Falskt flagg operasjon i Sverige?

5.7K visninger
6 minutter lesetid
181

Tidligere beviser for slike virksomheter er overveldende, statlige innrømmelser finnes på svart og hvitt, trenger du en fiende, unnslippe korrupsjonskandale, heter du Donald Rumsfeld og rotet bort 1 trillion dollar fra Pentagon eller om du er interessert i et fjernt lands rike ressurser, så er den aller letteste måten å få din egen befolknings aksept og lagspill å bruke den usle taktikken; angrip deg selv og pek på andre.

For oss som har våket i den virkelige verden en god stund, vi vet hvordan en konspirasjon knyttes til en annen, det danner et større bilde, de samme vanlige mistenkte skurkene drar i snorene bak store verdensbegivenheter så en verdensomfattende konspirasjon er det millioner av mennesker rundt om i verden våkner opp til hvert år. Er selvmordsbomberen i Sverige enda et falskt flagg?

Scenario 1: Falsk flagg


“In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.”
-Franklin D. Roosevelt

USA’s notoriske verdenspoliti-avhengighet er alltid i behov for en usynlig fiende. De er lettere og kontrollere, de er pålitlige, punktlige og de feiler aldri. Den beste fienden er den du skaper selv, men vanlige undersåtter av staten må ikke vite noe, så de skjuler sine klandestine oppdrag under “national security” unnskyldningen. Er det ikke i et lands felles beste, at regjeringene er gjennomsiktige og oppriktige?

Budsjettene og hva de bruker dem på er aldri offentligjort. På denne måten blir etteretningstjenester et land uten flagg, såkalte røverstater, og ingen vet noe, for ingen har sett noe.

“If Tyranny and Oppression come to this land, it will be in the guise of fighting a foreign enemy.” – U.S. President James Madison

Det gjelder forøvrig kun på hjemmefronten, listen over globale CIA og MI6 intervensjoner er lang og mange land går med arr i fjeset og en underliggende hat for den vestlige verden.

Timeline of CIA atrocities

Denne form for å kontrollere massene med falskt flagg går lenger tilbake enn 9-11, Pearl Harbour, Reichstag brannen, Bay of Tonkin.. den første i nyere tid var Nero som satt fyr på storbrannen i Roma.

10 falsk flagg operasjoner som forandret vår verden

“Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death”. – Adolph Hitler

CIA innrømte involvering i å kaste den demokratisk valgte nasjonalisten Mossadeq i 1953, etter Mossadeq ønsket å nasjonalisere oljen til Iran. Dette mislikte Winston Churchill mye. MI6 sammen med CIA leide iranere for å kle seg ut som kommunister og plantet eksplosiver i den religiøse sektoren for å tiltrekke folk ut i gatene og protestere mot den mest folkevennlige statsministeren Iran har sett.

En Major i Nazi SS innrømte i Nuremberg domstolene, at han under ordre fra Gestapo, – at han og andre nazi operative forfalsket angrep på sitt eget folk og ressurser for å skylde på polakkene, sånn at de kunne legitimere og rettferdigjøre en invasjon av Polen.

Politiet i Qubec tilstod, i 2007, bøller som bærte med seg steiner til en fredelig protest var faktisk politiet i forkledning. Deres oppdrag er å gi politiet en grunn til å avklarere demonstrasjonen og gå til angrep på en fredelig befolkning og svartmale sårt behov for forandring ved å karakterisere protester som voldlige og bøllette.

I G20 demonstrasjonene i London 2009, innrømmte en regjeringspolitiker at han så vanlig kledde politimenn som forsøkte å initiere folkemengden til å bli voldlige.

“The easiest way to gain control of a population is to carry out acts of terror. [The public] will clamor for such laws if their personal security is threatened”. – Josef Stalin

En ting er sikkert; Storberget er allerede “forbannet!” og vil bruke dette som sin seiersdans for å innføre nazi stasi datalagringsdirektivet (DLD).

Scenario 2: Desperat handling i dyp fortvilelse?

Er det faktisk mulig at denne hendelsen er en handling utført av en mann uten tilhørlighet til et nettverk eller motstandsbevegelse?

Hva vet vi egentlig? Etteretningstjenestene og deres krigsallierte mener å ha motatt en epost fra jihadisten og selvmordsbomberen på forhånd, men hva om innholdet er totalt forandret?

