Terrorister bomber Norges regjering?

46.5K visninger
5 minutter lesetid
567

Det meldes at ‘terrorister’ har bombet regjeringsbygget i Norges hovedstad Oslo i ettermiddag ca. 15:30. Statsministeren er ikke skadet meldes det.

Etter dette falsk flagg angrep er nok alle nordmenn potensielle terrorister som må overvåkes og kontrolleres ennå bedre enn før.

Selvutnevnte eksperter godkjent av Illuminati i den strengt kontrollerte mainstram media ala Murdock-imperiet, kommer med sine analyser og spekulasjoner i en frisk strøm nå om hendelsen og hvem som står bak den. Oftest støtter de den politisk korrekte og Illuminati-godkjente versjonen. Alternativmedia vil også analysere, på sin måte. Der kan være andre forklaringmodeller enn “‘ekspertisens“‘.

Stor eksplosjon ved Regjeringskvartalet
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3196083.ece

“Mandag tar utenriksministeren imot palestinernes president Mahmoud Abbas. De to skal diskutere situasjonen i de palestinske områdene, samt undertegne en avtale som fører til at palestinernes representant i Norge oppgraderes til ambassadør.

Ifølge Støre er Norge klar til å anerkjenne en palestinsk stat.

– Vårt budskap er klart. Vi står klar til å anerkjenne en palestinsk stat når den er klar. Den bør være avklart slik at den har grenser, at den har det en normal stat må ha. Da må okkupasjonen på en eller annen måte ta slutt, og det bør skje gjennom forhandlinger, sier Gahr Støre til TV 2 Nyhetskanalen.

I høst er det ventet at Mahmoud Abbas vil bringe anerkjennelse av en palestinsk stat opp for FN, og søke FN-medlemskap for en stat innenfor grensene før krigen i 1967.”
http://politisk.tv2.no/nyheter/jonas-gahr-st%C3%B8re-%E2%80%93-norge-star-klar-til-anerkjenne-en-palestinsk-stat/

Fire dager senere eksploderer det i Oslo. Oslo-avtalens hjemsted. Noen vil ikke ha noen egen stat, eller noen fredsavtale?

“Jonas Gahr Støre: – Okkupasjonen må opphøre, muren må rives og det må skje nå
Utenriksministeren ble møtt med krav om at Norge må anerkjenne en palestinsk stat da han besøkte AUFs sommerleir torsdag.”
http://politisk.tv2.no/nyheter/st%C3%B8re-om-israel-palestina-konflikten-%E2%80%93-okkupasjonen-ma-opph%C3%B8re-muren-ma-rives-og-det-ma-skje-na/

Sannhetsbevegelsen og alternativkulturen i Norge har blitt for sterk og innflytelsesrik på den politisk korrekte massebevisstheten, og den kollektive bevissthet blir for opplyst. Propagandaen virker ikke lenger.  Globalistene avsløres stadig mer. De iverksetter motkreftene – trår i aksjon.

MK-Ultra offer på Utøya?

Våpendesperadoen på Utøya, the lone gunman, ser ut som norsk og snakker norsk, sier VG, men hva slags nordmann kan gjøre dette? Hva skulle motivet være? Har vi med en patsy å gjøre? En tankekontrollert zoombie? Slike som det ble forsket og eksperimentert på mennesker for å skape på Gaustad Sykehus, med CIA støtte under Monarch/MK-ULTRA, under ledelse av overlege Sem-Jacobsen?

“– Vedkommende var utkledd som politimann da han kom ut til øya, sier informasjonssjef i politiet i Nordre Buskerud, Bjørn Erik Sem-Jacobsen, til NRK.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7723431

Er det mulig for en enkelt person å gjøre alt dette alene?

Tankekontrollerte mordere

Terrorisme mot sitt eget folk for å trygge makten og sikre agendaen, har vi sett i andre sammenhenger, fra enkeltpersoner i maktposisjoner, som er mer lojal til andre stater enn sin egen. Stikkord, 9/11.

Norsk 9/11?

Hendelsen har mange likhetstrek med falsk flagg operasjoner ala 9/11. Udåden vil påstås å være av ‘terrorister’ slik som 9/11 i 2001 i New York ble påstått å være, rasende muslimer med boksåpnere som truet amerikanske verdier og misunte dem deres  “friheter”.

22/7 kl.15.30. 2+2+7 =11….1+5+3–= 9= 9/11.

Siden har amerikanske politikere innskrenket friheten med Patrotic Act og Homeland Security Act.

Hvis det er noen som Storberget, Stoltenberg og Grete Faremo i Trilaterale Kommisjonen som ønsker å innføre strengere regler og overvåkningsregime i Norge, for å beskytte korrupte makthaverne mot rasende folk som hele tiden blir lurt av politikerne, globalistenes lakeier, så vil det nå bli mulig å innføre. Denne ‘terroraksjon’ var akkurat det de trengte, de som vil ha det slik. Veldig beleilig. Folket vil samtykke. DLD holder ikke.

Resultatene uteblir ikke.  Som George W. Bush sa; “enter er dere for oss eller med terroristene” og “ikke la oss høre på alle disse konspirasjonsteoretikerne“. Strengere regler må til for å beskytte de ansvarlige politikerne mot folkets vrede om sannheten blir kjent. Harde virkemidler tas i bruk for å rettferdiggjøre inngrepene i folks friheter. Nettsider kan bli stengt, som følge av å oppfordre til ‘terrorisme’. Folk kan bli fengslet for å hjelpe ‘terroristene’. Imaginære terrorister blir skutt og dumpet i havet.

Det trengs også argumenter for å rettferdiggjøre krigen Norge fører mot Libya, og utvide den til også angrep av Syria og Libanon. Det kan også være andre årsaker, terror fra Israel sin side:

On the other hand it might be other forces. Just a few days ago our Secretary of State; Jonas Gahr Støre said the following: “Palestinians can govern themselves”, and proclaming that Palestine should get an own state separate from Israel. Palestine’s president Mahmoud Abbas was in Oslo the 18th of July to further and upgrade Norway and Palestine relations. Palestine will get a ambassadeur in Norway.

Norway is known to be “Palestine-friendly” and that makes this situation very interesting.
http://www.prisonplanet.com/norway-blast-near-prime-ministers-office-in-oslo.html

Norge var iferd med å avslutte krigen mot Libyas befolkning, og BOOOM, så kommer smellet, og krigen kan vel bli forlenget, kanskje mot noen flere land?

Terrorister bomber World Trade Center

Jødiske Dr. Alan Sabrosky, US Marine Corps veteran, sier at Israel og Mossad var sterkt innvolvert i 9/11 som ledd i den sionistiske planlagte verdensovertagelse. De må valse over all motstand hos folkene mot elitens planer, og de må destabilisere ethvert land, i sine geo-politiske planer for Stor-Israel, sier han i video i intervju med Press TV i Iran.

http://youtu.be/u_Ffz0koJbI

Sabrosky som også er redaktør for nettmagasinet Veterans Today, påpeker  at jødisk nasjonalisme har ingenting med judaisme å gjøre, i intervjuet med iranske PressTV.

“Hva vi trenger å stå opp og si er ikke bare de angrep USS Liberty, som de gjorde 9 / 11. De gjorde det. Jeg har hatt lange samtaler i løpet av de siste to ukene med kontakter på Army War College, ved deres hovedkvarter, og der gjorde Marine Corps, og jeg det helt klart i begge tilfeller at det er 100 prosent sikker på at 9 / 11 var en Mossad operasjon. Period. ” – Dr. Alan Sabrosky, March 14, 2010

Terrorister bomber Wall Street

En katastrofal terrorist bombing rystet Wall Street kl 12:01 den 16 september 1920 i New Yorks finansdistrikt, 38 ble drept og 143 alvorlig skadet.

Blir interessant å se hva de sionist-vennlige avisene i Norge, ala sionist-Murdock imperiet, blir pålagt å skrive om saken.

Denne kan tyde på at kritisering av politikeres virksomhet, som å gå til folkeretttslig ulovlig krig mot Libya, blir forbudt i Norge:

“Politiet tror etter det NTB kjenner til at det er samme mann som står bak begge angrepene. De har mistanke om at dette ikke er internasjonal terrorisme, men en lokal variant rettet mot det bestående politiske systemet. Politiet skal være kjent med miljøet mannen er knyttet til.”
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/falsk-politimann-sett-paa-begge-aastedene-3544528.html

Har TV2 her gitt oss en flik av agenda? Skal internasjonalistene forby kritikk av sin internasjonalisme/globalisme? Skal alle argumenter som stikker hull på den sosialistiske utopien bli forbudt nå?

