Paris

Hvem tror du står bak Paris-massakren 13/11?

2.4K visninger
1 minutt lesetid
4

Myndigheter og mainstream media har ikke vært i tvil. ISIS har til og med innrømmet det. Tror du virkelig ISIS sto alene bak Paris-massakren?

Er kun terror mot toppene ekte terror?

Slik den analytiske Smurfen nevner i en kommentar på artikkelen Indikasjoner på falsk flagg-terror i Frankrike den 13/11:

Som en tommelfingerregel så vet vi at terroraksjoner der bare sivile blir drept er falsk flagg. En ekte terrorist går etter VIP-er på høyest mulig nivå. Med å angripe sivile så oppnår man motsatt effekt av det man ønsker og det vet så klart ekte terrorister.

Hvis Sverige hadde bombet Norge og vi ble forbanna så hadde vi så klart ikke dratt og sprengt et kjøpesenter i luften i Gøteborg, men derimot den svenske ledelsen. Sprenger man et kjøpesenter så vil svenskene så klart støtte makta i å fortsette sin krigføring mot Norge. En støtte de går over lik for å få.

En selvstendig terroraksjon av ISIS?

Er virkelig Paris-massakren en jobb kun utført på egen hånd av ISIS eller har de blitt brukt som brikker i et kynisk spill? De fleste har gjort seg opp en formening på forhånd basert på sin “tro” om den offisielle historien er sann eller om NWO-aksen står bak. La oss uansett se hvordan det ligger an her blant dere leserne på Nyhetsspeilet.

Hvem står bak Paris-massakren 13/11?
Resultat

Loading ... Loading ...

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Bloomberg News om terror-drillen – som NB! omhandlet massiv terror-skyting – det samme som skjedde under terroren – som fant sted om formiddagen samme dag som terroren skjedde:

“One such exercise was held on Friday morning, the day of the latest terror attacks.

In a twist of fate, the simulated emergency was a mass shooting, according to Dr. Mathieu Raux, emergency room chief at the Pitié-Salpetrière hospital in Paris.

During Friday’s exercise, trauma specialists used a centralized dispatch system to set priorities and direct victims to the ER best equipped to treat their injuries. Ambulance services made sure they were ready to roll, and hospitals verified that surgeons and staff could be quickly summoned to treat arriving victims. “We tested every link in the chain,” Raux said.

Because Paris emergency physicians work 24-hour shifts, virtually every ER doctor on duty in the city Friday night had already taken part in the exercise earlier that day.”

http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-11-17/hours-before-the-terror-attacks-paris-practiced-for-a-mass-shooting

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

En klar indikasjon på at Paris-terroren var etterretningsrigget FALSK FLAGG terror er det faktum at det fant sted MULTIPLE KOORDINERTE TERROR-ØVELSER PÅ ULIKE LOKASJONER I PARIS TIDLIGERE DEN SAMME DAGEN. Dette skjer praktisk talt alltid i forbindelse med FALSK FLAGG-TERROR (11/9, 7/7, 22/7 osv.)

Paris Conducted Mass Shooting Training Drill Hours Before Attacks

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Jeg har ennå ikke kommet over et eneste teknisk bevis som knytter “ISIS” til terror-ugjerningene i Paris.

CIA har brukt den oppblåste og langt på vei innbilte fienden “ekstrem islamisme” som frykt-skapende “fugleskremsel” helt siden de fant ut at de trengte en ny ekstern fiende på slutten av den kalde krigen, til erstatning for “fienden i øst” ved navn Sovjet-kommunismen.

Det var ikke muslimer som stod bak 911 terroren. Jeg sitter inne med masse bevis for dette – dessuten er bevis på “muslim-terrorister” 11. september fullstendig fraværende.

Det var ikke muslimer som stod bak 7/7 terroren i London i 2005, som dokumentert annet sted her på Nyhetsspeilet.

Hva var kjennetegn på terror-aksjonene 11/9, 7/7 og 13/11? KOORDINERT TERROR!

Som jeg skrev for over 4 år siden i en annen artikkel her på Nyhetsspeilet:

4. Forekom koordinerte terror-aksjoner?
I virkeligheten er koordinerte terroraksjoner et MOSSAD-kjennetegn. MOSSAD er «verdensmestre i koordinert terror-utførelse«; ingen over og ingen ved siden. Blant MOSSADs meritter på området koordinert terror er nevnt 911/ 7/7 / Madrid – dessuten kommer Nairobi/Dar-es-Salaam (1998).

Jeg har ikke kommet over info etter at dette ble skrevet som fritar MOSSAD for mistanke for delaktighet i noen av de her nevnte terror-aksjonene…

Hele etterretningsverdenen vet at MOSSAD er “proffe” på planlegging og “make it happen”- gjennomføring av koordinerte terror-aksjoner, selv om “oppdragsgiveren” kan være noen andre…

Hva var et påfallende kjennetegn på Paris-terroren 13/11? De påfallende sammenfallende tidspunktene for oppstart og gjennomføring av de ulike terroraksjonene på fredag den 13. november, som fant sted på adskilte lokasjoner i Paris:
“Il y a eu au six attaques simultanées.” http://www.marianne.net/paris-cible-plusieurs-fusillades-meurtrieres-simultanees-100238045.html

Simultane angrep – terror-aksjoner som er sammenfallende i tid – skjedde i Paris, og det er nå engang MOSSADs varemerke: Hvilket i mine øyne gjør MOSSAD til hovedmistenkt for delaktighet i Paris-terroren. (Det komplette bildet er som regel mye mer komplisert; USAs CIA og britiske MI6 har sannsynligvis bidratt med sitt til gjennomføringen av dette “drapet på Paris” – dersom dette er nok en i rekken av BLACK OPS FALSK FLAGG terror-aksjoner, hvilket det i mine øyne er.)

En klar indikasjon på at dette var etterretningsrigget FALSK FLAGG terror er det faktum at det fant sted MULTIPLE KOORDINERTE TERROR-ØVELSER PÅ ULIKE LOKASJONER I PARIS TIDLIGERE DEN SAMME DAGEN:

Paris Conducted Mass Shooting Training Drill Hours Before Attacks

MortenB
MortenB
Abonnent
8 år siden

Et svært interessant intervju som Alfred Webre har gjort med Ole Dammegård der Ole går gjennom hendelse for hendelse og sammenligner den “offisielle” versjonen med fakta. Svært detaljert informasjon verd å se. Se den her :

I forrige video påstås det at det finnes et reisende “red flag” skuespiller team med regissør, spesial effekt folk som er ekspert på eksplosjoner, røybomber og lignende som reiser rundt og utfører disse angrepene. Dette underbygges av den Kinesiske Red Dragon familiens ambassadør som er viser bilder av den samme damen i intervjuer der hun utgir seg som forskjellige involverte personer, og der hun i “sjokk” og gråtende (og helt uskadet fysisk) bæres fra 4 forskjellige “falsk flagg” steder, den siste gangen i Paris. Som ambassadøren sier, dette må være verden uheldigste dame, om hun da ikke har en godt betalt jobb i det omreisende FFC, “False Flag Circus”…
https://youtu.be/LZ6Xu4gkCyo?t=50s

« Forrige artikkel

Sofistikert cyberangrep tok ned politiovervåkingen under Paris-angrepet

Neste artikkel »

Gjør digitale medier oss klokere eller dummere?

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x