Hva om innholdet var så kritisk og avslørende, pinlig og rørende, at de måtte endre den i frykt for at til og med svensker ville aksjonere mot sine egne makter?

Kan mannen vært en manchurian candidate? En sovercelle, i påvente av aktivering og iverksetting av et eneste indoktrinert livsoppdrag? Det finnes et slikt nettverk i Sverige, men de er ikke muslimer.

Operation Gladio

For hva skjer egentlig i Europa som denne hendelsen kan brukes som et politisk motiv for? Det pågående assange sirkuset er storslagent, USA vil dømme og henrette Assange for spionasje og muligens stenge ned alternative medier eller innføre strengere kontroll. Folk verden rundt i mainstream hyller Assange og mest sansynlig vil det gå store folkemengder i demonstrasjoner mot den svenske regjering for å ikke utlevere Assange til USA.

Etter dagens hendelse er det godt mulig at det faktisk skjer at Assange blir utlevert. Svenskene vil føle seg angrepet og truet, og på den måten vokser en bred støtte blandt folk, til krigshaukene i Washington og deres tannblodige allierte.

Kan irakeren virkelig ha sprengt seg selv i dyp desperasjon, oppgitt og utmattet over verdensituasjonen og tilstandene i hans hjemmeland ? Sprengte han seg selv for å evakuere fengselsplaneten og påminne verden om de forferdelige handlingene og dehumaniseringen som har foregått i Afghanistan og Irak alt for lenge nå, og den pågående krigen mot Islam?

Hvor mange har ikke gått og lagt seg om natten med tårer i øynene?

Hvor mange våkner ikke en eneste dag uten å tenke hvorfor holder jeg ut denne miserable tilstanden?

Han tok sitt eget liv i sin sorg, alene. Hensikten var ikke å påføre andre lidelser i og med at han trakk på knappen i et folketomt tidspunkt og område, men kanskje et desperat forsøk på oppmerksomhet? Kanskje han til og med gjorde det for å gi oss et oppvåkningskall?

I republikaneren Ron Paul sin bok “A revolution a manifesto” står det tydelig forklart at selvmordsbombing er et resultat av vestlig intervensjonisme. CIA selv kaller det Blow-Back.

Etter at CIA kuppet Iran på 50-tallet og gjenninsatte diktatoren Reza Shah Phalavi, har folket i Iran siden gått med et hat mot USA for at de blandet seg i deres innenrikspolitikk, med terror.. Er det rart noen vil slå tilbake?

Jeg, som Dr. Paul, betrodde den offisielle dogmen om at selvmordsbombere tar livet for å komme til paradis med 40 jomfruer. At det ofte var religiøst motivert, islamistisk ekstremisme og heroisk martyrdom. Uansett, Dr. Robert Pape, fra Universitetet i Chicago, i sin bok ” Dying to win – the strategic logic of suicide terrorism” samlet inn data fra alle 462 selvmords terrorangrepene fra 1980 til 2004. De to store overraskelser i forskningen hans var: 1) religiøs motivasjon var ikke så viktig som opprinnelig antatt og 2) destod sterkere motivasjon ble i stedet et lidenskap om å “to compel modern democracies to withdraw military forces from the territory the terrorist view as their homeland.” For eksempel, de tamilske tigrene på Sri Lanka er verdens ledere i selvmordsangrep, og likevel er de sekulære marxister, og de to største islamske land, Iran og Sudan, hadde produsert ikke en eneste selvmorder eller terrorister.

Ron Paul skriver i sin bok:

“During the “al Qaeda years” of 1995 through 2004, two-thirds of all suicide attackers came from countries that had American stationed troops. While it is true that al-Qaeda terrorists are twice as likely to come from a country with a strong Wahhabist or radical Islamic influence, they are ten times as likely to come from a country stationed with foreign American troops.

Until the American invasion of Iraq in 2003, there had never been a suicide terrorist attack there. From 1982 to 1986 when the U.S., France, and Israel had their forces in Lebanon, there were 41 terrorist suicide attacks. However, after they withdrew their troops, there were no more attacks. According to Pape, Osama bin Laden and others like him, cannot inspire suicide terrorism by religion alone. After much study, he writes that the longer the occupation of Muslim countries, “the greater the chance of more 9/11 – type attacks on the United States.”

Løsning

Kanskje Storberget bør være rasjonell og tenke helhetlig. Er det trygt å være alliert med en nasjon som har bombet sønder en hel verden? I 2003 gikk millioner av mennesker i demonstrasjoner mot Irak invasjonen, i Oslo gikk politihundene løs på fredelige demonstranter og staten tok imperialistenes side.