Oslo-borger vitne, i teleintervju med Alex Jones:

http://youtu.be/K17eZioS_hA

Denne artikkel oppdateres etter som ny informasjon blir tilgjengelig.

Relatert

Falskt flagg operasjon i Sverige
https://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/falskt-flagg-operasjon-i-sverige/

Norge bomber mest i Libya
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4098559.ece

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

567 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Polititopper på oppvaskmøte hos Faremo
Justisminister Grete Faremo (Ap) provoserte flere i politiet da hun skulle forklare hvorfor en begjæring om helikopterstøtte fra Forsvaret ble avslått.
http://e24.no/lov-og-rett/polititopper-paa-oppvaskmoete-hos-faremo/20294837

Jeg stiller spørsmålstegn ved om Trilateral -Faremo lider av en alvorlig psykose, og kognitiv dissonans.
Hun har “mistillit”. Det er etter min mening en ganske så forsiktig måte å uttrykke seg på.
Justisminister Grete Faremo (Ap) sier at PST har alvorlige utfordringer knyttet til å fange opp nye saker i en tid der trusselbildet er i stadig endring.

http://www.itromso.no/ntb/iriks/article6571435.ece
Kremt. Faremo? Husk nå dette med planken, og plask, plask, plask videre til Fiskeskjær.

Avsporing fra artikkelen. Eller er det det? Hvor er alle disse grusomme og farlige terroristene, lurer nå jeg på. Fremdeles intet sett, intet hørt. Vent nå, kanskje “regjeringen” er så psykotiske, at de ser usynlige spøkelser og terrorister overalt?
Ja, det må være forklaringen på det hele.
Så vet vi det.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Nå er APE-kattene igang med å frata oss friheten: Kamp mot ekstremisme i Europarådet

Torsdag møtte Europarådets generalsekretær Thorbjørn Jagland Arbeiderpartiets stortingsrepresentanter Lise Christoffersen, Anette Trettebergstuen og Håkon Haugli, som er medlemmer av Europarådets parlamentarikerforsamling.
Hensikten med møtet var å diskutere mulige tiltak i Europarådets regi mot hat og ekstremisme, som er et økende problem i Europa og som særlig rammer ulike minoriteter.

http://arbeiderpartiet.no/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Internasjonale-spoersmaal/Kamp-mot-ekstremisme-i-Europaraadet

Legg merke til at APE.no bruker uttrykket KAMP selv om det handler om “tiltak” i regi av Europarådet.

Som det står under bildet i denne fremsynte artikkelen – den første som ante ugler i mosen etter at bomben smalt den 22. juli:
“Stor eksplosjon ved regjeringsbygget i Oslo, forventes å gi nye strenge lover for overvåkning og kontroll av befolkningen.”

APE-partiet er ekstremt udemokratiske, og ekstremt hyklerske, som later som de ivaretar nordmenns interesser. Burde det ikke finnes en lov mot extremister som Jenz og Jonas?

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Nå er APE-kattene igang med å frata oss friheten: Kamp mot ekstremisme i Europarådet

Torsdag møtte Europarådets generalsekretær Thorbjørn Jagland Arbeiderpartiets stortingsrepresentanter Lise Christoffersen, Anette Trettebergstuen og Håkon Haugli, som er medlemmer av Europarådets parlamentarikerforsamling.
Hensikten med møtet var å diskutere mulige tiltak i Europarådets regi mot hat og ekstremisme, som er et økende problem i Europa og som særlig rammer ulike minoriteter.

http://arbeiderpartiet.no/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Internasjonale-spoersmaal/Kamp-mot-ekstremisme-i-Europaraadet

Legg merke til at APE.no bruker uttrykket KAMP selv om det handler om “tiltak” i regi av Europarådet.

Som det står under bildet i denne fremsynte artikkelen – den første som ante ugler i mosen etter at bomben smalt den 22. juli:
“Stor eksplosjon ved regjeringsbygget i Oslo, forventes å gi nye strenge lover for overvåkning og kontroll av befolkningen.”

APE-partiet er ekstremt udemokratiske, og ekstremt hyklerske, som later som de ivaretar nordmenns interesser. Burde det ikke finnes en lov mot sånne som Jenz og Jonas?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Mind control sleepers..

Alex Jones snakker her, rett etter angrepene, så jeg tenkte først at her var det ikke noe av interesse, men hører han snakker om at de som kunne like at muslimer ble stemplet som terrorister, ikke tenkte på at de selv kunne være neste.. fordi det ble sagt dagen før angrepene, at den typiske terrorist i fremtiden ville være lyshårede høyre-ekstreme personer osv.

http://www.youtube.com/watch?v=EM6AGAf8zOE&feature=related

Og slik sett fikk de rett fort. MK-perspektivet er viktig her. Fordi det er ingen tvil, om at de også har brukt K, og annen hjernevasking, for å trigge muslimer til å bli selvmordsbombere eller f eks voldta og drepe norske lyshårede jenter, slit gir utelling når det gjelder å spre hat og fremmedfrykt.

Fra pålitelige kilder, har jeg hørt, langt tilbake i tid, at det er mange “sleepers” i Norge…

Altså folk som er programert med MK, til å kunne drepe eller finne på annet som tjener NWO agenda, og som kan trigges.. når tiden er inne, til action.

En av dem var nok ABB. Men vi må forvente flere, i og med at en informert kilde sa dette + at de nå snakker om høyre-ekstreme som fiendebilde.. og hva har de til felles med muslimer?

Eksakt.. høyre-ekstreme og muslimer er Israels fiender nr 1..
Politiet har lenge overvåket spesielt, de to gruppene og forsøkt å bryte opp det høyre-ekstreme miljøet, i mange mange år. Det vet jeg fra innsiden, jeg har ikke vært i miljøet, men hadde noen bekjente som var. De fikk beskjed om å ikke ha kontakt med meg og mine venner, og jeg fikk beskjed, via en fange, at jeg ikke måtte ha med de å gjøre.

PST påstod, til denne fangen at ALT som jeg allerede da, ca år 2002 opplevde av overvåkning og trakassering, var pga min kontakt med 2 personer som var i det miljøet. Det var løgn, fordi trakasseringen og overvåkningen var pga justismord-sakene og kontakter i dissident-miljø heller, der vi utvekslet top-secret info osv.

Det interessante er at jeg fikk direkte beskjed og løfte om fred, dersom jeg kuttet ut dette konkrete ekteparet. Ekteparet fikk eksakt samme beskjed, og har selv sagt til meg: “Vi får ikke bestemme hvem vi vil omgås”.

Dette ble sagt å et besøk hjemme hos meg, hvor jeg ble informert om at de hadde hatt en fryktelig politi-rassia hjemme hos seg, på en viss dato.

Hun gråt da hun fortalte at øynene til de svartkledde politi-folkene var så iskalde og fulle av ondskap, at det var INGENTING annet der…
De var som maskiner.. ja, de var nok programmert..

Huset ble omringet grytidlig på morgenen, huset tilhørte egentlig politiet i distriktet der. Den var utleid tii ekteparet. De ble kommandert ut av sitt hjem, sammen med barna, og bad om hensyn til barna uten resultat.

De måtte stå utenfor mens politiet romsterte og endevendte huset.
De var enstelige for hva som kunne vært lantet av bugs osv..

Politiet sa til fangen, at politiet jobbet med å “bryte opp det miljøet”.

Ekteparet brøt kontakten rett etterpå, både med meg og hele dissident-miljøet. De var blitt lovet å får være i fred, om de brøt med sine venner.

Litt usikker på årstallet, men det er slik omtrentlig, pluss minus..
Vil ikke si noe mer, ønsker ikke at de gjenkjennes.. så stopper her.
Er helt sikker på at det var en øvelse/trening..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Tilegg, til min forrige kommentar – ang metoder osv.

