Terrorister bomber Norges regjering?

46.4K visninger
5 minutter lesetid
567

Det meldes at ‘terrorister’ har bombet regjeringsbygget i Norges hovedstad Oslo i ettermiddag ca. 15:30. Statsministeren er ikke skadet meldes det.

Etter dette falsk flagg angrep er nok alle nordmenn potensielle terrorister som må overvåkes og kontrolleres ennå bedre enn før.

Selvutnevnte eksperter godkjent av Illuminati i den strengt kontrollerte mainstram media ala Murdock-imperiet, kommer med sine analyser og spekulasjoner i en frisk strøm nå om hendelsen og hvem som står bak den. Oftest støtter de den politisk korrekte og Illuminati-godkjente versjonen. Alternativmedia vil også analysere, på sin måte. Der kan være andre forklaringmodeller enn «‘ekspertisens«‘.

Stor eksplosjon ved Regjeringskvartalet
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3196083.ece

“Mandag tar utenriksministeren imot palestinernes president Mahmoud Abbas. De to skal diskutere situasjonen i de palestinske områdene, samt undertegne en avtale som fører til at palestinernes representant i Norge oppgraderes til ambassadør.

Ifølge Støre er Norge klar til å anerkjenne en palestinsk stat.

– Vårt budskap er klart. Vi står klar til å anerkjenne en palestinsk stat når den er klar. Den bør være avklart slik at den har grenser, at den har det en normal stat må ha. Da må okkupasjonen på en eller annen måte ta slutt, og det bør skje gjennom forhandlinger, sier Gahr Støre til TV 2 Nyhetskanalen.

I høst er det ventet at Mahmoud Abbas vil bringe anerkjennelse av en palestinsk stat opp for FN, og søke FN-medlemskap for en stat innenfor grensene før krigen i 1967.”
http://politisk.tv2.no/nyheter/jonas-gahr-st%C3%B8re-%E2%80%93-norge-star-klar-til-anerkjenne-en-palestinsk-stat/

Fire dager senere eksploderer det i Oslo. Oslo-avtalens hjemsted. Noen vil ikke ha noen egen stat, eller noen fredsavtale?

“Jonas Gahr Støre: – Okkupasjonen må opphøre, muren må rives og det må skje nå
Utenriksministeren ble møtt med krav om at Norge må anerkjenne en palestinsk stat da han besøkte AUFs sommerleir torsdag.”
http://politisk.tv2.no/nyheter/st%C3%B8re-om-israel-palestina-konflikten-%E2%80%93-okkupasjonen-ma-opph%C3%B8re-muren-ma-rives-og-det-ma-skje-na/

Sannhetsbevegelsen og alternativkulturen i Norge har blitt for sterk og innflytelsesrik på den politisk korrekte massebevisstheten, og den kollektive bevissthet blir for opplyst. Propagandaen virker ikke lenger.  Globalistene avsløres stadig mer. De iverksetter motkreftene – trår i aksjon.

MK-Ultra offer på Utøya?

Våpendesperadoen på Utøya, the lone gunman, ser ut som norsk og snakker norsk, sier VG, men hva slags nordmann kan gjøre dette? Hva skulle motivet være? Har vi med en patsy å gjøre? En tankekontrollert zoombie? Slike som det ble forsket og eksperimentert på mennesker for å skape på Gaustad Sykehus, med CIA støtte under Monarch/MK-ULTRA, under ledelse av overlege Sem-Jacobsen?

«– Vedkommende var utkledd som politimann da han kom ut til øya, sier informasjonssjef i politiet i Nordre Buskerud, Bjørn Erik Sem-Jacobsen, til NRK.»
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7723431

Er det mulig for en enkelt person å gjøre alt dette alene?

Tankekontrollerte mordere

Terrorisme mot sitt eget folk for å trygge makten og sikre agendaen, har vi sett i andre sammenhenger, fra enkeltpersoner i maktposisjoner, som er mer lojal til andre stater enn sin egen. Stikkord, 9/11.

Norsk 9/11?

Hendelsen har mange likhetstrek med falsk flagg operasjoner ala 9/11. Udåden vil påstås å være av ‘terrorister’ slik som 9/11 i 2001 i New York ble påstått å være, rasende muslimer med boksåpnere som truet amerikanske verdier og misunte dem deres  «friheter».

22/7 kl.15.30. 2+2+7 =11….1+5+3–= 9= 9/11.

Siden har amerikanske politikere innskrenket friheten med Patrotic Act og Homeland Security Act.

Hvis det er noen som Storberget, Stoltenberg og Grete Faremo i Trilaterale Kommisjonen som ønsker å innføre strengere regler og overvåkningsregime i Norge, for å beskytte korrupte makthaverne mot rasende folk som hele tiden blir lurt av politikerne, globalistenes lakeier, så vil det nå bli mulig å innføre. Denne ‘terroraksjon’ var akkurat det de trengte, de som vil ha det slik. Veldig beleilig. Folket vil samtykke. DLD holder ikke.

Resultatene uteblir ikke.  Som George W. Bush sa; «enter er dere for oss eller med terroristene» og «ikke la oss høre på alle disse konspirasjonsteoretikerne«. Strengere regler må til for å beskytte de ansvarlige politikerne mot folkets vrede om sannheten blir kjent. Harde virkemidler tas i bruk for å rettferdiggjøre inngrepene i folks friheter. Nettsider kan bli stengt, som følge av å oppfordre til ‘terrorisme’. Folk kan bli fengslet for å hjelpe ‘terroristene’. Imaginære terrorister blir skutt og dumpet i havet.

Det trengs også argumenter for å rettferdiggjøre krigen Norge fører mot Libya, og utvide den til også angrep av Syria og Libanon. Det kan også være andre årsaker, terror fra Israel sin side:

«On the other hand it might be other forces. Just a few days ago our Secretary of State; Jonas Gahr Støre said the following: “Palestinians can govern themselves”, and proclaming that Palestine should get an own state separate from Israel. Palestine’s president Mahmoud Abbas was in Oslo the 18th of July to further and upgrade Norway and Palestine relations. Palestine will get a ambassadeur in Norway.

Norway is known to be “Palestine-friendly” and that makes this situation very interesting.»
http://www.prisonplanet.com/norway-blast-near-prime-ministers-office-in-oslo.html

Norge var iferd med å avslutte krigen mot Libyas befolkning, og BOOOM, så kommer smellet, og krigen kan vel bli forlenget, kanskje mot noen flere land?

