VM i fotball og deltagerlandene

7.6K visninger
43 minutter lesetid
70

Hele verdens oppmerksomhet er nå samlet rundt fotball-VM. Det må vel være mulig å sette pris på fotball-VM vitende om at media-dekningen av sport ble funnet på av den skjulte makten som et fordummende tidsfordriv for folk flest.

For å løse på dette presenterer Nyhetsspeilet fotball i en større sammenheng, med en lekker samling fotballklipp og andre godbiter på video, samt et blikk inn i den skjulte maktens kulisser rundt om i deltagerlandene.

Sions vises protokoller avslører hensikten bak sport

For at massene selv ikke skal klare å gjette hva det hele går ut på, vil vi videre distrahere dem med underholdning, spill, tidsfordriv, lidenskaper; menneskers palasser… Snart skal vi gjennom pressen begynne å foreslå konkurranser i kunst, i sport av alle slag: disse interessene vil til slutt distrahere deres sinn fra spørsmålene  som vi vil finne grunn til å motsette oss at de beskjeftiger seg med. Ved at de (massene) blir mer og mer fremmede for å reflektere og danne seg noen som helst form for egne meninger…”

Utdrag fra Sions vises protokoll nr. 13: Distraksjoner  Se

Sport og annen underholdning er skapt av ”THEY” på basis av protokollene.

Sions vises protokoller er et blueprint som har styrt utviklingen i de vestlige landene fra før det første sommer-OL ble arrangert i 1896 og før verdens første fotballiga ble organisert i England etter at FA (The Football Association) var blitt stiftet på en frimurerkro i 1863.

Fotball-VM er et element i en stor ”distraksjonsplan” iverksatt av verdens skjulte makstrukturer, som går ut på å dynge menneskehetens milliarder ned i så mye tanketom underholdning og annet tidsfordriv at folk flest ikke lenger blir i stand til eller gidder å tenke på om deres samfunn er i ferd med å utvikles i en retning preget av stadig mer apati og avmakt overfor hendelser og endringer som finner sted.

For publikum verden over er fotball-VM et utstillingsvindu for noe av det beste i menneskene; glede, engasjement, brorskap på tvers av raser og landegrenser, patriotisme, perfeksjonisme, tilfeldigheter, flaks, optimisme, tro, tålmoldighet, offervilje, kamp mot motgang, lidenskap, kjærlighet, spenning og vibrasjoner over et bredt spekter, positive såvel som negative.

For mange av oss er Fotball-VM en oase i et mediabilde som er fylt av løgn, svik  og sludder (særlig det siste). Fotball-VM er befriende ekte vare; det som skjer på banen rundt ballen er styrt av ferdigheter og tilfeldigheter, ikke av konspirasjon.

At Fotball-VM ble klekket ut som et ledd i en gedigen avledningsmanøver for å hindre folk i å stoppe opp og prøve å finne ut hva som egentlig foregår i kulissene, er ikke nødvendigvis en god grunn for å unnlate å la seg rive med av fotball-VM’s ”galskap”.

Ja takk, begge deler ! Er det mulig å ha to tanker i hodet samtidig ? Kampen om fotball-VM og kampen mot THEY pågår på ulike arenaer. Men landene er de samme...

Problemstillingen koker ned til om det er mulig å ha to tanker i hodet samtidig. Dagens samfunn er preget av vanntette informasjonsskott (”compartmentalized information”) mellom praktisk talt alle sektorer. Det gjelder også fotball, og fotball-VM er som en global øde øy som står i sentrum for dansen rundt gullkalven.

Å se elleve spillere fra land i alle verdens hjørner løpe rundt på en bane i kamp etter kamp gjør det mer naturlig å bli interessert i andre sider ved livet i deltagerlandene.

I valget mellom å følge kampen om VM-troféet og kampen mot ”THEY” (ingen nevnt ingen glemt) føles det naturlig å si som Ole Brumm: ”Ja takk – begge deler !”

Når kampen om fotball-VM er over vil det være en storkamp som ennå pågår; kampen mellom jordens skjulte maktelite (”maktkabalen/THEY”) og resten av jordens befolkning. Dette spillet dreier seg om å gjennomskue og avsløre det århundregamle prosjektet ved navn NWO (New World Order – Frimurernes Utopia og alle andres helvete) og å prøve å påvirke verdenssamfunnets fremtidige kurs; ikke bare for å sikre oss kommende fotball-VM å glede seg over, men også for å sikre varig frihet og grunnleggende rettigheter for flertallet av verdens borgere, enten de ser på fotball eller ikke.

NWO-prosjektet tar sikte på å bringe menneskeheten under total kontroll av en liten elite; med en felles valuta, en felles armé (NATO), total overvåking (datalagringsdirektivet er et NWO-påfunn), ingen landegrenser, ingen borgerrettigheter og slavekår for det store flertallet av menneskeheten innenfor et system basert på totalitær fascisme, med eller uten fotball-VM for massene.

Nyhetsspeilet speiler fotball-VMs deltagernasjoner; i en større sammenheng !

Algerie

At Algerie har fostret flere løpertalenter enn OL- og VM-vinneren Noureddine Morceli  var  tydelig i 0-0 kampen mot England. De hurtige og innsatsvillige ”ørkenrevene” fikk Premier League stjernene til å fremstå som primadonnaer som spilte fotball under mottoet ”spark og spasér”.

Algerie hadde sin storhetstid under 1982-VM, da de slo sølvvinner Vest-Tyskland 2-1 i gruppespillet. Deretter sørget Vest-Tyskland og Østerrike for å  spille 1-0, det eneste resultatet som sikret at de to europeiske Bilderberg-landene gikk videre…

Folkeopplysningen i Algerie går sin gang; allerede i 2005 stod dette blogginnlegget å lese på et algirsk web-forum:
These people control what you read, what you buy, what you eat, what you watch on tv, what countries to bomb, what laws to make, …. etc

They control everything through that plastic card you carry with you. They plan for globalisation, capitalism, liberalism. They strive for world domination.
Freemasonry is a religion, very much connected to Zionism as I already explained. You have to be aware of their evil aims. And they will stop at nothing.”  Se 

Algerie har en rik olje- og gassektor som visse globale interesser sikler etter. Det kan nok være en fordel å holde Cheney-Halliburtons nærvær i landet under nøye oppsikt og å lære av hvordan Norge nesten umerkelig er i ferd med å overlate kontrollen over sine oljeressurser til globalistene, hovedsakelig gjennom sine norske nisse-agenter Egil Myklebust (bilderberger) og Helge Lund (trilateralist).

Argentina

Argentina mønstrer mesterskapets mest sjarmerende ståhei-miljø, hovedsakelig takket være fotballikonet Diego Maradona, VMs mest levende og lidenskapelige manager. At Manager Maradonas Argentina slet i kvalifiseringen og først kom gjennom nåløyet til VM i den siste kampen er forlengst glemt. Likeledes at seiersmålet mot Nigeria skulle ha vært annullert (avblåst for frispark få sekunder før) samt at det første målet mot Sør-Korea var et selvmål.

Det ble seriøst vurdert å ”frede” Maradonas langslagstrøye nr. 10 etter at ”fotballguden” hadde lagt opp, men den bekles nå av vidunderbarnet Lionel Messi. I denne videoen fremkommer likheten mellom Maradona og Messi i form av evnen til å score de mest utsøkte mål.

Maradona klarte å skape to av VM-historiens mest minneverdige mål (med motsatt fortegn)  i løpet av én og samme kamp (2-1 kvartfinalen mot England i 1986). “VM-historiens vakreste VM-scoring” kan du se her med argentinsk kommentator. Her er den andre scoringen, også kalt ”Guds hånd”-målet.

Manager Maradona: Mannen mange ikke får nok av

Argentina var et av verdens rikeste land for 60 år siden, men etter at medlem av Malteserordenen Juan Peron fikk vanstyre landet i årtier har det gått nedoverbakke på mange måter, noe selv ikke VM-gullene i 1978 og 1986 har kunnet forhindre.

Det siste rutsjet utfor stupet fant sted under den NWO-påførte finanskrisen i 1999 – 2002 som utraderte store deler av  middelklassen og lot Argentinas realverdier gå på billigsalg til utlandet via IMFs jernhæl. Siden dengang er landets engang så stolte landbruk blitt invadert av livsfiendtlige GMO-vekster.

Adrian Salbuchi er en av Argentina’s viktigste folkeopplysere. Salbuchi har forsket i årevis på NWOs planer og prosjekter for å bringe hans hjemland Argentina og menneskeheten forøvrig langsomt ned i slaveriets sirup.

Australia

Å se de rugby- og cricketspillende aussies dukke opp på VM-gresset ga først assosiasjoner til en flokk kenguruer som hadde forvillet seg inn i et boligområde. Men fotballgresset gror nå godt down under, og 2-2 mot afro-giganten Ghana smmen med 2-1 over ballandet Serbia vil kunne gi uttrykket winning the aussie way en mer respektabel og mindre humoristisk betydning…

Det hemmelige maktsamspillet mellom Australia og USA er en fin liten muldvarp-kokelimonke. Toppen av isfjellet som indikerte at noe selsomt pågår down under er at Australia sendte hele 2000 invasjonstropper til Irak etter henstilling fra USA som sitt bidrag til å partere den irakiske olje-indrefileten.

Det australske kaninhullet har et navn: Pine Gap.

Pine Gap ligger midt inne i det indre australske ørkenlandet, i nærheten av Alice Springs. Pine Gap er et felles US/australsk høyteknologibasert militæranlegg som har en rekke funksjoner:

We’ve found out a lot more about what Pine Gap is and does. It is a gleaming high tech machine being used for some of the darkest and most insane military activity/terror on our planet. Read this U.S. document to get a picture of what Pine gap contributes to. You’ll find Pine Gap’s functions under “Space Force Enhancements”.

Space assets have provided key support to coalition forces in Afghanistan and Iraq, the most digitally intensive conflict ever, with virtually every military platform linked by satellite. Military satellites help choose bomb targets guide precision munitions, provide weather reports, warn of missile launches, let commanders talk to one another, and allow soldiers to pinpoint their position”.

Pine Gap makes a much more vital contribution to US warfighting than any amount of combat troops…”  Se

I et forsøk på å praktisere litt offentlig åpenhet kunngjorde Australias regjering i 1974 at Pine Gap er kontrollert av CIA. Dette var trolig en manøver for å dekke over det faktum at det er USAs superhemmelige overvåkingsorgan NSA, som er i besittelse av vesentlig mer høyteknologi og hysj-hysj-fullmakter enn CIA, som drifter den hemmelige basen i ørkenen.

I 1980-årene var det gjentatte demonstrasjoner for å få stengt Pine Gap anlegget. Det resulterte i mange arrestasjoner, men ingen stengning.

Pine Gap-anlegget i Australias ørken: Hemmelig anlegg som bedriver "militært" samarbeid med USA. Hva slags teknologi benyttes, og til hva ?
For mer info om Pine Gap-anlegget, se f.eks. her eller her.

Brasil

Brasil er fotball- og gladlandet fremfor noe, zionist- og frimurer-dominansen og den enorme fattigdommen til tross. Det var først med 17-åringen Pelé på laget i 1958 at Brasil lyktes i å vinne et VM. Pelé’s Brasil vant også VM i 1962 og 1970. Her er noen av Pele’s VM-scoringer.