Vil legge til, at det er slik i fengslene, at de er rene rekrutterings-anstalter for PST, som renner ned dørene der, for å fritte ut fangene for å få info, og for å skaffe seg nye samarbeidspartnere/rekrutter. Til gjengjeld får fangene f eks info, permisjoner og andre fordeler i fengslene. Tystere osv, er ikke populære blant andre fanger, fordi de angir andre fanger, og kan dikte opp ting også, fordi om de ikke har info å gi, finner de på noe for å skaffe seg fordeler selv. De råtneste eplene, er de som har det best i fengslene, og Arne Treholt har beskrevet bla dette, fra sin bok Avdeling K, som handler om livet innenfor murene på Ila.

Vel tilbake til min kontakt blant fangene. Han var langt fra noen tyster, men alle fanger snakker av og til med PST.

Jeg vet ikke hva han gav av info om ekteparet el evt om meg, men han ble iallfall foret med stygg svertende info om dem, slik at han fikk mye imot dem og var topp motivert for å få meg til å kutte de ut. Eksakt det samme skjedde med ekteparet, som fikk masse stygg informasjon om denne fangen, og jobbet for å få meg til å kutte ham ut. Altså, metoder for å splitte miljøer.. til orientering.

Når det gjelder e-tjenestene så handler det om å gi og ta info. Fangen spurte om det var slik at jeg ble overvåket og trakassert systematisk, for jeg hadde det ganske ille allerede da, på den fronten. Og jeg leverte også info og beviser ang dette, til denne regjerings-oppnevnte komisjonen i 2002, og leverte også dokumenter sammen med Rauni Kilde og Ida Bjørn-Hanssen, som jeg hjalp dem med å få skrevet på data. Ida er i dag død, hun har gitt det meste av info til Rauni og var Ertresvågs hovedkilde.

Her er noen linker ang hvilken komitee jeg snakker om:

http://www.regjeringen.no/nb/dep/hod/dok/nouer/2003/nou-2003-33/2.html?id=149034

http://www.regjeringen.no/Rpub/NOU/20032003/033/PDFS/NOU200320030033000DDDPDFS.pdf

Kommisjonen debunket/dekket over men bevisene ligger i vedleggene..

Ang trakassering/overvåkning av meg, så bekreftet faktisk PST dette for fangen den gang – og de påstod at alt som skjedde var pga min kontakt med dette ekteparet, og ville opphøre bare jeg kuttet dem ut. Det ble lag frem slik, at det var et lite offer for meg, å kutte ut bare et vennepar, og så skulle all trakasering osv opphøre lovte de. Jeg trodde ikke på det hverken da eller nå, fordi ekteparet var ikke årsaken. Og ekteparet fikk altså identisk beskjed, ordre om å kutte ut meg og andre i miljøet og løfte om å være i fred i så fall. Men jeg fikk IKKE være i fred, etter at ekteparet kuttet ut meg og andre. Det var fangen og hans jutismord, som var årsaken til alt.

Fangen spurte spesifikkt om de drev og skygget meg. Det var noe jeg aldri tenkte på, for jeg er faktisk ikke paranoid overhodet, så jeg ser aldri etter.

Men fangen hadde oppdaget at de faktisk skygget oss en gang da han møtte meg i Oslo, da han hadde perm. Han sa fra til meg som også konstaterte at det faktisk var slik. Han ille ha slutt på dette.

Politiet innrømmet da at de hadde skygget oss da, men bedyret at de kun hadde skygget meg kun ved et annet tilfelle. Det var den dagen jeg dro, uten mobiltelefon, og møtte Harald Olsen, for å gi info ang Orderud-saken..(Noe jeg faktisk oppdaget og snakket med fangen om, så de innrømmet vel bare det de visste at vi allerede visste?)

Kan informere om at Harald Olsen var godt informert om MK teknologiene osv, og han bekreftet at disse var reelle for meg, vi pratet i mange timer og jeg oppdaget faktisk at jeg ble skygget.. ved to tilfeller den dagen, men tenkte dessverre ikke på det da jeg snakket med Harald Olsen, som var privat-etterforskeren som forsøkte å hjelpe Veronica og Per.

Det jeg lærte den dagen var at det hjalp ikke å legge fra meg mobil hjemme. De hadde full oversikt likevel, spør meg ikke om hvordan! Hvordan?!

Harald Olsen overbringte brev fra meg til Veronica og Per, som de satte stor pris på, spesielt Per hadde satt stor pris på brevet fra meg, og han hadde også skrevet brev tilbake, til meg, fikk je vite senere. Som jeg skulle få ved neste møte, jeg leverte også dokumenter. Men hørte ikke noe etterpå. Det gikk et par år, og jeg ble sur/skuffet litt, fordi han LOVTE å ringe meg og følge opp infoen jeg gav. Så jeg tenkte at han var vel en av “they”..

Da jeg nådde han omsider, så hadde han vært i koma i mange måneder, hjerneblødning.. han trodde først jeg var ute etter penger for noe, og bedyret at han SKULLE betale, og ordne opp for seg, men han var nettopp kommet ut av koma.. han ble veldig glad da jeg forsikret om at han ikke skyldte meg penger..

Jeg spurte så om han hadde gitt dokumentene jeg gav ham videre til Tore Sandberg, som hadde overtatt saken. Han husket ikke. Jeg spurte så om han hadde gitt dokumenter i det hele tatt, til Sandberg, han kunne ikke huske det heller.. neppe tilfeldig, at han fikk hjerneslag..

Sporet han var opptatt av å følge opp først, da vi møttes var “granbar-sporet” – jeg vet ikke om det ble fulgt opp eller om det var det som le stoppet, noen som vet? Jeg ville ikke snakke om dette etterpå, men vet jo nå at PST visste om det og da kan jeg likegjerne gjøre det.

Omtrent på same tid, ble jeg utsat for mye ekstremt, i forbindelse med at jeg var meddommer i tingretten ang en svært viktig sak. Det ble gjort mye for å skvise meg ut, fra den plassen jeg hadde som dommer, helt ekstremt mye. Jeg trosset det meste men de gav seg ikke før de klarte det.

Da de klarte det – sa dommeren forbauset:

“Det var da VELDIG som du ble overvåket og trakassert da! “.

Noe lignende hadde han ALDRI vært borti, og han visste nesten ingenting av det som hadde skjedd, for å få meg ut.. men han utbrøt dette spontant og oppriktig. Dommeren var en eldre mann som hadde vært dommer i en mannsalder..

At noen på tross av bedre vitende, kan prestere å så tvil og latterliggjøre ang min situasjon som dissident som har vært ekstrem siden 1999, det finner jeg helt ufattelig, og ser på som et studie i utspekulert ondskap. Så sant det finnes en rettferdig Gud, vil vedkommende få sin straff for dette og annet.

Situasjonen er heavy nok for dissidenter om vi ikke skal hånes og latterliggjøres for det også. Så og si alle som er i lignende situasjon i Norge, kjenner til og kan bekrefte at min situasjon er reell. Metodene er de samme, men kan skreddersys også for hver person. Så det er viktig og godt for dissidenter å snakke sammen og dele info, ang bl a metoder som brukes mot oss osv, men det gjøres også mye for å hindre og bryte opp slik kontakt. Og vi advarer hverandre fortløpende ang hvem som er “doble” – eller jobber for noen, hvem som ikke kan stoles på.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Singoalla: Klarer du ALDRI å skrive om noe annet om hvor overvåket og trakassert du er? Jeg og sikkert andre NS lesere med meg er lei av at du søpler ned trådene om hvor overvåket og trakassert du er fordi du sitter på såkalte “top secret” info. Jeg har utfordret deg før til å skrive en egen artikkel om dette og legge frem bevis for dine påstander. Du får også da din helt egen diskusjonstråd hvor du kan syte og klage uten å forsøple andre tråder. Jeg kan love deg at hadde du sittet inne med så mye “top secret” info og vi hadde hatt det samfunnet som du beskriver så hadde du blitt arrestert og låst vekk for all tid. Istedenfor sitter du her og kommer med oppgulpet ditt link ut og link inn uten å fremlegge et fnugg av bevis.
Når de kommer til Delta så er det du skriver direkte feil: Delta har aldri og kommer aldri til å trene blant sivile mennesker. De trener på militære annlegg og områder. Hvorfor jeg vet det? Jeg kjenner personlig en person som arbeider med dem. Det er flere Delta “lag” slik at et lag alltid er i beredskap og de 2 andre kan da ligge i trening. Lagene kalles Alpha, Bravo, Charlie.
Grunnen til at 2 lag ligger i konstant trening er at de er en elite styrke som hele tiden skal være skjerpet på den oppgaven de skal gjøre, på lik linje som vanlige flypiloter. De trener også hele tiden fordi de må ha fokus på det de driver med i tilfelle en krisesituasjon.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ghleo
12 år siden

Om du har fulgt med her VET du, at jeg har skrevet om uendelig mange andre ting. Om du leser det jeg delte her, så var ikke det du nevner hovedsaken, det er levert info der som er verdifull for en del folk. Når du skriver som du gjør, så vet jeg at du er en av 3 personer, spørsmålet er bare hvem av dem. Så om du tør å si hvem du er, siden du følger opp en hets-aksjon som har vært i kjølvannet av det jeg har skrevet siden 22/3 og som også har foregått i svært stor grad privat, og via red, så kunne det være greit for en del personer. Det er faktisk alvorlig.

