Store protester i Japan mot forslaget at WHO skulle få enerådig makt i helsespørsmål, april 2024, foto fra video Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=A-pXF7OkrrM

Friheten seiret – den lille mann og kvinne nedkjempet tyranniet

543 visninger
4 minutter lesetid
19

Det var protester over hele verden både i 2023 og 2024, i Norge var det en liten gruppe engasjerte som skjønte alvoret. Helseminister Jan Christian Vestre dro til Geneve med oppdraget fra den styrende maktgruppe rundt Gahr Støre å få grunnlaget for Den nye verdensorden på plass. Alt var forberedt for nettopp den utgangen, husk bare CEPI og GAVI, tyngdepunkt og sentra for korrupsjon, husk også Gro Harlem Brundtlands innsats for dette over mange år.

Gates hadde investert store beløp for at dette skulle komme i havn, men de måtte altså bite i gresset. Og som dr. Steve Turley sier (Youtube, her), tidene har forandret seg. Flere og flere våkner til å begynner å se virkeligheten i øynene. Kan hende at toget har gått for WHO, vil de noengang få en ny sjanse?


Et stort øyeblikk for friheten. WHO klarte ikke å få til en pandemitraktat som i praksis ville ha vært innføring av et globalt diktatur. Vi og en rekke innbyggere i Norge og i verden protesterte og vant fram til slutt. Og vi takker for innsatsen og engasjementet, og er sikre på at vi hadde støtte fra oven: “Norske mann i hus og hytte, takk din store Gud!”

Steigan.no informerte på denne måten for noen dager siden: “To år med forhandlinger ble avsluttet 24. mai 2024 ​​uten et endelig utkast til en global pandemiavtale. Dette skriver blant annet USAs offisielle kanal Voice of America. WHO har annonsert at de vil lage en ny pandemiavtale og satset stort på å trumfe den igjennom i mai i år. Det har mislykkes.

WHO har i mange år kommunisert de dårligste hensikter, ikke bare Pride og alt dets uvesen er deres barn, men også klimabedraget har de representert. Kanskje Patrick Moore, leder av Greenpeace mens de ennå hadde vettet i behold, har rett? Det dreier seg om Net Zero CO2, hør hans video på Facebook, her, eller klikk på bildet.

«Vi er ikke der vi håpet vi skulle være da vi startet denne prosessen», sa Roland Driece, medformann for WHOs forhandlingsstyre for avtalen.Et endelig utkast til traktat skulle etter planen presenteres på neste ukes verdenshelseforsamling, det årlige møtet for helseministre i Genève. «Dette er ikke en fiasko», sa WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus i Genève etter at samtalene var avsluttet.”

Den norske regjeringen var positiv til WHOs planer. 

Hva handlet dette egentlig om?

Det ble blant annet sagt under appellene utenfor fredssenteret og slottet 19. november 2023:

* Vi må stå opp for nasjonen – friheten og selvstendigheten vår er i fare

* Det handler ikke bare om oss og friheten her og nå – men også våre barn og barnebarn

* WHO er en privat organisasjon sponset blant av de store legemiddelfirmaene og Bill Gates – hvorfor skal de styre over Norge med en autoritær helsepolitikk med koronapass osv? (bukken og havresekken?)

* WHO og FN fremmer felles sexagenda 2030, barn skal ha sexpartnere – fare for barn

* WHO kan også inngå i ønske om å redusere befolkningen (ryktene går om at i fremtiden vil hvert land få et mål om hvor mye befolkningen skal reduseres, hvis WHO velger vaksiner med et bestemt innhold, er vi der, jfr. Nazi-Tyskland på 1930-tallet og koronahysteriet 2020-2022 – vaksinene virker å gi turbokreft osv)

* Norske politikere forstår ikke alvoret i situasjonen – men må våkne og handle

* En bevegelse som denne begynner alltid i det små – så våkner fler og fler

Kilde: https://www.bullotv.no/2023/11/19/folket-slar-tilbake-mot-det-planlagte-helsetyranniet/

Kilde: https://steigan.no/2024/05/whos-forhandlere-klarte-ikke-a-utarbeide-en-pandemitraktat/

Mer om planen

Og her fra en anmeldelse av «Det globale helsetyranniet» skrevet av Trond Skaftnesmo: “Og så til WHO. Først med hjelp av EU og det konkrete verktøyet, nemlig koronasertifikatet. I sommer undertegnet WHO-sjef Tedros og EUs helsekommisær en avtale: Tedros: – Covid-pandemien understreket verdien av digitale helseløsninger for å legge til rette for helsetjenestene.

EUs koronasertifikat skal omgjøres til «et globalt offentlig gode» – og som boka påpeker: «som første steg i utviklingen av et globalt nettverk for digital helsesertifisering». Og selvsagt handler det om beskyttelse, du trodde vel ikke noe annet? «Målet er å bidra til å beskytte folk mot helsetrusler, inkludert framtidige pandemier, og under dette global mobilitet, heter det i en fellesuttalelse fra WHO og EU.»

Vår naive helseminister

Tidligere Helseminister Ingvild Kjerkol, født 1975.