Årets Brasil-lag er godt besatt og verdensmesteren fra 2002 kan som alle sier gå hele veien til finalen. Selv om Brasils kjennemerke vingbackene er på plass savnes en Ronaldinho en Zico eller en Eder, for ikke å si hele 1982-laget til Brasil.

Av brasilianerne liker vi å få servert det lille ekstra, særlig på frispark
noe som ikke lenger er så lett med FIFAs og Adidas nye frankenball.

Noen savner kanskje også Rivaldo, kåret til verdens beste spiller (ikke skuespiller) i 1999.
Her viser Rivaldo sine skuespillerkunster i VM-semifinalen mot Tyrkia i 2002, nok til at en motspiller fikk rødt kort.

Brasil er et spennende land som har mye mer enn fotball og samba å by på, bl.a. zionister og  frimurere:

Faktisk ble den såkalte føderale (brasilianske) republikken (som den kalles), grunnlagt av og kontrollert av jøder gjennom deres agenter frimurerne som infiltrerte domstolene og den brasilianske hæren. Denne makten sammen med storgodseierne (alle frimurere) var ansvarlig for Monarkenes  fall i Brasil
(omkring 1890). Dette var det beste styret landet har hatt i sin historie og de virkelige nasjonsbyggerne.

Lula er en Illuminati-papegøye, men glemmer å si at alle i Brasil (bevisst eller ikke) er blitt en Illuminati-jøde zombie fordi jødene kontrollerer den føderale republikken og sentralbanken siden de ble til. Zionistene har kontrollert pressen og TV i lang tid nå.” Se 

For mer info om Brasils skjulte maktstrukturer, se f.eks. her. Brasil er tjåka fullt av frimurerlosjer, et faktum som er dokumentert på mange måter, bl.a. her.
”Næmen så kozelig å se deg !” Brasils frimurer-president Lula møter Israels zionist-jesuitt-president Shimon Peres.

Brasilia, hovedstaden i Brasil ble initiert av frimurerpresidenten Juscelino Kubitschek de Oliveira og arkitekten Oscar Niemeyer for å etterligne Akenatons egyptiske templer.

Før designingen av Brasilia tegnet frimurerarkitekt Niemeyer FN-bygningen i New York; (“Rockefellers FN”) sammen med den berømte frimurerarkitekten med kunstnernavnet Le Corbusier. Nyere avsløringer, bl.a. i boka Le Corbusier and the Occult indikerer at Le Corbusier hadde tilgang til hemmelig århundregammel frimurer- og Illuminati-informasjon om “hellig geometri” og arkitektoniske prinsipper for å skape spesielle energimessige virkninger i og rundt spesialdesignede bygg.

Opplevelsen av Brasilia, hvor mange viktige bygninger er designet av Oscar Niemeyer, indikerer at også Niemeyer har hatt tilgang til noe av den samme informasjonen:

Siden etableringen av Brasils hovedstad for nesten 50 år siden, etter et  kolossalt offentlig prosjekt som skapte en by nesten ut av ingenting, har Brasilia vært en magnet for seere og vismenn, kultister og kokker. De anser stedet for å være en kilde til inspirasjon og til og med, sier noen, vuggen for en ny rase av åndelig overlegne vesener.

– Stedet er veldig kraftig, sier den amerikanske forfatteren Alex Shoumatoff, forfatter av en bok om historien til Brasilia.
Mange har kommet hit i påvente av begynnelsen på en ny tid – sekter som omfatter reinkarnasjon og universell enhet, akademikere og sci-fi entusiaster som assosierer Brasilia med oldtidens Egypt eller den tapte byen Atlantis.”

Chile

Chile hadde bare Brasil foran seg i Sør-Amerikas maraton av en VM-kvalifisering (18 kamper).
Mye av æren for dette tilskrives den eksentriske argentinske treneren Marcelo ”El Loco” (“Den Sprø”) Bielsa som åpnet VM med landets første VM-seier siden VM på egen jord i 1962; først 1-0 over Honduras så 1-0 over Sveits. Chile har en sjarmerende spillestil med formasjonen 3-3-1-3. Med 4 angripere og bare 3 forsvarere spiller Chile publikumsvennlig fotball.
Chile er igjen blitt et demokratisk land, etter Malteserordenens herjinger. Etter at den folkelige Salvador Allende ble valgt til president i Chile i 1970 syntes Pedru Arrupe, den sorte paven i Vatikanet, og mange av hans amerikanske maktutøvere at Chile hadde fått mer enn nok politikk for folket. Følgelig rigget CIA, som styres og kontrolleres av Malteserordenen et statskupp på chilensk jord, som bl.a. resulterte i at Allende ble drept på kuppdagen den 11. september 1973.

For å hindre gjentagelser av folkelig politikk sørget CIA for at SMOM-ridder (dvs. medlem av Malteserordenen) Augusto Pinochet Ugarte ble innsatt som diktator i Chile, med fullmakt fra høyeste katolsk hold til å drepe sine landsmenn. Den edsvorne SMOM-ridderen Pinochet tok sin oppgave  med å ”renske opp” i Chile’s politiske liv på alvor, bl.a. ved å benytte Santiago Stadium, Chile’s nasjonale fotballarena, som åsted for massehenrettelser:
”A former army officer in Chile has said numerous executions took place in Santiago’s national stadium in the aftermath of the 1973 military coup.” Se

Bruk av fotballstadion a la Vatikanet: Massehenrettelser i Chile på ordre fra SMOM-ridder Augusto Pinochet

Chile har flere ganger blitt rammet av tsunami-skapende jordskjelv, senest i år. Verdens kraftigste jordskjelv gjennom tidene målte 9.5 på Richters skala og inntraff utenfor kysten av Chile i 1960.

Skjelvet som rammet i februar 2010 hadde styrke 8.8. Bioteknologi- og matmonsteret  Monsanto var påfallende raskt ute med å tilby chilenske bønder ”gratis” GMO-frø, et tllbud som ble avslått av de sindige landarbeiderne.

Danmark

Så sier vi takk til de danske drenge for denne gang (gjesp), mens vi heller tenker tilbake på gladfotballen fra det danske VM-laget i 1986: Michael Laudrup, Preben Elkjær Frank Arnesen og de andre…også Jesper Olsen, med sin akk så minneverdige målgivende pasning. Det var moro å heie på Danmark så lenge det varte dengang, dvs. til 1.39 i denne videoen.

Dagens Danmark er et NWO-prosjekt med massiv chemtrailing og masse-vaksinering med agenda-serum rettet mot de hjelpeløse dansker. Den danske  klimaminister bilderberger Connie ”jerntrusa” Hedegaard måtte skuffet konstatere at det lenge planlagte NWO-kuppet under København-konferansen om “klima” i 2009 ikke lot seg gjennomføre. Så får hun trøste seg med den søte følelsen av makt det gir å kunne kneble meteorologstanden til å late som at alt chemtrails-skapt vær er ”naturlige skyer”.

Danmark har nå generalsekretæren i NATO, tidl. statsminister Anders Fogh Rasmussen som har holdt seg for god til å delta på Bilderbergmøter etter at han ble NATO-sjef. Er det mulig at han og de øvrige danske drenge simpelthen er blitt deprimerte av å se den nye danske anti-krigsfilmen Armadillo, og at dette kan ha påvirket fotballspillernes trøstesløse forestillinger ?

Elfenbenskysten

Elfenbenskysten kom som et friskt pust inn i 2006-VM, og endte da som nr. 3 i sin dødsgruppe bak Argentina og Nederland. I årets VM åpnet det lovende med 0-0 mot giganten Portugal og det sluttet godt med 3-0 seier mot Nord-Korea. Men med tap mot Brasil ble det bare en ny 3. plass. Tough luck for Chelsea-spillerne Didier Drogba og Salomon Kalou og de andre atletene. At kampen mot Brasil var VMs første utsolgte forestilling kan være en trøstende knapphullsblomst å ta med seg nordover.

Elfenbenskysten, som har et flagg som er til forveksling likt det irske (bare speilvendt), ble i 2002 ble rammet av borgerkrig for første gang. Det er uklart om opprørerne hadde bakmenn forankret i vestlige kapitalinteresser som hadde rigget i kulissene, slik tilfellet vanligvis er med afrikanske borgerkriger, f.eks. i Congo.

Selv om franske FN-soldater var blitt utplassert for å skape fred, besluttet president Laurent Gbagbo i november 2004 å iverksette luftangrep mot noen opprørsstillinger. Dette resulterte i at 9 franske soldater ble drept. Myndighetene hevdet at det ikke var tilsiktet, noe franske myndigheter bestred, hvoretter det franske flyvåpenet effektivt bombet i stykker hele Elfenbenskystens flåte av militære fly (2 stykker) og helikoptre (5 stykker) for å hindre gjentagelser, liksom.

At Elfenbenskysten kvalifiserte seg til fotball-VM i 2006 bidro til å forlike partene, og det har ikke vært kamphandlinger siden, selv om opprørende ennå kontrollerer de nordlige delene av landet. Det lenge planlagte presidentvalget er fullstendig på overtid, etter å ha blitt utsatt i årevis.  

Elfenbenskysten deltar i Den vestafrikanske økonomiske og monetære union (UEMOA), som ble etablert i 1994 og bl.a. har felles sentralbank.

England

Etter 0-0 kampen mot Algerie minnet de engelske spillerne om en samling uskikkelige kostskolegutter som visste at fortjent pryl ventet.

Men etter nød-seieren over Slovenia var alt i orden igjen og tanken på å vinne hele VM var igjen nærliggende for spillere og aviser, selv om spillet ikke var noe særlig å glede seg over. Synet av stil- og frisparkikonet David Beckham iført dress på benken gjør det naturlig med om så bare litt dagdrømming via YouTube, til den gang direkte frisparkscoringer var en estetisk nytelse, uavhengig av Beckhams hårfrisyre for dagen.

England er i dag et overvåkingssamfunn verre enn det Stasi-spekkede Øst-Tyskland, med fullt av kameraer på gatehjørner og Tbaner osv. Pussig nok hadde kamerafeeden ”falt ut”, da det for en sjelden gangs skyld ble nødvendig å spille av feeden i den nasjonale sikkerhets interesse, etter Tbaneterroren i London i juli 2005.

Forklaringen på den ”uforklarlige” svikten i Tbaneovervåkingen er at det dreide seg om et falsk flagg angrep (med stilltiende medvirkning av bilderberger og statsminister Tony Blair), rigget av de samme kreftene som satt med kontrollen over den avslørende feeden fra Tbanekameraene. Da den staute skotske politikeren Robin Cook i Parlamentet dagen etter kremtet og var faretruende nær å avsløre hvem de virkelige terroristene var tok det ikke mange dagene før Cook falt død om ute i det øde skotske høylandet. Pussig nok kom ikke statsminister Tony Blair i begravelsen –

Britisk politikk styres fra City of London – en egen ministat som ikke er en del av britisk territorium – samt av diverse hemmelige selskaper, hvorav Malteserorden-medlem Dronning Elisabeth sitter høyt oppe i flere av dem.

Tilnærmet fri flyt av immigranter i samsvar med NWOs program har bidratt til å utvanne den britiske identitetsfølelsen, et vakuum som klubbfotballen trolig bidrar til å fylle i en viss grad.

