Samfunn
Du leser nå
Terrorister bomber Norges regjering?
Skrevet av
Tor Karlstad22. 07. 2011
Image1_bomb
74012 44923 567

Terrorister bomber Norges regjering?

Av Tor Karlstad22. 07. 2011
Stor eksplosjon ved regjeringsbygget i Oslo, forventes å gi nye strenge lover for overvåkning og kontroll av befolkningen.

Det meldes at ‘terrorister’ har bombet regjeringsbygget i Norges hovedstad Oslo i ettermiddag ca. 15:30. Statsministeren er ikke skadet meldes det.

Etter dette falsk flagg angrep er nok alle nordmenn potensielle terrorister som må overvåkes og kontrolleres ennå bedre enn før.

Selvutnevnte eksperter godkjent av Illuminati i den strengt kontrollerte mainstram media ala Murdock-imperiet, kommer med sine analyser og spekulasjoner i en frisk strøm nå om hendelsen og hvem som står bak den. Oftest støtter de den politisk korrekte og Illuminati-godkjente versjonen. Alternativmedia vil også analysere, på sin måte. Der kan være andre forklaringmodeller enn «‘ekspertisens«‘.

Stor eksplosjon ved Regjeringskvartalet
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3196083.ece

“Mandag tar utenriksministeren imot palestinernes president Mahmoud Abbas. De to skal diskutere situasjonen i de palestinske områdene, samt undertegne en avtale som fører til at palestinernes representant i Norge oppgraderes til ambassadør.

Ifølge Støre er Norge klar til å anerkjenne en palestinsk stat.

– Vårt budskap er klart. Vi står klar til å anerkjenne en palestinsk stat når den er klar. Den bør være avklart slik at den har grenser, at den har det en normal stat må ha. Da må okkupasjonen på en eller annen måte ta slutt, og det bør skje gjennom forhandlinger, sier Gahr Støre til TV 2 Nyhetskanalen.

I høst er det ventet at Mahmoud Abbas vil bringe anerkjennelse av en palestinsk stat opp for FN, og søke FN-medlemskap for en stat innenfor grensene før krigen i 1967.”
http://politisk.tv2.no/nyheter/jonas-gahr-st%C3%B8re-%E2%80%93-norge-star-klar-til-anerkjenne-en-palestinsk-stat/

Fire dager senere eksploderer det i Oslo. Oslo-avtalens hjemsted. Noen vil ikke ha noen egen stat, eller noen fredsavtale?

“Jonas Gahr Støre: – Okkupasjonen må opphøre, muren må rives og det må skje nå
Utenriksministeren ble møtt med krav om at Norge må anerkjenne en palestinsk stat da han besøkte AUFs sommerleir torsdag.”
http://politisk.tv2.no/nyheter/st%C3%B8re-om-israel-palestina-konflikten-%E2%80%93-okkupasjonen-ma-opph%C3%B8re-muren-ma-rives-og-det-ma-skje-na/

Sannhetsbevegelsen og alternativkulturen i Norge har blitt for sterk og innflytelsesrik på den politisk korrekte massebevisstheten, og den kollektive bevissthet blir for opplyst. Propagandaen virker ikke lenger.  Globalistene avsløres stadig mer. De iverksetter motkreftene – trår i aksjon.

MK-Ultra offer på Utøya?

Våpendesperadoen på Utøya, the lone gunman, ser ut som norsk og snakker norsk, sier VG, men hva slags nordmann kan gjøre dette? Hva skulle motivet være? Har vi med en patsy å gjøre? En tankekontrollert zoombie? Slike som det ble forsket og eksperimentert på mennesker for å skape på Gaustad Sykehus, med CIA støtte under Monarch/MK-ULTRA, under ledelse av overlege Sem-Jacobsen?

«– Vedkommende var utkledd som politimann da han kom ut til øya, sier informasjonssjef i politiet i Nordre Buskerud, Bjørn Erik Sem-Jacobsen, til NRK.»
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7723431

Er det mulig for en enkelt person å gjøre alt dette alene?

Tankekontrollerte mordere

Terrorisme mot sitt eget folk for å trygge makten og sikre agendaen, har vi sett i andre sammenhenger, fra enkeltpersoner i maktposisjoner, som er mer lojal til andre stater enn sin egen. Stikkord, 9/11.

Norsk 9/11?

Hendelsen har mange likhetstrek med falsk flagg operasjoner ala 9/11. Udåden vil påstås å være av ‘terrorister’ slik som 9/11 i 2001 i New York ble påstått å være, rasende muslimer med boksåpnere som truet amerikanske verdier og misunte dem deres  «friheter».

22/7 kl.15.30. 2+2+7 =11….1+5+3–= 9= 9/11.

Siden har amerikanske politikere innskrenket friheten med Patrotic Act og Homeland Security Act.

Hvis det er noen som Storberget, Stoltenberg og Grete Faremo i Trilaterale Kommisjonen som ønsker å innføre strengere regler og overvåkningsregime i Norge, for å beskytte korrupte makthaverne mot rasende folk som hele tiden blir lurt av politikerne, globalistenes lakeier, så vil det nå bli mulig å innføre. Denne ‘terroraksjon’ var akkurat det de trengte, de som vil ha det slik. Veldig beleilig. Folket vil samtykke. DLD holder ikke.