Da er vel alt i skjønneste orden? Slik den norske regjeringen virker å tro. Helseminister Kjerkhol: «WHO som vår effektive, ansvarlige og dyktige leder innen multilateralisme, og et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel». Går det an å være så naiv? Det høres jo nesten ut som Hitler og Stalin i uskjønn forening. Hva slags organisasjon er egentlig WHO? Og følgelig styrt og finansiert av medlemslandene i FN ville en tro:

«Vel, det stemmer ikke helt. Faktisk er 80% av WHOs aktivitet basert på private sponsorer, som vet å stille krav til hvordan pengene skal brukes.» Bill and Melinda Gates Foundation er den største private sponsor – og faktisk den neste største overhodet. Trekkes GAVI (internasjonalt vaksinefond) inn, der Gates også er med, er Gates den største sponsoren av WHO. Da blir det jo interessant at leder Tedros med i starten av pandemien utalte «test, test, test» som fikk opp smittetallene, som førte til vaksinepress, og dermed vaksiner til milliarder av dollar.

Hvem var tungt inne i vaksineinvestering? Bill Gates.” Det er ingen som tror at WHO-ambisjonene er over. De vil prøve seg på nytt. Imperiet, oligarkiet, vil ønske å slå tilbake. Men nå feirer vi seieren. Hipp hipp hurra!!!

Og vi bøyer oss i ydmykhet for skaperen og det guddommelige som vi er sikre på har hjulpet oss og hjelper oss videre. Dette viser hva det handler om (Efeserne 6 i Bibelen): “Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt.”


Solidaritet 21 og Folkets koronakommisjon 27.5.2024

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Johnny Aase
Johnny Aase
Anonym
13 dager siden

Lev fritt og dø som Hans Gaarder.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
14 dager siden

Jeg så Steve Bannon hadde lagt ut en nyhet om dette på Truth Social.
Nyheten kom fra https://thepeoplesvoice.tv/
Bildet av Tedros var med en hånd foran øyet. https://thepeoplesvoice.tv/who-halts-pandemic-treaty-as-millions-demand-globalists-face-justice-for-their-crimes/
Samme bilde ble brukt tidligere:
https://thepeoplesvoice.tv/who-chief-tedros-adhanom-could-face-genocide-charges/
Jeg så det en annen plass også, men det var ikke det samme. Her hadde han briller: https://www.reuters.com/world/middle-east/who-chief-breaks-down-describing-hellish-gaza-conditions-2024-01-25/
Turning a blind eye?

Jeg kommenterte det også i artikkelen med biskop Emmanuel. Han med øyelapp. Netanyahu ble fotografert på samme vis.
Det er det onde øyet. Det er 666 og de som følger dets agenda. Det er tusenvis av eksempler på dette. Det er ikke normalt å ta slike bilder av folk i slike posisjoner. Bildet forteller om en skjult agenda. Det må da være mulig å ta et bilde av Tedros og Netanyahu der hele ansiktet vises?

Man kan heller ikke stole på Steve Bannon og hans link til The People’s Voice. Bannon har mange roller. Han var i ledelsen til Cambridge Analytica.
De samler data på folk og jobber med etterretning.

Steve Bannon er akkurat som Biden, stolte sionister. https://www.timesofisrael.com/at-zoa-event-bannon-asks-jews-to-join-his-war-on-gop-establishment/

Nikki Haley fikk beskjed om at hun var aktuell i den nye Trump-administrasjonen og dro deretter rett til Israel: https://www.npr.org/2024/05/28/g-s1-1298/nikki-haley-donald-trump-israel-hamas-gaza

-Haley also criticized international bodies who’ve taken action against Israel, including the International Criminal Court, which recently said it is seeking arrest warrants against both Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu and Hamas leader Yahya Sinwar.
“American needs to do whatever Israel needs and stop telling them how to fight this war,” Haley added.

https://steigan.no/2024/05/trump-lover-a-knuse-pro-palestina-protester-hvis-han-blir-gjenvalgt/

Goliat var en enøyd kjempe. David hadde 5 steiner. Han svingte en av dem midt i pannen på Goliat. Det er her frykten sitter. De bruker frykt og manipulasjon for å kontrollere folk. Hvis man overvinner frykten som Israel og USA prøver å spre så er de lette å ta ned. De fem steinene er pakten med Gud. Det er fem mosebøker. Hvis vi holder budene på en slik måte Jesus gjorde så tar vi ned kjempen. Vi må ikke frykte krig mot russere, WWIII og alt annet de kommer med. Vi har absolutt ingenting å frykte. Israel har ingen med seg. De er lutfattig på åndelighet. USA er helt på nivå med amøber i åndelighet. Indoktrinerte tåper.

Det er så bra at du tok med Efeserne, Sven-Inge.
Den som gir disse makt er 666-energien. Det er babylonere som har underkastet seg demoner for å komme til rikdom og makt. Til sammen er de en gigant, et dyr, en Goliat. Demonen har overtatt plassen til sjelen. De er bare skall. De viser sine tegn og hånd-signal. Puppets. Det er i det spirituelle kampen foregår. Spirits har lurt mange inn i denne fellen. Og de lever gjennom mennesker basert på åndelige valg. Ikke gener/familie eller land. Det handler om våre valg.

