og skranten? Da vet du mere om fremtiden enn de fleste av oss. Norge står idag under angrep av totalitære globalister som har sneket seg inn i styre og stell i det norske statsapparat i ly av mørket og bitt seg fast. De er så og si de gråkledde eminenser i departement og direktorat, men med fotfolk. De vil ikke bare kontrollere oss, arrestere oss og fengsle oss, de har ikke bare planlagt pandemien, men vil også utsette oss for mere: De ønsker å sulte oss ut, gjøre oss svake, syke og medgjørlige, de vil at mange av oss skal dø. I sitt planleggingsdokument for koronapandemien har de også beskrevet en forferdelig hungersnød som skal komme. Og hvordan kunne de gjøre det, spør du kanskje? De vil lyve, sier jeg.

I Tyskland regner man med at 125 000 pasienter døde i påvente av livsnødvendige operasjoner under 3 måneders nedstengning våren 2020, for Norge er det statistisk beregnede tall 7600. Forøvrig stiller jeg meg bak O-J Sagas ord.

De ville bruke løgn for å mørklegge veien dit hen, for å skjule sine egentlige hensikter. Og selv om bevisste folk i mange land har reist seg opp og sagt stopp, har de ansvarlige på langt nær gitt seg. De har detaljerte planer som de har forberedt i mange år. Og slik disse maktfolk er sammenskrudd, gir de seg aldri.

Selv om de har ansvaret for at tusener på tusener av menneskers død fordi disse ble nektet en adekvat medisinsk behandling, for operasjonssaler sto unødvendig tomme (se lenker nederst).

Selv om de har ansvaret for at tusener på tusener gamle som ble skjøvet ut på sidelinjen, mange døde av sult, men særlig tørst, mange ble skjøvet over i døden med sedativ medikamentering, så kommer de ikke til å ta det inn over seg, men vil til siste slutt late som ingenting (se lenker nederst).

Men felles nevneren som kan ta brodden av de planlagt restriksjoner er innsikt, fordi de ønsker å bruke det “farlige” virus som brekkstang; et patogen som forekommer i alle som har vært forkjølet, hatt influensa eller har blitt vaksinert. Og først når de ansvarlige faller, kan vi begynne å rydde opp. Ansvarlige for dette i Norge står Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og Solberg-regjeringen.

Kontroll, arresteringer og fengslinger

Var dette bare forsiktige antydninger på hva som skulle komme, var dette kanskje allerede planlagt? Kanskje hadde vi bare et par måneders tid på oss før restriksjonene skulle være på plass, før portforbudene skulle være innført og store områder med kalde kontainere for annerledestenkende sto der, klargjort? Det gjaldt å ordlegge seg riktig. Hvis man vil bevege noen til å tro på en «skummel sykdom», en sykdom som ikke er noen sykdom i det hele tatt, kan vi høre dette ved overlege Dr. Chris Witty, medisinsk sjef for England, som formidlet den rette tro fra WHO på følgende måte:

David Icke på Trafalgar Sqare i London 29. august 2020 (hør ham, her).

«De fleste mennesker, en betydelig andel av menneskene, vil ikke få dette viruset i det hele tatt, ikke på noe tidspunkt av epidemien som skal komme til å måtte pågå over lang tid (min uthevelse). Av de som gjør det, vil noen av dem få viruset uten å vite det, de vil ha viruset uten symptomer i det hele tatt, asymptomatisk vogn, og vi vet at det skjer.» Tekst hentet herfra, (hør Dr. Chris Witty,12:42, her).

Han røpet hva slags tidsperspektiv de arbeidet etter; dette skal komme til å måtte pågå over lang tid. Og grunnlaget for å dra det så langt fikk han også formulert: Noen hadde vært syke uten å vite om det, uten faktisk å være syke i det hele tatt…Her kom det endelig frem, mange av de som trodde de var friske var faktisk syke: Lenger enn dette kunne man ikke strekke strikken. Vi skal nok ikke overraskes hvis de etterhvert hevder at langt flere av de friske faktisk var syke, men de visste det bare ikke selv. Det er klart at i et slikt utsatt åndelig klima må vi være oppmerksomme på om noen blir utsatt for virkelige forgiftninger, ville det passe som fot i hose for planleggerne.

Etter min mening bør ofre for dette straks testes for miltbrannbakterier; PCR-testen blir brukt til akkurat det, også.

Fra Melbourne, Australia, En ung kvinne hadde ikke masken ordentlig satt på…opptil 5 stykker politimenn på henne, ivrige? Fra august 2020.