Og fordi jeg ble beskyldt for at det ikke er reellt, fra en som burde vite bedre, så fortalte jeg litt mer. Du kunne latt være å lese det jeg skriver, når du ikke har sans for det, det ville vært normalt. Men du er muligens, en av de er redd for at jeg skal avsløre om deg? Ok, jeg tror jeg ser hvem du er nå, og da forstår jeg at du skriver som du gjør.

Sannheten kommer frem uansett. Det er intet du kan gjøre for å hindre det. Så det er like greit å slutte med å fryse meg ut. En del folk som ser det kan bli irriterte og legge ut det de sitter på. Det er ikke snakk om top-secret info, bare om uetisk bedrag. OG du bør ikke undervurdere leserne her.

Når det gjelder info som visse krefter ikke vil ha ut, så deler jeg slikt hele tiden her jeg. Bortsett fra når jeg snakker om åndelige ting, slikt ser de ikke ut til å bry seg med.

Ang Delta, så har jeg blitt fortalt av politifolk det samme som står i artikkelen, at det er beredskaps-troppen. Om det er slik at poliifolk har feilinformert meg og også avisene, og du har rett så får du dokumentere det da. Jeg skal ikke være påståelig, jeg vil gjerne vite, om det er den vanlige beredskapstroppen, eller om det er en spesial-styrke eller noe. Fordi det ser ut til å være motstridende info. For meg virker det som om det skulle være 2 forskjellige tropper som kalles det samme. Og jeg vil gjerne ha oppklaring i dette, hva som er riktig.

Hvor de trener hen, ha jeg ingen formening om, det har jeg ikke påstått noe om. Slutt å lese inn tinng jeg ikke har sagt. Du får kontakte avisen jeg hentet info fra der, og opplyse dem om at de feilinformerte oss, ang at det var beredskapstroppen. For det stod faktisk det i artikkelen der.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Ghleo
12 år siden

Ghleo skrev.
Når de kommer til Delta så er det du skriver direkte feil: Delta har aldri og kommer aldri til å trene blant sivile mennesker. De trener på militære annlegg og områder.

Hvorfor jeg vet det? Jeg kjenner personlig en person som arbeider med dem. Det er flere Delta “lag” slik at et lag alltid er i beredskap og de 2 andre kan da ligge i trening. Lagene kalles Alpha, Bravo, Charlie.

Grunnen til at 2 lag ligger i konstant trening er at de er en elite styrke som hele tiden skal være skjerpet på den oppgaven de skal gjøre, på lik linje som vanlige flypiloter. De trener også hele tiden fordi de må ha fokus på det de driver med i tilfelle en krisesituasjon.

Mole.
Betyr dette at du har brutt taushetsplikten din Ghleo, eller har du bare brutt løfte til “vennen” din om å ikke fortelle noe om dette?

Enok
Abonnent
Svar til  Ghleo
12 år siden

@Ghelo

Nå skal jeg ikke snu debatten om til en personforfølgelse her,
men innser at du har helt rett.
Er mektig lei denne daglige “trollingen” hennes i alle trådene,
slikt hører hjemme på en personlig blogg,og ikke et diskusjonsforum.

Det er rett og slett for slitsomt.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Ghleo
12 år siden

Ghleo skrev.
Jeg og sikkert andre NS lesere med meg er lei av at du søpler ned trådene…….

Enok skrev.
Er mektig lei denne daglige “trollingen” hennes i alle trådene,…..

Mole.
Hvorfor leser dere da innleggene til Singoalla?
Det må være en grunn til at folk lar seg irritere selv om irritasjonen lett kunne ha vært unngått, jeg vil kalle de som leser det de ikke vil lese for lettere forstyrret.

Redaksjonen
Skribent
Svar til  Ghleo
12 år siden

Singoalla sier:

“Når du skriver som du gjør, så vet jeg at du er en av 3 personer, spørsmålet er bare hvem av dem”

Redaksjonen har undersøkt påstanden om at Ghleo er en av tre navngitte personer fra redaksjonen under falskt nick som påstått, og funnet at dette overhodet ikke har noen rot i virkeligheten.

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  Ghleo
12 år siden

Mole: Jeg har ikke brutt noen taushetsplikt overfor noen. Hvordan Delta trener og hvordan de er bygd opp er ikke taushetsbelagt. Hvem som er med i Delta er derimot taushetsbelagt på grunn av sikkerheten av den enkelte i gruppen.
Jeg skal beklage en ting: Det er ikke 3 avdelinger i Delta, men 4.

Singo: Du skrev selv 27.08 følgende: “Jeg kjenner noen som har vært utsatt for en slik øvelse, rundt sitt hjem, og som gråtende fortale meg, hvor skremmende det var å se inn i øynene på disse politimennene i svarte klær og finlandshetter, tungt bevepnede, for de øynene rommet utelukkende ISKALD ONDSKAP!”
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/er-alle-hoyrefolk-potensielle-terrorister-na/comment-page-28/#comment-71430
Jeg driver ikke med personforfølgelse av noe slag av deg Singoalla, men jeg syns du ødelegger en god tråd med den konstante sytingen din om at du blir forfulgt og terrorisert fordi du er såkalt dissident. Hvis du er dissident og sitter med “top secret” info som du påstår, burde du ikke gjemme deg under en sten langt ute i skogen langt vekk fra en datamaskin og mobiltelefon slik at de ikke kan få tak i deg? Du har en Facebook profil som oppdateres jevnlig, du sitter og kommenterer på nyhetsspeilet med jevne mellomrom og du har sikkert en fast bostedsadresse som man med letthet kan finne på google maps. Hadde tingenes tilstand vært som du hadde beskrevet så tror jeg nok at du hadde plutselig blitt borte fra jordens overflate uten et spor etter deg og du hadde kanskje blitt erstattet med en Singoalla robot på lik linje med den Maarit M. Hanssen påstår er istedefor den virkelig ABB.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Amatørvideo som viser beredskapstroppen i sin røde gummibåt!!

Båten er veldig overlesset, og går veldig laaaaaangsomt de 5 minuttene den redselsfulle turen i den røde gummibåten varer. Tilbakelagt distanse: ca. 400 meter (3 kilometer mer til Utøya).

Det mest sjokkerende ved å se ferden i den raske passbåten er at de praktisk talt overlesser også denne båten og DE GIR IKKE SKIKKELIG GASS…!!

Se videoen og døm selv – varighet ca. 9. minutter med UNIKT MATERIALE.
http://www.whitetv.se/sv/911/192-vad-har-911-77-estonia-och-utoya-gemensamt-en-oevning.html

Jeg tar med denne kommentaren fra den svenske nettsiden hvor videoen ligger…dette er forklaringen som kommer nærmere og nærmere…:

Nu förstår vi bättre varför den norska polisen kom så sent till undsättning för ungdomarna på Utøya. Massakern skulle ske!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Inkompetansen er helt latterlig, og de som hadde øvd og drillet seg i 5 dager i strekk i forkant, båtvett og sjøvett har de ikke.

Og i tillegg har de lagt ut den båten for salg på det åpne nett,
så tildig i etterforskningen, det er ingen grunn lengre til å tvile,
på at de også kvitter seg med bevis..

Tenk bare på alle mobiler og foto-kamera til ofrene.
Som er i politiets varetekt..

Kanskje du burde slå til og kjøpe båten deres ulven?
Mulig den kunne brukes til et monument eller noe symbolsk?

Det flotte politiutstyret og båtene viste de frem ellers,
noen dager etter men gadd ikke ta ibruk for ungdommens skyld..

OG om de var samlet og hadde øvelse, hvorfor kom de ikke FØR?
(Se min kommentar og dit jeg linket, her på NS)

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Lenken – vil du lenke den ut på nytt, Singoalla?

