Korona og sikkerhetsavstand i Beijing, Kina: https://www.usnews.com/news/healthiest-communities/articles/2020-02-11/with-the-new-coronavirus-who-is-a-close-contact

Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder…

2.6K visninger
17 minutter lesetid
37

Blir vi holdt for narr?

Et faschistregime in spe, Helsedirektoratet og Solbergregjeringen, overraskende ikke sant? De opptrådte som heltene som hadde reddet oss fra et livsfarlig virus. De trengte hele Norges befolkning på sin side i troen på dette, derfor kjørte NRK og noen hovedstadsaviser som de gode hjelpere på fullt trykk i lang tid, for at det skulle virke overveldende for oss andre.

Restriksjonenes tid skal snart begynne, de satser på tvungen maskebæring, portforbud og et omfattende strafferegime, i fravær av en anerkjent, vitenskapelig medisinsk begrunnelse. Lukter ikke dette noe særegent?

Det syntes faktisk som om flertallet frivillig lot seg ta til fange av denne gudsallmektige kampanje. Vi lot seg skremme opp i et hjørne, lot oss overkjøre og ble gjort myke og mottagelige for de gjentagende flodbølger av skremmende nyheter om hvordan døden spredde seg rundt omkring i Norge.

Vi kunne iaktta at samme tiltak ble gjort gjeldende over hele den vestlige verden samtidig, styringen var åpenbar sentral, i informasjonståken skimtet vi FN med sin Agenda 2030, mens WHO og World Economic Forum, ledet av Klaus Schwab, Henry Kissingers svirebror og også eugenetiker, hadde utarbeidet detaljene. Det ser meget alvorlig ut for Solberg-regjeringen og Helsedirektoratets folk, akkurat nå.

For det var deres forordninger som forårsaket at folk døde i operasjonskøer, sykehusene sto tomme, at gamle døde fordi de ble skjøvet ut i glemsel for å dø, uten mat, uten drikke, noen ganger hjulpet inn i døden med medikamenter, fordi man i propagandaen trengte et høyt antall dødsfall. Det var deres forordninger som gjorde at småbedrifter gikk konkurs, at ansatte og deres familier mistet alle sine inntekter, med all fortvilelse og sosiale ødeleggelser dette hadde skapt, alle selvmord, den kolossale økning i alkohol- og stoffmisbruk, men også de gigantisk store statlige utbetalinger, ressurser fra vår felleskasse.

Fra en storby i Nederland: Ung, tynnkledd kvinne slått med kølle av politimann fordi hun ikke reagerte fort nok, rundt den 22.ende august 2020 (fra Max Igans video), er dette begynnelsen på et nytt kapittel av vår historie?

Fordi de visste fra begynnelsen av at dette var løgn. De visste fra første øyeblikk av at helt andre hensikter lå bak historien om det farlige virus som truet befolkningen. De spilte et meget høyt spill, et klassisk bedrageri, foran våre øyne. De mente å kunne løse dette ved å gi seg selv 100 års hemmeligstempling, men de hadde glemt noe, noe langt alvorligere. For langsomt begynner det nå å komme til syne; langsomt ser flere og flere at ikke alt var som det ble fortalt, flere og flere ser nå at sannheten ble tildekket og holdt skjult, skjult bak løgn. Var dette virkelig et bedrag, fra begynnelsen av? Ble den norske befolkning virkelig holdt for narr?

Melbourne i Victoria i Australia skulle bli byen som viste hva som egentlig skjulte seg bak løgnen om “viruset”. Det var kontrollstaten, men ingen liten lokal kontrollstat, det var et miljø som hadde latt sine egne folk infiltrere i nesten alle lands statsapparat, særlig helsemyndighetene, fordi de ville overta styringen.

En nødmelding fra Melbourne i Australia, meddelt på Facebook august 2020. Betyr dette at hvis vi blir sittende med hendene i fanget, skal det skal bli meget verre for oss alle?

Det var de som Jonas Gahr Støre og Kristin Halvorsen allerede i 2010 på NRK hadde omtalt som FNs nye verdensorden, Støre og Halvorsen visste allerede da hva som var på trappene. Var både AP og SV og alle andre sosialistene FNs folk? De virkelige faschistene? Kanskje vi skulle la den spørsmålsstillingen synke inn? Hvis vi smaker litt på uttrykket, “FNs nye verdensorden”, hører vi ikke en “orden” som skal bestemme over alle verdens folk og land, hører vi ikke da også ordenens ordensregler, celler og murvegger, aner vi ikke noe blindt fanatisk, noe religiøst i verste mening, noe kaldt og hensynløst som gjemmer seg bak dette?

Fra Melbourne, Australia, fra første halvdel av august 2020, en ung kvinne hadde ikke maske, det var påbudt. Hun måtte ha vært skikkelig gjenstridig, det måtte 5 politimenn til for å legge henne i bakken, de var nok ikke særlig stolte av det da de i etterkant tenkte etter. Kanskje ikke rart at befolkningen i Melbourne har reagert?

I Melbourne kastet brutale politimenn i hensynsløshetens begeistring seg over folk som satt maskeløse i sine egen biler; de hadde fått klare ordre om at slik skulle det gjøres, likedan i Nederland, hvor en politimann kledd i all slags beskyttelsesmundur, slår til en tynnkledd kvinne med en kølle. Ser vi underskriften her? Ser vi hvem som sto bak? Etter min mening den samme, ordren om dette kom fra WHO. Politisjefen i Victoria kunne med stolthet fortelle at de hadde måttet knuse bilvinduene til flere som hadde våget i kjøre maskeløse alene.

Kanskje har vi et lite pusterom, akkurat i disse dager? Spørsmålet er: Skal vi sitte med hendene i fanget, avventende se at “den nye ordenen” bygge opp sine korrupsjons-strukturer, sine jernforordninger, sine særregler, sine Gulags og strafferegimer og utvide det fullstendig korrumperte rettsliv i Norge? Skal vi sitte på gjerdet eller skal vi gjøre noe?

Vet vi ikke at dette er Stalin, Lenin og Trotsky på nytt? Kjenner vi ikke vår egen historie? Vet vi ikke at her seiler de blodtørste torturistene Lazar Kaganovitch og Andrei Sverdlov, sønn av Yakov Sverdlov, den første sovjetpresidenten og tsarens morder, samt den ubehøvlede massemorder Grigorij Zinovjev opp med sine skrekkvelder på nytt?

Er ikke dette forsøk på å etablere den evige verdensrevolusjon vi ser, den skulle egentlig ifølge dem selv, ha kommet rett etter den franske revolusjon, rett etter 1848-revolusjonen, rett etter 1917-revolusjonen, rett etter deres egne blodbad, men den kom ikke, motstanden var for sterk, de måtte vente. Først nå i 2020 forsøker de samme miljøer seg igjen, denne gang i hvitskjorte og slips, med støtte av et massivt virkende mediatrykk. Men det de har å by på er bare omfattende ødeleggelser, uendelige lidelser og uendelige blodutgytelser. Vil vi det?