NWO-Englands unge kvinner tvinges nå til å ta en rekke vaksiner med ukjente virkninger; hvis foreldrene nekter vanker barnevernet. Det er hevet over tvil at vaksineringen mot ”livmorhalskreft” (med Cervarix/Gardasil) er et agenda-påfunn i lett forkledning. Forskere som har dybdeboret i temaet har konkludert med at denne sekvensen på hele 3 injeksjoner har genetiske endringer hos de som skal føde den kommende generasjonen av engelske fotballspillere som formål.

Det viktigste ubesvarte spørsmålet er dette: Er hensikten med ”livmorhalskreft-vaksinen” å fremprovosere sterilisering i samsvar med Henry Kissingers depopulative ønsker (i så fall bye bye english football players…) eller er det å produsere supermennesker på eugenisk vis, noe som kanhende vil frembringe flere skuddben a la Beckham eller ballfølelse a la Wayne Rooney også i fremtiden ? Den som fortsetter å følge engelsk fotball vil få svaret om en stund –

Det er nå omkring en halv million engelske frimurere, noe som er mer enn nok til at de holder store deler av samfunnet, inkludert politi, rettsvesen, akademia og media i sitt klamme jerngrep.

Den nye statsministeren, David Cameron benyttet Underhuset til å huse et teselskap for en gruppe frimurerkvinner allerede før han tiltrådte som regjeringssjef. Naturlig nok er David Cameron frimurer, i likhet med sin forgjenger bilderberger Gordon Brown.

Frankrike

VM-vinneren fra 1998 og tapende finalist fra sist VM reiste hjem i skam. Det begynte med at stjernespissen Nicolas Anelka slang noen misfornøyde meldinger til treneren Raymond ”Jeg er Solkongen” Domenec i pausen under tapskampen mot Mexico. Som belønning for fruktbar feedback ble Anelka satt på første fly tilbake til Frankrike hvoretter spillerne nektet å trene i solidaritet med Anelka som kanhende hadde sagt fra på vegne av flere.

Før den siste tapskampen mot Sør-Afrika så den franske president Sarkozy seg nødt til å komme med en henstilling til spillerne, hvoretter han delegerte detalj-oppfølgingen av sine instrukser til sin sportsminister (!) – en særfransk stilling, som trolig faller utenfor EUs regelverk.

Ved første øyekast er det litt vrient å plassere president Nicolas Sarkozy innenfor maktens skjulte strukturer. Han er ikke bilderberger (noe som i seg selv er nesten uhørt for dagens generasjon av europeiske statsleder-quislinger). Sarkozy er ikke engang frimurer, i hvert fall ikke offisielt. Han møter riktignok ledelsen i den mektige Illuminati-losjen Grand Orient sånn i all åpenhet  og har lært seg et og annet frimurertegn samt frimurerhilsenen…

Frankrikes president Sarkozy har lært å hilse som en innvidd. Som frimurer eller som beduin ?

Hvem står egentlig bak Sarkozy ? Det er ikke mulig å innta det franske presidentvervet og utmanøvrere hele den forrige ledelsen i gaullist-partiet samt erkefiende Jacques Chirac uten å ha bakspillere som gir solid støtte fra kulissene.

Svaret er at Nicolas Sarkozy er støttet av makt- og finanshuset Rotschilds samt av… CIA. Sarkozy har en broket oppvekst- og familiebakgrunn, hvor viktige skjulte amerikanske maktsirkler inngår som et viktig element. Hans fars andre kone Christine de Ganay giftet seg med Frank Wisner jr. (klinger litt som et mafia-navn, lissom). Wisner er dypt inne i indre amerikanske maktsirkler, særlig Pentagon og CIA, i likhet med sin far Frank Wisner sr. For mer detaljer, se f.eks. her eller her.

Ghana

Årets Ghana-lag leverer velorganisert fotball ispedd afrikansk talent. Noen av spillerne ble verdensmestre i 2009 i U20. Uten nøkkelspilleren Michael Essien, men med serbisk trener gikk laget videre fra gruppespillet som eneste afrikanske land etter bl.a. å ha slått Serbia 1-0.

Før Ghana ble selvstendig gikk landet under koloninavnet Gullkysten, og selv i dag er gull en av landets viktigste eksportartikler. Ashanti-gruven sør for Kumasi, som har drevet sammenhengende siden 1897 er en av verdens 10 største gullgruver. Gullprodusenten AGC (Ashanti Goldfields Production)
er det viktigste selskapet i Ghana’s økonomi. I 1996 ble AGC det første afrikanske selskapet som ble notert på New York-børsen, hvoretter det i 2004 ble fusjonert med det sørafrikanske gruveselskapet AngloGold. Den ghanesiske staten eier ennå en mindre andel.

For mer info om gullproduksjonen i Ghana, se f. eks. her

Hellas

Europamesterlandet fra 2004 kom, spilte og dro hjem. Hjem til økonomisk krise pga. uhåndterlig statsgjeld, og en vaklende eurovaluta som er i de innledende fasene av et svarteperspill hvor Hellas har særs dårlige kort på hånden.

For å betale ned på fellesgjelda planlegges det nå å selge vannverkene i Aten til private, slik at grekerne blir sikret dyrere og kanskje ikke like sunt vann. Et offentlig monopol som erstattes av et privat monopol resulterer gjerne i økte priser. Monopolkapitalistene må jo få profitt på sin investering, så det er dyrt å være fattig og forgjeldet.

Politifolkene som så nidkjært voktet Bilderberg-møtet i 2009 fikk et drastisk lønnskutt året etter. Utakk eller å grave sin egen grav er gjerne lønnen som nyttige idioter opparbeider seg.

Gresk politi - nyttige idioter på plass. Demonstrantene kjemper for folkets inkl. politifolkenes kår. Politifolkene tar sine ordre fra sviker-politikere og deres overordnede i finansmafiaen/Bilderberg.

Honduras

Lille Honduras tok poeng fra Sveits i sin siste kamp, slik at latino-laget Chile ble sikret avansement. Å måtte reise hjem som det eneste landet fra Amerika som ikke gikk videre fra gruppespillet kan neppe kalles en sorti i skam.

Honduras er kjent for å ha vært involvert i ”fotballkrigen” mot nabolandet El Salvador i kjølvannet av VM-kvalifiseringskamper mellom de to lagene i 1969, men denne betegnelsen er noe malplassert. Detaljer om den komplekse bakgrunnen for denne kortvarige krigen finnes bla. her.

Det ble gjennomført et statskupp mot den demokratisk valgte presidenten Manuel Zelaya i juni 2009. Kuppet skjedde ved at hundrevis av soldater fra Honduras armé oppsøkte presidenten i hans hjem med våpen i hånd og tvang ham om bord på et fly som fikk beskjed om å forlate landet.

Flere av kuppmakerne har vært trent på den amerikanske militære ”tortur- og diktatorskolen” School of the Americas i Fort Benning i Georgia som amerikanere gjennomfører demonstrasjoner mot hvert år for å få stengt.

Honduras har vært preget av politisk uro og kaos siden kuppet mot Zelaya, og det har vært mye internasjonalt press for at Zelaya som landets rettmessige president skal få returnere til sitt hjem og sitt embete.

Det sies at fotballagets suksess i VM-kvalifiseringen har bidratt til å være et samlende element i dagens vanskelige situasjon i Honduras.

Honduras styrtede president Manuel Zelaya mottar sin hatt. Vil han også få tilbake sitt presidentembete ?

Italia

Regjerende verdensmester Italia reiste hjem som tabell-jumbo, bak land som New Zealand og Slovakia. Den kyniske italienske stilen som fungerte så godt i 1982- og 2006-VM ga ikke lenger resultater. Veteranen Cannavaro sa etter kampen at de ble for redde, siden de liksom måtte vinne.  Savnet av en Paolo Maldini, Fransesco Totti eller Alessandro del Piero på laget var nok merkbart.

Det har begynt å bli vel mye chemtrails også over Italia i den senere tid. Det er kanskje på tide for det italienske fotballforbundet å lufte dette med statsminister og Malteserorden-medlem Silvio Berlusconi. Det kan jo tenkes at for mye inhalering av barium og aluminiumsstøv hos den kommende fotballgenerasjon vil kunne komme til å svekke Italias evne til nye VM-triumfer. Kan virkningen ha blitt merkbar allerede ? Fotball foregår jo i friluft…

Chemtrails er kommet til Italia. Hvordan vil inhalering av massive mengder barium og aluminiumsstøv påvirke de kommende landslagsspillerne ?

Teksten og bildet over gjengitt fra denne artikkelen.
  

Japan

Japan gikk videre etter seire mot Kamerun og Danmark. Interessen for fotball i Japan har tatt opp kampen med sumobryting som japanernes favorittsport etter at Japan var med å arrangere VM i 2002. Den japanske fotballigaen J. League er nå den hotteste ligaen i Asia.

På hjemmefronten har Japan slitt med å være herrer i eget hus etter at vestlige krefter i det skjulte overtok makten over Japan etter at  Illuminati beordret to atombomber sluppet over Japan i august 1945. Dette fant sted flere måneder etter at flere amerikanske presidenter (FDR Roosevelt døde i april 1945) var blitt tilbudt en betinget japansk kapitulasjon. Japan hadde tilbudt seg å innstille alle sine krigshandlinger dersom de fikk beholde keiseren og kontrollen over eget land. Men de to frimurerne Harry Truman og George Marshall trumfet gjennom instruksene fra sine overordnede i Illuminati slik at den frimurerskapte massedøden som ble fremkalt av de to forødende atombombene fremkalte en betingelsesløs japansk kapitulasjon. Dermed kunne Japan kunne tas over i det skjulte av de mørke makter, helt i tråd med Illuminati’s hensikt.

Forøvrig er det påfallende at norske politikere (som nominerer) og Nobelkomitéen (som beslutter), liksom ikke får nok av å tildele ”Fredens pris” til amerikanske massemordere med høy frimurergrad som har drept for fote i land som er så langt unna USA at det har ingenting å gjøre med USAs egne sikkerhetsinteresser: Henry Kissinger, Barack Obama og George Marshall, se.

Frimureren Marshalls direkte ansvar for atombombingen av Japan får endog skryt (?) på Nobelkomitéens egne hjemmesider:

Han (Marshall) var hjernen bak den vellykkete invasjonen i Normandie i 1945, og han gav ordre om bruk av atomvåpen mot Japan etter at president Harry Truman gav klarsignal.”  Se  

For mer info om den høyst unødvendige atombombingen av Japan, se f.eks. her eller her.

 

Den frimurerstyrte atombombingen av Japan skjedde for å overta landet og var ikke nødvendig for å avslutte krigen. Hvorfor er det dukket opp et monument på Youngstorget med teksten "Aldri mer Hiroshima" ? Kan det være ment som et startsignal for å bringe den Illuminati-styrte frimurer-konspirasjonen ut i dagslys ?

Kamerun  

Kamerun er det afrikanske sjarmlaget. ”Løvene” slo ned som en bombe i 1990-VM ved å slå regjerende verdensmester Argentina 1-0 i åpningskampen, for så å tape knepent for England i kvartfinalen. TV2 blir liksom ikke lei av å vise Roger Milla’s seiersdans med cornerflagget. I denne videoen vises også Milla’s to scoringer i forkant av flagg-markeringen. Særlig den andre scoringen,hvor Milla takler Colombia’s keeper René Higuita på midtbanen er fornøyelig.

Colombias keeper Higuita behersket også andre kunster enn midtbanerollen, bl.a. ”skorpionspark-redningen”, her utført under en landskamp mot England på Wembley i 1995.