Hva med å trekke Norge ut av Nato ?

Et mye mer fornuftig og klokt forslag fremfor å utsette din egen befolkning for overvåkningsterror.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

181 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

TERROR IN NORWAY; TERROR IN SWEDEN

In March 2011, at Oslo’s Chabad House, Harvard Professor Alan Dershowitz told leading members of Norway’s Jewish community to learn from Chabad’s courage.

Dershowitz told the guests – among them academics and Jews in leadership positions – that the Jewish community “needs help from the outside.”

“Chabad Shliach in Oslo, Rabbi Shaul Wilhelm and his family were out of the country during the attack. They are spending Shabbos in England.” (COLLive.com – 7 Dead as Bomb Rocks Norway)

In June 2011, Jewish billionaire George Soros met with Norwegian Prime Minister Jens Stoltenberg, Minister of Trade and Industry Trond Giske, Environment and International Development Minister Erik Solheim, Foreign Minister Jonas Gahr Store.
He also visited HRH Crown Prince Haakon.

In 1994, Ikea founder Ingvar Kamprad confessed to a nine-year friendship with Per Engdahl, the pro-Nazi leader of the Neo-Swedish movement.
http://aangirfan.blogspot.com/2011/07/terror-in-norway-terror-in-sweden.html

Sweden is the Most Respected Country in the World
Reputation Institute Releases Results of its 2010 Country Reputation Study
http://www.reputationinstitute.com/events/RI_Press_Release_CountryRep2010_27sep2010.pdf

Ikea beholder omdømmetronen
http://www.reputationinstitute.com/press/Norge_ikea_beholder.pdf
http://www.reputationinstitute.com/contact/ri-norway

For years now the richest Swiss has been a Swede: Ingvar Kamprad, founder of the multinational Ikea furniture chain.
http://www.swissinfo.ch/eng/specials/switzerland_for_the_record/swiss_records/Multi-billionaire_still_the_richest_in_Switzerland.html?cid=8482354

New revelations on IKEA founder´s Nazi past
http://www.stockholmnews.com/more.aspx?NID=7694
http://www.abcnyheter.no/nyheter/Kultur/110824/kamprad-var-aktiv-nazist

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Massemedia er ubrukelig.

Michelle
Skribent
12 år siden

illuminati “kondolerer” norge:
http://www.dagbladet.no/2011/07/22/nyheter/innenriks/bombe/oslo/barack_obama/17419539/
Hva med å kondolere alle landene de angriper?
Hva med å kondolere alle som ufrivillig er med i tortur-ritualer i Bohemian Grove akkurat nå?

Michelle
Skribent
12 år siden

Statsministeren truet av Al-Quaida på forum:
http://svt.se/2.22584/1.2486299/statsministern_hotad_pa_al-qaidaforum
Hva oppnår “de” med å drepe masse uskyldige mennesker da?

Dette lukter negative aliens og mind-control lang vei. Beklager Norge, men “statsministeren” deres er underlagt NWO!

Michelle
Skribent
12 år siden

Hva er motivet? Hva ville man oppnå?
Hvorfor er det sånn at i “alle” angrep så er det bare uskyldige som blir drept?
Hvorfor bli aldri statsledere, kongelige eller rike mennesker drept?
(Glem Kennedy o.l. som åpenbart var imot NWO)

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Mrk.At så lenge dette er en laget bombe,så ER dette en terroraksjon;uansett hvem som måtte stå bak.Det inkluderer alle ev.

Michelle
Skribent
12 år siden

Inside job? Resultatet blir New World Order, overvåkning og sikkerhet over alt?
Hvilke steder enn Regjeringskvartalet er mere overvåket? Hvordan er dette mulig med all den sikkerheten? Eneste løsning enda mere overvåkning? Kanskje istedet for enda mere NWO og penger til FN, rett og slett sette foten ned og si NEi til enda flere bombinger for NATO!

barbar
barbar
Abonnent
12 år siden

Sikkerhetsdepartementet de snakket om etter flommen? FEMA Norgesutgaven? Det ble da skrevet en kronikk om dette etter flommen av noen professorer ved ett eller annet universitet.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Ojsann!