Terrorister bomber World Trade Center

Jødiske Dr. Alan Sabrosky, US Marine Corps veteran, sier at Israel og Mossad var sterkt innvolvert i 9/11 som ledd i den sionistiske planlagte verdensovertagelse. De må valse over all motstand hos folkene mot elitens planer, og de må destabilisere ethvert land, i sine geo-politiske planer for Stor-Israel, sier han i video i intervju med Press TV i Iran.

http://youtu.be/u_Ffz0koJbI

Sabrosky som også er redaktør for nettmagasinet Veterans Today, påpeker  at jødisk nasjonalisme har ingenting med judaisme å gjøre, i intervjuet med iranske PressTV.

«Hva vi trenger å stå opp og si er ikke bare de angrep USS Liberty, som de gjorde 9 / 11. De gjorde det. Jeg har hatt lange samtaler i løpet av de siste to ukene med kontakter på Army War College, ved deres hovedkvarter, og der gjorde Marine Corps, og jeg det helt klart i begge tilfeller at det er 100 prosent sikker på at 9 / 11 var en Mossad operasjon. Period. » – Dr. Alan Sabrosky, March 14, 2010

Terrorister bomber Wall Street

En katastrofal terrorist bombing rystet Wall Street kl 12:01 den 16 september 1920 i New Yorks finansdistrikt, 38 ble drept og 143 alvorlig skadet.

Blir interessant å se hva de sionist-vennlige avisene i Norge, ala sionist-Murdock imperiet, blir pålagt å skrive om saken.

Denne kan tyde på at kritisering av politikeres virksomhet, som å gå til folkeretttslig ulovlig krig mot Libya, blir forbudt i Norge:

“Politiet tror etter det NTB kjenner til at det er samme mann som står bak begge angrepene. De har mistanke om at dette ikke er internasjonal terrorisme, men en lokal variant rettet mot det bestående politiske systemet. Politiet skal være kjent med miljøet mannen er knyttet til.”
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/falsk-politimann-sett-paa-begge-aastedene-3544528.html

Har TV2 her gitt oss en flik av agenda? Skal internasjonalistene forby kritikk av sin internasjonalisme/globalisme? Skal alle argumenter som stikker hull på den sosialistiske utopien bli forbudt nå?

Oslo-borger vitne, i teleintervju med Alex Jones:

http://youtu.be/K17eZioS_hA

Denne artikkel oppdateres etter som ny informasjon blir tilgjengelig.

Relatert

Falskt flagg operasjon i Sverige
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/falskt-flagg-operasjon-i-sverige/

Norge bomber mest i Libya
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4098559.ece

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

567 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Muligens Gaddafi som står bak:
«– Hundrevis av libyere vil bli martyrer i Europa. Det er øye for øye, tann for tann,.

Det sier Gaddafi i en tale til om lag 50.000 tilhengere i Sabha, nær 800 kilometer sør for hovedstaden Tripoli.
– Dere kommer til å angre

– Dere kommer til å angre, Nato, når krigen kommer til Europa, sier han.

– Det libyske folk har ingen problemer, det er det kolonimaktene som har. De vil kontrollere oljen vår. De er misunnelige fordi Gud ga oss den gaven. Men vi frykter dem ikke. Vi har ikke noe annet valg enn å stå imot, bli martyrer og kjempe til siste slutt, sier Gaddafi.»
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7707542

avaaz.org
avaaz.org
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Hei, mye av det nyhetsspeilet skriver er interessant. Jeg er ikke enig i alt, men som sagt mye er interessant.

Men jeg syns dere skal chille litt mht. dette. Det trenger ikke nødvendigvis være en «false flag» operasjon helt automatisk som mange av dere tilsynelatende tror.

Det kan også være ‘vanlig’ terror, gjort av noen føkkings gærninger som ikke tåler å se noen føkkings tegninger.

Antipsion
Antipsion
Abonnent
Svar til  avaaz.org
12 år siden

Vi forsøker ihvertfall å finne svaret, i motsetning til MSM som dikterer hva som er sant.

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  arifkarim
12 år siden

Jeg noterer at det gjøres sammenlikninger mellom 11/9, London, Madrid osv. i forhold til Oslo, som om de er gjenstand for samme type mønster. Det gjør meg glad fordi det blir det samme som å bekrefte at det som skjedde i Oslo i dag er ikke hva det er ment til å se ut som – mao falsk flagg. Bevisene fra de gamle mønstrene er nå så opplagt falske. Det jeg også noterer meg er at Norsk masse media fortsatt ikke har fått med seg hva integritet betyr når de selv ikke stiller spørsmål til historiens falsk flagg terror angrep.

Det eneste godt som kan komme ut av dette er et forenet folk. Om de forsøker å fragmentere som følge av dette, må vi arbeide for å bringe sammen, skape dialoger. Jo i dag fikk Norge sin ilddåp i transformasjon ved smerte – uansett hvem det måtte være som står bak. Våre responser er like viktig som deres udåd.

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
12 år siden

merker meg at ikke ett eneste regjeringsmedlem er skadd «Ingen av medlemmene i regjeringen skal være blant de skadde i eksplosjonen i regjeringskvartalet, sier statsminister Jens Stoltenberg til NRK» http://www.abcnyheter.no/nyheter/110722/fortsatt-omkomne-i-bygningene Det er nå merkelig synes jeg…Ble de varslet på forhånd? Eller var dette planlagt?

Michelle
Skribent
Svar til  Guri-malla
12 år siden

Ja er det ikke ironisk, de hevder hele tiden de er truet på livet, men aldri er det noen som prøver å drepe de, det er jo bare helt tilfeldige uskyldige som blir drept. Men likevel så er det egentlig regjeringsmedlemmene de prøver å drepe?

Øh, det er vel ganske så lett å drepe hvem som helst om du går inn for det uansett.

Ser ikke noe sted at regjeringsmedlemmer har vært utsatt for å kunne bli drept, heller ikke ønsker noen som helst å drepe de.

De kommer med disse løgnene, fordi illuminati skal rettferdiggjøre drap på tusenvis av uskyldige i land som blir feil i forhold til FN og New World Order. Snakk om ritualer. Det er på tide regjeringen våkner fra hypnosen!

Gaddafi avslørte NWO på direktesending fra FN-bygningen:
http://www.youtube.com/watch?v=TZFiHAX1POQ&feature=related

Men de er jo ikke interessert i å drepe Gaddafi egentlig seff, da er jo krigen over, det viktigste for de negative aliensene som jo styrer alt, er å få drept mest mulig dessverre..