For den tidligere VM-nasjonen Colombia var det sjokkerende og tragisk for deres lidenskapelige fotballtilhengere at VM-spilleren Andres Escobar ble skutt i hodet på kloss hold og drept få uker etter at han hadde forårsaket et ulykksalig selvmål i en VM-kamp mot USA i 1994. Colombiansk landslagsfotball har ikke helt vært det samme siden. Escobars skjebne er omtalt i The 50 Ugliest Moments in Sports.

Årets utgave av Kamerun hadde den ferske Inter-seriemesteren Samuel Eto’o på laget. Det var ikke særlig gunstig å gjemme ham bort på høyresiden i den viktige første kampen mot Japan. Etter at han ble reinnsatt i sentrum gikk det noe bedre, men med tap mot årets Danmark var det snipp, snapp ute.

Forøvrig er Kamerun et av landene i Afrika som har klart å bevare mest mulig av sin kulturarv og tradisjoner gjennom kolonialismens og det påfølgende pengeslaveriets herjinger.

Det kan sees som et lite faresignal at andelen jesuittdrevne institusjoner innen høyere utdanning er økende, særlig etter etableringen av det jesuittiske Université Catholique d’Afrique Centrale for noen år tilbake.

Mexico

Mexico begynte dette VM bedre enn i 1994, da de røk 0-1 mot debutanten Norge i sin første kamp. 1-1 mot vertslandet Sør-Afrika fulgt av sjokkerende 2-0 mot Frankrike lovet godt. I den siste kampen i gruppespillet, mot Uruguay, kunne de to latino-lagene ha ”tatt en tysk-østeriksk en” siden 0-0 ville bringe de begge videre. Det skjedde ikke, ved at Uruguay scoret slapp de å møte Argentina i 8-delsfinalen. 

Meksikansk politikk har vært dominert av frimurermakt siden 1800-tallet, og det dominerende Revolusjonspartiet PRI er i det store og hele et frimurerparti:

The first two political parties in Mexico were Masonic, “the yorkinos” (York Rite) and the “escoceses” (Scottish Rite). Catholic priests and the first U.S. ambassador, Joel Poinsett, helped to introduce Masonry to Mexico.” Se

Many of Mexico’s presidents were Freemasons, including Benito Juarez and Porfirio Diaz. Additionally, while recent presidents of Mexico have not been Masons, a number of the Grand Lodges are and, the Supreme Council of the Scottish Rite are closely identified with the ruling party Partido Revolucionario Institucional” (PRI). Se

De første jesuittene kom til Mexico I 1572, og de har vært der siden og gjort seg gjeldende på ulike måter innenfor meksikansk samfunnsliv, ikke minst innen utdanning.

Med så mye frimurere og jesuitter som utøver skjult makt i Mexico er det vel ikke helt overraskende at landet nå er i gang med å microchippe sin befolkning. I første omgang er det meksikanske politifolk og offentlige tjenestemenn som får chippen i kroppen, slik det reklameres for i denne videoen.

Nederland

De oranje åpnet med 3 strake seire uten å sjarmere, i motsetning til Argentina, som har den lidenskapelige Maradona på benken. Nederland var tapende VM-finalist i 1974 og 1978, mye takket være Johan Cruyff, som ble kjent for sin finte. Nederland vant EM i 1988, mye takket være Marco van Bastens klokketreff på hel volley i finalen mot Sovjet.

Nederlands mektigste doldis-stjerne er jesuittgeneral, Den Sorte Paven nr. 2, greve Peter-Hans Kolvenbach. etter å ha gått av som jesuittgeneral i 2008 ikke klarte å leve mer enn noen uker uten den djevelske makten som posisjonen gir, hvoretter han smøg seg tilbake for å forsette som sort pave i tospann med spanske Nicolás Pachon. Ettersom etterfølgeren Nicholás Pachon da nettopp var blitt tatt i ed for livstid, var det ikke så lette å sende ham av banen som et vanlig innbytte, følgelig regjerer de to djeveldyrkerne nå side om side.

I henhold til Kolvenbachs djevelske jesuitt-begreper fikk han vel inn et hat- trick

Nederlandske Kolvenbach; sort pave kledd i hvitt: På tide å bytte ut jordkloden med fotballen som fokus for egne (u)gjerninger ?

den 11. september 2001, da han via sine edsvorne agenter på amerikansk jord klarte å få 3 tårn i New York til å kollapse, bl.a. for å oppfylle en urgammel okkult profeti, for å rede grunnen for innføring av fascisme i USA, for å starte korstogskriger mot muslimer i Asia og for å symbolisere innledningen av ”The End of Times”.

Kan den Italia-baserte ”flyvende hollender” Kolvenbach ha hatt Italias miserable VM-innsats i tankene i og med spådommen om at ”The End of Times” var nært forestående ? Strengt tatt burde de elitistiske jesuittene, som er mestre i stategi, taktikk og gjennomføringsevne (via usynlig rigging fra kulissene), vurdere å gå fra mørket til lyset, f.eks. ved å mønstre et eget fotballag hentet fra egne rekker, f.eks. rekruttert fra katolske altergutter som kan trenes opp og disiplineres fra ung alder.

New Zealand

Landet fra Oseania, som er mer kjent for sitt rugbylag i verdenstoppen med sine karismatiske sorte drakter; ”the all blacks” gjorde en imponerende innsats ved å gå ubeseiret gjennom gruppespillet, noe for øvrig også Italia gjorde i 1982. Forskjellen mellom da og nå er at Italia den gang gikk videre og vant VM mens Italia denne gang ble jumbo bak New Zealand som også ble slått ut.

New Zealands rugbylandslag utfører sitt haka-rituale før hver kamp. Vil vi få se det på fotballbanen ?

Forøvrig er New Zealand et av landene hvor farmasi-mafiaen står aller sterkest innenfor det offentlige helsevesenet og har gode rammebetingelser for å bidra til økt profitt gjennom svekket folkehelse, bl.a. gjennom det statlige Pharmac.

Nigeria

VMs mest skuffede lag ”The Super Eagles” var langt nede etter 2-2 utslagningen mot Sør-Korea og tap mot Argentina etter en scoring som burde vært annullert.

Lagene fra Nigeria og Elfenbenskysten har påfallende robuste og atletiske spillere, med ”Smørbukk”-fysikk som ikke ser ut til å ha blitt feilernært med MSG eller GMO-mat eller blitt snikforgiftet av vaksiner i særlig grad.

Depopulisten Henry Kissinger uttrykte allerede i 1970-årene sin bekymring for “befolkningssituasjonen i Nigeria”. Den gang ble sult utredet som et aktuelt tiltak, beskrevet i et hemmelig offisielt amerikansk dokument med den obskure tittelen ”National Security Study Memorandum 200: Implications of Worldwide Population Growth for U.S. Security and Overseas Interests”.

Kissinger’s 1974 Plan for Food Control Genocide
On Dec. 10, 1974, the U.S. National Security Council under Henry Kissinger completed a classified 200-page study, “National Security Study Memorandum 200: Implications of Worldwide Population Growth for U.S. Security and Overseas Interests.” The study falsely claimed that population growth in the so-called Lesser Developed Countries (LDCs) was a grave threat to U.S. national security. Adopted as official policy in November 1975 by President Gerald Ford, NSSM 200 outlined a covert plan to reduce population growth in those countries through birth control, and also, implicitly, war and famine…

Already the most populous country on the continent, with an estimated 55 million people in 1970, Nigeria’s population by the end of this century is projected to number 135 million. This suggests a growing political and strategic role for Nigeria, at least in Africa.”  Se

Nigeria har i dag 150 millioner innbyggere og fremdeles ubrukte landsbruksarealer. I de senere årene har en rekke vaksineangrep i regi av WHO og vestlige interesser blitt iverksatt mot folket i Nigeria, bl.a. med polio-skapende polio-virus:
Polio, the dreaded paralyzing disease stamped out in the industrialized world, is spreading in Nigeria. And health officials say in some cases, it’s caused by the vaccine used to fight it.” Se 

Dette vaksineprosjektet ble ikke stanset av WHO etter at lokalt helsepersonell slo alarm om at polioviruset i vaksinen påførte mengder av mennesker sykdommen polio, noe som heller ikke er særlig gunstig for fotballspillere.

WHO begrunnet da sin politikk om at ”vaksine-forgiftningen må fortsette” med at ”det er likevel bedre med vaksinepåført polio enn med vill polio…”

Et faresignal med tanke på tilgangen av nye fotballtalenter i landet som bl.a. vant olympisk fotballgull i 1996 er at datanerden Bill Gates nå har slått seg på depopulasjon via vaksiner; en noe mistenkelig overgang. Mr. Microsoft Bill Gates deltok på årets Bilderbergmøte og har opprettet en egen Foundation (stiftelse) som vil støtte depopulasjonsorganet GAVI (som også er tungt støttet av den norske stat og har AP-politikeren Bjørn Tore Godal i en viktig stilling) med milliardbeløp nå har signalisert en opptrapping av ”immuniseringen” i Nigeria, se.

For et dypdykk inn i GAVI og hva som er de virkelige hensiktene bak deres fasade om ”å hjelpe” mennesker ved å vaksinere dem med serum med skjulte og ukjente effekter anbefales dette foredraget med Dr. David Ayoub.

Nord-Korea

I 1966,  forrige gang Nord-Korea deltok i VM, sjokkerte landet alle ved å slå Italia 1-0, etter at Italias assistenttrener hadde beskrevet laget i aksjon som ”å overvære en fysisk komedie”. Denne seieren ruver ennå som det nest største VM-sjokket gjennom tidene i The ten best world cup shocks. Dengang gikk laget helt til seminifinalen.

Årets VM begynte med én scoring mot Brasils to, hvoretter det ble mindre morsomt; 0-7 mot Portugal og 0-3 mot Elfenbenskysten. Ifølge en dansk film som ligger på NRKs nett-TV er det er Nord-Koreas svakeste punkt humor.
Hvilket lag ville sett funnet det morsomt å stå med i 0-10 i målforskjell i løpet av 2 kamper ? Kanskje England ? 

Nord-Korea hadde neppe lyktes i å bli et av verdens mest utskjelte land uten solide støttespillere blant den skjulte makten i vest. Tidligere i år ble det rapportert at et sørkoreansk marinefartøy var blitt senket  av en nord-koreansk torpedo.

I tråd med det velprøvde Illuminati-trikset ”playing both sides”, også kjent som ”strategy of tension” (det andre suksess-knepet er som kjent ”false  flag” aksjoner”), er det naturlig å anta at ”noen” stod bak og beordret Nord-Korea til den aggressive handlingen, dersom det virkelig skjedde slik. Hvem kan det nå ha vært, blant maktkabalens medlemmer i den skjulte maktens  andedam ?

The North Korea provocation is a Rothschild/Bush stunt. Senior sources in the US military command have confirmed that the escalation of tensions in the Korea peninsula have been engineered by the Rothschilds, the Bush/Clinton crime syndicate and Defense Secretary Robert Gates to give President Obama and opportunity to “act presidential” and increase his popularity.” Se

Paraguay

Fotball er nasjonalsporten i Paraguay, som i de fleste land i Sør-Amerika.