Da jeg så #Wait For It – Charlize Theron og Leonardo DiCaprio som ba alle om å vente på valgresultatet i USA, forstod jeg at det ble valgfusk (Breitbart-Bannon).
Trump var helt sikkert med på det. Theron stod der med sine 666-fingre. Den gangen forstod jeg ikke at Trump var med på det. Jeg likte han ikke, men valgfusket lurte meg til å tro på at han var the real deal. Nå viser det seg at han er av samme sort. Bare et annet hode på 666-trollet.
Det er absolutt ikke noe å bekymre seg over. Det er juks, bedrag og fanteri. Men det er det stygge som bor i disse skallene som vi må få renset bort. Styggedom som Baal og andre demoner. Vi må ikke la oss kontrollere av frykt, hat og grådighet.
Satan kommer som lyn eller gnist. Det er gjennom tanker som disse korrupte menneskene tror er deres egne. Da må budene guide dem ut av det helvete de befinner seg i. Demoner går inn som tanker og lever gjennom valgene mennesker tar. Til slutt er det bare demonens tanker som de identifiserer seg som. De blir psykopater. Slik som Satanyahu-kapteinen på det synkende skip.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
13 dager siden

Ja, og vi ser også på andre om de har en ond agenda ved å passe på at de ikke sprer frykt, hat og grådighet mm. Avsløres på frukten. Vold og krig, hat og grådighet er ikke fra Gud. Slikt kan man forkaste med en gang.

De har en global plan. Vi har åpenbaringer om de planene. Det er det som gjør dagene deres avkortet. De har ikke tid nok til å gjennomføre fordi planene deres avsløres. Slik snur vi rundt på hele agendaen og brekker dens rygg.

En viktig ting å notere er at monoteisme ikke er det samme som mange av oss tenker. For babylonere er Baal den ene. Det er det samme med Zevs og Odin. Det er det de kaller Lord. YHVH er ikke det samme. Det er hva mange kaller super consciousness, at alt er i en bevissthet som skaper med tanken. La det bli lys… Det samme som Baal er også EL. Baal=Bael=Bel. Alt med EL er fra Baal. Jakob slåss med EL/Baal og ble til Israel-han som slåss med EL-gud. Dette er det samme som Jesus mente da man skulle benekte seg selv. Man gir slipp og lar Gud avgjøre. Satan og Baal er samme. Satan vil love oss gudestatus og vi fornekter oss selv. Gir slipp på livet og gjenfødes som åndelige nyfødte. Da blir man ydmyk. Da søker man fred med sine fiender. Men aldri gjennom Baal og frimurertempel.

Babylonere kaller seg sionister og Babylon har tatt navnet Israel og Jerusalem.
Jeg hørte snakk om fra den muslimske leiren at Al Aqsa og tempelhøyden ikke var så viktig i Islam. Det går mot et tempel til ære for Baal der. De tilber den samme ene uansett hva de sier. De ønsker alle et slikt tempel. Salomo kommer fra Shalom som betyr fred. Men tempelet som var symbol på freden kom fra Hiram Abiff fra Tyre som var Baal-dyrkere. Craft som frimurere er kjent for er witchcraft. det er deres demon-gud som gir energi til det. Baal kan gjøre ting usynlig. Baal-666 er sløret foran øynene på folk. The all seeing eye. Horus er samme. Det er nok full enighet om tempelet på øverste nivå i alle disse landene, men man må late som om det er full splid og folket må mørnes av vold og ufred først. Slik det beskrives under.

Bibelen beskrive hvordan verdensreligioner blir skapt. Freden i frimurerland var bygget på å slå alle religioner sammen og skape én. Det blir et monster som tar bolig i tempelet. Paven har fiskehode. De overtok alle religionene som romerne erobret. Norge fikk St Olav, den hellige og nordmenn var fornøyde. Odin er Baal så ikke mye var forandret.
Israel vil ha et nytt tempel hvor alle religioner samles i fred. Det blir et nytt monster. FN har støttet Bahai-troen. Om ikke Bahai, så vil de ha noe liknende.
Vi kan lese babylonernes agenda gjennom Bahais mål:
The goal.
 The current Bahá’í administrative structure is a religious shadow of what Baha’u’llah has called the human family to create. We are one as a family, and, therefore, the goal is a one-world government brought about through spiritually changed hearts. The Bahá’í structure consists of the Universal House of Justice; National Spiritual Assemblies, each composed of nine members; and, at the local level, Spiritual Assemblies, once again composed of nine members, which support and guide the Bahá’ís in a local community. Bahá’ís spread the faith without pressure. If there is an area where no Baha’i is living, a family may move to that region to create a presence. As people hear the message, they may choose to join a growing and impressive faith community

This structure is the precursor of a world commonwealth. The vision for this world order is that there would be a world executive, a world legislative body, a world court, and a world police force drawn from all nations. When confronted with despots and dictators who brutalize their people, the world community would remove them through consultation or, if absolutely necessary, through a united military force, thus creating a peaceful world. This world community will not happen overnight, however. There must first come a total social breakdown, which will lead to the Lesser Peace, meaning that there will be a complete cessation of war, since everyone will be exhausted by its brutalities. But it will create a political unity. Out of the Lesser Peace will arise the Greater Peace, which will be a spiritual unity, from which will emerge a new world order as people’s hearts are changed by God. This sounds very much like the progression of events that will lead up to the millennial reign of Christ, according to Latter-day Saints. The Bahá’í world order is brought about primarily through a spiritually changed human family, while the Millennium is brought about through the return of Jesus Christ.

