Falskt flagg operasjon i Sverige?

5740 visninger
6 minutter lesetid
181

Tidligere beviser for slike virksomheter er overveldende, statlige innrømmelser finnes på svart og hvitt, trenger du en fiende, unnslippe korrupsjonskandale, heter du Donald Rumsfeld og rotet bort 1 trillion dollar fra Pentagon eller om du er interessert i et fjernt lands rike ressurser, så er den aller letteste måten å få din egen befolknings aksept og lagspill å bruke den usle taktikken; angrip deg selv og pek på andre.

For oss som har våket i den virkelige verden en god stund, vi vet hvordan en konspirasjon knyttes til en annen, det danner et større bilde, de samme vanlige mistenkte skurkene drar i snorene bak store verdensbegivenheter så en verdensomfattende konspirasjon er det millioner av mennesker rundt om i verden våkner opp til hvert år. Er selvmordsbomberen i Sverige enda et falskt flagg?

Scenario 1: Falsk flagg


«In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.»
-Franklin D. Roosevelt

USA’s notoriske verdenspoliti-avhengighet er alltid i behov for en usynlig fiende. De er lettere og kontrollere, de er pålitlige, punktlige og de feiler aldri. Den beste fienden er den du skaper selv, men vanlige undersåtter av staten må ikke vite noe, så de skjuler sine klandestine oppdrag under «national security» unnskyldningen. Er det ikke i et lands felles beste, at regjeringene er gjennomsiktige og oppriktige?

Budsjettene og hva de bruker dem på er aldri offentligjort. På denne måten blir etteretningstjenester et land uten flagg, såkalte røverstater, og ingen vet noe, for ingen har sett noe.

“If Tyranny and Oppression come to this land, it will be in the guise of fighting a foreign enemy.” – U.S. President James Madison

Det gjelder forøvrig kun på hjemmefronten, listen over globale CIA og MI6 intervensjoner er lang og mange land går med arr i fjeset og en underliggende hat for den vestlige verden.

Timeline of CIA atrocities

Denne form for å kontrollere massene med falskt flagg går lenger tilbake enn 9-11, Pearl Harbour, Reichstag brannen, Bay of Tonkin.. den første i nyere tid var Nero som satt fyr på storbrannen i Roma.

10 falsk flagg operasjoner som forandret vår verden

“Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death”. – Adolph Hitler

CIA innrømte involvering i å kaste den demokratisk valgte nasjonalisten Mossadeq i 1953, etter Mossadeq ønsket å nasjonalisere oljen til Iran. Dette mislikte Winston Churchill mye. MI6 sammen med CIA leide iranere for å kle seg ut som kommunister og plantet eksplosiver i den religiøse sektoren for å tiltrekke folk ut i gatene og protestere mot den mest folkevennlige statsministeren Iran har sett.

En Major i Nazi SS innrømte i Nuremberg domstolene, at han under ordre fra Gestapo, – at han og andre nazi operative forfalsket angrep på sitt eget folk og ressurser for å skylde på polakkene, sånn at de kunne legitimere og rettferdigjøre en invasjon av Polen.

Politiet i Qubec tilstod, i 2007, bøller som bærte med seg steiner til en fredelig protest var faktisk politiet i forkledning. Deres oppdrag er å gi politiet en grunn til å avklarere demonstrasjonen og gå til angrep på en fredelig befolkning og svartmale sårt behov for forandring ved å karakterisere protester som voldlige og bøllette.

I G20 demonstrasjonene i London 2009, innrømmte en regjeringspolitiker at han så vanlig kledde politimenn som forsøkte å initiere folkemengden til å bli voldlige.

“The easiest way to gain control of a population is to carry out acts of terror. [The public] will clamor for such laws if their personal security is threatened”. – Josef Stalin

En ting er sikkert; Storberget er allerede «forbannet!» og vil bruke dette som sin seiersdans for å innføre nazi stasi datalagringsdirektivet (DLD).

Scenario 2: Desperat handling i dyp fortvilelse?

Er det faktisk mulig at denne hendelsen er en handling utført av en mann uten tilhørlighet til et nettverk eller motstandsbevegelse?

Hva vet vi egentlig? Etteretningstjenestene og deres krigsallierte mener å ha motatt en epost fra jihadisten og selvmordsbomberen på forhånd, men hva om innholdet er totalt forandret?

Hva om innholdet var så kritisk og avslørende, pinlig og rørende, at de måtte endre den i frykt for at til og med svensker ville aksjonere mot sine egne makter?

Kan mannen vært en manchurian candidate? En sovercelle, i påvente av aktivering og iverksetting av et eneste indoktrinert livsoppdrag? Det finnes et slikt nettverk i Sverige, men de er ikke muslimer.

Operation Gladio

For hva skjer egentlig i Europa som denne hendelsen kan brukes som et politisk motiv for? Det pågående assange sirkuset er storslagent, USA vil dømme og henrette Assange for spionasje og muligens stenge ned alternative medier eller innføre strengere kontroll. Folk verden rundt i mainstream hyller Assange og mest sansynlig vil det gå store folkemengder i demonstrasjoner mot den svenske regjering for å ikke utlevere Assange til USA.

Etter dagens hendelse er det godt mulig at det faktisk skjer at Assange blir utlevert. Svenskene vil føle seg angrepet og truet, og på den måten vokser en bred støtte blandt folk, til krigshaukene i Washington og deres tannblodige allierte.

Kan irakeren virkelig ha sprengt seg selv i dyp desperasjon, oppgitt og utmattet over verdensituasjonen og tilstandene i hans hjemmeland ? Sprengte han seg selv for å evakuere fengselsplaneten og påminne verden om de forferdelige handlingene og dehumaniseringen som har foregått i Afghanistan og Irak alt for lenge nå, og den pågående krigen mot Islam?

Hvor mange har ikke gått og lagt seg om natten med tårer i øynene?

Hvor mange våkner ikke en eneste dag uten å tenke hvorfor holder jeg ut denne miserable tilstanden?

Han tok sitt eget liv i sin sorg, alene. Hensikten var ikke å påføre andre lidelser i og med at han trakk på knappen i et folketomt tidspunkt og område, men kanskje et desperat forsøk på oppmerksomhet? Kanskje han til og med gjorde det for å gi oss et oppvåkningskall?

I republikaneren Ron Paul sin bok «A revolution a manifesto» står det tydelig forklart at selvmordsbombing er et resultat av vestlig intervensjonisme. CIA selv kaller det Blow-Back.

Etter at CIA kuppet Iran på 50-tallet og gjenninsatte diktatoren Reza Shah Phalavi, har folket i Iran siden gått med et hat mot USA for at de blandet seg i deres innenrikspolitikk, med terror.. Er det rart noen vil slå tilbake?

Jeg, som Dr. Paul, betrodde den offisielle dogmen om at selvmordsbombere tar livet for å komme til paradis med 40 jomfruer. At det ofte var religiøst motivert, islamistisk ekstremisme og heroisk martyrdom. Uansett, Dr. Robert Pape, fra Universitetet i Chicago, i sin bok » Dying to win – the strategic logic of suicide terrorism» samlet inn data fra alle 462 selvmords terrorangrepene fra 1980 til 2004. De to store overraskelser i forskningen hans var: 1) religiøs motivasjon var ikke så viktig som opprinnelig antatt og 2) destod sterkere motivasjon ble i stedet et lidenskap om å «to compel modern democracies to withdraw military forces from the territory the terrorist view as their homeland.» For eksempel, de tamilske tigrene på Sri Lanka er verdens ledere i selvmordsangrep, og likevel er de sekulære marxister, og de to største islamske land, Iran og Sudan, hadde produsert ikke en eneste selvmorder eller terrorister.

Ron Paul skriver i sin bok:

«During the “al Qaeda years” of 1995 through 2004, two-thirds of all suicide attackers came from countries that had American stationed troops. While it is true that al-Qaeda terrorists are twice as likely to come from a country with a strong Wahhabist or radical Islamic influence, they are ten times as likely to come from a country stationed with foreign American troops.

Until the American invasion of Iraq in 2003, there had never been a suicide terrorist attack there. From 1982 to 1986 when the U.S., France, and Israel had their forces in Lebanon, there were 41 terrorist suicide attacks. However, after they withdrew their troops, there were no more attacks. According to Pape, Osama bin Laden and others like him, cannot inspire suicide terrorism by religion alone. After much study, he writes that the longer the occupation of Muslim countries, “the greater the chance of more 9/11 – type attacks on the United States.»

Løsning

Kanskje Storberget bør være rasjonell og tenke helhetlig. Er det trygt å være alliert med en nasjon som har bombet sønder en hel verden? I 2003 gikk millioner av mennesker i demonstrasjoner mot Irak invasjonen, i Oslo gikk politihundene løs på fredelige demonstranter og staten tok imperialistenes side.

Hva med å trekke Norge ut av Nato ?

Et mye mer fornuftig og klokt forslag fremfor å utsette din egen befolkning for overvåkningsterror.

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

181 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] dem – fordi de truet hans makt, som NyS’s Armin Bahrami nevner sin i sin artikkel Falskt flagg operasjon i Sverige?, hvor han lister opp diverse falske flagg operasjoner, med en agenda. En falsk flagg operasjon er […]

kjell108
kjell108
12 år siden

Melding (kl. 20.10)
«Om du kan, unngå Drottninggatan i dag. Det kan hende mye der … bare så du vet», lyder beskjeden som gjengis av nyhetsbyrået TT.

Nettavisens egen pappskalle Thomas Paust (kl. 2130) skriver
«En mann sprengte seg selv i luften midt i julehandelen like etter klokken 17.00 i Bryggargatan i Stockholm sentrum. Mannen omkom i eksplosjonen, men ingen andre ble skadd i det som trolig var et selvmordsangrep.»

Thomas Paust skjønner ikke implikasjonene av at bombeaksjonen var kjent på forhånd. SVENSK SAPO STÅR BAK BOMBEN. Idag skaper man «selvmordsbombere» etter behov med å få noen til å levere en pakke. Pakken inneholder en fjernstyrt bombe – PANG. Deretter blir dette framstilt som «Al Qaida» i media.

«AL Qaida» er Mossad/CIA/MI6, nå også Sapo.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Darth Reidar, tror du på «Al Qaida» i media ??

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  kjell108

For å si det sånn, så er jeg selv skeptisk, men jeg tror mye mer på «Al Qaida» i media enn på det dere skriver.
Deres innlegg blir bare for usansynlig og slåes ihjel av egen dumhet.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

«For å si det sånn, så er jeg selv skeptisk,»

«Skeptikere» er ikke skeptiske. Benektere kaller seg «skeptikere».

Jeg sjekket Wikipedia på kjent Mossad agent, «Adam Gadahn»
http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_Gadahn
Regner med at du sluker rått hva Wikidpedia forteller, som om du er født igår.

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  kjell108

Hmm, har jeg sagt at jeg leser på Wikipedia?
Du er jo fullstendig på jordet stakkar.
Jeg sluker ikke alt rått, men det gjør tydeligvis du, så lenge det er konspiratorisk eller skrevet av fanatiske «skeptikere».
Du kveles av din egen urimelighet.

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden

Nå må dere pinadø slutte med dette tullet.
Du er jo fullstendig paranoid og spik spenna gærn.

CIA
CIA
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Enda godt det er noen som ikke er helt paranoid, Darth Reidar!
Er sansyneligheten så liten for at dette faktisk kan være en terrorhandling utført av islamistiske grupperinger?

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

CIA
«islamistiske grupperinger»

Irak, det sunnier mot shiaer.
Afganistan, det er afganistanere mot okkupantene
Gaza, det er Hamas mot Israel

Det andre er stort sett Mossad/CIA/Mi5 bomber, det som får mediaoppslag.

Hvor er jeg disse «islamistiske grupperingene»??

CIA
CIA
12 år siden
Svar til  kjell108

ok, om det i irak er sunnier mot shiaer og i afghanistan er afghanere mot disse okkupantene du snakker om, hvorfor dør så uskyldige soldater hver dag i feige IED angrep mot soldater som prøver å ta «de slemme» og bygge opp landet?
Ang Hamas vs Israel så er det Palestinere som skyter gamle utdaterte russiske raketter mot Israel hver gang det har vært våpenvile, som nå nylig f.eks, så der er det palestinerne som må ta ett oppgjør med dem som stemmer, håper jeg kunne besvare deg godt nok :)

Thomas
12 år siden
Svar til  CIA

Jeg blir en smule lei meg av å lese kommentarer som dine. EID bomber er feige? men fjernstyrte dronefly som tar ut fienden mens de ligger å sover, eller rakketter så moderne at de allierte kan stå på milevis avstand å ta ut talibanere? Hvilken metode har talibanerne for forsvar?

Hva er det med tankegangen at vestlige soldater er så snille, og ikke feige i det hele tatt? I krig vil alle overleve og for å overleve må man være feig(?)

Tingen er at EID er ikke noe mer feigt enn fjernstyrte fly og rakketter. Kanskje vestlige soldater tilogmed er feigere…

Hva gjør vestlige soldater for å bygge opp landet? Det som skjer der nede er at vestlige bedrifter kjøper seg opp i husbyggingen, vei og infrastruktur slik at den vanlige afghaner ikke eier en dritt. Se på Irak, hvor mye oppbyggning ble det der?

Thomas Holden

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  CIA

Jeg husker ikke lenger siste ekte video fra Bin Laden. Han trengte legehjelp og ville ikke overleve lenge i felten. Resten av videoene fra «Bin Laden» er fake. Det er Mossad og jøder som lager slike videoer. Al Qaida i Afganistan er omtrent ikke-ekisterende ifølge Obama.

Er vi enig så langt?

Obs. Bin Laden var pressetalsmann. Han hadde ikke soldater, bare venner omkring seg. Var mest opptatt av prosjekter, som den entreprenøren han er.
De var ingen «Al Qaida-bunkrere» i Afganistan. USA drev å simulerte krig, de bombet ingenting for å lage TV bilder av «krigen» mot Al Qaida. Det finnes ingen link mellom Bin Laden og ambassadebombene i Afrika, sprengning av amerikansk fregatt i Yemen, WTC 93 og WTC 2001 eller Madrid-bomben Alt er bløff. Hvem som stod bak de bombene er tilsynelatende Mossad og amerikanerne selv.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Hvor finner jeg disse “islamistiske grupperingene”??

CIA kommer ikke i farten kommer på noe Al Qaida-bombe. Bra.

Støre tryner når han tar det for gitt at det ikke er Sapo som står bak. Det normale vil være Sapo i slike tilfeller, deretter Mossad, CIA, MI6. «Talsmann» for Al Qaida er gjerne Mossad.

CIA
CIA
12 år siden
Svar til  kjell108

Disse grupperingene finner du i eksempelvis Afghanistan, Irak og Palestina bare for og ta dine eksempler Rom.

For min del er det klinkende likegyldig om det er Al Qaida eller Taliban, men det som skjedde må ikke få skje igjen pga militante islamister!

Tviler på det er Støre som tryner, når du kommer med en slik paranoid uttalelse som: “Talsmann” for Al Qaida er gjerne Mossad.»
Der er jo det samme som og si at katten er hundens talsmann, om du tenker på hvor hatisk ett katt og hund forhold kan være når den ene ikke liker den andre?
Håper du kan være litt mer særriøs videre nå..

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Darth Reidar, du leser ikke leksika, ok. Wikipedia er mainstream kilde. Følger du med i mainstream media?

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  kjell108

Ja. Selvfølgelig. Hvem gjør ikke det?