Med tanke på at jesuittene bedrev ”Missions” i Paraguay i århundrer (slik det er skildret i filmen The Mission ) og at de klekket ut og fikk innført den tyske nazismen bl.a. via ”Mein Kampf” og den blodtørstige kult-organisasjonen SS, var det på sett og vis naturlig at Paraguay ble kjent som nazi-flyktningenes paradis etter 2. verdenskrig. 

Paraguay har lenge vært tynget ned av frimurere, bl.a. Gran Logia Regular Multiritualistica del Paraguay ”Paraguays regulære multirituelle storlosje”.

Portugal

Portugal hadde 0 baklengs og 0 scorede i 2 av 3 kamper i gruppespillet. Hvor stor vekt kan tillegges 7-0 over Nord-Korea på en dag med kanskje litt for god flyt ? Mål som Ronaldo’s  6-0 scoring ses omtrent aldri på 0-0:
http://www.youtube.com/watch?v=lA0noK4n8VQ&feature=related.

Portugal hadde sitt beste VM i 1966 med bronsemedalje, dengang Eusebio (som viser tommelen opp for Ronaldos scoring i videoen) scoret 4 mål i bronsekampen mot Nord-Korea og ble VMs suverene toppscorer med 9 mål. 

Portugal er så tjåka fullt av bilderbergere at mange portugisiske ungdommer nå gir åpent uttrykk for sin frykt for at det snart vil være deres tur til å bli microchippet. I første omgang er portugisiske pass siden 2006 utstyrt med en multi-funksjonell microchip mens portugisiske hunder har vært nødt til å ha en microchip implantert innabords siden 2008.

Serbia og Slovenia

Slovenia og Serbia er to utslåtte lag fra det som var ballnasjonen Jugoslavia inntil Bilderberg-NWO tidlig på 1990-tallet viste knyttneven og forlangte lydig underdanighet. Dette førte til at Jugoslavia ble fliset opp i småstater etter en langvarig Bilderberg-antent borgerkrig som ble holdt vedlike av ”fredsmeglere” (dvs. krigsmeglere) fra Bilderberg av type Thorvald Stoltenberg.

For ytterligere å demonstrere sin skjulte makt ble Jugoslavia utestengt fra deltagelse i fotball-EM i 1992, til tross for at laget hadde kvalifisert seg på helt vanlig måte:
Originally, Yugoslavia qualified for the final stage, but due to the Yugoslav wars the team was disqualified and their qualifying group’s runner-up Denmark took part in the championship.” Se

Borgerkrigen ble holdt i gang så lenge at 6 nye fotballnasjoner så dagens lys og amerikanske soldater ble utplassert på Balkan for første gang i historien, bl.a. for å fungere som en katalysator for utviklingen av narko-trafikken:
”From 1994 to 1999, during US military intervention in the Balkans where, according to The Christian Science Monitor and Jane’s Intelligence Review, the Kosovo Liberation Army controls 70 per cent of the heroin entering Western Europe…” Se

Det største nye landet ble Serbia og Montenegro, som hadde hatt få kamphandlinger på egen grunn. Men våren 1999 beordret bilderberger og narkobaron Bill Clinton bombing av det ennå gjenstridige Serbia bl.a. for å sørge for klar bane for CIAs narko-trafikk til Kosovo som har gått på skinner lenge nå:

The Clinton Administration took care of all that wasted travel for heroin with the 1999 destruction of Serbia and Kosovo and the installation of the KLA as a regional power. That opened a direct line from Afghanistan to Western Europe and Brown and Root was right in the middle of that too. The Clinton skill at streamlining drug operations  was described in detail in the May issue of FTW in a story entitled “The Democratic Party’s Presidential Drug Money Pipeline.” Se

Det engang så velfungerende Serbia endte som en politisk, økonomisk og militær ruinhaug etter Bilderberg-NATOs herjinger. De ex-jugoslaviske statene er blitt et vesentlig lettere bytte for EU (hvor Slovenia allerede er medlem – først kommer fordelene…) og for NATO, som etter sin folkerettsstridige krig mot Serbia nå gjør sine hoser grønne for å lokke landet inn i sin chemtrails-, krig- og narko-fold, slik det f.eks. fremgår av nettstedet til NWO- og NATO-underbruket ved navn ”Den norske Atlanterhavskomité”:
Serbia har også et langsiktig perspektiv mot integrasjon i de euroatlantiske strukturer.” Se 

For øvrig er dagens Serbia er stinnt av frimurere, bl.a. Serbias storlosje.

Kan de serbiske frimurerne ha hatt en finger med i spillet rundt utleveringen av Serbia’s demokratisk valgte leder Slobodan Milosevic til Nederland, hvor han ble drept i sin celle etter at det ble klart at anklagene mot ham ikke ville føre til noen dom og at de vestlige nasjonenes ugjerninger var i ferd med å bli trukket frem i lyset ?

Den ex-jugoslaviske republikken Kroatia fikk bronse i fotball-VM i 1998, med Davor Suker som VMs toppscorer med 6 mål. I dette video-glimtet viser Jugoslavia’s tidligere stjernespiller Dragan Stojkovic – i rollen som japansk manager – i et flyktig glimt at ballfølelsen ennå er intakt. 

Slovakia

Før det tidligere Tsjekkoslovakia ble splittet i Tsjekkia og Slovakia i 1993 var noen av de tyngste motargumentene mot separasjonen, både fra politisk og folkelig hold: ”Men hvordan vil det da gå med ishockeylandslaget og fotballandslaget ?!”

Tsjekkoslovakias fotballmessige storhetstid skrev seg helt tilbake til VM-finaletapet mot Brasil i 1962, mens ishockeylandslaget lenge hadde slitt mot russisk og svensk dominans.

Etter ”fløyels-skilsmissen” oppnådde Tsjekkia EM-sølv i fotball i 1996 og samme år vant Tsjekkia sitt første VM-gull i ishockey. Tsjekkia vant også ishockeygull i 1999-2000-2001. Slovakia tapte ishockey-finalen mot Tsjekkia i 2000 og vant VM i 2002. 4 VM-gull og 1 sølv i løpet av 4 år er ikke verst for en splittet ishockeynasjon.

Slovakia deltar i sitt første fotball-VM, etter å ha kommet foran ”storebror” Tsjekkia i kvalifiseringen. I sin tredje VM-kamp slo Slovakia ut regjerende verdensmester Italia med 3-2. Slike kamper har Italia tidligere hatt for vane å vinne.

Slovakia ble EU-medlem i 2004 etter at over 90% hadde stemt ja. Det er ganske høy jesuittaktivitet i Slovakia.

Den slovakiske jesuitten Ján Ďačok peker seg naturlig ut som kandidat for uttesting av EUs datalagringsdirektiv. Ďačok deltok på den 35. kongregasjonen, jesuitt-toppmøtet i Roma i 2008 og en nøye overvåking av mannens telefon- og epostaktivitet vil kunne gi en indikasjon på hva slags fantestreker som dagens jesuitter har pønsket ut og nå prøver å gjennomføre.

Forøvrig er frimureraktiviteten i Slovakia tilsynelatende beskjeden. Det ble etablert en slovakisk storlosje  (”Grand Lodge”) i 2009 som er underlagt den britiske Grand Lodge.

Spania

Regjerende europamester Spania har det med å slite i VM. I år snublet Spania inn i VM ved å tape sin første kamp. Men etter seire mot Chile og Honduras er laget igjen i siget.

Adolfo Nicolás Pachón, den nyeste Sorte Paven (jesuittgeneralen) er fra Nord-Spania, i likhet med Jesuitt-ordenens grunnlegger Ignacio Loyola. Det samme gjelder den fryktinngydende forsvarsspilleren Andoni Goikoetxea, kjent som ”slakteren fra Bilbao”, som i dette videoklippet klipper ned unge Maradona og brekker ankelen hans, av flere ansett som fotballhistoriens styggeste takling.

Hvorfor kommer det så mange tvilsomme karakterer som ikke nøler med å ty til vold og andre onde gjerninger for å nå sine målsettinger ut av det nordlige Spania ? Den sorte paven Pedro Arrupe var også fra Nord-Spania. Som jesuittgeneral beordret Arrupe i 1978 drapet på den godhjertede og kjernesunne paven Johannes Paul I.

Hvit pave drept av sort pave: Pave Johannes Paul I ønsket å bringe lys der mørke råder, men ble brutalt stoppet etter bare 33 dager i pavestolen. 

Johannes Paul I (Albino Luciani fra Italia) var paven som smilte og utstrålte godhet ikke bare gjennom sine øyne, men ved hele sitt kroppsspråk. Johannes Paul I døde ”av sykdom” etter bare 33 dager i pavestolen, dagen før han aktet å bekjentgjøre sin beslutning om å oppløse den djevelsk ondskapsfulle Jesuittordenen. Jesuittordenen troner øverst på listen over verdens ondeste organisasjoner  opp gjennom historien og frem til idag.

For mer detaljer om jesuittenes drap på pave Johannes Paul I  den 28 september 1978, se f.eks. her eller her. Johannes Paul I  ble etterfulgt av kriminelle bandittpaver med varierende skuespillertalenter, inkl. dagens pave Ratzinger “The Rat”. 

I kulissene har det spanske landslaget et gedigent støttelag bestående av bilderbergere og SMOM-riddere i tillegg til den sorte paven. Spanias statsminister José Luis Zapatero har nylig debutert på årets Bilderberg-møte i Spania, mens Spanias dronning Sophia allerede er bilderberger. Den spanske kongen Juan Carlos er SMOM-ridder /medlem av Malteserordenen.

Malteserordenen er CIAs overordnede (se f.eks. her) og som kjent er det CIA som styrer verdens narkotikahandel på engrosnivå. (CIA har nå egne heroin-raffinerier i Afghanistan, godt beskyttet av NATO- og Xe/Blackwater-styrker. Det pågår nå egne heroinflyvninger på CIAs egne transportfly som er kamuflert som ”militære – av hensyn til USAs sikkerhet” – til USAs militærbase Camp Bondsteel i Kosovo hvor heroinen tas hånd om for videre distribusjon).

Vatikanets jesuitter og malteserridere benytter flere buffere enn den mektigste mafia don i sin kontroll av verdens narkohandel. Men kontroll gir makt og det er viktig å ha makten også over de illegale delene av narkotikadistribusjonen. Det har nå lekket ut fra flere uavhengige kilder ”in the know” at narkotikamafiaens ”capo di tutti capi”; toppsjefen for de kriminelle uoffisielle narkotikakartellene som opererer uten statlig beskyttelse (i motsetning til f.eks. CIA som har USA og Norge i ryggen) er den spanske kongen Juan Carlos; narkokongen fremfor noen… 

Sveits

Etter å ha slått Spania for første gang i åpningskampen gikk det mer sideveis og skeis for Sveits mot latinamerikanske motstandere. 0 scoringer mot Honduras i den siste kampen ble spikeren i egen kiste.

Sveits’ sorti var bra timet i forhold til Wimbledon-turneringen ettersom landets tennis-ess Roger Federer hadde begynt å nærme seg kamper hvor det kunne tenkes at han kunne avgi sett. Langt flere enn sveitsere håper på en ny drømmefinale mellom Federer og spanske Rafael Nadal.

Sveits har lenge levd høyt på de viktige NWO-ingrediensene farmasi og finans (inkl. diskret oppbevaring av dirty money for diktatorer, Vatikanet, mafiosi og andre kriminelle elementer).