-Dette høres mer ut som Klaus Schwab eller noe sånt. 9 verdensreligioner i en og i ett tempel. Bahai er også veldig positiv til Baal. Fordi de mener det er monoteisme. Baal er demon! Hekseri med ett øye og svart magi.
Et skikkelig Frankenstein-monster av 9 idoler, og egentlig mange flere. Ja, fordi læren betyr null og nix for disse. Det er kun worship og tilbedelse av idoler. Et utyske av en annen verden. Gud ville ikke ha dette. Spredte folket og laget språk. Vi vil aldri ha en global regjering. Vi må passe på å holde på våre kulturer. Vår identitet og særegenhet. Heldigvis har de feilet og tapt.
Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
11 dager siden

Takk for svaret, Sven-Inge.
Zevs er Allfader og altseende og det er også Odin. For Odin ofret sitt øye for å få se alt. Det er heksene som gir evnene. Altså det er gjennom witchcraft. Dette går igjen overalt.
Baal er solen. Solen og er ett med sønnen. Caesar var også en slik gudesønn og ble ett med Baal etter sin død. Så romernes idol blir et slikt sammensurium og et monster som Daniel beskriver. En bit her og en bit der og dermed har man soldyrking også i læren om Jesus. Alt de erobret av religioner og tro blir til ett. Et monster.
Også mye frimurer-symbolikk i dyrkingen av Jesu kropp og legeme i Roma. Hans lære var å sette seg selv til side. Fornekte seg selv. Det er bedre å miste sin kropp i døden enn å miste både kropp og sjel, ikke sant? La Guds vilje skje og ikke min egen. Fordi jeg klarer ikke forstå den store sammenhengen.

Det er så rart at Jesus blir fremstilt som den som Jesaja snakker om skal komme, men de som kaller seg kristne også nevner Kong Kyros. “Jødenes” messias-type som jødene hevder Jesaia snakker om mens de forkaster Jesus. Hvordan kan man holde to motsetninger som det i samme tro? Den ene er krigsherre og den andre er bruker Guds Ord. Jødene var egentlig Babylonere, de ville bare ha sin egen herre på tronen. Jesus og bevegelsen rundt ham var i opprør mot Babylon-jøder. Herodes og prestene bygget for romerne. Alt for å holde på makten. Ingen har funnet det lovede landet. Moses måtte gi opp fordi israelittene vendte stadig tilbake til Baal.

Legg merke til hvordan falske jøder i dag sammenligner Trump med kong Kyros. Også kristne i USA ser på Trump som messias nå. De leder folk ved å trekke fram Pontius Pilatus og Apostlenes Gjerninger 4:26
26 Jordens konger reiser seg,
fyrstene slår seg sammen
mot Herren og hans Salvede.
27 Ja, i denne byen slo de seg sannelig sammen mot din hellige tjener Jesus, som du salvet. Både Herodes og Pontius Pilatus sammen med folkeslagene og Israels stammer – 28 alle har de gjort det som du ved din hånd og din vilje hadde bestemt skulle skje. 29 Og nå, Herre, hold øye med truslene deres og la dine tjenere tale ditt ord med frimodighet. 30 Rekk ut din hånd, så det skjer helbredelser og tegn og under ved navnet til Jesus, din hellige tjener.»

Fordi Q og Trump har sagt at dommen mot ham vil bli brukt mot Biden, Obama og alle de korrupte lederne. Paralellen er at Gud lar Trump blir dømt for å åpne muligheten for å la andre presidenter og politikere kan bli dømt. Og Q har sagt dette, faktisk. Musk bruker også Q. Så det som ligger i kortene er at det skal åpenbares for folk at Trump faktisk hadde rett. Han vil komme som “The Punisher”. Han skal rydde opp i alt av Sodom & Gomorra. De har masse pedo-materiale, korrupsjon og skandaler ellers, som vil bli brukt. De vil helt sikkert også fremstille Israel som uskyldig offer. At de faktisk var under angrep.

Det vil være et sirkus for alle inntil folket er mørnet og aksepterer deres plan om FN-verdensregjering. Et tempel der alle idoler kan tilbedes. Globalt rettsvesen, militære og politi.
Her kan du lese hvordan Bahai også prøver å gjøre Baal den samme som Allah og Gud. Abrahams Gud er det samme som Baal, sier Bahai: https://bahaiteachings.org/ancient-religion-of-baal-and-gods-multiple-names/
Mens Abraham faktisk gikk ut av Babylon og vendte bort fra Baal og Moloch. Moloch betyr kanskje offer. Så Moloch er bare et offer til Baal.