Men hva testes det egentlig etter ved koronatesten? Hva avgjør om du tester positiv eller negativ? Hør innslaget fra Max Igans Crowhouse, om det ikke er akkurat disse opplysningene som gjør at ringen er sluttet (?): “Dette er hva de bruker for å lage et positivt testresultat, de kaller kromosom 8 for koronavirus, mens det de trekker ut av kroppen vår og kaller en sykdom, er vårt eget DNA” (her, 13:38-15:49), hør videre hva australieren Max Igan har å si om kromosom 8 i vårt eget DNA og dets betydning…

Snart kommer norske helsemyndigheter til å bekjentgjøre i Norge også, at pandemien skal komme til å vare lenge. Hvorfor kan de si at det skal vare lenge? Hvordan kan de festlegge tidsrommet? Vet vi ikke da at det ihvertfall ikke dreier seg om sykdom? Men kanskje om store penger og politisk makt? Trenger de tid for å etablere Den nye verdensorden?

Vi har gang på gang fått bekreftet at for å få dødsfall, har de latt gamle som allerede var nær døden, eller også fulle av sykdom, dø under overskriften korona. Til og med folk som døde i en motorsykkelulykke, folk som døde av å ha blitt skutt, ble klassifisert som koronadøde, de var så frekke at de ikke engang la skjul på det og løy åpenlyst, de trengte de høye dødstall. Hør Deborah Birx’ bortforklaring, hun løy uten at det hørtes ut som en løgn, selv om hun var medlem av US White House Corona Task Force, som i en pressekonferanse, lastet opp den 11. april 2020, gikk ut med utsagnet: «…a very liberal approach to mortality», en meget liberal tilnærming til dødsbegrepet (hør Birx, her)…Kanskje er det på sin plass å spørre hva kommunistenes og globalistenes forhold til døden kan være, hvorfor omgåes de så lettvint med døden, særlig med andre menneskers død?

Inntil livsvarig fengsel i Grekenland hvis du bryter korona- reglene, fra 21. august 2020: “Strenge straffer for de som bryter straffebestemmelsene for spredning av smittsomme sykdommer blir nå håndhevet, og de som bryter med dem kan tilbringe opp til livstid i fengsel knyttet til brudd på koronaviruskarantene-bestemmelsene.”

Valdas Anelausas beskrev dette i boken Sionismen i Russland, slik: Vel, Alexander Solzhenitsyn, den berømte russiske skribenten, tilbrakte åtte år i sovjetiske arbeidsleire GULAG og skrev etterpå mange bøker og mottok til og med Nobelprisen for litteratur.

I følge de åtte årene som gikk forut for revolusjonen i Russland – år med revolusjonær aktivitet, opprør og attentatet på en tsar – ble i gjennomsnitt ti personer i året henrettet. Etter revolusjonen, i 1918 og 1919, ifølge tallene fra Cheka (det sovjetiske hemmelige politiet) – ble mer enn tusen personer henrettet per måned uten rettssak.

På høyden av terroren ble mer enn 40 000 personer henrettet per måned. [Alexander Solzhenitsyn Speaks to the West (1978), s. 50). De av oss som ikke er vante med denslags opplysninger, bør la dette synke inn, dette er fakta. Er det slike ‘liberale’ holdninger som ligger bak élitens behandling av folk?

Tvungen karantene leir for alle Covid19 pasienter på New Zealand; de som nekter å la seg teste må ta et lengere opphold i leirene på kjøpet. Fra 14. august 2020. Kommentar fra John C.A. Manley fra MuchadoaboutCorona: “…hvis regjeringen hevder en av innbyggerne er smittet med SARS-COV-2, så vil han eller hun bli kidnappet og holdt fanget av militæret. Det har ikke noe å si at testmetodene er upålitelige. Det har ikke noe å si at coronavirus – en nær kusine til forkjølelse – ikke er farligere enn influensa. “Ytterligere 500 forsvarsstyrker vil bli utplassert for å patruljere New Zealands karantenehotell …” sier The Guardian (se her og her).

Hvordan kunne Dr. Fauci allerede i 2017 under en tale på Georgetown university spå om et “surprise outbreak”, et overraskende utbrudd av et “farlig virus” (hør Fauci, her)? Var ikke det fordi han var med i planleggingen av dette? Var det ikke påfallende at både Bill Gates og Dr. Anthony Fauci reklamerte for Den andre bølgen? Hvordan kunne de ellers vite om noen andre bølge av et virus? Hvis de kunne vite noe dette, var det ikke fordi de styrte det?