Sør-Afrika

Vertslandet gjorde en hederlig innsats med en seier, et tap og en uavgjort, for øvrig det samme som Norge oppnådde i sin VM-debut i 1994. Tradisjonelt har Sør-Afrika’s fotballandslag Bafana Bafana ikke vært blant de afrikanske topplagene. Det britiske koloniveldets etterlatenskaper rugby og cricket fortsetter å være dominerende publikumsvinnere som setter fotballen i skyggen.

Sør-Afrikas tidligere president Nelson Mandela med VM-troféet

Sør-Afrika sies å være hardt rammet av AIDS, og HIV-testing som utføres i regi av Malteserordenen SMOM i ulike deler av Sør-Afrika resulterer i skyhøye andeler HIV-positive, ifølge SMOM selv:
“Over last year the Order of Malta intensified its AIDS prevention and treatment actions in Zululand, South Africa, a region where 88% of the population is HIV positive.” Se

Dette er ganske så medisinsk mangelfulle resultater, all den stund HIV-testen faktisk ikke måler forekomst av ”HIV-virus” hos de testede… Se f.eks.

AIDS-symptomer (sterkt svekket immunforsvar) kan fremkalles av feil- eller underernæring i kombinasjon med vaksiner, narkotika eller medikamenter. Rundt om i Afrika har nå Vatikanets depopulasjonisagenter, primært Jesuittordenen og Malteserordenen opprettet mengder av ”AIDS-sentre”for tilførsel av tvilsomme medikamenter av typen AZT/Retrovir  til uvitende mennesker som ikke helt har fått med seg hva slags type ”hjelp” det er snakk om.

Sør-Korea

Sørkoreanerne spiller fotball slik de arbeider; intensivt og disiplinert. 2-0 over Hellas var en bra start. Så møtte treneren Jung Moo Huh Argentina og Maradona, etter at de første gang møttes på  banen i 1986-VM, da Huhs oppgave var å punktmarkere Maradona. Ikke så lett den gang, og ikke lett nå heller.

At Sør-Korea kom til semifinalen i sitt eget VM i 2002 (sammen med Tyrkia) anses som tidenes VM-sensasjon (se) noe som førte til at stadig flere europeiske klubber har rekruttert sørkoreanske spillere.

Ifølge NWO-organet CFR (Council of Foreign Relations) møtes Sør-Korea og USA hvert år i det skjulte for å kokelimonke om hvordan de kan bringe NWO-agendaen videre:
Korea-United States Cooperation in the New World Order”, se

Tyskland

Tyskland er et turneringslag !” var lenge VM-slagordet til NRK-sportens Arne Scheie, inntil han fikk munnkurv mot å si det, og nå sender ikke NRK fra VM. Den engelske VM-stjernen Gary Lineker – toppscorer i 1986-VM  – sa det slik: ”En fotballkamp varer i 90 minutter og så vinner tyskerne til slutt

”Kaizer” Franz Beckenbauer opplevde å bli verdensmester på to ulike måter; først som spiller i 1974, så som tysk landslagssjef i 1990. Vil Maradona klare det samme i år ?

Restene av kulturnasjonen Tyskland ble overtatt av den skjulte makten da krigen var over. En viktig hensikt med krigen var å ødelegge Tyskland som selvstendig kulturnasjon, da landet var ansett som et hinder for gjennomføringen av NWO (slik tilfellet var med Jugoslavia før 1990). 

Brannbombingen av Dresden i februar 1945, som kostet mer enn 120.000 mennesker livet i løpet av mindre enn 24 timer, hovedsakelig hjelpeløse flyktninger, var på ingen måte nødvendig for å vinne krigen. Denne ugjerningen som ble begått av de ”snille” allierte ble utført av de frimurerstyrte US Air Force og British Air Force (RAF) i fellesskap og utført lik en rituell offerhandling.

Siden den gang har Tyskland gått sin gang med Bilderberger-kanslere som Willy Brandt og Walter Scheel (mannen som holdt pressekonferanse for norsk presse før Bilderberg-møtet i Sandefjord i 1982 uten at noen av journalistene luktet lunta) og Helmut Kohl (mannen som ”lyktes” i å gjenforene Øst- og Vest-Tyskland). Tyskland har også jesuitter og frimurere i hopetall.

At den godeste Helmut Kohl også deltok på den okkulte sommersamlingen i Californias skoger ved navn Bohemian Grove vil vel overraske noen. Her ble det brent bål ute i det fri mens andre aktiviteter pågikk innomhus. Tro om Kohl luktet lunta mens ”ildfestivalen” pågikk ?

Uruguay

Slettelandet Uruguay, som er på størrelse med en argentinsk provins, var verdens første fotballstormakt. Uruguay tok OL-gull i fotball i 1924 og 1928 og ble historiens første verdensmester etter sin triumf i tidenes første fotball-VM i 1930.
http://www.youtube.com/watch?v=1RqlyrXZ4KM&feature=related

Uruguay gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og fremviste gode skyttere, en av mesterskapets mangelvarer. Det talentfulle laget er spekket av utenlandsproffer, med superspissene Luis Suárez og Diego Forlán i spissen.

Mange anser frisparkspesialisten Alvaro “El Chino” Recoba for Uruguays største spiller gjennom tidene. Med sin følsomme venstrefot toppet den mangeårige Inter-spilleren Recoba de beste brasilianerne i den sør-amerikanske spesialiteten ”skrudd banan”, som det er eksempler på etter bl.a. 0.15, 0.43, 1.20, og 1.40 i denne videoen

Uruguays hovedstad Montevideo består i stor grad av europeiske immigranter, hvorav mange med Vatikanet-tilknytning. Montevideo huser hovedkvarteret for MERCOSUR, det sør-amerikanske handelssamarbeidet som er tenkt utvidet til en EU-aktig union, med felles valuta osv.  Dette NWO-prosjektet går under navnet Unasur (”ett sør”) prosjektet, se.

Det antas at det vil bli vesentlig lettere å oppnå folkelig aksept for Unasur-prosjektet, dersom landene i Sør-Amerika får beholde sine nasjonale fotballag, slik tilfellet er med de Bilderbergstyrte EU-landene.

Vatikanet har i mange tiår trukket i skjulte makt-tråder i Sør-Amerika, Et eksempel er Umberto Ortolani, en høyt rangert frimurer som var Malteserordenenes ambassadør i Uruguay.

SMOM-Ordenens utplasserte maktagenter skjuler seg under dekke av å være ”diplomater”, mens Jesuitt-Ordenens maktagenter skjuler seg under dekke av å være ”prester”. For et eksempel på avslørt jesuittisk maktintrigering i Latin-Amerika (jesuittene stod bak fremprovoseringen av borgerkrigen i El Salvador i 1980-årene) se her  og i Russland, se her.

Forøvrig er Universidad Católica del Uruguay, et av de viktigste universitetene i landet et jesuittuniversitet.

USA

USA’s soccer-krigere kom seg videre fra gruppespillet med et nødrop etter en sen scoring i kampen mot Algerie. USA har ingen egen fotballiga, på tross av flere forsøk på å blåse liv i dette, senest etter det suksessfulle fotball-VM på amerikansk jord i 1994. Tildelingen av fotball-VM til USA ble kritisert sønder og sammen, og sammenlignet med å skulle arrangere VM i sandvolley midt i Sahara. Men som så ofte ellers i fotball, så er ”expect the unexpected” en gangbar tommelfingerregel, og USA-VM ble tidenes VM-suksess, målt så vel i tilskuere  som i antall scorede mål pr. kamp.

På hjemmebane sliter USA med”president” (dvs. Illuminati-puppet) Barack Obama, frimurer av 32. grad, som av sine overordnede har fått beskjed om å se til at det upluggede borehullet i Mexico-gulfen fortsetter å skape ”et varig 11. september” i publikums bevissthet.

Hva er det egentlig med frimurerne ? Og hvordan kan det ha seg at USA gang på gang ender opp med en frimurerpresident som begår onde gjerninger for Illuminati, og samtiig blir hyllet av norsk presse ? Michelle Obama er medlem av CFR, et av jesuittenes viktigste maktredskap for jesuittene for å utøve makt på amerikansk jord.

Den katolske makt-agenten Peter D. Sutherland; ”Irlands store sønn” var såvel styreformann i BP som toppsjef i finans-giganten Goldman Sachs da han deltok på Bilderbergmøtet i 2009.

Det faktum at olje-eksperter sier at BP-ulykken ikke kunne skje uten ved bevisst sabotasje, og at Goldman Sachs tjente masse millioner på å selge aksjer i BP noen uker før ”ulykken” (dvs. den planlagte miljø-terroren) inntraff er indikasjoner på at komplottet kan ha blitt snakket gjennom og vedtatt et stykke ut på kvelden i en bar eller på et hotellrom på det nevnte Bilderbergmøtet.

For ytterligere å helle salt i det åpne amerikanske såret kan det nevnes at det største nederlaget i USAs fotballhistorie kom i 1948: 0 – 11 mot Norge i Oslo.

 

Vuvuzelaen

Den mest merkbare nykommeren i dette VM er vuvuzelaen, dette bråkeinstrumentet som minner om en tåkelur. Litt pussig er det jo at afrikanerne i sør, som har svært godt innarbeidede rytme-tradisjoner, særlig knyttet til suggererende bruk av trommer med varierende og kompleks bruk av rytmer, har falt ned på et uafrikansk og enstonig instrument som er praktisk talt uten rytme og trolig er bedre egnet til å påkalle geiter i Rondane. De brasilianske sambatrommene har knapt nok vært hørbare i all tåkelurstøyen.

VMs frankenfoster nr. 1: vuvuzelaen

Ballen

Som om det ikke er nok at spillerne får ørene nesten blåst ut av de tunge vuvuzela-orkestrene er også fotballens aller helligste – ballen – blitt tuklet med før VM, til manges ubehagelige overraskelse.

Det internasjonale fotballforbundet FIFA har prestert å bestille et helt nytt parti med en ny og utestet fotball fra utstyrsprodusenten Adidas som er tatt i bruk uten noen som helst form for kvalitetssikring i forkant av VM.

Både keepere, forsvarere og angripere har angrepet VM-ballen, som de anser for å være et frankenfoster. Ballen er blitt for stor og for lett, noe som gjør at den har en tendens til å skjene foran keeperne, mens langskytterne gjør sine hoser grønne for å klare å få presset så mye som et eneste skudd ned under tverrliggeren.

Hvis ikke den vante VM-ballen blir gjeninnsatt vil langskudd som dette fra nederlandske Ari Haan fra 1978-VM  (som vises etter 1.21 i denne langskudd-kavalkaden) ha blitt en aerodynamisk umulighet slik dette VM er et eksempel på. Legg merke til hvor lavt i goalen ballen går inn uten at den først dupper.

VMs frankenfoster nr. 2: Den nye FIFA-ballen fra Adidas

Ball-komplottet har visse likheter med svineinfluensavaksinen fra i fjor. Også her hadde krefter som opererer i det skjulte plutselig trukket noe nytt, utestet og ubehagelig opp av kanin-hatten slik at noenhver plutselig måtte forholde seg til det.

Er det virkelig mulig at den evige gledesdreper den sorte paven kan ha hatt en finger med i spillet som førte til VM-ballens degenerering ?

Hva har vært hensikten med å erstatte den velutviklede og vel innarbeidede FIFA-kampballen med det som mange beskriver som ”en badeball” ? Hvor dypt ned i gressmatta må FIFA ha klart å stikke hodet for å unngå å få med seg den enkle visdommen om at: ”If it ain’t broke, don’t fix it” ?