Så smart å legge båten ut på finn.no. De burde ha brakt den røde båtentil Rena i all hemmelighet og sprengt den sammen med rest-gjødsel-lageret til ABB.

Så kunne de etterpå hevde at de hadde fått en kjøper til båten som var fra Polen og at de ikke visste hvor båten hadde tatt veien.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Ja, jeg tenkte på det også. Ang Rena, ingen tvil om at de fjerner spor, og de tar ikke hensyn til naboer eller noe, som de skremte opp. Dette med å fjerne spor slik, som å selge båten er skandaløst og må være brudd på noen regler i politiet ang håndtering av bevis i alvorlige saker? Eller er det ingen regler?

Jeg refererte ut fra hukommelse og la ingen link ang båten, min kommentar før det inneholdt 2 linker. Men jeg klarte nå å finne noen linker ang båten, så har vi det samlet. og enda flere kan søkes opp:

http://www.abcnyheter.no/nyheter/110825/politiet-trekker-utoya-bat-fra-markedet

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10097886

http://www.nyttfranorge.ca/nyttfranorge/news/politiet-trekker-utoyabat-fra-markedet

Den siste linken der ser ut til å inneholde en del andre linker til aktuelle oppdateringer ang utøya-saken.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Det var sterkt ulven, og nå er så manger brikker ute og på plass for oss som er våkne og har utredet dette en tid, at det er ingen tvil, det utrolige er som sagt, at såpass mye kommer frem og så raskt..

Vil gjerne få plassere denne linken her, slik at de som leser her linkes til en annen kommentarside på NS, og tillater meg å poste kopi av en av Maarits kommentarer og linker, fikk du med deg denne, ulven?

(Se også kommentarene rundt)

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/er-alle-hoyrefolk-potensielle-terrorister-na/comment-page-28/#comments

Maarit M. Hanssen sier:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10098002

Politiets DELTA-troppen hadde 5-dagers terrorøvelse nesten helt frem til bomben gikk av i Oslo den 22.juli.
Det ser ut til å være et mønster her. I begge skoleskytingene i Finland hadde det finske politiets beredskapstroppe BEAR BOYS en terrorøvelse i nærheten av skolene SAMTIDIG når skytingene begynte. Tilfeldig? Neppe !

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Oslo Bombing: Reports men in black unmarked uniforms sweeping area prior to attack

http://www.youtube.com/watch?v=K17eZioS_hA&feature=related

Denne er sterk – fra et norsk vitne. TV2 meldte at personer i umerkede svarte uniformer gikk rundt i området som ble bombet (VG-bygget og regjeringsbygget) kvelden før. Jeg antar at dette er slettet fra TV2s arkiv nå…

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

48 timer før bombningen afholdt Oslo politi en ‘sikkerheds-’/bombeøvelse nær Oslo’s operahus. Man brugte sprængninger i øvelsen.

http://www.vdata.dk/wp_news/?p=2085

Fant en slik øvelse sted (anti-terror mot bombeangrep) ved Operaen 20. juli?!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

“Et pussig sammentreff som peker mot Israel og jødiske terrorister er at det 22 juli 2011 var nøyaktig 65 år på dagen siden King David Hotellet i Jerusalem ble bombet av Irgun: The King David Hotel bombing was an attack carried out by the militant right-wing Zionist underground organization Irgun on the King David Hotel in Jerusalem on 22 July 1946. 91 people of various nationalities were killed and 46 were injured.

Mossad har for vane å prøve å få det til å se ut som om arabere eller muslimer står bak terroren. Og de har sine lydige undersåtter som straks rykker ut og legger skylda på “the usual suspects”. Så også denne gang. Tore Bjørgo pekte på at islamistisk terror er “en naturlig kandidat” og nevnte det famøse al-Qaida. Jan Oskar Engene sa det samme: Mistanken går umiddelbart i retning av islamistisk terrorisme. Det ble spekulert i om det var Gaddafi og Libya eller al-Qaida eller Taliban eller Mullah Krekar. Men så dukket det opp en gruppe som påtok seg ansvaret for bombingen: “Helpers of the global jihad”.”
http://www.solkorset.org/politikk/NVO/breivik.xml

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

Politiet prøvde å selge båten som er et bevismateriale. Bistandsadvokat Arne Seland er blant dem som har reagert på at politiet la ut båten for salg. Han sier videre at politiets handlingsmønster i denne saken gjør ham skeptisk til politiets dømmekraft, og mener det mildt sagt er «ufokusert» av politiet å i det hele tatt vurdere å legge båten ut for salg på det åpne markedet.

Bildet av båten viser ihvertfall hvor latterlig liten den er, den kan ikke være beregnet for mer enn 2-3 personer. Nærmest ren sabotasje at det var denne båten som var ment å brukes av Delta-styrken.

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/politiet-beklager-at-de-la-gummibaat-ut-til-salgs-3566843.html

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Hermis
12 år siden

Det er nesten så man ikke tror sine ene øyne og ører.. vanvittighetene vil ingen ende ta, når det gjelder denne gummibåten..

Det var vanvittig å se alle de politifolkene som trøkket seg oppi den bittelille gummibåten slik at den fikk motorstopp fordi de sprengte den, har de aldri noensinne hørt om noe slikt som sunn fornuft eller båt-vett`?

At de kvitter seg med beviser, vet mange av oss fra før. de har nå bevist til fulle at denne saken ikke er anerledes i så måte. Plante beviser gjør de også, ved mange tilfeller. Men at de var så dumme at de faktisk la ut båten for salg på det åpne marked så tidlig i etterforskningen.. det var drøyere enn selv jeg kunne forestilt meg..

Det forteller oss i allfall at de tror de kan gjøre hva som helst, og at folket ikke vil oppdage det eller si fra/reagere uansett..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Er nok samme folka bak alle operasjoner av denne type og flere og flere forstår og ser hvem, verden over. Men det er farlig å si..

http://mybigfatanti-zionistlife.blogspot.com/2011/08/official-2001-fbi-docs-on-urban-moving.html

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Ringte Jens Stoltenberg til Putin 20 juli – 2 dager før terroren – og ba om hjelp til å avverge terroraksjonene?!

Kan vi få en utskrift av alle Jens Stoltenbergs telefonsamtaler siste 7 dager før 22. juli – i den demokratiske åpenheten og datalagringsdirektivets navn?

Sjekk denne – hva skal vi mene om dette??!!

Norway Premier “Begged” Putin To Stop Massacre Planned By “Elites”

A startling Federal Security Service (FSB) report on the 22 July massacre in Norway states that two-days prior to this catastrophic attack Norwegian Prime Minister Jens Stoltenberg [photo top left with Putin] placed an “urgent” call to Putin “begging” Russia’s leader to help stop the events that left nearly 100 innocent civilians dead.

According to the FSB, Stoltenberg first learned of this plot against his country this past Wednesday after reading a “top secret” report prepared for him by the Norwegian Intelligence Service (NIS) on the late March computer attack against Norway’s top military leaders that showed them involved in a conspiracy with Britain’s MI5 Security Service and the United States Central Intelligence Agency (CIA) to launch a “two-phase” attack upon Norway modeled after false-flag operations in both Australia and America in the mid-nineties.

The false-flag operations being modeled in Norway were based on the 19 April 1995 bombing attack on the Oklahoma Alfred P. Murrah Federal Building said caused a lone right-wing Christian fundamentalist who used a fertilizer bomb that killed 168, and the 28 April 1996 Port Arthur massacre in Australia where a lone gunman killed 35 mainly because the police failed to show up in a timely manner, and which the aftermath of both attacks caused a fundamental shift away from freedoms and liberties these peoples once enjoyed.

The FSB further reports that this false-flag attack on Norway was a “clear textbook example” of an Operation Northwoods operation designed and prepared by US Military experts. Operation Northwoods was a series of false-flag proposals that originated within the United States government in 1962. The proposals called for the CIA or other operatives, to commit acts of terrorism in US cities and elsewhere in order to influence public opinion and have been used by many Western governments over these past five decades.

FSB experts note in this report that the false-flag attacks on Norway further mirror those of Oklahoma City and Port Arthur in: 1.) A large vehicle holding a powerful fertilizer bomb was able to gain undetected entrance to a protected government centre; 2.) The armed police response to an ongoing massacre of civilians was delayed for reasons still not explained; 3.) A lone suspect has been indentified as the sole perpetrator of the attacks contrary to witness statements that more people were involved; 4.) The lone suspect is denied the right to an open hearing before the public.