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4180673.ece

Javel, ja. Får se hvor fort vi kan avsløre dette som enda en satanistisk NWO-operasjon i likhet med alle de andre. Stakkars de det gikk utover. Og for oss andre: følg med i forandringer i lovgivningen som kommer i den nærmeste tiden. Og propaganda-kampanjen i massemedia.

Selv er jeg litt overrasket over at Terrorkrigen faktisk kom hit til Norge også. Alle områder er visst OK for NWO-gjengen å angripe. Ingen trygge soner lenger. Samtidig: du kan vedde på at ingen VIPer, norske eller utenlandske, fikk så mye som et skrubbsår i denne terrorhandlingen. De får aldri det.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Snart valg vet du.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Denne eksplosjonen virker veldig stor, et !mirakel” at det ennå ikke er rapportert om noen døde, de var ekstremt raske med å sette opp store gjerder rundt eksplosjonsstedet.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Stoltenberg i sikkerhet
http://www.dagbladet.no/2011/07/22/nyheter/innenriks/eksplosjon/17413862/

Det var vel ingen bombe?!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Nå snakkes det om hevnaksjoner etter Bin Laden`s død på NRK.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Skal vi begynne å gjette på avisoverskrifter for den kommende uka? Jeg mener: hvem får skylda for dette angrepet? De siste 10 årene har det jo vært Al Queida hver gang..

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Samtidig bør man lagre alle bilder som vises av skader i nettavisene nå, kjekt å granske i ettertid.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden
Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Big Blast Hits Government Buildings in Central Oslo
http://www.nytimes.com/2011/07/23/world/europe/23oslo.html?_r=1&hp

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Fortsatt to bomber vi ikke vet hvor er, opplyser politiet på stedet til Aftenposten

Hæ, vet de noe ikke andre vet??

Michelle
Skribent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Ligger døde i gatene, er dette for de som valgte å takke nei til ritualene som foregår i Bohemian Grova akkurat nå, eller er det et rituale i seg selv?
http://www.youtube.com/watch?v=nnLQij3GXmQ

La oss sammen sende ubegrenset Kjærlighet og Lys ♥♡♥♡♡♡

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Eksplosjon i Regjeringskvartalet i Oslo

Av Ole N. Olsen
Publisert 22.07.11 – 15:34, endret 22.07.11 – 15:41 (VG NETT)
(VG Nett) Det har akkurat gått av en eksplosjon i Regjeringskvartalet i Oslo. Flere personer er skadet.

En voldsomt eksplosjon rammet ved 15.20-tiden i dag Regjeringskvartalen.

Bygningen som huser blant annet statsministerens kontor er påført store skader.

Mange personer er skadet etter den voldsomme eksplosjonen.

Hele Regjeringskvartalet er knust – hele bygningen er smadret fra topp til bunn.

På bakkenivå kan man se tvers igjen bygningen som huser blant kontoret til jens Stoltenberg.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080585

Al Qaida eller lynnedslag?

Problem Reaction So……………

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

– Olof Palme ble drept av politiet.
Politiprofessor og forfatter Leif GW Persson lanserer sin egen teori om Palme-mordet.

– Palme ble drept av politiske årsaker, sier Persson til den svenske avisa Aftonbladet.
http://www.dagbladet.no/2011/02/22/nyheter/utenriks/sverige/drap/olof_palme/15536727/

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Apropos forkynning av false flag operasjoner!

Russisk terror lenkes til dataspillet Modern Warfare 2

Reporteren i saken sier at terrorangrepet er et speilbilde av oppdraget No Russian.

http://www.youtube.com/watch?v=LvNxS0TdUBE&feature=player_embedded
http://www.gamer.no/artikler/77329/russisk-terror-lenkes-til-modern-warfare-2/

CIA
CIA
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Det der blir for dumt!
Alle mennesker kan skille mellom rett og galt, med mindre man er hjernevasket av Islam e.l. til og tro at terror er det eneste rette.
Det og da legge skylden på ett dataspill blir rett og slett for enkelt!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  CIA
13 år siden

Nå må du følge med da, det har med forkynning av kommende katastrofer å gjøre.
Det du skriver over her blir det samme som å si at eierne av oljeplatformen i Gulfen, altså BP, ble inspirert av denne filmen,

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1101384/pg1

til å sette igang eksplosjonen som vi alle idag alle kjenner til.

Det var det stedet jeg fant videoen, kontoen til videon på youtube er stengt.