Resultatene uteblir ikke.  Som George W. Bush sa; «enter er dere for oss eller med terroristene» og «ikke la oss høre på alle disse konspirasjonsteoretikerne«. Strengere regler må til for å beskytte de ansvarlige politikerne mot folkets vrede om sannheten blir kjent. Harde virkemidler tas i bruk for å rettferdiggjøre inngrepene i folks friheter. Nettsider kan bli stengt, som følge av å oppfordre til ‘terrorisme’. Folk kan bli fengslet for å hjelpe ‘terroristene’. Imaginære terrorister blir skutt og dumpet i havet.

Det trengs også argumenter for å rettferdiggjøre krigen Norge fører mot Libya, og utvide den til også angrep av Syria og Libanon. Det kan også være andre årsaker, terror fra Israel sin side:

«On the other hand it might be other forces. Just a few days ago our Secretary of State; Jonas Gahr Støre said the following: “Palestinians can govern themselves”, and proclaming that Palestine should get an own state separate from Israel. Palestine’s president Mahmoud Abbas was in Oslo the 18th of July to further and upgrade Norway and Palestine relations. Palestine will get a ambassadeur in Norway.

Norway is known to be “Palestine-friendly” and that makes this situation very interesting.»
http://www.prisonplanet.com/norway-blast-near-prime-ministers-office-in-oslo.html

Norge var iferd med å avslutte krigen mot Libyas befolkning, og BOOOM, så kommer smellet, og krigen kan vel bli forlenget, kanskje mot noen flere land?

Terrorister bomber World Trade Center

Jødiske Dr. Alan Sabrosky, US Marine Corps veteran, sier at Israel og Mossad var sterkt innvolvert i 9/11 som ledd i den sionistiske planlagte verdensovertagelse. De må valse over all motstand hos folkene mot elitens planer, og de må destabilisere ethvert land, i sine geo-politiske planer for Stor-Israel, sier han i video i intervju med Press TV i Iran.

http://youtu.be/u_Ffz0koJbI

Sabrosky som også er redaktør for nettmagasinet Veterans Today, påpeker  at jødisk nasjonalisme har ingenting med judaisme å gjøre, i intervjuet med iranske PressTV.

«Hva vi trenger å stå opp og si er ikke bare de angrep USS Liberty, som de gjorde 9 / 11. De gjorde det. Jeg har hatt lange samtaler i løpet av de siste to ukene med kontakter på Army War College, ved deres hovedkvarter, og der gjorde Marine Corps, og jeg det helt klart i begge tilfeller at det er 100 prosent sikker på at 9 / 11 var en Mossad operasjon. Period. » – Dr. Alan Sabrosky, March 14, 2010

Terrorister bomber Wall Street

En katastrofal terrorist bombing rystet Wall Street kl 12:01 den 16 september 1920 i New Yorks finansdistrikt, 38 ble drept og 143 alvorlig skadet.

Blir interessant å se hva de sionist-vennlige avisene i Norge, ala sionist-Murdock imperiet, blir pålagt å skrive om saken.

Denne kan tyde på at kritisering av politikeres virksomhet, som å gå til folkeretttslig ulovlig krig mot Libya, blir forbudt i Norge:

“Politiet tror etter det NTB kjenner til at det er samme mann som står bak begge angrepene. De har mistanke om at dette ikke er internasjonal terrorisme, men en lokal variant rettet mot det bestående politiske systemet. Politiet skal være kjent med miljøet mannen er knyttet til.”
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/falsk-politimann-sett-paa-begge-aastedene-3544528.html

Har TV2 her gitt oss en flik av agenda? Skal internasjonalistene forby kritikk av sin internasjonalisme/globalisme? Skal alle argumenter som stikker hull på den sosialistiske utopien bli forbudt nå?

Oslo-borger vitne, i teleintervju med Alex Jones:

http://youtu.be/K17eZioS_hA

Denne artikkel oppdateres etter som ny informasjon blir tilgjengelig.

Relatert

Falskt flagg operasjon i Sverige
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/falskt-flagg-operasjon-i-sverige/

Norge bomber mest i Libya
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4098559.ece

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Tor Karlstad

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.
567 Kommentarer
1 2 3 4 20
  • Profilbildet til arifkarim
   22. 07. 2011 klokken 16:09

   Muligens Gaddafi som står bak:
   «– Hundrevis av libyere vil bli martyrer i Europa. Det er øye for øye, tann for tann,.

   Det sier Gaddafi i en tale til om lag 50.000 tilhengere i Sabha, nær 800 kilometer sør for hovedstaden Tripoli.
   – Dere kommer til å angre

   – Dere kommer til å angre, Nato, når krigen kommer til Europa, sier han.

   – Det libyske folk har ingen problemer, det er det kolonimaktene som har. De vil kontrollere oljen vår. De er misunnelige fordi Gud ga oss den gaven. Men vi frykter dem ikke. Vi har ikke noe annet valg enn å stå imot, bli martyrer og kjempe til siste slutt, sier Gaddafi.»
   http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7707542

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til avaaz.org
   22. 07. 2011 klokken 18:48

   Hei, mye av det nyhetsspeilet skriver er interessant. Jeg er ikke enig i alt, men som sagt mye er interessant.