Hvem var brunskjortene egentlig, hvem var faschistene?

Hatet hersket mellom de røde terroristene og befolkningen i Muenchen i 1919, de røde forsøkte å stifte til revolusjon, de var usedvanlig brutale. Her blir jerndreieren Johann Lehner tatt til fange av regjeringstropper fra Bayern og kort etter myrdet.

Historien forteller oss dette, vi kunne hatt kunnskap, om de små som sikler etter å bli større, og for å nå dette tillater de seg hva som helst, også å la seg misbruke. Henry Rinnan var en sånn en. Hvem minnes alle de som i løpet av noen stakkars minutter ble dømt, skutt og henrettet bak gatehjørnene i St Petersburg og andre byer, anklaget for antisemittisme, var det ikke ren lynsjing, gatejustis, pøblenes herredømme, var det ikke det som var opphavet til begrepet kangaroo court, standrett? Dette skjedde i større omfang etter 1917 revolusjonen og var gatepøbeljustis. Det samme florerte siden overalt hvor marxistene herjet, det var deres kjennetegn, det var den rene terror. Noen få år senere hadde de 10 cm dype blodrenner i Ljublankafengselets torturkjeller for å kunne ta unna alt blod som rant ned fra de til døds torturerte fanger, som i et slakteri.

Bakgrunnen for hatet av intellektuelle er interessant, en slags dyptliggende avsky som gjorde at de intellektuelle alltid sto øverst på navnelistene over fengselskandidater, det har ikke forandret seg, det skjedde også under Mao; heller ikke pøblene der likte dem. De har allerede har fått på plass en brutal terrorist som leder for WHO, marxisten Tedros Adhanom Ghebreyesus, en mann med tusenvis av skjebner på samvitttigheten. Ikke tro at det er tilfeldig. De har forberedt seg, det er bare vi som er uforberedte. Skal vi ta imot, ikke protestere, sluke de såkalte ‘anbefalinger’ rått? Eller skal vi samle familie, slekt, venner og kjente og vise myndighetene at vi ikke er med på dette? i USA koker det under overflaten, særlig familier lider, og mange har gjennomskuet spillet. Er situasjonen alvorlig?

“Gode borgere kommer til å bli revolusjonerende ganske snart.” Sint US krigsveteran, Carlos Piccata, konfronterer lovgiverne i Shasta County, Kalifornia om karantenesituasjonen, advarer om opprør, august 2020.

Hør US krigsveteran og bedriftseier Carlos Piccatas tale i Shasty Countys byråd, County Council, Kalifornia, 21. august 2020 (nettavis, her, video, her):

“Vet dere, jeg ble helt forferdet over feigheten. Jeg klandrer ingen for å ha på seg masker, fordi jeg også ville skjult ansiktet mitt hvis jeg var dere, for det dere gjør. Det er helt fryktelig hva dere gjør med borgerne her. Jeg er bedriftseier, og jeg kan fortelle dere at familiene våre sulter. ”

“Jeg kan si dere at vi akkurat nå er fredelige, og dere kan være glade for at vi er gode borgere – at vi er fredelige borgere. Men tiden nærmer seg hvor freden kan komme til å ta slutt. Dette er ingen trussel, jeg er ikke kriminell, jeg har aldri vært kriminell, men en god borger som snart kommer til å bli en meget bekymret og revolusjonerende borger, snart. Og ingen andre kommer til å si det; jeg er sannsynligvis den eneste personen som har baller nok til å si det jeg sier, akkurat nå.”

For hvis vi ikke yter motstand mot det som kommer, går det kanskje oss som det gikk med russerne, hvor i fravær av et rettssystem, brutal vold tok livet av millioner. Var det ikke nøyaktig slik Trotsky selv beskrev det; «om mindre enn en måned kommer terroren til å ta ekstremt voldelige former, akkurat som den gjorde under den store franske revolusjon. Ikke bare fengsel venter våre fiender, men giljotinen, den bemerkelsesverdige oppfinnelsen av den franske revolusjonen som har kapasitet til å lage enmann et helt hode kortere» ( fra Valdas Anelauskas bok Sionismen i Russland).

Det var ikke engang en spontan vold, oppstått under opphisselse og sinne. Den var planlagt lang tid i forveien, den var meningen, den skulle blitt satt inn systematisk. Dette er folk som bruker vold og terror som et middel, på samme måte som en murer bruker en trillebår, en snekker en hammer.

Her; lokale motstandskjempere i Muenchen, kommunistiske terrorgrupper forsøkte å ta over Muenchen i 1919, det var verdensrevolusjonen det gjaldt. De ville også ta Berlin, men de møtte uventet  hard motstand, forsøket strandet.

Voldsaksjonen i Bergen den 22. august 2020 var gjennomtenkt. Den ble planlagt i god tid av folk som har greie på slikt, et fullstendig overrumpende angrep på Sians leder; “noen ungdommer” hadde ventet på det rette øyeblikk. Omkring 12 unge voksne “muslimer”, mellom 24 og 32 år gamle, godt trente, førstemann med rødt tørkle under nesen, fulgt tett opp av sin sekundærløyntnant hoppet over sperringene, sprang raskt med en slag-gjenstand i høyre hånd klar for hugg rett på Sians leder, slo til og returnerte like raskt den korteste vei. I hælene fulgte en flokk på omkring 10 stykker (iakttatt etter NRKs video om opptrinnet, som senere ble tatt ned). Var det ikke påtagelig at politiet akkurat i angrepets øyeblikk hadde trukket seg litt unna, slik at Sians leder var fritt vilt i det rette øyeblikk?

I mine øyne så det ut som om det var det statsfinansierte Antifa fra Antirasistiske Senter i Oslo, for det var deres stil og deres ånd over det, men det kunne også være PSTs egne provokatører, de er begge barn av samme mor. Også motdemonstrantene kommer fra samme kant, og er bare et spill for galleriet, et splitt- og herskspill, for nasjonal målestokk.

Aftenposten prøvde to dager senere å bortforklare dette: “Det var ingen organiserte motdemonstranter som gikk til angrep. Det var noen ungdommer som kom løpende fra siden og slo Thorsen rett ned. Han virket omtåket og lå nede på bakken i noen minutter før han reiste seg. Et vitne forteller at dette skjedde etter at Sian-lederen skal ha kommet med kommentarer om profeten Mohammed” (Aftenposten om Sian, her). Dette betyr for mitt vedkommende at Aftenpostens redaktør støttet Antifas aksjon og så etter at teksten skrevet i avisen den 23. august kl. 1730, gav uttrykk for akkurat det. De ville bidra til å spille ballen over i tilfeldighetenes rekker, selv om den ikke hører hjemme der. Kanskje henger det samme nettopp med at ikke bare PST, men også AS er statsfinansiert.