CIA
CIA
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

“forkynning av kommende katastrofer å gjøre” kan du si det på en litt bedre forklart måte?
Nei det blir ikke det samme, for jeg snakker faktisk ikke om oljeplattformer men om ett spill og kommentarer som du mener er grunn nok til og ta fra ett menneske sitt ansvar som medmenneske i denne verdenen!
Om det mennesket er blitt hjernevasket av islam (noe som oftest disse sorte enkene er) så er det litt mer forståelig, enn og skylde på ett spill som ikke har rot i virkeligheten vår.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Du vet altså ikke hva det vil si å forkynne en ting?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

forkynne
verb trans. forkynne ( v1 / v2) [fɔɾˈçynə]
1 kunngjøre høytidelig
forkynne en dom.
http://no.thefreedictionary.com/forkynne

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

forkynne
idé [v]: promulgate [formal]
idé [v]: divulgar
idé [v]: förkunna

Synonymer: advare, alarmere, bebude, gi beskjed, henge bjella på katten, komme ut av skapet, kunngjøre, melde, opplyse, proklamere, si ifra, si sannheten, slå alarm, stå fram, ta bladet fra munnen, tipse, underrette, varsku, varsle

Nå burde du kunne forstå hva det er å forkynne noe.
Spillet Modern Warfare 2 skal da tilsynelatende ha forkynt terroraksjonen i moskva denne uken, spillet kom forøvrig ut i 2009 hvis jeg ikke tar feil.

Tok du mitt første innlegg bedre nå?

kjell108
Abonnent
13 år siden

http://forum.hegnar.no/post.asp?id=15830282

Innlegg av: Gjest (31.12.10 13:03 ), lest 189 ganger

Blobad i Oslo og de andre store byene i Norge

Ville gatekamper, sprengte mennesker ligger strødd alle steder og muslimske drapsmenn jakter på nytt blod.
DETTE ER VÅR FREMTID HVIS VI IKKE STOPPER DEM NÅ!
———————-

“Haspara” på norsk?

NyS kan få ubegrenset med oppmerksomhet med å poste svar på denslags på alle fora i Norge. Det er ikke argumenter som mangler, det er folk som har tid og interesse for delta på forum.

På hvert forum kunne man vedlikeholde en debatt om “terrorisme” så lenge mainstream desinformerer.

Interessant. Ubegrenset med oppmerksomhet :-)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Informasjon om den såkalte muslimske terror-trusselen: http://www.youtube.com/watch?v=lgFBj-epzdo&feature=player_embedded#!

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Joda.

Alt verdens mest sofistikerte terror-organisasjon, Al Queida, klarer å få til er å få en tufs til å sprenge seg selv i Stockholm sentrum.

Vel, mer skulle jo ikke til for å pushe igjennom flere overvåkningslover både i Norge og Sverige på 1-2-3…?

“Mission accomplished”, som det heter.

Eh… legg merke til at disse snodige “Al Queida” aldri

1. Gjør noen som helst skade for de VIPene de er sinte på
2. Absolutt aldri gjør noe som er til noensomhelst nytte for muslimenes sak.

For noe sludder & vås. At folk kjøper dette tullet viser jo bare hvor utrolig dumme vi har blitt.

Det protesteres “mot terror” i Oslo nå. “Mot terror”…. Ha ha. Terror er en følelse. Man kan ikke protestere mot en følelse. I det minste må man si “mot terrorisme”, eller “mot terroristene.” Hele “krigen mot terror” opplegget er så Orwelliansk at det er til å bli dårlig av. Hele den vestlige verden* har jo blitt helt åndssvak.

*Utenfor den vestlige “frie” verden vet man selvfølgelig at alt dette drøvlet kun er løgn og propaganda.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Svenske eksperter og det svenske sikkerhetspolitiet (Säpo) føler seg sikre på at Taimour Abdulwahab hadde hjelp før han utførte selvmordsaksjonen i Stockholm sentrum.

– Ikke hobbynivå

– Dette gjør man ikke på hobbynivå. Personene bak lyden har kanskje tittet litt for mye på CSI, fortsetter han.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10028429

Men å ta liv av annet enn seg selv klarer ikke disse samarbeidene terroristene?!?