   Men jeg syns dere skal chille litt mht. dette. Det trenger ikke nødvendigvis være en «false flag» operasjon helt automatisk som mange av dere tilsynelatende tror.

   Det kan også være ‘vanlig’ terror, gjort av noen føkkings gærninger som ikke tåler å se noen føkkings tegninger.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Mike Cechanowicz
   22. 07. 2011 klokken 20:53

   Jeg noterer at det gjøres sammenlikninger mellom 11/9, London, Madrid osv. i forhold til Oslo, som om de er gjenstand for samme type mønster. Det gjør meg glad fordi det blir det samme som å bekrefte at det som skjedde i Oslo i dag er ikke hva det er ment til å se ut som – mao falsk flagg. Bevisene fra de gamle mønstrene er nå så opplagt falske. Det jeg også noterer meg er at Norsk masse media fortsatt ikke har fått med seg hva integritet betyr når de selv ikke stiller spørsmål til historiens falsk flagg terror angrep.

   Det eneste godt som kan komme ut av dette er et forenet folk. Om de forsøker å fragmentere som følge av dette, må vi arbeide for å bringe sammen, skape dialoger. Jo i dag fikk Norge sin ilddåp i transformasjon ved smerte – uansett hvem det måtte være som står bak. Våre responser er like viktig som deres udåd.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Guri-malla
    22. 07. 2011 klokken 21:24

    merker meg at ikke ett eneste regjeringsmedlem er skadd «Ingen av medlemmene i regjeringen skal være blant de skadde i eksplosjonen i regjeringskvartalet, sier statsminister Jens Stoltenberg til NRK» http://www.abcnyheter.no/nyheter/110722/fortsatt-omkomne-i-bygningene Det er nå merkelig synes jeg…Ble de varslet på forhånd? Eller var dette planlagt?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Michelle
     22. 07. 2011 klokken 21:41

     Ja er det ikke ironisk, de hevder hele tiden de er truet på livet, men aldri er det noen som prøver å drepe de, det er jo bare helt tilfeldige uskyldige som blir drept. Men likevel så er det egentlig regjeringsmedlemmene de prøver å drepe?

     Øh, det er vel ganske så lett å drepe hvem som helst om du går inn for det uansett.

     Ser ikke noe sted at regjeringsmedlemmer har vært utsatt for å kunne bli drept, heller ikke ønsker noen som helst å drepe de.

     De kommer med disse løgnene, fordi illuminati skal rettferdiggjøre drap på tusenvis av uskyldige i land som blir feil i forhold til FN og New World Order. Snakk om ritualer. Det er på tide regjeringen våkner fra hypnosen!

     Gaddafi avslørte NWO på direktesending fra FN-bygningen:
     http://www.youtube.com/watch?v=TZFiHAX1POQ&feature=related

     Men de er jo ikke interessert i å drepe Gaddafi egentlig seff, da er jo krigen over, det viktigste for de negative aliensene som jo styrer alt, er å få drept mest mulig dessverre..

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Ragnarocknroll
     25. 07. 2011 klokken 16:59

     Faan, du er sjuk. Et helt land står mitt oppi tidenes mest avskyelige henrettelse og du greier å antyde at regjeringa står bak.

     Faan, du er sjuk.

     Blir det innskjerpinger i kjølvannet av dette, noe dere frykter/forutser, er det sider som denne som blir dissikert.

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til Armin Bahrami
   24. 07. 2011 klokken 11:44

   Her vinker stoltenberg adjø til sine lovende unge rebelske etterkommere, for siste gang.

   http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article2549528.ece

   Det som skjedde på Utøya var et bestillingsverk, nøye planlagt likvidasjon av kritiske røster. Dette var Stoltenbergs kveling av ungdomsopprøret mot han, som de siste 2årene har fått en revolusjonær vending. Gjerningsmannen har vært på øya og blitt kjent med ansiktene på hitlisten hans. Dette var ingen tilfeldig våpendesperado, jeg har følgt med på AUF’erne det siste året og spessielt la meg merke til en ung lovende mann ifjor da Gazaflotillaen ble angrepet, var det en demonstrasjon utenfor regjeringskvartalet i sommer, som var veldig kritisk til Norges politikk i midtøsten og var krass og nesten «jeg kommer for å ta deg stoltenberg» i tonen. Flere av AUf’erne anser sjefen som bilderberger og udemokratisk. Er det noen som fikk med seg Støre nektet å evaluere en «Boikott Israel?» hva så om de annerkjenner en Palestinsk stat, Israel vil aldri annerkjenne medmenneskelighet og etter en uke vil Mossad eller Hamas gjøre noe som får krigen til å begynne igjen. Det er ingen regler imot stat mot stat krig.

   Frimurern var rolig og hadde god tid. Dette er ingen våpendesperadotrekk, det er en asssassin, en som må se om han finner fks min helt utenfor regjeringskvartalet i fjor, jeg håper jeg finner videoopptaket, eller noen artikler, så jeg kan finne bilde hans, for han var den som skulle bli den egentlige AUF’ledern, istedenfor denne nye Stoltenbergkopien(snakker helt likt som stoltenberg) BIOCLONE version 2.0 – han var ikke tilstedet under hendelsene. Merkelig?