Jeg har nevnt å navngi demoner tidligere. Å gjenkjenne demoner og være bevisst deres eksistens. Odin var gudenes konge, Zevs var gudenes konge og det var også Baal. Det var også et menneske som kalte seg Baal. En historisk figur. Det er fra Tyr og det kan godt hende at man har norske Tyr fra der? Han som ble til Tor. Aner ikke, men noen av dem er fremstilt som gode. De var ikke alltid enig med sin far. Og slik er det jo hos Abraham også. Han skal ofre, men Gud sender en engel – en tanke og dermed ender den praksisen. Så vi kan alltid sortere ut med våre hjerter. Det er det som er avgjørende. For kristne kommer i så mange varianter. Jesu nærmeste disippel fikk beskjed fra Jesus om at han hadde djevelen til far, om han ikke kunne akseptere Jesu død. Det var ikke et offer, men ved Jesaja 53 og Job så ble det bekreftet at han virkelig formidlet Guds ord. Ordet og Ånden ble manifestert. Så i våre hjerter vet vi egentlig hva som er rett og galt. Vi trenger ikke sette opp en tavle på veggen med bud. Vi vet i våre hjerter, fordi noen tråkket opp stien, men noen har valgt å søke i det okkulte. De blir lokket inn og blir lovet guddommelighet og rikdom i bytte mot sin sjel, og det er det forbausende mange som gjør.

Man leser om disse og vet at de er Baal-tilhengere. De gjør seg selv til guder. De er gudesønner. De blir til Baal(solen) etter sin død. Julius Caesar var også det. Overalt var slik svart magi brukt og de hadde bare forskjellige navn. Nå vil de samle alle i et og samme monster. En fred og verdensreligion.
https://en.wikipedia.org/wiki/Hiram_I

Men vi har ikke kommet for fred. Vi må følge eksempelet gitt av Jesus og overvinne all blasfemi og idoldyrkelse. Vi må gjenreise Ordet og Ånden. Babylon og templer i stein må ut og den forvrengte læren må gjøres om til den sanne. Vi vil ikke ha herskere. Vi vil la ånden regjere gjennom en oppstandelse. Vi skal legge alt tullet bort og la ånden (Gud) inspirere oss. Gud skal bo i våre hjerter. Det er slik fred vi vil ha. idoler og frimurer-religioner skal vi ikke ha fred med. De må knuses og tilintetgjøres. Tempelet er i ånden.
Hva såkalte kristne frimurere gjør må være opp til dem. De kan komme seg ut av Babylon og redde sin sjel, eller fortsette. Det er opp til dem. Kanskje får de ønsket sitt oppfylt og vil få sine egne rom? Der de kan være slaver, bli vaksinert med gift, være forfulgt, være overvåket, bli pinet og slått. Leve i fattigdom i både ånd og i kropp. Spise smuler og se på andre i overflod. Jeg er åpen for at alle får det de selv ønsker andre og dermed seg selv.

Her kan du lese fra frimurersiden om deres elsk av Babylon. De forstår ikke at de må gi slipp på det djevelen tilbyr for at de skal få oppleve en åndelig oppstandelse. Kunnskapen har de omgjort til dumhet og idioti. De kaller det gnosis.
https://www.gnosticwarrior.com/abibablus.html

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
11 dager siden

Vi har snakket mye om den enøyde kjempen. Ickonic har lagt ut en liten videosnutt om øyet – The True Meaning Of 1-eyed Symbolism.
Jeg kan bare kommentere om min egen opplevelse. Det har aldri vært om meg. Det har alltid vært om oss. Alt er ubrukelig om ikke vi inkluderer alle og ikke bare oss selv. Det er dette som er bedraget i New Age og det alternative miljøet. Alt handler om jeget. Om hvordan man skal transformeres og bli til et nytt menneske. Men det er verdiløst om ikke hele menneskeheten blir med. Derfor fikk Moses aldri oppleve det lovede landet. Han fikk se det, men folket ble ikke med. Jesus så det, men fikk ikke oppleve det. Man går ikke rundt i egen boble og er i Guds Rike. Det er først når riket strekker seg over hele verden. Åndelighet og transformasjon får man ved nestekjærlighet. Jeg har ingen glede på min vei så lenge barn blir revet i stykker i krig. Jeg er ikke mer verdt enn et gatebarn i India eller et barn i Gaza som blir levende gravd i ruiner. Man bryr seg. Det er det som er åndelighet. Det å bry seg om mennesker dyr og naturen rundt. Demonene vil ha oss inn i det okkulte og mørke. Åpne øyet for spirits og witchcraft. Det er ingenting der. All rikdom er her i livet. Mennesker må opp et par hakk og slutte å se opp til alle andre. Det er ikke noen som er bedre enn andre. Man må finne tilbake til det gode i hjertet. Glem rikdom gjennom penger. La hele dritten kollapse. Det er mer enn nok til at alle får leve i luksus.