Ragnarocknroll
Ragnarocknroll
Abonnent
Svar til  Guri-malla
12 år siden

Faan, du er sjuk. Et helt land står mitt oppi tidenes mest avskyelige henrettelse og du greier å antyde at regjeringa står bak.

Faan, du er sjuk.

Blir det innskjerpinger i kjølvannet av dette, noe dere frykter/forutser, er det sider som denne som blir dissikert.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  arifkarim
12 år siden

Her vinker stoltenberg adjø til sine lovende unge rebelske etterkommere, for siste gang.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article2549528.ece

Det som skjedde på Utøya var et bestillingsverk, nøye planlagt likvidasjon av kritiske røster. Dette var Stoltenbergs kveling av ungdomsopprøret mot han, som de siste 2årene har fått en revolusjonær vending. Gjerningsmannen har vært på øya og blitt kjent med ansiktene på hitlisten hans. Dette var ingen tilfeldig våpendesperado, jeg har følgt med på AUF’erne det siste året og spessielt la meg merke til en ung lovende mann ifjor da Gazaflotillaen ble angrepet, var det en demonstrasjon utenfor regjeringskvartalet i sommer, som var veldig kritisk til Norges politikk i midtøsten og var krass og nesten «jeg kommer for å ta deg stoltenberg» i tonen. Flere av AUf’erne anser sjefen som bilderberger og udemokratisk. Er det noen som fikk med seg Støre nektet å evaluere en «Boikott Israel?» hva så om de annerkjenner en Palestinsk stat, Israel vil aldri annerkjenne medmenneskelighet og etter en uke vil Mossad eller Hamas gjøre noe som får krigen til å begynne igjen. Det er ingen regler imot stat mot stat krig.

Frimurern var rolig og hadde god tid. Dette er ingen våpendesperadotrekk, det er en asssassin, en som må se om han finner fks min helt utenfor regjeringskvartalet i fjor, jeg håper jeg finner videoopptaket, eller noen artikler, så jeg kan finne bilde hans, for han var den som skulle bli den egentlige AUF’ledern, istedenfor denne nye Stoltenbergkopien(snakker helt likt som stoltenberg) BIOCLONE version 2.0 – han var ikke tilstedet under hendelsene. Merkelig?

Jeg kommer tilbake senere.

Malurt
Malurt
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Idiot.

Malurt
Malurt
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Fra FB-revolusjonspartiet sin side:

«Armin Bahrami

Mens Sentinmentale Norge sørger i hjel i hundretusen sorger, stikker jeg til tusenfryd :) Er det noen som har funnet lister over offerene? Jeg tror kun 10-12 som var på hitlisten ble drept. Resterende tall ble pumpet opp for å kunne definere dette som et terrorangrepanslag/massakre i verdenstoppen.

17 minutes ago»

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Malurt
12 år siden

Shame on you, Armin.

SHAME!!!!!!!

Sentimentale Norge???

Hvor hjerneskadet er du egentlig?

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Malurt
12 år siden

Himmel og hav. Hva er det du er lagd av?

Hvis NS har noen baller i det hele tatt så sparker de deg ut prompte.
Men det er vel litt for mye å håpe på…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Malurt
12 år siden

«Jeg tror kun 10-12 som var på hitlisten ble drept. Resterende tall ble pumpet opp for å kunne definere dette som et terrorangrepanslag/massakre i verdenstoppen.»

Hvordan våger du, Armin?

Om få dager kommer listen over omkomne til å bli sluppet, med navn, alder og bilde. Det kommer til å bli svært traumatisk.

Kanskje du vil face familiene og si at tallet er pumpet opp?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Malurt
12 år siden

Herregud.

Armin du er syk i hodet. Du er en psykopat. Noe jeg faktisk har visst lenge. Håper faktisk du blir buret inne snart.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Malurt
12 år siden

Var det noen som fikk med seg nedjusteringen?
Vil vi snart komme til det virkelige tallet jeg anslo?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Malurt
12 år siden

De fleste av oss har fått med seg nedjusteringen.

Takk og pris for det…Tallet er likefullt hinsides enhver fatteevne!

Du anslo 10 – 12 stykker.

68 er bekreftet på Utøya. 8 i Oslo. Flere er fortsatt savnet.

Du er en liten liten mann, Armin.

SHAME…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Malurt
12 år siden

Personangrep?

Når du vanærer ofre og etterlatte etter tragedien får du bare finne deg i å få passet ditt påskrevet.

Det finnes ikke ord sterke nok i mitt vokabular til å beskrive slike som deg Armin, men liten er du.

I mine øyne i hvertfall.

Michelle
Skribent
Svar til  Malurt
12 år siden

Kødder du nå Armin, mener du virkelig at vår kjære Frank Aune er losjemedlem? Kan du si noe om dette Frank og hvorfor du eventuelt er medlem? Hva mener du om de ulike retningene i losjene? Jeg vet de fleste i brorskapet er snille mennesker og at mind-controllen øker i takt med gradene seff og det er ulike retninger, på en måte likt med boka bibelen (flere ulike forfattere). Men er det derfor Nyhetsspeilet er ganske kjent også, er NS egentlig en del av et større maktapparat?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Malurt
12 år siden

Michelle. Frimurere er barnepedofiler. Jeg skal ikke si med hundre prosent sikkerhet at grunnen til Frank Aune’s publiseringsnekt mot barnevernet skyldes hans private tilgang til barnehagen.. Ble det for mye for deg og dine overherrer at barnehandelen i Norge blir avslørt , herr Ansvarlig Redaktør? http://www.norgespartiet.no/barnevern/177-nar-en-mor-blir-fratatt-sitt-barn-med-vold.html

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Malurt
12 år siden

Vandalf: Behring har tydeligvis klart å sette sine preg på deg. Hans Manifest. Er infested in Man. Du er ikke bedre enn de du fordømmer. Jævla hykler.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Malurt
12 år siden

En vakker dag vil du se hvordan du har skjemt deg selv ut, Armin. I full offentlighet til og med…

Det vil bli en ubehagelig oppvåkning for deg.

I mellomtiden har du brent alle broer til det siviliserte samfunn gjennom din hatpropaganda og løgnaktighet.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Jonas Gahr Støre: – Okkupasjonen må opphøre, muren må rives og det må skje nå.

Utenriksministeren ble møtt med krav om at Norge må anerkjenne en palestinsk stat da han besøkte AUFs sommerleir torsdag.
http://politisk.tv2.no/nyheter/støre-om-israel-palestina-konflikten-–-okkupasjonen-ma-opphøre-muren-ma-rives-og-det-ma-skje-na/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Arbeiderpartiets egen ungdomsleder i Hordaland, Tore Eikeland, advarer nå partiet sitt mot å skyte den vestlandske folkeviljen i stykker.