Hadde vi ikke sett at smitte kan bevege seg som sandstormene i Sahara, og sandstormene kunne reise helt opp fra Sahara i Afrika til både Italia, Sveits og Tyskland med fønvindene, de hadde logiske reiseveier. Men det behøvde ikke alltid være sånn. Hadde vi ikke hatt hatt sykdomsbølger i Afrika som aldri forlot sine områder? Men av en eller annen grunn ikke viruset til Brundtland, Gates og Fauci? Det forholdt seg til det som var planlagt. Var ikke det åpenbart?

Det dukket opp i Kina, reiste rett til Italia og siden fikk sin største utbredelse i USA, hvor Trumps fiender, som var sentrale i virusets utbredelse, gjorde livet så vanskelig de kunne for Presidenten. De var av eliten, som Fauci og Gates, styrtrike globalister og skulle tjene enda mere store penger på vaksiner mot et “sykdomsfremkallende” virus, et virus som i tillegg var naturlig tilstedeværende i oss som en gang hadde hatt influensa eller en gang hadde blitt vaksinert.

Hadde vi ikke med folk å gjøre som var så preget av en umettelig grådighet at noen kalte grådigheten selv for det livsfarlige virus? Var det ikke grådigheten selv som var blitt et problem? Et problem vi ikke lenger kunne overse? Var det ikke tydelig at eliten ikke aksepterte Hydroxycloroquine, den over hundre år gamle malariamedisinen, selv om behandlingen med den gav de beste resultater; klarte ikke eliten i de ledende stillinger i det amerikanske helsevesen å stenge for tilgangene til dette som en virkende og også helbredende medisin? Var ikke dette en helt åpenbar korrupsjon, som skulle virke helt inn i europeiske land, også?

Da det ble bekjentgjort at de hadde vaksinene klare til levering fra Russland, falt ikke også lukene ned med en gang? Nei, det ville de ikke ha. Vaksinene måtte komme fra Moderna, firmaet som aldri før hadde produsert vaksiner, men hvor Bill Gates og Anthony Fauci og miljøet rundt ham hadde investert tungt med penger som de ville ha avkastning på (om Moderna, hør den amerikanske Dr Carrie Madej, her). I tillegg var viruset helt ufarlig, de fleste av oss hadde det, ja, til og med geit og papayafrukten hadde det i seg, fortalte Tanzanias President, læreren John Magufuli (hør fra Magufulis pressenkonferanse, hvor han offentliggjør laboratorieanalysene, her). Hva var det som gjorde at både Gro Harlem Brundtland, Bill Gates og Anthony Fauci frivillig latterliggjorde seg selv med slikt? Hvorfor våget de seg ut på de altfor tynne isflak? Hvem var de som støttet dem og gjorde dem sterke?

Mangel på matvarer?

Helleren i Jøssingfjord, bygningene fra 1800-tallet, var bolig for inntil 3 familier, samtidig.

Nordmenn var fattige for ikke mange årene siden. Fattige folk flest kjente sulten, når det skrek i tarmene. Det var grunnen til at fiskere og bønder ble betraktet som rike folk, fordi de hver dag hadde mat på bordet. Barkebrød og mosekakene kom først frem hvis kornøsten slo feil eller det var krig. Da først inntrådte sulten. En sult som Hamsun aldri ble kjent med, men bare kunne smake litt av. En sult som Terje Wiigens nærmeste familie og mange andre fikk kjenne på kroppen. En sult som gjør syk, en sult som tar liv.

Juri Lina beskrev sider av hungersnøden i Sovjet i 1921: “Lenin visste, at han kunde knäcka de vitas ryggrad genom att skada bönderna. Att systematiskt konfiskera jordbruksprodukterna ledde dock til en hemsk svältdöd, som i sin tur medförde tyfusepidemier ock andra svåra umbärenden. Folk började plundra. Läget blev kaotiskt. Man dolde för allmänheten att den beslagtagna spannmålen såldes til utlandet. Sålunda utnyttjade Lenin svältkatastrofen som vapen. Samtidigt var målet att etablera makten och reducera den ryska befolkningen (min utheving), enligt vad Vladimir Solouchin uppger (“Vid dagsljuset”, Moskva 1992). Men läget förvärrades drastiskt. Därför slutade bolsjevikerana våren 1921 att konfiskera spannmål. Då var det redan för sent. I juli 1921 svalt tio miljoner människor. Vintern 1921-22 var redan 35 miljoner utan mat (Vladimir Berelovitj, “Svältens diplomati”, Russkaja Mysl, Paris, 27 september 1985).” Fra boken Under skorpionens tecken.