Det er ikke sånn at jeg ikke liker solen. Jeg elsker solen. Jeg elsker varmt vær. Det som er med Baal-folket er at de tror de er guder. Og det er noe der ute i mørket som lokker de inn og får dem til å tro på eventyr. I utgangspunktet viser solen velsignelser. Artister som lager god musikk er velsignet. De har funnet sin gave. Altfor ofte tror de at de er gjenoppståtte guder. Fra Egypt eller noe annet “stort”. Det er bare lureri. De leter etter storhet fordi de er små. Så det er bedre at alle oss kommer opp et par hakk. Det er virkelig stort å være bare et vanlig menneske. Enøyd fjas gjør ikke noe foskjell på det. Trenger ikke å åpne noe for å se inn i det mørket de kaver i. Lyset er her hos oss.
Jeg har selv vært velsignet med solen. Det var en tid da det ble sagt at man kunne invitere meg så ville solen komme. Men hvis regnet kommer så vil ikke folk ergre seg. Om man da ikke flyttet til Sahara. Men det kan være slik om man er i ett med det rundt seg. Men det har ikke noe med guddommelighet å gjøre. Men jeg hadde alltid et veldig sterkt ønske om at det ble flott vær når alle var samlet. Da handler det om oss. Men om noen påpeker det så er det ikke lenger om oss, da er det om jeget, og da blir det bare tull. Ønsk noe godt for alle og få unike opplevelser tilbake. Det aller beste i livet er når man føler og opplever å være i ett med skaperverket. Når tiden står stille og man er i det rommet som Gud lager til hver enkelt. For alle er verdt like mye. Alle har sin plass her.

Det enøyde holder oss nede gjennom frykt og redsel. Man må gjøre som David. Ha full tro på Gud og at alt vil bli bra. Da vil den enøyde kjempen bli til mange små demoninspirerte ynkelige mennesker. De som vil kontrollere oss og ha alt for seg selv. Det er disse båndene man må kutte. Det er frykt, hat, vold, grådighet og ellers råtten frukt. Da vil en helt ny verden åpenbare seg. Kan du se Guds Rike? Ser du hvor bra alt blir om man kan kutte båndene til globalist-gjengen? Slutte å høre på propaganda og hat fra journalister og politikere. Slutte å jage slave-karrierer. Hvem bryr seg uansett hva jeg blir? Vi må komme oss over det der med statuer og gravstøtter med karrierer og slavestatus. Ingen bør bry seg om det. Gjør det som gir livet bra. Ikke hva som gleder slave-eierene. De er et pinlig skue med de som setter seg selv så høyt i posisjoner. Hvem bryr seg om hvem som er konge, statsminister, Natosjef eller sjefsklovn i USSA? Åhh, så viktig de er!! Mye viktigere er de som blir bombet i Gaza.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
10 dager siden

Jeg liker symbolisme. I dag forstod jeg mer av frimurer-symbolikken. Det var etter videosnutten fra Ickonic. Michael Feeley viser The Body Is The Temple med en illustrasjon av en mann på ryggen med en erigert penis. Fallos/obelisk utenfor tempelet. Vi kjenner det igjen fra Babylon.

Først vil jeg fortelle om en morsom symbol-opplevelse som skjedde på tur i dag. Jeg sa tidligere at jeg elsker solen. Det er Baal som demon jeg er ute etter å ta, ikke solen. Alle elsker solen. Baal går inn som demon istedenfor stolen. Han stiller seg foran solen. Alle forstår at solen er livsviktig for våre liv. Så det er ikke tvil om det.
Jeg så en firfisle i dag. Jeg har bare sett det én gang tidligere. Jeg søkte på telefonen. “Firfisle Symbol”
Elsk solen, og solen vil returnere den kjærligheten. Firfislen symboliserer solens krefter som bryr seg om og nærer selv de minste skapninger.
Nok et eksempel på at naturen “snakker”.

Mannen med tempel og erigert penis fikk meg til å huske I Pet Goat II. En mann i samme tilstand ved 4:35 i videoen.

Bush leste fra I Pet Goat-boken da han fikk en beskjed om at WTC var truffet. Boken var opp/ned. Bush i videoen blir til Obama. Jeg viste nettopp en video med mange fisk som hoppet opp i båten. Det gjør de i videoen også, men denne båten er egyptisk. Man kan også kanskje kjenne igjen noe fra Sveits og en tunell- åpning? Shiva/Cern? Dette var egentlig ikke poenget:

Nimrod/Semiramis fikk Tammuz. Nimrod ble til Baal og Tammuz ble til ved at Semiramis ble befruktet av solen/Baal. Nimrod, Semiramis og Tammuz er det samme som Osiris, Isis og Horus i Egypt. Vi kjenner til hva som skjedde. Abraham og Nimrod var ikke enige. Esau tok livet av Nimrod. I Nimrods drøm var det en fugl som hakket ut øyet på han. Nimrod var nå en-øyd. Han brukte den informasjonen han fikk til å jage Abraham for å drepe han. Abraham forlot Babylon. Så her blir historien til om Gud vs Baal til.
Nimrod gjorde opprør mot Gud. Vanskelig å si hva som er riktig og sant i disse historiene, men både Nimrod og Osiris ble spredd rundt om etter sin død. Symbolsk er det disse bitene som skal samles sammen. Isis ble fortvilt over å ikke få liv i penisen. Og det fikk meg til å tenke på I Pet Goat II. Da en hånd fra himmelen får liv i den. Kan jo se ut som noe sånt som spiralen på himmelen?