Advarer mot «blitzkrig» fra Ap
http://www.ba.no/nyheter/article5192448.ece

Fred være over hans minne.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Tore Eikeland (Hordaland Ap) er EU-tilhenger, men når det kommer til EUs 3. postdirektiv, sier han som «king Elvis»: – Return to sender.
http://www.aktuell.no/posthornet/Postdirektivet/article5560934.ece

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Overaskende mange på tusenfryd i dag til tross for været og denne sorgeopphetedesinnastemmningen med full forvirring og grumsete hat mellom øra jeg sier la kjærlighet være den den er, flytt deg hvis du ikke liker det Sinnataggen, alle er sinna om dagen, sinna på utlendinger som snakker, fordi gjerningsmannen var en frumurer som løp ærender for å spre mer frykt og bli hjemme spis deg til et fleskeberg, så dør vi alle sakte mens kjemikaliene på mat-tilsynets inspeksjonsrullebånd inneholder mer terror enn 100 stakkars mennesker som ga livet sitt for å offre alt for å fortelle sannheten mens Stoltenbergs svetter løgnene på Tv, mens CNN reportere i Lybia inviterte svikere på bilderbergmøte fordriver tiden sin på å skreddersy falske mediabilder for å sende våre borgere i ørkenen og dø for olje og grete faremos frimurske rævkjørere på vegne av en stadig større omslukende menneskespisende millitærteknologiskutvikling i lille Norge,Israel og sionistenes hjemmested da de flyktet med tempelridderne til mørkere trakter for å holde på pakten som stakkars brehing ble hjernevasket. Frimurere tror de står for det gode i de nederste grader, mot despoti og for den frie stemme, demokrati og folkevilje, men så ble de så store at de ble et eget folk, og nå skal de opprette stor-israel men først må vi glemme at det noen gang het et palestinsk folk. Det tar noen grader, i hemmelighetsskremmeriets underganger under frimurerbygget før du blir oppgradert til å virkelig vite hvem du tjener, ba’al shit. Babylon nå er det på tide at du faller.

New palladium Rite

Der endte frimureriet’s sjel

men også sjelløse mennesker søker nettverk og pengekontakter i alle samfunnslag som søker seg inn og blir sjelvoldatt, tar ikke lang tid før du mister deg selv.

Hold dere unna stortinget , Frimurerbygget er staten i staten, folket må skjerme seg fra disse massemorderne, nå har de i kirkens navn holdt på i 2000år. De sier de står for jesus , men de tjener virkelig den onde, deres handlinger viser det. Tankekontrolldiktaturet, jesus forfalsket sin egen død for han var en jøde, som ville gi stpeter , tempelridderne som bevokter mysterieskolene og de hemmelige selskaps ritualer og menneskeoffringer til sataniske fader og vatikanet en universal religion som plyndret jord, skatter, bedrev menneskehandel, kong salomo hadde 700koner, det bør si litt, alle tidsaldres hemmeligheter ble erobret i det lille 100års imperiet til David, som Jesus, forfalsket sin korsfestning nedopet og opplivet med eplesyre med maria magdalena ventende i grotten med aloe vera. Maria «aloe vera – mag da le na» Lost in translation or stolen from egyptian and persian nature loving caring cultures where thy food was thy medisin not meat, blodlust, sexcrave, pedhophila, rape, beklager, men jesus var ment for å forelske dere i lidelsene, samme som buddah og alle de andre profeter, som vil vi skal holde kjeft og elske vår fiende, til graven.

Jeg syns vi ikke skal la sorgen tie oss til stillhet, det er det de vil, jeg kan ikke holde kjeft, og jeg skammer jeg ikke Vandalf, du skylder offerene å grave etter sannheten, så om det er din egen statsminister som var den skyldige i landsforæderi som behring var et stakkars offerlam for, måtte gud ta vare på hans sjel og alle de forlatte. Dere ga deres liv for at vi skal gå i oss selv, og finne svarene, ikke som stoltenberg og tankepolitiet vandalf (PST) vil dere skal, overlate deres bedømningskraft som på nåværende tidspunkt er på samme nivå som et esel, eller et veldig huuuult nøtteskall til statlig etterkontroll, men se på tv, alle du ser kan ikke prate, det er vansklig eeehhh det er vansklig, vi kan ikke svare på noe, nasjonal sikkerhet, for hvem? Jødene? Jødenes sikkerhet? Gå tog for lybia

hvorfor gråter ingen for dem?
http://www.youtube.com/watch?v=T1v5eQLCj_s&feature=feedf

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Tore Eikeland skal være ein av dei omkomne sa Stoltenberg. Han fekk landsmøtet til å gå mot EU’s postdirektiv. http://www.youtube.com/wat​ch?v=eRzTUnL-QPc

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Selvsagt skammer du deg ikke, Armin. Det ville implisert at du hadde følelser…

Det handler ikke om å tie stille, men man kan gjerne tenke seg om både 2 og 3 ganger før man slenger beskyldninger i øst og vest.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

«noen få ubetenksomme og egenrådige mennesker har drevet dem fra deres embeter. De uten anseelse reiste seg mot de med anseelse, dårene mot de vise og de unge mot de gamle i en oppstand» Clemens, biskop av Roma(Ca 90-100e.kr)

Jesus og mange andre på den tiden stelte istand mye bråk mot keiserne og deres tempelriddere, for mer menneskerettigheter og medkjærlighet, som var en 300års revolusjon mot romerne og deres overfladiske livstil , slave og trell-bruk. Sannsynelig ble han tilslutt et offerlam i sine fienders hender, som ga romerne og israelerne(Leviathans) enorm myndighet Clemens mente at de avsatte lederne måtte få sin myndighet tilbake, og begrunner sitt krav med at Gud er dommeren og mesteren, som har avgitt herskerretten til biskoper, prester og diakoner, og den som nekter å bøye hodet, varsler Clemens at den som ikke er lydig mot de guddommelige insatte myndigheter, «får døden til straff».

Jeg er lei denne herskende tankegangen om at vi skal holde kjeft Vandal. Vennligst la folk snakke, gå å sørg i en grotte, jeg kan komme å rulle den store steinen forran inngangen så du kan tenke over hva du har gjort i fem dager, eller var det tre? Gå å bli lik-vasket, la din sjel bli frelst, så skal du få komme i mitt rike.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Jeg kjenner jeg dør litt inni meg hver gang jeg leser innlegg skrevet av deg?