Holodomor i Ukraina 1932-33, «Trotsky, Zinoviev og Kamenev hadde alltid hevdet at bøndene aldri ville gi fra seg nok mat frivillig, og at de måtte tvinges og om nødvendig knuses. Millioner av mennesker ble tvunget til å spise alt som var tilgjengelig, mus, rotter, fugler, gress, brennesle, bark og til og med katter og hunder, men selv da overlevde de ikke. Det var en tid med stor og forferdelig sult, en katastrofal menneskeskapt hungersnød.» (fra Valdas Anelauskas bok).

Når Rockefeller skrev i lockstep-rapporten at “et økende forbruksmønster uventet la press på leveringen av mat til befolkningen,” så var det allerede en oppkonstruert problemstilling som ikke hadde grobunn i virkeligheten. Men rapporten bekreftet deres planer. Og kommunistene hadde gjort dette før, utsulting var nettopp en del av deres reportoire. Nettopp derfor vet vi at de vil forsøke å bruke matknapphet som utpressing og tvang og samtidig ønsker de, som de fanatiske eugenetikere de er, å redusere befolkninger. Allerede Lenin satte slike ideer som bakmennene hadde formulert for ham, ut i livet. Dette samme gjorde Stalin og hans mann for de ubehagelige oppgaver, Lazar Kaganovitsj (1893-1991) som var drivkraften bak Holodomor, 1932-33, sultedøden for omkring 7 millioner bønder i Ukraina og 3 mio bønder lenger ut i omgivelsene (Holodomor historie, her, foto, her). Han støttet seg på Lenins ord om de ukrainske bönder: “Kulakerna är de mest bestialska, de råaste och vildaste utsugarna.” I sitt dekret fra 1918 hadde Lenin skrevet, “att renska Ryssland på alle möjliga skadeinsekter för overskådlig tid” (fra Juri Lina, Under skorpionen tecken).

Dette lå i globalistenes fotspor: Mens Mao Tse Tung sto i belysningen, trakk bak ham det samme miljø i trådene som hadde hatt makten over Lenin, Trotsky og Stalin i Sovjet. Derfor utspilte seg i Kina akkurat det samme som i Sovjet, en omfattende fengselsindustri, tusenvis av konsentrasjonsleire, en systematisk masseutryddelse av mennesker, kynisk, blodig og fullstendig hensynløst. Nettopp fordi det var dette som var hensikten, skjult bak noe de kalte “kommunisme”; et bedrag om bedre sosiale forhold for de som sto nederst på rangstigen, et bedrag som siden dengang ikke har forandret seg (om Maos arv, se her).

Slik kunne hungersnød og den kommunistiske brutalitet se ut i en av Maos Kinas fangeleire: «Dalai Lamas mangeårige livlege Tenzin Choedrak tilbrakte sytten år i ulike fangeanstalter. Jeg møtte ham i 1988. Etter tibetanernes opprør i 1959 ble han arrestert og sendt til Jiuzhen, en fangeleir i Quinghai. I 1960 ble matrasjonene mindre for hver dag. Etter noen måneder vaklet fangene rundt som levende skjeletter. I håp om å overleve begynte de å koke suppe på sine egne klær og lærbelter. Noen gjorde det til en vane å undersøke sin egen avføring i håp om å finne noe som kunne fordøyes en gang til.

Choedrak hakket opp sin store lærjakke og tygget den i seg bit for bit. Fangene døde som fluer, og noen begikk selvmord. De døde ble gravlagt på et jorde utenfor leiren. Iblant kom slektninger på besøk, noen helt fra Beijing og Shanghai,. For bare å bli fortalt at deres kjære hvilte på gravplassen uetnmfor leiren. Om de ville, kunne slektningene grave opp levningene og ta dem med hjem. Og mange gjorde det. Her som i mange andre leire, ble fanger henrettet for den minste ting. Hvilke lover de hadde brutt, fikk de aldri vite. Navnet til den dødsdømte ble kunngjort på en oppslagstavle. Etter straffen ble fullbyrdet, ble den merket med en rød hake» (fra Torbjørn Færøvik, Maos Rike, en lidelseshistorie, 2013).

Kommer sult, hungersnød og død?

«Kommunistene» hadde arbeidet i årevis med planer å tvinge hungersnød på folk…ideene å sette slikt ut i livet kom fra de samme bakmenn som drev frem den russiske, kinesiske og kambodjanske «kommunistiske» revolusjon og som skulle koste så mange millioner russere, kinesere og kambodjanere livet. I ovenstående dokument foreslår de faktisk langsomt å myrde hele befolkninger, å redusere inntak av kalorier fra 2800 pr dag til 1400 pr dag, som vil resultere i at 20% av befolkningen dør i løpet av ett år. Ingen andre enn «kommunister» kunne tenkt ut og formulere slikt og tro meg, de mener det alvorlig. Foto fra Iceagefarmers video.