   Jeg kommer tilbake senere.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Malurt
    24. 07. 2011 klokken 12:05

    Idiot.

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Malurt
    24. 07. 2011 klokken 12:12

    Fra FB-revolusjonspartiet sin side:

    «Armin Bahrami

    Mens Sentinmentale Norge sørger i hjel i hundretusen sorger, stikker jeg til tusenfryd :) Er det noen som har funnet lister over offerene? Jeg tror kun 10-12 som var på hitlisten ble drept. Resterende tall ble pumpet opp for å kunne definere dette som et terrorangrepanslag/massakre i verdenstoppen.

    17 minutes ago»

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     24. 07. 2011 klokken 12:15

     Shame on you, Armin.

     SHAME!!!!!!!

     Sentimentale Norge???

     Hvor hjerneskadet er du egentlig?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Starwolf
     24. 07. 2011 klokken 12:32

     Himmel og hav. Hva er det du er lagd av?

     Hvis NS har noen baller i det hele tatt så sparker de deg ut prompte.
     Men det er vel litt for mye å håpe på…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     24. 07. 2011 klokken 12:33

     «Jeg tror kun 10-12 som var på hitlisten ble drept. Resterende tall ble pumpet opp for å kunne definere dette som et terrorangrepanslag/massakre i verdenstoppen.»

     Hvordan våger du, Armin?

     Om få dager kommer listen over omkomne til å bli sluppet, med navn, alder og bilde. Det kommer til å bli svært traumatisk.

     Kanskje du vil face familiene og si at tallet er pumpet opp?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til BelzeBob
     25. 07. 2011 klokken 17:40

     Herregud.

     Armin du er syk i hodet. Du er en psykopat. Noe jeg faktisk har visst lenge. Håper faktisk du blir buret inne snart.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     26. 07. 2011 klokken 00:03

     Var det noen som fikk med seg nedjusteringen?
     Vil vi snart komme til det virkelige tallet jeg anslo?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     26. 07. 2011 klokken 00:13

     De fleste av oss har fått med seg nedjusteringen.

     Takk og pris for det…Tallet er likefullt hinsides enhver fatteevne!

     Du anslo 10 – 12 stykker.

     68 er bekreftet på Utøya. 8 i Oslo. Flere er fortsatt savnet.

     Du er en liten liten mann, Armin.

     SHAME…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     26. 07. 2011 klokken 00:44

     Personangrep?

     Når du vanærer ofre og etterlatte etter tragedien får du bare finne deg i å få passet ditt påskrevet.

     Det finnes ikke ord sterke nok i mitt vokabular til å beskrive slike som deg Armin, men liten er du.

     I mine øyne i hvertfall.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Michelle
     26. 07. 2011 klokken 00:45

     Kødder du nå Armin, mener du virkelig at vår kjære Frank Aune er losjemedlem? Kan du si noe om dette Frank og hvorfor du eventuelt er medlem? Hva mener du om de ulike retningene i losjene? Jeg vet de fleste i brorskapet er snille mennesker og at mind-controllen øker i takt med gradene seff og det er ulike retninger, på en måte likt med boka bibelen (flere ulike forfattere). Men er det derfor Nyhetsspeilet er ganske kjent også, er NS egentlig en del av et større maktapparat?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     26. 07. 2011 klokken 00:47

     Michelle. Frimurere er barnepedofiler. Jeg skal ikke si med hundre prosent sikkerhet at grunnen til Frank Aune’s publiseringsnekt mot barnevernet skyldes hans private tilgang til barnehagen.. Ble det for mye for deg og dine overherrer at barnehandelen i Norge blir avslørt , herr Ansvarlig Redaktør? http://www.norgespartiet.no/barnevern/177-nar-en-mor-blir-fratatt-sitt-barn-med-vold.html

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     26. 07. 2011 klokken 00:49

     Vandalf: Behring har tydeligvis klart å sette sine preg på deg. Hans Manifest. Er infested in Man. Du er ikke bedre enn de du fordømmer. Jævla hykler.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     26. 07. 2011 klokken 00:55

     En vakker dag vil du se hvordan du har skjemt deg selv ut, Armin. I full offentlighet til og med…

     Det vil bli en ubehagelig oppvåkning for deg.

     I mellomtiden har du brent alle broer til det siviliserte samfunn gjennom din hatpropaganda og løgnaktighet.

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til Mole
    24. 07. 2011 klokken 12:24

    Jonas Gahr Støre: – Okkupasjonen må opphøre, muren må rives og det må skje nå.

    Utenriksministeren ble møtt med krav om at Norge må anerkjenne en palestinsk stat da han besøkte AUFs sommerleir torsdag.
    http://politisk.tv2.no/nyheter/støre-om-israel-palestina-konflikten-–-okkupasjonen-ma-opphøre-muren-ma-rives-og-det-ma-skje-na/

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Mole
    24. 07. 2011 klokken 12:32

    Arbeiderpartiets egen ungdomsleder i Hordaland, Tore Eikeland, advarer nå partiet sitt mot å skyte den vestlandske folkeviljen i stykker.