Skriv noe fornuftig da vel… For en gangs skyld…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Da er det utrolig at du lever Vandalf, for du har vel lest endel av Armin`s innlegg?!

Malurt
Malurt
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Det er ingen som ber deg tie stille Armin. Skriv mere! Vi hjelper gjerne med å spre det ut slik at flest mulig der ute kan bli blendet av din messianske visdom.

Her er noe du skrev i januar:

«Armin Bahrami sier:
04. 01. 2011 kl. 13:11

Hitler jugend. Obamas Jugend, Stoltenbergs Jugend. Disse ungdomsfrontene, jeg skjelver i buksen av dem, de er mange, de er hjernevaska til å blindt følge landsforæderne, og snart plukker de opp våpen i kampen mot sine egne landsmenn.

stakkars barn, har ingen ting bedre å finne på , så de steller seg i veien for verdensfrelserne.»

idiotstriker
idiotstriker
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Fy faen Armin Bahrami. Du gjør meg kvalm. Hva du skriver er motbydelig. Drar på Tusenfryd og flirer av det hele. For ikke å snakke om «Stoltenbergjugend» kommentaren din over. Det er nettopp sånne som deg som gjennom ditt forskrudde syn på virkeligheten og den type innlegg bidrar til å inspirere slike massemordere vi så fredag. Og du skal liksom representere kjærlighet? Du er en ond, ond, ond mann. Null emapti, null kjærlighet, null etikk, null selvforståelse.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Fortell meg hva jeg ikke har skrevet? Jeg har fylt nettet deres med sannhet i 10 år. Søk «Jesusbarnet» på Aftenposten-debatt. Hitlers Jugend, var disse tankeløse ungene som venter på myndighetenes neste aksepterte folkelige tanke. DU gjør som du blir fortalt.

idiotstriker
idiotstriker
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Skulle tro det var ABB selv som uttalte seg.
Din hjerteløs jævel.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Innleggene du har skrevet her Mr Armin Bahrami, er de verste jeg noensinne har lest. Jeg blir kvalm! Jeg blir nesten redd! Du er en skam!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Mr Oslo
12 år siden

Du gjør dine landsmenn en stor tjeneste, slike «frustrerte innlegg» tjener eliten, din sikkerhet skal nå forsørges, slik at pappastoltenberg skal trøste deg med at slike frie stemmer på nettet forsvinner, så du kan sove trygt igjen. Natta!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
12 år siden

Mr Oslo gir bare uttrykk for det svært mange føler om hva du sier og står for.

At du ikke evner å ta dette innover deg er bare trist. En vakker dag tipper jeg at du kommer til å gremmes over det du har skrevet i full offentlighet.

Jeg oppfatter ikke at du har noe kjærlighetsbudskap. Tvert i mot. At du i det hele tatt får gå fritt ute sier ganske mye om rausheten i vårt demokrati.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mr Oslo
12 år siden

La «alle» de som er enig med Mr. Oslo selv gi utrykk for det, ikke inkluder mange i dine egne følelser Vandalf.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
11 år siden

Se der ja, 139 minustomler av 185 mulige for å si sannheten, nå 9 mnd etterpå ville det nok vært motsatt :)

Septikerene står i kø for å spy ut sine mest ondsinnede løyner for å hindre at sannheten kommer ut, Idiot, Psykopat, Du er syk i hodet, Hvor hjerneskadet er du egentlig?

Kanskje ikke så kult nå som de får alt opkastet i retur ?

Lurer på om septikerene er mannfolk nok til å be Armin om unskyldning for sin grove og ondskapfulle sjikane ;)

Men det vet vi allerede at dem ikke er, primatene krever bare ynskyldninger fra andre når noen svarer tilbake

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Her er litt mer vurderingsgrunnlag for å forske videre og evt avgjøre om det er grunn til å spørre sjefer innen politi, brannvesen, politikk, rettsvesen og media:
Blir vi løyet for? Hva holdes skjult med hvilke midler? Er det folket som må gjøre hele detektiv- og ryddejobben?

Her er noe å ta tak i:

http://img25.imagehaven.net/img.php?id=02DLSM644L_myst.jpg

Anders Breivik Court Trial Perjury by Police
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FUwhf9CWS8E#

Oslo explosion Anders Breivik a different perspective
http://www.youtube.com/watch?v=ahC42Zu5JEk

grubbegata
http://www.youtube.com/watch?v=1BWFYfMRk0w&feature=player_embedded

Seconds after the bomb attack in Oslo july 22nd 2011

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/27-svikter-i-den-offentlige-innsatsen-for-og-under-22-juli-terroren/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
11 år siden

anders behring breivik site:nyhetsspeilet.no https://www.google.com/search?q=anders+behring+breivik+site%3Anyhetsspeilet.no

Apropos mange tommeltotter og kommentarer med udelikate personbeskrivelser uten faktagrunnlag, Monty Python – Argument Clinic

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Mole sier:
22. 07. 2011 kl. 16:03
Fortsatt to bomber vi ikke vet hvor er, opplyser politiet på stedet til Aftenposten

Hæ, vet de noe ikke andre vet??

0 (0 stemmer)
Mole sier:
22. 07. 2011 kl. 16:04
http://www.dagbladet.no/2011/07/22/nyheter/innenriks/eksplosjoner/17413732/

0 (0 stemmer)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Politiet til Dagbladet klokka 17.25: Ikke noe som tyder på at det er flere bomber

Bra samkjøring av info!

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

16:03 til 17:25 er nesten 1.5t. Synes det er underlig at du ikke skjønner at det kan ha skjedd noen avklaringer på den tiden…

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

– Det kan komme flere bomber, sier politiet.

Ifølge Aftenposten.no er det fortsatt to bomber politiet ikke vet hvor er.
16-00

Det er også funnet udetonerte eksplosiver på Utøya etter attentatet.
23-20
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080604

Politiet visste klart at det var flere av de.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Politiet: Eksplosjonen var en bombe

Da kan vel media slutte å bruke gasseksplosjon som en mulig årsak.

knut bye
knut bye
Abonnent
12 år siden

Jeg er enig med deg, Tor, i din analyse av situasjonen. Nå vil våre «myndigheter» få en etterlengtet mulighet til å sette inn skjerpede terrorlover.
Mye likt 9/11

Sumo
Sumo
Abonnent
Svar til  knut bye
12 år siden

Okkulte krefter leker seg med tall. Vi har 9/11, disse er tall som har symbolikk. Ta dagens dato (22.07), bruk tallreduksjon og få 2+2+7 = 11. -Vet ikke om dette er tilfeldig..?