Det dreier seg om gårdsbruk og industri for produksjon av mat. I USA er gårdsbrukene store enheter, de har dyrket store areal og innhøstede mengder er store. Rapporter peker på at noen har allerede begynt å stikke kjepper i hjulene for dem; avlinger har ikke kunnet leveres ut i salgsapparatet, har måttet bli gravd ned, melk har måttet blitt helt ut, potetbøndene har ikke fått tak i settepoteter til å dyrke nytt, frø til nye avlinger har blitt holdt tilbake. Hindringene og snublestenene så helt tilfeldige ut for den som ikke visste bedre, og opp i det hele fikk man plutselig et vell av virussmittede gårdsarbeidere; det ble innført tvangstesting, men bare av arbeidere fra Søramerika, innhøsting av frukt på store dyrkede områder ble lammet, koronaviruset dukket som troll av eske og ble åpenbart utnyttet maksimalt.

New World Order er et kommunist-globalistisk initiativ, og sult var fra begynnelsen av en del av strategiene for de kommunistiske overtagelser av både Russland, Ukraina (Holodomor) og Kina. Mange kinesere mener at hungersnøden var bakgrunnen for at de idag spiser katter og hunder. Som en del av Rockefellerplanen skal det i kjølvannet av pandemien også oppstå knapphet på matvarer som skal munne ut i tilstander av sult, sult skal brukes som tvangsmiddel til å myke opp motstand hos folk, opposisjon skal gjøres villig, folk skal bli føyelige.

Klaus Schwab, WEF,
Photo: Remy Steinegger

Koronavirus-pandemien er planlagt å forårsake en katastrofe i bibelsk målestokk, “hungerkatastrof av bibliska mått”, (51:30) ifølge SWEBB-TVs gjest, Jacob Nordangård. Han forteller at marxisten og eugenikeren Klaus Schwab, “lärjunge av Henry Kissinger” og grunnlegger av World Economic Forum beskriver dette i sin bok, Covid19, The Great Reset: Det skal oppstå mangel på mat, mangel på penger og mangel på energi. Hør intervju på Swebb TV med Jacob Nordangård, her.

Fra Schwabs bok: «Pandemien har slått tilbake på oss angående sikkerhet for distribusjon av mat, og i mange land kan det føre til en humanitær katastrofe og matkrise. Tjenestemenn fra FNs mat- og jordbruksorganisering spår at antall personer som kan komme til å lide under akutt matmangel kan være fordoblet i 2020 opp til 265 millioner» (s. 129 Covid19, The Great Reset, egen oversettelse).

Amerikaneren Jeff Berwick fra «financial freedom fighters» som kaller seg Dollar Vigilante, gjorde meg oppmerksom på at miljøer i den politiske øverste élite i demokratiske styrte delstater i USA allerede er igang med å redusere tilgang på mat. Noen av hans videoer ble fjernet fra Youtube, en bekreftelse på betydningen av hans opplysninger. Hør Jeff Berwick fra Dollar Vigilante om nedbygging av matproduksjon, 29:00, her, mere om nedbygging av matproduksjon, hør Christian i IceAgefarming, her og her.

Nordmennene har i mange år ikke lidd nød. Vi har hatt tilgang på både mat og materielle goder, ja til og med reiser til fremmede land har vi kunnet unne oss. For oss er sult i fremmedord, enn så lenge. For å få innblikk i hva sult kan bety, er et blikk på Ukrainas Holodomor (1932-1933) nyttig:

«Konfrontert med motstand mot kollektivisering bestemte regjeringen seg for å terrorisere befolkningen og sendte ut 25 000 fanatiske unge partimilitanter fra Moskva – tidligere versjoner av Mao’s Red Guards – for å tvinge 10 millioner ukrainske bønder inn i kollektiv. Hemmelige politienheter i OGPU begynte selektive henrettelser av gjengjeldende bønder. Da de røde vaktene ikke klarte å gjennomføre denne altfor store drapsbølge, ble OGPU beordret til å begynne massehenrettelser. Men det var det rett og slett ikke chekister (hemmelig politi) nok til å drepe så mange mennesker, så de bestemte seg for å erstatte kuler med et mye billigere dødsmedium – massesult. Alle frølager, korn, fór og husdyr ble konfiskert fra Ukrainas gårder. OGPU agenter og tropper fra den Røde Hær sperret alle veier og jernbanelinjer. Ingenting kom inn eller ut av Ukraina. Gårder ble oppsøkt og plyndret for mat og drivstoff. Ukrainerne begynte å dø av kulde og sykdom og sult» (fra Valdas Anelauskas bok om Sionismen i Russland).