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  kjell108

Oi, leste nettop i Mainstream media at bomemannen i Stockholm var ute etter Åhlens. Betyr dette at Obama og de andre som prøver å styre oss «slaver» har aksjer i Åhlens? Prøvde de seg på en liten forsikringssvindel, det samme som skjedde med Titanic? Skumle greier dette her.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Darth Reidar, har du lagt merke til desinfo der noen gang? For eksempel hvordan NRK formidlet israelske løgner under Gaza-krigen? Hvordan 99.99% av den norske befolkningen ble lurt trill rundt?

CIA
CIA
12 år siden
Svar til  kjell108

Hvordan ble vi lurt?
Ved å tro på at det ble avfyrt raketter fra Gaza av militante islamister med Hamas støtte, syrisk støtte for ikke å snakka om Iransk støtte?HVA er løgn ved det?

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

CIA
«Hvordan ble vi lurt?»

NRK framtilte det slik at Hamas drev å skjøt raketter mot Israel og tilslutt måtte Israel gjøre noe for å få stoppet rakettene. Hamas skjøt ikke raketter mot Israel ettersom det var våpenhvile med Israel. Israle fortsetter likevel blokaden.Hamas ønsket at når våpenhvilen gikk ut skulle det forhandles om ny våpenhvile, deriblant lemping av blokaden. Israel svarer ikke på initiativ, Israel ville ha krig. Angrep på Gaza et par dager etter at våpenhvilen gikk ut. Det var israel som brøt våpenhvilen og startet krigshandlinger. Det skjedde med et raid i Gaza i begynnelsen av desember hvor 6 palestinere ble drept. Israel angrep selv om Hamas oppretthold våpenhvilen med ingen raketter mot Israel. Alt var godt planlagt fra israels side. Den store massakren måtte passe sammen en folkeforsamling som kunne massakres. I media ble massakren fremstill som hamas og sivile, underforstått, sivile kom i skuddlinjen. De som ble massakrert var sivile. Nordmenn tror fortsatt at iIsreal «måtte forsvare» seg.

CIA
CIA
12 år siden
Svar til  kjell108

Kan du begrunne dette du sier?
Eller er dette enda mer som er funne på truthseeker.org osv?

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Darth Reidar
– Nå skal deres barn, døtre og søstre dø, slik våre brødre og søstre og barn dør», het det i e-posten.
—————–

Vi skal tro at en en familiefar med kone og barn ønsket å ta livet av seg, liksom de 7/7 bomberne i London (familiene forteller noe annet). Vi skal tro at en iraker, som ikke vil tilbake til Irak, «hater» svensker (Sverige deltok ikke i Irak). Vi skal tro at han ble radikalisert, deretter at han handlet på egnen hånd (det blir det minst normale, at han ikke tilhørte noe nettverk). Vi skal tro t Sapo ikke overvåker radikale innvandrere.

Grunnen til «alene» er mer sannsynlig at det ikke er like lett for Sapo å produsere «forbindelser» som det er å sprenge en bil eller bruke egen agenter til «øvelser». 7/7-bomberne var tilknyttet britisk etterretning. De ble fortalt at de skulle delta i «terrorøvelse». Lite viste de om hva som egentlig var planen for dem. De ble henrettet etterpå, skutt. «Selvmordsbomberne» ble skutt av MI5-agenter. Ansett folk, da kan man styre dem, be dem gjøre ditt og datt, putt denne vesken inn på oppvebevaringsboks osv. piece of cake.

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  kjell108

Å diskutere med deg, er jo som å snakke med et spett.
Jeg sier ikke at alt er svart hvitt uten nyanser. Det er det du som sier, ved å si at det ikke er NOEN annen mulighet enn det du tror.
Synes du minner veldig om en 14 år gammel gutt i trassalderen som sitter på gutterommet å leser om spennende konspirasjoner og ser Matrix og sånt.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Dette var ikke lett og skjønne vist Daret Reidar ;)

Du sutrer over at stesønnen din ble så forandret etter at han leste NS

Trøste deg med at det er en helt normal reaksjon fra de som oppdager at de er blitt hold for narr hele livet :)

Du har tydligvis barikadert deg inni en rosa boble så vi får mate det inn i deg med teskje fra Scratch :)

Få timer etter terroristangrepet på World Trade Center og Pentagon, konkluderte Bush administrasjonen uten at ha noen beviser, å støtte seg til, at Osama bin Laden og hans al-Qaeda organisasjon var de hovedmistenkte. CIA direktøren George Tenet erklærte at bin Laden hadde resursene til å planlegge «en kjede angrep med sporadisk eller ingen advarsel».

Utenriksminister Colin Powel kalte angrepet «en krigshandling», og President Bush bekreftet i en tv henvendelse til nasjonen, at han «ikke ville skjelne mellom de terrorister, som utførte handlingene, og dem som gav de husly». Tidligere CIA direktør James Woolsey pekte på, at det måtte ha vert en «stats understøttelse», som forutsatte en eller flere fremmede staters medskyld. Med Lawrence Eagelburgers ord – tidligere rådgiver for Det Nasjonale Sikkerhetsråd: «Jeg tror, at når vi blir angrepet på sådan en måte, vil vi vise, at vi er forferdelig i vår styrke og i vår gjengjeldelse».

Mens de etterplapre de offisielle erklæringer, bifaller de vestlige medieguruer, at det rettes «straffeaksjoner» mod sivile mål i Midtøsten. Med William Safires ord i The New York Times: «Når vi med rimelig sikkerhet har lokalisert våre angripere, baser og leire, må vi pulverisere dem – men vi vil forsøke å begrense risikoen for følgeskader – og handle åpent eller skjult for at destabilisere terrorens nasjonale verter».

Den følgende tekst oppsummerer Osama bin Ladens historie, forbindelsene til den Islamske «Jihad» og til formuleringen av USA utenrikspolitikk under og etter den kalde krig.

Den hovedmistenkte for terroristangrepet i New York og Washington, stemplet av FBI som en «international terrorist» for hans rolle i bombesprengningene i afrikanske USA ambassader, den saudisk fødte Osama bin Laden ble rekruttert under Den Sovjetisk – Afghanske krig «ironisk nok under CIAs vinger, for å bekjempe den sovjetiske invasjon».

I 1979 blev» den største hemmelige operasjon i CIA historie» satt i verk, som svar på den sovjetiske invasjon av Afghanistan som skulle støtte Babarak Kamals pro kommunistiske regjering.

Aktivt oppmuntret av CIA og Pakistansk ISI [Inter Services Intelligence], som ønsket endre den afghanske Jihad til en global krig med alle muslimske stater mot Sovjet Unionen, sluttet cirka 35.000 muslimske radikalere fra 40 islamske land, seg til Afghanistans kamp mellom 1982 og 1992. Titusener kom for å studere på de pakistanske madrassah’er (utdannelsessenter for mullaher med mere) Alt i alt ble mere enn 100.000 fremmede muslimske radikale direkte påvirket av den afghanske Jihad. Den islamske «Jihad» ble støttet av De Forenede stater, Saudi Arabia og med en stor del av de midler, som stammet fra narkotikahandelen fra Den Gyldne Halvmåne (opiumsmarkene i grenseområdet mellom Afghanistan og Pakistan.)

I mars 1985 underskrev president Regan National Security Decision Direktive 166, som autoriserte opptrappet hemmelig støtte til mujahedinene, og gjorde det klart, at den hemmelige krig i Afghanistan hadde et nyt mål: å tilføye de sovjetiske tropper i Afghanistan nederlag gjennom hemmelige aksjoner, og oppmuntre til sovjetisk tilbaketrekning. Den nye hemmelige amerikanske støtte begynte med en dramatisk økning i våpenforsyninger – en rask økning til 65.000 tonn årlig fra 1987, så vel som en «grenseløs strøm» av spesialister fra CIA og Pentagon. De reiste til ISI’s hemmelige hovedkvarter på hovedveien nær Rawalpindi i Pakistan. Der møtets CIA spesialistene med pakistanske etterretnings offiserer for å hjelpe med å planlegge operasjoner for de afghanske opprører».

CIA spillte – ved å bruke Pakistansk Inter-Service Intelligence(ISI) – en nøkkelrolle i treningen av mujahedinene. Til gjengjeld ble den CIA- støttede gerilja trening integrert i opplæringen i Islam:

«De alt dominerende emner var at Islam var en sammenhengende sosiopolitisk ideologi, at det hellige Islam var blitt krenket av ateistiske sovjetiske tropper, og at Afghanistans islamske befolkning skulle genvinne sin uavhengighet ved å styrte det venstreorienterte afghanske regime, som kun ble holdt oppe av Moskva»

PAKISTANS EFTERRETNINGSAPPARAT.

Pakistansk ISI blev brukt som «mellommann». CIA hemmelige støtte til «Jihad» opererte indirekte gjennom det pakistanske ISI. Det vil si, at CIA ikke kanaliserte sin støtte direkte til mujahedinene. For at disse hemmelige operasjoner skulle «lykkes», var Washington, med andre ord omhyggelige med ikke å avsløre det egentlige formål med «jihad’en, som var ødeleggelsen av Sovjetunionen.

Med CIA’s Milton Beardmans ord. «Vi trente ikke arabere». Men ifølge Abdel Monam Saidali, fra Al-aram Senteret for Strategiske studier i Kairo, hadde bin Laden og «dem afghanske arabere» fått «meget sofistikerte former for trening, levert av CIA.»

CIA Beardman bekreftet, at Osma bin Laden ikke var klar over den rolle han skulle spille på Washington vegne. Med bin Ladens ord (sitert av Beardman): «Hverken jeg eller mine brødre så beviser på Amerikas hjelp».

Oppglødet av nasjonalisme og religiøs feber, var de islamske krigere uvitende om, at de bekjempet den Sovjetiske hær på vegne av Onkel Sam. Mens de ledende lag av etterretnings hierarkiene hadde kontakt med hverandre, hadde de islamske opprørslederne i spillet ingen kontakt med Washington eller CIA.

Med CIAs støtte og med tilførsler av massive mengder amerikansk militærhjelp, hadde det pakistanske ISI utviklet seg til en «parallell struktur som utøvde enorm makt over alle aspekter av regjeringen». ISI hadde en stab, sammensatt av militære og etterretningsoffiserer, byråkrater, hemmelige agenter og informanter, på i alt cirka 150.000 mann.

Samtidig hadde CIA operasjoner også forsterket det pakistanske militærregime, ledet av General Zia Ul Haq.

«Forbindelsene mellom CIA og ISI var ble stadig varmere etter General Zia’s fordrivelse av Bhutto og militærstyrets tiltredelse. Gjennom det meste av den Afghanske krig, var Pakistan mere aggressivt antisovjetisk enn selv USA. Kort tid etter den sovjetiske militære invasjon av Afghanistan i 1980, sendte Zia ul Haq sin ISI sjef av sted for at destabilisere de sovjetiske sentral asiatiske stater. CIA godkjente først planen i oktober 1984. CIA var mere forsiktig end pakistanerne. Både Pakistan og USA inntok den bedragerske holdning offentlig å ville støtte en forhandlet avtale, mens de privat var enige om, at dem militære opptrapping var retningen».

DEN GYLDNE HALVMÅNES NARKOTIKATREKANT.

Historien om narkotikahandelen i sentral Asia er tett knyttet til CIA hemmelige operasjoner. Før den Sovjetisk- Afghanske krig, var opiums produksjonen i Afghanistan og Pakistan rettet mot små regionale markeder. Der var ingen produktion av heroin lokalt. Alfred MCCoys studier bekrefter, at innenfor to år etter starten på CIA operasjoner i Afghanistan, «ble det afghanske – pakistanske grenseland verdens største heroinprodusent. Den dekket 60 % av USAs behov. I Pakistan steg den heroin avhengige del av befolkningen fra nesten null i 1979 til 1,2 million i 1985 – en mer voldsom stigning enn noe annet land.» CIA håndlangere kontrollerte denne heroinhandel. Etterhånden som mujahedin geriljaen etablerte seg på et territorium innenfor Afghanistan, beordret de bøndene til å plante opium som en revolusjonær skatt. Over grensen inne i Pakistan, drev afghanske ledere og lokale syndikater under beskyttelse av den pakistanske etterretningstjeneste hundrevis av heroin laboratorier. I løpet av dette tiår med åpenlys narkotikahandel, unnlot US Drug Enforcement Agency. (USAs narko bekjempelse kontor) i Islamabad å foreta større arrestasjons kampanjer. Amerikanske embetsmenn hadde avslått å etterforske anklager om heroinhandler blant dets afghanske allierte: «fordi USAs narkotikapolitikk i Afghanistan var underordnet hensynet til krigen mot Sovjetunionens innflytelse der». I 1995 innrømmet den tidligere CIA direktør for Afghanistan – operasjonene, Charles Cogan, at CIA i virkeligheten hadde ofret narkokrigen for at utkjempe Den Kalde Krig. «Vår hovedoppgave var å gjøre så meget skade som mulig for Sovjetrusserne. Vi hadde hverken riktig krefter eller tid til en undersøkelse av narko handlen.» «Jeg tror ikke, at vi behøver unnskylde for det. Alle situasjoner har sine bivirkninger. Der var bivirkninger i form av narkotika ja, men hovedformålet ble nådd: Russerne forlot Afghanistan.»

ETTER DEN KALDE KRIG.

I etterdønningene etter den kalde krig har den sentral asiatiske region ikke kun strategisk betydning gjennom sine store oljereserver. Man står også for en fjerdedel av verdens opium, med fortjenester på mange milliarder dollars til bl.a. etterretningstjenester og den organiserte kriminalitet. Den årlige fremgang i narkohandelen i Den Gyldne Halvmåne (100 til 200 milliarder dollars) utgjør cirka en tredjedel av Verdens årlige omsetning, anslått av FN til 500 Milliarder dollars. Etter Sovjetunionen sammenbrud reiste det seg en ny bølge i opiums produksjonen. Mektige handelssyndikater i det tidligere Sovjet og organiserte kriminelle konkurrerte om den strategiske kontroll med heroinrutene.
ISI’s omfattende etterretnings- og militære nettverk ble ikke demontert etter den kalde krigs avslutning. CIA fortsatte med at støtte Islamsk «Jihad» med utgangspunkt i Pakistan, og det ble satt nye hemmelige aksjoner i verk i sentral Asia, i Kaukasus og på Balkan. Pakistansk militær og etterretningsapparatet tjente især » som katalysator for oppløsningen av Sovjetunionen og opprettelsen av seks muslimske republikker i sentral Asia.»

Samtidig hadde Islamske misjonærer fra Wahhabi sekten fra Saudi Arabia etablert seg både i de muslimske republikker og inne i selve Den Russiske Føderasjon og hadde trengt seg inn på de verdslige stats institusjoner. På tross av sin antiamerikanske ideologi, tjente den islamske fundamentalisme hovedsakelig Washington strategiske interesser i det tidligere Sovjetunionen.

Borgerkrigen i Afghanistan fortsatte usvekket selv etter at de sovjetiske tropper var trukket ut. Talibanerne ble støttet av de pakistanske Deobandier og deres politiske parti Jamiat-ul-Ulema-e-Islam(JUL). I 1993 trådte JUL in i statsminister Benazzir Bhuttos koalisjonsregjering. Så ble båndene mellom JUL, hæren og ISI etablert. I 1995, da Hezb-I-Islami Hektmatyars regjering falt i Kabul, innsatte Talibanerne ikke bare et hårdhendt islamsk styre. De overgav også kontrollen med treningsleirene i Afghanistan til avdelinger av JUL.»