Hva mer er det å si om årets fotball-VM ? At ingen savnet Norge ?

Og hva kan sies om kommende VM ?

Vil det bli nødvendig å se opp for mind controllerte dommere…? Eller vil det globale frimurerbrorskapet anse seg for å være en egen nasjon og derfor melde på sitt eget landslag til kvalifiseringen ?

Vil det selvstendige landet Vatikanstaten bli med i neste VM-kvalifisering ? Til venstre den hvite paven Ratzinger med trøye nr. 16, til høyre med fokus på ballen den sorte paven Kolvenbach.

Men først kommer 2012 – så får vi se hvordan rammene rundt neste fotball-VM blir.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

70 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Swiss FIFA Mafia Jihadist Finance & Sepp Blatter, Qatar 2022 Slavery & Brazil World Cup Favelas +

Albert Pike swiss right hand Phileas Walder, Palladian order, US civil war & Lincoln assassination + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1953&start=1

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Utstyr for å forhindre terror, kan samme teknologi ha blitt brukt for å stjele flyet og ført det til Diego Garcia?

http://www.youtube.com/watch?v=agoXo7qnLKk&feature=em-uploademail

Siste “ping” fra flyet var registrert fra et sted i nærheten av Maldivene og Diego Garcia. Flere øyevitner på øya Kuda Huvadhoo så flyet i lav høyde på vei mot Diego Garcia, men dette blir ikke fulgt opp selv om stedet ligger innenfor flyets rekkevidde og tidspunktet for observasjon stemmer med tiden det ville tatt å fly dit.

http://www.haveeru.com.mv/news/54062

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
13 år siden

3 år til nytt Fotball-VM. Hva i det innerste bakrommet har Henry Kissinger med verdens fotball å gjøre. Hvilken Cruyff-finte kan vi vente av denne old-boys Ashkenazien fremover på korrupsjonsbanen. Forvent drible-serier som vil sende fotballen inn i en ny og større rolle i Illuminatis deception-game.

http://www.dagbladet.no/2011/06/05/nyheter/utenriks/henry_kissinger/fifa/sepp_blatter/16803889/

Det finnes ingen overraskelser lenger

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Henry Kissinger vil vel inn i denne super bunkersen til FIFA som ligger høyt over Zyrich i Sveits ;)

http://www.dagbladet.no/2011/02/17/nyheter/fifa/sepp_blatter/billetthaiene/15469749/

ye
ye
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Med den arrogansen som Bladder (blæra) viser skulle en tro at denne æresfontenen (foto) er spesielt tiltenkt (ja, jeg vet det er plump humor :) ) :
“vannfontenen til minne om seg i FIFA-parken.”
se smurfe-link: http://www.dagbladet.no/2011/02/17/nyheter/fifa/sepp_blatter/billetthaiene/15469749/

“- Dette blir en kommisjon for de vise. Kissinger elsker fotball, så han blir med, sier Blatter.”

Det er klart at Kissinger elsker fotball! Fotball er sirkus for folket og verktøy til ‘eliten’ godt støttet av planen til zions vise protokoller som gjør at Kissinger & Co kan jobbe nærmest uforstyrret under de store fotball-dagene.
Gi folket sport!

http://jahtruth.net/illumin.htm#Protocols%20Proof

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  ye
13 år siden

Det er bare ikke måte på arroganse nei. For en som elsker spillet, men hater spilet rundt er dette en tragedie. Super-illuminister Kissmyassinger skal lede fotballen til ….hva? FIFA 1 -folket og spillet 00000 Ny illuminati-seier.

Men du har rett i at sporten er kanskje den største avledningsmanøver, og fotball da den største? Vil vi se nye symbolvarianter fra det største ikonet Beckham i fremtiden. Eller har han mer plass http://www.whale.to/b/david_beckham.html

Kanskje en Kissinger was here tattoo?

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Symbolske undertoner i Beckham-symbolikk – nei dra meg nå langsomt inn i ulvehiet!

Kan det bety at Beckhams briljante frispark ikke hadde vært mulig uten en touch av okkult doping??

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

he he you never know Ulven. Et skrudd Archontisk frispark ledet av joy-stick fra det hinsidige. Med påfølgende energi-sucking av publikens overveldelse

Screw han som Archon:)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Det er vel ikke uten grunn at Beckham var gjest i reptilbryllupet til Kong William

Beckham har jo fått sin egen illuminati orden i bryllupet

http://www.vg.no/rampelys/prinsebryllupet/artikkel.php?artid=10092821

Hva faen er det kona designer for noe ? De nye aliens draktene til NWO

http://minmote.no/index.php/2011/02/na-skal-victoria-beckham-kle-opp-kate/

De olympiske leker kunne like gjerne vært kalt Illuminati lekene, samme med Grand Prix, FIFA osv….

Det var de greske olympierene som i sin tid vant den siste kampen mellom gudene og utslettet Titanene før Hades ble kastet ned som gud i underverden

Den greske gude prinsen Phillip møtte sin utkårde allerede i barneårene, Kong Philip, dronning Elizabeths ektemann fyller 90 år på fredag

Tipper det blir noe blodofring den dagen eller kanskje de venter til Bulls Eye under blod månen i Zion den 15 Juni

Til tross for at Den greske Konge reptilen er 90 år så holder han seg svær ung og er uhyre inteligent
Er det jomfru blod som holder han så ung eller lever reptiler lenger en mennesker sånn som Kissinger, Rochefeller, Nat Rotschild osv

Men ….uffda ..har ikke Kongen av UK reptiløyner på bildet her ?

http://www.abcnyheter.no/nyheter/Kultur/110605/feirer-taktlos-prinsgemal

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

CIA topples Honduran president to protect their drugs trade?

“In 2008, Manuel Zelaya, the president of Honduras, openly called for the legalization of drugs as a way to tackle drug-trafficking violence.

Reportedly, the CIA and elements of the CIA-backed military in Honduras have been involved in the drugs trade.

On 29 June 2009, the CIA reportedly used the Honduran military to oust Manuel Zelaya, the democratically elected president of Honduras.”

http://aangirfan.blogspot.com/2009/06/cia-topples-honduran-president-to.html

Ilmarinen
Ilmarinen
Abonnent
13 år siden

Oppegående, lesende, selvtenkende i dag godtar ikke Sions Vises Protokoller som kilde. Det er altfor grundig dokumentert at protokollene er forfalsket. Deler av teksten er ordrett hentet fra en pamflett: “Machiavellis og Montesquieus dialog i helvete” (1864) av den franske satirikeren Maurice Joly (1829-1878). Joly benyttet seg av satire i sin kritikk av Napoleon IIIs herskemetoder for å unngå fransk sensur. Falsumet ble videreført av preusseren Hermann Goedsche (1815-1878) i 1868. Goedsche hadde fått sparken som spion for Preussens hemmelig politi etter å ha fabrikert falske anklager mot en venstreorientert reformator, Benedict Waldeck.
Senere er protokollene finpusset og strategisk oppdatert av nye forfalskere.

Protokollene ble første gang avslørt av Philip Graves i The Times i august 1921. I nyere tid brukte tegneserieskaperen Will Eisner sine siste leveår på en nøye dokumentert billedfortelling som avslører falsumet (1995): The plot: the secret story of the protocols of the Elders of Zion. ISBN 0-393-06045

Spesielt Nyhetsspeilets redaksjon bør holde seg unna jesuittisk moral om at hensikten helliger middelet!

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Gallas gir Frankrikes trener hele skylden for FM-fiaskoen:

“William Gallas er ikke i tvil om hvem som har skylden for Frankrikes VM-fiasko.

– Vi var ikke gode i VM, jeg var ikke god, men hovedproblemet var treneren, sier 32-åringen i et intervju med ukemagasinet Les Inrockuptibles.

Han slakter Raymond Domenechs lederevner og avgjørelsen om å ta frata ham kapteinsbindet og gi det til Patrice Evra.

– Jeg er oppgitt over at vi ikke spilte med to spisser. Heller ikke treningene var på det nivået vi trenger. Man kan ha de beste spillerne i verden, men dersom treneren ikke duger, får man ikke resultater, sier klubbløse Gallas.”

http://www.vg.no/sport/fotball/artikkel.php?artid=10003019

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Har Frankrike-president Sarkozy vært ulydig mot sine bakmenn ?

“Sarkozy etterforskes

Frankrikes president Nicolas Sarkozy skal ha mottatt ulovlige pengegaver fra landets rikeste kvinne, L’Oréal-arving Liliane Bettencourt.”

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1932486.ece

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Ulven
13 år siden

Nei Ulven

Jøden Sarkozy ikke vært ulydig mot sine bakmenn ved å motta et større beløp av jødinnen Liliane Bettencourt.

Men mer eller mindre han har gjort seg skyldig i ordrenekt, og at de er hun eller “de andre” som har tystet på han. Tvilsomt i grunn.
Franskmenn er kjent for å ha baller og guts til å gå i strupen på grådige hyklere.

Utviklingsminister Alain Joyandet og juniorminister Christian Blanc er innblandet i noe tilsvarende.
http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1930408.ece

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Her er videoen også:

http://www.youtube.com/user/MichelleNye#p/u/1/zf69Af2XslE

Kanskje en idé å undersøke for nesten-konke norske fotballklubber som er både på penge- og på spillerjakt ?

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Smurf, kan dette være noe for ditt folkeopplysningsarbeid; “hvordan bli gjeldfri” (siden noen likevel bare har lurt vestens land og borgere inn i gjeldsfella må det finnes en vei for å lure oss ut av den også…):

“Read carefully:-You can claim all of your loans from your Strawman account and be debt free.

How this has occurred is stranger then fiction, but absolutely true. The world is dominated by banks, you can read how the Rockefeller empire has taken over the entire population via a series of occult manoeuvres. It is only in the last few years with the freedom of the Internet that the ultimate secret has been discovered.”

http://www.strawmanburneth.com/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Som fotballinteressert: fornøyelig lesing.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Det er så mange fine scoringer gjennom historien at det er umulig å velge og favorittspillerne er mange. Selv om jeg spilte på midtbanen og var tilrettelegger, så var jeg er stor fan av Franco Baresi, AC Milan, klubblojal og tøft navn. Alan Hansen i Liverpool var jeg også stor fan av. Van Bastens mot Sovjet kan jeg se hundrevis av ganger…

Fotball og konspirasjoner? Mmmmmmm…… :-)

Nå har jeg opplevd at min klubb gikk konkurs. Da den økonomiske bistand/doping forsvant, oppsto det et vakuum (og gjeld) som nye ansvarlige ikke klarte å bære. Dette vil også andre klubber oppleve. De økonomiske realitetene i SAMTLIGE klubber i Tippeligaen og Adecco er svært skralle. Omtrent samtlige spillere fra inn- og utland har fått for høy lønn, og svært få genererer sin egen inntekt. Den usunne og subsidierte økonomien vil innen kort til slå inn. Til neste år vil knapt noen stall inneholde mer enn 20 spillere, mot i dag 26. De som subsidierer “næringen” i dag merker finanskrisen. Disse må nå tenke på seg selv, ikke leke fotballmanager. Derfor vil også “Bosman”-spillere utenfor toppnivå merke lønnsreduksjoner og færre tilbydere. Et spørsmål blir om NFF tørr å degradere noen lag pga mangel på egenkapital. De har ikke gjort det tidligere, selv om samtlige lag i TL, minus RBK, gjennom de siste 20 årene har kvalifisert til det. Et annet spørsmål er hvilke klubber som ikke klarer å omstille seg tidsnok. Litt flaks med salg av spillere kan redde noen – midlertidig. Et tredje spørsmål er hvordan den nye UEFA-regelen om subsidieringsforbud vil slå ut. Her vil det sikkert etableres mange omveier for å forbigå dette, f.eks gjennom ansettelse hos sponsorer/investorer.