Rockefellers rapport beskrev den planlagte hungernød, som et mulig scenario: “Stigende forbruk innledet uventet en eksplosiv stigende etterspørsel: Det forbedrede distribusjonssystem for matvarer skapte en krise i matproduksjonen på grunn av dette. Faktisk vokste etterspørselen etter mat eksponensiellt. I 2028, til tross for pågående innsats for å hjelpe frem “smart vekst”, ble det klart at verden ikke kunne støtte så rask vekst” (side 29 i Scenarios Future International Developement, Rockefeller Foundation, kan lastes ned, her). Men i virkeligheten var leverandørene av mat dyktige og hadde ingen vanskeligheter med å kunne dyrke frem og levere det folk flest ønsket.

Plutselig testet 358 arbeidere ved Foster Farms Livingston Plants positivt på smitte av koronaviruset, 8 døde sogar.

Myndighetene i Kalifornia vil legge ned Foster Farms Livingston Plants, kyllingprodusent.

“Its time to hit the reset button”, mente NWOeren California General Attorney Xavier Becerra om den store kyllingsprodusenten (her og her). Fabrikken må stenges. Hadde vi ikke hørt begrepet reset tidligere? Het ikke boken til World Ecomomic Forum-grunnlegger og erkeglobalist Klaus Schwab The Great Reset? Var ikke det å vinke sogar med en gjerdestolpe fra Kalifornia og over Atlanterhavet helt til Klaus Schwab i Sveits? Så vi ikke at de brukte viruset som påskudd for å legge ned matproduksjon, spør Christian i Iceagefarming?

“Arbeidere flykter fra gårdene for å unngå obligatorisk COVID-19-testing. California stenger ned kjøttprodusenter. Den “andre bølgen” har kommet som en kontrollert nedriving av vår matforsyning, for å tillate en totalitær, teknokratisk overtakelse av samfunnet. Spre advarselen og begynn å dyrke mat”, skriver Christian, Ice Age.

Men også naturen selv har hjulpet til. Været hadde alltid vært en nøkkel for både jord- og skogbruk. Så den som kunne bestemme over været, hadde mye makt i sine hender. Jeg husker selv kornåkre som lå flatblåste etter høststormer. Og vind, haglbyger og styrtregn kunne være en skikkelig strek i regningen både for kornbønder og grønnsaksdyrkere. Men aller verst var tørken. Og siden vi i årevis regelmessig har kunnet iaktta de mange striper som ble lagt igjen på himmelhvelvet rett før dårlig vær satt inn, kan vi jo lure på om visse miljøer har innflytelse på været, både på vind, regn og tørke? Har vi ikke hatt skog- og villbranner litt for ofte? Både i USA, Spania, Hellas og i Norge? Merkelig mange skogbranner? Var disse en forberedelse?

En forberedelse på hva som var under oppseiling, på en kommende villet katastrofe (“about 600 wildfires in a week have burned about a million acres”, her)? Og hvem skjøv våre egne politikere slik at de fikk solgt ut kornlagrene våre, slik at vi ingen kornlagre hadde igjen? Mente ikke både politikere og departementsbyråkrater at vi ikke trengte trengte dem, lenger? Men, alle destruktive prosjekter til tross, de behøver ikke bety at globalistene klarer å gjennomføre sine ødeleggelser. Dette er meget delikate kriminelle handlinger, som bare kan gjøres i det skjulte, hvis ingen skjønner det, det er helt umulig å gjennomføre åpenlyst. Globalistmarxistene får da altfor mange kjepper i hjulene, og også de koker med vann.

For hvis amerikanerne får øynene opp på hva som foregår, slipper de helvetet løs. Da vil marxistkommunistene være tvunget til å forsøke på andre måter, hvilket de også vil, men da vil også langt flere være på vakt, det kan komme til konfrontasjoner, hvilket de er redde for. De skyr alt som tvinger dem ut i åpent landskap. Så innsikt i tingenes tilstand, innsikt alene, som ikke trenger låver og lagringsplass, som ikke veier kg og tonn og må under tak, har en omfattende virkning. Det var derfor både Lenin, Stalin og Mao fra første øyeblikk bittert hatet de intellekturelle, de som hadde opparbeidet seg innsikt gjennom kunnskap og visste hva som var opp og hva som var ned på en spade.

Koronamarsj, demonstrasjon i Berlin 1ste August 2020, mot myndighetenes korona restriksjoner, omkring 1,3 mio deltagere.