Og JUL spillte – støttet av den saudiske Wahhabi bevegelse – en nøkkelrolle i rekrutteringen av frivillige til at kjempe på Balkan og i det tidligere Sovjet.

Janes Defense Weekly bekrefter, at halvdelen av Taliban mannskap og utstyr stammer fra Pakistan og ISI. Det fremgår faktisk, at etter Sovjets tilbaketrekning, fortsatte begge sider i den afghanske borgerkrig med å motta hemmelig støtte gjennom Pakistansk ISI.

Med andre ord, tjente Tallibans islamske stat i store trekk Amerikas verdens politiske interesser, støttet av Pakistansk militære etterretningstjeneste (ISI), der så igjen var kontrollert av CIA. Den Gyldne halvmånes narkotikahandel blev også brukt til å finansiere og utruste den Bosniske Muslimske Hær (som begynte først i 1990′årene) og Kosovo Befrielseshær (KLA). De seneste måneder er det kommet beviser på, at Mujahidin leiesoldater kjempet i KLA-NLA terroristene geledder, i angrepene på Makedonien.

Der er ingen tvil om, at det forklarer, hvorfor Washington lukket øynene for Talibans terrorregime, inklusiv den opprørende undertrykkelse av kvinnenes rettigheter, stenging av skoler for kvinner, oppsigelse av kvinnelige ansatte fra regjeringskontorene og innførelsen av Sharia lovens straffesystem.

KRIGEN i Tsjetsjenia.

Med hensyn til Tsjetsjenia, så er hoved opprørslederen Shamil Basayev og Al Khattab begge blitt trenet og indoktrinert i CIA sponsorerte leire i Afghanistan og Pakistan. I følge Yossef Bodansky, direktør for den amerikanske kongress spesialgruppe om terrorisme og ukonvensjonell krigsføring, var krigen i Tsjetsjenia planlagt ved et hemmelig møte for Hizb-Allah-International i 1996 i Mogadishu i Somalia. Både Osama bin Laden og høytstående etterretningsoffiserer fra Pakistan og Iran deltog. Der utfra er innblandingen av det pakistanske ISI i Tsjetsjenia » langt dypere enn å forsyne Tsjetsjenia med våpen og ekspertise: ISI og dets radikale Islamske stedfortredere deltar aktivt i kampene i denne krig.

De to viktigste Tsjetsjenske opprørshærer på ca. 35.000 mann (ledet av kommandant Shamil Basayev og Emir Khattab) ble støttet av Pakistans ISI, som også spillte en nøkkelrolle i organisering og trening av den tsjetjenske opprørshær.

«Den pakistanske ISI sørgt for at Basayev og hans betrodde løytnanter fikk intensiv Islamsk indoktrinering og trening i gerilja krigsføring i Khost provinsen i Afghanistan i Amir Muawia leiren, som ble etablert først i 1980′årene av CIA og ISI, og som ble drevet av den berømte afghanske krigsherre Gulbuddin Hekmatyar. I juli 1994 blev Basayev, etter av være ferdig udannet i Amir Muawia, overført til Markaz-i-Dawar leiren i Pakistan for å gjennomgå trening i avanserte gerilja taktikk. i Pakistan møtte Basayev de høyst rangerte pakistanske militære og etterretningsoffiserer: Forsvarsminister General Avtab Shahban Mirani, Innenriksminister General Naserullah Barar, og sjefen for ISI’s avdelingen for støtte til Islam, General Javed Ashrav (alle nå pensjonert). Disse forbindelser viste seg hurtig meget nyttige for Basayev. Som følge av hans trenings- og indoktrinering arbeid ble Basayev utnevnt til å lede angrepet på de russiske forbundstropper i den første Tsjetsjeniakrig i 1995. Hans organisasjon hadde også utviklet brede forbindelser til de kriminelle syndikater i Moskva, så vel som forbindelser til Albanske organiserte kriminelle og til Kosovos Befrielseshær(KLA). I 1997 – 98 var de tsjetjenske krigsherrene, ifølge Ruslands Forbunds sikkerhetstjeneste(FSB) begynt å kjøpe eiendommer i Kosovo via diverse eiendomsfirmaer registrert under dekke i Jugoslavia. Basayevs organisasjon var også involvert i en lang rekke lyssky virksomheter, inklusive narkotikahandel, illegal tapping og sabotasje av russiske oljeledninger, kidnapping, prostitusjon, dollarhandel og smugling av kjernefysisk materiale.

Gjennom sin trening i Afghanistan hadde Shamil Basayev knyttet forbindelser til den saudisk fødte veteran Mujahidin kommandant «Al Khattab» som hadde kjempet som frivillig i Afghanistan. Kun få måneder etter at Basayev var vendt tilbake til Grozny, ble Khattab inviteret(først i 1995) for å opprette en militærbase i Tsjetsjenia til trening av Mujahidin soldatene. Ifølge BBC, var Khattabs plassering i Tsjetsjenia blitt arrangert gjennom en Saudi Arabisk baserte Islamske Hjelpeorganisasjon, en militant religiøs organisasjon, sponset av moskeer og rike privatpersoner, som kanaliserte midlene inn i Tsjetsjenia.

Konkluderende bemerkninger.

Siden den kalde krigs tid har Washington bevisst støttet Osama bin Laden, mens FBI på samme tid plasserte ham på listen over de mest ettersøkte, som hele verdens største terrorist.

Mens Mujahedin har det travelt med å utkjempe amerikanernes krig på Balkan og i det tidligere Sovjet, utkjemper FBI en hjemlig kamp mod terrorisme, og i et vist omfang uavhengig av CIA, som siden den Sovjetisk – Afghanske krig – har støttet international terrorisme gjennom sine hemmelige operasjoner.

Det er blodig ironi, at mens Islamsk Jihad – beskrevet av Bush administrasjonen som en trussel mot Amerika – beskyldes for terroristangrepet på World Trade Senteret og Pentagon, utgjør disse samme Islamske organisasjoner et nøkkelinstrument i US etterretningsoperasjoner på Balkan og i det tidligere Sovjet.

Etter terroristangrepet i New York og Washington må sannheten forhindre Bush administrasjonen samen med sine NATO-partnerne fra å begi seg inn i et militært eventyr, som truer menneskehetens fremtid.

Du sier også at du etterlyser troverdige kilder :)

Er CIA egne dokumenter troverdige nok fra Wikipedia ?

I Opprasjon Nortwood så beviser det hvordan det på alle plan i USA er helt legetimt og sprenge egen befolkning i luften for å legitimere kriger og politiske vedtak

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

Bare si fra vist det er noe mer du lurer på så skal jeg mate deg med så mye info om den minste ting at den rosa komfortboblen din vil være så sprengt til di grader

De handler alltid om makt og dollars, empati er ikke eksisterende

Hvorfor er det sånn ?

Joda pga at 3-5% av verdens befolkninger er psykopater, pyskopater søker makt og belønning der de sjarmerer og manipulerer seg oppover i hirakiet mens de knuser alle konkurenter på sin vei

De er også grunnen til at jo høyere opp en kommer jo større blir konentrasjonen av Psykoapter

Velkommen ut i den virklige verden :)

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Helt riktig.
La «folka» kverulere til de blir immune mot sin egen ignorante tankegang.
Stussa på antall stemmer som «plutselig» kom frem fra skapet når «riktig» nick la inn kommentar.

Dånnt fid det trålls.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Darth Reidar, Sapo, svenske og norske media «fant» i løpet av noe timer ut at dette var «selvmordbomber» (vi vet hva selvmordsbomber betyr = islamsk fundamentalisme). Her går det ikke på bevis, men på at folk må jo stole på hva som står i media

Eksempel på ukritisk type
«- Jeg tar sterk avstand fra det som ser ut til å ha vært et forsøk på en terroraksjon i Stockholm i går. Kampen mot internasjonal kriminalitet og terror kan kun vinnes gjennom et bredt internasjonalt samarbeid. Norge står sammen med Sverige i denne kampen, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre i en uttalelse til Nettavisen.»

Darth Reidar, jeg vet hvorfor folk hopper til konklusjonen, media har jevnlig oppslag om «Al Qaida».

Darth Reidar, jeg sjekket litt på disse «Al Qiada» oppslagene. Kildene er ofte jødiske «terrorerksperter» eller «midtøsteneksperter», noen med tidligere ansettelse i Mossad.

Darth Reidar, mainstream produserer en strøm av «terrorbomber», «terrormistenkt», «selvmordsbombe», «ekstremister»… som skal kondisjonere folk til å tenke på denne måten, hoppe til konklusjon om trusselen fra «Al Qiada».

Darth Reidar, «Al Qaida» eksisterer ikke. Du blir lurt trill rundt.

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  kjell108

Rom, er det ikke underlig at vi som tror noe annet enn deg bare «tror», mens du vet?
Kan det kanskje være at det er nettop du som blir lurt trill rundt?
Vet du at Al Qaida ikke eksisterer? Det er da merkelig at vi «normale» som stort sett tror og mener noe helt annet enn deg, er i et så enormt flertall.
Det har ikke falt deg inn å tenke litt over at det kan hende du tar feil?

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

«Det har ikke falt deg inn å tenke litt over at det kan hende du tar feil?»

Der er ikke noe stor kunst å finne ut av det på nettet. Dette var de sentrale folkene i «Al Qaida», de operative sjefene. Ikke mye «fundamentalister».

Victor Bout («Merchant of Death» himself)
Russer. Han (CIA) som forsynte afrikanerne med våpen slik at de skulle bli mest mulig krig der ned nede, opptill 60 fly med våpen per dag

Han opererte mest fra UAE, fra en litt avsides flyplass. USA har et intimt forhold til UAE, derfor ideell hub for Bout og CIA.

Former US Intelligence Agent and Arms Dealer Victor Bout Develop Town that Becomes Hub for Al-Qaeda and the 9/11 Plot

We can now divulge that CIA covert agent Valerie Plame, at one time, had worked with CIA employee, alleged terrorist Victor Bout, as well as none other than CIA employee and asset «Tim Osman» aka Osama bin Laden aka 9/11 patsy, on an anti-terrorist task force, whose mission was to identify weapons of mass destruction (WMDs) that could be used to fund alleged terrorist organizations, mainly Al Qaeda.

We can now reveal that Bout was the actual financial bagman for alleged Al Qaeda aka the CIA «data base», with its headquarters at the Israeli Mossad-riddled American Turkish Council in Istanbul, Turkey.

Intervju med Bout. Israelere i nærheten.

»Look, here is the biggest arms dealer in the world,» Chichakli said, half mocking me and half mocking Bout. Bout opened his blazer. »I don’t see any guns,» he said with a shrug. Then Sergei raised his arms. »None here either.» (Both spoke excellent English.) »Maybe I should start an arms-trafficking university and teach a course on U.N. sanctions busting,» Victor Bout said. The brothers looked at each other and laughed.

No one in the lounge seemed to be paying attention to Bout. Behind us sat four Israeli men who may or may not have been listening. Chichakli, who says he speaks Hebrew, said they were waiting for a phone call to confirm a deal for diamonds.

Bout leaned forward. »I woke up after Sept. 11 and found I was second only to Osama.» He put his hand on the papers. The truth, he said, was much bigger than his personal story. »My clients, the governments,» he began. Then, »I keep my mouth shut.»

Later he said, »If I told you everything I’d get the red hole right here.» He pointed to the middle of his forehead.

Richard Chichakli (CIA)

In 1993, Richard Chichakli becomes friends and business partners with Bout. In 1995, Sharjah airport hires Chichakli to be the commercial manager of a new free trade zone now being heavily used by Bout. Chichakli, a Syrian by birth, has an interesting background. He claims to have been friends with Osama bin Laden while studying in Saudi Arabia in the early 1980s. He will later claim that he used to «sit around and eat sandwiches and sing songs» with bin Laden and his siblings, back when «Osama was OK.» In 1986, he moved to Texas, became a US citizen, and served in the US army until 1993, specializing in aviation, interrogation, and intelligence. He will later claim that he not only served in the US military, but also spent about 18 years working in intelligence (which, if true, would mean he was an intelligence agent when he was friends with bin Laden).

General Mahmud Ahmed (ISI)
Saeed Sheikh (MI5, Al Qaida)

Saeed Sheikh and KSM were Pak. Pakistani General Mahmud Ahmed ordered Saeed Sheikh to fund Atta on one occassion, Pak ISI hired a lawyer for Saeed Sheikh in India, Pak ISI ran the hijackers who busted Saeed Sheikh out of prison in India, General Ahmed met with Porter Goss in Pakistan in August 2001 and September 2001.

Khalid Shaikh Mohammed (KSM)(Al Qaida)

He is usually reported to have been born in Kuwait. His parents are said to have come from the Baluchistan province of Pakistan, just like Mohammed’s nephew, Ramzi Yousef. Mohammed’s date of birth has been variously reported as March 1, 1964 or April 14, 1965.

He attended Chowan College, a small Baptist school in Murfreesboro, North Carolina, for a few years (beginning in 1983) before transferring to the North Carolina Agriculture and Technology University and completing a degree in engineering in 1986. Subsequently he went to Afghanistan and joined the fight against the Soviet Union during the Soviet invasion of Afghanistan. (Some sources believe he was fighting in Afghanistan before he came to the United States.)

While he was in the Philippines in late 1994 and early 1995, he said that he was a Saudi or a Qatari plywood exporter named Abdul Majid. He had parties with alcohol and spent lavish times with Manila women. He often went to go-go bars and karaoke clubs and held meetings at expensive hotels. He made large tips.

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  kjell108

Du klager på at alle tror på det de får servert i mainstream media?
Ja alle vet jo at det du finner på nettet er korrekt???
Der greide du glatt å slå ihjel egene argumenter med egen dumskap, igjen.

Kaja
Kaja
12 år siden

Det er komisk, for ikke å si latterlig, å lese hva avisene skriver om terror i Sverige nå. Sannheten er at det er Mossad/CIA samt britiske MI5 som står bak de aller fleste terrorhandlinger i verden. Al-Qaida ble skapt av CIA.

CIA + Mossad + MI5 = al-Qaida

«Sannheten er at det finnes ingen islamittisk terroristgruppe ved navn al-Qaida. Og enhver informert etterretningsoffiser vet dette. Men det pågår en propagandakampanje for å få den jevne borger til å godta et enhetlig internasjonalt lederskap i krigen mot terror. Landet som står bak denne propagandaen er USA… » – Tidligere britisk utenriksminister Robin Cook
http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=3836

Robert Cook døde forresten ganske raskt etter at han kom med denne uttalelsen.

I BBCs film “The Power of Nightmares” innrømmer representanter for CIA at al-Qaida er en total og fullstendig fabrikasjon, og at al-Qaida aldri har eksistert. Grunnen til at Bush-administrasjonen diktet opp al-Qaida, var at Bush-administrasjonen trengte et påskudd for å invadere Afghanistan og Irak (og Pakistan og Jemen og Iran og…). De betalte Jamal al Fadl hundretusenvis av dollar for å kolportere historien om CIAs oppdiktede al-Qaida, som ble fremstilt som en gruppe kriminelle som USA kunne jakte på ”lovlig”. Se BBCs dokumentar ”The Power of Nightmares” her:
http://polidics.com/cia/how-to-scare-the-shit-out-of-america-and-make-them-do-anything.html#comments

CIA
CIA
12 år siden
Svar til  Kaja

Kan du vise til det som er så komisk?helst fra noe annet enn en anti konspiratorisk side?