De tre som ble arrestert kommer ikke til å lide nød under politiets behandling, til det er forbindelsene for tette høyere oppe i hierarkiene, dette var ment som en oppvisning, et teaterstykke for folket. Og dermed er omfattende mediadekning avgjørende, noe de også fikk. Det var ingen sinte unge menn, men planlagt av et lite, men sentralt miljø som har en omfattende politisk makt, har splitt og hersk-teknikkene i sin hule hånd, trekker i mange tråder og har historiske røtter tilbake i tiden. Dette miljø innehar ingen kultur som aksepterer og lever med motsetninger, slik vi ønsker her til lands, men opererer med hån, trusler og til og med drap av meningsmotstandere. Kort sagt; terror.

Motstanden mot innvandring har i disse dager blitt så omfattende at de nå tar i bruk sterkere lut for å ekstremisere sympatisantene. De kan gjøre det, fordi de har innflytelse høyt oppe i statssystemet. Deres taktikk har vært den samme siden krigen, forutsetningene var hele tiden et folk som lydig følger myndighetene og tror på Dagsrevyen. Nytt for meg var at de åpnet pandoras eske og vist oss hvem de var. Dette bør imøtegåes profesjonelt og gjennomtenkt (video-opptak av angrepet på Sians leder, her og her).

Sint ung mann mot Sian i Bergen, 22. august 2020; kan han være en av de tidligere ISIS-soldater med drapserfaring som ble invitert til landet av myndighetene? Forstørr opp fotoet, studér blikket hans, ser ikke han besatt ut? Besatt av å gjøre en oppvisning, han ser rett inn i kameralinsen mens to politimennene holder ham fast? Kanskje kjente de hverandre fra før, han og politimennene? Kanskje er han en av dem vi senere skal se bevæpnet til tennene av statsmakten i våre gater, løpende skytende rundt for å skape kaos? For ødeleggelsenes skyld?

Men vi har dem midt iblant oss vanlige, samfunnsvennlige borgere, for de har også funnet tilflukt i vårt statsapparat. For meg var det særs overraskende å kunne iaktta dem blandt Mattilsynets aksjonstropper, utsendt fra det trausteste vi hadde i statsapparatet, nemlig Landbruksdepartementet.

Fluksens ble jeg tvunget til å ta rev i seilene og se på sakene med nye øyne. Mattilsynets fotsoldater har ovenfor en rekke av de norske bøndene som har fått besøk av dem, vist en villighet til brutalitet, en holdning jeg mener må tilskrives den “kommunistisk” ånd, fordi brutaliteten allerede lå langt inne i deres knokler. De var på en måte statstjenestemenn med utvidete tillatelser, ryggstøtte hadde de fra Politidirektoratet, det bruneste sted i det norske statsapparat. Men bøndene flest igjenkjente dem ikke, så ikke hvems barn de var. Slik hadde også barnevernet ovenfor en rekke foreldre vist den samme brutale ånd, men heller ikke foreldrene så hvor disse kom fra. Og fordi vi ikke gjenkjente dem, kunne de fortsette sitt virke, hvilket de ville, fordi det var hat som var deres drivkraft, et brennende hat. Fordi noen hadde villet det, fikk dette i begynnelsen grobunn innenfor noen statsetater. De som tror man kan forbedre disse, slik at de blir snille, greie og medgjørlige som oss andre, har ikke forstått hvem dette er, for disse kommer fra en helt annen kultur. Det byr på den bitreste motstand å renske ut slikt, da det ikke kan taes lett på, det kan kun taes med roten.

Nå om dagen venter de på alle tillatelsene og når de har fått disse på plass, kommer vold og brutalitet ikke lenger til å bli stukket under en stol. Det var dem som hadde holdt oss unna det som hadde skjedd før, det var de som hadde omskrevet, utelatt og pyntet på historiske hendelser, slik at vi ikke engang fikk vite om det som virkelig hadde hendt; vi visste det rett og slett ikke, selv om det hadde vært så ille at man ikke kunne tro det… slik Grigorij Zinovjev uttrykte det, gjengitt med Anelauskas ord:

– Vel, den samme Zinovjev født jødisk Apfelbaum, som jeg allerede siterte, sa: “Vi vil gjøre hjertene våre grusomme, harde og ubevegelige, slik at ingen nåde kommer inn i dem, og slik at de ikke skal skjelve ved synet av et hav av fiendenes blod. Vi vil åpne flomportene til akkurat det havet av blod. Uten nåde, uten å redde noen, skal vi drepe fiendene våre i hundretall. Kanskje også tusenvis; la dem drukne i sitt eget blod! La det være en flom av blod fra de borgerlige – enda mer blod! Så mye som mulig!” Den som trodde at de overdrev sine beskrivelser, tok feil. Akkurat her talte de sant.

“De västerländska demokratierna brydde sig inte om rapporter, som avslöyade hur de röda dödade framför allt enkla människor, fattiga, arbetare, men också havande kvinnor, ” skrev Juri Lina i sin bok Under skorpionens tecken, om Lenins terrorbander, “detta bekräftade år 1978 en 90-årig exilest, Kustav Pohla, som själv hade bevittnat detta i Ryssland. Hans redogörelse publicerades i Estniska Dagbladet (Stockholm, 8 april 1978).”

De drepte millionvis

Retuinskih-opprøret, 1942. Det største opprør av fanger i de mange Gulags konsentrasjonsleire under sovjet-kommunismen; var ikke dette en slags religion som levde av å ødelegge andre, som ernærte seg av andres lidelser og død, en egoisme og parasittisme i sin ytterste ekstremitet. Var det for å stille noens evige, plagsomme hunger etter livskraft?

Kunne det tenkes at det fantes ikke noe virus, men bare restriksjoner? Kunne viruset og den store ståhei rundt dette være et bedrag? Kunne det tenkes at et visst miljø tok med på kjøpet at en mengde småbedrifter ble knesatt og gikk konkurs, tusenvis ble arbeidsløse, familier ble knust, slekt drevet fra hverandre, folk sultet, syke mennesker gikk den sikre død imøte fordi deres operasjoner ble satt på vent, mange sank dypt ned i mørk fortvilelse og valgte selvmordet, barn og ungdommer ble isolerte fra sine venner, titusener gikk lydige rundt med maske i frykt for et virus, alt mens det i virkeligheten var helt unødvendig.

For det fantes ikke et sykdomsfremkallende virus, det fantes bare i avisene og i fjernsynet. Kunne det tenkes at et miljø fylt av mørke krefter lot gamle og syke mennesker isoleres, sluttet å gi dem mat, drikke, livreddende medisiner og nødvendig apparathjelp, og attpåtil anbefalte barna å la sine foreldre visne hen inn i døden, idet de uutalt mente at de døde jo alikevel (fra Telemark, her)? Hvorfor foregikk dette akkurat slik også i Sverige, Tyskland og USA? Var ikke det ikke fordi det var en anbefaling sentralt hold, fra WHO?

Hvordan ser veien ut fremover? Er det slik de norske helsemyndigheter skal stramme tommeskruene: Kanskje er det bare dager om å gjøre før smitten kommer ut av kontroll? Kanskje er det bare dager om å gjøre før portforbud blir innført og omfattend isolasjon av alle blir gjennomført, kanskje med hjelp av bevæpnet politi og militære styrker? Mens det i virkeligheten ikke finnes et sykdomsfremkallende virus?