Mao Tse Tung skrøt selv av at han hadde gravlagt 46 000 intellektuelle, mens en tidligere kinesisk keiser bare hadde begravd 460, også i levende live. “What’s so unusual about Emperor Shih Huang of the China Dynasty? He had buried alive 460 scholars only, but we have buried alive 46,000 scholars” (her). Kommunistene hadde aldri begrensninger når det gjaldt brutalitet, et slags merkelig forkvaklet menneskesyn. At mennesker levde i samfunnenes alle bevissthetsnivåer samtidig, kunne de åpenbart ikke begripe. Det så vi da også bekreftet i Kina på slutten av 2019 hvor myndighetene hensynsløst brukte “virus” som påskudd til å rydde opp i de opposisjonelles rekker, omkring 1 million kinesiske innbyggeres mobiltelefoner forsvant fra nett de siste høst- og vintermånedene.

Viruset var altså i virkeligheten et «angstvirus», som skulle trykke ned befolkningen i handlingslammelse, også i Kina. Man brukte egne media for det det var verdt, kjørte massivt på med skremselskampanjer, døgn ut og døgn inn. Siden det samme marxistglobale miljø sto for anthrax-terroren (miltbrann-bakterier) i USA i 2001 og symptomene på en slik forgiftning stemmer overrens med det som har blitt fortalt oss om covid19-infeksjon, bør man ved en alvorlig infeksjon testes for anthrax (miltbrann)-forgiftning. Det kan tyde på at de kan ha brukt dette i en mildere, men skadelig og også dødelig utgave for å skape skremselsoverskriftene i media. Det var Dr. med. Heiko Schoening fra Hamburg som gjorde meg oppmerksom på denne sammenhengen (fra Tyske legers opplysning om Corona (äerzte-für-aufklärung.de)).

En brutal og hensynsløs statsmakt

Kommunistene var alltid hensynsløst brutale. De terroriserte befolkningen gjennom forfølgelser, tortur og henrettelser i en demonisk, barnlig glede over å få kunne være de eneste ved makten, som en élite hentet fra helvetet. Fordi overalt der hvor de gikk gjennom historien lå millioner av andre menneskers endeløse smerter, lidelser og død i deres fotspor, de skapte kun et rent helvetet på jord, for andre. Først i våre dager kom sannheten frem og belyste dem og deres gjerninger og de likte det ikke det aller minste. De var besatte av å redusere verdensbefolkningen, gjemt bak det de kalte beskyttende vaksiner og trodde seg geniale, men vi skjønt etterhvert at også det var løgn. De byttet hest og kalte det for eugenetikk, de ville gjøre en akseptert vitenskap ut av det, de skrev det sogar ned i sten, Georgia Guidestones var deres verk; vi skjønte at de var bedragerienes mestre.

Bli med på Grunnlovsmarsjen den 13. september 2020 i Oslo, bli med og vis ditt engasjement for et fremtidig borgerstyrt Norge, kast ut partiene.

En av de fremste representanter utad for denne fanatiske ideologi var Henry Kissinger, men også WEFs grunnlegger Klaus Schwab og Bill Gates senior, båret frem av Familiene Wallenberg, Rockefeller og Rotschilds. Deres høyborg og skanse i USA var FN, arnestedet for mang en konspirasjon etter Andre verdenskrig. Og var de ikke der, var de i EU i Brussel eller Geneve i Sveits, i WHOs bygninger hvor deres mørkladne prosjekter og gjerninger skulle klekkes ut. Kina hadde de allerede i terrorens kyniske grep, med en befolkning tyrannisert og knuget ned til slavers lydighet. Der sladret naboene villig vekk på hverandre, det var de ondskapsfulles glanstid, der var smarttelefoner påbudt ved lov da en omfattende overvåkning var forutsetningen for å kunne utøve en brutal undertrykking.

Ble en kvinne gravid, skjulte hun det så lenge hun kunne for å beskytte sitt lille barn, men det varte det ikke lenge før statsapparatets ivrige tjenere hadde fått nyss om det og kom mannsterke på besøk for å hente henne til tvangsabort. Slik opererer marxistglobalistene, blinde for at dette hadde en katastrofal virkning for det kinesiste samfunn. Men da dette ikke var nok, prøvde de gjennom partikkelakseleratoren i Cern å åpne dørene på vidt gap for demonenes inntog i vår fysiske verden. Det gjaldt makt, makten å skremme folk til taushet. Men de skremte også folk med sykdom, bakterier og virus, deres mange folkehelseinstitutt rundt om i verden, sikret dem inntektene. Bill Gates’ nye GMO-vaksiner, må sees i samme åndedrag, se artikkel Midtifleisen, her, hva H. Allum har å si om det, hør her. Mye vond og gammel lukt vil strømme ut, når lokkene på alle deres mørkladne gjerninger skal åpnes for dagslyset.