CIA
CIA
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Når ble dette en debatt?
Jeg forlanger ikke, men jeg tror ikke på slike konspiratoriske sider, så vil Kaja få meg til og tro på hva hun sier, så kanskje det burde komme frem noe så jeg og kan tro på..
Ikke kom å fortell meg hva jeg skal gjøre, Norge er fritt og jeg er fri..deal with it

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

CIA skriver.
Jeg forlanger ikke, men jeg tror ikke på slike konspiratoriske sider, så vil Kaja få meg til og tro på hva hun sier, så kanskje det burde komme frem noe så jeg og kan tro på..

Hvis du mener dette er en konspiratorisk side, hvorfor i all verden er du her?
Kverulering?
Lite å gjøre?
Nyskjerrig?

Kjetil S
12 år siden
Svar til  CIA

CIA

Hva mener du egentlig her: «Kan du vise til det som er så komisk?helst fra noe annet enn en anti konspiratorisk side?» Vil du at Kaja skal vise til en «konspiratorisk» side?

Kaja henviser til en dokumentar fra BBC. Definerer du BBC som «anti-konspiratorisk»? Eller er de «konspiratoriske»?

kjell108
kjell108
12 år siden

«Landet som står bak denne propagandaen er USA»

Det er det vi her tror. Ambassadebombene ble opplagt finansiert fra N.Y., ergo det var USA som stod bak. La oss ikke hoppe til den konklusjonen uten videre. Er det mulig at noen andre enn CIA/FBI kan bruke amerikanske firma for å finansiere terroraksjoner, at noe annet enn eget land bruke som cover. Det er mulig. Er det mulig at Bush ikke styrte, men ble styrt. Det er også mulig. Er det mulig at Obama ikke styrer, men blir styrt. Det er også mulig. Er det mulig at Mossad ikke styrer, men blir styrt. Det er også mulig.

CIA
CIA
12 år siden
Svar til  kjell108

Du er jo riv ruskende gal?
Vi er to her som ikke tror det, så og si at «Det er det vi her tror» blir feil og lite inkluderende.

Hvorfor er det så opplagt at ambassadebombene ble finansiert fra Usa?
Resten du sier er jo bare en tanke, en veldig konspiratorisk, kanskje til dels gal tanke, men alikavell en tanke.

Er det også mulig da at du er gal, eller at du blir styrt?

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

CIA
«Hvorfor er det så opplagt at ambassadebombene ble finansiert fra Usa?»

Fordi en inside fløytevarsler vitnet om det.

Kenyansk politi adresseboka til en at de involverte.
Adresseboka til Al Qiada i Afrika. Hele Al Qaida-nettverket i Afrika??

Kjempekupp

Det var ikke Al Qaida-adresser den adresseboka innholdt, men masse kontakter på diamanthandlere (les. mange jøder blant dem).

Var CIA interessert i denne adresseboka for «Al Qaida». Tilsynelatende null interesse derfra. De kjente navnene fra før?

CIA
CIA
12 år siden
Svar til  kjell108

va er greia med det store jødehatet på denne siden, siden dere velger å skrive veldig detaljert at jøder er med på enten det eller det..?

BelzeBob
12 år siden
Svar til  CIA

CIA:

Hva om jødene faktisk er onde og at det er helt naturlig at folk hater dem av denne grunn? Har du vurdert den muligheten?

Selv ser jeg det som et faktum at jødisk rasisme, psykopati, grådighet og stormannsgalskap er et enormt problem på jorda. Gjør dette meg til en jødehater?

Hvor går forresten grensen mellom «jøde» og «person med jødiske foreldre»?
Og, om man hater noen jøder, betyr det at man hater alle jøder?

Om jeg hater min nabo som er hvit og kristen – betyr det at jeg er skyldig i hviting/kristen-hat?

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  CIA

«Selv ser jeg det som et faktum at jødisk rasisme, psykopati, grådighet og stormannsgalskap er et enormt problem på jorda»

Interessant, men ikke uventet at du mener dette.

Er jødisk rasisme verre enn norsk rasisme?

Hvit rasisme?
Arabisk rasisme?
Brun rasisme?

Etc…

Vandalf
Vandalf
12 år siden

Armin skriver;

«Bevisene er overveldende»

Hm, merkelig at de er helt fraværende i artikkelen din, men så har vi nok vidt forskjellige oppfatninger av hva som er bevis, for ikke å si «overveldende bevis».

Ikke ett eneste bevis presenterer du her, og det er heller ikke så rart med tanke på hvor fersk denne saken fremdeles er.

Spekulasjoner, ja, i massevis.

Beviser; Ikke et eneste ett!

Og det er synd at du vinkler det slik, for du stiller noen virkelig gode og relevante spørsmål som fortjener oppmerksomhet;

«Kan irakeren virkelig ha sprengt seg selv i dyp desperasjon, oppgitt og utmattet over verdensituasjonen og tilstandene i hans hjemmeland ? Sprengte han seg selv for å evakuere fengselsplaneten og påminne verden om de forferdelige handlingene og dehumaniseringen som har foregått i Afghanistan og Irak alt for lenge nå, og den pågående krigen mot Islam?»

Min kommentar;

Vi er naive hvis vi tror at vi kan involvere oss i langvarige, kostbare og blodige kriger som i meget stor grad rammer uskyldige sivile uten at vi blir rammet selv på en eller annen måte.

Selv frykter jeg at vi kan se flere slike aksjoner, også i Norge, og jeg er overhodet ikke av den oppfatning at det nødvendigvis trenger å være false flag operasjoner. Tvert i mot, jeg tror man i lys av de spørsmålene jeg har sitert deg på kan finne mange svar.

Det betyr ikke at jeg støtter eller rettferdiggjør slike aksjoner. Vold kan aldri løse vold. Det er og blir en selvforsterkende destruktiv spiral.

Det er bare synd de som styrer ikke sitter med den samme erkjennelsen.

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

2 ting, Armin;

1. Les hva jeg skriver!

De spørsmålene jeg siterer deg på synes jeg er helt sentrale, og jeg berømmer deg for å stille de!

2. Les hva du skriver;

«Falskt flagg operasjon i Sverige? Bevisene er overveldende»

Dine helt sentrale spørsmål drukner i slike bombastiske uttaelser, noe jeg synes er synd!

Bort med skylappene, Armin. Jeg angriper deg ikke;o)

ubu
ubu
12 år siden
Svar til  Vandalf

Vitenskap er viten om regulariteter. «Vitenskap» er i bunn og grunn induktivt, da vi ikke har noen sanne første premisser å dedusere utifra. Altså objektivisme er til syvende og sist ikke en vitenskap.
Historie, økonomi ol er ikke vitenskaper i slik streng forstand, men vitenskaplige prinsipper om regulariteter er plausbelt å applifisere.
Armin har et gyldig ressonement når han viser til historien, og hvordan det er regelen og ikke unntaket at kriger blir startet som følge av falsk flagg opperasjoner. Det er ikke beviser i streng forstand, men det er en god indikasjon på i hvilken baner man kan tenke.
Såfremt det ikke skjer en «styringsrevulosjon» er det plausibelt å annta at også fremtidens kriger vil bli startet med en slik utløsende katalysator.

Også politiet bruker historien på denne måten. Hvis en er en kjeltring, og noe kriminellt foregår i ens nabolag, så blir man fort mistenkt.

Et annet indikativt poeng er prinsippet «follow the money» se hvem som har mest å tjene på en handling. Også her pleier politiet å se etter hvem tjener på en forbrtelse for å peke ut en mistenkt.
Men heller ikke det er bevis i streng forstand.

Jeg er enig i Vandalf at mange har en tendens til å overdrive styrken i bevisene sine, når alt man har egentlig bare er en mistanke. -En rettferdiggjort mistanke.

Men det finnes også andre forklaringsteorier, som feks den til en fyr (jegikkehuskernavnetpåifarta) ved Chicago (faenhvordanstavesdetigjen?) universitet som har laget verdens eneste komplette database over selvmordsbombinger. Hans konklusjojn er at 95%+ av alle historiske selvmordsbombinger kan relateres til okkupasjon, mens bare under 20% (eller var det 12%?)kan relateres til muslimsk fundamentalisme, og da er også en stor del politisk av typen PKK, hvor det ikke går ann å skille mellom religiøse eller politiske motiver.

En tredje forklaringsteori, den til Bush, at de gjør slikt fordi de er misunnelige på våre friheter og verdier, er det få eller ingen som lengre tror på, og er itillegg enda mer uvitenskaplig, da det strider mot noe annet svært grunnleggende vitenskaplig, prinsippet om kausalitet. -Alle ting har sine årsaker, og det er vitenskapens oppgave å finne ut av disse. -En henvisning til en form for ondskap er både uvitenskaplig og barnlig, men det er svært få som kjøper en slik forklaringsteori idag.

Mediene bør kritiseres for det samme, da i deres iver etter å fremstå som «objektive» unnlater å spekulere og vurdere i årsaker.
Når hele årsaksbildet utelates, så tjener det den tredje forklaringsteorien, som ikke har noen vitenskaplig forankring.

ubu
ubu
12 år siden
Svar til  Vandalf

Vi må huske på hendelsen fra 2005 hvor en Irakisk kontrollpost klarte å avverge et terrorangrep og arrestere terroristen. Det viste seg å være en britisk M16 agent. Dagen etter buldoserte britene fengselet med stridsvogner og befridde agenten og han ble aldri stilt for noen krigsrett.
Eller hendelsen fra samme land året etterpå, hvor sunnimuslimer ble forbannet og gikk til angrep på shiamuslimene, fordi de angivelig skulle ha sprengt deres moskee, men hvor det kom frem i 2007 at angrepet var foretatt av CIA. Flere gode eksempler kom frem i artikkelen over.

Man må ha det klart for seg at slike ting er svært vanlige. Når det så skjer en selvmordsaksjon i Sverige er det like historisk relevant å spekulere i at det var en falsk flagg opperasjon, som om det ikke var. -Slikt vet vi ikke, og vi er nødt å ty til indisier, for å rettferdiggjøre en mistanke for det ene eller det andre.

Sannheten lever i en slags unntakstilstand om dagen, da disse som normalt har gitt oss sannheter (myndigheter og media) ikke gjør jobben sin. -Enhver står alene om sin sannhet, relativt til bakgrunn, utdannelse, og egne granskninger. .-Det må man ha klart for seg. -Det finnes ikke objektive sannheter. Til det trenger man en sannhetsteori som er objektivistisk i den ene eller andre forstand (feks religion, eller scientisme)

Objektivistisk erkjennelsesteori, av typen Ayn Rand (høyreorientert) opperer med sansene/empirisk erkjennelse som grunnlaget virkeligheten deduseres utifra. Men hva er våre sanser idag? til denne hendelsen?

-erkjennelses filtreres gjennom en repporter som, tiltross for at han forsøker og påberoper seg en viss objektivitet, ikke er det. -tele (fjern) visjonen (synet) er et allerede tolket, og dermed subjektiv erkjennelse, før det skal filtreres gjennom din hjerne, og bakgrunn.

Det er viktig å vite at også ens egne sannheter er subjektive. -De er ikke ugjendrivelige, sikre, soleklare, men de kan rettferdigjøres gjennom en rekke indisier. -Om man påstår man har sikre beviser, men ikke har det, så frastøter man seg langt fler enn man innlemmer. -Og det er nettopp det «vi» ønsker, å innlemme flest mulige mennesker i parapolitikkens verden.

Det er også lurt for ens egen erkjennelse å hele tiden vite at ens erkjennelse er subjektiv og usikker. På den måten kan den lettere oppdatteres og erstattes med et mer helhetlig og sannere verdenssyn når informasjonsstrømmen tilsier det.
For en oppdatering av verdensbildet må man gjøre både titt og ofte. -Det kalles «å lære noe nytt»

Kjetil S
12 år siden
Svar til  Vandalf

ubu

Støtter deg 100%. Om man fjerner seg litt fra madiastøyen og reflekterer over terroraksjoner som fenomen, selvsagt med litt grundig research rundt de mange terroraksjonene opp igjennom historien i bagasjen, finner man at de fleste av dem enten er planlagt og/eller finansiert og/eller utført av stater. Ikke av frustrerte unge menn uten fremtid. De er false flag operations.

Derfra er det ikke langt til å tenke at insidenten i Sverige også er en false flag operation. Spørsmålene man bør stille seg er:
– Hvem tjener på dette? Muslimene/Al-Qaida? Neppe. Særlig siden Al-Qaida ikke eksisterer.
– Hvorfor akkurat nå? Er tidspunktet tilfeldig valgt? Er det noen som ønsker å påvirke «tidsånden» i Sverige/Skandinavia?
– Hvorfor akkurat Stockholm? Terroristen bodde i Luton, UK. Ville det ikke være enklere å sprenge seg opp der han bodde?
– Hvem har kapasitet til å utstyre, organisere og finansiere terroraksjonen uten at SÄPO fanger noe opp?

Nei nå er det fotballkamp! :)

ubu
ubu
12 år siden
Svar til  Vandalf

…og så er det om å gjøre å se på falsk flagg operasjonenes natur. Det er ingen motsetning mellom at det er en falsk flagg operasjon og at det er en frustert ung muslimsk mann. Ingen motsetning mellom at det er en en falsk flagg operasjon og at Osama B Laden står bak.
Ingen motsetning mellom at underbuksebombemannen var en muslimsk fundamentalist og det var en innside jobb.

Hvis underboksebombemannen ikke hadde pass, sto på no-fly-list, ikke hadde bilett, at bombehundene ble fjernet. og han fikk ordnet alle disse hindringene av en myndighetsperson. (det ble vitnet av flere komme gjennom kontrollen av en mystisk mann i dress) så vil jeg absolutt kalle det en falsk flagg operasjon, selvom kanskje intensjonene til bomberen var de som media fremstiller det som.

Det kan også være tilfelle med den svenske bomberen. At han er genuin, at terrororganisasjonen er genuin, men at han fikk utføre udåden uten å bli stoppet av SEFO, uten at han ble reagert på at politiet osv.

..men som man kan se da blir skillet mellom en falsk flagg opperasjon og en genuin terrorhandling veldig liten, kanskje urelevant.

Kanskje terrorbomberen bare var ute etter hevn for udådene i Irak, kanskje Sefo ikke viste om det, kanskje en eller annen fyr i en skyggeregjering viste om det, og ikke reagerte, er det da en falsk flagg operasjon?

Det viktigste slik jeg ser det er det faktum at vold avler vold, og de svenske myndigheters reaksjon på udåden er det som er det viktigste. Hvorvidt de vil bruke hendelsen til å forsterke voldsspiralen eller ikke.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Vandalf

Forsiden på http://www.aftonbladet.se/nyheter/

S: Ge Säpo rätt att signalspana
Terrorattentatet har aktualiserat frågan Nu släpper S sitt vallöfte att riva upp FRA-lagen – och ger regeringen sitt stöd i frågan.

200 extremister finns i Sverige
Aftonbladet avslöjar Säpos nya rapport Aggressiv rekrytering av islamistiska extremister: ”Jag kan inte tro att han skulle vara terrorist”

GRAFIK: Så skulle hundratals dödas
Experten: Bomberna mycket värre än väntat Abdulwah

Kan ha tränats av terrorgrupp
Obekräftade uppgifter: 28-åringen tränades av en islamistisk organisation Säpo jagar medhjälpare

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Gjør oss en tjeneste og bli liggende.