This report also notes that within hours of these attacks occurring, a “virtual flood” of information relating to the suspected mastermind of this massacre was released indentifying him as a “blond-haired blue-eyed” Norwegian named Anders Behring Breivik [photo 2nd left] and caricatured as a right-wing Christian fundamentalist. A person which (coincidentally?) the United States had warned barely 24-hours earlier in a video released by their Department of Homeland Security (DHS) was the type of person they feared most would carry out such a terror attack.

The critical problem with the flood of information being released on/or by Breivik, the FSB asserts, is to what is true and what isn’t. This issue was made even more important by American computer experts noting that the Facebook page said belonging to Breivik appears to have been faked, and as they note:

1: Why is there a version of Anders Behring Breivik’s Facebook profile not showing Christian / Conservative? Even Google’s cache of the Facebook profile retrieved on Jul 22, 2011 23:52:36 GMT supports this factor.

2: How was Christian / Conservative added prior to the profile being removed from Facebook? If our PDF was printed out/saved at Jul 23 01:39 GMT, and the profile was deleted soon afterwards by Facebook, how was a detained Anders Behring Breivik able to change it?

3: Which then needs to be asked, Who had access to in changing the Profile before it was removed?

Aside from the “most likely” faked Facebook page, Breivik is, also, said to have posted an astonishingly detailed 1,500-page manifesto and video [view on left] titled “2083: A European Declaration Of Independence” datelined “London, 2011” on the Internet that claims “the number of Muslims in Western Europe is “reaching critical mass” and there is a core of Cultural Communist elites in Western Europe who really want to destroy Western civilization” and that “Europe will burn again.”

Breivik further said he regarded himself as a successor to the medieval Knights Templar, and claimed to have been recruited at a meeting in London in April 2002, which was hosted by two English extremists and attended by eight people in total. Breivik’s ties with London, and hence MI5, was due to his father being a top economist at the Norwegian Embassy in London where Anders was described as a “mummy’s boy” and “privileged” son of an elite liberal family. [Especially interesting to note about this description of “mummy boy” Breivik is his stating that the main target of his attack was Norway’s “Mother of the Nation” and former Prime Minister Gro Harlem Brundtland.]

The FSB, however, in this report disputes Breivik’s ties with the Knights Templar stating, instead, that this false-flag attack has provided an “ancillary benefit” to the West’s royal and banking elite classes in discrediting this ancient order as “open warfare” between them looms, and as we had detailed in our 21 July report “Murdoch Threat To Expose Obama As “Christ-Child” Ignites Western Fury.”

To the reason(s) behind this attack, this FSB report states, is a “desperate attempt” by British, European Union and American banking interests to force Norway into their “union” [Norway is not a member of the EU] in order to loot their Sovereign Wealth Fund of its estimated $1.5 Trillion in wealth which without the entire Western economy may collapse. Important note, the FSB says, is that what is being done to Norway has already been done to Libya when in what is now called the “Financial Heist of the Century” these same elites launched an unprovoked attack upon this North African nation and promptly looted it of nearly $150 Billion of their Sovereign Wealth Fund in order to sustain their crumpling empire.

Though there is more, much more, contained in this FSB report that we will have to examine further in order to report to you on it accurately upon it. So, and in closing this first report on this tragedy we’ll end with some of the words attributed to Breivik that in light of what this whole issue is being made out to be do, indeed, note us paying attention to them:

“A majority of the people I know support my views, they are just apathetic. They know that there will be a confrontation one day, but they don’t care because it will most likely not happen within the next two decades I am a pioneer in this fight, and I have no doubt whatsoever that we will see a political shift in our favor sooner than we might expect. It might look grim at the moment, but we are after all fighting a self-defeating ideology (Cultural Communism that is, not Islam). The only pragmatic approach towards Islam is to isolate it to Muslim countries once we are in a position to do so — on September 11th, 2083.”.

[Ed. Note: Western governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faal strongly disagrees with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ against us has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit and which is addressed in the report.]

http://www.whatdoesitmean.com/index1506.htm

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Mole sier:
14. 08. 2011 kl. 12:36
Leder for den nyoppnevnte 22. juli kommisjonen, Alexandra Bech Gjørv, var med på å redde Hydro fra et milliardsøksmål etter terrorbomben mot World Trade Center i 1993.
http://e24.no/lov-og-rett/kommisjonsleder-avverget-terrorsoeksmaal-mot-hydro/20088511

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Men Ulven, det er jo den linken som vi har snakket mye om her inne, og som jeg pleier å kalle den berølmte linken til smurfen.. senest i går, kommenterte vi den, har du ikke sett det? Her er forsiden:

http://www.eutimes.net/2011/07/norway-premier-begged-putin-to-stop-massacre-planned-by-elites/

Senest i går ble jeg latterliggjort av maranata pga at jeg kommenterte at trinn bit for bit, fra denne infoen, som stammer fra KGB, viser seg å holde stikk, og ingenting av det kan debunkes, kun latterliggøres. Trodde da du hadde fulgt med jevnlig her inne ang denne sak? Vel, maranata avslørte i neste kommentar at han ikke hadde skumlest linkens info engang.

Det som stemmer er typen aksjon, kjennetegnene på den, at politiet slow down og alle mulige bortforklaringer av det. Samt lukkede dører, faket facebook-profil osv osv. Kort sagt, brikkene stemmer og det ser ut til at KGB har til hensikt å avsløre våre korrupte vestlige myndigheter.. deres motiver kan være en annen sak.. Forøvrig er Stoltenbergs KGB-kodenavn Steklow og en person ble utvist og erklært persona non grata for å skjule dette..

Har skrevet noen kommentarer om dette et sted, han overleverte info også fra sin betrodde plass og gjorde nok verre ting enn Treholt, og de hadde kodenavn alle de andre også, Jagland, Førde og hele bunsjen som jeg skrev i en kommentar et annet sted. Jøden Steklow kalte de han.

Og nå trodde han at han kunne ha en fortrolig samtale med Putin, men russerne har sin egen agenda.. som kjent..

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=5916647

Hva skal vi mene? Jeg, smurfen og en del informerte folk som ikke er kommentatorer her, mener ting tyder på dette er korrekt info. Brikkene passer, men ingen andre her inne har tonet flagg, så langt..

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

I juli i år – bare noen uker før terroren – var det media-oppslag om Steklov Stoltenbergs kontakt med KGB/FSB. Dette er fra document.no:

Alf R. Jacobsen har i dag en kronikk i Dagbladet som kaster lys over Jens Stoltenbergs kontakt med KGB. Stoltenberg hadde allerede en mappe i KGB under kategorien – fremskredne kontakter, hvilket betød han ble dyrket med tanke på å bli fanget i KGBs nett.

http://www.document.no/2011/07/jens-steklov-nesten-i-kgbs-garn/

Sigr Huginsson
Forfatter
12 år siden

Denne er stygg:

I går satt Solveig Selvik ved Den blå Steinen i Bergen, hvor folk har lagt ned blomster og hilsener i forbindelse med Utøya-tragedien. To fremmede kvinner kom bort, og fortalte at de var der for å redde sørgende fra helvete, skriver bt.no i dag.

– Har du ønsket Jesus velkommen inn i hjertet ditt? sa den ene. Jeg ble litt forbauset, og svarte nei. Da kunne jeg tydelig se blikket forandre seg. Hun lurte på om jeg ville brenne i evigheten, sier Solveig Selvik til bt.no.

Til Dagbladet forteller Selvik at kvinnen snakket om viktigheten av å bli frelst før det var for seint, med en klar hentydning til ungdommene på Utøya.

– I helvete
Deretter spesifiserte kvinnen hva hun mente med en enda mer sjokkerende uttalelse:

– «Tenk på alle de ungdommene. Tenk på hvor de har endt opp», sa hun. Så pekte hun ned på bakken mens hun sa: «I helvete», forteller Solveig til Dagbladet.

Kvinnene opplyste aldri hvilken trosretning de hadde. Men de ga Selvik en brosjyre med påskriften «Profeti fra Finland – gitt av profetinnen i Uleåborg den 1. april 1961.»