Lenker: «Unterlassene Hilfeleistung,» unødvendig utelatelse av medisinsk hjelp, Ken FM, her, 1:04:15 og her, om utsatte legekonsultasjoner i Norge, her, de näst inntil avlivar, her, extra deaths in community is not explained, her, hør Dr. Chris Witty,12:42, her, David Icke på Trafalgar Sqare i London 29. august 2020, hør ham, her, Max Igan om kromosom 8, her, (13:38-15:49), Deborah Birx, “a liberal approach to mortality”, her, hør Fauci, her, hør den amerikanske Dr Carrie Madej, her, hør fra Magufulis pressenkonferanse, hvor han offentliggjør laboratorieanalysene, her, kommentar fra John C.A. Manley fra MuchadoaboutCorona, her og The Guardian, her, Holodomor historie, her, foto, her, om Maos arv, se her. Hør intervju på Swebb TV med Jacob Nordangård, her, Jeff Berwick fra Dollar Vigilante om nedbygging av matproduksjon, 29:00, her, mere om nedbygging av matproduksjon, hør Christian i Iceagefarming, her og her, LA Times om kyllingprodusent, her og Iceagefarming om samme, her, rapport fra Rockefeller Foundation, 2010, kan lastes ned, her, “about 600 wildfires in a week”, her, “Mao buried alive 46,000 scholars”, her, se artikkel om GMO vaksine Midtifleisen, her, hør hva H. Allum har å si om det, her, om konsentert matmakt i Norge, her.


Jeg takker de lesere som tok seg tid å lese artikkelen, takker for anledning til å formidle mine tanker om koronatiden; det er dere lesere som i søken etter kunnskap og innsikt, utgjør en kommende forandring i samfunnet, og kun dere. Det skjer ingenting av seg selv, hver enkelts engasjement er avgjørende for alle.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
PR
PR
Anonym
3 år siden

Kanskje på tide å samle oss? Vi trenger nok en egen frivillig gerilja med infanterister, bombegrupper, anti-politi-terrorgrupper for å hanskes politi og forsvar som vil bli de største utfordringene, skarpskyttere, piloter, samband og infrastruktur skal vi klare å redde landet vårt fra denne mafiaen som styrer nå. Man trenger bare en del av dette for å sette igang, så vil resten av saueflokken som sitter på gjerdet våkne og hive seg med når de innser at denne regjeringen antakelig må fjernes med makt. Jeg er redd det er dette som ganske snart kommer til å skje.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  PR
3 år siden

PR – du vil altså løse problemene med de samme metodene som fikk oss inn i denne situasjon? Det er hva jeg kaller toppen av galskap! Repetere hva som har feilet og forvente et annet utfall.

Løsningen er simpel, men jeg har liten til ingen tro det vil skje. Møter ikke de statsansatte på jobb kan ikke mafiaen fortsette arbeidet. Skal Jens, Jonas, Erna og Raymond løpe rundt som torpedoer, bedre kjent som politi, og kreve inn skatt? Da avgår de med døden første arbeidsdag.

Ingen ansatte – hverken politi eller militær.

Mulig du har hørt denne frasen, litt vel ofte; komplekse problemer krever komplekse løsninger. DA er man evneveik!:-)

Alle offentlige ansatte; SI OPP JOBBEN! Da snakker vi ordentlig panikk, hos frimurerlosjen…

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Det er mange norske samfunnstopper som syslet med rasehygiene,jeg har glemt navnene,men mener å huske at helsedirektører og leger,politikere fra politiske dynastier har vært dypt engasjert i dette såkalte faget.
Den internasjonale listen over maktpersoner som har engasjert seg i dette er nesten uendelig,men fortsatt er det mulig ,på enkelt vis å finne frem fakta som bekrefter det Sven Inge opplyser om.
Og glem ikke Georgia Guidestones,der er målet til galningene hugget i stein.

Øyvind Aarsnes
Øyvind Aarsnes
Abonnent
Svar til  Jan
3 år siden

Ja Jesus sier så klart og tydelig “om jeg må tie så skal stenene tale” Granittstenene i USA GEORGIA FORTELLER KLART OG TYDELIG HVA SATAN HAR PLANLAGT og Bibelen sier at han er bare kommet for å stjele myrde og ødelegge. LØGNENS FAR.

anders
Skribent
3 år siden

Et sitat ifra KRISTUS (2007): Ja riktig, HAN er her nå):

Because people are on the threshold of a world crisis of enormous proportions, it is vital for survivial that I, the Christ,
should reach all who will listen

« Forrige artikkel

Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder…

Neste artikkel »

Tok du vaksinen? Det var ikke Korona, det var korrupsjon…

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x