Kunne det tenkes at de kommende utbruddene i de forskjellige kommuner bare var luftige påskudd, som det skrives om i avisene og snakkes om på fjernsynet, for at ordførerne skal føle seg tvunget til å gjennomføre fascistiske restriksjoner som i første omgang skal vare til neste uke, men siden til neste måned, og deretter til neste år? Siden det hele tiden dukker opp nye «alvorlige» tilfeller av infeksjoner, blir de fascistiske restriksjoner forlenget og forlenget. Er det dette vi har i vente?? Har vi ikke sett tegn som tyder på akkurat det? Skulle vi sitte med hendene i fanget og vente?

Tvangsarbeidsleire, Gulags, her fra tvangsarbeids-leiren Dsjambul i Kasakhstan, fra 1929-1953 ble det i tusenvis av enkelte Gulags sperret inne rundt 18 millioner mennesker. Nesten like mange fengslet som bor i Norge, Sverige og Danmark, tilsammen. Da var over en million av de tyske krigsfangene omkommet av sult eller hardt arbeid eller de var slått i hjel. Det er usikkert hvor mange som totalt døde i disse leirene, man regner ofte med et tall mellom 5 og 10 millioner (her). Hvem kunne suge store mengder energi ut av at så mange satt fengslet? En vampyr fra helvtete?
Frykt- og skremselspropaganda fra VG og Dagbladet, Oppslag fra 12. august 2020, tyder det  på at aviseierne med på samme lag som Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet, mot folk flest? Er det ikke helt klart at de ikke vil oss vel?

Til Aftenposten sa leder Bjørn Guldvog den 14. august at: «Vi er nå inne i en kritisk fase i koronahåndteringen. Hva vi gjør de nærmeste dagene og ukene, vil påvirke oss i lang tid fremover. – Det er avgjørende at vi viser at vi nå klarer å gjennomføre det vi har planlagt for, og at det ikke sklir ut slik at vi mister kontrollen. Det vil være ekstremt ressurskrevende for det norske samfunnet, og det vil gi de prioriterte gruppene en mye vanskeligere situasjon å stå i utover»…

Løy Guldvog med viten og vilje? Sluste han den nye sosialistiske verdensorden inn bakveien? Var han redd for å miste kontrollen? Sa han ikke at han “anbefalte” at vi lot oss tvinge?? Sa han ikke mellom linjene at vi måtte bøye oss, være føyelige…uten å bruke ordet tvang, mens det var det han egentlig mente?

Kanskje var dette sikkert! Kunne det tenkes at dette med sikkerhet skulle inntre? Kanskje dukket det plutselig opp mange nye tilfeller med koronainfeksjon, selv om ingen kjente noen som kjente noen som noen gang hadde vært smittet?? I vårt lille land? Mens restriksjonene ble tvunget igjennom??

Så, er dette planene(?): «Jo mindre kontroll, desto mer vil det være grunn til å gå fra råd til påbud. Det vil være bedre å ta litt mer ekstreme grep lokalt enn å vente til det kan bli et regionalt problem? Hvis smitten kommer ut av kontroll i et område, vil det være riktigere å ta et veldig tøft grep lokalt så man hindrer en regional viderespredning» (Helsedirektoratets Bjørn Guldvog, her). Er dette å ta de små skritt av gangen? Deres pedagogiske tilnærming? Prøver Guldvog å innlede helt overdrevne reguleringer som ingenting lenger har med noe som helst virus å gjøre, men bare med kontrollstat? Kan det hende at en vakker dag snakker de ikke lenger om virus, men bare om kontroll, arresteringer og fengslinger? Er tiden snart inne for å konfrontere dem som står for dette, de som mener seg å ha tillatelser som går ut over all fornuft, bare fordi de vil virkeliggjøre planer om et samfunn som er langt hinsides det fornuftige? Artikkelen fortsetter…


Lenker: US krigsveteran Carlos Piccata, artikkel, her, video, her, Aftenposten om Sian, her, video-opptak av angrepet på Sians leder under demonstrasjon i Bergen, her og her. Fra pleiehjem i Telemark, her, Helsedirektoratets Bjørn Guldvog om portforbud, her.


Artikkelens tittel er tatt fra folkesangen Alltid freidig når du går, 3. vers: Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder! Da er livet ei så svært, døden ikke heller, tekst av Christian Richardt, 1831–1892. Jeg takker de lesere som tok seg tid å lese hele artikkelen, takker for at jeg fikk anledning til å formidle mine tanker om tiden; det er dere som i søken etter kunnskap og innsikt om virkeligheten, utgjør den kommende forandring i samfunnet, og kun dere. Det skjer ingenting av seg selv, hver enkelts engasjement er avgjørende for alle.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

37 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Ok,mr sixx har gitt oss en vei ut av helvete,om vi søker Jehovas vei,vi som ikke tror på grandiose besserwissere,vi får søke andre veier.Sven Inge,jeg var veldig aktiv på facebokk for en tid tilbake,jeg forsøkte å informere div protestbevegelser,jeg la merke til og erfarte at bakmennene var politiske figurer,de spilte opp til dans,de villle ikke forenes,selv om deres tilhengere var med i mange av de de motstands bevegelser som fantes.Mitt spørsmål blir da,Er det noen som gjør noe forsøk på å forene,ett felles mål,ett felles forstålsespunkt for motstand mot den totalitære staten ?.

Øyvind
Øyvind
Anonym
3 år siden

Fantastisk, nesten som å lese en sci fi bok.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Youtube sensurerer over en lav sko om dagen,vil bare opplyse om “Brand New Tube,der er mye om det som ikke slipper til på youtube.David Icke snakker i en time om pandemi,covid mm.Ganske så opplysende.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

David Icke. Er det han som har djevelhornene kronisk låst i fingrene når han gestikluerer og forsøker kaste trolldom over de han prater til? Hva er det man kaller det, kontrollert opposisjon? Ikke ulikt samtlige politiske partier som bjeffer frimurernes agenda. Fint at du leder folket rett til en av ulvene. Sikkert nok i fåreklær for de som er svaksynt..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Er du den eneste i verden som ikke er kontrollert opposisjon MrSixx ? Er det for at Icke advarte mot Corona plottet for over 30 år siden at han er kontrollert opposisjon ?

Har hørt i alle år at D Icke er kontrollert opposisjon og når jeg spør hvorfor så er alltid svaret at han er ikke skutt så dermed må han være det, Han skriver om zionister så derfor er han Hitler, han snakker om reptiler derfor er han kontrollert opposisjon … bla bla bla ..

I går så holdt Icke en slik fantastisk tale i UK at han vil bli husket i historiebøkene. han har nesten gudestatus. .. . .

Hør den fantastiske talene hans og R Kennedy sin etterpå . Applausen og jubel vil ingen enda ta.

Have the People Finally Awoken?

https://www.youtube.com/watch?v=RMzzZmWJebQ

Min mening er at har man ikke noe seriøst å komme med når man stempler gode frihetskjempere for kontrollert opposisjon så bør man holde kjeft. det siste verden trenger er at opposisjonen begynner å angripe og utslette seg selv. Det er NWO oppskrift på å knuse oss så hvorfor støtter du NWO og Frimurerne MrSixx ?