I tiden etter terrorangrepet ble Scientologkirken beskyldt for å forsøke å utnytte mennesker i en sårbar situasjon. De stilte seg opp med plakater med påskriften: «Har du behov for å snakke med noen? Vi lytter!», uten at plakaten opplyste at de var fra Scientologikirken.

– Vi forsøker ikke å skjule det, men vi tenkte det holdt med ID-kortene, sier Melissa, og viser frem ID-kortet der det står «Scientology Volunteer Minister» nederst med ørliten skrift, sa svenske Melissa (18) til Aftenposten onsdagen etter terrorangrepet.
http://www.dagbladet.no/2011/08/11/nyheter/innenriks/bergen/utoya/17640992/

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Sigr Huginsson
12 år siden

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ule%C3%A5borgsprofetian

Laila og Aune Heinonen, to finske søstre, dannet sin egen religiøs bevegelse i Uleåborg ( Olulu ) nord i Finland på 1960-tallet. Profetien deres går ut på at hvis det finske folk ikke omvender seg så begynner armageddon i Finland i Uleåborg.
Rart hvis denne bevegelsen har tilhengere i Vestlandet i Bergen. Har aldri hørt om bevegelsen tidligere selv om jeg er født og oppvokst på 60-tallet bare 8 mil sør for Uleåborg. Herreminstore.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/–Vil-du-brenne-i-helvete-som-ungdommene-fra-Utya-2553031.html

Hele saken er veldig merkelig.Lurer på hva denne finske menigheten heter på norsk i Bergen.Kan det være hemmelige e-tjenester eller Stay Behind, som har kapret ideen fra den finske menigheten for å strø salt på såret til ofrene av Utøya og for å gjøre traumen enda djupere?Forundrer meg ikke.

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Fanatisme har en ubehagelig tendens til å bre seg som ringer i vannet …

Fanatikere er en tragedie – hver på sin måte.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

For meg ser dette ut til å være etterlatenskap av et religiøst-politisk mottrekk til kommunismen ekspandering og Sovjet.

Uleåborgsprofetian, en väckelserörelse med ett profetiskt budskap, som 1960 framfördes i Uleåborg av länsstyrelsekanslisten Laila Heinonen (f. 1928). Hon profeterade att landet skulle drabbas av sovjetisk ockupation, om Finlands folk inte gjorde bättring före 1962. Budskapet appellerade främst till människor anknutna till väckelserörelser men också till ungdomar och till en del präster, som dock lämnade rörelsen, sedan den radikaliserats. Notkrisen 1961 gjorde att profetian föreföll att slå in, vilket innebar att anhängarskaran växte. Den gammaltestamentligt stränga rörelsen väckte även opposition och framkallade ungdomskravaller i Uleåborg sommaren 1967. Denna sommar vandrade en skara anhängare omkring Haukipudas kyrka och bad om Herrens eld över kyrkan, vilket uppfattades som ett försök att sticka kyrkan i brand och föranledde ett polisingripande. Anhängarna såg sig därefter tvungna att flytta till Åbotrakten, där de fortfarande lever i ständig förbön för Finlands folk. Rörelsen, som har haft anhängare också i Sverige, har framträtt i offentligheten med en “medicin” mot cancer som tecken på Guds särskilda ledning.
http://www.uppslagsverket.fi/bin/view/Uppslagsverket/Uleaaborgsprofetian

Men faen vet hvorfor en tilsynelatende Finsk lokal “dommedagskult” har forvillet seg til Norge for å forsvare en kristensionist som har malt fjæresteinene med sitt eget folks blod.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Hvorfor valgte beredskapstroppen å kjøre mot Utøya i en gummibåt? (Hovedsak i Aftenosten idag)

Hva hvis båten kom 300 meter fra øya, terroristen så båten komme og skjøt mot den. Båten ble truffet og fikk et hull i gummibåten. Dermed ville lufta forsvinne ut av båten, og båten ville bli mindre sjødyktig.

Har dette vært et scenario i politiets terror-trening?
Ville båten fortsatt kunne kjøre fremover eller hadde den stoppet og klappet sammen?
Hvis båten klappet sammen, hadde politifolkene ombord rukket å få av seg sine skuddsikre vester av bly før de måtte legge på svøm?
Hvis politifolkene måtte svømme iført skuddsikre vester, hadde de da vært flytedyktige eller hadde de gått til bunns? (Mao. at skuddsikre vester vil fungere som synkevester)

Jeg har alltid ansett nordmenn for å være praktiske, frem til nå…

Statan
Statan
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Skuddsikre vester er ikke av bly da:-)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

He he, Karlstad har stengt meg ute fra å poste på artiklene sine…

Sorry, mack, de blir ikke bedre av den grunn!

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Hm ja Vandalf, har man presisjon og treffer spikeren på hodet, isteden for gjentatte bom, og en hånd full av blåe fingrer…
La oss bytte ut spikeren med… kritiske spørsmål?
Norge er jo ikke verre en at man kan lire fra seg misnøyen, og fremdeles bli bakket opp av NAV…
Her I Chile er sosial stønad veldig forskjellig fra Norge, klarer man ikke å ta vare på seg selv, får man eiendom, hus og gass, men vil man stille hungeren og få strøm i kablene, må man gå ut å gjøre noe…
Friheten har ingen begrensninger så lenge man forholder seg til landets lover, men bryter man dem er det ingen nåde!
Joda her er mye firkantet, som når jeg flyttet til innlandet fra kysten( tsunamier er guffent), så måtte jeg gå til politiet, gi en liste om hva som skulle flyttes mellom a og b. irriterende ja, problematisk nei.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
12 år siden

22 juli var en forferdelig hendelse, med en sentral person, men vi hadde en lignende hendelse for 21 år siden, som også var sentrert rundt en person.
Jeg sikter til ferjebrannen 7 april 1990 på “Scandinavian Star” hvor 158 mennesker døde, en sak jeg kjenner men ikke kan snakke om.
Det som kan være interessant er om politikken har større endringer som følge av hendelser. Jeg tenker da på, før og etter?

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Det ble visst erfart svikter under en terror-øvelse i 2006.

Disse sviktene dukket opp på nytt 22. juli, da det var alvor og ikke øvelse. Noen har visst vanskeligere for å lære av sine feil og erfaringer.

PS. Hvorfor kan du ikke snakke om Scandinavian Star?? Har hørt at det var mye grums i den historen. Er det ennå viktige ting som ennå holdes skjult?

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Ja det er veldig mye grums i den historien! og jeg kjenner til den militære delen av operasjonen, jeg var da 28 år!
Jeg er i dag samfunnskritisk, som ikke må forveksles med samfunns konspiratorisk!
Konspirasjon mixet på på kjøkkenbenken, mens Kenwooden blander egg, sukker og tyttebær, kaller jeg trollkrem, og jeg putter ikke ekstra ingredienser oppi dette!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Vær så snill Mono, fortell. Det er muligens ikke så lenge vi har muligheten til å snakke sammen pga sensur, nett-restriksjoner og solstormer + diverse agenda.. la oss dele brikker mens vi kan..

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Den militære delen av Scandinavian Star-brannen?? Høres ut som nok et massemord på nordmenn.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Mono: Husker det var mye grums, dette er lenge siden og jeg mener at jeg endte opp med å tro at det så ut til å være en forsikrings-svindel.

I så fall ufattelig at noen kan være så pengegriske at de lar så mange mennesker dø for at de skal få ut noen penger for et skip, men det er også kjent at en del mennesker går over lik bokstavelig talt for penger. Jeg har selv sett på nært hold folk som er istand til det og hvordan griskhet når det gjelder penger, kan sette absolutt alle etiske vurderinger helt ut av spill for noen,det er skremmende. Slike mennesker er umennesker ellers også da.

Det har vært snakk om også at 911 ser ut til å kunne være forsikrings-svindel, dvs man slår flere fluer i samme smekk, kanskje ville noen ha et nytt regjeringsbygg, jeg vet ikke. Men det er mange utfall av en slik sak. For slike store operasjoner vil forsikringsaspektet kun være en del av det, men likevel, kan det gi pekepinn om hvem som er bak konspirasjonen, eller med..

Slik du snakker her, Mono, så snakker du om dette som om det var en millitær operasjon, det er interessant, jeg har aldri hørt det før. Men slik som det militæret faktisk er og hva de driver med, forundrer det meg ikke for det er så mye djevelskap, at om folket hadde visst, hadde vi ikke hatt noe millitære. Bl a driver de omfattende mind control, sabotasje og eksperimenter på befolkningen.. som om vi skulle vært forsøksdyr og uten å spørre..