Fotball og realiteter? Mmmmmmmmmmmm…… :-)

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Snart kan ikke vel Nyhetsspeilet skrive om noe uten å bli beskyldt for å være “konspirative”.

Såvidt jeg har fått med meg har ikke denne artikkelen antydet noen “konspirasjon” bak fotball-VM, hverken type kampfiksing, “vinneren er allerede bestemt” eller på andre måter. Såvidt jeg kan se sparker denne artikkelen i alle retninger, også til ballen.

Noe av budskapet som jeg har fått med meg er at mens landenes ledere forræder sine folk i det skjulte, via instrukser fra det være seg høyere hold i Vatikanet eller frimurer-pyramiden så lykkes media med å gi folkene brød og sirkus slik at flertallet ikke har fått med seg hva som foregår, i tiår etter tiår.

Så var det den virkelige konspirasjonen da, den som folk flest ennå foretrekker å stikke hodet i sanden for å slippe å oppdage:

– 11. september 1: Det var 3 tårn som falt, media har meldt om bare 2.

– 11. september 2: Tårnene må ha blitt sprengt, hvis ikke kunne de ikke ha falt så fort.

– Svineinfluensa 1: Hvorfor forsvant “svineinfluensaen” såsnart massevaksineringen var over ? Flertallet var likevel ikke vaksinert.

– Svineinfluensa 2: Hvordan gikk det med de som IKKE tok vaksinen ? Såvidt jeg forsto var de fleste som døde alvorlig syke fra før. Det må bety at folk som ikke tok vaksinen kom seg raskt på bena etter en forbigående forkjølelseslignende sykdom osv. What’s the big deal ? Det ble skremt med 13.000 døde hvis ikke folk flest tok vaksinen… Er konspirasjonen så vanskelig å få øye på ?

Hvilken virkelighet er den virkelige ? Den fra barnsben av hjernevaskede skole- og mediaskapte matrix eller det man selv kan erfare og resonnere over ?

En vis mann (tror det var Gandhi) sa at menneskehetens (akk så langsomme) erkjennelse av nye sannheter finner sted i 3 etapper:

Fase 1 er latterliggjøring

Fase 2 er voldsom motarbeiding

Fase 3 er akseptert som noe selvfølgelig og innlysende

Så er det bare å gratulere Nyhetsspeilet med å ha kommet igang med fase 1.

Kan ting tyde på at fase 2 nå nærmer seg hvis den ikke allerede er i gang…?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Ulven
13 år siden

Lille snille ulven ser du har blitt voksen siden sist, og jeg håper du ikke ble den store stygge ulven. :-D

Litt utenfor tema, men siden du nevner svineinfluensa, her i Norge ble 33 % vaksinerte og i mange andre land langt færre enn dette, og influensaen døde allikevel ut påfallende fort. Det som også er påfallende er at den startet med vaksineringen i USA og her i Tromsø opplevde vi akkurat det samme, influensaen kom etter at de startet vaksinering, samme uka og det er ikke tilfeldig!

I Norge har det korrupte legemiddelverket laget sitt eget forbud mot vitamin D i virksomme doser, for her i landet er det viktigere at man påfører folket sykdom med vaksiner, jeg viser til Kina som heller valgte urter og Canada har oppdaget vitamin D sin viktige rolle for å forebygge influensa. Vitamin D er også viktig for å forebygge kreft, men Norge vil tydeligvis gjennom legemiddelverket tvinge fram flere krefttilfeller, kan det være at det er lobbyvirksomhet fra legemiddelindustrien til landets myndigheter? Svaret er gitt seg selv når man undersøker litt rundt legemiddelverkets adferd.

Canada Virtually Eliminates Flu Deaths While U.S. Has Thousands
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/07/03/canada-virtually-eliminates-flu-deaths-while-us-has-thousands.aspx

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Ja ikke sant Monica … rart hvordan legemiddelindustrien klarer og suge oss tomme for penger på sykdommer dem selv har tilført oss

Så hele forsiden på finansavisen i dag var gitt til en fra Netto Pharma som sa at nå har endelig nye regler gutt helsekostindustrien dødsstøtet

Nå gidder ikke jeg og støtte en sånn propagandaavsis med penger så kjøpte den ikke men renger med det er Codex som skulle tre i kraft i Mai han sikter til ….

Sikkert en seier for lommeboken hans men en katastofe for oss mennesker som blir nektet naturpreparater og alt som er naturlig der vi blir tvunget over på patenterte kjemikalier

Litt mer info om Hellas i artiklen her :)

Bilderberger Group er en gruppe av verdens mektigest som har til oppgave og rundsjele verdens land og befolkning for alt dem sånn at dem kan bli enda rikere og mektigere, en tanke tenker gruppe

En slags lobby gruppe som istede for og oppsøke dem som dem vil rundlure så inviterer dem dem istede til seg selv

Nå sist så fikk dem tvunget europas nasjoner til og ta opp gigantsiske statslån for og gi dem samme pengene til seg selv i såkalte stimuleringspakker, lånene tener dem også enormt på med og mangedoble rentene på dem samme låna
Europas nasjoner er satt i gjeldsfella og har ingen mulighet og komme ut av den, bilderbergene ka diktere lands politikk nå akkurat som dem vil og nå skal hele middelklassen betale for lånene dem bevilget seg selv der vi snart er i fattigdomsklassen alle mann

Hele Europa streiker og i Hellas må dem selge unna landet til befolkningen bit for bit i tillegg til alle dem statlige selskaper som kraft, vann, bankvesen, jernabane osv osv
Skatter og avgifter går opp opp opp og tryder og velferd går ned ned

Hele kapitalismen er bare et gedigent pyramidespill vi er blitt tvunget inn i ved fødlsen som vil føre til at 1 person vil eie hele verden til slutt
Hvor langt er vi kommet nå ?
Hmm… 6000 personer eier 80% av verden, om få år så er det 600 som eier 90% der vi andre bare blir fattigere og fattigere ..
Media skriver om kriser i Europa men nevner ikke et ord om at dem er utsatt for verdens største ran, men kanskje ikke så rart siden det er samme folkene som eier mediakonserene også

Goldman Sucks startet finanskrisen og tente 4000 milliarder på shorting, det er også Goldma Sucks som har lånt lurt på Europas nasjoner enorme lån, hjulpet dem med og skjule lånene for befolkningene og har mangedoblet rente på samme lånene

Hvorfor låner nasjoner penger, det er hele unaturlig for en nasjon og låne penger, tar man opp lån så setter man seg i en felle det er vansklig og komme ut av der man setter sine fremtidige intekter i pant

Her kan man jo lese om hvordan Bilderberger banken Goldman Sucks lurer på nasjon etter nasjon store lån for så og hjelpe til med og skjule dem etterpå

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1839092.ece

Rare er jo at nyaktig samme oppskrift er blitt brukt i tiår etter tiår for og rundstjele U-land for alt dem har av samme folka men enda skjønner ikke folk at dem blir ranet og svindlet på høylys dag

Man kan jo begynne og lure om verden vil bedras…….

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Monica Waade
13 år siden

Monica, ja, det stemmer. Jeg er LilleUlv som har vokst opp.

Jeg trener meg på å være slem (mot de slemme), selv om en god ulv som meg jo er god på bunnen, men det ønsker jeg ikke alltid å vise.

Forøvrig er jeg en Steppeulv, jeg foretrekker å jage på egenhånd.

Jeg skjønner ikke at annenhver begynner å snakke om “å være en del av det nye norske konspirasjonsmiljøet” hver gang Nyhetsspeilet blir brakt på bane. Jeg er ikke en del av noe “miljø”, selv om jeg føler et visst fellesskap med smurfer og lynxer.

Noe av det jeg liker best med å være her på Speilet er at kommentatorene her er mennesker som tenker. Ikke alle ulver er vant til det.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

En god del mennesker er nært beslektet med ulven, de lever et hundeliv!
;:

Terje
Skribent
13 år siden

Her er en artig kommentar fra VG sin debatt side. Vi må jo utgjøre en viss trussel for noen siden de begynner å hate oss. :)

Her er direkte klippet og limt fra VG: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/vm-i-fotball-og-deltagerlandene/

Nå har dere stakkars mennesker gått for langt. Men herre jesus, er VM også en del av “elitens” plan, og de manipulerer så “Bilderberger lag” skal komme videre etc?

ALLE SER NED PÅ DERE, dere vet det? Dere er lavest på rangstigen i samfunnet, dere har totalt mistet kontakt med virkeligheten.

ÅH jeg hater dere så mye

FlowerSniffer
FlowerSniffer
Abonnent
13 år siden

Godt skrevet Hans.

Det er en del ting som jeg reagerer på når du og andre her på ns nesten forsvarer krigen som Serbia startet mot samtlige land i det tidligere Jogoslavia. Mye av det dere skriver her om dette emnet er bare piss. Vi mistet all stemmerett, kvinner og barn ble drept på åpen gate uten at vi hadde en sjans til å gjøre noe med dette, siden alt av våpen ble stjålet fra oss mange år før krigen. Dette var godt planlangt av Serbia.

Uansett hvor jeg gikk så kunne en serber gjøre akkurat hva faen h*n ville mens vi ikke fikk lov til å gå med klær som hadde noe av den samme fargen som flagget vårt engang. Mens jeg gikk på barneskolen så kastet de inn nervegass i klasseromma som gjorde at mange barn mistet livet. Flyalarmen gikk konstant dag og natt, albanske arbeidsplasser som politi og lærere ble fjernet.

Dette er bare filleting i forhold til alt det andre de gjorde imot oss så VÆR SÅ SNILL, SLUTT Å SKRIVE SÅ MYE PISS OM NOE DU IKKE HAR PEILING PÅ. Ikke legg skylda på alle andre når det var Slobodan og co som drev med utrydding av albanere og bosniere. Jeg blir faktisk litt kvalm av å lese sånt. Slobodan får en helvettes karma å jobbe med i sitt neste liv, og det gleder meg VELDIG!

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Illuminati, vuvuzela and freemasonry – se video
http://www.masonicrituals.net/illuminati-vuvuzela-and-freemasonry.php

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Har akkurat sett gjennom videoen du linket til, ulven.
Jeg håper inderlig at vedkommende som laget den gjorde det som en spøk.

Å utlede fra et snaut dusin bilder at nesten ingen blåser i vuvuzelaen er i beste fall tendensiøst, i verste fall useriøst. Når vuvuzelalyden deretter blir forsøkt linket opp mot et forskningsprogram om ionosfæren (HAARP) for så å fortelle at det er snakk om hjernevask? Det blir svært vanskelig å ta slikt seriøst. Men hvis filmen er ment som en parodi på de verste teoriene der ute er den et glitrende stykke arbeid. :D

« Forrige artikkel

General McChrystal fortalte sannheten

Neste artikkel »

Politi-brutalitet og rå makt mot fredsaktivister under G-20 Toronto

70
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x