    Advarer mot «blitzkrig» fra Ap
    http://www.ba.no/nyheter/article5192448.ece

    Fred være over hans minne.

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Armin Bahrami
    24. 07. 2011 klokken 16:38

    Overaskende mange på tusenfryd i dag til tross for været og denne sorgeopphetedesinnastemmningen med full forvirring og grumsete hat mellom øra jeg sier la kjærlighet være den den er, flytt deg hvis du ikke liker det Sinnataggen, alle er sinna om dagen, sinna på utlendinger som snakker, fordi gjerningsmannen var en frumurer som løp ærender for å spre mer frykt og bli hjemme spis deg til et fleskeberg, så dør vi alle sakte mens kjemikaliene på mat-tilsynets inspeksjonsrullebånd inneholder mer terror enn 100 stakkars mennesker som ga livet sitt for å offre alt for å fortelle sannheten mens Stoltenbergs svetter løgnene på Tv, mens CNN reportere i Lybia inviterte svikere på bilderbergmøte fordriver tiden sin på å skreddersy falske mediabilder for å sende våre borgere i ørkenen og dø for olje og grete faremos frimurske rævkjørere på vegne av en stadig større omslukende menneskespisende millitærteknologiskutvikling i lille Norge,Israel og sionistenes hjemmested da de flyktet med tempelridderne til mørkere trakter for å holde på pakten som stakkars brehing ble hjernevasket. Frimurere tror de står for det gode i de nederste grader, mot despoti og for den frie stemme, demokrati og folkevilje, men så ble de så store at de ble et eget folk, og nå skal de opprette stor-israel men først må vi glemme at det noen gang het et palestinsk folk. Det tar noen grader, i hemmelighetsskremmeriets underganger under frimurerbygget før du blir oppgradert til å virkelig vite hvem du tjener, ba’al shit. Babylon nå er det på tide at du faller.

    New palladium Rite

    Der endte frimureriet’s sjel

    men også sjelløse mennesker søker nettverk og pengekontakter i alle samfunnslag som søker seg inn og blir sjelvoldatt, tar ikke lang tid før du mister deg selv.

    Hold dere unna stortinget , Frimurerbygget er staten i staten, folket må skjerme seg fra disse massemorderne, nå har de i kirkens navn holdt på i 2000år. De sier de står for jesus , men de tjener virkelig den onde, deres handlinger viser det. Tankekontrolldiktaturet, jesus forfalsket sin egen død for han var en jøde, som ville gi stpeter , tempelridderne som bevokter mysterieskolene og de hemmelige selskaps ritualer og menneskeoffringer til sataniske fader og vatikanet en universal religion som plyndret jord, skatter, bedrev menneskehandel, kong salomo hadde 700koner, det bør si litt, alle tidsaldres hemmeligheter ble erobret i det lille 100års imperiet til David, som Jesus, forfalsket sin korsfestning nedopet og opplivet med eplesyre med maria magdalena ventende i grotten med aloe vera. Maria «aloe vera – mag da le na» Lost in translation or stolen from egyptian and persian nature loving caring cultures where thy food was thy medisin not meat, blodlust, sexcrave, pedhophila, rape, beklager, men jesus var ment for å forelske dere i lidelsene, samme som buddah og alle de andre profeter, som vil vi skal holde kjeft og elske vår fiende, til graven.

    Jeg syns vi ikke skal la sorgen tie oss til stillhet, det er det de vil, jeg kan ikke holde kjeft, og jeg skammer jeg ikke Vandalf, du skylder offerene å grave etter sannheten, så om det er din egen statsminister som var den skyldige i landsforæderi som behring var et stakkars offerlam for, måtte gud ta vare på hans sjel og alle de forlatte. Dere ga deres liv for at vi skal gå i oss selv, og finne svarene, ikke som stoltenberg og tankepolitiet vandalf (PST) vil dere skal, overlate deres bedømningskraft som på nåværende tidspunkt er på samme nivå som et esel, eller et veldig huuuult nøtteskall til statlig etterkontroll, men se på tv, alle du ser kan ikke prate, det er vansklig eeehhh det er vansklig, vi kan ikke svare på noe, nasjonal sikkerhet, for hvem? Jødene? Jødenes sikkerhet? Gå tog for lybia

    hvorfor gråter ingen for dem?
    http://www.youtube.com/watch?v=T1v5eQLCj_s&feature=feedf

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     24. 07. 2011 klokken 16:40

     Tore Eikeland skal være ein av dei omkomne sa Stoltenberg. Han fekk landsmøtet til å gå mot EU’s postdirektiv. http://www.youtube.com/wat​ch?v=eRzTUnL-QPc

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     24. 07. 2011 klokken 16:48

     Selvsagt skammer du deg ikke, Armin. Det ville implisert at du hadde følelser…

     Det handler ikke om å tie stille, men man kan gjerne tenke seg om både 2 og 3 ganger før man slenger beskyldninger i øst og vest.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     24. 07. 2011 klokken 17:13