BelzeBob
12 år siden
Svar til  Vandalf

Vandalf sier:

» “Selv ser jeg det som et faktum at jødisk rasisme, psykopati, grådighet og stormannsgalskap er et enormt problem på jorda”

Interessant, men ikke uventet at du mener dette.

Er jødisk rasisme verre enn norsk rasisme?

Hvit rasisme?
Arabisk rasisme?
Brun rasisme?

Etc…»

Nei, jødisk rasisme er ikke verre enn norsk rasisme. I utgangspunktet.
Men når denne jødiske rasismen blir politikk og krigføring på stor skala da er dette et langt større problem enn om en og annen hviting gjør narr av noens store neser.

BelzeBob
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Denne må du se/høre, Vandalf: http://www.youtube.com/watch?v=cYBsDwjezQI

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Jeg skal se den, BelzeBob.

Jeg tipper den tar for seg jødisk ekstremisme, så på generelt grunnlag;

ekstremisme er ekstremt, uavhengig av om den er jødisk eller norsk. Å knytte dette opp til rase og/eller religion mener jeg blir skivebom. Det finnes en rekke muslimske fanatikere, amerikanske psykokristne, ekstreme hinduer etc etc. Du finner psykopater og gærninger blant alle grupper på denne kloden.

Jeg vet ikke om du har vært i Telaviv, jeg har ikke, men jeg kjenner flere som har vært der. Tilbakemeldingene er at det en en kanonbra by å besøke. Liberalt og fritt, og en veritabel smeltedigel av ulike religioner, hudfarger og legninger.

Hva vil jeg med dette?

Å tegne et annet bilde enn det blodsugende, grådige og drapskåte bildet som jeg synes er vel fremtredende blant enkelte på speilet. Ingen nevnt, ingen glemt;o)

Og hva er så ille med jøder sammenlignet med feks nordmenn?

Vi eier 1 prosent av alle verdens børsnoterte aksjer (og utgjør noen få promille av verdens befolkning), har styrker stående i Afghanistan, jakter lutfattuge pirater utenfor Somalia, utvinner oljesand i Canada, har etterretningsagenter i de fleste lnd i verden, eksporterer noen av verdens mest sofistikerte våpen og tjener milliarder av kroner på dette hvert år, velter oss i luksus mens barn dør av sult i hopetall… And the list goes on…

Og du finner nok av kokogærne religiøse fundamentalister i vårt land også.

Sum og summarum så klarer jeg ikke helt se at vi er hverken noe bedre eller verre enn alle de vi forsøker å gjøre til syndebukker for verdens elendighet.

ubu
ubu
12 år siden
Svar til  BelzeBob

vandalf. Det som gjør oss værre/bedre enn Israelerne, er at i Israel støtter over 80% av befolkningen okkupasjonen av Palestina, i Norge er det over 90% som ikke vet at vi er med å okkuperer et annet land.
I Israel avtjener alle 3 års førstegangstjeneste, og de kaller seg et krigersk folk, I Norge fokuserer vi på fredsprisutdeling, meglingsoppdrag, og vi tror er et av verdens fredligste folk. Men like bak har vi en kjempestor våpenindustri,(relativt) en kjempestor våpentetthet.

Forskjellen vandalf, er at vi er et idealistisk folkeslag, Israelittene er et realistisk.
Og siden idealene våre er så langt flottere og vakrere enn realiteten til Israel, så er vi de overlegne.

…men det er ikke til å stikke under en stol at det at en stor majoritet av israels befolkning støtter nybygging, støtter krigshandlingene, støtter okkupasjon, vel vitende om hvilke lidelser dette medfører for de okkuperte.

Ikke til å stikke under en stol at det finnes ikke mange israelske soldater som bli avløpere (huskerikkeordetforslikeifarta), og de utfører sine ordre med en pliktfølelse som ville gjort dem skyldige i brudd mot menneskerettigheter under en krigsdomstol (ref nurenbergdomstolen som gjorde tyskere som fulgte ordre skyldige)

Jeg har mødt et par israelitter opp gjennom tidene, og de har allesammen vært non drittsekker.

Det betyr ikke nødvendigvis at jøder/israelitter er et ondere folkeslag enn andre, det betyr at frykt og paranoia setter tydelige sport i en menneskesjel.

Det betyr at Israels hjernevaskingsprogrammer er noe av det mest effektive verden har sett (ref deformation)

…men et litt vanskeligere spørsmål Vandalf: Finnes det situasjoner hvor terrorisme er rettferdiggjort?

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Ubu sa;

«Finnes det situasjoner hvor terrorisme er rettferdiggjort?»

Min prinsipielle holdning er at vold ikke kan rettferdiggjøres. Så er det på sin plass å utdype; det er forskjell på å påføre noen vold og å forsvare seg mot vold. Dersom noen hadde utsatt en av mine nærmeste for vold ville jeg forsvart de med alle tenkelige midler.

Terrorisme kan ikke under noen omstendighet forsvares. Med det mener jeg bruk av vold for å fremme politiske, økonomiske eller ideologiske/religiøse mål.

I vårt overflodssamfunn er vi skolert til å se på terrorisme som en ondskapens ideologi, fortrinnsvis fremmet av rabiate og usiviliserte islamister. Jeg sier ikke at slik terror ikke finnes, men jeg våger påstanden om at denne terroren eller terrortrusselen ikke kan måle seg med feks den systematiske terroren USA med venner har påført Irak siden 2003.

Nå er det sikkert mange som vrir seg i smerte over en slik påstand, så jeg skal utdype min påstand;

Premissene for Irakkrigen er løgn og bedrag; Irak hadde angivelig bånd til Osama Bin Laden og co, i tillegg til at de hadde masseødeleggelsesvåpen og utgjorde en trussel mot verdensfreden.

I ettertid vet vi at dette ikke stemte. USA løy for verden for å rettferdiggjøre en krig vi vet har vært planlagt lenge før 911.

USA fikk ikke den responsen de hadde håpet på og møtte stor motstand fra en rekke Europeiske land, men valgte likefullt å gjennomføre «shock and awe»-kampanjen sin. Forøvrig interessant at de benyttet en slik terminologi på det det påstod var en frigjøringskrig. Spesielt i lys av boken Sjokkdoktrinen – Katastrofekapitalismens fremmarsj av Naomi Klein, som burde vært obligatorisk lesning for alle som ønsker å se bak illusjonene.

Irak ble altså påført massiv voldsbruk fra en overlegen militærmakt. Jeg kaller dette for terror. At det er fattet vedtak, utført juridiske analyser, at de blir brukt avanserte og presise våpen etc endrer ikke på dette i min verden. Konsekvensen av invasjonen var et stort antall drepte, skadde og traumatiserte sivile.

Og enda hadde terroren bare så vidt begynt;

når Saddam var fjernet fra makten, isolert sett en god ting ser man bort fra de sivile tapene, så fortsetter galskapen;

Dere husker kanskje Paul Bremer? Han var USA’s wonderboy som skulle styre Irak til man hadde fått stabilisert landet og fått et nytt maktapparat på plass. Han ble intervjuet av CNN før avreise og spurt om hva han visste om Irak;

Svaret sier jo egentlig det meste; han visste fint lite om Irak, og det gjorde ikke så mye da de skulle bygge et helt nytt Irak. Hvor tjukk i skallen er det mulig å bli?

Deretter gjør amerikanerne en rekke fatale feil, bevisst eller ubevisst;

Offentlige ansatte ble sagt opp. Hæren ble oppløst og i stedet for å gi kontrakter til gjennoppbygging til Irakere så ble tilnærmet alt gitt til utenlandske, fortrinnsvis amerikanske selskaper. Ikke nok med det disse selskapene vinger etter profitt resulterte i at de valge bort iraksik arbeidskraft til fordel for billigere arbeidskraft fra Sørøst-Asia.

Først bomber vi livskiten ut av dere, deretter fratar vi dere muligheten til å gjennoppbygge deres eget land.

Ikke nok med det, vi skyter på omtrent alt som beveger seg, fengsler og torturerer over en lav sko, lar private sikkerhetsselskaper herje mer eller mindre fritt… Og slik går no dagan.

Irakkrigen er for meg et prakteksempel på terror.

Det sier videre det meste om galskapen i verden når man fritt og ustraffet kan invadere, okkupere og så ettertrykkelig rævkjøre et helt land som tilfellet er med Irak uten at det får noen som helst form for konsekvens for de ansvarlige.

Mange jeg kjenner lurer på hvorfor så mange i Midtøsten hater oss.

Spør USA er mitt svar til det.

Ulven
Ulven
12 år siden

”Stockholm-aksjonen» oser falsk flagg så det lukter ille. Kort tid etter at det smalt skrev Dagbladet.
«(Dagbladet): Om lag ti minutter før Stockholm ble rammet av to eksplosjoner lørdag, mottok nyhetsbyrået TT en e-post med trusler mot det svenske folk.
E-posten henvendte seg til «Sverige og det svenske folket».
Han henviser til den svenske tegneren Lars Vilks og svenske soldater i Afghanistan og skriver at «nå skal deres barn, døtre og søstre dø slik som våre brødre og søstre og barn dør».
E-posten er også adressert sikkerhetspolitiet Säpo.
— Våre aksjoner kommer til å snakke for seg selv. Så lenge dere ikke slutter krigen deres mot islam og fornedringen av profeten og deres dumme støtte til grisen Vilks, heter det.
Mannen, som ifølge seriøse Der Spiegel er fra Irak…»

Det første spørsmålet som bør stilles etter «terror»-aksjoner er dette: «Hva viser vareopptellingen ?» – mao. hvor mange skadde og omkomne?
I dette tilfellet er svaret: En person – bombemannen. Enten han var en MK Ultra selvmordsbomber eller han frivillig og ved sine fulle fem valgte å ta sitt liv i protest mot Sveriges kriging i Afghanistan, så var det største problemet denne «terroristen» sitt eget – samfunnet rundt var praktisk talt uskadd. Dette er et viktig poeng ved «terror»-aksjoner som media og PROBLEM – REACTION – SOLUTION lettskremte og manipulerte politikere er litt for kvikke med å skjule under teppet.

Det hadde seg faktisk også slik med TRUSEBOMBEREN – at den eneste som fikk et problem var «smell-bongbong-mannen» selv, i form av litt mer røyk- og varmeutvikling innenfor trusa enn sedvanlig. For passasjerene rundt var det neppe mer enn litt krydder på en lang og kjedelig flytur.

En annen reell mulighet er at mannen var helt uskyldig og uvitende om at noen hadde plantet en bombe sammen med ham i bilen og bestemt seg for å ofre ham for DEN STØRRE AGENDA, i kjent Bush/Cheney/Obama/Gladio-stil.

Praktisk talt alle «terror-aksjoner» i nyere tid er nå av typen FINN FEM FEIL, ettersom sporene etter setupet ikke så lett lar seg skjule når man vet at det er et setup av typen FALSK FLAGG:

FEIL 1
Hvorfor gadd irakeren å sende en epost til SÄPO – det svenske PST? En irakisk flyktning skal ikke engang vite at det finnes noe slikt som et hemmelig svensk politi. Og hvis han hadde lært at SÄPO faktisk finnes, og litt om hvordan de opererer, måtte han vite at de AAAAAALDRI ville gitt «bevis for terror» videre til offentligheten. Litt rart er det jo at SÄPO er så raske med å snu seg rundt og flagge «terror-truslene» rettet mot hele det svenske folket…håper de på større bevilgninger?

FEIL 2
Ifølge Dagbladet lød truselen: «Nå skal deres barn, døtre og søstre dø slik som våre brødre og søstre og barn dør» Dette kan da umulig ha vært den originale ordlyden – dette er jo perfekt norsk. En iraker bosatt i Sverige ville ofte ha etterlatt spor av gebrokkenhet eller elementer av svak logisk struktur – noe som kan bidra til å kaste lys over autentisitet og intensjon. Hvorfor ble ikke den originale svenske teksten brakt videre av media? Og hvis originalen var på irakisk-arabisk, burde det ikke da ha tatt litt mer tid å få den oversatt og kvalitetssikret før budskapet ble spredd Sverige og verden rundt?

FEIL 3
«Han (irakeren) henviser til svenske soldater i Afghanistan». Nå har det seg vel slik at Irak etter USA og kompani sin overtagelse av landet har blitt utsatt for et regelrett folkemord (av Blackwater, Cheney osv.) Under Saddam var det strøm i hjemmene og irakernes døtre hadde en relativ sikkerhet mot grove overgrep. Nå er alt dette borte, og Irak er et slags lovløst anarki hvor ondskapen råder i det offentlige rom.

Litt rart er det jo at «irakeren» er mer opptatt av hva han har hørt om at skjer i det fjerne Afghanistan, enn hva han selv vet skjer og har skjedd i det nære Irak. Blir ikke dette litt for – abstrakt – til å kunne være troverdig.

Forøvrig er det kjent at CIA har trent irakere til å bli MK Ultra manchuriske kandidater i mange år nå. Et eksempel på dette er at SELVMORDSAKSJONER ikke fant sted i Irak før amerikanerne var på plass med sin brede og dype erfaring i PSY-OPS operasjoner.

FEIL 4
«Så lenge dere ikke slutter krigen deres mot islam og fornedringen av profeten…» Har ikke dette utsagnet en litt for påfallende vri, liksom BEREGNET PÅ VESTLIGE MEDIA? Det kunne jo tenkes at personen, dersom det virkelig var en provosert irakisk muslim som faktisk var opphavet til utsagnet, ville ha ordlagt seg på en mer ORIGINAL og mer AUTENTISK måte enn det vestlige zombie-publikum er kondisjonert til å oppfatte…

FEIL 5
Hverken svenske «barn, brødre eller søstre» har dødd i eksplosjonen. Men hvilken rolle spiller vel det så lenge svenske, norske og andre zombie-media kan slå hendelsen stort opp som et bevis på at «terror-trusselen er høyst reell» (gjesp) ?

Fri oss fra mer NWO-terror, inkludert personovervåkingsterror – og la nå Afghanistan bli befridd for USA, NATO, PSY-OPS og BLACK-OPS terror… Er det for mye å forlange for det nye året?

coyote
coyote
12 år siden
Svar til  Ulven

Noen mulige tilsvar på «feilene» du finner:
1 – Vedkommende kom som sammen med familien som flyktning til Sverige i 1992. Du skal være passe nedsnødd om du bor over halve livet i et land uten å kjenne til sikkerhetspolitiet. Og SÄPO er ikke hemmelig, ikke mer enn hva PST er. Trusslen ble visstnok sendt til både SÄPO og TT. Det er TT som har gått ut med trusselen, ikke SÄPO.

2 – Orginaltranskript av trusselen:
http://www.expressen.se/nyheter/1.2251719/las-sjalvmordsbombarens-hot-infor-bombdaden
Er dette så perfekt svensk at det umulig for noen som har bodd 18 år i Sverige å forfatte noe slikt?
Forekommer meg at om man har tenkt til å ta sitt eget liv, og har planlagt dette over tid, så legger man litt flid i avskjedsbrevet. Blir litt flaut om du skal huskes for dårlig grammatikk.
At DB har oversatt til norsk er fordi DB er klar over at de ikke har de mest språkmektige leserne.

3 – At en som kom til Sverige som tiåring er mer opphengt i hva svenskene angivelig gjør i Afghanistan enn hva som skjer i hans opprinnelige hjemland trenger ikke være mer mystisk enn at familien har fullstendig brutt med sin fortid. De flyktet tross alt fra Saddam, ikke fra amerikanerne.