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Det er jo klart han hadde “hjelp”! De ville jo at han skulle gjøre dette for å lette jobben med å innføre stadig strengere restriksjoner på enkeltmennesket.
De skandinaviske landene er i utgangspunktet de vanskeligste å få dette til i,selv om det kanskje ikke ser slik ut. Vi finner oss allerede i mye,men det er en grense hos rimelig velutdannede mennesker likevel.Skal de greie å gå lenger så trengs det slike “terroraksjoner” for å få det til. Bare vent,det kommer nok en i Norge også snart,slik at DL kan gå glatt i gjennom,slik det nå kommer til å gjøre i Sverige.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Radioprogrammet “Hallo i Uken!” er ganske bra. De gjorde et poeng i dag av hvor amatørmessig og patetisk terroraksjonen i Stockholm var og egentlig hvor hysterisk og tåpelig hele “terror” hysteriet er.

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Nå kan alle komme frem fra bonkersene sine, faren er over :D

3-åringen som ville ta verdensherredømme med en pakke fargestifter i Haugesund er arrestert

Spørsmålet nå er hvor mye frihet vi må gi avkall på for at det ikke skal gjenta seg

Jeg har sendt mail til Juge-Jens med forslag om å chippë alle barn med høyekspolsive chipper med automatisk utløsning ved kontakt ved fargestifter

Folk flest skjønner ikke hvor viktig der er med sikkerhet, det er tross alt myndighetene sitt ansvar og passe på at INGEN i landet dør :)

Persomvern og frihet er noe jævla crap

3-åring og tegnesaker utløste bombealarm

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10028364

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
13 år siden

Ha ha, ja broder nå ser vi virkelig hvordan galskapen øker på for at de skal få gjennomført planene sine med full overvåkning. Tror nesten at artikkelen min ble forsinket for å komme nærmere denne tiden hvor presset som skal medføre chipping også kjøres fra Norge og Sverige.

Som jeg sa, når media begynner å gnåle så vær obs på at noe er i gjære… og nå har vi gnagsår i øyne og ører om terror og terrortrusler, så hva pønsker de på? En liten 666 under huden vil jo medføre en stor trygghet for folket, vi må som du sier skjønne at de vil passe på oss så ingen trusebomber sprenger av seg lillekaren og oss med. Skal vi le eller gråte, vi har alt sett neste episode i dramaet deres.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Apropos falsk flagg: Jesse Ventura undersøker nærmere hva som skjedde rundt Pentagon 11. sept 2001: http://www.youtube.com/watch?v=845yuovR14k

Skal vi gjette på at når Rumsfelt sier de ikke kan redgjøre for 2,3 milliarder doller, at dette er potten de ansvarlige deler seg imellom?

kjell108
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
13 år siden

Kent Moors om erstatningssaken etter oljeutblåsingen. MOORS KOMMER MED EN INTERESSANT OPPLYSNING HER. Tallet 2,3 billions vil jeg 10-doble for Irak-krigen. Krigen var lønnsom til tusen, ikke fordi man fikk så mye olje ut av Irak, men fordi man fikk så mye skattepenger ut av amerikanerne.

“Word I am hearing is that the government will employ a figure of 4.9 to 5 million barrels as the total leak volume. That translates into a judgment – only under the EPA’s Clean Water Act – of $5.5 billion (ordinary negligence) or $21.5 billion (gross negligence) against each company, without limiting liability under any other provision or other suit. BP clearly will be the center of the attention in this matter, as the most visible project participant, holder of the lease, and the company in the crosshairs of both government and public attention throughout the crisis and the cleanup.

What It Will Mean to Share Value
Of interest, as well, are several companies not named in the DOJ filing…
Halliburton Co. (NYSE:HAL), whose cementing job came under fire in both the BP spill report and in material leaked from the spill commission, was not named. Neither was Cameron International Corp. (NYSE:CAM), the manufacturer of the blowout preventer (BOP) that was of major interest throughout the spill episode. Both HAL and CAM saw share values increase yesterday, by more than 1%. These two companies could still be added onto this complaint or become the subjects of new ones. But the DOJ seems intent, at this point, on establishing who is liable for procedural and managerial shortcomings on the drilling rig itself. This is only round one in a multi-year legal battle between the government and the companies. It is also virtually certain that, as the liability discussion becomes more protracted, BP, Transocean, and Andarko will end up embroiled in their own cross-suits. BP is likely to remain on the defensive in these actions, because the overall tenor of the liability issue will have been structured by the DOJ complaint filed Wednesday. And BP clearly remains the primary target of the government.”

« Forrige artikkel

Sigr`s Yule-evangelium Del 2 av 4

Neste artikkel »

Svenske myndigheter skjuler at skipet “Estonia” ble senket

181
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x