Kjetil S
Skribent
Svar til  Sumo
12 år siden

Sumo

Kan du opplyse om hvilke tall som IKKE har symbolikk?

Om dette hadde skjedd i dag, 05.08.2011, er jeg sikker på det ville vært sybolikk i dette tallet også også….

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
12 år siden

Vi skulle holdt oss unna Libya, vel vi fikk smake på vår egen medisin, noen andre nyheter? Det skjer eksplosjoner i Midt-Østen hver dag, hva er så spesielt med denne her?

BiggusD
BiggusD
Abonnent
12 år siden

False flag.

Busserulls
Busserulls
Abonnent
Svar til  BiggusD
12 år siden

Fy faen så arrogant å slenge ut favoritt slagordet mens det fortsatt dør folk! Fy faen at det går Ann å ha så lite medfølelse… Hvordan i helvete kan en terroraksjon få deg til å tro at det faktisk er en terroraksjon??? Uansett ville du vel sagt false flag?? Kan du peke på en eneste hendelse siste 10 årene som faktisk VAR terror?? Eller mener du det ikke finnes? Copy paste «false flagg» på alle media nå folkens! Vær god propagandasoldater! Hvor er realismen? Hvis det ser ut som en drit, lukter drit, smaker drit, så er det som regel en drit, og ikke en svært spesiell konfekt eller «false flag». Hva om det er nynazister som «angivelig» står bak ? False flag da også? Eller er det bare false flag hvis det passer inn i bildet at «de utpekte skyldige» er muslimer? Det er INGEN som vet hva som står bak ennå, hvis du da ikke selv var involvert i denne «false flag» aksjonen….

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  Busserulls
12 år siden

Din vrede mot påstander rundt falsk flagg spekulasjoner er forståelig. Jeg tror at alle som har skrevet innlegg med dette i tankene har for lenge siden kjent på den fortvilelsen, sorgen og medfølelsen for de som ble skadet, drept og alene. Du må være klar over at disse følelsene har blitt bearbeidet på forskudd fra andre undersøkelser mange har gjort, som for eksempel de som var på hyggelig ferie på Bali da to synkron bomber ble sprengt med en slik kraft at eksperter anta at en exotisk mini-nuk ble brukt. Evidensen for falsk flagg var så vonde å svelge at jeg var dårlig i flere dager etterpå. Sympati for de rammede er så alltid til stede selv om fokus er på andre nivåer av opplevelsen. Det er viktig som du skriver at vi vet for lite til å skrive noe konkret – samtidig passer dette rett inn i et mønster vi kjenner alt for godt fra før. Det er en krig på gang mellom mørke og lyse krefter og de mørke er i sine krampetrekninger før de klapper sammen – slik jeg ser det. Slike saker er tenkt til å skape frykt, fragmentering og mye intern krangling. Det er en dårlig tid for det nå.

Busserulls
Busserulls
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
12 år siden

Ser hvis ut til jeg fikk rett. Tilhører det høyreekstreme miljøet. Samt jeg fikk rett på at det da ikke passte inn i nyhetsspeilets propaganda om falsk flagg, så da var dere raskt ute med ny artikkel om at det nå (denne gangen?) ikke er falsk flagg. Fy faen så forutsigbart av nyhetsspeilet! Sa det med en gang at NS ville være raskt ute med å si dette er falsk flagg, og fikk rett.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  Busserulls
12 år siden

Jeg snudde faktisk opprinnelig på dette utsagnet på grunn av den ufattelige tragedien på utøya – en ondskapsfull handling som overskygger bombingen i Oslo fullstendig. Grunnen til det var at hendelsen ikke passet inn i den typiske «islamsk fundamentalist-terroraksjon M.O». Utsagnet kom før infoen om Utøya ga indikasjon om en sammenheng mellom de to anslagene.

Men nå som det har «kommet frem» at Breivik var en frimurer og bekjenner seg til en ny verdensorden-ideologi som tydeligvis er i dødelig opposisjon til den nye verdensordenen våre egne folkevalgte bekjenner seg til, tegner det seg et helt annet bilde. Nå har propagandaapparatet for alvor satt i gang maskineriet, og siden det kan vise seg at Breivik tilhørte en organisert internasjonal gruppering med flere «celler» kan vi i de kommende dagene komme til å se resten av Europa stramme inn betydelig på folks friheter for å «ta ned» denne trusselen.

Jeg er derfor svært skeptisk til alt som kommer ut i media fra nå av. Én ting er de avskyelige handlingene Breivik beviselig har utført alene eller med hjelp. En annen ting er «the spin», og det er nå og i de nærmeste dagene eventuelle realpolitiske vinklinger trer frem i lyset og besudler minnet til 100 uskyldige (hvorav mesteparten forsvarsløse barn) i narsissismens navn.

Det finnes psykopater som Breivik, som klarer å bevare en maske av menneskelighet til et visst punkt før trollet sprekker… og det finnes de som er som ham men aldri sprekker. Det jeg tror har skjedd fredag er at disse «menneskene» sammen har skapt et helvete. Jeg tror ikke det er snakk om en «lone gunman». Dessverre er det for oss på bakkenivå bortimot umulig å forstå realitetene i den krigen som kjempes i maktens kulisser internasjonalt, nå også i Norge.

Jeg vil likevel prøve.

idiotstriker
idiotstriker
Abonnent
Svar til  BiggusD
12 år siden

biggusD: Det finnes psykopater som Breivik, som klarer å bevare en maske av menneskelighet til et visst punkt før trollet sprekker… og det finnes de som er som ham men aldri sprekker.

Enig. Og flere slike tilfeller finner man nettopp på steder som Nyhetsspeilet. F.eks Armin Bahrami.

Enok
Abonnent
12 år siden

Ubekreftede meldinger om skyting på Utøya, AUF har sommerleir der ..

mikkel-rev
mikkel-rev
Abonnent
12 år siden

sikkert organisert via facebook eller twitter, internett sensur neste?

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  mikkel-rev
12 år siden

Ja, og sikkert forbud mot å kritisere politikere kommer nok. De korrupte kriminelle landsforrædere må beskyttes

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Hvis en drar ut for å bombe et annet land må ta med i regningen at det kan avle motreaksjoner!

lys-i-alt
lys-i-alt
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

NEI – da får man blomsterbluketter, takk og ros. Det pleier jeg å få når jeg kjefter på folk! de blir straks supermedgjørlige. Det gjør jeg også når noen påpeker feil ved meg selv – jeg lytter straks til dem og prøver å rette meg etter det de sier – jeg er nemlig ikke perfekt, og det er jeg klar over, siden jeg har utviklet meg selv så mye. Jeg møter aldri motstand inne i meg selv. mmmm

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Legg merke til at det er aldri en eneste VIP som dør i disse terroraksjonene.