Har selv vært i samme dilemma som deg, mange ganger siste dagene, i villrede om jeg skulle tørre og poste, en del info og sammenhenger som gjaldt Mossad osv, det er en stor risiko å ta. Men jeg gjorde det, fordi jeg tenkte vi må få all info ut, til alle våkne folk mens vi kan. Og om du og andre sitter på lignende brikker.. ta utfordringen og del.. mens vi kan, og så vet de som leser her inne om at en del av oss har tatt risker, for sannhetens skyld, kanskje det kan være en liten sikkerhet for oss.. at andre vet.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Endringene er allerede klare. I hele år har media rettet et negativt syn på israel (med god grunn). Og mediene som ville dekke konvoien ble truet.
http://www.nrk.no/1.7690477

Det er også kjent at Kristin Halvorsen ville ha avstemming om å bombe Israel om de skulle angripe Gaza, og at AUF-erenes flaggskip dette året var boikott Israel, og opprettelse av Palestinsk stat i September. Det er videre kjent at terrorangrepet ble hyllet av jerusalem post, og at de omtalte Utøye som en terrorleir.

Etter noen dager fikk media en annen låt i pipen. Nå var plutselig terrorangrepet en hendelse som forente Norge og Israel mot fæle terrorist-Palestinere:

“Jeg snakket en del om utviklingen i Israel under Netanyahu og Liberman (begge fra Likud; konservativ sionisme, nasjonalisme), som jeg – i likhet med titusenvis av israelere – synes er deprimerende. Jonas minnet om at når israelerne opplever rakettangrep og terror, ja så gjør det noe med dem. – De formes av det, og det må vi prøve å forstå, mente han. Jeg var enig, og la til at her i Norge har vi aldri følt terror eller frykt på kroppen.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7738943

Det later til at Norge og Israel får det samme forholdet som USA og Israel eller 911.
“Israeli officials and most Palestinian leaders condemned the attack on the United States today. But Israelis also took cold comfort in concluding that Americans would now share more of their fears, while some Palestinians rejoiced at the same thought.”
http://www.nytimes.com/2001/09/12/us/day-terror-israelis-spilled-blood-seen-bond-that-draws-2-nations-closer.html

Så Norge har gitt etter for terror. Det samme skjedde 11. September da Vesten klassifiserte Israel som en rasistisk apatheistat som må boikottes. Det skulle ikke noe mere till enn et par flystyr og folkedans på en hvit van for å gjøre stormakten USA lydig.
http://en.wikipedia.org/wiki/World_Conference_against_Racism_2001
http://www.youtube.com/watch?v=kh3wo18oDZU

Nettverket var da ikke korsfarere, men en spionring som trolig fortsatt er operativ.

Men er ikke USA Israels nærmeste alliert?
Det er et misforstått fenomen. Internasjonale sosialister er alliert med Israelske sionistiske sosialister, og nasjonalister er alliert med Israelske hard core sionister. Viser til tiden etter andre verdenskrig og frem til slutten av 70-tallet: Israelsk sosialisme appellerte, og jødenes lidelser gjorde det ganske enkelt å ta Israels parti. Fagbevegelsen satte igang et utstrakt samarbeid med jødene. Kibbutzbevegelsen (sionistsosialistisk treningsleir) ble sett på som en slags sosial utopi hvor den sosialistiske drømmen kunne bli virkelighet.

Men under andre verdenskrig sammarbeidet sionistene med Nazityskland nettopp mot internasjonalsosialisme, og Nazi-Tyskland hadde frem til krigens utbrudd flere sionistiske Kibbutz leirer for å forbrede sionistene til deres nye liv i Palestina, som innebar erobring og utryddelse av Britiske og Palestinske elementer. Så man kan med andre ord si at sosialistene har vidreført avtalen sionistene hadde med Nazi-Tyskland.

At vestlige sosialistiske land stemte for opprettelse av Israel i 1948, hadde ingenting med holocaust å gjøre (hva nå enn som skjedde), men må sees på som et forsøk å skaffe seg skaffe kontroll over kanskje verdens mest viktigste geografiske og religiøse område. Det som ble utslagsgivende for opprettelsen var terror mot King David hotell (britiske regjeringskvartal) samme dag som terroren i Oslo, og at den sterke politiske bevegelser tilknyttet sosialistinternasjonalen. Israel er ikke så selvstyrte som mange tror.

Alle internasjonale politiske partier er hirarkisk. Internasjonale politiske partier er i grunn ikke noe annet enn stater i staten (trojanske hester) som kjemper om kontroll over landets ressurser i hvert sitt geografiske område. Men EU gjør det mulig å grafse til seg i andre Europeiske land. Fri handel heter det vist…Det man kaller demokrati og sosialisme, er ikke noe annet enn et kolloniseringsverktøy for det Britiske imperiet. Der kolloniseringen slutter, startet internasjonalsosialismen.
http://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_tidligere_britiske_kolonier

Så hvem skal man ta part med?. Israelske hard core sionister som marinerer Palestinere i hvit fosfor, eller internasjonalsosialistene som gjør det samme i Irak?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/4440664.stm
http://www.hrw.org/news/2009/03/25/israel-white-phosphorus-use-evidence-war-crimes

Hele sitvasjonen er ekstrem og er preget av tidløs misantropi, og jeg kan ikke se at noen av disse fortjener støtte til noe som helst. Men midt i denne erobringskrigen som ble startet av Romere og Hyksoser i antikken, er det en majoritet av sivile som er drit lei og ønsker fred. De er de eneste som fortjener støtte. De som vil ha krig for slåss selv.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Sveriges svar på Asbjørn Dyrendal sier: Anders Behring Breivik er antisemitt!

Rasmus Fleischer skriver idag en svamlig debattartikel i Aftonbladet om ”två extremhögrar i Europa”, eller ”splittringen mellan kontrajihad och den antisemitiska högern”.

Han påstår bland annat att massmördaren Anders Behring Breivik är antisemit, eftersom de som ligger bakom kulturmarxismen – Breiviks hatobjekt nummer ett – är judar.

Les hele den svenske bredsiden mot sannhetsbevegelsen her.
http://www.aftonbladet.se/kultur/article13438253.ab

Kronikken er skrevet av Rasmus Fleischer, doktorand i samtidshistoria vid Södertörns högskola.

Fleischer høres ut som en åndelig siamesisk tvilling av konspirasjonsøglen Asbjørn Dyrendal.

Legg merke til hvor lett personer som Rasmus Fleischer og John Færseth får publisert sine kronikker om aktuelle temaer i riksavisene, i motsetning til alle andre…

Og har de nå egentlig noe å fare med, annet enn å bedrive litt synsing i geiteskjeggene sine. Som Asbjørn Dyrendal sa til NRK: ”Husk at mange av Bilderberg-kritikerne er overbevist om at europeiske kongehus består av en øglekonspirasjon”. Og så sier vi takk til øgledyret Dal for denne gang, mens vi avventer neste bombastiske utspill om “de andre” som ikke har skjønt noen ting av verden vi lever i.

nastravi
nastravi
Anonym
Svar til  Ulven
12 år siden

“Og så sier vi takk til øgledyret Dal for denne gang, mens vi avventer neste bombastiske utspill om “de andre” som ikke har skjønt noen ting av verden vi lever i.”

merkelig, for IIIINGEN altier har noen gang sagt noe negativt om “de andre” som ikke har skjønt noen ting av verden vi lever i.”

Bubba
Bubba
Abonnent
12 år siden

Her er en link til John Færseths kronikk i Dagbladet 5. august:

http://www.dagbladet.no/2011/08/05/kultur/debatt/kronikk/konspirasjonsteorier/breivik/17572872/

Bubba
Bubba
Abonnent
12 år siden

Nyhetsspeilet ble i går omtalt i en kronikk i Dagbladet (side 64 og65). Forfatteren, John Færseth, som arbeider med boka “KonspiraNorge”, har satt seg godt inn i materien. I kronikken setter han konspirasjonsteoriene inn i en historisk sammenheng, og han tegner et realistisk bilde av situasjonen.

Anbefalt lesning!

« Forrige artikkel

Vil USAs statskasse kollapse den 2. august?

Neste artikkel »

Ekte terror og ikke falsk flagg denne gang?

567
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x