     «noen få ubetenksomme og egenrådige mennesker har drevet dem fra deres embeter. De uten anseelse reiste seg mot de med anseelse, dårene mot de vise og de unge mot de gamle i en oppstand» Clemens, biskop av Roma(Ca 90-100e.kr)

     Jesus og mange andre på den tiden stelte istand mye bråk mot keiserne og deres tempelriddere, for mer menneskerettigheter og medkjærlighet, som var en 300års revolusjon mot romerne og deres overfladiske livstil , slave og trell-bruk. Sannsynelig ble han tilslutt et offerlam i sine fienders hender, som ga romerne og israelerne(Leviathans) enorm myndighet Clemens mente at de avsatte lederne måtte få sin myndighet tilbake, og begrunner sitt krav med at Gud er dommeren og mesteren, som har avgitt herskerretten til biskoper, prester og diakoner, og den som nekter å bøye hodet, varsler Clemens at den som ikke er lydig mot de guddommelige insatte myndigheter, «får døden til straff».

     Jeg er lei denne herskende tankegangen om at vi skal holde kjeft Vandal. Vennligst la folk snakke, gå å sørg i en grotte, jeg kan komme å rulle den store steinen forran inngangen så du kan tenke over hva du har gjort i fem dager, eller var det tre? Gå å bli lik-vasket, la din sjel bli frelst, så skal du få komme i mitt rike.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     24. 07. 2011 klokken 17:22

     Jeg kjenner jeg dør litt inni meg hver gang jeg leser innlegg skrevet av deg?

     Skriv noe fornuftig da vel… For en gangs skyld…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Mole
     24. 07. 2011 klokken 17:26

     Da er det utrolig at du lever Vandalf, for du har vel lest endel av Armin`s innlegg?!

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Malurt
     24. 07. 2011 klokken 18:20

     Det er ingen som ber deg tie stille Armin. Skriv mere! Vi hjelper gjerne med å spre det ut slik at flest mulig der ute kan bli blendet av din messianske visdom.

     Her er noe du skrev i januar:

     «Armin Bahrami sier:
     04. 01. 2011 kl. 13:11

     Hitler jugend. Obamas Jugend, Stoltenbergs Jugend. Disse ungdomsfrontene, jeg skjelver i buksen av dem, de er mange, de er hjernevaska til å blindt følge landsforæderne, og snart plukker de opp våpen i kampen mot sine egne landsmenn.

     stakkars barn, har ingen ting bedre å finne på , så de steller seg i veien for verdensfrelserne.»

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til idiotstriker
     24. 07. 2011 klokken 18:50

     Fy faen Armin Bahrami. Du gjør meg kvalm. Hva du skriver er motbydelig. Drar på Tusenfryd og flirer av det hele. For ikke å snakke om «Stoltenbergjugend» kommentaren din over. Det er nettopp sånne som deg som gjennom ditt forskrudde syn på virkeligheten og den type innlegg bidrar til å inspirere slike massemordere vi så fredag. Og du skal liksom representere kjærlighet? Du er en ond, ond, ond mann. Null emapti, null kjærlighet, null etikk, null selvforståelse.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     24. 07. 2011 klokken 18:58

     Fortell meg hva jeg ikke har skrevet? Jeg har fylt nettet deres med sannhet i 10 år. Søk «Jesusbarnet» på Aftenposten-debatt. Hitlers Jugend, var disse tankeløse ungene som venter på myndighetenes neste aksepterte folkelige tanke. DU gjør som du blir fortalt.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til idiotstriker
     24. 07. 2011 klokken 19:11

     Skulle tro det var ABB selv som uttalte seg.
     Din hjerteløs jævel.

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til Mr Oslo
    24. 07. 2011 klokken 18:27

    Innleggene du har skrevet her Mr Armin Bahrami, er de verste jeg noensinne har lest. Jeg blir kvalm! Jeg blir nesten redd! Du er en skam!

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     24. 07. 2011 klokken 18:57

     Du gjør dine landsmenn en stor tjeneste, slike «frustrerte innlegg» tjener eliten, din sikkerhet skal nå forsørges, slik at pappastoltenberg skal trøste deg med at slike frie stemmer på nettet forsvinner, så du kan sove trygt igjen. Natta!

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     24. 07. 2011 klokken 19:02

     Mr Oslo gir bare uttrykk for det svært mange føler om hva du sier og står for.

     At du ikke evner å ta dette innover deg er bare trist. En vakker dag tipper jeg at du kommer til å gremmes over det du har skrevet i full offentlighet.

     Jeg oppfatter ikke at du har noe kjærlighetsbudskap. Tvert i mot. At du i det hele tatt får gå fritt ute sier ganske mye om rausheten i vårt demokrati.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Mole
     24. 07. 2011 klokken 19:06

     La «alle» de som er enig med Mr. Oslo selv gi utrykk for det, ikke inkluder mange i dine egne følelser Vandalf.

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til smurfen
    29. 04. 2012 klokken 21:22

    Se der ja, 139 minustomler av 185 mulige for å si sannheten, nå 9 mnd etterpå ville det nok vært motsatt :)

    Septikerene står i kø for å spy ut sine mest ondsinnede løyner for å hindre at sannheten kommer ut, Idiot, Psykopat, Du er syk i hodet, Hvor hjerneskadet er du egentlig?