Du oppfører deg jo akkurat som om det er du som er kontrollert opposisjon med å angripe alt og alle i opposisjonen.
Joseph Stalin: Skal man knuse opposisjonen så må man bli opposisjonen.

Det er et Kinesisk ordtak som sier: Om det kvekker som en and og vagger som en and ja så er det en and.

Om Kineserne tar feil og du er en del av opposisjonen Mrsixx så bli en lagspiller og støtt de andre i opposisjonen, ikke angrip dem og så splid for å sette fyr på rosenes leir.

Tallet 33 blir stadig mer interessant.

Welcome to the Masquerade, the Planned Collapse and the Magic Number 33

https://www.youtube.com/watch?v=zZLB4re5x0k

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Her avkledde du deg selv Smurfen. Har alltid hadd en snikende følelse av at du var frimurer. Nå finnes ikke tvilen lengre.

Jeg påpeker opplagte mangler ved i dette tilfellet Icke. Samtlige kan ettergå og se intervjuer hvor djevelhornene er kronisk fastlåst i fingrene hans. Hvorfor iall verden vil en mann av Yahweh benytte symboler for djevelen? Han springer ganske enkelt djevelens ærend.

Icke snakker om mennesker som firfirsler, verdensrommet og annet sprøyt. Vil en mann av Yahweh fortelle eventyrhistorier som dette som om de var sannheten? 80% er 100% feil. Hvilket jeg har påpekt ovenfor en annen som forfatter artikler her inne.

Hva som er felles for alle disse som jeg påpeker er kontrollert opposisjon; de nevner ALDRI vår Almektige Skaper Yahweh ved navn. Satanister har et problem med akkurat den biten siden deres trosretning omhandler utelukkende bedrag og faenskap.

Har du sett med dra rundt holde appeller/konferanser/selge bøker/seminarer med hva jeg mener er sannheten? Jeg investerer av min tid på ulike fora slik at jeg kan eksponere de som er ulv i fåreklær. Både de som jobber mer offentlig og likefullt de jævlene som forleder folk bak ulike profiler på ymse nettsteder.

Mange undrer seg sikkert hvorfor, siden jeg ikke tjener noe på dette. La meg svare ganske enkelt;

JEG HATER FRIMURERE OG DERES SATANISKE TROSRETNING. LIKEFULLT HATER JEG URETTFERDIGHET. Til den dagen jeg Yahweh kaller meg hjem skal jeg foreta meg alt som står i min makt, stikke kjepper ihjulene for satanistene.

Yahweh har skapt meg ekstremt intelligent og dette skal jeg benytte til Hans formål så lenge det er pust i denne kroppen.

En lagspiller blir jeg aldri under noen omstendigheter. Yahshua forfektet individualisme da dette er det eneste som skaper en verden i fred og fordraglighet. Om man skal forstå dette krever det en viss omløpshastighet i toppetasjen, hvilket jeg betviler du besitter. I allefall kreves det at du viser dine brødre ryggen og ber de dra dit pepper’n gror. Derimot krever det en ekte mann og med antallet drag queens som ferdes i losjene har du oddsen imot deg.

Videre kan du ta de rosene du snakker om og stikke en plass sola aldri skinner, for maken til falsk karakter som deg skal man virkelig lete lenge etter. Rett og slett motbydelig.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Mr Sixx.Du gjør meg oppriktig nysgjerrig.Evig liv for de rettroende om jeg forstår deg rett,hvordan er det på den andre siden?.Hvor har du informasjonen din fra ?,står du i direkte kontakt med Jehova ?,eller er din viten overlevert deg av andre ?,er det en bok du har lest ?,tror du eller vet du noe vi andre ikke får ta del i ?.Hvordan ble du ledet inn i din tro eller viten ?.
Håper du tar deg tid til å opplyse oss uvitende som er på vei mot avslutning av livet,bare mørke å se frem til.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

Den andre siden eksisterer ikke. Illusjoner Jan. Helvete slik prestene har fortalt er en eventyrhistorie Asbjørnsen&Moe verdig. Informasjonen min kommer fra et enorm antall timer med undersøkelser. Bl.a. sett inn i samtlige religioner for de har alle noe som er korrekt. Jobben er da skille vekk den hedenske vranglære i hver enkelt. Litt som et puslespill. Her har hedningene drevet på i 2000 år og jeg har knappe 40 år. Heldigvis for mitt vedkommende har Yahweh skapt meg med en sylskarp hjerne. Allerede når jeg var rundt fire år gammel vendte jeg om sidene i eventyrbøkene helt korrekt ved siste ord på sidene, da de ble lest høyt for meg. Forklar det den som kan for lese kunne jeg naturligvis ikke.

Står ikke i kontakt med noen som helst. Derimot bruker jeg noe satanistene virkelig hater; logikk og sunn fornuft. Dette bevilger de minst 9 år av livene våre på forsøke avlære oss via skolen. Som syv-åtte åring avfeide jeg den heliosentriske modellen og nekte godta lærernes forklaring. Nå kan jeg bevise jordens form og det viste seg at den lille gutten hadde rett.

Psst; antarktis eksisterer ikke heller…

Alt er tilgjengelig for alle. Yahweh bare gir og gir. For en mann! For en Almektig Skaper vi har!

Noe jeg må opplyse om; moderne medisin. Den avstammer fra heksekunsten og dette klarte jeg ikke helt begripe hvordan hang sammen til å begynne med. Siden jeg vet at helvete ikke eksisterer evig ville det være ufattelig urettferdig om mennesker som driver jævelskap ikke blir straffet. Der er du sikkert enig? Her kommer vår Almektige Skaper Yahweh oss til unnsetning. Han straffer hver og en av for de overtredelsene vi foretar oss med diskomfort (diseases). Dette varierer ift alvorlighetsgraden av hva man har foretatt seg, hvor mye smerte det involverer. Av denne grunn klarer aldri legene kurrere en sykdom. Kun forsøke lindre smertene med en pille. Men som alle vet; with another pill, follows a new ill. Dette fordi Yahweh da straffer vedkommende på en annen måte. Ingen er smartere enn Yahweh. Enkelt og greit.

Hvordan kurrere all verdens sykdommer;
1. Ikke vaksiner deg
2. Be om tilgivelse for de synder man har foretatt seg (utilgivelig synd er fiksjon)
3. Lev slik Yahweh ønsker
4. Man har et liv foruten smerter og sykdom

Min vei til Yahweh kan ikke beskrives som annet enn et mirakel, da jeg hadde alle odds imot meg. Finner jeg veien er det håp for samtlige. Selv de som befinner seg i de mørkeste daler. Derfor tar ikke Yahweh livet av oss selv om vi begår synd, da Han ser muligheten for at vi kan finne frem. Vi blir riktignok straffet for ugjerningene som er ikke annet enn rettferdig, men det er ikke i form av Mikke Mus versjonen frimurerne har laget i form av domstolene. Det er narsissisme på stereoider.