Så bitene etter Babylon samles sammen og et tempel skal gjenreises. Rothschild, Dupont, Sassoon og de rike “jødiske” familiene er fra Irak. Nimrods tempel var der Irak ligger. Man skulle tro at det var stammene i Israel som skulle samles, men tempelet skal reises for å vise opprør mot Gud. De hadde tenkt slavebinde alle menneskene for all tid. Alt dette fordi Nimrod var sjalu på Abrahams Gud. Men det har selvfølgelig med tilstanden Egypt/Irak/Babylon og ikke landene i dag. Men selvdyrking og opprykk til guddommelighet (nedrykk-demonguder). Man vet at velsignelse kommer når man elsker alle, også de aller minste skapningene, slik som solen of firfislen. Da kan man ikke bli sjalu om ens eget hjerte er fullt av hat og opprør mot Gud. Da må man forandre seg.

De bruker Horus-øyet til å samle bitene til Nimrod/Osiris. Frimurerne konspirerer mot Gud. Esau måtte gi førstefødte-retten til Jakob. Etter Esau tok livet av Nimrod ga han retten/velsignelsen fra sin far til Jakob. Frimurerne vil ha folk til å søke inn i øyet for å åpne portaler til demoner. Dermed kommer disse nephilim inn i vår dimensjon. Derfor går globalistene til krig mot oss. Noen av de har sikkert en linje helt tilbake til Nimrod i Babylon mens andre har latt seg lure til å selge sjelen for disse.

Et tegn i tiden var det å se fredsmarsj fra Budapest broen. Vi skal brygge bro sammen og hvordan kan man få et bedre symbol på det enn en bro av mennesker som vil ha fred? En annen ting som var et tegn i tiden var skilpadde-episoden med Max Igan på verdens skilpaddedag. Uten å forklare nærmere, det viser at folk begynner å komme etter.

I andre enden er Alex Jones og prøver å starte civil war I USA. Bannon vil ha MAGA til å samle seg rundt Disinfowars. CIA vil ikke lenger støtte Jones. Et ynkelig skue. Disinfowars slutter med Frank Sinatras “I Did It My Way”. Good Riddance!
Tenker at Jones nå går foran og viser hva som vil skje dersom Trump blir hindret i å delta i eller taper valget. Før Jan 6th gikk han inn i og ledet folket inn i Georgia state capitol. Han er aggressiv og roper war, war , war hele tiden. Nuclear war, civil war og WWIII. Alt som Klaus Schwab vil ha. Sinne, opprør og krig.
Vi må snu på det. Vi kommer nærmere og nærmere fred. Fred sprer seg. Vi manifesterer det istedenfor og får krig ut av systemet. Selv om det er mye fred så oppfattes det som om verden er i krig. Det må vi snu på. Folk flest vil ha fred. Noen få mennesker ønsker krig.
En annen ting som er merkelig er at Icke sier at man ikke skal gå inn i lyset etter døden. At det er en felle. Jeg antar at det er folk som Nimrod og hans etterfølgere som opererer i det twilight-rommet og at det er de vi kjenner som demoner. De vil ikke gå videre. Det er de som vil lokke folk til å bruke det tredje øyet til å søke i det rommet. Andre kommer gjennom ved sataniske ritualer. Folk blir besatte av onde demoner. Penger og makt.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
8 dager siden

Det man hele tiden sirkulerer tilbake til er egentlig det samme hver gang. Det er velsignelsen (Førstefødteretten) og sjalusien rundt det. Den ene er Guds førstefødte – Det er de som som ledes og leder ved bruk av hjerte og ånd, da mener jeg det gode selvfølgelig. Den andre er Egypts/Babylons førstefødte – Det er de som systemet peker ut og velges av folket. Det systemet er i opposisjon til Gud. Folket/slavene får trygghet av systemet og de elsker penger. Pengesystemet er hva som gjør det mulig for de som gjør opprør mot Gud å skape egen velsignelse. De mest selvgode, griske og onde av oss kan da få velsignelse gjennom pengesystemet. Mens det under Guds belønning av gode gjerninger gir gode ledere, er det mulig for Baal-demonen å premiere onde handlinger i et urettferdig pengesystem. Dess ondere man er (Satanyahu), dess større stjerne får man hos Baal-demonen. Gud elsker barn og da blir barn til offer på bålet – baalet. Gjerne vis det så alle blir sinte og demonene vokser i dem. De trekker i trådene. Den naturlige orden blir satt på hodet.
Da ender det opp med at vi har overflod av mat, som aldri før, men ingen har råd til å kjøpe den. Det er en kløktig måte å sette Gud på sidelinjen. Mennesker velger sine ledere selv. Det er kun menneskeheten som kan finne de rette lederne. Når menneskeheten velger Gud så dreper de Egypt/Babylons førstefødte. De er ikke lengre ledere. Man dreper ikke kjøttet og kroppen, men førstefødteretten tas bort. Så lederne dør ved at folket ikke gir dem velsignelsen.

Det er logisk at disse får holde på til siste slutt slik at alle får se hvorfor noen er velsignet og hvorfor noen må lære mer før de kan lede. Det går rett og slett til helvete hvis disse får holde på. Om folket ikke vil så vil disse menneskene gjøre hva som helst for å manipulere og slavebinde. Tortur, frykt, drap, trusler, sult, krig… Det finnes ingen grenser.
Dette vil vi ta lærdom av.
Det må bare leves ut først. Jeg tipper ingen vil være usikker på hva det dreier seg om til slutt.