    Kanskje ikke så kult nå som de får alt opkastet i retur ?

    Lurer på om septikerene er mannfolk nok til å be Armin om unskyldning for sin grove og ondskapfulle sjikane 😉

    Men det vet vi allerede at dem ikke er, primatene krever bare ynskyldninger fra andre når noen svarer tilbake

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Falcon
    30. 04. 2012 klokken 13:21

    anders behring breivik site:nyhetsspeilet.no https://www.google.com/search?q=anders+behring+breivik+site%3Anyhetsspeilet.no

    Apropos mange tommeltotter og kommentarer med udelikate personbeskrivelser uten faktagrunnlag, Monty Python – Argument Clinic http://www.youtube.com/watch?v=hnTmBjk-M0c

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Mole
  22. 07. 2011 klokken 16:08

  Mole sier:
  22. 07. 2011 kl. 16:03
  Fortsatt to bomber vi ikke vet hvor er, opplyser politiet på stedet til Aftenposten

  Hæ, vet de noe ikke andre vet??

  0 (0 stemmer)
  Mole sier:
  22. 07. 2011 kl. 16:04
  http://www.dagbladet.no/2011/07/22/nyheter/innenriks/eksplosjoner/17413732/

  0 (0 stemmer)

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mole
  22. 07. 2011 klokken 16:10

  Politiet: Eksplosjonen var en bombe

  Da kan vel media slutte å bruke gasseksplosjon som en mulig årsak.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til knut bye
  22. 07. 2011 klokken 16:13

  Jeg er enig med deg, Tor, i din analyse av situasjonen. Nå vil våre «myndigheter» få en etterlengtet mulighet til å sette inn skjerpede terrorlover.
  Mye likt 9/11

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Sumo
   22. 07. 2011 klokken 18:43

   Okkulte krefter leker seg med tall. Vi har 9/11, disse er tall som har symbolikk. Ta dagens dato (22.07), bruk tallreduksjon og få 2+2+7 = 11. -Vet ikke om dette er tilfeldig..?

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Kjetil S
    04. 08. 2011 klokken 23:30

    Sumo

    Kan du opplyse om hvilke tall som IKKE har symbolikk?

    Om dette hadde skjedd i dag, 05.08.2011, er jeg sikker på det ville vært sybolikk i dette tallet også også….

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til ZeitVenusProject
  22. 07. 2011 klokken 16:41

  Vi skulle holdt oss unna Libya, vel vi fikk smake på vår egen medisin, noen andre nyheter? Det skjer eksplosjoner i Midt-Østen hver dag, hva er så spesielt med denne her?

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til BiggusD
  22. 07. 2011 klokken 16:46

  False flag.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Busserulls
   22. 07. 2011 klokken 19:14

   Fy faen så arrogant å slenge ut favoritt slagordet mens det fortsatt dør folk! Fy faen at det går Ann å ha så lite medfølelse… Hvordan i helvete kan en terroraksjon få deg til å tro at det faktisk er en terroraksjon??? Uansett ville du vel sagt false flag?? Kan du peke på en eneste hendelse siste 10 årene som faktisk VAR terror?? Eller mener du det ikke finnes? Copy paste «false flagg» på alle media nå folkens! Vær god propagandasoldater! Hvor er realismen? Hvis det ser ut som en drit, lukter drit, smaker drit, så er det som regel en drit, og ikke en svært spesiell konfekt eller «false flag». Hva om det er nynazister som «angivelig» står bak ? False flag da også? Eller er det bare false flag hvis det passer inn i bildet at «de utpekte skyldige» er muslimer? Det er INGEN som vet hva som står bak ennå, hvis du da ikke selv var involvert i denne «false flag» aksjonen….

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Mike Cechanowicz
    22. 07. 2011 klokken 21:03

    Din vrede mot påstander rundt falsk flagg spekulasjoner er forståelig. Jeg tror at alle som har skrevet innlegg med dette i tankene har for lenge siden kjent på den fortvilelsen, sorgen og medfølelsen for de som ble skadet, drept og alene. Du må være klar over at disse følelsene har blitt bearbeidet på forskudd fra andre undersøkelser mange har gjort, som for eksempel de som var på hyggelig ferie på Bali da to synkron bomber ble sprengt med en slik kraft at eksperter anta at en exotisk mini-nuk ble brukt. Evidensen for falsk flagg var så vonde å svelge at jeg var dårlig i flere dager etterpå. Sympati for de rammede er så alltid til stede selv om fokus er på andre nivåer av opplevelsen. Det er viktig som du skriver at vi vet for lite til å skrive noe konkret – samtidig passer dette rett inn i et mønster vi kjenner alt for godt fra før. Det er en krig på gang mellom mørke og lyse krefter og de mørke er i sine krampetrekninger før de klapper sammen – slik jeg ser det. Slike saker er tenkt til å skape frykt, fragmentering og mye intern krangling. Det er en dårlig tid for det nå.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Busserulls
     23. 07. 2011 klokken 08:40

     Ser hvis ut til jeg fikk rett. Tilhører det høyreekstreme miljøet. Samt jeg fikk rett på at det da ikke passte inn i nyhetsspeilets propaganda om falsk flagg, så da var dere raskt ute med ny artikkel om at det nå (denne gangen?) ikke er falsk flagg. Fy faen så forutsigbart av nyhetsspeilet! Sa det med en gang at NS ville være raskt ute med å si dette er falsk flagg, og fikk rett.