Takknemlighet for små ting er et kvantesprang. Tenk så heldig jeg er som hver eneste dag har enormt mange endokrine drypp pga. hjernekapasiteten min. Antar det samme gjelder for det som er fingernemme og setter sammen ting slik de har sett det for seg. Som sagt Yahweh bare gir og gir.

Klarer du ikke smelle igjen døra til frimurerne har du et seriøst problem og du betaler den høyeste prisen. Har selv hatt en nær døden-opplevelse for ca. 20 år siden. Jeg ble vekket akkurat i tide av Yahweh, men innså ikke dette da selv. Den følelsen er så jævlig at det finnes ikke ord som er beskrivende nok. Skulle jeg samtidig vært klar over at jeg kunne gå videre med evig liv og ikke møte den andre døden, tror jeg det ville klikket fullstendig for meg. Akkurat den skjebnen venter mange dessverre. Alt takket være frimurerne og deres jævelskap satt i system.

Av den grunn HATER JEG FRIMURERNE.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Om jeg forstår deg rett,så er det ikke mange som finner veien til evig liv,man må også være både intelligent samt inneha stor tankekapasitet,nesten som ett mensamedlem.Nå er ikke Evig liv noe jeg selv trakter etter,jeg får si som min far sa før han døde,jeg er fornøyd med det jeg fikk se,oppleve og utføre,nå skal det bli godt å bli ferdig med hele greia,jeg er trøtt.
For ordens skjyld,om du har tid,hvilken arena foregår det evige liv,er det her på jorden ?,det hadde vært fint om du forklarte det.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

Absolutt ikke. Yahweh har ikke skapt noe som krever at man er spesiell på hverken den ene eller andre måten, for at man skal ha evig liv. Derimot vil jeg anta Han har skapt oss med forskjellige egenskaper. Selv tilhører jeg kanskje blandt de som kan stikke kjepper i hjulene for satanistene ved mine egenskaper. Dette betyr imidlertid ikke at man er bedre enn noen andre. Ønsker man finne veien til Yahweh finner man den på egen hånd. Hverken prest eller kirke nødvendig.

Siden du ikke trakter etter evig liv formoder jeg at du ikke er spesielt fornøyd med tilværelsen. Dette synes jeg er trist, da det ikke er slik det skal være. Dette skyldes i all hovedsak frimurerlosjen som har formet illusjonen samfunnet. De aller fleste evner ikke bryte med fallgruvene de har lagt og blir derav ulykkelige, dessverre. Tar man ansvar for egne handlinger vil man se endringer. Utdannelsessystemet foretar seg hva de kan for at dette ikke skal læres og prisen betaler mange individer i dag.

Om din far var frimurer forstår jeg han godt. Medlemmene blir etterhvert psykotiske og jeg vil anta regelrett lei. Blir man gammel nok innser man nok hvilken kardinalfeil man har begått. Siden man blir fortalt vranglæren om utilgivelig synd tror nok mange båten har forlatt kaien, men dette er feil. Derimot har man liten tid igjen for å gjøre hjertet rent. Har man deltatt i sataniske handlinger som omhandler barn og menneskeofringer har man en storjobb foran seg. Umulig er det nok ikke, men det er ikke gjort i en håndvendig.

Er man lykkelig kan jeg garantere deg en ting; man vil at livet skal vare evig.

Jorden skapes på ny. Ikke tro himmelriket om alt i gull og edelsteiner. Det var vel noen egyptere som hadde gull på hjernen. Ja, til og med konsumerte det:-) Galskapen i fri dressur. Dette er nok en kontradiksjon hvor hedningene har alternert Skriften. Yahweh som oppfordrer til måtehold skal tilby sine et palass med overdådig luksus. Kom igjen:-)

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Men likevel fikk David Icke med seg publikum til ustanselig applaus i Berlin sist helg som seg hør og bør i denne falske Corona-tiden alias 1918 med vaksinasjon og EMF som “spanskesyken”… Er ikke det positivt, tross alt??? Aldri så galt at det ikke er godt for noe! Alle monner drar! Om så David Icke er som du påstår, har han i så fall driti på draget i det “godes” favør… Poeng?

Demonstrasjon i Berlin 29. august 2020 hvor “mainstream media” melder om 18-20.000 deltakere mens sannheten er langt over 1 million mennesker kun ved 1 av flere byer i Tyskland. Likeledes Robert Kennedy Jr.(nevøen til John F. Kennedy) holdt en appell:
https://nononsensenews.org/2020/08/30/berlin-29-august-2020-om-massedemonstrasjonene-mot-smitteverntiltakene-og-riksmedias-rapportering/

“Motbydelig”???

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

covid-19`s dekoding:
Certificate Of Vaccination ID-19, der tallet 19 betyr innvielse ifølge kabbalah.
Endelige målet for sirkuset “korona” er et nytt vaksinasjons pass der all genetisk og biometrisk info om individer blir samlet for total kontroll.
Digital fascistisk diktatur om hele verden ikke gjør som Tyskland gjør i disse dager.
Vet ikke hva mer skal til for å få biomassen opp fra sofaer.

ken
ken
Anonym
Svar til  Russia Today
3 år siden

bin Laden – Eller der tallet 19 innen tallsymbolikk betyr AI (Artificial intelligence) 1=A, 9=I, altså et biovåpen…

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Ken: denne tolkningen av tallet 19 matcher perfekt med formålet til “vaksinen” der det blir plantet QR-koder for optisk gjenkjenning og oppfølging av individer via utallige overvåkingskameraer.
I denne vaksinen (som forøvrig i alle andre vaksinene) blir også plantet kreft-koder.
Det er samlet data om vår genetisk og biometrisk info allerede, så det blir aldri et problem å bortføre en bestemt ung individ for evt. transplantasjon o.l. Ikke noe personlig, bare bisnes.
P.S. Takk for en fantastisk link om demonstrasjon i Berlin og kloke appeller fra kloke folk.
De ville ikke krysse Atlanteren for tull.
De vet hva som kan velte et satans system og rydde veien for en ny verden. Men det trengs en kritisk masse for å løse oppgaven.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – har ikke hørt talen til Icke fra Berlin. Allikevel ville jeg spurt meg hvorfor han bidrar til dette som jobber for den andre siden. Sverdet er tveegget, alltid.

Robert Kennedy Jr. tar aldri opp seksjon 13.1 i vaksinasjonsvedlegget. Man kan undre seg over hvorfor, da det er den delen som virkelig er kritisk ift. vaksiner og burde ende enhver diskusjon omkring temaet.

For min del håper jeg noen finner resepten for hvordan man kan avsette samtlige regjeringer og oppheve landegrensene, men at det er Icke og Kennedy Jr er helt fjernt fra virkeligheten.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Robert Kennedy jr: “If vaccines are not safety tested, nobody can tell you with any medical authority whether that vaccine is injuring more people than it is saving…” Hør 5 minutter her fra 1:16 –

KTA
KTA
Abonnent
3 år siden

England er i ferd med å våkne opp. Trodde ikke jeg ville se dette så tidlig men dessto bedre :-)

smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Takk for nok en glimrende artikkel Svein-Inge. :)

Om ikke folk snart våkner og slår ned kuppet til Solbergregimet så er jeg redd løpet er kjørt for menneskeheten.