S Vang
S Vang
Anonym
14 dager siden

Hei! Dette er svært gode nyheter! Dette betyr at WHO helsetyranniet til kabalen går mot slutten og dette betyr igjen menneskeheten har nå vunnet et av mange viktige slag mot Illuminat og dets “New World Order” agenda.Selvagt står det igjen mange viktige slag for å vinne krigen totalt sett,men dette var et viktig bidrag. Ellers sier Espen Barth Eide i dag i Nettavisen/NTB at: “Israel har brukt antisemittisme som beskyttelse mot kritikk”, og mener argumentet er mye mindre effektivt nå. Han sier videre “Den eksepsjonalismen til Israel er i ferd med å bli borte,og det må jeg si etter møtene jeg har hatt med EU ledere de siste dagene.Det er for meg nå fristende å stille et par spørsmål om det som nå holder på å skje.Er det en sammenheng mellom det vi nå ser at både Israel go WHO er i ferd med å miste både makt og anseelse globalt? Er det nå en dyp splittelse innad i systemene til Kabalen som vi nå ser gir seg utslag i åpen kritikk mot Israel,WHO og til og med Pride? Eller må alt dette ofres for å forene alle ressurser mot Russland som vi fremdeles skal hate alle mann? Vil gjerne at flere kommer med synspunkter om dette!

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  S Vang
14 dager siden

Det er selvbedrag at WHO og israhell mister sine makt og anseelse.
Bare vent til faen slipper nyutviklet virus ut. Og israhell herjer verre enn før.

Denne juden forteller at menige judar blir bare mer hissige når flere land anerkjenner Palestina og at de gir sin fulle støtte til GOLODOMOR (sultedød) av palestinere og nye krigsforbrytelser i Rafah:

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Russia Today
14 dager siden

Det er selvsagt svært vanskelig å spå fremtiden uansett ! Men hvis vi skal tro litt på det som kommer nå så kan det se ut som om det drakoniske helsetyranniet blir vanskeligere å gjennomføre uten denne pandemi traktaten.Ja,selsagt er ønsket om å iverksette et globalt djevelskap av ufattelige proposjoner i bevisstheten til verstingene i kabalen.Ut ifra min fattige forståelse så er det forskjellige grader av dualisme (positive og negative fraksjoner i opposisjon til hverandre) i alle nivåer og etater til systemet som bare kan holde djevelskapet i gang bare på et visst nivå.Hvis ikke ville vi ha sett for lenge siden Bolsjevik/Stalinistiske til stander for lenge siden.Les “fourteen days that saved the world” av Paul Ballard og la det synke in så forstår du hva jeg mener.Uansett så er det masse kunnskap å tilegne seg for oss som er opptatt med slike spørsmål-du blir aldri ferdig med å lære! Bildet er garantert preget av nyanser og komplekse fakta som ingen av oss er i stand til å se!

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
13 dager siden

Du har selvsagt rett.Adam Austin fra Nettstedet “Subvertednation.net sier om disse i en artikkel.Sitat følger:”DE VIL IKKE STOPPE FØR DE ER UTSLETTET!-Høres det kjent ut?Det burde det ,hvis du husker den berømte 80 talls action-thrilleren “The Terminator”,der de har fortalt deg sannheten en gang før. The Terminator var umenneskelig og uforsonlig.Det fins litt Holocaust BLØFF Propaganda i filmen når karakteren Reese viser Sarah Connor hans nummer som er tattovert på sin arm,men det er ikke den delen du bør se. Ved et punkt prøver denne frelseren Kyle Reese til å få Sarah Connor (hovedkarakteren) til å forstå hvor forferdelig situasjonen er omkring The Terminator,da han sier. “DEN KAN IKKE FORHANDLES MED,DEN FORSTÅR IKKE DINE ARGUMENTER.DEN FØLER IKKE MEDLIDENHET,SAMVITTIGHETSGNAG,ELLER FRYKT,OG DEN VIL ABSOLUTT IKKE STOPPE. ALDRI.INNTIL DU ER DØD. Sitat slutt- Så det er helt riktig det du sier at politiske forhandlinger ikke nytter med disse massemordere. Hva er det da som gjør at Barth Eide uten frykt tør å komme med sine uttalelser om dette nå når han kunne ha gjort det for 1 år siden eller 5 til og med 10? Har det oppstått en militær geoplitisk maktforsyvning der disse galningene bare har militær utøvende makt i og omkring Gaza?

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
12 dager siden

Kan hende du har rett i dette også.Sitter kabalen på en hemmelig superplan som skal få Netanyahu til å oppnå enda sterkere makt i regionen og verden forøvrig? Men jeg kan ikke se for meg noen måte denne Psykopat Terminatoren noen gang kan vinne tilbake folkets tillit selv i Vesten etter de siste måneders hendelser! Ellers har en vanvittig tanke begynt å spinne i mitt sinn om et helt annet scenario som rent teoretisk er mulig.Skal dele det hvis jeg ser at det med sikkerhet er under oppseiling!

« Forrige artikkel

Fra varsler Arvid G’s liv

Neste artikkel »

WHO-forhandlingene var ikke ferdige, alikevel

19
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x