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til BiggusD
    24. 07. 2011 klokken 04:41

    Jeg snudde faktisk opprinnelig på dette utsagnet på grunn av den ufattelige tragedien på utøya – en ondskapsfull handling som overskygger bombingen i Oslo fullstendig. Grunnen til det var at hendelsen ikke passet inn i den typiske «islamsk fundamentalist-terroraksjon M.O». Utsagnet kom før infoen om Utøya ga indikasjon om en sammenheng mellom de to anslagene.

    Men nå som det har «kommet frem» at Breivik var en frimurer og bekjenner seg til en ny verdensorden-ideologi som tydeligvis er i dødelig opposisjon til den nye verdensordenen våre egne folkevalgte bekjenner seg til, tegner det seg et helt annet bilde. Nå har propagandaapparatet for alvor satt i gang maskineriet, og siden det kan vise seg at Breivik tilhørte en organisert internasjonal gruppering med flere «celler» kan vi i de kommende dagene komme til å se resten av Europa stramme inn betydelig på folks friheter for å «ta ned» denne trusselen.

    Jeg er derfor svært skeptisk til alt som kommer ut i media fra nå av. Én ting er de avskyelige handlingene Breivik beviselig har utført alene eller med hjelp. En annen ting er «the spin», og det er nå og i de nærmeste dagene eventuelle realpolitiske vinklinger trer frem i lyset og besudler minnet til 100 uskyldige (hvorav mesteparten forsvarsløse barn) i narsissismens navn.

    Det finnes psykopater som Breivik, som klarer å bevare en maske av menneskelighet til et visst punkt før trollet sprekker… og det finnes de som er som ham men aldri sprekker. Det jeg tror har skjedd fredag er at disse «menneskene» sammen har skapt et helvete. Jeg tror ikke det er snakk om en «lone gunman». Dessverre er det for oss på bakkenivå bortimot umulig å forstå realitetene i den krigen som kjempes i maktens kulisser internasjonalt, nå også i Norge.

    Jeg vil likevel prøve.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til idiotstriker
     24. 07. 2011 klokken 19:14

     biggusD: Det finnes psykopater som Breivik, som klarer å bevare en maske av menneskelighet til et visst punkt før trollet sprekker… og det finnes de som er som ham men aldri sprekker.

     Enig. Og flere slike tilfeller finner man nettopp på steder som Nyhetsspeilet. F.eks Armin Bahrami.

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til Enok
  22. 07. 2011 klokken 17:01

  Ubekreftede meldinger om skyting på Utøya, AUF har sommerleir der ..

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til mikkel-rev
  22. 07. 2011 klokken 17:06

  sikkert organisert via facebook eller twitter, internett sensur neste?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Solskinn
   22. 07. 2011 klokken 17:10

   Ja, og sikkert forbud mot å kritisere politikere kommer nok. De korrupte kriminelle landsforrædere må beskyttes

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Mole
  22. 07. 2011 klokken 17:10

  Hvis en drar ut for å bombe et annet land må ta med i regningen at det kan avle motreaksjoner!

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til lys-i-alt
   22. 07. 2011 klokken 18:22

   NEI – da får man blomsterbluketter, takk og ros. Det pleier jeg å få når jeg kjefter på folk! de blir straks supermedgjørlige. Det gjør jeg også når noen påpeker feil ved meg selv – jeg lytter straks til dem og prøver å rette meg etter det de sier – jeg er nemlig ikke perfekt, og det er jeg klar over, siden jeg har utviklet meg selv så mye. Jeg møter aldri motstand inne i meg selv. mmmm

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til BelzeBob
  22. 07. 2011 klokken 17:18

  Legg merke til at det er aldri en eneste VIP som dør i disse terroraksjonene.

  Om du hadde vært en sint terrorist – hadde du ikke da ville skadet de du faktisk var sint på….?

  Dette bare viser hvor lite vanlige menneskers liv er verdt for lederne: de ofrer de på den falske Terrorkrigens alter for så å implementere politikk som rammer flere vanlige, uskyldige mennesker.

  Hadde NATO virkelig ønsket å drepe Gaddafi kunne de gjort det for lenge siden. Hadde de fæle terroristene virkelig ønsket å ta livet av Stoltenberg hadde de klart det også.

  Det hele er et show. Det hele er et spill der det faktisk er vi som er under angrep. Ikke politikere.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Mole
   22. 07. 2011 klokken 17:20

   Helt riktig, en terrorskaper ville uten tvil ventet til toppene satt og kunne flengt de alle. Ikke ventet til de alle var på ferie.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Bambus
   22. 07. 2011 klokken 22:23

   Det er kanskje lettere å skade ubeskyttede sivile enn, f.eks. politikere med livvakter og annet sikkerhetsapparat rundt seg. Antakelig lettere å knerte deg enn Stoltenberg…

   GD Star Rating
   loading...
567 Kommentarer
1 2 3 4 20

Legg inn dine tanker