Om du hadde vært en sint terrorist – hadde du ikke da ville skadet de du faktisk var sint på….?

Dette bare viser hvor lite vanlige menneskers liv er verdt for lederne: de ofrer de på den falske Terrorkrigens alter for så å implementere politikk som rammer flere vanlige, uskyldige mennesker.

Hadde NATO virkelig ønsket å drepe Gaddafi kunne de gjort det for lenge siden. Hadde de fæle terroristene virkelig ønsket å ta livet av Stoltenberg hadde de klart det også.

Det hele er et show. Det hele er et spill der det faktisk er vi som er under angrep. Ikke politikere.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Helt riktig, en terrorskaper ville uten tvil ventet til toppene satt og kunne flengt de alle. Ikke ventet til de alle var på ferie.

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Det er kanskje lettere å skade ubeskyttede sivile enn, f.eks. politikere med livvakter og annet sikkerhetsapparat rundt seg. Antakelig lettere å knerte deg enn Stoltenberg…

Michelle
Skribent
12 år siden

Samtidig blir folk skutt på AUF-leiren på Utøya:
http://www.dagbladet.no/2011/07/22/nyheter/utoya/terror/oslo/17415425/
Herregud, hva er det som foregår?

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

De vil nok påstå at det er Gadaffi som hevner krigen mot Libya.
Helt som Grete Faremo, Kissinger, Brezinski og Co i Trilaterale Commission planla det dette… ikke noe å hisse seg opp over, alt går etter planen.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Personen som har avfyrt skudd var utkledd som politi melder NRK, lett å komme inn på utøya nå ved å leke politi.

Terror, terror og mer terror.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

SISTE: Ambulansene får ikke kjørt inn fordi det fortsatt skytes på utøya

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Ca kl. 17.27: De første skuddene blir avfyrt på Utøya.
Cirka to minutter senere får operasjonssentralen i Nordre Buskerud de første illevarslende meldingene.

Kl. 17.38 sender politimesteren i Nordre Buskerud en anmodning til Oslopolitiet om assistanse fra politiets antiterrorenhet ”Delta”.

Kl. 17.52: Den første patruljen fra Nordre Buskerud ankommer fastlandet på andre siden av sundet i forhold til Utøya.

Kl. 18.03: En båt blir rekvirert.

Kl. 18.09: Beredskapstroppen fra Oslo ankommer stedet.

Kl. 18.25: Beredskapstroppen og mannskaper fra Nordre Buskerud går i land på Utøya.

Kl. 18.27: Anders Behring Breivik pågripes.

Mole sier:
22. 07. 2011 kl. 17:37
SISTE: Ambulansene får ikke kjørt inn fordi det fortsatt skytes på utøya
TIDSPUNKTET

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Ca kl. 17.27: De første skuddene blir avfyrt på Utøya.
Cirka to minutter senere får operasjonssentralen i Nordre Buskerud de første illevarslende meldingene.

Enok sier:
22. 07. 2011 kl. 17:01
Ubekreftede meldinger om skyting på Utøya, AUF har sommerleir der ..
TIDSPUNTET

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Her er de nye og oppdaterte klokkeslettene politiet opererer med:

Ca kl. 17.27: De første skuddene blir avfyrt på Utøya.

Cirka to minutter senere får operasjonssentralen i Nordre Buskerud de første illevarslende meldingene.

Kl. 17.38 sender politimesteren i Nordre Buskerud en anmodning til Oslopolitiet om assistanse fra politiets antiterrorenhet ”Delta”.
Kl. 17.52: Den første patruljen fra Nordre Buskerud ankommer fastlandet på andre siden av sundet i forhold til Utøya.
Kl. 18.03: En båt blir rekvirert.
Kl. 18.09: Beredskapstroppen fra Oslo ankommer stedet.
Kl. 18.25: Beredskapstroppen og mannskaper fra Nordre Buskerud går i land på Utøya.
Kl. 18.27: Anders Behring Breivik pågripes.
http://dt.no/nyheter/skjot-i-en-time-for-han-ble-tatt-1.6381381

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

– Hvor er kommando-soldatene? Det skulle jo vært helikopter her for lenge siden.
http://www.dagbladet.no/2011/07/24/nyheter/utoya/massakre/innenriks/17435509/

Mole sier:
24. 07. 2011 kl. 11:19
Ca kl. 17.27: De første skuddene blir avfyrt på Utøya.
Cirka to minutter senere får operasjonssentralen i Nordre Buskerud de første illevarslende meldingene.

Enok sier:
22. 07. 2011 kl. 17:01
Ubekreftede meldinger om skyting på Utøya, AUF har sommerleir der ..
TIDSPUNTET

lys-i-alt
lys-i-alt
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

skjønner ikke greia i det hele tatt – hvorfor skal de drive terror på en ungdomsleir?

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  lys-i-alt
12 år siden

Fordi halve familien til Gadaffi ble drept av en Norsk bombe, mest barn!
Hadde halvparten av min familie blitt drept, hadde også jeg gått inn i Rambo modus med hevnlyst.
Forøvrig er dette ikke rettferdig mot sivilbefolkning i Norge eller Libya, for å fore oljekåte finans akrobater.
At Libya får skylden er jeg ikke i tvil om, nå kan de fortsette å bombe uten å miste ansikt. Og neste land kanskje hvor NATO duden med to s’er i rassen og en s i musen! Og sånn sett siden jeg bor på andre siden av kloden, tar jeg ikke mellomlanding på Kastrup?

lys-i-alt
lys-i-alt
Abonnent
Svar til  lys-i-alt
12 år siden

Åja, så da har noen fra Gadaffi dratt hit for å drepe ungdommer her mener du?

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Velkommen til Den Nye Jorden.

Jens: – Jeg er uskadd og i sikkerhet
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3196146.ece

Phuuuuuu. Hele befolkningen puster lettet ut. Alle av deres dyrebare politikere er trygge! For en lettelse!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

Shame!!!!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

on Who?

Michelle
Skribent
12 år siden

Hvorfor skjedde dette nå i ferien? Hvem vil spre frykt uten å drepe noen egentlig i regjeringen etc som tillater krigingen for NATO? Bare drepe tilfeldige? Tyder dette på Inside Job? Angrep på regjeringsbygningen uten at noen «viktige» er der inne? Dette er helt sykt muffins! De rike som er på ferie, eller deltar i ritualer i Bohemian Grove er iallefall i sikkerhet..