4 – Igjen, 18 år i Sverige. Og på samme måte som de gamle gangsterne etterapte gangstere på film, så er det ikke utenkelig at en selvmordsbomber blir inspirert av tidligere manifest.

5 – http://tv.expressen.se/nyheter/inrikes/1.2251957/har-spranger-han-sig-sjalv
Han var ikke langt unna. Heldigvis ser det ut til at hjemmelagde eksplosiver faktisk er så uforutsigbare som alle hevder.

Selvsagt vil jo ikke du tro på noe av dette, men de fleste «feilene» du har funnet virker å bero på en misforståelse om at karen var fersk av bananbåten og ikke kunne et ord svensk.

evilbug
evilbug
12 år siden
Svar til  Ulven

Du bør også få med deg at selve lydopptaket denne påståtte terroristen gjorde, er mistenkelig.
Opptaket høres ut som om det kommer fra en mobiltelefon i en innerlomme. Det er neppe et logiskt handlingsmønster fra en som ønsker å anonnsere sin egen selvpåførte avgang fra denne jord, på en slik måte. Det mest naturlige ville jo selvsagt å ha opptaksutstyret plassert slik at opptaket ble bra, eller i allefall hadde størst mulighet til å bli bra, og hvis ikke det ble, gjort det om igjen.

evilbug
evilbug
12 år siden

Uansett hva som er sannheten bak denne terroraksjonen, så er det slående, ja på en måte morsomt og fryktelig samtidig, at våre ministere og politikere viser slik hyklerisk opptreden. Under følger bare et par eksemplene.
Som DB skrev:
»Knut Storberget er opprørt og forbanna etter bombeaksjonen i Stockholm»
Ja siiiiikkert vettu!! Åååå hvor »opprørt» han er! Jeg tør vedde på at Storberget feiret med brask og bram hjemme da han fikk høre om aksjonen. Nå får han jo et »godt» argument for å tvangsinnføre DLD

Og så har vi Jensen i samme fordømte BLEKKE:
»Jeg forstår ikke hvordan folk som lever i et vestlig land kan utvikle et så merkelig hat»
Siv Jensen forstår helt utmerket, hvis hun da ikke er stokk stein ravende idiot. Legg merke til at hun fortsatt later som om vestlige land er »frihetens fyrtårn» til tross for alle de tapene av frihet vi har lidd i det siste.

Jeg tror de fleste forstår at denne aksjonen definitivt var iscenesatt for diverse politiske formål. Selv om vi ikke vet alle detaljene og muligens aldri får vite dem heller. Det er jo så typisk for enhver falsk terroraksjon, at kommentarfeltene i avisene stenges ned og man bare pøser på med artikkler om frykt, propaganda, overdrivelser, hykleri fra »forståsegpåere’ og ikke minst, regelrett løgner.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  evilbug

Det finnes ikke grenser for kynisme og hykleri til JewWO`s elite-marionetter, evilbug. Djevlene på begge sider av «jernteppe» (spill for sauer) bruker samme instrukser sionist-SATAN har pålagt dem å bruke.
Eksempler på Putin-Mendels kynisme er:
– sprenging av boligblokker med sovende rusesauer for å hisse dem opp mot «tsjetsjenske terrorister»,
– drap av KGB-avhoppere i utlandet for dokumentasjon av dens kriminalitet ,
– opphissing av rusemengde mot «svartinger», først og fremst kaukasiere, for å gi utgang for rusisk hat og misnøye (bilder fra nasjonalist-marsj i Moskva den 11.12.2010 under slagord «ære for rusland, Kaukasus sug » http://zyalt.livejournal.com/330396.html da 8 kaukasiere ble drept og både uzbekere og kaukasiere ble mørbanket til bevissløsthet , mens Putins politi så på og ba bare om å ikke drepe, for statistikkens skyld).

Under genocid i Tsjetsjenia på 90-tallet ble en sivil tsjetsjener tatt av Putins spesialmordere. Han fikk et valg: enten skal de knulle ham til han dør, eller skal han jøbbe for KGB som infiltrert agent. Han valgte det andre og fortalte det til partisaner så snart han kom i kontakt med dem.
Sammen utarbeidet de utpressings-taktikk mot ruse-mordereat partisaner ikke hadde tillit til ham så lenge han ikke viste lojalitet i praksis.
For å øke hans «troverdighet» i partisanenes øyne, hjalp ruseschwein å sprenge en lastebil stappet med ikke-rusisk vernepliktig kanonkjøtt sendt til genocid i Tsjetsjenia, ta et våpenlager osv.
Etterpå burde han føre partisaner til en KGB-felle, men partisaner endret rute og tok en elite-skole i Beslan som gisler for å kreve tilbaketrekking av ruseland fra Tsjetsjenia.
Putins spesialmordere brente skoleelever opp med ildkastere for å behage Jahva i beste jødisk tradisjon.
For å ikke snakke om utstyr levert til tsjetsjenere for nedskyting over et minefelt av 120 sine spesialmordere med tyvegods stappet i et helikopter på vei til ruseland. Putin ville ikke ha disse blodtørstige uhyrene tilbake.
Mange av «ruse-nasjonalister» på bilder var spesialtrente leiemordere fra kriger i Afghanistan og Tsjetsjenia, derfor måtte politi flykte fra dem eller holde kjeft.

bin Laden
bin Laden
12 år siden

Utmerket arbeid, Armin!
NS har samlet mer enn nok av tekniske bevis på faens selvskudd for å hvitvaske sin terror på jordkloden.
Vi har sett faens metoder og må reagere slik faen ikke forventer av oss.
For å få med slappe sauer, må de avprogrammeres.
Gjør narr av CIA-mossæd-MI5-KGB-terrornettverk`s skremselspropaganda.
Lage en video-mix «911 & flaggoperasjoner», eller dokke-teater med mossæd-jøder utkledde som «Ahmed-død-terrorist» og spre den via trynebok.
Få massene til å le av faens stupid spill for gelleriet.

Det trengs en militær ekspertise og veiledning på demonstrasjoner.
Da vi ble fanget med Blitz etter anti-NATO demonstrasjon, i en steinsekk mellom to lange blokker og sperret av pansrete politibiler foran og bak oss, lærte jeg faens taktikk.
Neste gang må vi unngå en slik rute, men velge veier med flere sidegater.
Vi må dele oss i flere grupper godt kommuniserende for å kunne komme til unnsetning for hverandre når en gruppe blir utsatt for politiets bakholds-angrep og blir tatt som gisler.
Mot norsk ungdom-for-fred med trommer ble brukt politi ikledd militære boots, gassmasker, støttet av bikkjer, tåregass og batonger.
De presset oss sammen slik at det ble tungt å puste, dette for å provosere motstand fra vår side. Da en ungdom begynte å rope til dem, sa jeg til medgisler at det var det faen ønsket å oppnå, så ikke gled den.
Jeg ba journalister om å ikke gå, men se hvordan faen ville komme ut av en stupid situasjon da vi skulle stå der i 3-4 timer uten å besvare politiets provokasjoner. Ca.15 minutter senere begynte de å slippe oss ut med hendene taipet bak ryggen (som voldelige terrorister fortjener), for å så å tvinge oss ned på bakken inntil hvite busser ankom som provisorisk fengsel.
Blitz-jentene ropte «eins-zwei-drei, nazi-polizai», andre ungdommer spøkte om politiets overtidsbetaling, deres skremselsforsøk ble totalt mislykket.

klumpen
12 år siden
Svar til  bin Laden

Fanget sammen med Blitz? Hadde de visst hva du sto for så hadde de slått deg ihjel. Dette kvalifiserer til en episode av «I Shouldn’t Be Alive».

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  klumpen

Det var bare din søte drøm, mens vi var enige med Blitz på alle punkter, fikk gjensidig sympati og møttes flere ganger etter demonstrasjonen.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  bin Laden

Når var dette, og hva dreide det seg om?
Fins det noe opptak?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Det var for et par-tre år siden da Norge huset NATO-bandas topper i Oslo`s Rådhus.
Vi ble filmet av NRK og noen journalister, prøv å finne opptakene hvis du er interessert. Jeg tror det var VG- og Dagbladets/ Dagsavisens journalister som filmet politiets fremtreden.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  bin Laden

Ok, jeg trodde det var noe som har skjedd nå nettopp.
Opptakene og opptak generelt av demoer med hissig snut kan være greit å ha mht. fremtidige demoer. Det du beskriver er en «tang» formasjon som skviser folk inn i et hjørne og det fungerer hver gang.

Så her må man vurdere å spille saks, tang og papir. Bikkjer kan det hende man blir kvitt om man sprøyter klærne med chilli-lake, eller annen sterk pepper, og gassmasker får man kjøpt på ebay. Kraftig grønnlaser er sikkert også nyttig, så kan man blende onkel snut på god avstand utenfor demo-området når de blir for nærgående demonstrantene. Men om det er så lurt er en annen sak.

Men det burde være unødvendig å dresse seg opp til krig i en demonstrasjon i et demokratisk land, eller hva?

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  bin Laden

Takk for nyttige tips, Sigr.
Er ikke enig med deg at det nytter med «fredelige fakkeltog».
Den eneste fredelige demonstrasjonen med et reelt resultat var mot norsk Irak-invasjon.
Det var snarere et unntak som skyldes flere faktorer:
– verdens topp-mafia visste selv at det var en ulovlig krig og var dermed usikker på om massene ville svelge den,
– store demonstrasjoner mot den ble holdt over hele verden,
– antall unge demonstanter / fremtidige velgere i Oslo var stort nok for å skremme en slik pyse som Bondevik var. Det ville ikke gå med Bush eller Bleier som ville drukne demonstranter i tåregass og blod.
– m.m.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  bin Laden

Nytter og nytter.
Det kommer i grunn litt an på hva man ønsker å oppnå.
Hvis målet er å endre noe er det svært få demonstrasjoner som faktisk virker.
Den eneste jeg kan komme på nå er taxi-demonstrasjonen muslimene utførte under karikaturdemonstrasjonene. Slike ting fungerer om man gjør det systematisk og organisert over lengere tid.

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Takk, Armin.
Situasjonen med politilastebiler som sperret veien frem og tilbake, likner veldig på den vi opplevde, men jeg synes vi var flere enn på denne videoen. Det skjedde på veien tilbake fra demonstrasjonen, da det begynte å bli mørkt. Under sperringer ble ei jente dårlig, måtte sette seg på bakken for å ikke besvimme stående, men politi nektet å slippe henne ut med det første.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Alt dette oppstyret for bare 100 stk?
Hadde jeg vært det ville jeg i så fall ha vært veldig stolt.

Er det mulig å få tak i det opptaket du snakker om nå Armin?

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Nei, nei Armin. Jeg tror ikke du lyver.
Det jeg var ute etter var videobeviset som viser at en barn ble slått av onkel konkel. For det hadde man kunnet brukt til å lage mye ubehageligheter.

Men et lite tips. Pass på å kopiere alt du finner på youtube og lagre dem på en ekstern HDD. Det beste forsvinner gjerne meget raskt. Klippet med den israelske ambasadøren som fråder, og skjeller ut jøder, ble eksempelvis tatt vekk flere ganger. Det finnes verktøy spesitikk for youtube mange steder på nettet. Ta også kopi av alle websider som kan være nyttig. Mye forsvinner der også. firefox har iallefall en slik lagringsmulighet.

Denne listen her også. Om Israelske terrorister og krigsforbrytere, med navn, adresse og hele pakka, kommer garantert til å bli tatt ned.
http://www.kawther.info/ga2/v/Military/?g2_page=1
(dagbladet publiserte forøvrig saken, men de sensurerte personopplysningene)

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Faen, buksen var jo helt opprevet jo.
Var det bikkja som gjorde alt dette der?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Fy F …. ser jo han som i fred og ro blir interjuvet av TV2 blir slått rett ned av en Purk som kommer løpende ut av flokken med purke terrorister

Legg merke til hvordan de Zionist kontrolerte mediene ALLTID fremlegger Repotasjene fra Myndighetenes og Israels perspektiv

All erfaring viser at det er myndighetene og purken som er terrorister der de nå går over lik for å innføre ett terroregime i Norge som vil starte med et DLD i sterk utvidelse

Det er i sånne sitvasjoner en skulle ønske en hadde en flammekaster tilgjengli, selvforsvar er forsatt lovlig…… tror jeg ….

Spytte på Riksantikvar og leder for de Norske Frimurerene Jørn Homle ?
Tja…..ville vel heller ha tilkalt en exorsist som kunne messet han tilbakers til helvette der han kommer fra ;)

Man skal være rart skrudd sammen for og ikke se at saken i Sverige dreier seg om en Falsk Flagg opprasjon

Det som går igjen i alle «terrorsaker» er at aransjørene advarer sine nærmeste mange timer i forkant som i 9/11 og da Natanjævel advarte jøder timer i forkant mot og oppholde seg i Londons T-banestasjon som en kan se her

London 7/7 Bomb Witness – Inside Job PROOF

http://www.youtube.com/watch?v=B0y9nvj70xc&feature=related

Så hvordan viste grener i det svenske forsvaret at terroristen ville sprenge seg akkurat i Drotningsgaten ?
En som vil ut og sprenge folk med eksplosiver vil da farte rundt i byen til han finner en passe folkemengde og sprenge, han sender heller ikke beskjed om det til SÅPO første
Hvor mange bankranere er det som ringer purken på forhånd og tipser om det ?

Her snakker man utvilsomt om en som blir truet til og være med på en «øvelse»
Man finner en god kandidat for så og true med og drepe barna hans vist han ikke gjør nyaktig som de sier, som man ser av tillståelse vidoen så virker fyren livredd

Trøsten er a det er ikke lenge igjen til de virklige terroristene får måte SIN skaper

I dag har mediene vært fylt opp med den sensasjonelle avslæringen til Wikileakse og Julius Desinfo Lasagne om at noen i USA har sagt at Jesuitt Jonas er en løpsk kanon he he

Mye skurrer for tiden, så et innslag på NRK om Jesuitt Jonas ( Den løpske Kanonen ) besøk med den Krigskåte Dronningen Hillary i New York
Hillary så opp til han som et barn ser opp til sin far, ikke mye tvil om hvem som var den mektigeste av de to
De som også var mege rart var at i gruppen på 7-8 peroner de var sammen med så var det en ukjent med en prikk lik nese som Jesuitt Jonas

Kan det skyldest en bugs i klone programmet deres ?

Det begynter og haste for Pyramidegjengen nå med å innføre sitt terrorvelde mot menneskeheten så vi kan forvente oss litt av hvert fra den kanten den nærmeste tiden

Mye tyder på at Juge Jøde Jens, Jesuitt Jonas, Psykopaten og dvergen med det ironiske navnet Stoberget sammen med Frimurer leder Jørn Holme vil sprenge Oslo S i luften innen kort tid for å legitimere lover som vil gjøre oss alle til slaver

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  bin Laden

Forslag til video-mix om terrorskapere:
1. musikk «Figaro her, Firago der» (fra 0:30) om avstemning på rusisk parlament

2. «Putin og KGB sprenger rusland»

forteller om en rekke sprenginger av boligblokker i rusland med målet å så panikk og få rusesauer til å stemme på Putin.
Filmen forteller at jødiske parlamentarikere har lagt skylden på «tsjetsjenske terrorister» neste dag etter den første sprengingen, helt uten bevis, akkurat som Tonja Bleier har lagt skyld på «islamistiske terrorister» noen timer etter at MI5 sprengte busser i London.
(som forklaring til innholdet i video – et intervju med den drepte KGB-avhopperen Litvinenko med engelsk tekst http://www.youtube.com/watch?v=ytDOjVplCFU&feature=related)

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden

Det første jeg tenkte da jeg hørte om dette var en falsk flagg-operasjon. For det er noe som skurrer. Da tenker jeg ikke på utfallet eller omfanget. En selvmordbomber sprenger ikke bare seg selv, men ønsker å ta meg så mange som mulig. Så hvorfor plassere seg slik at ingen blir tatt med? At det er to bomber som går av nesten samtidig gjør dette mer mistenkelig. Vi får ikke se selve ekspolsjonene, så har han klart å lure seg unna overvåkningkameraene? Men om dette er en falsk flagg-operasjon eller ikke er i grunn ikke så viktig. Det som er viktig er hvilke følger dette får.