Her er en Italiensk lege som leser opp hemmelige dokumenter som sier at Covid 19 ikke stå for noe virus, men for befolkningskontroll samt at 80% av befolkningen i verden skal bort, en gigantisk befolkningsreduksjon starter nå i 2020.

https://twitter.com/grasshopperxcc/status/1297817447047860224?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1297817447047860224%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fdisqus.com%2Fembed%2Fcomments%2F%3Fbase%3Ddefaultf%3Dresettt_i%3D70024520https3A2F2Fresett.no2F3Fp3D700245t_u%3Dhttps3A2F2Fresett.no2F20202F082F242Fer-14-av-15-positive-koronaprover-falske2Ft_e%3DEr201420av201520positive20koronaprC3B8ver20falske3Ft_d%3DEr201420av201520positive20koronaprC3B8ver20falske3Ft_t%3DEr201420av201520positive20koronaprC3B8ver20falske3Fs_o%3Ddefaultversion%3Dd80e7960e31e451e76adfbc1d4ce90d1

Skal bli artig å se hvor mye folk verdsetter frihet, vil folk sitte hjemme og vente på å bli hentet eller vil de reise seg slik vi har gjort i tusener av år og slå tilbake ? Velger man det første så har man ikke fortjent bedre.

Det finnes så klart ikke noe virus, her er oppskriften på hvordan man faker en falsk pandemi. Det ekte viruset heter Frykt og ikke Covid.

https://www.eutimes.net/2020/08/where-is-the-virus-fear-is-the-only-virus/

Spiro er rågod på å holde kontroll på alt som skjer, ting eskalerer utrolig fort nå dag for dag. Det er så klart alltid problem, reaksjon og løsning som gjelder, det er vaksinen som er agendaen, George Soros og Bill Gates sin RNA og DNA vaksine fra Moderna.

As COVID-1984 Accelerates Bill Gates Blames ‘Freedom’ For Spread of the Virus

https://www.youtube.com/watch?v=JM15RnElRfg&t=2s

Du vil bli kastet i fengsel på livstid og siktet for drap om du ikke tar vaksinen… ( Hvordan uvaksinerte kan smitte vaksinerte er en gåte de selv ikke klarer å forklare.

COVID-1984 From A Two Week Lockdown To Mandatory Vaccination & Life In Prison

https://www.youtube.com/watch?v=oMpUpKmP6So

Her en lege som for forklarer hva Lucifers DNA vaksine faktisk er for noe.

DR. CARRIE MADEJ: HUMAN 2.0? A WAKE-UP CALL TO THE WORLD

https://www.bitchute.com/video/8JUWGzdLYF9e/

Denne her bør jo også deles til venner og kjente, fra vaksineaksjonen om vaksinen.

Det er ikke lov å genmodifisere planer og dyr i Norge, men nå skal de genmodifisere oss.

Skal vi tillate at vi blir genmodifiserte ?

https://www.youtube.com/watch?v=WPBvJrW2HJo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1YWlYEXoxGcao5TozP7dWBd20RSsQRl5rnSLeMqN8dvwvMzynzEz7sqjY

Terje Wulfsberg
Forfatter
3 år siden

Takk for artikkelen!
Denne dokumentaren er et must for de som vil vite hva som egentlig foregår: https://plandemicseries.com/

anders
Skribent
3 år siden

Ja vi står ved et markant vendepunkt nå, mange uskyldige vil dø. Den Jødiske-Sionistiske makt-mafian i Kabalen har begynt å bli nervøse nå fordi de har fått indikasjoner på at det jobbes i det skjulte og dette har fått dem ut av balanse. De er enda for selvsikre men vil om ikke lenge
begynne å forstå at de har begynt på en dødskamp hvor svært få av dem vil overleve, deres egen ondskap og grådighet vil gjøre ende på dem til slutt. Vi skal endelig bli befridd.

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  anders
3 år siden

https://www.youtube.com/watch?v=ajYUmQ-1BR0

The fall of the Cabal, – ei gruvekkjande skildring av kva verdas elite driv med i det skjulte. Filmens to siste delar er vinkla positivt, i trua på at USAs president er i ferd med å rydda opp i galskapen.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  anders
3 år siden

Undersøk historien litt grundigere og du vil oppdage hedningene. Du vet de som gir ordrene til Frimurerlosjen og løpeguttene dere. Klart det første man blir blind på er øynene. Ikke minst om man har medlemsskap i den sataniske sekten.

Sven-Inge; oppfordre for til at de skal miste livet er vel ikke innenfor? Klokere løsning om man kan klare trekke folk ut av politiet og militæret? Uten mannskap – ingen krig.. Uten to steile fronter – ingen krig..

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Sven-Inge; har med interesse lest mange av dine artikler. Siden du er en av få med utmerket ordforråd og formidlingsevne, burde de bli benyttet slik Yahweh har gitt dem til deg. 80% korrekt blir 100% feil, dessverre.

Så noen av admin hadde fjernet min kommentar vedr. Gaarder. Har ikke sett selv at noen er blitt slettet tidligere selv. Ser at det sikkert nok er dårlig for butikken hans med en som meg som eksponerer han for den sjarlataen han er, men da faller troverdigheten til nettstedet fullstendig i grus om man sensurerer. Dette har flere av de som er mest aktive her inne skrevet opp og ned om, men kanskje er det nettopp hva navnet sier; et speil. Tåler det ikke dagens lys at man kan linke Gaarder direkte opp imot frimureriet bekrefter vel det akkurat hva jeg har hevdet om eieren nettstedet også.

Så lenge man ikke skader eller forulemper andre mennesker kan man tro på akkurat det man vil for mitt vedkommende. Her er vel selve essensen og problematikken med losjen. Det angår ikke bare kulten og medlemmene der. Deres vrangforestillinger skaper direkte forulempelser ovenfor uskyldige 3. parter, hvilket ikke noe rasjonelt tenktende menneske kan stille seg bak. Hadde de kun skadet seg selv hadde man ikke hadd behov for belyse psykosen deres, selv om jeg gjerne skulle sett at de avsluttet den type selvskading også.

Dessverre har nok djevelen et siste triks opp i ermet som få om noen tenker over. Hvordan skal han få samlet flest mulig sjeler? Ved slik Hans Rotmo beskriver det utmerket;

Fattig og rik, fattig og rik

Fattig og rik ska all bli lik

All ska få eit gratis rom

Ein suite, bare at æ får tenkt mæ om

Og ein stappfull bar, stappfull bar

Stappfull bar og eit badekar

Video og vannseng og fyrverkeri

Når alt blir gratis og full fest, er det nok mange som glemmer hvor de kommer fra. Dermed blir politikerne hyllet, mens folk ikke begriper at de mister det aller kjæreste; livet.