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Alle vet at regjeringen og Stortinget tillater angrep på uskyldige i utlandet via NATO, men folk har problemer med at de kan tillate et angrep på folk i Oslo?
911 and 7/7 all over again?

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Om ikke annet så er folk i utlandet utlendinger, ikke norske ;-)

Medusa555
Medusa555
Abonnent
12 år siden

Tor Karlstad: Snedig at du allerede synes å vite hvem som står bak dette. Er du involvert, kanskje?

Medusa555
Medusa555
Abonnent
12 år siden

Og unnskyld meg: Det bildet er åpenbart manipulert.

lys-i-alt
lys-i-alt
Abonnent
Svar til  Medusa555
12 år siden

hvilket bilde? det sci-fi-bildet øverst før artikkelen, eller bilder fra oslo?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Tor Karlstad
12 år siden

Tor Karlstad;

Du er en vits…

Det det dør mennesker as we speak, og du har allerede konkludert?

Forakt er bare forbokstaven for hva jeg tenker om deg og dine likesinnede!

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Tja, hvem tror du er bak aksjonen, Vandalf?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jeg tenker at det er altfor tidlig å mene noe om…

Michelle
Skribent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Ja hva er målet med aksjonen? Alle som har posisjoner i Norge er jo uskadd, bare tilfeldige drept. Hvem har som mål å bare drepe masse tilfeldige mennesker, men være helt sikker på at ingen i regjeringen etc blir skadet?

Kanskje på tide folk skjønner at enten er den norske regjeringen under bevisst eller ubevisst overvåkning og kontroll av fremmede makter, hint negative Aliens!

For meg blir det vanskelig å ikke konkludere med eller tenke meg at regjeringen er både klonet og implantert med fjernstyrte nano-data-maskiner!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Herregud, Michelle…

Du kan ta de negative aliensene dine og stappe de en viss plass!

Michelle
Skribent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Hvorfor ble dette gjort da mener du Vandalf? Hvem hadde som mål å drepe masse uskyldige og helt tilfeldige mennesker? Hvorfor var regjeringen og alle med penger på ferie? Skjønner du ikke at negative aliens står bak?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Jeg skjønner at du er en søt liten kanin med en velutviklet fantasi.

Jeg tror det er altfor tidlig å trekke noen som helst konklusjon.

ABDC
ABDC
Abonnent
12 år siden

Ordet om terroraksjon spredte seg raskt. Så på flere kilder samtidig: de begynte langsomt å spørre spørsmålet til så en ‘ekspert reporter’ fra BBC bekreftet at det var tydelige tegn på dette. Plutselig var det klart at det hadde vært en bil med bombe! Og dette selv om de første kommentarene og filmene ikke kunne se tegn til noe slikt Det tok noen minutter til media rundt hele gjorden kun brukte overskrift ‘terroraksjon’ i diverse formuleringer.

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  ABDC
12 år siden

Hva ville du sagt var en naturlig forklaring på en slik eksplosjon da?

Michelle
Skribent
Svar til  Bambus
12 år siden

Inside job?

ABDC
ABDC
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

Hehe, ingen anelse, men det ville jo forsåvidt vært positivt om det feks hadde vært fra gass pga byggearbeidene som fant sted de siste dagene, eksplosjon ved uhell, da hadde vi i hvertfal ikke fått inskrenket våre rettigheter ytterligere.
Det var det jeg venta på i starten før de ‘bekreftet’ terror, siden det første jeg tenkte da jeg hørte om eksplosjonen var selvfølgelig mini-9/11 med følgende konsekvenser for oss.

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  ABDC
12 år siden

Og hvor kommer gassen fra, midt i Oslo sentrum?

Bambus
Bambus
Abonnent
12 år siden

Nøyaktig hva er det som tyder på at dette er en «false flag» aksjon?

Michelle
Skribent
Svar til  Bambus
12 år siden

Alt?

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Fint om du kan være litt mer spesifikk?

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Helpers of global jihad sies å ha noe med dette å gjøre!!!!!!!???

stjernebarn84
stjernebarn84
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

DE sier så ja. Men, det tror jeg IKKE NOE PÅ.

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Hvem sier det?

stjernebarn84
stjernebarn84
Abonnent
Svar til  Bambus
12 år siden

Hørte en kar på NRKS nettsending som sa det var blitt skrevet i ett eller annet «Islamsk Jihad Forum» på internett..

Dette forumet var spesielt vanskelig å få tilgang til sa han..

..Det var nemlig passordbeskyttet.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

En bør stille seg spørsmål om tidligere «terroraksjoner» er begått av Al Qaida og liknende siden Global Jihad igår tok ansvaret for denne aksjonen som Tv2 tidlig igår opplyste.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Fredag kveld melder svenske og amerikanske medier at en gruppe som kaller seg «Helpers of the global jihad» skal ha påtatt seg ansvaret for bombeeksplosjonen i Oslo.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/terrorgruppe-tar-paa-seg-ansvaret-3544508.html

Selvfølgelig melder amerikanerne dette.

Michelle
Skribent
12 år siden

Jeg tror ikke regjeringen og stortinget kanskje forstår at det er en inside job, isåfall har de blitt stilt ultimatum e.l.

Men at angrepet skjer uten at noen i regjeringen eller stortinget er angrepet, tyder på inside job seff. Hvem ellers har som mål å bare skade uskyldige? Hva er målet? Annet enn New World Order?

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Hvem har stilt ultimatum?
Terror rammer ikke alltid maktpersoner. Se bare på alle selvmordsbomberene i f.eks Afganistan!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

NATO, eller de som styrer NATO & FN har sikkert for lengst stilt ultimatum til regjeringen og ap og stortinget, enten så følger dere New World Order og får masse makt og penger, ellers så..

Jeg tror jo mest de er styrt som roboter og vet ikke selv egentlig hva som foregår naturligvis.

Våkn opp Norge og verden! Les iallefall noe annet enn mainstream media og tenk selv!

Bambus
Bambus
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Og du tenker selvsagt helt selv, uten påvirkning fra andre likesinnede i «the Tinfoil Brigade» . Et rent og ubesudlet sinn i motsetning til oss kanskje 4,5millioner tanketomme nordmenn.

« Forrige artikkel

Vil USAs statskasse kollapse den 2. august?

Neste artikkel »

Ekte terror og ikke falsk flagg denne gang?

567
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x