Vi kan allerede høre venner av DLD hyle om hvilke fordeler dette «verktøyet» har for politiet. Nå har de vel DLD i både Sverige og England, uten at dette ble avverget? Problemet er at vi har politikere og politi som jobber for å avverge en handling, det vil ideelt sett si at de ønsker å komme inn i tankene til folk. Derfor vil det komme flere tiltak i fremtiden som vil gripe inn i privatlivet – kun for å beskytte oss fra terrorister. Bodyscannere foran alle bygninger og på motorveier, lagring av innhold både i mail og telefon, brevpost blir forbudt, kamera i alle hjem, lisens for tilgang på nett, kontantfritt samfunn, mikrochip, reisebegrensninger, familiestraff, tvangsflytting, obligatoriske psykologtimer, belønning for angiveri, f.eks. Det siste er allerede på vei i USA. http://www.youtube.com/watch?v=ntCYiegLcxw

Disse farlige terroristene, som ikke klarer å drepe flere enn bier eller hjort årlig gjør, utgjør tydeligvis en trussel som gjør at vi må overgi vår frihet til makta. Handler dette om sikkerhet – eller politikk? Den om oppgir frihten for sikkerhet får tilslutt ingen av delene.

Hermis
Hermis
12 år siden

Justisministeren bruker terrorsaken i Sverige til å vinne politisk støtte for forslaget om å implementere EUs omstridte datalagringsdirektiv. Plikt til å lagre trafikkdata og utvidet lagringstid er avgjørende for at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) skal kunne avverge og etterforske terrorhandlinger lik den i Sverige lørdag, framholder han.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/101213/storberget-%E2%80%93-svake-terrormetoder

BelzeBob
12 år siden

Om «OK, da» (Al CIAda) er like smarte og sleipe som myndighetene vil ha det til så er det jo ingen problemer for disse terrorguttene å sende krypterte eposter, ringe anonymt, bruke VPN (virtuelle private nettverk) osv osv. – noe datalagringsdirektiv ikke kan gjøre noe med.

Men… folk tenker jo ikke. Ja, faktisk så syns jeg terroristene bare skal komme og ta over. De er tydeligvis langt mer intelligente enn folk flest, og definitivt mer intelligente enn våre nåværende ledere. Vel, når det er sagt så må det vel samtidig sies at «OK, da» ikke er så veldig flinke med slike selvmordsbomber. Joda – de klarer å finne ut info om SÄPO, sende brev til rett kontor osv, men de greier ikke å finne en helt enkel bombeoppskrift på internett. Noe jeg og du kan gjøre på 5 minutter. Vel, ingen er perfekt.

Mole
Mole
12 år siden

FBI har sendt sju bombeeksperter til Sverige som skal bistå svensk politi i etterforskningen av bombeangrepet i Stockholm, opplyser det svenske sikkerhetspolitiet (Säpo).
http://www.abcnyheter.no/verden/101213/fbi-sender-bombeeksperter-til-sverige

Nå skal alt ordne seg serru.

adsckldsacksldckl
adsckldsacksldckl
12 år siden

Helt utrolig hvordan dere klarer å vri om alt til å bli en konspirasjonsteori, gi dere selv et klapp på skuldra! Ingenting som tyder på at dette var en såkalt false flag operasjon, Armin presenterer heller ingen bevis i artikkelen sin som støtter opp om dette.

Det blir kun meningsløst synsing fra deres side, en overveldende mengde bevis viser at dette var en handling utført av en islamist. Av og til bør dere stoppe opp og ta en pause fra tankene deres, for det er tydelig at for mange av dere er det viktigere å koke opp en konspirasjonsteori enn å finne ut hva som virkelig har skjedd. Her kaster dere bort tiden deres.

Mole
Mole
12 år siden

Sjelden en ekstremist som «blåser» seg selv i lufta og som slipper fra det med et lite hull i magen.

kjell108
kjell108
12 år siden

Jeg har mange ubesvarte spørsmål.Forvarsel gjegitt av TT
«Om du kan, unngå Drottninggatan i dag. Det kan hende mye der … bare så du vet»,

Hvordan kunne noen i forsvaret vite at det kom til å skje noe?

Kjetil S
12 år siden

ad

Svært få sitter med det du kaller «bevis» for hverken det ene eller det andre i denne saken. At du mener det er «overveldende mengde bevis viser at dette var en handling utført av en islamist», er en kun en påstand, og dermed «meningsløs synsing» basert på hva som kommer frem i media (om du da ikke er insider på en eller annen måte). Og hvis du mener media er en troverdig informasjonskilde, ja da vet jeg nesten ikke hva jeg skal si.

Du sier «Ingenting som tyder på at dette var en såkalt false flag operasjon». Hva er så, etter din mening, indikatorer på en false flag operation?

BelzeBob
12 år siden

adsckldsacksldckl sier:
13. 12. 2010 klokken 21:29

«Helt utrolig hvordan dere klarer å vri om alt til å bli en konspirasjonsteori, gi dere selv et klapp på skuldra!»

At Al Qeida lurer bak hvert hushjørne og prøver å bombe oss alle….. dette er ikke en konspirasjonsteori?

adsckldsacksldckl – vær vennlig og definer følgende:

1. Hva er en konspirasjon?
2. Hva er en konspirasjonsteori?

Bruk gjerne ordbok.

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden

Til Smurfen, ditt innlegg passer sikkert veldig godt i en bok av Asbjørnsen og Moe, skrevet for å skremme små barn.
For meg med vett til å forstå at det bare er vas og tullprat, blir du totalt patetisk.
Kondolerer så meget.

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Darth Reidar;

Det som er riktig patetisk er slike tilbakemeldinger som du kommer med her. Om du er så vettug som du tilsynelatende tror så burde det jo vært en enkel sak for deg å si noe vettugt om hva det er som smurfen sier er feil, og hvorfor.

Stikk over til db.no, der digger de sværkjefta tøffinger som deg.

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  Vandalf

Snakket ikke til seg Einstein. Tøffere enn deg i alle fall.

Vandalf
Vandalf
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Ja, veldig.

Uenighet og heftige debatter liker vi. Søppel som dette klarer vi oss derimot fint uten.

Jeg sier derfor;

Ut med pakket!

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Dark Reidar, såvidt jeg har fått med meg er dette argumentene dine

– jeg tror mye mer på “Al Qaida”
– jeg leser ikke på Wikipedia
– du er jo fullstendig paranoid og spik spenna gærn.
– Betyr dette at Obama og de andre som prøver å styre oss “slaver” har aksjer i Åhlens?
– Prøvde de seg på en liten forsikringssvindel, det samme som skjdde med Titanic? – – –
– Skumle greier dette her
– Jeg sier ikke at alt er svart hvitt uten nyanser
– Synes du minner veldig om en 14 år gammel gutt i trassalderen
– det er da merkelig at vi “normale” som stort sett tror og mener noe helt annet enn deg (altså at Al Qaida eksisterer), er vi er et så enormt flertall.
– Ja alle vet jo at det du finner på nettet er korrekt???
– Gjør oss en tjeneste og bli liggende.
– For meg med vett til å forstå at det bare er vas og tullprat, blir du totalt patetisk.
———————–

Har jeg oversett noe?

Darth Reidar
Darth Reidar
12 år siden
Svar til  kjell108

Har sett litt på de filmene/klippene du/dere legger ved, og ser da at deres teorier slett ikke er usansynlig.
Skal se litt mer på denne muligheten.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Eksempel på hvordan etterretning manipuler media
Oppslag Dagbladet 5.4.2004 http://www.dagbladet.no/nyheter/2004/04/05/395208.html

Angivelig al-Qaida-brev med trusler mot Spania
Spania vil bli utsatt for flere bombeangrep dersom landet ikke trekker sine soldater ut av Irak og Afghanistan, heter det i et brev som angivelig skal være fra Al-Qaida.

Samme melding i BBC
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3599895.stm
Meanwhile, police are examining a fax sent to a newspaper threatening more bloodshed if Spain does not withdraw its troops from Iraq and Afghanistan.
The fax, handwritten in Arabic, was sent by a group calling itself Abu Nayaf al-Afgani.

Hvem er gruppen «Abu Nayaf al-Afgani»?

Gruppen eksisterer ikke. Fake Al Qaida, dvs. Mossad.
http://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Nayaf_al-Afghani
http://www.start.umd.edu/start/data_collections/tops/terrorist_organization_profile.asp?id=3904
Argumentasjonen er at «Abu Nayaf al-Afgani» eksisterer siden de tok på seg «ansvar» for Madridbombene :D :D :D.
Det «skulle komme» flere bomber. Det er slik Mossad sprer frykt i befolkningen, med bedrag.

klumpen
12 år siden
Svar til  kjell108

For det første, hvordan vet du at det er etterretningstjenester som står bak «manipulasjonen»? Påstander uten begrunnelser er verdiløse.
For det andre bør du finne ut hva «affiliated»betyr. Fra lenkene du oppgir:
«Little is known about Abu Nayaf al-Afghani, an al-Qaeda AFFILIATED terror group that operates in Spain. The group is associated with al-Qaeda and its European cells»
Men jeg synes at dagbladet burde vært mer nøyaktige. Nøyaktighet liker jeg…

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Den som roper STOPP TYVEN! høyest er tyven selv – russisk ordtak

Abu Nidal = typisk Mossad. Les, den store terroristen er Mossad. Det betyr i neste omgang at terroristene har ambassade i Oslo med norsk politibeskyttelse, og vandrer på Karl Johan.
Dette er helt ukjent for PST? :-(

http://www.the7thfire.com/new_world_order/zionism/abu_nidal-mossad_terrorist.htm
«Abu Nidal’s most well-known attack was on a Greek cruise ship in 1988 that left nine people dead and 80 wounded. As Seale points out regarding the attack on the vessel City of Poros, «no conceivable Palestinian or Arab interest was served by such random savagery»

«He (Iyad) had told me that Abu Nidal’s murdering Palestinian moderates was connected with [former Israeli Prime Minister] Begin’s determination never to negotiate with Palestinians for fear of losing the West Bank. For Begin (who had once called the Palestinians «two-legged animals» worthy of extinction), the moderates, who wanted to negotiate, were the real danger and had to be eliminated. If the Israelis had in fact infiltrated Abu Nidal’s organization, perhaps some spymaster in Jerusalem had said, ‘We’ve got someone who can do the job for us.’

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Viktig å framstille muslimer som «verdens verste mordere»
Siv Jenssen følger opp med at det er det vi alltids har sagt. Andre politikere er snar ute med lignende budskap, Formålet med «email» og «telefonopptak» er å bekrefte dette inntrykket.

«Bevisene» produseres av etterrettning. Var MI5/Mossad involvert i bomben i Stockholm? Mulig det også. Detaljene kjenner vi ikke. Det er bare 14 dager siden irakeren kom tilbake til Sverige «for å drepe flest mulig», slik etterrettning ønsker vi skal oppfatte «den muslimske fare».

klumpen
12 år siden
Svar til  kjell108

Siv Jensen og frp er ikke annet enn elendig tilslørte rasister. Generellt skyr de ingen midler for å sanke stemmer. Her er et annet grellt eksempel fra trafikkulykken ved Mandal tidligere i høst hvor 4 ungdommer mistet livet:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3811161.ece
Lavere enn dette går det ikke ann å synke som populist.

Arve
Arve
12 år siden
Svar til  kjell108

Vi trenger å anerkjenne den gode historien islam har når det gjelder tradisjonell toleranse.
http://morgenbladet.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100723/OIDEER/707239981

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

blobben, hvis “Abu Nayaf al-Afgani” eksisterer må det kunne belegges med kilder, ikke sant?

klumpen
12 år siden
Svar til  kjell108

Utsprengte tog og noen som tar ansvar er god nok dokumentasjon for meg, i tillegg til et lass med andre vellykkede og midre vellykkede aksjoner de siste tiårene. Jeg synes overhodet det ikke er rart at Vesten (og Russland) får seg en smell tilbake. Det eneste som er rart er at 9/11 og terroraksjonene i Madrid, London og Russland ikke har skjedd tidligere. Folk har terrorisert hverandre siden tidenes morgen. Dette er rett og slett ikke noe nytt.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

blobben, kilde som bekrefter at “Abu Nayaf al-Afgani” eksisterer?

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden
Svar til  Darth Reidar

Darth Reidar, du lever opp til nicket ditt. Vi alle vet hva som skjedde med Darth til slutt…

nephilia
nephilia
12 år siden

til Armin
A friend is not easily defined.
http://youtube.com/watch?v=itdikPkOHbQ

Likorm
Likorm
12 år siden

Det var da mange minuser som var gitt til Darth Reidar da ? Jeg gir han endel plusser fordi han virker ærlig og fordi han står alene imot røkkla.
Julegave fra meg :

nephilia
nephilia
12 år siden
Svar til  Likorm

Ikke bry deg saa mye om det, det er en del av «conditioning». se dette, forklarer en god del

nephilia
nephilia
12 år siden
Svar til  Likorm

likorm, glemte aa si at din kommenter viser din empati noe som er god egenskap aa ha.

kjell108
kjell108
12 år siden

«Dagblad-overskrift idag (DB Medialab AB, håper det er norsk)

Hylles som «martyr» – kobles til al-Qaida
http://www.dagbladet.no/2010/12/14/nyheter/taimour_abdulwahab/utenriks/terror_stockholm/terror/14702101/

Fra dagens frontpage for kilde til påstand
http://www.imnsr.com/defaulten.aspx
«The new leader of al-Qaeda in Iraq will be ‘brought to justice’, US President George W Bush has pledged. Abu Hamza al-Mujahir was named as the successor to Abu Musub al-Zarqawi, killed in a US air strike last week.»