Temmelig djevelsk vil jeg si.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Hans Rotmo skrev også,GammelErik,han var møring,det var han som fant opp trua på gud.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

Akkurat. Hvem er Gud? Enkeltmennesket. Forklarer hvorfor vi ser all narsissismen i dag. Man opphøyer seg selv til vår Almektige Skaper.

Vår Almektige Skaper heter Yahweh, ikke Gud:-) Omtaler man Yahweh uten hans navn benytter man Elohim, hvilket betyr Gud. Satanistene liker vranglære. For ikke snakke om treenigheten…

For at man ikke skal forstå dette krever det at man er tilnærmet komplett idiot. Spesielt utbredt tilstand hos frimurergjengen, hvilket forklarer samfunnet vi har i dag. For i bakvendtland, der kan alt gå an…

Knus satanismen! Knus de pedofile! Knus frimurerne!

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense har Gaarder feil om jesuitordenen og Vatikanets rolle også ?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  KTA
3 år siden

Som jeg har nevnt tidligere; 80% korrekt er 100% feil.

Han snakker om romvesner, verdensrommet og svada omkring dette som forleder folk som søker svar utenfor de konvensjonelle plassene. All den informasjonen som han presenterer kan finnes gratis på nett.

Siden jeg linket han opp mot frimureriet faller all troverdighet bort naturligvis, Om noen vil ødelegge sitt eget liv er det helt og holdent individets eget valg. Derimot stiller saken seg annerledes når vedkommende, i dette tilfellet Gaarder, aktivt raserer andres. Prisen du betaler om du lytter til han er ikke 150,-, men livet ditt. Du mister adgangen til evig liv.

Skal ikke det eksponeres for potensielle ofre har du og jeg totalt forskjellig menneskesyn.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  KTA
3 år siden

Hei Mr Sixxthsense,jeg har fulgt med på dine innlegg over tid,jeg vil hevde at når 50 prosent er feil,da er det unødvendig å lete etter noen korn av sannhet.Du debatterer og argumenterer,i den ene artikkelen er frimurere ufarlige tøyseklubber,i den neste artikkel hevder du de er verdens verste avskum.
Jahwe/jehova,det gammeltestamentlige/jødiske,Gammeltestamentet er fundamentet til frimurerne og det er farlige greier for de som ikke vil underkaste seg,bare tenk på Jesus og hva han måtte gjennomgå da han snakket makta midt imot.
Det er aldri noen god ide å blande religion inn i samfunnspolitikk,da ender det alltid med rabalder.trua får en holde for seg selv.Kunnskap og bevis derimot,det leder oss mot noe bedre.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

Jan – har aldri hevdet frimurerne er ufarlige tøyseklubber. Derimot er det korrekt som du sier og noe jeg hele tiden har hevdet; de er verdens verste avskum. Kloakk er vel et ord jeg ofte har benyttet, hvilket er det mest dekkende man finner om denne gjengen.

Dårlig tilslørt trussel du kommer med, men det preller av som vann på gåsa. Frimureriet er tuftet på satanismen, hvilket i praktis er pedofili og menneskeofringer. De sinnsyke tror de kan leve evig om de kan stjele ungdomskilden til barn. Her har jeg litt informasjon; det finnes kun to utfall.

1. Evig liv OM MAN ADLYDER YAHWEH
2. Den andre og endelige død

Evig pine i helvete er en illusjon. Krever riktig nok at man har noen mentale utfordringer om man tror dette. Uansett kan jeg oppklare; evig pine kan ikke eksistere samtidig som evig liv for de som adlyder Yahweh. Kontradiksjon kalles det. Benytt ordboka Jan.

Videre mottar politikerne sine ordre fra frimurerne og jeg er helt enig med deg. Blande religion inn i politikk er en meget dårlig ide. Dermed antar jeg du stemmer opp under at man burde gruslegge samtlige frimurerlosjer slik at man fikk stoppet praksisen?

Siden du snakker om Yahshua. Hva synes du om at andre mennesker kan foreta seg slik groteske handlinger ovenfor et annet menneske, utelukkende fordi andre meninger blir fremsatt?

NB! Jeg hater frimurere derav vil jeg fortsette eksponere de til mitt siste åndedrag. Ser du forskjellene imellom meg og dem? Jeg kan argumentere for min synspunkter, mens deres eneste våpen er vold. Hvor lavt synker man ikke da som menneske. Ikke glem at de er tapere, da lucifer ikke kan vinne over Yahweh. Tenk velge side med tapere. Hvor evneveik er man ikke da? Kampen taper de. Akkurat det vet samtlige.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Det var jo en person som kom inn her på Nyhetspeilet for noen år siden og hevdet han var høyt oppe i Frimurer-systemet. Han var bosatt i Argentina. Det var ikke så mye å få ut av ham siden han hevdet han var overvåket. Han fortalte om at det var 2 deler av Frimurerodningen; en korrupt del og en uskyldig del. I nyhetene får vi jo bare innsyn i den uskyldige delen som sikkert kan kalles uskyldige tøyseklubber. Akkurat som sionistene har kapret jødedommen så har onde individer kapret Frimureriet. Jeg vet ikke om denne personen som utga seg for å være frimurer var ekte eller ei. Men jeg husker han ga ut bøker om hvordan sjeler blir fanget og reinkarnert her på jorda slik at de ikke får utviklet seg videre

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Veldig bra Sven Inge,men hvordan tenker du deg at kampen skal foregå ?.Ett fordummet folk hører ikke,ett angsfylt folk hører ikke,ett folk i panikk vil fly til alle kanter.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Jan
3 år siden

Tenk heller som sovjetiske soldater under 2.verdens krig: ” Ingensteds å trekke seg tilbake, bak oss er Moskva”.
Vi er ansvarlige for våre barns fremtid, for planetens fremtid.
Vi må gi alt for å stoppe satanistenes planer. De provoserer, misbruker sin makt, viser vold på TV, dreper ulvevalper, alt for å senke våre vibrasjoner og gjøre oss svake på denne måten.
De vet at dette er deres siste kamp.
Vi skal også vite det, og vi må kjempe bevisst FOR en lys fremtid med godhet og kjærlighet i hjerter.
Ang. “fordummet folk”: bare se hvor mange som ignorerer C. Stoltenbergs anbefalinger om bruk av munnkurver i offentlig transport. Vi er mange ganger flere enn zombiene som kveler seg selv med disse.
Det er bare rett og rimelig å vise sivil ulydighet og yte motstand til forsvar av sine liv og helse når de snart skal sette alle i husarrest igjen og forby demonstrasjoner.
Slik gikk det i Berlin den 18.april da noen hundre demonstranter samlet seg mot regjeringens karantenetiltak som “bryter tysk grunnlov”:

Men de våget ikke å bruke vold da en halv million demonstranter møtte opp i Berlin mot korona-psykose den 1.august:

« Forrige artikkel

Avsløring av skjult makt og kult-eliten 14 – 15 – 16 august i KulturLåven

Neste artikkel »

Har de virkelig planlagt hungersnød, også i Norge?

37
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x