Kilden er formidler «War On Terror»-propaganda. Hvem er «al-Zarqawi» og «Al Qaida Irak»?

al-Zarqawi er Mossad

Abu Mussab al-Zarqawi, a Jordanian Muslim militant later alleged by the Bush administration to have ties to Osama bin Laden, is allegedly arrested in Jordan sometime in 2001 for his involvement in a late 1999 plot to blow up the Radisson SAS Hotel in Amman, Jordan (see November 30, 1999). This is according to an unnamed Bush administration official. Supposedly, some time after his arrest, he is released. [GUARDIAN, 10/9/2002;

«Three hotels in Amman, Jordan are simultaneously bombed. Sixty people, including three bombers, are killed and 115 others are injured. …»The Radisson is known to be popular with Israeli tourists,» yet no Israelis were killed in the bombings….
The deaths of the Palestinian intelligence officials and warning to Israeli tourists cause some, especially in the Muslim world, to claim that the attacks were an Israeli false flag operation. [WASHINGTON POST, 11/15/2005]

At the end of March 2002, al-Qaeda leader Abu Zubaida was captured and interrogated by US forces (see March 28, 2002). ……German intelligence report says, “Even in the interrogations of al-Qaeda leaders there are no indications of al-Zarqawi’s membership in al-Qaeda. [BERGEN, 2006, PP

US intelligence determines that Islamist militant leader Abu Musab al-Zarqawi has recently moved to a part of northern Iraq controlled by Kurdish rebels, and his militant group has set up a chemical weapons lab there.[MSNBC, 3/2/2004]

Wikileaks kabler bekreftet at Israel samarbeider med PKK.
Et av formålene er formodenlig å skape krig i området. Det synes også som Israel prøver å skape krig mellom sunnier og shiaer, og forlenge Irak-kigen så lenge som mulig. al-Zarqawi står bak store «selvmordsaksjonene» i Irak. Les. det er Mossad som står bak de store «selvmordsaksjonene».

«India’s largest Newsweekly reports that it appears a recent Mossad attempt to infiltrate al-Qaeda failed when undercover agents were stopped on their way to Bangladesh by Indian customs officials. These 11 men appeared to be from Afghanistan, but had Israeli passports. One expert states, «It is not unlikely for Mossad to recruit 11 Afghans in Iran and grant them Israeli citizenship to penetrate a network such as bin Laden’s. They would begin by infiltrating them into an Islamic radical group in an unlikely place like Bangladesh.» http://www.the-week.com/ [WEEK, 2/6/2000]»

Ansar al-Islam er Mossad

The militant group Ansar al-Islam is formed in Iraq. It is created from a merger of two Kurdish rebel groups and it is led by Mullah Krekar, who spends most of his time living in exile in Norway. Ansar al-Islam preaches a radical interpretation of Islam. It controls a small area of only about a dozen villages in a mountainous region right next to Iraq’s border with Iran. [BBC, 3/22/2003]

In light of the new intelligence, the US military draws up a second attack plan on the camp, but the White House again decides against it [MSNBC, 3/2/2004]

USA ville ikke angripe Mossad Ansar al-Islam.

He says that one of their camps near the town of Khurmal linked to militant leader Abu Musab al-Zarqawi “engaged in production and training in the use of low-level poisons such as cyanide. [TENET, 2007, PP. 349-351]

Cyanid?? Det var varemerket for de tamilske krigerne, også lært opp av israel.

US officials said in August that the Islamic extremist group Ansar al-Islam tested ricin along with other chemical and biological agents in northern Iraq, territory controlled by Kurds, not Saddam Hussein [NEWSDAY, 4/12/2003]

Ricin, biologiske kigføring fra Mossad Al Qaida.

US Special Forces working with local Kurdish forces overrun the small border region of Iraq controlled by the militant group Ansar al-Islam. This is where Secretary of State Colin Powell alleged militant leader Abu Musab al-Zarqawi had a ‘poison factory’ near the town of Khurmal where chemical weapons of mass destruction capable of killing thousands were made. Joint Chiefs of Staff Chairman Gen. Richard Myers says, “We think that’s probably where the ricin that was found in London probably came; [NEW YORK DAILY NEWS, 3/31/2003]

Altså, Mossad stod bak bombeangrep i London.

The prisoner—in custody since July 2003—is suspected of being a senior officer of Ansar al-Islam, an Islamic group with ties to al-Qaeda. Shortly after being captured by US forces, he was deemed an “enemy combatant” and thus denied protection under the Geneva conventions. Up until this point, the prisoner has only been interrogated once. As a result of being kept off the books, the prison system looses track of the detainee who will spend the next seven months in custody. “Once he was placed in military custody, people lost track of him,” a senior intelligence official will tell the New York Times. “The normal review processes that would keep track of him didn’t.” [NEW YORK TIMES, 6/17/2004;

Fanget Ansar al-Islam-medlem forsvinner «på grunn av rot i systemet».:D
Utrolig hva man får godtroende amerikanere til å tro på.

President Bush gives a rare one-on-one interview to ABC’s Diane Sawyer. Among other topics addressed, he reaffirms his belief that terrorists operated in Iraq before the March 2003 invasion (citing Ansar al-Islam, “a al-Qaeda affiliate, I would call them al-Qaeda, was active in Iraq before the war, hence—a terrorist tie with Iraq…”) and that his insistence that Iraq had an active and threatening WMD program was based on “good solid intelligence[, t]he same intelligence that my predecessor [Bill Clinton] operated on.” [ABC NEWS, 12/17/2003]

Greitt, Bush regnet Mossad Ansar al-Islam som skikkelig Al Qaida. Mossad Ansar al-Islam ble så «grunn» for å angripe Saddam.
Dette ligner mer og mer på «skepsis-logikk»

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Mullar Krekar jobbet for Mossad
Ansar al Islam nevnt i Wikileaks. Organisasjonen Mulla Krekar var med å etablere knyttes til halshugginger, bilbomber og selvmordsbombere i stort omfang i de lekkede Wikileaks-dokumentene fra Irak.
http://m.nrk.no/m/artikkel.jsp?art_id=17362681

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  kjell108

Ifølge stemmer i skogen er Mullah Krekar en CIA asset (nyttig for å lure inn NWO-agendaen i Norge, skap litt fremmedfientlighet, splitt og hersk, avled oppmerksomheten fra det som skjer i kulissene osv.)

Krekars CIA-tilknytning forklarer også hvorfor han ennå ikke har måttet forlate nasjonen Norge etter kjennelsen i Høyesterett.

Norsk Høyesterett har som kjent lavere rang for norske politikere enn direktiver fra CIA…

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  kjell108

Ulven, jeg har nettopp -10 linjer over ditt innlegg – dokumentert ar Ansar al-Islam er Mossad. Av og til bomber USA Ansar al-Islam, av og til slåss USA med Ansar al-Islam. Da er ikke Ansar al-Islam = CIA.

Andre litt raske konklusjoner, når Al Qaida sendes til Iran, da tror folk det er CIA som sender dem. Det behøver ikke være CIA. Og når CIA sendes til Afrika, det behøver ikke være USA som sender dem.

BelzeBob
12 år siden

klumpen sier:
14. 12. 2010 klokken 12:49

«Utsprengte tog og noen som tar ansvar er god nok dokumentasjon for meg, i tillegg til et lass med andre vellykkede og midre vellykkede aksjoner de siste tiårene. Jeg synes overhodet det ikke er rart at Vesten (og Russland) får seg en smell tilbake. Det eneste som er rart er at 9/11 og terroraksjonene i Madrid, London og Russland ikke har skjedd tidligere. Folk har terrorisert hverandre siden tidenes morgen. Dette er rett og slett ikke noe nytt.»
———————-
Det kan være bra å stille noen spørsmål:

1. Hvem tok på seg ansvaret for 9/11, 7/7 i 2005 og den i Madrid 11/3 2004?

2. Om du var terrorist og var sint på vestmaktene – hvilke mål hadde du da valgt? Hadde du vært fornøyd med å drepe vanlige arbeiderklassefolk på T-baner og busser, eller ville du treffe vestmaktene der det svir mye mer; f.eks:

* City of London. Bankdistriktet.
* 10 Downing Street.
* Buckingham Palace.
* Huset til jødiske Lord Rothschild, verdens rikeste mann, som i praksis har finansiert hele krigsoperasjonen i midt-østen. Bor i England på landsbygden.
*G8 møtet i Skottland som var proppfullt av VIPer – på den tiden London ble bombet.
* ECHELON anlegget i sør-England. (Overvåkingsteknologi/militærteknologi.)
* CIAs hovedkvarter.
* MI5/MI6s hovedkvarter.
* Den siden av Pentagon som faktisk hadde mennesker.
* Vatikanet.
* NATO hovedkvarteret.
* Wall Street.

Legg merke til at disse såkalte terroristene aldri tar livet av en eneste VIP eller ødelegger noe som faktisk er av betydning for eliten. At WTC 1, 2 og 7 «falt ned» var jo bare en velsignelse for de. Og ingen VIPer gikk på jobb den dagen og ble drept. De blir aldri drept. Bare vanlige mennesker.

Muslimene ser selvfølgelig jødene som den største fienden og kraften som er bak USA og England. Så hvorfor bomber de ikke Tel Aviv? Hvorfor dreper de ikke de jødiske VIPene? Hvorfor er det alltid kun helt vanlige mennesker som dør og blir skadd? Dette henger ikke på greip.

Stockholm… hvorfor ikke velge et mye bedre mål enn en vanlig handlegate? Dessuten: Stockholm har jo enormt mange muslimske innvandrere. Sentrum er proppfullt av muslimske menn, kvinner og barn. At «Al Qeida» vil drepe sine egne høres da litt rart ut? Kunne man ikke bombe slottet istedenfor? Eller en fabrikk som forsyner USA osv. med utstyr for krigføringen i midt-østen? Eller en eller annen viktig institusjon som er forbundet med dette? Hva med å gå etter topp-politikere og finans/industri-baroner?

Neida… bare vanlige mennesker som skal tas. Hmm….

BelzeBob
12 år siden
Svar til  BelzeBob

På 70-tallet hadde vi noe vi gjerne kan kalle genuin terrorisme: Baader Meinhof gruppen i Tyskland. Og i dag har vi fremdeles ETA i Spania/Baskerland.

Hva er modus operandi for genuine terrorister? Joda, de kommer med krav. De forhandler. De advarer. De tar umiddelbart på seg ansvar for terrorhandlinger. De jobber målrettet. Osv osv.

Men disse skjeggete geitepasserne fra Terroristan? Neida – de bare bomber litt her og litt der. Og bryter med all skikk & bruk for terrorisme. Vi må jo minne om at Bin Laden aldri tok på seg ansvaret for 9/11. Samt at han heller ikke er etterlyst for 9/11.

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Jeg synes det er interessant at Mossad knyttes til Londonbombe. Vi tror hele tiden det er MI5 eller CIA som står bak drapet på Dr Kelly eller Robin Cook.

«US officials said in August that the Islamic extremist group Ansar al-Islam tested ricin along with other chemical and biological agents in northern Iraq, territory controlled by Kurds, not Saddam Hussein [NEWSDAY, 4/12/2003] »

Ricin ??

«US Special Forces working with local Kurdish forces overrun the small border region of Iraq controlled by the militant group Ansar al-Islam. This is where Secretary of State Colin Powell alleged militant leader Abu Musab al-Zarqawi had a ‘poison factory’ near the town of Khurmal where chemical weapons of mass destruction capable of killing thousands were made. Joint Chiefs of Staff Chairman Gen. Richard Myers says, “We think that’s probably where the ricin that was found in London probably came; [NEW YORK DAILY NEWS, 3/31/2003]»

Londonbombe??

Ephraim Halevy, head of the Mossad from 1998 to 2002, is interviewed by 60 Minutes. He claims, “Not one big success of the Mossad has ever been made public.” Equally cryptically, when asked what moment he is most proud of, he replies, “This is something I can’t talk about unfortunately. I am sorry about that.” [CBS NEWS, 2/5/2003]
http://www.historycommons.org/

BelzeBob
12 år siden
Svar til  kjell108

Rom sa:» Ricin ??»

He he… ricin er virkelig super dupert om man vil kvitte seg med noen på en grei og diskret måte:

1. Ta noen tørre bønner (husker ikke vilken sort), mal de opp til et fint pulver og bland pulveret med litt vann.

2. Deretter er alt som skal til for å drepe noen et par dråper av dette i kontakt med huden. Eller iblandet mat eller drikke. Enten i pulverform eller flytende form.

3. Et par dager etterpå blir vedkommende plutselig veldig dårlig og dør av noe man konkluderer er naturlige årsaker. Kanskje hjertefeil.

Perfekt! (Eh… håper ingen av dere setter i gang og prøver dette, OK?)

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Ansar al-Islam er Mossad
Mullar krekar var med å stiftet Ansar al-Islam. Meling vet selvfølgelig at Ansar al-Islam og Krekar er tilknyttet Mossad

http://en.wikipedia.org/wiki/Brynjar_Meling
He usually votes for the Conservative Party, but voted blank in 2003
Melings klienter
Mohammed Shah Rais[1] (also known as «The bookseller of Kabul»), who is planning to sue Åsne Seierstad for defamation of character in her book The Bookseller of Kabul Osman Omar Osman, a Kurd with dual Norwegian and Iraqi citizenship.
————-

http://www.yr.no/nyheter/norge/1.7301469
– Erna Solberg sier mulla Krekar skal ut av Norge og kastes i døden. Da må hun betale en høy pris. Hvem som tar livet av henne , vet ikke jeg. Det kan være Ansar Al islam, Al-Qaida, barna mine eller slektninger. Men hun skal uansett betale prisen.

Mullar Krekar kommer med drapstrusler. Les, Krekar føler seg trygg med Mossad i ryggen, ingen norsk politer kan være trygg :(
Ansar Al-Islam lever i beste velgående. Krekar jobber fortsatt for Mossad. Krekar er «Al Qaida» i NORGE :(

FY FAN

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Mullar Krekar behøver ikke være særlig redd for å bli utlevert til USA. Ansar al-Islam-medlem bare «forsvant» fra registeret atter å ha bli kapret av amerikanerne = ble sluppet fri. Amerikanerne vet at Ansar al-Islam er Mossad.

Mullar Krekar driver et show for å diskreditere muslimer i norge mest mulig :(

BelzeBob
12 år siden
Svar til  kjell108

Rom

He he! Ja, ingenting forundrer meg lenger.

Mossad og Krekar….. Skal vi finne opp et nytt ordtak: «bak enhver muslimsk busemann står en sionistisk jøde»?

kjell108
kjell108
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Eksempel på hvordan Mossad leker seg med norske media. Godtroende norske journalister biter på med en gang. Muller Krekar jobber for Mossad.

– (VG Nett) En tidligere etterretningsoffiser for Mossad mener Mulla Krekar utgjør en så stor terrortrussel mot Norge at han bør sendes ut av landet.

– Shimson Issaki, som har en karriere som etterretningsoffiser (Mossad) bak seg, sier at han regner med at Norge, med Krekar i landet, har en sovende eller våken al-Qaida-celle. Nå mener han at myndighetene ta ansvar for å sende ham ut.

– Norge bør kanskje gjøre om loven slik at en mann som Mulla Krekar, som beviselig har vært involvert i terror, kan sendes ut av landet, sier Shimson Issaki til NRK.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=549230
—-

Eksempel på hvordan Mossad bruker Krekar for å opprettholde Al Qaida-myte
Intelligent bedrag. Norske journalister skjønner ikke bedraget, og går Mossads ærend.

Krekar claims Islam will win
Norway’s most controversial refugee, Mullah Krekar, told an Oslo newspaper on Monday that there’s a war going on between «the West» and Islam. He said he’s sure that Islam will win, and he also had praise for suspected terrorist leader Osama bin Laden.
http://www.aftenposten.no/english/local/article1247400.ece

Mossad var insider under 9/11
http://www.wakeupfromyourslumber.com/node/7305
The Israeli Shipping Company that moved out of the WTC one week prior to 9/11

BelzeBob
12 år siden

klumpen sier:

«Siv Jensen og frp er ikke annet enn elendig tilslørte rasister.»
———-
Hva er en rasist?

« Forrige artikkel

Sigr`s Yule-evangelium Del 2 av 4

Neste artikkel »

Svenske myndigheter skjuler at skipet «Estonia» ble senket